Serija: Amazonke po epizodama

   Las Bandidas
Amazonke 28 epizoda
Ricarda pozove Corinu na sastanak kako bi se suočile. Želi joj reći da vidi što se događa između nje i Rodriga. Corina joj inteligentno objasni situaciju pa se Ricarda, pomalo zbunjena, vraća na imanje i otvoreno pita Rodriga sviđa li mu se Corina. Rodrigo ostane zatečen. Corina dolazi kući te bijesna i bez pozdrava napadne Olegarija zahtijevajući objašnjenje zašto se posvadio s Irazábal. Olegario je uvrijeđen, smiri je i pokaže joj gdje joj je mjesto. Amparo iskorištava situaciju da ne odgovori Olegariju zašto je tako raspoložena. Ne može prestati misliti na Rubéna i njihov intimni susret. Rubén pokuša razgovarati s njom, no ona ga odbije govoreći da je nitko i ništa. Fabiola ljubomorno predbacuje Alonsu što je razgovarao s Malenom u selu. Alonso joj pojasni o čemu je riječ. Iskorištavaju što je kuća prazna i vode ljubav. Alonso joj predloži da se vjenčaju i tijekom tog razgovora Fabiola mu kaže da bi se u budućnosti njegova zemlja mogla spojiti sa onom koju je Olegario namjeravao dati njoj i Sergiju za vjenčanje. Alonsu se prijedlog ne svidi. Betzabeth i dalje koketira s Miguelom, što Marisol ignorira, iako je pomalo ljutita. Miguel pada na Betzabethino zavođenje.


Amazonke 29 epizoda
Reinaldo čuje razgovor Amparo i Rubéna i umalo ih otkrije, no Rubén uspije izmanipulirati da se ne zahukta. Amparo je sljedeći dan ljuta na Reinalda koji joj u očaju kaže da se vraća u Boston. Očajna zbog situacije s Rubénom odgovara mu da i ona želi ići. Fabiola otkrije da se Malena kasno vraća kući, što preraste u situaciju punu vrijeđanja. Sljedeći dan Fabiola ironično Olegariju natukne o sinoćnjem kasnom povratku njegove supruge kući. Malena odlazi k Alonsovoj kući i svlači se pred njime. Isprva Alonso umalo posustane, no uspijeva se oduprijeti, odbije je i kaže joj da ide kući. Malena je bijesna jer ju je prezreo i u želji za osvetom ostavi jednu naušnicu u njegovu krevetu. Sljedeći dan izaziva Fabiolu govoreći kako joj je Alonso rekao da mu se sviđa. Marisol pronađe naušnicu i spremi je misleći da je Fabiolina. Matacán se pijan bori s duhovima prošlosti. U sjećanje mu dolazi kako mu je Olegario Montoya spasio život kada ga je stari Irazábal umalo ubio: Olegario je ubio starog Irazábala, a Matacán zakopao truplo. Betzabeth na rastanku poljubi Miguela i isplanira odlazak s njime na rijeku na prijevaru, te kako da sve prođe njoj u korist.


Amazonke 30 epizoda
Nakon svađe s Malenom Fabiola odlazi k Alonsu koji je pita razlog njezina neraspoloženja koje se još više pogorša kada joj Marisol nevino da Maleninu naušnicu misleći da je njezina. Fabiola se odmah sjeti da je Malena tražila takvu naušnicu, zbog čega pobjesni i traži objašnjenje od Alonsa koji joj bezuspješno objašnjava što se dogodilo. Fabiola se vraća na imanje i baci naušnicu na stol pred Malenu pitajući je kako je dospjela kod Alonsa. Malena je drsko i opušteno promatra. Betzabeth na prijevaru odvodi Miguela na rijeku rekavši da će svi ići. Isplanirala je kako ga poljubiti. Miguel je zaveden, a uto na rijeku dolaze Juancho, prijateljica i Marisol. Juancho pita zašto ih nisu pozvali, Marisol je ozbiljna, a Betzabeth ljuta zbog njihova dolaska. Vicente je uzbuđen zbog vjenčanja i pita Rodriga da mu bude kum. Corini je neugodno zbog Rodriga i jer nije znala da će Vicente to učiniti. Rodrigo uspijeva iskontrolirati ljubomoru i prihvati. Olegario posjeti gospođu imenom Matilde i zamoli je da im pomogne pronaći Gaspara Infantea. Žena je prestrašena i moli ga da je ne traži, međutim Olegario inzistirá. Poslije se nalazi s nekim po imenu Aljure.


Amazonke 31 epizoda
Malena uspijeva posvaditi Alonsa i Fabiolu. Fabiola ispituje Marisol o Alonsovu ljubavnom životu, na što joj on kaže neka pita njega. Na izlasku zatekne Malenu koja mu se ponovno nabacuje i insinuira, međutim on je odbije. Sergio ih promatra iz daljine. Prvom prilikom to prigovori Maleni, a ona ga smiri govoreći kako mu ona zapravo pomaže te vode ljubav na sijenu. Olegario zatekne Corinu kako razgovara s Rodrigom te se on posvađa s njim. Corina ih uspijeva zaustaviti pa Olegario ljutito odlazi kući. Pri dolasku traži Matacána da nadzire sve u kući, posebice Malenu, a da pritom ne zna da je Malena čula tu naredbu. Marisol je razočarana Miguelom jer ga je zatekla u škakljivoj situaciji s Betzabeth. Miguel dolazi do nje doma. Nakon razgovora poljube se i postanu par. Sergio savjetuje Miguelu da ode još dalje s Marisol tvrdeći da žene vole odvažne muškarce. Eugenia se razveseli kada vidi Alonsa. Nelly se začudi i zamoli Alonsa da je češće posjećuje.


Amazonke 32 epizoda
Amparo zadobije jak udarac u glavu o Reinaldovu dasku za surfanje plivajući u moru. Reinaldo ne primijeti, no Rubén to vidi i spasi je od utapanja pružajući joj prvu pomoć. Marta dolazi Irazábalima s informacijama vezanima uz prodaju Tuliove zemlje, no čini se da je Olegario navodno sve napravio legalno. Olegario to sazna i zamoli Sergija da poruči Marti neka se ne gura gdje je nisu zvali. Lopov – “svećenik” Abdilio nastavlja s potragom za blagom ispod crkve nadajući se da će ga pronaći. Dinorah iznenada dolazi, Rodrigo je lijepo primi i upozna s Martom pokušavajući izazvati ljubomornu scenu. Pri izlaska iz ureda vidi da Corina zove Rodriga. Dinorah se javi, a Corina prestrašena prekine poziv. Marisol povjeri Betzabeth da joj je Miguel dečko.


Amazonke 33 epizoda
Amparo sazna da ju je spasio Rubén, a ne Reinaldo. Prigovori Reinaldu što joj to nije rekao i ispriča se Rubénu što je bila bezobrazna. Reinaldo je ljutit i pokušava izazvati Rubéna, međutim ovaj ostane smiren neko vrijeme. Dolazi Pancho i sprječava da se situacija među momcima zahukta. Reinalda majka nagovara da se požuri s brakom, a on je moli da bude strpljiva. Reinaldova obitelj je u bankrotu. Fabiola i Alonso uživaju u pomirenju dok Malena sve ne pokvari. Sestre nagovore Fabiolu da ode u Alonsovu novu kuću iznenaditi ga. U međuvremenu Alonso se tušira i ne zna da je Fabiola ušla, a prije nje Malena. Fabiola zatekne Malenu i Alonsa gole pod tušem. Alonso je cijelo vrijeme mislio da je to Fabiola, koja izlazi plačući, a Alonso ide za njom. Malena je sretna. Dinorah uvidi da su Rodrigo i Corina vrlo bliski se te nalazi s Corinom i traži je da ostavi Rodriga na miru, no Corina je odbije svojim inteligentnim argumentiranjem. Lopov – “svećenik” Abdilio otkrije da je svećenik prije njega za kućnog ljubimca imao ogromnu zmiju. Prestrašen je i želi je izvaditi iz crkve, no čovjek koji mu pomaže sve organizirati kaže mu da je zmija trag do blaga. Lopov - “svećenik” Abdilio odluči je ostaviti, iako umire od straha.


Amazonke 34 epizoda
Nakon što je zatekla Alonsa s Malenom pod tušem, Fabiola dođe na hacijendu i sukobi se s Malenom. U tom trenutku dođe Olegario, koji ih spriječi da se opet potuku, no ne osvrće se na Fabiolina upozorenja. Malena još jedanput pobijedi pred Olegariom. Fabiola razočarana ode u sobu, ne prestaje plakati i ne može vjerovati da ju je Alonso navodno prevario s Malenom. Malena Sergiju probudi nadu da bi mogao ponovno biti s Fabiolom. S druge strane, Amparo ne može izaći nakraj s onim što osjeća prema Rubénu i kaže mu da ode s hacijende kako bi ona mogla nastaviti normalno živjeti. Zenaida čuje taj razgovor i traži objašnjenje od Rubéna. Točno u tom trenutku uđe Olegario, čuje dio razgovora i pita ga zanima li ga neka žena na hacijendi.


Amazonke 35 epizoda
Fabiola kaže Zenaidi da je zatekla Alonsa i Malenu pod tušem. Zenaida ne može vjerovati što čuje i solidarizira se s Fabiolom koja je neutješna. Sljedećeg dana ona se probudi s drukčijim stavom, spremna suočiti se sa životom bez Alonsa. Olegario pozove Alonsa da mu kaže što se događa s Fabiolom, koja je Maleni objavila rat. U tom trenutku uđe Fabiola i gleda Alonsa s puno mržnje. Amparo nastavlja živjeti svoj život nakon što je ponovno izbacila Rubéna iz kuće. Rubén se prisjeća Amparinih riječi i ode na plažu razmišljati, ali dođe Julia, koja je spremna pošto-poto pridobiti njegovu ljubav. Amparo i Reinaldo dođu na plažu i zateknu Rubéna i Juliju kako se ljube. Amparo im prigovori, a Reinaldo ih izvrijeđa. Bliži se proslava godišnjice proizvodnje ruma pa odluče pozvati i svećenika da im blagoslovi rum.


Amazonke 36 epizoda
Alonso želi razgovarati s Fabiolom, ali ona ne želi znati za njega i osjeća golemu mržnju prema njemu. Zenaida ne da Alonsu da ode u Fabiolinu sobu, a on joj kaže da nije ništa skrivio, ostavi joj poruku za Fabiolu i ode. Zenaida prenese Fabioli njegovu poruku i kaže joj da mu je u očima vidjela da je iskren, ali Fabiola joj kaže neka se ne da zavarati jer on je lažljivac. Malena planira udaljiti Fabiolu i Sergija, a on joj kaže da dobro pazi ako ga misli isključiti iz plana. Reinaldo javi mami da je Amparo pristala udati se za njega. Nakon što je vidjela Rubéna kako se na plaži ljubi s Julijom, pred njim mu kaže da će se udati za Reinalda te da će Reinaldo biti budući gazda na hacijendi. Reinaldo iskoristi tu situaciju i počne živcirati i ponižavati Rubéna. Olegario je angažirao istražitelja da nađe Gaspara Infantea. Osim toga, iskoristi odlazak u selo da pozove “svećenika” na proslavu godišnjice svoje tvornice ruma. Lopov Abdilio oduševljen je pozivom.


Amazonke 37 epizoda
Sergio sazna što se dogodilo s Fabiolom i Alonsom i počinje djelovati s ciljem da ponovno osvoji Fabiolu koristeći to što je ona shrvana. S druge strane, sve je spremno za proslavu, kojom su uzvanici oduševljeni. Ali iza kulisa Fabiola i Malena se posvađaju i počupaju. Fabiola jednim udarcem sruši Malenu na pod, Malena se digne i započne žestoka tučnjava. U međuvremenu Rubén i dalje nagovara Amparo da odustane od udaje za Reinalda te je privuče k sebi i poljubi, a ona se prepusti poljupcu. Olegario traži objašnjenje od Alonsa jer primijeti da su on i Fabiola u svađi.


Amazonke 38 epizoda
Malena i Fabiola imaju ponižavajući nastup na okupljanju, koji je izgledao kao da je riječ o još jednoj točki proslave. Alonso ispriča Fabioli što se zapravo dogodilo, no ona mu ne vjeruje i prekine vezu s njim. Malena zavodljivo priđe Alonsu, no on joj objavi rat. Sergio iskoristi priliku da se solidarizira s Fabiolom i pruži joj potporu. Fabiola se pouzdaje u njega i kroz suze mu kaže da su Alonso i Malena ljubavnici. Sergio odlično glumi i pruži joj bezuvjetnu ljubav. Lopov, tj. “svećenik” Abdilio, napije se i porječka s Matacánom braneći Nelly. Remigio je ljubomoran na Horacija jer je Fermina izabrala njega. Reinaldo, kako bi naljutio Rubéna i zajamčio si zaruke, iskoristi Olegariovu nazočnost za stolom i kaže mu da je Amparo pristala udati za njega.


