Paramparca po epizodama



Paramparca  31 epizoda (Kraj sezone)

Jedna istina dovest će do toga da Džansu ne može više da podnese svoju bol. Gulserenina i Dilarina saradnja zbog kćerke, neće dugo potrajati. Za Dilaru je neprihvatljivo da vidi Gulseren u vili. Dilara je iskalila svoju bijes na Džihana, a on joj govori da neće odustati od Gulseren, bez obzira na sve. Neprijatelj iz prošlosti riješen je da uništi Džihana i sve ljude u njegovoj okolini. Džihan nije svjestan koliko mu je taj neprijatelj blizu. Harun, koji je u potpunosti opasan, pritisnuo je dugme kako bi naštetio Džihanu i njegovoj porodici. Hoće li Gulseren od sada živjeti sa Džihanom i djecom u vili? Ko je pucao u Ozkana? Zašto je Nuraj dovela Ozkanovu bebu u vilu? U kakvu se to nevolju upleo Ozan? Šta je Dilara vidjela kada se vratila u vilu? Hoće li neko čuti Hazal dok iz invalidskih kolica doziva pomoć? Ko je, gdje i zašto stavio tu bombu?


Paramparca - Slomljeni 30 epizoda

Jedan razlog koga ne može da porekne, natjerao je Gulseren da se smjesti u vilu kod Dzihana. Ta situacija će biti uzrok promjene Gulsereninog života i života cijele porodice. Hazal je osuđena na invalidska kolica. Hazal nije lako da se pomiri sa tim. A Džansu osjeća nevjerovatnu grižu savjesti zbog toga.


Paramparca - Slomljeni 29 epizoda

Rahmi je iz nehata ubio Teomana. Policija dolazi u vilu i stavlja mu lisice na ruke. Dok se to u vili dešava satima, Džihan će odvući Gulseren na tajno mjesto. Džihanov povratak kući je kraj veze za Gulseren. Gulseren će reći Džihanu: "Mi ne možemo postojati. Sve što smo rekli da se neće desiti, desilo se." Međutim, ona će primiti još jedan udarac od svog druga iz djetinjstva Mehmeta. Džandan će od Osmana saznati sve što se desilo gdinu Rahmiju i to će prenijeti nekoj osobi telefonom. Ta "tajna" osoba zna sve što Džihan uradi.


Paramparca - Slomljeni 28 epizoda

Hazal je nestala. Gulseren je u panici, pomoć će joj doći od Rahmija, koji joj je do tada činio samo zlo. Hazal je Teomana tek upoznala, ali je odmah povjerovala u njegovu ljubav, nesvjesna opasnosti koja će uslijediti. Rahmi će pomoći Hazal da shvati da je upala u zamku. Međutim, stvari su se otele kontroli jer sada postoji i jedan leš. Džihan će morati da bira, ili će prijaviti ubistvo policiji ili će postati saučesnik u zločinu. Da bi donio tu odluku Džihan će prvi put osjetiti bliskost sa svojim ocem, gdinom Rahimijem. Gulseren okrivljuje sebe zbog svega što se desilo i odlučuje da odustane od Hazal i Džansu zbog njihove sreće. Dilarin jedini problem je da vrati Džihana sebi. Dok Džihan pokušava da sve riješi, policija će se pojaviti na vratima vile i stvari će se još više zakomplikovati.


Paramparca - Slomljeni 27 epizoda

Džihan se plaši da će sud dodijeliti starateljstvo nad Džansu Ozkanu, zbog toga je primoran da se vrati kući i stvori sliku idealne porodice. Dilara Džihanov povratak vidi kao svoju pobjedu. U vili je priređena žurka na kojo će Dilara dati šokantne izjave. Ali njen pravi cilj je da tim izjavama povrijedi Gulseren. Za Gulseren je Džihanov povratak u vilu kraj njihove ljubavi. Džihan se osjeća zarobljenim. Sa druge strane, niti Džansu želi da se vrati u vilu, niti Hazal kod Gulseren. Međutim, nijedna od njih nemaju drugog izbora. Hazal misli da Džihan i Dilara žele da je se otarase i reagovat će burno. Gulseren brine za Hazal, i ima pravo zbog toga što brine.


Paramparca - Slomljeni 26 epizoda

Rahmi je pokušao da se poigra sa Džihanom i Gulseren, smjestio im igru preko Hazal, doživio srčani udar i tako naštetio najviše sebi. Džihan shvata da je Dilara bila saučesnik u Rahmijevoj igri, pokušava da očisti njeno ime. Ali Rahmi će mu zadati veliki udarac. Džandan, Ozkanov advokat, reći će nešto sudiji što će promijeniti tok suđenja. Džihan mora da bira između Džansu i Gulseren. Da bude još gore, ta odluka će uticati i na Hazal. Došao je dan suđenja za starateljstvo nad Džansu. Džihan i Dilara misle da će suđenje proći lagano, tako se i ponašaju. Međutim, na suđenju će ih očekivati šok.


