Serija Strasti orijenta po epizodama

Ask i Memnu

Strasti orijenta 1 epizoda
Behlul se vratio iz Pariza u kuću svog strica Adnana. Svi su oduševljeni s njegovim povratkom, Bulent, dadilja Deniz te glava obitelj Adnan. No, jedino Adnanova kćerka Nihal nije pala na Behlulov šarm te ju nije oduševio povratak prevrtljivog Behlula. U kući opake Firdevs, njena kćerka Peyker se sprema za vjenčanje s Nihatom. Iako je uzbuđena uzruja je cvijeće koje joj je poslao njen bivši dečko, Behlul. Iako ga s Peyker veže prošlost, Behlul obavještava svog strica Adnana kako će prisustovati vjenčanju. Sve se čini kao da će biti iz bajke, no tada Nihat dolazi s predbračnim ugovorom. Naime njegov otac će ga razbaštinti ukoliko Peyker ne potpiše. U cijeloj strci, Firdevs ogorčena zbog Nihatova zahtjeva predlaže pogodbu za koju njen kćerke ne smiju saznati. Kako bi se spremila za vjenčanje sestre prelijepa Bihter odlazi na gorblje pomoliti se svom preminulom ocu. Tamo susretne Adnana koji joj priđe očaran njenom ljepotom. Iako je puno stariji od nje Adnan je odlučan u namjeri da zaprosi mladu Bihter. Nakon sestrina vjenčanja priđe Bihter te joj ponudi brak. Kako bi napakostila svojoj ambicioznoj majci Bihter odluči prihvatiti prosidbu.


Strasti orijenta 2 epizoda
Nihal je razočarana zato što je njen otac na večeru pozvao Firdevs i njene kćerke. Požali se svom rođaku Behlulu kako misli da Firdevs želi osvojiti njenog oca. Behlul ju utješi te joj kaže kako njen otac ima pravo na sreću. Deniz je zadužena za organizaciju večere, no odlučna je u namjeri da ne prisustvuje, jer je potajno zaljubljena u Adnana. Firdevs upozori svoju kćerku Bihter kako nikad neće priznati da je njena obitelj propala. Na večeri Adnanov sin Bulent je očaran Bihterinom ljepotom te kaže svojoj dadilji Deniz kako bi ona i Behlul bili idealan par. Adnan ujutro obznani svojoj obitelji da će oženiti puno mlađu Bihter. Nakon što joj tu šokantnu vijest rekao svojoj obitelji, Adnan dolazi u posjet Firdevs. Firdevs ostane zapanjena kada očekujući da Adnan zaprosi nju, shvati kako je on došao zatražiti ruku njene kćerke.


Strasti orijenta 3 epizoda
Behlul posjećuje Hilmija, jer želi saznati istinu. Behlul mu obeća kako će upozoriti strica na Firdevsinu obitelj. Behlul upozorava Firdevs da ga zanima sve što se tiče njegove obitelji. Firdevs mu prijeti te kaže kako će Adnan udaljiti svakog tko povrijedi Bihter, pa makar i to bio sam Behlul. Adnan odluči zaposliti Nihata umjesto Behluha. Behlul kaže Adnanu kako je Firdevs prodala kćerku za milijun lira. Behlul kaže Adnanu da je posjetio Hilmija i da ga je on upozorio na Firdevs i njezine kćeri. Adnan je ljut, jer je Behlul razgovaro s Hilmijem te mu kaže da se mora odseliti.


Strasti orijenta 4 epizoda
Nihal čuje kako Bihter sestri na telefonu objašnjava da se riješila Behlula. Nihat se zaposli u Adnanovoj tvrtki. Adnan i Bihter odlaze na medeni mjesec. Nihal je tužna, jer će ona uskoro navršiti osamnaesti rođendan, a proslava će proći bez njenog oca.


Strasti orijenta 5 epizoda
Kada Bihter shvati kako je Nihal tužna zbog Behlulovog odlaska, odlazi Adnanu i zatraži od njega da pozove Behlula natrag u kuću. Adnan ne želi da se Behlul vrati, no ipak se odlučuje na svojevrstan kompromis.


Strasti orijenta 6 epizoda
Nihal je s prijateljima otišla van, a njen otac i ostali članovi obitelji ne znaju ništa o tome. Behlul je jedini saznao za njen izlazak, no ona ga uspijeva nagovoriti da je ne izda. Bihter kaže djeci kako im je pripremila iznenađenje.


Strasti orijenta 7 epizoda
Nihal je ljuta, jer se Bihter bez ikakvog pitanja uhvatila preuređenja kuće. Firdevs saznaje da Himli kupuje sve njene dugove, te da će uskoro biti dužna samo njemu. Nihat upozori Adnana da će ga Firdevs pitati za novac.


Strasti orijenta 8 epizoda
Bihter poziva Firdevs i zabrani joj da traži novac od njenog supruga Adnana. Firdevs posjeti Himlija i priznaje poraz. Njena kuća je sada Himlijeva i ona se mora iseliti. Od velike tuge konzumira previše alkohola i doživi prometnu nesreću.


Strasti orijenta 9 epizoda
Pejker kaže Bihter da je njihova majka doživjela tešku nesreću i da je zbog toga završila na intenzivnoj njezi. Nihal se začudi kada vidi da Bihter nije previše uzmeirena zbog majčine nesreće. Pejker sumnja da je majka pokušala počiniti samoubojstvo kako bi se osvetila Hilmiju.


Strasti orijenta 10 epizoda
Bihter odlazi u posjetu majčinom ljubavniku i saznaje detalje njihovog odnosa. Adnan i obitelj posjećuja njegova sestra koja ga savjetuje da ne kupuje Firedvsinu kuću od Hilmija. Jako potresena Pejker saznaje da je Hilmi kupio kuću. Firdevsino zdravstveno stanje se poboljšava.


Strasti orijenta 11 epizoda
Firdevs će uskoro biti puštena iz bolnice. Bihter joj ponudi da neko vrijeme može odsjesti kod njih. Pejker saznaje da nosi dječaka. Bulent igra u finalu natjecanja u košarci u Ankari, gdje je u pratnji svoga oca, Denize, Nihal i Besira.


Strasti orijenta 12 epizoda
U Ankari Nihal na trenutak poželi da su otac i Deniz par. Bihter ostaje kod kuće kuće gdje priprema sobu za majku i vodi brigu o bolesnom Behlulu. Nihatova majka zaprijeti Hilmiju s razvodom ako se on i dalje neće pomiriti sa svojim sinom. Firdevs ostavlja svog ljubavnika.


Strasti orijenta 13 epizoda
Bihter je pomalo zbunjena i zabrinuta, jer joj je mama rekla da se nekako previše zbližila s Behlulom. Bihter i Pejker naprave aukciju stvari i majčine kuće. Bihter saznaje da je trudna. Nema namjeru zadržati dijete, a Firdevs ju uvjerava da je to ključ do sigurne budućnosti.


Strasti orijenta 14 epizoda
Bihter je pomalo zbunjena i zabrinuta, jer joj je mama rekla da se nekako previše zbližila s Behlulom. Bihter i Pejker naprave aukciju stvari i majčine kuće. Bihter saznaje da je trudna. Nema namjeru zadržati dijete, a Firdevs ju uvjerava da je to ključ do sigurne budućnosti.


Strasti orijenta 15 epizoda
Bihter osjeća da se Adnan udaljava od nje pa u panici odluči staviti sve na kocku. Adnan koji se odjednom našao izvan vlastite spavaće sobe zbunjen je. Ako Bihter i pokuša u djelo provesti taktike gđe Firdevs, ovoga puta Adnanovo srce, koje ne uspijeva shvatiti sve što se dogodilo, neće lako pridobiti. S druge strane, tajne iz prizemlja polako izlaze na vidjelo. Bešir je svjestan da ga žele oženiti s Džemile pa mu kuhinja postaje tijesna. Bihter i dalje planira kako otopiti led između nje i Adnana, ali osjeća kako se Adnan sve više udaljava od nje pa je hvata panika. Stavivši sve na kocku, Bihter se pod okriljem noći skriva u sigurnu luku.


Strasti orijenta 16 epizoda
Zbog skandala koje je izazvala gđa Firdevs pada u Adnanovim očima. Bihter to primjećuje pa odluči potražiti novi smještaj za svoju majku. Na večeri u povodu proslave Nihalina uspješnoga recitala, gđa Firdevs izaziva oluju koja uzrokuje Pejkerin preuranjeni porođaj. Napetost se nastavlja i u bolnici, ali je vijest o rođenju pretvara u radost. Za to vrijeme Nihal, ljuta zato što je Firdevs zasjenila njezin uspjeh, stvara tabor protiv nje. Gđa Firdevs je zbog svojih postupaka pala u Adnanovim očima. Bihter je to primijetila i odlučila joj pronaći novi smještaj. Džemile je razočarana što nije mogla doći na recital, a Bešir za to krivi Nihal. Nihal shvaća da je kriva pa počinje tražiti način da se iskupi.


Strasti orijenta 17 epizoda
Pejker zamoli Bihter da joj pomogne u uređenju nove kuće u kojoj će živjeti s Nihatom. Bihter među Pejkerinim osobnim stvarima pronalazi ljubavne poruke koje joj je pisao Behlul. Te uspomene, koje pripadaju prošlosti, predstavljat će veliku opasnost za Bihterin brak.


Strasti orijenta 18 epizoda
Pejkerina priznanja o strastvenoj ljubavi koju je nekoć proživjela s Behlulom bude Bihterine potisnute osjećaje. Koliko god se trudili izbjegavati jedno drugo, Bihter i Behlul se na farmi ne uspijevaju zaobići. Adnan misli da je Behlulova poruka napisana njegovoj ženi i osjeća se kao da mu je netko zabio nož u leđa. Taj nesporazum koji će ostaviti trag na Adnanovu i Bihterinu braku, uzrokovat će i napetost između Behlula i Bihter. Čak i ako zaniječu pred Adnanom, i sami znaju da u dubini duše nisu nevini.


Strasti orijenta 19 epizoda
Nihal je uznemirena zbog napetosti koja se odvija iza zatvorenih vrata pa se obraća Bihter da bi dobila odgovore na pitanja koja joj se vrte po glavi. Bihter iskoristi tu priliku. Pejkerina priznanja o strastvenoj ljubavi koju je nekoć proživjela s Behlulom bude Bihterine potisnute osjećaje. Uspomene koje pripadaju prošlosti počinju bacati sjenu i na odnos dviju sestara. Zbog proživljenih neugodnosti Bihter i Behlul na farmi pokušavaju izbjeći jedno drugo, ali ne uspijevaju.


Strasti orijenta 20 epizoda
Firdevs primjećuje elektricitet između Bihter i Behlula pa na svoj način pokušava spasiti Bihterin brak ? pokušava spojiti Behlula i Nihal. Zbog Firdevsinih opasnih igara Bihter se suočava sa svojim pravim osjećajima. Nakon proživljenih neugodnosti Bihter i Behlul pokušavaju se držati podalje jedno od drugoga. Bihter se posvećuje dobrotvornom radu udruga, a Behlul se koncentrira na svoja ?predavanja?. Džemile svojski zabrlja u pokušaju da potajice ispravi nesretnu novogodišnju nezgodu. Problem sve više raste.


Strasti orijenta 21 epizoda
Gđa Firdevs primijetila je elektricitet između Bihter i Behlula pa se upustila u spašavanje Bihterina braka na svoj način, pokušavajući spojiti Behlula i Nihal. Ohrabruje Nihal u njezinim osjećajima prema Behlulu. Opasne igre gđe Firdevs dovest će Bihter do suočavanja s vlastitim osjećajima. Bihter odlučuje spriječiti Behlulovo i Nihalino zbližavanje.


Strasti orijenta 22 epizoda
Behlul ni sam sebi ne može priznati osjećaje koje gaji za Bihter. Pokušava doznati što Bihter osjeća, ali Bihter ne prihvaća njegovu igru. Bihter ulazi u Behlulovu sobu da bi s njime razgovarala o Nihal. Nihal je ondje zatekne pa se Bihter nađe u neprilici. Nakon tih događaja napetost između Bihter i Nihal još se više poveća. Behlul i Bihter trude se izbjegavati jedno drugo, ali se ipak susreću.


Strasti orijenta 23 epizoda
Adnan organizira elegantni vikend-odmor u Londonu. Udaljenost ne može razdvojiti Bihter i Behlula. U Bihterinu odsustvu Firdevs planira još više zbližiti Nihal i Behlula pa polako usmjerava Nihal prema njemu. Nihal, iako to ne želi priznati, uživa u Firdevsinu planu.


