Paramparca druga sezona













.Prethodne epizode.                           Novije epizode

Paramparca 54 epizoda (druga sezona)
Iako Harun sumnja da je dijete koje Dilara nosi njegovo, on se ipak zeli uvjeriti u svoje sumnje. Dzihan kaze da moraju umanjiti bol djeci. Dilara kaze Harunu da beba nije njegova vec samo njena. Koga to Harun ganja sa pistoljem, koju zenu, i bas nju udara auto kada bjezi od Haruna. Ozkan je u situaciji da traze novac od njega u zajam. Ko to dolazi Rahmiju u kucu sa koferom? Koja to Dzihanova kcerka ponovo se nalazi sa deckom? Dzansu pita Rahmija sto Denis laze, zasto su svi protiv te osobe. Cije to dijete drzi Dilara za stolom. Jedna osoba ce iznenada doci na Dzihanov sastanak upasti tek tako i naravno izvinjavat ce se, Dzihan je ostao gledajuci u nju. Ko je ta zena??Dok Dilaru obuzimaju muke dolazi Harun kod nje, ona se uspanici. Ozkan kada sazna da mu nema sestre i sina odmah se sjeti da sigurno kod Rahmija i odlazi po sina. Ajse, tajnovita djevojka koja se odjednom pojavila ni od kud odlucuje da se pojavi u Dzihanovoj firmi, zasto??


Paramparca 53 epizoda (druga sezona)
Serija se nastavlja bez Gulseren. Odrzana je dzenaza i pokopana je. Svima je tesko pala njena smrt i svi su jako tuzni. Niko se ne moze pomiriti sa tim. Dilara je u soku koliko i Dzihan koji ne zna kako utjesiti djecu. Kada Dzansu i Ozan cuju da je Dilara trudna, istrce vani iz bolnice. Dilara doziva Dzansu za koju zna da je sada bijesna jer joj nije rekla a Ozan je svakako vec cuo ranije razgovor izmedju Dilare i Dzihana tako da je znao da je trudna. Deniz ne može da se pomiri sa tim da je izgubio Džansu i odlučuje da sazna koji je razlog oštrog stava gdina Rahmija. Dzansu pita Ozana kako je mogao da suti i da joj nekaze tako nesto. Dilara se pita kako ce sada djecu pogledati u oci nakon svega. Harun dolazi svojoj tetki koja se obraduje kada ga vidi i zagrli ga. Hazal dolazi u skolu i kaze da joj je problem sada matematika dok neko iza ledja je upita da li imaju nekih problema. Ozan pravi frku u jednoj kafani pa se i potuce sa jednim likom ali prilazi i Ozkan koji mu pomaze. Dilara kaze Dzihanu da se sada boji zbog bebe ali je brine i Harun najvise ukoliko sazna da je beba njegova. Ozan ne zeli prihvatiti brata svog najveceg neprijatelja. Da li je to Dzihan rekao da ce ozeniti Dilaru kako bi je zastitio? Da li te rijeci dopiru i do Haruna? Sta to savjetuje Dzihana njegova tetka?



Paramparca 52 epizoda (druga sezona)
Dosao je dan Gulsereninog i Dzihanovog vjencanja ali umjesto srece i veselja nastaje tuga, zalost i tisina. Nakon sto se Dzihan i Gulseren vjencaju, dolazi do jednog incidenta koji ce svakoga pogoditi. Dzihan sjedi i uzima vjencani list od Gulseren koju su zamotali u carsaf i odnose je, mrtva je. Da li je zaista Gulseren ta koja je na kraju umrla? Dzansu, Hazal, Dzihan svi placu, Hasan i Bulent su ti koji su unajmili ubicu koji ce upucati Dzihana ali umjesto njega placa Gulseren. Dzihan kaze kako je nije mogao spasiti,nakon svega, nakon sto su se vjencali i na dan njihova vjencanja nije je mogao spasiti. Dihan se prisjeca zadnjih Gulsereninih rijeci kako je uvijek voljela ga ali da je dosao zadnji dan i da je gotovo. Gulseren ce biti ubijena bas u trenu kada budu primali cestitke povodom njihovog vjencanja... Tragicno ali istinito..Dzenaza se klanjala Gulseren. Djeca cuju doktora koji govori Dilari da li zaista ne zeli znati spol djeteta i dolaze Ozan i Dzansu na vrata te se sokiraju cuvsi to. 


