Nikad ne odustajem druga sezona

Asla Vazgeçmem
 Starije epizode           Novije epizode


Nikad ne odustajem 39 epizoda (druga sezona)
Ko je to umro, ciji otac? Jigit i Nur su bas na mjestu gdje ga odvode. Nur stegne ruku Jigitu. Jigitu tetka govori da ga ne moze sahraniti pored njenog brata. Idzlal je takodjer iznenadjena kao i Dzahit. Dzahit govori Jigitu da ce ici pripremiti zemlju i Jigit kaze da hoce. Idzlal govori Firatu da li je sada sretan kada vidi sta se sve izdesavalo i kako je Jigit stalno sa tom zenom a ona ne moze nista. Nur placuci pored Jigita kaze mu da je ona sada tu pored njega, s njim je i u dobru i zlu te ga zagrli. Idzlal majka savjetuje da ipak ne odustaje i da bude jaka. Jigit nakon dzenaze odlazi na mezar i kaze kako nije do sada platio ali da je doslo vrijeme da ce sve naplatiti. Jigit docekuje Fatiha. Kada Nur ugleda Fatiha sokira se govoreci da je nemoguce da je to on. Jigit donosi Jagmur Kozan u kucu i Idzlal ga pita ko je to a on im kaze da je ona Jagmur.


Nikad ne odustajem 38 epizoda (druga sezona)

Nur govori Jigitu kako ga sad nemoze pustiti i da je sada stalno uz njega. Jigit joj kaze da slobodno ide da je sada kasno. Elmas poludi kada vidi Dzahitovu zenu u kuci koja kaze da je dosla pozdraviti svog zakonitog muza. Dzahit kaze Elmas da idu u sobu da pricaju a ona ga gurne govoreci mu o cemu ce oricati. Nur ne zeli pustiti Jigita i zagrli ga a u tome dolazi Mert kojeg namjerno posalje Idzlal i kaze mu da ide vidjeti oca s kime se grli te Mert kaze Nur da ide, da je zla vjestica. Nur ga gleda tuzno a Jigit povice Mert sta to pricas,dok Idzlal gleda i smjeska se. Firat kaze Idzlal da ne moze bez nje, da se gubi, da se gusi,  jednostavno mu nedostaje. Idzlal mu kaze da ga mrzi, da ce se kajati sto nije ucinio kako mu je rekla. Nur se zaposlila kod Jigita kao njegova sekretarica. Na kraju je Jigit istjera govoreci da ne dolazi dok se ne najavi jer zna da ona to ne zeli iako mu govori da zeli sada biti pored njega. Idzlal pita Nur do kada ce se tako ponasati i sve to ciniti a Nur joj odgovara kako ce tako sve dok ne povrati voljenoga covjeka. Na kraju Nur kaze Jigitu da iako je mnogo puta rekao da je gotovo, ona zna da nije u srcu gotovo..



Nikad ne odustajem 37 epizoda (druga sezona)

Idzlal nakon svih desavanja poludi, prisjeca se Nurinih rijeci place sjedeci u vjencanici pored ogledala i govoreci da nece odustati. Mert pita oca gdje ce oni sada. Dzahit odlazi na prnicu da se razvede od bivse zene ali ona izjavljuje da se ne zeli razvesti. Dzahit je sokiran. Idzlal samara Firata pitajuci ga sta je to uradio. Nur odlazi do Jigita i kaze mu sta je mislio da ce odustati i to zbog Merta. Dzahit govori da je covjek koji je ubio oca umro. Idzlal kaze Jigitu da ni jednoj zeni pored nje nece dozvoliti da odgaja njihovog sina. Nur odlazi do Dzahita i pita ga da li ce joj pomoci. 


Nikad ne odustajem 36 epizoda (druga sezona)

