FOTO Stravičan sudar kod Vojnića: Poginuo vozač automobila

U teškom sudaru automobila i kamiona poginuo je vozač automobila jutros oko 9 sati na državnoj cesti D6 u mjestu Okić kod Vojnića, javlja PU karlovačka. Automobil smrtno stradalog vozača je sisačkih registracijskih oznaka. Kamion s prikolicom ima slovenske registarske oznake

Kamion je išao prema Vojniću i našao se u lijevom zavoju kad mu je u suprotnom pravcu pristizao osobni automobil. Sudar je bio direktan te je automobil udario u prednji dio kamiona iako je kamiondžija pokušao izbjeći automobil. Prizor na mjestu nesreće je stravičan, automobil je potpuno smrskan, dok je kamion polegnut u usjeku pored ceste, prenosi KA portal.

 Kamion je prevozio sulfat za izbjeljivanje papira tako da su na mjesto nesreće pristigli i vatrogasci koji moraju osigurati da se kemikalija ne izlije u okoliš. Policijski očevid je u tijeku te se utvrđuju okolnosti nesreće. Njime će se utvrditi uzrok i okolnosti prometne nesreće, odnosno je li osobni auto prešao na dio kolnik kojim je u suprotnom smjeru naišao kamion s prikolicom slovenskih registracija, ili se kamionska prikolica zanesla i prepriječila osobnom automobilu. (Hina/D.B.)

dnevnik.hr
Noviji Stariji