Turska serija: Ljubav, vjera,nada po epizodama

Yer Gök Aşk
<< O seriji                             

Ljubav vjera nada 1 epizoda
Žena koja je izgubila dijete… Muškarac koji je izgubio majku svoga djeteta… Nema druge žene koja bi mu je mogla nadomjestiti… Toprak, Jusuf, Hava…Dok se jedna duša oprašta od ovozemaljskog života, druga se rađa. Toprak, sa svojom sestrom Havom, teško nalazi mjesto u bojnici za svoje čedo Nazli. Nazli joj izdahne u naručju!Istodobno Jusufova beba, Ruzgar, prvi put otvara oči. Ruzgarova majka, međutim, umire pri porođaju. Povrh svega, Jusuf nije siguran da je dijete njegovo!


Ljubav vjera nada 2 epizoda
Ruzgar je gladan pa je dojilja neizbježna. Sultan, koja radi u Jusufovoj vili, u tom se trenu sjetila kćeri svoje sestre Šeref - Toprak! Toprak, kad saznaje za vijest o potrebi za dojiljom, razmišlja o samoubojstvu. Beba Ruzgar predstavlja nadu za Toprak. Toprak i Havin otac Remzi odavno su u mukama zbog novca … Hava neće Toprak ostaviti samu. Dvije sestre odlaze u konak obitelji Handžioglu.


Ljubav vjera nada 3 epizoda
Jusuf nastoji nagovoriti Toprak da se vrati u konak. Međutim Toprak nije zadovoljna. Čvrsto je odlučila otići! Hamijet, koja je saznala da Toprak odlazi, iz konaka izbacuje i Havu! Ne staje na tome, nego i za Ruzgara nalazi drugu dojilju. Remzi izgovara veliku laž kako bi pridobio Toprak da se vrati u konak. Hoće li je uspjeti nagovoriti? Džunejt nema namjeru odustati od Have. Hoće li mu se Hava vratiti s obzirom na takav pritisak?


Ljubav vjera nada 4 epizoda
U tom se trenu u vilu vraća Jigit, Sultanin sin koji je završio školu. Tko je Jigitova ljubav za kojom u tajnosti pati? Hava sa Sultan sprema plan kako bi joj pomogla da dođe do Jusufa. Hoće li taj plan biti ostvariv? Na vrata konaka pokucat će nepozvan gost. Riječ je o dvije vatre koje gore za Jusufovim srcem, vatre dviju sestara - Have i Toprak - međusobno različitih kao nebo i zemlja...


Ljubav vjera nada 5 epizoda
Džunejt se pojavio na vratima vile te izaziva veliku pomutnju. Havini planovi vezani uz Jusufa dovedeni su u opasnost. Pitanje je trenutka kad će Jusuf saznati za Havu i Džunejta! On nastoji shvatiti Džunejtove probleme! Toprakin muž, Sitki, uzima od Remzija njezin novac za dojenje i kuje novi plan sa svojom priležnicom Jasemin. Toprak pak o svemu ovome nema pojma! Mehmet se odlučuje kandidirati za predsjednika općine. Ta odluka zaoštrava njegove odnose s Jusufom.


Ljubav vjera nada 6 epizoda
Jusuf nikako ne odobrava ovu zamisao. Međutim Mehmet nema namjeru odustati! U tom trenutku Jigit saznaje da će doći okružni upravitelj kako bi zaprosio Munever. On želi omogućiti Sultanu, Jigitu i Munever da se vide.. Međutim ovo neće proći nezapaženo! Jusuf, koji spaja djeliće slagalice, vjeruje kako se Munever našla s Džunejtom! Na Jusufu je sada red da zatraži objašnjenja. Baš tada Hamijet u vili zatječe Munever s Jigitom! Hava mora spriječiti Jusufa da sazna sve što se stvarno događa. Ona pronalazi način da Džunejt ne sretne Jusufa. Istodobno ona nema pojma da se uplela u opasne stvari!


Ljubav vjera nada 7 epizoda
Jusuf posvuda traži Džunejta. Istina samo što nije izašla na vidjelo. Hava se dogovori s Džunejtom da će je i dalje skrivati. Džunejt laže Jusufu. Hava zauzvrat daje riječ da će se udati za Džunejta! Džunejt počinje odbrojavati dane do velike noći. Toprak se vraća kući zbog molitve za Nazli. Prvi put počinje propitivati odnos Sitkija i Jasemin. Baš tada Jusuf sprema iznenađenje za Toprak! Jusuf traži od njezina partnera da se suoči s njime kao muškarac.


Ljubav vjera nada 8 epizoda
Jusuf traži od njezina partnera da se suoči s njime kao muškarac. Mehmet, bez obzira na Jusufa, ne odustaje od kandidature za predsjednika općine. Međutim prisiljen je naći novac. Prve korake u tom smislu poduzima bez Jusufova znanja. Jigit čini sve da ne izgubi Munever, ali to mu ne polazi za rukom. Munever donosi odluku koja će joj promijeniti život.


Ljubav vjera nada 9 epizoda
Hava se udružila s Remzijem i kuje opasne planove kako bi uklonila Džunejta. Ako provede taj plan, svladat će sve zapreke na putu do Džunejta. Ako nešto pođe po zlu, ona će prva nastradati! Džunejt je uvjeren da ga je Jusuf prijavio! Na sudu, tijekom postupka koji se vodi protiv njega, kune se kako će naći onoga tko ga je prijavio i osvetiti mu se! Hava kreće pobliže upoznati Jusufa. Otkriva njegovo tajno skrovište te se priprema približiti mu se!


Ljubav vjera nada 10 epizoda
Toprak shvaća da ju je Sitki prevario. Povrh toga, ona saznaje kako je Sitki unajmio stan! Odlazi mu na kućni prag. Toprak očekuje iznenađenje koje će teško zaboraviti! Hava procjenjuje svaku situaciju u kojoj bi mogla privući Jusufovu pozornost. Pod iftarskim* šatorom koji je postavila obitelj Handžioglu ona će još jedanput privući Jusufovu pozornost! Munever je požalila zbog svoje odluke o udaji za zemaljskog upravitelja. Zajedno s Jigitom odlučuje sve reći Jusufu. Međutim tom se prilikom dogodi nešto što nitko nije očekivao.


Ljubav vjera nada 11 epizoda
Hava sprema Jusufu veliko iznenađenje. Istodobno pak i Jusuf ima iznenađenje za Havu! Hava odlazi u kuću u vinogradu čim ugleda Betul. Ljubavi između Betul i Jusufa postaje sve veća, a Hava je izvan sebe. Te noći ostaje sama s Jusufom. Njih dvoje tada sklapaju okladu. Hava namjerava zajahati Karakiz, kobilu koja podnosi samo Jusufa. Samo, da bi u tome uspjela, morat će naučiti jahati.


Ljubav vjera nada 12 epizoda
Jigitova i Muneverina ljubav zalazi u slijepu ulicu. Hamijet misli da je jedini način da zaboravi tu sramotu Jigitov odlazak iz Urgupa. Sultan to odmah nastoji spriječiti. Tijekom večeri u kojoj će doći zaprositi Munever, ona i Jigit odlučuju pobjeći. To im, međutim, ne ide onako kako su zamislili. Toprak se susreće s Jasemin i saznaje još jednu Sitkijevu tajnu. Naposljetku se Toprak odlučuje rastati od Sitkija.



Ljubav vjera nada 13 epizoda
Hava potajno uči jahati kako bi se mogla uspeti na konja. Međutim zbog Toprak ne može to učiti na Karakiz. U isto je vrijeme Džunejt odmah po izlasku iz zatvora spreman na zaruke s Havom. Sviće veliki dan. Hava se u prisutnosti Jusufa uspinje na Karakiz, ali jedna će pogreška sve to poremetiti. Jusuf shvaća da Hava prvi put jaše konja. Ona pak uspijeva tu situaciju okrenuti u svoju korist. Jusuf joj tada kaže kako će joj on davati sate jahanja. Za njega će to biti prekretnicu u njihovu odnosu.



