Turska serija Majka po epizodama

Annem
Majka 1 epizoda 
Iako je od toga prošlo već 16 godina, gospođa Emine i dalje ne može prihvatiti rastavu svoga sina, ministra Muse Bajrija, i Zejnep. Emine nema nikakvih vijesti o Zejnep i brine se što se s njom dogodilo. U Musinu se pak životu mnogo toga promijenilo nakon rastave. Postao je ministar i samo što se nije oženio. Zejnep uzdržava kćer prodajom brze hrane na tržnici. Gondža ne zna ništa o Musi, već ga zna samo kao ministra. Zejnep pokušava sve da bi usrećila svoju kćer, no to joj ne uspijeva. Gondža je toliko buntovna zbog svoga života da joj ništa od toga što majka za nju učini nije dovoljno. Zaljubljena je u zgodnog i bogatog dječaka iz razreda, Ejmena, a i on gaji iste osjećaje prema njoj.


Majka 2 epizoda
I dok je Zejnep shrvana tugom zbog Gondžina bijega od kuće, Musa saznaje da ima kćer. Obračunavajući se s prošlošću, muči ga savjest. Zejnep ne zna što joj je činiti nakon što joj je kći pobjegla. Odjednom na svjetlo dana izlazi tajna koju je godinama skrivala. Radi sve što je u njezinoj moći da Musa ne sazna za Gondžu. Ali Musa u potpuno neočekivanom trenutku prima telefonski poziv te saznaje da ima kćer po imenu Gondža. Kroz glavu mu, poput filma, prolazi čitav život te se obračunava s prošlošću.


Majka 3 epizoda
Gondža proživljava šok nakon što čuje razgovor Zejnep i Muse. I dok su Zejnep i Musa i dalje pod dojmom ponovnog susreta licem u lice nakon toliko godina, Gondža proživljava pravi preokret saznavši nakon 16 godina da ima oca. Odjednom se nađe u takvoj bezizlaznoj situaciji da ne zna što joj je dalje činiti. Ne može podnijeti da su joj majka i ujak godinama lagali da joj je otac umro te majci okreće leđa. Zejnep je jako ljuta na Musu, uvjerena da je on sve upropastio i tuguje jer kći ne želi s njom razgovarati. Musa odmah objeručke prihvaća Gondžu te se ponaša kao da već godinama zna da mu je ona kći.


Majka 4 epizoda
Nakon što je pobjegla da bi slomila majčinu ustrajnost i time osigurala prodaju zemlje, Gondža utočište pronalazi kod Mehmeta. On više ne može podnijeti da Zejnep i dalje tuguje te nakon što sazna da je istina o Musi Bajriju izašla na vidjelo, odvodi Gondžu kući. Ali svima je promakla jedna velika stvar − Musa Bajri saznao je istinu.


Majka 5 epizoda
Gondža proživljava šok nakon što čuje razgovor Zejnep i Muse. I dok su Zejnep i Musa i dalje pod dojmom ponovnog susreta licem u lice nakon toliko godina, Gondža proživljava pravi preokret saznavši nakon 16 godina da ima oca. Odjednom se nađe u takvoj bezizlaznoj situaciji da ne zna što joj je dalje činiti. Ne može podnijeti da su joj majka i ujak godinama lagali da joj je otac umro te majci okreće leđa.


Majka 6 epizoda
Zejnep je jako ljuta na Musu, uvjerena da je on sve upropastio i tuguje jer kći ne želi s njom razgovarati. Musa odmah objeručke prihvaća Gondžu te se ponaša kao da već godinama zna da mu je ona kći. Ajše počinje strahovati da će izgubiti Musu i shvaća da više ne može samo tako hladnokrvno promatrati s distance razvoj situacije. Musa odjednom ulazi u Gondžin život te i nju želi učiniti dijelom svoga života. Nakon što je nakon mnogo godina našao kćer, više je nikada ne želi ostaviti.


