Crna Ruža epizode

Karagül
Starije epizode                    Novije epizode


Crna ruža 51 epizoda (druga sezona)
Kendal je neizmjerno ljut i ne moze podnijeti vise nista i zavrsava u jednoj nesreci koja ce ga zadesiti. Baran odlazi kod Narin i Oguza i zatice ih zajedno na kafi, nakon cega ih pita sta oni rade zajedno i uzima za vrat Oguza kome prijeti, a Oguz mu kaze istinu. Riza obavjestava majku Kadrije kako je izbio pozar u kome se nasao Kendal. Serdar i Maya se nadju krisom ali ih nadje Ada koja je ostala bez rijeci nakon toga.Baran udara Oguza, Narin je bespomocna i moli Barana da prestane. Narin se pokusa ubiti, presijece vene. Svi se sokiraju nakon sto vide Barana kako nosi Narin koja je bez svijesti i na kojoj je krv. Svi se pitaju zasto je to ona ucinila. Maya sjedi sa Serdarom i kaze mu kako ga voli i kako mu je bila napisala pismo u kome mu je priznala da ga voli i to pismo baca u vodu. Sibel objasnjava Ajse kako se sve odigralo i kako i zasto joj nije rekla da je njena kcerka. Ajse joj govori da ce se dijete spasiti da se ne brine. Ajse i Sibel se nikako ne mogu spojiti kao majka i kcerka, jer je Ajse povrijedjena nakon sto je saznala istinu. Melek je kidnapovana. Maya i Ada su u sukobu zbog Serdara koga obje vole neizmjerno. Firat cita pismo koje mu je ostavio Murat i saznaje svu istinu o Baranu...

Crna ruža 50 epizoda (druga sezona)
Melek se pita ko je Kendal, jer vise nema granice njegovim greskama. Ozlem se kune da ce ga unistiti misleci na Kendala. Kendal pronalazi u latici  napisano na papiru "Muratov ubica" i sada se zabrinuo ko mu to postavlja. Baranu postavljaju pistolj na celo. Ada i serdar imaju nesrecu s motorom i padaju s motora. Ozlem posjeduje cd na kome je istina koju ce poslije ostaviti Ebru kako bi je ona saznala. Firat i Kendal se opet sukobljavaju i Kadrije pokusava da ih rastavi. Sada su Ada i Maya u svadji, jedna drugu prate svjesne toga da su obje zaljubljene u jednog covjeka, ali ciji ce on na kraju biti? Baran je zapao u velike probleme i  ne zna kako se izvuci iz njih. Ada se nalazi sa Serdarom a Maya prica svojoj prijateljici o zaljubljenosti i ona joj priznaje da je zaljubljena. Adu Serdar vozi na motoru. U vili je malo slavlje povodom Ruzgarovog rodjendana....Kendal vodi Ozlem na camac i tamo joj i prijeti da ce je ubiti. Baran se svadja sa Narin i govori joj sta toliko trci za njim i dosadjuje joj. Ada govori Ebru zar ce i dalje da gleda kako ih polako svi ubijaju u vili i zar nece vec jednom otici iz vile. Ebru tjesi Adu i pokusava je urazumiti ali Ada ne zeli da slusa. Narin je zabrinuta za Barana jer misli kako ga polahko gubi. Ada nestaje. Svi su sada zabrinuti za Asima jer je nestao. Sibel je nestrpljiva da vidi svoga sina ali joj doktori uporno to uskracuju i ne dopustaju joj da ide vidjeti sina. Sibel ipak nekako kradom ustaje iz kreveta i odlazi u sobu da vidi svog sina. Svi traze Asima i misle da je Asim nesto sebi ucinio. Baran odlazi kod Kendala i galami na njega sto je zabrinut samo za sina koji mu se tek rodio a ne za Asima koji je nestao i ne zna se nista o njemu i kaze mu kako je on i njemu otac. Sibel govori Ajse kako joj je ona prava majka...


Crna ruža 49 epizoda (druga sezona)

Kendal dolazi kod Firata i zove ga da dodje veceras kod njega. Baran odlazi kod Narin i kaze joj da je danas nesto cuo i da ne zna kako ce i sta ce. Narin je uplasena jer ne zna sta je cuo i boji se da nije saznao istinu ciji je sin. Ozlem ipak jos nije iskoristila snimak koji ima. Kendal se opet svadja sa majkom jer tjera po svome. Ada i Maja dolaze kuci i Ada zaustavlja Maju i kaze joj da je nece pustiti dok joj ne kaze sta joj je i sta joj je ona ucinila pa se tako ponasa ali joj Maja izbjegava reci istinu.Kendal je napravio ogromnu festu povodom rodjenja nejgovog sina i tu su svi pozvani a dok Ada gleda u Serdara Serdar gleda Maju. Asim i Emine nisu htjeli ici na festu. Kendal je presretan i samo igra. Serdar i Ada odlaze vani a Maja gleda za njima. Ada govori Serdaru da ne zna sta se desava sa Majom. Asim izlazi napolje. Ada odlazi u vilu uzeti neke stvari i kaze Serdaru da je saceka a u sobi pronalazi pismo koje je Maja napisala Serdaru i kako mu priznaje da ga voli. Nakon sto to pismo Ada procita sokira se. Svi su otisli da vide malenu bebu i svi se dive djetetu. Doktor dolazi kod Sibel i pregledaju je. Narin uzima prsten koji joj je Oguz dao i stavlja ga na ruku. Maja je jako zabrinuta i Ada se pita sta joj je. Maja je pomalo bezobrazna prema Adi i ne ponasa se prema njoj kao prije sto Adu povrijedi. Sibel zeli da razgovara sa Ebru. 