Ljubav vjera nada 14 epizoda
Toprak odlazi iz kuće u kojoj je živjela zajedno sa Sitkijevom majkom. Šeref saznaje pravi razlog njezina odlaska u konak obitelji Handžioglu. Remzijeve obmane bivaju, jedna po jedna, razotkrivene. Napokon je uslijedila večer koju je Betul iščekivala. Naći će se u kući u vinogradu, oči u oči s Jusufom. Ipak Jusuf se počinje okretati za Havom, što Betul ne promiče. Munever napušta Jigita. Sultan traži način da Munever odgovori od toga. Jigita pak očekuje još veće iznenađenje. Džunejt se sprema zaprositi Havu. U tome trenu, kad mu je malo nedostajalo da sazna tko ga je prijavio, nailazi na zapreku Betul moli Hamijet za pomoć kako bi pridobila Jusufa. Hamijet izbacuje Havu iz konaka.



Ljubav vjera nada 15 epizoda
Na njezino mjesto dolazi Betul. Mogućnost Havina ostanka u konaku ovisi o onome što će Jusuf reći. Sitki dobiva sudski poziv te silom pokušava odvesti Toprak iz konaka. Međutim na putu mu se ispriječi Jusuf kojemu je Toprak korak bliže… Sultan odlučuje iskoristiti ovu bliskost – nema Have pa će put do Jusufova srca naći Toprak. Remzi se suprotstavlja Sultaninim nastojanjima da nađe mjesto za Toprak u Jusufovu srcu! Sultan ne odustaje. Toprak poduzima prve korake kako bi se zbližila s Jusufom...



Ljubav vjera nada 16 epizoda
Čim je Hava napustila konak, Betul nije gubila ni trenutka, nego se odmah nastojala zbližiti s Jusufom. Hamijet je Betul natuknula nešto o Jusufovoj velikodušnosti. Međutim Sultan saznaje što Jusuf zapravo osjeća! U međuvremenu su uhvaćeni osumnjičeni za napad na Havu. Hava se očituje o izmišljenoj priči o tome kako je napadnuta! Džunejt saznaje tko ga je prijavio! Hava razvija nove taktike za zbližavanje s Jusufom. Međutim dogodit će se nešto o čemu ni ona ništa nije znala. S kime će tajni sporazum za spašavanje vlastita braka sklopiti Sitki koji je odlučan u tome da vrati Toprak?



Ljubav vjera nada 17 epizoda
Hava će prvi put uočiti nešto čudno u vezi s Jusufovim osjećajima. Odlučuje mu prirediti iznenađenje. U tom trenutku Toprak isto tako Jusufu sprema drugo iznenađenje! Hoće li Betul, koja je od Jusufa doživjela neočekivani udarac, napustiti konak? Kime će se Jusuf poslužiti kako bi vratio Havu u konak? Hava će odgovorom šokirati Jusufa koji joj se našao pred vratima! Sultan će, protivno ovomu Havinu potezu, dovesti Jusufa i Toprak korak bliže jedno drugomu! Remzi će s Toprak naći kompromis između nje i Sitkija. Međutim ovomu se suprotstavlja Jusuf! Džunejt susreće osobu koja ga je prijavila! U tom trenutku Hamijet pokreće sve da sazna tko je odabranica Jusufova srca!



Ljubav vjera nada 18 epizoda
Jigit se obraća Munever kako bi njezinu ljubav stavio na kušnju. Hoće li se Munever vratiti Jigitu kojega toliko voli? Hava mijenja ljubavnu taktiku, ali Jusuf je prozre. Sada je na redu Jusufu… On povlači potez kojemu se Hava neće moći oduprijeti! Jusuf još jedanput šokira Havu uručivši joj nezaboravan dar. Hava je sada sigurna da je on zaljubljen u nju! U tom trenutku u konak stižu nalazi DNK-analize. Ti će nalazi utjecati na sudbinu Have i Toprak!



Ljubav vjera nada 19 epizoda
Toprak i Sitki se rastaju. Sučeva odluka pritom sve iznenadi… Na sudu će i Remzi pokazati svoje pravo lice. Mehmet predano prati tragove koje Hava ostavlja za sobom. Na putu je rasplet igre koju Hava igra s Jusufom. Džunejt misli da ga je Remzi prijavio. Kako bi mu se osvetio, traži Havinu pomoć. Hava će ga itekako stjerati u kut...



Ljubav vjera nada 20 epizoda
Jigit saznaje veliku tajnu koja bi mogla dovesti do raskida zaruka Munever i Ujgara, a kako bi to nekomu povjerio, obraća se Hamijet! Jusuf poziva Havu na večeru. Hava je sigurna da je Jusuf želi zaprositi. Međutim ondje je dočeka posve drukčije iznenađenje.



Ljubav vjera nada 21 epizoda
Jusuf testira pomoću darova koje joj šalje. Hava pak nema pojma da je izvrgnuta velikoj kušnji. Sitkijeva majka Sabrije dogovara se s Hamijet. Toprak je prisiljena vratiti se kući. Sitki gubi kontrolu. Toprak se u trenutku velike smetenosti nađe licem u lice s Jusufom. Remzi biva prisiljen dopustiti Havi da se zaruči za Džunejta.



Ljubav vjera nada 22 epizoda
Jigit otkriva mračne tajne u vezi s Ujgarom. Kako bi spriječio vjenčanje, susreće se s Hamijet. U gradu se pojavljuje Asije - Jusufova gošća. Ona sa sobom donosi razne obiteljske tajne iz prošlosti. Jusuf otkriva Asije sve što mu je na srcu. Vrijednost darova koje je Jusuf slao Havi s vremenom se povećava. Isto se tako Hava sve više opire primanju tih darova. Sultan shvaća Jusufovu igru...



Ljubav vjera nada 23 epizoda
Vrijednost darova koje je Jusuf slao Havi s vremenom se povećava. Isto se tako Hava sve više opire primanju tih darova. Sultan shvaća Jusufovu igru... Hava dolazi na vjenčanje kao Jusufova, a Toprak se pak pojavljuje kao Sultanina gošća... Dvije sestre svojim pojavama zasjenjuju vjenčanje. Sitki želi osvojiti Toprak. Hava pak pada u Mehmetovu zamku... Dok Jusuf otvara prvi ples s Toprak, Sitki se pojavljuje na vratima vile s naoružanom pratnjom. On optužuje Jusufa!



Ljubav vjera nada 24 epizoda
Mehmet je spreman kovati zajedničke planove s Havom i pomoći joj da osvoji Jusufa. Munever nema pojma o tome da Jigit želi spriječiti vjenčanje. Ona okreće novu stranicu u svom životu… Međutim, u neočekivanom trenutku nailazi na Jigita! Jusuf ne može doći na prvi spoj s Havom. Za ovo ima opravdanje, ali ono je nedostatno jer Hava o tome ništa ne zna.



Ljubav vjera nada 25 epizoda
Toprak se zaljubljuje u Jusufa! Sultan velikom laži pobuđuje iskre u Toprakinu srcu… Sitki čuje šokantan trač u vezi s Toprak. Odlučuje joj se osvetiti i prijeti da će se ubiti. Havi je sve teže oduprijeti se vlastitim osjećajima. Ona će se ili predati svojim strastima ili pobijediti u ovoj igri!



Ljubav vjera nada 26 epizoda
Hava kaže Jusufu da želi da se vjenčaju prije negoli počnu živjeti zajedno. Jusufova reakcija ju je jako iznenadila! Toprak biva teško ranjena i život joj je u opasnosti. Jedino što želi je da Ruzgara zdrava dovede u konak. U tom trenutku Sitki nalazi tajno mjesto za skrivanje te kuje plan za bijeg. Međutim Jusuf mu je na tragu. Hamijet zatiče Ruzgara oblivena krvlju!



