Pepeljuga po epizodama

Muchacha italiana viene a casarse

Pepeljuga 59 epizoda
Itana ne zeli da izgubi Pedra te prilazio Pedru i kaze mu da nije znala da svira i pjeva ali da joj se svidjelo te mu prilazi i grli ga gledajuci u Fiorellu koja je u konjusnici. Djiana je pala u nesvijest i on joj je dao prvu pomoc te je dosla sebi. Itana grli i ljubi Pedra namjerno jer zna da je Fiorella unutra, a Pedro joj kaze da zeli biti sam kako bi nesto rijesio. Benito donosi Djanu u rukama. Fiorella pita sta se desilo i Benito joj kaze da je jahala brzo i pala sa konja. Itana odlazi Loisi i isprica joj sve sta se desilo i sta je vidjela kako bi izvukla pomoc od nje. Benito sad provodi vrijemesa Djanom. Pedro pita Fiorellu zasto ga je ostavila onu noc i otisla, a on je trazio. Hulijeta cuje razgovor Serhija sa jednom zenom. Sonja govori Pedru da je dijete njegovo. Fiorella sjedi dok Itana i Loisa razgovaraju o vjencanju i putovanju sa Itanom  i Pedrom te joj pricaju o tome, iako Pedro nema pojma  o tome. Djana odlazi doktoru na kontrolu i doktor joj kaze lose vijesti ali joj kaze da se mora boriti. 


Pepeljuga 58 epizoda
Sonjina majka govori Loisi da je dobro sto je se sjetila. Pedro govori Fiorelli da se sama ispita sta i prema kome osjeca, da njega ne vrijedja, misleci na to sto je Vitorio dosao i odsvirao joj serenadu te nakon sto je uzela cvijece koje joj je poklonio, Pedro je pomislio da je ona opet odlucila da bude sa njim. Fiorella je zbunjena njegovim rijecima jer je sigurna u svoje osjecaje prema njemu. Rael se prisjeca oca i desavanja dok je bio mali. Benito se oporavio. Djana odlazi do Raela i pita ga da li je dobro, a ona mu kaze da ce mu pomoci da se oporavi. Rael joj se zahvali sto mu je pomogla i pronasla ga. Fiorella razgovara sa Benitom i kaze mu da ne pogrijesi u ljubavi kao sto je ona pogrijesila. Djiana jase konja sa Benitom. Fiorella opet vidi Pedra kako se ljubi sa Itanom i ljuti se a on joj kaze da nema pravo da se ljuti. Pedro govori Fiorelli da ga boli to sto je ona bila sa Vitoriom i Benitom. Nakon toga joj kaze kako je voli i kako zeli da bude s njom te joj odsvira serenadu i pjeva pjesmu za nju dok Itana sve to slusa. 


Pepeljuga 57 epizoda
Benito ljubi Roksanu nakon svega. Djiana kaze Raelu da ne zeli biti vise sa njim jer je vidjela da se ljubi sa Roksanom te da joj je sve jasno jer je nije htio predstaviti svojim prijateljima na fakultetu ali on joj obecava da ce se promijeniti ali ona mu kaze da ne zeli nista vise s njim. Fiorella se pomirila sa Pedrom ali mu daje uvjete za to. Sonja kradom daje novac majci da Osvaldo ne sazna. Napokon su se Pedro i Fiorella poceli ponovo smijati. Djiana place dok je Fiorella sretna i Fiorella je pita sta se desava. Fiorella prica Djiani sta joj je rekao Pedro. Pedro je odlucio da odsvira serenadu Fiorelli i postavi joj stosta, ali ga preduhitri Vitorijo koji je postavio ovaj put zamku Pedru i otisao odsvirati serenadu Fiorelli prije njega. Fiorella kao i Pedro su sokirani kada su vidjeli Vitorija. Sonjina majka dolazi u vilu kod Sonje i Osvalda. Raela nadju na podu i zovu doktora. 


Pepeljuga 56 epizoda
Pedro govori Vitoriju kako je vidio njegovu zarucnicu da se ljubi s nekim. Anibal govori Fiorelli da njoj sa njim ne treba posao, da se ne brine. Dok Sonja sjedi u kaficu, dolazi njena majka i pita je da li je se sjeca a Sonja je samo gleda nakon cega joj ona kaze da je njena majka. Benito je dosao kuci i Djiana ga docekuje a Rael i Roksana je gledaju. Sonja pita majku gdje je bila cijelo vrijeme. Sonjina majka joj sve isprica gdje je bila i sta je radila. Fiorella se pokusava opravdati Vitoriju da nije nista bilo izmedju nje i Anibala da je to Hulijeta od nje trazila. Vitorijo sad ima drugacije misljenje o Fiorelli dok se Fiorella pokusava opravdati on joj ne vjeruje. Sonja prihvati svoju majku i pomaze joj ali joj kaze da mora naci posao. Osvaldo je nakon toliko vremena opet sretan. Fiorella je rekla Vitoriju da se ne zeli udati za njega. 


Pepeljuga 55 epizoda
Osvalda i njegovu bivsu strasti povezuju ponovo. Sonja silazi na dorucak i pita osoblje jesu li vidjeli Osvalda ali joj svi kazu da nisu. Hulijeta se zeli povezati sa Serhijom u potpunosti. Sonja pita Osvalda gdje je bio cijelu noc a on joj kaze da to nije briga nje. Pedro zaustavlja Fiorellu i prica sa njom o Benitu ali ne vjeruje joj kad mu kaze da su ona i Benito samo prijatelji. Hulijeta opet trazi od Fiorelle da joj pomogne te joj obecava da je nikada nece ostaviti samu i da ce joj pomagati u svemu. Sonja nesto sumnja te sad stalno ide do Osvalda kako bi saznala o cemu se radi. Vitorio odlazi do Pedra na posao. Fiorella odlucuje da pomogne Hulijeti i to da ide do njenog muza kako bi on nesto Fiorelli uradio da bi je slikala Hulijeta da ima motiv kako bi se razvela od njega te se tako spasila. ..


Pepeljuga 54 epizoda

Nakon sto Pedro kaze kako je bio jednu vece sa Sonjom baka to cuje i kaze sta, onda Pedro shvati da razgovor slusa baka. Fiorella razgovara sa psihologom. Fiorella mu se na kraju zahvaljuje jer joj je pomogao da razbistri misli. Pedro pokusava da objasni baki sta se desilo sa Sonjom. Hulijeta trazi pomoc od Fiorelle. Osvaldo ponovo ljubi staru ljubav. Itana dolazi u sobu kod Pedra i baca ga na krevet te mu kaze kako joj je nedostajao. Pedro se pokusava odvojiti od nje. Fiorella kaze Benitu da je donijela jednu vaznu odluku i da je to odluka da se nece udati za Vitorija i on misli kako ona zeli njega te je poljubi i u tom trenu ulaze Roksana i njegov otac te odmah izadju iz sobe. Itana pokusava da vodi ljubav sa Pedrom ali on ne zeli. Fiorella kaze Benitu sta je to uradio a ona kaze da je pogrijesio a ona mu kaze da ga smatra prijateljem samo a on joj kaze da je zaljubljen u nju te da nikad nije izgubio nadu. Fiorella je otsila do Vitorija kako bi mu rekla da zeli raskinuti zaruke i vjeridbu...


Pepeljuga 53 epizoda

Dolazi Benitov otac i kaze im kako se mora Benito odmarati te da izadju iz sobe. Hulijeta nadje Serhija na zemlji kako lezi. Zovu ambulantu i ona ga doziva jer joj nista nije jasno ni sta mu se desilo. Adella pokusava da dokaze Fiorelli da nije Pedro kriv. Pedro je nesto saznao vezano za Vitorija i sad ga ucjenjuje sa tim govoreci mu da se nada kako i Fiorella zna za to. Posto Pedro ne moze vise da slusa Sonjine gluposti odlucuje da ide reci Osvaldu da se nesto desilo medju njima kako bi ga ona ostavila na miru. Dok je Pedro pokusavao da kaze Osvaldu, Sonja dolazi i preprijeci ga da kaze istinu Osvaldu te preokrene temu na to kako su mislili da naprave iznenadjenje za Loisu i da svi skupa otputuju. Serhija dovode kuci i Hulijeta kaze sta mu se desilo. Sonja pita Pedra zasto je htio reci sve a on joj kaze kako gubi strpljenje te da ne moze vise da je trpi. Pedro govori Itani za noc koju je proveo sa Sonjom a razgovor slusa baka. 


