Prljavi novac i ljubav po epizodama

Kara Para Aşk

Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 65 epizoda
Elif i Omer su presretni, njihova veza iznova cvate. Odlučili su da žele biti sami kako bi zaboravili sve ružno što im se dogodilo. Međutim, njihova sreća kratka je vijeka. Primili su vijest da je Nilufer nestala. Omer i Elif zabrinuti su za Nilufer te kreću u potragu za njome.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 64 epizoda

Mert je uz Elifinu pomoć okrenuo novu stranicu u životu te je vrlo uzbuđen. Bliži se dan kad će diplomirati. No svečanost dodjela diploma obilježit će iznenađenje koje nitko nije očekivao. Ono što će se ondje dogoditi ostavit će dubok trag na Elifin život. Kakvo se to iznenađenje sprema na dodjeli diploma? Omer je Husejina izveo pred suca. Husejin je sucu rekao da je Elif žrtva Tajarove zavjere, nakon čega je Elif puštena iz zatvora.



Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 63 epizoda

Metin ne smije dopustiti da Tajar Dundar sazna da je Husejin živ. U protivnom njegovi će planovi pasti u vodu. Vođen tom idejom, želi onesposobiti Omera te ga zarobi. Metin nakon toga Burhana odvodi Husejinu koji sada treba ubiti Tajara. Njegov plan savršeno funkcionira. Husejin će ubiti njegova oca, a on će se s Nilufer odseliti u inozemstvo gdje će započeti novi život. Njegov plan u teoriji zvuči savršeno, ali Metin nije računao na neke stvari. Tajar sumnja na Metina te kreće u potjeru za njime. Tko će iz ovoga sukoba izaći kao pobjednik, otac ili sin?



Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 62 epizoda

Nakon razgovora s vozačem hitne pomoći, Omer je posve uvjeren da je Tajar živ. Shvatio je da ima pravo i da je Elif žrtva podle zavjere. Omer sada namjerava dokazati da je Husejin živ i tako spasiti svoju voljenu Elif. Omer je shvatio da se Metin dao u pokret i nastoji ga zaustaviti. Hoće li Omer unatoč svemu uspjeti dokazati da je Husejin Demir živ? I dok se to događa, Elif je napadnuta u zatvorskoj spavaonici te je teško ranjena i bori se za život. Omer je uz nju, ali vijest koju je primio jako ga je pogodila. Kakva je to vijest koja je potresla Omera i zašto Omer ne želi da je Elif čuje?



Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 61 epizoda

Nilufer je odlučila rastati se od Metina. Njezina odluka ide na ruku Tajaru i Nedret. Metin ne želi pristati na to. K tomu, saznao je da je Nilufer trudna. Hoće li Metin uspjeti nagovoriti Nilufer da promijeni odluku? Omer u posljednjem trenutku ulazi u zgradu sudnice u pratnji voditelja ekipe za očevid. Međutim, voditelja ekipe za očevid ubije plaćeni ubojica da bi ga spriječio u namjeri da da iskaz. Omer nije uspio spasiti Elif koja će tijekom suđenja morati ostati u pritvoru. Omer je posve uvjeren da je riječ o velikoj zavjeri te odluči iznova razmatrati dostupne dokaze. I dok traga za novim dokazima, Omer se sjeti posljednjih riječi voditelja ekipe za očevid te kreće u akciju. Hoće li s pomoću toga traga Omer uspjeti doći do Husejina? Hoće li Omer saznati da je Husejin živ?


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 60 epizoda
Omer je saznao da je njegov brat Husejin otet dok su ga iz bolnice prebacivali u zatvor. Husejin je svjestan da mu je život u opasnosti zato što je Tajar Dundar uspio doći do memorijske kartice. Omer mora doći do Husejina prije nego što to Tajar učini. Hoće li Omer uspjeti doći do Husejina prije Tajara Dundara i tako mu pomrsiti plan. Tko će biti nova žrtva kojom će Tajar Omeru svratiti pozornost sa sebe? Ipek je rekla Nedret da je Elif saznala istinu u vezi s DNK analizom. K tome, stvari se nisu razvile onako kako je Nedret planirala, zbog čega je ona vrlo nespokojna. Ipek počinje sumnjati da Nedert nije moćna kao što se prikazuje i pita se zašto je tako dugo ostala u Istanbulu. Ona misli da Nedret nije ondje samo u ulozi tete te namjerava saznati pravi razlog njezina dolaska. Hoće li Ipek saznati sve o Nedret?


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 59 epizoda

Husejin ne zna da je Tajar došao do memorijske kartice koju on traži. I dalje je namjerava iskoristiti kao svoj posljednji adut i pobjeći od nevolje. Tajar se počinje pogađati s Husejinom, ali ne daje mu do znanja da je uzeo memorijsku karticu. Tajar namjerava oteti Husejina i riješiti ga se jednom i zauvijek. Hoće li Husejin, kojemu Alijevo ponašanje postaje sumnjivo, shvatiti da ga je Tajar prevario? Hoće li Husejin pobjeći Tajaru? Elif je odbila Leventa koji joj je izjavio ljubav. Omer je jedini muškarac kojega nosi u srcu i o kojemu neprestano razmišlja. Upravo je to rekla Leventu. Sve je to čuo Omer koji nenajavljeno upada u kuću i napravi scenu. Elif želi da obojica napuste njezinu kuću kako bi bila sama. I dalje se ljuti na Omera. Još je boli nepravda koju joj je nanio. Omer ponovno odlazi na Elifina vrata kako bi joj objasnio što osjeća prema njoj. Hoće li Elif Omeru otvoriti vrata? Husejin je naposljetku shvatio da ga Tajar želi ubiti te se u posljednjem trenutku spasio i pobjegao njegovim ljudima. Skrio se u hotel u kojem je odsjela Svetlana. Tajar je u međuvremenu zadužio Metina da traga za Husejinom. Metin želi pridobiti Tajarovu naklonost i povjerenje pa će zbog toga učiniti baš sve što Tajar od njega traži. Hoće li Metin naći Husejina? Hoće li Tajar Dundar dati ubiti Husejina i uspjeti prebaciti krivicu na Elif?


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 58 epizoda
Asli je napokon saznala da je skrivila smrt svoje majke te osjeća strašnu grižnju savjesti. Osjeća se krivom za sve što je zadesilo njezinu obitelj i sestre. Donosi odluku kojom će se jednom i zauvijek riješiti grižnje savjesti. Što je to Asli odlučila učiniti? U srdžbi Elif gubi razum i škarama ranjava Husejina u rame. Omer stiže u zadnjem trenutku te ondje nalazi ranjenoga brata i Elif koja je izvan sebe od šoka koji je doživjela. Omer izvodi Elif iz sobe glavnog tužitelja i pruža joj pomoć, ali vijest koju je primio iz policijske postaje, strašno ga uznemiri i potrese. Zbog grižnje savjesti Asli je sebe prijavila zbog ubojstva vlastite majke te je uhićena. Omer zna da je Asli slučajno ubila svoju majku te joj odluči pomoći. Jedino rješenje jest da natjera Tajara da svjedoči i da dođe do skrivene snimke nadzorne kamere iz bolnice. Kakav je to plan Omer smislio?