Majka 7 epizoda
Musa je iznimno sretan jer mu se ostvario san o kojemu je godinama sanjao te odsad želi svoju kćer uza se. Jedini mu je cilj biti s Gondžom i biti joj ono što joj dosad nije bio − otac. Ali Zejnep nikako ne može shvatiti takvo Musino razmišljanje te ne može kontrolirati ljutnju koju prema njemu osjeća. Iako je Musa ustrajan u svojoj odluci, Zejnep mu ne želi dati svoju kćer. Musa, ne gubeći ni trenutka, poduzima sve kako bi se približio kćeri i polako pridobio njezinu ljubav.


Majka 8 epizoda
Zejnep je strašno zabrinuta zbog Musinih postupaka i boji se da će Gondža otići k ocu. Mehmet to ne može shvatiti te se ljuti na sestru zbog takvog stava. Gondža se počela zbližavati s Ejmenom. Koliko god se trudila držati podalje od Muse, polako počinje prihvaćati činjenicu da joj je on otac. Olakotnosti koje joj donosi činjenica da joj je otac ministar olakšavaju joj zbližavanje s Ejmenom. Odnos između Ibrahima i Zahre počinje se zahlađivati. Ibrahim se prema njoj bez razloga počinje grubo ponašati, nitko u obitelji ne može shvatiti zašto se tako promijenio. Ali više ne može sakriti ljubav koju gaji prema Zejnep. Omer primjećuje promjene na ocu. Ajše je potajno sve više uznemirena zbog Zejnep te čak postaje na nju ljubomorna, ali to nikako ne želi dati do znanja Musi i pokušava se naviknuti na promjene, ne znajući da je progoni misteriozna osoba.


Majka 9 epizoda
Musa i Zejnep sastaju se zbog kćeri. Zejnep je zbunjena nakon razgovora s Musom. Ajše je hospitalizirana nakon nemilog događaja koji ju je zadesio. Zejnep ne želi ostaviti Musu samog u ovoj situaciji te usprkos svemu odluči biti uz njega i učiniti sve što je u njezinoj moći da pomogne Ajše. Njoj neće biti nimalo drago kad sazna da život duguje Zejnep.


Majka 10 epizoda
Ali iskazuje Zejnep osjećaje koje ne može kriti te shvaća da ga Zejnep doživljava jedino kao prijatelja. Prisiljen je prihvatiti takvu situaciju i zbog toga ne zna što mu je činiti. Sada već svi počinju otkrivati da je Gondža kći Muse Bajrija i polako izlazi na svjetlo dana istina koju je Zejnep skrivala 16 godina, kao i tajne koje Gondža krije od majke. Za Zejnep neće biti nimalo lako suočiti se s tom bolnom istinom, ali ni Gondžina situacija nije drukčija. Sada će svi njezini školski prijatelji, kao i Ejmen, otkriti kakvim je zapravo životom Gondža živjela.


Majka 11 epizoda
Zejnep razmišlja kako je za Gondžu bolje da živi s ocem te pokušava kćer udaljiti od sebe. Gondža pak odlazi k ocu misleći da je majka ne želi. Kako bi poslala kćer ocu, Zejnep se pokušava udaljiti od kćeri. Gondža ne shvaća majčino čudno ponašanje. Misli da je majka više ne želi te odluči otići od kuće i preseliti se k ocu. Musa, čuvši tu vijest, ostaje potpuno šokiran ne očekujući takvo što od Zejnep. Gondža je jako ljuta na mamu.


