Serija u ime časti po epizodama

 Iubire si onoare
U ime časti 1 epizoda
Amir i Ilinca susreću se u popularnome noćnom klubu i odmah osjete snažnu privlačnost. U napadu ljubomore, Zmija, Ilincin problematični dečko, udara Ilincu kako bi je naučio lekciju. Amir obrani Ilincu i iste je noći vodi svojoj kući, u Beled el Noor. Kako sati prolaze, njih dvoje shvaćaju da imaju mnogo toga zajedničkog, uključujući i to da su se zaljubili jedno u drugo. Amir i Ilinca vode ljubav na plaži, ne primijetivši da ih Oxana, Amirova prva žena koja je navodno mrtva, fotografira. Sljedeći dan, nakon povratka u Rumunjsku, Ilinca doživljava veliko iznenađenje: Amir, čovjek s kojim je vodila ljubav prethodnu noć, novi je klijent tvrtke za odnose s javnošću u kojoj ona radi.


U ime časti 2 epizoda
Nakon sastanka Amir se vraća u Beled El Noor kako bi prisustvovao bratovoj svadbi, a o tome ne obavijesti Ilincu. Ilinca se jako razočara u Amira jer joj se nije javio. U obavještajnoj agenciji agenti razgovaraju o trgovini oružjem koja prolazi kroz Rumunjsku, ali nitko ne sumnja da njihov zapovjednik Matei Stiuca namjerava počiniti samoubojstvo zbog raka koji mu je dijagnosticiran ranije toga dana. U Constanţi Marietu, Ilincinu majku, iznenada posjećuje Dan Stuttman, navodni Ilincin otac i čovjek koji joj je spasio život prije 20 godina. U klubu Zmija javno izjavljuje ljubav Ilinci.


U ime časti 3 epizoda
Amir priznaje ocu, emiru, da je upoznao mladu Rumunjku u Bukureštu. Emir se ne slaže s idejom još jedne kršćanke u obitelji. Tijekom prve bračne noći Aziz ne uspijeva ispuniti svoje bračne dužnosti. Od straha da bude proglašena nečistom i osuđena na smrt u ime časti, Soraya se poreže kako bi krvlju dokazala svoju nevinost. Na povratku kući Ilinca saznaje zanimljivu vijest od Mariete. Upoznat će svog oca koji je dugo bio odsutan.


U ime časti 4 epizoda
Amir i Aziz vraćaju se u Bukurešt kako bi se pozabavili obiteljskim poslom. Carmen, rumunjska menadžerica njihove tvrtke za prodaju dijamanata, pokušava se umiliti Amiru, ali njega više zanima susret s Ilincom. S druge strane, Ilinca odbija susret s ocem, Danom Dan Stuttmanom. Marieta se ne da smesti i odvlači djevojku u restoran. Igrom slučaja, Amir i Ilinca opet se susreću.


U ime časti 5 epizoda
U restoranu Ilinca traži od oca, Dana Stuttmana, objašnjenje zbog godina odsutnosti. Aziz vodi Sorayu u šetnju Bukureštom, ali prekine ih Oxana koja mu kaže da je dogovorila susret s ruskim trgovcima oružjem. Marieta pokušava uvjeriti Ilincu da ne smije vjerovati Arapima i da bi Amir mogao imati još žena koje ga čekaju u emiratu. Kad Ilinca dobije cvijeće od Amira, odluči mu pružiti još jednu šansu i odlazi u njegovu kuću. Ali na njezino veliko iznenađenje, vrata će joj otvoriti Carmen.


U ime časti 6 epizoda 
Ilinca krivo shvaća Carmeninu prisutnost i odlazi prije nego što joj Amir ima priliku objasniti. Oxana prvi put susreće ruske trgovce, nesvjesna činjenice da je promatraju agenti obavještajne službe. Aziz od Sharife saznaje da je Aysha, emirova četvrta žena, rodila djevojčicu i njegov položaj emirova nasljednika nije ugrožen. Na sastanku Stuttman odlučuje kontaktirati s Oxanom Abramovom. Amir odlazi u Constanţu potražiti Ilincu. Dolazi u Ilincinu kuću, gdje mu Marieta govori kako nikad neće dopustiti kćeri da bude s Arapinom. Amirov neočekivani saveznik postaje Lavinia koja organizira susret Amira i Ilince.


U ime časti 7 epizoda
Amir i Ilinca mire se poslije zadnje svađe. U međuvremenu, Oxana raspravlja svoje buduće poslovne planove s ruskim partnerima. Uskoro joj prilazi Stuttman koji joj se predstavlja kao rumunjski princ Tudor. U Beled el Nooru emir doznaje da njegova nećakinja Aziza posjeduje zapadnjačke modne časopise i odlučuje zaključati Azizu u palači do njezine svadbe s Usmanom. Pokušavajući promijeniti majčino mišljenje o Amiru, Ilinca dovodi Amira u Marietinu kuću.


U ime časti 8 epizoda 
Marieta čvrsto stoji kod svojih uvjerenja i ponavlja kako nikad neće prihvatiti da joj je kći s Arapinom. Amir iznenađuje obje žene i objavljuje da želi se oženiti Ilincom. Ilinca je malo razočarana jer Amir nije nju direktno zaprosio, nego ju je samo obavijestio o svojoj namjeri pred majkom. Oxana i Stuttmann susreću se u hotelu i Oxana ga pokušava zavesti. U palači emira čeka još jedno iznenađenje: njegova kći nosi ružičaste čarape. Emir sve obavještava da će stati na kraj izopačenosti u emiratu. Ilinca ponovno susreće Ovidiua koje je upoznaje sa svojom djevojkom Dalilom


U ime časti 9 epizoda 
Dalila shvaća da je Ovidiu zaljubljen u Ilincu. U međuvremenu, Oxana gotovo susretne Amira, ali uspijeva na vrijeme spasiti situaciju. Marieta moli Ovidiua da joj pomogne spriječiti Ilincinu udaju za Amira. U tvrtki za odnose s javnošću Amir odabire model koji će biti predstavljen na predstojećoj reviji dijamanata. Malo nakon toga Amir iznenađuje Ilincu javnom prošnjom i Ilinca rado pristaje. Carmen obećava da će pod svaku cijenu spriječiti taj brak. Zmija i njegovi prijatelji upadaju na događaj.


U ime časti 10 epizoda 
Amir i Zmija potuku se i na mjesto događaja dolazi policija koja zaustavlja tučnjavu. Nakon Carmenina neuspješnog pokušaja da podmiti jednog od policajaca, Amira, Zmiju i ostatak njegovih prijatelja policija odvodi u pritvor. Oxana izaziva Suttmana da provede noć s njom, ali njezin trik ne uspijeva. U pritvoru Serghei i Zmija šire laži o Ilinci koja je navodno spavala s mnogim bogatim muškarcima. Za to vrijeme Ilinca je posve uništena i pokušava pronaći nekoga tko bi mogao pomoći Amiru. Carmen zove Aziza i javlja mu za uhićenje. Amir i Zmija pušteni su sljedeći dan, nakon što je rumunjski senator Traian Năstase iskoristio svoj utjecaj kako bi tužba bila odbačena.


U ime časti 11 epizoda  
Aziz ne dolazi na sastanak s Oxanom i Rusima zbog obiteljskih razloga, što Oxanu još više frustrira. Hussein otkriva da je Amir proveo vrijeme u zatvoru zbog tučnjave oko žene te poziva Amira i Aziza kući. Dan Stuttman pokušava uvjeriti Ilincu da se predomisli oko svoga vjenčanja sa Amirom. Treba Marietinu pomoć pa je poziva da dođe u Bukurešt. Preplašena da će je se Aziz odreći jer je sterilna, Fatima nožem prereže žile i uzbuni stanovnike palače. Amir i Ilinca vode ljubav nakon što joj je Amir predložio da dođe u Beled el Noor upoznati njegove roditelje. Po povratku kući, Ilincu iznenadi obiteljsko okupljanje.


