Crna ruža nova sezona

Karagul
.Starije epizode.                .Novije epizode.

Crna ruža 111 epizoda (treca sezona)
Kadrije se bori za zivot, doktori je pokusavaju vratiti iz mrtvih. Kendal odlazi do Kenana u sobu i pokusa ga ubiti ali ga sprecavaju u tome. Kadrije je ipak jos u zivotu, bori se. Kendal dolazi kuci i zatekne sve kako sjede za stolom i krivo mu je, odlazi ljut a Asim izlazi za njim i kaze mu da se cuva i da se sto prije Kadrije oporavi. Kadrije se prisjeca snimka. Probudila se i place. Baran dobija vecinu nasljedja od Kadrije i biva sef fabrike. Kendalu je krivo sto je izgubio i sina i Sibel i sve. Ada, Maja i Baran odlaze do fabrike i dok ih istjeravaju Maja kaze da je fabrika sada njihova i da ih ne mogu istjerati vise. Ajse i Sibel su odlucile da se drze skupa i da pobjegnu. Sibel bjezi sa Ajse i malenim sa Kasimom ali ih Kendal prati. Sibel se uspije spasiti Kendala. Fabriku ciste Baran, Ada, Maja i pstala ekipa. Ebru je kod Kadrije i prica joj kako se sad sve sredilo, kako je Baran prihvatio kao majku i da je sve sad doslo na svoje samo da se jos ona oporavi. Dok su Ebru, Ada, Maja i Baran napokon skupa i sretni, dolazi ekipa sa puskama i pucaju im u kucu. Ko su ti ljudi? To su ocito ljudi koje su narucili Sahinovi roditelji da im se osvete..


Crna ruža 110 epizoda (treca sezona)
Nakon sto su nekako uspjeli doci do Kadrije odmah je odvoze u bolnicu ali male su sanse daprezivi jer je dugo bila u sobi koja je gorjela. Svi su u bolnici i placu. Ruzgar place i doziva nanu. Kenan je isto u bolnici jer je on i spasio te ga Kendal provocira dok se i on bori za zivot. Ozlem  je pocela da istrazuje za mezar. Da li je to Kadrije ipak umrla pa su svi shrvani kada dodju do vile koja je pusta bez nje? Koga ce Ozlem poceti daviti i koga Baran udara...


Crna ruža 109 epizoda (treca sezona)
Melek se izgleda bas bacila sa litice. Dolaze Kadrije i Kendal do njenog tijela i placu. Kadrije gleda u nju a Kendal joj prilazi i kaze kroz plac sta su to dozivjeli. Kadrije kada dodje kuci ulazi u Melekinu sobu i gleda njen krevet te joj odjednom zasijaju oci pune mrznje. U avliju Kadrije dolazi i Merdanov otac i puca ali ovaj put upuca Kenana koji je bio ispred Barana. Kadrije je takodjer uzela pusku i puca u zrak. Svi se okrecu. Baran drzi Kenana. Kadrije kaze kamo srece da je ona mrtva. Kadrije sve istjera ispred kuce te ulazi u kucu  i posipa Melekinu sobu i krevet benzinom te se moleci kod njenog kreveta zapali kucu. Svi su ispred kapije kada vide dim i pocinju razvaljivati vrata dozivajuci Kadrije. 


Crna ruža 108 epizoda (treca sezona)
Merdan je mrtav. Melek je ubila svog tek vjencanog muza Kendala okrivljuju za sve i zele da vrate Melek za to sto je priredila porodici Merdan. Sahinov otac i majka su ocajni i zele da Melek plati za to kao i Kendal. Kendal trazi Melek. Ozlem je nasla kasetu i Kendal dolazi do nje i udara joj samar. Ozlem spakuje stvari i bjezi. Sahinov otac dolazi do Kendala i kaze mu da ce polagati racune i biti kaznjeni i on i Melek za ono sto su uradili. Kendal odlazi traziti Melek i razbija staklo u tudjoj radnji. Kendalu prijete da ce ubiti Barana ukoliko ne presstane i kaze gdje je Melek. Melek seta sama bez ikoga i to putem bez povratka te govori sama sebi da se napokon osvetila. Staje na liticu i zeli da skoci u more. Da li ce Melek skociti? Da li ce Ebru spasiti Barana? Umjesto veselja ih je snasla velika tuga i panika..Sta ce biti sa njima..