Ljubav vjera nada 27 epizoda
Nakon tih stravičnih događaja Hamijet donosi važnu odluku u vezi s Toprak! Havina igra izmiče Sultaninu nadzoru. Ona se snažno buni zbog toga. Hava ostaje sama na putu do Jusufova srca! Sultan čini sve kako bi se suočila s Toprak. Dok je Jusuf opterećen teškim mislima u vezi s Havom, korak je do otkrića Toprakinih skrivenih osjećaja!


Ljubav vjera nada 28 epizoda

Hamijet zatiče Ruzgara oblivena krvlju! Nakon tih stravičnih događaja Hamijet donosi važnu odluku u vezi s Toprak! Havina igra izmiče Sultaninu nadzoru. Ona se snažno buni zbog toga. Hava ostaje sama na putu do Jusufova srca! Sultan čini sve kako bi se suočila s Toprak. Dok je Jusuf opterećen teškim mislima u vezi s Havom, korak je do otkrića Toprakinih skrivenih osjećaja.


Ljubav vjera nada 29 epizoda

Na putu da nastavi svoj odnos s Jusufom, Hava se upleće u Toprakine osjećaje. Toprak joj izjavljuje nešto što nije očekivala! Hava sumnja da je Mehmet nešto nanjušio vezano uz njezinu priču o tome kako su je napali. Sultan se trudi saznati što više o Mehmetovim planovima... Jusuf izvlači Toprak iz bolnice. Osim toga, on ima i iznenađenje za nju! Zahvaljujući tom iznenađenju, Toprak se prisnije povezuje s Jusufom.


Ljubav vjera nada 30 epizoda

Jusuf sprema iznenađenje kako bi zaprosio Havu. Međutim, njoj nije lako udovoljiti. Hamijet se obraća Munever kako bi saznala koga je Jusuf zapravo zaprosio. Hamijet tada čini sve kako bi to spriječila! Jusuf Mehmetu zadaje težak udarac. On tada poduzima korake kako bi razbjesnio Jusufa: kuje planove o izvlačenju Džunejta iz zatvora! Osim toga, vjenčanje Have i Džunejta organizirat će se u Jusufovu hotelu.


Ljubav vjera nada 31 epizoda

Jusuf posve neočekivano predlaže Havi da se uda za njega. Međutim, u tom trenutku Toprak se više ne može suzdržati pa Hava saznaje njezine prave osjećaje prema Jusufu. Hava odgovora Jusufu u potpuno neočekivanu trenutku. Jusuf biva zaprepašten. Hava i Jusuf se ponovno susreću zahvaljujući Toprak, iako su jedno od drugog pobjegli glavom bez obzira! I Toprak tada saznaje za Jusufovu prosidbu.


Ljubav vjera nada 32 epizoda

Toprak ne može pobjeći od osjećaja koje gaji prema njemu. Po prvi se put s njim suočava! Hava se neočekivanim potezom suprotstavlja Sultan. Sultan je spremna Jusufu reći sve o spletkama koje je radila s Havom! Osim toga, Havi prijeti još jedna opasnost: Mehmet je pronašao nekog tko će preuzeti odgovornost za djelo koje je počinio Džunejt, a sve kako bi ga izvukao iz zatvora. Hamijet pokušava doznati koga je Mehmet zaprosio. Tom prilikom uspijeva mu pronaći odgovarajuću udavaču!


Ljubav vjera nada 33 epizoda

Sitki je, bez obzira na sve opasnosti, odlučio izaći iz zatvora. On neće zbližavati Jusufa i Toprak. Jusufu i Toprak prijeti velika opasnost… Muneverin zaručnik Ujgar saznaje da policija istražuje smrt njegove bivše žene. Saznaje i to da iza svega toga stoji Jigit! Jusuf daje Havi posljednju priliku te je poziva u vinograd, u vinogradarsku kolibu.


Ljubav vjera nada 34 epizoda

Hava je zadivljena pogledom iz kuće u vinogradu. Sada je potpuno sigurna u to da je Toprak zaljubljena u Jusufa! S jedne se strane nalazi njezina sestra, a s druge čovjek kojeg voli! Toprak, koja spava u kući u vinogradu, sve je više zaljubljena u Jusufa. Jusuf pokraj nje proživljava ljubavne boli. Toprak shvaća da je i Jusuf zaljubljen. Toprak je ta koja vida njegove ljubavne rane! U tom trenu Hamijet pronalazi sretno rješenje za Jusufa te čini sve da ga oženi.


Ljubav vjera nada 35 epizoda

Havina ljubav prema Jusufu izlazi na vidjelo. Šeref razotkrije Sultaninu spletku te bane na vrata vile kako bi je razotkrila. Tajne obitelji Handžioglu i Karagul zakopane u prošlosti počinju se naglo razotkrivati! Šeref iznenada odlučuje Havu poslati u Istanbul. Ujgar otkriva kako se Jigit predano bavi njime. Shvaća i kako se Munever i Jigit vole! Hava više nema što izgubiti, zaručuje se s Džunejtom. Mehmet to saznaje!


Ljubav vjera nada 36 epizoda

Dok Toprak s Jusufom proživljava posebne trenutke, šokira je ono što saznaje od njega! Toprak se prenerazi čuvši da je Jusuf zaprosio Havu. Shvaća i zašto ga je Hava pritom odbila! Hava odlazi u Istanbul, ali ne obavijesti Toprak o tome. Toprak potiskuje svoje osjećaje. Nastoji Havu odvratiti od puta na koji je krenula! Dvije sestre doživljavaju sudbonosan susret! Munever Ujgaru priopćava veliku laž. S druge strane saznaje se kako će na dan zaruka konak pohoditi Jigit!


Ljubav vjera nada 37 epizoda

Hamijet podržava rastavu Munever i Ujgara. Tom pak odlukom dovodi Munever u veliku opasnost! Mehmet biva šokiran vijestima koje je saznao! Dobro se nabrusio u odnosu na Jusufa te mijenja taktiku. Jusuf se povjerava Mehmetu… U Istanbulu Hava je na pragu potpuno drukčijeg života. Toprak odlučuje razgovarati s Jusufom. Sultan čini sve kako bi to spriječila.


Ljubav vjera nada 38 epizoda

Toprak se susreće s Jusufom kako bi mu rekla istinu o svemu! No nju će to skupo stajati! Jusuf odlazi u Istanbul i nalazi Havu. Oboje se predaju svojoj ljubavi. Međutim, jedna će sitnica, koju je Hava zaboravila, sve poremetiti! Hava objašnjava Jusufu sve o prstenima! Njih dvije, u Istanbulu prepuštaju se svojim snovima. Jusuf Havi sprema veliko iznenađenje!


Ljubav vjera nada 39 epizoda

Nažalost, tajne iz prošlosti kvare Havinu sreću. Hava odlučuje priznati sve što je napravila! U tom trenutku Hamijet nastoji otkriti kamo to Jusuf zapravo ide. Saznaje kako se i Hava uputila u Istanbul! Hoće li se Jusufov i Havin san prekinuti povratkom u Urgup? Jigitov je život u opasnosti. Munever saznaje kako je Ujgar organizirao ljude da prebiju Jigita. Munever se nesebično žrtvuje za Jigita.


Ljubav vjera nada 40 epizoda

Jusuf uočava ranu koju je Munever skrivala. Samo je korak do otkrića onoga što je Ujgar činio! Hamijet saznaje kako Toprak više nema mlijeka. Sada više nema razloga boraviti u vili. Hava saznaje da je kći koju Jigit voli u stvari Munever. Ona shvaća prave Sultanine namjere i odlučuje tim igrama stati na put. Na dan Havina dolaska u vilu Sultan će otići!