Strasti orijenta 24 epizoda
Behlulova i Elifina odluka da se vjenčaju iznenađenje je za cijelu obitelj. Dok Bihter skriva svoje prave osjećaje izazvane najnovijim događajima, Nihal ne može podnijeti novonastalu situaciju i svojom reakcijom uznemiri cijelu kuću. Taj događaj pokreće nadmetanje između Firdevs i Bihter. Bihter krivi Firdevs za Nihalino razočaranje. Firdevs će pak istine koje nitko drugi ne primjećuje prvi put otvoreno sasuti Bihter u lice. Iako Bihter to niječe, srce je vuče prema zabranjenome. Prva postaja odmora na koji su Adnan i Bihter poveli i djecu jest planina Uludag. I Nihal i Bihter zadovoljne su što su daleko od Behlula.


Strasti orijenta 25 epizoda
Gđa Firdevs je ucjenjujući kćer utvrdila svoju vlast u kući. Adnan je zbunjen kad primijeti da Bihter brani svoju majku. Što se Bihter više pokorava majci, to njezini zahtjevi postaju sve veći i veći. Adnan na svoj način počinje poduzimati mjere kako bi očuvao ravnotežu u kući. Ta situacija stvara veliku napetost u njegovu odnosu s Bihter, a Nihal se počinje raspitivati o razlozima napetosti u kući. Behlul ne može izbaciti Bihter iz glave i bori se s osjećajima koje dotada nikada nije iskusio. Pokušavajući spriječiti da napravi ono što mu je u mislima, bježi sam od sebe. Nalazi sigurno skrovište u kojemu će se moći rasteretiti muka. Elif, s druge strane, pokušava pronaći nestaloga Behlula. Nihat, koji se trudi dokazati se u holdingu Zijagil, ostvaruje još jedan poslovni uspjeh. Njegov projekt biva prihvaćen na ministarstvu. Gđa Firdevs pronalazi način da i te događaje okrene u korist kćeri Pejker.


Strasti orijenta 26 epizoda
Bihter shvaća da sama sebi više ne može lagati. Prepusti se trenutačnoj slabosti i nađe se u plamenu zabranjene ljubavi. U noći u kojoj je Behlul nestao, Elif pomisli da je vara s nekom od svojih bivših ljubavnica i vraća mu prsten. Pripitoga Behlula od raskida zaruka više zanima kako će Bihter priopćiti ono što ni sam sebi nije mogao priznati. G. Adnan od Behlula zahtijeva da hitno ispravi pogrešku koju je počinio s Elif. Za to vrijeme Bihter se upušta u posredovanje. Gđa Firdevs odlučna je u namjeri da premosti sve zapreke u preuzimanju potpune vladavine u kući. Ovoga puta dokopa se vrlo moćnog aduta. Gđa Firdevs planira upotrijebiti taj adut kako bi potpuno promijenila odnose u kući. Događaji koji se odvijaju iza zatvorenih vrata privlače i Pejkerinu pozornost. Pejker se počinje raspitivati o razlozima Bihterina pokoravanja Firdevs, što samo pojača Bihterin nemir. Bihter, zajedno s Behlulovim tajnim utočištem, otkriva i njegovo sasvim drukčije lice.


Strasti orijenta 27 epizoda
Behlulova i Bihterina strast razbuktavaju zabranjenu ljubav. Iskre te ljubavi počinju frcati unutar zidova vile Zijagil. Behlul pozove Bihter u atelje, ali se s Adnanovim dolaskom prepadne i teško skrije istinu. Gđa Firdevs ne gubi vrijeme i odigra veliki adut protiv gđe Deniz. S promjenom poretka u kući stvaraju se i sasvim novi tabori. Gđa Deniz nađe se usred hladnoga rata i na pragu je da donese važne odluke. G. Adnan zbog Nihatova projekta, koji je prihvaćen na ministarstvu, s njime putuje u Ankaru. Nihatov otac Hilmi ondje je zbog istoga natječaja. Hilmi Zijagile doživljava kao konkurenciju pa nikako ne može podnijeti poraz. Behlul shvaća da se u Adnanovu odsustvu neće moći držati podalje od Bihter pa pokušava pobjeći od samoga sebe. Ipak se ni Bihter ni Behlul ne mogu suprotstaviti svojim osjećajima. Strast razbuktava ljubav. Iskre te ljubavi počinju frcati unutar zidova vile Zijagil.


Strasti orijenta 28 epizoda
Privlačnost između Bihter i Behlula koja ne poznaje granice postaje sve opasnija i opasnija. U trenutku kada Behlula i Bihter privuče strast zatiče ih mademoiselle. Bihter počinje raditi na otklanjanju te prijetnje. Nihat, koji radi za holding Zijagil, pobjeđuje na natječaju ministarstva i holdingu osigura publicitet. Nakon toga Hilmi, koji je i tako bijesan na Zijagile, počinje opasnu igru kako bi utišao bol poraza. Gđa Firdevs izgubi na kocki pa se odluči okoristiti materijalnom situacijom svoje starije kćeri. Ipak, nije svjesna velike opasnosti koja je čeka. Bihterin rođendan predstavlja različito uzbuđenje za svakoga člana obitelji. Dok pripreme za rođendansku proslavu traju, Adnan za Bihter sprema veliko iznenađenje. Privlačnost između Bihter i Behlula koja ne poznaje granice postaje sve opasnija i opasnija. Behlul, da bi pobjegao od osjećaja koje gaji za Bihter, donosi novu odluku koja iznenadi sve.


Strasti orijenta 29 epizoda
Nakon proslave Bihterina rođendana Behlula i Bihter obuzima bol zbog zabranjene ljubavi.Behlulov rođendanski dar za Bihter rasplamsa zabranjenu ljubav. U čarobnome trenutku u kojem se Bihter i Behlul suprotstave zabrani, dogodi se nešto šokantno. U klubu u kojem gđa Firdevs kocka je racija, a gđa Firdevs je privedena. Nitko ne zna pravu istinu iza toga događaja koji odmah dospijeva u novine. G. Adnan odmah počinje djelovati ne bi li spriječio da taj događaj uprlja ime Zijagil. Nihata pak uhvati panika da će taj događaj zasjeniti uspjeh koji je postigao na ministarstvu. G. Hilmi koji se time domogao velikog aduta uspijeva iskoristiti situaciju i prosuti otrov na Zijagile i gđu Firdevs. Taj događaj pokreće veliko nadmetanje između Adnana i Hilmija te poremeti ravnotežu i time baci sjenu na Pejkerin i Bihterin odnos.


Strasti orijenta 30 epizoda
Behlul i Bihter odupiru se zabranjenoj ljubavi, ali čežnja samo razbuktava ljubav i nakraju se ona, zabranjenom strašću, otima kontroli. Dok g. Adnan rođendansku proslavu namjerava zatvoriti svojom ljubavi za Bihter, ona više ne može vladati svojim potisnutim osjećajima. Istovremeno Behlul se previja u boli beznađa zabranjene ljubavi i nađe se oči u oči s velikim iznenađenjem. Gđa Deniz planira kako će gđu Firdevs, koju je potajice odvezla u bolnicu, uvesti u kuću tako da je nitko ne vidi. No taj će problem zbog neočekivanoga razvoja događaja sve više rasti. Veliki natječaj ponovo dovodi holding Zijagil i g. Hilmija u pozicije protivnika. Hilmijeva odluka da iskoristi Nihata kako bi postigao svoj cilj i postigne novu pobjedu na natječaju zakomplicira stvari. Za to vrijeme g. Adnan suočava se sa skrivenom istinom što razbukta nadmetanje između njega i Hilmija. G. Adnan želi g. Hilmiju održati lekciju koju neće moći zaboraviti pa priprema igru koja će sve šokirati.


Strasti orijenta 31 epizoda
Mademoiselle prati trag svoje sumnje i počinje slagati komadiće zabranjene priče, što Bihter i Behlula stjera u kut. Bihter zatječe muža u neočekivanoj situaciji s gđom Deniz i shvati da ona predstavlja veliku opasnost, čak i ako Bihter to ne priznaje. Zbog toga izjavi nešto što iznenadi Adnana. Upotrebljavajući Bulentovu nogu kao izliku, mademoiselle, Bulent i gđa Arsen na neko vrijeme odlaze na farmu. Nihal stvori razlog da bude nasamo s ocem pa Bihter i Behlul ostaju sami u kući. Strastveni ljubavnici, koji se pokaju nakon svakoga koraka koji izmiče kontroli, shvaćaju da opasnost s vremenom postaje sve veća. U tom trenutku, kao i uvijek, Behlul bježi. Odlučuje sa zaručnicom otići na odmor na farmu. To još više razljuti Bihter. G. Hilmi ne zna za igru koju je za njega pripremio Adnan čini sve kako bi pobijedio na natječaju. No igra se razvija na neočekivane načine. Rezultat natječaja prekretnica je u nadmetanju između Zijagila i Onala.


Strasti orijenta 32 epizoda
Događaj u koji je upleten i Behlul uzrokuje veliku krizu u odnosu Adnana i Bihter. Adnan ne može shvatiti Bihterino ponašanje pa odlazi na farmu gđe Arsen kako bi pronašao odgovore na svoja pitanja. Adnan od svoje sestre još jedanput čuje tajnu koju je mademoiselle godinama čuvala pa gđi Deniz predloži nešto što će je jako uznemiriti. Dok u Adnanovu odsustvu plamenovi zabranjene ljubavi zahvaćaju svaki kutak kuće, ljubavnicima je sve teže i teže izbjegavati jedno drugo. Smicalica koju su Zijagili pripremili g. Hilmiju dovodi Pejker i Bihter u sukob, a Pejker se suočava s bolnom istinom. G. Hilmi ne može prihvatiti poraz pa počinje pripremati osvetu. U vili Zijagil napetosti između Bihter i Adnana najviše utječu na Nihal.


Strasti orijenta 33 epizoda
Bihter i Behlul kreću putem bez povratka koji će ih oboje gurnuti u ponor. Bihter se želi izvući iz škripa zabranjene ljubavi pa predlaže Behlulu da ostave sve i otiđu. Behlulov odgovor ostavit će Bihter u teškoj situaciji. Behlul vidi da Bihter blefira i odlučuje se za bijeg. Bihter se ne može natjerati da povuče ono što je rekla, ali je s jedne strane svjesna da se kotrljaju ravno prema ponoru. Oboje potiču jedno drugo na takav završetak. Bulent i mademoiselle vraćaju se s farme pa Bihter iskorištava mademoisellein povratak kao izgovor za svoju nervozu. Firdevsin iznenadan povratak s odmora okuplja cijelu obitelj. Bihterini i Behlulovi planovi sve su teže ostvarivi. Gđa Firdevs Bihter daruje vrlo poseban dar ne bi li ih ponovo zbližila. Odmah primjećuje napetost u kući. Adnanov i Bihterin odnos sve je gori zbog bezrazložnih problema koje Bihter usput stvara pa Adnan eksplodira. Bihter prije odlaska od kuće Adnanu ostavlja pismo u kojemu sve objašnjava.


Strasti orijenta 34 epizoda
Bihter je Adnanu ostavila pismo u kojemu priznaje svoje prave osjećaje i sada je u velikoj neprilici. Bihterini i Behlulovi planovi za bijeg pokrenuti su, ali se sve preokrene kad se Behlul u zadnjem trenu povuče. Bihter je Adnanu ostavila pismo u kojemu priznaje svoje prave osjećaje i sada je u velikoj neprilici. Potrebna joj je pomoć kako bi spasila svoj brak i spriječila Adnana da pročita pismo. Događaj se razvija u neočekivanome smjeru i Bihter je u škripcu. Mademoiselle je sve uznemirenija događajima koji se odvijaju iza zatvorenih vrata pa donosi vrlo važnu odluku. Ta mademoiselleina odluka nagoviješta novo razdoblje u kući. Elif dobije ponudu za jednogodišnji angažman u Parizu, no Behlul koji se vratio s ruba ponora ima drukčije planove za budućnost. Behlula progoni osjećaj kajanja i krivice pa traži način da se izvuče iz te situacije. G. Adnan koji i Behlula želi uključiti u posao, odlučuje kao svoga zastupnika poslati ga na jedno gradilište u Azerbajdžanu.


Strasti orijenta 35 epizoda
Vijest o Behlulovu nestanku duboko pogađa Bihter. Nakon sretne vijesti zabranjena ljubav ponovo se rasplamsava. Vijest o nestanku Behlulova helikoptera, kojim je putovao usprkos nepovoljnim vremenskim uvjetima, u vili Zijagil odjekne kao bomba. Dok se potraga punom žestinom nastavlja, g. Adnan odmah kreće na mjesto događaja. Nade blijede sa svakom minutom koja prolazi bez vijesti o Behlulu, a svi se počinju pitati zašto se Behlul izložio takvoj opasnosti. Bihter se utapa u boli i sve joj je teže skrivati osjećaje. S druge strane, gđa Firdevs prati trag pitanja koja je Behlul ostavio za sobom. Strah da će izgubiti Behlula iscrpio je Nihal. Napeto iščekivanje će se telefonskim pozivom pred jutro pretvoriti u radost.


