Kad srce kaže da sve epizode

Porque el amor manda


Kad srce kaze da 182 epizoda
Bliži se Jesúsovo i Almino vjenčanje. Chatita prati Jesúsa do oltara, a g. Sebastián prati Almu. Kaže Jesúsu da mu predaje svoje najvrednije blago i da je siguran da će biti sretni. Susana kaže Pánfilu da će se udati za g. Sebastiána. Ako se on bude ženio Chatitom, predloži mu da naprave dvostruko vjenčanje. Tijekom vjenčanja Vero hoda i vuče nogu. Lice joj je uništeno. Valentina i Jesús okrenu se i pogledaju je. Delia kaže Enriqueu da su omogućili da Rogelio dođe na vjenčanje, ali da su mu morali staviti čip kako bi ga mogli pratiti. Vero skuplja milostinju i priđe Valentini. Jesús kaže Almi da je redovnica vrlo neobična. Vero preda Valentini pismo kojim joj se ispričava. Nakon vjenčanja Vero prilazi Jesúsu i kaže mu da se kaje zbog svega. Klekne i kaže Valentini da će je uvijek voljeti. Jesús kaže Vero da joj samo Bog može oprostiti. Kaže joj da će uvijek biti Valentinina mama. Rogelio priđe Vero kako bi joj pomogao da ustane. Ona mu zahvali i ispriča mu se. Ispriča se Marciji jer joj je ubila sestru. Marcia joj oprosti. Vero je uhićena. Chatita kaže Jesúsu da joj ga je Bog poslao kako bi joj nadoknadio to što je ostala bez Chata. Jesús kaže da je zahvalan Bogu što je dobio drugu majku. U zatvoru Vero zlostavlja Hijena. Rogelio se vraća u zatvor. Patricia mu kaže da će uskoro biti skupa. Rogelio joj kaže da je voli. Jesús i Alma konzumiraju svoju ljubav i zareknu se na vječnu ljubav.


Kad srce kaze da 181 epizoda

Jesús pokušava uvjeriti Vero da mu preda Valentinu i onda će joj on pomoći da pobjegne. Vero bi voljela s njim i Valentinom živjeti obiteljskim životom. Jesús kaže da za to nema nikakve šanse. Jesús telefonski razgovara s Valentinom. Vero mu ubrizga sredstvo za uspavljivanje, stavi ga na neku splav i gurne ga u rijeku. Delia Torres kaže Almi da su vidjeli auto nedaleko od parka Cola de Caballo i da će otići onamo tražiti. Alma i Patricia idu s njom. Dolaze do kolibe u kojoj se nalazi Satán. Alma ga pljusne i kaže mu da ju je on oteo. Patricia kaže da ju je on ozlijedio i ukrao joj prsten. Alma ga opet pljusne i traži da joj kaže gdje je Jesús. Satán kaže da ga je Vero stavila na splav i gurnula niz rijeku kako bi pao niz slap. Alma plače, Patricia je sigurna da je još živ. Alma histerično plače kada ugleda razbijenu splav i pomisli da je Jesús mrtav.


Kad srce kaze da 180 epizoda

Alma se šokira onime što joj je Jesús rekao. Delia mu kaže da ne vjeruje da će Vero nauditi kćeri. On joj kaže da je Vero neuračunljiva i da će iskoristiti kćer za osvetu. Delia Torres kaže odvjetniku Astudillu da su našli tijelo mrtve žene u Verónicinu vrtu. Pokaže mu nakit i on odmah zaključi da je Cynthijin. Delia kaže da vještaci još nisu potvrdili da je riječ o njoj, ali da sve upućuje na to. Jesús je veoma uznemiren zbog toga što bi se moglo dogoditi Valentini. Marcia kaže Raymundi da bi je voljela posvojiti i da bi živjele u nekadašnjem Jesúsovu stanu. Raymunda pristane. G. Sebastián zaprosi Susanu. Ona pristane. Vero uspava Valentinu i naredi Satánu da je odvede u drugu kolibu dok ona nazove Jesúsa. Vero razgovara s Jesúsom, zove ga k sebi i kaže mu da ne smije reći policiji ni Almi kamo ide jer Valentinin život ovisi o njemu. Alma kaže Deliji da je Jesúsa netko nazvao i da je on brzo odjurio. Kaže da je vjerojatno Vero to tražila. Delia nazove Jesúsa, a on joj kaže neka ne intervenira jer je njegova kći u opasnosti.


Kad srce kaze da 179 epizoda

Policajci razdvajaju Patriciju i Vero. Vero kaže da joj neće oprostiti onu šalu s robotom i zarekne joj se da će je ubiti. Patricia joj kaže da joj nikad ne bi dala Fernandita jer je on njezin. Kaže da će braniti svoju obitelj. Julio i Aida napokon provedu noć skupa. Jesús na momačkoj večeri predloži da svi odu na Alminu djevojačku večer kod Susane. Jesús se ondje neugodno iznenadi kada zatekne stripera. Kaže Almi da vidi da im nije loše, ali da zna da ona ne voli takve stvari. Jacinto prizna da ga je Vero angažirala kako bi ubio Marthu Ferrer. Policija odlazi uhititi Vero, a Jesús zamoli da i on pođe s njima. Delia pristane pod uvjetom da učini nešto što će ga ona zamoliti. Vero odlazi učiteljici Romini jer je tobože zanimaju Valentinine ocjene. Uspava učiteljicu i krivotvori dopuštenje kojim Valentina može napustiti školu. Suárez i Delia dolaze u Verónicinu kuću. Ona je već otišla. Jesús se uplaši kada ugleda Valentininu sliku na zidu.


Kad srce kaze da 178 epizoda

Vicky dolazi Almi jer je organizatorica događaja. Pozvali su je da organizira Almino vjenčanje. Maricela se naljuti i prijeti da će je udariti. Jesús je zamoli da se smiri. Fernando Xóchitl pjeva pjesmu koju je skladao samo za nju. Ona mu kaže da ga jako voli. Patricia nosi Fernandita Rogeliju koji mu se silno raduje. Rogelio kaže da se boji da će ga jednom prestati voljeti. Patricia ga poljubi i kaže mu da se to nikada neće dogoditi, nego će ga vjerno čekati. Jacinto je uhićen. Alma je i dalje nemirna zbog svoje udaje. Dobije sliku svoje kćeri i Verónicinu poruku kojom je pita što je spremna učiniti za svoju kćer. Alma je izvan sebe i kaže Jesúsu da više ne može izdržati, da želi otkazati vjenčanje. On se naljuti i pristane. Ona ga pita je li mu svejedno, a on joj kaže da nije, ali da pristaje zbog nje. Alma odgovori da će otkazati sve što su dosad organizirali.


Kad srce kaze da 177 epizoda

Patricia kaže Deliji da sredi dopuštenje kako bi Rogelio mogao doći na Almino i Jesúsovo vjenčanje. Delia kaže da to nije moguće. Zaposlenici Avona podupiru Jesúsa i Almu tijekom organizacije vjenčanja. Alma je sve nervoznija, a Patricia je pokušava smiriti. Alma kaže da se boji da će Verónica učiniti nešto kako bi spriječila vjenčanje, a nitko je ne može spriječiti. Patricia joj kaže da će svi zajedno spriječiti Verónicu da ne učini neko zlo. Alma odabire vjenčanicu uz pomoć tajnica svoje tvrtke. Zamoli trgovkinju da joj je pošalje kući. Cantú pita Rogelija ne boji li se da će Patriciji dojaditi čekanje. Rogelio kaže da hoće. Jacinto zove Vero kako bi joj rekao da je policija traži i upozori je da će reći sve o njoj ako njega uhite. Alma se ispriča Jesúsu jer je bila gruba prema njemu, a on joj se zarekne da Vero neće uništiti njihovo vjenčanje. Alma dobije svoju vjenčanicu, ali poprskanu krvlju uz Verónicinu poruku kojom je upozorava da nikada neće biti sretna. Alma se uznemiri, a Jesús je smiruje i tješi da ne dopusti da je Vero zaplaši. Jesús kaže Almi da će joj kupiti novu vjenčanicu.


Kad srce kaze da 176 epizoda

Jesús kaže kolegama da je jedino želio upoznati kćer kad je došao u Meksiko, a onda je tu našao i ljubav. Zahvaljuje kolegama na daru. Fernando posjeti tatu koji se također zove Fernando. G. Fernando pita ga zašto ga nikada nije posjetio. Kaže mu da je doznao da se oženio i da je Rogelio u zatvoru. Prizna da je bio loš otac. Kaže da se sada jako kaje. Fernando mu kaže da je mislio da je mrtav te da mu sve oprašta. Kaže mu da je sretan, da ima divnu ženu i da čekaju petero djece. G. Fernando kaže da mu je jako drago i da se nada da će vidjeti svu tu unučad. Ispriča mu se opet, Fernando mu oprosti. Maricela priprema romantičnu večeru Ricardu i kaže mu da se kaje zbog pogrešaka i da je voli. Vero je ljuta jer su propali njezini planovi da sve pobije.


Kad srce kaze da 175 epizoda

Darwin vodi Rogelija u invalidskim kolicima u kupaonicu, a ondje ga čeka Ury i prijeti mu nožem. Rogelio ustane iz kolica i ozlijedi Uryja. Stražar vodi Rogelija ravnatelju zatvora. Čudovište i ostali zatvorenici iznenađeni su, a zatim zaplješću Rogeliju. Jesús kaže ravnatelju da je Rogelio u opasnosti. Stražar dolazi i kaže da Rogelio može hodati i da se mogao braniti, ali da je Ury u tešku stanju i da ne znaju hoće li preživjeti. Jesús kaže ravnatelju da se Rogelio branio i pita ga hoće li odgovarati ako Ury umre. Čudovište kaže Rogeliju da Ury nije umro i da će ga premjestiti u drugi zatvor. Jesús kaže Patriciji da je Rogelio dobro, da se riješio Uryja, a ona ga zagrli. Rogelio kaže Fernandu da je tata živ i da je u domu.


Kad srce kaze da 174 epizoda

Delia Torres kaže Jesúsu da je slobodan svih optužbi. Rogelio napeto čeka vjenčanje. Patricia i Rogelio se vjenčaju. Patricia uspije potaknuti Rogelija da malo hoda. Jesús je zabrinut zbog Rogelija jer bi ga Ury mogao ubiti. Rogelio kaže Patriciji da su možda posljednji put skupa jer je Ury izašao iz samice, a prijeti mu da će ga ubiti. Patricia mu iznese svoj plan. Čudovište nabavi Rogeliju nešto kako bi se obranio od Uryja. Darwin udari Uryja. Patricia vodi Ray i Valentinu u park. Na izlasku ih Vero prati, ali Suárez je pita kamo ide. Vero odgovori da želi vidjeti kćer. On joj kaže da ima niz optužbi protiv nje: teška ubojstva, otmice, pokušaji ubojstva. Vero mu kaže da nema dokaze da je optuži. On kaže da zna da je Jacinto u Guanajuatu. Narednik Suárez kaže da bi je uskoro mogao otkucati. Patricia kaže Minervi da se boji da će izgubiti Rogelija jer ga žele ubiti u zatvor. Jesúsovi kolege pripremaju zabavu. Darwin kaže Rogeliju da Ury izlazi iz samice.


Kad srce kaze da 173 epizoda

Darwin kaže Rogeliju da će Ury uskoro izaći iz samice i traži novac kako ga ne bi ubio. Rogelio odbija. Vero pokupi Fernandita kod Alme. Patricia kaže da je predala Fernandita Vero, a Alma se šokira. Patricia im kaže da im je dala Xóchitlino dijete robot. Jesús joj kaže da će se Vero jako naljutiti zbog toga. Jesús kaže Patriciji i Almi da moraju reći Suárezu. Pánfilo moli Chatitu da se uda za njega. Jesús, Patricia i Alma kažu naredniku Suárezu da je Patriciju ozlijedio Almin otmičar. Alma kaže da zna da je Vero naredila tu otmicu jer ju je vidjela. Kaže da je nije prijavila jer je Valentinina mama. Xóchitl i Cárdenas prirede zabavu kako bi proslavili Jesúsove dvije godine u Avonu. Jesús, Alma i Patricia nađu dijete robot s prijetećom porukom.


Kad srce kaze da 172 epizoda

Patricia plače jer Rogelija vraćaju u zatvor. Fernando kaže da će sve biti dobro, a Patricia kaže da se boji za njegov život. Jesús i Alma predstavljaju kampanju i reviju na kojoj su tajnice modeli. Diego Armando uzima mikrofon i održi govor hvaleći se svojim uspjesima i blateći Jesúsa. Odjednom mu spadnu hlače, a on brzo otrči. Svi mu se smiju. Patricia plače, Chatita kaže da mora biti jaka zbog Rogelija i zbog Fernandita. Rogelio se vraća u zatvor. Darwin je u invalidskim kolicima i kaže mu da je Ury u samici, ali da će mu naplatiti kad izađe. Jacinto uči Vero kako daljinski izazvati eksploziju tijekom Luisitina krštenja.


