Milost po epizodama

Merhamet

Milost 88 epizoda
Dok se dvije porodice neizmjerno raduju blizancima, Šadije dobija poziv od Džana da mu se pridruži na izložbi u inozemstvu. Veza između Irmak i Dženka postaje ozbiljnija, i Dženk odlučuje da bude iskren prema Irmak. Kako će na Sermeta utjecati Irmakina reakcija na ono što je saznala? Sermet će biti ushićen od radosti zbog vijesti koju dobije od Deniz. Oni pozivaju Narin i Firata da bi s njima podijelili ove sretne novosti.


Milost 87 epizoda
Deniz i Sermet vraćaju se da bi bili uz njih za vrijeme porođaja. Kod Narin počinju porođajni bolovi. Firat je u panici. Dok je Narin na porođaju, neće je samu ostaviti Deniz koja je i dotad stalno bila uz nju.


Milost 86 epizoda
Deniz s radošću dočekuje pozitivan napredak kod sestre.Do Narininog porođaja ostalo je vrlo malo. Nakon puta oko svijeta koji je potrajao mjesecima,


Milost 85 epizoda
U skladu sa scenarijem, plan je da se uzastopno snima na klinici. Irmak počinje pokazivati interes za zgodnog glumca u ulozi problematičnog pacijenta.


Milost 84 epizoda
Sermet se povlači, pogođen Denizinim ponašanjem… Ona je luda od brige, i uz Alijevu pomoć uspijeva ga pronaći. On je, međutim, jako bolestan, ima tešku gripu. Nakon što ga dovedu kući, Deniz se s puno pažnje brine kako bi se on oporavio.


Milost 83 epizoda
Na svjetlo dana izlazi istina da je Irmak izazvala požar. Ona pristaje da, umjesto u zatvor, ide na liječenje. Sermet se boji da se slomljena Deniz neće lako oporaviti. Sermeta polako izdaje strpljenje. Sermet smatra da Irmak mora što prije ozdraviti kako bi on bio sa ženom koju voli, te on započinje jedan, zaista, lud projekt...


Milost 82 epizoda
Da bi udovoljio svojoj izabranici, Sermet čini ono što niko ne bi očekivao od njega. On pristaje na strogo pridržavanje ugovora s Deniz. Ta je iznenadna promjena kod Sermeta za Deniz, naprotiv, pokazatelj da on nju više ne voli... Narin i Deniz nastoje otkriti ko je zapalio Džanovu kuću. Narinini dokazi prisilit će Deniz na jako tešku odluku. Šadije razmišlja o ponuđenoj reklami. Učestvuje na probnom snimanju i pred njom se otvara nova stranica u životu.


Milost 81 epizoda
Deniz i Narin protive se Sermetovoj i Firatovoj zajedničkoj investiciji. Događaji koji su se u prošlosti odigrali između Ahu, Deniz i Narin uvjetuju dalji razvoj zbivanja. Sermetu se zbog uzastopnih problema nikako nije dalo staviti zaručnički prsten Deniz, i sad mu se, konačno, pruža ta prilika. On želi da se što prije vjenčaju, ali Deniz ima jedan uvjet. To je ugovor o slobodi.


Milost 80 epizoda
Ali se na kafi sa Šadije pridružuje Firatu i Narin i Firat ga ozbiljno opominje da se drži dalje od cure. Šadije dobija iznenada jedan prijedlog za posao koji će u temelju izmijeniti njen život. Sermet i Firat odlučuju da budu partneri u vlasništvu jednog restorana koji je u teškoj situaciji i traže ortaka. Pozivaju Narin i Deniz u restoran, da bi im pokazali mjesto i čuli mišljenje. Kad djevojke vide vlasnika salona, Ahu, njima svane pred očima, dok Sermetu i Firatu ništa nije jasno.


Milost 79 epizoda
Džanu je, kako atelje tako i cijeli život, nestao u pepelu. Irmak ga ugošćava i s njim smišlja plan kako uništiti vezu Sermeta i Deniz. Sermet odlazi po Deniz, a Irmakin entuzijazam splašnjava. Dok se Sermet sa velikim uzbuđenjem sprema da odvede Deniz svojoj kući, Deniz će preživjeti šok kad se u kući nađe licem u lice s nekim. Deniz prolazi kroz krizu, traži utočišta kod Narin i priznaje joj svoju ljubav prema Sermetu. Firat, pak, odlazi kod brata da vidi šta je sa Deniz. Tamo će se i on šokirati kad mu brat prizna da je zaljubljen u Deniz. Narin i Firata čekaju teški dani između ovo dvoje zaljubljenih.


Milost 78 epizoda
Redžep je pod stalnim pritiskom istražitelja. Taj čovjek sumnja da je Redžep ubio Zafera i želi iznuditi pare od njega. Sermet je ljubomoran na Džana i želi konačno tome stati u kraj prosidbom Deniz. Što se tiče Irmak, ona nikako ne može da prihvati situaciju u kojoj se našla zbog Sermeta. Zbog toga kuje plan da mu se osveti, ali hoće li ovim nauditi samoj sebi? Sermet je odlučio kako će zaprositi Deniz i vodi je na putovanje.


Milost 77 epizoda
Sermet prosi Deniz na vrlo romantičan način. Zahlađeni odnosi između Narin i Firata tope se kad se pojavi mogućnost da je Narin trudna. Presretni Firat ne može dočekati jutro i u dežurnoj apoteci kupuje hrpu testova za trudnoću. Narin i Deniz dobijaju prvu stranku, ženu koja se želi rastati od svog problematičnog i nasilnog muža. Deniz prepoznaje svoj život u tom slučaju i počinje se brinuti o budućnosti svoje veze sa Sermetom.


Milost 76 epizoda
Šadije je očajna zbog Zaferove smrti. Ali nastoji vratiti Šadije volju za život, ali taj njegov trud primjećuje i Tatjana. Redžepu, kao odgovornog za smrt Zafera, dolazi neočekivan posjetilac, zbog kojeg će mu se život pretvoriti u košmar. Irmakino priznavanje istine okreće novu stranicu u Firatovom i Narininom životu. Hoće li moći izbrisati sve i spasiti svoj brak? Kako će iznenadni preokret uticati na to dvoje zaljubljenih?


Milost 75 epizoda
Sermet vrši pritisak na Irmak i ona mu priznaje istinu. To će zbuniti Firata, a sama Narin je neodlučna šta uraditi i šta da uopće misli o Firatu. Firat se udaljava i nestaje. Zbog silnih kritika Irmak doživljava nervni slom i nalazi sklonište kod Džana. Zbog njenih zdravstvenih problema Džan i Deniz su prisiljeni brinuti o njoj, zbog čega Sermet ludi od ljubomore. Deniz je ljuta na Sermeta što joj nije bio rekao šta Irmak radi, a Sermet traži načina da se oni pomire.


Milost 74 epizoda
Šadije saznaje da je Zafer u komi. Osjeća se krivom zbog svog supruga, misleći kako je zbog nje pokušao samoubistvo, pa zbog toga pati. Ummu i Ali joj pružaju podršku u tom periodu, dok Redžep traži načina da dovrši započetu osvetu. Čuvši da je Deniz odlučila da ide u Švicarsku i tamo živi sa sestrom, Sermet skoro silazi s pameti od straha da bi je mogao izgubiti. Zbog toga će načiniti važne korake da bi je natjerao da odustane od te odluke. Sermet vidi kako veza Narin i Firata ide ka samoj provaliji. Šta će učiniti u toj situaciji? Na kraju Irmak čeka veliko iznenađenje.