Majka 12 epizoda
Zejnep je jako tužna zbog toga što je prisiljena udaljiti se od kćeri. Dok je Musa i čitava njegova obitelj sretna zbog Gondžina dolaska, Ajše je iznimno uznemirena zbog Zejnepine iznenadne promjene mišljenja. Gondža je sretna zbog očeve pažnje i lagodnog života, ali nikako ne može prihvatiti činjenicu da ju je majka poslala ocu. Čini se da je u Gondžinu životu sve u redu. Za Zejnep je život bez Gondže gori od smrti, ali tješi je spoznaja da će joj kći živjeti lagodnim životom. Ali za njih iznova počinju teški dani. Gondžin i Zejnepin život puni naslovne stranice novina i sada svi znaju tko je ministrova kći te tko je njezina majka. Ajše prelazi svaku mjeru te se odlučuje suočiti sa Zejnep uputivši joj takvo neumjesno pitanje da se Zejnep više ne može suzdržati… Zejnep nikako ne može iz glave izbiti razgovor s Musom. Toliko je zbunjena da ne zna što joj je činiti. Razmišlja što je bolje za Gondžu: lagodan život u izobilju s ocem ili život s majkom u siromaštvu i teškoćama koje takav život nosi sa sobom?


Majka 13 epizoda
Zejnep očekuje iznenađenje koje joj priređuju kći Gondža i Musa. Zejnep je potpuno izluđena zbog Ajšeina ispitivanja je li Gondža uistinu Musina kći ili joj je otac netko drugi. Ne može vjerovati u ono što je čula te odluči zaprijetiti Ajše. Ajše ostaje šokirana vidjevši pred sobom tako snažnu ženu. Zehra napušta Ibrahima i seli se zajedno s Derjom k Emini. Emine i Musa nikako ne mogu shvatiti takav Ibrahimov nezainteresirani stav. Nakon što priča o Zejnep i Gondži dospije u novine, na vidjelo izlazi prava istina koju je Gondža krila od svojih prijatelja što je dovodi u tešku situaciju.


Majka 14 epizoda
Ajšina trudnoća ostavlja u šoku Musu, a potom i Zejnep, koja tu vijest saznaje od Mehmeta. Musa je potpuno šokiran telefonskim razgovorom s Ajše. Ajše je trudna. Ne znajući što mu je činiti, Musa isti tren odlazi k Ajše. Potpuno je zbunjen. Tek što se uz Gondžu počeo navikavati na ulogu oca, sada saznaje da će po drugi put postati otac. Ajše nikada prije nije razmišljala o djeci te je potpuno shrvana novonastalom situacijom. Mehmetu i Sureji napokon se osmjehnula sreća. Mehmet je dobio posao kao Musin osobni vozač. Sada su Sureja i Mehmet nadohvat ostvarenju svojih snova.


Majka 15 epizoda
Mehmet primjećuje da je Ajše trudna te prenosi vijest Zejnep smatrajući da je to nešto što bi ona morala znati. Saznavši za Ajšinu trudnoću i rastavu s Musom, Zejnep ostaje potpuno šokirana.Trudna Ajše nije sigurna želi li roditi dijete. Dosad joj uloga majke nije bila ni na kraj pameti, ali njezini se osjećaji i mišljenje mijenjaju nakon što je otkrila da je trudna.


Majka 16 epizoda
Nakon što Musa saznaje za njezinu trudnoću, odluči se njome oženiti. Ali Ajše nije tip žene koji će se vjenčati samo zato što nosi nečije dijete. Postoji samo jedan uvjet pod kojim će se udati za Musu: udat će se za njega samo ako i on nju uistinu voli onoliko koliko ona voli njega. Zejnep je i dalje teško prihvatiti da Musa i Ajše čekaju dijete. Osjećaje koje drži u sebi odluči podijeliti s Alijem te svakom riječju daje do znanja da nije preboljela Musu. Mehmet određuje datum vjenčanja te na svadbu poziva i Musu koji dolazi s čitavom obitelji.


Majka 17 epizoda
Musa i Zejnep zbog Mehmetova i Surejina vjenčanja prisiljeni su naći se na istome mjestu te večer prolazi u napetoj atmosferi. Čitavo su vrijeme oči sviju uprte u njih te s velikim zanimanjem čekaju što će se s njima dvoma dogoditi. Musa i Zejnep u neočekivanom se trenutku nađu na plesnom podiju zajedno plešući. Uzbuđeni što se nakon toliko godina nalaze toliko blizu jedno drugomu, ne znaju što im je činiti.