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 57 epizoda

Omer dolazi do informacije da se kod Husejina nalazi memorijska kartica koju bi mu mogao iskoristiti kao dokaz protiv Tjara. Omeru je jasno da će se morati dokopati memorijske kartice ako želi Tajara strpati iza rešetaka te se daje u potragu za njome. Međutim, za memorijskom karticom ne traga samo Omer. I Tajar traga za njome. Hoće li Omer uspjeti doći do memorijske kartice prije Tajara?


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 56 epizoda

Elif je saznala da je Husejin ubio njezina oca Ahmeta Denizera te je u šoku. Želi saznati zašto je to učinio i odluči obračunati se s njime, no ne uspijeva u svome naumu. Elif od Ipek traži da joj pomogne. Hoće li Ipek pomoći Elif? Husejin je napokon došao u ruke pravde. Za njega je ovo kraj dugog puta. Teško mu pada što je u policijsku stanicu među svoje kolege priveden kao kakav kriminalac i što ga sad vlastiti brat ispituje. Husejin misli da je za njega smrt jedini izlazi iz situacije u kojoj se nalazi te odluči počiniti samoubojstvo i riješiti se muke. Hoće li se Husejin ubiti? Omer je s Husejinom uhvatio i još nekoliko ljudi koje rade za Tajara te ih je tijekom ispitivanja uspio natjerati da propjevaju. 



Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 55 epizoda
I dok Omer traga za Husejinom, od Merta saznaje da je Elif u velikoj nevolji. Omer će pomoći Elif, zbog čega će se dvoje ljubavnika opet sresti. Elif je primorana prihvatiti Omerovu pomoć. I dok njih dvoje kao nekoć zajedno pokušavaju riješiti problem u kojem se Elif nalazi, Tajarov potez ponovno će na svjetlo dana iznijeti jednu tajnu koja će jako povrijediti Elif. Elif je uvjerena da joj je Omer lagao u vezi s Jagizom te odluči zatražiti DNK analizu. Hoće li Elif napokon saznati istinu? Unatoč svemu, Elif još nije saznala zašto ju je Omer ostavio. Međutim, kako vrijeme prolazi, ona se sve više ljuti na Omera, a Omer sve teže izlazi na kraj s čežnjom. Hoće li Elif i Omer moći podnijeti činjenicu da su toliko blizu, a opet toliko hladni jedno prema drugome ili će jednostavno popustiti čežnji koju nose u sebi? Obruč oko Husejina se steže. Pitanje je trenutka kad će ga Omer uhvatiti. Što će Husejin učiniti kako bi se spasio i pobjegao Omeru? Hoće li mu to poći za rukom?


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 54 epizoda

Elif počinje sumnjati u tvrdnje da je Omer Jagizov otac, no smatra da ni u slučaju da je to istina, to ne bi trebao biti razlog njihova rastanka. Elif misli da Omer to skriva od nje. Ostala joj je još samo jedna mogućnost. Mora dati napraviti DNK analizu kojom će utvrditi je li Omer Jagizov otac. Hoće li Elif uspjeti u svome tajnom naumu? Husejin u bolnici pokušava pobjeći Omeru. Ono što će uslijediti samo će raspiriti Omerovu srdžbu i povećati njegovu želju da uhvati Husejina. Omer je odlučio iskoristiti jednu osobu kao mamac. Hoće li Omer uhvatiti Husejina ili će mu on i ovaj put pobjeći iz ruku? Tajar se oporavio i odmah je maknuo Elif iz upravnog odbora svoje privatne zaklade. Međutim, Elif ne namjerava odustati od potjere za Tajarom.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 53 epizoda

Metin je saznao da Tajar pokušava ubiti Nilufer te je predao Husejina Omeru i nastavlja se osvećivati. Suočit će se s Tajarom i na njega povući pištolj. Hoće li Metin ovaj put ubiti Tajara? Omer i Elif susreću se na rivi, ali on joj ne može iskreno reći zašto nisu zajedno. Elif je tužna i ljuta te odlazi, a Omer ostaje sam s velikom ljubavnom boli. Odlučio je da će sve reći Elif kad uhvati Husejina. Husejin je znatno promijenio fizički izgled te čeka da Tajar završi plan za njegov bijeg. Omer i Elif otkazuju vjenčanje. Svi su u šoku. Majka Elvan vidi da je njezin sin shrvan te ga natjera da joj sve kaže. Omerova majka saznaje da je njezin stariji sin ubojica. Ta vijest bila je previše za nju te je odmah nakon toga doživjela srčani udar. Omer je majku odveo u bolnicu. Hoće li Husejin ovaj put skriviti smrt svoje majke? Husejin u strahu čeka trenutak kad će moći pobjeći, ali obavijeste ga da je njegova majka doživjela srčani udar i da je prebačena u bolnicu. Husejin želi posljednji put vidjeti svoju majku. Uspijeva pobjeći Tajarovim ljudima i doći u bolnicu. U bolnici Husejina očekuje velika opasnost. Hoće li moći vidjeti svoju majku a da ga pritom Omer ne uhvati? Hoće li Omer saznati da je i Husejin u bolnici?


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 52 epizoda

Husejin nije bio svjestan da ga je Omer slušao kad je priznao da je ubio tri osobe i da je Metina stjerao u stupicu. Omer je sve čuo te je izvan sebe od ljutnje i odluči se suočiti s Husejinom. Tužan je i srdit. K tome, sve to mora reći Elif s kojom će se uskoro vjenčati. Hoće li Omer moći reći Elif da je njegov stariji brat ubojica njezina oca? Elif nije svjesna što se događa, priprema se za svoju djevojačku večer i vjenčanje. Omer izbjegava Elif jer ne zna kako da joj kaže istinu. Elif to ne uspijeva povezati, ali svanuo je dan vjenčanja i ona je obukla vjenčanicu. Hoće li se Elif i Omer vjenčati unatoč svemu?



Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 51 epizoda
Omer je jako ljut. Uvjeren je da Husejin radi za Tajara Dundara. Omer misli da je njegov brat počinio krivično djelo i da mora biti kažnjen. Husejin leži bolestan u krevetu i smišlja način kako da se izvuče iz te situacije. Nipošto ne želi da njegov brat Omer sazna da je on ubojica te se odluči nagoditi s Tajarom. Dijamante i svu ostalu dokumentaciju dat će Tajaru u zamjenu za snimku na kojoj se čuje njegovo priznanje da je ubio Sibel i Ahmeta Denizera. Hoće li Husejin uspjeti nagovoriti Tajara? Hoće li Omer saznati da je njegov brat ubojica? Tajar zna da Nilufer surađuje s Omerom te smišlja plan kojim je se želi riješiti. Metin je saznao da Tajar želi ubiti Nilufer te mu se želi osvetiti. Hoće li Metin, koji je izvan sebe od ljutnje, povući potez koji će Tajara Dundara i Husejina Demira odvesti u Omerove ruke?