Pepeljuga 52 epizoda

Nakon sto Sonja kaze Osvaldu kako je Fabio odveo na kliniku kako bi joj uradio abortus i nakon toga Osvaldo poludi. Benito je zaprijetio Pedru jer misli da je htio ubiti. Pedro iako se pravda da mu kocnice nisu radile, niko ne vjeruje. Roksana ulazi kod Benita u sobu i kaze mu kako se uplasila. Pedro posto vise ne moze da podnese sto ga Fiorella vrijedja, odlucuje da zaprosi Itanu i kaze joj da bude njegova djevojka te to kaze pred bakom i Fiorellom, Fiorelli bas i ne biva drago. Iako Fiorella zeli da ode, baka joj ne daje. Erik je ljubomoran te se svadja sa Djianom jer je bila kod Benita. Sonja ponovo puni glavu Pedru glupostima oko djeteta. Pedro pita Fiorellu zasto toliko ide posjecivati Benita, a ona mu kaze da je on kriv za njegovu nesrecu te da zbog toga ide. Pedro joj kaze ako ga zaista voli povjerovat ce mu da su mu kocnice bile otkazale. Fiorella ipak opet pocinje da govori kako je on sad sa Itanom i da ce biti sretni. Benito je otpusten iz bolnice. Pedro kaze Fiorelli neka bude sa covjekom pored kojeg se osjeca kao zena i ode od nje. Fiorella je sa Vitoriom i Benitom te se pojavi i Pedro koji postaje ljubomoran kada je vidi sa njima znajuci da je i Benito zaljubljen u nju te im Fiorella vikne u facu kako nece biti ni sa jednim od njih.


Pepeljuga 51 epizoda
Pedro pokusava reci Fiorelli da je sve to bila nesreca, Fiorella mu kaze kako je Benitov zivot sad u opasnosti zbog njega i njegove glupe ljubomore. Sonja govori Fabiju da je prevario i da je doveo tu. On joj kaze da ima pravo jer je dijete njegovo. Itana pokusava da u teskim trenutcima osvoji ga ponovo. Benito se budi i Fiorella je pored njega te se zahvaljuje Bogu sto se probudio, govori mu kako ce sve biti dobro ali Benito je gleda kao zenu , ne kao Fiorellu. Itana pokusa poljubiti Pedra. Sonja se prisjeca kada joj je doktor rekao da joj je beba mrtva. Vitorio govori Pedro kako se spasio ponovo, a Pedro mu kaze kako je to bila nesreca samo. Djiana place a Roksana je gleda govoreci joj da ne bude smijesna. Vitorio govori Pedru da ostavi na miru Fiorellu. Sonja nagovara Osvalda da ubije Fabija. Benitovi roditelji dolaze da vide Benita. Benito ne zeli da vidi Pedra, ali nakon sto mu kazu roditelji da to nije bilo nista drugo do nesrece. Pedro kaze Benitu da za njega Fiorella vise ne postoji, a to ona cuje. Sonja govori Osvaldu da ne zeli izgubiti tu bebu. Pedru je tesko i place govoreci da je Fiorella za njega proslost...


Pepeljuga 50 epizoda
Fiorella govoir Pedru sta je uradio a Pedro govori da kocnice ne rade. Benita odvoze u bolnicu a Pedro takodjer nije dobro iako Fiorella govori da je Pedro kriv za sve. Policija uzima izjavu od Pedra. Baka saznaje da je Pedro dozivio nesrecu. Fiorella pokusvaa da dobije Djianu da joj javi za Benita. Profesor kod Roksane nadje novcanik od druge cure i tako je ponovo napravi budalom pred cijelim razredom. Osvaldo se ne osjeca dobro. Federika krade jedan kljuc. Doktor kaze Fiorelli da sad samo mogu cekati i da nista ne moze obecati. Benitovi roditelji dolaze u bolnici i saznaju da je na intenzivnoj. Federika rovi po kancelariji. Djiana i Roksana saznaju za nesrecu. Itana dolazi u bolnicu i biva pored Pedra a Vitorijo dolazi i biva pored Fiorelle. Djiana vjeruje Pedru. Itana i Fiorella se svadjaju i prebacuju jedna drugoj...


Pepeljuga 49 epizoda
Fiorella i Pedro se svadjaju i ona mu kaze da ne moze vise. Benito dolazi i kaze Pedru da zna da mu je sef ali mu kaze da ne zeli da vara vise Fiorellu. Baka daje jednom uposleniku da prati Itanu. Svu ukucani sjede za vecerom. Opet je za vecerom prica o Pedru i Itani. Fiorella sjedi za istim stolom i guta sve. Djiana je sretna jer je danas prvi dan njene skole kao i Roksani i Eriku te se tu rastaju  i odlaze na cas. Roksana postavlja Djiani nesto iza stolice. Doktor postavlja nesto Sonji u solju. Pedro prati Benita i Fiorellu. Pedru je neko prekinuo kocnice od auta te on nailazi na Fiorellu ali  ne moze da zakoci te Benito skace i spasava Fiorellu ali Benita udari Pedro koji se takodjer zapuca autom u drvo. Roksana gvoori pred svima u skoli da je Djiana bolesna od srca. Fabio govori Sonji da se ne brine da ce sve rijesiti, dok Sonja jos nije popila caj Fabiju govori Sonja zar se ne brine jer je dijete njegovo te da ce Osvaldo mozda saznati to. Osvaldo je taj koji je popio Sonjin caj. Pedro se budi i Federika ga zove sva preplasena jer je ocito ona ta koja je rijesila kocnice Pedra. Fiorella je dobro ali Benito ne reaguje, Pedro im prilazi i dolaze hitna kola...


Pepeljuga 48 epizoda
Pedro razgovara sa bakom i saznaje neke stvari za koje ranije nije znao. Roksana i Federika dolaze do kancelarije Roksane i zele uci ali im sekretarica prvo ne dopusta ali im ne moze zabraniti. Sekretarica im kaze kako je Pedro rekao da ne moze niko uci bez njegova dopustenja. Osvaldo i Sonja su otisli u laboratorij da urade nalaze. Sonja ubjedjuje Osvalda da je dijete njegovo a on joj uporno govori da nije idiot. Fiorella je otisla Vitoriju i igra se sa bebom koja je dosla kod Vitorija. Djiana saznaje da je Benito zaljubljen u Fiorellu. Benito vraca Fiorellu kuci. Sonja i Osvaldo su dosli kuci i Sonja trazi Pedra te mu kaze da nemaju puno vremena jer su rezultati sutra te da ce Osvaldo saznati da je dijete njegovo. Sonja kaze Pedru da pobjegnu sa bebom. Pedro se smjeska te je poceo da sumnja da dijete nije njegovo jer je Sonja toliko sigurna da je dijete njegovo. Benito govori Fiorelli da mora uraditi pravu stvar prije negoli pogrijesi. Osvaldo je shvatio da je doktor neki sumnjivac koji radi nalaze Sonji te da ce ga ubiti i njega i porodicu ukoliko mu sklaze. Doktor trazi od Sonje novac da bi sve uradio kako zeli ali Sonja placuci kaze da je ta beba njegova te da mora uraditi sve sto trazi. 


Pepeljuga 47 epizoda
Pedro govori baki sta to ona prica i odakle joj to pravo. Osvaldo ne vjeruje da je beba njegova te trazi od Sonje da idu u laboratorij kako bi uradili nalaze da vidi da li je njegovo dijete. Osvaldo joj kaze ako ne bude njegovo dijete da ce je ubiti. Fiorella sjeda na konja i zeli da ide sama negdje a Djiana je moli da ostane da bude s njom ali ona zeli ici daleko te joj kaze da se cuva. Benito je ugledao Fiorellu kako je protrcala na konju te odlazi za njom autom. Sonja zeli razgovarati sa Pedrom . Pedro kaze Itani da nema pojma o cemu je baka govorila te da od toga nema nista. Pedro pita Sonju da li Osvaldo sumnja nesto za njih a ona kaze da ne zna. Sonja kaze da ce je Osvaldo ubiti ukoliko sazna da nije dijete njegovo. Benito stize Fiorellu i pita je sta joj je a ona mu kaze da samo zeli biti sama i da je to sve. Pedro saznaje da je Fiorella otisla sa konjem od Djiane te odlazi da je nadje. Pedro pronalazi Fiorellu i kaze joj kako nije znao za to i ona mu kaze da je svaki put neko kriv drugi te da je najbolje da ode. 