Ljubav vjera nada 41 epizoda

Havino i Jusufovo istanbulsko sanjarenje je završilo. Vrijeme je da svoju odluku da se vjenčaju objave roditeljima. Sultan želi razotkriti Havine spletke pa Toprak otkriva što Hava zapravo želi. Toprak sazna da se Hava zaručila za Džunejta. Sultan zahtijeva od Toprak da spriječi taj brak. Šeref, koji u međuvremnu sazna za vjenčanje, zabrinut je te se odluči razgovarati s Jusufom.


Ljubav vjera nada 42 epizoda

Jigit odlazi k Ujgaru, odlučan u namjeri da razotkrije njegove grijehe iz prošlosti. Munever biva prisiljena lagati Jigitu kako bi ga zaštitila. Jigit je šokiran. Hava raskida zaruke s Džunejtom. Džunejt se u zatvoru potuče sa Sitkijem, a Sitkiju poslije dijagnosticiraju tuberkulozu. Hava odlazi u konak kako bi Hamiyet poljubila ruku, ali na tome putu morat će svladati svoju najveću zapreku, Toprak.


Ljubav vjera nada 43 epizoda

Tijekom obračuna s Toprak, Hava biva stjerana u stupicu. Sve njezine spletke izlaze na vidjelo. Toprak je spremna pokazati Jusufu pravo Havino lice! Hamijet i ne sluti da je Hava njezina buduća snaha te je otjera iz kuće. Međutim, to joj se obije o glavu. Hava će tu situaciju okrenuti u svoju korist


Ljubav vjera nada 44 epizoda

Hamijet od Sultan saznaje da će Hava biti njezina snaha. Odlučila je spriječiti taj brak te se udružuje sa Sultan! Hava nastoji pokvariti Jusufov i Hamijetin odnos. Jusuf je spreman suprotstaviti se Hamijet zbog Have! Ujgar je dao pratiti Munever te saznaje da se vidjela s Jigitom. Tražit će objašnjenje od nje.


Ljubav vjera nada 45 epizoda

Iako su raskinuli zaruke, Džunejt i dalje ne odustaje od Have. Želi je ponovo osvojiti pa moli Mehmeta da mu pomogne. Hava, koja gubi zemlju radi Jusufa, uspijeva pronaći način da uvjeri Toprak u svoju priču, te je dovede u veliku opasnost. Havin i Toprakin odnos više nikad neće biti isti! Toprak svojoj starijoj sestri spasi život. Hava je spremna otići u smrt kako bi Toprak dokazala koliko voli Jusufa te uspijeva postići ono što je željela. Toprak neće odati njezinu tajnu. U isto vrijeme Hamijet čeka svoga sina Jusufa i buduću snahu.


Ljubav vjera nada 46 epizoda

Hava zakasni na večeru gdje doživi nešto čemu se nije nadala. Toprak je sve rekla Sultan. Sultan nastoji objasniti Toprak da Hava zapravo nije imala namjeru otići u smrt, te da je to rekla samo kako bi je uvjerila. Međutim, Toprak je ne želi slušati. Šeref do zadnjeg trenutka pokušava upozoriti svoju kćer na Hamiyet i obitelj Handžioglu. Otac Havu nagovori da se pomiri sa Sultan.


Ljubav vjera nada 47 epizoda

Hava ne zna da je njezina teta udružila snage s Hamijet te se pomiri s njome i ponovo joj ponudi suradnju pa će joj Sultan do vjenčanja javljati što se sve događa u konaku. U konaku i Havinoj kući vlada velika strka. Obitelj Handžioglu doći će zaprositi njihovu kći za svoga sina Jusufa. I dok se svi s uzbuđenjem pripremaju za prosidbu pravo iznenađenje slijedi nakon što netko pokuca na njihova vrata.


Ljubav vjera nada 48 epizoda

Džunejtovi roditelji nisu ni sanjali da će biti otjerani s vrata kada dođu zaprositi Havinu ruku za svoga sina. Bespomoćnoj Havi u pomoć je opet priskočila teta i izvukla je iz nevolje. Međutim, Bunjamin nema namjeru otići bez riječi… Jusufovi roditelji dolaze zaprositi Havinu ruku. Havin i Jusufov brak sada je i službeno ugovoren. Dogovoreno je da zaruke organizira djevojčina obitelj, ali Remiz zna da neće moći podmiriti troškove. Zanima ga samo kako da se što prije okoristi od novca obitelji Handžioglu


Ljubav vjera nada 49 epizoda

Sultan je te večeri spasila Havu, a zauzvrat traži da riješi Jigitovu i Muneverinu situaciju. Kaže joj da će u protivnom sve reći Jusufu. Hava više ne može podnijeti što je Jigit tužan pa uzima stvar u svoje ruke i sve kaže Jusufu. Nakon šo je saslušala Jilmaza kojeg uznemirava Remzijeva pohlepa zaključi da je potrebno sklopiti predbračni ugovor kako bi njezin sin i obitelj bili zaštićeni. Jilmaz joj se žustro suprotstavi, međutim Hamijet nema namjeru odustati. Munever se sprema otići k bratu ne bi li razgovarala o Jigitu, a njezin zaručnik Ujgar spremio je vrlo neugodno iznenađenje…


Ljubav vjera nada 50 epizoda

Munever se osjeća bespomoćno i počinje razmišljati o smrti. Hamijet je Havi dala da potpiše predbračni ugovor. Svjesna je da će, ako to ne učini, svi misliti da je zanima samo novac. Što će Hava učiniti? Jigit s uzbuđenjem čeka Jusufovu reakciju na njegovu vezu s Munever. Pijan se jada Muneverinoj prijateljici Selmi i u jednom trenutku zaključi da Munever uistinu voli Ujgara. Taj zaključak navest će ih na krivi put.


Ljubav vjera nada 51 epizoda

Munever su u međuvremenu odvezli u bolnicu. Liječnici su njezinu obitelj obavijestili o masnicama na tijelu. Jusuf će pokušati naći onoga tko je to učinio njegovoj sestri. Prvo će posjetiti Ujgara. Remzi, koji Jusufu nikako ne dopušta da kupi prostor koji želi, donosi odluku koja će zaprepastiti.


Ljubav vjera nada 52 epizoda

Remzi, kojeg Jusuf nikako ne može urazumiti, odluči iskoristiti svoj posljednji adut. Jusuf odluči istražiti predbračni ugovor. Sultan je saznala da je Jigit priveden. Nikoga ne može uvjeriti da je njezin sin nedužan. Svi, uključujući Jusufa, vrlo su iznenađeni. Sultan je u teškoj situaciji. Ujgar i iz bolesničke postelje nastavlja prijetiti Munever i govori joj da ništa ne smije reći.


Ljubav vjera nada 53 epizoda

Ujgar i iz bolesničke postelje nastavlja prijetiti Munever i govori joj da ništa ne smije reći. Međutim, Munever mora sve reći kako bi se Jigit spasio. Hava je ludo zaljubljena u Jusufa i ne mari ni za što drugo. Sve čini kako bi to dokazala Jusufu i Hamijet što dodatno učvršćuje njezino mjesto u Jusufovu srcu. Svi Hamijetini planovi past će u vodu.


Ljubav vjera nada 54 epizoda

Sultan će se zaprepasiti kad sazna za plan svoje nove suradnice. Svjesna je da će se dovesti u nevolju ako Hamijeti da informaciju za kojom traga pa biva prisiljena odvratiti joj pozornost drugim spletkama. Hava je šokirana Hamijetinim prohtjevima, ali ponos joj ne dopušta da nešto odbije. Hava od svoje bespomoćne tete traži pomoć. Sultan Hamijet kaže da je Hava nasjela na priču, ali sve uvijek ne ide po planu. Adilu je Mehmetovo i Havino ponašanje sumnjivo.