Crna ruža 48 epizoda (druga sezona)

Sibel kaze Ebru ako se njoj nesto desi da njoj daje na emanet Ajse jer ima osjecaj da joj doktori nesto kriju i da ce se njoj desiti. Sibel kaze Ebru da je Ajse ustvari njena kcerka da je ona rodila a ne njena sestra a to sve cuje Baran. Ebru je shvatila da je Baran cuo razgovor izmedju nje i Sibel. Baranu je krivo sto je to krila i sto nije rekla istinu Ajse. Baranu tesko pada da suti i da ne smije reci istinu Ajse. Ozlem ne zeli da bude vise sa Kasimom izbjegava ga zbog Sibel. Sve pripremaju za dolazak sina Kendalovog i Sibelinog. Maja i Serdar ne kriju svoja osjecanja, Maja mu govori kako se mogla tako zaljubiti i dovesti do te mjere i da li ce se od sada uvijek morati vidjati obzirom da im je sad on sofer. Maja mu govori da ce sve zaboraviti  i moli njega da zaboravi. 


Crna ruža 47 epizoda (druga sezona)

Svi iz vile odlaze u bolnicu da vide Sibel i bebu i donose serbe. Ozlem je nesretna i sva tuzna zbog svega, odlazi vidjeti bebu i place. Sibel se osjeca dobro, i posebno pozeli dobrodoslicu Asimu. Oguz zove Narin da se nadju jer joj ima nesto vazno reci. Nakon sto se nadju on joj kaze kako je voli i kako je uvijek volio i nakon dugog razgovora joj ponudi prsten. Ajse i Baran cekaju u bolnici da se Sibel probudi. Kasim dolazi kod Sibel i Ajse pita Sibel kako je i kako se osjeca, ona joj kaze da je dobro. Doktor gleda nalaze od Kendalovog sina i kaze sestrici da ovo nece biti lako reci porodici. Sibel pita sestricu kada ce moci vidjeti bebu a ona joj kaze da pita doktora. Sibel pita Ajse da li je nesto bilo njenom sinu a ona kaze da nije nista da ga je ona vidjela. 


Crna ruža 46 epizoda (druga sezona)

Ajse kaze Sibel da im je sinoc rekao doktor da biraju izmedju nje i djeteta da jedno moze samo prezivjeti a da je Kendal rekao da zeli bebu zivu. Ozlem ima snimak kojim zeli upropastiti Kendala. Asim ne zeli nista da jede ali ga uvjeravaju Ruzgar i Ebru da sidje i svakako mu Ruzgar popravlja raspolozenje. Doktor dolazi kod Sibel i govori joj da je sve u redu i da se ne brine ni za sebe ni bebu. Emine pravi serbe za  Kendalovog sina. Emine moli Boga da joj cuva njenog Asima. Kasim ulazi kod Sibel u sobu i placuci je moli za oprost. Kendal odlazi pucati iz pistolja da bi razglasio da mu se rodio sin. Nikako ne moze da sakrije srecu. Ajse i Baran odlaze da vide bebu i Ajse komentarise kako je mali. 


Crna ruža 45 epizoda (druga sezona)

Kendal dolazi u vilu i dere se govoreci da mu se rodio sin i da ce mu dati ime Mehdi. Asimu je tesko. Kadrije pita kako je Sibel a on joj kaze da je dobro da ce do sutra biti u bolnici. Narin je sada zabrinuta da ce se Kendal promijeniti prema Baranu jer mu je sada dosao sin na svijet i odlazi kod njega u sobu ali joj ne otvara i kaze joj samo laku noc. Nakon toga Narin odlazi kod Kadrije ali joj ni ona ne otvara
Ajse se istresa na Kendalu i kaze mu da je zbog njega Sibel u takvom stanju. Doktor govori da je Sibel u losem stanju i da moze spasiti samo jedno ili dijete ili majku a Kendal govori da onda spasi dijete nakon cega Ajse poludi i govori mu sta to govori. Kendal zeli da mu doktor spasi dijete mada im doktor da malo nade i kaze da postoji sansa da se oboje spase i da treba da malo pricekaju. 


Crna ruža 44 epizoda (druga sezona)

Ajse odlazi u sobu kod Sibel i moli je da otvori oci jer joj je jedina ona sto je ostala. Kadrije je zabrinuta zbog Sibel. Kendal je sav sretan zbog sina koji mu se rodio i odlazi da ga vidi, stoji pored sina i naziva ga Mehdi. Kendal zove Kadrije i javlja joj da mu se rodio sin. Ajse govori Kendalu ako se desi nesto njenoj sestri da ce ga ubiti i da onda treba da je se boji. Svi su izbezumljeni zbog ponasanja Kendala.
Oguz zove Ebru i pita je da idu na veceru govoreci joj da su Ada, Maya i Deniz sa Serdarom na kafi pa da im se i oni pridruze. Melek razgovara sa Kadrije i kaze joj kako ne bi trebali da kriju istinu od Ebru vec da joj kazu da je Baran njen sin. Kendal dolazi u vilu i zatekne Sibel na podu kako joj Asim pomaze i govori mu da se pomjeri pitajuci ga sta je Sibel. Kasim uzima Sibel u narucje i nosi je u auto da je voze u bolnicu. Ebru razgovara sa Baranom o svemu a narocito o Ajse. Narin ih ugleda i odmah je uhvati ljubomora. 


Crna ruža 43 epizoda (druga sezona)

Kasim i Kendal dovoze Sibel u bolnicu. Sibel se prisjeca poroda i kaze Kasimu Ajse ali ne zavrsava recenicu sto Kasima ostavi u neizvjesnosti. Narin iz daljine samo posmatra Ebru i Barana. Ada, Maya, Deniz i Serdar su dosli u Oguzov stan. Ajse odlazi u bolnicu kod Sibel a Baran odlazi za njom. Ebru zove Kasima da vidi ima li novosti o Sibel. Oguz je pripremio veceru za djevojke ali Deniz uzima svoj tanjur i odlazi u drugu sobu. Kendal je odveo Kasima na jedno mjesto i Kasim ga pita zasto su dosli tu. Kendal ga ima namjeru ubiti i Kasim je toga svjestan. Emine odlazi kod Ebru jer je zabrinuta za nju. Ebru joj kaze kako nije dobro jer je svjesna da joj Ozlem, Kendal i Narin nesto kriju i zanima je sta. 