Amazonke 39 epizoda
Fabiola dođe na hacijendu i kaže Olegariju da je Alonso Malenin ljubavnik. Malena se prestraši i počne ubrzano disati. Olegario kaže Fabioli da se ispriča Maleni i tad nastaje kaos. Olegario ne vjeruje Fabioli i moli Malenu da ne ode iz kuće. Za to vrijeme Fabiola pakira kovčege. U tom trenutku uđu Corina i Amparo i pitaju je zašto odlazi. Marisol zatekne Betzabeth i Miguela kako se ljube. Sergio odobrava njegov postupak i da mu auto da ode k njoj. Marisol mu uplakana otvori vrata i samo ga gleda. Prije nego što dođe Miguel, Marisol moli Alonsa da odu iz sela. U međuvremenu, lopov Abdilio toliko je pijan da se počne razotkrivati pred Nelly, koja ne razumije o čemu on govori. Došavši kući, Nelly zatekne Eugeniju uznemirenu. Eugenia nazove Alonsa sinom. Alonso ode, a Eugenia izgovori njegovo ime Nelly, koja se iznenadi.


Amazonke 40 epizoda
Fabiola dođe u Ferminin hotel, gdje će ostati dok ne nađe drugi smještaj. Sljedećeg dana Olegario ode k njoj i zamoli je da se vrati na hacijendu. Fabiola to odbija, ali mu obeća da će se brinuti za njega i tvornicu. Čuvši to, Olegariju lakne. Malena pita Olegarija o čemu je razgovarao s Fabiolom, a on joj odgovori da joj je jasno rekao da vjeruje svojoj supruzi, ali da će je ubiti otkrije li da ga vara. U međuvremenu Malena mijenja taktiku kako bi se dočepala Olegariova novca i počne razmišljati o ubojstvu. Sergio je zgrožen njezinim planovima. Alonso uzalud pokušava razgovarati s Fabiolom. I njegova kći Marisol razočarana je nakon što je zatekla Miguela kako se ljubi s Betzabeth. Reinaldo želi uživati s Amparo, no ona pronalazi izgovore. Umoram od toga, Reinaldo je zamoli da to promijeni nakon vjenčanja. Reinaldo i dalje ponižava i maltretira Juliju i Rubéna.


Amazonke 41 epizoda
Marisol razgovara s Miguelom i kaže mu da je među njima gotovo. Juancho, njihov prijatelj, prigovori Miguelu. Marisol razgovara s Fabiolom i moli je da oprosti njezinu ocu koji je divna osoba. Fabiola joj oprezno objasni da to neće biti moguće ovaj put. U međuvremenu Olegario posjeti Alonsa i zamoli ga da mu objasni ono što Fabiola govori o njemu i Maleni. Alonso odbaci tu optužbu i Olegario mu povjeruje, ali ga upozori na ono što će mu se dogoditi ako ga iznevjeri. Malena se prisjeća dana kad su je još kao djevojčicu prodali nekom čovjeku i zakune se da će Alonso biti njezin. Alonso ponovno razgovara s Rodrigom o tragediji koja se dogodila na Tuliovoj hacijendi. Rodrigo je iznenađen detaljima s kojima je Alonso upoznat, no svejedno mu ponovno sve ispriča, no i dalje nije siguran je li Olegario kriv za Tuliovu smrt.


Amazonke 42 epizoda
Nakon razgovora s Alonsom, Olegario ode Marthi i pozove je na večeru. Ponudi joj da radi za njega i odustane od slučaja Irazábal. Martha zašuti razmišljajući o ponudi. Sergio koristi Fabiolinu situaciju i ode u hotel kako bi je počeo ponovno osvajati. U tom trenutku dođe Alonso. Njih se dvojica žestoko posvađaju, a Fabiola pokuša smiriti situaciju, no umori se i izađe iz sobe ostavivši njih dvojicu same. Sergio iskoristi Alonsov trenutak nepažnje te ga snažno udari u glavu, nakon čega se ovaj sruši na pod. Amparo je zbunjena. Ne želi se udati za Reinalda jer je zaljubljena u Rubéna, ali ne želi to priznati. Corina je moli da se ne uda ako nije sigurna u ono što osjeća prema Reinaldu. Corina odbije Rodrigovu ponudu za posao kako bi izbjegla biti s njim. Maleni Olegario pruža osjećaj moći te ona radnike tretira kao sluge, uključujući i Zenaidu.


Amazonke 43 epizoda
Aljure ide potražiti Olegarija i iskoristi to za razgovor s Malenom te joj kaže da zahvaljuući njemu živi poput princeze. Malena je zaintrigirana njegovim odnosom s Olegariom i pokušava naći način da joj Olegario kaže nešto o tome, ali on to ne učini. Sergio se i dalje svađa s Alonsom i kaže to Maleni. Ona koristi priliku da mu kaže da će joj stići pošiljka koja će joj pomoći da se riješi Olegarija. Između Fabiole i Pancha zavlada napetost i on gotovo da joj ne kaže da ona nije Olegariova kći. Fabiola ode među ruševine gdje se prisjeća svoje majke i sebe kad je bila mala, potom trenutaka s Alonsom te zaspi. Probudi je konjski galop i, kad otvori oči, ugleda Alonsa. Reinaldo i Amparo vode neugodan razgovor jer Amparo ne želi biti s njim i traži izgovore. Reinaldo odlazi u grad kako bi s majkom organizirao vjenčanje. Olegario kaže Amparo da će joj darovati zemlju da je obrađuje i zamoli Rubéna da ode s njom onamo jer je Reinaldo odsutan.


Amazonke 44 epizoda
Fabiola se susretne s Alonsom među ruševinama i uznemirena odjaše na konju koji se izmakne kontroli. Srećom, Alonso zajaši svog konja i krene za njom. Vidjevši da je u opasnosti, omogući joj da skoči na njegova konja i spasi je. Kad se nađu sami na čistini, Alonso je zamoli da ga sasluša te izbije svađa jer Fabiola to ne želi. Sve se zakomplicira kad se pojavi zmija. Spašavajući Fabiolu, Sergio zadobije zmijski ugriz. Corina provede cijelo popodne s Rodrigom, kojeg je srela u supermarketu. Razgovaraju o svemu i oduševljeni su jedno drugim. Odu u laboratorij i razgovaraju još neko vrijeme. Namjeravaju se poljubiti, no prekine ih Vincente. Corina se uplaši. Olegario ne vjeruje puno u Sergiovu priču o nestanku gajbe ruma i pošalje Matacána da sam istraži što se dogodilo. Amparo dođe s Rubénom na zemlju koju će ona kupiti od Llarandea. Kad to obave, krenu natrag i cijelo se vrijeme svađaju. Abdilio svaki dan sve više daje do znanja Nelly da mu se jako sviđa, što nju uplaši. Fermina sve manje vjeruje “svećeniku” i sumnja da on uopće nije svećenik.


Amazonke 45 epizoda
Fabiola je u ozbiljnim problemima. Alonsa je ugrizla zmija pa je na rubu smrti. Fabiola uspije doći do jedne kolibice, no na mobitelu nema signala. Sva očajna i uplakana razmišlja što će učiniti da Alonso, ljubav njezina života, ne umre. Amparo i Rubén stanu nasred ceste. Rubén ode po pomoć i ona ostane sama. U tom trenutku naiđu neki razbojnici koji ugledaju auto i Amparo te je počnu pipati. Amparo je prestravljena. Malena je dobila otrov kojim će malo-pomalo ubijati Olegarija. Sergio joj prestrašen prigovori, a ona mu zaprijeti govoreći da je i on dio svega toga. Poslije dođe kući i sazna da je Olegario poslao buket cvijeća Marthi Moreno. To je razljuti i traži da joj Olegario to objasni. Martha kaže Rodrigu da joj se Olegario udvara kako bi ostavila slučaj Irazábal te da će ona pristajati na to jer joj to može pomoći da nađe Gaspara Infantea. Eugenia se prisjeća tragedije na Tuliovoj hacijendi i predosjeća da je njezin sin Alonso u opasnosti. Nelly i Abdilio se iz dana u dan sve više zbližavaju, lažni svećenik ne može skriti koliko mu se ta žena sviđa.


Amazonke 46 epizoda
Alonso i Fabiola su napokon spašeni. Njega odmah odvedu u bolnicu. U prvi mah Alonso ne reagira na protuotrov, ali malo-pomalo počne se oporavljati pa svi odahnu. Alonso se ujutro probudi i pita za Marisol i Fabiolu, što Fabiolu iznenadi. Razbojnici napadnu Amparo i pretuku Rubéna te ga teško ozlijede. Amparo i on hodaju do najbližeg hotela kako bi pozvali pomoć, ali telefon ne radi. Odluče ostati u hotelu kako bi se odmorili, no imaju samo jednu praznu sobu pa će je morati dijeliti. Olegario i njegovi ljudi krenu u potragu za Rubénom i Amparo. Malena drži u ruci otrov kojim će ubiti Olegarija i kaže samoj sebi da se bliži Olegariov kraj.


Amazonke 47 epizoda
Amparo i Rubén smjeste se u hotelu pokraj ceste i ondje provedu noć. Spavaju odvojeno. Sljedećeg im dana lokalni stanovnik pomogne tako što im da mobitel i odveze ih kamionom kući. Obitelj Montoya se smiri kad čuje da su dobro. Alonso preživi zmijski ugriz. Kad vidi da je dobro, Fabiola se ponovno počne ljutiti na njega, koji čini sve da se pomiri s njom, no ona ne želi ništa od njega. Zenaida joj kaže da tako šteti samo sebi i potakne joj sumnju u to da je Malena sve isplanirala kako bi ih razdvojila, ali Fabiola je ne želi slušati. Rodrigo posjeti Alonsa, a on ga pita za dječaka kojeg je Tulio odgojio na hacijendi i koji je nestao kad se dogodila tragedija. Marisol i Martha razgovaraju o Miguelu. Marisol kaže Marthi da ju je njezin sin prevario i Martha ne može vjerovati to što joj je rekla.


Amazonke 48 epizoda
Amparo i Rubén živi i zdravi stignu kući. Amparo ga zamoli da se više ne svađaju, ali Rubén joj kaže da je on ne može gledati kao prijateljicu jer je zaljubljen u nju. Kad uđu u kuću, njihovi ih roditelji zagrle. Olegario je jako zahvalan Rubénu i pozove ga na razgovor. U međuvremenu u selo dođu razbojnici koji su pokrali i pretukli Rubéna. Pancho kod jednog od njih primijeti zlatni lančić sličan onom koji ima Amparo. Fabiola počne razmišljati o svemu što su joj rekli o Alonsu i poželi razgovarati s njim, ali ne zna da je Malena u bolnici i da opet proganja Alonsa. Malena se sagne i poljubi ga, no upravo u tom trenutku uđe Fabiola, koja ljutito izjuri iz bolnice misleći da njih dvoje ljubakaju. Kad se vrati u hotel, dođe Sergio kako bi je utješio i ona opet upadne njemu u šake. Malena se vrati kući i počne davati Olegariju otrov.


Amazonke 49 epizoda
Alonso je očajan zbog Malenina proganjanja i štete koju mu nanosi. Ode na hacijendu i zadnji je put upozori da ostavi njega i Fabiolu na miru, ali Malena ga ne želi slušati. Zenaida čuje dio svađe i kaže Maleni da se čuva Olegarija jer može biti jako opasan. Rubénovi i Amparini napadači stignu u selo i odu ravno u bar. Pancho vidi da imaju lančić nalik Amparinu i nazove Olegarija, koji se odmah uputi onamo s Rubénom kako bi ih prepoznao. Olegario i Matacán postave im zamku. Abdilio dođe u bar. Jedan od razbojnika ga prepozna, priđe mu i obrati mu se pravim imenom. Abdilio je nervozan, Horacio i Nelly gledaju ga iznenađeno. Fabiola, Corina i Amparo provode lijepe trenutke uz vino i slasne zalogaje koje je pripremila Corina. Svoj fantastični umak napravila je po Rodrigovu receptu i poslala mu ga doma da ga kuša, što njega oduševi.


Amazonke 50 epizoda
Olegário uzima pravdu u svoje ruke i hvata ljude koji su napali Rubéna i Amparo. Kad ih dovede u skladište, Matacán ih bičuje do krvi, a zatim im naređuje da nestanu. Kad Amparo uđe u Olegariov ured, primijeti da on ima lančić koji joj je ukraden te noći te ga pita kako ga je dobio natrag. Alonso posjeti Eugeniju i obećava da će je upoznati s Marisol. Eugenia je oduševljena. Zatim Alonso posjećuje Fabiolu i suočava se s njom. Pogleda je u oči i kaže joj da je voli i da je nikad ne bi prevario. Pred tim izazovom ona gubi stabilnost. S druge strane, Corina, Fabiola i Amparo uživaju u piću i lijepom druženju. Nakon što je pretukao kriminalce, Olegario zamoli Corinu da se uda jer ih on želi vidjeti udane za muškarce koji koji će ih štititi. Abdilio nije morao ništa priznati, jer kad su kriminalci tvrdili da poznaju navodnog svećenika, zamolili su ih da odu.