Crna ruža 107 epizoda (treca sezona)

Melek nastavlja sa svojom osvetom. Odlucna je u tome. Melek se ipak odlucuje da se uda iako joj Kadrije udara samar i kaze da nece ici ona opet ipak odlazi i obalci vjencanicu i odlazi na svoje vjencanje. Ebru i ostali su tamo. Melek je sva kao van sebe ali ide prema stolu na kojem ce zakljuciti svoj brak. Da li ce Sahin Merdan biti sretan jer ce dobiti Melek za zenu. Melek se samo prisjeca Sabrija i Ozlem joj prebacuje zato. Melek zamislja kako upuca muza. Ozlem pita Melek da li je zasita voljela Sabrija. Kenan kaze Kendalu da ce sve platiti. Stavlja ga na liticu na kojoj Kendal visi. Kendal se izvlaci nekako sa litice. Melek trazi pistolj. Serdar kaze Adi da medju njima vise nista nema. Melek je napunila pistolj.Da li ce Melek zaista ubiti buduceg muza na vjencanju??Serdar se ljuti na Adu zbog trudnoce sto mu nista nije rekla, sto je krila od njega. Melek i Sahin su se vjencali. Melek je ubila Merdana Sahina, svog tek vjencanog muza.




Crna ruža 106 epizoda (treca sezona)
Kendal poludi kada nadje test kod Ade, i vuce je za kosu pitajuci je je li to njeno. Ona mu kaze da nece njemu polagati racune. Baran je taj koji Kendala zadrzi da ne udari Adu. Serdar je dosao i doziva Adu koja ga gleda bez rijeci. Kendal odlazi do Sibelinog stana i razvaljuje vrata a ona doziva pomoc. Kadrije i njena sestra se svadjaju. Ona kaze Kadrije kako vise ne moze izdrzati. Kendal pred svima kaze da je Ada trudna. Serdar je gleda. Baran gleda Ebru dok spava i place a Narin mu je iza ledja. Ozlem pronalazi novac. Melek je obukla vjencanicu. Kadrije gleda neki snimak., Kendal kaze kako je Ada osramotila porodicu., Kendal zatekne Ozlem dok uzima pare. Kendal i Kenan odlaze na sukob te nakon sto Kenan zapali vatru i napravi od nje krug pocne se udarati sa Kendalom..


Crna ruža 105 epizoda (treca sezona)
Ebru pronalazi pismo u kome se spominje da se nesto desilo Baranu te odmah poziva Narin i pita je da li se i sta se desilo Baranu da joj odmah kaze. Baran je odlucio da malo ode od sviju da odmori mozak. Melek razgovara sa Kadrije i kaze joj da je sudbina Ebru jako losa, kako je samo patila kroz zivot. Kadrije se zamisli nakon sto joj to Melek kaze. Serdar zaprosi Adu pokazujuci joj prsten i pitajuci je da li se zeli udati za njega. Ozlem odlazi doktoru i saznaje da je trudna. Ozlemina sreca je neizmjerna. Emine pronalazi test za trudnocu i pita se ko ga je koristio od ukucana. Sta se desilo sa Kenanom i njegovom majkom zasto su pali u nesvijest. Sta je bilo sa Mehdijem. Ozlem odlazi i na ultrazvuk i place od srece sto vidi svoju bebu napokon. Ebru i Kendal ponovo dolaze u sukob...


Crna ruža 104 epizoda (treca sezona)
Baran je potpuno drugaciji nakon sto mu je Maja rekla neke stvari vezane za njega i njegovo djetinjstvo. Baran odlucuje da se drugacije postavi prema Ebru. Ebru i Narin odlaze sa Baranom camcem da porazgovaraju. Baran govori Ebru kako ne moze da shvati kako su ga kao malu bebu mogli ostaviti, kako su imali srca a Ebru mu kaze da ona nije ni znala da je ziv, kako bi ga rado prigrlila da je znala. Ozlem je saznavsi da je Mehdi Sibelin i Kasimov sin odlucna da naudi djetetu. Ozlem odlazi do Mehdija i kaze mu da je jos malo ostalo do njegova kraja. Kasim ugleda Ozlem te joj zaprijeti a ona pada u nesvijest te je on uhvati, Melek se stalno prisjeca svoje ljubavi te se odlucuje na jedan iznenadjujuci potez. S kim se to Kendal odlucuje ujediniti protiv Kenana i ko mu se priblizava i sa intimne strane. Ozlem Kadrije zakljucava. Kendal se odlucio da zatrazi od jedne vrlo pouzdane osobe da stavi otrov u Kenanovu hranu sto ona i uradi. Kenan jede tu hranu, da li ce ga kostati. 