Nur  odlazi trceci sa vjencanja. Da li se udala. Jigit baca svoj prsten na stol ispred knjige i kaze da ih je ona izdala i da se napokon spasila njega i njegove neizmjerne ljubavi koju osjeca prema njoj. Kerem kaze Nur da ce se veceras ujediniti. Jigit kaze Idzlal da ona nikad nije mislila  na bebu vec samo na sebe. Idzlal kaze da je samo sve to radila zbog njihove ljubavi, ljubavi koju osjeca prema njemu. Idzlalina majka zeli da napravi noc kane. Jigit sjedi pored mora i kaze da je danas njegov zadnji kazneni dan. Jigit oblaci odijelo i Idzlal vjencanicu te se slikaju. Da li se to Jigiti i Idzlal mire i zele da se uzmu. Nur place. Idzlal se sprema za vjencanje sa Jigitom a Nur dolazi do nje i prijeti joj da tog vjencanja nece biti. Jigit je u rukama Kerema koji drzi pistolj. Nur Idzlal kaze da zna sve sta su ona i Firat uradili, sve vezano i za bebu. Hazal je imala nesrecu. Idzlal i Jigit su zavrsili skupa u krevetu,da li je sta bilo ili ne? Nur ode sa Mertom do Idzlal i vidi da su Jigit i Idzlal spavali skupa u toj sobi.


Nikad ne odustajem 35 epizoda (druga sezona)
Idzlal je sjedila sa Nur i razgovarala ali ubrzo ustaje nakon cega je pita Nur gdje je krenula uspavana tako jer je ipak nakon svega uhvatila na djelu. Nur joj kaze da sada nema spasa. Idzlal dolazikuci i sve razbacuje. Idzlal nagovara malca da razbije staklo i kaze da se Nur okani njegovog oca. Nur se nalazi sa Firatom i kaze da ne zeli glumiti. Nur govori Keremu da se on igra sa Idzlal i da se nesto kuje protiv nje, Nur. Ko to govori Jigitu da je izgubila bebu i da li zbog toga Idzlal pada u nesvijest? Kerem odlazi do Nur i daj ejoj prsten i kaze da nemaju drugo izlaza osim toga da je ozeni. Nur pristaje. Jigit odlazi do Kemema sa Nur i kaze mu da je ta zena njegova. Nur odlazi i uzima vjencanicu. Odlucila se da se vjenca sa Keremom. Oblaci vjencanicu i odlaze njih dvoje u salu da se vjencaju. Jigit ide autom i kaze da ce je spasiti od tog manijaka ali kuca na vrata kuce oni su vec otisli. Da li ce se Nur ipak vjencati sa njim???


Nikad ne odustajem 34 epizoda (druga sezona)
Idzlal sva ocajna odmah odlazi u bolnicu i dok se vuce po hodniku govori da nesto ucine kako bi spasili njenu bebu. Da li ce je izgubiti? Dzahit govori Jigitu kako su njih dvoje zaljubljeni jedno u drugo i dalje i zasto ne pokusa da Nur spasi tog covjeka Kerema za kojeg znaju ko je i kakav je. Idzlal se vraca kuci i sjedi na krevetu i place. Dolazi njena majka i kaze da je tamo vidjela krv a Idzlal ponavlja da je to krv njene bebe te kaze majci da je ne gleda tako da je beba otisla. Dzahit ugleda kod Elmas ogrlicu i kaze joj da je ona opet ista, da se vratila na staru. Idzlal je ocajna nakon svega. Jigit prati Nur i zaustavlja je s autom te joj kaze da ako ga zaista ne voli i ako iskreno drzi ruku Kerema kao sto je nekada njegovu...



Nikad ne odustajem 33 epizoda (druga sezona)
Nakon sto Jigit ode do Kerema saopsti mu to da on i Nur mozda jesu razvedeni ali da to nista ne mijenja izmedju njih, pa ni njihova osjecanja. Kerem mu odgovara kako ono sto on zna mijenja ipak sve. Nur uvede Idzlal sa Mertom u kucu i daje mu casu vode a on baca casu vode govoreci joj da ne zeli nista, zeli samo svog oca i to ne za jednu vece vec za svaku vece da je pored njega. Kerem pita Nur da li je spremna a Nur se sredila i kaze mu da jeste. Nakon promocije, sve slike izlaze u novinama nakon sto to Jigit vidi poludi te ponovo dolazi kod Kerema i namlati ga. Mert dolazi do oca i kaze mu da on voli Nur ali da ne voli njega, te da ga sad ni on ne voli, neka izabere Nur a on ga nece voljeti. Jigit je povrijedjen rijecima svoga sina. Nazan se vraca svojoj kuci i kaze da je Dzahit izbacio nakon cega je i kod kuce udara brat govoreci joj da ih nije slusala. Brat zeli ici Dzahitu na sta ga i Nazan nagovara. Nazanin brat odlazi do Dzahita i udara ga. Nur je dala svoju rijec Keremu nakon cega kaze i Jigitu da mu vise ne vjeruje i da je gotovo, Jigit udara rukom u zid. Idzalal je pocela krvariti i moli boga da ne izgubi bebu...


