Dragocjeni biser najnovije epizode










.Starije epizode.

Dragocjeni biser 110 epizoda - Zadnja epizoda
Franz i Amélia su očajni jer ne mogu naći Pérolu. Belmira je razočarana Nunovom škrtosti. Nuno i Conceição primijete da imaju mnogo toga zajedničkog i odluče biti skupa. Belmira ode Odilonu i izjavi mu ljubav. Sonan se sjeti da je Pérola rekla da će se ponovno sresti. Odlazi je tražiti, nađe je i dovede kući. Gertrude prizna Ernestu da je ubila Catarinu i moli ga da joj oprosti. On to i učini. Ernest se oprašta od obitelji i Pérole koja mu pomaže da u miru umre. Julieta ispriča da je Fátima poginula u nesreći. Mundo i Iolanda odluče posvojiti njezinog sina Tiaguinha. Još četiri para vjenčat će se u ovoj, posljednjoj epizodi serije. U svojoj oporuci Ernest se ispričao svojoj djeci, snahama, zetu, unučadi i svojoj voljenoj Dáliji, a ujedno priznaje njezino dijete. Lola i Aurora postaju velike prijateljice, dijele garderobu u kabareu i skupa nastupaju. Gđa Santinha se vraća u Brasil, gdje je s ljubavlju je dočeka Arlindo.Kraj serije


Dragocjeni biser 109 epizoda
Načelnik Cavalcante upadne u kuću u kojoj misli da je Pérola, no shvati da je dobio pogrešnu informaciju. Amélia i Franz su očajni. Gertrude dovodi liječnika da pregleda Pérolu jer bunca u vrućici. Lola pokaže Fabríciju svoje dijete i kaže mu da nikad nije spavala s Davijem. Aurora kaže Daviju da je sin lijep poput njega i da s Fabríciom nije imala ništa osim lijepoga prijateljstva. Lola i Aurora si čestitaju na djeci. Gaia se oprašta sa svima. Serena zaprosi Arlindinha. Belmira je razočarana Nunom. Décio uzme sav nakit i proda ga kako bi pobjegao. Laura kaže Toniju i Giuseppeu da je Gaia teško bolesna u bolnici i da se želi oprostiti. Liječnik pregleda Pérolu i kaže da mora u bolnicu. Manfred želi da je liječnik liječi u kolibi u kojoj se skrivaju. Gertrude odlazi u ljekarnu. Ljekarniku je jako sumnjiva i obavijesti policiju. Policija slijedi Gertrude do kolibe.


Dragocjeni biser 108 epizoda
Dr. Rubens pregleda Iolandu i ustanovi da neće moći rađati. Iolanda i Mundo se rastuže. Ernest kaže svojoj obitelji da je Dália trudna i da strahuje da će Manfred nauditi Péroli. Toni odlazi Hildi. Ona mu kaže da je otpratila Aderbala do luke. Njih dvoje obnove vezu. Kažu Franzu i Amelinhi vijest, a onda i mammi i Čvrgi. Aderbal pozove Joela u Pariz. U crkvi svi su zabrinuti zbog Joelova kašnjenja, a Aurora im kaže da je odustao od ženidbe s Creotinom. Creotina padne u duboku tugu, no Joel ulazi u crkvu i njih se dvoje ipak vjenčaju. Amélia vidi da Pérole nigdje nema. Neki svjedok kaže da je vidio kako je ušla u auto s Manfredom. Amélia je očajna i moli Munda da joj pomogne naći kćer. Svi odlaze Gertrudei, ali ona kaže da nema pojma gdje je Manfred. Tenpa kaže Sonanu da je Pérola nestala, a ovaj mu odvrati da je ona sanjala da će se to dogoditi.


Dragocjeni biser 107 epizoda
Gertrude nosi sinu odjeću i novac. Lindinha moli Volpinu da nagovori Venceslaua da prihvati Franzovu želju da tvornica postane kooperativa. Nakon svađe s Iolandom, Mundo napušta kuću. Franz prepozna Manfreda na fotografiji koju je snimila Pérola. Odnese tu sliku načelniku. Hilda potiče Aderbala da izjavi Joelu ljubav. Mundo se pojavi na otvorenju vrtića i izjavi Iolandi ljubav. Matilde počinje rađati. Ernest dobije Manfredovo pismo i stanje mu se pogorša. Mundo objavi da će pomoći Iolandi tijekom njezine kandidature. Matilde odlazi u rađaonicu. Sonan je uz nju. Venceslau kaže Franzu da će mu pomoći, ali zauzvrat traži dobar položaj u tvrtki. Belmira gubi interes za Nuna. Franz brani kćeri da sama izlazi iz kuće. Matilde rađa zdravoga dječaka.