Crna ruža 103 epizoda (treca sezona)
Kendal saznaje da je Mehdi Kasimov sin, da nije njegov te ga to saznanje odvodi do ludila. Kendala odvodi policija. Ozlem je saznala da je Ajse Kasimova kcerka i nju je to sokiralo. Baranu nije dobro te ga odvode u bolnicu. Sve je  zamrseno. Ebru, Narin kao i Kendal su u policiji. Kendal trci za Mehdijem, trazi ga ali mu ne moze prici. Ne dozvoljavaju mu. Baran je toliko ocajan i sav bijes iskali na Ebru kojoj ne dozvoljava da ganaziva sinom. Ebru je ljuta. Melke je uzela pistolj i prati nekoga. Kendal govori za Kasima i Sibel kako Mehdi nije njihov sin. Ozlem je puna mrznje i kaze da ce svi poloziti svoje racune. Koga Kendal udara? Na koga Melek puca? Ebru je pustena iz pritvora i odlazi do Barana koji lezi a Narin je nemocna u pritvoru kao i Kendal. Nakon sto se Baran izgalami na Ebru dolazi Maja koja mu itekako ima dati par pitanja, pita ga ko mu je nekoliko puta spasio zivot, ko se zrtvovao za njega, ko mu je dolazio u bolnicu u posjetu jedini i jos mnogo toga, a Baran ostaje bez rijeci te pita Narin i Ebru da li je to istina???


Crna ruža 102 epizoda (treca sezona)
Narin ostaje ziva ipak. Kendal se svadja sa Baranom na krovu i Kendal gurne Barana. Baran pada na zemlju s krova. Ebru odvozi Barana u bolnicu i hvata Kendala za vrat govoreci mu da je on kriv za sve te da ce ga ubiti ukoliko se Baranu nesto desi. Narin je uplasena kao i Ebru. Kendal uhvati Sibel za vrat i pita je gdje mu je sin. Narin se svadja sa Ebru ponovo za Barana i kaze joj da se ne zna brinuti za sina. Ebru sjedi pored Barana i kaze mu da ce od sada sve biti drugacije i da ga nece vise nikada napustiti. Kenan spasava Sibel i kaze da se nece vise priblizavati Sibel. Baran je josbez svijesti...Dolazi policijai privodi Kendala..


Crna ruža 101 epizoda (treca sezona)
Nakon sto Baran zapali fabriku, onda nastaje belaj jer tu dolaze i Narin., Ebru, Narin ostaju zarobljeni u plamenu. te dolazi Baranda ih spasi ali ostaje i on s njima zarobljen. Ebru i Maja koja kasnije pocinje da se gusi u dimu ali to nije najgora stvar jer su oni na krovu svi i Baran pokusava da spasi Narin ciju ruku i drzi ali obzirom da klizi ruka Narin ga pusta i pada sa krova zgrade.. Baran je ocajan. Kada Kendal dodje do fabrike on se sokiran, sjedne i place. Svi su ocajni nakon svega sto se desilo a Baran place za Narin. Sta ce se desiti, je li to Narin umrla???Sada je porodica Kadrije sve izgubila u pozaru, sada su na samom pocetku ponovo. Ebru krivi Kendalaza sve, da je kriv on zbog svega. Dok se Ebru bori za zivot nakon pozara,njene kcerke dolaze ponovo u nezgodnu situaciju. Kenan i Kendal su ponovo poceli rat. Dok Ebru pokusava stati nanoge neocekivana situacija snalazi nju i njene kcerke, da li ce to biti novi pocetak ili mozda kraj za njenu porodicu??


Crna ruža 100 epizoda (treca sezona)
Baran ih samo gleda a one se pocnu prepucavati ciji je sada sin, te Narin kaze da ce mu sev objasnit a Ebru kaze da ce svi otici,  on, njegove sestre i ona. Baran nakon toga vrisne i kaze im da mu je jasno hajde sto je Kendal znao i sutio i krio, pa Narin tako jer bojala se da ga ne izgubi, ali zasto Kadrije, od nje se nije nadao da mu je tolike godine krila da mu je majka neka druga osoba. Baran je poludio skroz. Nakon sto se Barna istrese kaze kako je u redu sto Ebru kaze da ce otici, otici ce oni a sta ce oni koji ostaju ovdje koji su ga takodjer voljeli. Baran staje pred Narin i kaze joj sta da joj sad kaze, u takvoj je situaciji da ne zna sta bi  joj rekoa, kako je nazvao. Nakon sto se na sviju istrese, Baran im kaze da se ni slucajno niko ne pojavljuje njemu na oci te da odlazi sam do vikendice da odmori. PoslijeBarna uzima sve svoje stvari koje je imao kaomali i zapali ih. Baran odlazi Kenanu. Sutradan Baran od ocaja odlazi na ocev mezar te baca zemlju sa njegovog mezara govoreci zasto ga je mrzio, zasto ga je ostavio i nakon svega lagao?Baran zapali skladiste za koje mu je Kendal prijetio da ga ne smije dirati...Kenan savjetuje Barana...Asim nadje Barana pored vode kako sjedi i kaze mu da ni njemu nije bio zivot bajan ali mora da nastavi dalje. Ajse odlazi na fakultet, Kasim je prati. 


