Serija Dolina suza druga sezona epizode

Sjever Jug-Dolina suza-Kuzey Guney

Dolina suza 86 epizoda
Posljednja epizoda obiluje napetim situacijama kroz koje vas vode glavni likovi. Do sretnog kraja, još je mnogo izazova pred Kuzeyem i Cemre. Naime,na dan vjenčanja Cemre ima predosjećaj da će se nesto loše desiti. Guney dolazi u Alijevu šumu, te nakon otvorenog razgovora s Kuzeyem, slomljen svojim djelima, prijeti da će izvršiti samoubistvo. Nakon niza dešavanja, Kuzey i Cemre konačno krunišu svoju ljubav brakom i odlaze započeti novi život.


Dolina suza 85 epizoda
Stigao je i dan vjenčanja i posljednje pripreme su u toku. Međutim, Guney ne prestaje stvarati probleme Kuzeyu. Sami ima predosjećaj da će mu taj dan istovremeno biti i najsretniji i najtužniji dan u životu. Banu se sprema za operaciju. Cemre je sigurna u svoju odluku da ne želi Zeynep na svom vjenčanju.


Dolina suza 84 epizoda
Kuzey i Cemre konačno provode ugodne trenutke daleko od svih problema i nedaća. Demet pomaže Cemre da pronađe savršenu vjenčanicu, no Zeynep će im stvoriti nevolje. Guneyu u posjetu dolazi Deniz. Gdin Husein posjećuje Cemre i njenu majku. Guney se bori s duhovima iz prošlosti, no da li će uspjeti da ih se riješi?


Dolina suza 83 epizoda
Guney se jako loše osjeća u svojoj koži i nigdje ne može pronaći mir. Sami mu govori da ide u vojsku, ali to samo izaziva svađu između njih. Zeynep je istovremeno i sretna i tužna zbog Cemreinog i Kuzeyevog skorašnjeg vjenčanja. Banu proživljava psihičke krize zbog trudnoće, jer joj savjetuju da izvrši abortus, pošto lijekovi koje koristi škode bebi.


Dolina suza 82 epizoda
Banu je i dalje u mukama zbog Guneya, te njeno stanje postaje haotično. Čak i posluga u kući saznaje za njenu trudnoću. Čini se da će Guney ipak završiti u zatvoru. Kuzey je van sebe jer više nije siguran šta se dešava, ipak, ne želi prihvatiti da je Guney kriv. Svi koji su u bilo kakvoj vezi s porodicom Sinaner bivaju podvrgnuti istrazi zbog ubistva Sumera Tezkana.


Dolina suza 81 epizoda
Banu stalno ima noćne more u vezi s Guneyem, a ponovni susret s njim skoro je dovodi do ludila. S druge strane, Cemre i Kuzey maštaju o svom savršenom zajedničkom životu. Sumer Tezkan je ubijen, policija istražuje slučaj, a najviše se sumnja na Barisa. Gđa Ebru prebacuje krivicu na Guneya.


Dolina suza 80 epizoda
Can se trudi pružiti podršku Banu i po pitanju posla. Huseyin prosi Gulten, no ona mu govori da u njemu vidi samo istinskog prijatelja. Cemre predlaže Kuzeyu da se vjenčaju tajno, daleko od svih, jer ima loš predosjećaj. Bariš smatra Sumera krivcem što su njegovi mutni poslovi izašli na vidjelo, te mu oduzima život. Po običaju, Kuzey je glavni osumnjičeni za njegovo ubistvo...


Dolina suza 79 epizoda
Kuzey pronalazi Sumera. Vijesti o Banuinoj trudnoći izlazi u novinama, za Guneya ovo je nova prilika da joj se približi. Gđa Ebru ne može pronaći Barışa i traži pomoć od policije. Guney pokušava doći do Ferhatove kćerke. Gđa Gülten misli da je pronašla svoju kuću iz snova, no pitanje je da li je ona zapravo zainteresovana za kuću ili njenog vlasnika?