Crna ruža 42 epizoda (druga sezona)

Firatu je tesko sto ne moze reci Ebru istinu. Maya dolazi na kafu kod Ade i Serdara. Sibel se ne osjeca dobro i drzi se za stomak i zove u pomoc ali je Ozlem gleda i ne zeli joj pomoci, a Asim cuje da Sibel zove pomoc pa joj ode pomoci, i nakon toga odlazi da zove Ozlem u pomoc. Ozlem je usla u sobu i prisjeca se trenutaka kada je Sibel dosla u vilu i namjerno ne zeli sici. Asim odlazi u Ozleminu sobu i trazi od nje da sidje dole da pomogne Sibel...


Crna ruža 41 epizoda(druga sezona)

Ebru se zahvaljuje Firatu na svemu jer je shvatila da i on krije istinu od nje i da nece da joj kaze. Kendal pronalazi Kasima i dovode ga na njegov posao. Ada zove Mayu da dodje i ona sa njima da pije kafu a Maya je pita ko ima s njom a Ada joj kaze da imaju Deniz i Serdar. 


Crna ruža 40 epizoda(druga sezona)

Asim i Ruzgar se igraju, Asim ga uci kako da pise i kaze majci da ce ostati u sobi i da se ona ne brine za njih., Baran je dosao u firmu i pita se gdje je Kendal i zove ga a Kendal mu kaze da je otisao sa Kasimom i da ce ubrzo doci. Nakon toga zove Ajse ali mu se ona ne javlja jer je ljuta na njega...

Crna ruža 39 epizoda (druga sezona)

Ada i Ebru su se ponovo zblizile i Ada govori majci kako su se bile udaljile ali da zeli ponovo da bude u njenoj blizini i izvinjava joj se. Ebru joj kaze kako je puno voli, a Ada joj kaze kako to zna. Asim se izvinjava Baranu zbog auta sto mu je njegova majka razbila. Ebru izlazi iz sobe a Narin je pita gdje se zaputila a Ebru samo izadje. Ada nazove Serdara i razgovaraju pita ga gdje je on joj kaze da je s Deniz i da im se pridruzi na sta Ada pristane. 


Crna ruža 38 epizoda (druga sezona)

Kendal trazi Kasima ali ga ne uspijeva pronaci. Narin uporno zove Firata da bi ga upozorila na Ebru da joj ne kaze istinu. Ebru odlazi kod Firata i moli ga da joj kaze istinu i kaze mu kako zna da joj niakda nije lagao i da ne zeli da joj ni sada slaze. Narin ipak nije spokojna pa odlazi i ona kod Firata. Deniz se ljuti sto ce Ada doci i sto joj je Serdar rekao da mu je dosadno da sjedi sa Deniz....


Crna ruža 37 epizoda (druga sezona)

Nakon sto Ozlem pred Melek kaze kako ce ipak reci istinu da je Baran Ebruin sin Melek se zaprepasti jer nije znala za to i nakon toga kaze Ozlem o cemu ona prica, a Ozlem shvati da Melek o tome nije znala nista. Denis bjezi od Serdara ali je on stize i nagovori je da se vrati. 


Crna ruža 36 epizoda (druga sezona)

Ebru i Ada zele da idu iz vile ali Ebru ne zeli ici bez istine koju je Ozlem htjela reci pa pita Kendala sta je Ozlem htjela da kaze i kakvu je poruku poslala njoj a Narin je izbrisala. Ebru shvata da joj svi nesto kriju da svi znaju ali ne zele da ona sazna istinu. Naravno Narin se plasi i suti o istini a Kendal takodjer. Ada i Ebru su pod pritiskom zbog svega. Ozlem pita Melek sta je to ona jos znala a da nije rekla...


Crna ruža 35 epizoda (druga sezona)

Kendala zaustavlja Kasim koji je vise ogorcen ponasanjem Kendala prema Ozlem i ne dopusta mu da je udari. Kendal mu govori ko je to on da sebi dozvoljava da dodje u njegovu vilu i da se tako ponasa prema njemu. Kendal tjera Kasima iz vile a Ozlem mu kaze da ide.Nakon toga Kendala pokusava zaustaviti Ebru koja zeli spasiti Ozlem ali joj Kendal ne dopusta i pita je kada mu je planirala reci da se Ozlem nalazi u vili. U vili izbija velika svadja jer je Ozlem vise poludila nakon svega i samo gleda u Narin kojoj govori da je ona za sve kriva i kako je zeli unistiti, pa ako zeli unistenje onda ce ga i dobiti.Ozlem pred svima govori da Narin ako je toliko za pravdu da onda i ona kaze istinu koju krije, da je kaze pred svima a Narin je uznemirena zbog toga i sprecava Ozlem da dalje prica. Sada su svi na strani Ozlem. Melek i Ozlem razgovaraju i Ozlem govori Melek da zna Melek sigurno istinu koju ona zeli da prizna a Melek joj kaze kako zna jer joj je brat rekao a Melek ne misli na istu istinu kao i Ozlem..Asim i Sibel dolaze u vilu. Kendal sazna da je Ozlem u vili i pobijesni nakon toga. Kendal nakon sto nadje Ozlem u vili izvodi je vani zeleci joj odrzati lekciju zbog svega. Ada i Serdar izlaze u setnju i Ada sad ocekuje prsten ali joj Serdar kaze kako je zabrinut zbog brata i Narin.Ada ga zbunjeno upita zbog cega, Serdar joj odgovara kako je Oguz kupio prsten Narin i zeli je zaprositi sto Adu sokira jer je ona ocekivala prsten za sebe. Ada kaze Serdaru da hitno mora u vilu jer je shvatila o cemu se radi. Kendal podize ruku zeleci udariti Ozlem a ruku mu uhvati Kasim koji je stigao u zadnjem trenutku i kaze mu da je dosta vise...