Crna ruža 99 epizoda (treca sezona)
Baranu se izvinjava Kadrije i kaze mu da im oprosti svima jer su to krili od njega, jedini to on nije znao kao ni Ebru i kcerke. Ona je znala kao i Narin koja ga je uvijek smatrala sinom. Baran samo place i dere se na sav glas pitajuci se zasto se to bas njemu moralo desiti. Ebru dolazi kuci i zatekne sve stvari Baranove kada je bio mali i njegove igracke. Narin joj je ostavila sve stvari cak i slike kada je Baran bio mali. Maja kaze Adi da je Baran njihov brat. Narin nazove Oguza i kaze mu da je Baran saznao sve i da nije nimalo dobro. Sibel je kod kuce  i Kendal dolazi i zeli da udari Sibel. Baran je prvo prosetao citav dan te se tek onda odlucio pojaviti pred Ebru i Narin u vilu. Ispred su se Kenan i Kendal svadjali, Kendal prijeti Kenanu pistoljem. Ozlem odlazi bratu na mezar. Melek je i dalje van sebe. Kome li ce Baran poletjeti u zagrljaj? Baran dolazi kuci i svi su ispred cekaju njegovu reakciju. Narin ga imenuje sinom a poslije nje i Ebru a Baran ih samo gleda..


Crna ruža 98 epizoda (treca sezona)
Ebru dolazi i zeli prijaviti ubistvo. Melek drzi Sabrija koji je na izdisaju. Sabri umire na Melekinom krilu, da li ce ga spasiti?  Oguz pita Ebru da li je ona ubila Fatiha i zasto a ona mu isprica sve sta je bilo te sebe okrivljuje za to da je ona kriva. Ebru privodi Oguz u pritvor. Melek nazove hitnu i dolazi te odvode Sabrija i ona je s njim, moli Boga da prezivi. Kadrije dolazi do Narin i kaze joj da je doslo vrijeme, da je sve gotovo te da ide. Kendalov sin i Sibelin je prohodao. Doktor izlazi i kaze Melek da mu je zao da nije mogao spasiti Sabrija. Sabri je zaista umro. Melek je van sebe. Ozlem donosi Sibel njenog sina. Ozlem odlazi od Kasima i Sibel. Ajse kaze Kenanu da nikad nece dati brata Sibel i njemu. Ada saznaje da joj je majku odvela policija. Melek dolazi kuci sva van sebe i Kadrije saznaje da je Sabri umro. Ozlem je sokirana. Ozlem odlazi majci. Ada i Maja dolaze i kazu istinu Oguzu. Ebru se spasava. Kenan kaze da se ne brine da ce se i djevojke spasiti. Covjek kojeg je Ada udarila je ziv nije umro. I on dolazi u policiju. Adai Maja su spasene kao i Ebru od strane Kenana. Kendal je taj koji je sve to nastimao Adi i Maji ali ga je Kenan otkrio. Narin kaze Baranu koji stoji iza njih da ga mnogo voli i da to nikad ne zaboravi bez obzira na sve. Kadrije zove Barana da sjedne pored nje te mu kaze kako je njegov otac Murat sve njih lagao, kako je ostavio maleno dijete, malenu bebu, i da je ta mala beba zapravo on, Baran. Kadrije kaze Baranu da je on sin od Murata i Ebru, da je njegova prava majka Ebru te da su mu Ada i Maja sestre. Baran ne moze da vjeruje sta  mu Kadrije kaze te pada...


