Vjerojatno niste imali pojma da se sve dogodilo sasvim slučajno


I dok su se neki godinama borili da bi došli do zvjezdanog statusa, neki su se na vrhu našli sasvim slučajno.

Evangeline Lilly često navode kao jedan od glavnih razloga uspjeha serije Lost, a prije nego ju je serija proslavila, radila je kao stjuardesa. Sasvim slučajno ju je opazio agent agencije Ford Modeling dok je hodala ulicom jednoga grada u Kanadi.

Na ovoj listi nalazi se i Steven Seagal. Njega je slučajno otkrio agent na talente Michael Ovitz, koji je god njega trenirao aikido.

Pamela Anderson je danas poznata diljem svijeta, ponajviše zahvaljujući seksi izazovnim fotografijama u Playboyu. Lovac na talente ju je sasvim slučajno otkrio u publici na jednoj nogometnoj utakmici.

Hulk Hogan bio je samo još jedan basist još jednog underground benda u Tampa Bayu, dok nekoliko hrvača nije vidjelo njegov potencijal. Dok je trenirao kako bi postao hrvač, započela je i njegova filmska karijera.

Dok se Jack Nicholson borio da ostvari filmsku karijeru, Burt Reynolds je igrao nogomet. Iako ga nije zanimala gluma, dobio je stipendiju na račun uloge koju je odlično odigrao u srednjoškolskoj predstavi.

I Jason Statham je na ovoj listi. Prije nego je postao poznat kao glumac, na londonskim je ulicama prodavao nakit i parfeme. Uočio ga je agent, sasvim slučajno.

Marilyn Monroe navodno je bila ljubavnica mnogih poznatih muškaraca, uključujući i Johna F. Kennedyja. Njena karijera krenula je uzlaznom putanjom nakon što se pojavila na naslovnici magazina Yank. Bila je samo jedna od radnica u tvornici streljiva kad ju je primijetio fotograf, te joj savjetovao da se okuša u filmskoj industriji zbog lijepog lica.

Johnny Depp htio je postati rock-zvijezda nakon što mu je majka kupila gitaru. Na nagovor Nicolasa Cagea, Johnny Depp je otišao na jednu audiciju, a danas je jedan od najpoznatijih glumaca.




Haber.ba

Post a Comment

Noviji Stariji