U ime časti 12 epizoda 
Ilinca i Marieta svađaju se zbog Ilincine veze s Amirom. Ilinca otkriva da njezina majka mrzi Arape, ali ne saznaje pravi razlog. Ali to ipak neće spriječiti Ilincu da spakira svoje torbe i krene s Amirom upoznati njegove roditelje. Po dolasku u palaču šokira se kad sazna da je Rania emirova druga žena. Lavinia od Claudiua saznaje da je Marieta u prošlosti imala vezu s Arapinom i da joj je to izazvalo veliku patnju. Sharifa govori Sorayi i Fatimi o muslimanki u emiratu koja je obeščastila svoju obitelj i sad je osuđena na smrt. U međuvremenu Hussein i Mohammed razgovaraju o odluci koju je donijela obitelj osuđene žene. Unatoč tradiciji, Noor sanja da se udaje za muškarca kojeg voli i otkriva majci svoje misli rekavši da sama želi odabrati svog supruga. Oxana napušta Rumunjsku bez Azizova dopuštenja i pojavljuje se u palači.


U ime časti 13 epizoda  
Ilinca upoznaje ostale žene iz palače i Amirovu sestru Noor. Shvaća da sve žene nose samo muslimansku odjeću i da se mora pokoriti tradiciji ako želi biti prihvaćena. Ilinca se mora suočiti s bijesom žena iz palače kad se pojavi u vrtu odjevena u europski kupaći kostim. Aziz se želi odreći Fatime, ali Amir ga uspije uvjeriti da se predomisli optužujući ga da ne ispunjava svoje bračne dužnosti prema svim ženama. U Bukureštu Cici i Kuki uživaju trošeći očev novac, ali tako ga uspijevaju iznevjeriti. Zbog toga im otac, Traian Năstase ograničava pristup karticama i bankovnim računima. U Beled el Nooru Oxana se sukobljava s Azizom koji joj kaže da je ona samo pijun na njegovoj šahovskoj ploči


U ime časti 14 epizoda  
Amir dolazi na vrijeme da spasi Ilincu od ženskoga bijesa. Noor joj donosi prikladnu odjeću i Amir vodi Ilincu svom ocu kako bi je predstavio kao svoju zaručnicu. Hussein želi nasamo razgovarati s Amirom. Ilinca ide sama prošetati po plaži. Slučajno susreće Oxanu koja želi znati razlog njezina boravka u emiratu. Oxana i Aziz svađaju se i potuku na plaži. Ona otkriva Azizu svoj plan: želi kontrolirati trgovinu oružjem na istoku. Claudiu i Matei Stiuca s izmišljenim razlogom dolaze u tvrtku za prodaju dijamanata nadajući se da će od Carmen izvući više informacija o tvrtki. Odlučna da kolagenom ispuni usne, Coco odlazi u poznatu estetsku kliniku, gdje susreće Abdullaha, Arapina kojega je već vidjela u klubu. Hussein misli da Ilinca neće biti dobra žena njegovu sinu i pokušava uvjeriti Amira da odustane od svojih planova vezanih uz Ilincu


U ime časti 15 epizoda  
Ilinca dobiva bolju sliku muslimanskog svijeta i shvaća da joj nedostaju njezini ljudi. Čak joj se i mjesto kamo ju je Amir doveo prvi put čini čudno i drukčije. U međuvremenu, iz razgovora s ocem, Amir shvaća da se emir Hussein snažno protivi njegovoj vezi s Ilincom. Amir i Ilinca idu u šetnju po tržnici. Ilinca želi saznati više o Amirovoj prvoj ženi, Samiri. U Bukureštu Serghei predlaže Zmiji da dogovori susret s rumunjskom zvijezdom kako bi učinio Ilincu ljubomornom. Zajedno se dogovore s tabloidima da objave fotografije paparazza u sljedećem broju


U ime časti 16 epizoda  
U Beled el Nooru Ilinca i Amir brodom odlaze u emiratski zaljev gledati zalazak sunca. Vode ljubav. Kao što je dogovoreno, Zmija izlazi sa sastanak s Ginom, poznatom rumunjskom zvijezdom. Budući da je ostala bez novca kad joj je otac blokirao kartice, Cici je počela raditi kao konobarica, ali prvi se dan nije baš iskazala. Vrativši se s izleta brodom, Amir i Ilinca šeću po plaži. Odjednom ugledaju šokantan prizor, ubojstvo u ime časti. Na plaži Beled el Noora žena je živa zapaljena


U ime časti 17 epizoda  
Slika goreće žene prestravi Ilincu. Očajnički joj pokušava pomoći, ali shvaća da su njezini napori uzaludni. U palači Rania izazove emirov bijes kada ga optuži da je osudio ženu na ubojstvo iz časti. Amir i njegova majka zajedno se suprotstave vladaru Beled el Noora. Isto tako, pokušavaju skriti istinu o ubojstvu iz časti od Ilince. Emir Hussein pravi je zaštitnik emiratske tradicije i zakona. Zbog toga odbacuje Ilincu jer se boji da bi ona mogla usmjeriti Amira prema odustajanju od tradicije. Za razliku od svoga mlađeg brata, beskrupulozni Aziz postupa bez ikakvih pravila. Dan Stuttman dolazi u palaču kako bi razgovarao s Husseinom i predstavlja se kao Ilincin otac


U ime časti 18 epizoda 
Dan Stuttman poseže za svim argumentima i metodama kako bi uvjerio Ilincu da se vrati kući s njim. Telefonom snima svoj razgovor s Husseinom koji zahtijeva da Ilinca poštuje njihova pravila i tradicije kao i sve ostale muslimanke. Poslije Dan objašnjava Ilinci da je incident koji je vidjela na plaži ubojstvo iz časti i da emiratski zakoni dopuštaju ovu vrstu zločina, to jest kazne. Kad Ilinca upita Amira koje su obveze muslimanske žene kao supruge, on je uspijeva uvjeriti da odgode raspravu i odvodi je u sobu za masažu. Ondje ih iznenadi Sharifa koja odjuri javiti Husseinu o Amirovu prijestupu. Sve žene u palači počinju svađu zbog Amirova ponašanja s Ilincom


U ime časti 19 epizoda  
Ilinca se zgrozi kad od Stuttmana sazna opravdanje zločina iz časti u islamu. Također shvati da je Amir od samog početka znao da je na plaži bila riječ o ubojstvu iz časti. Zbog toga odlučuje prekinuti vezu s Amirom, spakirati svoje stvari i vratiti se u Rumunjsku. Kod kuće Ilinca saznaje šokantnu istinu. Njezina majka prizna da je bila udana za Arapina. Dok boravi sa ženama na plaži, Aziz iznenada naiđe na Oxanu koja ga obavještava da se vraća u Rumunjsku i počinje posao s ruskom mafijom


U ime časti 20 epizoda 
Marieta govori Ilinci o poniženjima koje je doživjela kao žena muslimana. Ali Marietine riječi ne dopiru do Ilince koja smatra da je Amir drukčiji. Sljedeći dan Ilinca dolazi u Lavinijinu tvrtku, gdje upoznaje Silviju, Rumunjku udanu za Rashida, Amirova prijatelja Arapina. Laviana pokazuje Ilinci fotografije Zmije i rumunjske zvijezde u časopisu, ali to se Ilincu nimalo ne dojmi. Amir se vraća u Rumunjsku u pratnji strica Mohammeda, a uskoro dolazi i cijela obitelj. Došavši u tvrtku, Amir se nada da će susresti Ilincu, ali ona je već otišla sa svojim prijateljem Ovidiuom. Na ulici Ilinca doživljava joj jedno predskazanje koje ju zbunjuje.


