Odbačeno siroče novije epizode

Odbaceno siroce- Slomljena krila

.Starije epizode.                            .Novije epizode.

Odbaceno siroce 330 epizoda- Slomljena krila
Babu kaze Lukhi da ide sa svojim ljudima provjeriti voz koji ce ubrzo krenuti za Luknow.Tamasa kaze Ami da je najbolje da se djeca posalju za AAzadganj i to jedno po jedno rasporedjeno na nekoliko dana, jedino tako se nece otkriti. Arjun saznaje da i Roki trazi Cakori i ujedine se. Cakori u prodavnici vidi Arjuna i krene prema njemu ali je Tamasa zaustavi..


Odbaceno siroce 329 epizoda- Slomljena krila
Suni kaze Ami i Cakori da Tamasa kupuje karte za Azadganj.Suni se osjeca ruzno u haljini i kaze Ami za to. Tamasa kaze Caklori da je Lukha na stanici. Babuu obavjestvaa svoje da moraju pretraziti zeljeznicku stanicu i da saznaju broj prodanih karata.


Odbaceno siroce 328 epizoda- Slomljena krila
Som i Tamasa pocnu da se lazno tuku kako bi odvratili paznju.Zahvaljujuci njima cakori oslobadja svu djecu ali ona ostaje zatecena u autu. Babuu poludi kada vidi da djece nema. Nakon toga je pozban u kancelariju kod Vaibhavi.Cakori se nekako izvuce i ubjedjuje djecu da jedu.


Odbaceno siroce 327 epizoda- Slomljena krila

Bilu kaze Caganu da je siguran da ce ih Cakori doci spasiti. Na proslavi dolaze svi i Cakori kao djecak ali je Roki prepozna kada joj spadne kacket te Vaibhai odmah kaze Babuu da je uhvati. Cakori kaze Suni i prijateljimad anihov plan mora uspjeti po svaku cijenu.


Odbaceno siroce 326 epizoda- Slomljena krila
Suraj ide sa Randajnom kod Tejasvini i kaze joj da izlazi iz zatvora zahvaljujuci kauciji koju su oni uplatili i da sto se tice Baidjaija nikad ne bi izasla. Baidjai trazi od svestenika da nastavi ali se sokira kada ugleda tejasvini pored sebeb.


Odbaceno siroce 325 epizoda- Slomljena krila
Cakori budi Suni i prijatelje te trazi od njih da je nauce da dodje do vrha.Lakhan injegova zena kazu seljanima da je njihov sin kidnapovan. Vaibhavi isprica sve svome ocu i pita Rokija da li ce ici da je trazi. Tejasvini izlaze sebe opasnosti jer dolazi u sukob sa zatvorenikom. Lakhan pijan dolazi pred Baidjaija i ne zna sta prica.


Odbaceno siroce 324 epizoda- Slomljena krila
Cakori kaze Suni i njenim prijateljima da je babuu nece prepoznati jer je obucena kao djecak. Ama pita Cakori da li se sjeca icega od te noci kada je pobjegla iz zakljucane sobe. Babuu pita sve prisutne da li su vidjeli Cakori.


Odbaceno siroce 323 epizoda- Slomljena krila
Suraj kaze Baidjaiju da su svi njegovi robovi i pita ga kada ce doci njegova majka kuci. Rokijev djed je sokiran saznajnjem da je Roki prestao piti ali je isto tako siguran da je Cakori zasluzna za to. Amu pita Cakori odakle joj pecat jer je isti na njenoj ruci.


Odbaceno siroce 322 epizoda- Slomljena krila
Babu kaze Vaibhai da je taj znak na zidu isti kao onaj na Cakorinoj ruci. Ama kaze prijateljima da idu skupa traziti Cakori. Bagja se moli za Arjuna a Sakuntala kaze Baidjaiju da ce ona vratiti Arjuna ma gdje se nalazio. Cakori nakon sto vidfi Babua u prodavnici odmah trazi rakhis od trgovca.


Odbaceno siroce 321 epizoda- Slomljena krila
Cakori se budi iza sna i kaze da ide traziti prijatelje kako god. Vaibhai nazovu i traze bubreg a ona kaze da je to nemoguce. Onda on kaze Bbauu da joj treba Cakorin bubreg po svaku cijenu. Roki prica Arjunu da mu nedostaje Cakori i da ce je cim se on probudi ici traziti..