Crna ruža 34 epizoda (druga sezona)
Emine pokusava da razvali vrata od wc-a u kome se Asim nalazi jer joj Asim ne zeli otvoriti. Asim uporno pokusava prerezati vene ali ne moze zbog ruke. Na kraju Emine uspije razvaliti vrata i tako spasi svog sina Asima koji je kao razocaran u zivot i to i priznaje majci koja ga zagrli i kaze mu da ni slucajno tako nesto ne pokusa ponovo jer bi i njen zivot odmah stao. Kendalu saopsti doktor u kakvom se stanju nalaze i Asim i Sibel i zbog doktorovih riječi Kendalu je jako lose i osjeca koliko ga pece savjest zbog svega sto je ucinio sinu. Serdar zove Adu i pita je kako je i kakva je situacija u vili a u medjuvremenu Deniz pronalazi prsten i pita Serdara kakav je to prsten a sto Ada cuje i pomisli da je Serdar njoj kupio prsten i da je zeli zaprositi a Serdar spusta slusalicu i pocinje se raspravljati sa Deniz govoreci joj da je prsten Oguzov....Sibel pada u nesvijest a Asim pada zbog otrova koji je popio. Ajše pronalazi Asima a Sibel odvoze u bolnicu. Asima nakon sto Ajše pronadje zove Emine i voze i Asima u bolnicu. Ozlem i Narin se stalno svadjaju i prepiru. Svi su sada u bolnici i zabrinuti su i za Asima i Sibel. Emine izlazi na zrak i uzima Kendala za jaknu govoreci mu da je on za sve kriv i da ako jos jednom samo pokusa prici njenom sinu da ce ga ona svojim rukama ubiti nakon cega uzima ciglu i baca je na dzip koji je Kendal kupio Baranu. Doktori obavjestavaju porodicu da su i Sibel i Asim van zivotne opasnosti i da su zasad dobro ali da moraju paziti na Asima koji je pokusao oduzeti zivot uzimajuci otrov. 



Crna ruža 33 epizoda (druga sezona)

Kendala sad pocinje peci savjest zbog svega sto je ucinio Asimu. Asim se stalno prisjeca svih grozota koje mu je otac ucinio i nakon toga ustaje, uzima noz iz sobe i odlazi u kupatilo pokusavajuci oduzeti sebi zivot. Emine koja ga trazi po sobi postaje jako zabrinuta jer ne  moze da nadje Asima. Emine napokon pronalazi Asima u kupatilu i moli ga da joj otvori vrata...


Crna ruža 32 epizoda (druga sezona)

Kadrije želi da vidi Ozlem i govori to Kendalu ali joj on kaže da se Ozlem neće vraćati u vilu. Narin je sada očajna i sve se boji za Barana da će ga izgubiti pa se prema Ebru loše odnosi i pita je zašto je ona išla kod Ozlem i izlagala opasnosti svoju djecu i Barana. 


Crna ruža 31 epizoda (druga sezona)

Kendal je zabranio Ozlem da se vrati u vilu i to govori ukućanima, ali pošto je Ozlem otpuštena iz bolnice nema gdje ići pa će je Narin i Ebru krišom odvesti u vilu. Nakon što je dovedu u vilu Ebru je pita o kakvoj je poruci govorila nakon čega joj Ozlem kaže da će pričati poslije o tome jer joj ima mnogo toga reći zbog čega se Narin uozbilji jer zna o čemu je riječ. 


Crna ruža 30 epizoda (druga sezona)

Ozlem kaže Narin kako će se ubrzo sve saznati a Narin joj prijeti da će reći Kendalu za nju. Kendal Barana vodi po firmi i objašnjava mu kako sve to funkcioniše. Narin zamišlja kako davi Ebru i govori joj da joj niko neće uzeti Barana. Ada pronalazi ljubavne poruke kod Serdara i pita ga šta je to, nakon čega odlazi od njega. Kendal vodi Barana na večeru i piće i pokušava ga što više pridobiti. Ada je tužna zbog Serdara. Kendal pred svima u vili kaže kako je Baran sad njegov sin što Asima jako pogodi i povuče se u sobu a Ada i Maya su razočarane i počnu se svađati s Baranom i Kendalom. Nakon što je Kendal rekao kako je sada sve Baranovo Maya i Ada polude i pitaju kada će one dobiti svoj dio od oca kako bi otišli iz vile a Asim odlazi u kuhinju, oblači odijelo koje mu je otac kupio i uzima otrov za miše i popije ga nakon čega padne na pod..Ozlem pita Ebru da li je pročitala poruku. Ozlemin brat je došao kod Kasima i kuca mu na vrata govoreći im kako mu se auto pokvarilo pa da mu pomognu. Kasim je shvatio da je u pitanju Ozlemin brat i upozorio Ebru da se tu nalazi te da se paze. Ebru zaštićuje vrata. Kendal saznaje da su oteli Ozlem. Ozlemin brat je provalio u sobu kod Ozlem i Ebru i želi ih ubiti. Kasim pokušavajući ih spasiti biva ranjen ali ubrzo nakon toga Kasim rani Ozleminog brata. Fatih moli Ozleminog brata da bježe dok nije policija došla ali ga Ozlemin brat pokušava uvjeriti da ubije Ozlem ali Ebru drži pištolj uperen u Fatiha. Kasim je ostao živ i dolaze Oguz i hitna pomoć i odvoze Kasima i Ozlem u bolnicu. Ebru i Kendal opet dolaze u sukob i svađaju se. Kendal pokušava da u potpunosti pridobije Barana, vodi ga u firmu i daje mu da vozi dzipa. Kasim i Ozlem su u bolnici i Kasim dolazi do Ozlemine sobe..Narin je sakrila Ebruin telefon kako Ebru ne bi pročitala poruku, a Ebru se pita gdje joj je telefon. Ebru dolazi kod Ade i Maye i kaže im da ce ubrzo ići iz vile. Narin krisom pita Kendala ima li kakvih vijesti a on joj kaze da ima i da nisu bas dobre vijesti. Kendal obavještava porodicu sta se desilo sa Ozlem. Ruzgar je tužan još uvijek zbog oca a Ada i Maya ga pokušavaju oraspoložiti i vode ga u park. 


