Serija izgubljena čast po epizodama

FATMAGULUN SUCU NE
Izgubljena čast 69 epizoda
Pismo koje je stiglo iz Australije šokira sve, a najviše Kerima. Mukades je na meti kritika, a kada se pokuša obraniti rekavši da su i Babica i Fatmagul potajno pročitale pismo, Kerimovu bijesu pridruži se i razočaranje. Sudbina pisama koja su bila poderana prije negoli ih je itko pročitao ovim je događajem prvi put promijenjena.



Izgubljena čast 70 epizoda
Kadir nastavlja s istragom i susreće se s novom informacijom vezanom uz Kerimov odnos s Erdoganom, Selimom i Vuralom koja će negativno utjecati na tijek suđenja. Kerim se nađe u nezgodnoj situaciji pred Fatmagul.Fatmagul i Babica počinju svim snagama raditi kako bi u što kraćem roku otvorile svoj lokal. U danima koji prolaze u uzbuđenju zbog novog posla Fatmagul nesmetano nastavlja liječenje. Na dan otvorenja lokala cijela je obitelj obuzeta ugodnim uzbuđenjem.




Izgubljena čast 71 epizoda
Fatmagul se svim snagama trudi započeti novo razdoblje u životu, ali još jedanput za vratom osjeti Mustafin dah. Cvijeće poslano na dan otvorenja 'Ružine kuhinje' dovoljno je da cijeloj obitelji pokvari užitak.



Izgubljena čast 72 epizoda
Mukades se nastavila potajno viđati sa Salihom i time je sama odredila svoju sudbinu – Rahmi ih zatekne. Rahmijeva reakcija Muniru pruži veliku priliku koju je strpljivo čekao. Nakon sastanka s odvjetnikom Kadirom Vuralovo psihičko se stanje pogoršalo pa on pokuša pobjeći iz bolnice. Taj događaj još jedanput dokaže da je Vural najslabija karika u lancu tabora Jašarana. Kad Meltem pokrene parnicu za rastavu braka, Selimu postane još teže provoditi dane u zatvoru.



Izgubljena čast 73 epizoda
Rahmijeva reakcija Muniru pruži veliku priliku koju je strpljivo čekao. Nakon sastanka s odvjetnikom Kadirom Vuralovo psihičko se stanje pogoršalo pa on pokuša pobjeći iz bolnice. Taj događaj još jedanput dokaže da je Vural najslabija karika u lancu tabora Jašarana. Kad Meltem pokrene parnicu za rastavu braka, Selimu postane još teže provoditi dane u zatvoru.



Izgubljena čast 74 epizoda
Napetost između Fatmagul i Kerima koja je započela cvijećem, napadom na njihovu kući dostiže krajnju točku. Svi osim Fatmagul za ono što se dogodilo sumnjaju samo na Mustafu. Fatmaguline izjave vezane uz Mustafu Kerimovu bijesu pridodaju i ljubomoru.Fatmagul je u velikoj zabludi kad pomisli da su svi računi između nje i Mustafe razriješeni.



Izgubljena čast 75 epizoda
Mustafin posjet 'Ružinoj kuhinji' dokaže da Fatmagul griješi u svome dobronamjernom razmišljanju. Mustafa zna da je Kerim otišao na posao i da se dugo neće vratiti pa ga to još više ohrabri u nastojanjima da uznemiri Fatmagul... Dok “Ružina kuhinja” u Fatmagulinu životu označava početak jednoga novog razdoblja, za Mustafu predstavlja izgubljenu prošlost i Fatmagul. Ta okolnost još više rasplamsa njegov bijes.



Izgubljena čast 76 epizoda
Babica i Rahmi otišli su u Izmir dati izjave, no zbog problema koji ih dočekaju svoj posjet moraju produljiti za još jedan dan. Zahvaljujući tomu Babica ima priliku bolje upoznati odvjetnika Kadira i nakon mnogo godina prvi put ponovno spoznaje osjećaje koje je davno zaboravila.Rat koji je g. Turaner započeo protiv obitelji Jašaran nastavlja rasti u valovima. Rešat Jašaran osjeća da će biti pobijeđen. Na rubu je da prizna poraz i sve je ljući. S rastom tvrtkinih dionica neprimjetno su rasli i Munirovi dugovi pa i njega sada hvata panika.



Izgubljena čast 77 epizoda
Težina Mustafine sjene koja nad njima visi sve je veća i veća... Iako se Fatmagul trudi sakriti napetost i strah koje osjeća, Kerim primjećuje da nešto nije u redu. Za Fatmagul je došao trenutak da krene u akciju. Fatmagul je nesvjesna da potiče Kerimove sumnje i u tišini počinje provoditi svoju odluku.



Izgubljena čast 78 epizoda
Kerim misli da će se Fatmagul susresti s Mustafom pa je počinje potajno slijediti. No to će završiti na način koji je Kerim najmanje očekivao.S druge strane ispostavi se da su Mukadesine sumnje da je trudna istinite pa se ona, na korak do nove prekretnice u životu, zateče pred prisilnom odlukom.Kerimovo jutro je započelo puno sumnji, ali se s Fatmagulinim priznanjem da mu počinje vjerovati pretvori u sretan dan. No minute protekle u sreći budu uništene kada se spomene Mustafin posjet „Ružinoj kuhinji“.