Dolina suza 78 epizoda
Can i Venus savjetuju Buraku da otkrije policiji da je Bariš taj koji ga je pokušao ubiti. Guney prati razmijenjene poruke između Šeref i Simay, te tako saznaje da Deniz uskoro dolazi u Istanbul. Cemre se plaši da bi im Bariš mogao zadati posljednji udarac, no Kuzey joj govori da im on više ne predstavlja opasnost.


Dolina suza 77 epizoda
Sami i Handan dogovaraju detalje u vezi s Kuzeyinim i Cemreinim vjenčanjem. Cemre i dalje ne može preći preko Zeynepine ljubomore zbog čega najviše ispašta njihov posao. Gulten odlazi u potragu za novom kućom. Kuzey i Cemre pokušavaju držati u tajnosti datum vjenčanja, no Zeynep to ipak govori Guneyu. Guney daje dokaz Kuzeyu o tome ko je zapravo htio ubiti Buraka.


Dolina suza 76 epizoda
Venus otriva da je Banu trudna. Can daje zeleno svjetlo Buraku da razglasi njihovo partnerstvo. Aynurina ljubomora prema Handan sve je veća što dovodi do novih svađa između nje i Samija. Guney nalazi snimak koji dokazuje da je on podmetnuo pištolj u Burakov auto. Kuzey i Cemre zakazuju datum vjenčanja.


Dolina suza 75 epizoda
Kuzey drži Cemre u neizvjesnosti, te joj za rođendan kupuje knjigu, dok se ona nadala zaručničkom prstenu. Bariš dolazi u posjetu Guneyu te mu nudi novac u zamjenu da skine ljagu s prezimena Sinaner. Kuzey ipak zaprosi Cemre u svom stilu i na jako romantičan način, dok ona ostaje bez teksta na sve to.


Dolina suza 74 epizoda
Guney nastavlja sa svojim oholim planom i čini sve kako bi uništio Banu. Komesar Šeref traži od Simay da ga izvještava o svakom Guneyevom koraku. Kuzey odlučuje da zaprosi ljubav svog života. Cemre konačno izvlači dobit iz braka sa Barišem. Samijeva nova supruga sve teže podnosi njegovu bliskost sa Handan i zahtijeva da se presele iz kuće u kojoj žive.


Dolina suza 73 epizoda
Kuzey pronalazi Cemreinu listu želja u kojoj se svaka želja tiče njega i njegovog dobra, te shvata da je njena ljubav prema njemu neopisivo velika, te odlučuje da je zaprosi. Bariš je na tragu Guneyevih planova, te saznaje da i Simay ima veze s tim. S druge strane, Guney uživa u tome da psihički zlostavlja Banu.


Dolina suza 72 epizoda
Barišu nije nimalo drago zbog saznanja da je Guney otac Banuinog djeteta. Ebru brine za Banuinu sigurnost te angažuje osiguranje da prate svaki njen korak. Cemre i Handan konačno zakopaju ratnu sjekiru. Problemi između Kuzeya i Guneya ponovo zbližavaju Handan i Samija. Kuzey ne odustaje od potrage za Deniz. Guney svoje ohole planove saopštava Simay.


Dolina suza 71 epizoda
Zbog nesavladive ljubomore, Guneyu opet malo nedostaje da napravi novi incident na proslavi Šerefovih i Demetinih zaruka. Nakon toga, Cemre shvata da će on uvijek stajati između Kuzeya i nje, a Zeynep je nagovara da žrtvuje svoju ljubav za mir između braće. Guney sprema osvetu Sinanerima, a Simay svaki njegov potez dojavljuje komesaru Šerefu.


Dolina suza 70 epizoda
Simay je uhapšena zbog neposjedovanja radne dozvole i Kuzey odlazi na sud da je vidi. Zeynep je dobila otkaz, jer Banu ne želi imati veze ni s kim ko je podsjeća na Guneya. Simay je oslobođena optužbi, jer Bariš je izjavio da ona nema ništa s njegovim pokušajem ubistva. Burak govori Kuzeyu da je njegov najveći neprijatelj Guney.


Dolina suza 69 epizoda
Policija dolazi u noćni klub u kojem je Simay zaposlena, te od vlasnika traži radne dozvole radnica, posebno Simayinu. Kuzey se još jednom grdno prevario u Guneyu, te odlazi da se obračuna s njim. Ebru smatra da je Guney i dalje velika prijetna za njenu porodicu. Cemre moli Kuzeya da se ne uvaljuje u nove probleme, te da konačno krenu putem svoje sreće.


