Vodomar 44 epizoda

Seyran saznaje od Sultan istinu i suoči se sa Feritom. Odlazi ljuta, ali je on zaustavi da popričaju. Ona uplakana pita da li je dijete od Sultan njegovo. 

On negira, dodaje da je to bilo prije braka njihovog i da je Ifakat kriva. Kazim zatekne Sunu i Kayu i počne da tuče Sunu, a kada je Kaya odbrani, i njega. 

Suna bježi do parka gdje dolazi Kazim i davi je. Kaya se odbrani i Suna da ga Kazim ne bi ubio kaže da će se vjenčati. Kada Ferit i Seyran saznaju za to, brzo dolaze kući. 

Kazim saopšti Halis agi. Opet udari Sunu i Kaya je tješi. Pristaju na vjenčanje. Seyran i Ferit se usprotive, Ferit ističe kako je Suna tako brzo preboljela Abidina. 

Suna i Kaya se posvađaju sa njim. Sultan i Nuket naprave plan i novinar snimi Sultanino priznanje. Ucjenjuje Ferita koji mu odbrusi. Ferit ispriča to Seyran i ona ga podrži i voli. 

Suna krišom dolazi do Kaye i govori da ne mora da je oženi, izvini mu se za sve i zahvali. On govori da želi i da je shvatio da je voli. Poljube se, on je zaprosi i ona pristaje. 

Ferit dolazi sa pijanim Abidinom i opet prebaci Suni koja odlazi za Kayom drzeći se za ruku. Nuket je van sebe kada sazna za vjenčanje, ali Kaya joj odbrusi da će on oženiti Sunu. 

Seyran i Suna se posvađaju i Seyran joj kaže da ako se uda za Kayu, zaboravi na nju. Za sve krivi Ifakat. 

Međutim, do Seyran stižu slike poljupca Pelin i Ferita i ona je skrhana svim događajima. Halis aga pozove Nuket i pita šta se dešava, novinar mu je ispričao.

Post a Comment

Noviji Stariji