Izgubljena čast 79 epizoda
Kada se sazna tko je Hadžer Ovadžik koju su Jašarani naveli kao svjedokinju na sudu, u Fatmagulinu taboru zavlada novi val bijesa. Taj pristup, odabran da se ocrni Fatmagul, za Kerima je zadnja kap koja je prelila čašu. Unatoč upozorenjima koja mu daju svi, među kojima prednjači Fatmagul, Kerim će postupiti prema svojim željama. Za to vrijeme Kerim sazna da se bliži Fatmagulin rođendan pa treba Babičinu pomoć.



Izgubljena čast 80 epizoda
Vjenčanica koju joj je Kerim kupio kao rođendanski dar ponovno otvori Fatmaguline svježe rane. Tako ta vjenčanica, kupljena da bi se poduzeo korak koji bi osigurao nov početak, daleko od sjena prošlosti, za Fatmagul bude nešto poput sažetka cijele prošlosti koju je željela zaboraviti. Dok Kerim razmišlja o tome kako je poduzeo dobronamjeran, ali pogrešan korak, novo svjetlo nade ponovno mu dođe od Fatmagul. Babica sazna da Mukades svaki dan dolazi do škole vidjeti Murata pa je na iznenađujući način dočeka. Taj je susret posljednja šansa prije suđenja da se Mukades nagovori da svjedoči u Fatmagulinu korist.



Izgubljena čast 81 epizoda
Meltem prije odlaska u Ameriku posljednji put dolazi pred Mustafu i na poseban se način osveti za sve što je proživjela. Dok u kući traju pripreme za Fatmagulin rođendan, i Mustafa je među onima koji su se toga dana sjetili. Za to vrijeme Kerim u „Ružinoj kuhinji“ poduzima mjere opreza protiv Mustafe. Rođendanska proslava koja je započela veseljem, kada Fatmagul i Kerim nakon toliko mjeseci drugi put zaplešu, dobije mnogo veće značenje. Put koji je Mustafa pronašao da svoju sjenu baci na tu sretnu večer čak i Kerima ostavi vezanih ruku.



Izgubljena čast 82 epizoda
Vuralovo psihičko stanje dosegnulo je najnižu točku pa mogućnost da on svakoga trena prizna istinu oživljava Erdoganove strahove od suđenja. S druge strane za Mukades, koja je zbog Saliha ostavila obitelj za sobom, dođe vrijeme da sazna istinu. Kada se sazna da Salih i Munir surađuju, Mukades zapada u stanje koje je toliko opasno da bi Jašaranima moglo sasvim pomrsiti račune.Kada kalendari pokažu datum 16. lipnja, svi su u Izmiru da zauzmu svoja mjesta u sudnici... Fatmagul je sada spremna s najvećim se neprijateljem obračunati pred pravdom i ponosno stajati na nogama u svojoj časnoj borbi.



Izgubljena čast 83 epizoda
Fatmagul je nakon mnogo mjeseci u sudnici, prvi put toliko blizu crnim sjenama koje su pale na njezin život, prvi put dovoljno jakada ih pozove na red. Erdogan, Selim i Vural na kraju su prvog saslušanja pušteni naslobodu. Fatmagul se još jedanput osjeća kao da je poražena.



Izgubljena čast 84 epizoda
Fatmagulin poraz još će više približiti Kerima i Fatmagul jedno drugomu. Iste noći, dok šok od saslušanja još nije prebrođen, Kerim nestaje. Erdogan, Selim i Vural su na slobodi. Kerim je postavio stupicu na mjestu koje je Fatmagul promijenilo život i očekuje “ubojice” koji će se ponovno vratiti na mjesto zločina. Uskoro se trenutak koji je Kerim očekivao dogodi. Jedini svjedok toga što se te noći dogodilo na tome mjestu bit će Mustafa.



Izgubljena čast 85 epizoda
Kerim je uhićen kao jedini osumnjičenik za zločin koji nije počinio započinje novi period koji iz korijena mijenja Kerimov i Fatmagulin život. Dok Kerim bespomoćno čeka dan kada će iz zatvora izaći pred sud, prva osoba koju želi uvjeriti u svoju nevinost je Fatmagul. S druge strane činjenica da je Fatmagul ostavio vani, nezaštićenu pred Mustafom i Jašaranima, još više otežava stanje u kojemu se Kerim nalazi.



Izgubljena čast 86 epizoda
Fatmagul pak na sebi neprekidno osjeća Mustafinu sjenu i još je jedanput prisiljena promijeniti svoj red. Put koji Mustafa slijedi dok pokušava to razdoblje pretvoriti u priliku za sebe, opravda Kerimove strahove.



Izgubljena čast 87 epizoda
Dok se nade Jašarana vezane uz budućnost tvrtke svakim novim danom još malo smanjuju, Erdogan se vezanih ruku pokorava odlukama Rešata Jašarana. Svaki poraz koji je doživio od Rešata Jašarana još više zaoštri Erdoganov bijes. Za to je vrijeme Selim vrlo daleko od problema koje proživljava njegova obitelj i očekuje dan kada će se osvetiti Meltem.


Izgubljena čast 88 epizoda
 U novoj kući Fatmagul prvi put ima sobu koja pripada samo njoj pa svojim rukama stvori malo 'mjesto' i za Kerima. Za to je vrijeme i Mukades pronašla mjesto za sebe u Fatmagulinu životu.
kraj prve sezone
(sapunice)                                        2 sezona - Naredne epizode >>

Post a Comment

Noviji Stariji