Crna ruža 29 epizoda (druga sezona)

Ebru zove Firata i kaze mu da ce doći jer je puna problema i zeli da odmori malo glavu. Oguz dolazi kod Kendalovih u vilu da ih pita da li su dobro obzirom da se brine zbog Ozleminog pokušaja ubistva. Sibel se loše osjeća i pada, svi su se zabrinuli zbog nje. Narin priča Kadrije svoj san i kaze joj kako se boji za Barana. Kendal vodi Barana na posao i kupuje mu dzipa što bas i ne oduševi Adu, Mayu i Asima jer shvataju kako Kendal pravi razliku između njih te kako nema nivca za Ebru koji ona treba da dobije od Murata. Kasim uzima Ozlem iz bolnice u kolica i bjezi s njom. Dovozi je svojoj kući i nazove Ebru govoreći joj sta je učinio i to da samo njoj vjeruje pa je morao nju da nazove nakon čega Ebru ode kod njega da vidi Ozlem. Nakon sto je Ebru dosla kod Kasima i pita Ozlem kako je. Ozlem je pita da li je pročitala poruku, a Ebru ne znajući ni za kakvu poruku je pita o kakvoj poruci ona priča...
Ozlem je ranjena na groblju. Kasim dolazi kod nje i nosi je u auto pa u bolnicu, moli je da ostane pri svijesti. Narin odlazi kod Kendala i govori mu da je Ozlem poslala poruku Ebru i da je rekla da Baran nije njen sin ali da je ona sakrila Ebruin telefon. Narin se plaši da ne izgubi Barana i zbog toga postupa tako prema Ebru.Kendal zove Ozlem ali se ona ne javlja jer joj je telefon ostao na groblju a Ozlem je odvezena u bolnicu. Narin i Kendal se pitaju odakle za to zna Ozlem da nije Baran Narin sin. Maya se protivi majci jer ne zeli da ide u školu iz vile Kendalovih i kaže majci da želi napustiti vilu. Ada je u tome podrzava. 


Crna ruža 28 epizoda (druga sezona)

Kasim čeka da se završi Ozlemina operacija. Oguz dolazi u bolnicu i pita Kasima sta on tu radi, Kasim ga obavještava da je on dovezao Ozlem u bolnicu i da je ranjena. Kendal dolazi u bolnicu. Narin sanja kako joj je Ebru uzela Barana i kako joj se smiju Ebru i Ozlem nakon čega Narin uzima Barana i bjezi kroz pustinju ali joj Ozlem govori da Baran nije njen sin vec sin od Ebru, nakon toga se Narin budi. Ozlem je van životne opasnosti i zavrsena joj je operacija, Kasim čeka da se probudi..Ebru plačući odlazi do Firata i on je pita šta joj je ona mu kaže da je Ruzgar saznao za Murata i da mu je sad teško. Firat je pita kako je saznao a ona mu kaže da je cuo Adu dok se svađala s njom i Ada je spomenula smrt Murata. Ajše i Baran razgovaraju i Ajše ga pokušava utješiti ali ne uspijeva. 


Crna ruža 27 epizoda (druga sezona)

Kendal se otvorio i svima nabraja u vili, nakon toga uzima Ozlem za kosu i traži od nje da kaže istinu za cd gdje je. Ozlem samo šuti i Asim kaže oče ja sam odnio cd u policiju i izvini i oprosti mi zbog toga. Kendal kaže da će posebno dobiti kaznu za to što je uradio i vodi Ozlem u sobu i udara je i kaže joj da spakuje stvari i da odlazi iz kuće majci svojoj. 


Crna ruža 26 epizoda (druga sezona)

Baran je došao kući ali je i dalje tužan. Kendal vozi Ozlem njenoj kući i kaže da se želi odmah razvesti. Brat tuče Ozlem i pita je šta je učinila ali ona kaže da nista nije uradila ali joj ne vjeruju. Baran odlazi kod oca na mezar. Ozlemin brat uperi pištolj u Kendala i puca ali rani Kasima u ruku. 


Crna ruža 25 epizoda (druga sezona)

Kendal i Kasim piju zajedno i večeraju i Kendal mu se zahvaljuje što mu je spasio život. Ozlem vode na mezar i upere pištolj u nju tražeći od nje da nazove Kendala ali se on ne javi. Nakon toga Ozlem uspije napisati poruku Narin govoreći joj nešto za Barana. Ozlem upucaju. Narin nakon što dobije poruku odmah ode do Ebru a Baran za njom. Baran se želi baciti u provaliju i bas u tom trenu ga nazove Narin i pita ga gdje se nalazi a on joj kaže da mu oprosti i da je spreman mezar u koji ga trebaju pokopati. Narin ga moli da joj kaže gdje se nalazi ali Baran joj samo spomene mezar koji je iskopao Kendal i spusti slušalicu. 


Crna ruža 24 epizoda (druga sezona)

Narin govori Kendalu da je zvao Baran i da se želi ubiti te da se nalzi kod mezara koji je Kendal iskopao. Kendal odmah ide Baranu i stiže tamo na vrijeme. Ebru dolazi i pita Narin šta joj je a ona joj kaže da se Baran želi ubiti. Ada se svađa sa Ebru a Oguz i Serdar govore da ne mogu ići sada jer moraju ostati pored njih. 


