Zivot je cudo po epizodama


Zivot je cudo 7 epizoda
Nakon sto je poveze kuci auto im se pokvari i kisa lije a on Indzi uzima u narucje i nosi je do prve kuce koja je bila tu i ulaze kod njih dok ne poprave auto. Njima daju jednu sobu da prespavaju ali samo jedan krevet. Engin ipak poljubi Indzi. Suhejla se nalazi sa Osmanom i dolazi tu Suat koji je kupi i odlazi s njom. Indzi i Engin odlaze na ples...Suhejlu su kidnapovali i traze novac. Suhejlu spasava Suat.Engin je sve vise i vise zaljubljen u Indzi. Ona se pomalo stidi. Didem dolazi u hotel i zaustavlja Indzi te joj zaprijeti za Engina i kaze da ga ne zavodi vise. Zaprijeti joj bebom ukoliko se nekloni njenog muza da ce joj nauditi. 


Zivot je cudo 6 epizoda
Suhejla upada u probleme i odlazi traziti novac od Suata. Engin pozove od Indzi dvije kafe i ona odlazi u njegovu kancelariju i nosi dvije kafe ali kada vidi da je on sam pomisli da je pogresno cula kada su joj rekli da donese dvije kafe ali joj Engin kaze da je dobro uradila te da jeste trazio dvije kafe jer je jedna za nju a druga za njega. Kaze joj da sjedne da razgovaraju. Engin daje mnogo poklona za Indzi ali svi pokloni su za bebu, Indzi se zahvali Enginu ali mu kaze da je malo i rano za bebu jos. Engin zamalo da ne poljubi Indzi. 


Zivot je cudo 5 epizoda
Indzi kaze Serhatu da se ona vise nece vracati kuci. Suat ce sve poduzeti kako bi povratio kcerku. Indzin otac Suat salje limuzinu po nju i doveze je pred njegovu kucu te joj priredi iznenadjenje koje ona prihvata. Suat odlazi u posjetu kod Suhejle. Suat zeli od Suhejle da se sad svi presele kod njih i da svi skupa zive. Oni se doseljavaju kod Suata i svi zive u jednoj kuci. 


Zivot je cudo 4 epizoda
Dok Indzi prica sa majkom u sobi, Suat se penje na merdevine i gleda u njih dvije i kad ga Suhejla ugleda izvali oci krijuci Indzi da ga ne vidi nakon cega njemu mahne da ide ali on ne zeli i ona biva primorana da mu gurne ljestve. Asim pomaze Suatu da se napravi da je bas sav polomljen od kad je pao sa ljestava te mu Asim sve zamota i ruku i nogu i lice mu svo nasminka te zove Suhejlu da ga dodje posjetiti. Ona kada ga vidi sokira se i kaze mu da ce biti dobro, da ce se oporaviti ali je uplasena. Nakon sto ona ode on odmah skida sve to. Ali Suhejla se vraca po torbu i shvati da je Suat sve to izmislio. Indzi saznaje za oca i placuci govori majci kako dok je ona suze lila misleci da joj nema oca, ona je zapravo cijelo to vrijeme imala oca ali joj je majka govorila da ga nema. Indzi ne zeli da je majka dodirne i odlazi. Suhejla pada u nesvijest. Suhejla kaze majci da je Indzi saznala za oca. Dok Indzi sjedi pored vode dolazi Engin koji je ogrne svojim kaputom i sjeda pored nje ne izgovorivsi ni rijec...


Zivot je cudo 3 epizoda
Indzi zadese sokantne stvari na poslu kada joj Engin obuce svoj kaput jer joj je hladno. Serhat taman tada dolazi u hotel i vidi je dok je Engin drzao takvu. Ona mu se pokusa opravdati a ona mu kaze da je samo oprezan zbog bebe i da se ne treba ljutiti. Serhat odlazi do Indzi nakon sto shvati da nije nista lose uradila i daje joj ruzu. Indzi iz Serhatovih rijeci shvati da ne zeli dijete to nakon cega mu ona kaze da nije primoran da je ozeni ako mu to tako tesko pada. Suat, Indzin otac dolazi u hotel i sastaje se sa Suhejlom i ona galami na njega pitajuci ga sta radi u hotelu. On kaze da se ne brine da nije rekao kcerki da joj je otac. On dolazi kuci kod Suhejle dok Suhejla i njena majka skrivaju Suata u kuci...


Zivot je cudo 2 epizoda
Serhat i Indzi su odlucili da Indzi abortira ali ona nije to mogla uraditi kada je cula otkucaje bebinog srca...Serhat joj kaze da je ona njegova dusa i da nemora da izvrsi abortus te da ce se vjencati i da rodi tu bebu kako bi pomogla Enginu i Didem koji toliko zele bebu. Njena majka Suhejla je itekako sretna zbog toga. Svi skupa dolaze u bolnicu i Engin i Didem su odlucili da plate Indzi za to sto ce roditi bebu. Kada su svi dosli da vide snimak bebe dolazi do svadje jer svi zele ali doktorica samo dopusta majci i ocu da budu na snimku koji ce Indzi uraditi. Suad dolazi kod Suhejle sa poklonima i ona ga skriva da ga ne vidi njena majka. 



Zivot je cudo 1 epizoda
Suhejla je zena koja je jako vesele naravi i prva je kada su igre u pitanju. Svadba na koju je dosla je jako opustila te pokusava nagovoriti svoju kcerku Indzi da ustane igrati sa njom. Indzi malo ustane ali sjedne brzo i dolazi njena prijateljica. Indzi odlazi pomoci prijateljici odmah. Serhat je Indzin momak koji joj stalno salje poruke. Engin vlasnik hotela dolazi ispred hotela ali i Indzi koja odlazi tu kako bi trazila posao i njih dvoje se sudare nakon cega ona njega napadne ne znajuci ko je on. Engin govori Indzi da ima osjecaj da su se ranije negdje sreli. Indzi se zaposljava u hotelu Engina te odmah istu vecer imaju zabavu za njihovog sefa Engina. Didem dolazi do Engina u kaze mu da je isla na kliniku i da moze postati majka, moguce je da ima bebu. Engin poludi kada cuje to. Kaze da je njihov brak davno gotov zasto se ne pomiri s tim. Indzi i Serhat odlaze na pice. Didem ionako vara Engina jer zeli sa Dzenkom zatrudniti da bi ostala trudna inace ce se razvesti od Engina, Burdju ucijeni Didem da mora napraviti sta joj kaze inace ce ostati bez posla.
Noviji Stariji