Viktor i Matea vjenčali se u čamcu pod vodopadom rijeke Gostovic

Viktor i Matea Novosel, imali su vjenčanje iz snova. Najsretniji dan u životu, svoje vjenčanje, odlučili su organizirati na vodopadu rijeke Gostović u izletištu Kamenica kod Zavidovića.

Viktor je dugogodišnji član kluba „Atom“, koji je jedan od zaslužnih što je to područje sada zaštićeno. Ovaj planinar, rafter i istraživač u pomenutom klubu, zaljubljenik u prirodu, zajedno sa svojim kolegama iz kluba organizirao je ovo neobično vjenčanje. Što je najvažnije, kaže nam, i njegova izabranica je bila oduševljena idejom, te se u ljepote Tajana i Kamenice zaljubila još na fotografijama.

-Iako dugo živim na otoku Krku u Hrvatskoj, jako sam vezan za Zavidoviće i prijatelje. Svaki mjesec sam tu i nije bilo dileme gdje će biti vjenčanje i svadba- kaže Viktor. Mladenci su svečani čin vjenčanja obavili u čamcu, na oduševljenje rodbine i prijatelja. Zabava je nastavljena u restoranu „Kamenica“.

Iako bračni par Novosel život nastavlja na otoku Krku, osim jedno drugome, dali su i obećanje da će se Kamenici i vodopadu na rijeci Gostović ponovo vraćati. (zdici.info)
Noviji Stariji