Odbaceno siroce najnovije epizode

Odbaceno siroce-Slomljena krila


Odbaceno siroce 287 epizoda - Slomljena krila
Baidjai prica sa Babuom i kaze mu da ako izgubi on da ce i njega povuci za sobom. Cakori kaze da ce i sutra pobijediti djevojke. Ishvar i Cakori dozive jednu trumu jer doznaju da mu je postavljena bomba u auto i zamalo da ne poginu i on i Cakori ali jedina steta je u svemu tome jer su apiri izgorjeli nakon sto auto eksplodira




Odbaceno siroce 286 epizoda
Kasturi i Buvan nalaze dokaze. Cakori je zabrinuta ali roditeljima kaze da vjeruje Ishvaru. Mnaohar kaze da Ishvar nemoze ici protiv Baidjaija. Manohar udara Buvana te uperi pistolj u njega pitajuci ga gdje je dokaz a Randjana mu kaze da ako ga ubije dokaze ce pronaci neko drugi.Cakori trci i pobjedjuje.


Odbaceno siroce 285 epizoda
Mnaohar i Baijdai pricaju o Ishvaru. Lakhan zove Manohara i kaze mu da je Ishvar sakrio papire u autu. Baidjai kaze da ti papiri nesmiju doci na sud, to im je zadnja sansa., Arjun ide sa Cakori da radi vjezbe. Babu kazu da papiri ne smiju doci na sud, ona kaze Manoharu da se ne brine da ce sve biti u redu..Ishvar odlazi u auto i Lakhan ga prati te banditi pucaju u auto. Ishvar bjezi sa Bagjom i ABhom u autobus. Visnu javi Ishvaru da su banditi pucali u auto i da je bio u pravu. Ishvar kaze da se ne brine jer nisu uzeli papire.


Odbaceno siroce 284 epizoda
Kasturi dovodi Cakori kuci i kaze da je vise nigdje nece slati ni da uci jer je zeli zdravu i zivu kod seb. DOsta je bilo sikiranja. Arjun ulazi u sobu i vidi Bagju te joj kaze da ne moze vjerovati da su vjencani. Sretni su. Ujutro Arjun trenira Cakori i kaze joj da mora trcati brze. Lakhan ugleda papire i misli da su to ti papiri. Cakori se sprewma i majka joj place ali Buvan kaze da ne place da ce sigurno pobijediti


Odbaceno siroce 283 epizoda
Aditja, Vivan i Abha pricaju o skrivanju cipela. Bbau obavijesti bandite da kada cuju policiju da bjeze. Arjun i Bagja su sada muz i zena i uzimaju blagoslove od Baa. Svi se pitaju gdje je Cakori i placu.


Odbaceno siroce 282 epizoda
Arjun kaze Bagji da se sad ona fokusira na pooju a Buvan kaze da banditi imaju Cakori. Abha kaze Ishvaru da mu je zena i da se sjeti njihova vjencanja. Bagja pita za Cakori i kaze da je zeli da joj je dovedu.


Odbaceno siroce 281 epizoda
Arjun i Bagja su se vjencali. Mnaohar kaze Ishvaru da ide u kucu da potrazi papire. Vivan i Ragini planiraju uzeti Arjunovu kucu. Imli pita Cakori zasto radi posoa konobarice. Imli daje pioce Vivanu i Ragini. Babu zove bandite i kaze da uhite cakori oni to i urade i onesvijeste je. Babu javi Mnaoharu da imaju Cakori.


Odbaceno siroce 280 epizoda
Vjencanje Bagje i Arjuna je spremno, svi su prisutni ii samo cekaju samu ceremoniju. Ishvar i Manohar su osmislili kako ce odraditi plan koji im je Baidjai naredio. Arjun i Bagja su sretni. Bagja je vec pristala na udaju i rekla da...