Majka 18 epizoda 
Ali nije nimalo zadovoljan što je i Musa na vjenčanju i više ne može potiskivati ljubav koju osjeća prema Zejnep te to na vrlo jasan način daje do znanja. Ni Musi se ne sviđa Ali, no njegovo je ponašanje mnogo stabilnije. Ibrahim, krenuvši na pogrešan životni put, uopće nije uzeo u obzir da će tako izgubiti Zehru. Misli da će ga Zehra uvijek čekati bez obzira na to što učini. Kada mu poslovi ne krenu onako kako je on to zamislio, još će se više razljutiti na Zehru, ali i pretjerivati s ljubavlju koju prema njoj osjeća. Na kraju svadbenog slavlja neočekivani će događaj ponovno poljuljati ravnotežu.


Majka 19 epizoda  
Musa želi znati koja je Zejnepina odluka, želi li postati Alijeva žena. Gondži u neočekivanom trenutku pozli te odmah završi u bolnici. Taj nemili događaj uznemiri čitavu obitelj. Ajše više ne može podnijeti Musinu nezainteresiranost. Ne mogu shvatiti jedno drugo i uopće ne razgovaraju. Ajše polako počinje primjećivati Ugurov interes te to stvara kaos u njezinoj glavi. Musa i Zejnep svakim se susretom sve više zbližavaju, a da toga nisu ni svjesni. Ali oboje ih zbunjuje Alijeva prosidba.


Majka 20 epizoda 
Musa želi znati koja je Zejnepina odluka, želi li postati Alijeva žena. Gondži u neočekivanom trenutku pozli te odmah završi u bolnici. Taj nemili događaj uznemiri čitavu obitelj. Ajše više ne može podnijeti Musinu nezainteresiranost. Ne mogu shvatiti jedno drugo i uopće ne razgovaraju. Ajše polako počinje primjećivati Ugurov interes te to stvara kaos u njezinoj glavi. Musa i Zejnep svakim se susretom sve više zbližavaju, a da toga nisu ni svjesni. Ali oboje ih zbunjuje Alijeva prosidba.


Majka 21 epizoda
Musa i Zejnep susreću se zbog Gondžine bolesti. Iznenadno se vjenčanje Ajše i Muse odvilo bez ičijeg znanja. Samo su Ibrahim i Šeref znali za vjenčanje. Nakon što Gondža sazna da pati od napada panike, odluči se udaljiti od prijatelja i od Ejmena. Ne želi prihvatiti bolest te je stoga odlučuje tajiti od prijatelja. Ponovno doživljava napad kakav je doživjela i prije i to joj stvara probleme. Ugur otvoreno pokazuje interes prema Ajše te je čak postao i ljubomoran, što Ajše svakim danom sve više začuđuje. Zejnep se s vremenom sve više zbližava s Alijem, a da toga i nije svjesna. Hoće li to zbližavanje dovesti do napretka u njihovu odnosu?


Majka 22 epizoda
Zejnep i Ali nakon razgovora se odluče zaručiti. Ova situacija veseli i Omera i Gondžu, kojoj je odsad važna jedino majčina sreća. Zejnep je bilo poprilično teško donijeti odluku o zarukama, ali sada postoji i jedan mnogo teži problem: reći to Musi. Musa nije rekao Zejnep da se oženio, ali ona je odlučna u tome da mu kaže. Musa je mislio da će se problemi riješiti nakon ženidbe, ali situacija nije uopće onakva kakvoj se nadao. Ajše ponovno postaje napeta jer mora tajiti svoj brak od sviju. Musu takva situacija nimalo ne veseli.


Majka 23 epizoda
Koliko god da joj je to teško, Zejnep odluči reći Musi za zaruke s Alijem što Musu potpuno dotuče. Jako mu je teško, s jedne strane zato što Zejnep nije rekao da se vjenčao s Ajše, a s druge strane zbog vijesti koju je upravo od nje čuo. Zejnep se čudno osjeća. Nikako ne može odlučiti je li postupila ispravno odlučivši se zaručiti za Alija. Ugur iz Ajšeina raspoloženja zaključuje da su odnosi između nje i Muse zahladili te ohrabren time vidi u tome priliku da se zbliži s Ajše.