Paramparca - Slomljeni 25 epizoda

Džansu saznaje da je Ozkan unajmio ljude kako bi napadali Gulseren u radnji i tražili od nje danak. Sažaljenje koje je osjećala prema njemu pretvara se u mržnju. Ozkan se na sve moguće načine trudi da pridobije Džansu, i napravit će još jedan pogrešan korak. Gulseren ne može nikako da se otarasi Ozkana ali počet će da dobija i čudne telefonske pozive i naći će cvijeće bez kartice pred ulazom u svoj stan. Džihan će sve to vidjeti i zasmetat će mu. Dvoumit će se da li da posumnja u Gulseren ili ne. U vili su se stvari zakomplikovale. Hazal će na jako bolan način saznati da više ne može da prijeti Rahmiju. Ovaj put će biti red na Rahmija da zaprijeti njoj. Ono što će Rahmi natjerati Hazal da uradi je jako opasno. Ali srce Rahmija neće izdržati pred njegovim sopstevnim intrigama. Ozkan sav pijan govori kako je Dzansu njegova kcerka pred hrpom naroda koji se okupio oko njega gledajuci njegovo ponasanje. Ozkan se polije alkoholom  i zapali se. Hazal govori Dzihanu kako je vidjela Gulseren da se drzi za ruke sa ljubavnikom i nakon sto to sazna Gulseren ona dolazi do Hazal i osamari je te joj kaze da nema kcerku po imenu Hazal, da je gotovo a Hazal joj kaze kako je morala da to kaze jer je natjerao djed. Nakon sto to Dzihan cuje pita Hazal da li mu je tu klevetu reko djed ili Dilara ali nakon sto Hazal kaze kako je ona vidjela Dzihan odlazi sav ljut kod oca pitajuci ga kako je mogao da ucjenjuje njegovu kcerku Hazal na taj nacin, nakon toga Dzihanov otac pada, dobije napad a Dzihan kaze Bahtijaru da pozove hitnu. 


Paramparca - Slomljeni 24 epizoda

Sati prolaze, a jedna veoma teška odluka u Hazalino ime mora biti donešena. Razlika između Dilare i Gulseren u ovom trenutku postaje očiglednija jer su njihove odluke potpuno suprotne. Dvije majke se ovaj put u potpunosti suprotstavljaju jedna drugoj u odluci koja je važna za život. Džansu će poludjeti zbog toga što su izvrjeđali Gulseren u restoranu i napravit će pravu pometnju. Povrh svega, novine će objaviti vijest o zabranjenoj ljubavi Džihana i Gulseren. Gulseren više ne može to da podnese i uprkos Džansuinim i Džihanovim pokušajima da je spriječe napustit će kuću. Džansu je inatlija kao i njena biološka majka, Gulseren, ne želi da odustane bez obzira na to što Gulseren bježi od nje. Hazal koja se vratila od sigurne smrti je previše razmažena što smeta njenim prijateljima koji će se povući iz njenog društva i ona će se u jednom trenutku osjetiti usamljenom. Povrh svega, Džihan je svjestan da se ona pretvara. Gulseren koja je morala da ode od Džansu, a ne može da kontaktira Hazal pobunit će se što ima dvije kćerke a osjeća se usamljeno. Rahmi je unajmio ljude da prate Gulseren morat će da prizna nešto Dilari. Razlog zbog koga se Rahmi ponaša nemilosrdno prema Gulseren krije se u njegovoj prošlosti. Džansu saznaje da je Ozkan podnio tužbu za preuzimanje starateljstva i natjerat će je da joj položi račune. Džansu će Ozkanu reći da ona nije njegova kćerka, zbog toga će on napraviti plan kako da je opet pridobije na svoju stranu, ali će samo uspjeti da se još više upetlja i napravi problem...


Paramparca - Slomljeni 23 epizoda

Gulseren i Hazal su taksijem sletjeli u građevinsku jamu i bore se za život, dok je dnevni red u vili potpuno drugačiji. Kad Dilara sazna šta je Hazal uradila u školi, još pritom od Rahmija čuje da je ona spalila konjušnicu, poludjet će. Taman kad Dilara više ne bude imala nikakvih sumnji po pitanju toga da želi da Hazal udalji iz vile saznat će za saobraćajnu nesreću. Mjesto nesreće pretvorilo se u pravu gužvu. Gulseren je uspjela da živa i zdrava izađe iz taksija, ali čini se da za Hazal nema mnogo nade. Dilara će se šokirati kad bude vidjela mjesto na kome se nesreća dogodila. Sve je toliko rizično da je nemoguće čak ni da ekipa hitne pomoći dospije do njih. Džihan je neobaviješten o tome, nalazi se na poslovnom putu...


