Elif 378 epizoda

Elif trazi majku sa Hametom. Kenanu i Melek je tesko zbog ELif. Gondzaje otisla na pregled i tamo sretne zenu koja je skoro pa u istoj situaciji kao ona. Nedzdet govori Gondzi kako zaista zeli da budu porodica, on ona i njihov sin. Nedzdet kaze da jesu oboje grijesili ali da se pomire i da ce zaista biti dobri roditelji.

Rabije i Indzi setaju i naidju na Elif. Alije kaze da smjesti sobu za Melek. Melek odlazi u Elifinu sobu bas na krevet gdje je i ona lezala. Tugce spava sa Melek u istom krevetu. Ahmed i Elif i dalje traze Melek. Elif je dosla bas ispred svoje kuce. Bas u trenu kada je Elif htjela da dodje do majek, Arzu dolazi i sprecava je u tome. Elif se sakrije. Elif se svega sjeti. Erkut dolazi i sprecava Arzu da naskodi dalje Melek. Elif i Hamet se vracaju kako bi se Elif smirila. Godnza se nalazi sa zenom s kojom se srela u bolnici i trazi do nje bebu da joj da. Zauzvrat ce joj dati novac.

Gondza i ta zena odlaze do doktora i traze s njim odgovor da beba od nje ide Gondzi. Nedzdet pocinje da dodiruje Gondzi stomak ali ona pokusava to da odbija kako ne bi shvatio da nema stomaka. Elif kaze Rabije da se sad sjeca svega.

<< Starija epizoda        Novija epizoda >>
Noviji Stariji