Majka 24 epizoda 
Gondža i Zejnep ne mogu vjerovati u ono što su saznale preko televizije: Musa i Ajše su se vjenčali. Ova je vijest posebno potresla Gondžu koja je iznimno ljuta na oca i više ne želi s njim imati posla. I Ajše, kao i Zejnep i Gondža, vidi ovu vijest na televiziji. Ona ne zna ništa o toj vijesti te će joj biti iznimno teško objasniti Musi da nema veze s time. I ostali će članovi obitelji ostati u šoku kad saznaju ovu vijest.Ugur iz Ajšeina raspoloženja zaključuje da su odnosi između nje i Muse zahladili te ohrabren time vidi u tome priliku da se zbliži s Ajše.


Majka 25 epizoda
Ajše i Musa odlučili su se rastati. Ajše to objavljuje u svome televizijskom programu, zbog čega svi ostanu u šoku. Ajšeini su postupci jako zasmetali ostalima, a pogotovo Musi. Hoće li se Musa nakon ovoga moći ponovno pomiriti sa kćeri, hoće li moći ponovno pogledati Zejnep u lice? Nakon toliko uzastopnih ružnih stvari Musa će se suočiti s neočekivanom istinom. Ta će situacija potpuno promijeniti živote drugih.Musa i Mehmet na putu u Ankaru doživljavaju tešku prometnu nesreću. Ajše, Zejnep i ostali članovi obitelji kreću u Ankaru čim čuju vijest. Mehmetovo je stanje stabilno, ali Musino je ozbiljno te on mora na operaciju. Svi koji su došli u bolnicu u velikom su šoku. Na isti dan toga nemilog događaja rastaju se i Ibrahim i Zehra. Pomisao da su joj odsad roditelji rastavljeni jako rastužuje Derju. Zejnep pokušava zaobići Musu u bolnici. I dok se Zejnep udaljava od Muse znajući da je Ajše uz njega, Musa se njoj pokušava približiti.


Majka 26 epizoda
Koliko god da to pokušavala kontrolirati, Jaše je sve više zabrinuta i napeta zbog Gondže i Zejnep te se to negativno odražava na odnos s Musom. Ali više ne može utjecati na ljubav koju osjeća prema Zejnep te odlučuje riskirati i zaprositi je. Saznavši za njegovu prosidbu, Musa traži od Zejnep da mu kaže koja je njezina odluka.Gondža više ne može podnijeti da su joj roditelji razdvojeni. Razmišlja jedino o tome kako će ih ponovno spojiti te odluči zgrabiti priliku koja joj se pružila kako bi to i ostvarila.


Majka 27 epizoda
Koliko god da to pokušavala kontrolirati, Ajše je sve više zabrinuta i napeta zbog Gondže i Zejnep te se to negativno odražava na odnos s Musom. Ali više ne može utjecati na ljubav koju osjeća prema Zejnep te odlučuje riskirati i zaprositi je. Saznavši za njegovu prosidbu, Musa traži od Zejnep da mu kaže koja je njezina odluka.


Majka 28 epizoda
Musa pita Zejnep koji je njezin odgovor na Alijevu prosidbu, ali ne dobiva odgovor. Takva ga situacija s jedne strane jako razljuti, a s druge zabrine. Zejnep primjećuje Musino raspoloženje te se potajno tomu raduje. Zehra samo razmišlja o svome novom životu sa kćeri te ulaže veliki trud kako bi stala na vlastite noge. Sureji i Mehmetu napokon se ostvaruje san o kojem su dugo maštali.