Milost 73 epizoda
Nakon saznanja da je Irmak imala nezgodu, Firat odlazi sa Deniz u Švicarsku, ali će za Narin pravo bolan period nastupiti tek sa Irmakinim povratkom u domovinu. Irmak počinje da koristi ustupke od Firata u kojem se probudio očinski osjećaj uslijed opasnosti od pobačaja. Firat je s jedne strane svjestan da će morati donijeti važnu odluku, dok s druge strane pokušava da spasi svoj brak boreći se sa problemima između njega i Narin.


Milost 72 epizoda
Šta će Firat učiniti za Irmak? Irmak se na odmoru ozljeđuje pri skijanju i uzrujana zove Deniz da dođe kod nje. Firat dozna da postoji opasnost da Irmak pobaci, pa odluči poći sa njom. Kako će Narin reagovati na to?


Milost 71 epizoda
Denizin i Sermetov romantični odmor je sve jako iznenadio. Dok Narin i Firat pokušavaju shvatiti šta se događa između Deniz i Sermeta, svi odluče skupa proslaviti Novu godinu u planinskoj kući. Ono što je Zafer učinio Šadije skupo će platiti. Ali je saznao šta je sve Šadije proživjela i on ni pod koju cijenu neće oprostiti Zaferu za učinjeno. Sve, međutim, dolazi do tačke gdje će zbog neočekivanog razloga stvari izmaći kontroli i neće biti mogućnosti za povratak.


Milost 70 epizoda
Približava se Nova godina i Irmak odlazi prijateljima u Švicarsku, kao da se ništa nije dogodilo. Deniz je bezvoljna. Sermet za nju planira novogodišnji odlazak u planinsku kuću koja mu je ostala od oca. Već drugi dan u tom kratkom bijegu oboje se suočavaju sa velikim iznenađenjem! U prizorima iz prošlosti, Narin i Deniz diplomiraju na Pravnom fakultetu. Narin planira posjetiti oca sa diplomom u ruci, ali je čeka veliko razočarenje!



Milost 69 epizoda
Firat se ne može boriti protiv događaja, ali i ne želi tek tako odustati od Narin. Tako on umjesto planiranog medenog mjeseca, priprema jednu malu alternativu. Vijest da je Irmak trudna pala je kao bomba na vjenčanje Firata i Narin. Iako je Sermet svjestan da je u pitanju Irmakina igra, on ništa ne poduzima, jer želi da Firat plati za svoja djela. Sve zanima Narinina reakcija. Ali je uznemiren jer vidi da Sermet ništa ne poduzima.


Milost 68 epizoda
Irmak se planira pojaviti na vjenčanju i sretnom paru prirediti iznenađenje života. Hoće li Sermet uspjeti upropastiti Irmakin plan? U prizorima iz prošlosti, Narin želi Deniz prirediti iznenađenje i poziva Irmak u Istanbul radi proslave njenog rođendana. Narin organizira susret dviju sestara, ali je Irmak ponovo našla način da izludi i Narin i svoju sestru.


Milost 67 epizoda
Narin i Firat su se odlučili vjenčati. Irmak smišlja plan kako da im pokvari sreću. Deniz ne misli da je Firatova prosidba bila potpuna. Započinju pripreme za službeni odlazak u prosidbu, kako bi sve bilo prema običaju i tradiciji. Sermetu neće biti lako zaprositi Narininu ruku od Deniz. Irmak je smislila savršen plan da zagorča Firatov i Narinin život, ali ne zna da Sermet prati svaki njen korak.


Milost 66 epizoda
Počinju Šadijine patnje… Ona je vjerovala da započinje sretan život sa Zaferom, ali shvata da je napravila veliku grešku. Život joj se pretvara u košmar, a nikome ne može ispričati šta joj se događa. Ummu, međutim, ima neke sumnje zbog čega će se Redžep uvući u Šadijin i Zaferov život. Irmak doživljava težak stres nakon što sazna za Firatovu bračnu ponudu Narin. Irmak ne misli odustati od Firata i kuje podmukle planove. U prizorima iz prošlosti, Denizino i Narinino prijateljstvo je na kušnji, jer obje počinju izlaziti sa istim mladićem, ali ne znajući jedna za drugu.


Milost 65 epizoda
Hoće li Narin prihvatiti Firatovu bračnu ponudu? Firat se želi oženiti njome, ali je Narin još u velikim nedoumicama u vezi s Firatom. Firatu neočekivano u pomoć pristiže brat Sermet. Deniz i Sermet se spremaju za svoj prvi sastanak, ali ih Firat i Narin u tome sprečavaju. Deniz ne može ostaviti Narin samu zato što je ona prilično smušena zbog Firatove bračne ponude. S druge strane, Firat pati u Sermetovoj kući. Hoće li se Sermet i Deniz uspjeti naći?


Milost 64 epizoda
Firat je izvukao veliku pouku iz svega što je proživio, pa odlazi kod Narin i sve joj ispriča, ne skrivajući ni jedan detalj. Govori joj da su previše izgubili vremena i da od sad želi svaki trenutak provesti s njom. Narinino, pak, povjerenje u Firata je posve poljuljano. Hoće li Firat uspjeti ponovo pridobiti Narin? U prizorima iz prošlosti, Deniz se stavlja na stranu Narin i žestoko grdi Irmak. Taj događaj će biti početak Irmakine odbojnosti prema Narin koji se proteže do danas.


Milost 63 epizoda
Konačno je potrebno samo čudo da bi se izvukao Firat koji je pao u ruke Sinanovim ljudima. Atif i Sermet koji su na tragu natječu se jedan s drugim koji će ga spasiti. Narin i Deniz odlaze kod Šadije i dovode je kući. Redžep dolazi i neočekivano žestoko napada Deniz. Iako ljuta na Šadije, Narin insistira da joj sestra u vjenčanici izađe iz njene kuće.


Milost 62 epizoda
U prizorima iz prošlosti, Šadije upoznaje prava lica ljudi sa kojima živi, upada u zamke koje će je odvući na dno. Hoće li Šadije pokleknuti pred onima koji joj žele zapečatiti sudbinu? Irmak se ne sviđa Narin od prvog trenutka poznanstva i zbog toga se sukobljava sa Deniz. Hoće li Irmak uspjeti ostvariti što želi i otjerati Narin iz kuće?


Milost 61 epizoda
Firat se neće lako predati ljudima koji ga pokušavaju oteti. U bijegu od njih, Firat se sklanja u kuću koja će u njemu probuditi potresno sjećanje na jednu epizodu iz mračnog razdoblja njegove prošlosti. Sinan je žrtva iz tog mračnog perioda i on je taj koji priprema Firatov kraj sa ciljem da mu se osveti. Dok se Sermet sprema da izbavi brata iz opasnosti, Atif na svoj način pokušava riješiti misteriju tog slučaja. Zbog vjenčanja sa Zaferom, Šadije napušta sestrin stan i seli se kod Zafera. Narin ne želi oprostiti sestri što je to učinila a da joj nije rekla ni riječ, te prekida odnos s njom.