Ljubav vjera nada 55 epizoda

Adilu je Mehmetovo i Havino ponašanje sumnjivo. Naposljetku sazna da će se Hava zaručiti za Jusufa. Adil ne može podnijeti nepravdu koja je nanesena njegovu prijatelju i poput tempirane bombe spreman je eksplodirati. Havu će otac spasiti iz zamke koju je pripremila njezina teta. Jusuf je skupio novac za zaruke te ga daje kćeri. Međutim, nije rekao kako je do njega došao.


Ljubav vjera nada 56 epizoda

Jusuf je skupio novac za zaruke te ga daje kćeri. Međutim, nije rekao kako je do njega došao. I dok Jusuf i Hava kupuju stvari za svoje zaruke, Hamijet napokon sazna ono što ju je zanimalo. Pred Havom su teški dani. Nakon posjeta Džunejtu Hamijet je jako razočarana. Mehmet Džunejtu obeća da će mu pomoći da do zaruka izađe iz zatvora. Džunejt za taj dan Havi i Jusufu planira priuštiti nezaboravne zaruke.


Ljubav vjera nada 57 epizoda

Jusuf sa sigurnošću zna da je Remzi smogao novac za zaruke. Nudi mu pomoć vezano za novac za zaruke, no Remzi tada izmisli kako mu je Toprak dala novce. Međutim, Havi će reći istinu. Što će Hava učiniti kad to čuje? Prisiljena je riješiti problem za koji je kriv njezin otac. K tome, dio novca već je potrošen. Hava je skupila novac i želi ga vratiti.


Ljubav vjera nada 58 epizoda

Jusuf sa sigurnošću zna da je Remzi smogao novac za zaruke. Nudi mu pomoć vezano za novac za zaruke, no Remzi tada izmisli kako mu je Toprak dala novce. Međutim, Havi će reći istinu. Što će Hava učiniti kad to čuje? Prisiljena je riješiti problem za koji je kriv njezin otac. K tome, dio novca već je potrošen. Hava je skupila novac i želi ga vratiti Džunejtu. Nije svjesna da će na dan njezinih zaruka izaći pred suca kako bi bio oslobođen. Hava i Jusuf suočeni su s opasnošću.


Ljubav vjera nada 59 epizoda

Fehmi osujeti Mehmetove i Džunejtove planove. Džunejt više nema strpljenja čekati. Hava toga nije svjesna. Vrlo je sretna i čeka da uzvanici dođu, ali ljubomorna je zbog toga što su Toprak i Jusuf bliski. Havina i Jusufova zajednička sreća posve je shrvala Toprak. Ne zna kako će podnositi teret svoje zaljubljenosti nakon što se Hava i Jusuf vjenčaju.


Ljubav vjera nada 60 epizoda

Na sestrinim zarukama Toprak doživi čitav niz slučajnosti koje će joj promijeniti život. Jusufov brat došao je u Istanbul na zaruke. Toprak mu se jako svidjela. Svi su potreseni zbog Toprakina odlaska iz konaka. Ruzgar se nikako ne može naviknuti da njegove dojilje nema. Neprestano plače. Zahvaljujući Sultan, Jusuf je shvatio da je Toprak otišla zbog Have.


Ljubav vjera nada 61 epizoda

Da bi se obranila, Hava kaže da se njezina sestra zaljubila u Jusufa. Jusuf u to ne vjeruje niti je u stanju prihvatiti to objašnjenje. Dvoje zaljubljenih posvađa se kao nikad dotad. Hamijet se i dalje nastoji riješiti Have. Potencijalnu snahu, koju je sama izabrala a da to nikomu nije rekla, uz Mehmetovu pomoć zapošljava u tvrtki. Mehmetu je potrebna pomoć i rado prima Bade na posao. Munever ne zna zašto je Jigit pobjegao od nje. Selma nastoji uvjeriti prijateljicu da su se Jigitovi osjećaji prema njoj promijenili


Ljubav vjera nada 62 epizoda

Na taj način namjerava ih razdvojiti za sva vremena. Slijedeći majčin savjet, Hava se odlučuje posvetiti Jigitu, no ne zna ništa o djeci i majčinstvu. Sultan je nespokojna zbog Havina ponašanja i ozbiljno razmišlja o suradnji s Džunejtom ne bi li je ušutkala. Hava zna za to i iznova se sukobljava s tetom. Sultan će iskoristiti svoj najjači adut i osvetiti se Havi. Ruzgara odvode u bolnicu, misli se da se otrovao hranom. Svi sumnjaju na Havu.


Ljubav vjera nada 63 epizoda

Selma nastoji uvjeriti prijateljicu da su se Jigitovi osjećaji prema njoj promijenili. Na taj način namjerava ih razdvojiti za sva vremena. Slijedeći majčin savjet, Hava se odlučuje posvetiti Jigitu, no ne zna ništa o djeci i majčinstvu. Sultan je nespokojna zbog Havina ponašanja i ozbiljno razmišlja o suradnji s Džunejtom ne bi li je ušutkala. Hava zna za to i iznova se sukobljava s tetom. Sultan će iskoristiti svoj najjači adut i osvetiti se Havi. Ruzgara odvode u bolnicu, misli se da se otrovao hranom.


Ljubav vjera nada 64 epizoda

Svi sumnjaju na Havu. Liječnik u međuvremenu primjećuje da Ruzgarova krvna grupa ne odgovara krvnim grupama njegovih roditelja. Ne želi pogriješiti pa ispita Ruzgarovu i Havinu krvnu grupu. Pitanje je trenutka kad će shvatiti da Jusuf nije Ruzgarov biološki otac. Ako nešto ne učine, Jusuf će shvatiti da je rezultat DNK-analize bio promijenjen.


Ljubav vjera nada 65 epizoda

Jigit pomogne Selmi da napravi test za trudnoću. Test je pokazao da je trudna. Jigit želi da ode na pobačaj, no ona je odlučila da će roditi. Jusuf je saznao da je Remzi prodao ogrlicu koju je dobila na zarukama te od Have pokušava doznati istinu. Pita Havu da mu kaže je li mu kad lagala i zašto je to učinila. Hava nije sigurna na što misli, stoga mu ništa ne odgovori.


Ljubav vjera nada 66 epizoda

Jusuf je izvan sebe od ljutnje i dolaze do točke u kojoj razmišljaju o rastanku. I kao da to sve nije dovoljno, sama biva prisiljena Jusufu predati rezultate DNK-analize. Havini snovi o sreći ovaj su put uistinu ugroženi. Jusuf je shvatio da su rezultati DNK-analize promijenjeni. Hava se uspaničila, traži pomoć od tete. Sultanin plan za osvetu nesmetano napreduje. Uživa u činjenici da je Hava u teškoj situaciji.


Ljubav vjera nada 67 epizoda

Džunejt traži da mu Remzi u roku od dva tjedna vrati novac i prijeti mu da će u protivnom reći Havi da je potrošio novac, a Jusufu da mu je on dao novac za zaruke. Remzi mora što prije skupiti novac. Jusuf odlazi na policiju i podnosi prijavu. Policija ispituje sve u kući. Hava i Sultan raspravljaju o situaciji i posvađaju se, a Džemile slučajno čuje da su njih dvije promijenile izvještaj DNA- analize.


Ljubav vjera nada 68 epizoda
Jusuf odlazi na policiju i podnosi prijavu. Policija ispituje sve u kući. Hava i Sultan raspravljaju o situaciji i posvađaju se, a Džemile slučajno čuje da su njih dvije promijenile izvještaj DNA- analize. Pinar je spriječi da to kaže Jusufu i savjetuje joj da se ne zamjeri Havi i Sultan. Džemile je prisiljena šutjeti. Hava je ostala posve sama i ne može se izvući iz te situacije. Preklinje Sultan da joj pomogne. Sultan joj kaže da će joj pomoći ako joj prepusti 25-postotni udio u tvrtkama koje pripadaju obitelji Handžioglu.