U ime časti 21 epizoda 
Emir Hussein traži od sina detaljne informacije o pripremi zabave koja se organizira s ciljem predstavljanja obiteljske tvrtke na rumunjskom tržištu, ali nije zadovoljan odgovorima. Carmen krivnju svaljuje na tvrtku za odnose s javnošću koja je zadužena za događaj, to jest tvrtku u kojoj radi Ilinca. Poslije Amir i Ilinca ponovno raspravljaju o zločinima iz časti. Ilinca govori Amiru da se nikad neće vratiti u Beled el Noor i predlaže da se prijateljski rastanu. Coco dolazi u Rashidovu ordinaciju kako bi povećala usne. Emir dolazi u tvrtku za odnose s javnošću i upoznaje Silviju. Izražava nezadovoljstvo tempom kojim se odvijaju pripreme za zabavu. Carmen iskorištava situaciju i opet okrivljuje Ilincu. Emir imenuje Aziza kao odgovornoga za pripreme.


U ime časti 22 epizoda
mir Hussein zabrinut je zbog činjenice da je Amir zaljubljen u Ilincu i priznaje Mohammedu da je nedavno došao do zaključka kako je Aziz bolji odabir za vladara Beled el Noora. Aziz je oduševljen novostima. Oxana je oprezna s princem Tudorom od Rumunjske, ali zna da joj je potreban. Rania zove Amira i javlja mu za Sharifinu nesreću. Moli ga da ništa ne govori emiru. Aziz, pak, iskorištava situaciju i odlazi emiru s vijestima. Emir odlučuje otići u bolnicu. Stutmann priznaje Stiuci da Oxana jako sumnja. Dalila i Ovidiu svađaju se jer Ovidiu odlazi u bolnicu vidjeti Ilincu koja je bolesna. Zmija se ruga Cocoinim novim usnama.


U ime časti 23 epizoda
Stric Mohammed pita Marietu zašto je toliko protiv Amira i njegove ljubavi prema Ilinci. Marieta odgovara da njezina kći nikad neće biti sretna s Arapinom. Emir Hussein osobno nadgleda pripremu za reviju dijamanata. Carmen se umiljava Sharifi koja uživa u ukazanoj pozornosti. Dalila se zbližila s Kukijem i Sergheiem. Stuttman se ponovno susreće s Oxanom koja je polako umorna od njihove igre. Kako ne bi izgubili kontakt, Stuttman je vodi u krevet. Zmija otkriva da su Ilinca i Amir prekinuli. Oxana predlaže Stuttmanu da uđe s njom u posao. Aziz odlazi u Abdullahovu ordinaciju i otkriva šokantnu istinu: sterilan je.


U ime časti 24 epizoda 
Aziz prijeti Abdullahu da će ga ubiti zbog novosti, a Rashid ga pokušava uvjeriti da postoji i drugi načini kako napraviti dijete. U kući Rania govori Ilinci da je njezin sin jako voli i da se nada kako će Ilinca nastaviti posao koji je ona započela u emiratu, ukidanje ubojstava iz časti. Svi se pripremaju za veliki događaj. Zmija smišlja kako vratiti Ilincu, a Dalila iznenađuje Ovidiua kad mu kaže da ne idu zajedno na zabavu. Iza scene Vivi susreće Aziza. Ilinca izbjegava Amira tijekom zabave iako zajedno moraju voditi reviju. I Samira se pojavljuje na zabavi, ali nitko je ne prepoznaje.


U ime časti 25 epizoda 
Cijeli događaj prijeti neuspjehom, ali Ilinca spašava situaciju i sama predstavlja dijamant. Fatima je uvrijeđena Azizovim ponašanjem, ali ne smije se buniti. Ilinca obećava emiru da ništa od neugodnih događaja koji su se dogodili tijekom revije neće dospjeti u novine. Noor primjećuje Samiru na zabavi i govori to majci koja joj ne vjeruje. Emir Hussein krivi Amira za sve što se dogodilo, a u Stiucinu domu Vivi pokušava dobiti njegov oprost zbog poljubaca s Azizom. Amir opet prosi Ilincu koja nije voljna prihvatiti bračnu ponudu jer ima prigovore. Amir je smiruje i kaže da neće živjeti u Beled el Nooru ako ona to ne želi.


U ime časti 26 epizoda 
Emir Hussein protivi se Amirovu planu da živi s Ilincom u njegovoj kući. Oxana objašnjava Rusima da vjeruje princu Tudoru i da će raditi samo s njim dok Aziz ne bude spreman vratiti se u posao. Stuttman govori Stiuci da će susresti Ruse sljedeći dan, a Stiuca nije siguran da je to dobra ideja. Serghei se svađa s Cici i izbacuje je iz kuće. Ilinca brani Sharifu kada druge žene budu zle prema njoj. Ilinca moli Amira da razgovara s njom kada bude donosio odluke vezane za budućnost. Amir je pita je li se predomislila vezano za brak, Ilinca kaže da nije. Carmen je uvjerena da mora poduzeti nešto kako bi spriječila njihovu vezu. Obavještajna služba uspijeva uhvatiti jednog od Oxaninih ruskih partnera.


U ime časti 27 epizoda
Claudiu brutalnim metodama ispituje zatvorenika. Abdullah priznaje Rashidu da se zaljubio u Coco. Emirove žene odluče izaći, a Carmen im nalazi mušku pratnju, Sergheia. Cici plače zbog Sergheia i planira se vratiti u njegovu kuću pod bilo koju cijenu. Serghei je grub prema arapskim ženama u trgovačkom centru. Oxana i Stuttman čekaju da se Rusi pojave na dogovorenome mjestu, ali nitko od njih ne dolazi. Na Stuttmanovu veliku žalost, Oxana odlazi. Serghei vodi žene u kuglanu, gdje Sharifa priređuje pravu predstavu. Emir Hussein osuđuje Sharifino ponašanje, a Mohammed misli da su sve žene krive za svoje ponašanje. Ruski zatvorenik bježi iz obavještajne agencije. Carmen ulazi gola u kupaonicu i ljubi Amira. Ilinca ulazi i vidi ih zajedno.


U ime časti 28 epizoda 
Claudiu je ljut jer je Rus vidio kako izgleda. Amir pokušava objasniti Ilinci da se ništa nije dogodilo između njega i Carmen. Ilinca naizgled odlazi jako ljuta, ali poslije govori Amiru da vjeruje njegovoj verziji priče i pita zašto Carmen i dalje vodi njihovu tvrtku. Rus priča svom partneru kako je čuo razgovor u agenciji u kojem se spominjala Oxana i njezin novi partner, princ. U obavještajnoj agenciji Stuttman divlja jer je njegova varka otkrivena. Rus ubija svog partnera i ostavlja njegovo tijelo u šumi. Oxana mu govori da je napravio strašnu pogrešku.


U ime časti 29 epizoda
Carmen kaže Amiru da će se boriti za njega do kraja, a Amir joj odgovara da voli Ilincu i da ubuduće pazi što govori. Coco želi ozbiljnu vezu sa Zmijom, ali on joj govori da bude strpljiva. Policija pronalazi Rusovo tijelo, ali Stiuca se dogovori s policajcima da ne prijave zločin. Rus savjetuje Oxani da nakratko nestane, ali ona se ne slaže. Abdullah moli Rashida da zajedno uvjere Aziza da pristane na potpomognutu oplodnju kako bi dobio djecu. Stiuca traži objašnjenje u obavještajnoj agenciji zbog mrtvog Rusa. Aziz se teško miri s činjenicom da mora podvrgnuti svoje žene potpomognutoj oplodnji. Carmen zaprlja Amirovu košulju ružem za usne. Ilinca vidi mrlje i pita Amira za objašnjenje.