Pepeljuga 46 epizoda
Pedro i Fiorella se ljube u camcu te ih prati Roksana i Benito koji su negdje sa strane i gledaju ih. Roksana govori kako ne moze da vjeruje da je Pedro zaljubljen u tu drolju. Roksana mu govori da mora nesto da uradi. Vitorijevi uposlenici nesto naprave probleme te odnose Vitoriju papire da mu to kazu. Fiorella sjedi u Pedrovom narucju i kaze mu kako je mastala o ovim trenutcima citav zivot a Pedro joj kaze da samo slusa svoje srce. Roksana govori Itani kako je vidjela Pedra sa drugom a Itana se sokira. Fiorella dolazi kuci i pokazuje Djiani prsten koji joj je dao Pedro i Djiana je sretna i uzbudjena zbog toga. Benito je jako ljut. Fiorella je jako sretna i Pedro takodjer. Itana se sredi i zeli da se vidi sa Pedrom. Zove baku da je vidi. Osvaldo i Sonja su odlucili da se pohvale jer cekaju bebu i to ozvanice uz sampanjac te svima kazu. Pedro dolazi na svrsen cin te mora cestitati Sonji i Osvaldu iako zna da je Fiorella pored njih. Erik poljubi Djianu i prizna joj svoju ljubav te kaze da je od sada njegova djevojka. Djiana je sretna. Baka dolazi i kaze pred svima da je Pedro u vezi sa Itanom sto sokira i njega i Fiorellu...


Pepeljuga 45 epizoda
Pedro zaustavlja Sonju i kaze joj da mora da ide do Fiorelle te da joj kaze da izmedju njih nije nista bilo ali ona mu kaze da ima dokaz da su njih dvoje bili skupa i kaze mu da je trudna ali on joj kaze da to nije moguce ali ga Sonja ubjedjuje u suprotno. Pedro je sokiran ne zna sta da radi. Benito odvozi Fiorellu i kaze joj da ne zna zasto sad odjednom to radi i zasto se zeli udati za Vitorija. Vitorio odlazi u salon vjencanica da izabere vjencanicu za Fiorellu i u tom trenu dolazi Fiorella koja mu se izvinjava jer je kasnila. Fiorella uzima mjeru za vjencanicu i obecava Vitoriju da ce se udati za njega. Benito zove Pedra i kaze mu da je Fiorella sa Vitorijom i da biraju vjencanicu. Pedro moli Benita da mu kaze gdje se nalaze. Pedro zaposljava Erika kao pomocnika u firmi i Osvaldo mu cestita. Pedro je naredio Benitu sta treba da uradi i gdje da dovede Fiorellu. Benito dovodi Fiorellu do camca u kojem je sve pripremio Pedro. Pedro se zahvaljuje Benitu i Benito odlazi. Pedro je ukrasio mjesto do camca ruzama kao i sam camac. Pedro vadi prsten koji stavlja Fiorelli na ruku govoreci joj da je taj prsten znak njegove ljubavi koju osjeca prema njoj. Pedro kaze Fiorelli da nece dozvoliti da se uda i da zeli da idu na kraj svijeta samo da bi spasili svoju ljubav na sta Fiorella ponovo pristane...


Pepeljuga 44 epizoda
Fiorella ne zna sta vise da radi i pita se zasto nema srece. Fiorella nazove Vitorija i pita ga sta misli o tome da se vide sutra. Itana i Roksana pricaju o Pedru i Itana kaze akko misli da on ima drugu. Pedro zaustavlja Sonju i pita je kako se usudjuje tako nesto lagati Fiorelli i u tom trenu dolazi Osvaldo i pita ga sta on to ima sa njegovom zenom. Sonja pokusava da sto vise pridobije Osvalda. Baka govori Fiorelli da dobro razmisli prije nego se uda za Vitorija jer je on jako star za nju i da joj ne bi bilo kasno da se uda pa da se pokaje, te da je potrebno da dobro razmisli. Federika se dere govoreci Danteu da je Luisa uzimala neke papire i Federika ga pita zasto joj pomaze. Dante joj kaze kako je nikada nije izdao i da je voli, a Federika ga zagrli i kaze mu da jedino njemu vjeruje. Pedro seta kroz mrak i pridruzuje mu se Itana koja ga pita sta radi sam tu. Itana mu se izvine i daje mu poklon. Pedro se dogovorio sa Fiorellom da se nadju ali je Itana ta koja je dosla na njeno mjesto. Fiorelli odlazi Pedro i kaze joj sto nije dosla a ona kaze da ga nije htjela prekidati sa Itanom a on joj kaze da je cekao i da je Itana dosla te joj objasni kako i sta se desilo sa Sonjom ali ona ne zeli slusati i kaze mu samo da sve zaboravi i nju da zaboravi da ona odlazi. Pedro placuci moli Fiorellu da ga saslusa ali ona ne zeli da slusa i kaze mu da ide.Sonja i Osvaldo se svadjaju. 


Pepeljuga 43 epizoda
Dana uziva sa Raelom i valjaju se po travi dok joj on govori kako mu se promijenio zivot od kako je nju upoznao. Posto je Benito zavrsio sa Roksanom i dolaze kuci on je pita sta ce se sada promijeniti od kako su skupa a Roksana mu kaze da se nista nece promijeniti te da niko nece znati sta se desava. Benito i Roksana vide Djanu i Raela skupa i idu da ih prisluskuju. Posto su se Pedro i Fiorella napokon dogovorili da ce se boriti za svoju ljubav odluce da svima kazu za to ali Forella ga zamoli da samo sacekaju da se Hulijeta oporavi te da ce onda reci familiji sve a do tada da sute. Dijana se nabacuje Vitoriju ali on je odguruje. Rael placa Djiani casove te ga ona pita da li ce se njegova porodica ljutiti na njega sto njoj placa to. Sonja zove Fiorellu i kaze joj stosta da je radila sa Pedrom kako bi je odvojila od njega i kaze joj ako njoj ne vjeruje da ode do Pedra i da ga pita. Sonja provodi ljubavne trenutke sa Osvaldom. Nakon sto je Fiorella saznala da je zaista Pedro bio sa Sonjom ona poludi, iako to nije istina i Pedro nikad nije bio sa Sonjom, samo je ona izmislila tu pricu kako bi ih zavadila te odlucuje da se ipak uda za Vitorija i ode iz te kuce u kojoj je Pedro...


Pepeljuga 42 epizoda

Fiorella nakon dugog dana provedenog sa Vitorijom odlazi do Pedra i kaze mu da se predomislila te da je sada spremna da se bori za njihovu ljubav ponavljajuci da ga voli svim srcem. Dok se ljube sretni sto su odlucili da se bore za svoju ljubav razmisljaju sta trebaju ciniti. Pedro isprica Fiorelli kako je njegova majka zbog mnogo problema koje je imala pocela da pije alkohol te je postala ovisnik te je dozivjela uzasnu nesrecu nakon koje je umrla. Fiorella je jako sretna i Djiana je pita sta joj je sto je tako sretna i ona joj kaze da se dogovorila sa Pedrom da ce se boriti za njihovu ljubav i onda joj kaze da moraju sutiti o tome.Hulijeta dolazi kuci iz bolnice. Fiorella kaze kako ne moze da podnese da ga vidi blizu Itane a Pedro se smjeskajuci kaze da je ona mala ljubomorna princeza koju voli i koja je njegova ljubav zivota. Sonja vidi Pedra i Fiorellu skupa i vidi ih dok se ljube te se sokira prizoru koji je ugledala...


Pepeljuga 41 epizoda

Federika opet nesto smislja. Fiorella kaze Pedru da ni ona sama ne zna sta da radi. Pedro joj kaze kako se njih dvoje vole i da niko ne bi trebao uticati na njihovu buducnost te da se moraju boriti skupa. Vitorio zove Fiorellu i Pedro joj kaze da mu kaze da ga ne voli i da vec jednom sve to okoncaju. Vitorio kaze Fiorelli da ce sutra doci po nju da idu posjetiti Hulijetu. Fiorella kaze Pedru da ne moze prekrsiti obecanje dato Vitoriju, a Pedro joj kaze da ce jednoga dana shvatiti da je pogrijesila ali da se nada da nece biti kasno. Osvaldu se onesvijesti Sonja u narucju. Pedro govori Raelu da zeli da razgovara sa psihologom na sta Rael pristane. Loisa savjetuje Itanu i zeli da se pomiri sa njenim unukom. Fiorella odlazi sa Vitorijom. Federika zeli da otme nesto od imanja ali ne uspijeva sa falsifikovanim dokumentima. Fiorella je stigla do Hulijete te joj slucajno spadne povez sa ociju nakon sna koji je sanjala te shvati da vidi nakon cega se raduju obje. 


