Rame uz rame novije epizode

Lado a Lado 

.Starije epizode.

Rame uz rame 105 epizoda
Elias se razočara u Constânciji zbog njezina rastističkog ispada prema Olavu. Bonifácio naredi Berenice da ode. Albertinho razgovara s Isabel i Zéom. Kaže im da će biti bolja osoba zbog Eliasa. Constância otkrije da nije Umberto predao Catarini pisma. Guerra javi Edgaru da je Paulo Lima osvojio nagradu, ali budući da je dobitnica žena, neće je ona moći preuzeti. Sandra se preseli Teodoru, a sina ostavi Teresi i Praxedesu. Constância udari Catarinu i kaže joj da je lagala. Constância se ispriča Lauri, ali Laura odbije oprostiti majci. Berenice uzima Bonifáciov nakit i smišlja bijeg u Pariz. Zenaide joj uzme nakit i otjera je iz Morra. Berenice pada u provaliju... Constâncijin muž otkriva njezinu nevjeru



Rame uz rame 104 epizoda
U Morro dolazi snimatelj koji snima Zéa dok sa Chicom izvodi capoeiru. Edgar je očajan jer o Lauri nema nikakvih vijesti. Elias posjeti Constânciju, ali mora se skriti kada je posjete Ester i Margarida. Ester kaže da su njezini roditelji pristali da se uda za Albertinha. Constância posjeti Lauru u sanatoriju i otkrije da liječnik koji ju je liječio više ne radi ondje. Luciano vidi na Fredericovu ramenu madež i Diva mu potvrdi da je on njegov otac. Constância odlazi Edgaru i kaže mu da je smjestila Lauru u sanatorij.


Rame uz rame 103 epizoda
Constância odlazi sa Celinhom Lauri i otkrije da je ona Paulo Lima. Laura shvati da je mama platila da se postupak protiv nje obustavi. Isabel kaže Eliasu da je Constância žena koja ga je otela dok je bio dijete, ali on i dalje govori da mu je draga. Constância čeka Lauru na ulazu u redakciju kako bi spriječila da objavi članak o korupciji. Lauru pregaze pred redakcijom.


Rame uz rame 102 epizoda
Albertinho kaže Lauri da je oduševljen svojim sinom. Constância želi susresti Eliasa. Mário i Luciano razgovaraju i shvate da imaju štošta zajedničko. Isabel dozna da Laura dolazi po Eliasa i ima neki loš predosjećaj. Laura vodi Eliasa Constânciji, a Elias se razveseli kada je ugleda. Isabel stiže i prepire se s Laurom. Guerra moli Lauru da napiše članak o korupciji i obeća joj da će ga objaviti pod njezinim imenom. Isabel vodi Eliasa na sat capoeire i upozna Fátimu.




Rame uz rame 101 epizoda

Fernando odvodi Melissu iz škole. Edgar primi zahtjev za njezinu otkupninu. Catarina dolazi Edgaru i tobože je zabrinuta zbog kćerina nestanka. Laura uvidi da je sve to farsa i raskrinka je. Fátima nosi Zéu fotografije na kojima on vježba capoeiru. On se razveseli. Edgar odlazi iz Catarinine kuće i odvede Melissu. Albertinho moli Gildu da razgovaraju. Chico ih zatekne u Albertinhovu autu. Celinha otkrije da je Alice zaključana u sobi. Gilda odlazi Chicu kako bi razgovarala s njime nakon što ju je zatekao u Albertinhovu autu, no on ne želi s njom razgovarati. Edgar daje Catarini i Fernandu novac kako bi otputovali iz Brazila. Catarina mu prizna da je presretala njegova pisma Lauri. Laura je upita je li Melissa Edgarova kći, a Catarina odgovori da bi mogla biti. Albertinho moli Chica da se vrati u momčad i da povede Eliasa. Constância pljusne Umberta jer joj je poslao poruku njezinoj kući.


Rame uz rame 100 epizoda
Edgar se ne želi vratiti u Bonifáciovu tvornicu. Zé i Fátima se poljube. Berenice vidi Zéa kako izlazi s Fátimom iz svoje kuće. Bonifácio daruje Berenice nakit. Laura kaže Guerri da je ona Paulo Lima, ali se naljuti kad joj on kaže da ne može objaviti njezin članak pod njezinim pravim imenom. Elias vidi staklenku slatkog tijekom doručka i sjeti se Constâncije. Isabel se naljuti na Matilde jer je stavila tu staklenku na stol. Edgar vodi Zéa u tvornicu kako bi radio kao administrator. Matilde uzme od Constâncije novac nakon što je stavila staklenku na Isabelin stol. Catarina odlazi Edgaru kako bi vidjela Melissu. Elias pita Zéa hoće li mu prestati biti prijatelj nakon ženidbe novom curom, a Zé mu pred Isabel potvrdi da ima novu curu. Fernando s Catarinom smišlja plan kako će izvući novac Edgaru. Carlota zaključa Alice u sobu nakon što je otkrila da je pobjegla kroz prozor kako bi otišla na Celinhin pir.