Kad srce kaze da 171 epizoda

Jesús predbaci Diegu Armandu jer je koketirao s Almom. Patricia pati i kaže Rogeliju da kada ga puste kući, odvest će ga opet u zatvor, gdje su i ti koji su ga pretukli. Vero se naljuti kada vidi Alminu, Jesúsovu, Chatitinu i Sebastiánovu sliku kod Valentine i kad ona kaže da joj je to obitelj. Vero odlazi u bolnicu rugati se Rogeliju. Dolazi Patricija i potuku se. Vero kaže da je trebao umrijeti. Patricia kaže Rogeliju da moraju tužiti Vero. Diego Armando traži Almu i predloži joj da pobjegnu na plažu. Alma se naljuti na njega. On joj prijeti da će je tužiti Panchu. Tajnice se dogovore da će dati lekciju Diegu Armandu zbog bestidnosti. Jacinto traži veliki novac jer želi pobjeći od policije. Vero pristane i zamoli ga da ubije cijelu obitelj García Montemayor. Rogelio se ispriča Fernandu i kaže mu da ga voli. Patricia plače kada joj Delia kaže da je došao trenutak Rogeliova povratka u zatvor.


Kad srce kaze da 170 epizoda

Patricia plače i moli za Rogelija. Xóchitl kaže Jesúsu da se boji da neće biti dobra mama. On joj kaže da je majčinstvo nešto najljepše. Vero dolazi Almi i traži da vidi Valentinu. Chatita joj predbacuje i kaže joj da nije dan posjeta. Vero joj kaže da njezina kći živi ondje. Chatita je upozori da će zvati Jesúsa. Valentina kaže Vero da će krstiti Luisu. Alma dolazi i predbaci Vero sve što je činila. Vero joj se ruga. Alma joj kaže da je sretna jer ima Jesúsa, Luisu i Valentinu. Vero joj prijeti. Jesús dolazi i otjera Vero i kaže joj da može viđati Valentinu izvan kuće i pod nadzorom. Kaže Almi da je trenutak da Vero plati za sve. Rogelio dođe k sebi i uplašen kaže Patriciji da ne osjeća noge, da je paraliziran. Ona ga umiruje.


Kad srce kaze da 169 epizoda

Darwin kaže Rogeliju da će Uryju biti jako drago kada dobije što je zaslužio. Alma i Jesús kažu Patriciji da ona i Fernandito mogu biti u njihovoj kući, zaštićeni od Vero. Čudovište kaže Rogeliju da je upoznao Fernanda i da su bili prijatelji, a sad i njemu nudi prijateljstvo. Pánfilo kaže Sebastiánu da će zaprositi Chatitu. Sebastián kaže da će isto učiniti sa Susanom. Ury prijeti Rogeliju smrću. Fernando dobije vijest da je Rogelio uhićen. Jesús kaže da mu je žao jer se Rogelio počeo mijenjati. Fernando kaže da ga je štitio u djetinjstvu i da mu se za sve ispričao. Alma kaže svima u tvrtki da je Rogelio uhićen, a da je Pancho nju imenovao direktoricom, a Jesúsa za njezinim zamjenikom.


Kad srce kaze da 168 epizoda

Alma napušta zatvor i želi zagrliti svoje dijete. Iznenadi se kad ugleda Rogelija i kaže mu da je pridonio njezinu oslobađaju. Odvjetnik Astudillo kaže da ne zna ništa o Cynthiji. Kažu mu da je prije nekoliko dana pozvana k Vero. Astudillo pita što znače sve one fotografije na zidu. Rogelio kaže da su to Verónicine žrtve i neprijatelji. Astudillo kaže da se boji da Vero ne učini neko zlo. Fernando kaže Xóchitl da je sretan jer će biti tata. Sebastián kaže Susani da je voli. Jesús kaže Almi Verónicin plan i da je Casandra ubila Marthu. Cantú kaže Rogeliju da je doznao da će ga uhititi. Rogelio se šokira. Caro se naljuti kada pročita da je Casandra ubijena jer je ubila Marthu Ferrer, a da je Alma puštena na slobodu. Patricia zamoli Rogelija da odu daleko, a on ne želi bježati i prizna što je sve činio da razdvoji Jesúsa od Alme.



Kad srce kaze da 167 epizoda

Rogelio predbacuje Verónici zbog Alme. Verónica se iznenadi jer je brani. Rogelio kaže da sada želi biti sretan s Patricijom i djetetom. Verónica mu kaže da zna što je sve spreman i sumnja da bi mogao biti sretan u zatvoru. Rogelio joj prijeti da će je zadaviti, ali dolazi Domitila i Vero odlazi. Alma kaže Jesúsu da se Vero došla rugati i da je priznala da je sve isplanirala. Jesús odgovori da će je uskoro raskrinkati. Vero pozove Cynthiju k sebi. Cynthia joj kaže da je izgubila Valentinu jer je grozna majka. Vero kaže Jacintu da mora otići iz Monterreya s Casandrom i Sotonom jer Jesús sve zna. Ali da se najprije mora riješiti Cynthijina trupla. Jacinto ne želi pomoći oko toga i traži novac za svoj bijeg. Vero pokopa Cynthiju u svom vrtu. Jesús slijedi Jacinta do Casandrine kuće. Nazove gđu Deliju kako bi je uhitili.


Kad srce kaze da 166 epizoda

Detektivka Delija pusti Jesúsu snimku Almina razgovora s Marthom, a on joj na to kaže kako to ne znači da ju je Alma ubila te će on dokazati Alminu nevinost. Verónica se sjeti svih detalja Marthina ubojstva i svega što je učinila kako bi se Alma činila kriva. Verónica posjeti Almu u zatvoru kako bi joj se izrugivala. Alma joj kaže kako je tužno što će Valentina saznati da joj je majka ubojica i sociopat te kako će Jesús dokazati njezinu nevinost. Verónica joj na to odgovori da je mrzi. Cristóbal se pojavi i Jesús mu pokaže Alminu fotografiju. On je prepozna, ali čini mu se da je Almino lice izgledalo kao maska te da je na jednom zubu imala ugrađeni dijamant. Jesús kaže Rogeliju da, sudeći po tom opisu, to nije bila Alma, ali ni Verónica te da je Verónica sigurno nekoga unajmila da to obavi. Jesús kaže Veronici kako zna da je unajmila nekoga da ubije Marthu i da je drogirala Almu zrakom iz klima-uređaja. Verónica mu na to odgovori da ne može to dokazati te da mu nikad neće reći što se dogodilo te noći. Jesús joj odgovori da će se iznenaditi. Kaže joj kako će Valentina ići k njoj, ali u Minervinoj pratnji. Jesús kaže Chatiti i Sebastiánu da se Verónica jako uzrujala kad joj je spomenuo masku i pomagače te da će je držati na oku jer je uvjeren da će jednom pogriješiti. Maricela kaže Jesúsu da Rogelio ne želi opet zaposliti Ricarda i zamoli ga da mu pomogne. Verónica se prisjeća kako su joj pomagači dali pištolj te počne naglas razmišljati i sama sebi kaže kako je plan bio savršen. Na to joj Rogelio bijesno odgovori kako baš i nije.


Kad srce kaze da 165 epizoda

Rogelio i Patricija odluče odgoditi vjenčanje dok Alma ne bude slobodna. Jesús kaže detektivki Deliji kako hitno moraju poslati na analizi predmet pronađen u autu jer je siguran da su time drogirali Almu. Xochitl i Fernando saznaju da će dobiti petorke i Fernando se onesvijesti. Predmet pronađen u Alminom autu daljinski je upravljač i zapovjednik Suarez već je dobio forenzično izvješće. Jesús mu govori kako o tome ovisi Almina sloboda. Rogelio kaže Jesúsu da je siguran kako Verónica stoji iza napada na Patriciju te da je čovjek koji je to izveo isti onaj koji je oteo Almu na dan vjenčanja. Ricardo dolazi u ured g. Cárdenasa i zamoli sve da mu oproste što se ponio ružno prema njima. Cárdenas ga upita želi li opet raditi, na što ovaj odgovori potvrdno. Jesús kaže Rogeliju kako je Cynthia bila u šoku jer nije vjerovala da je Verónica sposobna počiniti toliko zla te da će im pomoći. Jesús nađe čovjeka koji tvrdi da je vidio kako je neki čovjek ušao u Almin auto i odvezao se dok je ona spavala u njemu, a drugi tip u drugom autu ih je pratio.


Kad srce kaze da 164 epizoda

Julio i Maricela pronalaze Ricarda. Rogelio priznaje Patriciji da Verónica ima snimku njegovih ilegalnih poslova koju će sigurno iskoristiti da mu se osveti. Kaže joj i da je Nick Donovan njegov partner, ali uvjeren je kako on neće ništa reći, kao ni Ury Petrovsky kojemu plaća za šutnju. Patricia ga podsjeti da je Ury gotovo ubio Almu, Jesùsa i Valentinu, a Rogelio joj odgovori da je ta situacija bila izmaknula kontroli i da je on samo htio rastaviti Almu i Jesùsa, ali Ury je imao vlastite motive jer se htio osvetiti Jesùsu. Ricardo se kaje zbog svega, no Julio i prijatelji imaju razumijevanja te mu kažu kako mora vratiti svoj posao i Maricelinu ljubav. Luisita ima upalu grla te joj stalno moraju mjeriti temperaturu. Valentina kaže Jesúsu da zna kako se događa nešto loše jer vidi da je on tužan, ali da joj se može povjeriti i poslije. Alma kaže Sovi da je bole grudi jer su pune mlijeka i Sova joj savjetuje da se izdoji. Jesus kaže detektivki Deliji da je Alma u autu osjetila neki čudan miris i inzistira da auto pregleda stručnjak jer je siguran da su na neki način prisilili Almu na nedjelo.


Kad srce kaze da 163 epizoda

Jesús kaže detektivu Astudillu da će od Verónice izvući istinu milom ili silom, a ovaj mu na to odgovori kako poručnik Suarez ima dokaze protiv Alme. Jesús odgovori kako je Alma vrlo inteligentna i da nikad ne bi ostavila pištolj u autu. To je dokaz da su joj smjestili, a on je uvjeren da je to učinila Verónica. Također mu kaže i kako je potpuno uvjeren u Alminu nevinost, inače je ne bi mogao braniti. Detektiv Astudillo složi se s njim, ali napomene mu kako sve moraju činiti legalnim putem. Almu premjeste u žensku kaznionicu. Jesúsu kolege s posla pružaju punu potporu, a Xochitl mu kaže da ona i Rogelio čine sve kako bi tvrtka i dalje normalno poslovala. Jesúsa to iznenadi i kaže Xochitl da je pravo čudo što Rogelio uopće radi. Maricela i Virginia traže Ricarda. Felicia se ispriča Marciji što joj nije vjerovala, a ova joj odgovori da je ona kriva za zamjenu identiteta. Rogelio kaže Jesúsu da mu je Verónica prodala njihova sina za nekoliko milijuna pesosa i da se o Fernanditu brine Patricia.


Kad srce kaze da 162 epizoda

Poručnik Suarez uhiti Almu, a ona zamoli Chatitu da to javi Jesúsu i čuva malu Luisitu. Marcia kaže Jesúsu da već mjesecima govori liječniku da je ona Marcia i da Marthe nema te da je preuzela njezin identitet jer ju je Martha uvjerila da želi moliti za oprost. Jesús joj odgovori da njezina neodgovornost ima posljedice jer je Martha prije nekoliko mjeseci gurnula Chatitu niza stube. Ricardo kaže Virginiji da je potrošio sav njezin novac. Rogelio kaže Patriciiji da je Alma uhićena. Poručnik Suarez kaže Jesúsu da je Alma uhićena zbog ubojstva Marcije Ferrer, a Jesús mu odgovori da je to bila Martha jer se Marcija nalazi u psihijatrijskoj bolnici. Poručnik Suarez na to mu odgovori da je upravo na to i sumnjao. Jesús mu objašnjava kako Alma nije sposobna ubiti nekoga, ali poručnik mu pokaže narukvicu koju je on darovao Almi pojasnivši kako su je pronašli pokraj trupla te da su u Alminu autu našli i oružje, što su dovoljni dokazi da bi je smatrali ubojicom. Jesús se na to veoma razljuti jer Alma nije imala nikakvog motiva za ubojstvo.


Kad srce kaze da 161 epizoda

Verónica je prestrašena te je Chatita upita s kim je razgovarala. Ona kaže da je srela prijateljicu. Verónica upita Chatitu što misli o Marciji, na što joj ona odgovara da prima negativne vibracije kad je vidi. Verónica glumi da ide posjetiti Valentinu kako bi isprovocirala Almu. Alma joj kaže što misli o njoj. Verónica odgovara da joj je bolje da se pazi jer će joj uništiti život. Zbog svađe Almi je propala bočica s mlijekom te mora ići u ljekarnu po hranu za dijete. Chatita se sjeti da ju je Martha gurnula niza stube te kaže Almi. Alma odluči otići k Marthi. Martha dolazi na dogovor s Almom jer ju je ova navodno pozvala. Žena prerušena u Almu ispali nekoliko hitaca iz pištolja, a Martha umirući svojom krvlju ispiše Almino ime na pločniku. Chatita kaže i Jesúsu da ju je Martha gurnula niza stube te da misli da je Marcia u bolnici, a da je Martha na slobodi. Također kaže da se Alma posvađala s Verónicom te da je otišla po dječju hranu u ljekarnu, ali da je već dugo nema i da se ne javlja na mobitel.