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 50 epizoda
Hoće li Omer spasiti Elif a da pritom ne dopusti da Jagiz dospije u Serhatove ruke? Husejin je odlučio baciti memorijsku karticu na kojoj se nalaze dokazi, ali shvatio je da ju je izgubio. Melike pokušava dokučiti značenje svega što se nalazi na kartici. Unatoč pritisku koji Husejin radi na nju, neće mu reći da je kartica kod nje.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 49 epizoda
Omer ne namjerava ostaviti nedužno dijete u rukama čovjeka kakav je Serhat te razmišlja kako da spasi Elif i pritom ne bude prisiljen prihvatiti Serhatove uvjete. Serhat je nazvao Omera i dopustio Elif da razgovara s njime. Serhatovi ljudi budno motre svaki Elifin pokret, ali ona uspijeva otkriti Omeru pojedinosti vezane uz mjesto na koje je dovedena. Omer smjesta kreće u potragu za lokacijom na kojoj se Elif nalazi....


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 48 epizoda
Omer na skrovitom mjestu čeka da se Nilufer i Metin sastanu, ali prima poziv zbog kojeg mora otići. Na odlasku kaže Nilufer da je plan promijenjen te pozove taksi i pošalje je kući. Nilufer više od svega želi Metina stjerati u stupicu, ali zbog Omera ni ovaj put ne uspijeva u tome. Međutim Metin je Nilufer pripremio veliko iznenađenje. O kakvom je to iznenađenju riječ? Hoće li Nilufer otići k Metinu? I dok se sve to događa, Nedret nastoji provesti svoj plan kojim želi razdvojiti Omera i Elif te kreće u istragu kako bi saznala je li Omer otac Ipekina sina. Saznaje da su za Ipekina sina već tražili utvrđivanje očinstva, ali ne može doći do rezultata DNK analize pa odluči moliti Husejina za pomoć. Hoće li Husejin doći do rezultata DNK analize? Hoće li on i Nedret saznati tko je biološki otac Ipekina sina?


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 47 epizoda
Omer je spasio Ardu i tako pomrsio račune Husejinu koji se nakon toga odluči suočiti s Ardom kako bi ga ušutkao. Kako će završiti Husejinovo suočavanje s Ardom? Tajar je primijetio da Metin uistinu voli Nilufer te ga ohrabruje i potiče na to da se vjenča s njome. Metin sad ima očevu potporu te odluči zaprositi svoju dragu. Hoće li Nilufer, koja se ljuti na Metina zbog svega što joj je priuštio, pristati udati se za njega? Nakon što je Arda upao u Husejinovu stupicu, Omer se uvjerio da je njegov brat Tajarov čovjek i da je umješan u kriminalne radnje. K tome, Husejin je pokušao ubiti Ardu. Novonastala situacija potresla je Omera. Ne želi Ardu ponovno izlagati opasnosti te odluči svoju istragu nastaviti u tajnosti. Omer i ostatak tima više neće raditi u postaji, nego u Ardinoj kući. U međuvremenu Emre uspijeva doći do važnog dokaza. Hoće li Emre taj dokaz, koji može riješiti tri ubojstva, moći dati Omeru? (tvprofil.net)


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 46 epizoda
Omer vidi Elif kako je vodi policajac i kako ima lisice an rukama te govori kako su mu rekli da je nije policija uhapsila ali saznaje da se Elif sama predala te kaze Omeru da se ona ne boji ljubavi te da ni on ne treba. Fatih tjera Huseina da jede i kaze mu kako mu treba ziv jos uvijek te da mora jesti. Husejin mu kaze da prestane sa svojim igrama ali Fatih ne zeli odustati....


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 45 epizoda
Dok kuca sva gori, Elif sjedi ispred kuce sva van sebe te dolaze mnogi i pitaju je sta se desilo i gdje je Omer. Cuju Omerov glas iz kuce koja gori te ga odlaze spasiti. Omerov brat zeli uci unutra jer sumnja da mu je brat tamo. Elif ne progovara. Omer sumnja na Fatiha i kaze da je moguce da je on pozvao Elif.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 44 epizoda
Levent je dosao do Elif i tjesi je i iskoristava situaciju te pokusa da poljubi Elif dok Omer gleda ispred prozora te se jezi od pomisli da ce je poljubiti. Nakon sto mu ona kaze da ne moze nikoga voljeti osim Omera, Levent je pokusa na silu poljubiti te Omer udje i pocne udarati Leventa. Elif ih moli da prestanu. Fatih je shvatio da su ga Elif i Omer stjerali u kut te uzima Bahar kao taokinju. Omer ne želi ugroziti Baharin život te im dopušta da odu. I dok Fatih i Bahar traže mjesto kamo bi se mogli skriti, počinju se zbližavati. Omer nema namjeru odustati od potjere za Metinom, odnosno Fatihom. Ovaj put je sve napravio po pravilima. Hoće li Omer uspjeti pronaći Fatiha i spasiti Bahar? Elif je potištena zbog svega što joj se događa te postaje svjesna da se Omer počeo jako umarati. Dovodi ga pred gotov čin te odlaze na kratki odmor u Sapandžu. Na jedan dan zaboravit će sve svoje probleme i posvetiti se jedno drugome. I dok mladi ljubavni par uživa u Sapandži, situacija u Istanbulu jako se zakomplicirala. Tajar želi pronaći Fatiha. Husejin ne želi da ga Fatih prepozna pa isprva odbija taj zadatak. No poslije je prisiljen prihvatiti ga zbog Tajarova pritiska koji svoje ljude smatra nesposobnima za taj zadatak pa od Husejina traži da upravo on pronađe Fatiha. Husejin se dovodi u opasnost te u kući u kojoj se skriva Fatih sretne nekoga koga ondje nije očekivao. Husejin je svjestan da više nema povratka s puta na koji je krenuo. Što će učiniti?