Odbaceno siroce 320 epizoda- Slomljena krila
Ama pita Ckaori stza se desilo a Cakori kaze Arjunu da ga je vidjela juce. Arjun je pita gdje se nalazi a banditi ga prate pa ga udaraju sa autom i on vristi a Cakori se uplasi. Ama pita Cakori zasto vristi i place a ona joj kaze da je i Arjun umro kao ishvar da je vristao i plakao. Ama je odvodi i tjesi i kaze da ne mora znaciti. Roki dolazi do ARjuna i viidi da je povrijedjen i pomaze mu. Bagja radi pooju.Cakori je zabrinuta za ARjuna.


Odbaceno siroce 319 epizoda
Suni i njegovi prijatelji uce Cakori. Kazu joj da je nabolja ideja da postane djecak kako bi spasila djecu, da se obuce kao djecak i tako pokusa da im pomogne. Cakori se slozi s tim i obuce se kao djecak. Cakori se predstavlja Muni kao Coka i nakon sto se pocne svadjati kaze da ce se poceti tuci te da je bolje da je pusti. Arjun zove a Cakori se javlja na telefon.


Odbaceno siroce 318 epizoda
Cakori prica sa Amom i on ajoj savjetuje da promijeni ime ali ona ne zeli kaze da joj je baka dala to i me i da joj se svijda. Cakori kaze da ce naci Arjuna i djecu. Vaibhavin javi Baidjaiju da je Cakori ziva i da mu je Manohar lagao kada mu je poslao slike i rekao da je mrtva. Arjun javi ABhi da ima dobre vijesti da ce mu Pratap pomoci te da su saznali da su mu banditi Cakori oteli..


Odbaceno siroce 317 epizoda
Arjun pita inspektora o Cakori i daje im njihovu sliku. Pratap kaze da ce mu pomoci a Arjun kaze da sumnja na bandu koja kidnapuje mnogu djecu tu. Cakori spasava Amu i ona joj se zahvaljje.


Odbaceno siroce 316 epizoda
Abha zove Arjuna i pita ga za Cakori on kaze da je nije nasao jos. Cakori trazi pomoc od ljudi da joj pomognu da spasi djecu. Cakori ugleda Arjuna kako ulazi u taksi i doziva ga ali prvo je on ne cuje ali kada shvatri da je cuo okrene se nje nema jer je banda uhvatila i otela. Cakori bjezi od bande..


Odbaceno siroce 315 epizoda
Cakori kaze Rokiju da moraju spasiti njene prijatelje. Nana kaze kako je sretna jer je Roksi sretan i kako je umanjio sa picem od kako je sa Cakori stalno. Kada Cakori sazna da je Bbauu usao u tu kucu ona bjezi na ulicu i trci. Muna daje prolaznicima Cakroinu sliku i kaze da je trazi. Cakroi bjezi i kaze da mora spasiti djecu..


Odbaceno siroce 314 epizoda
Cakori je kod Nane. Cakori misli o prijateljima. Nana joj kaze da se ne brine i da jede. Nnai snima kako se Roki smije dok je sa Cakori. Roki pita Cakori da li joj se svidjaju grickalice ona kaze da jesu ukusne. Vaibhavi pita Rokija sta se desilo sa kucom a on kaze kako je Cakori usla u tu kucu da se sve promijenilo.


Odbaceno siroce 313 epizoda
Munai banditi tarze Cakori ali je nem ogu naci ona se skriva. Roki nadje Cakori i kaze joj da je trazio svuda. Roki pomaze Cakori da legne u njegovo auto. Cakori opet bjezi.


Odbaceno siroce 312 epizoda
Bbau kaze banditima da vidi djecu a Cakori se uplasi i spusta se. Djeca legnu ponovo a banditi ih bude te se pitaju sto Ckaori sjexi tu. Ona im akze da joj je hladno. Djeca kazu nakon sto banditi izadju i zakljucaju ih da nema sanse da sada pobjegnu te kazu Cakori da ona bjezi ali ona taman kada krene kaze da ne moze ostaviti prijatelje te se vraca do bandita i stavlja im nesto u hranu.