U ime časti 30 epizoda
Ilinca i Amir shvaćaju da je sigurno Carmen zaprljala košulje. Amir pokušava razgovarati s Carmen, ali ona se brani. Obitelj se vraća u Beled el Noor. Aziza pita Noor je li donijela vijesti od Usmana. Nasmrt se boji mogućnosti da on upozna drugu ženu. Rus dolazi u Oxaninu hotelsku sobu i pokušava je ubiti. Oxana se obrani i ubije Rusa. Ilinca zove svoju majku i govori joj da će se udati za Amira i poziva je na svadbu. Marieta ostaje bez riječi. Serghei govori Zmiji da više nemaju droge i da moraju nabaviti još čim prije.


U ime časti 31 epizoda
Ilinca spriječi Carmenine pokušaje da uništi njezinu vezu s Amirom. Ali Amir ipak ne želi popustiti tako brzo. Suočava se s Carmen i ponizi je pred Ilincom. Čak štoviše, Amir otpusti Carmen. Kao posljedica otkaza, Carmen mora pronaći i novi smještaj. Ona pita Sergheia za dopuštenje da ostane u njegovoj kući nekoliko dana. Na putu do aerodroma Ilinca potiho zove Claudiua i javlja mu da će se udati za Amira u Beled el Nooru. Želi da joj obitelj dođe na svadbu, ali treba Claudiuevu pomoć da nagovori majku. Oxana zove Stuttmana na sastanak u hotel. Ali Oxana ima drugi plan. Želi ubiti Dana Stuttmana. Na njezinu nesreću, Dan je pogodio njezine namjere i ispraznio pištolj. U Beled el Nooru Rania i druge žene vesele se zbog Amirova i Ilincina dolaska. Noor vodi Ilincu kako bi joj pokazala vjenčanicu. Ilinca se pomalo razočara kad shvati da neće nositi bijelu boju na svojoj svadbi. Saznavši od Dana i Claudiua za Ilincine namjere, Marieta odluči krenuti u Beled el Noor.


U ime časti 32 epizoda 
Marieta je odlučna u namjeri da spriječi vjenčanje čak i ako mora ispričati kćeri cijelu istinu o svojoj prošlosti. Ali Stuttman uspije uvjeriti Marietu da je previše opasno vratiti se u emirat. On će reći Ilinci istinu o Marietinoj prošlosti. U Beled El Nooru Ilinca se suočava sa Sharifinim pokušajima da nađe razlog koji bi spriječio vjenčanje. Aziz se vraća u Rumunjsku i odlazi k Sergheiu razgovarati s Carmen. Odlazi ljutit kad mu Carmen da naslutiti kako je spavala s nekim iz ekipe. Aziz se susreće s Oxanom i govori joj o bratovu vjenčanju s Ilincom. U emiratu Sharifa govori Ilinci i Raniji da je emir našao drugu ženu za Amira.


U ime časti 33 epizoda 
Rania uvjerava Ilincu da Amir neće imati drugu ženu. Ona je preplašena i želi razgovarati s njim. Ali nažalost, sazna da do vjenčanja ne smije vidjeti Amira. Hussein priznaje drugim muškarcima namjeru da imenuje Amira vladarom emirata samo ako dobije muškog nasljednika. Sve žene slave noć kane. U Rumunjskoj se Aziz susreće sa Stiucom i iznenadi se što on zna za njihove namjere šverca oružja. Ali Matei Stiuca kaže Azizu da je spreman poslovati s njim ako dobije dio zarade. Očajno želeći vidjeti Amira, Ilinca pokušava uvjeriti Noor da joj pomogne, ali ona je odbije. Poslije, vidjevši kako je Ilinca nesretna, pomogne joj susresti se s Amirom kod bazena. Fatima počinje sumnjati da je Aziz kriv za neplodnost. Bez ičijega znanja Oxana dolazi u palaču i pokušava saznati detalje o vjenčanju. Kod bazena Ilinca i Amir uskoro počnu voditi ljubav, ali Mohammed ih spriječi.


U ime časti 34 epizoda 
Mohammed se razjari kad vidi Amira i Ilincu. Jako se naljuti jer krše pravila emirata. Ali Rania ga zamoli da ne kaže emiru o susretu mladoga para. Iako ih je branila, Rania ne odobrava Ilincino ponašanje i traži od nje da poštuje obitelj i pravila emirata ako voli Amira i želi se udati za njega. Ilinca priznaje Raniji da nije spremna odreći se svoje vjere, barem ne odmah. Pripremajući se za vjenčanje, Ilinca uči trbušni ples od Nadire. Ilincina obitelj i prijatelji dolaze na svadbu. Svi u palači pripremaju se za događaj, uključujući i Aziza. U privatnome razgovoru s Amirom, Aziz priznaje da je preuzeo vrlo profitabilan posao u Rumunjskoj i uvjerava brata da će on vladati emiratom. Nažalost, Ilinca saznaje da su reporteri došli u emirat pripremiti specijalnu emisiju o ubojstvima iz časti. Zgrozi se kad čuje za još jedan zločin počinjen u ime časti.


U ime časti 35 epizoda
Ilinca ne može prihvatiti ni shvatiti razloge za ubojstvo iz časti. Kad Noor želi saznati više o tome, Rania samo promijeni temu. Prema muslimanskoj tradiciji, Dan Stuttman mora potpisati vjenčanu knjigu kao znak da odobrava vjenčanje. Točnije, Dan mora potvrditi da će mlada biti kupljena od njezina oca. Amirova obitelj nudi Danu dojmljivu količinu novca koju plaćaju kao cijenu za mladu. Vjenčanje djeluje kao da sve ide po planu dok se ne pojavi Oxana, Amirova prva žena, na iznenađenje svih prisutnih.


U ime časti 36 epizoda
Svi se na svadbi šokiraju kad vide da je Samira, Amirova prva žena, živa. Oxana, to jest Samira priča priču o svom čudesnom bijegu nakon nesreće. Kad sazna da će sada biti smatrana drugom ženom, Ilinca se uznemiri i traži odgovore od Amira. Emir je sretan zbog Samirina povratka i naređuje da se to proslavi. Kad ostanu sami, Amir pokušava objasniti Ilinci da je i on žrtva, ali riječi su uzaludne, Ilinca ga ne sluša. Claudiu i Stutmann dođu do zaključka da je Oxana vrlo pametna i oprezna žena i da je opet izbjegla nevolje. Amir i Samira ostanu nasamo. Samira želi znati voli li je on još. Amir traži od Samire malo vremena da se navikne na pomisao da je ona opet dio njegova života.


U ime časti 37 epizoda
Ilinca kaže Amiru da više ne mogu ostati u braku. Amir je moli da se predomisli. Ilinca pred njim priznaje da je već prije vidjela Samiru u emiratu. Amir joj ne vjeruje, a Samira sve opovrgava. Samira i Aziz se posvađaju: ona mu prijeti da će ga ubiti ako ikomu kaže istinu o njoj. Stiuca se počne osjećati sve lošije zbog svoje bolesti. Amir moli Ilincu za strpljenje dok on shvati što osjeća prema Samiri. Noor pita Samiru je li bila na reviji dijamanata u Bukureštu. Samira ponovno laže. Stuttman govori Amiru da nikako ne smije povrijediti Ilincu.


