Iffet po epizodama



Iffet 27 epizoda 
Džemil je spreman odustati od svega i promijeniti se. Jedino što želi jeste da mu Iffet oprosti. Zbog toga će staviti svoj život na kocku kako bi spasio Ihsana i zacementirao svoj položaj u bogataškoj kući. Ahmet pokušava zaboraviti još jednu javnu sramotu koju je izazvala Iffet, ali problemi kao da se lijepe za njega.



Iffet 28 epizoda 
Iffet čini sve kako bi zaštitila svoj novi život sa Ihsanom. Džemil nije jedini problem koji mora riješiti da bi u tome uspjela. Nil i Gulin će joj još više otežati posao. S druge strane, Džemil daje sve od sebe da dokaže Iffet da se promijenio i priređuje joj šokantno iznenađenje.



Iffet 29 epizoda 
Ahmet je, nakon što je otkrio pravu istinu, odlučan riješiti se Džemila. S druge strane, Betul otkriva pravo lice svoga muža. Mora odlučiti hoće li odustati od njega ili trpjeti zbog ljubavi. Njeni postupci će začuditi čak i njenu majku. Iffet donosi nove odluke koje je vode na put s kojeg nema povratka.



Iffet 30 epizoda 
Ihsan je u velikom sukobu sa Nil, jer ne želi da se viđa sa vozačem Džemilom, ali šokira ga njena tvrdoglavost. Džemil, nesvjestan da je zaveo sve žene u okolici, spreman je sprovesti do kraja svoj plan. No, i drugi imaju svoje planove i svatko mora platiti svoj ceh.



Iffet 33 epizoda 
Džemil pokušava učiniti ispravnu stvar, ali ništa se ne mijenja. Nil i Iffet ne mogu otpočeti novi život. Džemil je jedina osoba koja im može pomoći da se vrate na pravi put. Međutim, on smatra da je jedini izlaz da nestane. Jasemin u Ihsanovom razvodu vidi novi početak za sebe.



Iffet 34 epizoda
Džemil odlučuje otići iz Istanbula. Pozdravlja se sa Nil, Iffet, majkom i odlazi. Svjestan je što ostavlja iza sebe. Oni koji ostaju trebaju se suočiti sa svojim problemima. Iffet se prepušta samoći, koja je uništava. Nil je nestala i nitko ne zna gdje je. Njena obitelj joj želi što prije pomoći kako bi otišla na liječenje od droge, ali to nije tako lako...



Iffet 35 epizoda
Iako su Iffet i Ihsan ponovno zajedno, prošlost ih nastavlja proganjati. Betul želi roditi Džemilovo dijete zbog čega dolazi u sukob sa obitelji. Rane su svima još svježe i netko od njih će ih uspjeti izliječiti, dok druge očekuju velike patnje. Sudbina je opet pripremila iznenađenja...


Iffet 36 epizoda
Hoće li Džemilova udaljenost od Iffet biti dovoljna da ona zaboravi svoju ljubav? Njena sestra Nimet proživljava svoju prvu zaljubljenost. Međutim, strogi odgoj je prisiljava na razne laži. U strahu je da će otac saznati za njenu malu avanturu koju je povjerila Iffet.


Iffet 37 epizoda
Džemil se vraća u Istanbul, jer mu je majka bolesna. Krivi sebe za njenu sudbinu i proživljava najveću patnju u životu. Iffet nasluti da se Jasemin zanima za Ihsana, te odlazi kod nje tražeći neke odgovore. Džemil odbija novčanu pomoć od Nil, a Iffet je zgrožena što se vratio i nije održao obećanje. No, brzo će se pokajati…


Iffet 38 epizoda
Džemil mora nekako pronaći novac za operaciju svoje majke, ali to je za njega skoro pa nemoguća misija. Iffetina situacija se sve više komplicira. Brak sa Ali Ihsanom ne ide onako kako je ona zamišljala. Iako je Jaseminino i Ihsanovo zbližavanje jako boli, odlučna je da se bori za svoj brak, ali se i opasno zbližava s Džemilom.


Iffet 39 epizoda
Džemil veoma pati zbog majke. Iffet mu pomaže u tim patnjama, ali je on ipak uspijeva udaljiti od sebe. Ali Ihsan misli da je pretjerao u zbližavanju sa Jasemin i pokušava to ispraviti. Dilek u tome vidi opasnost, pa odluči pritisnuti Jesemin kako bi više učinila da Ali Ihsan za njom izgubi glavu.