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 43 epizoda
Elif je sva van sebe te dolazi do nje Omer koji je grli govoreci joj da je sada on sa njom te da se ne brine. Elif ne moze da prica te odlazi prema autu ali joj Omer ne dozvoljava da ona vozi u takvom stanju. Elif je pokusala ubiti jednu osobu, zamalo da postane ubica. Elif se pravda Omeru govoreci da je ostala bez svijesti te da nije svjesno to uradila, kaze kako joj je govorio ruzne rijeci za njenog oca te da ga je zato pokusala ubiti. Omer je saznao da Pinar pokušava dobiti rezultate DNK analize za svoje dijete. Koristi to za ostvarenje svoga cilja te je uspijeva natjerati da mu sve prizna. Omer je tako došao do informacija o Fatihu, ali to mu nije dovoljno. Omer je ponudio Pinar da počne raditi kao doušnik za policiju. Hoće li Pinar pristati na to? Omer je saznao da je Tajar Fatihu uzeo bubreg bez njegova znanja te je u šoku. Fatih je nestao nakon operacije i vrlo je ljut na Tajara. Omer se smjesta daje u potragu za Fatihom koji je svjestan da mu sada može pomoći samo Nilufer te od nje traži da mu pomogne. Nilifer ne može odbiti ljubav svoga života te mu pomogne da se skrije. Elif i Omer krenuli su u potjeru za Fatihom. Hoće li shvatiti da su mu zapravo vrlo blizu. Hoće Li Omer i Elif uspjeti uhvatiti Metina, odnosno Fatiha? Arda i Čidem razgovarali su o njezinoj trudnoći, međutim Arda nije zadovoljan te misli da mu Čidem laže. Predlaže joj da zajedno odu k liječniku na pregled, što ona odmah prihvaća. Hoće li Arda raskrinkati Čideminu laž?


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 42 epizoda
Asli zeli da vidi snimak na laptopu ali je Elif pokusava da odmakne govoreci joj da to ne radi ali uzalud. Asli gurne Elif i Elif padne te se povrijedi a Asli upali video. Asli kada vidi video pocne da se udara u glavu govoreci sta sam ti to uradila te se udari saksijom sa cvijecem i padne na pod a Elif sva uspanicena prilazi joj. Tajar je saznao da će se Elif i Omer vjenčati te je izvan sebe od ljutnje. Misli da će Omer svojoj dragoj za vjenčanje pokloniti njegovo utamničenje, ukoliko se oni uistinu vjenčaju. Odlučio je pozvati Husejina i narediti mu da Omera i Elif zaustavi u njihovu naumu. Hoće li Husejin, koji ne zna bi li se priklonio Tajaru ili pomogao bratu da bude sretan, i ovaj put pognuti glavu pred Tajarom? Nova osoba koja dolazi na Odjel za ubojstva nagovještaj je teških dana koji će uslijediti za Omera i Elif.. Omerova bivša djevojka Ipek zatražila je premještaj iz Burse u Istanbul. Pelin i Arda saznali su da ona dolazi. Hoće li to reći Omeru? Husejin nudi teti Nedret poslovnu suradnju kako bi spriječio Omera i Elif da se vjenčaju, međutim ne uspijeva ostvariti svoj naum. Iako se Nedret protivi njihovu braku, ne želi pomoći Husejinu. Unatoč Husejinovu i Nedretinu protivljenju, Omer je zaprosio Elifinu ruku. Omer i Elif sigurnim koracima idu prema vjenčanju te uživaju u sreći.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 41 epizoda
Omer i Salih se svadjaju i Salih govori njemu kako je ukaljao njegovu cast i cast njegovih kceri a Omer kaze da ne prica tako te da to nije istina a kcerka moli Omera da suti jer kaze da joj otac ima problema sa srcem.Dujgu govori Omeru da je bolnica lazirala njene nalaze da nisu istiniti...


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 40 epizoda
Prodavacica vjencanica kaze Elif kako je prelijepa. Da li ce se Omer i Elif vjenčati uprkos svemu? Omer dolazi do Husejina i Fatiha te cuje njihov razgovor i sazna za ubistva koja je pocinio Husejin sto ga sokira iako je Husejin govorio kako nije zelio da postane ubica brata ali Omer je bijesan i uperi pistolj u njega,́ da li ce moci da ga ubije nakon svega sto je Husejin uradio? Metin saznaje za ubistvo....


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 39 epizoda
Omeru je Husein priznao da je ubio troje ljudi i da ga saslusa, ali je nesvjestan da je pao u zamku. Omer koji je bio svjedok svih razgovora sa Husejinom pocinje da ludi. Omer je u bolu i bijesan je. Omer nije znao kako da kaže istinu jer Elif pokuša da se drži podalje od njega. Elif se odrzava noc kane i priprema za vjencanje te djevojacka vecer. Elif ne razumije sve ovo, i jako je zbunjena ali odlazi da isproba vjencanicu jer je skoro dosao dan njenog vjenčanja. Elif ugleda Omer u vjencanici i ostaje bez rijeci kada je ugleda i kaze joj da je prelijepa. Elif i Omer ipak na kraju obavijeste svoje porodice da ce za nekoliko dana biti vjencanje njihovo. Nedret i Elvan pocinju s pripremama za vjencanje...


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 38 epizoda
Omer odlazi u bolnicu u posjetu Husejinu koji je jedva ostao ziv te ga Omer pita da li je dobro, a on mu kaze da je dobro i da se njemu nista ne moze desiti. Ipek dolazi u posjetu osoba koja je jako uznemiri i govori joj da joj niko nece vjerovati nakon cega Ipek ustaje sa kreveta i odlazi iz bolnice dok joj doktorica govori da ne moze tek tako otici ona ipak odlazi i ne slusa je. Omer govori Husejinu za svog brata. Husejinu dolazi zena sa djecom u posjetu i djeca ga grle pitajuci ga da li je dobro. Pelin ceka Omera da izadje i on nakon sto izadje uzima Elif za ruku i izlaze iz bolnice....


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 37 epizoda
Husein drzi pistolj kako bi natjerao njega da progovori. Pelin pita Omera da li ce Husein upucati lika kako bi progovorio. Omer nema strpljenja i zeli da ode tamo kod Huseina, ali mu Pelin kaze da je pametnije sacekati i strpiti se.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 36 epizoda
Tajar govori Mertu kako je porodica najbitnija te da pazi kako i s kim ce biti. Husejina nazove Tajar i kaze mu da odmah izadje iz sobe u kojoj se nalazi trenutno. Huseinova zena Melike odlazi kod svoje suparnice i kaze joj da joj nece prepustiti Husejina zbog kopileta koje je s njim dobila, ali joj ona kaze kako ce ona i Husejin ubrzo otici te da je s njom u braku samo zbog djece.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 35 epizoda
Melike kaze Husejinu da izabere ili ona i njegova djeca ili ljubavnica. Ipek zove njen sin dok se Omer bori sa napadacima. Nilufer kaze Fatihu da ga voli uprkos svemu i da mu ne moze reci da ga mrzi i samo otici, nakon cega je Fatih uvede u auto i pocne ljubiti. Omer sjedi pored brata Husejina i moli ga da pocnu ispocetka da mu svu istinu kaze bez lazi, da krene od Tajara...