Rame uz rame 99 epizoda

Guerra govori Edgaru da je tijekom karnevalske povorke policija uhićivala ljude. Laura kaže Isabel da je Edgar zapravo Ferreira. Edgar ispriča Laurinom ocu o nepravednom uhićivanju sudionika karnevala. Celinha želi da joj što više stegnu vjenčanicu tijekom njezine pripreme za vjenčanje. Laura kaže Edgaru da ona piše pod pseudonimom Paulo Lima. Constância je ganuta jer su se Laura i Edgar pomirili. Laura se pakira i seli Edgaru. Zé vodi Fátimu u Morro kako bi joj demonstrirao capoeiru. Alzira govori Máriju i Fredericu da Luciano nije sin Manoela Loureira. Celinha se onesvijesti tijekom vjenčanja jer je ostala bez zraka, a za sve je kriva haljina koju je previše stegnula. Laura joj od zavjesa improvizira drugu vjenčanicu kako bi se vjenčanje moglo nastaviti. U kazalištu Alheira prirede im pir iznenađenja. Alice ulovi Celinhin buket.


Rame uz rame 98 epizoda
Isabel kaže Zéu da bi se mogla ponovno zaljubiti u Albertinha. Zé odlazi. Mário prosi Divu i ona pristane na brak. Catarina se svađa s Fernandom jer je vratio obitelji dionice. Edgar kaže Catarini da Melissa više neće živjeti kod nje i da njoj više neće isplaćivati alimentaciju. Zé javi Afonsu i Juremi da je raskinuo zaruke s Isabel. Laura vodi Eliasa u Morro. On ondje sa Zéom uči capoeiru. Alzira savjetuje Máriju da zamijeni Divinu i Jaquelininu ulogu kako bi unio nešto novo u predstavu. Fátima odlazi Zéu u redakciju i pozove ga na ručak u restoran. Isabel ih vidi zajedno i rasplače se. Laura odlazi s Juremom na karnevalsku povorku kako bi intervjuirala vođu povorke. Edgar kaže da će i on pisati o karnevalskoj povorci. Laura otkrije da je Edgar zapravo Ferreira.


Rame uz rame 97 epizoda

Zenaide se složi da Isabel ima pravo kad kaže da djeca moraju naučiti pisati i čitati. Berenice se sastaje s Bonifáciom, a Caniço je traži po gradu. Eloisa ruča s Edgarom i njih dvoje razgovaraju o svojim bivšim brakovima. Neusinha pokaže Alziri da Luciano radi u policijskoj postaji, a baka ga odvuče odande. Constância odlazi Edgaru kako bi vidjela Eloisu. Isabel, Laura i Elias se susretnu s Margaridom i Ester na ulici. Isabel zamoli Ester da joj pomogne da drži Albertinha daleko od Eliasa. Edgar otkrije da nije Umberto pozajmio novac Fernandu, nego je Fernando ukrao robu iz tvornice i tako se domogao novca. Isabel govori Lauri da je Zé nesretan uz nju. Albertinho daruje Eliasu loptu i kopačke, a Zéa to razljuti. Edgar i Bonifácio prisile Fernanda da vrati dionice koje je kupio ukradenim novcem. On odluči dionice prenijeti na Margaridino ime. Albertinho zaprosi Ester.



Rame uz rame 96 epizoda

Edgar se prepire s Catarinom u vezi s Melissinim upisom u Laurinu školu. U školi je proslava otvorenja. Zé izvede Eliasa iz škole kako ga Constância ne bi vidjela. Constância ulazi u školu i kaže da je došla zbog Laure, no Laura je zamoli da ode. Elias shvaća da ga je Zé izveo zbog nekoga ozbiljnijeg razloga, a poslije dozna da ga Albertinho želi vidjeti. Percival se prepire s Etelvinom jer je došla na otvorenje škole. Neusinha upozna Alziru i predstavlja joj se kao njezina obožavateljica, a glumica shvaća da je riječ o Divinoj garderobijerki o kojoj joj je kći pisala. Laura kaže Edgaru da će dogovoriti novi susret s Ferreirom, a on da joj napakosti kaže joj da će ručati s Eloisom. Sandra i Teresa razgovaraju s potencijalnom dadiljom za Sandrino dijete, ali dadilja nije zadovoljila.


Rame uz rame 95 epizoda
Assunçao razgovara s Albertinhom o Eliasu i kaže mu da će upoznati unuka. Fernando s Rodriguesom planira pripreme za objavu svojih zaruka u Colonialu. U kazalište dolazi Alzira, Divina majka. Alzira gleda predstavu i ne sviđa joj se Divina uloga. Teta Jurema priprema odjeću za karneval. Albertinho poljubi Gildu na ulazu u bar. Margarida ga ugleda i iznenadi se. Percival i dalje ne dopušta da djeca pohađaju školu. Albertinho odlazi Isabel kako bi posjetio Eliasa, ali dječak ne želi razgovarati s njim. Afonso se posvađa s Albertinhom, pa Albertinho zaprijeti da će tražiti skrbništvo nad djetetom. Celinha odlazi u Guerrin stan. Isabel razgovara s Edgarom o Lauri i shvati da je ljubomoran na svoju suprugu. Berenice odlazi u Bonifáciov stan, ali ne dopušta mu da je poljubi. Constância kaže Albertinhu da mora s njom na jedan događaj i da ne smije odbiti.


Rame uz rame 94 epizoda

Praxedes pristane da Teodoro plati Ȃngelu dadilju. Laura kaže Isabel da Constância voli Eliasa. Margarida ispriča Bonifáciju da je Fernando upoznao svoju biološku majku. Isabel poučava Madáu plesati sambu. Elias igra nogomet s djecom. Zabije gol i zove Isabel majkom. Celinha ulazi u bar Guimaraes kako bi čekala Guerru. Prilazi joj neki muškarac. Guerra ga otjera iz bara i kaže mu da se namjerava oženiti Celinhom. Celinha pristane na brak. Laura i Sandra pokušavaju nagovoriti Etelvinu da upiše djecu u školu, a Percival se tome protivi. Berenice odlazi Constânciji i kaže joj da je Laura otvorila školu u Morru i da će Elias pohađati nastavu ondje.