Paramparca - Slomljeni 22 epizoda

Ozan koji je doveo svoju djevojku Muge u vilu u namjeri da tu s njom provede vikend, zaspao je uz drogu koju mu je u piće stavila Muge. Rahmi koji je našao Ozana govori mu lošu vijest, Muge je opljačkala vilu i nestala. Dzihan radi sve da bi dokazao da je pao u Alevinu zamku, ali on je najviše razočaran činjenicom da mu Gulseren ne vjeruje. On ima veoma osjećajan razgovor s Gulseren govoreći joj  kako je ljubav davanje, sa ovim riječima on joj praktično daje lekcije iz ljubavi U međuvremenu Kandan je ubijedila Ozkana da bi trebao dati svoje prezime Dzansu. Hazal i Rahmi imaju totalno drugačiji problem. Njih dvoje znaju tajne jedno od drugog i prisiljeni su se trpiti, ali određeni događaji koji se dogode slamaju to tajno partnerstvo. Gulseren ide da vidi Hazal nakon škole, Hazal je gruba, pokušava je ignorirati, ali Gulseren ne odustaje. Ulaze u taksi zajedno. U neplaniranom putovanju, njih dvoje su odvezene u nepoznatom pravcu, da li su sada one zapravo kidnapovane?


Paramparca - Slomljeni - 21 epizoda

Dilarin otac odlazi do Hazal i govori joj neke stvari zbog kojih njoj ne biva ni malo prijatno, kaze joj kako ce Dzansina majka saznati da je Dzansu zbog njene krivice u tom  stanju ali ni ona njemu ne ostaje duzna te mu odgovara na njegove rijeci. Dzihanu daju nesto sto mu je otac poslao. Gulseren se svadja sa Ozkanom. Dzansu upada u ljubavne vode. Ozkana sokira cifra od pet miliona za blago koje zeli da ima. Dzihan govori Gulseren da je njegov zivot ona sama. Nakon sto Dzihan sazna za Dzansu sta je bilo dolazi do tih momaka i zaprijeti im govoreci im da za ono sto su napravili njegovoj kcerki da ce se pokajati te da ih ne zeli vise vidjeti. Džihan je upao u zamku koju mu je postavio Rahmi, slikan je u hotelu sa Alev. Džihan pokušava da objasni to Gulseren. Gulseren, međutim, ima svoje razloge da ne povjeruje Džihanu. Džihan je prvi put progovorio otvoreno i rekao je: "Gulseren, ti si jedina žena u mom životu..."Dilara uživa u novonastaloj situaciji i misli da je uspjela da odvoji Džihana od Gulseren, odlazi kod Džandan da razgovara sa njom o tome, međutim osoba koju će tamo vidjeti šokirat će je! Rasprava između Džandan i Dilare navest će Džandan da pokaže lice koje do sada nismo vidjeli. Ozan nije svjestan toga kako će se okončati njegova ljubav sa Muge. Rahmi i Hazal će zbog dokaza koji imaju jedan protiv drugog morati da se izmire. Sta ce se desiti u nastvaku sa Gulseren i Dzihana....


Paramparca - Slomljeni 20 epizoda

Svadja nastaje izmedju Dilare i Dzihana koji se svadjaju zbog pozara, Dilara mu kaze da nije morao dovuci za ruku Dzansu. Dok se Dzansu i Ozkan svadjaju i ona mu kaze da je on postavio pozar, on je ubjedjuje da nije, naizlazi auto i udara Ozkana. Hazal je ljubomorna na Džansu zbog njenog uspjeha na takmičenju, potajno ulazi u klub u kome se održava proslava i izaziva požar. Postoji osoba koja ju je vidjela, ali se dvoumi da li da kaže istinu ili ne. Hazal je uspjela da nanese štetu i sebi i drugima. Rahmi je shvatio da se Džihan neće ohladiti od Gulseren i mijenja taktiku. Ovaj put mu je cilj da odvoji Gulseren od Džihana. Dok Džihan pokušava da pomogne staroj poznanici upada u zamku koju je postavio gdin Rahmi. Džihan je zaprijetio Dilari da će napustiti firmu, zbog toga će ona morati da otkaže punomoćstvo Alperu. Alper će htjeti da krene u protiv napad, ali će ga novi adut u rukama gdina Rahmija spriječiti u tome i morat će da odustane od svojih planova. Alper smatra da je njegova supruga odgovorna za sve i izbacuje je iz kuće.


Paramparca - Slomljeni 19 epizoda

Nakon sto Ozanu dodje dan njegovog rodjendana, otac mu za poklon kupuje auto. Ozan je jako sretan te se zahvaljuje ocu na poklonu. Ubrzo Ozanova sreca postaje nesreca. Ozan doživljava veliku saobraćajnu nesreću u autu koji je dobio za rođendan od svog oca. Dzihanu javljaju za Ozana nakon cega Dzihan dobiva sok. Istovremeno, Džansu i Gulseren će se naći u velikoj nevolji. Gulseren nije nikako uspjevala da se razvede od Ozkana, zbog njegovog nasilnčikog ponašanja prema njoj. Međutim, zahvaljujući Džihanu i njegovom advokatu Jildirimu uspijeva u tome. Ipak, opet neće biti spokojna, zato što se Dilara igra vatrom. Da bi se osvetila Gulseren i Džihanu Dilara unajmljuje Ozkana kao svog šofera. Džihan će na to reagovati burno. On je spreman da izgubi sve osim Gulseren. Usljed svih tih dešavanja Hazal osmišljava novu igru koja će ugroziti živote mnogih. Dilara prkosi Gulseren kao i Dzihanu, iako nema opet nista od toga, tjesi se bar njihovom nespokojnoscu...


