U ime časti po epizodama

 Iubire si onoare

Prethodne epizode

U ime časti 120 epizoda
Stiuca se naljuti na Tutu i otpusti je. Hussein osuđuje Yasmine na ubojstvo iz časti jer nije poštovala islamske zakone. Amir pristaje na detektor laži kako bi dokazao da nije povezan s Victorovom otmicom. Ilinca, Lavinia i Felix gledaju što se događa u sobi za ispitivanje gdje Amir prolazi kroz testiranje detektorom laži. Zahira priznaje Husseinu telefonom da je otišla kako bi dobro razmislila i naučila živjeti bez njega. U bolnici Oxana puca u Usmana. Aziz se vraća kući u teškom stanju nakon što su ga pretukli Rashid i Abdullah. Ilinca kaže majci da još voli Amira. Nakon što prođe test, Amir se vraća kući i razmišlja o svom sinu. Hussein i njegovi sinovi gledaju TV-emisiju u kojoj sudjeluju Yasmine i Rania. Said kaže kćeri da zna gdje može naći Victora.


U ime časti 119 epizoda
Amir i ostali saznaju da je Zahira u Londonu. Noor pita Farzina zna li on gdje je Victor. Silvia i Amina naiđu na Abdullaha koji tuče Usmana. Hussein naziva prijatelji i traži pomoć u potrazi za unukom. Farzin predlaže Yasmine da dogovori intervju za CNN. Amir moli Claudiua da mu pomogne pronaći Victora. Said kaže Zahiri kako je Husseinova obitelj sumnjiči za Victorovu otmicu. Soraya dolazi u bolnicu vidjeti Usmana. Aziz pokušava upucati Abdullaha. Ilinca shvaća da Zahira nije upletena u Victorovu otmicu. Ilinca brizne u plač kada dozna da Tutu nije uspjela naći Victora. 


U ime časti 118 epizoda
Ilinca i Marieta odlaze žalosne iz Stiucina ureda jer im on ne želi pomoći pronaći Victora. Kad mu Oxana zaprijeti, Aziz joj priznaje da je sterilan. Aziz pred obitelji govori kako je sigurno Zahira otela Amirovo dijete. Said optužuje Husseina da je oteo Victora. Stuttman kaže Marieti da je uhićen. Kako bi joj pomogla da se riješi Abdullaha, Ilinca kaže Yasmine da možemo ostati u njezinoj zakladi. Ilinca kaže Stuttmanu da je Zahira dala novac za zakladu. Oxana kaže Amiru da je možda Ovidiu oteo Victora.


U ime časti 117 epizoda
Amir i Hussein pitaju svu djecu i roditelje jesu li vidjeli Victora. Coco se pokušava našminkati kako bi se bolje osjećala. Abdullah kaže Codruti da je Aziza rodila. Marieta saznaje od Ilince da je Victor nestao. Čovjek iz osiguranja trgovačkoga centra pokazuje Amiru i Ilinci snimke nakon što dobije dopuštenje od svojih nadređenih. Ilinca telefonom javi Noor da je Victor nestao dok je bio s Amirom i Husseinom. Marieta optužuje Husseina da joj je oteo unuka. Ilinca i Amir gledaju fotografije Victora s igrališta. Carmen kaže Zmiji da će biti zajedno sve dok imaju zajedničke interese. Ilinca i Amir gledaju snimku Victorove otmice. Na benzinskoj postaji klaun prima novac za Victorovu otmicu. Čuje kako Abdullah prijeti Azizu da će otkriti njegovu tajnu ako mu ne nabavi novac za Cocinu plastičnu operaciju.