Rame uz rame 93 epizoda
Guerra potiče Edgara da prizna Lauri da on stoji iza imena Antônio Ferreira. Melissa bi se htjela igrati s Eliasom, ali Catarina to ne odobrava. Laura ide u bar Guimaraes kako bi srela Antônia Ferreiru i ugleda Edgara kako pije sok s Eloisom. Edgar kaže Lauri da Antônio Ferreira neće doći na dogovoreni susret. Laura se uznemiri i njih se dvoje počnu prepirati. Isabel kaže Afonsu da Albertinho želi upoznati Eliasa. Diva otkrije da Neusinha želi biti Lucianova djevojka i protivi se tome. Jonas kroz prozor ulazi u Aliceinu sobu. Afonso požuruje Zéovo i Isabelino vjenčanje. Gilda izlazi iz bara i primijeti da je Chico i Albertinho čekaju. Gilda se vrati u bar. Albertinho moli Chica da se vrati u momčad, ali on to odbija.


Rame uz rame 92 epizoda

Zé María pokuša umiriti Isabel i objasni joj kako ne može upisati Eliasa kao svoga sina. Fernando i Catarina vode Melissu Margaridinoj kući. Teodoro i Sandra izlaze na večeru. Praxedesu i Euláliji nije drago. Túlio zamoli Juremu da mu bude zaručnica, a ona kaže da će razmisliti. Isabel razgovara s Eliasom o Albertinhu. Teodoro kaže Sandri da će unajmiti dadilju za Ȃngela. Catarina odlazi u kazalište kako bi razgovarala s Isabel i kako bi joj se ispričala zbog agresivnosti. Berenice odlazi u Bonifáciov stan. Neusinhi nije draga uloga koju je dobila u Máriovom komadu. Zé uspije nabaviti još oglašivača za novine. Diva zahvali Máriju na ulozi koju je napisao za nju, te ga poljubi. Neusinha prigovara Máriju i kaže mu da želi Divinu ulogu.


Rame uz rame 91 epizoda
Margarida dopusti da Albertinho izvede Ester u šetnju. Bonifácio vodi Berenice u svoj tajni stan. Ester želi otići u bar Guimaraes. Albertinho ulazi prvi kako bi se uvjerio da Gilda nije ondje. Daje novac gazdi bara kako ne bi rekao Gildi da je on navratio u bar sa zaručnicom, ali Gilda dođe u bar i vidi ih. Ester nije dobro zbog jela koje je naručila u baru. Isabel odlazi Constânciji i s njom se prepire u vezi s Eliasom. Guerra dogovori susret Laure i Antônija Ferreire. Edgar se naljuti kada dozna da se Laura veseli jer joj je Guerra dogovorio susret s Ferreirom. Teodoro se jada Umbertu zbog života u Praxedesovoj kući. Edgar kaže Isabel da se mora nagoditi s Albertinhom kako on ne bi zatražio skrb nad Eliasom.


Rame uz rame 90 epizoda
Diva potvrdi Neusinhi i Fredericu da je Manoel Loureiro Lucianov tata. Edgar razgovara s Fernandom o rasizmu. Jonas padne s Aliceina prozora. Luciano dolazi raditi u postaju. Isabel ispriča Lauri da im je Edgar partner u izgradnji škole. Laura odlazi k njemu i zahvali mu. Diva govori Máriju da je Luciano njezin sin, a on joj čestita i kaže joj da mu je momak drag. Gilda odlazi Chicu. Chico izjavi Gildi ljubav, a ona ga poljubi. Albertinho odlazi s Umbertom k Isabel i kaže joj da će priznati Eliasa. Edgar vodi Fernanda kući i predstavi ga Normi, njegovoj biološkoj mami. Fernando je u šoku kada dozna da je njegova majka crna.



Rame uz rame 89 epizoda

Zé María potvrdi Constânciji da Elias ne želi biti u kontaktu s Albertinhom. Celinha odlazi Margaridi kako bi otkrila tko je Eloisa. Albertinho kaže Umbertu da Chico mora ući u momčad, ali Umberto se ne slaže. Albertinho brani Gildu od nametljivog gosta. Tijekom ispijanja čaja Margarida kaže Eloisi da je Edgar zainteresiran za nju. Celina vjeruje da je zaista tako. Constância kaže Albertinhu da ne smije živjeti daleko od Eliasa. Sandra ustaje tijekom noći kako bi podojila sina. Frederico kaže neku riječ koja Que Quéa probudi iz hipnoze i on ispriča da je Luciano Divin i Manoelov sin. Albertinho pospe Chica puderom i postavi ga u momčad. Zé ulazi usred utakmice i moli ga da ode. Svi otkriju da je Chico napudran.


Rame uz rame 88 epizoda

Percival razgovara sa Zenaide o balonu koji je Vilmar pustio u Morru. Albertinho uviđa kako je Chico spretan s nogometnom loptom i zamoli ga da zajedno treniraju. Praxedes odlazi u redakciju kako bi uhitio Zéa nakon što je pročitao Guerrin članak o Zéovoj borbi protiv Japanca. Zé uvjeri načelnika da nema razloga da ga uhiti. Otac Olegário javi Edgaru da je Melissa vjerojatno kod redovnica. Edgar vodi Melissu Catarininoj kući. Elias kaže Isabel da zna da je Albertinho njegov tata, ali ne prihvaća ga. Alice odlazi Jonasu u redakciju i zahvali mu što je otkrio istinu o Gustavu.