Paramparca 51 epizoda (druga sezona)
Gulseren pita Dilaru zasto je dosla kod nje. Zeli li to opet da bude sa Dzihanom i da nema sbage i petlje da to kaze, nema hrabrosti, Dilara joj na to kaze da ona odlazi i da je dosla da joj kaze da joj povjerava njihove kcerke. Kaze joj i to da zna da je odlicna majka i da nece dozvoliti da djevojke osjete njeno odsustvo. Gulseren je gleda iznenadjeno. Ozkan govori prijatelju da ce se Gulseren i Dzihan danas vjencati i kako ga dusa boli. Gulseren je otisla sa djevojkama da se nasminkaju i srede te oblaci vjencanicu a one joj kazu kako je prelijepa. Dilaru otprati Dzihan na aerodrom. Harunu je tesko i kaze svojim ljudima da prate Dzihana. Ozkan kaze da ga dusa boli. Harun kaze da nece dozvoliti Dilari da se opet vrati Dzihanu po svaku cijenu, nece je opet izgubiti...Dilara je odlucila da ostaje u Americi i da tamo rodi bebu. Ukućani ne znaju da Dilara odlazi iz kuće i da im je to posljednja večera zajedno. Sve prepreke između Gulseren i Džihana su prevaziđene, otpočinje novi život za sve. Došao je dan vjenčanja. Džansu je sretna zbog toga što je pozvala Deniza na svadbu, ali poslije njegovog razgovora sa gdinom Rahmijem promijenit će mišljenje. Harun saznaje za Džihana i Gulseren da ce se vjenčati. Harun pokušava da zaustavi ubicu, ali stvari su krenule putem bez povratka. Na svadbi će se desiti nešto što niko nije očekivao.


Paramparca 50 epizoda (druga sezona)
Dzihan sastavi Dzansu i Ozana i kaze im da su se on i Gulseren odlucili vjencati i da ce to ubrzo biti, najvjerovatnije iduci petak. Dilara kaze Harunu da je gotovo, iako joj on kaze da je mnogo voli ona mu mice ruke s nje i kaze da je gotovo.Gulserenina tetka je odusevljena stanom.  Dzansu je sretna zbog te vijesti ali Ozan bas i nije. Kako ce Dzihan ispitati kcerku Dzansu i shvatiti da ga laze. Dilara odlazi sa Džihanom u Lonodon da bi abortirala bebu. Dilara mora da donese tešku odluku. Ili će odmah abortirati bebu ili će opet postati majka.. Džihan je uz Dilaru u njenim teškim danima, njena izjava "Kamo sreće da te nisam izgubila" će ga potresti. Dilara misli da ju je Harun prevario i pokušava da se približi Džihanu, a on zakazuje datum vjenčanja sa Gulseren. Kada Harun shvati da od Dilare vise nema nista odlucuje se na jedna tezak potez, naredjuje Dzihanovo ubistvo. Dilara odlazi kod Gulseren na vrata. 


Paramparca 49 epizoda (druga sezona)
Dzihan je ocajan jer ga ceka neprijatno iznenadjenje u vili. Kada ugleda Haruna u svojoj vili, Džihan neće moći da se obuzda. Džihanova i Harunova nemilosrdna tuča bit će razlog da se Dilara onesvijesti. Problem najveci je ako pozovu doktora Ozan bi mogao saznati da je Dilara trudna. Ipak odlucuju pozvati doktora ali ce nekako sakriti njenu trudnocu. . Rahmi je saznao za vezu Haruna i Dilare i odlazi kod njega. Rahmi će se dvoumiti da li da ubije Haruna, ali njegovo priznanje koliko sam neprijatelj Džihanu, toliko volim Dilaru će ga potresti. Gulseren je isplanirala svoju budućnost od početka, međutim saznala je za povezanost između Haruna i Čigdem i odlučuje da kaže sve Džihanu. Gulseren i Džihan shvataju da nemaju drugog izbora sem da se što prije vjenčaju i tako prevazidju sve probleme koji ih snalaze svakim danom...