U ime časti 116 epizoda

Victor laže majci i kaže da razgovara s prijateljem iz vrtića, a zapravo razgovara s Husseinom. Hussein kaže unuku da ga želi vidjeti sljedeći dan u trgovačkom centru. Agenti se nalaze u uredu i Felix im pušta snimku na kojoj Aziz optužuje Stuttmana za uključenost u šverc oružja. Amir iznenadi Noor dok telefonski razgovara s mladićem. Savjetuje sestri da bude opreznija kad su stranci u pitanju. Stuttman savjetuje Zahiri da napusti Husseinovu palaču. Marieta savjetuje svojoj kćeri da uzme Victora i ode u SAD kako bi trajno pobjegla od Arapa. Agenti tajne službe uhićuju Stuttmana. Victor je jako sretan kad u trgovačkom centru susretne djeda. Hussein fotografira unuka. Amir i Hussein želi udovoljiti Victoru. Stuttman sluša snimku Azizova priznanja. Amir i Hussein ne mogu naći Victora na igralištu. 


U ime časti 115 epizoda
Aziz pokušava nagovoriti Laviniju da spava s njim. Claudiu otkriva da su Oxana i Aziz vjenčani. Oxana pita recepcionara u kojoj je sobi njezin suprug. Amir prijeti Husseinu da više neće vidjeti Victora. Oxana kaže Azizu da je Serghei uhićen. Said moli Ilincu da primi Zahiru u svoju kuću. Farzin, Saidov nećak, udvara se Noor. Carmen kaže Zmiji da želi preuzeti Sergheiev posao. Ilinca i Zahira igraju se s Victorom.


U ime časti 114 epizoda
Noor pokušava odgovoriti svog oca od odlaska u emirat s Victorom. Dok se Noor i Stiuca suprotstavljaju Husseinu, stižu i Ilinca i Amir. Stuttman sumnja da je Stiuca povezan s Victorovom otmicom. Ilinca kaže Amiru da je isti kao i ostali Arapi. Said kaže Zahiri da je Hussein pokušao oteti njegova unuka. Ilinca dopušta Amiru da vidi Victora samo jedanput na tjedan. Coco strašno pati kad vidi lice nakon skidanja zavoja. Claudiu i njegovi kolege agenti prisluškuju razgovor između Lavinije i Aziza u hotelskoj sobi. Carmen tjera Oxanu iz Sergheieve kuće. Aziz priznaje Laviniji da surađuje sa Stuttmanom u švercu oružja. Stuttman moli Marietu da nagovori Ilincu da napusti zemlju s Victorom. Mohammed i Hussein razgovaraju o novom pokušaju Victorove otmice. Claudiu postaje strašno nervozan jer je njegova žena s Azizom.


U ime časti 113 epizoda
Victor kaže Azizu da je došao vidjeti svog djeda Husseina. U trenutku kad Aziz želi otići s Victorom, pojavljuje se Hussein i odvodi unuka. Zmija opljačka Sergheia. Ilinca i Victor otkrivaju da je Victor izašao iz kuće. Emirove žene jako su sretne kada vide Victora. Oxana kaže Azizu da pazi na Victora kako ne bi nestao. Ilinca zove Stuttmana i kaže da je Amirova obitelj otela dijete. Mohammed prima poziv i dobiva u zadatak mobilizirati čuvare palače do Husseinova povratka jer emir dovodi svog unuka. Ilinca optužuje Amirova oca jer je zbog njega Victor nestao. Oxana i Aziz shvate da imaju problema sa signalom mobitela. Ilinca doznaje od Oxane i Aziza da Hussein i Victor odlaze u Beled el Noor. Serghei prijeti Traianu Nastaseu i Stiuci da će platiti za to što su mu napravili. Carmen i Zmija dolaze u Sergheievu kuću. Serghei je uhićen. Hussein ide sa svojim unukom prema aerodromu kako bi se ukrcali na avion.


U ime časti 112 epizoda
Sljedećeg jutra Amir govori Victoru da mora ići. Ilinca prigovara Amiru jer je prekršio dogovor kad je organizirao susret Victora i djeda. Amir kaže Noor da je proveo cijelu noć s Victorom. Hussein objavljuje da mora razgovarati o nečem jako važnom s Amirom. Lavinia kaže Claudiuu da je počela špijunirati Aziza. Carmen predlaže Sergheiu da zajedno vode posao. Zmija i Serghei svađaju se jer je Serghei dao Cici drogu. Hussein govori svojim sinovima da je Said, Ilincin otac, zapravo Malik bin Farzim Hamza, njegov najveći neprijatelj. Said priznaje Ilinci da želi osvetiti smrt Karima i Nassire. Hussein kaže Azizu da su gotovo pred bankrotom. Ilinca moli Stuttmana da joj obeća da će se brinuti za Victora. Aziz kaže Oxani da je Said Ilincin otac. Amir ide do Ilincine kuće. Aziz je začuđen, ali sretan jer sve ide po planu, kad ugleda Victora koji je sam došao do njihove kuće.


