Rolada sa cokoladnim bananicama

Sastojci:
2 dcl vode
2 dcl šećera
100 g margarina
150 g keksa Petit Beurre
4 kom čokoladnih bananica
1 list oblatne

Priprema:
U vlažnu krpu zamotajte 1 list oblatne ali ga nemojte rolati. Neka ostane ravan, sameljite keks.
Prokuhajte vodu, šećer i margarin. Dodajte mljeveni keks i dobro promiješajte.
Vrućom smjesom premažite list oblatne. Ostavite 1-2 minute da se malo ohladi i da oblatna još malo omekša pa uz rub poslažite čokoladne bananice i zarolajte u roladu.
Ostavite da se ohladi. 

Posluživanje:
Ohlađenu roladicu režite na male šnite. 

Savjet:
Oblatnu ne treba previše navlažiti jer onda postane žilava. Dovoljno ju je prekriti vlažnom krpom jer na nju ionako dolazi vruća krema koja je smekša. (coolinarika.com)
Noviji Stariji