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 34 epizoda
Elif i Omer vratili su se iz Rima s Nedimom koji je Metinu poslužio kao mamac. Nedim ne namjerava ništa reći. Uplašen je jer je njegova kći u Metinovim rukama. Omer je uvjeren da je Metin Nedima namjerno ostavio u Rimu. Na koncu uspijeva natjerati Nedima da propjeva. Nove informacije otvorit će Omeru nova vrata. Omer i Sami organizirali su akciju kako bi spasili Nedimovu kćer i uhitili dr. Giraja koji ju je trebao operirati. Elif se sjetila Tajarova prijatelja dr. Giraja. Rekla je to Omeru koji sad i dr. Giraja mora natjerati da propjeva. Hoće li Omer uspjeti natjerati dr. Giraja da prizna da radi za Tajara? Tajar je mislio kako stvari idu po planu, ali primio je vijest da je policija spriječila operaciju i da Omer u postaji ispituje dr. Giraja. I dok pokušava shvatiti kako se to dogodilo, saznaje da je Nedim uhićen u Rimu. Hoće li se Tajar uspjeti izvući iz stupice koju mu je Metin priredio?


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 33 epizoda
Metin se veseli Niluferinu dolasku u Rim, ali dobiva od nje hladnu poruku. Ne zna što se događa i pokušava doći do nje. Hoće li Metin uspjeti nagovoriti Nilufer da dođe u Rim? Bekir je zbog Melekinih riječi doživio srčani udar pred trgovinom u četvrti. Hitna pomoć je intervenirala, ali nije mu bilo pomoći. Melike krivi sebe za Bekirovu smrt, jako je tužna. Potporu će joj pružiti suprug Husejin koji misli da je njegov brat Omer otišao u Rim na odmor.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 32 epizoda
Sami i Omer pripremili su Elif za svoju operaciju. Dogovorili su se da će o detaljima razgovarati sutradan na aerodromu. Na putu do aerodroma Omer sreće Bahar. Na karti koju je donijela Bahar vidio je poruku koju je zapovjednik Sami napisao Elif. Shvatio je zašto ga je Elif izbjegavala te na aerodromu odluči tražiti od njega objašnjenje. Sami ovaj put ne namjerava biti blag te odluči Omera isključiti iz operacije. Omer neće moći ići u Rim. Hoće li Omer dopustiti da Elif bez njega ode u Rim? Hoće li Omer ipak sve riskirati i otići onamo? Elif i Omer otišli su na zadatak u Rim. Unatoč zapovjedniku Samiju, tijekom priprema nisu izdržali jedno bez drugoga. U Rimu ih očekuju romantični trenutci i jedno novo iznenađenje. Hoće li Elif i Omer nasjesti na Metinovu igru. Hoće li uspješno obaviti zadatak? Nilufer je čula snimku koju je Metin poslao Elif i posve je shrvana. Nema s kime podijeliti svoju tugu te nazove Merta. Asli je čula dio njihova razgovora te odluči pritisnuti Nilufer. Hoće li Nilufer reći Asli istinu?


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 31 epizoda
Elif je uništena vješću o Baharinoj smrti. Uvjerena je da je Tajar osoba koja uzima sve ljude koje ona voli, i odlazi kod njega sa očevim pištoljem. On je krivac za sve što je proživjela, i njegovim ubojstvom, njena noćna mora će biti završena. Jedina osoba koja je može spriječiti je Omer. Hoće li uspjeti? Husejin je ponovo, počinio zločin. . Dok pokušava prikriti tragove, nije ni svjestan da je jedan ostavio za sobom. Istražitelji su veoma blizu dokaza. Hoće li se Husejin uspjeti izvući, a da ne privuče Ardinu i Omerovu pažnju? U namjeri da zbuni Omera i Elif, odlazi do Nedret da joj ispriča o Ipek.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 30 epizoda
Nedret saznaje da je Omerova bivša zaručnica dobila premještaj u isti odjel, i namjerava razgovarati sa Omerom. Kaže Omeru, da joj je Husejin nudio suradnju, da ih razdvoji. Omer je zbunjen, i pokušava shvatiti, da li je ono što mu je Nedret rekla istina. Taj razgovor će otvoriti ranu između Husejina i Omera. Po prvi put u životu shvaća da mu njegov brat laže. Omer je shrvan, Svoju bol dijeli sa Ardom. Arda je neodlučan, da li bi svoje sumnje u Husejina podijelio sa Omerom. Da li će sa Omerom podijeliti ono što zna o Husejinu? Koji je novi Husejinov i Nedretin plan da razdvoje Omera i Elif? Što će Elif uraditi kada sve sazna?


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 29 epizoda
Melike kaze Husejinu da izabere ili ona i njegova djeca ili ljubavnica. Ipek zove njen sin dok se Omer bori sa napadacima. Nilufer kaze Fatihu da ga voli uprkos svemu i da mu ne moze reci da ga mrzi i samo otici, nakon cega je Fatih uvede u auto i pocne ljubiti. Omer sjedi pored brata Husejina i moli ga da pocnu ispocetka da mu svu istinu kaze bez lazi, da krene od Tajara


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 28 epizoda
Nilufer je ljuta što je Metin danima nije nazvao te odlazi k njemu. Hoće li Metin uspjeti Nilufer zadržati podalje od sebe?


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 27 epizoda
Zerin se zbog Aslina zdravlja želi riješiti bebe te uspijeva nagovoriti Tajara da to učini.Iskazi i dokazi upućuju na to da je i Taner sumnjiv. Husejin je siguran da je Taner počinio ubojstva. Međutim, Omer, kojeg intuicija rijetko prevari, misli da je Taner nedužan. Nakraju se postavlja pitanje tko je počinio ta ubojstva? Hoće li Omer uspjeti doći do ubojice i pronaći dijamante?