Paramparca 18 epizoda

Hazal se napokon uspije izaci ziva iz auta nakon sto se nasla u oruzanom obracunu te svjedoci za ubistvo i tako saznaju njen identitet. Dzansu mora da se vrati u vilu. Ozkan nije nista promijenio sto je obecao i sada su i Džihan i Dilara protiv njega. Ozkan želi da se osveti Dilari i Ozkanu i zbog toga je odlucio ispričati da ga je iz zatvora u Njemačkoj izbavila Dilara. Džihan je shvatio da ga je porodica izdala i definitivno želi da se razvede od Dilare i ne zeli da o tome vise misli, ali Dilara sprema jedno iznenađenje za njega. Dilara vidi da Dzansu cita neko pismo i Dilara je vidi. Ozkan pita Dilaru za pismo...


Paramparca - Slomljeni 17 epizoda

Hazal govori Dzansu zasto nije otisla i zasto se vratila gurajuci je, a Dzansu joj kaze da se sabere i dodje sebi, a Dilara dodje u sobu jer cuje vrisku te kaze Dzansu da je trebala biti svjesna da ce se vratiti kada je odlazila. Hazal pita njen brat kakve su joj to sveske i na sta lice i to vidi i Dilara kojoj ne biva bas drago kada to vidi. Poslije Ozkanovog napada na Gulseren stvari će se zakoplikovati. Dilara ima veliku šansu u svojim rukama. Dilara je pronašla staru Gulsereninu fotografiju i uspijeva da povrati Džansu. Gulseren se predaje pred dokazom koji Dilara ima i napušta kuću koju je iznajmio Džihan. Keriman pada u zamku koju je sama iskopala i odlazi u zatvor. Alper se u firmu vratio kao suvlasnik što stavlja Džihana u težak položaj. Napetost između Hazal i Džansu doseže vrhunac Džansuinim povratkom u vilu. Hazal se zbližava sa Jagizom kako bi povrijedila Džansu. Međutim, desit će se nešto što nije očekivala. Automobil u kome se nalazila će biti zaustavljen i počet će obračun oružjem...


Paramparca 16 epizoda

Nakon sto vidi da joj planovi ne idu i kako ce izgubiti Dzansu, Dilara odlucuje da se sastane sa Ozkanom te mu ponudi ček kako bi uradio neke njene posliće. Ozkan, kada vidi o kojoj se sumi novca radi, odlucuje da momogne Dilari. Ozkan govori Gulseren da ce se pokajati nakon toga sta je naumila uraditi. Dzansu kaze Hazal da joj se jednostavno ne mijesa u zivot i da se drzi podalje od nje jer ce zazaliti na kraju i zaboraviti da su nekada i sada dijelili iste roditelje. Ozkan se nalazi sa sutkinjom. Gulseren je uporna i sigurna u svoju odluku kada je u pitanju Dzansu...


Paramparca 15 epizoda

Nakon sto vide sta je Hazal sa sebe uradila, odmah je odvezu u bolnicu. Džansu je reagirala drukčije nego Hazal te je zagrlila svoga biološkog oca. Džihanov je otac čuo da je Alper pucao u Džihana te odluči potražiti ga.Zbog Dilarinih jakih veza Gulseren je dobila otkaz i sad više nema kamo otići. Ne može ostati u stanu svoje najbolje prijateljice Derje jer su k njoj došli rođaci. Stoga očajna Gulseren biva prisiljena otići živjeti kod Ozkana i Keriman.Gulseren odmah dolazi u bolnicu i grli Hazal ali Hazal nakon sto se  oporavi obidje Gulseren i odlazi u zagrljaj Dilari sto Gulseren jako povrijedi. Ali ubrzo nakon toga Gulseren obraduje drugi cin kada joj njena prava kcerka Dzansu dodje i poleti u zagrljaj govoreci joj majko, zelim s tobom da idem, Gulseren biva jako sretna. Dilara nakon sto cuje sta je Dzansu rekla pita je o cemu ona govori a Dzansu kaze ocu kako jednostavno zeli da ide sa svojom pravom majkom. Dilara biva ljuta zbog toga i kaze da tako nesto vise ne moze ni pomisliti ali je otac ohrabri i kaze joj da ide. Dzansu pakuje svoje stvari ali joj Hazal govori kako je ne zeli u svojoj sobi i stalno joj prkosi. Hazal svaku priliku u skoli iskoristava protiv Dzansu i gleda da je povrijedi...


Paramparca 14 epizoda

Dok se Dzihan bori sa zivotom, Gulseren se brine da Ozkan ne pocini kakvu glupost.Nakon što je Alper pucao u njega, Džihan je prevezen u bolnicu. Džihan se probudio nakon teške operacije, ali policiji ne želi odati Alpera, U sobu Dzihana ulazi njegov otac koji mu kroz plac kaze kako ne moze bez njega, te da se mora oporaviti. Ozkan dolazi po Gulseren govoreci joj da je ona njegova ljubav te da ide s njim da ce sve popraviti ali mu Gulseren kaze kako nije njegova ljubav i kako nema s njim nista niti zeli ikada vise da ima s njim, ali on je na kraju zeli na silu povesti sa sobom sto primora Gulseren da uzme noz te mu zaprijeti da ce ga ubiti ukoliko ne ode odmah. Nakon toga Ozkan odlazi kuci i pocne plakati govoreci sestri kako neizmjerno voli Gulseren i da se ne moze pomiriti s tim da je izgubio. Po Alpera dolazi policija koja ga odvodi. Ozkan i Gulseren se svadjaju i on joj kaze kako je sve to ucinio jer je zaljubljen u nju a ona mu kaze da to zaljubljena osoba ne moze. Alpera pronalaze u snijegu krvavog. Gulseren sjedi i gleda slike od Hazal. Hazal cuje razgovor izmedju Dzihana i Dilare i ode u svoju sobu te pocini glupost..