Amazonke 51 epizoda
Rubén se ohrabri i kaže Fabioli da je zaljubljen u Amparo. Fabiola je prilično iznenađena izjavom, odmah iskazuje svoje neodobravanje i kaže mu da je zaboravi. Rubén odlazi prilično razočaran. Sljedećeg dana, dok su svi u dnevnoj sobi, Rubén obavlja svoje dužnosti i Reinaldo iznenada ulazi. Olegario mu govori da je Rubén spasio Amparo, što mu se ne sviđa, a zatim ga pita kad će se vjenčati s Amparo i kaže mu u lice da je neće ismijavati. Za to vrijeme, Alonso odluči otići u trgovački centar. Fabiola i Sergio također idu onamo jer je Olegario dao Fabioli lokal ondje. U trgovini se dogodi susret; Alonso i Fabiola izgovaraju jedno drugome gorke riječi, a Sergio uživa kad Fabiola prezre Alonsa. U međuvremenu Horacio dolazi u župni dvor i govori Abdiliu da su dvojica muškaraca, koji su ga navodno prepoznali, poginuli u nesreći.


Amazonke 52 epizoda
Fabiola proživljava ružan susret s Alonsom u trgovini. Dopušta da pomisli da ima nešto sa Sergiom, te Alonso poludi, uvrijedi je i odlazi. Fabiola ostaje uzrujana. U međuvremenu Rubén načuje Olegariov razgovor s Reinaldom, koji vrši pritisak na njega da se vjenča s Amparo. Rubén ih ljubomorno prekida, ali Olegario ga bahato zatraži da ode. Amparo se brine zbog toga, a Reinaldo je oduševljen. Reinaldo odmah nazove svoju majku da dođe na imanje kako bi se zaručio s Amparo. Amparo uzima svog konja, odlazi na polje i kaže Rubénu da je zaljubljena u njega. Rubén ne može vjerovati. S druge strane, Fabiola nastavlja uređivati ured. Remigio daje ideju Alonsu da otvori veterinarsku ordinaciju u gradu, upravo pored Fabiolina ureda. Alonso odlazi onamo i nađe se s njom licem u lice.


Amazonke 53 epizoda
Amparo se odluči suočiti sa svojim osjećajima, potraži Rubéna u polju i kaže mu da ga voli. Rubén je prilično zbunjen i ne shvaća što se događa, ali na kraju ga Amparine riječi uvjere i oni vode ljubav. Amparo i Rubén su spremni suočiti se sa svime, idu na imanje i u njegovoj sobi opet vode ljubav, smiju se i zabavljaju. Julia prolazi i čuje njihovo šaputanje te pokuca na vrata. Amparo i Rubén se šokiraju. Za to vrijeme Olegario grubo naređuje Maleni da prestane gnjaviti Fabiolu. Ona je bijesna i počinje stavljati otrov u njegovu pastu za zube; čime počinje Olegariov kraj. U međuvremenu se Matacán i Abdilio oštro sukobe i Abdilio umalo dobije ubod nožem. Stvari se smire i Matacán odlazi, ali kad dođe k Nelly iskaljuje se na njoj i Eugeniji koju zaključa u kupaonicu.


Amazonke 54 epizoda
Kad Olegário sazna da Alonso nema posao, predlaže mu da radi za njega. Alonso odbija jer želi biti u blizini Fabiole te otvara veterinarsku ordinaciju pokraj Fabiolina ureda. On ga ipak zamoli da pregleda bolesnu kobilu. Kad Alonso završi s pregledom i lijekovima, Malena dolazi i opet ga provocira. U međuvremenu, Amparo i Rubén proživljavaju ljubavnu priču. Julia ih je gotovo zatekla kako vode ljubav u Rubénovoj sobi, ali to se nije dogodilo. Ali Corina ih vidi zajedno i šokira se. Amparo joj povjerava da voli Rubéna. Corina je upozorava na probleme s kojima će se morati suočiti, ali Amparo je spremna boriti se. Reinaldo poziva Amparo u kazalište, ali ona ga odbija. Kuća je prazna i Amparo s ljubavlju poziva Rubéna. Julia shvati što se događa između njih i razbjesni se. Marta je blizu da pronađe Gaspara Infantea, ali ne shvaća da je Aljure iza nje koji odmah ode obavijestiti Olegarija da još netko traži tog čovjeka .


Amazonke 55 epizoda
Julia je strašno ljubomorna kad shvati da su Rubén i Amparo u djevojčinoj sobi i sretno vode ljubav. Ona kaže Zenaidi da je Amparo plakala u svojoj sobi. Zenaida naivno odlazi u sobu i pronalazi svog sina i Amparo kako leže goli na krevetu. Rubén i Amparo je pokušaju smiriti, ali ona se ne može kontrolirati i zahtijeva da Rubén ode od kuće. Rubén joj kaže da hoće, ali s Amparo, a ako se to i ne dogodi tako, njihova ljubav neće prestati. S druge strane, Reinaldo pokušava zavesti Juliju, ali ona ne pada na njegova obećanja i navede ga na razmišljanje o Amparinu ponašanju. Reinaldo odlazi u sobu k Amparo da je pita što se dogodilo, zašto Zenaida plače, ali Amparo ga zamoli da ode. Reinaldo počinje izigravati muškarčinu i Amparo se dodatno uzruja i kaže mu da zaboravi na svoju prosidbu. U međuvremenu događaju se neugodni obiteljski susreti.


Amazonke 56 epizoda
Zenaida zatekne Amparo i Rubén u Amparinu krevetu. Zenaida poludi i zatraži od Rubéna da ode. Amparo ne može prestati plakati i moli Zenaidu da ih podrži, ali Zenaida odbija. Nakon što se posvađao i potukao s Reinaldom, Rubén pogleda Zenaidu i odlazi od kuće. Amparo je vrlo tužna i Julia uživa gledajući je kako pati. Istovremeno Olegario i Rodrigo se potuku u kazalištu. Rodrigo natukne Olegariju da je ubojica. Corina prekida svađu i viče obojici da odu kući. Marisol govori Alonsu da ona ne vjeruje Fabioli jer misli da nije žena kakvom se činila. Rubén sretne Fabiolu i kaže joj što se dogodilo. Fabiola mu kaže da shvati Zenaidu, jer je vidjela njega i Amparo zajedno, ali Rubén ustraje na tome da će se boriti za svoju ljubav. Abdilio u baru pijan mrmlja da je kradljivac, ali onda se sabere i kaže da je kradljivac duša.


Amazonke 57 epizoda
Amparo ponovno razgovara sa Zenaidom, ali Zenaida ne popušta. Amparo odlazi rekavši joj da se nikad nije zaljubila. Rubén se skriva u Amparinoj spavaćoj sobi tijekom jutra i čeka je, kaže joj zbogom i obećava da će se vratiti. Amparo u početku oklijeva, ali na kraju se složi i Rubén odlazi iz San Lorenza. Reinaldova majka dolazi, ne skriva svoj interes, puno govori i gotovo rastrga Amparo kad je ugleda. Amparo se trudi glumiti da je sretna. Olegario grdi Zenaidu jer je bezobrazna prema Maleni. U međuvremenu Malena pokuša gnjaviti Alonsa i odlazi u njegov ured. Alonsu je već dosta i govori grube stvari Maleni. Srećom po Alonsa, Fabiola je upravo htjela ući i prisluškuje njihov razgovor, zbog čega preispituje svoje osjećaje prema Alonsu. Ona odlazi i vraća se u ured sva nasmijana.


Amazonke 58 epizoda
Fabiola je već uvjerena u Alonsovu nevinost i iskrenost i pristaje večerati s njim. On je pomalo iznenađen jer ne zna da je čula njegov razgovor s Malenom. Sergio sazna za taj susret i kaže Maleni koja bijesno odjuri u hotel i počinje prosipati otrov na Fabiolu, ali ona joj ne dopušta, vrijeđa je, Malena se razbijesni i natukne Fabioli da njezin otac neće živjeti dovoljno da sazna da ga ona vara. Za to vrijeme Sergio pošalje dvojicu muškaraca da zapale Alonsovu kuću. Eugenia je u kući, predosjeti požar, ali ne može to reći Marisol koja je također u kući s Miguelom. Corina i Rodrigo napokon se poljube. Corina je spremna na borbu protiv svega i sviju, ali Rodrigo se uplaši i kaže joj da je njihova ljubav nemoguća zbog mnogo stvari. Amparo je iznervirana zbog Reinaldove majke i pritiska da se uda te odluči pobjeći. Zenaida primjećuje i pita Pancha da joj pomogne pronaći Amparo, jer se boji Olegariove reakcije.


Amazonke 59 epizoda
Amparo napušta imanje, odlazi k Fabioli i kaže joj da se ne želi udati za Reinalda jer voli Rubéna i ne želi ga opet izgubiti. Fabiola je pokušava uvjeriti da razmisli. Corina u tom trenutku ulazi jako uzbuđena i snažno je zagrli. Fabiola ne shvaća da je uzbuđena zbog onoga što se dogodilo s Rodrigom. Amparo i Fabiola joj kažu za Amparinu situaciju i Corina im kaže da je on na Suncokretu. Amparo iskoristi trenutak i pobjegne, ostavlja poruku sestrama i odlazi. Corina uzima sliku Tulia i svoje majke i taj put prepoznaje da je to Tulio Irazábal. Fabiola se počinje pitati o Zenaidinu i očevu ponašanju kad su vidjeli tu fotografiju. Aljure za Olegaria sazna sve o Reinaldovoj obitelji i kaže mu da su bankrotirali. Olegario je šokiran. Rubén dolazi na imanje tražeći posao i susreće Gaspara Infantea ne znajući da su i Olegario i Rodrigo u potrazi za njim i da su ga već našli uz pomoć Marte i Aljurea. Sergio unajmljuje dvojicu muškaraca da zapale Alonsovu kuću, Eugenia ima predosjećaj koji nitko ne razumije.


Amazonke 60 epizoda
Rubén susreće Gaspara Infantea, vrlo čudnog čovjeka koji ga traži novac, ali u tom trenutku Jaime, jedan od Pernijinih zaposlenika, ulazi i odvodi Gaspara. Na kraju, Rubén se sastaje s Perniom i nudi mu svoja znanja; Perniji se mladić svidi. Rubén se iznenadi kad ugleda Amparo koja mu je došla na posao i moli ga da je ne napusti. On je moli da se vrati, ali ona inzistira da ostane s njim. U međuvremenu u Alonsovoj kući je zbrka: Pancho dolazi staviti se Alonsu na raspolaganje, a i Fabiola dolazi u žurbi. Malena predbacuje Sergiju zbog požara Alonsove kuće. Sergio se smije, ali ne potvrdi da je to učinio i traži je da se ne brine toliko za Alonsa. Alonso sumnja na Malenu. Sergio je šokiran kad mu kažu da je njegov sin Miguel pomogao Alonsu u požaru i spasio ga od tragedije.


Amazonke 61 epizoda
Malena radi scenu Olegariju zbog Marte i to radi pred samom odvjetnicom. Fabiola ulazi i govori Olegariju da joj je drago što počinje shvaćati kakvu ženu ima. Olegario je oštriji prema Maleni. Ona je bijesna jer shvaća da joj on više ne vjeruje. Dok se Sergio i Miguel svađaju zbog događaja u Alonsovoj kući, on osjeća grižnju savjesti jer je mogao ubiti vlastitog sina. Istovremeno Reinaldo je bijesan zbog Amparina ponašanja, ali Lucila traži da otrpi i da joj napravi dijete te im osigura financijsku budućnost. Alonso opet govori Fabioli da on nema nikakve veze s Malenom, ali duboko u sebi ona sumnja u njega i Malenu. Fabiola ne popušta, usprkos svim Alonsovim molbama. Alonso pristane ponovno raditi na imanju.


Amazonke 62 epizoda
Zenaida povjeri svoje probleme Olegariju i kaže mu da su Rubén i Amparo zaljubljeni, zbog čega su pobjegli zajedno. Reinaldo ne može u to vjerovati i užasno je uzrujan jer je ona otišla s radnikom. Olegaria vijest razbjesni i zahtijeva od Zenaide da mu kaže gdje su. Ona mu kaže i Olegario bijesno odlazi u potragu za njima. U međuvremenu, Amparo i Rubén žive svoju ljubavnu priču. Reinaldo želi otići, ali Lucila inzistira da ostanu jer je zaslijepljena novcem, a on joj kaže da želi otići s imanja. Marta kaže Rodrigu da je Gaspar Infante na Suncokretu. Pancho u međuvremenu kaže Olegariju da je i Rubén ondje. Olegario se približava Infanteu, a da to i ne zna. Za to vrijeme Alonso počinje raditi na imanju, ali se odmah sukobi sa Sergiom koji ga želi poniziti.