Rame uz rame 87 epizoda

Margarida razgovara s Fernandom i kaže mu da joj nije drago što se ženi Catarinom. Melissa govori Lauri da se Catarina zaručila i da se udaje za Fernanda. Neusinha stavlja Manoelove slike u Divinu garderobu. Tião vidi Vilmara s balonom i kaže mu da je opasno igrati se vatrom. Laura, Sandra i Isabel razgovaraju o učenicima. Caniço čeka da Isabel, Laura i Sandra izađu iz škole kako bi pokrenuo Catarinin plan. Jonas posjeti Carlotu i kaže joj da je otkrila da je Gustavova obitelj bankrotirala. Melissa shvati da je zaboravila šešir. Laura se s njom vraća da ga potraže. Caniçovi ljudi zapale vatru u školi, a ne vide da su Laura i Melissa unutra.


Rame uz rame 86 epizoda

Luciano dolazi u policijsku postaju i traži posao. Mário i Frederico dolaze za njim i naprave takvu galamu da ih sve pozatvaraju. Zé Maria gleda demonstraciju jiu-jitsua i prihvati izazov da se bori s Japancem. Zé ga pobijedi. Diva, Neusinha i Que Qué mole u policijskoj postaji da policija nađe Frederica, Márija i Luciana, a onda doznaju da su njih trojica pritvoreni. Guerra govori Edgaru da mu se ne žuri u brak. Edgar je ljubomoran na Antônija Ferreiru. Caniço daje Vilmaru balón, a sve je to dio Catarinina plana. Berenice na ulici prodaje hranu i to joj dobro ide jer je zgodna. Isabel čuva Melissu dok je Edgar s Divom u policijskoj postaji. Isabel dozna da kazalište opet ima financijskih problema, pa odluči malo odgoditi otvaranje škole u Morru. Umberto pristane biti Constâncijin odvjetnik. Catarina kuha čaj i kaže Neusinhi da se njezin plan protiv Isabel i Laure uskoro počinje ostvarivati.


Rame uz rame 85 epizoda
Neusinha govori Que Quéu što je otkrila o Manoelu Loureiru. Jonas govori Zéu o demonstraciji jiu-jitsua koju će neki Japanac izvesti u gradu. Berenice traži Caniça kod Catarine. Celinha pozove Jonasa na svoju zaručničku večeru. Luciano kasni na predstavu, a Diva je zbog toga na rubu živaca. Elias poljubi Isabel. Guerra dolazi Constâncijinoj kući i uplaši se kad se nađe među silnim političarima, a večera je trebala biti intimna. Laura nagovori Isabel da razgovara s Albertinhom o Eliasu. Guerri nisu drage Constâncijine insinuacije i odlazi sa zaručničke večere. Praxedes uzima Zenaidein iskaz. Laura sretne Margaridu na ulici i kaže joj da je vidjela Edgara s nekom ženom u restoranu. Edgara obuzme ljubomora kada mu Guerra kaže da se Laura zanima za novinara Antônija Ferreiru.


Rame uz rame 84 epizoda
Catarina razgovara s Caniçom o poslu koji bi trebao odraditi u Morru. Sandra prizna Lauri da je ona Ȃngelova mama. Sandra i Teodoro se vjenčaju. Catarina i Fernando kažu Melissi da će se vjenčati. Albertinho odlazi k Isabel kako bi razgovarali o Eliasu i uđe u prepirku sa Zéom. Laura odlazi u redakciju kako bi Guerri zahvalila na članku o nasilju nad ženama. Kaže mu da bi voljela upoznati Antônija Ferreiru. Chico vodi Gildu na zabavu u Morru, te se ondje i poljube. Berenice odlazi u postaju i lažno svjedoči protiv Isabel. Isabel vodi Eliasa da vidi kazalište. Sandra ostavlja Teodoru poruku i odlazi k roditeljima da vidi svoga sina. Albertinho moli Lauru da mu pomogne kako bi razgovarao s Isabel o Eliasu.


Rame uz rame 83 epizoda
Fernando i Catarina obavijeste Edgara da se namjeravaju vjenčati. Afonso je uz Eliasa dok dječak ne zaspi u Isabelinu domu, a potom se Afonso vraća u Morro. Luciano hipnotizira Que Quéa kako bi zaboravio da je čuo da je Diva Lucianova majka. Isabel moli Edgara da joj pomogne osloboditi Juremu iz pritvora, ali on joj kaže da je Juremin slučaj dosta kompliciran. Celinha pokaže Guerri prstene svojih roditelja i ponudi mu da im to budu zaručnički prsteni. Isabel kaže ocu Olegáriju da je teta Jurema u pritvoru. Zé bdije ispred postaje u znak potpore teti Juremi.