Pepeljuga 40 epizoda
Fiorella zamoli Vitorija da ostane u toj kuci dok se ne vjencaju jer kako kaze jos malo vremena je ostalo. Vitorio pristane ali kaze joj da ima dva uvjeta da budu malo vise skupa i kaze joj da se sutra odmah sastanu i odu na rucak jer zeli s njom provoditi vrijeme. Djiana ne skriva svoju srecu Raelu koji je pita da li to ona blista jer joj se sestra oslobodila svih krivica. Roksana je ukrala papire i poderala od Djiane jer se ona htjela upisati na fakultet. Dok sjede na veceri svi pokusavaju prebacivati jedni drugima i okome se na Raela koji je slab na Djianu te je brani. Pedro posalje porukicu Fiorelli da je ceka pored konja i da dodje odmah. Fiorella odlazi odmah do Pedra. Hulijetu posjeti njen muz koji joj prebacuje kako mu nije mogla podariti dijete. Rael izlazi iz kuce i prisjeca se rijeci Roksane te kaze kako ne moze da izdrzi i u tome dolazi Djiana koja mu daje snagu i kaze da se ne brine sta drugi pricaju. Fiorella nadje Pedra i on joj prica o konju koji je bolestan te nakon toga joj kaze kako se taj konj izborio za svoj zivot tako se i njih dvoje mogu skupa boriti za svoju ljubav...


Pepeljuga 39 epizoda

Benito takodjer pokusava sve da uradi kako bi doveo Djianu kod Fiorele ne znajuci da nje nema u gepeku. Vitorio dolazi u zatvor da vidi Fiorellu. Fiorella je u zatvoru.Djiana je jako tuzna kada sazna da je Fiorella u zatvoru. Dijana stalno prisluskuje razgovore Vitorija. Pedro pokusava da ubijedi Hulijeti sta je bilo te saznaju da Fiorella nije kriva. Adella odlazi u zatvor posjetiti Fiorellu. Pedro se zahvaljuje Hulijeti sto je rekla istinu i kaze joj da je to pravedno sto je uradila te odlazi da izvuce Fiorellu iz zatvora.. Pedro je izveo Fiorellu iz zatvora i dokazao da je nevina ponovo. Itana dolazi do Pedra i razgovara sa njim te ga pita i moli na kraju da ponovo budu skupa. Vitorio dolazi do Fiorelle te joj kaze kako je donio prsten koji zeli da ona nosi na ruci, i kaze joj da je ona zena koju ceka cijeli svoj zivot. Vitorio kaze Fiorelli da je zeli izvesti iz te kuce odmah te da ide daleko sa njim...


Pepeljuga 38 epizoda

Vitorio dolazi do Adelle i tamo pronalazi Fiorellu te je zagrli govoreci da je znao da ce je tu pronaci. Benito govori Djiani da se spremi i da ce je odvesti do Fiorelle ali da nikome nista ne govori. Vitorio govori Fiorelli da je vodi kod sebe kuci. Fiorella ne zeli i trazi neko rijesenje da ne bi otisla. Itana odlazi do Pedra i zeli razgovarati sa njim. Rael trazi od Roksane izvinjenje. Benito je stavio Djianu u gepek i vodi je a Roksana koja je mrtva pijana zeli u gepek da sjedne ali je nekako Benito ubijedi da ne sjeda tamo. Fiorella kroz plac govori Adelli da nije sretna i da zeli da se sve okonca. Roksana zeli poljubiti Benita i ljubi ga a sve to vidi Djiana koja je ljuta uzasno te izlazi iz auta. 


Pepeljuga 37 epizoda

Pedro govori Benitu da mu nece dozvoliti da govori tako o njemu te da on cini sve kako bi joj pomogao. Pedro izvodi Fiorellu i dolazi kuci te govori Luisi da je nevina a kaze da je Anibal zvao policiju i da ce uskoro doci po nju. Loisa vjeruje Fiorelli i kaze joj da se ne brine ukoliko nije nista uradila. Svi su u potrazi za Fiorellom a Pedro je odveo Fiorellu te se pravi da ne zna nista i zove ga Loisa i pita ga da li zna gdje je a on kaze da ne zna. Vitorio dolazi da trazi Fiorellu. Pedro vodi Fiorellu kod Adelle. Policija dolazi u kucu i pitaju za Fiorellu a Djiana pokusava da je oslobodi svih krivica. Pedro odlazi do Djiane i kaze joj da je Fiorella dobro i da je kod Adelle da se ne brine i da nikome ne kaze gdje  je i da zna ista o tome. Dijana prisluskuje Vitorijev poziv. 


Pepeljuga 36 epizoda

Sonja dolazi do Pedra i kaze mu da mu se nije jos zahvalila sto je ucinio da se ponovo osjeca zenom. Kaze mu kako im je bilo prelijepo, a Pedro joj kaze da se ne sjeca nicega te da mu isprica. Hulijeta ne vidi na oci nakon sto je Simona pronijela cvijece na koje je ona osjetljiva i alergicna i Fiorella donosi kapi za oci koje je Federika podmetnula te ponovo optuzuju Fiorellu da je ona kriva za sve sto se desilo Hulijeti. Sonja se prisjeca veceri koje je provela sa Pedrom i kako je on dozivao Fiorellu te tako sazna da je on zaljubljen u nju i odluci da mu postavi klopku da on pomisli da su spavali skupa ali on je bio mrtav pijan. Sonja mu prica detalje iako oni naravno nisu tacni...Fiorellu zatvaraju jer su je osudili da je ona kriva ali Pedro dolazi da je posjeti i kaze joj da su joj sigurno postavili zamku i obeca joj da ce je on pomoci i da ce sve uciniti kako bi dokazao njenu nevinost te je pokusa poljubiti i u tome ih sprijeci Benito koji kaze kako je Pedro kukavica jer je dozvolio da je zatvore...


Pepeljuga 35 epizoda
Pedro pred Fiorellom fali Itanu i kaze joj kako je lijepa i druga zena od kako se vratila. Fiorella ne moze vise gledati Pedra sa Itanom te je uzima za ruku i odvodi Itanu kako ona ne bi otisla sa Pedrom. Osvaldo je ljut nakon price Raela te govori to Sonji. Simona govori Pedru kako je sigurna da je Fiorella ljubomorna sto je on toliko blizak Itani ali se Pedro pravi da to nije istina...


Pepeljuga 34 epizoda

Roksana pokusva da zavede Benita. Djana i njen dragi su dosli do nekih nesuglasica. Rael se i dalje drogira te ga to tjera daleko od Điane. Vitorio odlazi da se nadje sa Fiorellom te joj daje poklon koji joj se svidi. Rael dobije napad nakon svadje sa bakom i Pedrom. Vitorio trazi od Fiorelle da mu pruzi priliku da je usreci. Pedro se suoci sa Vitoriom te mu kaze par rijeci zbog kojih Vitorio ostaje bez rijeci. Pedro govori Vitoriju kako ga ne zeli vise vidjeti u kuci njihovoj iako mu je Fiorella zarucnica a dok god je ona u njegovoj kuci radnica on ga ne zeli vidjeti tu. Điana lijeci svoj Raela. 


Pepeljuga 33 epizoda
Pedro sjedi sa Itanom i dok one pricaju o Fiorelli on biva zamisljen pitajuci se sta se desava sa Fiorellom te odlazi da provjeri kako je. Sonja kaze Pedru da je pomalo ljubomorna na Itanu i kaze joj Pedro da zaboravi sta se desilo jer se on ne sjeca da se ista desilo, ali Sonja ga ucjenjuje da su spavali. Pedro kaze Sonji da ga izbije iz glave te da ga ostavi na miru. Pedro odlazi do Fiorelle te joj kaze kako je samo tako zaboravila njega i njihovu ljubav i kako se moze udati za Vitorija a Fiorella mu kaze da ni on nije gubio bas vrijeme te kaze kako je vidjela da je poljubio Itanu a on joj se pravda kako je ona ta koja ga je poljubila. Fiorella mu kaze kako samo to cini zbog obecanja a kako nikad nije voljela Vitorija. Pedro kaze Fiorelli da je gotovo zauvijek ukoliko se uda za Vitorija. Djana je sretna napokon sa momkom svog zivota...