Ljubav vjera nada 69 epizoda
Hava je posve bespomoćna i pristaje na njezinu ponudu. Sultan i Hava svu krivnju svale na Toprak. Jusuf im isprva ne vjeruje, ali poslije ga uspijevaju uvjeriti da je tako. I baš kad su njih dvije već pomislile da su se izvukle, Džemile odluči poslušati glas savjesti i sve reći Jusufu. Havu, koja je svu krivnju svalila na Toprak i pokušava se izvući iz bezizlazne situacije zbog DNA-analize, grize savjest.


Ljubav vjera nada 70 epizoda
Džemile Jusufu otkrije čitavu istinu. Jusuf je šokiran i zahtijeva objašnjenje od Have. Hava može samo poricati optužbe. Odluči riskirati kao nikad do sad i vrati svoj zaručnički prsten Jusufu… Mehmetovo oduševljenje marljivom Bade svakoga je dana sve veće. Munever je dosadilo da Jigit, koji u školu dolazi raditi kao učitelj, bježi od nje. Naposljetku ga uspije nagovoriti da se nađu. Sultan je smislila način kako da spasi sebe i Havu. Za to će trebati Remzija što neće biti lak posao.


Ljubav vjera nada 71 epizoda
ava se pristaje naći sa Džunejtom, kako bi ga odvratila od konaka. Džunejt od nje traži da mu vrati novac koji je dao za njezine zaruke te prijeti da će, ako mu ga ne da, sve reći Jusufu. Havi je dosadilo neprestano lagati, ne zna kako da dođe do tolikog novca. Munever je saznala što se događa te odlazi k Selmi po objašnjenje. Tijekom njihove prepirke, Selmina majka čula je da je njezina kći trudna.


Ljubav vjera nada 72 epizoda
Selma ima dvije mogućnosti. Ili će uvjeriti Jigita da je vrijeme da se vjenčaju ili će otići na pobačaj. Munever se izjada svomu bratu i kaže mu za Selmu i Jigita. Jusuf poludi kad sazna što se događa. Hamijet tijekom objeda nastoji potaknuti Jusufa i Bade da se zbliže. To je promaknulo samo Jusufu. Sultan Havu upozori na Bade, ali ona to ne shvati ozbiljno.


Ljubav vjera nada 73 epizoda
Sultan Havu upozori na Bade, ali ona to ne shvati ozbiljno. I baš kad je Hava Džunejtu vratila dug i odahnula, probleme joj počinje stvarati Bade koju joj je poslala Hamijet. Hava je ljubomorna na Badinu ljepotu i prisan poslovni odnos s Jusufom. Hamijet želi da Hava poludi od ljubomore i izgnjavi Jusufa. Misli da će ljubomora pokvariti njihov odnos. Nalaže Sultan što da učini, no ona nema namjeru ispuniti njezin nalog.


Ljubav vjera nada 74 epizoda
Sultan nije ni svjesna da je Havu učinila samo ljubomornijom. Jusuf je svojoj najdražoj zaručnici izvadio kreditnu karticu. Hava više nema financijskih problema te zbog grižnje savjesti odluči pomoći Džemile, no od nje doživi nešto što nije očekivala. Selma je odustala od Jigita i otišla na pobačaj. Unatoč svim svojim nastojanjima, Jigit se ne uspjeva vidjeti s Munever. Ima grižnju savjesti zbog toga što je uništio Selmin i Muneverin život. Nije ni svjestan što će mu se dogoditi.


Ljubav vjera nada 75 epizoda
Hava je luda od ljubomore i više to ne može podnijeti. Ona i Jusuf svađaju se zbog Bade. Prisiljena je riješiti je se. Hava se želi što prije riješiti Bade. Hitno mora smisliti plan kako da to učini. Bade nije ni svjesna da je onime što je rekla Jusufu Havi olakšala posao. Hava nije jedina koja je ljubomorna na Badin odnos s Jusufom. Mehmet je jako ljut na Jusufa.


Ljubav vjera nada 76 epizoda
Mehmet je jako ljut na Jusufa. Džunejt Havu i Jusufa viđa posvuda, postaje svjestan da to više ne može podnositi. Udružit će se s Mehmetom, čiju ponudu već tjednima odbija, i osvetiti se Jusufu. Mehmet sa zadovoljstvom prihvaća Džunejtov prijedlog. Treba im samo dobar plan. Hava je saznala Badinu veliku tajnu. Ne gubi vrijeme, odmah se dala u akciju.


Ljubav vjera nada 77 epizoda
Pitanje je trenutka kad će Badin otac saznati istinu. Dželal Palali, koji svojoj kćeri ne želi dopustiti da radi negdje drugdje, odahnut će na otvaranju trgovine. Hava misli da je izvojevala još jednu pobjedu, ali ovaj put ima posla s ozbiljnom suparnicom. Bade, koja nastavlja raditi za obitelj Handžioglu, postaje prava noćna mora za Havu. Hava ne zna što da učini. Ovaj se put nada da će joj Hamijet pomoći.


Ljubav vjera nada 78 epizoda
Bade, koja nastavlja raditi za obitelj Handžioglu, postaje prava noćna mora za Havu. Hava ne zna što da učini. Ovaj se put nada da će joj Hamijet pomoći. Nije ni svjesna da Hamijet zamišlja Bade kao svoju snahu i da daje sve od sebe da ona postane djelom njezine obitelji. Iako je Sultan pokušala upozoriti nećakinju, ona je odlučila vjerovati svekrvi.


Ljubav vjera nada 79 epizoda
Iako to nije želio, Jusuf je Badi morao dati otkaz. Osjeća grižnju savjesti zbog toga i traži način da joj se iskupi. U međuvremenu odnos između Mehmeta i Bade postao je mnogo prisniji. Bade u Mehmetu vidi prijatelja i nije svjesna što on osjeća prema njoj. Gost koji u ponoć dolazi u konak obitelji Handžioglu sve je iznenadio. Jilmaz je shvatio što Hamijet pokušava učiniti te je prilično grubo upozori.


Ljubav vjera nada 80 epizoda
Hava će shvatiti da joj je Sultan jedini saveznik. Hava je vidjela Hamijetino pravo lice. Jusuf, Mehmet i Bade spremaju na desetodnevni posjet sajmu u Izmiru, no Hava i Hamijet imaju drukčije planove. Hava pod svaku cijenu mora spriječiti Jusufa da ode na sajam, a Hamijet želi samo da Bade i Jusuf sami odu na sajam. Mehmetova prošlost ima važnu ulogu u Hamijetinu novom planu.


Ljubav vjera nada 81 epizoda
Hava se pokušava zbližiti s Bade te je pita što misli o Mehmetu, ali odgovor koji dobije nije očekivala. Jusuf i Bade stalno su zajedno, što izluđuje Havu. Jusuf nehotice sazna neke stvari o Badinoj majci. Svim srcem pružat će potporu Bade. Sve zanima tko će se ukrcati na avion za Izmir… Jusuf i Bade sami su na sajmu. Ta situacija izluđuje Havu i Mehmeta. Hava će svu svoju ljutnju iskaliti na Hamijet.


Ljubav vjera nada 82 epizoda
usuf i Bade sami su na sajmu. Ta situacija izluđuje Havu i Mehmeta. Hava će svu svoju ljutnju iskaliti na Hamijet. Suočena s prijetnjama morat će se što prije riješiti Have. Ovaj put situacija se neće razvijati u Hamijetinu korist. Žandarmerija ima nove osumnjičenike u vezi s napadom na Havu te su je pozvali na prepoznavanje. Hamijet će se pridružiti svojoj snahi, ali joj se to nimalo neće svidjeti.