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 26 epizoda
Zerin se zbog Aslina zdravlja želi riješiti bebe te uspijeva nagovoriti Tajara da to učini. Nilufer je ljuta što je Metin danima nije nazvao te odlazi k njemu. Hoće li Metin uspjeti Nilufer zadržati podalje od sebe?Metin vodi operaciju pranja novca, a Hatidže koristi kao dostavljača. I baš kad mu se učini da nema nikakvih problema, pojavi se Nilufer i zatraži objašnjenje od njega. Mert pokušava naći Niluferina tajnog ljubavnika te traži od oca da mu pomogne. Hoće li Tajar krenuti u potragu za Niluferinim ljubavnikom? Istraga se nastavlja. Glavni su dokaz snimke sa sigurnosne kamere. Policija odluči ponovno ispitati Tanera, koji je pobjegao od Tajara. Iskazi i dokazi upućuju na to da je i Taner sumnjiv. Husejin je siguran da je Taner počinio ubojstva.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 25 epizoda
Policija nema dovoljno dokaza da Tanera zadrži u pritvoru pa ga puštaju. Taner je izbjegao ispitivanje, ali čeka ga jedno veće iznenađenje. Tajar je saznao za njegov dijamant.Omer je rastrgan između osjećaja i razuma te odluči da neće otići na sastanak s Elif. Misli da njihova veza ne bi funkcionirala i da bi bilo besmisleno išta započinjati. Takav Omerov stav još jedanput je shrvao Elif. Omer joj pokušava objasniti svoj stav te joj kaže da misli da neće moći ostati ni prijatelji. Omer je potresen i ne zna što učiniti. Zaljubljen je do ušiju, a kad je Elif vidio s Leventom, posve je poludio. Hoće li Omerovi osjećaji nadvladati razum. Tajar je pomogao Zerin da Asli u tajnosti odvede na pobačaj. Asli može nastaviti piti svoju terapiju, a Zerin misli da je sad sve u redu. Što će Asli učiniti kad se suoči s činjenicom da je ostala bez djeteta? Hoće li Zerin iz toga obračuna izaći kao pobjednik?


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 24 epizoda
Arda i Pelin saznali su da je Taner otišao k jednom draguljaru s dijamantom te kreću u akciju. Na popis osumnjičenih dodana je još jedna osoba. Zerin se zbog Aslina zdravlja želi riješiti bebe te uspijeva nagovoriti Tajara da to učini. Nilufer je ljuta što je Metin danima nije nazvao te odlazi k njemu. Hoće li Metin uspjeti Nilufer zadržati podalje od sebe?


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 23 epizoda
Hoće li Omer Elif priznati što osjeća prema njoj? Bahar je shvatila da se i Omer zaljubio u Elif te kreće u akciju. Želi s Omerom podijeliti nešto. Hoće li Bahar moći stati na put Omerovu zbližavanju s Elif?


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 22 epizoda
Omer je suočen s činjenicom da je sve što je doživio sa Sibel bila laž. To mu slama srce. Elif vidi koliko mu je teško te ga ne želi ostaviti samog. Ne mari za Baharino upozorenje te odvede Omera izvan grada kako bi mu pružila potporu. Proveli su divan dan daleko od svih. Na kraju dana Omer je primijetio da prema Elif osjeća nešto drugo.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 21 epizoda
Omer i Elif su se vratili iz Rima sa važnom informacijom Sa Nedimom, kojeg je Metin ostavio kao mamac za njih. Nedim misli da je Metin oteo njegovu kćerku i boji se da govori. Omer je siguran da je to Metinova igra i nada se da će Nedim progovoriti. Posle onoga što je Nedim rekao, Omer može da otvori neka nova vrata ( mislim da je ovo figurativno, pesniči, a ne ona koja onako škripe u najavi) Da bi spasli Nadimovu kćerku Omer i Sami prave zajednički plan i hvataju dr. Frankenštajna na delu (Giray-a). Omer sad može da poveže Tajara i Giraja uz Elifinu pomoć (setila ga se kada je merio amidži viskoki tlak, izazvan Omerovom crnom košuljom, aaaaa)…ali sad mora neterati Giraja i da propeva…o Soleeeee mioooooo…Hoće li naš Omercim, koji je su ex komisar, malo suspendovan, moći naterati ovog Frankenštajna da priča i biti u stanju ga još i naterati da spomene Tajara…. Tajar koji misli da se i dalje sve odvija po planu saznaje da je policija upala u toku operacije (ovaj put one prave lekarske) i da je Giraj u Omerovim rukama. Pokušavajući da ukapira kako je policija došla na ideju o pretresu ( valjda i on zna za ono, glup ko policajac), saznaje da je Nedim odveden u pritvor u Rimu. Da li će Tajar shvatiti da je Metin taj koji mu je postavio zamku i da li će se ikako uspeti spasti? Metin dolazi u Istanbul da pokupi Nilufer i u pokušaju da je ubedi da krene, stekne njeno poverenje otkriva joj tajnu…da li će Nilufer moći tajnu zadržati za sebe?


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 20 epizoda
Elif i Omer su u Rimu, zbog operacije. Dok traju pripreme, unatoč Samijevom upozorenju, ne mogu se odvojiti jedno od drugoga (op. pr. tko im može zamjeriti). U Rimu ih čekaju romantični trenutci, ali i neočekivana iznenađenja Hoće li Elif i Omer uspjeti prekinuti Metinovu igru? Hoće li operacija biti uspješno završena? Nakon što je čula Metinovu poruku Elif, Nilufer je uništena. Osjeća da to mora podijeliti sa nekim, i zove Merta.Asli će čuti razgovor, i tražit će od Nilufer više informacija. Hoće li Asli uspjeti nešto više saznati? Dok Metin nestrpljivo očekuje Nilufer u Rimu, prima od nje lošu poruku. Hoće li pokušati stupiti sa njom u kontakt, i saznati, što se događa? Hoće li uspjeti doći do nje, i pokušati je uvjeriti da promjeni mišljenje, i dođe u Rim? Kad je Bekir čuo, što je Melike rekla o njegovoj kćeri, doživi srčani udar. Bez obzira što je odvezen u bolnicu, on umire. Melike je slomljena zbog njegove smrti, i muči je grižnja savjest. Husejin će biti uz nju, i davati joj potporu, misleći da je Omer na odmoru.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 19 epizoda
Omer je prebačen u odjel za umorstva te se i službeno priključuje istrazi i ispitivanju Asli. Iako je optužena za ubojstvo, Asli uporno ništa ne želi reći. Svi dokazi upućuju na nju. Omer je mora nagovoriti da otkrije svoju veliku tajnu. Hoće li to ponovno zbližiti Elif i Omera?


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 18 epizoda
Asli je uhićena, a Elif je u šoku. Uvrijeđena je i ljuta na Omera jer nije učinio ono što joj je obećao. Elif svoju obitelj bespomoćno pokušava zadržati na okupu. Omer joj želi ponuditi objašnjenje, međutim, ona ga ne želi saslušati.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 17 epizoda
Istraga se nastavlja. Omer odlazi kod draguljara koji prodaje dijamante bez certifikata. Ondje će ga dočekati veliko iznenađenje. Tajar je ljut što je Metin dopustio da mi Nilufer pobjegne. Ne namjerava odustati od dijamanata niti od svoje mreže za pranje novca. Metin želi steći stričevu naklonost pa mu kaže da mu on može pomoći doći do nje.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 16 epizoda
Elifina odluka jako je iznenadila Omera. Nije joj mogao reći da je Asli pobjegla od kuće iste večeri kad se dogodilo ubojstvo. Omer misli da je uvrijedio Elif te je ne želi dodatno rastužiti. Elif i Omer prešutnim dogovorom odluče prekinuti svoje prijateljstvo. Elif će se posvetiti obitelji i tvrtki koju će pokušati spasiti. Novi dokazi sve upućuju na to da je Asli počinitelj. Obitelj će ovaj put biti unakrsno ispitivana. Asli se opire i ne želi dati novi iskaz. Elif je ponovno potrebna Omerova pomoć. Hoće li je ovaj put tražiti?