Crna ruža 23 epizoda (druga sezona)

Kendal je došao do Barana i kaže mu da ni slučajno ne skače. Nakon svađe između Ade  i Ebru Ada kaže da je Murat umro a Ruzgar nakon što je izlazio iz sobe čuje od Ade šta je rekla i pada. Kendal moli Barana da ga uhvati za ruku a Baran mu kaže da ga pusti. Ruzgara vode u bolnicu jer mu je pozlilo. 


Crna ruža 22 epizoda (druga sezona)

Nakon što Baran poleti pasti niz liticu Kendal ga spasi i izvuče ga. Ruzgara dovode kuci ali Ruzgar samo plače i tužan je zbog oca. Narin odlazi kod Barana i grli ga i kaže mu da ni slučajno ne pokuša opet tako nešto da uradi. Serdar dolazi da se vidi sa Adom. Ajše čeka Barana i grle se nakon što Baran izađe iz auta. Majka pita Kendala kako je Baran Ada kaže Kendalu da je on kriv za Muratovu smrt i to svi znaju...


Crna ruža 21 epizoda (druga sezona)

Svi su tužni zbog Murata. Narin moli brata da zove Barana jer se njoj ne javlja i boji se za njega jer zna u koakvom je stanju i Firat joj kaže da se ne brine. Kendal uzima Ozlem i počne je daviti tražeći od nje objašnjenje za sve što je uradila, Ozlem je uplašena i pokušava mu se opravdati.Kendal joj kaže da će se kajati zbog svega i nije ni svjesna šta je čeka. Ebru zove Sibel da pita za Ruzgara. Barana nema čitavu noć i čitav dan i svi su uplašeni zbog njega. Ebru samo plače i pita se kako će i šta reći Ruzgaru. Ada i Maja plaču, Ada nazove Serdara i javi mu da joj je otac umro sto Serdara šokira i nakon toga odmah Oguz i on odlazi u vilu. 


Crna ruža 20 epizoda (druga sezona)

Ruzgar dolazi Ebru i pita je što nije sinoć došla po njega ali mu ona kaže da nije mogla imala je posla. Ruzgar zove oca pita majku gdje mu je otac. Ebru mu kaže da će poslije ici kod oca ali je uporan Ruzgar jer želi odmah ici ocu. Muratu su sve spremili za njegovu dzenazu i svim ateško pada taj trenutak i svi plaču. Dolazi Baran na dzenazu i tada se prisjeća riječi Murata. 


Crna ruža 19 epizoda (druga sezona)

Narin ugleda Barana. Baran klanja dzenazu Muratu i poslije toga počne plakati na njegovom mezaru. Ruzgar želi kod majke. Serdar dolazi kod Ade i vodi je sa mezara očevog. Ebru je ostala na mezaru Murata a Baran je gleda sa strane i plače. Maja i Ada se svađaju oko odlaska iz kuće jer Ada želi da ide iz te kuće ali Maja je pokušava zaustaviti. Baran je otišao na mjesto mezara koji je Kendal iskopao i stoji na litici želeći da se baci u provaliju. Ebru ne zna šta da radi. Oguz i Serdar sjede i Firat dolazi kod njih. Murat se vraća kući a Kadrije ga pita gdje je Kendal a on joj odgovara da je u fabrici. Ada govori Muratu da se Ebru želi rastati od njega, i sta to treba da znači. Muratu je loše a Ebru misli da glumi. Narin se umiješa govoreći Ebru svašta nakon čega Murat pada. Ruzgar se uplašio zbog oca. Murata odvode u bolnicu i svi tamo čekaju doktora šta će im reći za Murata. Nakon toga svi saznaju da Murat ima tumor i da mu je ostalo malo do kraja života. Baran dolazi do bolnice ali se dvoumi da li će ući ili ne. Narin ulazi kod Murata u sobu i pita ga zašto nije rekao istinu. 


Crna ruža 18 epizoda (druga sezona)

Nakon toga Ebru ulazi kod Murata i Murat joj kaže kako je volio puno i da je još uvijek voli isto. Barana zove Narin i kaže mu da mu je otac jako loše i da ima tumor te da umire i nakon toga Baran dolazi trčeći u bolnicu. Firat i Kendal se tuku. Murat umire u bolnici. Baranu je teško što nije stigao na vrijeme i što mu je otac umro. Sibel javlja Ebru da je Murat umro. Firatu i Kendalu javljau da je Murat umro. Svima je sad teško što je Murat umro. Maja je počela da ludi i govori kako će joj otac doći i nakon toga je Ebru udari nakon čega Maja dolazi sebi i plačući zove oca. Kendalu bez obzira na sve teško pada smrt Murata. Melek govori Kendalu da mu nikada neće oprostiti. Svi sjedaju da večeraju nekima je drago što Murata vide a nekima ne. Kadrije se sad prisjeća Kendala a Ada govori šta vam je svima, otac nam je sad tu, trebalo bi da smo svi sretni a ne ovako da svi šutite. Ruzgar pita oca gdje je bio cijelo vrijeme a Ebru kaže da mu odgovori na pitanje i da i nju zanima odgovor. 


Crna ruža 17 epizoda (druga sezona)

Ebru i Baran odustaju od večere. Murat govori Ruzgaru da je od sada tu pored njega i da će uvijek biti. Ruzgar govori Muratu da mu obeća da će uvijek biti pored njega i Murat mu obeća. Ebru se pita zašto je Murat ovako postupio, Murat odlazi kod majke i kaže joj da je u pravu ma šta da kaže. Ada pita majku zašto se tako ponaša i zašto se ne raduje što je došao Murat. Ebru i Murat razgovaraju Ebru govori kako se nije zanimao cijelo ovo vrijeme ni za koga i kako bi bilo najbolje da se razdvoje. Murat joj kaže da je za sve u pravu ali da ne može sad da razgovara ali je moli da večeras spava sa djecom. Murat je legao sa Ruzgarom i poslije im se Ada i Maja pridruzuju. Narin i Ebru razgovaraju o Baranu i kaže joj Narin da ne može ostati bez Barana. Ebru joj kaže da o tome odlučuje njegov otac. 