Milost 60 epizoda
Sermet i Deniz su u jednom hotelu u Sapanci, skriveni od svih. Sermet, koji je došao da pomogne Deniz da se pribere, počinje razgovarati s njom o svojim osjećajima, ali su oboje primorani da hitno krenu na put zbog vijesti koju su dobili. U prizorima iz prošlosti, Šadije je teško pogođena gubitkom porodice. Ne zna šta da radi, tumara okolo i stiže u Istanbul. Za Šadije, koja želi pronaći svoju sestru, Istanbul ima druge planove! Kakva iznenađenja čekaju Šadije? Kad je prijateljstvo Deniz i Narin već skoro prešlo u sestrinski odnos, iz inozemstva dolazi mlada Irmak koja istog trenutka stupa u akciju da zagorča Narin život.


Milost 59 epizoda
Firata je jako potresla Melikina smrt. Irmak je saznala da je Firat prebrodio opasnost, ali ona traži pomoć od Sinana da bi Firata držala i dalje u uvjerenju da je još u opasnosti. Šadije se nakon toliko godina sreće s Melek. Melek je sad udovica s dvoje djece. Melek se upoznaje i s Narin. Zbog nje će na svjetlo dana izaći priča koja je ostala na prašnjavim stranicama prošlosti.


Milost 58 epizoda
Firat je od trovanja spašen u posljednjem trenutku zahvaljujući Alijevoj budnosti. Hoće li se uspjeti bezbolno izvući iz nove zamke koja mu je postavljena? U prizorima iz prošlosti, Šadije vrši pritisak na Melek i Mehmeta ne bi li saznala gdje je beba. Kako ne uspijeva nikako dobiti odgovor, Šadijino stanje sve je lošije. Narin vidi svog oca Redžepa dok ulazi u minibus. Jako se osjeća pogođenom kad vidi da je njen otac zasnovao novi život bez njih. Dolazi novogodišnja noć 2002. Deniz i Narin proslavit će zajedno Novu godinu. Kako će Firat u Americi sve saznati o svakom Narininom koraku na proslavi Nove godine? Šadije i Mehmet se iz poljske kuće vraćaju u Yaslihan. Porodica Yilmaz sprema se da provede jednu tužnu novogodišnju noć, nemajući pojma šta će im se sve dogoditi.


Milost 57 epizoda
Fotografija Narin i Firata koja je osvanula u novinama teško pogađa sve. Firat misli da je Narin dostavila slike u novine i traži od nje objašnjenje. Dok Irmak proživljava nervnu krizu, Deniz odlazi Narin da vidi o čemu se radi. Hoće li dvije prijateljice uspjeti to i ostati unatoč tajnama i boli koji su se uvukli između njih? I pored znakova pitanja u glavama, Džan i Deniz sjedaju za matičarev sto. Sermet ne ide na svadbu, ali iznenađujuća odluka otvorit će posve novu stranicu u njihovom životu!


Milost 56 epizoda
U prizorima iz prošlosti Deniz pokušava izmoliti oprost od Narin. Deniz nastoji promijeniti Narinin život malim zahvatima. Hoće li uspjeti u tome? Mehmet i Šadije sami su u poljskoj kući. Šadije počinju porođajni bolovi. Za Šadije će, ustvari, bolan period nastupiti tek nakon porođaja!


Milost 55 epizoda
Odnos između Narin i Firata posve se mijenja nakon što policija odvodi Firata iz provincijskog hotela. Firat smatra Narin odgovornom za sve što je proživio. Ljubav između Narin i Firata ponovo je na teškom iskušenju! Sinan, pak, ne čeka, nego s jedne strane obavještava Narin o Irmakinim intrigama, a s druge pravi planove kako da raskine njenu vezu s Firatom. Firatovo trovanje prema svim znacima upućuje na Erola. Sermet je konačno odlučio da stavi tačku na sve to. Deniz govori Sermetu da će se uskoro vjenčati sa Džanom. Sermet je posve smušen. Koji će biti njegov sljedeći potez u vezi s tim?


Milost 54 epizoda
Atif odlučuje dati otkaz Narin kao svom advokatu i pravi planove kako da napakosti Firatu. Na koji će način Atifova igra promijeniti Firatove osjećaje prema Narin? U prizorima iz prošlosti, Narin otvara srce Deniz. Priča joj sve o svojoj porodici i Firatu kojeg ne može izbaciti iz glave. Prvo što će učiniti kad skine gips s noge jeste da pronađe posao u restoranu. Denizino je prijateljstvo s Narin na kušnji zbog prijateljice koja je izgubila naušnicu.


Milost 53 epizoda
Izloženu Narininim pritiscima, Irmak spašava neočekivana osoba. Noć je prepuna iznenadnih zbivanja. To će Narin pomoći da se zbliži s Firatom, s kojim je u zahladnjelim odnosima. Sermet se jako brine zbog Firata, koji trpi bolove. On saznaje da je Firat otrovan, ali ne može stupiti s njim u kontakt. Firatov nestanak prvo zabrine Irmak, a potom i sve ostale. Deniz odlučuje sakriti svoje osjećaje prema Sermetu i vraća se Džanu.


Milost 52 epizoda
Šadije priprema večeru u čast svog izlaska na slobodu. Sinan je, također, pozvan na večeru na kojoj se okuplja cijelo društvo. Iako je Irmak napeta zbog Sinana, pravo će iznenađenje napraviti Narin. U prizorima iz prošlosti Narin po svaku cijenu želi odvesti Deniz na fakultet, i koristi za to male trikove. Šadije se budi u bolnici nakon doživljene nesreće. Mehmet mora ponovo smisliti neko rješenje da zaštiti svoju trudnu sestru od znatiželjnika. Dvoje zaljubljenih razdvojeno je okeanom, i jako čeznu jedno za drugim. Razdiru ih osjećaji ponosa i ljubavi koje imaju jedno prema drugom. Oboje drže mobitel u ruci i oklijevaju da nazovu. Ko će prvi pokleknuti i nazvati onog drugog?


Milost 51 epizoda
Redžep prijeti pištoljem Šadije, ali nju i Narin spašava tajanstvena osoba koja je pratila Redžepa. Šadije konačno može krenuti u novi život. Džan se suočava sa Sermetom koji mu govori da ne zna ništa o poruci poslanoj Deniz. Džan mu ne vjeruje i posvađa se s Deniz. Šta će učiniti Sermet kad dozna da je Ali s njegovog mobitela poruku poslao Deniz? Hoće li se Ali uspjeti opravdati za to što je učinio? Irmak više nije potreban Sinan. Kakvo je iznenađenje čeka nakon što prekine s njim? Koja je Narinina uloga u tom iznenađenju? Atif proživljava veliki šok nakon što ode u svoju vikendicu na planini. Šta će poduzeti kad sazna da su Sermet i Firat bili u vikendici i preturali po dokumentima?


Milost 50 epizoda
Redžep nastavlja maltretiranje. Ummu uzima djecu i bježi od njega. Redžep odlazi Narin, misleći da su oni kod nje. Razbjesni se kad ih ne pronađe tamo. Šadije je oslobođena. Dok ona s Narin mašta o tome kako izbrisati prošlost i početi život ispočetka, dolazi Redžep s pištoljem u ruci, optužujući Šadije da mu je uništila život. U prizorima iz prošlosti Narin počinje živjeti kod Deniz. Deniz zapošljava Rifata kako bi Narin mogla mirno pohađati nastavu na fakultetu. U međuvremenu, Ali nastavlja pratiti Narin, prema Baburovoj naredbi. Šadije je pogođena vijestima o Mehmetovoj bolesti. Izdržavanje kuće pada na nju. Šadije dočekuje neugodno iznenađenje u kući koju čisti.