Paramparca 48 epizoda (druga sezona)
Dzihan odlazi sa Dilarom da proseta kako bi joj rekao da je napravila veliku gresku u svom zivotu.Dilara je krila svoju trudnoću, ali Džihan je slučajno našao slike sa ultrazvuka i stao na njenu stranu. Sada će svi odnosi biti promijenjeni. Prošao je zakonski period za abortus i Dilara mora da donese odluku.Ozkan je opet rasplamsao osjećanja prema Gulseren i riješen je da iskoristi nesporazum između nje i Džihana. Gulseren će na neočekivan način pući zbog svih problema koji su je snašli. Neće prešutiti zbog događaja. Harun već duže vrijeme ne može da pronađe Dilaru, misli da ju je izgubio i smatra Džandan odgovornom za to, te će se baciti u potragu za njom. Iako je Džadan pod Džihanovom i Jildirimovom zaštitom, primit će udarac sa neočekivanog mjesta. Džandan će se suočiti sa smrću. ...


Paramparca - Slomljeni 47 epizoda (druga sezona)
Dzihan odlazi da razgovara sa Dilarom ali uzalud, njihov razgovor traje vrlo kratko. Dzihan nakon toga uzima pistolj i odlazi ljut. Harun gleda ogrlicu koju je kupio. Dilara samo place ne zna sta da radi. Dilara je odlučila da se uda za Haruna i rodi bebu, međutim kada bude saznala istinu o njemu doživjet će veliki poraz. Međutim, najviše ju je rastužilo to što je istinu o Harunu čula od Džihana. Dilara je napustila vilu i jedino utočište joj je neko iz prošlosti. Gulseren je na pragu vjenčanja sa Džihanom, svoje sumnje o tome dijeli sa Džansu. Džihan želi da se iskupi, odlazi u Gulsereninu kuću, ali tamo ga očekuje veliko iznenađenje. Sa druge strane, Hazal koja se preselila kod Džihana, živi lagodnim životom i opet je u nevolji. Dzansu pravi problem na zabavi. Dzihan uzima buket ruza i odlazi kod Gulseren. Ozan zove oca i kaze da je njegova majka uradila nesto veoma lose. Dzihan dolazi kuci i ugleda sliku djeteta na ultrazvuku i shvata da je Dilara trudna. Dilara napusta kucu..


Paramparca - Slomljeni 46 epizoda (druga sezona)
Dilara saznaje da je trudna, dvoumi se da li da rodi dijete ili ne, i obraća se najgoroj mogućoj osobi za savjet - Džandan. Džandan je u šoku zbog Dilarine trudnoće, shvata da će se ona i Harun vjenčati i odlučuje da sarađuje sa Džihanom. Džihan saznaje da će se Dilara udati za Haruna, i svjestan je toga da treba da iskoristi Džanan kako bi dokrajčio Haruna. Džihan i Harun će se suočiti i Harun će Džihana tom prilikom nazvati ubicom svoje sestre. Dilara ne želi da čuje istinu.Gulseren će se udati za Džihana, bira sebi vjenčanicu. Odlazi potom sa njim u jednom elegantnom restoranu i čuje razgovor o njoj. Gulseren u bijesu napušta restoran, međutim mora da trpi uvrede od strane Hazal i kod kuće. Gulseren postaje nemoguć život sa Hazal. Otjerat će je od kuće, a ona će to opet iskoristiti da bi naštetila Džansu.


Paramparca - Slomljeni 45 epizoda (druga sezona)
Ozan saznaje za Dilarinu i Harunovu vezu i to ga šokira. Harun je siguran da se iza te Ozanove iznenadne posjete krije Džandan. Kad sazna da je Dilara trudna, stvari će se još više zakomplikovati. Sa druge strane, gdin Rahmi se suočava sa gđom Nergis, majkom Džansuionog dečka Deniza. Njihovo staro poznanstvo nagovještava da će Džansuina i Denizova veza naići na poteškoće.