Amazonke 63 epizoda
Corinu muči vjenčanje s Vicenteom, dok on moli Dinoru da im bude kuma. Fabiola je zamoli da prestane razmišljati o Rodrigu, jer je on Olegariov neprijatelj. Vicente primjećuje da mu Rodrigo ne želi biti kum i kaže mu da je sve u redu ako i odbije. Rodrigo mu govori da je on u vrlo lošim odnosima s Olegariom. Olegario dolazi na Suncokret i ne tražeći, naleti na Gaspara Infantea. Oni dugo razgovaraju, ali ne ulaze ni u kakve detalje. Olegario ga uvjerava kako bi mu povjerovao, iako Gaspar osjeća da on želi nešto drugo. Olegario ga zamoli da mu pomogne pronaći Rubéna. Kad se nađe licem u lice s njim, upita ga gdje je Amparo. U međuvremenu Fabiola i Malena su na imanju i počinju se svađati; Malena je uvjerava da ima aferu s Alonsom, ali Fabiola joj uopće ne želi vjerovati. Dva tipa očito govore o napadu na Alonsovu kuću; on se suočava s njima, ali ne može dobiti informacije od njih. On to kaže Horaciu i ovaj obećava da će istražiti.


Amazonke 64 epizoda
Olegario se suočava s Rubénom te ga optužuje da je odveo Amparo protiv njezine volje. Ona izlazi i govori da je to učinila svojevoljno. Olegario zahtijeva da se Amparo vrati kući s njim, ona ne želi. On je stavlja u svoj automobil protiv njezine volje i prijeti Rubénu pištoljem, ali Rubén je spreman boriti se za Amparo i odlazi po nju. Pancho čuje Malenu i Sergija dok govore kako će Olegario uskoro umrijeti. Malena uspijeva riješiti situaciju. Za to vrijeme Corina govori Zenaidi da je bila pogreška pristati na Vicenteovu prosidbu, Vicente je čuje i pita za objašnjenje. Ona mu ne može reći istinu i promijeni temu. Alonso pokušava biti u Fabiolinoj blizini s izgovorom da se mora pobrinuti za konje. Malena im dolazi smetati, ali Alonso je uvrijedi pred Fabiolom, a kad ostanu sami, Alonso navaljuje dok se ne poljube, a ona popušta zbog ljubavi koju osjeća prema njemu.


Amazonke 65 epizoda
Zenaida je vrlo zabrinuta zbog onoga što bi Olegario mogao napraviti Rubénu; osjeća da je otvrdnuo. Gaspar Infante shvaća problem između Rubéna i Olegaria i zamoli ga da ode jer želi izbjeći probleme. U međuvremenu Olegariju je usprkos Reinaldovu obiteljskom bankrotu draže da se Amparo uda za njega. Corina je na raskrižju, ne može to više podnositi i želi reći cijelu istinu Vicenteu. Rodrigo je moli da se smiri jer se već zaručila, ali ona je spremna to raskinuti. Dinorah ih čuje i pita o onome što se govori, a oni su šokirani. Vicente napokon primjećuje da se Corina ne želi udati za njega. Alonso navede Fabiolu da popusti i oni se poljube. Fabiola kaže Fermini što se dogodilo, a ona je potiče da se vrati Alonsu, jer mu ona slijepo vjeruje.


Amazonke 66 epizoda
Fabiola pristaje na večeru sa Sergiom. Alonso ih vidi zajedno i poludi. Sergio je oduševljen i sve ispriča Maleni. U međuvremenu Alonso pokušava natjerati Fabiolu da shvati da je ono što se dogodilo pod tušem trik koji je Malena izvela kako bi se posvađali, ali Fabiola i dalje gaji snažne sumnje. Marisol zamoli Alonsa da odustane od Fabiole. Corina povjerava Zenaidi da je zaljubljena u Rodriga Irazábala. Zenaida je užasnuta. Za to vrijeme Ricarda i Dinorah imaju osjećaj da je Corina važna Rodrigu, ali Dinorah ipak nije voljna napustiti Rodriga. Rubén nazove u Olegariovu kuću, razgovara sa Zenaidom i traži da vidi Amparo, no tada stiže Olagario i ona prekida razgovor jer se mora pobrinuti za Amparo. Pancho pokušava navesti Olegaria da razmisli o onome što Amparo i Rubén osjećaju, ali on ustraje u tome da ne želi da mu kći bude s običnim radnikom.


Amazonke 67 epizoda
Corina kaže Vicenteu da je zaljubljena u nekog drugog. Vicente plače zbog njezina priznanja i odlazi u bar. Vicente vidi Rodriga sutradan i kaže mu da je Corina prekinula s njim. Olegario je i dalje vrlo strog prema Amparo, čak zabranjuje Zenaidi da razgovara s njom. Malena ga mazi i nakon vođenja ljubavi primijeti da je poprilično problijedio. Malena je oduševljena što vidi da otrov funkcionira i misli samo na to kako mora kupiti nešto lijepo crno za odjenuti za tu prigodu. Olegario nudi Reinaldu pomoć oko producentske kuće ako se vjenča s Amparo. Rubén ulazi tražeći Amparo. Marta nalazi Gaspara i kaže mu zašto ga traži i da je Rodrigo Irázabal u potrazi za njim.


Amazonke 68 epizoda
Rubén traži Amparo; Julia čini sve da ga zaustavi, ali je njegova želja da spasi Amparo veća od svega. Vicente kaže Rodrigu kako se osjeća i kaže mu da postoji neki čovjek između njega i Corine. Rodrigo se nastoji kontrolirati. Vicente vrijeđa čovjeka koji mu je navodno ukrao Corininu ljubav. Rodrigo ga savjetuje i smiruje u njegovoj tuzi i moli ga da razmotri stvari i da da vremena Corini. Marta kontaktira Gaspara i počne mu objašnjavati zašto ga traži. Pomaže mu sjetiti se prošlosti s Tuliom Irazábalom. On potvrdi da ga je poznavao. Gaspar govori zašto je Tulio prodao imanje za tako malo novca, istu priču koju je Olegario rekao svima, ali dogovor koji su Olegario i Tulio sklopili nikad nije stupio na snagu jer bi Olegario morao vratiti zemlju natrag. Dokument postoji, ali Gaspar u svom pijanstvu to ne kaže Marti. Olegario je toliko očajan da počinje svašta nuditi Reinaldu; ovaj je iznenađen. Olegário tvrdi da samo želi najbolje za svoju kćer i zeta. Olegario pomakne datum i Amparo se pod tolikim pritiskom, te s obzirom na Olegariovu tvrdnju da su ona i Rubén brat i sestra, pristaje udati za Reinalda. Rubén se pojavljuje pred njom i traži je objašnjenje.


Amazonke 69 epizoda
Amparo kaže Rubenu da će se udati te da je ono što se dogodilo između njih bila pogreška. Rubén je zbunjen i tužan i ne razumije što se dogodilo. U međuvremenu Rodrigo želi da Corina razmisli i vrati se Vicenteu, ali ona je sigurna u svoje osjećaje i tvrdi da ne želi povrijediti Vicentea ako prihvati njegovu prosidbu. Corina mu predbacuje da ju je potaknuo da gaji velike nade. Istovremeno Olegario traži Matacána da motri Gaspara Infantea i da kontrolira Sergia jer ne želi da veterinar ode. Ima predosjećaj u vezi s njim. Olegario otvara srce Reinaldu i povjerava mu da zna da je njegova obitelj pred bankrotom i nudi im pomoć. Sergio pokušava osvojiti Fabiolu, ali ona odbija. On inzistira. Alonso i Remigio razgovaraju i Alonso mu povjerava da je on bio dijete na imanju gdje je živio i da je svjedočio užasu kad vidjevši kako se Tulio objesio, te požar i pogibiju radnika na farmi. Remigio obećava da će čuvati tajnu. Malena traži Olegaria da otpusti Zenaidu.


Amazonke 70 epizoda
Olegario Maleni daje valjane razloge da ne otpusti Zenaidu i smiruje je udovoljavajući joj. Pancho po gazdinoj naredbi ode do Gaspara i zahtijeva da potraži dokument koji svi žele, no Gaspar kaže da se ne sjeća. Pancho moli da im se javi kada se nečega sjeti. U međuvremenu Corina kaže Fabioli da će se Amparo udati za Reinalda, a da je ona prekinula s Vicenteom te da je spremna braniti to što osjeća i da više ne želi zavlačiti Vicentea. Rodrigo i Dinorah razgovaraju o svojoj situaciji, ona mu kaže da bi mu rado bila suprugom. Alonso posjeti Eugeniju i izjada joj se. Ima osjećaj da mora izravnati račune. Kaže joj kako je izgubio majku i da su njih dvoje slični jer je i ona izgubila sina. Eugenija progovori i kaže mu da nije san. Nakon toga razgovaraju o njegovu odnosu s Fabiolom, na što se Eugenija uzbudi jer je Fabiola Olegariova kći. Amparo i Reinaldo se sukobe. Reinaldo ima Olegariovu potporu i osjeća da ima pravo vrijeđati je, no Amparo se obrani. Alonso vidi Caceida i Jaiméa, upita Rubéna tko su oni, a on mu kaže da rade za Sergija, što Alonsu potvrdi mnoge sumnje.


Amazonke 71 epizoda
Amparo tvrdi Reinaldu da nije trudna jer u suprotnom ne bi pristala na farsu koju je smislio njezin otac. Reinaldo se izruguje Rubénovoj situaciji, u čemu mu Olegariova potpora daje snagu. Fabiola nazove Amparo kako bi čula razlog zbog kojeg sada ne želi biti s Rubénom, ali Amparo odbija razgovarati i s kime o tome. Svi zainteresirani za pronalazak dokumenta zbunjeni su jer im je Gaspar Infante rekao da se ne sjeća gdje ga je spremio. Dinorah osjeća da gubi Rodriga, a Vicente inzistira da mu Rodrigo kaže zna li što o čovjeku kojeg Corina voli. Dinorah ispituje Rodriga o Corininoj i Vicenteovoj situaciji, a Rodrigo izbjegava odgovor i reagira vrlo suptilno. Alonso vidi Sergija kako izdaje naredbe ljudima za koje sumnja da su prouzročili požar u njegovoj kući i upozori ga da neće tolerirati još jedan napad. Sergio i Malena iskorištavaju probleme u kući da izvrše jo jednu krađu ruma. Malena vidi da otrov djeluje i da Olegario sve češće ima smetnje. Matacán inzistira da ga odvede doktoru, međutim on ne želi. Alonso se zbliži s Fabiolom i ponovno je malo-pomalo zavede.


Amazonke 72 epizoda
Rubén govori majci o nagloj promjeni kod Amparo, nakon što mu se zaklela da ga voli i da bi s njime otišla na kraj svijeta. On tu promjenu pripisuje dolasku Reinalda u njezin život. Sergio slatkorječivo predlaže Fabioli da obnove vezu koju su imali, ali da se ovoga puta vjenčaju. Fabiola je zbunjena i neodlučna između Alonsa i Sergija. Rubén naiđe na Reinalda na imanju. Ovaj ga verbalno izazove pa ga Rubén udari šakom u vilicu, zbog čega ovaj završi na podu. Corina se nalazi u hotelu Laurento s Rodrigom. On joj jasno daje do znanja da se namjerava oženiti Dinorom, što Corinu potpuno zbuni. Fabiola, kako bi se riješila Alonsa koji joj neda mira, kaže da se namjerava udati za Sergija, što Alonsa ostavlja bez riječi.


Amazonke 73 epizoda
Corina posvjesti Fabioli da bi, lažući Alonsu o udaji za Sergija, Sergio to mogao svhatiti ozbiljno i prisiliti je da se zaista uda za njega. Olegario je sretniji no ikad jer se bliži Amparino vjenčanje. Nije ga briga u kakvu je Amparo duševnom stanju. Jedini cilj mu je udati kćeri za onoga koga on odabere. Marta koketira s Alonsom i kaže mu da je slobodan muškarac prikrivena opasnost. Betzabeth i Vicente imaju romansu, nakon što su se sprijateljili i nakon raskidanja njegovih zaruka s Corinom. Olegario pošalje Matacána da posjeti Gaspara i pritisne ga, možda im da dokument. Gaspar se iznenadi kada ugleda Matacána u svome uredu.