Paramparca
 13 epizoda
Nakon sto Ozkan dodje kod Dzansu u skolu i kaze joj da joj je on otac Dzansu ga olahko prihvati te ga zagrli jer svakako biva zeljna paznje. Ozkan je posjetio Hazal u školi te se ondje predstavio kao njezin otac. Hazal se uplašila da će je Ozkan vratiti u svoju siromašnu obitelj te je u panici pobjegla. Dilara je čula za to te odlazi k Ozkanu. Prijeti mu i zahtijeva od njega da se kloni Hazal. Dilara je Ozkanu rekla da je platila njegovu jamčevinu jer želi da Gulseren drži podalje od Džihana, te da će mu dati još novca ako ispuni njezin zahtjev. Džihan je pronašao Dilaru te ju je pitao zašto se Alper neprijateljski ponaša prema njemu. Ona je prisiljena priznati da je Alper njezin brat. Prije puno godina Dilarinu ocu ljubavnica je rodila sina. Nakon očeve smrti Alper je pronašao Dilaru te je tražio svoj dio očeve ostavštine. Činjenica da je Alper izvanbračni sin Dilarina oca mogla je ugroziti njezin status u visokom društvu. Dilara mu je bila prisiljena dati mali dio nasljedstva kako bi ga ušutkala, no Alperu, koji nije prestajao tražiti još novca od Dilare, to nije bilo dovoljno. Ozkan nakon sto vidi da ga je kcerka primila u zagrljaj osjeti zelju da joj jos vise pridje i da je pridobije. Dzihan izlazi iz bolnice nakon sto se oporavi. Dzihan opominje Ozkana da se kloni Dzansu, ali mu on trazi razlog zasto da to uradi kada je Dzansu njegova kcerka, ali mu Dzihan odgovara udarcem. Ozkan provodi sve vise vremena sa Dzansu, a to Dzihanu nikako ne godi. Ozkan dolazi kuci a Gulseren ga pita sta mu se desilo sa glavom...


Paramparca 
12 epizoda

Gulseren je zabrinuta za svoju Hazal, i tako ocajna pokusava da je izvede na put jer shvata da je u velikim problemima. Gulseren se cuje sa Dzihanom i kaze joj da napravi dobro jelo jer je gladan i doci ce ubrzo. Džihan je saznao da je Alper u novine lansirao lažnu vijest o tome da je u ljubavnoj vezi s Gulseren s kojom ima izvanbračnu kćer Hazal. Odlučio je posjetiti Alpera i ispitati ga što ga muči. Alper mu je rekao da isto pitanje postavi svojoj supruzi Dilari.Dilarin brat upuca Dzihana dok su se svadjali i dok mu je Dzihan govorio da se kani njihove porodice a to sve vidi Ozkan dok Mahir, Dilarin brat pobjegne. Gulseren saznaje da je Dzihan u losem stanju i da je u bolnici i da je upucan. Gulseren se svadja i zeli ubiti Ozkana i prijeti mu. Dzihan je u bolnici i doktori se bore za njegov zivot. Gulseren zeli ubiti jednu osobu. Dzansu bjezi sa casa i place, jednostavno se osjeca kao visak u kuci. Ozkan dolazi u skolu kod Dzansu i kaze joj da joj je on otac...


Paramparca
 11 epizoda

Gulseren docekuje Ozkan u njenoj kuci te joj udara samar kao docek. Nakon toga Gulseren poludi pitajuci ga gdje je bio sve ove godine i sta je radio, te kako on vise nije njena ljubav i da je podnijela zahtjev za razvod braka. Gulseren razgovara sa Hazal i kaze joj kako se nikako ne vidja s njom te joj se na telefon ne javlja, Gulseren joj kaze i to kako je puno voli i da ide s njom, ali joj Hazal kaze kako ona nju ne voli i kako zna da i nju Gulseren ne voli te joj kaze da se gubi s njenih ociju. Svi djelatnici iz Gulserenina ureda zbog uspješnog rada nagrađeni su odmorom, a smještaj će dobiti u jednom od Džihanovih hotela. Čim je od uprave primila tu vijest, Gulseren poziva Džansu da joj se pridruži. Džansu od Dilare traži da joj dopusti da ode na odmor s Gulseren, ali Dilara odbija to učiniti. Dilara misli da će Džansu, Džihan i Gulseren zajedno otići na odmor. Unatoč Dilarinu protivljenju, Džansu odlazi na putovanje s Gulseren.Hazal je sa Dilarom isla u kupovinu i lijepo se provodi jer joj odgovara to sto joj Dilara moze da priusti mnogo novaca dok joj Gulseren to nije mogla priustiti. Ozkan uporno govori Gulseren kako se promijenio i da je zeli nazad ali Gulseren je uporna u svojoj namjeri da se razvede s njim. Gulseren tesko pada to sto je njena kcerka izbjegava i sto je tako lahko zaboravila i sama Gulseren je shvatila da ju je Dilara pridobila zbog novca. Dzihan ima sukob sa jednom osobom koju uspije savladati ali ne zastalno. Gulseren je zabrinuta za Hazal. Dilara cita pismo Dzihanu. Gulseren odlazi traziti Hazal i pita Ozkana gdje se nalazi Hazal. Hazal pada u probleme iz kojih ce se tesko izvuci...