Iffet 40 epizoda
Džemil je zabrinut zbog operacije majke. To ga udaljava od situacije u kojoj se našla Iffet. Ali Ihsan je odlučio prirediti joj iznenanđenje i unijeti promjene u njihov zajednički život. Situacija se komplicira, ali Džemil ne želi prihvatiti činjenice i pokušat će ostati u igri, iako mu savjest govori da odustane od Iffet.


Iffet 41 epizoda
Nakon što je saznao da su Iffet i Ihsan odlučili da imaju dijete, Džemil daje sve od sebe da zaboravi ljubav koju osjeća. Svjestan je da mu osjećanja prema Iffet zagorčavaju život. Jasemin se vraća na posao i priznaje Dilek što se dogodilo između nje i Ihsana. Džemil sprema iznenađenje za Nil, koje će je šokirati!


Iffet 42 epizoda
Umire Betulin otac, a mnogi će u tom događaju vidjeti šansu da okrenu list. Džemil shvata da je Iffet ono što želi, ali kad je nazove na telefon javi se Ihsan. To će dovesti do velikog sukoba supružnika i dodatno zakomplicirati situaciju. Ihsan neće više nikada biti isti. Erhan želi pomoći Betul i iznosi konkretan prijedlog.


Iffet 43 epizoda
Počinje rat između Ali Ihsana i Džemila. Između njih stoje dvije žene, Iffet koju je Ali Ihsan preoteo Džemilu i Nil koja je postala Džemilova utjeha nakon teških trenutaka. Dva gubitka teško je podnijeti, pa ljutnja dovodi do teških obračuna. Iffet je između dvije vatre i nije sigurna što joj je činiti.


Iffet 44 epizoda
Ihsan je uspio uz pomoć policije vratiti svoju kćerku kući. Kako bi se dodatno zaštitio pojačava osiguranje. Smišlja i opaki plan kako bi Nil zauvijek udaljio od Džemila. Za to mu je potrebna pomoć od Iffet. No, Nil je ubijeđena da je Džemil voli i ne želi povjerovati u priče koje je upakirao njen otac.



Iffet 45 epizoda
Ihsanova ideja da odvede Iffet u policiju, gdje bi ona ispričala sve što joj je Džemil učinio propada, a on smatra da ona želi zaštititi Džemila. Njegov novi šef smatra da Džemil ne postupa ljudski te iz tog razloga dolaze u sukob. Dilek osjeća da joj se ukazuje prilika da se riješi Džemila i ujedno spasi Ihsana i Nil. Naređuje vozaču Ajdinu da prati svaki Džemilov i Iffetin pokret što će dovesti do, za njih,   katastrofalnih saznanja.



Iffet 46 epizoda                                                               
Iffet, da bi se sakrila od Ihsana, bježi van grada. Džemil saznaje gdje se ona nalazi i kreće kod nje. Još jednom daje sve od sebe kako bi je ubijedio da je mnogo voli. Ihsan smatra da je Iffetino ponašanje prešlo svaku mjeru zbog čega se odlučuje na šokantne poteze. Više nije onaj stari Ihsan, postaje okrutnik koji je spreman na sve ne bi li dobio što želi. Odluka koju donosi će promijeniti život svih ljudi u njegovoj okolini.


Iffet 47 epizoda
Iffet laže Džemilu, jer je Ihsan pritišće. Kako bizaštitila Džemila, zanemaruje sebe i svoj život i prihvata Ihsanovu tektiku. Džemil je u sve većim problemima, što zbog duga svom šefu Arifu, što zbog sve većih nesuglasica sa Nil,jer odbija miješanje njene obitelji u njihov odnos.


Iffet 48 epizoda
Ihsan nastavlja kovati planove kojima će sve više napatit iDžemila. Baš kada pomisli da dobija rat protiv njega, situacija se iznenada mijenja. Rat između njih dvojice će najviše utjecati na Iffet. U svoje planove Džemil ubacuje Nil i njih dvoje će potpuno šokirati sve. Što će Ihsan učiniti kada pred sobom ugleda čovjeka kojeg se želi riješiti pod svaku cijenu?


Iffet 49 epizoda
Džemil i Nil dolaze u Ihsanovu kuću. Počinje novo razdoblje u životima svih ukućana. Ihsan nastavlja sa prijetnjama i okrutnim ponašanjem prema Džemilu. Ali, Džemil je tvrd orah, uzvraća na isti način. Iffet je bespomoćna i nalazi se usred rata koji vode dva ogorčena i ponosna muškarca! Više nema gdje pobjeći, niti kome da se obratiti za pomoć.