Odbaceno siroce 279 epizoda
Cakori saznaje da ce se Arjun i Bagja vjencati ona je sretna. Manohar odlazi do Baidjaija u zatvor i isprica mu sve a on mu naredjuje da ubije Arjuna. Baidjai prica plan Manoharu i kaze da Ishvarmora dok vjencanje traje uzeti papire ali da je i dobro jer Cakori nije mrtva. Ishvar dovodi Cakori na vjencanje.


Odbaceno siroce 278 epizoda
Ba svima prenosi i kaze da ne zeli da se sire tracevi bez veze jer svi znaju da su Bagja i Arjun u vezi. Ba kaze da su Arjun i Bagja bili cijelu vece skupa i da ne zeli da ona izgubi svoje ime. Ba kaze Bagji i Arjunu da ako se vole da se vjencaju i da se to vjencanje uradi prije negoli dodje Baidjai.


Odbaceno siroce 277 epizoda
Osvanuli su skupa Arjun i Bagja jer im se motor nije mogao popraviti nakon nesrece.. Bagja je sretna jer je pored Arjuna bila. Manohar i Lakhan dolaze kod njih i kada ih vide skupa sokiraju se i pobijesne. Manohar dolazi do njih i pretuce Arjuna i uperi pistolj u njega pitajuci ga sta radi. Bagja place.


Odbaceno siroce 276 epizoda
Bagja se prisjeca svoga i Arjunovog vjencanja koje je prekinuto napola, ne moze da spava,. Bagja odlazi do Arjuna i prizna mu da joj se svidja. Arjun se iznenadi kada je vidi hem kasno hem je zabrinut jer sigurno nikoga nije obavijestila da je otisla iz palate. Dok je on vozio nazad Bagja pada sa motora i povrijedi se. Ostaju zateceni u pola puta jer je ona povrijedjena i on joj sredjuje ranu ali motor nece da upali.


Odbaceno siroce 275 epizoda
Cakori ulazi medju djevojke i predtsvalja se. Vec su pocele napetosti jer crtez koji je imala cakori od vivana pokazuje djevojkama a one joj ga deru. Greta i Cakori se svadjaju i opominju ih. Babu ide do Baidjaija u zatvor i Baijdai kaze da ce dobiti 40 hiljada ukoliko ubiej Cakori. Greta i Kusum prate Cakori i vide je da krije hranu i jede nesto drugo te je zele odmah prijaviti i muciti tako.


Odbaceno siroce 274 epizoda
Cakori grli svoju porodicu i spremna je za odlazak, svi placu. Cakori je sprmena za trcanje. Sportski centar je pun djevojaka koje su se pocele i tuci. Ba blagoslovi Cakori i kaze da pobijedi i da se vrati. Ishvar kaze Cakori ako zeli da svi budu sretni da ide onda do Lukcnowa i da pobijedi te ce tako sviju usreciti.


Odbaceno siroce 273 epizoda
Imli spasava sestru jer je uzela pismo. Ishvar kaze Cakori da je Imli uzela pismo. Suraj i Princ zapale vatru ispred zeleci unistiti pismo ali se sokiraju kada saznaju da ga nema. Cakori place jer se sjetila svoje lose proslosti a majka je grleci u krilu tjesi i kaze da mora otici daleko kako bi ostvarila svoje snove.


Odbaceno siroce 272 epizoda
Kasturi tjesi Cakori i kaze da ima vjere u Boga da ce uspjeti uci u Luknow. Kaze joj i to da ce danas dati Imli njen puris jer je danas zabava.Bagja i Ba se spreme za zabavu, Svi se sredjuju. Baidjai poziva Manohara da dodje i pita ga za papire. Manohar mu kaze plan da ce uzeti papire kada svi budu na zabavi. Cakori kaze Aditji da nije dobila pismo jer su ga Suraj i Princ ukrali. Svi se spremaju za zabavu i odlaze polahko prema palati.


Odbaceno siroce 271 epizoda
Cakori kaze da Ishvar ima pismo i da nece dozvoliti da se nesto desi. Arjun ide u postu i prica sa glavnim postarom akko bi dobio pismo a Suraj i Princ ga cuju i smiju se. Arjunu postar kaze da ne zna gdje je pismo da mu je bilo u torbi ali ga sada nema. Arjun kaze da ce to biti veliki gubitak za Cakori.