Ljubav vjera nada 83 epizoda
Suočena s prijetnjama morat će se što prije riješiti Have. Ovaj put situacija se neće razvijati u Hamijetinu korist. Žandarmerija ima nove osumnjičenike u vezi s napadom na Havu te su je pozvali na prepoznavanje. Hamijet će se pridružiti svojoj snahi, ali joj se to nimalo neće svidjeti. Mehmet je pozvao Džunejta u tvrtku kako bi smjestio Jusufu. Nitko ne zna za to.


Ljubav vjera nada 84 epizoda
Bade je zabrinuta za svoju majku i želi se prije vratiti u Ugrup. Jusuf je neće ostaviti samu… Hava je dobila što je željela te se ranije vratila u Ugrup. No ovaj dolazak neće zapamtiti po dobrome. Situacija u policijskoj postaji probudila je crv sumnje u Hamijet te se i sama daje u istragu. A stvari koje sazna natjeraju je da odluči upozoriti svoga sina. Smjesta odlazi u Jusufovu sobu.


Ljubav vjera nada 85 epizoda
Hava je preduhitrila Hamijet i sve priznala Jusufu. Hamijet ne samo da odluči otjerati Havu već želi da raskine zaruke s Jusufom. Jusuf je čuo još jednu Havinu laž i ne zna što učiniti. Hava sa sigurnošću zna da joj Jusuf neće oprostiti, no u pomoć joj priskoči netko od koga to uopće nije očekivala. Hava je odahnula, no nije svjesna da su pred njom teški dani


Ljubav vjera nada 86 epizoda
Pinar se više ne može nositi s grižnjom savjesti te Hamijet kaže za sve Sultanine spletke. Hava i Jusuf vrlo su sretni, razmišljaju o datumu vjenčanja i ništa ne slute. Jilmaz je od Hamijet saznao što se događa te odluči reagirati. Hava se priprema za vjenčanje, a ono što od nje traži njezin budući svekar ostavi je bez teksta.


Ljubav vjera nada 87 epizoda
Hava ovaj put mora sve priznati Jusufu. U protivnom bi Jilmaz učinio sve što je potrebno da njegov sin sazna istinu. Hava je bespomoćna. Jusuf se trudi zakazati datum vjenčanja. Odlazi u bolnicu na pregled i zove Havu da se nađu, no ona nema snage za suočavanje s njime. Ništa mu neće reći te će pod svaku cijenu pokušati pronaći izlaz iz ove situacije.


Ljubav vjera nada 88 epizoda
Jusuf se trudi zakazati datum vjenčanja. Odlazi u bolnicu na pregled i zove Havu da se nađu, no ona nema snage za suočavanje s njime. Ništa mu neće reći te će pod svaku cijenu pokušati pronaći izlaz iz ove situacije. Preklinje Hamijet da joj pomogne, ali ona to ne želi. Pomoć traži i od Sultan, ali ona joj kaže da mora razgovarati s Jusufom. Hava sve prizna Jusufu i kaže mu da želi prekid. Jusuf misli da su za to krivi njegovi roditelji te odlazi u kuću u vinogradu.


Ljubav vjera nada 89 epizoda
Hamijet i Jilmaz ne žele izgubiti sina pa sve kažu Jusufu. Svi se pitaju što će Jusuf učiniti. Toprak je potvrdila Jusufove riječi. Oboje su posve shrvani. Jusuf je nestao, a Havi nije jasno zašto se još nije javio. Toprak javlja sestri da je Jusuf došao. Hava se osjeća poput osobe koja očekuje smrtnu kaznu. Svojoj teti kaže da je Toprak otišla k Jusufu. Hamijet traži Jusufa, a Sultan je obavijesti da je on u Istanbulu, i tako iznova zadobije njezino povjerenje.


Ljubav vjera nada 90 epizoda
Hamijet ne može podnijeti patnju svoga sina, ljutnju će iskaliti na Havi i njezinoj obitelj te od njih traži da vrate sve svadbene darove. Remi je poludio kad je čuo da su ostali bez zlatnine, auta, pa čak i trgovine, te na prepad dolazi u konak. Mehmet je Bade priznao da je zaljubljen u nju i ne namjerava gubiti vrijeme dok čeka njezin odgovor.


Ljubav vjera nada 91 epizoda
Mehmet je Bade priznao da je zaljubljen u nju i ne namjerava gubiti vrijeme dok čeka njezin odgovor. On i Džunejt počinju provoditi plan koji su pomno iskovali. Jednom kad svoj naum provedu u djelo, Jusuf će završiti u zatvoru. Hava je uspjela ugasiti plamen na svojoj vjenčanici, ali nije uspjela spriječiti Jusufa da ode. I dok bespomoćno plače zbog voljenog muškarca, nije svjesna vatre oko sebe. Šeref ne može naći svoju kćer pa odlazi u konak.


Ljubav vjera nada 92 epizoda
Šeref ne može naći svoju kćer pa odlazi u konak. Dvije majke sukobe se zbog svoje djece. Jusuf je kući doveden u lošem stanju i rekao je Šeref gdje se Hava nalazi. Šeref u zadnjem trenutku uspijeva spasiti kćer od vatre. Spremna je učiniti sve da njezina kći zaboravi Jusufa. Neće joj dopustiti da razgovara sa Sultan. Međutim, Remzi se ne slaže s njome.


Ljubav vjera nada 93 epizoda
Hava je bespomoćna. Jusuf se trudi zakazati datum vjenčanja. Odlazi u bolnicu na pregled i zove Havu da se nađu, no ona nema snage za suočavanje s njime. Ništa mu neće reći te će pod svaku cijenu pokušati pronaći izlaz iz ove situacije. Preklinje Hamijet da joj pomogne, ali ona to ne želi. Pomoć traži i od Sultan, ali ona joj kaže da mora razgovarati s Jusufom. Hava sve prizna Jusufu i kaže mu da želi prekid.


Ljubav vjera nada 94 epizoda
Jusuf misli da su za to krivi njegovi roditelji te odlazi u kuću u vinogradu. Hamijet i Jilmaz ne žele izgubiti sina pa sve kažu Jusufu. Svi se pitaju što će Jusuf učiniti. Toprak je potvrdila Jusufove riječi. Oboje su posve shrvani. Jusuf je nestao, a Havi nije jasno zašto se još nije javio. Toprak javlja sestri da je Jusuf došao. Hava se osjeća poput osobe koja očekuje smrtnu kaznu.


Ljubav vjera nada 95 epizoda
Svojoj teti kaže da je Toprak otišla k Jusufu. Hamijet traži Jusufa, a Sultan je obavijesti da je on u Istanbulu, i tako iznova zadobije njezino povjerenje. Hamijet ne može podnijeti patnju svoga sina, ljutnju će iskaliti na Havi i njezinoj obitelj te od njih traži da vrate sve svadbene darove. Remi je poludio kad je čuo da su ostali bez zlatnine, auta, pa čak i trgovine, te na prepad dolazi u konak.


Ljubav vjera nada 96 epizoda
Mehmet je Bade priznao da je zaljubljen u nju i ne namjerava gubiti vrijeme dok čeka njezin odgovor. On i Džunejt počinju provoditi plan koji su pomno iskovali. Jednom kad svoj naum provedu u djelo, Jusuf će završiti u zatvoru. Hava je uspjela ugasiti plamen na svojoj vjenčanici, ali nije uspjela spriječiti Jusufa da ode. I dok bespomoćno plače zbog voljenog muškarca, nije svjesna vatre oko sebe. Šeref ne može naći svoju kćer pa odlazi u konak. Dvije majke sukobe se zbog svoje djece.