Rame uz rame 82 epizoda
Isabel vodi Eliasa k Zenaide da vidi Olava. Fernando kaže Edgaru i Bonifáciju da je od Umberta uzeo pozajmicu kako bi kupio dionice. Policija ulazi u Morro da uhiti Juremu zbog vračanja, ali Zé, Caniço i ostali capoeire ne dopuštaju da je odvedu. Constância pokušava nagovoriti Ester da se pomiri s Albertinhom. Albertinho odlazi u bar Gildi i kaže joj da je zainteresiran za nju. Catarina i Fernando odluče objaviti svoju vezu. Praxedes šalje lažnu poruku Juremi i dogovara susret. Jurema odlazi i uhite je u središtu grada. Sandra kaže Lauri da namjerava odustati od udaje za Teodora. Eliasu se ne sviđa Isabelina kuhinja. Afonso javi Isabel da je Jurema uhićena i da ona sa Zéom ide u postaju.


Rame uz rame 81 epizoda
Edgar uspije dobiti habeas corpus za Isabel. Jurema vodi Eliasa k Isabel. Fernando kaže da je većinski vlasnik tvornice, a to razljuti njegova oca. Que Qué želi znati tko je Lucianov otac. Fernando napušta kuću nakon prepirke s Bonifáciom. Celinha vodi Alice da se sastane s Jonasom, ali Alice pobjegne kada je on pita o Gustavu. Umberto čestita Fernandu na preuzimanju tvornice. Laura se pakira i napušta Isabelinu kuću, ali Isabel je zamoli da ostane kako bi joj pomogla da se zbliži s Eliasom. Laura pristaje. Gustavo moli Alice da bude njegova zaručnica, a ona traži još vremena da razmisli. Constância kaže ocu Olegáriju da su na Lauru utjecali vradžbinama i moli ga da prijavi Isabel i Juremu. Albertinho odlazi k Isabel i upozna Eliasa. Elias ga prepozna iz kluba. Zé i Afonso prate Isabel koja želi razgovarati s Eliasom kako bi mu rekla da mu Zenaide nije prava majka.


Rame uz rame 80 epizoda

Laura javi Constânciji da su našli Eliasa. Isabel pokušava prići Eliasu, ali dječak joj to ne dopušta. Isabel kaže Lauri da će tužiti Constânciju. Constância zove Praxedesa i tuži Isabel zbog napada na ćudoređe. Esther prekida zaruke s Albertinhom. Constância smišlja s Berenice priču koju će ispričati o Eliasovoj otmici. Isabel dolazi u postaju kako bi prijavila Constânciju. Zé vodi Eliasa u Morro. Diva se izbrblja pred Que Quéom da je ona Lucianova mama. Bonifácio je zabrinut jer ga zanima tko su novi suvlasnici tvornice. Laura odlazi Constânciji i kaže joj da će je Isabel tužiti zbog otmice. Chico upozna Gildu. Gilda dobije Albertinhovu poruku kojom je poziva da se nađu. Ona promisli i zamoli Chica da je odvede u Morro da vidi kako plešu sambu.



Rame uz rame 79 epizoda

Constância kaže Lauri da je Elias siromašni dječak kojemu ona milosrdno pomaže. Zé Maria otkrije da je Elias nestao. Berenice niječe da je Elias Isabelin sin. Isabel zaključi da joj je Constância otela dijete. Odlazi s Afonsom k barunici. Elias luta ulicama grada. Constância niječe Isabel da je Elias njezin sin, ali na kraju joj prizna istinu kada vidi da je pobjegao od kuće zbog zlostavljanja. Isabel nasrne na Constânciju, ali Afonso i Laura je zaustave. Isabel odlazi s nekim ženama k Zenaide. Zé traži Eliasa po gradu. Sandra kaže Teodoru da želi živjeti kod svojih roditelja nakon udaje. Constância odlazi u kazalište jer će nastupiti Isabel. Isabel pleše i svi joj plješću. Isabel se vraća kući i u kuhinji vidi Eliasa kako jede...


Rame uz rame 78 epizoda

Edgar se susretne s Isabel i zamoli je da dopusti da bude partner u izgradnji škole jer će tako biti bliže Lauri. Zé Maria razvali Zenaideina vrata i pomogne Eliasu koji je u kazni. Jurema u školjkicama vidi da je Isabelin sin živ. Teodoro prosi Sandru. Mada pomaže Eliasu da pobjegne od kuće. Zenaide ostavlja Eliasa bez večere. Isabel se prisjeća razgovora s Constâncijom tijekom svoje trudnoće. Sluti da su joj oteli dijete. Laura ne vjeruje u to, te pokušava razuvjeriti Isabel. Mada daje Eliasu kutiju za laštenje cipela i on bježi iz Morra. Laura pozove Albertinha da razgovaraju o vremenima kad je Isabel bila trudna. Isabel odlazi Juremi kako bi razgovarale o njezinim sumnjama. Etelvina kaže da je Berenice preporučila babicu. Isabel odlazi Zenaide po Eliasa. Laura odlazi Constânciji i u knjigama nalazi mjesečni iznos koji se isplaćuje za Eliasa.


Rame uz rame 77 epizoda

Carlota kaže Constânciji da Gisele okolo širi priče o tome da je Laura Laranjeirasova ljubavnica. Laura se sastane sa Gisele u restoranu i napravi skandal. Laura kaže Gisele da ne treba muža i ne shvaća da muž sve sluša. Edgar ljutit odlazi. Sandra je s Teodorom u Umbertovom stanu. Poljube se. Sandra pristane biti Teodorova djevojka. Laura pokuša objasniti Edgaru što je zapravo htjela reći u restoranu, ali on povrijeđen odlazi. Celinha ispriča Constânciji kako je Laranjeiras napao Lauru. Constância odlazi k Isabel i nudi kćeri pomoć, ali je moli da na neko vrijeme ode iz grada. Laura ne pristaje. Sandra i Laura razgovaraju o tome da otvore školu, a Isabel im odluči pomoći izgraditi školu za djecu Morra.