Kad srce kaze da 160 epizoda

Aida i Maricela kažu Jessici da je traži veliki čovjek na recepciji. Ona zna da je to Barnabé i da ne smije vidjeti Oliverija jer će ga ubiti. Aida kaže da već razgovaraju. Barnabé uhvati Oliverija i digne ga u zrak. Jesús smiri situaciju te Barnabé shvati da se Jessica udala i da je sretna. Verónica poludi kad čuje Fernandita kako plače. Domitila joj kaže da ga treba nahraniti, a Verónica odgovara da ga nikad neće dojiti. Alma kaže Jesúsu da ju je ujutro posjetila Marcia te da je primijetila da je gledala dijete kao što ga je gledala Martha. Alma je osjetila da je Luisita u opasnosti. Jesús misli da i Marcia ima psihičke probleme kao i njezina sestra blizanka. Alma više neće ostavljati Luisitu samu s Marcijom. Verónica želi prodati dijete Rogeliju za nekoliko milijuna pesosa. Rogelio pristaje pod uvjetom da potpišu ugovor te da Verónica odmah ode iz kuće. Maricela nosi Ricardu kolač za rođendan, ali nađe ga kako se kladi preko interneta. Virginia joj kaže da se nije pomaknuo već neko vrijeme.



Kad srce kaze da 159 epizoda

Xochitl moli Alejandru da joj dopusti da joj promijeni život. Rogelio plače od uzbuđenja i govori Fernandu da kad je ugledao sina tako malenog i krhkog, shvatio je da ga voli i da će se dijete zvati Fernandito. Verónica kaže Cynthiji da joj se dijete rodilo u kući kao na selu te da su joj svi planovi propali. Cynthia kaže da će je dijete ujediniti s Rogeliom, na što Verónica odgovara da Rogelio voli Patriciju, a nju nitko te da će sada imati vremena smisliti osvetu protiv svih. Rogelio uplakan govori Patriciji da mu srce slama činjenica da će mu dijete odrastati sa Verónicom jer ga to podsjeća na njegovo i Fernandovo djetinjstvo. Govori kako ih majka nikada nije branila. Patricia kaže da će on svoje dijete čuvati i paziti. Julio kaže Aidi da Ricardo ne zna zašto mu je soba bila puna novčanica. Ricardo je bijesan jer gubi novac i govori kako su ga prevarili. Virginia zove Jesúsa da pomogne Ricardu. Jesús mu pokušava objasniti da će zbog takvog načina života izgubiti prijatelje. Ricardo odgovara da se sve može kupiti novcem. Verónica vidi kako se Patricia i Rogelio ljube te kaže Rogeliju da može ići kući iz bolnice. Rogelio kaže da će joj pozvati taksi jer će on ostati sa bebom u bolnici. Fernando da Xochitl ključeve od novog auta i objašnjava joj da je razgovarao s Alicijom jer ona radi u autosalonu. Xochitl se ispriča što je bila ljubomorna te se pomire. Barnabé traži u uredu Avona Jessicu na što mu odvjetnik Cárdenas odgovara da je on njezin muž.


Kad srce kaze da 158 epizoda

Medicinska sestra kaže Rogeliju da je Patricia na hitnoj pomoći. Ricardo se počeo kladiti i dobiva mnogo novca. Aida pozove Julija u svoj stan i baš kad su krenuli voditi ljubav, Aidu nazove mama te ih prekine. Verónica poludi kad sazna da Patricia nije u životnoj opasnosti. Doktor Zambrano kaže Jesúsu i Almi da će se Patricia brzo oporaviti jer ozljeda nije obuhvatila unutarnje organe. Rogelio da Patriciji novi zaručnički prsten. Valentina kaže Jesúsu da želi vidjeti svoju mamu, ali da se boji. Jesús odgovara da nema mjesta strahu jer je sudac upozorio mamu da mora biti dobra, ali ako bude problema, da ga odmah pozove. Verónica dođe kod Jesúsa po Valentinu te se iznenadi kad vidi Marthu. Valentina joj kaže da to nije Martha, nego Marcia, njezina sestra blizanka. Jesús kaže da se Martha nalazi u psihijatrijskoj bolnici. Verónica je pita zna li da joj je sestra progonila muža i otela kćer koja je gotovo poginula u požaru koji je ova izazvala. Kaže joj da misli da je ona Martha jer osjeća mržnju u njezinu pogledu. Martha odgovara da ona nema razloga je mrzi. Valentina zove Jesúsa da mu kaže da će joj se brat roditi, Jesús odgovara da odmah stiže te moli Almu da javi Rogeliju. Xochitl je ljubomorna jer je vidjela da je Fernando zvao Aliciju. On to negira te joj govori da je voli i da mora imati povjerenja u njega. Julio traži Ricarda kako bi mu rekao da razmisli još jedanput te da se vrati, na što Ricardo odgovara da se neće vratiti jer je gubitnik. Xochitl vidi Alejandru s ranama na licu te joj savjetuje da se primi studija te da se ostavi tog posla. Verónica je rodila dečkića. Martha je kod Jesúsa i Alme te kad shvati da ih nema, kaže Minervi da će prošetati s djetetom. Minerva je pokuša spriječiti i pojavi se Sebastián. Rogelio kaže Jesúsu da se boji jer se dijete prerano rodilo.


Kad srce kaze da 157 epizoda

Patricia kaže Verónici da će se udati za Rogelija iako će ona roditi njegovo dijete. Verónica je upozorava da joj ga neće oteti. Jesús sreće Virginiju u Avonu i upita je je li zaljubljena u Ricarda, na što ona odgovara da nije, da se samo zabavljaju i ništa više. Maricela govori da je zaljubljena i Jesús moli Virginiju da razgovara s Ricardom i da ga uvjeri da nema pravo. Virginia kaže da je već pokušala, ali da će pokušati ponovno. Xochitl nađe papirić s imenom neke žene u Fernandovim hlačama i primijeti da joj muž ima sumnjive telefonske pozive za koje govori da su vezani uz posao. Rogelio kaže Jesúsu da je jako sretan što će postati otac, ali da se ne želi svađati s Verónicom te govori da ne zna zašto se uopće spetljao s njom. Jesús odgovara da je ona odlučila zagorčati mu život, ali da je jedno dijete, a drugo djetetova majka. Rogelio kaže da voli Patriciju, ali da se zaljubio u svoje dijete kad ga je ugledao na ultrazvuku te da bi volio imati dijete s Patricijom, a ne s Verónicom. Verónica plati kriminalcu da Patriciji ukrade zaručnički prsten te da je ubije. Jesús je ljubomoran jer se Quico i Valentina sviđaju jedno drugomu. Rogelio kaže Verónici da želi viđati svoje dijete kad ona ode, na što ona pristaje jer namjerava otići daleko. Kriminalac kojeg je unajmila Verónica izbode nožem Patriciju te joj uzme zaručnički prsten. Rogelio govori Verónici da je nervozna, na što ona odgovara da joj je to od trudnoće te da nije zaboravila da je bio protiv nje. Rogelio kaže da je bio na strani Valentine i da ne razumije zašto ona i dalje želi biti s njim. Fernando i Xochitl nađu Patriciju kako leži na podu i pozovu hitnu pomoć. Alma i Jesús šokiraju se kada saznaju što je bilo. Medicinska sestra kaže Rogeliju da Patricia nije dobro.


Kad srce kaze da 156 epizoda

Rogelio izjavi da Verónica zlostavlja Valentinu. Vero to niječe, ali sutkinja moli Valentinu da govori i onda će ona donijeti presudu. Vero prijeti Rogeliju da će se kajati, a Jesúsu govori da joj neće uzeti skrbništvo nad kćeri. On joj kaže da će je uvijek smjeti viđati. Vero mu kaže da ga mrzi i podsjeti ga na Rogeliovu snimku. Sutkinja razgovara s Valentinom i utvrdi da je istina da je mama zlostavlja i da se boji da će joj nauditi. Xóchitl je zabrinuta jer ne može zatrudnjeti i boji se da će je Fernando zato htjeti ostaviti. Fernando kaže da je jako sretan s njom i da moraju biti strpljivi. Rogelio moli Jesúsa da mu pomogne napraviti nešto vrlo originalno kako bi zaprosio Patriciju. Sutkinja kaže Vero da postoji dokaz da je zlostavljala kćer te da će Jesús dobiti skrbništvo, a Vero će je imati pravo viđati vikendima. Ali bude li je zlostavljala, izgubit će i to pravo. Valentina se tužno oprosti od mame. Vero se kune Jesúsu da će mu se osvetiti. On je upita zašto ga toliko mrzi, a ona kaže da joj je ubio sve nade. Jesús odgovori da bi trebala proučiti svoje ponašanje. Patricia je sretna zbog originalnog načina koji je Rogelio odabrao da je zaprosi. Ricardo nemilice troši novac na uživanje s Virginijom i prijateljima. Vero moli Rogelija da je odvede ginekologu na ultrazvuk. Doktorica Rogeliju pokaže da Vero nosi sina. On se raznježi. Patricia pokaže zaručnički prsten Verónici, a ona se naljuti.


Kad srce kaze da 155 epizoda

Alma i Jesús radosni su zbog rođenja njihove kćeri. Maricela ostavi Ricarda, svi je kolege podupiru u toj odluci. Ricardovi prijatelji razgovaraju s njim. Patricia ukrade Mariceli mobitel i novčanik te ih poslije postiđeno vraća i prizna da je kleptomanka te je moli da nikomu ništa ne govori. Maricela joj ponudi pomoć. Vero sazna da je Jesús dobio još jednu kćer i kaže Valentini da tata sad ima drugu princezu i da će nju prestati voljeti. Jesús predbacuje Vero što takve stvari govori Valentini, a Valentini kaže da će je uvijek voljeti. Martha pokušava uvjeriti dr. Isaiasa da je Marcia. Vero se žali Rogeliju na svoje trudničke tegobe, a on je podsjeti da je ostala trudna kako bi ga vezala uz sebe. Rogelio joj kaže da ga Patricia voli. Vero je kritizira. Rogelio je upozori da dok je trudna, može biti kod njega, ali da nakon djetetova rođenja mora otići. Vero ga upozorava da joj ne prijeti. Ricardo odbacuje pomoć svojih kolega. Felicia kaže Marthi da je sestra treba, a ona odvrati da je u Africi. Valentina sretno govori mami kako su tata i Alma dobili kćer. Vero joj kaže da joj je puna kapa Jesúsa, djeteta i nje. Pljusne je i zatvori u sobu. Domitila nazove Jesúsa i kaže mu da je Vero udarila Valentinu, a onda je i zatvorila u sobu. Cárdenas isplati Ricardu otpremninu, a Ricardo drsko odgovori da ne treba posao ni otpremninu. Jesús odlazi po Valentinu i razvaljuje nogom vrata. Kaže Verónici da će se vidjeti na sudu. Rogelio na sudu svjedoči u Valentinino ime.


Kad srce kaze da 154 epizoda

Jesús se veseli jer se Chatita sjetila da je Alma trudna, iako se Alme ne sjeća. Umiruje ju govoreći joj da će joj svi pomoći da se svega sjeti. Valentina kaže Rogeliju da je čula kad je mama rekla Cynthiji da će se ubiti. Maricela se razočara zbog Ricardova ponašanja. Neki zlikovci žele opljačkati Rogelija i Patriciju. Rogelio je štiti i oni bježe kad čuju policijsku sirenu. Martha posjeti Marciju. Sestra joj predbaci što se nije vratila u bolnicu. Martha kaže da neće jer želi uživati u slobodi. Marcia joj kaže da će reći doktoru da su se zamijenile. Martha viče i hini da ju je Marcia napala. Cynthia kaže Vero da je Jesús podnio zahtjev da bi dobio skrbništvo nad Valentinom. Cynthia kaže da će se susresti s teškim slučajem. Jesús vodi Almu u bolnicu jer dijete samo što se nije rodilo. On se uznemiri. Vero se žali Cynthiji na svoj trbuh. Virginia dolazi Ricardu. Maricela mu ljutito predbacuje jer je bestidan i prekida vezu s njim. Ricardo kaže da ima mnogo žena i da je ne treba. Cynthia kaže Vero da neće biti lako zadržati skrbništvo nad kćeri. Jesús je radostan kad ugleda svoju tek rođenu kćer.


Kad srce kaze da 153 epizoda

Chatita sanja Marthu, ali kada se probudi, ne zna tko je i iznenadi se kada dozna da je ovo 2013. godina. Valentina zamoli Rogelija da je odvede na spavanje i da joj ispriča priču. Alma kaže Jesúsu da su se Tracy i sin sastali i sretni otišli te da će Tracy napisati pozitivno izvješće za New York. Vero hini da je popila šaku tableta i pokušala se ubiti. Rogelio je uplašen i pokušava je natjerati da povraća. Jesús kaže Valentini da je mama vrlo nemirna i da će je sigurno opet pokušati udariti. Valentina kaže da je nije udarila zahvaljujući Rogeliju koji joj sada pomaže oko zadaća, vodi na spavanje i priča priče. Jesús zahvali Rogeliju na svemu. Vero se smije i govori Cynthiji kako je njezin plan da ucjenjuje Rogelija uspio. Rogelio kaže Jesúsu da je zabrinut za Vero jer se pokušala ubiti. Aída, Cárdenas, Jessica i Julio kažu Mariceli da je Ricardo potrošio 10.000 pesosa na večeru i da se potpuno promijenio. Liječnik kaže Jesúsu i Pánfilu da se Chatita brzo oporavlja i da će moći kući. Jesús kaže Rogeliju da Vero želi privući pozornost. Alma kaže da se slaže s Jesúsom i da ne razumije zašto je s njom. Rogelio odgovori da ni on sam ne zna te da je to možda zbog djeteta koje čeka. Valentina kaže Rogeliju da bi voljela živjeti s tatom Jesúsom. Rogelio odgovori da možda to bude moguće za nekoliko mjeseci. Valentina kaže da joj mama nije bolesna i da nije popila tablete za spavanje, nego da su ono bili vitamini. Chatiti se vraća sjećanje i sjeća se da je Alma trudna.