Crna ruža 97 epizoda (treca sezona)
Maja kada sazna da joj je Baran brat sokira se i pita majku kako to i kako im je to otac slagao i sakrio. Maja je izbezumljena. Kendal je sada u sasvim drugom imidzu, sav je promijenio izgled. Narin ponovo trazi utociste u Oguzu. Sabrija upucaju dok ceka Melek koja izlazi iz kuce. Da li ce Sabri umrijeti. Ebru svaki tren iskoristava kako bi rekla Baranu da joj je sin. Ebru odlazi u polciiju i kaze oguzu da ima jednu prijavu da zeli prijaviti jedno ubistvo. Kendal i Kenan su ponovo u svadji i prijetnjama. Maja se zeli baciti sa litice i Baran je spasava jer dolazeci do nje kaze da su oni brat i sestra kako ce ostati bez nje te se zagrle...Da li su to saznali da su braca i sestre??


Crna ruža 96 epizoda (treca sezona)
Ada samo gleda u Kendala i kaze da je ubila covjeka. Ebru se bori sa zivotom, doktori je pokusavaju spasiti. Prisjecajuci se Barana Ebru se ponovo vrati u zivot. Ada baca pistolj jer policija dolazi i kaze joj Maja da ona nije nista kriva jer se samo branila. Ada pita Kendala sta da rade sada a Kendal kaze da se smiri da skonta sta ce reci i da ce joj pomoci ako se samo smiri i Maja joj kaze da je nju spasavala i da se smiri. Kendal kaze Adi i Maji da uzmu covjeka kojeg su ubile i da mu pomognu da ga odnese u auto i da ociste krv dok nije policija dosla. Na kraju dolazi Baran koji ih natjera da prije vremena odu iz kolibe. Ada i Maja sa Kendalom kopaju grob za covjeka kako bi ga zakopali. Ada je izbezumljena. Na kraju ga zakopaju dok ih niko nije vidio te odlaze kuci. Ada sanja kkao joj stavljaju lisice oko ruku. Ebru se budi i jedini je Baran pored nje i Ebru joj kaze da je sad tren da kaze Baranu da joj je sin i da vise nista nece da je sprijeci. Ebru prica sa Baranom i zeli mu reci da mu je majka i dolaze Ada i Maja. Ada i Maja dolaze kod Ebru i kaze joj Ada da je ubila covjeka. Narin dolazi takodjer kod Ebru. Ebru je poprilicno dobro i dolazi kuci. Ada prica sa njom i kaze da je jako strah te da je samo spasavala sestru i da je sad njena kcerka ubica. Ajse odlazi kod majke. Ebru kaze Maji da joj je sin ziv, da je njen brat ziv i da je Baran njen brat...


Crna ruža 7 ili 95 epizoda (treca sezona)
Ebru je u pozaru i gubi se pomalo ali Baran dolazi i pokusava da spasi Ebru. Ebru mu kaze da je znala da ce doci. Emre smiruje Maju koja je zabrinuta za majku. Baran i Ebru su zaglavljeni u pozaru. Ebru kaslje i ponestaje im kisika. Pozar se sve vise siri. Baran je uspio nazvati pomoc. Narin je kasnije dosla i pokusala uci ali ubrzo nakon toga je vidjela kako Baran je uspio izaci sa Ebru i drzeci i trljajuci Ebru ruku moli je da bude dobro. Sve to vidi Narin koja je ljuta zbog toga. Hitna vozi Ebru u bolnicu. Oguz dolazi u vilu i pita gdje je Narin ali Ozlem kaze da nema nikoga. Kenanu javljaju da je Ebru bila u pozaru te on tako prenese Adi i Maji. Ada i Maja odlaze u bolnicu. Narin dolazi kod Kendala i pocne ga daviti. Narin nakon sto ustane Kendal moli Kendala da joj pomogne a on je pita sta je uradila a ona mu kaze da je zapalila Ebru ali da je dosao Baran koji je spasio. Kendal je iznenadjen. Sve cuje Ozlem. Ajse je dosla kod Kendala i uperila pistolj u njega te joj on laze ali ona mu kaze da je gledajuci u oci laze. Kendal joj kaze da ih je sve Sibel lagala. Ajse sva ocajna odlazi do Kasima pitajuci ga ko je on i sto je tako blizak sa njom i Sibel te mu kaze da je svima vjerovala ali da se tako razocarala da ne moze vise, nakon toga je Kasim zagrli jer mu je tesko a ne moze joj reci istinu. Svi su pored Ebru. Oguz je pored Narin dok ona govori kako se ne moze spasiti od Ebru. Oguz je pita od koga se ne moze spasiti. Koga ce Ada udariti cekicem i da li ce umrijeti ta osoba. Dolazi Kendal koji je sve to vidio i gleda puls te osobe i kaze Adi i Maji da je mrtav...