Amazonke 74 epizoda
Nakon što su neko vrijeme proveli zajedno u staji, Malena prizna Sergiju, svom ljubavniku i suradniku, da mu je dosta imanja, Olegarija i njegove obitelji. Hladno komentira da je povećala dozu otrova koju daje Olegariju kako bi sve što prije završilo. Sergio je upozorava da bude oprezna jer ako otkriju da truje supruga, oboje su gotovi. Alonso se sukobljava sa Sergiom i kaže mu da neće biti njegova vjenčanja s Fabiolom, na što mu Sergio zaprijeti pištoljem. Pojavljuje se detektiv, odnosno šarlatan koji Olegariu donosi „dobru vijest“ da je pronašao Gaspara Infantea. Olegario ga pusti da kaže sve prije negoli mu da do znanja da zna da je prevarant. Fabiola zatekne Malenu i tog detektiva u kompromitirajućoj situaciji i prigovori im. Naravno, Malena se prikazuje žrtvom i odluči otići od kuće. Olegario dobije napadaj i sruši se tijekom rasprave sa suprugom.


Amazonke 75 epizoda
Malena pozove Sergija i kaže mu da se Olegario srušio, ali da nije mrtav. Sergio joj savjetuje da napravi dramu i odglumi zabrinutu suprugu. Malena viče kao luda dok se ne pojavi Corina da im pomogne. Alonso i Rodrigo se sastaju u baru. Rodrigo mu prizna da bi volio zasnovati obitelj, ali ne s Dinorom, nego s Corinom. Uz svu viku svojih kćeri Amparo i Corine Olegario se budi i brzo dolazi k sebi, no svi mu savjetuju da se odmori. Ne sluša ih i živi dalje po svome kao da se ništa nije dogodilo. Malena i Sergio slave zadnji napadaj znajući da se bliži Olegariova smrt. Fabiola inzistira da joj otac ode u bolnicu napraviti sve potrebne pretrage. Nema ni najmanjeg povjerenja u liječnika kojeg je dovela Malena. Kaže ocu da će se vratiti kući, što njega razveseli.


Amazonke 76 epizoda
Fabiola se odluči sastati s Aljureom. Predloži mu platiti ono što mu duguje njezin otac Olegario u zamjenu za informacije o pravoj Maleninoj prošlosti. Rodrigo se otvori Corini. Prizna joj da je voli i da joj ne želi nauditi. Oboje se rasplaču. Kad shvati da je brak Amparo i Reinalda gotova stvar, bijesno se sukobi s Olegariom i pita ga kako ju je najterao na takvu pogrešku. Čini se da je Olegario izrekao Amparo stotine laži. Nakon sukoba s Alonsom na imanju, Sergio dolazi Fabioli u ured kako bi mu objasnila kada i kako je odlučila udati se za njega.


Amazonke 77 epizoda
Corina, osnažena Rodrigovim iskrenim ponašanjem, ode do Vicentea i kaže mu da ga jako cijeni, ali da ga ne voli i da je to pravi razlog njihova prekida. Izbjegli su veliku pogrešku braka bez ljubavi. Sergio dramatizira pred Fabiolom pokušavajući je uvjeriti da je on njezina budućnost. Moli je da mu javi kada odluči. Fabiola bijesna ide k Alonsu kako bi ga pitala zašto je rekao Sergiju da će se udati za njega. Alonso joj iznerviran kaže da će jednoga dana morati izbalansirati svoje osjećaje, da će tada shvatiti tko je tko i da se nada da neće biti prekasno kada odluči jer je njemu već dosta te situacije. Gaspar pod pritiskom Olegarija i njegovih radnika nazove Martu i tvrdi joj da nije pronašao dokument. Pancho još jedanput podsjeća Gaspara da dokument smije doći samo u Olegariove ruke jer bi suprotno moglo biti opasno. Fabiola ubrza svoj povratak kući zbog sumnje da joj je otac u opasnosti kraj Malene. Olegario je zadovoljan, a Malena napeta.


Amazonke 78 epizoda
Olegario „pomogne“ Gasparu da mu preda dokumente tako što pošalje trojicu da ga prebiju. Rubén to predvidi, uhvati napadače i nokautira ih. Gaspar mu zahvaljuje. Marta svome klijentu Rodrigu kaže da je Gaspar odlučio ne predati dokument. Rodrigo žali jer je tim dokumentom mogao razotkriti svima da je Olegario Montoya prevarant. Malena nazove Aljurea da mu kaže kako njezin suprug odbija platiti ono što mu duguje. Aljure joj otvoreno prijeti da će Olegario saznati istinu o mračnoj prošlosti svoje supruge ako mu ne da novac. Rubénu prijatelj pokaže novine na čijoj naslovnici je Amparino vjenčanje s Reinaldom, što Rubéna rastuži.


Amazonke 79 epizoda
Sergio inzistira na vjenčanju s Fabiolom, pokušava je uvjeriti da je to najbolje za nju. Fabiola je i dalje neodlučna i zbunjena. Aljure i Malena se nalaze, detektiv joj i dalje prijeti da će progovoriti pred Montoyama i razotkriti je ako mu ne plati što mu duguje. Olegario odlučuje naći se s Gasparom Infanteom i osobno ga zatražiti da preda dokument o imanju Amazonke. Amparo se, već odjevena u vjenčanicu, buni protiv braka s Reinaldom jer ga smatra poslom i to naglasi njemu i njegovoj majci. Fabiola po povratku kući ulazi u bračnu sobu svoga oca i pronalazi bočicu koja je zaintrigira. Uzme je i skrije jer je uto ušla Julia.


Amazonke 80 epizoda
Olegario zatekne Martu u uredu Gaspara Infantea. To mu da naslutiti da i ona želi dokument. Amparo u očaju zbog budućeg vjenčanja kaže neke stvari Reinaldu u prisutnosti njegove majke, koja se rasplače od tjeskobe. Malena dolazi na Alonsovo imanje s namjerom da spava s njime. Skine se pred njime, no Alonso je odbije. Betzabeth posjeti Vicentea i poljubi ga u želji da ga osvoji. Gaspar je prisiljen Marti reći da nema dokument koji traži. Alonso izbacuje Malenu iz kuće jer je uporna u tome da spava s njime. Fabiola sestri Amparo savjetuje da je bolje da se ne uda za Reinalda ako nije zaljubljena u njega. Malena se zakune sama sebi da će se osvetiti Alonsu za odbijanje, što samo dokazuje da je serijski ubojica. Amparo zna da si nanosi štetu, ali ne može biti iskrena prema starijoj sestri. Malena se nalazi s Aljureom u hotelu Laurento kako bi mu otplatila dug. Fermina primijeti da se nešto događa.


Amazonke 81 epizoda
Gaspar Rubénu savjetuje da je bolje da ga Olegario ne vidi jer ga poznaje i misli da bi mu mogao nanijeti zlo, međutim Rubén i dalje tvrdi da ga se ne boji. Aljure Fabioli da nekoliko dokumenata vezanih za Maleninu mračnu prošlost, ali joj to i naplati. Marta nazove Gaspara kako bi mu dala do znanja da je spremna za dokument platiti duplu svotu onoga što bi mu dao Olegario, a on bi s tim novcem mogao otići nekamo daleko. Malena ode na piće u bar sa starom prijateljicom i tamo nalete na Alonsa. Tvrdi prijateljici da će taj čovjek biti njezin pod svaku cijenu. Fabiola odluči raščistiti situaciju s Alonsom nakon što pročita izvješće o Maleni. I Corina pita Amparo da joj objasni zašto osjeća da se mora udati za Reinalda.


Amazonke 82 epizoda
Nakon večere Olegario pozove Martu da joj pokaže imanje i nakon nekoliko pića kaže joj svoju verzije kupnje. Tvrdi da je sve čisto, no Marta mu spomene drugu verziju s fiktivnom prodajom. Malena, vidno pijana, naleti na Alonsa pri izlasku iz bara i priredi mu scenu glumeći žrtvu. Natežu se kraj auta i ona ga nasilu poljubi. U tom trenutku pojavi se Fabiola i počne histerizirati. Udara Alonsa i viče da je izdajnik i loš čovjek. Olegario traži objašnjenje od Malene kada vidi u kakvom se stanju vratila.


Amazonke 83 epizoda
Kad je pročitala dokumente o Maleni, Fabiola ih odluči dati ocu kako bi se rastao. Sada je ključno da bude kod kuće i razotkrije tu ženu. Alonso se izjada Eugeniji, a ona ga tješi govoreći mu da se ne predaje, što ga iznenadi. Gaspar ne može odlučiti komu da preda dokument, Marti ili Olegariju te pije u očaju. Malena primijeti da joj je netko kopao po stvarima i prigovara posluzi. Izvan sebe je i viče na Reinalda i sve ostale. Ni Amparo ni Rubén ne mogu se izvući iz depresije. Rubén se iscrpi cjepajući te odlazi u bar s prijateljem kako bi utopio tugu u alkoholu. Jóbito prizna Nelly da je zarobljen u halji i da zbog tog unutarnjeg sukoba ne može spavati. Rubén se vrati na imanje sa željom da uvjeri Amparo da se ne može udati za Reinalda. Spreman je pobjeći s njom da bi izbjegli tu pogrešku. Pokušava iz nje izvući istinu, no ona mu je se ne usudi reći.


Amazonke 84 epizoda
Gaspar odluči prihvatiti Martinu ponudu. Rodrigo se predomislio oko putovanja s Dinorom i smišlja stotine isprika kako bi je nagovorio da ga odgodi. Marta javi Rodrigu da će joj Gaspar dati dokument, što Rodriga jako usreći. Već je bio odlučio otići na praznike i zaboraviti Corinu. Rubén je opsjednut time da spriječi Amparino vjenčanje. Gleda prema prozoru njezine sobe i primijeti da je otvoren, a istovremeno ugleda i ljestve. Gaspar na kraju preda dokument Marti. Amparo prigovori Zenaidi što joj nikada nije rekla da su ona i Rubén brat i sestra. Zenaida je iznenađenja i poriče to. Fabiola i Malena se posvađaju, a Alonso se nađe između njih. Fabiola udara Malenu, ali je Olegario zaustavi. Zenaida pokuša Amparo reći istinu, no uto dolazi Olegario i spriječi je. Rubén je nemiran i neće se smiriti dok ne spriječi Amparin brak. Fabiola također još uvijek odgovara sestru od vjenčanja, no Amparo je odlučna.


Amazonke 85 epizoda
Olegario kaže Zenaidi da je lažima htio spriječiti nešto do čega ne može doći jer je Rubén običan radnik. Ne primjećuje u kakvom mu je kći stanju zbog te laži. Pancho pokušava uvjeriti Rubéna da ništa ne pokušava s Amparo jer mu je time život u opasnosti. Olegario prijeti Zenaidi da će nauditi Rubénu ako njegovoj kćeri kaže istinu. Rodrigo zaključuje da je najbolje distancirati se od Corine jer će problemi između obitelji uvijek biti prisutni. Zenaida zapada u krizu, a Pancho je tješi. Kako bi se izbjegao mogući incident s Rubénom, Olegario odluči da se vjenčanje održi na imanju. Fabiola kaže Maleni za Aljureovo izvješće i njezinu mračnu prošlost.


Amazonke 86 epizoda
Došao je dan Amparina vjenčanja s Reinaldom. Fabiola zagorča dan Maleni Aljureovim izvješćem, međutim ova je vrlo umiljata pred Olegariom. Marisol ide na satove plesa koje organizira Dinorah, a Miguel joj je pratnja. Marta rado ide s Alonsom na vjenčanje. Olegario je nervozan jer se boji da će se Rubén pojaviti. Pancho savjetuje Zenaidi da ne kaže istinu Amparo jer bi mogla zauvijek izgubiti sina. Malena uporno pokušava dobiti Aljurea na telefon, ali ovaj joj se ne javlja. Marta priprema proslavu za rođendan svoga sina Miguela. Matacán nadzire okolicu imanja. Rubén se skrio među žbunjem. Reinaldo se prije samog vjenčanja upucava Juliji i traži je poljubac. Rubén dopušta da ga Matacán uhvati. Reinaldova mama ulazi u kuhinju i uhvati ga kako zavodi Juliju. Matacán savjetuje Rubénu da se udalji s imanja za dobro svih. Zazvoni mobitel, što omete Matacána, a Rubén to iskoristi da ode razgovarati s Amparo.


Amazonke 87 epizoda
Svi su spremni za ceremoniju vjenčanja Reinalda i Amparo. Reinaldo je samouvjeren zbog Olegariove potpore pa se nasilno ponaša. Silom poljubi Juliju, Lucila ih otkrije te ponižava Juliju i Zenaidu. Rubén uspjeva proći osiguranje i doći do Amparine sobe. Zatekne je u vjenčanici i još jedanput je pokuša uvjeriti da razmisli jer je on spreman na sve, međutim ona ga i dalje odbija i moli da ode. Muči je to što joj je Olegario rekao da su brat i sestra. Rubén se predaje, izlazi iz njezine sobe i zatekne Matacána koji ga udari i prijeti mu smrću. Fabiola, Alonso i Malena imaju veliki okršaj, Alonso pred Fabiolom razotkrije Malenu i tvrdi da spletkari i laže. Nakon što je sve čula, Fabiola odlazi ljuta jer smatra da nije pravedno što mora to slušati. Malena uživa u tome što Fabiola nije poslušala Alonsa, no razbjesni se što je Alonso opet odbija. Kaže sve prijateljici Miriam i kune se da će se osvetiti Alonsu. Ulazi Olegario i sve čuje te je traži objašnjenje. Betzabeth dolazi na Amparinu proslavu i vrlo je nježna prema Vicenteu, zbog čega se Corina čudi. Vicenteu je neugodno, a Corina je malo ljuta.