Iffet 50 epizoda
Džemil čini sve što je u njegovoj moći da što više Ihsanu i Iffet zagorča život. Svaki njegov susret sa Iffet završava se zadavanjem udaraca. Ihsan je ipak ljubomoran na te njihove susrete, što kod njega budi sve gore porive. Iffet odlučuje sve ispričati Džemilu, ali baš u tom trenutku iskrsne nova sporna situacija.


Iffet 51 epizoda
Iffet je povrijeđena od strane svih muškaraca iz svoga života. Nema više snage boriti se protiv vjetrenjača i odluči otići. Ihsan smišlja novi plan kojim će Džemilu i Iffet nanijeti neizdržljivu bol. Međutim, nije ni svjestan da ga svaki plan koji osmisli sve više vuče ka dubokoj tami ambisa u koji propada.


Iffet 52 epizoda
Džemil i njegov šef Arif su u potrazi sa počiniteljima napada na njih. Erhanova obitelj misli kako je Betul u lovu na novac i ne dopušta mu da se oženi s njom. Iffet je na rubu živaca. I dalje je odluča napustiti sve i nestati. No, sudbina je odlučna da je zaustavi u posljednjem trenutku. Hoće li to biti preokret u njenom životu?


Iffet 53 epizoda
Smatrajući da je njezin život više neizdrživ, Iffet je u iskušenju okončati svoj život. No, Džemil daje sve od sebe ne bi li je odvratio od tog pokušaja. Odlučuje joj priznati osjećaje. Erhanovo i Betulino vjenčanje će mnoge iznenaditi. Jasemin je svjesna kako od Ali Ihsana neće dobiti osjećaje jer mu je postala samo obična ljubavnica.


Iffet 54 epizoda
Džemil uspijeva odvratiti Iffet od samoubojstva i to u potpunosti mijenja njihov odnos. Ihsan nije ni svjestan trenutačne situacije. Sve njegove isplanirane igre još više otežavaju trenutnu Iffetinu i Džemilovu situaciju. Dilek ne može podnijeti Ali Ihsanov teror i odlazi od kuće. Ljubomora tjera Džemila da što više pritišće Iffet.


Iffet 55 epizoda
Džemil moli Arifa da ga pošalje što dalje od Istanbula, nakon što je vdio Iffet i Ali Ihsana zajedno. Isti čovjek ima udjela i u napadu na njih dvojicu, tako da se svi bore da Džemil to ne sazna. Iffet mu želi objasniti što se dogodilo u vikendici, ali nije sigurna hoće li on to shvatiti? Dilek pokušava urazumiti Ali Ihsana, ali njegova tvrdoglavost je neslućena.


Iffet 56 epizoda
Iffet je javila tetki da se više neće vraćati u kuću, a ukućani to rastumače na svoj način. Dilek odlazi u posjetu svom bratu Erhanu, gdje saznaje da je Betul trudna. Ihsan se daje u potragu za Iffet i Džemilom. Koliko dugo će mu moći bježati? Šta će Ihsan učiniti kada ih pronađe?


Iffet 57 epizoda

Iffet i Džemil čine kako bi započeli novi život i udaljili se od prošlosti. No, prošlost neće udaljiti se od njih. Ali Ihsan nema namjeru odustati od potrage za njima. On će učiniti nešto od čega će se svima zalediti krv u žilama. Nakon kolapsa veze sa Džemilom Nil traži utjehu u piću. Dilek i Erhan moraju riješiti situacu s Ihsanom kako umiju.


Iffet 59 epizoda
Kola hitne pomoći odvoze Džemila i Iffet, ali u nepoznatom pravcu. Sve je dio Ali Ihsanovog plana da ih odvede tamo gdje ih nitko neće moći pronaći. Ranjen i bez snage, Džemil je bespomoćan da bilo što učiniti. Ipak, Ihsanov cilj je njihova patnja ali ne i smrt. Arif ih nastoji pronaći zbog čega se obraća policiji, ali sve je uzalud.


Iffet 60 epizoda
Ne nazire se rješenje situacije. Iffet I Džemil su u milosti i nemilosti Ali Ihsana, koji zaključuje kako su dovoljno patili. Vrijeme je da ostvari drugi dio svog opakog plana. Hoće li se njegovi zarobljenici ipak izvući od sigurne smrti ili će jedno od njih na nesretan način ipak izgubiti glavu…?