Kad srce kaze da 152 epizoda

Jesús dolazi u bolnicu, a g. Pánfilo mu kaže da je Chatita pala niza stube, da ju je našao na podu bez svijesti. Tracy je zadovoljna Rogeliovim radom i kaže mu da će izvještaj biti pozitivan. Alma zove Tracy i pozove je k sebi kako bi je iznenadila. Rogelio kaže zaposlenicima da je Jesús genijalac i da moraju proslaviti uspjeh. Susana kaže da ne može dok ne dozna kako je Chatita stradala. Rogelio je zamoli da dozna u kojoj je bolnici. Liječnik kaže Jesúsu da će sve učiniti da spasi Chatitu. Tracy dolazi k Almi i šokira se kad ugleda Héctora. Alma joj kaže da ju je Jesús zamolio da nađe njezina sina. Rogelio kaže Xóchitl da mu je spasila život. Ona kaže da je spasila život tvrtki i svim zaposlenicima. Također mu kaže da se udaljila od Fernanda zbog elektroničkog djeteta. Zamoli ga da razgovara s Fernandom. Tracy i Héctor zahvale Almi što ih je spojila i pomire se. Rogelio Patriciji pjeva u uredu. Chatita se probudi, a Jesús i Pánfilo se uplaše jer ih ne prepoznaje. Ray se uplaši kad ugleda Marthu. Maricela je umiruje i kaže joj da je to Marcia, Marthina sestra blizanka. Marcia kaže Feliciji da je plaši to što je sestra odavno nije posjetila i da joj se sigurno nešto dogodilo. Rogelio kaže Fernandu da mora shvatiti Xóchitl i ne pritiskati je onom elektroničkom bebom. Vero kaže Cynthiji da su Valentina i Rogelio veliki prijatelji i da će ih morati uvjeriti da je deprimirana. Felicia nazove Marthu i kaže joj da mora otići sestri jer je jako deprimirana. Martha kaže da ima problema sa zakladom i da će joj poslati pismo. Alma ponudi Jesúsu pomoć u vezi s Chatitom.


Kad srce kaze da 151 epizoda

Jesús kaže Almi da bi volio zbližiti Tracy s njezinim sinom, premda ne zna gdje bi ga tražio. Alma kaže da će ga ona potražiti. Verónica pita Rogelija zašto je bio onako ravnodušan kad mu je rekla da čeka njegovo dijete. Rogelio kaže da je htio dijete kako bi napakostio Patriciji. Verónica kaže da ga voli, ali da ako on ne želi dijete, ona nema ništa protiv da pobaci. Valentina moli mamu da potpiše nešto za školu, a mrzovoljna Verónica je udari. Valentina plače, a Rogelio kaže Verónici da, dok je u njegovoj kući, ne smije dirati Valentinu. Rogelio pokušava smiriti Valentinu i nudi se da je odveze u školu. Jesús i zaposlenici smišljaju kako će spriječiti Tracyn susret s Rogeliom kako ne bi otkrila da on ne zna upravljati tvrtkom. Chatita i Pánfilo kažu Almi da su par. Ricardo pozove Maricelu na večeru u najbolji restoran u Monterreyu. Marcia je zabrinuta jer se Martha nije vratila. Rogelio daruje Patriciji skupocjeni sat, a Patricija kaže da ima mnogo novca i da sat nije dokaz ljubavi. Martha dođe Chatiti i predstavlja se kao Marcia. Chatita joj ne vjeruje i kaže joj da Martha ne zna gdje ona stanuje. Martha gurne Chatitu niza stube. Alma nađe Héctora i kaže mu da mu je majka u Monterreyu. Rogelilo kaže Jesúsu da je Vero htjela udariti Valentinu. Héctor kaže Almi da joj ne oprašta što joj je posao bio važniji od njega i što ga je napustila. Kaže da je sad oženjen, da ima djecu. Pánfilo nalazi Chatitu bez svijesti i zove Jesúsa.


Kad srce kaze da 150 epizoda

Tijekom vjerskoga vjenčanja Oliverio predstavi nećaka Quica. On svira valcer mladencima. Valentina je zanesena Quicom i on njome. Jesús baš i nije sretan. Tracy mu kaže da ima sina kojeg odavno nije vidjela, da su se udaljili i da on ne želi čuti za nju. Kaže mu da ima mnogo novca, ali da se osjeća usamljeno. Pánfilo prekine zaruke sa Susanom. Julio zamoli Aidu da bude njegova zaručnica. Ona pristane. Vero dolazi na Jessicin pir i naljuti se kad ugleda Patriciju i Rogelija kako se ljube. Vero napadne Patriciju, a ova je zalije vrčem vode. Vero joj prijeti da će zažaliti zbog toga. Tracy se ispriča Jesúsu na svome ponašanju i kaže mu da će odsada razgovarati s Rogeliom jer je on direktor. Jesús se zabrine. Valentina uzbuđeno kaže Almi da je Quico zgodan i da joj se sviđa. Jesús joj kaže da je premlada da bi joj se sviđao neki dječak. Oliverio plače jer nije mogao ostvariti prvu bračnu noć. Jessica ga pokušava umiriti, kaže mu da je bio previše napet. Xóchitl izvadi bateriju iz elektroničke lutke. Fernando se probudi i kaže da je dijete umro. Ona mu kaže da je izvadila bateriju i da je neće vratiti dok njih dvoje ne razgovaraju. Jesús pita Domitilu je li vidjela da Vero zlostavlja Valentinu. Ona kaže da nije. Jesús kaže da Valentina tvrdi da ju je vukla kad ju je vidjela s Ray. Domitila obeća da će sada pozornije pratiti. Jesús razmišlja o tome da zatraži skrbništvo nad kćeri.


Kad srce kaze da 149 epizoda

Jesús moli Almu da mu pomogne da se obrani od Tracy. Alma mu kaže da pazi kako je izbjegava jer tvrtka ovisi o njezinu izvještaju. Predlaže mu da joj kaže da ima trudnu djevojku. Alma pozove Tracy na večeru i da joj do znanja da je Jesús njezin dečko i da nosi njegovo dijete. Patricia daje Rogeliju tjedan dana da joj dokaže da je voli. Vero kaže Cynthiji da je bila sretna kad je vidjela bol na Patricijinu licu kad je čula da je trudna s Rogeliom. Cynthia kaže da je ljubomorna jer i ona voli Rogelija. Vero odgovori da nije istina. Xóchitline se kolegice iznenade kada doznaju da je Fernandito zapravo robot i da joj ga je Fernando dao kako bi se učila biti majka. Tracy nudi Jesúsu milijun dolara za noć s njom. On joj ponudi svoje prijateljstvo i nada se da to neće utjecati na izvještaj. Jesús kaže Almi o Tracynoj ponudi, a ona se šali i kaže mu da bi ona prihvatila. Jesús kaže Vero da ne zlostavlja Valentinu, a ona se naljuti i kaže mu da malena neće iz kuće. Vero moli Rogelija da joj pomogne, a on to odbija. Dolazi dan Oliveriova vjenčanja. Jessica kaže Susani i Mariceli da se neće udati ako njezini roditelji ne dođu. Jessica kaže da je nema tko dopratiti do oltara. Rogelio se ponudi, a i Jesús. Jessicini roditelji dolaze u crkvu. Iznenade se kada ugledaju plavokosi par, a Jessica je mulatkinja.


Kad srce kaze da 148 epizoda

Patricia se šokira kad čuje da Vero čeka Rogeliovo dijete i izjuri. Rogelio trči za njom. Patricia mu kaže da ga više ne želi vidjeti. Vero kaže Patriciji da ona nije mogla zatrudnjeti. Patricia se suzdržava. Alma kaže Chatiti da joj Jesús kaže da su Martha i Marcia možda pomagačice. Jesús kaže Jessici da ne vjeruje da Fernando ima dijete. Jessica mu kaže da je možda Xóchitl bila trudna kad su se vjenčali. Rogelio pokušava uvjeriti Patriciju da je voli i da ne podnosi Vero. Patricia ga pita zašto je živio s njom. Rogelio odgovori da je htio povrijediti Jesúsa. Ricardo naslijedi kuću i deset milijuna pesosa. Tracy Rodriguez je visokopozicionirana osoba u Avonu u New Yorku i dolazi u inspekciju. Zadivljena je Jesúsom. Alma moli Minervu da je poduči vesti dječju odjeću. Jessica pozove Tracy na svoje vjenčanje, a ona pristane samo ako i Jesús bude ondje. Rogelio je veoma brižan prema Tracy. Ona mu kaže da ne voli slugane. Pita ga je li poslao limuzinu po nju, je li joj sobu ispunio cvijećem i darovima na račun tvrtke. Jesús kaže da je Rogelio podmirio sve troškove. Susana kaže Jessici da je nemoguće da Fernando ima dijete. Jesús kaže Rogeliju da Tracy koketira s njim, ali da on neće popustiti. Boji se da bi to moglo imati posljedice u njezinu izvješću. Rogelio kaže da čini što ga je volja, ali da ako se nešto dogodi, on će biti kriv. Xóchitl objasni kolegicama da nije rodila i da je dijete na baterije. Jesús kaže Almi da ga Tracy zavodi.


Kad srce kaze da 147 epizoda

Chatita se uplaši kada ugleda navodnu Marciju. Zatvori joj vrata pred nosom i brzo ode Jesúsu. On joj objasni da je to Marcia, Marthina sestra blizanka. Marcia je u bolnici, zabrinuta je za Marthu i loše se osjeća zbog lijekova koje pije umjesto sestre. Nick pita Rogelija zašto napušta posao, a on odgovori da ga je brat to zamolio kako bi mu oprostio. Nick ga upozori što bi se moglo dogoditi oda li ga. Xóchitl kaže Alejandri da nije spremna za djecu i da je htjela uvjeriti Fernanda u to, ali njemu se to nije svidjelo. Patricia je vrlo zbunjena i moli Jesúsa da je savjetuje. Jesús joj kaže da od Rogelija može štošta očekivati i da se on i Alma boje da će je opet povrijediti. Vero se naljuti kada joj Rogelio kaže da će se pobrinuti za sve u vezi s njezinim djetetom, ali da voli Patriciju. Kaže joj da ona i kći napuste njegovu kuću. Vero odgovori da njih dvije ostaju i prijeti mu snimkom na kojoj on i Nick razgovaraju. Xóchitl se iznenadi kad ugleda da joj je Fernando darovao lutku na baterije. Rogelio kaže Susani da je stric, a da mu Fernando i Xóchitl nisu ništa rekli. Rogelio pozove zaposlenike na sastanak da ih obavijesti da dolazi Tracy Rodriguez. Vero ih obavijesti da je trudna i da je dijete Rogeliovo. Patricia je šokirana.


Kad srce kaze da 146 epizoda

Jesús se iznenadi kada ugleda Marthu, ali ona mu objasni da je Marcija. Alma moli Patriciju da ne vjeruje Rogeliovoj ljubavi jer je lažljivac. Patricia se zamisli. Martha glumi Marciju i inzistira da vidi Valentinu i Almu. On joj kaže da će razgovarati s Almom jer je trudna i mora mirovati. On zamoli Fernanda da razgovara s Rogeliom da prihvati njegovo imenovanje kako bi ured funkcionirao. Rogelio šalje Patriciji poruku i kune joj se na ljubav. Rogelio kaže Fernandu da će postati tata i da mrzi Vero. Fernando mu kaže da mora razgovarati s Jesúsom, ali Rogelio ne želi. Ne razumije kako tajnik može sada voditi podružnicu. Vero kaže Cynthiji da je mislila da će se Rogelio veseliti što će postati otac, ali da je samo pitao je li to namjerno učinila. Julio kaže Aidi da ne osjeća ništa prema Xóchitl i da je sada zahvaljujući njoj divna osoba. Rogelio ljubi Patriciju, ona ga pljusne, a on odvrati da zna da je voli. Patricia ga zamoli da joj više ne smeta. Jesús kaže Almi da je Marcia otišla u ured i da je osjetio nešto čudno. Alma mu kaže da je pozove na večeru. Rogelio se ispriča Fernandu zbog Discue, a Fernando će mu oprostiti ako se ovaj okani prljavih poslova. Rogelio to odbija i Fernando mu kaže da ne može osvojiti Patriciju bude li zločinac. Rogelio kaže Nicku Donovanu da prekida suradnju s njim.