Amazonke 88 epizoda
Došao je dan vjenčanja i čini se da će se održati usprkos svemu. Rubén razočaran odlazi s imanja, no Julia ga sustiže i pomaže mu da se skrije u ostavi. Ondje se skida govoreći da zna što mu treba. Amparo samo plače. Fabiola razgovara s njom, moli je da razmisli i da se ne uda, ali Amparo misli da je Rubénova sestra i to je izjeda. I Olegario razgovara s njom, ali se ne povlači usprkos Amparinoj muci i suzama. I Reinaldo zapada u malodušnost i kaže majci da se neće oženiti, no ona se razljuti i natjera ga da izvrši obavezu. Tijekom ceremonije Zenaida skupi hrabrosti i pred svima kaže da se protivi braku. Svi su iznenađeni. Malena je izvan sebe jer je Alonso sve rekao Fabioli, a nju odbio, te je usto morala objašnjavati jer nije pazila što govori. Uspijeva opet zavarati Olegarija. Fabiola joj ponovi da će Olegario uskoro shvatiti tko je ona zapravo. Vicente objašnjava Corini zašto ga je Betzabeth tako posebno pozdravila. Corina ga smiruje govoreći da nema problema jer među njima nema ničega. Uto dolazi Olegario i pred svima kaže da su oni sljedeći koji će se vjenčati.


Amazonke 89 epizoda
Amparo kaže sudbonosno da, usprkos Zenaidinoj molbi da se ne uda. Zenaida odlazi u kuhinju, mučeći se mislima što nije Amparo rekla da je Olegario izmislio sve o njoj i Rubénu. Olegario forsira Vicentea i Corinu da se vjenčaju i iskorištava prisutnost gostiju kako bi najavio njihovo vjenčanje, ne znajući da su oni prekinuli. Betzabeth razljuti ta najava, Corini je jako neugodno zbog toga što joj tata radi, a Vicente se nada da će se sve promijeniti. I dalje želi da mu Corina kaže tko je muškarac kojeg voli. Fabiolu ljuti što je Alonso došao s Martom i kaže Marti da je drska što joj je tako došla u kuću. Marta joj pristojno objašnjava, prilazi Alonso i Fabiola uto najavljuje da će se još ovaj tjedan udati za Sergija. Alonso ne može vjerovati što čuje. Rubén i Julia vode ljubav. Nije joj mogao odoljeti, no stalno misli na Amparo. Julia se nada da se sada doista zaljubio u nju. Matacán koristi silu kako bi mu Gaspar predao dokument.


Amazonke 90 epizoda
Amparo se priprema za medeni mjesec i traži od Reinalda da je ne dira. Lucila je izvan sebe od sreće jer su im riješeni svi ekonomski problema. Alonso se oprašta od Fabiole i ponavlja joj da je dopustila da je Malena zavara svojim namještaljkama, umjesto da je vjerovala njegovoj ljubavi. Želi joj sreću i upozorava je da je nitko neće voljeti kao on. Fabiola prizna Zenaidi da je pogriješila što je rekla da će se još ovog tjedna udati za Sergija. Zenaida je moli da ne učini istu pogrešku kao Amparo. Vicente se ispričava Corini što je došao na proslavu i zbog toga što im je Olegario priredio. Corina ga podsjeća da voli drugoga. Vicente je razočaran. Betzabeth ga pokušava utješiti, ali on je odlučan da se vrati u grad. Malena prigovara Olegariju zbog odnosa s odvjetnicom. Olegario brani Martu, što još više razljuti Malenu. Matacán istuče Gaspara i zada mu teške ozljede te detaljno kaže Olegariju kako ga je zatekao u novoj odjeći i sa skupim pićem. Olegario zaključuje da je Gaspar prodao dokument.


Amazonke 91 epizoda
Malena prigovara Olegariju zbog Marte nakon proslave. Olegario brani Martu, zbog čega Malena izvede scenu povrijeđene žene i odlazi od kuće k Sergiju koji je, začuđen, primi. Analiziraju situaciju koja se komplicira zbog istrage koju provodi Fabiola. Olegario odlazi u Ferminin hotel tražiti suprugu i naiđe na njezinu prijateljicu Miriam koja je nalazi s Forerom u sobi. Napokon odustaje i vraća se na imanje, uvjeren da će se Malena vratiti. Razgovara s Panchom, koji iskorištava priliku i prijeti mu da će se prisjetiti svega što je Olegario učinio u prošlosti ako naudi Rubénu. Također mu kaže da vidi da mu se sviđa Marta i da zato ne voli vidjeti nju i Alonsa zajedno. Rubén spašava Gaspara, odvodi ga u bolnicu i nagovara da prijavi Olegarija i Matacána, međutim Gaspar tvrdi da ne može to učiniti jer je Olegario jako opasan. Marta posjeduje dokumente kojima može uništiti Olegarija. Amparo odbija Reinalda na samu bračnu noć i šalje ga da spava na kauču, a zatim plače za Rubénom. Corina i Rodrigo vode ljubav u laboratoriju. Ona ga uvjerava da će se boriti protiv svega i svih jer je zaljubljena u njega.


Amazonke 92 epizoda
Matacán je toliko istukao Gaspara da je ovaj završio u bolnici, u koju ga je odveo Rubén. Rubén pokušava saznati tko mu je to učinio, no Gaspar tvrdi da su to bili obični kriminalci, što mu ovaj ne povjeruje i ponovno savjetuje da prijavi Olegarija te ode s imanja Suncokreti. Gaspar još ne želi otići da Olegario ne bi posumnjao da ga je izdao. Marta kaže Olegariju da ima dokument. Olegario je pokušava izmanipulirati da ga ne preda Rodrigu. Corina i Rodrigo se ponovno nalaze i vode ljubav, nakon čega su još više zaljubljeni jedno u drugo. Sljedeći dan po dolasku na posao Vicente ih gotovo otkrije. Nakon što Rodrigo nije spavao kod kuće, Dinorah odlazi u laboratorij i pronađe bocu vina uz dvije čaše te odmah traži objašnjenje od Rodriga. Malena i dalje glumi žrtvu i spremna je na sve ili ništa. Boji se Aljureova izvješća koje je predao Fabioli, no misli zanijekati sve što ondje stoji. Fabiola pregledava izvješće i shvati da joj je Aljure dao lažni dokument.


Amazonke 93 epizoda
Dinorah je povrijeđena i kaže Ricardi za Rodrigovu izdaju. Ricarda je bijesna i ne može vjerovati da je Rodrigo izdao vlastitu obitelj spetljavši se s mladom Montoyom. Kad se Rodrigo vrati kući, Dinorah zahtijeva da joj kaže tko je žena s kojom je bio i spomene mu odvjetnicu Martu. Malena nastavlja sa svojom predstavom pred Olegariom, koji ponovno pada na njezinu glumu. Malena ovoga puta ide daleko i zatraži da bude dioničarka u njegovoj tvrtki, na što Olegario pristaje. Malena potajno slavi još jednu dobivenu bitku protiv Fabiole. Corina je toliko sretna s Rodrigom da to kaže Fabioli, a ona je hladne glave pokušava urazumiti da misli na posljedice koje će joj donijeti ta veza. Faniola kaže Zenaidi da porazgovara s Corinom i usadi joj sumnju da je Rodrigo možda želi iskoristiti. Amparo proživljava pakao na medenom mjesecu. Reinaldo izgubi strpljenje zbog Amparina prijezira i ignoriranja i digne ruku na nju, ali je ne udari.


Amazonke 94 epizoda
Nakon razgovora s Rodrigom, Dinorah ne sumnja u to da je Marta žena s kojom je bio i odlazi k njoj u hotel da joj predbaci što im se umiješala u vezu. Marta ne razumije otkud optužbe i traži da odmah napusti njezinu sobu. Rodrigo nazove Corinu i dogovore sastanak. Ne mogu više biti odvojeni, vode ljubav, a nakon toga razgovaraju o Olegariju. Rodrigo pita Corinu je li spremna na suočavanje s ocem, a Corina ga zagrli. Malena svojim lukavstvom uspijeva da je Olegario uključi kao dioničarku u svoje tvrke i zapečati svoj zahtjev strašću koju pokazuje Olegariju, a kojoj on ne može odoljeti. Fabiola zastrašuje Malenu izvješćem koje će pokazati Olegariju, no Malena je smirena i ponovno pokreće temu o Alonsu. Olegario posjeti Eugeniju i pita je za njezina sina. Eugenija mu kaže da je prokletnik i pljune u lice najopasnijem čovjeku u San Lorenzu.


Amazonke 95 epizoda
Reinaldo ponovno pokušava udobrovoljiti Amparo. Ona ga prezre, na što on izgubi strpljenje. Pokušava nasilu spavati s njom, a ona se obrani udarivši ga vazom. Alonso objasni Marisol da on nije dijete koje je vidjela na zaslonu računala. Marisol inzistira da ga ponovno vidi, no on je uplašen uvjerava da nema potrebe. Rodrigo i Corina razgovaraju o imanjima i posvađaju se. Corina je ljuta i ima osjećaj da je bila pogreška zaljubiti se u čovjeka koji toliko mrzi njezina oca. Rodrigo se potrudi da je zadrži. Corina je zamišljena zbog svega što joj je Rodrigo rekao i ispituje Zenaidu o krađi imanja. Fermina vidi kako su se Malena i Forero prijateljski pozdravili. Kaže to Fabioli, koja je iznenađena činjenicom jer svi misle kako je liječnik Sergiov prijatelj. Malena i Forero razgovaraju o poslu. Malena ostavi prijeteću poruku Aljureu. Carmita načuje razgovor. Forero traži novac od Malene i prijeti joj da će reći Olegariju da ga truje. Malo kasnije Malena se suoči s Aljureom. Dinorah shvati da je ispala budala pred Martom i vjeruje odvjetnici zbog načina na koji se ona samouvjereno branila. To joj potvrdi sumnje da je ljubavnica zapravo Corina.


Amazonke 96 epizoda
Gaspar sumnja na to da mu je Rubén sin. Pancho kaže Zenaidi da je Gaspar s Rubénom i ne želi da Rubén sazna da je plod silovanja niti da mu je Gaspar otac. Malena razgovara s Aljureom i traži da joj kaže istinu o izvješću koje je predao Fabioli i o cijeni koju je platila. Aljure joj odgovara da mu ništa nije plaćeno i da je dao lažno izvješće. Fabiola se suoči s Aljureom i ponudi mu mnogo novca da bi joj dao pravo izvješće o Maleni. Zenaida i Olegario raspravljaju o laži koju je rekao Amparo. Zenaida se loše osjeća znajući da Amparo misli kako su ona i Rubén braća. Amparo odlučuje vratiti se na imanju i ostaviti Reinalda. Lucila traži da joj kaže što je s njezinim sinom. Nelly ispriča Alonsu Eugenijinu priču. Iznenađen je jer se poklapa s njegovom pričom. Eugeniju ponovno uznemiri Olegarijev posjet. Alonso je potiče da progovori, na što ona progovara o pismu. Marta mu daje dokumente, ali upozorava da ne napravi ništa protiv Olegarija. Olegario posjeti Alonsa i pokušava saznati u kakvom su odnosu on i Malena. Alonso ne nasjeda na igru. Dinora razgovara s Corinom i prizna joj da Rodrigo ima ljubavnicu.


Amazonke 97 epizoda
Alonso traži od Olegarija objašnjenje zašto posjećuje Eugeniju. Olegario kaže Matacánu za posjet Eugeniji i komentira kako ne vjeruje u njezinu invalidnost. Traži da pritisne i Nelly i Eugeniju. Nelly prolazi kroz neke papire i pronalazi fotografiju na kojoj su Eugenija i Alonso dok je bio dijete. Alonso razgovara s Rodrigom i prizna mu da je on dijete koje su Irazábali tražili. Gaspar uvjeri Rubéna da posjeti Zenaidu. Kad stignu u selo, nazove je i kaže da želi razgovarati, što Zenaidu pogodi. Forero dolazi na imanje i traži novac od Malene, prijeteći joj da će da će razotkriti način na koji ubija Olegarija. Malena ga gleda s mržnjom. Uto ulazi Fabiola i načuje dio razgovora. Malena bijesno pokušava prekinuti susret, a Forero je spašava spominjući navodne pretrage. Malena priprema stupicu za Forera i pozove ga da se nađu. Ondje usmjeri pištolj u njega spremna da zapuca. Fabiola novcem vrši pritisak na Aljurea da joj da pravo izvješće i prijeti mu da će reći Olegariju. Na imanju vlada uzbuđenje jer se Amparo vratila s medenog mjeseca. Rubén slučajno naiđe na nju i Amparo mu, pod dojmom, kaže da su njih dvoje brat i sestra i da zato ne smiju biti zajedno.