Paramparca 10 epizoda

Dilara pusta Dzihanu snimak koji je dobila vezan za Gulseren i Dzihan ga poslusa ali Dilara ne dobije odgovor koji je ocekivala od Dzihana, vec joj Dzihan na sve njene rijeci kaze kako je treba da bude stid te da joj nece dopustiti da se ostvare njene igre koje igra sa ocem, te joj kaze da zna sta je uradila kako bi snimila taj snimak i kako bi ubijedili Gulseren da kaze sve sto se cuje na snimku i nakon toga joj pusti snimak od nje i njenog oca sta su i kako smislili sta ce uraditi Gulseren. Nakon snimka Dzihan zeli da se razvede od Dilare sto i odluci odmah i odlazi kod pojedinih osoba s kojima je radila njegova zena te sazna za sve njene spletke koje je ucinila. Hazal pita Gulseren da li joj nedostaje a ona joj kaze da ne. Dzansu vidi svoju majku Dilaru kako se grli s nekim. Gulseren dobije samar od jedne osobe. Gulseren provodi vrijeme sa svojom pravom kcerkom Dzansu.  


Paramparca 
9 epizoda

Dzihan se ljuti nakon sto dodje kuci i vidi Hazal da je tu a da on o tome nema pojma te posalje Dzansu da ode u sobu. Dzansu napise pismo Dzihanu i Dilari i bratu te im kaze kako ih je zaista voljela i da ce ih se uvijek sjecati. U pismu im kaze kako odlazi sto se i desi, Dzansu ode. Dilara i Dzihan saznaju za pismo i nakon sto ga procitaju sokiraju se te odmah odu u potragu za kcerkom. Dzihan obilazi sva mjesta kako bi pronasao kcerku ali mu ne uspijeva. Dzihan trazi od oca da se izvine Hazal zbog ponasanja i zbog svega sto je uradio, ali mu Ozan kaze kako nece i nije mu ni do cega od kako je Dzansu otisla.Rahmi će Gulseren pozvati na ručak i u tajnosti snimati svoj razgovor s njom. Nakon toga Rahmi u studiju namjerava promijeniti Gulserenine riječi. Tijekom razgovora Gulseren mu je rekla da ni za bogatstvo ne bi odustala od svojih kćeri. Međutim, nakon što je Rahmi promijenio njezine riječi, ispada je rekla da bi odustala od svojih kćeri te da je pitala što joj nude u zamjenu za to. Dilara je posjetila Džihana i odnijela mu snimku Gulserenina i Rahmijeva razgovora. Međutim, nije svjesna da je i Gulseren snimala njihov razgovor te se iznenadi kad joj Džihan reproducira originalnu snimku razgovora. Dzansu je odlucila da ode kod svoje prave majke Gulseren i tako i uradi ode kod nje i kaze joj kako je dobro i kako je voli. Dzihan kaze Dzansu kako moze kad god zeli da ode kod svoje prave majke i da moze ostati koliko zeli. Dzihan kaze Dzansu kako je puno voli. Dzihan i Gulseren se nadju vani i Dzihan joj isprica sve sta je bilo kada se Dzansu vratila kuci. Dzihan je tjesi i kaze kako se ne treba brinuti da ce vidjati Dzansu kada god zeli. Hazal pocinje pretjerivati i zeli da ponizi Dzansu sto pomalo iznervira Dilaru...