Nikad ne odustajem 32 epizoda (druga sezona)
Jigit saznaje da je Mertu davala Idzlal svoje antidepresive i da je zbog toga dosao u takvo stanje. Jigit sav ljut odlazi do punice i kaze joj to. Elmas pita Dzahita sta to pokusava da uradi. i sta namjerava uraditii zeni koja ga je godinama varala i lagala. Kerem je ljut. Nur odlazi do Jigita i kaze mu da je donijela jednu konacnu odluku, a on je pita kakvu. Koga Dzahit izbacuje iz kuce i zasto? Dzahit odlazi do doktora i hvata ga za vrat pitajuci ga sta je to on uradio. Idzlalina majka pita Firata zar zeli da je napravi ubicom. Nur dolazi do Jigitove kuce i kada je ugleda Idzlal onda pita Jigita je li je on zvao. Jigit moli Idzlal da ne igra vise svoje igre. Firat kaze da ne ide vise nigdje. Dzahit kaze Jiggitu da ce postati otac, JIgitu je drago. Idzlal saradjuje sa Keremom i Jigit saznaje za to. Dzahitova bivsa se odlucuje na samoubistvo. Jigit odlazi kod Kerema i Nur i udara Kerema te im sve porazbija na stolu. Jigit sretne Idzlal kako izlazi iz Firatove sobe kasno u noc. Dzahit dolazi sa Elmas pod rukom u Idzlalinu kucu i Idzlalina majka odmah upita sta ta zena radi tu. Dzahit saopstava vijest da nije sterilan te da ce postati otac. Kerem nazove Idzal i kaze joj da je nemoguce da Jigit i Nur odustanu jedno od drugog jer se neizmjerno vole. Kaze joj da odustane od Jigita i Nur. Dzahita moli Nazan da je ne salje od njega ali uzalud, on ne odustaje. Jigit odlazi do Kerema nakon sto mnogo toga sazna i kaze mu da ce sada razgovarati kao ljudi. Nur posjecuje Idzlal sa malenim sinom..Sta li je ponovo smjerila??


Nikad ne odustajem 31 epizoda (druga sezona)
Jigit otima Nur. Dok Nur zaustavlja kamion zamalo da je drugi ne udari ali Jigit, njen cuvar je iza nje te je spasava. Idzlal saznaje za to i kaze da su oboje skupa prokleti. Dok su se svadjale Elmas i njena ljubomorna osoba, Elmas pada na cestu i  udari je auto te je na pragu da izgubi bebu. Jigit je zakljucao Nur u vikendicu. Idzlalina majka odlazi sa pistoljem i uperi ga u Firata govoreci mu da je gotovo da je dosao i njegov kraj te puca. Koga je pogodio taj metak?Zatso Idzlal gleda cudno? Dok Jigit nosi drva u vikendicu Nur je zakljucala i sakrila kljuceve. Dzahit saznaje da je on ipak otac. Idzlal govori majci sta je to uradila. Jigita ganja satarom Nur i nakon sto ga malo posijece onda udari u plac. Elmas je u bolnici i moli doktora da spasi dijete a u tom trenu dolazi i Dzahit i kaze da ce prezivjeti, da je dosao otac i da se ne brine. Elmas ga gleda sa suzama u ocima. Jigit kaze Nur kako je poceo sa lazima,  ali toga dana kada je dijete umrlo nije rekao Nur. Idzlal je ponovo pocela sa svojom igrom koristeci ovaj put Jigitovog sina. On je u bolnici a ona postavlja slike na internet. Jigit gubi sina. Nur je dosla kod Kerema i kaze da je dosla prihvatiti njegovu ponudu a da ne naskodi Jigitu a ni sebi..