Paramparca - Slomljeni 44 epizoda (druga sezona)
Džihan je preuzeo vodstvo firme od Dilare i potpisuje važan ugovor sa međunarodnom firmom. Harun je poludio zbog tog Džihanovog uspjeha i odlučuje da iskoristi posljednji adut koji ima. Došlo je vrijeme da se Harun i Gulseren upoznaju. Gulseren je ponosna zbog Džihanovog uspjeha i pita se hoće li moći da se nosi sa njim, te odlučuje da promijeni izgled. Harunova i Dilarina ljubav sve više raste, Džandan uočava da ih ne može zaustaviti i usmjerava svoje strelice ka Dilari. Njen cilj su Ozan i Džihan, ali Harun uočava zlo koje prijeti od Džandan. Harun svojim metodama daje Džandan lekciju koju neće moći da zaboravi. Ozan zna da u Dilarinom životu postoji neko, počet će da traži to ime i naići će na neočekivanu osobu.



Paramparca - Slomljeni 43 epizoda (druga sezona)
Džihan je zaprosio Gulseren u bajkovitom ambijentu "Sedam jezera" i njih dvoje su se vjerili. To je najbolji dan u njihovom životu od kako su se upoznali. Međutim, jedan telefonski poziv natjerat će Džihana da se odmah vrati u Istanbul. Džihanov život se mjienja. Harun je naveo gdina Rahmija u zamku i traži od njega da u Džihanov računar instalira špijunski program. Ozan je iz dana u dan sve napetiji i siguran je da postoji neko u životu njegove majke, Dilare. Ozan pita svoju majku gdje je provela veče, ali ne dobija odgovor. Zbog toga će pokucati na Harunova vrata. Džandan iz dana u dan sve više mrzi Dilaru, ne može da podnese Harunova osjećanja prema njoj i gubi kontrolu.



Paramparca - Slomljeni 42 epizoda (druga sezona)
Gulseren prica sa Dzihanom i sretna je , napokon joj se malo sreca osmjehnula dok Dilara flertuje sa Harunom, njihova ljubav je ponovo planula. Hazalina reportaža na TV-u stavlja nju i druge u težak položaj. Ona se ubrzo pokajala zbog greške koju je napravila i želi da je ispravi, ali napraviće samo još veću grešku. To će joj biti velika životna lekcija. Džandan sumnja da su Harun i Dilara zajedno i pogodit će je Dilarino ljubavno priznanje. Sa druge strane, Ozkan sebe smatra odgovornim za Hazalina djela. Traži opraštaj od nje i dobija neočekivani odgovor. Ozkan odlazi do kcerke i placuci joj kaze kako zna da je pogrijesio i moli je za oprost. Kcerka mu kaze da on za nju vise nista ne predstavlja. Dilara zatekne Dzihana i Gulseren na veceri sa Dzansu. Dzandan je i dalje u nezgodnoj situaciji iako je stalno pored Haruna tako mu je daleko zbog Dilare koju bi najradije ubila...



Paramparca - Slomljeni 41 epizoda (druga sezona)
Odmah nakon njihovog razvoda, Dzihan i Dilara su potreseni vijescu koju primaju iz vile. Dzihan, koji trazi svuda da sazna ko je taj neprijatelj, saznaje da sve ukazuje na Haruna. I osjeca se jako neugodno povodom toga. U medjuvremenu, ljubav koju je Harun imao sa Dilarom u proslosti se izdize iz pepela. Dilara i Harun provode romanticno vece zajedno. Dzandan koja svjedoci ovome, ludi. Ovoga puta Harunu je Dzandan meta. Dzihan zna da Hazal osjeca da je ne vole i ne zele, tako da je sada upisan kao njen bioloski otac. Ali ovo parce papira ne pomaze Hazal da se vrati u normalu, naprotiv, sada ima veca ocekivanja. Gulseren, koja pokusava da prevazidje sve probleme koje je napravila Hazal, ima samo jednu osobu na koju moze da se osloni, Dzihana. Dzihan nema ideje u sta je uvucen.