Odbaceno siroce 270 epizoda
Baidai kaze babu da ubije Cakori. Suraj se javi na teelefon gdje se iz sportske asocijacije raspituju za Cakori. Covjekostavi poruku da je sutra zadnji dan prijeme i da je poslao poziv ali a niko nije reagovao. Suraj se zeli osvetiti Cakori jer mu je roditelje poslala u zatvor te pozove Princa is ve mu isprica. Princ kaze da ce sve uraditi kako to pismo ne bi doslo do Cakori. Suraj ukrade pismo i smije se govoreci da vidimo sada kako ce Cakori trcati..


Odbaceno siroce 269 epizoda
Cakori se sa porodicom vraca kuci i seljani joj priredjuju dobrodoslicu. Manohar ide u zatvor kod Baidjaija i kaze mu da ne zna sta ce sa Cakori, svi mu vjeruju jedino ona ne vjeruje. Ishvar kaze Arjunu da je Cakori primljena na kurs. Baidjai kaze Manoharu da ne ubije Cakori ali ce joj on od zivota napraviti pakao samo da prodje par dana.


Odbaceno siroce 268 epizoda
Cakori kaze da ne vjeruje Manoharu ni jednu rijec i Manohar kako bi njoj dokazao da se promijenio pocne plakati pred Vivanom. Cakori kaze da se ne pravi i da mu i dalje nece vjerovati. Vivan joj kaze da je u redu. Cakori se pozdravlja sa svima i odlazi iz palate.


Odbaceno siroce 267 epizoda
Mnaohar se napije i priznaje Lakhanu da mu je Baidji naredio u zatvoru da se pravi da je protiv njega samo kako bi mu povjerovali i da nadje papire koji su dokaz protiv njega jer ukoliko ne pronadje te papire on i Tejasvini bi molgli dobiti dozivotnu kaznu. Lakhan je u soku ali ih je i Bagja cula i Manohar kaze Lakhanu da nikome ne kaze za to.


Odbaceno siroce 266 epizoda
Manohar stize u palatu ali mu Randjana kaze da je gotoov da vise nista ne moze uciniti jer su sad robovi slobodni. Pravi robovi su u zatvoru. Manohar puca u zrak i kaze Randjani da se vara ukoliko misli da je on izgubio moc jer je Baidjai u zatvoru. Vivan ga pita sta tp radi. Manohar shvata na kraju da je BAidjai zasluzio da bude u zatvoru te odobri Kasturin prijedlog da se organizuje zabava u palati. Randjana sumnaj da je Manohar okrenuo bratu ledja ali ipak smatra da ga treba pratiti


Odbaceno siroce 265 epizoda
Ishvar se smijuci podruguje Tejasvini i pozeli joj dobrodoslicu u zatvor. Baijdai i Manohar mu kazu da ce ga ubiti. Ba, Abha Arjun i Bagja stizu u palatu. Arjun kaze da mora sada ici zbog sestre ali ga nagovore da i sestru dovede tu u palatu na pra dana zbog Bagje. Arjun pristaje. Randjana obavijetsi seljane da su Tejasvini i Baidjai uhapseni i da oni vise nisu niciji robovi.


Odbaceno siroce 264 epizoda
Tejasvini skonta da nema papira za koje joj je Baidjai rekao da ih odmah spali i shvati da su to ti dokazi zbog kojih je Baidjai sada uhapsen. Uplasi se i ode da potrazi papire i na kraju ipak nadje fasciklu sa papirima. Odlazi do Lakhana i kaze da skupi ljude i da idu ispred policijske stanice i da zapalae vatru. Tejasvini pokusa zapaliti fasciklu sa papirima li je Randjana sprijeci u tome. Bagja je u bolnici zbog rane na glavi.Policija dolazi i hapsi i Tejasvini jer je htjela prikriti dokaze. Arjun i Bagja su opet zajedno. Baidjai i Tejasvini su u zatvoru.