Pepeljuga 32 epizoda

Pedro govori baki kako je Fiorella dobra osoba te kako se brine za sestru. Baka govori  kako imaju jednu Sonju koja nije bas osoba kao Fiorella. Vitorio odlazi do Adellinog muza i razgovara sa njim o Fiorelli. Pedro se nadje sa Fiorellom i kaze joj kako su sve ovo gluposti te da on zna da ona njega voli i taman da se poljube prekinu ih. Fiorella govori kako je ne zeli Loisa vise u kuci. Vitorio dolazi u kucu Luise i trazi da vidi Fiorellu. Fiorella vidi Pedra kako se ljubi sa Itanom a Pedro ugleda Simonu ali ne i Fiorellu koja je prosla pored njih. Vitorio je dosao kod Luise kako bi zaprosio Fiorellu i trazio da je ozeni. Vitorio dolazi ispred Fiorelle i kaze joj da je zeli ozeniti tacno za mjesec dana a Pedro je vidio i cuo sve. Fiorella padne u nesvijest kada to cuje. Pedro pridje blize Fiorelli kako bi joj pomogao...


Pepeljuga 31 epizoda

Fiorella kaze Pedru da ga voli svim srcem, a Pedro zaplace kao i ona i on joj kaze da nece biti nista od njenih zaruka i udaje za Vitorija, a ona kaze da misli da sanja sve to. Pedro kaze Fiorelli kako i on nju voli kroz suze. Pedro kaze kako je jedino bitna ljubav koju osjecaju jedno prema drugome. Nakon  sto mu Fiorella kaze da zeli da sve to rijesi s lijepim zavrsetkom sa Vitoriom, Pedro se naljuti i kaze joj da joj je vazniji Pedro te da joj zeli svu srecu sa njim i odlazi od nje. Fiorella ostaje placuci. Pedro pije i govori kako pored sve ljubavi koju osjeca prema Fiorelli, njoj su bitnije zaruke koje je napravila sa matorim covjekom. Fiorella odlazi da se sastane sa Vitoriom. Pedro je spavao sa Itanom i sav mahmuran je pita sta se desilo a ona kaze sve, iako on ne vjeruje. Baka pita Pedra sta se desilo izmedju njega i Fiorelle...


Pepeljuga 30 epizoda

I Pedro i Fiorella su zateceni kada vide Itanu a Pedro koristi priliku da napravi ljubomornom Fiorellu. Vitorio govori Adelli i njenom muzu da je pronasao Fiorellu. Fiorella ispituje koliko je bio Pedro blizak sa Itanom. Benito je jako tuzan. Roksana pravi ljubomornom Đianu koja je vidi da igra golf sa njenim dragim koji nije ucinio nista pogresno, samo je slusao zapovijest Roksane. Pedro ne prestaje sa svojim pricama koje ce da poremete mir Fiorelli. Nakon sto Fiorella ode, Pedro se odmah odmice od Itane. Dijana prica sa majkom i kaze joj za Fiorellu. Benito ne moze da miruje te odlazi do Vitoria i pocne se s njim svadjati te ga pokusava udaljiti od Fiorelle. Nakon sto Vitoriju isprica sta je sve uradila Fiorella Vitorio povjeruje Benitu te Benito uspije sa svojim planom koji je skovao zajedno sa Đianom. Nakon sto Benito isprica sve Fiorelli ona ga pocne gadjati jer je takve stvari rekao Vitoriju. Benito kaze da je sve to uradio kako bi je sprijecio da se uda za takvog gada. Pedro dolazi da razgovara sa Fiorellom. Nakon sto je Pedro pita zasto ga je odbijala, da li je razlog tome bila ta stvar da je bila zarucena za Vitorija, ona mu kaze da jeste te da je bila zaljubljena vec tad u njega. Pedro je zagrli i pita zasto mu samo nije rekla...


Pepeljuga 29 epizoda
Nakon sto se Fiorella i Vitorio sastanu ona se iznenadi kada vidi koliko je star. Vitorio joj kaze kako se promijenio te da je toliko trazio. Fiorella mu kaze da je bila kod Pedra. Vitorio joj kaze da imaju o mnogo tome da razgovaraju. Nakon sto dodje Pedro kod Fiorelle i Vitoria, Vitorio  mu se zahvali jer je pronasao njegovu zarucnicu. Pedro ostaje zatecen i sokiran nakon toga. Baka izbacuje Roksanu iz kuce. Pedro pita Fiorellu da mu objasni o cemu se ovdje radi a Vitorio mu kaze da mu je Fiorella zarucnica a Pedro joj kaze da mu nikad nista nije rekla o tim zarukama. Fiorella kaze kako je Vitorio poslao slike koje su drugacije i mladje ali joj Vitorio kaze da nema veze da ce se svakako ipak vjencati. Pedro ne moze da vjeruje. Dijana dolazi i pita Vitoria sta se desava. Pedro pita Fiorellu zasto ga je prevarila a ona mu kaze da nije ga prevarila da ce mu sve objasniti. Fiorella mu svu istinu isprica kako  je bilo. Kako se trebala udati za Vitoria kako bi imala novac za njeno zdravlje te kako joj je ostavio otac pismo kada je umro da se treba udati za Vitorija. Benito pokusava pomoci Fiorelli. Fiorella dolazi kuci i isprica sve Diani. Dolazi Itana, zena koja je kako kaze baka najvaznija Pedru...


Pepeljuga 28 epizoda
Benita nazove otac i kaze mu da vec jednom dopusti da se Fiorella sastane sa Vitorijom ali Benito mu kaze da nikada nece dopustiti da se Fiorella sastane sa tim starcem, lazljivcem. Nakon sto je to Benito rekao ocu dolazi Fiorella koja cuje zadnju recenicu i trazi od njega opravdanje, o kakvom starcu je rijec ali se Benito nekako izvuce govoreci joj da je pricao o Alivaru. Adella je otisla do Vitorija i kaze mu da vise prestane da masta o Fiorelli te da zna kako je dobar covjek ali da je prestane traziti. Vitorio zove Dijanu i kaze joj da zeli upoznati njenu familiju te kaze kako bi bilo lijepo da se veceras svi sastanu. Vitorio kaze Dijani da zeli da svi dodju, njena majka, sestra...svi. Nakon sto se Pedro sredi, uzima Fiorellu i zove je da jasu konja skupa. Luisa sretne Pedra i kaze mu da je jako zgodan. Fiorella odlazi sa Pedrom kod Dijane u restoran. Fiorella i  Pedro uzivaju na veceri ne znajuci da su u restoranu don Vitorija. Vitorio vidi Fiorellu i uvjeri se da je to ona. Pedro kaze da se sve promijenilo od kako je Fiorella usla u njegov zivot. Vitorija zaustavi Dijana koja ga pita zasto je takav, da li se sta desilo te ga sprijeci da ode do Fiorellinog stola. Fiorella se sastane sa Vitorijom i kaze joj da je on taj za kojeg se trebala udati...


Pepeljuga 27 epizoda
Nakon sto je Luisa proglasila Fiorellu svojom asistenticom svi su sokirani ali Fiorella kao i Pedro su najvise sretni jer se saznala istina. Fiorella je odmah otisla da zagrli Luisu i zahvaljuje joj se sto joj je povjerovala. Sonja i Osvaldo ce biti bijesni kada saznaju da je od sada Fiorella asistentica. Điana i Fiorella razgovaraju i sretne su sto je Fiorella postala asistentica. Fiorella je trazila Luisu i usla u kancelariju ali tamo je bio Pedro koji je cestitao Fiorelli sto je postala asistentica a ona mu kaze kako sada njoj cestita a juce je mogla da izgubi sve. Pedro je ljubi i kaze joj da je zasluzila da bude asistentica jer treba njegovoj baki da bude neko poput nje pored njegove bake. Benito odlazi do Điane. Pedro trazi oprost od Fiorelle jer je posumnjao bio u nju te se ljube nakon toga,. Svi Fiorellini neprijatelji ponovo spremaju da ukopaju Fiorellu te smisljaju planove. Adella i njen dragi muz pricaju o Fiorelli i Vitoriju i on joj kaze da je isao do Vitorija i razgovarao s njim te da je siguran da ima nesto sa Dijanom. 