Paramparca-Slomljeni 40 epizoda (druga sezona)
Gulseren i Dilara istovremeno tragaju za računarom u kome se nalaze podaci na osnovu kojih Džihan može biti oslobođen. Sa druge strane Ozan će ih preteći i predat će računar sa tim važnim podacima Harunu, kome toliko vjeruje. Nije ni svjestan koliko će štete tako nanijeti Džihanu. Ozkan se uvjerio da nije dobar otac, a na pragu je toga da izgubi i Džansu, svoju posljednju nadu. Ozkana će Džansuine riječi pribrati i uprkos protivljenju njegove sestre, Keriman, krenut će za bebom Džanom koja mu je bila povjerena na čuvanje. Međutim, Ozkan je ostao bez novca, i napravit će veliku grešku. Džansu želi da se Rahmi ispriča Gulseren za to što joj je učinio.


Paramparca-Slomljeni-39 epizoda (druga sezona)

Dilara javlja Dzandan da je Dzihan izasao. Džihan će izaći iz zatvora. Dilara se nije tome nadala, kada ga bude vidjela, šokirat će se. Džihanu je njeno ponašanje čudno, i ubrzo će saznati da mu je žena sa kojom je bio 20 godina u braku, zabila nož u leđa. Međutim, Dilara još uvijek nije udarila Džihana najjače što može. Dilara je krenula u potragu za računarom koji sadrži podatke koji mogu da dokažu da je Džihan nedužan. Odlazi kod Gulseren i prijeti njoj i Hazal. Sa druge strane, Ozan će napraviti veliku grešku i ugroziti cijelu porodicu. Sa druge strane, gdinu Rahmiju je dosadilo u zatvoru i odučuje da sarađuje sa Dilarom. Dilara ispituje zasto su izbavili Dzihana. Ozan zeli razgovarati sa majkom a Dilara kaze da izlazi te da ce kasnije razgovarati. Prijatelji iz škole zezaju se s Džansu zato što se vratila u predgrađe, a ona bježi s nastave i počinje se družiti sa mladićem s kojim provodi vrijeme vozeći se na motoru. Džanan se uspijeva nagoditi s bolnicom u kojoj su prije petnaest godina zamijenili Džansu i Hazal te u Ozkanovo ime uzima 500.000 $ odštete. Dzihan kaze Rahmiju da ce ga izbaviti iz zatvora i da se ne brine a Rahmi mu kaze da ga mora izbaviti inace ce biti jako lose. Ozkan ispraca sina i pita ga zar ga tako lako napusta i odlazi od njega. Dilara prijeti Hazal i kaze ako se taj racunar pojavi u javnosti da ce je unistiti a Gulseren kaze Dilari ako nastavi prijetiti Hazal i ako joj ista nazao ucini da ce ona nju unistiti...


Paramparca-Slomljeni 38 epizoda (druga sezona)

Dzihan i Rahmi su uhapseni. Uprkos svom pritisku policije, Džihan neće kazati gdje se nalazi računar na kome se nalaze snimci koji mogu opravdati njega i gdina Rahmija. Da bi zaštitio Hazal, Džihan će odustati od svega, i zajedno sa gdinom Rahmijem odlazi u zatvor. Gulseren je najveća podrška Džihanu u tim teškim danima. Džihan neće kriti zbunjenost kada u sobi za posjete vidi Haruna. Džihan i Harun se nisu vidjeli 20 godina, njihov ponovni susret će otvoriti stare knjige. Nakon Džananina istupa na sudu Džihanov odvjetnik savjetuje Dilari i Džihanu da obustave svoju brakorazvodnu parnicu i Hazal pošalju ka Gulseren do sljedećeg saslušanja. Džanan bi tako živjela s Dilarom i Džihanom, a Džansu s Gulseren. Međutim, Džanan i Hazal ne žele pristati na to.Džihan nije svjestan opasnosti koja mu se nalazi pred nosem. Harun se zakleo da će Džihanu oduzeti sve što ima, ženu, djecu, imovinu... Koristi ovu priliku da ode u vilu i približi se Dilari. Oboje su sada zajedno u vili, ali Dilaru očekuje veliko iznenađenje.