Strasti orijenta 36 epizoda
Bihter i Behlul shvaćaju da su pod pritiskom sa svih strana pa iz očaja donose važnu odluku. U uzbuđenju susreta Bihter i Behlul budu neoprezni pa ih Bešir u mraku ugleda u intimnome trenutku. Bešir u mraku pomisli da je sjena pokraj Behlula Nihal pa se strašno razbjesni. Bešir u toj situaciji ne može ostati samo promatrač pa se otvoreno suprotstavi Behlulu i izazove skandal. Behlul se malo umiri kad shvati da Bešir nikomu neće reći što se dogodilo da ne bi naškodio Nihal, ali shvati da se našao u slijepoj ulici. Beširova odluka da se udalji od kuće na svakoga utječe drukčije. S druge strane, nestanak Behlulova helikoptera po lošem vremenu i dalje je aktualna tema. Nihatova pitanja potiču Pejkerine sumnje. Pejker se odluči suočiti se s Bihter. Za Behlulom i Bihter ostaje sve više tragova. Adnan dozna da je Bihter sa zajedničkoga računa povukla veliki iznos pa zatraži odgovore.


Strasti orijenta 37 epizoda
Bihter ima iznenađenje za Behlula. Behlul prati Nihal na proslavi mature. Iste večeri Bihter Behlulu pripremi veliko iznenađenje. Mademoiselle shvati da je sjena za koju je Bešir u mraku pretpostavio da je Nihal zapravo Bihter pa je potresena istinom s kojom je suočena. Ta tajna koju ni s kim neće moći podijeliti za mademoiselle postaje sve veći teret. Bešir želi što prije napustiti kuću pa odlučuje otići u vojsku. G. Adnan pita se koliki udio u Beširovoj odluci ima napetost između njega i Behlula. Zapreka koja iskrsne na Beširovu putu sve njegove planove okrene naglavačke. G. Hilmi nikako se ne može pomiriti s porazom na natječaju. Njegov odgovor bit će prva iskra novoga nadmetanja s g. Adnanom. Nihalina proslava diplome okupi cijelu obitelj. Bihter i Behlul, koji se trude držati podalje jedno od drugog, nisu svjesni toga da ih mademoiselle promatra. G. Adnan se jako ponosi Nihalinim ocjenama i diplomom. Otac i kći na proslavi proživljavaju dirljive trenutke.


Strasti orijenta 38 epizoda
Bihter je, iako to ne želi priznati, ljubomorna što Behlul prati Nihal. Pod utjecajem ljubomore Bihter se prepušta osjećajima, naziva Behlula i izjavljuje mu ljubav. Nakon toga ljubavnicima će biti još teže oduprijeti se jedno drugomu. Kako se proslava mature nastavlja, tako Behlulova pažljiva iznenađenja Nihalinu noć čine još posebnijom. Behlul i Nihal vraćaju se kući nesvjesni očiju koje ih dočekuju pune brige i ljubomore. Na kraju večeri Nihal teško prikriva ljubav koju gaji za Behlula. Mademoiselle odlučuje iseliti se iz vile i unajmljuje stan. S tim mademoiselleinim potezom kojim nakon mnogo godina kreće u novi život, u kući počinje sasvim novo razdoblje.


Strasti orijenta 39 epizoda
Prevrnuta tegla za cvijeće je označila kraj tajnog bijega Bihter i Behlüla. U redu, tko je onda taj koji ih je vidio? Behlul brzo pobjegne. Bihter odmah u panici iza njega izlazi iz staklenika. Nihal i Mademoiselle susreću se s njim jedna iza druge. Sarkastične riječi i buljenje Mademoiselle užasno smetaju Bihter. Gospodin Ziyagil, koji je otišao tražiti Bihter, susretne gospođu Yoreoglu u dnevnoj sobi. Gospođa Yoreoglu plače ispijajući svoje piće. Bihter se vraća u staklenik tražiti naušnicu koja joj je ispala dok su vodili ljubav. Odlazi do gospodina Ziyagila nakon što ju je zvao, ali ne može naći svoju naušnicu. Naušnica leži među razbijenim teglama. Ipak, naušnica nije bila nađena na istom mjestu sljedeće jutro. Dan počinje sa Mademoiselle, zabrinutom zbog njihova poteza. Nihal je brinuo jer nije uspio dobiti Behlula. Nitko ne zna gdje je Behlul. Mobitel mu je isključen. Gospođa Yoreoglu rano ujutro izlazi iz kuće. Povodom razgovora kojeg je imala sa Katyom, Bihter je u škripcu. Sigurna je da ih je gospođa Yoreoglu vidjela dok su vodili ljubav. Kada kapetan nazove njihovu kuću, dozna da je Behlul na brodu. Bihter ode sa stola za doručak i kaže Peyker da će otići.


Strasti orijenta 40 epizoda
Ko je ostavio naušnicu na toaletnom stoliću predmet je znatiželje.Gđa Yoreoglu odmah po Bihterinu ulasku u sobu uočava njezinu oštru reakciju. No gđa Yoreoglu nije osoba koja je pronašla naušnicu kao što je pretpostavila Bihter. Gosp. Ziyagli, koji želi potvrditi da je Bihter bila s Peyker, ljuto reagira na dobiveni odgovor. Intimiziranje gosp. Ziyagila Bihter odbija.Nesrin se vraća kući i iznosi što je vidjela vezano uz Behlul. Ono što Nesrin čuje je uzruja.Gđa Yoreoglu obavlja tajanstveni telefonski poziv. Kad se Behlul vrati kući, vidi Nihal i gosp. Ziyagila jedno iza drugog. Behlul je uzrujan zbog svega što je prošao.U kuhinji je slatko komešanje. Kapetan Riza zaprosit će Nesrin. Rano ujutro, gđa Yoreoglu ulazi u luksuzan auto koji je čeka na ulazu u vilu i odlazi praćena znatiželjnim pogledima. Bihter silazi u kuhinju kako bi se razriješio incident s naušnicom koji je uzrokovao brojne upitnike. Ipak, ni u kuhinji ne pronalazi odgovor koji je tražila. Sada sve upućuje na jednu osobu: Na Madmoiselle. Tijekom večere, Behlula na zabavu poziva Nihal. Kad Nihal otkrije da je Behlul bio na brodu s nekom ženom, napetost u prostoriji raste. Prvi Madmoisellin gost je g. Arsen. Komentar o Nihal tijekom večere iznenađuje i jako uzruja g. Arsena.Nihal i Behlul u baru nalijeću na Elif. Kad Elif shvati da su Nihal i Behlul ljubavnici, nakon cjelonoćnog promatranja u baru izbija tučnjava. Nihal i Behlul brzo odlaze iz bara. Nihal je drago zbog tog nesporazuma.


Strasti orijenta 41 epizoda
Bihter i Behlul se jako uznemire uvidjevši kako je Ziyagil slušao njihov razgovor. Ziyagil tumači romantične rečenice koje je čuo kao dokaz Behlulove ljubavi spram Nihal.Kako bi se spasila tijekom razgovora u spavaćoj sobi, Bihter Ziyagilu kaže kako je razgovor koji je čuo bio o Nihal. Ziyagil je sada jako zbunjen.Bihter i Behlul žustro razgovaraju. Behlul se zabrine. Bihter misli da će se ostvariti veza između Nihala i Behlul. Behlul nakon razgovora izlazi iz sobe.Za vrijeme večere, Ziyagil prima poziv od Arsen. Gđa Arsen tijekom istrage sumnjive kompanije nailazi na ime Hilmija Onala. Sada imaju dovoljno oružja za uništenje poslovnog života Hilmija Onala.Nihat odlazi do Elif nakon stvari koje je čuo od Behlula. Raspituje se za njezin odnos sa svojim ocem. Tada se začuje kucanje na vratima. Gost je Hilmi Onal. Nihat je šokiran kad vidi oca. Prolaze vrlo napet trenutak. Nihat uviđa da je Behlul u pravu i razočaran odlazi iz kuće. Bihter i gđa Yoreoglu u jednom trenutku ostaju sami. Razlog su Nihal i Behlul. Bihter oštro reagira. Gđa Yoreoglu je jako sretna. Misli da će ljubav između Nihala i Behlul koju je poticala, završiti brakom. Bihter je ljutito napušta.Nihat sam pije alkohol na baru. Slučajno se tamo našao i Behlul. Behlul dolazi k Nihatu i razljuti ga svojim primjedbama. Izbija svađa.


Strasti orijenta 42 epizoda
Bihter i Behlul se sastaju u svom tajnom skrovištu. Te ih večeri, pune strasti, čeka velika opasnost. Nihal, uvjerena da je i Behlul u nju zaljubljen, skupi hrabrost i izjavljuje ljubav Behlulu. Behlul shvaća da je u sve težoj situaciji kojoj nema izlaza. Dok Firdevs ustraje u svojim planovima za Behlula i Nihal, Bihter zabrinjava to što zna da će njezina majka ostvariti ono što je naumila. Behlul napokon ozbiljno počinje shvaćati ozbiljnost situacije u kojoj se nalazi. Zbog Nihal osjeća se uhvaćenim i stjeranim u kut sa svih strana. Na kraju izlaz ponovno vidi u Bihter te od nje traži pomoć ne bi li se riješio nastali nesporazum. Bihter shvaća da cijela situacija izmiče kontroli. Dok se Behlul i Bihter pokušavaju spasiti od planova koje kuje gospođa Firdevs, Bešir kreće na put bez povratka kako bi Nihal i Adnanu otkrio sve laži koje ih okružuju.


Strasti orijenta 43 epizoda
Behlul i Bihter, znajući da Adnana neće biti kod kuće, odlaze u svoje tajno ljubavno gnijezdo. Bešir je još jedanput svjedok zabranjenoj noćnoj avanturi. Ovoga puta odlučuje reći Adnanu istinu do najsitnijih detalja, za koje ima i dokaze. Nihal polako počinje odavati drugima osjećaje koje gaji za Behlul. Mademoiselle je jedina koja se protivi Nihalinim osjećajima. Međutim, Nihal daje do znanja mademoiselle da se može posvađati s njom zbog Behlula. Mademoiselle, svjesna Nihalinih reakcija, ipak još jedanput odlučuje porazgovarati s Nihal te joj daje svoje mišljenje o Behlulu. Ali za Nihal postoji samo jedna istina, a to je da voli Behlula. Bešir pred Adnanom nema hrabrosti predati dokaze te snimljene fotografija šalje poštom u tvrtku.


Strasti orijenta 44 epizoda
Firdevs napada Behlula zbog Nihal, njemu je sve teže pronaći izlaz iz situacije. Odlučuje razgovarati s Adnanom o Nihal. Bešir doznaje da je Nihal zaljubljena u Behlula te više nema hrabrosti iznijeti istinu na vidjelo. Kako ne bi povrijedio Nihal, bez objašnjenja napušta vilu. Behlul shvaća da je zbog Nihal stjeran u kut, ali ne zna kako uzeti stvar u svoje ruke i vratiti ih na staro. Na kraju odlučuje da je jedini izlaz iskreno priopćiti Nihal svoje prave osjećaje. Ali istina ostane izrečena napola. Firdevs shvaća da će Behlul tim potezom preokrenuti sve njezine planove i dovesti ih u opasnost te kreće u novi napad. Razgovor između Behlula i Firdevs ne ostavlja Behlulu previše izbora.


Strasti orijenta 45 epizoda
Behlul je zbog strica, Nihaline neiskvarene ljubavi i Bihter stjeran u kut. Adnan želi biti siguran u Behlulove osjećaje prema Nihal te mu se na kraju suprotstavlja. Behlul je prisiljen pokoriti se Firdevsinim igrama te pod prisilom govori stricu da voli Nihal. Jedino što Adnan želi jest Nihalina sreća. Jasno mu daje do znanja da će ga, u slučaju da povrijedi Nihal, u potpunosti izbaciti iz njegove obitelji. Firdevs je zadovoljna situacijom jer sve ide po planu. Razgovor kojemu je svjedočila prvo prenosi Nihal, a zatim svim ostalima. Behlul se prvi put sukobljava licem u lice s Firdevs te joj daje do znanja da će je njezini planovi skupo stajati. Za Behlula i Bihter počinje vrlo teško razdoblje. Dvoje ljubavnika gubeći kontrolu, upuštaju se u veliku opasnost. Bihter posljednjim nadama pokušava spasiti situaciju. Razgovara s Nihal ne bi li je uvjerila da odustane od nakana, što će na Nihal utjecati više nego što je očekivala.