Nikad ne odustajem 30 epizoda (druga sezona)
Idzlal pravi scenu na nastupu od Nur te daje izjavu novinarima kako se sa njenim bivsim muzem Nur petljala iako je ona trudna. Nur izlazi sa bine sva u suzama. Nakon sto Firat dodje do Idzlal i kaze da je njegovo dijete uzrok njegove boli koju prozivljava jer ona koristi njihovo dijete da bi druge razdvojila a to cuje i njena majka a Jigit i Nur koji su slucajno tu bili, pitanje je da li su i oni culi, nakon toga Jigitovoj tetki pozli i odvoze je u bolnicu. Jigit joj kaze da ce se izlijeciti, da ce se lijeciti da ce na kraju uspjeti i biti dobro. Idzlal kaze da ce njena majka umrijeti. Kerem kaze Nur da ce je on spasiti od njene sijenke takozvane Jigit i da ce je on stititi. Idzlal kaze kako nije uspjelo i uzima punu saku tableta da se otruje. Ko ce je sprijeciti u tome, da li je opet Firat? Jigit ljubomoran pravi scenu te ga policija odvodi. Asistentica Kerema dolazi kod Jigita i kaze mu da ima nesto vazno da mu saopsti. Jigit govori Nur da nije drugi muskarac ono sto ona zeli. Nur kaze zar on misli da stvarno ne moze neko drugi da bude osim njega, te prikazuje kako Kerem stoji iza njih,....Jigit je bez rijeci..


Nikad ne odustajem 29 epizoda (druga sezona)
Idzlal kaze kako se njen kosmar zavrsio ali da je sada poceo njihov. Jigitov sin je jako bolestan te mu Jigit kaze da ce se izlijeciti. Jigit stavlja Nurinu ruku na srce i kaze joj da za njega dok ne bude njihov rastanak tu, misleci na srce i njihovu ljubav, da za njega nista ne znaci rastanak ovako i na papiru. Nur sama sebe hrabri govoreci da ce se izlijeciti. Jigit i Idzalal razgovaraju i onamu trazi prvo da sebi odrede datum vjencanja a Jigit joj kaze da se nije razveo sa Nur kako bi se ponovo vezao s njom i ozenio nju. Nur pocinje ponovo raditi kod Kemala i on joj odmah nudi ogrlicu i nudi joj brak. Nur je sada puna sebe, bar tako izgleda. Idzlal dolazi do Nur i kaze joj da je se od sada plasi i to vise nego prije. 



Nikad ne odustajem 28 epizoda (druga sezona)
Nur je ocajna kada Idzlal kaze da je trudna te gura Idzlal govoreci joj da je to nemoguce jer je nije ni dodirnuo Jigit. Jigit je shrvan od toga a Nur ocajna. Idzalina majka cestita Jigitu jer ce ponovo postati otac a Idzlal se smjeska govoreci da se osvetila a da za Nur ne postoji vise svjetlo dana. Elmas saznaje da nije otac djeteta Dzahit. Elmas nije rekla ocu da je trudna ali Tajar saznaje da je Elmas trudna. Nur je ocajna od kako joj je jIgit priznao da je bio sa Idzall one noci kada su otisli na vecru te se probudio pored nje ali nije znao sta se desilo, bio je pijan. Nur ne vjeruje te ga odguruje i kaze mu da ih je on ubio te odlazi ocajna u auto te ubrzo nakon toga od silnoga placa udara autom od branik. Da li ce Nur prezivjeti tu nesrecu???


Nikad ne odustajem 27 epizoda (druga sezona)
Idzlal je stala ispred Jigita i Nur i kaze im da ona veceras trazi racune te da ce ih oni polagati.Ona ga pita kako se mogao razvesti od nje, njegove zene, majke njegovog djeteta zbog Nur. Jigit je ustrajan u svojim namjerama. Iako Jigitov sin dolazi do Idzlal govoreci da zeli svog oca, Idzlal mu kaze da i ona zeli Jigta ali da ga je zla vjestica od njih uzela. Jigit je ipak izabrao Nur. Jigit se svadja sa Jigitovm majkom i kaze joj da ako je sve uspjela reci neka kaze i za eksploziju na jahti, ko je za nju kriv. Idzlal je po strani i slusa. Nur i Jigit su odlucili da se spakuju i odu skupa. Odlaze a Idzlal ih gleda s prozora govoreci da ce se vratiti, iako misle da su pobijedili, vratit ce se sigurno porazeni. Idzlal je nagovarala malenog sina da kaze Nur kako je ona ukrala njegovog oca te da je mrzi. To sin i napravi Jigitu kada ga dovedu na veceru kod njih te uzme svu veceru za stolom i obori na pod te kaze kako je ona ukrala njemu oca i da je mrzi. Jigit je svjestan da je to Idzlalino djelo. Idzlal sve igra po svojim pravilima te odlazi Jigitu na vrata govoreci mu da je trudna a Nur silazi niz stepenice..