U ime časti 38 epizoda
Amir prekida Samirino zavođenje rekavši da ne može odgovoriti na njezinu ljubav jer ne zna što osjeća prema njoj. Samira se naljuti i želi okriviti Amira za svoju nesreću. Stuttman daje Ilinci telefon i kaže joj da ga nazove minutu kad je spremna otići iz emirata. Ilinca osjeća da taj trenutak još nije došao. Usman prosi Azizinu ruku, ali biva odbijen. Poslije zavede Azizu rekavši joj da će se uskoro vjenčati. Samira se trudi postati Ilincina prijateljica, ali Ilinca joj kaže da ona nikad ne bi mogla lagati Amiru kao što to Samira radi.


U ime časti 39 epizoda
Aziz i Samira odluče poslati Amira izvan emirata dok ne izvrše svoj plan. Aziz traži od Carmen da stvori problem u obiteljskoj tvrtki kako bi se Amir morao vratiti u Rumunjsku. Silvia savjetuje Ilinci da kaže Amiru da je trudna, ali Ilinca dvoji: ne želi ga tjerati ni na što. Ali predomisli se i kaže Amiru za trudnoću. Amir je presretan. Presretan je i ostatak obitelji, emir, stric Mohammed, žene. Aziz javlja da mu treba Amirova prisutnost u Rumunjskoj i da mora odmah otputovati.


U ime časti 40 epizoda
Amir se vraća u Rumunjsku ne shvaćajući da su ga prevarili njegov brat, žena i Carmen. U palači Ilinca saznaje da nosi muško dijete i da ima veliku šansu postati novi emir. Mohammed joj objašnjava da bi u tom slučaju i ona trebala prijeći na islam, ali Ilinca se buni govoreći da je ona kršćanka. Odjel za prijevare dolazi u tvrtku razgovarati s Amirom o „situaciji“ u tvrtki. Carmen im nudi mito iako se Amir tomu snažno protivi. Marieta sazna da je Ilinca trudna i prestravi se. U palači Samira pokreće svoj plan i poziva Ilincu na šetnju plažom.


U ime časti 41 epizoda
Smišljajući kako će je se riješiti, Samira uvjeri Ilincu da prošeću plažom. Hussein tješi sina, što Azizu daje znak da je opet u očevoj milosti, ali i dalje ne odustaje od svojih planova. Dok Samira i Ilinca šeću, Aziz uzima pištolj i spreman je ubiti rumunjsku ženu svoga brata. Noor se pridruži razgovoru i tako spasi Ilincu. Noor joj kaže da Amir zna da je namjerno poslan u Bukurešt. Aziz se razbjesni. Amir moli Samiru da pazi na Ilincu, s obzirom na to da on ima posla u Bukureštu. Inspektori financijske policije inzistiraju na razgovoru sa šeikom i odlučni su istražiti tvrtku. Noor slučajno čuje da Samira i Aziz namjeravaju ubiti Ilincu.


U ime časti 42 epizoda
U Beled el Nooru Aziz i Samira smišljaju kako odvesti Ilincu daleko od palače i udaviti je u moru. Rania i Amirova žena idu u kupnju na tržnicu, a Aziz ih prati i pokreće svoj plan pozivajući ih na šalicu čaja. U Bukureštu stvari idu nagore jer Financijska policija sumnjiči Amira za utaju poreza. Štoviše, pojavljuje se i mogućnost pritvora i Amir djeluje slomljen tim događajima. Aziz se vrti oko Ilince i stavlja joj drogu u čaj. Ilinca gubi svijest pa je odvuku na obalu. Čini se da će Aziz i Samira uspjeti u onome što su planirali.


U ime časti 43 epizoda
Noor spašava Ilincu od utapanja i vodi je natrag u palaču. Sretne Samiru i kaže da je bila na bazenu. Carmen traži pomoć za tvrtku od senatora. Nakon što je čula da su je Aziz i Samira pokušali ubiti, Ilinca očajnički pokušava doći do Amira telefonom, ali Carmen podiže slušalicu. Carmen javlja Azizu da je Ilinca zvala njegova brata. Samira sumnja da nešto nije u redu s Noor i vodi je u šetnju kako bi od nje izvukla priznanje. Amir otkrije propuštene pozive, a u to vrijeme Aziz ulazi u Ilincinu sobu i kaže da razmisli o Noorinu životu. Ilinca se prestraši Azizovih prijetnji.


U ime časti 44 epizoda
Amir ipak odlučuje krenuti u Beled el Noor. Noor se ne može vratiti do Ilince, jer je nadziru. Samira je ne želi pustiti tek tako. Amir saznaje da ne može krenuti kući jer avion ima tehničke poteškoće. Noor se skoro utopi dok pokazuje Ilinci gdje ju je našla dan ranije. Kad ih dva turista spase, Aziz iskorištava situaciju i fotografira djevojke u kompromitirajućoj situaciji s dva mlada muškarca. Ilincu i Noor izvedu pred Husseina. Aziz govori ocu da su viđene u zagrljaju stanaca i da su osramotile cijelu obitelj.


U ime časti 45 epizoda
Noor optužuje Aziza za pokušaj Ilincina ubojstva, ali otac je ne želi slušati. Odlučio ih je obje zaključati u sobu dok ne odluči o kazni. Rania očajnički traži svoju kćer. Claudiu zaprosi Laviniju. Ilinca je našla način kako otvoriti vrata i zajedno s Noor bježi iz palače. I sljedeće jutro Amir ponovno saznaje da ne može poletjeti u Beled el Noor. U isto vrijeme Ilinca i Noor bježe što dalje mogu i pokušavaju platiti vozaču da ih odvede na aerodrom, ali vrate ih u palaču. Aziz zahvaljuje muškarcu na njegovoj pomoći. Mohammed i Hussein vide kompromitirajuće fotografije snimljene na plaži koje prikazuju Ilincu, Noor i turiste.


U ime časti 46 epizoda
Aziz inzistira da se Ilinca i Noor kazne ubojstvom iz časti. Samira ga savjetuje da podigne ustanak i natjera oca da izvrši ubojstvo nad dvije neposlušne žene. Rania govori Amiru da su Ilinca i Noor nestale. Samira ne skida oči s njih i otkriva svoje prave namjere. U Bukureštu se Marieta brine jer ne može doći u kontakt s kćeri. Serghei se zabavlja s Dixi i Cici koje se potuku oko njega. Ilinca se brine za svoje nerođeno dijete. Rania na trenutka ugleda svoj kćer i Ilincu dok ih vode prema automobilu, izvan palače. Navodno ih odvode kako bi izvršili kaznu.


U ime časti 47 epizoda
Dok Ilincu i Noor odvode iz palače, Amir se žuri svojoj obitelji. Kad napokon dođe, Aziz mu kaže da su mu žena i sestra osuđene na ubojstvo iz časti i da ta odluka pripada njihovu ocu, emiru. Amir je zgrožen i samom pomisli. U Bukureštu Zmija pokušava zadiviti Carmen. Mohammed poštedi život Ilinci i emirovoj kćeri i povjeri ih Stuttmanu da ih odvede u Rumunjsku i skrije neko vrijeme. Amir ih pokušava naći po emiratu. Čini se da su nestale bez traga. Samira i Aziz uživaju u svojoj pobjedi. Amir proziva svog oca jer je poslao njegovu ženu i svoju kćer u smrt.