Kad srce kaze da 145 epizoda

Jesús kaže svima u Avonu da će biti u regionalnoj upravi jer Alma mora mirovati zbog trudnoće. Patricia odluči da neće otići s Elíasom u New York. On zamoli Rogelija da je poštedi patnje. Patricia kaže Xóchitl da nije otišla s Elíasom jer ga ne voli. U uredu Rogelio viče Patriciji da je voli i moli je još jednu priliku. Patricia je šokirana i zamoli ga da joj objasni što je s njegovom ljubavi prema Almi i Vero. On kaže da je shvatio da nju voli, a da mu je Vero noćna mora. Rogelio je šokiran kada Pancho javi da će Jesús voditi regionalnu podružnicu. Vero kaže Rogeliju da je trudna, a on je vodi na pregled. Gilberto kaže Juliju da je Ricardo vjernik, ali da nije oprostio Mariceli. Rogelio kaže Vero da nije u stanju prihvatiti njezinu trudnoću i pita je je li to učinila namjerno, a ona kaže da nije. Rogelio kaže Vero da je ne voli i da je nikada nije volio. Jesús upozori Vero da ne naudi Valentini. Martha glumi svoju sestru Marciju i posjeti Jesúsa.


Kad srce kaze da 144 epizoda

Elías kaže Valentini da ima poslovnu ponudu u New Yorku. Ona tužno prihvati da ga više neće viđati. Tužno se rastanu. Martha napušta bolnicu preodjevena u Marciju. Vero kaže kćeri da je trudna. Cantú se iznenadi jer mu Rogelio kaže da se kaje zbog svega što je učinio Discui. Augusto kaže Jesúsu da ga jako cijeni i da ga ne bi htio smijeniti, ali svu upravu predaje svojoj kćeri. Queta kaže Almi da je primio Panchov e-mail kojim moli da ga Jesús zamijeni dok njega nema. Alma odgovori da je Jesús u Orionu, ali da će razgovarati s njim. Elías kaže Patriciji da je siguran da će otići s njim i da će biti jako sretni. Vero kaže Valentini da je tužna. Ona joj odgovori da joj tata Elías odlazi u New York i da ne odlazi sam. Rogelio to sluša. Patricia kaže Chatiti i Almi da joj je Elías rekao da je voli. Alma je zamoli da se ne poigrava tuđim osjećajima. Rogelio odlazi Almi kako bi razgovarali o Patriciji. Rogelio očajnički moli Jesúsa da razgovara s Patricijom. On mu kaže da je ona već otišla. Rogelio odlazi na aerodrom kako bi spriječio njezin odlazak. Jesús kaže Augusti da prelazi u Avon.


Kad srce kaze da 143 epizoda

Vero kaže da ne zna gdje je Alma. Jesús joj kaže da mu je Rogelio odao njezin plan. Jesúsa nazove Delia i kaže mu da je Alma u bolnici. Vero predbacuje Rogeliju što je rekao Jesúsu njezin plan. Dr. Muniz kaže Jesúsu da su Alma i dijete dobro, ali da je Almin tlak nizak. Fernando kaže Xóchitl da bi i oni mogli imati dijete. Ona to ne želi jer nema iskustva i jer razvija karijeru. Vero kaže Cynthiji što je učinila da spriječi vjenčanje. Ona joj kaže da bi je mogli optužiti za otmicu, a Vero se uznemiri i moli pomoć. Elías predloži Patriciji da ode s njim u New York, a ona ostane šokirana. Rogelio kaže Fernandu da je deprimiran jer ima novac, ali nema Patriciju. Na kraju mu prizna da je platio novinaru da napiše članak o Discui. Ispriča im se, a Xóchitl mu kaže da se ispriča Discui. Fernando kaže da ona ima rak. Rogelio se ispriča Discui, a ona mu zahvali što su je uhitili i što su joj obavili pretrage. Alma se uznemiri kada joj Jesús kaže da je Pancho López u Europi.


Kad srce kaze da 142 epizoda

Discua je šokirana kada joj Fernando kaže da ima maligni tumor na srcu. Ricardo kaže Mariceli da ide u hram zahvaliti jer je njegova učiteljica izašla iz zatvora. Nagovori je da ide s njim. Elías prigovori Verónici što je otišla na Valentininu zabavu. Jesús je ljubazan i pozove Verónicu u šetnju. Elías kaže Jesúsu da mu nije jasno, a ovaj mu odgovori da ne želi da Vero pokvari Valentininu zabavu. Fernando i Xóchitl žele pomoći Discui. Ona im zahvali, ali odluči se povezati sa svojim svjetlosnim bićima. Bliži se dan Almine udaje, Vero kaže Rogeliju da bi trebali provesti svoj plan. Rogelio ne pristaje. Vero odluči sve odraditi sama. Gosti i Jesús nervozni su jer Alme nema. Jesús kaže ocu Domingu da će potražiti Almu. Sebastián ga moli da je nađe živu i zdravu. Delia Torres kaže Jesúsu da će pokrenuti policiju da je pronađu. Vero s još dvojicom odvuče Almu u neko skladište. Alma kaže da su je oteli i da bi mogli završiti u zatvoru. Vero joj kaže da ne želi da se uda za Jesúsa. Počnu si dijeliti pljuske. Alma se žali na bol u trbuhu. Jesús odlazi Rogeliju i traži da mu kaže što zna o Almi. Rogelio kaže da je Vero imala neki plan, ali da ne zna ništa više. Vero zove hitnu pomoć kako bi pomogli Almi, isplati pomagače i kaže im da odu. Discua ostavlja Xóchitl svoju imovinu i moli je da svu dobit da njezinoj zajednici. Jesús želi da mu Vero kaže gdje je Alma.


Kad srce kaze da 141 epizoda

Delia kaže Jesúsu da Discui preostaje vrlo malo života i da nema nikog osim Fernanda. Verónica se naljuti kada dozna da je Alma trudna s Jesúsom. Elías i Rogelio bore se za Patriciju. Xóchitl moli Jesúsa da ništa ne govori Fernandu o Discui, a Deliju moli da ništa ne govori Discui. Xóchitl kaže Fernandu da Discua boluje od raka i da joj ostaje vrlo malo života te da nema nikoga. Fernando kaže da će je skupa poduprijeti i da joj moraju reći istinu. Augusto moli Jesúsa da mu kaže što ima s njegovom kćeri. Jesús mu kaže da bi trebao prići Augusti kao otac. Discua je na slobodi i iznenadi se kad ugleda Xóchitl i Fernanda kako je čekaju. Delia joj kaže da ode s njima i da se ne boji. Valentina je uzbuđena zbog zabave. Jesús se maskira u pomoćnika, a Alma u kraljicu. Svi se iznenade kada ugledaju Verónicu na zabavi za Valentinu. Fernando i Xóchitl kažu Discui da ima rak.


Kad srce kaze da 140 epizoda

Jesús govori Almi da mu je Augusta ušla u sobu oskudno odjevena i da ju je izbacio te da mu je prijetila otkazom. Vero kaže Cynthiji da će se Jesús i Alma vjenčati za tjedan dana. Cynthia joj kaže da ne razumije njezine osjećaje prema Jesúsu. Vero kaže da ne želi da se on oženi ni s kim. Xóchitl kaže Fernandu da je Discua u zatvoru i kaže da je to Rogeliovo maslo. Rogelio pokaže Fernandu novine u kojima piše da je optužena za nezakonito bogaćenje. Marcia predloži Marthi da ostane jedan dan u bolnici kako bi ona umjesto nje izašla. Augusta je ljutita i moli tatu da otpusti Jesúsa jer ju je ostavio u Méxicu. Alma najavi zaposlenicima da je trudna i svi su sretni. Rogelio sve sluša. Jesús kaže Elíasu da će biti tata i da želi to odmah javiti Valentini. Elías mu čestita. Rogelio kaže Fernandu da Alma čeka dijete. Doktorica kaže Deliji Torres da Discua ima tumor na srcu koji je nemoguće operirati te da su joj dani odbrojeni. Augusta se naljuti kada vidi da tata nije otpustio Jesúsa. Predbacuje mu. Jesús joj kaže da se sama ponizila. Augusta kaže da će mu zagorčati život, a on njoj odvrati da neće biti prvi put da mu Augustovo dijete zagorčava život. Vero se šokira kada Valentina kaže da će dobiti bracu. Jesús se šokira kada mu Delia Torres kaže da je Discua uhićena, da je vjerojatno nevina i da umire.


Kad srce kaze da 139 epizoda

Chatita je uzbuđena i kaže Almi da bi smjesta trebale otići doktorici da joj potvrdi je li trudna. Obje odlaze u bolnicu, iako je nedjelja. Valentina se iznenadi kada ugleda Marciju. Jesús joj objasni da to nije Marcia, nego Martha. Elías kaže Patriciji da se zaljubio u nju, a Rogelio ih sluša. Rogelio pokušava zaplašiti Elíasa kako bi ovaj ostavio Patriciju, ali Elías kaže da je on nije zlostavljao, da je Patricia samostalna i da može sama odlučivati. Patricia kaže Rogeliju da ga više ne želi vidjeti jer joj je lijepo s Elíasom. Rogelio se naljuti i ozlijedi je. Fernando moli Xóchitl da mu se vrati jer je voli i jer ne može bez nje. Cantú kaže Rogeliju da su uhitili Discuu. Discua kaže Deliji Torres da je nevina i da joj je Rogelio prijetio da će zažaliti ako se ne udalji od Fernanda. Sigurna je da joj je on uplatio onaj novac na račun. Fernando kaže Xóchitl da je Discua bila kod njega i da su se poljubili, ali da se prisjetio nje i zamolio je Discuu da ode te da je više nije vidio. Augusta ulazi u Jesúsovu sobu s bocom vina. Jesús je zamoli da ode i podsjeti je da voli i poštuje svoju ženu. Augusta mu kaže da će ga njezin tata otpustiti. On se razveseli kada mu Alma kaže da će biti roditelji.


Kad srce kaze da 138 epizoda

Vero kaže Rogeliju da kupe veću kuću. On kaže da nema smisla da budu skupa jer ga ona stalno ucjenjuje. Alejandra pokaže Xóchitl naušnicu i zaključe da je Discua bila s Fernandom. Rogelio kaže Vero da ima pravo kada kaže da bi trebali promijeniti kuću jer ova im donosi loše uspomene. Jesús organizira reli s nekoliko postaja kako bi na kraju zaprosio Almu. G. Cárdenas kaže Ricardu da mu Jessica nije odala svoju tajnu, ali da je siguran da se neće predomisliti kada je čuje. Ricardo kaže da je možda Jessica muškarac. Genoveva kaže Oliveriju da razgovara s Jessicom. On odgovori da je već to učinio i da je vrlo zaintrigiran. Alma završi igru koju joj je priredio Jesús i na kraju je on zaprosi. Alma je uzbuđena i pristane na brak. Valentina ih pita hoće li živjeti skupa kad se oženi. On odgovori da neće, ali da će se viđati svaki vikend. Jessica oda Oliveriju svoju tajnu. On se iznenadi i kaže da ih njezina tetovaža nikad neće razdvojiti. Valentina kaže mami da će se Jesús i Alma vjenčati. Verónica i Rogelio se ljute, ali hine da su indiferentni. Alma kaže Chatiti da je trudna.


Kad srce kaze da 137 epizoda

Došao je dan kad će suditi Jesúsu. G. Astudillo moli ga da ostane smiren. U sudnici Delia Torres kaže Rogeliju da joj je netko rekao da ima veze s Uryjem Petrovskim. Tijekom suđenja Jesús kaže sutkinji da je nedavno doznao da ima kćer i da je otišao iz Chicaga kako bi je vidio. Kaže da mu je malena smisao života i moli sutkinju da ga ne udalji od nje. Cynthia kaže da Jesús laže. Sutkinja je ušutka i kaže joj da bi prije presude razgovarala nasamo s Valentinom. Vero upozori Jesúsa da rat još nije gotov. Patricia kaže Elíasu da je zaboravila kako je to biti u vezi. Na kraju se poljube. Jesús kaže svima da će zaprositi Almu i moli da mu pomognu jer želi da to bude nezaboravno. Vero se žali Elíasu u vezi sa suđenjem, on joj kaže da nisu više u vezi jer ga je ucjenjivala. Discua pokušava zavesti Fernanda, a on je odbije. Discua mu uporno govori da ga voli i da zna gdje će je naći. Valentina razgovara sa sutkinjom i nakon toga razgovora sutkinja presudi u Jesúsovu korist. On daje Almi adresu i kaže joj da je voli i da ne smije zakasniti na sastanak.


Kad srce kaze da 136 epizoda
Martha kaže Marciji da su u bolnici prema njoj dobri, ali da nikada neće izaći. Vero dolazi Nicku Donovanu i kaže mu da je Rogeliova partnerica. Snima njihov razgovor mobitelom i kaže da zna za Rogeliove poslove. Rogelio se iznenadi kada ugleda Vero s Nickom. Nick pita mogu li joj vjerovati. Rogelio potvrdi. Martha kaže Marciji da bi se htjela ispričati Valentini. Marcia se ponudi da to učini. Rogelio predbaci Vero što je bila kod Nicka Donovana i zamoli je da ode. Vero pusti Rogeliju snimku i kaže mu da će živjeti skupa, inače će pustiti snimku policiji. Xóchitl kaže Fernandu da odlazi jer on zapravo voli Discuu. Fernando je preklinje da to ne čini. Xóchitl ga moli da riješi situaciju s Discuom i jedino će tako moći biti skupa. Rogelio kaže Cantúu da ga Vero iznuđuje i da želi da Discua napusti Fernandov život. Cantú mu kaže da je plan protiv Discue krenuo i da će je uskoro policija uhititi. Elías moli Patriciju da budu par. Ona se iznenadi i poljube se. Alma primi mnogo buketa od Jesúsa.