Crna ruža 6 ili 94 epizoda (treca sezona)
Narin se budi ali Ebru je van sebe. Narin je sada zabrinuta.Kadrije je napokon ustala ali je dosla kod Kendala i dere se na njega. Baran pita Ozlem gdje su Ebru i Narin. Melek i Kadrije se pomire. Zagrle se. Narin moli Ebru da se probudi ali nista. Narin ostavlja Ebru u autu i odlazi na cestu te je tu sretne policajac koji je poveze. Narin nista ne govori sta se desilo. Maja i Ada odlucuju da odu sa Ruzgarom i odlaze u autobus ali Ruzgar je cuo njihov razgovor kako ne zele majku vise i on bjezi iz autobusa. Baran je sa Ajse i traze Adu i Maju. Ruzgar saznaje da je Baranov brat. Ada i Maja traze Ruzgara. Ruzgar kaze kako ga je strah da ga sestre zele odvesti a da vise nece vidjeti majku. Ada i Maja pronadju Ruzgara. Ebru se budi u autu a zvoni joj telefon zove je Baran. Kasim moli AJse da se ne boji njega da samo zeli razgovarati. Ada i Maja se vracaju i bivaju kod Serdara i Oguza. Kenana nazove Kasim i kaze mu da kaze Ajse da ga se ne boji. Kenan kaze Ajse da vjeruje u sve sto joj Kasim kaze. Ajse moli Kasima da je odvede majci a on joj kaze u redu kceri odvest cu te. Narin odlazi do auta ali tamo gleda u Ebru te nakon sto vidi da je gorivo curilo odlucuje da zapali Ebru kako bi jedina bila sa Baranom. Onda se sjeti kako je Ebru spasila kada su u moru prevrnule se sa camcem te kako je Ebru grijala. Narin uzima Ebru i vodi je u neku kolibu. Ajse dolazi kod Sibel. Baran uporno trazi Ebru. Narin je sa Ebru u nekoj stali punoj sijena i pali fenjer te zeli otici ali Ebru svjesna da je Narin zeli ubiti baca fenjer te sijeno pocinje goriti ali Narin se izvuce i bjezi a Ebru ostaje u stali koja gori. 


Crna ruža 5 ili 93 epizoda (treca sezona)
Ebru kaze Kendalu da zna da je on podmetnuo njenoj djeci da dodje policija i da kaze za spletku. Kenan moli Ebru da ide sa njim te da ce sve rijesiti na miran nacin. Ebru kaze da ce Kendal platiti za to sta je uradio. Ajse nakon sto je pucala ispred nje se nadje Kasim koji je po prvi put gleda kao kcerku. Ajse je upucala u ruku Kasima. Ajse pita Kasima gdje joj je majka a on je nazove kcerkom. Baran je dosao kod Ajse i vidi Kasima a Kasim uzima pistolj od Ajse i kaze joj da ostane tu gdje jeste. Baran dolazi kod Ajse i grli je. Narin se poprilicno oporavila. Ozlem drzi djecaka koji place te joj Narin daje lijek koji treba dati djetetu. Melek, Kadrije, Ada i Serdar su kod Kadrije u kuci i svi su potisteni zbog svega. Ebru je dosla kod Kadrije samo da vidi djecu. Ebru dolazi i hvata Narin za vrat pitajuci je kako je mogla to uraditi kako je mogla navratiti kcerku protiv nje. Sestra dolazi kod Kadrije govoreci joj da mora vise da ustane. Ebru kaze Narin da je Baran njen sin te da ce uzeti svoju djecu i otici s njima. Narin joj pokusava reci da se smiri dok joj Ebru kaze da je Maaja u zatvoru. Narin daje novac da ga da Ajse. Ebru zove Barana i kaze da mora s njim razgovarati. Maja je izasla iz zatvora. Narin uzima auto i stavlja Ebru u auto i kaze joj da je lijepo upozorila i da je ocito nije shvatila i kaze joj da joj nikad nece prepustiti Barana da toga bude svjesna. Narin nagazi na gas a Ebru je smiruje i kaze da stane ali ona ne staje. Narin skrece sa puta i njih dvije slete u provaliju s autom...