U ime časti 48 epizoda
Ljut na svoga brata, Amir ima šansu povući okidač i upucati Aziza. Ali samo prijeti Samiri da će je se odreći. Kuki se potuče u klubu, a jedan od gostiju kluba koji redovito posjećuje sve snimi kamerom. Sljedeći dan Ilinca i Noor stižu u obavještajnu agenciju u Bukureštu. U Beled el Nooru Mohammed priznaje Amiru da je njegova žena uspjela pobjeći, ali njegova je sestra Noor preminula. Amir je shrvan.


U ime časti 49 epizoda
Ilincina je trudnoća, po tvrdnjama liječnika, vrlo komplicirana. Marieta se trudi držati kćer čim dalje od Arapa i priznaje kako je i sama bila osuđena na smrt, a Ilincin je pravi otac utjecajni arapski biznismen. Pokazuje joj ožiljke na tijelu i objašnjava kćeri kako je uspjela izbjeći ubojstvo iz časti. Kad Amir kaže Samiri da ide pronaći svoju ženu, Aziz shvaća da Mohammed nije izvršio svoju misiju i da je Ilinca još živa. Rania odlučuje otrovati Husseina. Aziz dolazi u Rumunjsku u potrazi za bratom. Amir pita Claudiua zna li gdje mu je nećakinja, ali ne dobiva odgovor. Ilinca kaže majci da je i ona osuđena na ubojstvo iz časti, ali da je odluka donesena u Amirovoj odsutnosti.


U ime časti 50 epizoda
vidiu posjećuje Ilincu u bolnici i priznaje da jednoga dana želi biti njezin muž. Aziz vidi svog tužnog brata i govori Carmen kako se namjerava osvetiti Mohammedu, ali ne želi je još uključiti u svoje planove. Amir pokušava od Stuttmana saznati gdje može naći Ilincu, ali njegov je trud beskoristan. Aziz prati Stuttmana u bolnicu i uspijeva pronaći Ilincin odjel. Mohammed otkriva Raniji da je Noor živa i to je ispuni srećom. Abdullah kaže Amiru da je Ilinca u bolnici u kojoj on radi i da je velika mogućnost da se dijete rodi bolesno.


U ime časti 51 epizoda
Amir saznaje od Abdullaha da je Ilinca na hitnom odjelu, ali ne može je vidjeti jer je čuvaju dan i noć. Amir inzistira da je vidi jer on nije imao ništa s njezinom osudom na smrt. Rania zahvaljuje Mohammedu što je spasio njezinu kćer. Mohammed govori Raniji da je nikad ne pokušava tražiti jer su Ilinca i Noor sada sigurne. U Rumunjskoj Noor i Ilinca počinju novi život. Dok je u bolnici, Ilinca pokušava saznati je li Amir bio u Beled el Nooru kad je osuđena na ubojstvo iz časti. Liječnik kaže Ilinci da je pobačaj najbolje rješenje za nju. Aziz dolazi u Bukurešt i kaže Amiru da zna za Mohammedovu izdaju. Aziz dolazi na hitni odjel, gdje Ilinca leži i pokušava je ubiti. Amir ga vidi, zgrabi pištolj, viče na Aziza i uperi pištolj u svog brata.


U ime časti 52 epizoda
Amir puca u Aziza i spasi Ilincu. Rashid dojuri spasiti Aziza koji krvari. Fernando čuva Amira dok Hassan javi novost agentu Danu Stuttmanu – Amir je upucao svog brata, Aziza. Ilinca želi razgovarati s Amirom, ali njezin otac, Dan Stuttman ne dopušta joj. U svem tom kaosu Amir uspije razgovarati s Ilincom i reći joj da nema nikakve veze s njezinom osudom na smrt. Amira u lisičinama ispituje Matei Stiuca i optužuje ga za ubojstvo svog brata, šeika Aziza. Amir odbija sve optužbe i na kraju ga oslobode u zamjenu za uslugu. Rashid zove emira Husseina i otkriva mu da je Aziz upucan i da je u komi. Sharifa je šokirana, ne može vjerovati, a zatim inzistira da kaže i drugim ženama što se dogodilo Azizu. Samira načuje cijeli razgovor. Sljedeći dan Amir dolazi u Ilincinu bolničku sobu i pita je za dijete. Ilinca mu govori da djeteta više nema i da je napravila pobačaj. Amir je šokiran i ne može vjerovati. Ilinca mu kaže da je i ona ubojica, baš kao i njegova obitelj. Potpuno slomljen Amir odlazi i ostavlja Ilincu u suzama.


U ime časti 53 epizoda
Amiru je rođendan i Carmen se želi zabaviti. Amir je odbije želeći alkohol i drogu. Ilinca je u Pragu i svađa se s Ovidiuom. Želi se vratiti u Bukurešt i ondje odgajati svoje dijete. Ne može više izdržati život u Pragu. Emiru Husseinu nedostaje njegova žena Rania koja se vratila u Norvešku. Nije vidio ni svog sina Amira već godinama. Žarko želi da Aziz prestane toliko mrziti Amira. Noor živi u kući Mateia Stiuce zajedno s Vivi i jako joj nedostaje majka. Felix dolazi k njoj kući i podučava je. Samira nije sretna što je Ilinca još živa i sumnja da se Aziz bavi švercom oružja bez njezina znanja. Aziz, Matei Stiuca i senator Traian Năstase razgovaraju o švercu.


U ime časti 54 epizoda
Dan Stuttman primjećuje Aziza, a Claudiu ode razgovarati s njim. Aziz glumi da ga ne prepoznaje. Stutmann i Claudiu odlučuju štititi Ilincu dan i noć jer je povratak u Bukurešt bio velik rizik. Po Azizovu i Amirovu dolasku u palaču, u Beled el Nooru, emir Hussein i Mohammed žele ih pozdraviti. Amir ne želi pozdraviti i zagrliti svog oca i ulazi bez pozdrava. Samira je sretna što joj se muž vratio i izmjenjuje zle poglede s Carmen. Emir Hussein ne odobrava Amirov stil života i vjeruje da ga ljudi samo iskorištavaju zbog novca. Amira nije briga što ubojica njegove sestre misli o njemu. Carmen svima govori za Amirovu prosidbu. Noor i Ilinca sreću se nakon mnogo godina i jako su sretne što se vide. Ilinca se susreće s Lavinijom i izražava želju da nastavi raditi u njezinoj tvrtki. Rania se vraća u Beled el Noor kako bi se brinula za svog sina Amira.


U ime časti 55 epizoda
Silvia govori o Amirovoj drami koja se događala posljednjih godina i Ilinca odluči porazgovarati s Rashidom. Amir je još u nesvijesti, ali doktor se nada njegovu oporavku. Rania moli emira Husseina da odvede Amira u bolnicu. Dok telefonom razgovara sa Senatorom Traianom Năstaseom o prijevozu oružja, Aziz čuje Noorin glas. Postaje sumnjičav i traži da razgovara sa Mateiem Stiucom. Matei ne priznaje ništa o tome čiji je glas i mijenja temu rekavši Azizu da oružje prelazi granicu na putu za njegovo odredište. Amir se malo oporavlja i mumlja: Volim te Ilinca. Samira poludi kad to čuje pa je Aziz izvede iz prostorije. Obavještava Aziza da ide u Moskvu kako bi otkrila kakav posao on vodi iza njezinih leđa. Iako postoji opasnost da je uhvate i ubiju, Ilinca želi ići u Beled el Noor i moli Rashida da nađe neko rješenje. Abdullah zaprosi Coco i ona pristane. 