Rame uz rame 76 epizoda

Isabel nađe bravara i provali u Laranjeirasov ured kako bi spasila Lauru. U Colonialu Carlota upozna Gustava s Alice. Jonas je ljubomoran kada vidi Alicein interes. Albertinho vidi Eliasa i Olava u klubu i bezobrazan je prema njima. Celinha zove Guerru da pomogne Lauri. Neusinha izjavi Lucianu ljubav. Diva glumi u predstavi i onesvijesti se na pozornici. Guerra zove Edgara. Isabel mu kaže što se dogodilo Lauri. Edgar tješi Lauru. Zenaide otkrije da su Elias i Olavo bili u klubu. Eliasa kažnjava tako da mu ne da večeru. Alice povjeri Celinhi da joj se Gustavo svidio. Edgar odlazi u Laranjeirasov ured i udari senatora. Sandra ispriča Praxedesu što se dogodilo Lauri, ali on se ne slaže s kćerinim mišljenjem o senatoru. Edgar razgovara s Bonifáciom o tvornici. Zé Maria otkrije da Guerra nema prodavače oglasa. Isabel vodi Lauru u Morro kako bi razgovarala s tetom Juremom.


Rame uz rame 75 epizoda

Gisele se posvadi s mužem zbog Laure. Celinha kaže Alice da je Carlota želi upoznati s nekim momkom. Isabel raskrinka Catarinu pred Divom i Laurom. Gisele odlazi Carloti i kaže joj da je Laura Laranjeirasova ljubavnica. Celinha brani Lauru. Neusinha i Luciano odlaze u Colonial. Ondje ga ona nagovara da ostavi Divu i da bude s njom. Neusinha poljubi Luciana. Elias moli Chica da ga odvede u klub kako bi vidio igralište. Bonifácio ne može dobiti bankovni zajam. Isabel sretne Zéa na ulici i pozove ga na kavu. Neusinha traži Catarinu kako bi joj rekla za Lucianov poljubac, ali Catarina je izbaci iz kuće. Celinha kaže Isabel da Gisele govori da je Laura Laranjeirasova ljubavnica i njih dvije odluče otići Lauri na posao. Laura daje otkaz, a Laranjeiras je pokuša silom poljubiti. Isabel i Celinha dolaze u ured i zovu Lauru…


Rame uz rame 74 epizoda

Zé Maria se prepire s Caniçom i pozove ga da se obračunaju capoeirom. Zé ga snažno udari po licu i Caniço ostane bez svijesti. Laranjeiras daje Lauri cvijeće. Zé traži Guerru kako bi mu platio prevođenje, ali shvati da je redakcija bez novca. Neusinha moli Catarinu da nekako destabilizira Isabel i povrijedi Lauru. Laura vidi Catarinu kako razgovara s Osvaldom na ulici i zaključi da ona stoji iza kritika Isabelinih predstava. Neusinha dogovori susret s Lucianom u Colonialu. Laura, Isabel i Sandra smišljaju kako će raskrinkati Catarinu i Osvalda. Albertinho nagovori Ester da dođe na nogometnu utakmicu. Isabel dobije pozivnicu na dobrotvornu priredbu. Laranjeiras hvali Lauru i poziva je na večeru, a ona ga odbije. Gisele gleda Lauru kako radi i predbacuje svome mužu Laranjeirasu.


Rame uz rame 73 epizoda

Laura i Constância se prepiru. Jonas dovede Zéa kako bi bio prevoditelj tijekom intervjua s nekim Amerikancem. Mário kaže Fredericu da ne vjeruje da su Luciano i Diva ljubavnici. Guerra obeća Zéu da će mu sutradan platiti za odrađeni posao. Carlota vodi Alice na ispovjed. Jonas otvori vrata ispovjedaonice i poljubi Alice. Teodoro razgovara s Umbertom o tome kako Sandra nije pristala biti njegova djevojka. Guerra nosi Isabel novine u kojemu je članak Paula Lime. Laura kaže Edgaru da je dobila otkaz u dućanu, ali da je također dobila ponudu da bude tajnica senatora Laranjeirasa. Edgar se naljuti na nju, no Laura počinje raditi kao tajnica.


Rame uz rame 72 epizoda

Constância naredi Catarini da ode iz dućana u kojemu radi Laura. Caniço potiče Vilmara na vragolije. Guerra promatra Zéa dok na engleskome razgovara s klijentom. Constância dolazi u dućan i zamoli Lauru da pođe s njom. Veronesi ih prekine u razgovoru, a Constância glumata pred njime da mu je zahvalna što je zaposlio Lauru. Constância čeka da Laura ode s posla kako bi ušla u dućan i zamolila Veronesija da otpusti njezinu kćer. Sandra čita Teodorova pisamca. Celinha moli oca Olegárija da pomogne Alice. Constância odlazi u Umbertov stan i kaže mu da je pogriješio kad je došao na rođendan njezina muža. Albertinho pozove Ester na nogometnu utakmicu, ali ona ga odbije. Laura se jada Edgaru zbog mamina posjeta dućanu s cipelama. Albertinho pozove Gildu na nogometnu utakmicu, ali ona mu odvrati da nema prikladnu odjeću za taj događaj.