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 15 epizoda
Elif od majke i dalje skriva da je Omer policajac i da su njih dvoje morali spašavati Nilufer. Čeka prigodan trenutak da joj to kaže, ali njezin plan pada u vodu. Ne zna ni da njezina starija sestra Asli ponovno ima napade. Unatoč svemu, Omer nastavlja svoju istragu te dolazi do vrlo važnih informacija u vezi s ubojstvom. Odlazi ih podijeliti s Elif, ali ona će reagirati na neočekivani način.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 14 epizoda
Nilufer je zbunila Metinova priča o njegovoj obitelji i starijoj sestri. Ne uspijeva se oduprijeti svojim osjećajima prema Metinu. Odluka koju će donijeti promijenit će tijek događaja. Levent i dalje nije siguran u Baharin plan te počinje gubiti nadu. I dok ga Bahar pokušava nagovoriti, neočekivani posjetitelj dat će joj informacije koje će joj omogućiti da nagovori Leventa.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 13 epizoda
Omer i Elif saznali su da se Nilufer nalazi na Burgazadi. I dok Elif misli da se što prije moraju pokrenuti kako bi spasili njezinu sestru, Omer je smislio drukčiji plan. Omer želi spasiti Nilufer, ali ne želi da Elif pritom bude izložena opasnosti. Hoće li Omer uspjeti razuvjeriti Elif i spasiti njezinu sestru kao što je i obećao?


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 12 epizoda
Novinari su vidjeli Omera i Elif na zabavi u holdingu. Vijest o tome sutradan je svanula u novinama. Oboje će zbog toga imati probleme kakve nisu očekivali… Tajar će o Pinar čuti nešto zbog čega će mu Omer biti još sumnjiviji. Prisiljen je saznati što Omer smjera i tko je on zapravo. Kako bi to postigao, Omeru će ponuditi nešto što on neće moći odbiti. Mert je u ljubavnim jadima pa odluči otići k Zehri. Nakon što joj je Mert kaže nešto što ju je iznenadilo i razljutilo, Zehra donosi odluku koja će sve dovesti u težak položaj.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 11 epizoda
Bahar je Leventu omogućila da ponovno počne raditi u holdingu, a on odmah organizira zabavu za zaposlenike kojom ih želi motivirati na rad. Elif i Omer boje se otići kao par među tolike ljude. Elif misli da će novcem spasiti svoju sestru. Nije marila za Omerovo upozorenje te je našla Sitkijevo mrtvo tijelo. Elif je u šoku kao nikad dosad. Misli da je ubila Sitkija zbog čega je strašno potresena. Omer nastoji shvatiti što se dogodilo i pružiti potporu Elif. Elif ni s kim drugim ne može podijeliti svoju tajnu. Bespomoćna je te se odluči povjeriti Omeru. Počela je gubiti nadu da će pronaći sestru, ali trag koji je našao Omer promijenit će tijek događanja. Opet im ništa ne stoji na putu do Nilufer.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 10 epizoda
Elif i Omer napokon su došli do osobe koja će ih dovesti do Nilufer. Elif je saznala što je Sitki pokušao učiniti te je jako zabrinuta za svoju sestru. Nema strpljenja čekati te ju počinje manično tražiti. Omer i Elif kreću u potjeru za Sitkijem, ali telefonski poziv koji će uslijediti sve će promijeniti. Elif će iznova biti prisiljena platiti visoku cijenu za život svoje sestre. Nilufer je pokušala pobjeći Metinu, ali nije uspjela. Taj pokušaj bijega imat će neočekivane posljedice za nju. Mert je zabrinut za Elif te polako počinje otkrivati njezinu i Omerovu ljubavnu tajnu. Tajar i Metin saznali su za vezu dvoje mladih. Puno toga će se promijeniti.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 9 epizoda
Nilüfer je već danima zatočena. Prijeti joj velika opasnost. Sitki je odlučio obljubiti Elif. U posve neočekivanom trenutku napadne tu mladu ljepoticu. I dok mu se ona bespomoćno opire, dođe Metin i spasi je. Njezin veliki neprijatelj najednom postaje junak u njezinim očima. I dok ona pokušava dokučiti zašto je Metin to učinio, on joj priredi lijepo iznenađenje. Metin nije svjestan da polako pada pod njezine čari, ali ni Nilufer to ne primjećuje. Na Metinovu pomoć reagirat će na neočekivan način.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 8 epizoda
Omer i Elif, koja je rastrgana između majke i snimaka na svome računalu, osjećaju se kao u škripcu. Elif majci mora objasniti tko je Omer, riješiti se snimaka i, što je najvažnije, ne smije dopustiti da ih Omer vidi. Elif će morati izvesti nešto što dosad još nije. Pelin i Arda došli su do ispisa poziva za Niluferin broj te uspijevaju ugrabiti važan trag. Elif i Omer koriste taj trag kako bi pronašli Nilufer te polako počinju odmatati klupko. Sve su bliže Nilufer, ali nezadovoljni su zbog problema s kojima se na tome putu susreću. Elif koja ima osjećaj da se iznenada našla u priči iz detektivskoga romana, ima novih problema sa Zerin i Tajarom. Tajar je uznemiren zbog Omerove i Elifine bliskosti te u svojoj kući odluči organizirati druženje uz objed kako bi bolje upoznao Omera i shvatio što smjera. Elif i Omer bit će na velikoj kušnji pred obitelji i Tajarom