U ime časti 56 epizoda
Aziz razgovara na telefon i svakog je trenutka bliži Amirovoj sobi. Ilinca i Silvia čuju ga i pobjegnu. Emir Hussein susreće se sa Zahirom u hotelu u Beled el Nooru. Dok je sam s Amirom, Aziz stavlja drogu u čašu vode i pokušava natjerati Amira da je popije, ali upravo kad treba uspjeti, ulazi Rashid i uništi mu planove. IIlinca se želi susresti s Amirom na njihovu posebnom mjestu sljedeće jutro. Rashid kaže Amiru Ilincinu želju, ali on odbija. Noor kaže Mateiu Stiuci da želi biti s majkom i Ilincom i da želi biti slobodna. Marieta i Claudiu dolaze na aerodrom, gdje Dan Stuttman upravo kreće na zadatak. Marieta želi da je Dan povede u Beled el Noor. Emir Hussein povjeri Mohammedu želju da se Zahira vrati u njegov život, ali ne zna bi li se odrekao Sharife ili ne. 



U ime časti 57 epizoda
Iako Amir ne želi razgovarati s Ilincom, ona ga moli da ne uništava svoj život jer joj je još stalo do njega. Amir odlazi. Ilincu uskoro zatim uhvate muškarci koji su je pratili. Noor vidi Samiru u kafiću i prestraši se pa želi odmah otići odatle. Dolazi Zmija, sjeda pokraj Samire i oni počnu razgovarati o njihovu poslu s drogom. Ona želi upoznati njihova partnera. Fernando pazi na svaki njihov pokret. Ovidiu saznaje da se Victor, Ilincin sin, također zove Amir. Mohammed i dva muškarca dolaze do kuće u Beled el Nooru, gdje ih očekuje emir Hussein. Kad ga vidi, Ilinca pomisli da je želi ubiti. Marieta i Dan Stuttman također stižu. Marieta moli emira Husseina da joj ne ubije kćer i moli ga da zabrani ubojstva iz časti. Pokazuje mu ožiljke i govori kako je bila osuđena na ubojstvo. Živu su je zapalili, ali spašena je. Aziz dolazi do kuće s pištoljem u ruci i počinje pucati. Ilinca i Marieta padaju na zemlju. 



U ime časti 58 epizoda
Marieta je pogođena u nogu, Ilinca je u redu. Dan Stuttman pobrine se za njih, a emir Hussein naređuje svojim ljudima da odvedu Aziza u palaču. Aziz je bijesan, želi ubiti Ilincu pod svaku cijenu. Carmen pokušava počiniti samoubojstvo jer se Amir ne želi oženiti njome. Uspaniči se i počne vrištati kad ugleda krv. Žene joj pokušaju pomoći i pozovu Rashida. On smiri žene govoreći im da će Carmen biti u redu. Pijani Ovidiu mazi se s Dalilom i počinje je ljubiti. Kuki udara Ovidiua u lice zbog ljubomore. Zahira se susreće sa Saidom i oni su sretni što se ponovno vide. Said se rastuži kad čuje da je njegov prijatelj Raid, Zahirin muž, mrtav. 



U ime časti 59 epizoda
Amir odlazi, ali Ilinca trči za njim i moli ga da ne odustane od borbe i da prestane uništavati svoj život. Amir je ne sluša jer je sretan sa svojim životom. Ilinca nema drugog izbora nego reći mu istinu. Noor je živa. Ilinca uzme telefon, bira broj i pruži ga Amiru. Kad čuje sestrin glas, kaže joj kako je sretan što je čuje i zaželi joj sretan rođendan. Rania moli Dana Stuttmana da joj pomogne pronaći Noor. Toga dana Noor puni 16 godina. Amir je ljut na Ilincu i ne može vjerovati da mu nikad nije rekla istinu. Naziva je lažljivicom i odguruje. Said joj priskoči u pomoć. Aziz i Usman razgovaraju o Ilinci i Amiru. Usman shvaća da je Amir pravi problem, a ne Ilinca. Aziz želi da se Usman riješi Amira. 



U ime časti 60 epizoda
Said kaže Ilinci da ga može nazvati kad god zatreba, danju ili noću, ako ima problema u arapskim zemljama. Marieta želi da Dan Stuttman provjeri zna li Said za njezin boravak u hotelu. Noor slavi rođendan u klubu gdje Vivi i Noor susreću Cici i Zmiju. Zmiji se svidi Noor, ali Matei Stiuca odmah to rješava. Rania govori Mohammedu o svojoj namjeri da pronađe Noor. Aziz je nervozan kad od Rashida sazna da Amir namjerava otići u Bukurešt. Omar donosi dar u Amirovu sobu. Aysha i Djamira ga prate. Djamira otvara kutiju i počne se igrati drvenom mačkom. Amir ulazi, prilazi djevojčici koja mu pokazuje dar. Amir ga pogleda, shvati da je bomba i kroz prozor baci mačku koja eksplodira.



U ime časti 61 epizoda
Samira donosi Zmiji novu drogu i on je isproba. Kao dio dogovora, Samira mu povjeri zadatak. Ilinca shvati da Stuttman poznaje Saida. U palači su žene preplašene zbog bombe koja je eksplodirala. Marieta se boji i želi čim prije napustiti emirat. Aysha se moli da joj dijete ne umre od posljedica eksplozije. Samira i Zmija planiraju prodaju kokaina. Marieta uvjerava Stuttmana da Ilinca nije svjesna činjenica da je Said njezin otac. Amir kaže da se osjeća krivim jer je Djamira, Ayshina kći, ranjena zbog njega u bombaškom napadu. Hussein je odlučan da pronađe krivca za napad. Aziz optužuje Usmana što nije izvršio plan do kraja. Aziz se razveseli kad osjeti pokrete nerođenoga djeteta. Ovidiu se razbjesni kad sazna da je Victorovo drugo ime Amir. Rania priznaje Husseinu da ga više ne voli. Amir kaže Ilinci svoju namjeru da se prijavi na odvikavanje. 


U ime časti 62 epizoda
Amir posjećuje Ilincu i pita gdje može vidjeti Noor. Susreće i Ovidiua i njih dvojica gotovo se potuku. Odjednom se pojavljuje mali dječak, Victor i Amir se zbuni. U Beled el Nooru vjeran čuvar namjerava otkriti ime čovjeka koji je planirao bombaški napad. Aziz ga hladnokrvno ubije. Amir vjeruje da je dijete koje je vidio Ovidiuov sin. Ilinca ne govori ništa kako bi ga razuvjerila. Amir se odlučuje prijaviti na odvikavanje od droge. U međuvremenu, Hussein se odlučuje odreći svoje supruge Sharife kako bi doveo Zahiru na njezino mjesto. Noor posjećuje Amira u bolnici. Samira smišlja plan i traži pomoć od Zmije. Plaća mu da i on ode na odvikavanje i da drogu njezinu mužu, Amiru. 


U ime časti 63 epizoda
Noor kaže bratu da je Ilinca omogućila njihov susret. S druge strane, Ilinca uvjerava Claudiua da pomogne Raniji pronaći kćer. Marieta pretjera kad je Rania zamoli za potporu i kaže joj gdje je Noor. Zmija dolazi u bolnicu u kojoj je Amir na odvikavanju i kaže mu kako je završio ondje. Samira javlja Azizu da je vidjela Noor u klinici u kojoj je njezin muž. Zmija dolazi u istu kliniku i izaziva Amira da opet uzme drogu. Amir i Zmija se potuku. Aziz susreće svoju pravu majku, Zahiru i ispituje ju o njezinu bogatstvu. Sharifa je rubu živčanog sloma kad susretne Azizovu pravu majku u palači. Ilinca i Victor posjećuju Amira. 