Pepeljuga 26 epizoda
Baka govori Pedru kako ni u njega ni u koga od porodice nema vise povjerenja jedino u Fiorellu ima. Nakon sto je to rekla baka, Alivar joj smjesti sa prstenom i kaze da ga je ukrala Fiorella te je baka pita da li je to istina. Fiorella kaze Luisi da nije ukrala nista te da joj je poklonio prsten Alivar. Pedro ne vjeruje Fiorelli ali mu ona kaze da je zaprosio Alivar te da joj mora vjerovati ali on joj kaze da je sve to uradila zbog novca. Fiorella kaze Pedru kako se samo treba sjetiti Natalije. Fiorella pokusava da se opravda Pedru ali on kaze kako je unistila sve sto su planirali. Fiorella kaze da ce napustiti kucu a zamolila je jednu uslugu Pedra, da dozvoli Điani da ostane u toj kuci. Svi Fiorellini neprijatelji se smjeskaju i raduju jer je Luisa optuzila Fiorellu da je kradljivica. Luisa trazi opet od Fiorelle da joj objasni sve. Fiorella se zahvaljuje Pedru sto je ostavio Đianu u kuci i on je zamoli da mu pomogne da se presvuce. Taman kada se Fiorella odluci da iseli iz vile, saznaje se da je Fiorella nevina te da nije nista ukrala jer joj je Hulijeta sve rekla i nakon toga je Luisa proglasi svojom asistenticom. Vitorio ljubi Dijanu...


Pepeljuga 25 epizoda
Pedro govori Fiorelli da ce sve uciniti kako bi bili skupa, iako Fiorella kaze da nije tako lako kao sto misle. Pedro kaze da nece da racuna na poteskoce vec samo na njihovu ljubav koja ce ih izvesti iz svih mogucih neugodnosti koje ih mogu sprijeciti da budu skupa. Roksana govori kako ne zeli da ima problema sa Loisom. Sonja dolazi da vidi Pedra i sretne Osvalda koji joj kaze da je ona kriva za nesrecu koju je imao Pedro jer je vidio Fabia. Sonja kaze da je to bila nesreca. Osvaldo joj kaze da ce se pokajati jer ga je prevarila te da ce je ostaviti na ulici poput psa. Alivardolazi do Fiorelle i daj ejoj prsten. Pedro je otpusten iz bolnice i dosao je kuci. 


Pepeljuga 24 epizoda
Pedro pita Fiorellu zasto ne mogu da budu skupa a ona mu ne moze odoljeti te mu pokusavajuci da kaze zasto ne mogu da budu skupa, ljubi ga. Baka Pedrova je pala nakon sto je saznala da je Pedro dozivio nesrecu u lovu. Benita pokusava da zavede jedna djevojka ali on uporno odbija. Pedro predlaze Fiorelli da je ozeni i da odu daleko. Pedro zagrli svog oca i pomire se nakon toliko vremena, otac mu kaze da zna kako nije bio dobar otac ali da zeli da mu oprosti. Pedro mu kaze da mu je oprostio davno i da ga mnogo voli. Benito i Fiorella se svadjaju. Pedro i Fiorella se ponovo sastaju u sobi u bolnici i on joj kaze kako mu je drago sto je moze poljubiti i tu se poljube...


Pepeljuga 23 epizoda
Pedro je dozivio nesrecu i nalazi se u bolnici. Fiorella cim je saznala za to, odmah je otisla u bolnicu i govori mu kroz suze sto se priblizavao tim zivotinjama iako je znao da su opasne. Fiorella mu kaze kako je ne smije napustiti i da joj je potreban te da planira kako da odu daleko od ranca kako bi mogli biti sretni skupa. Nakon toga ga poljubi i izadje iz sobe govoreci mu da se cuva i da se sto prije probudi. Fiorella opet ide kod Pedra i on se budi nakon kratkog vremenskog perioda te se poljube ali ih vidi njegov radnik. 


Pepeljuga 22 epizoda
Fiorella govori Simoni da izmedju nje i Pedra nema nista te da ne bunca, jer je pijana. Benito odlazi na festu na kojoj je i Điana prisutna, i dok Benita proganja jedna djevojka sa feste, dolazi Điana i vodi ga da plese s njom nakon cega djevojka koja ga je prva pozvala na ples poludi. Benito i Điana se zamalo da ne poljube ali ih Fiorella zaustavi i nakon toga Điana joj kaze kako joj je dosta svega te da je pusti da zivi svoj zivot te da zeli nekoga pored sebe. Vitorio se ljubi sa svojom djevojkom. 


Pepeljuga 21 epizoda
Fiorella odlazi do Pedra i kaze mu da joj je zao i da zeli da se ne ljuti na nju a on kaze sta treba da ucini kako se ne bi ljutio na nju ali Pedro odlazi od nje i kaze joj da joj vise nece stajati na put i ode. Dolazi Benito do Fiorelle i ona od njega trazi uslugu. Ljudi ulaze kod Vitoria sa pistoljima trazeci od njih pare. Fiorella odlazi sa Benitom negdje kako bi uspjela da pronadje Pedra s kojim zeli da razgovara. Fiorella prilazi Pedru i igra s njim sah te razgovaraju poslije toga i on je pita zasto ne zeli biti s njim. 


Pepeljuga 20 epizoda
Pedro i Fiorella su napokon sretni skupa i dok se kupaju u vodi ujedno se ljube i smjeskaju. Baka gleda snimak od Roksane i Benita u policiji i grozi se. Pedro govori Fiorelli kakvu mu je to ludost priredila i kaze da ne moze da vjeruje da je na sve to pristao ali kaze kako mu se jako svidja i kako mu se svidio poljubac te kako mu sve boli nestaju kada mu je blizu. Pedro joj priznaje da je zaljubljen u nju i sve joj prizna ali se ona prisjeti Vitorija i obecanja te mu kaze kako je sve to ludost koju su pocinili i odlazi od njega. Pedru nista nije jasno sta se desilo sa njom. Fiorella sama sebi govori kako je glupa sto je dozvolila Pedru da je poljubi. Pedro se pita sta je to htjela Fiorella da postigne. Nakon sto je Fiorella ispricala sve Đani ona joj kaze kako je luda sto je na kraju sve upropastila i rekla Pedru da je sve to greska...


Pepeljuga 19 epizoda
Sonja saznaje da je Pedro zaljubljen u Fiorellu te joj se zivot preokrene naglavacke. Sonja provodi najgore trenutke sa svojim muzem koji je odvodi u krevet na silu. Roksana napravi probleme Benitu jer ih privodi policija zbog njenog ponasanja. Roksana i Benito idu u policijsku stanicu zbog ispitivanja jer se ona ponasala grozno prema policiji koja ih je zaustavila. Fiorella se zabrinula za Đanu jer je nema a dolazi mladic koji je vodio u setnju. Fiorella odlazi do Đane i kaze joj da nikad vise ne ide bez njenog znanja jer je voli puno te se brine za nju. Sonja se sad pocela ponasati dobro prema svom muzu te zeli da joj pomogne u njenim planovima. Đana odlazi doktoru i kaze mu da joj lijekovi vise ne pomazu ali joj doktor kaze kako moraju uraditi onda operaciju srca. Pedro ima govor i kaze da se nada kako ce mu ova godina biti dobra kako bi svi bili sretni. Pedro provodi vrijeme sa Fiorellom. Nakon govora i feste, Pedro i Fiorella odlaze do jezera da se kupaju te se na kraju bace u vodu i ljube...


Pepeljuga 18 epizoda
Baka trazi Pedra i pita sviju gdje je ali niko ne zna gdje je. Fiorella odlazi do Pedra koji je kod konja te mu se zahvaljuje za sve sto je uradio za Đanu. Pedro dolazi do Fiorelle te je pokusa poljubiti ali ona ga odbije i kaze mu da prvo druge odbije pa da se onda pokusa pribliziti njoj. Pedro kaze kako je jedina ona ta kojoj se zeli pribliziti te je pita sta joj je to rekla Roksana. Fiorella dolazi do Pedra i priznaje mu da joj se svidja i ona njega pokusa poljubiti ali ih opet prekinu ukucani te ona pobjegne. Pedro je sretan sto ga je Fiorella pokusala poljubiti. Đana odlazi u setnju i svi se ponovo zabrinu za nju jer ne znaju gdje je. 