Iffet 61 epizoda
Ihsan je ranjen. Izdišući, pokušava i dalji zariti nož u srce Iffet. Policija sitže i optužuje onoga tko ima oružje u ruci za ubojstvo. Iffet odlazi u zatvor, jer nitko ne vjeruje u njenu priču. Svi su se urotili protiv nje. Dilek i Jasemin čine sve kako bi do kraja života ostala u zatvoru, a Džemil joj ne može pomoći.


Iffet 62 epizoda
Jedini dokaz koji bi mogao osloboditi Iffet u rukama je Dilek i Jasemin. To definitivno umanjuje njene nade u spas. Džemil i Arif polažu nade u snimku do kojeje policija došla. Međutim, dolaze do saznanja da je kamera bila pokvarena i da se na snimku ništa ne vidi. Za njih ne postoji drugi izbor nego otmica Iffet iz zatvora!


Iffet 63 epizoda
Baš u trenutku kada su Džemil i Arif skovali plan kako da otmu Iffet, nove informacije iskrsavaju.Iffet se u zatvoru bori za goli život i donosi odluku koja će sve šokirati. Džemil ne odustaje od snimke policije, pa čak ni kada muj Iffet kaže da je trudna. Pronalazi snimku u rukama novinara...


Iffet 64 epizoda
 Iako je mislio da ga to neće pokolebati, Džemil je očajan jer Iffet nosi Ali Ihsanovo dijete. Iako ga to boli, on se odlučuje na konkretan potez: zaprosit će Iffet od Ahmeta. Iffet, Saime i Nimet naslućuju kako bi to moglo dovesti do katastrofe i daju sve od sebe kako do njihovog susreta ne bi došlo. Hoće li njihov plan uroditi plodom i hoće li se uspjeti izvući iz naočigled bezizlazne situacije?


Iffet 65 epizoda
 Iffet u bolnici zatiče Džemila i Betul zajedno, zbog čega odlazi. Dilek ostaje zatečena spoznajom da je Iffet ostala trudna sa Ihsanom. Međutim, to nije jedini problem s kojim se suočava obitelj Emiroglu. Nakon prodaje vrijednosnih papira firme, Dilek dolazi do šokantnog saznanja o tajanstvenom kupcu dionica.


Iffet 66 epizoda 
Nered koji su stvorile Iffetine laži, Ahmeta su natjerale da prihvati Džemilovu prošnju. Međutim, u cijelu priču upetljala se i Betul, koja trudnoćom želi pridobiti Džemila. Plan koji su Serpil, Fejaz i Ersin osmislili da bi nekako natjerali njihove prijatelje na razgovor pada u vodu.


Iffet 67 epizoda 
Iffet i Džemil su konačno dobili šansu da zaplove ka sretnijim trenucima, ali za njih ništa do sada nije bilo lagano. Betul će učiniti sve kako bi njihova sreća bila poljuljana. Arifu je dosta spletki koje pravi Dilek i odluči se obračunati s njom. Nimet nestaje i svi su šokirani. Džemil kreće u potragu za njom.


Iffet 68 epizoda 
 Problematična Nimet trn je u oku njenog oca Ahmeta. On je odovodi u bolnicu radi provjere djevičanstva i ona postaje njegov zatočenik. U svoj toj muci ona odlučuje skončati svoj život. Džemil i Iffet su na pragu vjenčanja. Sve je spremno, ali kao da se sivi oblaci ne razilaze. Hoće li se dugo očekivano vjenčanje konačno održati?


Iffet 69 epizoda 
Nakon vjenčanja se čini da ništa ne može stati na put konačnoj sreći Iffet i Džemila. Ali Betul ima drugačije planove i stvari neće ići tako glatko. Dilek i Erhan traže rješenje za spas njihove propale obiteljske firme. Šokirat će ih činjenica kako moraju odustati od svog života na visokoj nozi jer stvari ne stoje tako dobro.               



Iffet 70 epizoda 
Džemil se osjeća bespomoćno zbog postupaka Betul, ali u svakom trenutku ima podršku svoje voljene žene. Nakon godinu dana borbe i građenja nekog boljeg života, Iffet ostaje trudna. Radost iščekivanja novog člana obitelji Ozdemir, pokvarit će jedan drugi sin. Jednostavno, čini se kao da njima nije suđena sreća i samo ih trenuci dijele od potopa.


Iffet 71 epizoda
Iffet i Džemil započinju novi život nakon prometne nezgode. Međutim, zbog gubitka Elif, stvari neće nikada više biti iste. Iako su odlučni zajedničkom borbom prebroditi sve prepreke koje ih sprječavaju u nastavku što boljeg života, na različitim su pozicijama. Dok Džemil utjehu pronalazi u svom sinu Mehmetu, ništa i nitko ne može utješiti Iffet.