Odbaceno siroce 263 epizoda
Bavani silom odvodi Bagju ali se ona otrgne i ode Arjunu i zagrli ga ali nakon toga Bagju udare Baidjaijevi banditi motkom sto Arjuna naljuti jer je Bagja povrijedjena. Cakori kaze seljanima da su Devi ma udarili motkom Baidjaijevi ljudi te da sad njih trebaju pretuci. Ishvar kada je scve dokaze prikupio obavjestava policiju te polciija dolazi da hapsi Baidjaija. On je sokiran.


Odbaceno siroce 262 epizoda
Baidjai kaze seljanima da je Arjun kidnapoivao Bagju i zelio se ozeniti njome te je tako iskvariti. Baidjai naredi seljanima da kamenuju Arjuna a Cakori i ostali su joj pomogli i napravili kamenje od papira a pravo su sakrili. Dolazi Ba i kaze da je njen rodjeni sin pokusao ubiti i da je svoju kcerku prozvao boginjom.


Odbaceno siroce 261 epizoda
Lakhan veze Arjuna jer je to trazio Baidjai od njega. Cakori se izvinjava Baidjaiju i trazi od njega da pusti Arjuna ali joj on kaze da se ne brine za njega. Bagja place i moli majku da spasi Arjuna. Ishvar tjera Manohara da predje na njihovu stranu inace ce ga ubiti. Baijdai naredjuje da se Abha, Arjun i Aditja vezu unutar hrama.


Odbaceno siroce 260 epizoda
Aditja i Vivan su zabrinuti jer su vidjeli Baidajija u istom hramu. Ishvar se zahvaljuje Maji sto im je pomogla da nadju dokaz protiv Biadjaija. Baidjai i Tejasvini su u soku kada vide da se Arjun i Bagja vjencavaju.


Odbaceno siroce 259 epizoda
Arjun sve upozori da se sakriju jer Baidjai dolazi na to mjesto.Abha kaze Ishvaru da su se zaglavili u hramu u Rampuru. Maji stize da pomogne Ishvaru i Abhi da pronadju dokaz protiv Baidjaija.


Odbaceno siroce 258 epizoda
Tejasvini pokazuje dok su se vozili za Lucnok i kaze da je auto tamo nasukan na pijesak te pozna Bagjin chuni u njemu. Arjun predlaze svima da pobjegnu a Abha se plasi da ce biti uhvaceni. Baijdai naredi svojim ljudima da pretraze svo selo da pronadju Bagju i Cakori.


Odbaceno siroce 257 epizoda
Arjun se oblaci kao radnik kako bi otisao da pomogne Bagji da pobjegne iz hrama a Ishvar obavijesti Baidjaija da je plan sada da otmu Bagju. Ranjana obavjestava Ishvara da nije nasla ni jedan dokaz protiv Baidjaija. Bavani kaze Baidajiju da je Arjun pobjegao sa Bagjom.


Odbaceno siroce 256 epizoda
Cakori odlazi do Tejasvini i pita je zasto jednostavno ne vraca kcerku kuci. Ishvar pita Visnua da radi na snimku kako bi imali dokaz na sudu. Baidjai kaze lkahanu da prati na Cakori i da joj neda da napusti palatu.


Odbaceno siroce 255 epizoda
Tejasvini odlazi da se vidi sa Bagjom ali ubrzo nakon toga biva obavijestena da je trazi Baidjai i da se mora vratiti kuci. Seljani su ponovo zalutali i vjeruju da je Bagja Devi Ma. Abha pita Ishvara koji mu je sljedeci plan. Baijdai place i kaze da rodjenu kcerku ne moze zagrliti.


Odbaceno siroce 254 epizoda
Bavanini ljudi se zakopaju u hramu i Baijdai zove Vivana i Abhu te ih pita sta rade. Ishvar gleda dokaze koje je skupio ali shvati da nisu dovoljni. Cakori odlazi i kaze seljanima da ono sto je Bavani rekla laz te dokaze seljanima da Devi Ma nije Devi vec Bagja.