Majka 29 epizoda
Sureja je trudna. Čitava je obitelj, a ponajprije Mehmet, neizmjerno sretna. Na Gondžu svakim danom sve više utječe činjenica da su joj roditelji razdvojeni. Gondža je popustila u školi, a prijateljstvo s Ejmenom svakim danom sve više pati. Musu i Zejnep potpuno je zbunila Alijeva prosidba. Musa želi znati koja je Zejnepina odluka, želi li postati Alijeva žena. Gondži u neočekivanom trenutku pozli te odmah završi u bolnici. Taj nemili događaj uznemiri čitavu obitelj. Ajše više ne može podnijeti Musinu nezainteresiranost.


Majka 30 epizoda
Zejnep i Ali nakon razgovora se odluče zaručiti. Ova situacija veseli i Omera i Gondžu, kojoj je odsad važna jedino majčina sreća. Zejnep je bilo poprilično teško donijeti odluku o zarukama, ali sada postoji i jedan mnogo teži problem: reći to Musi. Musa nije rekao Zejnep da se oženio, ali ona je odlučna u tome da mu kaže.


Majka 31 epizoda
Musa i Zejnep susreću se zbog Gondžine bolesti. Iznenadno se vjenčanje Ajše i Muse odvilo bez ičijeg znanja. Samo su Ibrahim i Šeref znali za vjenčanje. Nakon što Gondža sazna da pati od napada panike, odluči se udaljiti od prijatelja i od Ejmena. Ne želi prihvatiti bolest te je stoga odlučuje tajiti od prijatelja. Ponovno doživljava napad kakav je doživjela i prije i to joj stvara probleme.Ibrahim pokušava poduzeti nešto s nadom da bi ponovno mogao osvojiti Zehrino srce usprkos tomu što su se rastali. Ugur otvoreno pokazuje interes prema Ajše te je čak postao i ljubomoran, što Ajše svakim danom sve više začuđuje. Zejnep se s vremenom sve više zbližava s Alijem, a da toga i nije svjesna. Hoće li to zbližavanje dovesti do napretka u njihovu odnosu?


Majka 32 epizoda
Grad odlučuje da će se sajam na kojemu se nalazi i Zejnepina kuća preseliti s tog područja te će se na njegovu mjestu izgraditi veliki trgovački centar. I Ibrahim je dio tog projekta. Ali Zejnep to nema namjeru dopustiti. Ibrahim je pak ustrajan u odluci da izbaci odande Zejnep. I dalje raste napetost između Muse i Ajše. Koliko god da to pokušavala kontrolirati, Ajše je sve više zabrinuta i napeta zbog Gondže i Zejnep te se to negativno odražava na odnos s Musom. Ali više ne može utjecati na ljubav koju osjeća prema Zejnep te odlučuje riskirati i zaprositi je. Saznavši za njegovu prosidbu, Musa traži od Zejnep da mu kaže koja je njezina odluka.


Majka 33 epizoda
Musa je mislio da će se problemi riješiti nakon ženidbe, ali situacija nije uopće onakva kakvoj se nadao. Ajše ponovno postaje napeta jer mora tajiti svoj brak od sviju. Musu takva situacija nimalo ne veseli. Zejnep i Ali su nakon donesene odluke počeli provoditi više vremena zajedno. Primijetivši to, Musa osjeća da se nešto događa.


Majka 34 epizoda
Ugur iz Ajšeina raspoloženja zaključuje da su odnosi između nje i Muse zahladili te ohrabren time vidi u tome priliku da se zbliži s Ajše. Zejnep i Gondžu u neočekivanom trenutku koji nisu mogle čak ni zamisliti otkrivaju nešto što će ih obje potpuno šokirati.


Majka 35 epizoda
Gondža i Zejnep ne mogu vjerovati u ono što su saznale preko televizije: Musa i Ajše su se vjenčali. Ova je vijest posebno potresla Gondžu koja je iznimno ljuta na oca i više ne želi s njim imati posla. I Ajše, kao i Zejnep i Gondža, vidi ovu vijest na televiziji. Ona ne zna ništa o toj vijesti te će joj biti iznimno teško objasniti Musi da nema veze s time. I ostali će članovi obitelji ostati u šoku kad saznaju ovu vijest.