U ime časti 111 epizoda
Zahira daje svoje puno povjerenje Ilinci i načinu na koji će novac biti potrošen. Amir i Victor šeću po parku. Hussein i Said optužuju jedan drugoga zbog nepravdi iz prošlosti. Oxana dolazi u Ilincinu tvrtku. Hussein govori Saidu kao je saznao za njegovu izdaju od Giafara, Mohammedova rođaka. Ilinca saznaje da se Amir odrekao Oxane. Said prijeti Husseinu da će ga posve uništiti, a da će njegov unuk naslijediti emirati. Marieta krije od kćeri da je Victor izašao u park sa Saidom. Said kaže Husseinu da uživa u svojim posljednjim danima u ulozi emira. Mohammed doznaje od Husseina da je Malik (Said) još živ. Ilinca doznaje od majke da je Victor prevario djeda kako bi ga on odveo u park da se vidi sa Amirom. Iako je jako ljuta na Amira, Ilinca mu zbog Victora dopušta da provede noć u njezinoj kući.


U ime časti 110 epizoda
Amir kaže Victoru da ga je njegov djed Hussein došao vidjeti. Amir priznaje majci da je Ilincu strah mogućnosti da Hussein odvede Victora u Beled el Noor. Aziz i Oxana dolaze u kuću u Bukureštu. Ilinca je sretna jer je sastanak sa Zahirom dobro prošao. Rania govori Oxani da se kloni njezine djece. Victor uvjerava Saida da ga vodi u park sljedećeg dana. Carmen predlaže Zmiji da preuzmu Sergheiev posao s drogom. Aziz i Oxana traže od Sergheia da raširi njihov posao s drogom. Serghei donosi drogu Cici. Said i Victor dolaze na sastanak s Amirom i Husseinom. Said i Hussein ljuto se gledaju vidjevši se nakon puno godina mržnje.


U ime časti 109 epizoda

Ilinca saznaje da se Amir odrekao Samire. Oxana priča Azizu kako su njegove druge žene pokušale napraviti fotografije na kojima ona razgovara sa strancima i tako je pokušale kompromitirati. Ilinca zahvaljuje majci koja je došla pripaziti na Victora. Oxana, na Azizov nagovor, govori Mohammedu kako su je Fatima i Soraya htjele fotografirati sa strancima da bi je se muž odrekao. Mohammed kažnjava Sorayu i Fatimu jer se nisu ponašale kao dobre muslimanke. Iskorištavajući trenutak odsutnosti bake i djeda, Victor zove oca i moli ga da se nađu u parku.


U ime časti 108 epizoda
Ovidiu se svađa s Ilincom zbog Amira i problema koje sad ima njihov sin, Victor. Stuttman traži od Ovidiua da ode. Kad Stiuca završi u bolnici, Vivi sazna da njezin dragi ima rak. Amir razmišlja o Ilinci i njihovu sinu. Carmen odlazi u Amirovu kuću glumeći da je zaboravila nešto jako skupo. Cici priznaje Sergheiu da treba drogu. Amir izbacuje Carmen. Ilinca doznaje od oca da u Bukurešt dolazi osoba koja je donirala novac zakladi kako bi se njih dvije upoznale. Ilinca kaže Vivi da pusti Amira u tvrtku i daje mu novac za otkup PR-tvrtke.