Nikad ne odustajem 26 epizoda (druga sezona)
Idzlal kaze Jigitu kako su proslu noc proveli skupa i da im je bilo prelijepo. Jigit se nicega ne sjeca i grize ga savjest pitajuci se sta je i je li uopste ista bilo. Nur se sastaje sa Jigitom i kaze mu da vjeruje u njihovu ljubav i da ih jedino moze spasiti njihova ljubav. Jigit misli kako je prevario Nur i to kaze Firatu, kako je prevario zenu koju voli i neka je proklet. Firat se sada pita da li da kaze Jigitu da je to samo dio Idzlaline igre i da nije zapravo prevario Nur. Elmas je ocajna jer Dzahit negira da je dijete njegovo ali Elmas kaze da ce uraditi te testove Dzahit neka je proklet. Idzlal zeli da dobije dijete sa Jigitom kako bi ga na taj nacin ostavila pored sebe te planira da zatrudni sa Firatom kako bi Jigitu rekla da je trudna. Jigit grli Nur i kaze da ce umrijeti ako je izgubi. Idzlal na kraju poludi i pred Jigitom i Nur i svima kaze da zna da su njih dvoje vjencani.


Nikad ne odustajem 25 epizoda (druga sezona)
Jigit izlazi ispred kuce i udara Kerema jer je predlozio Nur da se uda za njega. Jigit pun ljubomore baca Kerema na pod. Svio izlaze iz kuce kako bi ga sprijecili. Idzlal kaze kako su se svi igrali njome, sada je red na nju da se ona igra sa svima. Idzlal kaze Firatu da igra prljavu igru zivota sa njim ali da ce joj on donijeti pobjedu. Firat kaze Jigitu da mu je stvarno zao ali Jigit mu kaze da ce reagovati kada je Kerem u pitanju. Nur pokusava da prica sa Jigitom ali on joj kaze da je vec rekao kako joj nista nece reci te da ga ne zadrzava. Idzlal izlazi i udara samar Firatu a to Nur vidi. Elmas kaze kako ce istina najkasnije izaci na vidjelo nakon 9 mjeseci. Jigit je rekao kako je vrlo malo ostalo da se budi i spava pored svoje zene. Jigit nakon sto ode na veceru sa Idzlal, ona mu nesto stavlja u pice te ga povaljuje n akrevet. Sta je ovaj put smislila. Mert trci u sobu kako bi vidio oca i Nur trci za njim da ga zaustavi ali tamo vide svu odjecu na podu i koga na krevetu???



Nikad ne odustajem 24 epizoda (druga sezona)
Nur i Jigit se ponovo svadjaju i Nur mu kaze da je vise ne moze naljutiti jer je stekla otpornost. Nur mu kaze kako je cula njegovu punicu dok prica sa Idzlal te kaze kako ste imali predivnu noc i prelijep  medeni mjesec ona je tada ojacavala jer je morala. Jigit odlazi do Idzlal i kaze joj da mu se ne svidja to sto je pricala majci. Idzlal mu kaze zasto mu se to ne svidja. Idzlal mu kaze da nakon svega ne mogu imati takvu noc je li. Elmas kaze da je trudna sa Dzahitom. Dzahit je ocajan kada sazna da je Elmas trudna sa njim te je pokusa udariti autom. Jigit kaze Nur ako namjerno pokusava uvuci Kerema u njihov zivot da ce se grdno prevariti i sve upropastiti. Elmas daje Idzlal vjencani list na kome pise ko je pravo vjencani...


Nikad ne odustajem 23 epizoda (druga sezona)
Idzlal saznaje da je Jigit vjencan sa Nur te je to shrva. Emin vidi snimak od Elmas kako se ljubi te baca laptop sa prozora koji pada pored Nur i Jigita. Emin hvata Elmas za vrat govoreci joj da vise nije njegova sestra. Elmas ga smiruje govoreci mu da ima mnogo para sad da je skupila da je mnogo novca uzela od Dzahita. Emin kaze da je bestidnica i u tome ulaze svi u sobu. Jigit stize Emina i tjesi ga. Idzlal je sve porazbijala po kuci. Jigit i Idzlal odlaze na putovanje. Idzlal se presvlaci kako bi uspjela da ostane uz Jigita.Elmas pokusava da uzme Idzlal kao pomocnika. Kerem pohvaljuje Nur dok ih Jigit posmatra izbliza. Jigit kaze Nur kako Kerem je gleda kao zenu i zanima se za nju a Nur mu kaze da ona radi kod njega te da je nemoguce to sto prica. Nurin gazda kaze da zna da su ona i Jigit zajedno...