Majka 36 epizoda
Odjednom pred Musu dolazi žena s kojom je prevario Zejnep. Musa je u nevjerojatnom šoku. Ali Hulja je ustvari došla iz potpuno drugih razloga od očekivanih. Nakon što je dala izjavu na televiziji o rastavi, Musa Ajše više ne odgovara ni na telefonske pozive. Njihova je rastava neizbježna. Ibrahim i dalje ne odustaje od Zehre. Grabi svaku priliku da joj se približi, što Zehri svakim danom sve više smeta, ali s druge joj strane takvo Ibrahimovo ponašanje i imponira.


Majka 37 epizoda
Hoće li se Musa nakon ovoga moći ponovno pomiriti sa kćeri, hoće li moći ponovno pogledati Zejnep u lice? Nakon toliko uzastopnih ružnih stvari Musa će se suočiti s neočekivanom istinom. Ta će situacija potpuno promijeniti živote drugih.


Majka 38 epizoda
Odjednom pred Musu dolazi žena s kojom je prevario Zejnep. Musa je u nevjerojatnom šoku. Ali Hulja je ustvari došla iz potpuno drugih razloga od očekivanih. Nakon što je dala izjavu na televiziji o rastavi, Musa Ajše više ne odgovara ni na telefonske pozive. Njihova je rastava neizbježna. Ibrahim i dalje ne odustaje od Zehre. Grabi svaku priliku da joj se približi, što Zehri svakim danom sve više smeta, ali s druge joj strane takvo Ibrahimovo ponašanje i imponira.


Majka 39 epizoda
Ugura kao da je Ajšeina izjava na televiziji o prekidu još više ohrabrila da joj se približi. Hoće li praznina u kojoj se Ajše iznenadno našla nakon prekida s Musom ići u korist Uguru? Ali je usprkos svemu iznimno sretan zbog zaruka sa Zejnep te čini sve što je u njegovoj moći da je učini sretnom. Ali Zejnep se osjeća tako zbunjeno da više i ne zna što da misli.


Majka 40 epizoda
Zejnep više ne može podnijeti da baka živi sama te je dovodi svojoj kući. Musa se nakon rastave od Ajše sve više počeo približavati Zejnep. Aliju ta situacija prilično smeta te je njegova nelagoda uzrok Zejnepinim brigama. Ibrahim se još više trudi kako bi se približio Zehri. Ugur ne propušta nijedan Ajšein slobodni trenutak, hvata svaku priliku kako bi joj se približio. Počinju simpatije između Omera i Pinar. Pinarina veza s Barišom nikako da sjedne na svoje mjesto te odluči prekinuti s njime. Zejnep zahvaljujući Gondži shvaća jedan vrlo bitan detalj iz prošlosti. To je za Zejnep veliki šok.


Majka 41 epizoda
Ajše, da bi se osvetila Arzu, povlači takav potez da svi, a prije svega Arzu, ostaju u šoku. Zejnep je uznemirena zbog stalnih anonimnih poziva. Ne shvaća tu situaciju koja joj počinje smetati i koja je potpuno zbunjuje. Zehra ne odgovara na Ibrahimovu zainteresiranost, ali u jednom trenutku kao da mu se počinje približavati. Ugur je uhvatio Ajše potpuno bespomoćnu i koristi svaki trenutak kako bi joj se približio. Osoba koja zove Zejnep sa skrivenog broja netko je komu se uopće ne bismo nadali i ta će osoba polako promijeniti živote svih.


Majka 42 epizoda
Zejnep počinje gubiti živce zbog tajanstvenih poziva. I dalje ne zna o kome je riječ, ali shvatila je da je riječ o ženskoj osobi. Nakon mnogo godina Hulja dolazi pred Musu. Ali razlog tomu nije Musa, nego njezin sin. Hulji nije preostalo još mnogo vremena te od Muse traži pomoć za svoga sina jer je on jedina osoba kojoj ga može povjeriti.