U ime časti 107 epizoda
Amir govori obitelji da je Oxana platila Rusu da ošteti avion. Također pokazuje fotografije Oxane u europskoj odjeći u Bukureštu. Amir se odriče Samire, ali Aziz se ponudi da će je uzeti za ženu. Hussein priznaje Mohammedu svoje namjere da otme unuka ako ga Ilinca ne pusti da ode u Beled el Noor. Noor kaže Amiru da je vidjela Samiru kad su imali predstavljanje tvrtke za prodaju dijamanata u Bukureštu. Ilinca pita oca zašto je skrio njezin identitet pred vlasnicom zaklade. Amir govori ocu da ide u Bukurešt. Stanovnici palače spremni su za Azizovu svadbu sa Samirom. Održava se svadba. Aziz mora reći ocu da su osiromašili. Victor pita Ovidiua želi li mu on biti otac.


U ime časti 106 epizoda

Ljut zbog Samirina bijesnog ponašanja, Amir joj govori da će je poslati natrag u emirat. Stuttman pokušava doznati od Stiuce tko su mu suradnici u švercu oružja. Ilinca kaže Saidu da bi rado vodila zakladu za pomoć djeci, a on joj govori da se novac ne bi trebao koristiti za pomoć djeci u Beled el Nooru.Victor telefonom zove Amira. Amir govori sinu koliko mu nedostaje. Coco se preplaši kad vidi svoje lice u ogledalu nakon ozljede. Nakon što ju je otac nagovorio da prihvati vođenje zaklade, Ilinca namjerava zatvoriti PR-tvrtku kako bi se posvetila humanitarnom radu. Usman kaže Azizu da je uspio prijeći granicu bez ikakvih problema. Amir se želi odreći Oxane. Said pristaje dati Ilinci novac kako bi isplatila Amira iz tvrtke i ne želi da to bude posudba, nego joj daruje taj novac. Amir optužuje Samiru, pred svojom obitelji, da je lažirala svoju smrt u Rusiji prije nekoliko godina. 


U ime časti 105 epizoda
Ovidiu kaže Amiru da ga Ilinca više ne treba i preporučuje mu da drži Carmen pod kontrolom. Rania vjeruje da se Ilinca rastala od Ovidiua. Ilinca laže Noor kad joj kaže da više ne voli njezina brata Amira i moli je za vrijeme za opravak. Noor je tužna i odlazi iz tvrtke. Carmen kaže Azizu da će razgovarati sa svojim ocem kako bi izveli kamion s oružjem iz zemlje. Stiuca je otet i nalazi se u sobi za ispitivanje. Victor kaže majci da želi razgovarati s Amirom. Ilinca pokušava objasniti malenom da to nije moguće. Stuttman kaže Claudiuu da je policija zaustavila kamion s oružjem i da osobno moraju otići onamo. Said traži od Amira da se kloni Ilince. Policajci pregledavaju kamion. Aziz ih hladnokrvno ubije. Ilinca dobije dokumente za tvrtku i shvati da je ne može zadržati jer je to dar od Amira. Victor optužuje majku da je potjerala oca. Amir se iznenadi kada vidi Oxanu u Bukureštu. Oxana ga pita zašto se oženio s Carmen. Usman prevozi kamion preko granice. Oxana govori Amiru da mu je Carmen davala drogu.


U ime časti 104 epizoda
Amir laže Ilinci govoreći joj da je došao po vjenčani list. Aziz kaže da će ići u Bukurešt bez Oxane. Zahira govori Silviji da se želi uključiti u obrazovne projekte za arapske žene i zaštitu djece. Amir uvjeri Ilincu da odu u restoran i porazgovaraju o poništenju brakova. Cici moli brata da joj donese drogu, ali Kuki odbija. Ilinca kaže Amiru da je Zmija slao cvijeće i optužuje ga jer se bez imalo oklijevanja oženio s Carmen. Ilinca vraća Amiru prsten koji joj je dao i moli ga da se neko vrijeme drži podalje od Victora. Aziz saznaje da njegov vozač nije našao Stiucu. Amir nalazi Aziza u njihovoj kući u Bukureštu. Carmen kaže Azizu da se udala za njegova brata. Coco se želi vidjeti u ogledalu. Abdullah joj daje sedative. Usman i Aziz idu prema mjestu gdje se nalazi kamion s oružjem. Aziz zove Oxanu i javlja joj novosti. Amir se oženio s Carmen. Aziz se susreće s vozačem koji vozi kamion s oružjem, ali saznaje da je policija pokrenula akciju i da ih traže. Ovidiu upozorava Amira neka ne dopusti Carmen da naudi Ilinci. 