Strasti orijenta 46 epizoda
Behlul razgovara s Nihal, kako joj ne bi davao lažnu nadu, no ona drukčije shvaća ono što je rekao i uvjeri se da joj je Behlul htio reći da je voli. Behlul pokušava raščistiti sam sa sobom i razmišlja na koji način da udalji Nihal od sebe. Mržnja Hilmija Onala prema Zijagilovima ne jenjava. Kako bi nanio štetu obitelji, u sve novine daje vijest da su Behlul i Nihal u vezi. Ta vijest prilično uznemirava gospodina Adnana. Bihter je sve više bijesna zbog bezizlazne situacije u kojoj se nalazi. Teško kontrolira svoju ljutnju te se razgovor koji vodi s Nihal pretvara u veliku svađu. Nihal je sve više razočarana jer joj Behlul i dalje ne pokazuje svoje osjećaje. Bihter i Behlul su pod velikim pritiskom te tražeći izlaz iz teške situacije, počinju sve više nanositi bol jedno drugomu.


Strasti orijenta 47 epizoda
Velika napetost između Behlula i Bihter dovest će do njihova obračuna. Behlul pod utjecajem mademoiselle odlučuje napraviti veliki korak kad je riječ o Nihal. Dolazi na imanje zbog Nihal, zbog čega je ona iznimno sretna sve do trenutka kada čuje razgovor između mademoiselle i Behlula. Odjednom joj se ruše svi snovi , ali odlučuje da to ni s kim neće podijeliti. Nesretna Bihter prati razvoj situacije te shvaća da se više ništa ne može promijeniti i vratiti na staro. Behlul ozbiljno upozorava Bihter da ne smije povrijediti Nihal. Bihter je povrijeđena Behlulovim ponašanjem te u njoj sve više rastu ljutnja i bijes. Bihter se zbog Behlulova odnosa s Nihal osvećuje ogrlicom koju joj je Behlul darovao.


Strasti orijenta 48 epizoda
Bihter ponovno pogađa Behlula u njegovu najslabiju točku. Behlul dolazi s Nihal na bal, čime se okreće nova stranica u odnosu između Behlula i Bihter. Bihter teško kontrolira svoje osjećaje jer je duboko povrijeđena Behlulovim odlukama. Kako se Behlul približava Nihal, tako se i Bihter ponovno odlučuje okrenuti Adnanu. Pokušava prevladati udaljenost koja je nastala između nje i Adnana. Nihal je i dalje nesretna unatoč pozitivnim pomacima u odnosu s Behlulom te je svjesna toga da Behlul nije u nju zaljubljen. Odlučuje da će sve dok ne bude sigurna u Behlulovu ljubav puno opreznije donositi odluke. Mademoiselle napokon ulazi u trag svom ocu kojega traži već godinama. Dok Nihal odlazi zajedno s mademoiselle u Pariz ne bi li joj pružila potporu, obitelj Zijagil odlazi na putovanje u New York.


Strasti orijenta 49 epizoda
Bihter i Behlul strahuju doznavši da Bešir zna sve o njihovoj zabranjenoj vezi. Behlula je takvo saznanje u potpunosti dotuklo. Prisiljen je suočiti se s Beširom te je još više stjeran u kut. Bihter vrši pritisak na Behlula ne bi li ga natjerala da ušutka Bešira. Uz to, Hilmi Onal otkriva sve o Behlulovu tajnom skrovištu te skuplja dokaze kojima će poraziti Zijagilove. Nihal sve više kopni u tuzi jer ne dobiva Behlulovu pozornost u onoj mjeri u kojoj je to očekivala. Behlul svim silama pokušava uvjeriti Bešira da nikomu ne govori o onome što zna. Bihter u velikom strahu promatra ishod situacije te svu svoju ljutnju usmjerava na Behlula, čime napetost između njih dvoje sve više raste.


Strasti orijenta 50 epizoda
Situacije u kojoj se nalaze Bihter i Behlul postaje sve opasnija, ali oni usprkos tomu ne mogu stajati daleko jedan od drugoga. Behlulova odluka da zaprosi Nihal ostavlja sve u velikom čudu. Iako zaprepašteni, svi se raduju, osim Bihter koja prolazi teške trenutke te doznaje da je Behlul uspio ušutkati Bešira pod cijenu vlastitoga života. Večer koja je počela u radosti i veselju obitelji Zijagil završit će se velikim preokretom. Bihter pokušava pritajiti bijes koji osjeća prema Behlulu nanoseći mu bol. Behlul osjeća pritisak sa svih strana, na zabavi na koju su pozvani doznaje da Hilmi Onal zna sve o zabranjenoj ljubavi između njega i Bihter, što dovodi Behlula do potpunoga ludila i on gubi kontrolu. Zbog cijele situacije, obitelj Zijagil prisiljena je napustiti večeru. Jedino Behlul i Bihter znaju što to Hilmi želi objaviti Adnanu. I Pejker polako počinje vjerovati u ono što već odavno sumnja.


Strasti orijenta 51 epizoda
Bihter sve više pati zbog Nihaline i Behlulove veze. Nihal i Behlul izlaze s prijateljima kako bi proslavili zaruke. Dok Nihal uživa u svojim trenucima sreće, Bihterin bijes sve više raste. Adnan misli da je Bihterino loše raspoloženje posljedica razmirica s Pejker te pokušava izvući iz Bihter koji je razlog neugodne situacije nastale između sestara. Nihal i Behlul završavaju večer izmjenjujući nježnosti, što potpuno slama Bihte. Strast i čežnja tjeraju Bihter i Behlula da riskiraju sve unatoč velikoj opasnosti. Oboje shrvani shvaćaju da neće moći pobjeći od svoje ljubavi. Bihter traži od Behlula da se drži podalje od Nihal koliko god je to moguće. Ne vidjevši drugog izlaza, Behlul sve prepušta slučaju.


Strasti orijenta 52 epizoda
Uprkos svim opasnostima koje vrebaju, Behlul i Bihter sada su sigurni da će se voljeti do kraja te se još jedanput prepuštaju ljubavnim strastima. Adnan se potpuno razbjesni na tvrdnje Hilmija Onala o vezi između Behlula i Bihter. Nakon prvotnoga šoka, razmišlja u bijesu što će učiniti te se pokušava oduprijeti sumnjama. Nihal je i dalje zabrinuta zbog Bihterina ponašanja kojemu ne vidi uzroka, a i Behlul je sve više svjestan zategnutih odnosa između Nihal i Bihter. Adnan se odlučuje obračunati se s Hilmijem Onalom te odlučuje dokrajčiti njegov posao. Hilmi nastavlja s opasnim potezima i ne shvaća što je Adnan naumio. Adnan je odlučan razriješiti zagonetku. Nihalini se snovi potpuno ruše shvativši da joj Behlul ne uzvraća osjećaje, no pokušava samu sebe uvjeriti u suprotno. Pejker obavještava Bihter o onome što je Adnan doznao, ne znajući da je razgovor čula i Katja.


Strasti orijenta 53 epizoda
Behlul i Bihter sve više strahuju zbog Adnanova hladnog i sumnjičavog ponašanja. Adnan se trudi ne pokazati Bihter i Behlulu sumnju koja ga izjeda. Ali Adnanove brige i udaljenost od Bihter nisu promakle Nihal. I Bihter i Behlul svjesni su Adnanove zabrinutosti te se sa strahom nadaju da će to izbjeći. Bihter se nada da će vijest da je Pejker rodila odvući pozornost svih od aktualnih briga, no ubrzo od Adnana doznaje da je Hilmi Onal budnim okom nadgleda i da je u velikoj opasnosti. Adnan pokušava ponovno spojiti djeliće sjećanja čime se njegova sumnja još više produbljuje te je na kraju prisiljen razgovarati s Bihter o svojim brigama. Bihter je vrlo pogođena Adnanovom izjavom te se on zbog toga loše osjeća.


Strasti orijenta 54 epizoda
Behlul i Bihter sve više strahuju zbog Adnanova hladnog i sumnjičavog ponašanja. Adnan se trudi ne pokazati Bihter i Behlulu sumnju koja ga izjeda. Ali Adnanove brige i udaljenost od Bihter nisu promakle Nihal. I Bihter i Behlul svjesni su Adnanove zabrinutosti te se sa strahom nadaju da će to izbjeći. Bihter se nada da će vijest da je Pejker rodila odvući pozornost svih od aktualnih briga, no ubrzo od Adnana doznaje da je Hilmi Onal budnim okom nadgleda i da je u velikoj opasnosti. Adnan pokušava ponovno spojiti djeliće sjećanja čime se njegova sumnja još više produbljuje te je na kraju prisiljen razgovarati s Bihter o svojim brigama. Bihter je vrlo pogođena Adnanovom izjavom te se on zbog toga loše osjeća.


Strasti orijenta 55 epizoda
Nihal doživljava nesreću, čime raste napetost i nemir u vili. Nakon što Bihter napušta vilu, Nihat otkriva kakvu igru igra Hilmi i time mijenja tijek razvoja situacije. Bihter preko majke doznaje što se događa, osjeća olakšanje, ali i dalje ustraje u tome da se ne vrati natrag Adnanu. Behlul osjeća grižnju savjesti i usprkos svim Nihalinim uvjeravanjima shvaća da više ne može ostati u vili. Nihal od straha da ne izgubi Behlula svu krivnju svaljuje na oca. Dok Bihter kuje planove o novom životu s Behlulom, Behlul se bori s pitanjem ostati ili otići te na kraju donosi konačnu odluku. Nihalina nesreća te napetost i nemir u kući ponovno dovode Behlula do bezizlazne situacije. Bešir doznaje za nesreću te istražuje ima li ona veze s Behlulom. Firdevs osjeća da Bihter kuje planove te poduzima sve kako bi natjerala kćer da se vrati kući. Adnan je jako nesretan i žali zbog svega te zaboravlja u potpunosti sve sumnje.


Strasti orijenta 56 epizoda
Bihter se zadnjim snagama bori kako bi zadržala Behlula, ali je očekuje veliko razočaranje. Behlul ostaje u čudu nakon što doznaje da je Bihter trudna. U neočekivanom se trenutku suočava s Adnanom te spas ponovno pronalazi u Nihal. Nihal uviđa da ponovni susret Adnana i Bihter nije blizak u onoj mjeri u kojoj je to očekivala. Napetost i muk između njih još je veći. Nihal je otpuštena iz bolnice, a Bihter se nakratko vraća kući ne bi li uhvatila priliku da razgovara s Behlulom. Firdevs shvaća da se Bihter neće vratiti na staro te se odluči umiješati u situaciju. Behlul je ponovno pod pritiskom doznavši da Bihter želi zadržati dijete. Nihal sluša Firdevsine prijedloge te za većinu stvari koje je proživjela okrivljava mademoiselle. I dok je mademoiselle potpuno shrvana zbog Nihalinih optužbi, Firdevs ponovno slavi dobivenu pobjedu.


Strasti orijenta 57 epizoda
Bihter u potpunosti poludi nakon što joj Behlul kaže da se ponaša kao prava Firdevsina kći te uzvraća udarac Behlulu. Obračun će udaljiti ljubavnike jedno od drugoga, a Bihter će se za to osvećivati majci. Mademoiselle će prvi put o svojim sumnjama u vezi s Behlulom i Bihter razgovarati s Arsen. Nakon što je tajna izrečena, više ništa neće biti kao prije. Bihterin će odlazak uzdrmati cijelu kuću, pa čak i poslugu. Dok posluzi uopće ne smeta što je Bihter otišla, Firdevs je svjesna da je time ugrožen njezin položaj u kući. Behlul spas od zabranjene ljubavi traži u Nihalinu naručju.


Strasti orijenta 58 epizoda
Behlul pokušava zaliječiti rane koje mu je nanijela njegova zabranjena ljubav s Bihter, utjehu traži u Nihalinoj nevinoj ljubavi. Bihter to uočava te novom odlukom izlazi pred Adnana. Shvaća da je joj dijete koje nosi jedino što joj ostaje od Behlula te od njega ne želi odustati. Adnan smatra da je došao kraj braku s Bihter, ali od nje očekuje da napravi prvi korak. Za vrijeme Bihterina izbivanja iz kuće, Nihal preuzima ulogu gazdarice i donosi važne odluke. Jedna od tih odluka jest da ne dopušta mademoiselle da napusti kuću. Mademoiselle se teško nosi sa sumnjama koje joj ne daju mira, želi iznijeti istinu na vidjelo, ali joj za to treba Beširova pomoć. S druge strane, Firdevs shvaća da se Bihterin brak potpuno raspada, uzima stvar u svoje ruke i okreće se Četinu Ozderu. Bihter obuzima sve veća samoća.