U ime časti 64 epizoda
Ilinci je teško oprostiti se s Amirom. Samira traži od Ranije da je odvede njezinu mužu, Amiru. Kad Aziz dođe kući, Samira ga pošalje da prati Raniju jer će ih ona odvesti do Noor. Ovidiu priznaje da je proveo jednu noć s Dalilom dok je Ilinca bila odsutna. Stutmann obavještava Stiucu da je saznao za pošiljku oružja. Amiru je teško što su Ilinca i dijete otišli s Ovidiuom. Zmija ga pokušava nagovoriti da opet uzme drogu. Amir odbija Samiru. Na kraju popusti i Zmija ga uspije nagovoriti da uzme kokain. Aziz prati očevu ženu Raniju. Rania je jako sretna što će vidjeti Noor u Stiucinoj kući. Ali nakon njezin odlaska Aziz ulazi i traži novac od svog poslovnog partnera. Zmija i Amir dolaze na zabavu koji organizira Serghei. Svi uzimaju drogu. Amir izgubi svijest. 


U ime časti 65 epizoda
Serghei ne uspijeva dozvati Amira k svijesti. Serghei odbija zvati hitnu pomoć i šalje SMS Ilinci pozivajući je u svoju kuću. Carmen i Sharifa svađaju se te Samira izbaci emirovu bivšu ženu. Ilinca odlazi k Sergheiu i ostavlja Laviniju da se brine za njezina sina. Nađe Amira u nesvijesti i počne paničariti. Tutu pokuša riješiti problem, ali ne može odvesti Amira u bolnicu. Stuttman ga odvodi u Rashidovu kuću. Stiuca otkriva da je Noor nestala. Noor očajnički traži brata po bolnicama. Amir se jedva probudi uz Rashidovu pomoć. Moli Ilincu da ode. Agenti ne uspijevaju pronaći Noor i Stiuca se razljuti. Ilinca odlučuje pomoći Amiru jer ga zaista voli i želi da se izvuče iz stanja u kojem se našao. Mohammed sumnja da je Aziz upleten u bombaški napad. U Bukureštu Aziz i Usman razgovaraju o novom planu kako se riješiti Amira. Ilinca govori Amiru da je Victor njegov sin.



U ime časti 66 epizoda
Amir je šokiran kad sazna da je Victor njegov sin i krivi Ilincu jer je vjerovao da je napravila pobačaj. Ali ipak joj otkrije svoje osjećaje. Usman i Aziz planiraju ubiti Amira u novom bombaškom napadu. Noor pronalazi svoga brata, oboje plaču od sreće i grle se. Amir još nije spreman upoznati svoga sina. Samira i Aziz razgovaraju o poslu s oružjem i čini se da su zapali u mrtvu ulicu. Marieta sazna da je Ilinca rekla Amiru istinu o svom sinu. Rashid je sretan zbog Amira i pronalaska sina. Ilinca kaže Ovidiuu da je rekla Amiru za dijete. Stiuca pokazuje Claudiuu svoj novi automobil i dopusti mu da ga vozi. Rania saznaje da su Hussein i Mohammed učinili sve što je moguće da Noor i Ilinca ostanu žive i budu poslane na sigurno u Rumunjsku, protiv Azizove volje. Amir se susreće s Ilincom i Victorom u parku. Želi bolje upoznati svog sina.


U ime časti 67 epizoda
Victor je nepovjerljiv i Amir shvaća da će biti potrebno vrijeme kako bi uspostavili vezu. Marieta se brine zbog opasne situacije u kojoj se našla Ilinca. Primila je poziv od Ilince koja je moli pomoć s određenim problemom. Aziz ljutit upada u Rashidovu kuću vjerujući da se tu krije njegov brat. Amir se uspijeva sprijateljiti sa svojim sinom dok se igraju. U tvrtku dolaze žene iz emirata i Fatima dobije snažne trudove. Zmija se susreće sa Samirom, ali ne zna gdje se nalazi Amir. Marieta pita Ovidiua da se vrati iz Londona zbog Ilince. Aziz izbaci Sharifu nakon što je slučajno udarila Fatimu. Victoru se sviđa Amir pa ga majka obavijesti da će ih on ubuduće češće posjećivati. Abdullah kaže Azizu da će Fatima vjerojatno roditi u Rumunjskoj i da je opasno letjeti u Beled el Noor. Said razgovara sa svojim ljudima o svrgavanju Husseina. Ilinca iznenadi Amira. Dovela ga je na mjesto gdje su bili sretni prvi put, na brdo s pogledom na more u Beled el Nooru.


U ime časti 68 epizoda
Ilinca i Amir vode ljubav na mjestu gdje su zajedno proveli svoju prvu noć. Samira pronađe Noor u Rashidovoj kući i pokušava je uvjeriti da joj vjeruje. Ilinca savjetuje Amiru da bude strpljiv s Victorom. Samirine laži promijene Noorino mišljenje. Noor kaže Raniji da se Samira možda promijenila nabolje. Dok se Amir i Ilinca vraćaju s aerodroma, ona ima predskazanje o Victoru. Na Cocoinu i Abdullahovu vjenčanju Oxana uvjerava Rashida da će dati sve od sebe kako bi Rania i Noor bile sigurne. Amir pokušava objasniti Marieti da želi zaštititi Ilincu i Victora od bilo kakve opasnosti u njegovoj obitelji i arapskom svijetu. Zahira predstavlja Saida Azizu kao dobrog prijatelja i Said se uskoro zainteresira za Azizov posao s dijamantima. U Beled el Nooru Hussein saznaje da se dogodila nezgoda u rudniku dijamanata. Te noći utjecajni arapski biznismen Azizu ponudi znatnu svotu novca kao investiciju u posao s dijamantima. Azizov je klijent čovjek kojeg je poslao Said. Amir govori majci da je Victor njegov sin.


U ime časti 69 epizoda
Amir predstavlja Victora majci i sestri. Rania kaže Amiru da ju je Oxana došla upozoriti na Aziza. Kada dođe u tvrtku, Amir ispituje Samiru pokušavajući saznati koje su joj prave namjere. Na svadbi Dalila prilazi senatoru. Ilinca javlja majci da mora otići u emirat sa sinom i Amirom kako bi razriješili situaciju u kojoj su ona i Noor. Aziz otkriva da je primio krivotvoreni ček, a dijamanti su upravo isporučeni. Hussein govori sinovima da se njihov rudnik dijamanata u Južnoj Africi urušio. Stiuca šalje Hassana da odnese paket knjiga za Noor i posuđuje mu svoj automobil. Aziz šalje Usmana da postavi bombu na Amirov automobil. Ilinca pozdravlja obitelj i priprema se krenuti u Beled el Noor. Usman pogreškom stavlja bombu na Stiucin automobil. Ilinca, Noor, Amir i Victor prilaze automobilu. Usman pokušava spriječiti Aziza da aktivira detonator, ali ne uspijeva. Stiucin automobil, u kojem je Hassan, eksplodira.


U ime časti 70 epizoda
Aziz shvaća da Amirov automobil nije eksplodirao kao što je bilo planirano. Dok automobil još gori, Claudiu zove Stiucu i kaže mu da mu je agent Hassan mrtav. Amir shvaća da je on bio meta napada. Aziz ga zove i pita zašto još nije otišao iz zemlje. Fatima je spremna za porođaj, ali bol je neizdrživa. Aziz i Usman dolaze kući. Stiuca je iznenađen jer Aziz već zna za bombaški napad. Samira čuje razgovor između Aziza i zapovjednika. Serghei ponudi senatoru financijsku pomoć jer mu je kuća pod ovrhom. Senator se preseli k Sergheiu. Stiuca želi pojačati zaštitu Noor i Ilince. Ilinca sazna od Amira da Oxana živi u njegovoj kući u Bukureštu. (Sapunice)


Noviji Stariji