Dolina suza 68 epizoda
Cemre je uvjerena da Guney ima loše namjere kad su u pitanju ona i Kuzey, te upozorava Kuzeya da mu previše ne vjeruje. Priznaje da ju je ljubav prema Kuzeyu napravila boljom osobom. Banu i Can počinju sa intenzivnim druženjem, što Barišu i Ebru apsolutno odgovara. Kuzey saznaje od Banu da Bariš nije postavio nikakav uslov za Cemreinu slobodu...


Dolina suza 67 epizoda
Handan prisluškuje telefonski razgovor između Simay i Guneya. Guney traži Simayinu pomoć da Bariša smjeste iza rešetaka. Kuzeyev posao sa savijačom napreduje svakim danom, zbog čega je Cemre jako ponosna. Handan dolazi u pekaru kako bi razgovarala sa Samijem i govori mu da je jako potreban Guneyu. Banu i Guney se svađaju, te on u napadu bijesa odlučuje potpisati razvod braka.


Dolina suza 66 epizoda
Handan napušta vilu Sinaner s nimalo dobrim uspomenama. Guney dolazi kod Demet i traži Šerefa, ali bezuspješno. Policija dolazi u hotel u Izmiru u kojem odsjeda Simay što priziva i nove probleme. Kuzey i Cemre uživaju u zajedničkim trenucima, te se prisjećaju prošlosti. Guney se na sve moguće način pokušava izvući iz beznadežne situacije u kojoj se nalazi.


Dolina suza 65 epizoda
Handan pokušava uvjeriti Banu da se predomisli i ostane u braku s Guneyem, ali Banu je istrajna u svojoj odluci. Zeynep otkriva Cemre gdje se nalazi Kuzey. Bariš se konačno suočava s Burakom i govori mu cijelu istinu. Cemre odlazi kod Kuzeya, ali i dalje ih još nešto spriječava da budu skupa.


Dolina suza 64 epizoda
Banu odlučuje okrenuti novu stranicu u svom životu i saopštava Guneyu da će se razvesti od njega, što njega dovodi u stanje šoka. Šeref je u potrazi za Simay, a u tome mu pomaže i njena prijateljica iz bara. Handan je u panici jer je svjesna da će uskoro morati napustiti vilu Sinaner. Bez obzira u kakvoj situaciji se našao, i Guney ima svog asa u rukavu...


Dolina suza 63 epizoda
Guney se ponovo sastaje sa Meldom, te se slažu oko toga da ne smiju rizikovati sa zemljištem koji namjeravaju prodati. Cemre ponovo tuguje za Kuzeyem. Deniz dolazi da razgovara s Barišem. Burak i dalje sumnja u Bariša, a njegove sumnje dodatno potpiruju Deniz i Guney. Banu konačno daje do znanja Meldi i Guneyu da vrlo dobro zna njihove namjere.


Dolina suza 62 epizoda
Bariš zahtijeva od Kuzeya da ode daleko kako bi promijenio svoju izjavu i oslobodio Cemre. Kuzey traži od Guneya da mu kaže u kakvoj su vezi Simay i Bariš. S druge strane, Bariš više ne želi u svom životu ni Kuzeya ni Cemre i moli komesara da ne kaže Kuzeyu za njegovu aferu sa Simay. Cemre konačno izlazi iz zatvora, te saznaje da je Kuzey napustio grad.


Dolina suza 61 epizoda
Komesar Šeref pruža Kuzey podršku u teškim trenucima. Cemre se osjeća loše, te zatvorenice pozivaju doktora da je pregleda. Gulten se zahvaljuje Ebru i Guneyu što pokušavaju pomoći da Cemre što prije bude na slobodi. Banu govori da je svjesna svega što se dešava, čak i toga da je Melda imala aferu s Guneyem.