Strasti orijenta 59 epizoda
Bihter shvaća da se više ne može odupirati i da je vrijeme donošenja odluke. Adnan se suočava s udaljenošću između sebe i Bihter te odlučuje da ovoga puta više neće primiti Bihterinu ruku pomirenja. Bihter iz dana u dan sve više očajava te se odlučuje vratiti kući, što iznova zadaje brige Behlulu. Mademoiselle poduzima sve mjere kako bi objelodanila istinu. I u Arsen sve više raste sumnja. Bešir i dalje šuti kako ne bi doveo Nihal u opasnost. Bihter i Behlul se ponovno nenadano susreću te se osvećuju jedno drugomu za proživljenu bol.


Strasti orijenta 60 epizoda
Bihter se vraća u vilu te zadaje Nihal u neočekivanome trenutku udarac koji će je uništiti. Vijest da je Bihter trudna potpuno preokreće smjer razvoja događaja. Bihter nestaje, jedino Adnan zna gdje se nalazi. Bihter više ne želi igrati Firdevsine igre te odlučuje napustiti igru i krenuti dalje sama svojim putem. Usprkos tomu Adnan je i dalje siguran u svoju ljubav prema Bihter. Belul pak vjeruje da mu se Bihter osvećuje za strica i za Nihal. Smatra da je Bihterin potez put prema novim grijesima. Bihterin izazov udaljava Behlula od zabranjene ljubavi te smatra da je njezin povratak kući zapravo objava rata. Osima Adnana, od Bihterina skrivenog bijesa mora zaštiti i Nihal čija nevina ljubav sve više pronalazi mjesto u Behlolovu srcu.


Strasti orijenta 61 epizoda
Sve Bihterine nade nestaju shvativši da je veza između Behlula i Nihal iz dana u dan sve očitija. Bihter ne vidi izlaz te se iznova okreće majci. Svaka Nihalina riječ u Bihterinu srcu razbuktava vatru. Izgubljeni ponos pokušava vratiti osvećujući se Behlulu i Nihal. Behlul se i dalje drži podalje od Bihter. Nihalina nevina ljubav jedini je spas Behlulu koji želi raščistiti sa svojom prošlosti. Napetost sve više raste, tim više što Bihter izbacuje Džemile iz kuće, što dovodi do velike svađe između Behlula i Bihter. Da bi zadala Behlulu još veće brige, Bihter poziva Bešira da se vrati u vilu. Napeta atmosfera u vili na tren nestaje viješću koju Firdevs donosi s putovanja.


Strasti orijenta 62 epizoda
Firdevs prvi put vidi Bihter u tako očajnom stanju da odlučuje spriječiti brak između Behlula i Nihal. No igru će završiti baš kao što ju je i počela. Bihter ohrabrena majčinim postupcima ponovno kreće u akciju. Međutim, Adnan doznaje za Bihterin pobačaj i to saznanje prouzrokuje nepopravljivu štetu u njihovu odnosu. Behlula razmirice između Adnana i Bihter još više zbližavaju s Nihal. No Firdevs se još od prvoga trena drži obećanja koje je dala Bihter te laganim koracima počinje utjecati na Nihal. Mademoiselle i Arsen još su u nedoumici kad je riječ o braku Nihal i Behlula. Arsen, ne znajući za Firdevsine planove, pokušava sve kako bi odgodila vjenčanje.


Strasti orijenta 63 epizoda
Firdevs smišlja novi plan kako rastaviti Behlula i Nihal. Behlul, ne znajući što mu sprema, upada u njezinu zamku. Bešir se sprema na put s kojega nema povratka, ali prije odlaska svoje tajne ostavlja na sigurnome mjestu. Adnan misli da mu je Hilmi Onal jedina prijetnja u životu te poduzima potrebne mjere, ali ne shvaća da je prava opasnost zapravo u njegovoj neposrednoj blizini. Bulent doznaje da Bihterini i Firdevsini planovi za njegovu budućnost uopće nisu dobronamjerni. Nestaje radost te mu odjednom postaje jasna prava istina. Odlučuje da će istinu zadržati za sebe još neko vrijeme da ne izazove još veću napetost u kući. Dok su Behlul i Nihal zauzeti pripremom oko vjenčanja, Firdevs kuje planove kako ga spriječiti.


Strasti orijenta 64 epizoda
Firdevsin je trud urodio plodom. Nihal povjeruje da je Behlul vara te odlučuje prekinuti vezu. Behlul pokušava doznati tko mu je priredio tu zamku, no istovremeno pokušava objasniti situaciju Nihal i Adnanu. Za to vrijeme Bihter iskorištava priliku te pokušava uvjeriti Adnana kako je nemoguće da se Nihal i Behlul nakon ovoga ponovno pomire. U Adnanu se iznova javljaju tragovi sumnje u Behlula. Ali Firdevsina pobjeda nije dugoga vijeka. Behlul uspijeva uvjeriti Nihal u svoju nedužnost. Osim Bulenta, i Nihal je u potpunosti izgubila povjerenje u Bihter te oni zajedno kreću u borbu protiv Bihter, na što Adnan burno reagira.


Strasti orijenta 65 epizoda
Bihter ne odustaje od Behlula te povlači zadnje poteze, no zbog neopreznosti opet pada u središte pozornosti. Obitelj Zijagil slavi Nesrinino vjenčanje ne znajući da na drugome dijelu grada padaju novi dogovori. Bihter ulazi u trag Beširovoj tajni. Behlul uvjerava Bešira da se drži obećanja koje mu je dao, Bihter ga ucjenjuje s Nihal.


Strasti orijenta 66 epizoda
Adnan samo što nije pokrenuo tužbu protiv Hilmija Onala za nanesenu štetu, a Behlul strahuje da će Hilmi na suđenju iznijeti dokaze o svojim tvrdnjama. No ne strahuju samo Bihter i Behul od svojih mračnih tajni, strahuje i Firdevs. Behlul odlazi k Pejker ne bi li došao do informacija, no njezina oštra reakcija tjera ga da se povuče.


Strasti orijenta 67 epizoda
Bihter doznaje da Nihal želi prirediti iznenađenje za Behlulov rođendan te ponovno pokušava zadobiti njezino povjerenje. Firdevs strahuje da će Bihter i Behlul obnoviti romansu te pokušava svoje sumnje prenijeti na Nihal. Ona svoje sumnje iznosi Behlulu, ali se povlači nakon Behlulove oštre reakcije. Usprkos tomu što je Bihter svjesna svih posljedica, Firdevs uviđa da ona neće odustati od Behlula, ali je ostavlja da se prepusti sudbini. Behlul se sve više približava Nihal i žali što je pokleknuo pred Bihter. Bihter ponovno biva razočarana uvidjevši da se Behlul sve više udaljava od nje te se ponovno prepušta Adnanu. U Zijagilovoj vili ubrzano teku pripreme za vjenčanje. Što je vjenčanje bliže, to je mademoiselle teže podnosi šutnju. Čim skupi sve dokaze o zabranjenoj ljubavi, svoje će sumnje objelodaniti pred svima. Pejker zadnji put upozorava Behlula na nevolje koje bi ga mogle pogoditi.


Strasti orijenta 68 epizoda
Behlulov rođendan ne počinje lijepo, ali iznenađenje koje mu je priredila Nihal potpuno mijenja ugođaj zabave. Bihter uspijeva u svojoj igri i nagovara ga na susret. Behlul se jako naljuti na Bihter. Za vrijeme rođendanske zabave Adnan odlazi na tajni susret sa Saitom te je pod snažnim dojmom onoga što doznaje. Istina koju Firdevs krije od Četina Ozdera izlazi na vidjelo pri susretu s Pejker. Od straha da ne izgubi Četina Ozdera, Firdevs priprema odgovor na njegovu prosidbu. Bihter i Adnan prije odlaze s tuluma, ali za Nihal i Behlula zabava i dalje traje. Večer koja je za njega ružno počela potpuno mijenja ugođaj Nihalinim iznenađenjem. Behlula proganja grižnja savjesti i osjećaj krivnje te prvi put izjavljuje Nihal svoje osjećaje. Bešir koji jedino želi da Nihal bude sretna donosi konačnu odluku o skrivenim dokazima.


Strasti orijenta 69 epizoda
Kako vrijeme prolazi, tako Bihter i Behlul padaju sve dublje u zatvoreni krug opasnosti. Behlul otkriva da je mademoiselle nadomak sefa. Izlaže se svim mogućim opasnostima ne bi li se dokopao dokaza koje posjeduje mademoiselle. Dok Behlul nastavlja svoj lov na dokaze o zabranjenoj ljubavi, Adnan doznaje istinu o Katji koju mu nisu rekli. Firdevs misli da je izgubila Četina Ozdera te pod tim izgovorom odlazi vidjeti Bihter. Obračun kćeri i majke završit će novom svađom. Budući da se bliži dan vjenčanja, Bihter sve teže kontrolira nagomilani bijes te poduzima sve što je u njezinoj moći ne bi li odgovorila Behlula od braka. Behlul se pak trudi držati podalje od Bihter ne bi li umanjio grižnju savjesti koja ga proganja iz dana u dan. Mademoiselle ne želi da Nihal bude dio njegove prljave igre te se napokon suočava s Behlulom. Potresena je Behlulovim priznanjem. Adnanove su sumnje sve veće.


Strasti orijenta 70 epizoda
Mademoiselle više ne može mirno promatrati razvoj situacije te se na kraju odlučuje suočiti s Adnanom. Još jedan događaj potresa Nihalinu i Behlulovu vezu čime Bihterina već izgubljena nada ponovno oživljava. Ali njezina sreća nije dugoga vijeka. Dok s jedne strane pokušava spojiti kraj s krajem, Adnan uviđa da i dalje sa strahom traga za tragovima zabranjene ljubavi. Mademoiselle je strašno povrijeđena jer ju je Nihal udaljila od kuće. Adnan će odgovore na pitanja koja ga progone ponovno potražiti kod mademoiselle. Bihter i dalje ne gubi nadu da će Behlul odustati od ženidbe s Nihal te dolazi Behlulu s novim prijedlogom. Firdevs razmišlja na dvije strane; s jedne strane razmišlja o Bihter koja očajava te strahuje da će si uništiti život krivim odlukama, s druge strane prisiljena se brinuti se za vlastitu budućnost. Dok u domu Zijagilovih raste uzbuđenje zbog vjenčanja, Bihter se suočava sa strahovitom istinom da se bliži trenutak kada će izgubiti Behlula.


Strasti orijenta 71 epizoda
Zadnji nastavak počinje velikim iznenađenjem, Mademoiselleinom izjavom Više vam ne mogu tajiti, kojom se sprema sve priznati, nakon čega se radnja vraća jedan dan unatrag. Bihter i Behlul planiraju se potajno sastati dan prije vjenčanja. Behlul je zove i govori joj da dođe u šumu, Bihter u tajnosti odlazi na dogovoreno mjesto. U isto vrijeme mademoiselle, koju je Nihal izbacila iz kuće, dolazi posjetiti Bešira kojemu se stanje pogoršalo. Potajno mu odlazi u posjet te u trenutku kada Bihter odlazi u šumu, mademoiselle ulazi putem koji iz šume vodi na ulicu. Izašavši iz taksija, ugleda Behlulov auto. Od posluge je doznala da Behlul posljednje tjedne prije vjenčanja provodi na svojoj novoj jahti te je jako iznenađuje njegov auto parkiran pred stražnjim ulazom. Nakon nekoliko trenutaka ugleda Behlula i Bihter. Taj trenutak predstavlja odlučujući preokret u njihovim životima.


Strasti orijenta 72 epizoda
Gospodin Ziyagil je također zaprimio vijest i požurio u bolnicu. Behlül u očaju stiže u bolnicu, ali mu ne daju unutra. To ga jako rastuži.Elif nakon svega nazove gospodina Hilmija. Zatraži ga pomoć protiv obitelji Ziyagil. Gospođa Arsen dolazi u vilu poručiti svima sto se dogodilo.


Strasti orijenta 73 epizoda
Bihter se zbog Behlulove neodlučnosti zbližava sa Ziyagilom. Ljubi suprugove usne u znak proslave godišnjice braka. Svi u vili, uključujući Behlula, nazoče tom događaju. Za večerom se održi mala proslava. Za stolom se vodi razgovor o događaju uz optužujuće riječi i poglede.Hilmi često naziva Elif. Nakon potajnog razgovora s Elif, Nihat postaje sumnjičav i izlazi na balkon. Otac i sin vode vrlo napet razgovor. Bihter i g. Ziyagil, ostavši sami, vode emotivan razgovor. Bihter se pribere uz izjave ljubavi gospodina Ziyagila. Ziyagil ostaje u radionici, kako bi se Bihter odmorila. Behlul vidi kako Ziyagil ulazi u radionicu i odlazi k Bihter. Počinju se svađati.


