Skandalozan potez: Di Maria je ovako odgovorio na zvižduke?


Real je dobio Celtu 3-0, a Angel di Maria našao se na naslovnicama, iako nije zabio niti je igrao dobro. Navijači su mu zviždali dok je izlazio, a on se primio za genitalije
Nogometaši madridskog Reala uspješno su krenuli u 2014. godinu. Real je na Santiago Bernabeuu slavio protiv Celte 3-0 uz dva gola Cristiana Ronalda. Portugalac je golove posvetio nedavno preminuloj legendi portugalskog i svjetskog nogometa, Eusebiju. No španjolski mediji šokirani su ponašanjem argentinskog nogometaša Angela di Marie.

Njega je Carlo Ancelotti zamijenio u 64. minuti utakmice. Navijači su mu zviždali, a Di Maria im je odgovorio tako da se primio za genitalije. Ancelotti smatra kako to nije ništa posebno.

- Nije pošteno da navijači zvižde Di Mariji. Ali momčad je nakon te izmjene reagirala dobro - kazao je Ancelotti, dok je Jese u ime igrača rekao: - Di Maria ima našu podršku. Nitko u svlačionici nema problem s onim što je učinio. Umjesto Argentinca Ancelotti je na teren poslao Garetha Balea.

Di Maria tvrdi kako njegova gesta nema veze s navijačima. - Nisam to napravio zbog zvižduka. Pa moja obitelj je bila na stadionu. Neću valjda njima to pokazati - kazao je argentinski nogometaš nakon utakmice.

24sata.hr

Post a Comment

Noviji Stariji