Paramparca 
8 epizoda

Gulseren je poludila nakon sto joj je Dilara zabranila da razgovara sa Hazal, jos joj pristaje na muku govoreci joj da je ona prava majka Hazal. Dzihan ode za Gulseren govoreci Dilari da mu je ovdje strpljenje stalo. Hazal dolazi u kucu kod Dilare. Dzansu stalno place jer ne moze da podnese kako se sve stvari trenutno odvijaju u kuci. Javljaju Dilari za sina sta je napravio. Dzihan pokusava na sve nacine da bi uspio rijesiti probleme medju porodicama te pridobiti ljubav i od Dzansu i Hazal. Dzihan dovede sina kuci iz pritvora i on mu obeca da se nista od toga vise nece ponoviti. Hazal dolazi u Dzansinu kucu i Dzansu je pita sta ona radi tu, zasto je dosla a Hazal joj kaze da je majka zvala i da ce od sada zivjeti u toj kuci te kaze bratu da je ona Hazal, njegova sestra. Gulseren zove Dilaru da je pita za Hazal i ona joj kaze da je Hazal sad kod nje u kuci i da ce kod nje i zivjeti i da ne moze vise ni pricati sa Hazal i nakon te sokantne vijesti Gulseren izadje iz kuce krenuvsi prema Dilarinoj kuci i pada u nesvijest. Nastaje veliki haos medju porodicama a Dilara vec pocinje da ludi jer nikako ne moze da podnese prvo poraz a drugo da gleda kako Dzihan stalno podrzava Gulseren i stalno lebdi nad njom. Svi su se okupili na zajednickoj veceri i Dzihanova porodica i Gulseren i njena sestra koja svojom pricom postavi mnogo napetosti medju porodicama. Nakon sto Kerime pretjera sa pricom Dilarin otac ustane i kaze joj da je dosta sa njenom pricom i gusenjem i nastavi vrijedjati Gulseren koja nakon toga ode iz kuce. 


Paramparca
 7 epizoda

Hazal kaze Gulseren kako je mrzi i kako joj je unistila zivot, a njena tetka kaze kako i nju mrzi kako je mogla prodavati na pijaci. Advokat dolazi i trazi od Gulserinine sestre trideset hiljada eura a to Hazal cuje. Izmedju Dzansu i Hazal pocinje svadja i ne podnose se nakon svega. Dzihan moli oca da mu pomogne tako sto ce mu dozvoliti da sam donosi odluke. Gulseren kaze Dzihanu da je dolazila kod nje i govorila joj kako su oni porodica i sve mu objasni kako joj je Dilara rekla sto Dzihana naljuti. Dzihanovog sina zaustavi policija koja utvrdi da je vozio u pijanom stanju te zove Dzihana kako bi mu rekli o cemu se radi. Dilara govori Dzihanu da se ne mogu razvesti. Dzihan odlazi u bolnicu kod Gulseren koja se onesvejstila na ulici. Dzihan odlazi iz kuce i nazove Gulseren zeleci razgovarati s njom i kaze joj sta ga sve muci ali mu Gulseren kaze kako je jedino rjesenje da nastavi svako svoj zivot da jedino tako mogu nastaviti kako niko nikoga ne bi povrijedio. Dzihan odvede Gulseren kod Derje nakon sto je izvede iz bolnice. Dilara zabranjuje Gulseren da prica sa Hazal....


Paramparca
 6 epizoda

Dilara dolazi kod Gulseren kako bi razgovarale o djeci ali Gulseren njena sestra dovede u nezgodnu situaciju jer se pocne mijesati u njihov problem sto Gulseren jako naljuti. Dzihan je sada izmedju dvije vatre i ne zna sta mu je ciniti, na jednu stranu ga vuce Hazal a na drugu Dzansu i pored vsega toga zaljubio se u Gulseren. Dzihana nazove Gulseren govoreci mu da hitno moraju razgovarati. Dilari polahko popustaju zivci i pocinje sve da razbija po kuci gledajuci Dzihana vani kako je zamisljen. Dzihan se sve cesce nalazi sa Gulseren i pokusava da je pridobije sto Dilaru cini jos nervoznijom. 


Paramparca 
5 epizoda

Dzansu se promijenila, postaje nepodnosljiva i niko joj ne moze nista, ne dopusta nikome da joj se priblizi. Dzansu odlazi sa Dilare u kupovinu. Hazal dozivi nesrecu s motorom . Dzihan je poceo osjecati pravu ljubav prema Gulseren i pocinje joj to i pokazivati te joj ponudi jednu ponudu koju Gulseren tesko da ce odbiti jer je i ona jako zaljubljena u njega. Dzihan zeli razvod od Dilare. Džihan je primio poziv u trenutku kad je priznao Gulseren što osjeća prema njoj. Džihan, Gulseren i Dilara sreli su se u bolnici. Liječnik je Džihanu rekao da Hazal nije ozbiljno ozlijeđena te da je možda sve osmislila kako bi privukla njihovu pozornost. Džansu odluči posjetiti Gulseren, ali dočeka je Keriman. Džansu je tako upoznala i sestru svoga biološkog oca. Nakon izlaska iz bolnice Džihan, Gulseren i Hazal dolaze u dom Džihanove obitelji, gdje nalaze Džansu. Džansu i Hazal su se sad i službeno upoznale.Dzansu jedino daje utjehu njen brat koji je puno voli. Dzihan zbog Gulseren izudara covjeka koji je dosadjivao Gulseren. Dilara dodje kod Gulseren da razgovaraju o djeci i tu joj Gulseren kaze da nece dopustiti da joj oduzmu Hazal. Dzansu prigovara ocu za Hazal i njemu to tesko pada. Dzansu zatiče Dzihana da grli Hazal i nije joj svejedno...