Crna ruža 4 ili 92 epizoda (treca sezona)
Ada dolazi taman kada policija odvodi Maju. Ebru je nesto zbunjena kao da ima osjecaj da se nesto desava. Ruzgaru je pozlilo kada je vidio da policija odvodi njegovu sestru. Kasim je izbezumljen kada mu Sibel kaze da je Ajse njegova kcerka. Baran sav ocajan zove Narin a Narin je sa Ebru u vikendici. Maja je izbezumljena zbog svega. Kasim zove Kenana i Ozlem te im kaze da Sibel nije nimalo dobro. Maja kaze da mora izaci iz zatvora. Baran dolazi kod Ebru i Narin i kaze im za Maju. Doktori dolaze da pregledaju Sibel i kazu da mora na operaciju. Sabri je pobjegao. Ebru odlazi do Maje u zatvor i Maja je i ne gleda sto tesko pada Ebru. Ajse je htjela otici iz kuce ali je Ozlem spasila. Kasim odlazi do Kenana i moli ga da mu pomogne te da ce uraditi sta god treba samo da spasi Sibel jer je Ajse njihova kcerka. Sabri je otisao do majke. Sabri nakon toga odlazi do Ozlem i pita gdje je Melek te da je mora vidjeti samo na kratko. Ozlem nece reci gdje je Melek. Ebru saznaje od Rize nesto vezano za fabriku. Ebru saznaje da je Kenadal kriv za to sto je Maja u zatvoru. Ajse uzima pistolj i puca...


Crna ruža 3 ili 91 epizoda (treca sezona)
Ebru stoji ispred Barana i on je pita gdje je Narin a Narin je pobjegla iz bolnice. Ebru dok stoji ispred Barana govori u sebi da mu je ona majka i da bi bila najsretnija da mu moze to i reci. Kendal sjedi sa Ajse i prica joj za Sibel. Ebru je od svega sto se izdesavalo zaboravila na Ruzgara te ga spremnog za skolu Maja i Ada izvode govoreci joj da je zaboravila da je majka i njemu. Ebru gleda u njih sva izgubljena. Ebru kaze Baranu da je Narin dobro i da ne brine. Ada se nagovori majci te uzima Ruzgara i odvodi ga u skolu. Narin dolazi u vilu i gleda u Ebru sva zadihana. Ebru je izgubljena kada je ugleda. Narin moli Barana da je uvede u sobu i da ne idu u bolnicu. Kasim trci kroz livadu i trazi Sibel. Nalazi je na zemlji svezanih usta. Ajse dolazi kuci i uzima stvari kupi. Baran je grli i kaze da ne ide nigdje da joj je potreban. Kasim dolazi do Kenana i kaze mu za Sibel. Ebru sjeda sa Kenanom i sve mu isprica kako je svu djecu izgubila. Sibel je pred smrt, jedva dise i govori Kasimu sta treba uraditi. Sibel kaze Kasimu da Ajse njemu povjerava te mu prizna da je Ajse njegova kcerka. Policija dolazi i hapsi Maju te pretrazivaju radnju jer su dobili dojavu za drogom. 


Crna ruža 2 ili 90 epizoda (treca sezona)
Nakon sto je Sabri pucao u Narin slucajno, Narin pada i ostaje bez svijesti a Baran moli Ebru da mu pomogne. Sabri je pobjegao a Baran uzima Narin na ledja i nosi je govoreci joj da ce sve biti u redu. Ebru je vsa izgubljena. Sabrija ganja Melek i pita ga sta se desilo. Sabri bjezi sa Melek. Kendal je dosao do Kenana i pred svima uperio pistolj u njega. Kendal pita Kenana gdje je Sibel, misli da je sve to igra Kenana i nakon sto mu Kenan kaze da nema Sibel kod njega on ne vjerujuci u njegove rijeci kaze svojim ljudima da pretraze kucu. Kenan je naredio da otmu Sibel i to Kasim je taj koji je sa njom i on je oteo. Sibel mu kaze da se skloni da ode on joj daje pistolj i kaze da ga jedino moze ubiti pa preko njega mrtvog otici. Kenadal sav uznemiren odlazi i pita Ozlem gdje je Sibel i njegov sin. Ebru samo place gledajuci u Barana,. Sabri kaze Melek da je pucao u Narin , slucajno. Baran i Ebru su doveli Narin u bolnicu i Ebru ga tjesi. Narin je van zivotne opasnosti. Baran sjedi u bolnici izmedju Ebru i Narin. Narin ponovo trazi od Ebru da ne kaze Baranu da joj je sin ali Ebru sa sigurnoscu kaze da je Baran njen sin i da ce mu reci. Barana nazove Ajse i trazi od njega da je nadje. Baran pronalazi Ajse. Kenan uzima Mehdija i dize ga u zrak govoreci da je znaci on to Kendalovo blago. Melek cuje da je Baran Ebruin sin...