Milost 49 epizoda
Firat je stalno na tankoj liniji između života i smrti. Narin osjeća najveći strah u životu. Sermet nastoji učiniti sve da spasi Firata od smrti. Irmak se ne želi odvojiti od Firata ni na trenutak, dok Narin sve prati sa distance. Hoće li Firat pobijediti u borbi za život? Vidjevši kako se Narin omekšala zbog Firata, Atif odlučuje biti oštriji prema njoj. Sermeta potrese vijest da će se Deniz i Džan vjenčati. U želji da pomogne Sermetu, Ali šalje ljubavnu poruku Deniz u Sermetovo ime. Tu poruku pročita Džan i odluči suprotstaviti se Sermetu.


Milost 48 epizoda
Mehmet i Šadije vraćaju se iz kuće na planini u Jaslihan. Obitelj Jilmaz očekuje jedan neočekivani i tužni ulazak u Novu godinu. Melikina smrt jako pogađa Firata. Irmak saznaje da je Firat izbjegao životnu opasnost. Traži Sinanovu pomoć s ciljem da Firat bude na sigurnom, no Firatu je opasnost tek za vratom.


Milost 47 epizoda
Džan i Deniz odlaze k matičaru unatoč svim pitanjima koja ih kopkaju. Sermet ne odlazi na vjenčanje i donosi iznenađujuću odluku koja će otvoriti posve novu stranicu u njegovu životu. Firat je spašen od trovanja zahvaljujući Alijevoj budnoj reakciji. Hoće li se Firat uspjeti spasiti od nove nemilosrdne zamke koja mu se sprema? U prošlosti, Šadije pritišće Melek i Mehmeta da bi saznala gdje se nalazi njezino dijete. Šadijino stanje sve se više pogoršava jer ne uspijeva dobiti odgovor na to pitanje. Narin ugleda svog oca Redžepa iz minibusa. Narin jako rastuži kada shvati da je njezin otac izgradio život bez njihove obitelji. Sprema se novogodišnja proslava i doček 2002. godine. Deniz i Narin žele zajedno dočekati Novu godinu. Kako će Firat, koji je u Americi, doznati za Narininu novogodišnju proslavu?


Milost 46 epizoda
Sermet dolazi do važnog dokaza kojim će osloboditi Šadije iz zatvora. Narin, koja se jako brine za Šadije, donosi važnu odluku vezanu za Firata. U Firatovom poslovnom životu Atif izaziva dosta problema. U namjeri da to raščisti s njim, suočava se sa Atifom, ali u momentu kad Atif dobija jako loše vijesti. U prizorima iz prošlosti Narin pokušava da uskladi studij i posao. Često je suočena s maltretiranjem Zejneb i njenog momka, pa počinje tražiti drugi stan. Auto koje udari Narin na ulici posve će promijeniti njen život.


Milost 45 epizoda
Firat će se osjetiti jako pogođenim zbog dojma da su Narin i Atif u vezi, dok Narin ne može da kaže pravi razlog zašto su njih dvoje sami u tom stanu. Sermet odlazi Deniz da zahvali zbog Galine, i dobro razmislivši odlučuje da joj postavi pitanje. Deniz je jako uzrujana i postiđena. Vidjevši da stvari zalaze u slijepu ulicu, Ali je odlučan da raspali iskrice koje tinjaju između njih dvoje. Iako Alijeva igra samo što nije pokrenula seriju katastrofa, ona, ipak, vodi njegovom cilju. Irmak je i dalje zaluđena Firatom. Sad ima drugačiju taktiku. Firatu prilazi prijateljski i počinju se češće viđati. Iznenadna Firatova bolest Irmak olakšava posao.


Milost 44 epizoda
Zafer i Šadije nalaze se uz Sermetovu pomoć. Kakav će utjecaj imati njihov susret na Šadije u zatvoru? Narin se bori između svojih principa i srca. Ona želi posljednji put pogledati Firata u oči i testirati svoju ljubav prije nego što donese odluku koja će promijeniti sudbinu čovjeka u kojeg je zaljubljena. Firat joj, međutim, želi reći nešto što će za Narin biti kao šamar. U prizorima iz prošlosti, Narin kreće na fakultet. Babur pronalazi Narin i daje zadatak Aliju da je prati. Ali ima dužnost da udaljava od nje sve one koji joj se pokušaju udvarati. Narin su izbacili s posla, a ona pati jer misli da je Firat otišao. Firat piše lijepo oproštajno pismo jer iznenada mora u Ameriku. Šta je Firata primoralo da iznenada napusti zemlju? Hoće li pismo koje je ostavio za Narin konačno doći u njene ruke?


Milost 43 epizoda
Narin i Atif nalaze se u tajnosti, zbog čega Firat pomišlja da su oni u vezi. Na koji će se način Firat suočiti s Narin? Atif pokazuje Narin neke dokumente, zbog čega Narin ostaje zapanjena. Skriva li čovjek kojeg godinama voli svoje drugo lice? Atif prepušta Narin da odluči hoće li Firatovo ime umiješati u sudsku tužbu koju namjerava podnijeti. Narin je podijeljena između osjećaja pravde i ljubavi, ali donosi neočekivanu odluku. Sermet je pronašao Irmak u hotelu u kojem je smještena. Ona ga moli da čuva njenu tajnu, a zauzvrat on s njom sklapa dogovor koji će utjecati na slijed daljih događaja.


Milost 42 epizoda
Razmišljajući o tome kako je njegova ljubav prema Ummu razlog situaciji u kojoj se našla Šadije, Redžep se počinje loše ponašati prema svojoj supruzi. Kako će na cijelu porodicu utjecati razvoj događaja? U Firatovoj i Narininoj vezi osjeća se napetost zbog otkrivene tajne iz prošlosti. Njihov će odnos dodatno iskomplicirati tajanstveni poziv koji dobija Narin. Narin nije uspjela da preda papire za upis na fakultet. Hoće li uspjeti to učiniti nakon što se prof. Džemal umiješa u posljednjem trenutku i obrati se službeniku na studentskoj službi? Hoće li se pred Narin pojaviti Firat koji sve to vrijeme prati svaki njen korak? Narin je, pak, potrošila sve što je imala i traži posao. Kako će, međutim, naći posao student na pola radnog vremena?


Milost 41 epizoda
Narin je smušena nakon Firatovog priznanja zašto je u prošlosti ostavio Narin. Kako će velika tajna iz prošlosti utjecati na njihov odnos, gledat ćete u ovoj epizodi. Irmak izbliza prati sva dešavanja. U koju će svrhu upotrijebiti dokaze Šadijine nevinosti koje ima u svojim rukama, zna samo Irmak. Njene planove koje kuje sa Sinanom u svom skrovištu poremetit će iznenadni i neočekivani posjetilac na vratima. Sermet ima posve iracionalan plan da se Zafer i Šadije vide u zatvoru. Galinin polazak u školu u kući stvara veliko uzbuđenje. Ona je, međutim, odlučna da neće u školu. Sermetu će se jako svidjeti Denizina pomoć u tome. Dan koji je lijepo počeo za Sermeta dovest će do iznenađujućeg obrata.


Milost 40 epizoda
Šadije nikako nema mira. Sjećanja je proganjaju, i kao da prošlost traži poravnanje računa. Nesretna djevojka se stalno pita šta je sa djetetom koje je, na žalost, morala dati na usvajanje... Nakon toliko godina odležanih u zatvoru, Šadijina jedina i velika ljubav je ponovo na slobodi... Istinu da se Šadije odala prostituciji, te da negdje postoji njegovo dijete, stvaraju veliku bol Zarifu...


