Anes Ibrišimović fascinirao Kaldrmom

Ti to tako savršeno radiš! Sve je na svom mjestu u tvom pjevanju. Svaka ti čast – rekao je profesor Emir Mejremić, poslije čega su članovi žirija Anesa ponovo nagradili najvećim ocjenama: dobio je opet tri desetke!


Ukoliko je Eldin Huseinbegović čuo Anesa Ibrišimovića koji je u večerašnjoj emisiji showa „Zvijezda možeš biti Ti“ pjevao njegovu pjesmu „Kaldrma“, sigurno se oduševio! Ovaj mladi takmičar, jedan od najboljih u ovoj sezoni ZMBT, ponovo je pokazao raskošnost svog glasa, emociju, fantastično je vladao scenom…

Anes je u proteklih nekoliko takmičarkih emisija među najboljim u svojoj grupi. Iz sedmice u sedmicu sve je uspješniji na sceni, a u njegovoj interpretaciji ne samo da uživaju gledaoci koji ga maksimalno podržavaju svojim glasanjem, već i članovi žirija. Kako reče nedavno hanka Paldum, jednostavno svi uživaju slušajući Anesa dok pjeva.

- Ti to tako savršeno radiš! Sve je na svom mjestu u tvom pjevanju. Svaka ti čast – rekao je profesor Emir Mejremić, poslije čega su članovi žirija Anesa ponovo nagradili najvećim ocjenama: dobio je opet tri desetke! Oduševljen Anesovim pjevanjem, večerašnjem nastupom bio je i Duško Kuliš, specijalni član žirija u večerašnjoj emisiji.

Ovaj momak rodom iz Zavidovića ponovo je u Hayatovom studiju imao najviše navijača. Ni ovoga puta nije izigrao njihovo povjernje. Zaslužene visoke ocjene za Anesa Ibrišimovića!


(Zeportal.net)
Noviji Stariji