![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdNdoeM5iBwUUZ2yNLLIR2hr34TJJp3NxVwXocepj9to84ssAH-UZwl8yMtShUpXZs84VzjrP1BOtHaQ9DApHlilKNVTcf36fLX0qqsIVpkJ_mvdWjEch1vdLXcaDWZw7w1oYDjk2fSxY/s1600-rw/download.jpg)
1. Pile okrenite na leđa. Oštrim nožem prvo odrežite vrh krila na mjestu gdje je pregib s hrskavicom
2. Batak povucite prema van. Dio koji spaja batak s prsima zarežite nožem. Potom povucite batak prema dole kako biste pronašli spoj kosti. Taj dio primite rukom i izvucite ga iz sredite dok kost ne počne pucati. Nožem između rascjepa zarežite hrskavicu i predio koji će se sam početi povlačiti za nožem.
3. Potom okrenite pile i pronađite sredinu prsa. Zarežite nožem duž hrskavice vrha prema dnu s unutrašnje strane. Potom to isto napravite s vanjske strane. Primite prsa i lagano režite prema unutrašnjosti povlačeći meso prema sebi.
4. Raširote krilce. Primite ga i vucite ga prema gore dok ne pukne kost. Zarežite hrskavicu i mesnati dio oko nje koji je spojen s prsima.
haber.ba