Dragocjeni biser 106 epizoda
Matilde pozli, te odlazi u bolnicu. Gertrude predloži Venceslauu da mu pomogne u osveti Hauserima. Conceição je sumnjivo prijateljstvo Aderbala i Joela. Aderbal kaže Joelu da je Hildin tata tražio vlasnika radio postaje da dođe čuti Hildu i da od nje stvori zvijezdu. Dr. Rubens kaže Matilde da je njezina trudnoća visokorizična. Gertrude i Venceslau upadnu na sastanak kako bi spriječili Franza da od tvornice napravi kooperativu. Pérola posjeti Matilde i tješi je. Čvrga moli Tonija da ode Hildi, ali on je zatekne s Aderbalom. Dália posjeti Ernesta i obeća mu da će ga čekati. Manfred kaže Gertrude da će pobjeći i oteti Pérolu. Arlindo i Miquelina se pomire. Manfred se dogovori s Jacintom da mu pomogne u bijegu.


Dragocjeni biser 105 epizoda
Neka draguljarnica se zainteresira za Sílvijin rad i zaposli je. Ernest otkrije da je Manfred također bio njegova žrtva i da je bio u rudniku u kojem su izrabljivali djecu. Ispriča se Manfredu. Arlindo zamoli Miquelinu da mu se vrati. Venceslau zaprosi Volpinu i ona pristane. Ernest, Valter i Salete su osuđeni i odlaze u zatvor. Franz, Viktor i Hilda osuđuju tatina zlodjela. Dália obeća pričekati Ernesta da odleži zatvorsku kaznu. Amélia i Pérola mole Franza da obiteljskom imovinom pomognu ljudima. Décio izaziva Artura kako bi ostavio Lauru. Načelnik Cavalcante pozove Miquelinu na večeru. Arlindo je ljubomoran. Valter i Ernest se svađaju u ćeliji. Valter mu se zarekne na osvetu. Gertrude posjeti Ernesta i životom mu se zarekne da će uništiti cijelu obitelj Hauser.


Dragocjeni biser 104 epizoda
Davi kaže Aurori da će priznati Lolino dijete. Esténio uporno želi da se Iolanda kandidira za iduće izbore. Hilda kaže Lauri da je Gaia bolesna. Gaia ruča s Tonijevom obitelji, ali oni ne znaju da je to oproštajni ručak. Cristina kaže Rubensu da nikad nije bila zaljubljena u Manfreda. Njih dvoje otpočnu vezu. Manfred padne u Amelinhinu klopku i policija ga uhiti. On se zarekne Franzu da će mu uzeti najdragocjenije. Franz se zabrine. Gertrude okrivi Venceslaua zbog Manfredova uhićenja. Manfred moli mamu da mu nađe odvjetnika kako bi ga ponovno smjestili u ludnicu. Pérola sanja da je Matildeino dijete nestao i zabrine se. Sonan i Matilde se vesele kada osjete djetetove pokrete u trbuhu. Laura kaže Gaiji da zna za njezinu bolest i obeća da će se brinuti o Giuseppeu.


Dragocjeni biser 103 epizoda
Manfred drži Décija kao taoca i još jedanput pobjegne policiji. Toni moli Hildu da mu se vrati, ali ona mu i dalje ne može oprostiti. Tijekom potjere Manfred pokuša ubiti Décija. Policija ga iznenadi i teško ozlijedi. Manfred moli Gertrude da mu pomogne kako bi oteo Amelinhu. Belmira nauči napamet neku pjesmu za Nuna, ali on ne cijeni njezin trud i povrijedi je. Creotina konačno zavede Joela i provedu skupa noć. Gaia moli Hildu da se vrati Toniju i kaže joj za svoju neizlječivu bolest. Laura kaže Valteru da je Décio u bolnici. Manfred se preodjene u svećenika i pokuša zadaviti Décija, ali Valter ga spriječi u naumu. Creotina se jada teti da je spavala sa Joelom, ali on ne želi brak.


Dragocjeni biser 102 epizoda
Manfred upadne u Ernestovu bolničku sobu i veseli se jer mu je "tata" oprostio. Načelnik ga dolazi uhititi, ali Manfred još jedanput uspije pobjeći. Toni se pokušava zbližiti s Hildom, ali ona je i dalje povrijeđena. Lola kaže Daviju da je trudna s Fabrícijom, ali on nije siguran tko je otac njezina djeteta. Aurora kaže Fabríciju da je trudna. Belmira i Nuno se posvađaju zbog neslaganja u ukusima. Policija planira uhititi Manfreda. Franz moli Amelinhu da bude na oprezu. Gaia i Tavinho presele se u pansion, u Laurinu sobu. Gaia objasni Hildi da se razišla s Tonijem kako bi ona, Hilda, i Toni mogli obnoviti svoj brak. Gaia otkrije da boluje od neizlječive bolesti. Ernesta puštaju kući. Dália se skrbi o njemu, provedu noć zajedno. Policija pokušava uhititi Manfreda.
Noviji Stariji