Pepeljuga 17 epizoda
Benito dolazi kao novi sofer od Luise i Fiorella mu kaze da ne moze tu ostati ali Benito joj kaze da mora raditi tu jer mu treba novac. Pedro mu zaprijeti da ne smije nista reci o Tanji. Fiorella govori Pedru da je lud sto je dozvolio Benitu da radi kod njih. Adellin covjek dolazi do Vitorija i razgovara sa njim te mu kaze kako je umoran od potrage za Fiorellom te da je odustao i da ne zeli vise da se muci. Benitov otac kaze Vitoriju da Benito vise ne moze raditi za njega da je odustao i otisao. Fiorella dolazi do Đane i kaze joj da idu do plaze ali joj kaze kako je malo i zabrinuta a Đana je pita zasto, Fiorella joj kaze da ne moze da skonta ko je ukrao njene lijekove te joj savjetuje da se mora dobro cuvati sviju u kuci. Benito dolazi i Đana se obraduje kada ga vidi. Benita zove Vitorio ali se Fiorella javi i on je pita ko je na telefonu i taman kada Fiorella bude htjela reci da je Fiorella dolazi Benito i uzima telefon te ga gasi. Benito galami na Fiorellu i kaze joj da se ne moze javljati na njegov telefon. Roksana dolazi do Đane i udara je a Pedro je ugleda te je istjera iz sobe. Đanu tjesi Pedro i daje joj neki poklon a Fiorella mu se zahvaljuje. Roksana ne vjeruje da je Đana bolesna...


Pepeljuga 16 epizoda
Fiorella je jako zabrinuta za Đanu i ugleda kako je dovodi Pedro na konju ali je u nesvijesti. Pedro im govori sta ga gledaju neka pozovu doktora. Nakon sto Pedrova baka sazna da je Pedro pronašao Đianu odlazi odmah do nje da vidi kako je. Pedro odlazi do posluge i ostalih clanova obitelji te ih pita jesu li vidjeli Đianine lijekove. Fiorella ga pita sta joj se desilo a Pedro joj kaze da ne zna jer je on nasao kako lezi pored rijeke. Fiorella trese Đanu i kaze joj da se probudi a Pedro je pita da li pije lijekove te je pita gdje su joj lijekovi da mu donese. Fiorella shvati da nema lijekova i boji se da Đana ne umre. Doktor je dosao i pregleda Đanu a Pedro tjesi Fiorellu govoreci joj da ce sve biti u redu i da ce Đana zivjeti. Adella dolazi sa muzem kod Fiorelle. Benito zatice majku i oca da se nesto svadjaju ali shvati da pricaju o njemu te ih pita sta se desava. Doktor govori kako Đana nije popila lijekove te da je zbog toga u tom stanju. Fiorelli nije jasno zasto nije Đana popila lijekove. Đana se probudila i dolazi Pedrova baka da ih posjeti. Nakon sto Fiorella sazna do Đane da joj nije bilo lijekova Fiorella poludi i odlazi i vice na sve ukucane pitajuci ih ko je sakrio Đanine lijekove. Dolazi novi sofer Luise...


Pepeljuga 15 epizoda
Điana odlazi i jase konja i nakon sto joj alarm zazvoni da je vrijeme da pije lijekove njoj bude lose sto ih ne popije i sto ih nema te pada na zemlju. Vitorio odlazi do Adelle i supruga. Pedra poljubi sekretarica i namjerno su mu postavili kameru da ih vidi Fiorella i nakon sto vidi spusti laptop te kaze da je nemoguce da to radi Pedro. Fiorelli namjeste i prospu svu farbu po sobi. Fiorella je sve sredila i sad trazi Đianu jer se zabrinula za nju.Fiorella odlazi do Pedra i trazi od njega pomoc jer nema Điane. Pedro odlazi da pronadje Đianu i nalazi je...


Pepeljuga 14 epizoda
Fiorella je sretna sto joj je Pedrova baka oprostila i Pedro joj kaze da drugi put ne pogrijesi i da pazi sta i s im prica. Pedro cita dnevnik ali razmislja o Fiorelli kao sto i ona razmislja o njemu. Benito trazi od Vitorija odmor. Fiorella zaustavlja Pedra i pita ga sta to smjeraju da ih istjeraju sa ranca ali on joj kaze da nema pojma o tome nista i da se ne brinu jer ce on obecanje odrzati. Roksana uzima teblete od Điane i sakriva ih...


Pepeljuga 13 epizoda
Fiorella zamijeni Pedrovu baku sa kucepaziteljkom i svasta joj kaze nakonb nekopg vremena dolazi Pedro i trazi od Fiorelle da se presvuce da se ide izvinuti njegovoj baki, a ona mu kaze sta se ima izvinjavati njoj ako je ne zna, a on joj kaze kkao je prije par sati ona njegovoj baki rekla da je kucepaziteljka i da odmah mora ici da joj se izvine. Pedra pokusavaju pronaci Osvaldo i njegovi ljudi i ispituju sta to on skriva. Pedro odlazi do Adele i njegovog muza da bi istrazio Fiorellu i Đianu i da sazna da li su govorile istinu i tako i saznaje da su zapravo samo istinu govorile.Pedro biva impresioniran sa onim sto je Fiorella uradila i zadovoljan je jer je govorila istinu. Fiorella odlazi i izvinjava se Pedrovoj baki. Fiorelli se Pedrova baka divi i svidi joj se Fiorella. 


Pepeljuga 12 epizoda
Fiorella i Điana su sretne jer su napokon skupa i ona je dobila posao. Simona je ta koja im pomaze i savjetuje ih o svemu te se slaze s njima. Benito govori roditeljima da je sve to uradio zbog Fiorelle i rekoa im kako je poljubio Fiorellu te kako je tako spasio od Vitorija. Pedro sanja Fiorellu kako jasu konja i kako je ljubi. Dok Điana seta po vrtu Fiorella se slama u kuci od posla ali sva blista is retna je jer tako uspijeva zaraditi za sestrine lijekove. Fiorella javlja Benitoim roditeljima da je sve u redu i da se nisu mogle prije javiti, a Adela odmah odlazi i kaze muzu da je zvala Fiorella, i htjela je da kaze Fiorelli za Vitoria ali ona nije imala vremena za razgovor. 


Pepeljuga 11 epizoda
Fiorella i Đana su se karile u konjusnici ali su ih pronasli iako je Fiorella uspjela pobjeci ali Đana nije i nju su uhvatili te im ona kaze da se osjeca lose i da je puste da pronadje sestru. Fiorella je ocajna jer ne moze naci sestru.Federika govori lose o Maksimu ali baka joj kaze da usuti i da joj ne dopusta da tako lose prica o njemu. Pedro dolazi do Điane ali je pita gdje je Fiorella ali Điana nije dobro te mu ne zna reci gdje joj je sestra. Fiorellu i Đianu spoje i Fioreli govori Pedro kako joj ne vjeruje da je tu zbog bolesti svoje sestre vece da su tu da bi opljackale kucu. Nakon sto mu je Fiorella stosta rekla, Pedro se pocinje smjesati Fiorelli jer mu postaje simpaticna. Baka saznaje za djevojke. Fiorella govori Pedru da joj je zao sto je koristila dnevnik da bi ih on doveo tu. Pedro ostavlja Fiorellu i sestru na imanju i daje joj posao. Fiorella zamislja kako se nasla s Pedrom i kako je on poljubio i rekao joj da je voli i nakon sto je proslo malo vremena sama sebi kaze da prestane da sanjari i da je ona zapravo vjerena za Vitoria i da ga mora naci te da prestane misliti o Pedru...


Pepeljuga 10 epizoda
Adela se brine za Fiorellu i Đanu. Fiorella zeli da pronadje Vitoria i da se uda za njega ali Đana joj kaze da bi radije da se vrate u Italiju, ali Fiorella joj kaze da nemaju novca i da se ne mogu vratiti. Roksana je ocajna jer je Pedrova baka istjerala iz kuce ali joj kaze Pedro da ce joj pomoci ukoliko i ona njemu pomogne te je odvodi u sobu za goste. Fiorella i Đana se svadjaju sa spremacicom hotela i nekako ih izvuce direktor  koji poznaje Pedra i pusta ih, nakon cega one odlaze taksijem do Pedra. Vitorio pita Benita da li mu placa da mu pomaze ili odmaze..