Iffet 72 epizoda
Iffet godinama uspijeva prikriti svoju patnju za izgubljenim djetetom, sve dok se u kvart ne dosele novi ljudi i u njen život uđe curica Ćićek, Elifina vršnjakinja. U maloj djevojčici ona pronalazi svoju davno izgubljenu kćerku. Prepušta se, ne znajući pravi identitet i plan oca i kćerke, koji su tajanstveno ušli u njen život. Džemil ulazi u sukob sa Erhanom smatrajući kako on stoji na putu sreće između njega i sina.



Iffet 73 epizoda
Isplivavaju nove informacije o pronalasku tijela Elif. Iffet i Džemil nisu svjesni da sva događanja oko njih imaju tajnovitu pozadinu. Dilek nema namjeru zakopati ratnu sjekiru sa Iffet, što dovodi so ponovnih sukoba. Sa druge strane postaje sve jasnije da je Halil u potrazi za nečim. Radi sve što je u njegovoj moći kako bi sastavio Ćićek i Iffet.


Iffet 74 epizoda
Halil nije jedini koji pokušava stati između Iffet i Džemila. Nova osoba koja ulazi u Džemilov život možda ima i drugačije namjere od onih koje pokazuje. Nakon dva izgubljena djeteta, Iffet više nema ni snage ni volje boriti se protiv sudbine, ali je šokira saznanje kako Džemil želi ponovno dijete. Njihova je ljubav na najvećoj kušnji do sada. Hoće li izdržati?


Iffet 75 epizoda
Džemilova želja za djetetom tjera Iffet na nepredviđene poteze. Neprestani problemi sa Halilom i Semihom ne dozvoljavaju joj da pronađe mir u svom životu. Halil iskorištava malu Ćićek kako bi joj se što više približio. Erhan ima stalne napade ljubomore koji izluđuju Betul, a to je njena kazna za sve što je učinila. I Dilek očekuje njena kazna, mnogo teža nego što ona to može podnijeti!


Iffet 76 epizoda

Džemilova prva neprospavana noć kod kuće nakon toliko godina u Iffet pobuđuje sumnju. Džemil smatra kako joj je to kazna jer ga je povrijedila svojim odlukama i postupcima. Njih će se dvoje ipak morati otvoriti jedno drugome i priznati grijehe. Nakon što ju je Arif spasio iz požara, Dilek se ne sjeća ničega što se dogodilo prošle noći.


Iffet 77 epizoda 

DNK testiranje dovodi do novih saznanja o nestanku Elif. Ipak, Džemil ima svoje razloge i namjere zbog kojih Iffet ne otkriva sve informacije dobijene nakon DNK testa. Halil više ne može izdržati pritisak i zbog grižnje savjesti odlučuje Iffet otkriti cijelu istinu. Hoće li istina konačno izaći na vidjelo? Hoće li Iffet i Džemil napokon pronaći toliko priželjkivanu sreću?


Iffet 78 epizoda 

Potraga za istinom Džemila dovodi do Halila. Neće pomoći nove laži i izmicanja, jer Džemil je odlučio ovoga puta ići do kraja. Halilovo priznanje jedina je mogućnost! Ne znajući šta se događa, Iffet doživljava iznenađujuće otkriće. Ponovno je oči u oči sa svojom prošlosti. No, ona se može iskontrolirati ali Džemil će učiniti potez više!


Iffet 79 epizoda

Počinju najsretniji, ali ujedno i najteži dani života za Iffet. Nakon spoznaje da je Ćićek njena ćerka, svaki trenutak želi provest s njom. Međutim, djevojčica ne želi izgubiti svog dugogodišnjeg oca i energično odbija prihvatiti svoje nove roditelje. Džemil pokušava urazumiti Dilek otkrivajući joj da je Arif mnogo bolestan.Ona sumnja kako opet igraju neke svoje igre!


Iffet 80 epizoda 

Iffet više ne može izdržati agoniju i donosi odluku bez konsultiranja sa Džemilom. Stvari će se ponovno oteti kontroli. Hoće li Iffet, pod cijenu gubitka Džemila, ipak krenuti u potragu za svojom kćerkom. Hoće li pobjedu odnijeti ljubav ili majčinstvo? Arifovo zdravstveno stanje se pogoršava, zbog čega je neophodna hitna operacija.
Noviji Stariji