Crna ruža 1 ili 89 epizoda (treca sezona)
Ebru je sva uznemirena i sretna jer je saznala da je Baran njen sin i stoji ispred njega govoreci mu da moraju hitno razgovarati te ga naziva sinom. Narin koja je ocajna zbog svega ne zna sta da radi te pokusava sprijeciti Ebru da prica. Neko je uperio pistolj u Kenadala. Ozlemin brat sada bjezi od policije koja ga ganja. S druge strane Melek je stavila omcu oko vrata zeli da se objesi i stoji samo na knjigama te se prisjeca svih zadnjih desavanja. Taman da Ebru kaze Baranu da joj je sin, Kadrije pada u nesvijest. Neko je pucao u Kendala, ko je to, to je ista djevojka Gulsum koja je vidjela da je Kendal ubio  Firata. Ozlem je otisla na sprat i vidi da Melek visi i da se zeli objesiti te dok pokusavaju da otvore vrata koja je Kendal zakljucao, Melek se pusti i objesi. Da li ce prezivjeti ili ne?Ebru pada na zemlju jer jos uvijek ne moze da vjeruje da je sin njen ziv i da je to Baran te kaze Asimu da je Baran njen sin. Svi su uspjeli uci u sobu i dizu Melek sa konopca. Melek spasavaju Baran i Ozlem. Kadrije je shrvana od kako je vidjela da joj dijete visi. Narin moli Ebru da ne kaze Baranu. Ebru pita Narin kako je mogla sve to uraditi, kako joj je mogla napraviti toliku nepravdu. Ozlem pokusava da razgovori Melek, ali ona ne progovara. Sabri dolazi kod Melek i zove je, iako Baran zeli da ga sprijeci on zove Melek. Sibel odlazi sa malim a Ajse je moli da stane. Sabri i dalje zove Melek a Baran ga sprecava ali mu Sabri uperi pistolj govoreci da se skloni. Nakon sto Melek otvori vrata Sabriju on ugleda uze, a Kadrije pita Melek gdje ide, a Melek kaze da joj je brat htio oduzeti zivot i da odlazi sa Sabrijem, da nema drugog izlaza. Kadrije je moli da ne ide ali ona insistira te je odvodi Sabri. Sibel bjezi sa malim a Sabri sa Melek. Baran ide za Sabrijem i Melek sa pistoljem. Melek kaze Sabriju da je napokon sretna. Oguzu jave da je Sabri pobjegao i da je oteo Melek te otisao sa njom. Kendal dolazi kuci i vidi sta se desilo. Kendal i Kenan se nadju na putu i Kenan mu kaze da je dosao pomoci. Sibel je oteta sa djetetom. Nakon sto Sabri i Melek udju u camac za njima ide i Baran a za njim opet Ebru i Narin. Nakon sto Ebru zovne Barana sinom, Narin sva ocajna zeleci da se rijesi Ebru kako bi ostala sa sinom , doda gas te Ebru spadne sa camca te Narin nastavi sa voznjom govoreci da sve to radi zbog sina. Oguzu i Serdaru se pokvarilo auto te stoje na putu  i nazove Oguz Narin ali se ona ne javlja te on kaze da je ovaj put zaista gotovo. Narin se sjeti kako joj je Ebru spasila zivot te se vrati po nju i pomaze joj da se popne na camac. Iako je sve to Narin uradila, Ebru kaze da ce Baran saznati da mu je ona majka a Narin joj kaze da li zna da ce je Baran nakon toga mrziti jer mu je krila da mu je Ebru majka. Sibel su zatvorili sa djetetom. Baran, Narin i Ebru trce za Melek i Sabrijem. Narin dok trci ugleda pistolj i uperi ga u Ebru zeleci je ubiti ali opet ne moze. Kendal pita Ajse gdje su mu sin i Sibel, a Ajse mu kaze da su oteti i gdje su da on njoj kaze. Kendal je udara. Baran pronalazi Melek i Sabrija i cuje se pucanj, ali taj pucanj je bio upucen kao opomena. Kendal dobije sliku od cipelice svog sina. Sabri drzi uperen pistolj u Barana a Baran u njega i Narin da bi sprijecila da Baran ne puca otima od Barana pistolj i Sabri pada i slucajno opali metak koji odlazi direktno Narin u stomak. Narin se zahvaljuje Bogu sto je njen sin ziv i sto je nju pogodio metak te nakon toga gubi svijest. Da li je Narin umrla?'
Noviji Stariji