Amazonke 98 epizoda
Rubén ne može vjerovati da su njih dvoje brat i sestra, u šoku je i ima osjećaj da je sve laž. Amparo tvrdi da joj je Olegario rekao sve o njegovoj vezi sa Zenaidom dok su bili mladi, ali Rubén ne vjeruje u to i traži Pancha da mu potvrdi u kakvoj su Olegario i Zenaida vezi bili. Zenaida i Gaspar se sastaju. On je pita je li Rubén njegov sin. Alonso kaže Rodrigu sve što je proživio one noći kada se dogodila tragedija i kaže mu za svoje noćne more i strahove, no Rodrigo još sumnja da je Alonso onaj za koga se predstavlja. Alonso ga uvjerava da će mu fotografija na internetu to potvrditi. Forero pokušava smiriti Malenu, no ona mu to ne dopušta, niti da ode. Forero je pokušava izmanipulirati, navlače se, oduzme joj oružje i prijeti joj. Malenu spasi telefonski poziv, pri čemu uzima dasku i toliko izudara Forera da ovaj padne i udari glavom o metal te umre. Malena laže Olegariju da je trudna, Fabiola ne može vjerovati što čuje.


Amazonke 99 epizoda
Olegario je sretan zbog vijesti o Maleninoj trudnoći, u koju Fabiola ne vjeruje. Olegario želi sa svima podijeliti novost i nada se sinu. Fabiola je ozbiljna, a Malena počinje manipulirati trudnoćom i traži mir. Rubén traži od Pancha da mu kaže čitavu istinu. Želi razgovarati sa Zenaidom i Pancho mu u tome pomogne. Rubén traži od Zenaide da mu kaže istinu jesu li on i Amparo brat i sestra. Zenaida to ne učini i pusti da Rubén ode uvjeren u laž, mrzeći je. Pancho zamoli Zenaidu da ne kaže istinu jer je život njezina sina u opasnosti. Uvjeren je da bi ga Olegario ubio. Zenaido i Gaspar razgovaraju o Rubénu. Zenaida je vrlo oprezna s Gasparom i moli ga da ode. Ne želi mu reći je li Rubénov otac, no Gaspar zbog njezina ponašanja zaključi da jest. Corina nazove Rodriga i kaže da moraju hitno razgovarati jer ne želi dopustiti da ga njezin otac uništi.


Amazonke 100 epizoda
Amparo se vraća ogorčena s medenog mjeseca, a Olegario se i dalje miješa u njezin brak. Sada im uređuje sobu na imanju kako bi par ondje živio. Alonsova istraga napreduje i već je potvrdio da je dijete s imanja spremno opisati tko je zaista kriv za masakr što se dogodio one noći. Remigio ga moli da sve zaboravi, ali on je spreman ići do kraja. Alonso obeća Eugeniji da će je odvesti liječniku kako bi joj pomogao da progovori. Eugenia progovori i kaže “sine”. Alonso se iznenadi. Fabiola kaže Olegariju da je Forero ubijen. Sergio je pomalo nemiran, a Olegario ga pita odakle se znaju. Sergio odgovori, ali nije baš uvjerljiv. Sergio je sretan jer uskoro se ženi Fabiolom. Horacio zove Miriam na ispitivanje. Malena i dalje govori svima o tobožnjoj trudnoći i muči Eugeniju time. Fabiola joj ne vjeruje.


Amazonke 101 epizoda
Malena je uplašena, boji se da će otkriti da je ona ubila Forera. Horacio i dalje ispituje Miriam o nestalom muškarcu. Miriam kaže Aljureu da je Forero ubijen, a on odmah posumnja na Malenu. Uplaši se toliko da odluči napustiti selo, ali Miriam ga pokušava umiriti i zadržati. Aljure odluči otići svojom voljom u policiju. Horacio tijekom istrage otkrije da je Forero zločinac. Zenaida ne može spriječiti svoju tugu nakon što dozna da joj Rubén ne oprašta to što je pomogla da se Amparo rastane od njega. Fabiola se suprotstavi Aljureu i kaže mu da u istrazi o Maleni on nije rekao istinu. Alonso ne razumije Eugeniju pa ona misli da on govori o sinu. Obeća joj pomoći naći sina. Oboje plaču. Gaspar kaže Rubénu da ga smatra svojim sinom, kaže mu kako je upoznao Zenaidu prije mnogo godina. Abdilio i Matacán se sukobe, ali dođe Alonso u obranu.


Amazonke 102 epizoda
Olegario već sluti da je Alonso dječak koji je vidio tragediju na Tuliovu imanju. Ne želi da ostane nijedan svjedok one noći, pa mu sine da potraži bivšu Alonsovu ženu kako bi bili sigurni u Alonsov identitet. Alonsova žena moli nekoliko dana odmora kako bi posjetila kćer i Alonsa. Matacán dolazi s Abdiliom da ga izudaraju. Dječak Darwin svjedoči tomu batinanju, ali brani svećenika koji ga tuče kipom arkanđela Mihaela. Malena i Miriam se boje da će istraga otkriti da su one bile u Forerovoj skupini. Poslije u gostionici Malena doživi žestok susret s Martom. Vrijeđa je, ali Marta to ne dopušta. Alonso se suoči s Olegariom. Amparo ne može zaboraviti Rubéna. Jako pati i ne shvaća zbog čega osjeća toliku ljubav. Ona osjeća da ne može više ovako živjeti. Gaspar zna da je Rubén njegov sin i govori mu o Zenaidi, a Rubén se tomu čudi.


Amazonke 103 epizoda
Horacio pred Malenom govori Oleariju o Foreru i njegovim kaznenim djelima. Govori o svim zločinima i spomene bandu. Govori o ženi koja je s njime činila zločine. Malena se uznemiri, a Olegario to primijeti i pita ju je li ona znala da je on bio zločinac. Abdilio vodi Matacán u gostionicu. Alonso gleda svoju ozljedu. Alonso vidi marku kada se prisjeti muškarca koji je pucao u mamu. Na povratku iz gostionice Abdilio i Darwin nađu poruku koja je bila u kipu arkanđela Mihaela. Abdilio se razveseli. Gaspar kaže Rubénu da se propio zbog velike pogreške koju je učinio, ali i da računa da Zenaida neće odati njegovo ime. Corina moli Zenaidu da joj ispriča tko je Rubénov otac. Zenaida zamoli da je ništa ne ispituje. Rodrigo nazove Corinu i ne zna da Dinorah prisluškuje ljubavni razgovor.


Amazonke 104 epizoda
Rodrigo prizna Dinori da je zaljubljen u drugu i da ju je praktički ostavio samu. Dinorah se kune na osvetu Rodrigu i Corini. Njih dvoje se sastanu u laboratoriju i ondje se ljube i grle. Dinorah traži među Rodrigovim stvarima i uzima neke ključeve i zamoli Vicentea da ode u laboratorij i smisli lažni izgovor. Vicente slučajno vidi vrlo ugodan prizor. Ugleda Rodriga i Corinu kako vode ljubav. Malena je u Olegariju izazvala neobuzdani bijes i on želi ubiti Alonsa. Moli Pancha da to učini. Olegario moli Malenu da mu ispriča svu istinu o njihovoj vezi. Malena izmisli priču kojom još više raspali Olegarija. Alonso je okružen, pokušava se obraniti, ali skupina oko njega počne ga nemilice tući. Fabiola traži da joj Aljure plati za istinitu priču o Maleni. Aljure dolazi u napast da izda Malenu. Aljure počne govoriti Fabioli o Maleninoj prošlosti.


Amazonke 105 epizoda
Sergiovi ljudi ostave pretučenog Alonsa koji je na rubu života. Pancho ne posluša Olegarija, ali ne znaju da je Alonso još živ. Sergio prizna Olegariju da je naručio Alonsovo ubojstvo, a Olegario se raduje. Alonso pozove Martu koja odmah dolazi i vodi ga u bolnicu jer je u tešku stanju. Fermina kaže Fabioli o Alonsovu stanju, a Fabiola se sukobi s Olegariom. Rubén neprestano razmišlja o Amparo. Amparo se stalno svađa s Reinaldom i kaže mu da je naplatio svoju ženidbu. Vicente je veoma tužan zbog grozne izdaje. Corini nije dobro, Dinorah dolazi kući vrlo uznemirena i osjeti da ne može više biti uz Rodriga. Gaspara muče uspomene iz vremena kada je silovao Zenaidu, ali alkohol mu pomaže da zatomi tu bol.


Amazonke 106 epizoda
Sergio se boji da bi se Alonso mogao izvući. Malena ga zamoli da joj kaže istinu. Alonsov život je u opasnosti zbog teških ozljeda, a izgledi i nisu ohrabrujući. Sergio i Malena se prepiru i u jednome trenutku Malena prizna da je ubila Forera. U tom trenutku dolazi Olegario i kaže da mu to pojasni. Vicente dolazi Corininoj kući i pravi probleme kako bi svi doznali. Corina ga pokušava umiriti i zamoli ga malo poštovanja, a Vicente ljutito viče na Corinu govoreći da je zahvaljujući Dinori doznao za njezinu vezu s Rodrigom. Rodrigo shvati da je Dinorah imala ključ laboratorija i počne je ispitivati dok mu ona ne prizna da je ona predala Vicenteu ključeve kako bi ih razotkrio. Fabiola i Marta su u bolnici. Marta iskoristi priliku da joj kaže neke stvari u lice. Fabiola je skroz zbunjena.


Amazonke 107 epizoda
Olegario je i dalje bez svijesti, a Malena odbija da ga ode posjetiti u bolnicu, ali dolazi Fabiola i traži da ode. Malena je vrlo nemirna. Prisjeća se kako joj je Forero rekao da ako pretjera s dozom, to će se otkriti tijekom obdukcije. Kćeri zovu liječnika a Malena nervozno galami i želi to spriječiti. Malena zamoli Sergija pomoć kako bi spriječila da Olegario napusti kuću. Sergio je želi ostaviti samu, ali Malena mu prijeti. Marisol smeta što je Fabiola bila u bolnici. Fabiola iskoristi priliku i uđe u sobu. Marta moli Fabiolu da ode, da ostavi Olegarija na miru. Matacán prati Gaspara i pretraži njegovu sobu. Matacán angažira nekog tipa da ubije Gaspara, Rubén vidi Matacánov auto u prolazu. Rubén se uznemiri i odlazi potražiti Gaspara. On predosjeća da mu je Matacán mogao nauditi. Vicente odlazi Rodrigu i pretuče ga. Rodrigo mu daje neke životne savjete i zamoli ga da ode. Vicente ode Betzabeth kako bi joj se povjerio. Remigio je ljutit, a kada ugleda Pancha, optuži Olegarija da je pretukao Alonsa. Horacio brani Olegarija od Remigiovih optužaba.


Amazonke 108 epizoda
Olegario dolazi u hitnu bez svijesti i odmah ga prebacuju na intenzivnu skrb. Malena je nemirna i moli bolničko osoblje da je odvedu k njemu, ali Fabiola spriječi da mu priđe. Liječnik traži uzorak krvi i kaže obitelji da je Olegario otrovan, ali ne znaju je li to zato što je bio izložen otrovnim tvarima ili ga je netko otrovao. Fabiola počne slutiti da je to učinila Malena. Razgovara s Matacánom i odlazi potražiti otrov. Gaspar sretan dolazi u sobu jer ima novac kako bi kupio auto i piće, ali na izlasku iz sobe aktivira se eksploziv. U tome trenutku dolazi Rubén i pomaže mu. Rubén se sjeti da je vidio Matacánov auto u prolazu i kaže Gasparu da su ga pokušali ubiti. Abdilio izjavi ljubav Nelly i prizna joj da je voli. Nelly i Abdilio vode ljubav.


Amazonke 109 epizoda
Malena se uplaši kad pomisli na nalaze i zamoli Sergija da ih ukrade. On joj kaže da ne želi sudjelovati u tome, a ona mu ponovno prijeti. Olegario ne vjeruje da ga je netko htio otrovati i ne pridaje tomu veliku važnost. Fabiola moli liječnika da samo njoj priopći kakvi su nalazi. Pretraga će se obaviti u Rodrigovu laboratoriju. Dinorah odluči čekati Corinu na cesti kako bi joj predbacila zbog prijevare u kojoj sudjeluju ona i Rodrigo. Corina priznaje i brani svoje osjećaje. Dinorah je udari. Fabiola vidi trenutke nježnosti Marte i Alonsa i ode rasplakana. Marta kaže Alonsu da ona samo želi njegovu sreću. Abdilija i Nelly otkrije Fermina i oni joj pokušaju sve objasniti, ali Fermina im ne vjeruje. Na kraju priznaju da su zaljubljeni. Kada ostanu sami, Abdilio se zakune Nelly na ljubav i zaštitu. Olegario kaže Matacánu da mu je Alonso sve veća smetnja i da mora riješiti tu situaciju.