Paramparca
4 epizoda

Gulseren se svadja sa kcerkom Hazal i nikako da smire odnos od kako je Hazal saznala za svoju pravu majku, vec pocinje da se privikava na zivot pun novaca, izlazaka, poklona i sve sto joj je vec ponudila Dilara. Odlazi na obalu mora da razmisli sta da radi jer je trenutno u teskoj situaciji. Hazal se ocito nije tesko bilo navici na druge roditelje i sada ponizava svoju majku koja je odgojila iako nije bila njena prava majka ali sada to ne vidi jer je dosla u pogresno drustvo koje ce je kostati. Gulseren odlazi u policijsku postaju kako bi prijavila nestanak njezine kćeri Hazal te ondje kaže da misli da su je oteli Džihan i Dilara. Gulseren zove svoju kćer koja joj se napokon javi i kaže da je kod kuće. Gulseren se nakon toga vratila kući i zatekla svoju kćer s obiljem novih darova.


Paramparca - 3 epizoda

Gulseren saznaje da je Dzansu njena prava kcerka i saznaje kako se desila ta greska da su im zamijenili kcerke u bolnici i sad se boji da ne bi izgubila svoju Hazal kcerku. Njen zivot postaje prava katastrofa. Gulserenina šogorica Keriman odluči nazvati njezina supruga koji živi u Njemačkoj i reći mu da je tijekom poroda njegova i Gulserenina kći zamijenjena s drugom djevojčicom. Gulseren ne uspijeva doći do svoga brata, poslije saznaje da je u zatvoru. Gulseran odlazi u Džansuinu školu kako bi je posjetila. Sa sobom je ponijela svoju fotografiju koja je snimljena dok je bila trudna s DžansuGulseren je sada strah da ne izgubi ni Hazal, djevojku koju je odhranila i smatrala kcerkom i boji se susreta sa Dzansu. Dzihan upoznaje Hazal i Hazal je sretna zbog toga ali Dzihan i nije bas odusevljen jer mu je sve to sada novo i cudno. Gulseren je izgubljena ne zna sta da radi. Hazal upoznaje i svoju pravu majku Dilaru i svi izgledaju jako stretni zbog toga, te je Dilara pokusava pridobiti i odvodi je u kupovinu i izlaske. Gulseren je izgubljena u vremenu i prelazeci cestu punu automobila dolazi u veliku opasnost. Dzihan trazi od Dilare razvod braka...



Paramparca 2 epizoda 
U bolnici se saznaje da Džansu nije biološka kćerka Dilare i Dzihana. Porodica Gurpinar se sokirala ovim saznanjem. Džihan i Dilara pokušavaju riješiti ovaj problem a da se ove informacije ne pojave u javnosti. Ali ništa ništa neće ići onako kako su planirali. Iako Dzihan čini sve da se Dzansu ne osjeća kao uljez u porodici, ona je odlučna da pronađe svoju pravu majku i otpočinje potragu. Gulseren muku muči sa hirovitom zaovom i kćerkom Hazal koja neprekidno nešto izvolijeva. Hazal ipak vuce ka zivotu zabave i tako se uvaljuje u velike probleme iz kojih ce se tesko izvuci. Dilara se brine sad sta ce se desiti ako pronadju svoju pravu kcerku i da li ce ta njihova prava kcerka utjecati na njen stil zivota jer se boji da im prava kcerka nece biti neka osoba iz niskog drustva zivota i zbog straha da je ne bi ocrnila pred svima ponasa se kao da se nista nije desilo. Dzansu je uporna da pronadje svoju pravu majku i pomoc trazi od svog brata Ozana i tako i pronalazi svoju pravu majku....


Paramparca - 1 epizoda
Gulseren je žena koja samo sto se nije porodila, odlazi na pijacu kako bi kupila voce i povrce i u povratku s pijace je udari zena s autom koja bude primorana da s muzem odvezu Gulseren u bolnicu jer se vec pocela poradjati. U bolnici se desi da u isto vrijeme se poradja Gulseren i Dilara, zena od Džihana, i zbog slicnosti njihovih prezimena medicinske sestrice ce zamijeniti djecu i odnijet ce djevojcicu koju je rodila Gulseren Dilari a Dilarinu djevojcicu ce odnijeti Gulseren a da niko za to ne zna. Dilara i Džihan su dali ime Dzansu svojoj djevojčici a dok su Gulseren i njen muz dali ime Hazal. Gulseren, koju je muž napustio prije nekoliko godina, nastavlja živjeti na periferiji Istanbula na granici siromaštva. Njen najveći cilj je odgojiti na najbolji način koji može kao samostalna majka, svoju kćerku Hazal. Nakon 15 godina Hazal i Gulseren zive u stanu sa Hazalinom tetkom koja im stalno prebacuje zbog toga sto im pomaze i daje pare. Uspješni i bogati biznismen Džihan ima problema u braku sa svojom suprugom Dilarom. Nastavljaju biti u braku samo zbog njihove djece, Ozana i Džansu. Dzansu ima takmicenje u utrci konja gdje osvoji drugo mjesto, ali njena majka ne bude zadovoljna njenim uspjehom i tako nastupi svadja izmedju nje i njene kcerke Džansu koja ubrzo ima nesrecu, auto je udari. Gulserin i Džihan ne znaju za postojanje jedno drugog, međutim njihovi putevi će se ukrstiti zbog greške koja je napravljena u bolnici gdje su njihove kćerke rođene.
Noviji Stariji