Crna ruža 16 epizoda (druga sezona)

Narin dolazi kod Oguza i Oguz joj kaže da je donio jednu odluku i da odlazi.. Narin se iznenadi. Kendal izlazi iz zatvora i Murat javlja majci da Kendal dolazi kući te da će sve biti u redu. Ada javlja Serdaru da joj je otac živ, ali je Serdar tužan jer mu je brat Oguz rekao da odlaze. Nakon toga se Ada i Serdar nalaze ali mu Ada govori kako ne može biti sretna i zašto se on ponaša hladno prema njoj ali joj Serdar kaže kako odlaze te da je zbog toga takav jer ne može pustiti brata samoga da ide. Ada nakon toga odlazi. Firat odlazi u vilu. Kendal i Murat razgovaraju i Kendalu Murat prizna da je bolestan i da neće mu dopustiti da mu se miješa u život, odluke i da mu djecu pusti na miru i da ih se kloni. Ada dolazi plačući kući. Narin je teško što Oguz odlazi i kaže Firatu da je izgubila Murata pa sad Oguza i ako izgubi Barana kako će nastaviti živjeti. Oguz se pakuje. Ebru dolazi do Ade i Maje i govori im kako se želi razvesti od Murata, Ada se ljuti i govori joj da je mrzi. Murat se pojavljuje pred svima u vili i svi ga gledaju izbezumljeno naročito Ebru jer ne može da vjeruje. Baran ga gleda sa mržnjom i odlazi u kuću. Asim govori da mu otac nije ubica. Ada grli oca. Ebru odlazi u sobu Ruzgara ali opet izviruje kroz vrata jer ne može da vjeruje da je Murat živ. Nakon toga Murat odlazi kod Kadrije majke i ljubi joj ruke i grli je. Svi su iznenađeni. 


Crna ruža 15 epizoda (druga sezona)

Asim govori Muratu da mu otac nije ubica i Murat mu kaže da nije i da će se sve srediti i da će ga izbaviti iz zatvora. Ozlem je preplašena. Ebru odlazi Ruzgaru u sobu i nakon nje dolazi i Ada i kaže Ruzgaru da mu mora nešto reći ali je Ebru sprečava. Ada i Maja grle oca. Ebru pokušava sakriti od Ruzgara istinu da mu se otac vratio ali Ruzgar čuje razgovor njihov. Ozlem javlja Kasimu za Murata. Ebru je ljuta na Murata. Riza se šokira nakon što ugleda Murata ne može da vjeruje da je živ. Ebru govori Ruzgaru da mu je otac živ i Ruzgar skače od sreće i Ada s njim. Ada i Ruzgar odlaze da vide oca. Ruzgar svima govori da mu je došao otac a Murat ga ljubi i grli. Muratu donose bocu s kisikom i svi ga pitaju šta je to i svi su zabrinuti za njegovo zdravlje.


Crna ruža 14 epizoda (druga sezona)

Kadrije dolazi kod Ebru i zove je na večeru. Svi dolaze za sto a Ebru je ljuta. Narin razgovara sa Muratom i kaže mu da ga je nekad voljela ali da je njena ljubav sad umrla. Moli Murata samo da Baran ostane kod nje. Murat je išao Kendalu u posjetu u zatvor. Ebru govori Emine kako će svako svoju kaznu odsluziti pa tako i Kendal. Murat razmišlja o onome što mu je Kendal govorio o Ebru i njenoj ljubavi. Ebru odlazi sa kćerkama do mjesta gdje stoji natpis Crna Ruža i prisjeća se šta joj je otac govorio. Nakon toga ostaje tu s kćerkama i ostalima i prave jelo i napokon su malo sretni. 


Crna ruža 13 epizoda (druga sezona)

Narin pita Barana gdje je bio a on joj kaže da je malo izasao na zrak i nakon toga je zagrli i kaže joj da je voli a Narin i njemu kaže da i ona njega voli. Baran odlazi kod Kadrije u sobu i dok ona spava kaže joj da će se uskoro sve srediti i da ce sve biti u redu. Ozlem i Sibel se svađaju. Baran odlazi kod Narin u sobu i zagrli je i plače. Oguz zove Narin ali se Narin  ne javlja pošto je Baran tu. Murat nazove Melek i kaže joj da je odlučio da će ujutro doći u vilu što Melek obraduje.Baran ustaje rano ujutro i ide ocu.


Crna ruža 12 epizoda (druga sezona)

Melek i Murat se sastaju i Murat joj kaže da je isao kod Kendala a Melek mu kaže da će se sve riješiti i da će sve biti u redu. Murat kaže Melek da ide u vilu i da im svima kaže da je on živ te da će se on nakon toga pojaviti u vilu. Narin govori Kadrije kako je u snu vidjela da je Murat živ. Narin odlazi kod Oguza i govori mu kako je sinoć bio Baran kod nje i da se zbog toga nije javljala. 


Crna ruža 11 epizoda (druga sezona)

Narin zamoli Oguza da ide posjetiti Kendala. Baran odlazi kod Murata i odnosi mu sve stvari i igračke, i kaže mu da se tako sjećao njega. Melek dolazi u vilu i govori Kadrije da joj mora nešto reći, zapravo ne samo njoj već svima. Baran se ljuti na Murata zbog svega i uzima pištolj i prisloni ga Muratu na čelo. Nakon toga mu kaže da ne želi sve to prihvatiti i da čeka objašnjenje.


Crna ruža 10 epizoda (druga sezona)

 Melek govori svima u vili da je Murat živ što njih sve šokira.  Narin odlazi Kendalu u posjetu i Kendal joj kaže da je Murat živ da nije umro. Melek zove Ebru i sve ostale da im saopći vijest za Murata i prizna im da je Murat živ što im i Baran potvrdi. Nakon toga dolazi Narin i grli Barana. Svi su u šoku. Nakon što su se svi okupili u vili dolazi Murat i izlazi pred njih. Svi su izbezumljeni.