Amazonke 110 epizoda
Ricarda sve poveže i ode Fabioli da joj kaže kako sve upućuje na to da je ona kći Tulija Irazábala. Fabiola misli da je to zato što je povrijedila njezina oca i ode ostavivši Ricardu samu. Ricarda ostaje s osmijehom zadovoljstva. Olegario stalno razmišlja o tome tko ga je mogao trovati i najprije mu pada na um da kaže Zenaidi da sumnja na one koji su došli poslije. Kaže joj da Malena nije htjela da ode drugom liječniku. U laboratoriju Rodrigo otkrije u Olegariovoj krvi otrov i potvrdi da je zaista riječ o trovanju. Corina je bijesna nakon susreta s Dinorom. Rodrigo je smiri i spusti na zemlju riječima da njezina oca netko želi ubiti. Ona pregleda dokaz i shvati da je zaista tako. Malena odlazi u bolnicu i kaže Alonsu da će uskoro postati udovica te da treba muškarca kakav je on. Ponovno ga pokuša poljubiti, ali naiđe Fabiola koja shvati njezine namjere i zaustavi je.


Amazonke 111 epizoda
Corina preda nalaze Fabioli. Planiraju pregledati Olegariove osobne stvari kako bi odbacile ili potvrdile da je otrov ondje. Fabiola razgovara s Olegariom, a on joj kaže da neće ponovno okriviti Malenu. Fabiola ga moli da nikomu ne kaže kakvi su nalazi i da to mora ostati između njega i kćeri. Fabiola ga pita je li imao nešto s onime što se dogodilo Alonsu. Olegario tvrdi da nema. Gaspar i Rodrigo razgovaraju o prošlosti, a Rodrigo zamoli Gaspara da bude svjedok dođe li do suđenja Olegariju. Gaspar pristane. Olegario polako razotkriva Malenine laži. Fabiola pita Zenaidu je li Olegario njezin otac ili je to Tulio. Zenaida uznemireno odgovori da je Olegario njezin otac. Sergio prekine Fabiolin razgovor i iskoristi priliku da joj preda vjenčano prstenje, ona je sumnjičava.


Amazonke 112 epizoda
Matacán kaže Olegariju da se Sergio i Malena poznaju otprije njegova dolaska na imanje. Olegario se sukobi sa Sergiom i zamoli ga da mu objasni to poznanstvo s njegovom ženom. Sergio se uspije izvući iz situacije, ali Olegario nije baš uvjeren u njegovu priču. Sergio kaže Maleni što mu se dogodilo, a ona je očajna jer je pod pritiskom zbog Aljurea. Zamoli Sergija da sve niječe. Aljure kaže Fabioli da je Malena nekada bila striptizeta i da je imala svoje mušterije. Fabiola želi provjeriti tu informaciju. Malena zamoli Aljurea da joj vrati ogrlicu jer ju je Olegario zamolio da je nosi na dan vjenčanja Sergija i Fabiole. Aljure to odbija učiniti i traži novac. Dok se Aljure pakira, netko dolazi i upire pištolj u njega. Matacán sazna od Miriam informacije o njezinoj prošlosti i ona mu kaže i o Maleninoj prošlosti. Corina zamoli Rodriga da joj dopusti da pregleda u laboratoriju Olegariov pribor za osobnu higijenu. Ona se pobrine da sama obavi analizu predmeta i zaključi da je zubna pasta zatrovana.


Amazonke 113 epizoda

Matacán kaže Olegariju da se Sergio i Malena poznaju otprije njegova dolaska na imanje. Olegario se sukobi sa Sergiom i zamoli ga da mu objasni to poznanstvo s njegovom ženom. Sergio se uspije izvući iz situacije, ali Olegario nije baš uvjeren u njegovu priču. Sergio kaže Maleni što mu se dogodilo, a ona je očajna jer je pod pritiskom zbog Aljurea. Zamoli Sergija da sve niječe. Aljure kaže Fabioli da je Malena nekada bila striptizeta i da je imala svoje mušterije. Fabiola želi provjeriti tu informaciju. Malena zamoli Aljurea da joj vrati ogrlicu jer ju je Olegario zamolio da je nosi na dan vjenčanja Sergija i Fabiole. Aljure to odbija učiniti i traži novac. Dok se Aljure pakira, netko dolazi i upire pištolj u njega. Matacán sazna od Miriam informacije o njezinoj prošlosti i ona mu kaže i o Maleninoj prošlosti. Corina zamoli Rodriga da joj dopusti da pregleda u laboratoriju Olegariov pribor za osobnu higijenu. Ona se pobrine da sama obavi analizu predmeta i zaključi da je zubna pasta zatrovana.


Amazonke 114 epizoda
Fabiola kaže Olegariju da su ga trovali zubnom pastom. On počne povezivati neobično Malenino ponašanje. Aljure je ubijen i čudno je da se Malena domogla ogrlice. To vrlo uznemiri Miriam koja je vidjela ogrlicu na dan Fabioline udaje. Fabiola je povezana s ubojstvom zbog čeka koji je izdala Aljureu. Olegario želi objašnjenje, a Fabiola prizna da je istraživala Maleninu prošlost i ispriča mu da je ona bila varalica. Olegario joj kaže da je to znao. Fabiola je razočarana Olegariovim ponašanjem. Alonso napušta bolnicu, posve se oporavio. Najbliži prijatelji prirede mu dobrodošlicu. Među njima je i Rubén koji ga izaziva da spasi svoju ljubav s Fabiolom. Alonso i Rubén dolaze na imanje, a Rubén sve pripremi da bi se njih dvoje vidjeli. Alonso moli Fabiolu da pobjegnu. Ona dvoji, ali odluči otići s njime kada ugleda da ih Sergio i Olegario progone. Rubén uspije omesti taj progon i oni uspiju pobjeći Olegariju i Sergiju. 



Amazonke 115 epizoda

Fabiola bježi s Alonsom, a Olegario, Matacán i Sergio ih proganjaju, ali vješti Alonso uspije im umaknuti. Sklone se u lijepoj kući koju im je Remigio našao i ondje vode ljubav i zakunu se na vječnu ljubav. Pada noć, Olegario, Matacán i Sergio silovito upadaju u Alonsov dom i viču na Marisol tražeći da im kaže gdje je Alonso. Marisol im kaže da ne zna ništa i zamoli ih da napuste kuću. Olegario ugleda Helenu i pita je tko je. Ona se predstavi kao Marisolina majka. Olegario je zaintrigiran. Amparo pati zbog Rubéna. Ide ocu u bolnicu i slučajno čuje Malenu kako govori da nije trudna. Amparo odlazi tražiti Olegarija, ali Malena to primijeti i pokuša je uvjeriti da je sve krivo čula. Amparo joj ne vjeruje i spremna je ocu reći što je čula. Odlazi u Corininu osbu, ali ona se kupa i dogovore se da će poslije razgovarati. 



Amazonke 116 epizoda

Fabiola i Alonso vode ljubav, obećaju si da se nikada neće razdvojiti. Olegario i policijski načelnik José su ih našli, ulaze u kuću i ondje Fabiola objasni da nije oteta, da je ondje svojom voljom. Policija se povuče, a Olegario kaže Fabioli da od toga dana ona nije više njegova kći. Fabiola se sukobi s njim i kaže mu da je ona Tuliova kći. Olegario to niječe i kaže joj da je Alonso oženjen. Fabiola opet ne vjeruje Alonsu i kaje se što je napustila Sergija. Olegario predbacuje Ricardi jer je rekla Fabioli istinu i prijeti joj da će je ubiti. Corina otkrije na Maleninoj web stranici da je ona “Cayena”. Ona pleše, a s njom je Sergio. Dolazi Zenaida i na računalu ostaje otvorena web stranica. Olegario dolazi nakon susreta s Fabiolom i Ricardom, otvori računalo i vidi Maleninu web stranicu. Odlazi bijesan k njoj i vidi da je Amparo popila tablete i da je bez svijesti. 



Amazonke 117 epizoda

Amparo popije tablete i ostavi pismo uz uzglavlje. Corina je zatekne u vrlo lošem stanju i počne zazivati pomoć. Olegario je vidio web stranicu na kojoj su Malena i Sergio u nekom bordelu. Olegario bijesan izlazi iz sobe i predbacuje joj, ali kada ugleda očajnu Corinu, uđe u sobu i vidi Amparo na umoru. Zove liječnike, njezini izgledi da preživi su vrlo mali. Zenaida preda Olegariju poruku koja je bila uz tijelo. On je čita i kaže da si je htjela oduzeti život jer nije više mogla podnijeti to da je sestra svoga voljenoga. Horacio dođe Joséu, José ga odmah prepozna. José želi sve razjasniti i odlazi u crkvu i suoči se s osobom koju je u prošlosti zlostavljao. Abdilija samo što nisu razotkrili. Corina je šokirana viješću i počne joj se vrtjeti u bolnici. I nju pregleda liječnik i kaže joj da je trudna. Ona ostane u šoku zbog te vijesti. 



Amazonke 118 epizoda

Malena i Sergio uzmu Fabiolu kao taokinju. Malena želi da je ubiju, ali Sergio se tomu opire. Julia obavijesti Pancha da dolazi i uspije kontrolirati situaciju. Fabiola iskoristi priliku da pobjegne, a Pancho ostaje s njima. Smirio je situaciju pištoljem. Pancho je neoprezan, Malena ga udari i oni pobjegnu s imanja. Dođu u podrum u kojemu je rum i skriju se ondje dok ne smisle što će. Malena ponovno pokuša prevariti Olegarija svojim smicalicama, ali ovoga puta nije joj upalilo. Olegario kaže da će je ubiti. Maleni nema spasa. Rubén priđe umirućoj Amparo i kaže joj da nisu brat i sestra. Ona reagira i probudi se iz kome. Amparo je čudom spašena. Fabiola dođe u bolnicu i ispriča Zenaidi što se dogodilo sa Sergiom i Malenom, te odlazi do Amparo. U tom trenutku dežurni liječnik mu čestita jer se Amparo oporavila i jer je Corina trudna. Fabiola iskoristi trenutak da predbaci Corini što nije ništa rekla Rodrigu. On je zbunjen. 



Amazonke 119 epizoda

Malena i Sergio se skrivaju u podrumu gdje se čuva rum. Olegariov zaposlenik kaže Olegariju da se ondje kriju. Olegario odmah hita onamo s Matacánom i zateknu pijanog Sergija. Malena se skrije u ormar i uspije pobjeći od bijesnoga muža. Olegario prijeti Sergiju smrću, a on se brani tako da ga vrijeđa. Olegario ga udari i ode. Poslije Matacán kaže Olegariju da je Miriam javila da je Malena u hotelu. Smjesta odlaze onamo, ali zateknu Miriam koja je na umoru. Matacán joj pokušava pomoći, ali kasno je. Ona mu kaže neke lijepe riječi i umre. Rubén kaže Amparo istinu, ali ona ne želi vjerovati da je njezin otac tako podlo lagao. On je moli da mu vjeruje, ali djevojka je toliko uznemirena da on odlazi i ostavlja je. 



Amazonke 120 epizoda

Alonso ispriča svoju prošlost Fabioli, a ona ne želi vjerovati da je Olegario ubojica. Alonso joj ispriča da je on onaj dječak kojega su pokušali ušutkati jer je jedini svjedok krvoprolića. Miguel kaže Alonsu da je Malena otela Marisol. Alonso joj se javi, a Malena zahtijeva razmjenu. Njega za kćer. Alonso pristane i dolazi na dogovoreno mjesto. Malena ima dodatni plan i ne predaje kćer, te je pokuša ubiti, ali Fabiola je spasi. Olegario progoni Alonsa i dođe k Eugeniji. Ondje želi ubiti mladića, ali Eugenija u svojoj reakciji punoj ljubavi i nemira kaže mu da ne ubija vlastita sina. Olegario šokiran napušta kuću. Alonso je u šoku i zamoli majku da zaborave Olegarija. Malena bježi i zove Olegarija. Sastanu se u podrumu u kojemu je rum. Ondje razgovaraju i povjere si neke stvari. Olegario je zamoli da se poljube posljednji put, ona ga poljubi. Malena puca u njega i nazdravlja rumom. Olegario otvara dlan i pokaže joj bočicu s otrovom. Nijedno od njih nije pobijedilo. Oboje umiru u podrumu. 
 (Sapunice)

Post a Comment

Noviji Stariji