Milost 39 epizoda
Dok je Narin sjedila pokraj Firatove postelje, Firat polako dolazi k sebi. Deniz u razgovoru s Narin priznajeda se uskoro udaje, a sumnjičava Narin naslućuje da nešto nije u redu. Firata puštaju iz bolnice i Irmak ga odvodi svojoj kući na njegu dok se ne oporavi. Sermeta potrese vijest da će se Deniz i Džan vjenčati.


Milost 38 epizoda
Koji je Irmakin sljedeći potez nakon neuspješnog pokušaja da zavede Firata? Deniz je tužna i odlazi Atifu ispričati šta je vidjela. Tokom njihovog razgovora, Atif telefonom dobija jako loše vijesti. U Yaslihanu Firat i Narin slave Narinin upis na fakultet. Provode večer prepunu nježnosti, ali se ona neočekivano završava... Kako će taj događaj utjecati na Babura? Tišinu noći prekida pucanj iz pištolja koji dolazi iz pravca Hikmetovog imanja…


Milost 37 epizoda
Deniz moli Firata da je ostavi nasamo sa Narin. Nakon njegovog odlaska, Deniz saopćava Narin gdje je Šadije provela noć. Zbog Denizinog drskog stava, Narin je na muci da ne ugrozi svoj, ionako, labav odnos sa Šadije ili da stavi na kušnju svoje čvrsto prijateljstvo sa Deniz. Nakon tog događaja, Narin ponovo ostaje bez svoje sestre jer ona nestaje bez traga. U međuvremenu, Irmak odlučuje iznenaditi Firata, postavlja sto za dvoje u hotelskoj sobi i pokušava ga zavesti. Planovi da ga privuče sebi padaju u vodu...


Milost 36 epizoda
Kakva će biti sudbina Šadijinog nerođenog djeteta nakon što se ona nađe u životnoj opasnosti? Kako će Narin reagovati kad sazna za Šadijin pokušaj samoubistva? Hoće li joj Šadije priznati da je ostala u drugom stanju? Može li Narin u ovoj teškoj situaciji otići u Istanbul, sve su to pitanja koja se nameću u ovoj seriji. U Istanbulu Deniz doznaje nove detalje o Šadije i Džanu, što će još više unijeti razdor u njen odnos sa Narin. Ona donosi odluku koja će njihovo prijateljstvo staviti na kušnju.


Milost 35 epizoda
Redžep stoji ispred svojih kćeri sa pištoljem prislonjenim uz glavu. Hoće li Narin i Šadije uspjeti odgovoriti oca od tragedije? Dok Narin pokušava razriješiti situaciju s ocem, dobija uznemirujuću vijest da je Nedžati pucao u Hikmeta. U međuvremenu, Hikmet je u bolnici na operaciji, nakon koje ga prebacuju na intenzivnu njegu. On prvo poziva svoje sinove poručujući im da se pomire.


Milost 34 epizoda
Hoće li se saznati gdje je Irmak? U Yaslihanu se gđa Hafize svađa s nadležnim za prijemni ispit, jer ne dopušta Narin da izađe na ispit. Dok Narin pokušava objasniti zašto je zakasnila, Hafize odlazi da sjede i hladi se lepezom. Vozač joj donosi čaj, a nju poziva Nedžati. Ona mu objašnjava kako su Narin teškom mukom pustili na ispit. Hoće li uprkos svemu tome Narin uspjeti proći ispit ili će morati čekati sljedeću godinu? Nedžati sjedi u kafani sa Erdoanom i saopćava mu kako je Narin uspjela izaći na ispit. Erdoan tješi Nedžatija koji je isto tako zabrinut zbog Narinine rastrojenosti na ispitu. Nedžati se povjerava Erdoanu da se ne slaže sa novim predsjednikom kluba i da očekuje otkaz. Šadije se obraduje kad od Erdoana dozna da je Narin zadovoljna kako je napisala prijemni ispit. Mehmet ima sastanak s Melek, koji će se neočekivano završiti. U Istanbulu Hikmet doznaje da je Firat saznao kako mu je Sermet brat. Prijeti Nedžatiju pokušavajući ga udaljiti iz Istanbula i iz Firatovog života. Iako je ljut na Hikmeta, Nedžati prihvata njegovu ponudu. Nedžatijev bijes, međutim, izazvat će nove probleme.


Milost 33 epizoda
Firat je šokiran saznanjima do kojih je došao. Da je sve istina, potvrđuju i Sermetovi iskazi. Saznajemo i šta dogodilo, ustvari, one tajnovite noći prije mnogo godina, u što je bila upletena i Narin, te kako je Sermet saznao da mu je Hikmet otac. Hoće li saznanje da su polubraća spriječiti Firata u naumu da ubije Sermeta? U međuvremenu su se svi okupili kod Narin i u brizi očekuju vijesti o Irmak. Dolazi i Džan kojem je Atif rekao za Irmakin nestanak. Deniz mu objašnjava da policija i Sermet tragaju za Irmak, ali je dosad to bilo bezuspješno. Džana veoma iritira činjenica što je i Sermet uključen u potragu. Hoće li se najzad saznati gdje je Irmak, gledajte u novoj epizodi turske serije „Milost.


Milost 32 epizoda
Irmak misteriozno nestaje. Nakon što je proslijedila u medije sve informacije, Irmak se gubi svaki trag... Našavši Irmakinu torbu na šumskom putu, policija traži od Deniz i Sermeta da im pomognu u potrazi. U to vrijeme o situaciji saznaje i Atif koji je zbog vijesti išao da traži objašnjenje od Irmak. Firat odlučuje obznaniti sve prljave poslove svog oca Hikmeta Kazana i odlazi u Yaslihan da iz kuće na tamošnjem imanju uzme neke tajne dokumente iz sefa. Na imanje, međutim, pored Firata stiže i Hikmet koji je saznao da je Firat došao u posjed dokumenata koji dokazuju kako Sermet, Erol i Hikmet imaju veze sa krijumčarenjem oružja, trgovinom narkoticima i pranjem novca. Sa zanimanjem se iščekuje šta će se dogoditi kad se suoče njih dvojica i o čemu će razgovarati.


Milost 31 epizoda
Firat prvi put nakon toliko godina, upoznaje pravi karakter svoga oca. Irmak se potpuno gubi u svojim smicalicama i odlučuje cijelu istinu o Šadije ispričati i dati u sve medije. Preseljavajući se u novu kuću, Narin sa svojom sestrom Šadije pokušava napraviti prve korake u novi život. Irmak, međutim, njih dvije ne ostavlja na miru i medijima prosljeđuju informacije o tome kako je Šadije bila sa Džanom, kao i o tome da je Šadije žena Džanovog života. Redžep koji odranije zna da Irmak nije ostavljala njegove kćeri na miru, vidi vijesti i pobjesni.


Milost 30 epizoda
Irmak pokušava zavesti Firata no njezini planovi da ponovno stekne njegovu naklonost padaju u vodu. Koji je Irmakin sljedeći potez nakon ovoga? Deniz je jako tužna i odlazi Atifu ispričati što je vidjela. Tijekom njihova razgovora, Atif dobiva telefonski poziv koji mu donosi jako loše vijesti. U Jaslihanu mladi Narin i Firat slave Narinin upis na fakultet. Provode večer prepunu nježnosti koja će se završiti jednim neočekivanim događajem. Kako će taj događaj utjecati na Babura? Tišinu noći probija pucanj iz pištolja koji dolazi u smjeru Hikmetova imanja...