Paramparca-Slomljeni 37 epizoda (druga sezona)

Nakon sto Gulseren dodje zatekne Hazal na nogama te je zagrli od dragosti kada vidi da ona hoda. Dilara kaze Gulseren da prestane glumiti neduznu osobu. Gulseren daje Dzansu jorgan i posteljinu i baca joj.Džanan je unajmila Osmana kako bi joj javljao što se događa u Dilarinoj kući te priprema tužbu. Dzihan je ocajan jer mu neko postavlja zamke u firmi. Saznaje da je taj neko postavio granicu svim bankovnim racunima. Zasto je policija dosla do Dzihana, zasto pretresaju kucu. Zasto Ozkan place drzeci malenu bebu u rukama. Dolazi policija i do Rahmija, zasto ga trazi? Dilara neda policiji da ulaze u spavacu sobu ali oni daju nalog za pretres. Ko lezi nepomican u bolnici. Zasto policija odvodi Dzihana. Gulseren pada u nesvijest nakon sto sve vidi i cuje...


Paramparca-Slomljeni 36 epizoda (druga sezona)

Džihan je potresen Dilarinom odlukom da se razvede i pita se kako je Dilara koja je tvrdila da se nikada neće razvesti tako brzo promijenila mišljenje.Nakon svađe s Džihanom, Rahmi je odvezen na operaciju u bolnicu, no čini se da njegovo zdravstveno stanje nije ozbiljnije narušeno. Gulseren misli da je ona odgovorna za takvu Dilarinu odluku. Počinje novi život za Gulseren i Džihana. Harunovi planovi da uništi Džihana napreduju, korak po korak. Ovaj put je na meti gdin Rahmi. Harun je lahko uhvatio Haruna u zamku. Novi cilj je još jedan član porodice. Sa druge strane kod Džihana se sve komplikuje. Dolazi finansijska kontrola i čini se da se sve bliži kraju. Hoće li se saznati Hazalina tajna? Neriman je ulovila Hazal da može da hoda, snimala je tajno i prijeti joj. Hazal shvata da je Keriman opasna i ne prigovara joj. Stvar je trenutka kada će se Hazalina tajna saznati.


Paramparca-Slomljeni 35 epizoda (druga sezona)

Gulseren u koju je Ozan uperio pištolj morat će da donese hitnu odluku. Sa druge strane, Harun shvata da će najviše moći da povrijedi Džihana preko Gulseren. Harun je poslije mnogo godina blizu Dilare, a samim tim i blizu Džihana. Nisu samo Džihanovi poslovi u haosu, nego i njegov porodični život. Džihan je bespomoćan zbog provalije koja je nastala između njega i Ozana. Keriman će uloviti jednu koja je uživala u vili, Hazal. Keriman je shvatila da Hazal može da hoda i odmah je tu informaciju iskoristila za ucjenu. Dilara se osjeća usamljenom i opet je prihvatila Džandanino prijateljstvo, povjerovala u njega, a nije ni svjesna u kakvu prijetnju vuče svoju porodicu. Dilara donosi odluku koja će promijeniti njen život i život osoba iz njenog okruženja i time ih šokira.Dzihan moli da Hazal prizna Dilari da je ona podmetnula pozar.


Paramparca-Slomljeni 34 epizoda (druga sezona)

Gulseren i Dzihan sjede i ona mu kaze kako je cudno biti voljen. Džansu je svjedočila zbližavanju Džihana i Gulseren. Želi da se preseli kod svog biološkog oca, Ozkana, što remeti sav mir. Međutim, Džihan i Gulseren ovaj put neće ustuknuti, nego će zaštititi svoju ljubav. Gulseren nije svjesna da se nalazi pred najvećim životnim ispitom. Poslije Džihanovog priznanja da je zaljubljen u Gulseren, Dilara gubi nadu da će uspjeti da ga vrati. Harun se pojavljuje pred Dilarom u njenom najtežem trenutku, i to nije obična slučajnost, a tako misli i Dilara. Harun smatra Dilaru i Džihana odgovornim za smrt njegove mlađe sestre i godinama se sprema na osvetu. Džandan mu pomaže. Džihanova firma gubi na najvažnijem tenderu. Za Džihana su počela da zvone opasna zvona. Dzihan odlazi sa Gulseren do Dzansu i kaze Ozkanu da on voli Gulseren i da ona njega voli te odlaze zajedno. On zagrli Dzansu. On kaze Dzihanu da je Dzansu zbog njega napustila kucu.Dzihan prica sa Dilarinim ocem i dok mu on govori za Dilaru kako ga voli Dzihan kaze sta je sve spletkarila i sta radi sa djecom. Dzansu govori bratu kako je Gulseren i Dzihan vidjela da se ljube u basti. On je neizmjerno ljut. Dilaru sretne Harun. 