Odbaceno siroce 311 epizoda
Navasudin i djeca su zabrinuti za Cakori i Nvasudin kaze da j eto zbog toga sto nije jela. Cakori s ebudi i Navas je sretan kao i djeca. Cakori se pita kako da sad pobjegnu odatle da ih Mnohar ne vidi te se sjete krova da se popnu i pobjegnu. Taman kada se Cakori poepla do vrha vidi bandite i Babua.


Odbaceno siroce 310 epizoda
Cakori je slaba. Arjun je i dalje trazi. Bbau je zabrinut sta ce se desiti. Bilu je zabrinut jer je ckaori bez sviejsti jos uvijek. Covjek mu kaze da se ne brine jer su joj uzeli mnogo krvi te da ce biti bez svijesti neko vrijeme.


Odbaceno siroce 309 epizoda
Arjun prica sa Bagjom i obecava da ce joj dovesti Cakori i osjeca se lakse jer je pricao sa njom. Randjana prijeti Baidjaiju jer je digao ruku na Vivana. Babu odvodi Cakori u bolnicu i kaze joj da ce mozda umrijeti jer je jako bolesna i puno je vode bilo u njenom stomaku ali nije dugo jela. Babu kaze Manoharu da salje Baijdajaiju sliku od Cakorine operacije. Vivan pada u nesvijest kada vidi sliku.


Odbaceno siroce 308 epizoda
Imli kaze majci da se mole za Cakori i kaze da je sigurna da joj se nista nije desilo. Cakori je u nedoumici da li da uradi sa rukama to sto od nje covjek trazi. Svi je ubjedjuju da pruzi ruke ali ona se necka. Mnaohar dolazi do Cakori i kaze joj da suti inace ce je zaklati. Kasturi je otisla po nevremenu da se moli za Cakori a Buvan je zabrinut.


Odbaceno siroce 307 epizoda
Manohar vidi Cakori kako ulazi u gepek nekog auta i obavjestava Babua. Roki ugleda sliku od Cakori u svom telefonu i pita se ko je zapravo ona. Bilu pita Cakori da mu pomogne a Manohar koji sve to gleda sa strane se smije misleci da je Cakori uhvacena. Roki pita ljude u prodavnici za Cakori.


Odbaceno siroce 306 epizoda
Aditja kaze Abhi da se mora sabrati i da zna da joj je Ishvar bio svetac ali da ga sada nema. Cakori se pita kako da dodje do prodavnice u kojoj je radila. Baidjai kaze Mnaoharu da se ne vraca kuci ukoliko ne nadje Cakori za tri sata. Cakori se sjeti puta do prodavnice.


Odbaceno siroce 305 epizoda
Roki ide do Cakori i kaze da je ona princeza te da zasluzuje da jede bolju hranu. Arjun ulazi u tu prodavnicu i pita ljude jesu li vidjeli Cakori. Malti i njen sin kazu Kasturi da je i njiihov sin nestao. Cakori kaze Rokiju da e ne svadja i placa svoju hranu. Cakori napusta Rokija i kaze mu da nece vise nikada biti prijatelji.


Odbaceno siroce 304 epizoda
Cakori zaradjuje 100 rupija i sretna je jer je uspjela zaraditi. Mnaohar kaze Bbauu da moraju naci Ckaori jer je BAaijdi ljut. Girja kaze Visnuu da je Bagja jako bolesna i da bi za to trebao saznati Arjun.


Odbaceno siroce 303 epizoda
Kada Cakori pocne da pravi svoju hranu odmah kupci pocinju da uzimaju jer im se svidja. Vlassnik prodavnice pohvaljuje Cakori za poboljsanje nejgove radnje od kako je ona pocela praviti jelo. Abha kaze seljanima da je Cakori ziva ali da Baidjia stoji iza njenog nestanka. Abha kaze Baidjaiju da je Cakori ziva i da je Arjun otisao da je trazi.


Odbaceno siroce 302 epizoda
Cakori nalazi posao u prodavnici hrane.Arjun ulazi u istu tu poravdnicu ali ne ugleda Cakori. Lakhan kaze Bbauu da bi Kasturi vrlo lahko mogla okrenuti seljane protiv njega.


Odbaceno siroce 301 epizoda
Cakori odlazi do agencije i pita za kartu ali joj covjek kaze da mora kupiti kartu koja kosta 175 rupija i da ide. Cakori je tuzna jer nema novac, Arjun je stigao u Mumbaij i trazi Cakori.Arjun sve ispituje kako bi nasao Cakori a Cakori se bori kako da dodje do novcada kupi kartu da ide za Lunknow.