Nikad ne odustajem 22 epizoda (druga sezona)
Kada je Nur vidjela Idzlal da se ljubi sa Firatom otrcala je govoreci da je nemoguce to sto je vidjela. Nakon toga slucajno se sudari sa Idzlalinom majkom nakon cega Idzlalina majka odlazi do Idzlal i grdi je sto je slaba na ljubav te da ne smije to da joj se desava. Idzlal je sva van sebe, sva izgubljena. Jigit dolazi do Nur i Idzlal i kaze da se spremi Idzlal i da idu ujutro na putovanje. Nur shvata da je Jigit pravi ljubomornom preko Idzlal. Idzlal se pravda da nije ona Firata poljubila vec da je on nju poljubio. Kerem se nalazi sa Jigitom u firmi i Kerem ga pita je li to on ima problem sa Nur ili sa agencijom. Nakon sto Jigit izadje kaze kako Kerem cini veliku gresku. Jigitu kaze Idzlalina majka kako Idzlal ne treba doktoru vec da su njeni lijekovi i doktori njih dvoje. Jigit i Nur pricaju i Nur mu kaze da ako ode na to putovanje sa Idzlal da ce, a Jigit je prekida govoreci sta ce se desiti ako ode, da ce se razvesti od njega je li to misli reci, Nur ga gleda a Idzlal ih slusa. 


Nikad ne odustajem 21 epizoda (druga sezona)
Idzlal je napravila scenu nakon sto je pucala u nekoga. Jigit je dosao ali nije uspio vidjeti ko je pucao. Policija je dosla u Jigitovu kucu da ispituje ubistvo. Idzlal iskoristava priliku da se priblizi Jigitu. Firatu se zahvaljuje Idzlalina majka. Nur je uslikana sa Keremom. Jigit ne zna sta da misli za Idzlal. Kerem dovodi Nur kuci. Idzlal zna da ce Nur sada doci kuci i namjerno je legla pored Jigita. Nur trci prema Jigitu i ne zna sta je ceka. Kada je Nur dosla vidjela je Jigita sa Idzlal da lezi jos joj Jigit kaze da izadje. ELmas donosi Nur slike sa Kerimom i Nur se iznenadi pitajuci se ko je namjestio sve to. Jigit poludi kada vidi slike u novinama. Idzlal ludi od pomisli da je Jigit pored Nur. Jigit trazi oprovdanje od Nur a ona kaze da su samo poslovno isli na rucak. Firat je sve to nastimao. Firat je slucajno prolazio pored Nur koju je Jigit ostavio u sred sume. Jigit odlazi do Kerema u kancelariju i kaze mu stosta i ode. Idzlal svaku situaciju koristi dok se Jigit i Nur svadjaju da bude bliza Jigitu. Nur i Jigit se mire a Nur ugleda Firata kako ljubi Idzlal sto je sokira, a Firat je poljubio Idzlal nakon sto joj je rekao da je odavno zaljubljen u nju i da ona mora odustati od Jigita...



Nikad ne odustajem 20 epizoda (druga sezona)
Dok Jigit odlazi na jahtu sa Nur i provode skupa noc te jedno drugome izjave ljubav, Idzlal je ocajna jer sve to vidi i gleda izdaleka te prica kako joj je mogao to uraditi. Jigit cuje da ih neko posmatra na jahti te ubacuje Nur u drugu sobu dok uvodi Idzlal koja uleti u sobu tako brzo da bi zatekla Nur u krevetu ali tamo ne zatice Nur vec samo prazan krevet. Jigit joj govori da vise ne prica gluposti. Nakon sto Nur dodje u kucu Idzlal izlazi ispred kuce i gura Nur te je ogrebe po licu i tuce se s njom. Idzlal petlja s jednom osobom da se rijesi Nur. Nur i Jigit su izlozeni opasnoscu od bombe koja je postavljena na brod. Da li ce kada bomba eksplodira Nur i Jigit biti na jahti i da li ce umrijeti?Idzlal je ispred jahte i moli Jigita da sidje sa jahte jer nije znala da je Jigit na jahti, mislila je da je samo Nur tamo...Sta ce se desiti na kraju...
Noviji Stariji