Strasti orijenta 74 epizoda
Hilmi često naziva Elif. Nakon potajnog razgovora s Elif, Nihat postaje sumnjičav i izlazi na balkon. Otac i sin vode vrlo napet razgovor. Bihter i g. Ziyagil, ostavsi sami, vode emotivan razgovor. Bihter se pribere uz izjave ljubavi gospodina Ziyagila. Ziyagil ostaje u radionici, kako bi se Bihter odmorila. Behlul vidi kako Ziyagil ulazi u radionicu i odlazi k Bihter. Počinju se svađati.


Strasti orijenta 75 epizoda
Bihter duboko razočarana odlazi iz kuće vidjevsi Behluha u krevetu s drugom ženom. Behlul ide za Bihter. Bihter je strasno ljuta.G. Ziyagil prima poziv od odvjetnika, a odvjetnik ga informira da je g. Hilmi stajao iza incidenta koji se dogodio na sudu. G. Ziyagil je vrlo uznemiren.


Strasti orijenta 76 epizoda
Elif je nemirna u odnosu s g. Hilmijem.Bihter i Behlul u autu počinju svađu. Behlul optužuje Bihter jer koristi ujaka za osvetu, dok Bihter Behlula optužuje za kukavičluk. Behlul moli za malo vremena. Bihter mu kaže da je sve svrseno i odlazi. Mademoiselle progovara o Nihal i Behlulu dok vježba u sobi s klavirom.


Strasti orijenta 77 epizoda
Gđa Yoreoglu razgovara s g. Ziyagilom o Nihal i Behlulu. Cemile iza vrata sluša njihov razgovor. Nihal i Behlul ulaze u sobu, a njihov stav dokazuje kako je gđa Yoreoglu u pravu. Gđa Yoreoglu je sretna. Zbog njezinih riječi Ziyagil postaje još zabrinutiji. Cemile u kuhinji prepriča što je čula. Njezine riječi uznemire Bešira.Bihter je nemirna zbog tajnog razgovora svoje majke s g. Ziyagilom i majci postavlja pitanja kako bi pojasnila situaciju. Gđa Yoreoglu laže. Tvrdi da je sve učinila za Bihterovo dobro. Bihter se jako razljuti i izlazi iz kuće.Behlul naziva Elifinu prijateljicu i pokušava saznati nešto više o Elif. No vijesti o njoj ga potresu.Nihal s ocem odlazi na terapiju. Ziyagila užasno smeta činjenica da Nihal cijelim putem priča o Behlulu.


Strasti orijenta 78 epizoda
Bihter je nemirna zbog tajnog razgovora svoje majke s g. Ziyagilom i majci postavlja pitanja kako bi pojasnila situaciju. Gđa Yoreoglu laže. Tvrdi da je sve učinila za Bihterovo dobro. Bihter se jako razljuti i izlazi iz kuće.Behlul naziva Elifinu prijateljicu i pokusava saznati nesto vise o Elif. No vijesti o njoj ga potresu.Nihal s ocem odlazi na terapiju. Ziyagila užasno smeta činjenica da Nihal cijelim putem priča o Behlulu. (sapunice)


Strasti orijenta 79 epizoda
Bihter i Behlul se jako uznemire uvidjevši kako je Ziyagil slušao njihov razgovor. Ziyagil tumači romantične rečenice koje je čuo kao dokaz Behlulove ljubavi spram Nihal. Kako bi se spasila tijekom razgovora u spavaćoj sobi, Bihter Ziyagilu kaže kako je razgovor koji je čuo bio o Nihal. Ziyagil je sada jako zbunjen.Bihter i Behlul žustro razgovaraju. Behlul se zabrine. Bihter misli da će se ostvariti veza između Nihala i Behlul. Behlul nakon razgovora izlazi iz sobe. Za vrijeme večere, Ziyagil prima poziv od Arsen. Gđa Arsen tijekom istrage sumnjive kompanije nailazi na ime Hilmija Onala. Sada imaju dovoljno oružja za uništenje poslovnog života Hilmija Onala. Nihat odlazi do Elif nakon stvari koje je čuo od Behlula. Raspituje se za njezin odnos sa svojim ocem.


Strasti orijenta 80 epizoda
Za vrijeme večere, Ziyagil prima poziv od Arsen. Gđa Arsen tijekom istrage sumnjive kompanije nailazi na ime Hilmija Onala. Sada imaju dovoljno oružja za unistenje poslovnog života Hilmija Onala.Nihat odlazi do Elif nakon stvari koje je čuo od Behlula. Raspituje se za njezin odnos sa svojim ocem.


Strasti orijenta 81 epizoda
Bihter i Behlul se sastaju u svom tajnom skrovištu. Te ih večeri, pune strasti, čeka velika opasnost. Nihal, uvjerena da je i Behlul u nju zaljubljen, skupi hrabrost i izjavljuje ljubav Behlulu. Behlul shvaća da je u sve težoj situaciji kojoj nema izlaza. Dok Firdevs ustraje u svojim planovima za Behlula i Nihal, Bihter zabrinjava to što zna da će njezina majka ostvariti ono što je naumila.


Strasti orijenta 82 epizoda
Behlul napokon ozbiljno počinje shvaćati ozbiljnost situacije u kojoj se nalazi. Zbog Nihal osjeća se uhvaćenim i stjeranim u kut sa svih strana. Na kraju izlaz ponovno vidi u Bihter te od nje traži pomoć ne bi li se riješio nastali nesporazum. Bihter shvaća da cijela situacija izmiče kontroli. Dok se Behlul i Bihter pokušavaju spasiti od planova koje kuje gospođa Firdevs, Bešir kreće na put bez povratka kako bi Nihal i Adnanu otkrio sve laži koje ih okružuju.


Strasti orijenta 83 epizoda
Behlul i Bihter, znajući da Adnana neće biti kod kuće, odlaze u svoje tajno ljubavno gnijezdo. Bešir je još jedanput svjedok zabranjenoj noćnoj avanturi. Ovoga puta odlučuje reći Adnanu istinu do najsitnijih detalja, za koje ima i dokaze.


Strasti orijenta 84 epizoda
Mademoiselle je jedina koja se protivi Nihalinim osjećajima. Međutim, Nihal daje do znanja mademoiselle da se može posvađati s njom zbog Behlula. Mademoiselle, svjesna Nihalinih reakcija, ipak jos jedanput odlučuje porazgovarati s Nihal te joj daje svoje misljenje o Behlulu. Ali za Nihal postoji samo jedna istina, a to je da voli Behlula. Besir pred Adnanom nema hrabrosti predati dokaze te snimljene fotografija salje postom u tvrtku.


Strasti orijenta 85 epizoda
Firdevs napada Behlula zbog Nihal, njemu je sve teže pronaći izlaz iz situacije. Odlučuje razgovarati s Adnanom o Nihal. Bešir doznaje da je Nihal zaljubljena u Behlula te više nema hrabrosti iznijeti istinu na vidjelo. Kako ne bi povrijedio Nihal, bez objašnjenja napušta vilu.


Strasti orijenta 86 epizoda
Behlul shvaća da je zbog Nihal stjeran u kut, ali ne zna kako uzeti stvar u svoje ruke i vratiti ih na staro. Na kraju odlučuje da je jedini izlaz iskreno priopćiti Nihal svoje prave osjećaje. Ali istina ostane izrečena napola. Firdevs shvaća da će Behlul tim potezom preokrenuti sve njezine planove i dovesti ih u opasnost te kreće u novi napad. Razgovor između Behlula i Firdevs ne ostavlja Behlulu previše izbora.


Strasti orijenta 87 epizoda
Behlul je zbog strica, Nihaline neiskvarene ljubavi i Bihter stjeran u kut. Adnan želi biti siguran u Behlulove osjećaje prema Nihal te mu se na kraju suprotstavlja. Behlul je prisiljen pokoriti se Firdevsinim igrama te pod prisilom govori stricu da voli Nihal. Jedino što Adnan želi jest Nihalina sreća. Jasno mu daje do znanja da će ga, u slučaju da povrijedi Nihal, u potpunosti izbaciti iz njegove obitelji. Firdevs je zadovoljna situacijom jer sve ide po planu. Razgovor kojemu je svjedočila prvo prenosi Nihal, a zatim svim ostalima. Behlul se prvi put sukobljava licem u lice s Firdevs te joj daje do znanja da će je njezini planovi skupo stajati. Za Behlula i Bihter počinje vrlo teško razdoblje. Dvoje ljubavnika gubeći kontrolu, upuštaju se u veliku opasnost. Bihter posljednjim nadama pokušava spasiti situaciju. Razgovara s Nihal ne bi li je uvjerila da odustane od nakana, što će na Nihal utjecati više nego što je očekivala.


Strasti orijenta 88 epizoda
Behlul se prvi put sukobljava licem u lice s Firdevs te joj daje do znanja da će je njezini planovi skupo stajati. Za Behlula i Bihter počinje vrlo tesko razdoblje. Dvoje ljubavnika gubeći kontrolu, upustaju se u veliku opasnost. Bihter posljednjim nadama pokusava spasiti situaciju. Razgovara s Nihal ne bi li je uvjerila da odustane od nakana, sto će na Nihal utjecati vise nego sto je očekivala.


Strasti orijenta 89 epizoda
Behlul razgovara s Nihal, kako joj ne bi davao lažnu nadu, no ona drukčije shvaća ono što je rekao i uvjeri se da joj je Behlul htio reći da je voli. Behlul pokušava raščistiti sam sa sobom i razmišlja na koji način da udalji Nihal od sebe. Mržnja Hilmija Onala prema Zijagilovima ne jenjava. Kako bi nanio štetu obitelji, u sve novine daje vijest da su Behlul i Nihal u vezi. Ta vijest prilično uznemirava gospodina Adnana. Bihter je sve više bijesna zbog bezizlazne situacije u kojoj se nalazi. Teško kontrolira svoju ljutnju te se razgovor koji vodi s Nihal pretvara u veliku svađu. Nihal je sve više razočarana jer joj Behlul i dalje ne pokazuje svoje osjećaje. Bihter i Behlul su pod velikim pritiskom te tražeći izlaz iz teške situacije, počinju sve više nanositi bol jedno drugomu.


Strasti orijenta 90 epizoda
Kako bi nanio stetu obitelji, u sve novine daje vijest da su Behlul i Nihal u vezi. Ta vijest prilično uznemirava gospodina Adnana. Bihter je sve vise bijesna zbog bezizlazne situacije u kojoj se nalazi. Tesko kontrolira svoju ljutnju te se razgovor koji vodi s Nihal pretvara u veliku svađu. Nihal je sve vise razočarana jer joj Behlul i dalje ne pokazuje svoje osjećaje. Bihter i Behlul su pod velikim pritiskom te tražeći izlaz iz teske situacije, počinju sve vise nanositi bol jedno drugomu.


Strasti orijenta 91 epizoda
Velika napetost između Behlula i Bihter dovest će do njihova obračuna. Behlul pod utjecajem mademoiselle odlučuje napraviti veliki korak kad je riječ o Nihal. Dolazi na imanje zbog Nihal, zbog čega je ona iznimno sretna sve do trenutka kada čuje razgovor između mademoiselle i Behlula. Odjednom joj se ruše svi snovi , ali odlučuje da to ni s kim neće podijeliti. Nesretna Bihter prati razvoj situacije te shvaća da se više ništa ne može promijeniti i vratiti na staro. Behlul ozbiljno upozorava Bihter da ne smije povrijediti Nihal. Bihter je povrijeđena Behlulovim ponašanjem te u njoj sve više rastu ljutnja i bijes. Bihter se zbog Behlulova odnosa s Nihal osvećuje ogrlicom koju joj je Behlul darovao.


Strasti orijenta 92 epizoda
Nesretna Bihter prati razvoj situacije te shvaća da se više ništa ne može promijeniti i vratiti na staro. Behlul ozbiljno upozorava Bihter da ne smije povrijediti Nihal. Bihter je povrijeđena Behlulovim ponašanjem te u njoj sve više rastu ljutnja i bijes. Bihter se zbog Behlulova odnosa s Nihal osvećuje ogrlicom koju joj je Behlul darovao.


Strasti orijenta 93 epizoda
Bihter ponovno pogađa Behlula u njegovu najslabiju točku. Behlul dolazi s Nihal na bal, čime se okreće nova stranica u odnosu između Behlula i Bihter. Bihter teško kontrolira svoje osjećaje, jer je duboko povrijeđena Behlulovim odlukama. Kako se Behlul približava Nihal, tako se i Bihter ponovno odlučuje okrenuti Adnanu. Pokušava prevladati udaljenost koja je nastala između nje i Adnana.


Strasti orijenta 94 epizoda
Nihal je i dalje nesretna unatoč pozitivnim pomacima u odnosu s Behlulom te je svjesna toga da Behlul nije u nju zaljubljen. Odlučuje da će sve dok ne bude sigurna u Behlulovu ljubav puno opreznije donositi odluke. Mademoiselle napokon ulazi u trag svom ocu kojega traži već godinama. Dok Nihal odlazi zajedno s mademoiselle u Pariz ne bi li joj pružila potporu, obitelj Zijagil odlazi na putovanje u New York.