Rame uz rame 71 epizoda

Sandra kaže Euláliji da joj se Teodoro ne sviđa. Diva traži da je nakon predstave ostave samu. Isabel pokaže Lauri članak u Guerrinim novinama. Zé Maria pristane raditi kao prodavač. Luciano u brijačnici komentira članak o Isabelinoj predstavi. Eulália odlazi Fernandu kako bi nabavila Teodorovu adresu. Guerra odlazi Carloti i razgovara sa Celinhinim sestrama o njihovim zarukama. Constância glumi da podupire te zaruke. Diva šeće ulicama kako bi doznala reakcije ljudi na njezin nastup. Edgar odlazi Lauri u dućan cipela, ali ona ga zamoli da ode kako Veronesi ne bi stekao pogrešan dojam o njoj. Carlota govori Constânciji da Laura radi u dućanu cipela. Edgar ponudi Lauri da mu bude tajnica. Zé predaje Caniçu novac koji je zaradio toga dana i plaća mu sako koji je od njega kupio. Sandra dolazi kući i zatiče Teodora. Teodoro prosi Sandru. 


Rame uz rame 70 epizoda

Zé Maria se napije i pozove Caniça da se bore u capoeiri, ali ne izdrži tu borbu i padne. Afonso i Chico ga nose kući. Carlota i Celinha šeću ulicom i vide da Laura radi u dućanu cipela. Guerra moli Jonasa da objavi Laurin tekst o Isabel. Fernando kaže Albertinhu da želi okrasti tvornicu. Sandra dogovori sastanak s Teodorom u parku, a on joj izjavi ljubav i poljubi je. Sandra mu kaže da nije onakva kakvom je zamišlja, te ode. Diva se vraća u družinu i izbaci Neusinhu iz predstave. Zé se ispriča Caniçu zbog prepirke prethodnoga dana. Caniço pozove Zéa da radi s njim. Nemirna Neusinha napušta kazalište, Luciano je prati. Catarina odlazi Isabel kako bi razgovarala s Laurom o Edgaru. Laura ne dopušta da Catarina išta kaže i zamoli je da ode. Luciano nije suglasan s onim što je Diva učinila Neusinhi. 


Rame uz rame 69 epizoda

Edgar je nezadovoljan jer je Laura odbila povratak u njihovu kuću. Berenice odlazi u Isabelinu garderobu i kaže joj da sramoti sve crnkinje svojim plesom. Edgar vodi Melissu Catarini i u dnevnom boravku nađe kopču za kravatu. Chico uzme potrganu loptu iz kluba. Carlota kaže Constânciji da su Celinha i Guerra u vezi. Celinha se naljuti na komentare svoje sestre i ode. Sandra šeće parkom s Teodorom. Gisele komentira Lauru na Assunçãovom rođendanskom ručku. Laurin prvi radni dan je prošao dobro. Veronesi ju je pohvalio. Mário i Luciano živo razgovaraju u baru. Laura odluči napisati članak o Isabelinoj predstavi i preda ga Guerri. Celinha kaže Guerri da njezina obitelj zna za njih dvoje. Teodoro moli Umberta savjete kako da osvoji Sandru. Teresa savjetuje Sandri da da Teodoru šansu.



Rame uz rame 68 epizoda

Bonifácio zatekne Albertinha i Ester dok se ljube i zamoli mladića da ode. Que Qué se preodjene u ženu i glumi tetu Violetu, ali Xavier razotkrije tu laž i uvrijeđen ode. Carlota vidi Celinhu kako sama izlazi i odluči je pratiti. Catarina odlazi Edgaru i povede Melissu. Edgar joj kaže da se pomirio s Laurom i zabrani joj dolaske bez njegova poziva. Teodoro šalje Sandri poruku kojom je poziva u šetnju, ali ona ga odbije. Carlota promatra Celinhu i Guerru u šetnji. Catarina je bezobrazna prema Neusinhi jer je Que Qué izveo onu farsu kako bi zavarao Xaviera. Laura se zaposli u trgovini cipela. Xavier zaskoči Neusinhu na ulici i kaže joj da joj oprašta onu farsu. Luciano vidi Xaviera kako vuče Neusinhu za ruku i raspravlja s njim. Udari Xaviera i odvede Neusinhu.


Rame uz rame 67 epizoda

Isabel izvede svoju plesnu predstavu i dobije glasan pljesak, ali rastuži se kada vidi da je Zé otišao bez riječi. Chico zahvali Fernandu što ga je preporučio za posao. Berenice želi da Elias traži Assunçãa novac. Constância se uznemiri kada ugleda unuka u svome vrtu. Celinha moli Assunçãa da pregleda Alice jer je vrlo slaba. Carlota se naljuti na Celinhu. Zé Maria prekine vezu s Isabel jer kaže da joj financijski nije ravan. Albertinho odlazi Bonifáciovoj kući i poljubi Ester. Constância zove Berenice. Berenice traži još novca kako bi čuvala tajnu, a Constância joj ga pristane dati. Laura odluči potražiti posao u nekoj drugoj branši. Neusinha se žali Que Quéu što nitko ne želi glumiti njezinu tetu kako bi zavarala udvarača. Laura hvali Antônija Ferreiru, a Edgar je ljubomoran.