Odbaceno siroce 300 epizoda
Cakori koja je radila kod covjeka kome je spasila zivot pita ga zna li gdje je Azadganj. Covjek kaze da ne zna ali zna za Luncknowi dace sutra ici tamo u 2 sa avionom te da moze sa njim i ona. Cakori je sretna i smjeska se. Ujutro se Cakori budii i vidi da covjek spava te ga budi jer ce zakasniti na avion. Covjek kada s probudi ne sjeca se nicega te tjera Cakori iz kuce. Ona je tuzna i pokusava mu reci sta se desilo i kako joj je obecao da ce je voditi u Lunknow. Cakori odlazi do agencije i pita za kartu ali joj covjek kaze da mora kupiti kartu koja kosta 175 rupija i da ide. Cakori je tuzna jer nema novac, Arjun je stigao u Mumbaij i trazi Cakori.


Odbaceno siroce 299 epizoda
Baidjai saznaje gdje su Arjun i Bagja krenuli te iznajmi policiju i kaz eim da Arjun zna gdje je Cakori i da je on kidnapovao te policija hapsi Arjuna. Bagja place. Cakori je tuzna i odlazi u hram da se moli. Cakori oldazi i nazove Kasturi i Kasturi placuci ide do Buvana te mu kaze da je nazvala Cakori a on place i kaze da nije Cakori da je ona umrla. Kasturi mu kaze da se javi i uvjeri da je njihova Cakori ziva, prica sa njom.


Odbaceno siroce 298 epizoda
Cakori odlazi do djece i kriju se jer je mUnu tu i Babuu te Ckaori smisli plan kako ce pobjeci sa svom tom djecom koju je munu zatocio kako bi zaradio na njima. Kada Munu dodje tu ne zatice ni Cakori ni djecu i kaze da je Cakori vrlo mudra da je odvela djecu. Cakori prodaje voce i zaradi za poziv te poziva Arjuna i kaze mu gdje se nalazi. Arjun i Bagja odmah krecu na put a Baidjai ih prati. Cakori spasava jednom covjeku zivot.


Odbaceno siroce 297 epizoda
Cakori prosi i zaradi novac za telefon i krene da nazove ali se sudara sa jednom djevojkom kojoj ispadne cokolada te je zbog toga naziva prosjakinjom koja ne gleda. Cakori biva tesko sto je nazvala prosjakinjom ida pare djevojci da kupi drugu cokoladu a djevojka je izbezumljeno gleda pitajuci je sto prosi ako joj daje, Cakori kaze da je prosila samo za poziv jer mora nazvati nekoga. Cakori predlazu neki ljudi da je zaposle i ona pristaje.


Odbaceno siroce 296 epizoda
Cakori je pobjegla i luta ulicama a svi je guraju ona se pita sto svi negjd ezure. Pita se da li da se vrati kod ljudi koji su je oteli ili da nastavi dalje sama i odlucuje da se sama snadje i ide dalje, nastavlja put. Cakori luta i pita ljude gdje se nalazi i kazu joj da je u Mumbaiju. Cakori odlazi do telefona ali joj traze 5 rupija da nazove ali ona nema i trazi posao da bi zaradil akako bi nazvala Arjuna da mu kaze da je u Mumbaiju. Babuu i Mnaohar traze Cakori ali je nema..


Odbaceno siroce 295 epizoda
Baidaji odlazi i seljane ubjedjuje da je krokodil pojeo Cakori. Kasturi je sokirana kao i Buvan koji mu naravno nevjeruju. Baijdaji se kasnije smije i smatra seljane glupima. Cakori se uspjela osloboditi i dolazi sebi te nalazi telefon kojim zeli nazvati ABhu ali joj ispada u rijeku. Muna pokazuje sliku od Cakori nekom prodavacu i pita da li je vidio Cakori a on kaze da je malo prije bila tu. Muna zove Bbau i kaze da je nasao Cakori ali da je zeli prodati mu kako bi dobio novac.