Strasti orijenta 95 epizoda
Bihter i Behlul strahuju doznavši da Bešir zna sve o njihovoj zabranjenoj vezi. Behlula je takvo saznanje u potpunosti dotuklo. Prisiljen je suočiti se s Beširom te je još više stjeran u kut. Bihter vrši pritisak na Behlula ne bi li ga natjerala da ušutka Bešira. Uz to, Hilmi Onal otkriva sve o Behlulovu tajnom skrovištu te skuplja dokaze kojima će poraziti Zijagilove. Nihal sve više kopni u tuzi, jer ne dobiva Behlulovu pozornost u onoj mjeri u kojoj je to očekivala. Behlul svim silama pokušava uvjeriti Bešira da nikomu ne govori o onome što zna. Bihter u velikom strahu promatra ishod situacije te svu svoju ljutnju usmjerava na Behlula, čime napetost između njih dvoje sve više raste.


Strasti orijenta 96 epizoda
Nihal sve više kopni u tuzi, jer ne dobiva Behlulovu pozornost u onoj mjeri u kojoj je to očekivala. Behlul svim silama pokušava uvjeriti Bešira da nikomu ne govori o onome što zna. Bihter u velikom strahu promatra ishod situacije te svu svoju ljutnju usmjerava na Behlula, čime napetost između njih dvoje sve više raste.


Strasti orijenta 97 epizoda
Situacije u kojoj se nalaze Bihter i Behlul postaje sve opasnija, ali oni usprkos tomu ne mogu stajati daleko jedan od drugoga. Behlulova odluka da zaprosi Nihal ostavlja sve u velikom čudu. Iako zaprepašteni, svi se raduju, osim Bihter koja prolazi teške trenutke te doznaje da je Behlul uspio ušutkati Bešira pod cijenu vlastitoga života. Večer koja je počela u radosti i veselju obitelji Zijagil završit će se velikim preokretom. Bihter pokušava pritajiti bijes koji osjeća prema Behlulu nanoseći mu bol. Behlul osjeća pritisak sa svih strana, na zabavi na koju su pozvani doznaje da Hilmi Onal zna sve o zabranjenoj ljubavi između njega i Bihter, što dovodi Behlula do potpunoga ludila i on gubi kontrolu. Zbog cijele situacije, obitelj Zijagil prisiljena je napustiti večeru. Jedino Behlul i Bihter znaju što to Hilmi želi objaviti Adnanu. I Pejker polako počinje vjerovati u ono što već odavno sumnja.


Strasti orijenta 98 epizoda
Bihter pokušava pritajiti bijes koji osjeća prema Behlulu nanoseći mu bol. Behlul osjeća pritisak sa svih strana, na zabavi na koju su pozvani doznaje da Hilmi Onal zna sve o zabranjenoj ljubavi između njega i Bihter, što dovodi Behlula do potpunoga ludila i on gubi kontrolu. Zbog cijele situacije, obitelj Zijagil prisiljena je napustiti večeru. Jedino Behlul i Bihter znaju što to Hilmi želi objaviti Adnanu. I Pejker polako počinje vjerovati u ono što već odavno sumnja.


Strasti orijenta 99 epizoda
Bihter sve više pati zbog Nihaline i Behlulove veze. Nihal i Behlul izlaze s prijateljima kako bi proslavili zaruke. Dok Nihal uživa u svojim trenucima sreće, Bihterin bijes sve više raste. Adnan misli da je Bihterino loše raspoloženje posljedica razmirica s Pejker te pokušava izvući iz Bihter koji je razlog neugodne situacije nastale između sestara. Nihal i Behlul završavaju večer izmjenjujući nježnosti, što potpuno slama Bihter. Strast i čežnja tjeraju Bihter i Behlula da riskiraju sve unatoč velikoj opasnosti. Oboje shrvani shvaćaju da neće moći pobjeći od svoje ljubavi. Bihter traži od Behlula da se drži podalje od Nihal koliko god je to moguće. Ne vidjevši drugog izlaza, Behlul sve prepušta slučaju.


Strasti orijenta 100 epizoda
Nihal i Behlul završavaju večer izmjenjujući nježnosti, što potpuno slama Bihter. Strast i čežnja tjeraju Bihter i Behlula da riskiraju sve unatoč velikoj opasnosti. Oboje shrvani shvaćaju da neće moći pobjeći od svoje ljubavi. Bihter traži od Behlula da se drži podalje od Nihal koliko god je to moguće. Ne vidjevši drugog izlaza, Behlul sve prepušta slučaju.


Strasti orijenta 101 epizoda
Usprkos svim opasnostima koje vrebaju, Behlul i Bihter sada su sigurni da će se voljeti do kraja te se još jedanput prepuštaju ljubavnim strastima. Adnan se potpuno razbjesni na tvrdnje Hilmija Onala o vezi između Behlula i Bihter. Nakon prvotnoga šoka, razmišlja u bijesu što će učiniti te se pokušava oduprijeti sumnjama. Nihal je i dalje zabrinuta zbog Bihterina ponašanja kojemu ne vidi uzroka, a i Behlul je sve više svjestan zategnutih odnosa između Nihal i Bihter. Adnan se odlučuje obračunati se s Hilmijem Onalom te odlučuje dokrajčiti njegov posao. Hilmi nastavlja s opasnim potezima i ne shvaća što je Adnan naumio. Adnan je odlučan razriješiti zagonetku. Nihalini se snovi potpuno ruše shvativši da joj Behlul ne uzvraća osjećaje, no pokušava samu sebe uvjeriti u suprotno. Pejker obavještava Bihter o onome što je Adnan doznao, ne znajući da je razgovor čula i Katja.


Strasti orijenta 102 epizoda
Adnan se odlučuje obračunati se s Hilmijem Onalom te odlučuje dokrajčiti njegov posao. Hilmi nastavlja s opasnim potezima i ne shvaća što je Adnan naumio. Adnan je odlučan razriješiti zagonetku. Nihalini se snovi potpuno ruše shvativši da joj Behlul ne uzvraća osjećaje, no pokušava samu sebe uvjeriti u suprotno. Pejker obavještava Bihter o onome što je Adnan doznao, ne znajući da je razgovor čula i Katja..


Strasti orijenta 103 epizoda
Behlul i Bihter sve više strahuju zbog Adnanova hladnog i sumnjičavog ponašanja. Adnan se trudi ne pokazati Bihter i Behlulu sumnju koja ga izjeda. Ali Adnanove brige i udaljenost od Bihter nisu promakle Nihal. I Bihter i Behlul svjesni su Adnanove zabrinutosti te se sa strahom nadaju da će to izbjeći. Bihter se nada da će vijest da je Pejker rodila odvući pozornost svih od aktualnih briga, no ubrzo od Adnana doznaje da je Hilmi Onal budnim okom nadgleda i da je u velikoj opasnosti. Adnan pokušava ponovno spojiti djeliće sjećanja čime se njegova sumnja još više produbljuje te je na kraju prisiljen razgovarati s Bihter o svojim brigama. Bihter je vrlo pogođena Adnanovom izjavom te se on zbog toga loše osjeća.


Strasti orijenta 104 epizoda
Bihter se nada da će vijest da je Pejker rodila odvući pozornost svih od aktualnih briga, no ubrzo od Adnana doznaje da je Hilmi Onal budnim okom nadgleda i da je u velikoj opasnosti. Adnan pokušava ponovno spojiti djeliće sjećanja čime se njegova sumnja još više produbljuje te je na kraju prisiljen razgovarati s Bihter o svojim brigama. Bihter je vrlo pogođena Adnanovom izjavom te se on zbog toga loše osjeća.


Strasti orijenta 105 epizoda
Bihter i Behlul postaju svjesni bolne istine da dalje više ne mogu. Adnan zbog osjećaja izdaje doživljava napadaj bijesa. Nakon prvotnoga šoka ljutnja prelazi u sumnju. Hilmi Onal je korak po korak bliže svojoj osveti, sve više tjerajući Bihter u kut. Behlul i Bihter doznaju da Adnan zna za njihove tajne susrete u kući te otkrivaju da je Sait jedan od Hilmijevih ljudi. Adnan želi zataškati svoje osjećaje pred drugima, ali napetost i zabrinutost u kući sve više rastu. Bihter razmišlja napokon objelodaniti istinu o zabranjenoj ljubavi te prihvaćajući svoj poraz, sve prepušta slučaju. Za Firdevs je takva situacija neprihvatljiva.


Strasti orijenta 106 epizoda
Adnan želi zataškati svoje osjećaje pred drugima, ali napetost i zabrinutost u kući sve više rastu. Bihter razmišlja napokon objelodaniti istinu o zabranjenoj ljubavi te prihvaćajući svoj poraz, sve prepušta slučaju. Za Firdevs je takva situacija neprihvatljiva.


Strasti orijenta 107 epizoda
Nihal doživljava nesreću, čime raste napetost i nemir u vili. Nakon što Bihter napušta vilu, Nihat otkriva kakvu igru igra Hilmi i time mijenja tijek razvoja situacije. Bihter preko majke doznaje što se događa, osjeća olakšanje, ali i dalje ustraje u tome da se ne vrati natrag Adnanu. Behlul osjeća grižnju savjesti i usprkos svim Nihalinim uvjeravanjima shvaća da više ne može ostati u vili. Nihal od straha da ne izgubi Behlula svu krivnju svaljuje na oca. Dok Bihter kuje planove o novom životu s Behlulom, Behlul se bori s pitanjem ostati ili otići te na kraju donosi konačnu odluku. Nihalina nesreća te napetost i nemir u kući ponovno dovode Behlula do bezizlazne situacije. Bešir doznaje za nesreću te istražuje ima li ona veze s Behlulom. Firdevs osjeća da Bihter kuje planove te poduzima sve kako bi natjerala kćer da se vrati kući. Adnan je jako nesretan i žali zbog svega te zaboravlja u potpunosti sve sumnje.


Strasti orijenta 108 epizoda
Dok Bihter kuje planove o novom životu s Behlulom, Behlul se bori s pitanjem ostati ili otići te na kraju donosi konačnu odluku. Nihalina nesreća te napetost i nemir u kući ponovno dovode Behlula do bezizlazne situacije. Bešir doznaje za nesreću te istražuje ima li ona veze s Behlulom. Firdevs osjeća da Bihter kuje planove te poduzima sve kako bi natjerala kćer da se vrati kući. Adnan je jako nesretan i žali zbog svega te zaboravlja u potpunosti sve sumnje.


Strasti orijenta 109 epizoda
Bihter se zadnjim snagama bori kako bi zadržala Behlula, ali je očekuje veliko razočaranje. Behlul ostaje u čudu nakon što doznaje da je Bihter trudna. U neočekivanom se trenutku suočava s Adnanom te spas ponovno pronalazi u Nihal. Nihal uviđa da ponovni susret Adnana i Bihter nije blizak u onoj mjeri u kojoj je to očekivala. Napetost i muk između njih još je veći. Nihal je otpuštena iz bolnice, a Bihter se nakratko vraća kući ne bi li uhvatila priliku da razgovara s Behlulom. Firdevs shvaća da se Bihter neće vratiti na staro te se odluči umiješati u situaciju. Behlul je ponovno pod pritiskom doznavši da Bihter želi zadržati dijete. Nihal sluša Firdevsine prijedloge te za većinu stvari koje je proživjela okrivljava mademoiselle. I dok je mademoiselle potpuno shrvana zbog Nihalinih optužbi, Firdevs ponovno slavi dobivenu pobjedu.


Strasti orijenta 110 epizoda
Nihal je otpuštena iz bolnice, a Bihter se nakratko vraća kući ne bi li uhvatila priliku da razgovara s Behlulom. Firdevs shvaća da se Bihter neće vratiti na staro te se odluči umiješati u situaciju. Behlul je ponovno pod pritiskom doznavši da Bihter želi zadržati dijete. Nihal sluša Firdevsine prijedloge te za većinu stvari koje je proživjela okrivljava mademoiselle. I dok je mademoiselle potpuno shrvana zbog Nihalinih optužbi, Firdevs ponovno slavi dobivenu pobjedu.


Strasti orijenta 111 epizoda
Bihter u potpunosti poludi nakon što joj Behlul kaže da se ponaša kao prava Firdevsina kći te uzvraća udarac Behlulu. Obračun će udaljiti ljubavnike jedno od drugoga, a Bihter će se za to osvećivati majci. Mademoiselle će prvi put o svojim sumnjama u vezi s Behlulom i Bihter razgovarati s Arsen. Nakon što je tajna izrečena, više ništa neće biti kao prije. Bihterin će odlazak uzdrmati cijelu kuću, pa čak i poslugu.