Odbaceno siroce 253 epizoda
Bavanini ljudi se uspiju sakriti u hramu. Baidjai zove cakori i pita je sta ona pokusava napraviti a onda Abha staje na njenu stranu. Baidjai zatekne Abhu, Aditju i Vivana kako otkljucavaju Bagju.


Odbaceno siroce 252 epizoda
Abha zahvajuje Cakori na pomoci za zabavu njene godisnjice braka. Cakori kaze da joj je zadovoljstvo. Bagja pokusava oteti Baidjaiju telefon. Cakori kaze Baidjaiju da ni jedan seljak ne zeli nastaviti sa lecitacijom.


Odbaceno siroce 251 epizoda
Ishvar otkriva Cakori svoje razloge sta radi i zasto je sutio o svemu. Arjunu Cakori isprica Ishvarove razloge za planove. Pokrenut je zapravo plan da se Abha i Ishvar ujedine. Poslije toga dolazi glumica Vidja koja im da savjete a Abha se izvinjava Ishvaru.


Odbaceno siroce 250 epizoda
Ishvar spasi Cakori koja je kacajuci ves pokusala pasti sa terase. Da li ga je Cakori nakon toga prepoznala. Naravno da je mudra Cakori prepouznala Ishvara i odmah je pocela sa pitanjima. Slomljena krila su mogla da budu kod Cakori ali je spasena. 


Odbaceno siroce 249 epizoda
Baidjai zigorise i Ishvara i sve to pokusa da snimi Randjana ali ej vidi Mnaohar i razbije joj telefon i aparat i kaze joj da se gubi iz kuce. Ishvar spasi Cakori koja je kacajuci ves pokusala pasti sa terase. Da li ga je Cakori nakon toga prepoznala.


Odbaceno siroce 248 epizoda
Ishvar odmah kupi dokaze i namjesta kameru da tako ocvika Baidaija. Abha trazi Ishvara i kaze mu da ce podnijeti krivicnu prijavu protiv njega ukoliko ne dovede Cakori u roku od sat vremena. Ishaar naredi svojim ljudima koji su oteli Cakori da je puste odmah.


Odbaceno siroce 247 epizoda
Na kraju Biadjai zove Ishvara da dode u palatu kod njega da mu pomogne, ne znajuci da je zapravo on taj izdajnik. Abha, Arjun i ostala djeca popravljaju zid hrama ali ujedno tako i planiraju da pomognu Bagji da pobjegne. Cakori sve osmislja. Nakon sto je Cakori izvela Bagju Bavani ocajnicki trazi Bagju u hramu te Cakori nakon sto to sazna vraca Bagju u isti hram da se Bavani smiri.


Odbaceno siroce 246 epizoda
Baidjai sumnja na Visnua i naredjuje Manoharu da ga provjeri. Tejasvini kaze Baidjiju da sumnja na Visnua kao na spijuna koji mu zeli nesto smjestiti. Mnoharovi banditi vide da inspektor osamari Visnua. Cakori pomocu nekih hemikalija ubijedi sve cak i Baidjaija i Tejasvini da je u nju usla boginja.


Odbaceno siroce 245 epizoda
Cakori pita Ishvara sto je to uradio i sto nije pomogao Bagji da se oslobodi a on joj kaze da to nije bilo u redu prema vjernicima koji su joj se klanjali i da je zato to uradio. Abha se iznenadi i kaze mu da ne moze vise zivjeti sa takvim covjekom u istoj kuci. Cakori kaze Abhi da moraju saznati sto se Ishvar promijenio i da moraju spasiti Bagju.


Odbaceno siroce 244 epizoda
Suraj dovodi Devi Ma u skolu i Baidjai je dosao te je jako ljut kada vidi Devi u skoli. Svi su iznenadjeni vidjevsi Baidjaija tu. Baidjai kasnije ruzi Suraja sto je doveo Devi Ma u skolu. Nakon svega Baidjai udara samar sinu a Devi je u soku.
Noviji Stariji