Ljubav vjera nada 97 epizoda
Jusuf je kući doveden u lošem stanju i rekao je Šeref gdje se Hava nalazi. Šeref u zadnjem trenutku uspijeva spasiti kćer od vatre. Spremna je učiniti sve da njezina kći zaboravi Jusufa. Neće joj dopustiti da razgovara sa Sultan. Međutim, Remzi se ne slaže s njome. Omogućit će Havi da se vidi sa Sultan. Hava je odlučila iznova osvojiti Jusufa i traži od Sultan da joj pomogne. Međutim, Jusuf ne želi ni čuti za Havu. Sultan, koja mu je rekla da želi razgovarati o Havi, izbacio je iz konaka. Sultan nakon toga odlazi k svojoj sestri. Hava želi biti s Jusufom te se obraća Dželalu Palaliju i traži da joj pomogne da se riješi Bade, i tako sama pokrene niz događaja koji će je odvesti u propast.


Ljubav vjera nada 98 epizoda
Hava ovaj put mora sve priznati Jusufu. U protivnom bi Jilmaz učinio sve što je potrebno da njegov sin sazna istinu. Hava je bespomoćna. Jusuf se trudi zakazati datum vjenčanja. Odlazi u bolnicu na pregled i zove Havu da se nađu, no ona nema snage za suočavanje s njime. Ništa mu neće reći te će pod svaku cijenu pokušati pronaći izlaz iz ove situacije.


Ljubav vjera nada 99 epizoda
Preklinje Hamijet da joj pomogne, ali ona to ne želi. Pomoć traži i od Sultan, ali ona joj kaže da mora razgovarati s Jusufom. Hava sve prizna Jusufu i kaže mu da želi prekid. Jusuf misli da su za to krivi njegovi roditelji te odlazi u kuću u vinogradu. Hamijet i Jilmaz ne žele izgubiti sina pa sve kažu Jusufu. Svi se pitaju što će Jusuf učiniti.


Ljubav vjera nada 100 epizoda
Toprak je potvrdila Jusufove riječi. Oboje su posve shrvani. Jusuf je nestao, a Havi nije jasno zašto se još nije javio. Toprak javlja sestri da je Jusuf došao. Hava se osjeća poput osobe koja očekuje smrtnu kaznu. Svojoj teti kaže da je Toprak otišla k Jusufu. Hamijet traži Jusufa, a Sultan je obavijesti da je on u Istanbulu,


Ljubav vjera nada 101 epizoda
Hamijet ne može podnijeti patnju svoga sina, ljutnju će iskaliti na Havi i njezinoj obitelj te od njih traži da vrate sve svadbene darove. Remi je poludio kad je čuo da su ostali bez zlatnine, auta, pa čak i trgovine, te na prepad dolazi u konak. Mehmet je Bade priznao da je zaljubljen u nju i ne namjerava gubiti vrijeme dok čeka njezin odgovor. On i Džunejt počinju provoditi plan koji su pomno iskovali. Jednom kad svoj naum provedu u djelo, Jusuf će završiti u zatvoru.


Ljubav vjera nada 102 epizoda
Hava je uspjela ugasiti plamen na svojoj vjenčanici, ali nije uspjela spriječiti Jusufa da ode. I dok bespomoćno plače zbog voljenog muškarca, nije svjesna vatre oko sebe. Šeref ne može naći svoju kćer pa odlazi u konak. Dvije majke sukobe se zbog svoje djece. Jusuf je kući doveden u lošem stanju i rekao je Šeref gdje se Hava nalazi. Šeref u zadnjem trenutku uspijeva spasiti kćer od vatre. Spremna je učiniti sve da njezina kći zaboravi Jusufa. Neće joj dopustiti da razgovara sa Sultan. Međutim, Remzi se ne slaže s njome. Omogućit će Havi da se vidi sa Sultan.


Ljubav vjera nada 103 epizoda
Hava je odlučila iznova osvojiti Jusufa i traži od Sultan da joj pomogne. Međutim, Jusuf ne želi ni čuti za Havu. Sultan, koja mu je rekla da želi razgovarati o Havi, izbacio je iz konaka. Sultan nakon toga odlazi k svojoj sestri. Hava želi biti s Jusufom te se obraća Dželalu Palaliju i traži da joj pomogne da se riješi Bade, i tako sama pokrene niz događaja koji će je odvesti u propast.


Ljubav vjera nada 104 epizoda
Jusuf je shvatio da se Dželal Palali ne šali. Ako se ne vjenča s Bade, otac će ga poslati u Englesku te će se tako zauvijek udaljiti od majke. Jusuf ne želi da se to dogodi, ali ne želi se vjenčati s Bade. Mehmet je odlučio reći Jusufu da je zaljubljen u Bade. Bade je saznala što je otac rekao Jusufu i osjeća se posramljeno. Saznala je da je Hava kriva za sve što se dogodilo te odluči otići u Istanbul. Džunejt je ludo zaljubljen u Havu te Remziju kaže što namjerava učiniti.


Ljubav vjera nada 105 epizoda
Remzi mu dopusti da navečer dođe zaprositi Havu. Ni Jamijet ne miruje, uspjela je razuvjeriti Bade. U trenutku kad pomisli da će moći razuvjeriti i sina, doživi neugodnu reakciju kakvoj se nije nadala. Njezino srce to ne može podnijeti. Njezina posljednja želja okrenut će Jusufov život naglavačke.


Ljubav vjera nada 106 epizoda
Jusuf vjeruje da će mu Bade pomoći vratiti vjeru u život. Odlučio se vjenčati s njome. Bade se ne želi udati za muškarca koji je zaljubljen u drugu. Hava je čula da je Hamijet operirana i brzo odlazi u bolnicu. Ne namjerava Jusufa ostaviti samog. Hamijet posve izgubi živce i izbaci Havu iz sobe. U trenutku kad izađe iz sobe, sretne Jusufa. Moli ga da joj oprosti, ali on to ni ovaj put neće učiniti.


Ljubav vjera nada 107 epizoda
Hamijet je oneraspoložena zato što je vidjela Havu, ali razveselila ju je vijest da je njezin sin zaprosio Bade. Hava ne zna što se događa, uvjerena je da će joj Jusuf oprostiti. Bade je napokon pristala, udat će se za Jusufa. Pripreme za vjenčanje već su počele. Mehmet je izvan sebe od ljutnje te odluči Havi javiti što se događa. Hava nepozvana dolazi na vjenčanje i preklinje Jusufa da odustane. Unatoč Havinu preklinjanju, Jusuf je izgovorio sudbonosno da. To će im donijeti samo krv i suze. (Sapunice.net)


Ljubav vjera nada 108 epizoda
Jusufova majka je u bolnici i razgovara sa Jusufom, kaže mu da ga puno voli i kaže mu kako je razgovarala s Bade i da zna da ga Bade voli. Doktorica dolazi pregledati Jusufovu majku i zamoli Jusufa da izađe. Toprak i Hava izlaze u šetnju i Hava kaže Toprak da ju je puno poželjela i da joj je nedostajala. Hava govori Toprak da zna da je ljuta na nju što joj je lagala za Jusufa ali joj priznaje da je mnogo zaljubljena u Jusufa i  da ga puno voli. Jusuf se ide naći s Bade i dok su sjeli kako bi razgovarali Jusuf odmah pita Bade da li se želi udati za njega. Bade je iznenađena pitanjem Jusufa. Ona mu kaže da želi prvo razmisliti ali je ujedno i sretna zbog toga. Hava sretne tetku Sultan i Sultan je pita gdje je ona bila a Hava joj kaže da se išla naći sa sestrom Toprak. Sultan kaže Havi da je Jusufova majka imala napad i da je u bolnici. Hava odmah ide u bolnicu i želi da posjeti Jusufovu majku i ulazi u njenu sobu ali nakon što Jusuf dođe i ugleda Havu u sobi kod majke izbacuje je van. Toprak dolazi da vidi Ruzgara i Jusuf joj kaže da želi spavati Ruzgar. Jusuf govori Toprak da moraju razgovarati....
Noviji Stariji