Milost 29 epizoda
Firat ne može nikako utjecati na događaje, ali ne želi samo tako odustati od Narin. Zato umjesto planiranog medenog mjeseca, za Narin priprema malu alternativu. Vijest da je Irmak trudna pada kao bomba na vjenčanje Firata i Narin. Iako je Sermet svjestan da je u pitanju Irmakina igra, on ništa ne poduzima, jer želi Firatu naplatiti za sve što je učinio i da prihvati odgovornost. Svi iščekuju Narininu reakciju. Ali je uznemiren jer vidi da Sermet neće ništa poduzeti...


Milost 28 epizoda
Svi se plaše Sermetovog bijesa. Svi znaju da sa njim nema šale i da je spreman na sve. Zato i Šadije, koja se uselila kod Sermeta, pokušava mu se približiti, postepeno ga nagovarajući da progovori... Svi se pitaju gdje je nestao Firat. Da bi mogao bilo šta učiniti da ga nađe, Hikmet traži informacije kod Narin. Čak ni Narin ne zna gdje je Firat, kojeg nema u školi i koji se sasvim sklonio od porodice.


Milost 27 epizoda
Irmakino zdravlje je u pitanju! Deniz i ostali napeto iščekuju u bolnici šta će biti sa Irmak kojoj je zdravlje ozbiljno ugroženo. U bolnici počinje iščekivanje ispunjeno strahom. Hoće li se Irmak uspjeti izvući? Kako će se ova situacija odraziti na odnos između Firata i Narin? Atif zbog Sermetovih prijetnji pravi plan. Njemu je cilj da Sermeta zauvijek izbriše iz Narininog života. Zbog toga se usmjerava na njegov život. Sa zanimanjem se iščekuje kakav će to biti Atifov plan u vezi sa Sermetom i kako će se odvijati.


Milost 26 epizoda
Firat i Irmak su pred totalnim raskidom veze, ali Irmak ima još jednu posljednju želju. Kako će Firat reagovati na tu želju? Deniz nikako ne uspijeva pitati Irmak ko je Ajhan. Džanu je prekipjelo i odlučuje ispitati Irmak. Pritisnuta uz zid od Džana, Irmak otkriva tajne iz prošlosti, trudeći se što više ocrniti Narin. Svuda se osjeti napetost. Izlet tokom vikenda će se završiti katastrofalno za sve. Firat govori Narin da dođe u Istanbul i tamo završi srednju školu. Ona to odbija. Da bi je nagovorio, Firat pred svima napravi otkačenu predstavu. U gradiću mu se protive. Firatova inicijativa potiče Mehmeta koji, sanjajući o bogatsvu, tone sve dublje u kocku.


Milost 25 epizoda
Kako će Irmak reagovati kad čuje šta je Firat rekao Narin? Pokušavajući pobjeći sa Sermetovog imanja, Šadije je načula razgovor između Sermeta i Erola, zbog čega odustaje od bijega. Šadije je svjesna da je Sermet jako opasan čovjek, pa odlučuje ostati na imanju kako bi ga imala pod kontrolom i u međuvremenu stupila u kontakt sa Narin. Erol informiše Sermeta da je Narin sa prijateljima otišla u Atifovu vikendicu. Sermet ima zanimljiv plan kako da upropasti taj izlet.


Milost 24 epizoda
Irmak i Ajhan su uspjeli doći do fotografija Šadije i Džana. Hoće li ih iskoristiti kao adut? Sermet je oteo Šadije i drži je zatočenu na svom imanju. Šadije mu se neće protiviti, jer želi biti sestra dostojna Narin. Hoće li Sermet uspjeti izbrisati njenu sramotnu prošlost? Šadije uočava da je Sermet velika opasnost za njenu sestru. Hoće li se uspjeti izbaviti iz Sermetovih ruku i pobjeći do Narin? Kakav će biti ishod suđenja Zaferu u Yaslihanu, zbog incidenta tokom kojeg je ubijen krojač Ihsan? Veza Šadije i Zafera je na novim iskušenjima. Narin vrši pritisak na svoju sestru da sucu kaže tačno šta se dogodilo, zbog čega se osjeća zategnutost u njihovom odnosu. Mehmeta su pretukli jer nije otplatio kockarski dug i on se vraća kući sav u krvi. Hoće li Šadije koja podržava Mehmeta uspjeti srediti njegov život?Firat odlučuje iznijeti na vidjelo prljave poslove kojima se bavi njegov otac Hikmet Kazan. Odlazi u Jaslihan i iz kuće na imanju njegova oca uzima dokumente s tajnim podacima. Hikmet doznaje da se Firat dočepao dokumenata koji dokazuju da su Hikmet, Erol i Sermet umiješani u krijumčarenje oružjem, trgovinu drogom i pranje novca te odlazi za Firatom na imanje. Ova epizoda odgovorit će na pitanje što će se dogoditi tijekom Hikmetova i Firatova susreta.


Milost 23 epizoda
Narin se trudi napraviti prve korake u svom novom životu i odluči živjeti sa Šadije u novome stanu. Međutim, Irmak će im u tome pomrsiti konce odajući novinarima Džanovu i Šadijinu tajnu vezu u prošlosti kao i to da je Šadije prostitutka. Redžep koji je već upozorio Irmak da ostavi njegove kćeri na miru, pročita vijest u novinama i potpuno pobjesni. Irmak nestane nakon što novine objave informacije koje im je ona dala. Dok policija pronalazi Irmakinu torbu u šumi, Deniz traži Sermetovu pomoć u potrazi za Irmak. U međuvremenu, Atif doznaje da je Irmak nestala nakon što se uputi k njoj tražiti obrazloženje za vijest u novinama.Kako će se Narin suočiti sa Irmak nakon što dobije očevu poruku? Firat zatiče Irmak i Narin u razgovoru ispred kuće. Hoće li saznati da je Irmak angažovala detektivku da prati Narin? Narin je očajna jer misli da se Šadije dogodilo nešto ružno. Hoće li Džan odati Narin tajnu gdje se nalazi Šadije, po cijenu da time otkrije vezu koju su njih dvoje imali u prošlosti? Hoće li Firat uspjeti pomoći Narin pronaći sestru? Irmak i Ajhan su uspjeli doći do fotografija Šadije i Džana. Hoće li ih iskoristiti kao adut? Brojna su pitanja sa kojima se suočavaju glavni protagonisti ove dirljive priče.


Milost 22 epizoda
Firat dovodi svojoj kući u Istanbulu Nedžatija koji izlazi iz zatvora. Kako će na to reagirati Irmak? S druge strane, Sema povlači na stranu Narin i šapuće joj kako njen brat uvlači Šadije u mutne poslove. Kako će to utjecati na Narin? Je li Mehmet doista krojaču prodao svoju sestru? Kad sazna za ovu situaciju, kako će reagovati Zafer? Nad ljubav Šadije i Zafera nadvijaju se tamni oblaci. Ummuhan dospijeva u bolnicu zbog čežnje za sinom. Hoće li uzeti Ibu od Erdoana ili će Erdoan oprostiti svojoj ženi i primiti je nazad kući, gledajte u ovoj epizodi serije „Milost.