Kad srce kaze da 135 epizoda
Maricela i Susana pokušavaju uvjeriti Xóchitl da promijeni imidž, da bude modernija. Ona im se zahvali i kaže da može i sama. Alejandra kaže Discui da je Fernando oženjen i zamoli je da se zauvijek udalji od njega. Discua to neće jer ga voli. Jesús se brzo oporavio i smije kući. Preporučuju mu da se ne živcira, da dobro jede. Jessica i Xóchitl iznenade se kada ugledaju Patriciju u poslovnoj uniformi. Ona im kaže da shvaća da joj ne vjeruju, ali da se promijenila i da želi da budu prijateljice. Kaže Xóchitl da lijepo izgleda. Jessica kaže da će svi pomoći Xóchitl i da ako Discua dođe Fernandu, da je neće pustiti. Patricia kaže da će im pomoći. Discua dolazi u Avon i traži Fernanda. Sve tajnice priječe joj ulazak. Ona viče Fernandu da ga voli. Rogelio je čuje i naredi da je izbace. Fernando je tužan nakon što je čuo njezine riječi. Xóchitl to primijeti. Alma se naljuti kad ugleda Augustu u Jesúsovu uredu. Alma kaže da joj je najvažnije Jesúsovo zdravlje i ljubav. Augusta izaziva i govori da će provesti mnogo vremena zajedno. Alma joj kaže da se ona i Jesús jako vole i da će uvijek biti skupa. Xóchitl se boji da Fernando voli Discuu i misli da bi se trebala udaljiti. Rogelio kaže Cantúu da bi Vero i kći trebale napustiti njegovu kuću. Martha se iznenadi kada ugleda Marciju. Alma priprema Jesúsu dobrodošlicu. Jesús se razveseli kada ugleda Valentinu među gostima.


Kad srce kaze da 134 epizoda
Jesús kaže Almi da ima plan kako će zauvijek biti skupa, ali da će joj to poslije reći. Discua mu kaže da nikada nikoga nije prevarila i da joj je ekonomski išlo dobro jer je mnogo radila, a bića svjetlosti nagrađuju rad. Kaže mu da ga voli, želi ga poljubiti, ali on je odbije. Kaže joj da je oženjen i da voli Xóchitl. Delia kaže Jesúsu da će Martha Ferrer provesti ostatak života u psihijatrijskoj bolnici i da je Martha ravnodušna. Discua odlazi Chatiti i moli je da joj da savjet jer voli Fernanda, ali ne želi nauditi Xóchitl. Chatita joj kaže da pusti bićima svjetlosti da joj odrede put. Rogelio kaže Cantúu da neprestano misli na Patriciju i da je počinio pogrešku kad je pustio da ode. Alejandra kaže Fernandu da je vidio kad je razgovarao s Discuom i da umalo da se nisu poljubili. Fernando odvrati da je nije poljubio, ali da je zbunjen jer ju je ludo volio i jer su bili žrtve okolnosti. Alejandra odvrati da je i Xóchitl žrtva. Fernando odgovori da nije. Rogelio se iznenadi i naljuti kada ugleda Patriciju na recepciji. Pita je li dobila ogrlicu, ona kaže da jest, ali da ju je vratila. Pita ga želi li da svi doznaju da živi sa ženom, a da cvijeće i ogrlicu šalje drugoj. Alejandra kaže Xóchitl da je vidjela Fernanda i Discuu kako umalo da se nisu poljubili. Rogelio predbaci Almi što je zaposlila Patriciju bez njegova znanja. Vero se naljuti kada ugleda Patriciju na recepciji. Prepiru se. Vero želi da Rogelio otjera Patriciju, a on ne želi probleme s Almom. Vero kaže da je on želi uza se i da zna da joj je poslao ogrlicu. Upozori ga da nju neće ismijavati. Jesús kaže Chatiti da se ženi Almom i da treba pomoć kako bi to bilo spektakularno.


Kad srce kaze da 133 epizoda
Elías kaže Fernandu da mu je Patricia rekla da se sastala s Vero i da su se prepirale. Čini se da je zabrinuta za Jesúsovo zdravlje. Elías kaže Fernandu da njegov brat pokušava osvojiti Patriciju. Rogelio pita Xóchitl vjeruje li da će se Fernando vratiti Discui. Kaže joj da to ne bi volio jer je fanatična. Valentina, Alma i Chatita odlaze Jesúsu u posjet. On u šali kaže da je gotov, kaže im da ih jako voli i izgubi svijest. Liječnik ga budi, ali Jesús ne reagira. Proglasi ga mrtvim. Liječnik javi Fernandu, Elíasu i svima ostalima u Avonu da je Jesús preminuo. Vero to čuje. Jesúsu pred očima prolaze razni prizori iz života s Almom. On se najedanput trgne. Dr. Sambrano kaže Almi da je Jesús izvan opasnosti i da čuda postoje. Patricia kaže Elíasu da joj je bilo grozno prvi radni dan i da joj nisu platili. Kaže mu da ne zna kako će preživjeti. On je bodri. Xóchitl nosi Fernandu doručak u krevet. On je iznenađen. Vero otkrije da je Rogelio ukrao Valentininu igračku. On joj objasni da su si međusobno radili vragolije i da su smrtni neprijatelji. Fernando se iznenadi kad ugleda Discuu. Alma kaže Jesúsu da je osjećala da umire kad je njemu stalo srce. On joj kaže da se vratio u život kad je vidio njih kako plaču. Zareknu se na vječnu ljubav.


Kad srce kaze da 132 epizoda
Fernando kaže Xóchitl da je voli. Ona pita što će biti ako Discua govori istinu. Rogelio pita Susanu je li sigurna da je ogrlicu poslala Patriciji. Ona kaže da je paket uručen u Alminu stanu. Rogelio kaže da ne razumije kako je završio kod Vero. Susana kaže da ga je vjerojatno Patricia vratila. Alma kaže Elíasu da je Jesús u bolnici. On kaže Valentini da joj je tata bolestan i ona ga moli da je odvede k njemu. Liječnik kaže Almi da je Jesús u tešku stanju i da mora odmah na operaciju jer je izgubio mnogo krvi i da treba naći darivatelje krvi. Fernando kaže Rogeliju da je Discua došla k njemu i da će se boriti za njegovu ljubav. Želi da mu Rogelio kaže je li platio novinaru da objavi onaj članak o njoj. Rogelio poriče i podsjeća ga da je oženjen. Cynthia pita Vero što radi u bolnici. Ona kaže da je Jesús u teškom stanju. Maricela i Susana kažu Xóchitl da griješi svojim ponašanjem prema Fernandu, da se ne bi trebala ljutiti jer on nije kriv. Ona kaže da je Rogelio kriv što je Discua ostavila Fernanda. Maricela joj kaže da bi trebala promijeniti ponašanje, inače će ostati bez Fernanda. Patricia kaže Vero da je grozna majka i želi da napusti bolnicu. Augusta kaže Almi da cijeni Jesúsa jer je pametan i privlačan. Alma joj kaže da je njezin dečko.


Kad srce kaze da 131 epizoda
Valentina moli Elíasa da je povede sa sobom. On kaže Vero da će povesti malenu. Vero mu prijeti tužbom. Elías kaže neka čini što ju je volja. Alma i Vero se prepiru. Alma je podsjeti na to da se ona i Jesús vole. Vero kaže da će se pobrinuti da strpa Jesúsa u zatvor. Alma je pljusne. Discua želi Rogeliovo objašnjenje o onome što je izašlo u novinama. Rogelio je podsjeti da se Fernando oženio i da je on spriječio njihovu vezu jer je fanatična i jer mu je ispirala mozak. Jesúsa uhite na 48 sati jer je prekršio sudsku zabranu. Jesús objasni da je bio kćerin rođendan i da joj je morao odnijeti nešto važno. Policija prihvati njegove razloge. Xóchitl traži Discuu kako bi od nje tražila da se udalji od Fernanda jer je on sada njezin muž. Discua kaže da je bila žrtva spletke zbog koje su je razdvojili od Fernanda. Kaže da zna da je on voli kao ona njega i da će se boriti za njega. Xóchitl odgovori da puste da Fernando odluči. Fernando kaže Alejandri da je zbunjen jer je Discua bila njegova prva ljubav. Rogelio se iznenadi kada vidi Vero s ogrlicom koju je on poslao Patriciji. Alma kaže Elíasu da bi voljela da on i Patricia budu par. Patricia kaže Chatiti da je bila Valentininih godina kad su se njezini rastali. Toliko su se svađali da je zamolila tatu da se rastanu. Chatita joj kaže da je idealna za razgovor s Valentinom. Fernando je zbunjen Xóchitlinim ponašanjem. Pita je što je. Ona kaže da je razgovarala s Discuom i uvjerava ga da je posve nevina, da ga voli i da će se boriti za njega. Alma i Chatita nađu Jesúsa bez svijesti, iz usta mu ide krv. Alma uplašena vrisne.


Kad srce kaze da 130 epizoda
Jesús prijeti da će udariti Rogelija. Ovaj niječe da je ukrao lutku. Alma pokušava umiriti Jesúsa. Vero pokaže Cynthiji ogrlicu, ova misli da ju joj je Rogelio darovao, ali Vero joj pojasni da je to bio dar za Patriciju. Discua dolazi u Avon i traži Fernanda. Alma joj kaže da nije ondje, a Discua joj objasni zašto je ostavila Fernanda. Kaže joj da je Rogelio poslao Jessicu u njegov stan i onda poslao poruku da dođe u njegov stan. Ondje je zatekla golu Jessicu u krevetu. Rogelio prizna da je ukrao Valentininu igračku kako bi joj se osvetio za crnu tintu kojom je umrljao lice. Valentina ga podsjeti na štakora kojeg joj je stavio u ruksak. Rogelio joj kaže da je čeka nešto mnogo gore. Ray i Valentina odgovore da ga se ne boje. Jesús dolazi na Valentininu proslavu. Vero prijeti policijom. Discua kaže Almi da voli Fernanda, a Alma joj kaže da je oženjen i da pusti sve kako jest. Discua odgovori da Fernando mora saznati istinu. Vero zove policiju i oni odvode Jesúsa. Valentina kaže Vero da je zla. Chatita kaže Vero da je vještica. Alma joj pak kaže da je zločesta majka, a Rogeliju da uživa u tuđoj nevolji.


Kad srce kaze da 129 epizoda
Jesús se ispriča i kaže Augusti da ima osobnih problema i da se nada da će ga razumjeti. Augusta odgovori da je ne zanima i da moraju povećati proizvodnju. On joj kaže da ga to ne zabrinjava, ali da ga zabrinjava rad s Augustovom djecom. Augusta mu odvrati da će joj morati dokazati svoju učinkovitost. Rogelio šalje ogrlicu i cvijeće Patriciji. Patricia mu sve vraća. Valentina pita mamu hoće li joj obojica tata doći na rođendansku zabavu. Vero kaže da će doći samo Elías jer Jesús ima sudsku zabranu. Rogelio uništi Valentininu omiljenu igračku. Valentina nazove tatu da mu kaže da je sigurna da joj je Rogelio ukrao lutku i zamoli ga da dođe na njezinu proslavu. Jesús joj pokušava objasniti da ne može jer mu je sud zabranio, ali da mu nisu zabranili telefonske pozive. Vero dobije Rogeliov dar koji je on poslao Patriciji. Jesús želi da mu Rogelio kaže što je učinio s Valentininom igračkom. Rogelio odgovori da nema pojma o čemu govori. Jesús mu kaže da je lutka vrlo važna njegovoj kćeri.


Kad srce kaze da 128 epizoda
Discua preklinje Fernanda da se ne oženi. Rogelio i Cantú izvode je iz crkve, Rogelio joj kaže da neće dopustiti da naruši bratovu sreću. Discua mu kaže da zna da je on poslao Jessicu u Fernandov stan i da su njegovom krivnjom prekinuli. Rogelio to niječe. Discua pljusne Cantúa. Fernando i Xóchitl vjenčaju se. Julio plače. Aida mu kaže da je i ona izgubila ljubav svoga života. Zagrle se i plaču. Fernando kaže Jesúsu da se uznemirio zbog Discue. Pita se kako se varalica mogla vratiti. Jesús ga moli da zaboravi prošlost i da bude sretan sa Xóchitl. Ona se boji da će Discua doći Fernandu. Alma joj sugerira da vjeruje Fernandu. Xóchitl joj kaže da ne zna je li Discua varalica jer je primijetila da se Rogelio silno iznenadio kad ju je ugledao i brzo ju je izveo iz crkve. Vero kaže sucu da se Jesús pet godina nije zanimao za kćer, a kad mu je rekla da je trudna da ga je bilo baš briga te da je otišao u Chicago. Sudac kaže Jesúsu da ne smije prilaziti Valentini bliže od kilometra. Vero kaže Jesúsu da ga je upozorila da će platiti jer ju je odbacio. Jesús kaže Almi da je izgubio parnicu i da je Vero lagala sucu, a sudac je odredio da ne smije prilaziti kćeri. Vero kaže Cynthiji da ne voli Rogelija, ali da će ga maksimalno iskoristiti. Jesús i Augusta se svađaju, a njega počne boljeti želudac.