Crna ruža 9 epizoda (druga sezona)

Nakon što Murat dođe na mjesto suđenja ugleda Barana kako stoji pored vrata i drži pištolj zovnuvši ga "SINE" nakon čega se Baran iznenadi i šokira. Narin iz sudnice ugleda Barana ali sudija joj kaže da sjedne. Murat prilazi Baranu i zatvara vrata od sudnice, a Baran ga izbezumljeno gleda. Murat uzima pištolj iz Baranovih ruku i izvodi ga vani. Kendalova majka Kadrije pada u nesvijest. Murat vodi Barana u auto, ali Baran je još uvijek u šoku. 


Crna ruža 8 epizoda (druga sezona)

Kadrije voze u bolnicu. Oguz dolazi do Narin u bolnicu. Doktor kaže Kadriji da se čuva stresa. Baran pita oca zašto je to uradio i zbog čega se skrivao a Murat mu kaže da će sve shvatiti i razumjeti i da će ubrzo svi saznati istinu. Baran govori ocu da mu je jasno da se spasio od Kendala kad ga je upucao ali zašto se njima nikad nije pokazivao a Murat mu kaže da ima malo strpljenja da će ubrzo svi saznati.


Crna ruža 7 epizoda (druga sezona)

Baran ga pita hoće li spasiti Kendala od zatvora a Murat mu kaže da neće. Murat odlazi kod Kendala u posjetu u zatvor nakon što ugleda Murata šokira se. Kendal ne progovara a murat mu kaže da mu nikada neće oprostiti. Murat mu govori kako je to mogao da uradi njegovoj djeci i ostalima ako je mogao njemu. Kendal ipak nastavlja da Murata odvuče od sviju i govori mu protiv Ebru i svih ostalih i pita ga šta će sad on uraditi i kako će se opravdati za slike i kaže mu da će i on jednog dana izaći iz zatvora. 


Crna ruža 6 epizoda (druga sezona)

Ebru govori Kendalu kako je mogao ubiti svoga brata, njen život, Baranovog oca,..Nakon što mu se svašta nagovori Oguz vodi Ebru van. Kadrije teško pada sve što se desilo i što je Kendal u zatvoru a prvenstveno što je Murat mrtav i drži Muratovu sliku i plače. Svi se pitaju kako je Kendal mogao ubiti svoga brata. Sibel nakon što je vidjela sliku Murata na stolu, prisjeća se Murata od onog dana kada su je kidnapovali i sjeti se da je njega tamo u autu vidjela, i pokušava da poveže stvari nakon toga. 


Crna ruža 5 epizoda (druga sezona)

Narin dolazi u posjetu Kendalu sa Firatom i Firat ga pita kako može da ubije brata, ali mu on kaže ne kako može već zašto je to učinio. Kendal kaže da ovdje sve nije gotovo i kaže im kako je Baran Ebruin i Muratov sin. Narin je u šoku. Murat surađuje sa Elif. Ruzgar se prisjeća oca. Ozlem zove Kasima da dođe po nju nakon što se Ozlem sredi izlazi ispred kuće i tamo je čeka Kasim, ulaze u auto i odlaze. Kasim je oduševljen njenom ljepotom. Ebru priča sa svojim kćerkama i mole je da idu iz te kuće da ne mogu više ni sekunde tu ostati u kući te ubice. Ozlem odlazi do Kendala i govori mu kako ona nije ništa kriva.


Crna ruža 4 epizoda (druga sezona)

Ebru odlazi Kadriji i pita je kako se ona osjeća, a Kadrije joj kaže da više ništa ne osjeća, da joj je srce ogorčeno. Kadrije zabrani svima da idu u posjetu Kendalu. Kendala vode na suđenje. Baran je uzeo invalidska kolica i u njih stavio pištolj. Dolazi do sudnice i drži pištolj u ruci. Murat odlazi negdje sa autom. Dzemal zove Melek i kaže joj da Murata nema da je negdje otišao autom i da njemu ne odgovara na pozive. Melek zove Murata ali se ni njoj ne javlja. Oguz traži Kendala. (Baran sanja san kako uzima pištolj i odlazi do Kendala da ga pita zašto je ubio Murata.



Crna ruža 3 epizoda (druga sezona)

Baran drži pištolj uperen u Kendala i Kendal takođe uzima pištolj i uperi ga u Barana i govori Baranu da spusti pištolj. Baran puca u nebo a nakon toga Kendal puca u Barana, Baran pada na pod). Nakon toga Narin budi Barana i moli ga da ništa loše ne učini. Emine se pita kako taj Kendal nema ni malo milosti da ubije rođenog brata. Oguz nalazi auto Kendalovo i ide u potragu za njim.


Crna ruža 2 epizoda (druga sezona)

Murat dolazi na mjesto gdje se nalaze Kendal i Kadrije, ali ugleda policiju i stane nakon čega dolazi Dzemal i odvodi ga nazad u auto da ga ne otkriju. Nakon što je Kendalova majka Kadrije pustila Kendala na životu ipak na kraju uperi pušku u njega ali nakon toga dolazi Oguz i govori Kadrije da ne čini to. 


Crna ruža 1 epizoda (druga sezona)

Oguz staje ispred Kendala ne želeći da Kadrije puca. Baran traži cd. Vode Kendala u policiju. Baran uzima pištolj jer želi ubiti Kendala ispred policijske stanice. Svi su se okupili ispred policije i zovu Kendala ubicom. Kendala zatvaraju u zatvor. Ebru traži od Oguza da vidi Kendala i nakon toga ulazi i kaže Kendalu da li je svjestan koga je ubio...

(Bh-vjesnik)

Starije epizode             Novije epizode
Noviji Stariji