Milost 21 epizoda
Koga čeka Firat dok sjedi u baru i pije, umjesto da ode na zaruke? Hoće li Narin koja traga za svojom sestrom doći do nekih informacija? Džan će zbog prošlosti sa Šadije pronaći odmah djevojku, ali kako će objasniti tu njihovu vezu između Narin i Deniz? Kako će Sermet, koji pokušava ući u trag njenoj sestri samo da bi privukao pažnju Narin, naći Šadije? Detektivka Ajhan od Ummuhan saznaje informacije koje ne zna čak ni Redžep. Kako će Irmak upotrijebiti ova saznanja protiv Narin? Redžep otkriva vezu između Ajhan i Irmak. Kakvu će igru lukavi Redžep započeti sa ovo dvoje?


Milost 20 epizoda
Godina je 2001. u Yaslihanu. Šadije se veseli zbog novog posla u krojačnici, iako je svjesna da posao nije baš onakvim kakvim se činio. Narin shvata da se neće moći zaposliti čak ni kod Idžlala. U momentu kad se čini primorana da odustane od školovanja, njen poduzetnički duh otvara joj vrata zanimljive prilike za posao. Firat zna da joj je teško, pa odluči da se umiješa. Hoće li Firat uspjeti potajno pomoći Narin i spasiti budućnost djevojci, gledajte u ovoj epizodi.


Milost 19 epizoda
Deniz je zatekla Narin pred Firatovom kućom. Firat prihvata Denizine savjete. Hoće li se potruditi da osvoji Irmak, nakon što je ona odbila zaruke ili će ostaviti sve i otići Narin? Hoće li Narin biti u stanju priznati Deniz da je Firat njena velika ljubav i time dovesti njihovo prijateljstvo na kušnju? Na drugom kraju Istanbula, Redžep je sumnjičav zbog krojačice za koju mu je Ummuhan rekla, pa je počinje pratiti. Ta tajanstvena žena će doći Narin na način koji Redžep nije očekivao. Redžep postaje svjestan da Narin ide pravim putem u životu.


Milost 18 epizoda
Zbog velike ekonomske krize i neimaštine koja je zavladala u Yaslihanu, Firat se uključuje i želi pomoći Narin. Hoće li Narin progutati ponos i prihvatiti pomoć od njega? Kriza se, međutim, pokazala korisnom za Hikmeta. Za jednu noć, zahvaljujući Baburu, postao je milijarder u dolarima. Šadije dobija prijedlog od krojača, a ukućanima govori da će tamo raditi. Mehmet nije baš spokojan, ali ne može svojoj sestri reći "Nemoj raditi"!


Milost 17 epizoda
Dok Hatidže i Erdoan tuguju zbog odlaska Redžepa i Ummu, neočekivani razvoj događaja će ipak obradovati Hatidže. Redžep se vraća. Cilj Redžepovog povratka, sasvim je nešto drugo. Ekonomska kriza u zemlji nakon Redžepovog odlaska se loše odrazila i na Yaslihan. Hikmet je prodao fabriku i povukao se iz uprave kluba. Kako ni Nedžati nije bio u situaciji da pomogne Narin, i ona se zbog krize našla bez posla. Od Redžepovog odlaska niti je majka kako treba niti Šadije koju Mehmet i Zafer šalju u slastičarnicu. Zbog toga je Narin primorana da napusti školu i zaposli se na puno radno vrijeme.


Milost 16 epizoda
Deniz je sigurna da su Narin i Firat negdje zajedno, a zbog Džanove brbljivosti nije povjerovala u Atifovu priču da je on sa Narin. Šta će Deniz učiniti da razjasni stvari? U prizorima iz prošlosti Redžep i Ummuhan su u problemima zbog ljubavi koja se između njih ponovo rasplamsala. Zbog te veze koja ih je već dosta koštala, doživjet će još puno toga. I dok ljubav Firata i Narin odolijeva pred Nedžatijevim prijekorima, Šadije odlazi na sastanak. Taj obični susret započinje dobro, ali će se vrlo loše završiti.


Milost 15 epizoda
Narin i Firat odlaze u Yaslihan. Dok je to putovanje za dvoje nekadašnjih ljubavnika prilika da se opet zbliže, Sermet je jako pogođen time i odlazi odmah za njima da se obračuna sa Firatom. Ali se boji da u kući ne nastane zbrka, pa mu pada na pamet sjajna ideja. Hoće li Narin tokom istrage o svojoj porodici uspjeti doći do informacija o Šadije? Kroz posjete poznanicima, Erdoanu i daidžinici, Narin doživljava emotivne trenutke, a u isto vrijeme i dolazi do zanimljivih spoznaja. Za Semu i daidžinicu je iznenađenje vidjeti Narin u tako otmjenom izdanju. Šta će Sema, koja živi u lošem braku, učiniti kad vidi Narin i Firata?


Milost 14 epizoda
Sermet pretpostavlja da se može približiti djevojkama preko Džana, pa ga poziva na poslovni ručak. Kad im Džan kaže za taj poziv, ostaje neraspoložen vidjevši kako je Deniz oduševljena. Detektivka Ayhan se Ummuhan predstavlja kao krojačica i često dolazi u prodavnicu radi kupovine. Kako se Ummuhan za kratko vrijeme jako sprijatelji sa krojačicom, ubrzo će joj odati veoma važnu porodičnu tajnu koja će promijeniti tok događaja. Kakav adut će time dobiti Irmak u vezi sa Narin? Iako je krojač Ihsan, kad je pozvao Mehmeta kod sebe, rekao da želi sašiti haljinu Šadije, iza toga su se krile mračne namjere. Mehmet je neodlučan. Šta će Narin, koja iznova doživljava veliku ljubav sa Firatom, reći Semi po povratku iz Istanbula?


Milost 13 epizoda
Informacije do kojih je došao u istrazi vezanoj za Narininu porodicu, policajac Metin skriva od Narin, prema uputi Narininog šefa Erola. Ko će objaviti šokantne vijesti o Narininoj porodici? Narin i Firat nalaze priliku da provedu više vremena skupa na putu u Yaslihan, koji skrivaju od svih, što će stvoriti nove probleme. Sve će zbuniti to što se Atif vrlo intimno unosi u Narinin život. Za Firata nastupa vrlo teško razdoblje. Šta će se dogoditi kad Sermet sazna o Narininoj i Firatovoj posjeti Yaslihanu?


Milost 12 epizoda
U prizorima iz prošlosti vidi se kako mlada Narin odlazi u Istanbul da održi lekciju Firatu zbog toga što je Sema ostala trudna. Zadivljena je ljepotama grada. Šta li će Firat učiniti kad vidi Narin pred sobom? Hoće li je uspjeti ponovo osvojiti? Narin je pozvana na ručak na kojem se porodice trebaju upoznati i dogovoriti zaruke. Hoće li Narin doći na objed i izazvati Firata?


Milost 11 epizoda
Počinje dvoboj između Narin i Firata. Sablje su izvučene i Firat je odlučan da u toj opasnoj igri ide do kraja, sve dok ga Narin ne zaustavi. Atif koji se neočekivano pojavljuje u njihovom životu, Firata čini napetim. Firat sigurno nije jedini koji ne voli Atifa. Kako će se Atif zaštititi od Sermetovog bijesa? Uostalom, odakle se samo pojavio u trenutku kad je Sermet smišljao novi plan u vezi sa Narin?