Kad srce kaze da 127 epizoda
Fernando nosi Rogeliju pozivnicu na svoje vjenčanje. Rogelio ne želi doći, ali Fernando mu kaže da će biti njegov kum. Rogelio kaže da ne prihvaća taj brak. Rogelio sa naljuti kada ugleda da mu je lice crno i kaže Fernandu da će mu Valentina platiti za to. Valentina iz svoga ruksaka izvadi štakora kojeg joj je Rogelio stavio. Učenici vrište isprepadani. Učiteljica Romina kazni Valentinu. Nalaz o Jesúsovu očinstvu je pozitivan. Vero kaže Jesúsu da će se pobrinuti da ne viđa kćer i da izgubi sva prava na nju. Alma joj prigovori da iskorištava Valentinu za svoju osvetu. Augusto u subotu zove Jesúsa. On odlazi u tvrtku. Augusto mu kaže da mora povećati prodaju i da će surađivati s njegovom kćeri Augustom Constante. Upoznaju se. Augusta kaže Jesúsu da dođe u njezin ured kako bi se odmah primili posla. Jesús kaže da ne može jer ima obveza. Augusta se naljuti. Augusto kaže Jesúsu da ako obavi zadatak, njihov će dug biti podmiren, a u protivnom će ga otpustiti. Fernando se ženi. Verónica kaže Patriciji da je Elíasov parazit. Ona je podsjeti da su u istoj situaciji. Jesús moli Veronicu da poštuje to što se nalaze na vjenčanju. Tijekom crkvenog vjenčanja Discua ulazi u crkvu i želi spriječiti vjenčanje. Podsjeti Fernanda da je govorio da nju voli.


Kad srce kaze da 126 epizoda
Jesús pripremi romantičnu večeru za Almu. Elías vodi Valentinu u zabavni park te pozove i Patriciju. Verónica se naljuti i naredi Elíasu da ne dopusti da Patricia prilazi malenoj, inače je neće više vidjeti. Domitila kaže Rogeliju da daje ostavku jer ne podnosi Verónicino ponašanje, a on je mogli da ne ode. Kaže Verónici da Domitila ostaje jer on tako želi. Patricia pita Elíasa zašto trpi Verónicu, a on kaže da se jako promijenila otkad ju je Jesús odbio. On nju pita zašto trpi Rogelija, a ona kaže da je to zbog ljubavi. Vero se jako naljuti zbog Domi i odlazi spavati u Valentininu sobu. Rogelio nazove Patriciju. Elías joj kaže da se javi. Ona kaže da ne može jer ni sama ne zna što osjeća. Oproste se i poljube. Jesús kaže Almi da će opet živjeti s njom, a ona kaže da se večeras posebno osjeća.



Kad srce kaze da 125 epizoda
Fernando zaprosi Xóchitl. Julio se rastuži. Aida ga pita je li mu bila djevojka, a on kaže da nije, ali da je bio zaljubljen u nju. Xóchitl pristane na udaju za Fernanda. Patricia kaže Almi da je ukrala nešto Elíasu i prizna Jesúsu da je kleptomanka. Alma je zamoli da vrati Elíasu to što mu je ukrala. Fernando sretan kaže Almi da se ženi. Rogelio to sluša i prigovara mu zbog ženidbe tajnicom. Fernando kaže da ne odustaje od ženidbe. Melquiades stavi nešto u Jesúsovu kavu. Bliži se natjecanje, Julio ide Jesúsu, a ovaj se žali na bol u trbuhu.

Kad srce kaze da 124 epizoda
Martha zahvali Jesúsu na svemu. On joj kaže da će odvjetnik sve učiniti kako bi umjesto u zatvoru završila u psihijatrijskoj bolnici. Patricia kaže Elíasu da joj se jako sviđa, a on joj kaže da se i ona njemu sviđa. Jesús govori Almi što je Melquiades učinio. Alma kaže da se boji za njega jer ne zna što će biti na natjecanju. On joj kaže da je rekao Deliji za Marthu i da su je uhitili, ali da će je Astudillo braniti na sudu. 



Kad srce kaze da 123 epizoda
Elías poljubi Patriciju. Ona se iznenadi, a on se ispriča. Smiju se. Ona mu kaže da je to bio očajnički poljubac. Alma kaže Jesúsu da se ne bi trebala miješati u njegove odluke, ali da ne bi htjela da mu se nešto dogodi. On joj odvrati da je Martha problem, ali spremna je na liječenje. Alma kaže da bi ona učinila isto, ali mora pripaziti na zdravlje. Jesús je sretan jer je došao trenutak kada će njemu i Valentini napraviti DNK-pretragu. Patricia kaže Almi da ju je Elías poljubio i da je imala čudan osjećaj, očajnički. Kaže da joj se Elías sviđa. Rogelio prisluškuje i šokiran je. Augusto kaže Jesúsu da su Avon i Orion finalisti natjecanja. Kaže mu da ako pobijede, dobit će bonus, a ako izgube, smijenit će ga. Jesús kaže da će u tom slučaju dati ostavku. Augusto ga podsjeti da duguje novac tvrtki i da je potpisao ugovor. Jesús kaže da je potpisao kao dopredsjednik i da će smjena biti nepravomoćna, a da kredit može vraćati i ako nije u Orionu. Melquiades traži Rogelija i kaže mu da ne podnosi Jesúsa. Rogelio ga pita je li spreman na to da Orion izgubi na natjecanju, Melquiades kaže da jest. G. Astudillo kaže Jesúsu da je na uvjetnoj slobodi te ako ne prijavi Marthu, ispast će da je pokriva i strpat će ga u zatvor. Alma kaže Jesúsu da je Melquiades s Rogeliom. Jesús kaže Melquiadesu da bi volio da izgubi na natjecanju. Jesús posjeti Marthu i upozna je s Delijom Torres. Kaže joj da je ne može pokrivati jer bi on završio u zatvoru.



Kad srce kaze da 122 epizoda
Verónica prigovori Elíasu jer je kasno došao, a on kaže da sam raspolaže svojim vremenom i da može voditi Valentinu kamo želi. Verónica mu brani da je vodi Chatiti i Ray, u protivnome će mu braniti da je viđa. Elías je podsjeti da Chatitina kuća nije tako loša i da je Valentina njegova kći. Verónica odgovori da nije njezin otac jer ne može ni dijete napraviti. Elías povrijeđeno odgovori da to ne znači da ne može biti dobar tata. Jesús kaže Marthi da je mora prijaviti zbog Valentinine otmice. Martha mu kaže da nije bila svjesna što čini. Kaže da joj je potrebna psihološka pomoć i neka zove policiju ako to želi. On joj kaže da će joj pomoći. Julio kaže Almi da se Jesús onesvijestio i da je uvijek pod stresom. Ne jede, ne spava i stalno pije kavu, a povrh svega Melquiades mu zagorčava život. Alma kaže da mu pokušava pomoći, ali on se ljuti. Susana moli g. Pánfila da joj bude dečko, on pristane. Alma kaže Jesúsu da se ne brine zbog Marthe. On kaže da će joj pomoći. Alma ga moli da čuva svoje zdravlje, a on kaže da se ne mora brinuti. Maricela kaže Chatiti da su njezin tata i Susana sada par. Jesús dolazi Almi s velikim buketom i ispriča joj se na ponašanju. Kaže joj da je voli, a ona mu uzvrati.



Kad srce kaze da 121 epizoda
Rogelio se naljuti kada Cantú kaže da Chatita nije deložirana jer je Jesús došao na vrijeme i donio novac za otplatu stana. Rogelio prigovori Melquiadesu da mu nije pomogao, a ovaj kaže da je siguran da će uništiti Jesúsa. Cynthia kaže Verónici da ne može spriječiti Elíasa da viđa kćer jer bi je mogao tužiti. Augusto čestita Jesúsu na prezentaciji i kaže mu da je vidio da se, kada ga je pitao za auto, on okrenuo prema Melquiadesu i zanima ga je li imao ikakve veze s onime što se dogodilo s autom. Jesús kaže da sluti da ima i predloži mu da kaže Melquiadesu da mu je otac. Augusto odgovori da bi tada bilo gore. Elías vodi Valentinu Chatiti. Chatita i Alma pripremaju iznenađenje za Jesúsa. Elías moli Patriciju da ode Chatitinoj kući s Valentinom. Patricia prihvati. Maricela moli Ricarda da sasluša njezine razloge zbog kojih je morala glumiti da je netko drugi. Kaže mu da se tako osjećala važnom. Ricardo joj ne oprašta. Rogelio se naljuti kad sazna da je Sansón izašao s Elíasom i Valentinom. Elías moli Valentinu da ne kaže mami da je vidjela Jesúsa. Julio i Aida uplaše se kada ugledaju Jesúsa bez svijesti.



Kad srce kaze da 120 epizoda
Jesús kaže Saturninu da ne može deložirati Chatitu. On kaže da mu je klijent tako naredio. Jesús mu kaže da poruči klijentu da on ima novac. Saturnino mu daje dva sata da vrati dug. Cantú kaže Rogeliju da je spremna Chatitina deložacija, ali da je Jesús nabavio novac. Rogelio moli Melquiadesa da mu ne daju zajam. Valentinina učiteljica kaže Verónici da Valentina ne dolazi na nastavu, da ne piše zadaće. Verónica kaže da je to njezin posao, da ona ionako skupo plaća školarinu. Učiteljica Romina kaže joj da Valentina govori da su se odselili zlikovcu i da joj nedostaje tata Jesús. Verónica je zamoli da joj se ne miješa u život. Rogelio nazove Melquiadesa kako bi ga zamolio da nešto poduzme kako Jesús ne bi stigao platiti Chatitin dug. Melquiades pokvari Jesúsov auto. Alergolog nalazi u Jessicinoj slini razlog zašto je Cárdenasu izbila alergija. Doktor kaže da će je morati cijepiti i da se ne smiju ljubiti. Rogelio kaže Melquiadesu da ako želi da budu saveznici, mora spriječiti da Jesús vrati kredit. Učiteljica Romina kaže Elíasu da je razgovarala s Verónicom i da je ona rekla da nema vremena za Valentinu. On je zamoli da pomogne Valentini. Cantú naredi Chatitinu deložaciju. Jesús dolazi i iznenadi se kada ga ugleda. Cantú kaže da je on vlasnik stana.



Kad srce kaze da 119 epizoda
Martha moli Jesúsa da joj pomogne. Kaže mu da umire i da se kaje zbog svega. Verónica smišlja izlike Elíasu kako ne bi viđao Valentinu. Kaže mu da će je vidjeti drugi put jer sada spava. Jesús vodi Marthu u bolnicu. Liječnik kaže da je pothranjena, dehidrirana i u teškom stanju. Jesús kaže da je ona bila psihoterapeutkinja njegove kćeri i da ima mentalnih problema i da zamalo da nije ubila Valentinu. Xóchitl i Fernando živjet će skupa. Jesús kaže Almi da je našao Marthu u tešku stanju i da je prosila pa ju je odveo u bolnicu. Alma kaže da bi bilo bolje pozvati policiju. Jesús kaže da je Martha treba psihološku pomoć. Alma uplakana kaže Jesúsu da se boji da će ga izgubiti. On je uvjerava da se to neće dogoditi jer je on voli. Valentina stavi žabu u krevet u kojemu spavaju Rogelio i njezina mama. Njih dvoje naprave veliku strku. Jesús kaže Almi da ima mnogo problema i da je često mrzovoljan. Ispričava joj se i kaže joj da se strpi. Alma mu kaže da ga voli. Domitila kaže Valentini da joj je mama rekla da je u krevetu bila žaba. Valentina joj kaže da ju je ona onamo stavila. Kaže joj da je ne tuži. Domitila kaže da neće i da je bilo baš smiješno. Chatita uplakana kaže Jesúsu da je Saturnino s policijom stoji ispred njezina stana i da je žele deložirati.



Kad srce kaze da 118 epizoda
Melquiades kaže Jesúsu da ga mrzi. Jesús mu kaže da mu je svejedno i da sada zna da prijeti Virginiji. Melquiades odgovori da će ostvariti svoju prijetnju. Jesús kaže da ga neće otpustiti i da može reći Augustu što god hoće jer će samo on na kraju biti gubitnik. Jesús zamoli Virginiju da mu se ne udvara jer on voli Almu Montemayor. Elías kaže Rogeliju da zna da će Verónica i on napakostiti Jesúsu, ali da će najgore proći Valentina. Kaže mu da se ne slaže da malena živi kod njega i upozori ga da ako joj se nešto dogodi, on je sve spreman učiniti. Augusto kaže Jesúsu da mu je Melquiades rekao da je u vezi s Virginijom. Jesús mu odvrati da ima previše posla da bi se bavio tračevima. Kaže mu da između Virginije i njega nema ničega. Alma kaže Elíasu da treba njegovu pomoć u natjecanju jer će se boriti protiv Jesúsa. Avonu je potrebna pobjeda. Astudillo kaže Jesúsu da je sudac već izdao naredbu da se obavi dokazivanje očinstva. Elías kaže Almi da se sukobio s Rogeliom zbog Valentine. Alma kaže da se i ona sukobila s njim jer zna da se udružio s Verónicom kako bi se osvetio Jesúsu. Kaže mu da ne vjeruje da će Rogelio nauditi malenoj. Julio kaže Jesúsu da ima probleme i da se zbog pritisaka mijenja. Zdravlje mu je narušeno. Alma kaže Elíasu da se boji natjecanja protiv Jesúsa jer bi to poljuljalo njihovu vezu. Elías joj kaže da moraju sjesti i razgovarati. Jesús se šokira kada vidi prosjakinju i shvati da je to Martha.