Dolina suza 60 epizoda
Iako mu je bilo jako teško, Bariš ipak svjedoči da je Cemre da koja ga je napala. Simay razgovara s Barišem, i on joj govori da će platiti za ono što mu je uradila. Handan ne želi zlo Cemre, a li govori Kuzeyu da je ona ta koja je kriva za sve njihove probleme, kao i za razdor između njega i Guneya. Guney govori Banu da i on želi usvojiti dijete.


Dolina suza 59 epizoda
Gulten dolazi u posjetu Cemre, i jako je tužna što je njena kćer iza rešetaka. Poseban posjetilac istog dana je i Kuzey i dolazi jako emotivnog susreta među njima. Gulten se kaje što je ikad predložila barišu da oženi Cemre. Kuzey obećava Cemre da je više nikad neće ostaviti samu.


Dolina suza 58 epizoda
Pravi krivac za napad na Bariša je Simay, koja je saznala da ju je Bariš samo iskoristio. Kuzey i Guney razgovaraju, te mu Guney govori da je spreman sve zaboraviti ukoliko mu prizna da voli Cemre. Zeynep moli Šerefa da poduzme mjere opreza u vezi s Kuzeyem koji bi mogao dodatno komplicirati situaciju. Bariš se budi iz kome i čeka se njegova izjava o cijelom događaju.


Dolina suza 57 epizoda
Bariš je teško povrijeđen i nalazi se ubolnici, a Cemre je glavna osumnjičena za napad na njega. Kuzey pokušava saznati šta se zaista desilo te noći. Simay se čudno ponaša. Zeynep sumnja da je Venus izvršila napad na Bariša. Ebru je bijesna na Guneya. Cemre je u pritvoru, a Gulten je očajna zbog toga, pri čemu joj g. Huseyin i ostali pružaju podršku.


Dolina suza 56 epizoda
Simay je tužna zbog toga što je Bariš smatra samo zabavom. Banu primjećuje da se Guney čudno ponaša. Guney otvara dušu Handan i govori da se kaje jer je pustio Cemre iz svog života. Kuzey se konačno sastaje sa Šerefom i detaljno razgovaraju o svemu, te mu govori da dobro pazi Demet. Bariš je i više nego odlučan u tome da razdvoji Cemre i Kuzeya.


Dolina suza 55 epizoda
Održava se svečanost na kojem se proglašava stupanje akcija firme Sinaner na berzu. Bariš se trudi da javnosti predstavi svoj brak kao idealan. Cemre i Kuzey se ponovo zbližavaju. Šeref govori Kuzeyu da istinski voli Demet .


Dolina suza 54 epizoda
Demet i dalje pokušava razgovarati s Kuzeyem, što on kategorički odbija. Guney je u inostranstvu, a Banu ga namjerava iznenaditi svojom posjetom. Burak i Venus skupa dolaze na zabavu koju organizuje Banu povodom svog oporavka. Melda i Guney su dogovorili romantičnu večeru, ali im Banu kvari planove.


Dolina suza 53 epizoda
Cemre nudi pomoć Kuzey u vezi s Cihanom, ali Zeynep ju je preduhitrila i to joj se nimalo ne sviđa. Banu predlaže Guneyu da usvoje dijete . Simay provodi noć s Barišem. Šeref obavještava Kuzeya da je Mirza umro u zatvoru. Deniz je jako tužna i pogođena njegovom smrću.


Dolina suza 52 epizoda
Banu se vraća svojim obavezama u zakladi, a djeca koju susreće bude u njoj majčinski instinkt. Guney i Melda pokušavaju kriti svoju aferu pred njom. Sami obavlja posljednje pripreme za njegov zajednički život s Aynur. Handan mijenja imidže, te se potpuno preobražena pojavljuje kao nepozvani gost na vjenčanju.


Dolina suza 51 epizoda
Kuzey razgovara sa Cemre i govori joj da joj Bariš više neće moći nauditi. Bariš je pretučen i bijesan, te povlači sve veze da se agonija razvoda s Cemre produži. Kuzey je još uvijek ljut na Demet, i ne želi je saslušati, te joj govori da je slobodna da živi svoj život. Guney razgovara s inspektorom Šerefom i raspituje se o glavnom osumnjičenom za Ferhatovo ubistvo, Mirzi Čeltiku.
Noviji Stariji