Rame uz rame 66 epizoda

Mário pred Catarinom govori Isabel da se ulaznice izvrsno prodaju. Edgar i Laura se poljube. Afonso se žali Juremi na komentare koje je čuo o Isabelinoj predstavi. Berenice zavidi Isabeli na uspjehu. Laura i Edgar pripremaju večeru. Isabel odlazi Zéu i moli ga da dođe na premijeru. On pristane. Carlota javi Alice da će otići teti na imanje. Catarina smišlja kako će Fernando ukrasti tvornički novac. Caniço za Berenice ukrade ulaznice za Isabelinu predstavu. Teodoro i Sandra se sastanu na ulici i razgovaraju o poeziji. Isabel se na ulici sastane sa Zéom, a Laura kaže da je primijetila razliku među njima. Sandra potajno doji sina.


Rame uz rame 65 epizoda

Teodoro vidi Sandru na ulici i pokušava dogovoriti sastanak, ali ona ode i ne čuje ga. Celinha kupuje kupaći kostim za odlazak na plažu s Jonasom i Guerrom. Carlota pokušava potaknuti Constânciju da učini nešto protiv Isabeline predstave, ali ona ipak odluči da neće. Ester moli Albertinha da je odvede u bar u kojemu je Fernando. Sandra doji Ângela i sanja o danu kad će moći priznati da je djetetova mama. Celinha laže Carloti i kaže joj da će otići s Alice u posjet sirotištu. Laura dobije još jednu odbijenicu na svoju molbu za posao i rastuži se. Prisjeća se Edgara i brzo izlazi iz Isabeline kuće. Berenice vodi Eliasa kako bi ga Constância vidjela, te pusti da baka razgovara s njim. Mário se naljuti nakon što pročita Oswaldov negativan članak o Isabel. Celinha, Alice, Guerra i Jonas uživaju na plaži.


Rame uz rame 64 epizoda

Laura se jada Edgaru zbog Constâncije. Poljube se. Edgar je zamoli da mu se vrati, a ona kaže da bi i ona to htjela, ali da postoji problem. Edgar se naljuti i ode. Teresa odabere sinu ime: Ângelo. Otac posjeti Lauru i ispričava joj se što je nije pozvao na rođendanski ručak koji njezina majka priređuje. Frederico se ispriča Lucianu. Catarina potiče Fernanda da naudi ocu. Isabel poziva Zéa da večeraju u restoranu, ali on odbija jer nema novca, te priredi večeru za dvoje. Zé Maria odlazi Edgaru i moli ga da preporuči Chica za posao u klubu. Laura odlazi na Ângelovo krštenje, iako se Eulália tome protivi. Jurema moli Isidora da pročita vijest o Isabelinoj predstavi. Berenice je zavidna Isabel.


Rame uz rame 63 epizoda

Edgar se uzbudi kada ugleda Lauru s Ângelom. Laura zamoli Edgara da kaže Guerri da obožava čitati novinara Antônija Ferreiru. Fernando zaključi ugovor s američkom tvornicom. Vilmar odluči naučiti capoeiru. Frederico je izbačen iz stana jer nije platio stanarinu. Que Qué mu kaže da se Diva vratila, a on odlazi u garderobu kako bi razgovarao s njom, ali ondje zatiče Luciana. Diva ne dopušta da se njih dvojica svađaju, te pljusne bivšeg dečka. Albertinho posjeti Ester, ali misli na Gildu. Catarina smišlja plan protiv Isabel. Zé i Chico pozovu Caniça da poučavaju djecu capoeiru i on pristane. Isabel pokaže Lauri kostim za plesnu predstavu. Guerra smišlja kako će se sastati sa Celinhom i pozove Jonasa da se i on sastane s Aliceom. Albertinho odlazi Gildi platiti dug. Catarina moli Edgara novu pozajmicu, ali on je odbija.


Rame uz rame 62 epizoda

Bonifácio predbaci Fernandu jer je dogovorio sastanak s klijentom, a nije siguran hoće li moći izvršiti ugovor, ali Fernando kaže da je sve unaprijed provjerio. Alice se sastane s Jonasom u parku, a on zamoli novinskog fotografa da ih slika. Laura se rastuži jer je izgubila posao u školi. Teodoro vidi Sandru i zainteresira se za nju. Umberto ih upozna. Zé odlazi Isabel i kaže joj da će prodavati ulaznice za predstave kako ona ne bi morala plesati. Isabel se naljuti i oni se posvađaju. Diva upozna Luciana i Márija. Kaže da joj je Luciano bio liječnik. Albertinho je sam u baru, a mora platiti račun. Zamoli Gildu da zadrži njegovu osobnu iskaznicu dok ne nabavi novac. Praxedes razmišlja o imenu za sina.


Rame uz rame 61 epizoda

Jurema hrabri Isabel da napravi plesnu predstavu i spasi kazalište. Laura traži posao. Edgar i Borges ulaze u zatvor na Zmijskom otoku. Laura se zaposli u jednoj školi. Guerra izjavi Celinhi ljubav. Constância promatra Eliasa na ulici. Isabel posjeti sinov grob. Edgar piše članak o zatvoru na Zmijskom otoku i preda ga Guerri da ga objavi. Mário zatekne Frederica kako pije u baru i tuguje za Divom. Xavier čeka Neusinhu i želi da ona navečer izađe s njime. Zé María sluša Isabelin razgovor o plesnoj priredbi. Praxedes želi da glasuju o imenu njegova sina. Diva dovodi Luciana u kazalište. Edgar priča Zéu što je vidio u zatvoru. Que Qué pomaže Neusinhi da se riješi Xaviera. Zé poučava capoeiru djecu u Morru. Laura dolazi na posao, ali odmah dobiva otkaz.
Noviji Stariji