Odbaceno siroce 294 epizoda
Baidjai i njegovi ljudi odlaze traziti Arjuna i Bagju u Abhinoj kuci ali kada tamo dodju njih nema. Abha kaze Baidjaiju da je Prabhakar podnio zalbu i molbu suud da ako se desi nesto njoj ili Arjunu i Bagji da ce policija uhapsiti njega jer je prijetio da ce ubiti njih dvoje. Abha ga tjera iz kuce. Baidjai joj odgovara da je on Ishvara usmrtio i to dok je bio u zatvoru a da su ona i njen sin mala maca za nejga te da mu sud i policija ne mogu nista.


Odbaceno siroce 293 epizoda
Dolazi postar i donosi paket za Aditja, unutra je pismo u kome pise da nece staviti bombu kako bi ubili sina vec da ima drugih nacina. Abha place i dere pismo. Baidjai je poceo prijetiti i kaze da ce isto uraditi sa Arjunom i Bagjom kao sto je i sa Cakori. Baidjai kaze Mnaoharu da odvede Cakori i da je proda u organe te da ce dobiti mnogo novca. kasnije Baidjai zove i pita da li je Cakori ziva ili je umrla a on odgovara kkako je nije mogao pordati jer kazu da ima mnogo djece koju tako prodaju te da je u gepeku i da ne zna j eli mrtva ili ziva. Grupa ljudio krade auto Babuu i Manoharu i Cakori je u gepeku..


Odbaceno siroce 292 epizoda
Baidji se sada poceo svetiti svima i tjera odmah seljane d potpisu papire i prijeti zenama inace ce ubiti njihove muzeve. Baidjaijev covjek dovoodi Cakori i ona je bez svijesti. Iako je ABha molila seljake da ne potpisuju papire oni su uplaseni to ipak uradili. Babu kaze Baidjaiju da je Cakori bila dugo u vodi i da ima mnogo vode u stomaku te da ce umrijeti a Baidjai kaze neka umre svakako je ona kriva za sve i zbog nje je Tejasvini u zatvoru.


Odbaceno siroce 291 epizoda
Dokazi koje je Ishvarov advokat prilozio za sve krive Tejasvini iako je i on Baidjai kriv on svaljuje krivicu na Tejasvini i samo ona biva kaznjena a on je oslobodjen. Nakon toga ona mu kaze da mu nikad nece oprostiti ali je on posjecuje sutradan u zatvoru i kaze joj da se samo radi o sedmici dana te da ce i ona biti slobodna. Da se ne ljuti na njega. Baidjai dolazi u palatu i svi se sokiraju kada ga vide. Jedna covjek povuce Cakori u vodu dok je izvrsavala rituale nad Ishvarovom dusom. Svi je traze ali nje nema.


Odbaceno siroce 290 epizoda
Baidjai se smije i sretan je jer misli da ce uskoro biti oslobodjeni te odlazi i saopstava vijest Tejasvini da ce ubrzo izaci iz zatvora. Ishavrov advokat dolazi na sud jer je pocelo sudjenje za Baidjaija i Baidjaijev advokat brani Baidjaija i kaze da je nevin jer nemaju dokaza. Ali advokat od Ishvara je pronasao papire koje je Ishvar ostavio u kuhinji te ih prilozi sudiji i kaze da imaju dokazi na kojima je Tejasvinin potpis. Svi su bez rijeci. Pale vatru Abha i Cakori nad Ishvarovim tijelom i rade rituale. Baidjai za sve krivi Tejasvini.


Odbaceno siroce 289 epizoda
Cakori saznaje da je Ishvar umro i place. Arjun je tjesi. Kada Baidjai sazna da je Ishvar mrtav smije se te se zahvaljuje Babuu. On kaze njemu da je Cakori slomljena zbog Ishvarove smrti te da joj je to najvece kazna. Baidaji se smije jer kaze da sad nemaju dokaza za njega jer je izgovrio. Cakori kaze Arjunu da imaju i drugi dokazi da joj je rekao Ishvar i da se nalaze u kuhinji.


Odbaceno siroce 288 epizoda
Cakor pita ljude da im pomognu. Ishvar kaze da ce pozvati doktora i kaze joj da se ona ne brine o tome vec da misli o utrci jer mora da pobijedi. Ona kaze da nikako nece da ga ostavi u takvom stanju a on joj kaze da mora ici jer ce zakasniti na utrku. Dolazi i policija. Ishvaru pomaze visnu a Ishvar tarzi od Cakori da mu obeca da ce pobijediti i ona mu obecava i odlazi. Cakori pobjedjue. Arjun saznaje da je Ishvar mrtav.
Noviji Stariji