Paramparca-Slomljeni 33 epizoda (druga sezona)

Dzihan kaze sinu da bez obzira na sve on je njegov otac i to ce uvijek ostati. Harun smatra odgovornim Džihana i Dilaru za smrt njegove voljene osobe. Godinama gaji bijes i spreman je za osvetu. Gledajući fotografiju iz mladosti Harun uvijek kaže "Zažalit će što su živi" i počne sa planovima. Džhan je okupiran dešavanjima u vili i počinje da gubi kontrolu. On je neobaviješten o Harunu. Džihan se osjeća sigurnom jedino pored Gulseren, reći će joj da je spreman na oluju. Međutim, njihov razgovor će čuti neočekivana osoba. U vili počinje teško razdoblje za sve. Dilara želi da Gulseren od iz vile. Hazal će iskoristiti taj haos u vili i odigrati svoju veliku igru. Dilari Dzihan kaze da ne moze nikada reci da mu je stalo do nje jer ne zeli lagati. Dilara kaze da joj od Dzansu niko nije vazniji. S kim to Dzansu zeli da ide zivjeti? Dzansu odlazi kod Ozkana zivjeti. Hazal je u kolicima, da li ce prohodati? Ozkan pita sta je sa Hazal a Dzansu mu kaze da je pala niz stepenice i ostetila kraljeznicu. Dzansu kaze Gulseren kako je ona samo njih iskoristavala kako bi se priblizila njenom ocu. Dzansu se svasta nagovori Gulseren i kaze im dok je ona tuzna sto je Hazal hendikepirana zbog nje oni su zauzeti ljubakanjem, te tako Gulseren i Dzihan shvate da ih je vidjela pa da je zato ljuta..


Paramparca-Slomljeni- 32 epizoda (druga sezona)
Dilara govori Gulseren da ne mora vise da glumi jer ona vise nece toleristai to i nece joj preci preko svega. Ove sezone se ekipi serije "Slomljeni" pridružio i Bariš Falaj, u ulozi Haruna. Njegovo postojanje u priči, uzdrmat će sve. Gulseren i Džihan više neće obraćati pažnju na prepreke za njihovu nemoguću ljubav. Dešavanja koja su uzdrmala živote svih članova dvije porodice, opet će ih povezati na neočekivani način. Nemir u kući i bomba koja je eksplodirala u garaži najavljuju još veće probleme koje će uslijediti. Zvuk eksplozije pomiješat će se sa zvukom invalidskih kolica koja padaju u Bosfor. Čim sazna za veliku spletku zbog koje se Ozan nalazi u zatvoru, Džihan će shvatiti da se njegova porodica nalazi u velikoj opasnosti. Dilara, Dilara želi da Gulseren ode iz vile, a Džihan ne želi da svoju voljenu ženu, Gulseren baci u opasnost. Dilara puni glavu Hazal i kaze joj da Gulseren ne zeli ni nju niti Hazal vec da samo zeli Dilarin zivot, njenog muza, kucu i bogastvo. Iako se Gulseren pokusava opravdati i dobiti ono sto joj pripada, Dilara joj remeti sav mir i njen spokoj. Hazal kaze Dilari da mrzi Gulseren sto je Dzihan voli. Sta ce se desiti sa Hazal na kraju? Gulseren kaze Hazal da biti mati znaci patiti. S kim ce se Dilara naci??? Hazal pada u more. Dzihan govori Gulseren da je najhrabrija zena koju je ikad upoznao jer je spasila Hazal. Gulseren govori Dzihanu da se nije trebala roditi jer od kako je rodjena njena dusa je u komadicima. Dzihan kaze Gulseren da je mnogo voli, da je voli vise nego sto moze zamisliti a sve to cuje Dilara...
Noviji Stariji