Majka 43 epizoda
Arzu, koja je zaslužila kaznu nakon onoga što je učinila Ajše, odjednom preokreće situaciju. Ajše joj se osvetila, što još više izazove Arzu. Hulja se prije smrti susreće s Musom u bolnici i, kao da mu želi priznati grijehe, kaže mu stvari koje će ga duboko potresti. To će zbuniti čitavu obitelj. Prije mnogo godina Ibrahim je upoznao Musu s Huljom s namjerom da Musa prevari Zejnep. Musa saznaje tu tajnu od Hulje nakon mnogo godina te napada Ibrahima.


Majka 44 epizoda
Ibrahim se razljuti te odluči počiniti samoubojstvo. Ajše i Arzu našle su se licem u lice i odlučile otvoreno porazgovarati. Nakon Ibrahimova pokušaja samoubojstva čitava je obitelj u šoku i ne može shvatiti kako je do toga došlo. Trenutačno su svi preokupirani samo jednim pitanjem: zašto je Ibrahim to učinio?


Majka 45 epizoda
Nakon što Hulja objasni Musi da su oboje bili samo dio Ibrahimove igre, Musa to objašnjava Zejnep. Takvo objašnjenje situacije počinje davati tračak nade njihovu odnosu. Ugur i Ajše su se prilično zbližili. Ugur se uopće ne žali na takvu situaciju jer je to upravo ono što želi. Ali Ajše se iz dana u dan osjeća sve gore.  


Majka 46 epizoda
Prijateljstvo između Derje i Ismaila svakim danom sve više napreduje. Ali postoji jedan problem. Ismail katkad nema mjeru i svojim potezima što u Derji stvara napetost. Zejnep odjednom odlučuje donijeti iznenađujuću odluku. Tko zna što li će sve ta odluka promijeniti? Musa se na sve moguće načine pokušava približiti Zejnep.


Majka 47 epizoda
Zejnep pak sa zanimanjem promatra svaki Musin pokret.Musa se na sve moguće načine pokušava približiti Zejnep, a ona ne zna što joj je činiti. Sa zanimanjem promatra svaki Musin pokret. Neuspjeli pokušaj samoubojstva Ibrahim će iskoristiti za ponovno vraćanje svoje obitelji. Pomiri se sa Zehrom te oni odluče ponovno postati obitelj. Zasad se sve čini kao da je u najboljem redu. Ali zaboravljeno je jedno: Zehra ne zna pravu istinu. Ali se teško nosi s teretom prekida sa Zejnep. Čak ni Zejnep ne primjećuje ono što Ali u sebi proživljava. Dok život nekima donosi lijepe stvari, drugima donosi patnju. Pitamo se komu će ovaj put donijeti patnje?


Majka 48 epizoda
Neočekivani razvoj događaja između Ajše i Muse zasad će ostati njihova tajna. Ali Mehmet kao da nešto primjećuje. Mehmet i dalje živi u velikoj boli zbog gubitka Sureje i sve mu je teže živjeti bez nje. Odnos između Ibrahima i Zuhre poprilično je zatoplio te su na putu da ponovno postanu obitelj.


Majka 49 epizoda
Napetost između Derje i Ismaila svakim danom sve više raste i sada su to već i drugi počeli primjećivati. Kao i Mehmet, i Emine osjeća da nešto ne ide kako treba. Tko li će samo uspjeti raspetljati taj čvor? Zejnep, Gondža i ostali odluče Mehmetu prirediti iznenađenje te mu zajedničkim snagama uređuju novu kuću.


Majka 50 epizoda
Ugur je opsjednut Ajše i svaki put pronađe način kako da joj se približi. Zejnep, Gondža i ostali odluče Mehmetu prirediti iznenađenje te mu zajedničkim snagama uređuju novu kuću. Ibrahim polako počinje osjećati da Derja ima dečka. U obitelji vladaju velike tenzije. Osim Mehmeta, i Zejnep se po glavi počela motati Musina i Ajšeina tajna. Musa je stjeran u kut. (sapunice)
Noviji Stariji