Kad srce kaze da 117 epizoda
Alma kaže Patriciji da joj pošalje sve što je ukrala i da će joj potražiti terapeutkinju. Astudillo kaže Jesúsu da ne može spriječiti da Verónica odvede Valentinu k Rogeliju jer ona ima skrb nad njom. Dobra je vijest da Verónica neće podnijeti tužbu. Postupak će se završiti kada DNK-nalaz dokaže da je on Valentinin biološki otac. Verónica najavi Valentini da će živjeti kod Rogelija i da će moći viđati Elíasa svaki dan, a Jesúsa neće moći viđati. Valentina kaže da ne želi ići zlikovcu i želi viđati svoja oba oca. Verónica joj kaže da se strpi. Valentina kaže Elíasu da ne želi živjeti nigdje drugdje osim s njim. Elías joj kaže da je voli i da će je svakodnevno posjećivati. Kada ostane sam, on brizne u plač. Augusto kaže Jesúsu da će se održati natjecanje, a finalisti će se boriti pred žirijem. Orion mora pobijediti. Melquiades sarkastično kaže da će se boriti protiv Alme. Jesús kaže Augustu da će čisto pobijediti. Maricela kaže Ricardu da ga voli. Rogelio kaže Almi da se usredotoči na natjecanje jer će se natjecati protiv Jesúsa i da moraju pobijediti. Alma kaže da će se potruditi. Kaže da shvaća da se povezao s Verónicom kako bi udaljila Valentinu od Jesúsa. Kaže mu da će najgore proći djevojčica. Rogelio odgovara da je djevojčici svejedno. Rogelio kaže Cantúu da učini što god je potrebno da uništi Jesúsa. Da smjesta iseli Chatitu iz stana. Uplakana Chatita kaže Jesúsu da će je iseliti. Patricia je šokirana kada čuje da će Verónica i Rogelio živjeti skupa i da je odvela Valentinu. Vicky kaže Jesúsu da više ne podnosi Melquiadesa. Jesús joj kaže da prekine s njim, ali ona kaže da će dobiti otkaz. Vicky moli Jesúsa da razgovara s Augustom. Jesús kaže da će joj pomoći. Virginia ga poljubi u obraz. Melquiades uđe i razbjesni se.



Kad srce kaze da 116 epizoda
Jesús se ljuti na Melquiadesa i kaže mu da bi ga u drugim okolnostima inače već udario. Jesús kaže Juliju da ne razumije zašto ga Melquiades mrzi. Jesús kaže Augustu da je Melquiades odbio zajam i da je vrlo teško raditi s njim. Augusto odgovori da je zajam odobren dan poslije i prizna mu da je Melquiades budala, ali da je on njegov sin kojeg ima sa sluškinjom. Melquiades to ne zna. Maricela predstavi tati Susanu. Verónica i Elías potpišu rastavu. Verónica pita Cynthiju može li se preseliti, a ona kaže da nema problema. Jesús kaže Elíasu da ga želi izvijestiti da se Verónica želi useliti u Rogeliom stan i odvesti Valentinu sa sobom. Elías predbacuje Verónici što vodi kćer sa sobom k njegovu najljućem neprijatelju. Verónica odgovori da je Rogelio divan i da ima predivnu kuću. Kaže da će moći viđati kćer uz prethodnu najavu. Vero kaže da će im biti dobro jer je Rogelio jako bogat i može ih zaštititi. Susana se iznenadi kada Maricela predstavi g. Panfila kao svoga tatu. Ona prizna da je pogriješila što nije htjela priznati da je siromašna i da živi u kući s kartonskim krovom. Sada želi da joj svi oproste. Susana joj rado oprosti. G. Panfilo joj kaže da joj je odavno oprostio. Patricia postiđeno pokaže Almi mobitel i novčanik koji je ukrala. Alma joj kaže da će joj potražiti stručnu pomoć. 



Kad srce kaze da 115 epizoda
Delia zamoli Jesúsa da se smiri i kaže što se dogodilo s Verónicom. Jesús joj kaže da je nije napao jer nikad joj nije htio nauditi. Delia ga zamoli da ne pada na provokacije. Ricardo kaže Xóchitl da je Maricela sve prevarila. Xóchitl se pita zašto, a on kaže da ga ne zanima i da ne želi znati za nju. Maricela kaže Elíasu da je rekla istinu Ricardu i da je on poludio. Jesús daje iskaz. Rogelio pita Verónicu zašto je odvela kćer. Ona kaže da je htjela da je upozna, ali da je shvatila da njega djeca ne zanimaju, a nju ne zanimaju psi. Astudillo moli Jesúsa da se kontrolira jer bi ga to moglo skupio stajati. Xóchitl pita Maricelu je li istina ono što je Ricardo rekao. Maricela prizna da jest i zamoli ga da je ne odbaci. Xóchitl kaže da je neće izgubiti, ali zanima je zašto je bila tako zla prema ocu. Maricela prizna da je počinila mnoge pogreške, ali da jako voli svoga tatu. Alma kaže Jesúsu da je Valentina kod Rogelija. Jesús dolazi Rogeliju i traži da mu Verónica objasni zašto je Valentina ondje. Verónica odgovori da će one sada živjeti kod Rogelija. Jesús to ne prihvaća jer Rogelio nije uzoran. Rogelio kaže Jesúsu da je njihova veza iskrena i da će živjeti svi skupa. Jesús kaže da ga nije briga što su Rogelio i Verónica skupa i da Valentina neće živjeti s njima. Verónica ga podsjeća da je ne smije viđati. Valentina ulazi i trči Jesúsu u zagrljaj. Jesús kaže da je voli i da se bori za nju. Rogelio nije siguran da će Verónica i on živjeti skupa, ali ona ga uvjeri u to jer bi tako mogli napakostiti Jesúsu. Melquiades kaže Jesúsu da mu nisu odobrili zajam.



Kad srce kaze da 114 epizoda
Jesús kaže Deliji da ga je Verónica tužila zbog prijetnji. Ona ga pita je li ušao bez dopuštenja i je li joj prijetio. Jesús odgovori da je sluškinja otvorila vrata i da je bila gruba prema Verónici. Cárdenas kaže Almi da je Jessica pristala na udaju za njega. Jessica kaže Fernandu da će se udati za Cárdenasa. Jesús kaže Virginiji da se udalji od njega jer ne želi probleme s Melquiadesom. Želi da bude jasno da on ima djevojku i da je jako voli. Cantú kaže Rogeliju i Verónici da je kupio stan u kojemu živi Chatita kako bi naljutio Jesúsa i kako će ona ostati na ulici. Fernando kaže Jesúsu da je Rogelio rekao da ima plan kako će ga odvojiti od Alme i upravo se dogodilo ono s Uryjem Petrovskym. Jesús kaže da to potvrđuje njegovu teoriju da su Rogelio i Ury povezani. Jesús kaže da su Alma i njegova kći bile ugrožene i da neće na tome ostati. Rogelio kaže Almi da će je otpustiti. Ona kaže da slobodno nazove Pancha Lópeza, ali da će morati dokazati da je nesposobna. Delia kaže Jesúsu da ne vjeruje da će mu moći pomoći ako Verónica podnese tužbu. Jesús kaže da samo želi vidjeti kćer. Verónica predstavi Valentinu Rogeliju, a ona kaže da je zao. Jesús kaže Deliji da je dokazao da postoji povezanost između Rogelija i Uryja.

Kad srce kaze da 113 epizoda
Jesús kaže Chatiti da poštuje Augusta. Maricela kaže Ricardu da je istina da je siromašna, a Ricardo joj ne oprašta. Kaže joj da je više ne želi vidjeti. Fernando kaže Almi da ima dilemu. Ne zna bi li prijavio brata. Ona mu kaže da jednom mora reći istinu. Cárdenas zaprosi Jessicu, a ona pristane. Maricela kaže Chatiti kako je Ricardo reagirao, a ona kaže da je to normalno i da mora biti strpljiva. Cynthia predbaci Astudillu jer je zaposlio fotografa kako bi špijunirao njezinu klijenticu. On kaže da je gore potkupiti svjedoke. Ona mu odvrati da ima svjedoke da je on tukao svoju kćer. Verónica odgovori da djeca brzo zaboravljaju i da je trebao prije razmišljati o svemu. Jesús joj kaže da je oduvijek bio jasan da je ne voli, Verónica ga upozori da će ga tužiti. Verónica kaže Rogeliju da moraju proslaviti Jesúsov pad. Jesús dobije poziv iz policije.



Kad srce kaze da 112 epizoda
Raymunda kaže Elíasu i Jesúsu da otkad su joj ubili mamu, ne želi više biti dječak. Jesús joj kaže da će je Valentina razumjeti. Julio napušta Avon. Alma moli Jesúsa da mu pomogne. Ray dolazi k Valentini odjevena u djevojčicu. Valentina je zagrli. Patricia odlazi iz Rogeliove kuće i predaje mu ključeve od stana, auta i sve što mu je ukrala. Elías kaže Astudillu da je Minerva čula kad je Verónica rekla odvjetnici da ga želi uništiti. Astudillo odgovori da mu njegova žena želi uzeti sve. Rogelio kaže Verónici da je u njezinoj kući bio fotograf i da ga je sigurno poslao Elías. Augusto kaže Melquiadesu da će raditi s Jesúsom na projektu. Melquiades obeća da će zagorčati život Jesúsu. Rogelio kaže Fernandu da stalno misli na seks i da osjeća da je sve izgubio jer ga je Patricia napustila, vratila mu sve stvari. Otac Domingo kaže Almi da je poništenje braka počelo bez problema. Verónica predbacuje Elíasu što je poslao da je nadziru kako bi dokazao njezinu nevjeru. Jesús je podnio zahtjev da može viđati kćer. Augusto se naljuti kada vidi Chatitu u Jesúsovu uredu. Jesús moli Augusta da nikada više ne vrijeđa njegovu mamu.



Kad srce kaze da 111 epizoda
Alma daje ostavku i ured ostaje na Rogeliju. Kaže mu da ako ima pitanja, da se obrati bratu. Astudillo kaže Jesúsu da mu neće biti lako viđati kćer dok ne dobije dokaz o očinstvu. Jesús odgovori da je Verónica prijetila da će zvati policiju približi li se Valentini. Verónica kaže Cynthiji da napadnu Elíasa jer je želi ostaviti na ulici i oduzeti joj Valentinu. Maricela moli tatu da se ne poigrava Chatitinim i Susaninim osjećajima. G. Pánfilo je neodlučan. Fernando kaže Xóchitl da je voli. Susana sazove sve zaposlenike kako bi spriječila Almin odlazak. Maricela kaže Almi da ako ode, otići će svi. Alma im zahvali i zajamči da neće otići. Cynthia kaže Verónici da će ostati bez svega ako se dokaže da je u vezi s Rogeliom. Osim toga Jesús je zatražio skrbništvo nad kćeri dokaže li se da je on njezin otac. Elías joj neće onda morati dati ni novčića. Valentinina učiteljica Romina kaže Elíasu da Valentina pati jer ne može viđati Jesúsa. Julio želi da ga Alma premjesti jer ne želi biti u Xóchitlinoj blizini jer je voli. Minerva kaže Elíasu da je čula kad je Verónica rekla odvjetnici da ga želi uništiti. Jesús kaže Veronici da je puna mržnje, ali da će se izvući. Elías i Jesús iznenade se kada vide da je Ray djevojčica. (tvprofil.net)



Kad srce kaze da 110 epizoda
Aida zove Jesusa kako bi mu rekla da će kasniti. Augusto šalje Jesúsu i Melquiadesa da riješe problem sa sindikatom. Elías zamoli Astudilla da pomogne Jesúsu jer mu je Verónica zabranila da prilazi Valentini. Jesús dolazi g. Romeru u Monclovi kako bi razgovarali o štrajku koji se srećom otkazao. Sve je kako treba. Maricela prizna Ricardu da nije milijunašica i da joj je Pánfilo tata. Ricardo misli da se Maricela šali i smije se. Elías i Verónica prepiru se jer je on pokušava uvjeriti da Valentina pati jer ne može viđat Jesúsa. Upozori je da će sve učiniti kako bi joj uzeo kuću i Valentinu. Ona se ne obazire. Alma kaže Jesúsu za svađu s Rogeliom i sigurna je da će situacija biti teža. Jesús joj kaže da se može vratiti u Avon, ali Alma odluči preuzeti situaciju u svoje ruke. Maricela kaže tati da je rekla Ricardu istinu i da je on pomislio da se šali. Rogelio želi da mu Alma kaže sve što se događa u tvrtki, a ona se iznenadi njegovim zanimanjem jer prije je uvijek bježao od posla. Podsjeti ga da tvrtka funkcionira zahvaljujući njoj, ali da je na čelu Avona neodgovorna osoba. Alma daje ostavku.
Noviji Stariji