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 7 epizoda
Elif nastoji riješiti svoje probleme te utočište pronalazi kod svoje prijateljice Barhar. Objasnila joj je da zbog očevih dugova mora pronaći dijamante. Sigurna je da će joj Bahar pomoći u tome. Međutim, priča o dijamantima ponijela je Bahar te ona započinje igru koja će njezinu najbolju prijateljicu povrijediti. Elif i Omer počeli su provoditi svoj plan, ali došao je Metin i rekao Elif da zbog očevih dugova mora oprati još novca. Elif mu ovaj put kaže da ne želi to učiniti te traži od njega da joj dopusti da na drukčiji način dođe do novca za otplatu duga i spasi sestru. Međutim, Nilufer nije jedini adut u Metinovim i Tajarovim rukama.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 6 epizoda
Iako se trudi, Elif pred policijskim postajom ne uspijeva odgovoriti Omera od njegova nauma. Omer je odlučio podnijeti prijavu. Vrijeme prolazi, a Elifina situacija postaje sve teža. Elif je svijesna da će njezina sestra biti ubijena ako policija sazna da je oteta. Mora smisliti način kako da izbjegne odlazak na policiju. Zerin je spremila sjajnu trpezu i nestrpljivo iščekuje svoju kćer. Čak i ako uspije izbjeći odlazak na policiju, Elif ne zna kako će majci objasniti gdje je Nilufer. Elif je shvatila da se situacija zakomplicirala te napokon Omeru priznaje da je Sibel oteta. Omer joj iznova nudi svoju pomoć, ali ona to ne želi. Misli da bi Metin odmah shvatio da je Omer policajac. Omer je iskusan te uz Pelininu i Ardinu pomoć uspijeva osmisliti naoko savršen plan i nagovoriti Elif.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 5 epizoda
Omer i Elif, koja je rastrgana između majke i snimaka na svome računalu, osjećaju se kao u škripcu. Elif majci mora objasniti tko je Omer, riješiti se snimaka i, što je najvažnije, ne smije dopustiti da ih Omer vidi. Elif će morati izvesti nešto što dosad još nije. Pelin i Arda došli su do ispisa poziva za Niluferin broj te uspijevaju ugrabiti važan trag. Elif i Omer koriste taj trag kako bi pronašli Nilufer te polako počinju odmatati klupko. Sve su bliže Nilufer, ali nezadovoljni su zbog problema s kojima se na tome putu susreću. Elif koja ima osjećaj da se iznenada našla u priči iz detektivskoga romana, ima novih problema sa Zerin i Tajarom. Tajar je uznemiren zbog Omerove i Elifine bliskosti te u svojoj kući odluči organizirati druženje uz objed kako bi bolje upoznao Omera i shvatio što smjera. Elif i Omer bit će na velikoj kušnji pred obitelji i Tajarom. Nilüfer je već danima zatočena. Prijeti joj velika opasnost. Sitki je odlučio obljubiti Elif. U posve neočekivanom trenutku napadne tu mladu ljepoticu. I dok mu se ona bespomoćno opire, dođe Metin i spasi je. Njezin veliki neprijatelj najednom postaje junak u njezinim očima. I dok ona pokušava dokučiti zašto je Metin to učinio, on joj priredi lijepo iznenađenje. Metin nije svjestan da polako pada pod njezine čari, ali ni Nilufer to ne primjećuje. Na Metinovu pomoć reagirat će na neočekivan način.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 4 epizoda
Elif pred policijskim postajom ne uspijeva odgovoriti Omera od njegova nauma. Omer je odlučio podnijeti prijavu. Vrijeme prolazi, a Elifina situacija postaje sve teža. Elif je svijesna da će njezina sestra biti ubijena ako policija sazna da je oteta. Mora smisliti način kako da izbjegne odlazak na policiju. Zerin je spremila sjajnu trpezu i nestrpljivo iščekuje svoju kćer. Čak i ako uspije izbjeći odlazak na policiju, Elif ne zna kako će majci objasniti gdje je Nilufer. Elif je shvatila da se situacija zakomplicirala te napokon Omeru priznaje da je Sibel oteta. Omer joj iznova nudi svoju pomoć, ali ona to ne želi. Misli da bi Metin odmah shvatio da je Omer policajac. Omer je iskusan te uz Pelininu i Ardinu pomoć uspijeva osmisliti naoko savršen plan i nagovoriti Elif. Elif nastoji riješiti svoje probleme te utočište pronalazi kod svoje prijateljice Barhar. Objasnila joj je da zbog očevih dugova mora pronaći dijamante. Sigurna je da će joj Bahar pomoći u tome. Međutim, priča o dijamantima ponijela je Bahar te ona započinje igru koja će njezinu najbolju prijateljicu povrijediti. Elif i Omer počeli su provoditi svoj plan, ali došao je Metin i rekao Elif da zbog očevih dugova mora oprati još novca. Elif mu ovaj put kaže da ne želi to učiniti te traži od njega da joj dopusti da na drukčiji način dođe do novca za otplatu duga i spasi sestru. Međutim, Nilufer nije jedini adut u Metinovim i Tajarovim rukama.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 3 epizoda
Elif se dogodilo ono čega se pribojavala: u avionu za Rim srela je Omera. Nakon slijetanja u Rim u zemlju mora unijeti kovčeg pun novca i pritom se riješiti Omera. Omer je primijetio da je Elif u velikoj nevolji. Unatoč Elifinu protivljenju nastoji joj pomoći i istodobno tražiti dijamante. Činjenice s kojima se susreću tijekom potrage za dijamantima na ulicama Rima duboko će potresti Elif koja na koncu ipak saznaje da je njezin otac upetljan u namještaljku u vezi s pranjem novca. Njezin otac ne samo da je prao novac nego je i bez grižnje savjesti za to koristio svoju kćer. Zerin ne može doći do Nilufer. Ne zna da je na pogrešnoj adresi pa pokuca na Tajaru na vrata te mu se požali. Tajar uspijeva smiriti Zerin. Zerin ga je doživjela kao prijatelja te prihvaća njegov poziv na večeru, na koju će on dovesti svoju dragu Pinar. Za Pinar i Zerinina zeta Tanera ta večera neće ugodno proći. Nilufer je zatočena i teško joj je. Očekuje da će je sestra spasiti. Omer postaje sumnjičav zato što je Elif uznemirena. Shvatio je da su Arda i Pelin sudjelovali u otmici Elifine sestre te joj želi pomoći. Elif ne prihvaća pomoć i taji da je njezina sestra oteta. Elif je nevoljko obavila zadatak koji su joj dali. Misli da će zauzvrat doći do svoje sestre i bez problema se vratiti. Međutim, Tajar i Metin pripremili su joj novo iznenađenje.


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 2 epizoda
U medjuvremenu Elifina prijateljica Bahar je odvede na žurku iznenadjenja povodom rodjendana. Elifin otac joj pokaže poklon, trgovinu nakitom u Istanbulu. Elifin otac kaže da se mora vratiti u kancelariju kasno. U 3 sata ujutro u glavnoj policijskoj stanici udje prijava ubistva. Omer i prijatelj odlaze na mjesto zločina. Vide Elifinog oca Ahmeta na vozačevom mjestu, a na suvozačevom Omerovu voljenu – Sibel!


Prljavi novac i ljubav-(Ljubav i novac) 1 epizoda
Omer sudjeluje u akciji u Vanu kao policijski kapetan i postaje jako uspješan kada uhvati kriminalce. Elif je dizanerik nakita i gleda te vijesti na televiziji dok se sprema za povratak iz Rima u Istanbul. Najbolja prijateljica je dočeka u Istanbulu. Omer uzima slobodno i sastane se sa svojom djevojkom Sibel za koju će se zaručiti za dva dana. Navečer Omer ide u glavnu policijsku stanicu kako bi se sastao sa najboljim prijateljem. (Bh-vjesnik)
Noviji Stariji