Strasti orijenta 112 epizoda
Bihterin će odlazak uzdrmati cijelu kuću, pa čak i poslugu. Dok posluzi uopće ne smeta što je Bihter otišla, Firdevs je svjesna da je time ugrožen njezin položaj u kući. Behlul spas od zabranjene ljubavi traži u Nihalinu naručju.


Strasti orijenta 113 epizoda
Behlul pokušava zaliječiti rane koje mu je nanijela njegova zabranjena ljubav s Bihter, utjehu traži u Nihalinoj nevinoj ljubavi. Bihter to uočava te novom odlukom izlazi pred Adnana. Shvaća da je joj dijete koje nosi jedino što joj ostaje od Behlula te od njega ne želi odustati. Adnan smatra da je došao kraj braku s Bihter, ali od nje očekuje da napravi prvi korak.


Strasti orijenta 114 epizoda
Za vrijeme Bihterina izbivanja iz kuće, Nihal preuzima ulogu gazdarice i donosi važne odluke. Jedna od tih odluka jest da ne dopušta mademoiselle da napusti kuću. Mademoiselle se teško nosi sa sumnjama koje joj ne daju mira, želi iznijeti istinu na vidjelo, ali joj za to treba Beširova pomoć. S druge strane, Firdevs shvaća da se Bihterin brak potpuno raspada, uzima stvar u svoje ruke i okreće se Četinu Ozderu. Bihter obuzima sve veća samoća.


Strasti orijenta 115 epizoda
Bihter shvaća da se više ne može odupirati i da je vrijeme donošenja odluke. Adnan se suočava s udaljenošću između sebe i Bihter te odlučuje da ovoga puta više neće primiti Bihterinu ruku pomirenja. Bihter iz dana u dan sve više očajava te se odlučuje vratiti kući, što iznova zadaje brige Behlulu.


Strasti orijenta 116 epizoda
Mademoiselle poduzima sve mjere kako bi objelodanila istinu. I u Arsen sve više raste sumnja. Bešir i dalje šuti kako ne bi doveo Nihal u opasnost. Bihter i Behlul se ponovno nenadano susreću te se osvećuju jedno drugomu za proživljenu bol.


Strasti orijenta 117 epizoda
Bihter se vraća u vilu te zadaje Nihal u neočekivanome trenutku udarac koji će je uništiti. Vijest da je Bihter trudna potpuno preokreće smjer razvoja događaja. Bihter nestaje, jedino Adnan zna gdje se nalazi. Bihter više ne želi igrati Firdevsine igre te odlučuje napustiti igru i krenuti dalje sama svojim putem. Usprkos tomu Adnan je i dalje siguran u svoju ljubav prema Bihter.


Strasti orijenta 118 epizoda
Behul pak vjeruje da mu se Bihter osvećuje za strica i za Nihal. Smatra da je Bihterin potez put prema novim grijesima. Bihterin izazov udaljava Behlula od zabranjene ljubavi te smatra da je njezin povratak kući zapravo objava rata. Osima Adnana, od Bihterina skrivenog bijesa mora zaštiti i Nihal čija nevina ljubav sve više pronalazi mjesto u Behlulovu srcu.


Strasti orijenta 119 epizoda
Sve Bihterine nade nestaju shvativši da je veza između Behlula i Nihal iz dana u dan sve očitija. Bihter ne vidi izlaz te se iznova okreće majci. Svaka Nihalina riječ u Bihterinu srcu razbuktava vatru. Izgubljeni ponos pokušava vratiti osvećujući se Behlulu i Nihal. Behlul se i dalje drži podalje od Bihter.


Strasti orijenta 120 epizoda
Nihalina nevina ljubav jedini je spas Behlulu koji želi raščistiti sa svojom prošlosti. Napetost sve više raste, tim više što Bihter izbacuje Džemile iz kuće, što dovodi do velike svađe između Behlula i Bihter. Da bi zadala Behlulu još veće brige, Bihter poziva Bešira da se vrati u vilu. Napeta atmosfera u vili na tren nestaje viješću koju Firdevs donosi s putovanja.


Strasti orijenta 121 epizoda
Bihter ne odustaje od Behlula te povlači zadnje poteze, no zbog neopreznosti opet pada u središte pozornosti. Obitelj Zijagil slavi Nesrinino vjenčanje ne znajući da na drugome dijelu grada padaju novi dogovori. Bihter ulazi u trag Beširovoj tajni. Behlul uvjerava Bešira da se drži obećanja koje mu je dao, Bihter ga ucjenjuje s Nihal.


Strasti orijenta 122 epizoda
Adnan samo što nije pokrenuo tužbu protiv Hilmija Onala za nanesenu štetu, a Behlul strahuje da će Hilmi na suđenju iznijeti dokaze o svojim tvrdnjama. No ne strahuju samo Bihter i Behul od svojih mračnih tajni, strahuje i Firdevs. Behlul odlazi k Pejker ne bi li došao do informacija, no njezina oštra reakcija tjera ga da se povuče.


Strasti orijenta 123 epizoda
Bihter doznaje da Nihal želi prirediti iznenađenje za Behlulov rođendan te ponovno pokušava zadobiti njezino povjerenje.


Strasti orijenta 124 epizoda
Firdevs strahuje da će Bihter i Behlul obnoviti romansu te pokušava svoje sumnje prenijeti na Nihal. Ona svoje sumnje iznosi Behlulu, ali se povlači nakon Behlulove oštre reakcije.


Strasti orijenta 125 epizoda 
Usprkos tomu što je Bihter svjesna svih posljedica, Firdevs uviđa da ona neće odustati od Behlula, ali je ostavlja da se prepusti sudbini. Behlul se sve više približava Nihal i žali što je pokleknuo pred Bihter. Bihter ponovno biva razočarana uvidjevši da se Behlul sve više udaljava od nje te se ponovno prepušta Adnanu.


Strasti orijenta 126 epizoda
U Zijagilovoj vili ubrzano teku pripreme za vjenčanje. Što je vjenčanje bliže, to je mademoiselle teže podnosi šutnju. Čim skupi sve dokaze o zabranjenoj ljubavi, svoje će sumnje objelodaniti pred svima. Pejker zadnji put upozorava Behlula na nevolje koje bi ga mogle pogoditi.


Strasti orijenta 127 epizoda
Behlulov rođendan ne počinje lijepo, ali iznenađenje koje mu je priredila Nihal potpuno mijenja ugođaj zabave. Bihter uspijeva u svojoj igri i nagovara ga na susret. Behlul se jako naljuti na Bihter. Za vrijeme rođendanske zabave Adnan odlazi na tajni susret sa Saitom te je pod snažnim dojmom onoga što doznaje. Istina koju Firdevs krije od Četina Ozdera izlazi na vidjelo pri susretu s Pejker. Od straha da ne izgubi Četina Ozdera, Firdevs priprema odgovor na njegovu prosidbu.


Strasti orijenta 128 epizoda
Bihter i Adnan prije odlaze s tuluma, ali za Nihal i Behlula zabava i dalje traje. Večer koja je za njega ružno počela potpuno mijenja ugođaj Nihalinim iznenađenjem. Behlula proganja grižnja savjesti i osjećaj krivnje te prvi put izjavljuje Nihal svoje osjećaje. Bešir koji jedino želi da Nihal bude sretna donosi konačnu odluku o skrivenim dokazima.


Strasti orijenta 129 epizoda
Kako vrijeme prolazi, tako Bihter i Behlul padaju sve dublje u zatvoreni krug opasnosti. Behlul otkriva da je mademoiselle nadomak sefa. Izlaže se svim mogućim opasnostima ne bi li se dokopao dokaza koje posjeduje Mademoiselle.


Strasti orijenta 130 epizoda
Dok Behlul nastavlja svoj lov na dokaze o zabranjenoj ljubavi, Adnan doznaje istinu o Katji koju mu nisu rekli. Firdevs misli da je izgubila Četina Ozdera te pod tim izgovorom odlazi vidjeti Bihter. Obračun kćeri i majke završit će novom svađom.


Strasti orijenta 131 epizoda
Firdevs misli da je izgubila Četina Ozdera te pod tim izgovorom odlazi vidjeti Bihter. Obračun kćeri i majke završit će novom svađom. Budući da se bliži dan vjenčanja, Bihter sve teže kontrolira nagomilani bijes te poduzima sve što je u njezinoj moći ne bi li odgovorila Behlula od braka.


Strasti orijenta 132 epizoda
Behlul se pak trudi držati podalje od Bihter ne bi li umanjio grižnju savjesti koja ga proganja iz dana u dan. Mademoiselle ne želi da Nihal bude dio njegove prljave igre te se napokon suočava s Behlulom. Potresena je Behlulovim priznanjem. Adnanove su sumnje sve veće.


Strasti orijenta 133 epizoda
Mademoiselle više ne može mirno promatrati razvoj situacije te se na kraju odlučuje suočiti s Adnanom. Još jedan događaj potresa Nihalinu i Behlulovu vezu čime Bihterina već izgubljena nada ponovno oživljava. Ali njezina sreća nije dugoga vijeka.


Strasti orijenta 134 epizoda
Dok s jedne strane pokušava spojiti kraj s krajem, Adnan uviđa da i dalje sa strahom traga za tragovima zabranjene ljubavi. Mademoiselle je strašno povrijeđena jer ju je Nihal udaljila od kuće. Adnan će odgovore na pitanja koja ga progone ponovno potražiti kod mademoiselle. Bihter i dalje ne gubi nadu da će Behlul odustati od ženidbe s Nihal te dolazi Behlulu s novim prijedlogom. (tvprofil)


Strasti orijenta 135 epizoda
Firdevs razmišlja na dvije strane; s jedne strane razmišlja o Bihter koja očajava te strahuje da će si uništiti život krivim odlukama, s druge strane prisiljena se brinuti se za vlastitu budućnost.


Strasti orijenta 136 epizoda
Dok u domu Zijagilovih raste uzbuđenje zbog vjenčanja, Bihter se suočava sa strahovitom istinom da se bliži trenutak kada će izgubiti Behlula.


Strasti orijenta 137 epizoda
Bihter i Behlul planiraju se potajno sastati dan prije vjenčanja. Behlul je zove i govori joj da dođe u šumu, Bihter u tajnosti odlazi na dogovoreno mjesto. U isto vrijeme mademoiselle, koju je Nihal izbacila iz kuće, dolazi posjetiti Bešira kojemu se stanje pogoršalo.


Strasti orijenta 138 epizoda
Bihter i Behlul planiraju se potajno sastati dan prije vjenčanja. Behlul je zove i govori joj da dođe u šumu, Bihter u tajnosti odlazi na dogovoreno mjesto. U isto vrijeme mademoiselle, koju je Nihal izbacila iz kuće, dolazi posjetiti Bešira kojemu se stanje pogoršalo.


Strasti orijenta 139 epizoda
U trenutku kada Bihter odlazi u šumu, mademoiselle ulazi putem koji iz šume vodi na ulicu. Izašavši iz taksija, ugleda Behlulov auto. Od posluge je doznala da Behlul posljednje tjedne prije vjenčanja provodi na svojoj novoj jahti.


Strasti orijenta 140 epizoda
Nakon smrti supruge bogataš Adnan Ziyagil povukao se iz društva te cijeli svoj život fokusirao na svoju djecu, prelijepu kći Nihal i sina Bulenta. U Adnanovu životu postoje još neki ljudi bez kojih ne može zamisliti svakodnevnicu - poput dadilje Deniz te nestašnog nećaka Behlula. No misleći kako je njegov ljubavni život završen, Adnanov susret s fatalnom Bihter mu dokaže kako u njegovom srcu ima mjesta za još jednu ženu. Očaran prelijepom i mnogo mlađom Bihter, Adnan je zaprosi, a djevojka pristane unatoč neodobravanju okoline. Bihter ima i svoju stranu priče. Naime, ona je odrasla uz manipulativnu i proračunatu majku Firdevs, koja ne preže ni pred čim kako bi se domogla novca. Upravo iz tog razloga Bihter postane suparnica svojoj majci koja je više od svega htjela postati suprugom moćnog Adnana. Brak između moćnika i lijepe djevojke pokrenut će lavinu strasti i prijevare koja se teško može zaustaviti. Nakon udaje, Bihter nije razmišljala da joj novi ukućan postaje i privlačni Adnanov nećak Behlul, koji će u njoj probuditi intenzivne osjećaje. Nakon što padne u naručje voljenom muškarcu te prevari svog supruga, Bihter će morati računati i na još jednu protivnicu, svoju majku. Uvjerena kako joj je se konačno pružila priliku da se osveti kćeri, Fidervs napravi sve u svojoj moći da oženi Behlula za Adnanovu kći Nihal te uništi Bihter svaku priliku za ljubav. Između strasti, prijevare i osvetoljubive majke Bihter mora pronaći način da vrati ljubav natrag u svoj život....
Noviji Stariji