Milost 10 epizoda
Irmakine sumnje koje sve više rastu u vezi s Firatom i Narin, dobit će novi zaokret sa informacijama od detektivke Ajhan koju je angažovala da ih prati. Narinin život će se dosta iskomplicirati i nametanjem njenog šefa Erola. Deniz, pak, koristeći Irmakin rođendan, kao mogućnost da ponovo zbliži udaljene Irmak i Firata, obavještava Firata da priprema zabavu. I Deniz i Irmak, pa čak i Narin, jako zanima hoće li na tu zabavu Firat doći ili ne.


Milost 9 epizoda
Sermetu se nikako neće svidjeti važna odluka koju donosi Firatova banka. Odvodeći Narin, Firat je, ustvari, želi oteti od Sermeta. Dok Firat razmišlja o tome da ode iz banke, njegov otac Hikmet se uključuje i traži od njega da pričeka. Hoće li tajne relacije koje godinama ima sa Sermetom biti Hikmetu dovoljne da smiri Sermetov bijes? S druge strane, zbog Narinine i Firatove veze u prošlosti, nećakinja Sema osjeća sve veću mržnju i istresa pred Narin sve što joj pada na pamet.


Milost 8 epizoda
Irmak i Firat odlaze na izlet u Yaslihan, ali unatoč svim njenim naporima, izlet se završava neugodno. Mala Galina ostaje uz Sermeta, a on moli Narin i Deniz da mu pomognu oko nje. Odluka koju će doktori donijeti u vezi sa daljim Mehmetovim bavljenjem fudbalom, uticat će na cijelu porodicu. Redžep se protivi Narininom nastavku školovanja. Iznenađenje koje će mu prirediti Narin posljednje večeri ostavit će ga bez teksta. Sema, kći Narininog ujaka, bacit će oko na Firata koji je došao u gradić na sahranu...


Milost 7 epizoda
Prije odlaska u Yaslihan, Firat dolazi da vidi Narin i objasni joj šta je pravi razlog njegovom dolasku sa Irmak. Istina je potpuno drugačija od onog što je Irmak rekla svima. Narin se iz puno razloga boji prepustiti Firatu. Deniz sumnja da ju njen dragi Džan vara i odlazi sa Narin u njegov atelje. Tamo ih čeka iznenađenje...


Milost 6 epizoda
U bolnici Narin ponovo sreće Firata koji je došao na odmor. Među njima se razvija sve veća bliskost. Babur prati mladi zaljubljeni par koji se tajno sastaje. Babur, inače još od djetinjstva osjeća mržnju prema Firatu i nema namjeru mu prepustiti djevojku svojih snova. Narin je djevojka iz njegovog susjedstva i on joj otvoreno i oštro prigovara. Odlučuje da ode njenim roditeljima i zaprosi je. Firata i Narin ne dotiče ništa od onog što se dešava oko njih. Deniz počinje osjećati sumnju da Narin odranije poznaje Firata, mladića njene sestre...


Milost 5 epizoda
Irmak i Firat odlaze na izlet u Jaslihan. Unatoč svom Irmakinu trudu izlet završava neugodno. Mala Galina ostala je sa Sermetom. Sermet od Narin i Deniz traži da mu pomognu oko nje. Odluka koju će liječnici donijeti vezano uz Mehmetovo bavljenje nogometom utjecat će na čitavu obitelj. Redžep ne želi dopustiti Narin da se nastavi školovati. Narinino iznenađenje ostavit će ga bez teksta. Narinina sestrična Sema bacila je oko na Firata koji je došao na sprovod u gradić. Sermetu se neće svidjeti odluka Firatove banke. Firat je odveo Narin, ali zapravo je želi oteti od Sermeta. Firat razmišlja o odlasku iz banke. Njegov otac Hikmet umiješa se i traži od njega da pričeka. Hoće li Hikmetov dugogodišnji tajni poslovni odnos sa Sermetom biti dovoljan da obuzda Sermetovu ljutnju? U prizorima iz prošlosti; Narin sve više prezire sestričnu Semu zbog njezina odnosa s Firatom te odlazi u srdžbi.


Milost 4 epizoda
Kad je njen brat Mehmet primljen u Yaslihan Spor, mala Narin se ponovo vratila u školu. Kad je vidjela zgodnog srednjoškolca koji je iz privatne škole došao u njihovu, Narin je za njim izgubila glavu. Mladi Firat je zbijao šale na račun simpatičnog ponašanja male Narin. Onog dana kad je njen brat trebao igrati na prvoj profesionalnoj utakmici, sad srednjoškolka Narin ponovo sreće Firata. Firat, koji je u to vrijeme bio student u Istanbulu i došao posebno na ovu utakmicu, ostaje zapanjen kad vidi kako je Narin porasla i proljepšala se.


Milost 3 epizoda
Narin je shvatila da se Firat sjetio nje i ona ostaje zbunjena nakon njegovog strastvenog poljupca. Pokušava se pomiriti sa činjenicom da su Firat i Irmak par. Dok Firat pokušava izaći na kraj sa problemom kredita datog Sermetu, Narin razmišlja kako se u tom trouglu Firat - Sermet i njen šef Erol - vode neke druge igre. Kad se u jednom momentu Firat i Narin nađu nasamo, on joj pojasni zašto se tako ponaša.


Milost 2 epizoda
U jesen 1996. godine mala Narin je živjela u malom mjestu i bila najbolja učenica u razredu. Kad se jednog dana vratila kući iz škole, vidjela je svog oca Redžepa kako nepomično sjedi na stolici ispred kuće i shvatila da se dogodilo nešto jako strašno. Saznavši kako nije ostalo ni novčića od naslijeđa koje je toliko godina čekao i zbog kojeg je i ostao u braku sa Kara Hatidžom, on ju je nasmrt pretukao. Nakon toga, jedina nada sirotoj porodici je ostao stariji sin Mehmet. Dolazi do neočekivanog razvoja događaja, jer za fudbalera Mehmeta interes pokazuje NK Yaslihan Spor. Narinin i Firatov put ponovo će se ukrstiti usljed druge nevolje, zbog problematičnog kredita Sermeta Karayela


Milost 1 epizoda
Na jednoj od zabava svoje nabolje prijateljice, simpatične Deniz, Narin se osjeća usamljeno. U jednom trenutku ugleda svoju nikad preboljenu ljubav kako ruku pod ruku dolazi na zabavu s Denizinom lijepom sestrom koja se vratila iz inozemstva. Irmak izlazi s pomoćnikom generalnog upravitelja jedne banke. Njegove su namjere ozbiljne. Čini se da je Firat nakon svih tih godina nije prepoznao. Međutim naziru se i druge sjene prošlosti koje će posve poremetiti miran i siguran život koji je Narin mukotrpno gradila. U proljeće 1996. godine mala Narin živjela je u malome gradiću i bila najbolja učenica u razredu. Kada se jednog dana vratila kući iz škole, ugledala je svog oca Redžepa kako nepomično sjedi u stolcu ispred kuće te je shvatila da se dogodilo nešto strašno. Redžep je godinama bio u braku s Karom Hatidže zato što je očekivao da će dobiti nasljedstvo. Međutim, kad je saznao da ništa neće dobiti, nasmrt ju je pretukao. Sirota obitelj sve je svoje nade položila u starijeg sina Mehmeta. I onda se dogodilo nešto neočekivano. Mehmet je lud za nogometom i privukao je pozornost nogometnog kluba Jaslihanspor. Firat i Narin ponovno će se sresti zbog problema oko kredita Sermeta Karajela koji sa sobom donosi nevolje iz prošlosti.
(tvprofil.net)
Noviji Stariji