Pepeljuga 9 epizoda
Fiorella je tvrdoglava i ne zeli otici iako je Pedro moli da ide dok ne nagovori baku. Fiorella kaze kako je Fidel taj koji ih je doveo. Nakon sto stupe u svadju njih dvoje, pocinje vatromet a Fiorella se uplasi i zagrli Pedra.Pedra zove baka da vidi vatromet, a jedva da je sakrio Fiorellu. Fiorella izviruje sa strane a Fidel pita Đanu gdje je Fiorella a ona mu kaze da je otisla u toalet. Vitorio je uporan da pronadje Fiorellu iako mu Benito govori da se ona pokajala i da ne zeli da ga vidi te da se pomiri sa tim..


Pepeljuga 8 epizoda
Benito ljubi Fiorellu kako je ne bi vidio Vitorio. Adela zove Fiorellu da vidi kako je Dijana, a ona kaze kako je dobro. Citaju testament Maksima. Fiorella se pita kako tako dobri roditelji da imaju tako loseg sina, misleci na Pedra. Đana je u bolnici i Fiorella dolazi te je pita odkud joj novac, a ona joj kaze da je uzela Adelin novac te da je platila sve., Fiorella govori sestri da moraju ici odavde pod hitno. Fiorella nazove Pedra da ih vodi na imanje jer je pitanje zivota i smrti. Vitorio salje Benita da ide traziti sestru i Fiorellu. Fiorella dolazi na imanje sa sestrom, nakon sto je Pedro vidi poludi. 


Pepeljuga 7 epizoda
Fiorellu odvode u bolnicu i govore joj kako ih je uplasila a ona kaze kako im nije htjela reci da se ne osjeca dobro da ih ne bi prepala. Doktor govori Fiorelli da njena sestra nije bas najbolje i da ako ne primi terapiju uskoro da njeno srce nece izdrzati. Nakon sto joj to doktor kaze Fiorella ne zan sta da radi i kako da nabavi novac. Fiorella odlazi u stan Tanjin i tamo zatekne Pedra s kojim se svadja zbog dnevnika. Fiorellu pita Pedro zasto je uzela dnevnik te da kaze koja je njena cijena da mu da dnevnik. Ona kaze da ne zeli njegov novac vec da zeli da odvede nju i njenu sestru na imanje Los Angeles...


Pepeljuga 6 epizoda
Pedro dok se vozi u autu naidje na nesrecu koja se desila kod zgrade u kojoj je bila Tanja te ide sa buketom ruza koje je nosio i nakon sto se priblizi do zgrade saznaje da je Tanja skocila sa balkona, te se prisjeca njenih rijeci kako mu je rekla da ce imati bebu, da je trudna i ako je ostavi da nece moci zivjeti. Fiorella je skupa s sestrom vidjela Tanju ali i Pedra koji je ocajan. Fiorella govori da je Pedro imao srce od kamena jer sve sto je Tanja imala jeste ljubav prema njemu. Fiorella ulazi u Tanjin stan te zeli uzeti njen dnevnik kako bi zastitila njenu privatnost, tj. zeli da sacuva njenu ovisnost o alkoholu te uzima dnevnik i odlazi sa sestrom. Fiorella cita dnevnik Tanje i saznaje da je bila trudna te da je prije samoubistva bila sa Pedrom te shvati da je Pedro zapravo kriv za njenu smrt. Pedro se nadje sa Vitoriom i on ga pita sta mu je da nije neka lijepa zena u pitanju te mu kaze kako i njega muci ista prica, kako ga je vjerenica ostavila skoro pred oltarom a Pedro ne znajuci o kome je rijec, da je rijec o Fiorelli, kaze Vitoriju da mu nije do price danas te da ceka svog sofera. Pedro zeli da ode u Tanjin stan kako bi uzeo njen dnevnik. Điana opet pada, biva joj lose. Fiorella trazi pomoc od Adele...


Pepeljuga 5 epizoda
Fiorella se zaposli kod Pedra i njegove djevojke Tanje, iako on ne zeli da ona ostane raditi kod njih jer zna ko je i da se zaljubio u nju ali njegova djevojka je ustrajna na tome da ona nastavi raditi kod njih. Pedro joj brani da prica o njihovom zivotu pred Fiorellom a Fiorella slusa njihov razgovor. Pedro govori Tanji kako se jos uvijek nije promijenila, ona njemu kaze da ga voli vise od bilo cega i sta to treba da uradi kako bi i on nju volio. Fiorella cuje njegove rijeci te misli kako je on los jer bez obzira koliko ga voli Tanja on joj tako odgovara. Pedro govori Tanji kako ide na imanje i kako ona ne zeli da shvati da veza koju ona zeli je nemoguca ali Tanja kaze kako je ovo odlicna situacija kako bi skupa otisli na imanje i da je upozna sa svojom porodicom i kaze kako je ona zena koja ga voli.  


Pepeljuga 4 epizoda
Dok se Fiorella bori za sestrin zivot, dolazi joj pomoc od strane jedne osobe. Nakon sto pomognu Fioreli dvoje starih ljudi Đana biva bolje te se Fiorela njima zahvaljuje. Nakon sto je Đani pozlilo Fiorela je usla u taksi ali su joj papiri na kojima je pisala adresa i ime osobe koja ih treba docekati ispalo i tako da nisu mogle doci do njih, ali na njihovu zalost ih je taksista i pokrao tako da nemaju gdje da odsjednu, ali im ponudi ista ta zena koja im je pomogla da Đanu pregleda doktor, nudi im da prenoce kod nje. Pedro pokusava da nagovori Tanju da se odvikne od alkohola te da se pokusa kontrolisati.  Fiorela odlazi sa sestrom kod Rejnalda i njegove zene te ih oni ugoste bas kako treba. Fiorela dobije ponudu za posao da radi kod Tanje, Pedrove djevojke iako ne zna da je to djevojka od momka s kojim se sudarila sa biciklom. Fiorela pocinje da radi kod Tanje...


Pepeljuga 3 epizoda

Fiorella zbog sestre i njenog zivota pristaje da se uda za Vitorija i pise mu poruku da pristaje da se uda za njega. Vitorio sav sretan govori Benitu da je Fiorella pristala na njegovu ponudu za brak. Fiorela govori akko sve to cini samo za dobro svoje sestre. Đana dolazi u sobu i izbrise Vitorija i sve poruke te kaze kako nece dozvoliti sestri da unisti svoj zivot zbog nje i da se uda za Vitora. Njih dvije se svadjaju oko odlaska u Meksiko, Fiorela joj kaze da ne moze sjediti skrstenih ruku dok ona boluje od srca. Njih dvije, sestre, putuju u Meksiko, gdje ce ih zadesiti niz nezgoda. Nakon sto dodju u Meksiko sestri Đana pozli i Fiorella moli doktore da je prime kako bi  joj bilo bolje jer se ne osjeca dobro ali ne zele da prime Fiorellu ..


Pepeljuga 2 epizoda
Fiorella dok vozi biciklo sudari se sa Pedrom koji je ocara odmah, i nakon sto joj se izvine zbog toga sto je udarila u njega jer je on kriv, kaze kako je bio zamisljen i da je razgovarao na telefon a ona mu stavlja ruzu na kaput i odlazi. Dolazi kuci Fiorella i govori sestri kako je srela momka u kojeg se odmah zaljubila te da zeli momka poput njega i odmah bi se udala. Fiorela govori sestri da je taj momak dosao iz Meksika ali Đana biva sretna zbog toga te joj kaze da je opet Meksikanac. Vitorio salje prsten i poruku Fioreli i prosi je, a postar koji je donio taj paket kaze ako Vitorio ne ispuni svoje obecanje i ne ozeni je, onda ce se on ozeniti njome jer je prelijepa. Fiorela kada vidi prsten biva odusevljena i govori sestri kako se Vitorio zeli ozeniti njome...


Pepeljuga 1 epizoda
Fiorella Bianchi je talijanka koja ima 23 godine, bez majke, za koju se brine i podržava je njena mlađa sestra Đana , 17, koja ima problema sa srcem i njen otac, Mario , pati od upale pluća. Kad umre, njegov prijatelj, vlasnik italijanskog restorana sa sjedištem u Meksiku, Vittorio Dragone predlaže brak Fiorelli i obećava da će se pobrinuti za medicinske troškove njene sestre. Vitorio joj šalje sliku kad je bio mlad i Fiorella vođena potrebama i iluzijom da se uda jer joj izgleda dobar čovjek te prihvata ponudu za brak i postaje talijanska nevjesta...
Noviji Stariji