U ime časti 103 epizoda
Marieta shvaća da joj se kći udala za Ovidiua kako bi se osvetila Amiru. Ovidiu zove prijatelja u turističkoj agenciji kako bi rezervirao karte za bračno putovanje s Ilincom. Ilinca govori roditeljima kako mrzi Amira. Cici saznaje da je njezina prijateljica Coco u komi. Carmen se opija jer je tužna što se Amir nije vratio na svadbu. Amir govori majci kako ga je Ilinca optužila da vodi dvostruki život, dok ona radi to isto s Ovidiuom. Razočaran jer Ilinca nije došla u hotel, Ovidiu otvara bocu šampanjca i počinje piti. Noor i Rania govore Amiru da darove i cvijeće nije slao Ovidiu i da on ništa ne znači Ilinci. Amir izbacuje Carmen iz kuće. Dva muškarca otimaju Stiucu. Ilinca govori Ovidiuu da će poništiti brak. Amir i Ilinca sreću se pred matičnim uredom. 


U ime časti 102 epizoda
Po dolasku u gradsku vijećnicu, gdje se došla udati za Ovidiua, Ilinca doznaje da se Amir ženi s Carmen. Cecilijin doktor govori Traianu Nastaseu da mu je kći bila pod utjecajem droge. Hussein je očajan zbog propalog posla s naftom i što je primoran prodati svu svoju imovinu. Rania kaže Husseinu da želi ići s Noor u Bukurešt. Victor se razveseli kad vidi Saida koji mu je došao u posjet. U međuvremenu, počinje proslava dvaju vjenčanja, Amira i Carmen te Ilince i Ovidiua. Dva para izgovaraju „Da. Marieta govori Saidu da se njihova kći toga dana udala za Ovidiua. Aziz priznaje Oxani da je sve izgubio zbog toga što je kupio bezvrijedni komad pustinje. Carmen počinje slaviti jer se udala za šeika. Ilinca moli majku da ne spominje njezino vjenčanje Victoru. Stiuca laže Stuttmanu i Claudiuu tvrdeći da je izliječen od raka. Rania kaže sinu da je napravio veliku pogrešku i da bi trebao poništiti svoj brak s Carmen.


U ime časti 101 epizoda

Amir je zbunjen zbog Ilincine odluke da se uda za Ovidiua. Ilinca optužuje Amir za laži o njegovu navodnom službenom putu i tvrdi da vodi dvostruki život. Cici i Coco dožive prometnu nesreću. Amir se pokušava opravdati Ilinci i objasniti zašto je skrivao istinu. Fatima kaže Azizu da je Soraya pokušala ubiti njihovu kćer. Aziz priznaje Samiri da se vratio u emirat kako bi riješio osjetljivu stvar sa svojom majkom. Rashid govori Traianu Nastasau da su Coco i Cici teško ozlijeđene i da se nalaze u kritičnom stanju. Nakon što pronalazi poruku od Ovidiua, Amir doživljava živčani slom. Claudiu vjeruje da se njegova nećakinja želi udati za Ovidiua u inat Amiru. Ilinca saznaje da je Zmija slao cvijeće i darove. Aziz otkriva da u pustinji više nema ni kapi nafte.


U ime časti 100 epizoda
Ilinca pročita drugu Samirinu poruku. Plače. Amir se vraća, vidi je uplakanu, ali Lavinia otpuži Carmen da ju je iznervirala i zato je ljuta. Ilinca je razočarana jer joj je Amir lagao. Samira je sretna što će Amir uskoro biti samo njezin. Amina dolazi emiru Husseinu i govori mu kako Rashid ne želi dijete koje ona nosi. Emir Hussein kaže Rashidu da su njegove žene sad pod njegovom zaštitom. Ilinca odbija razgovarati s Amirom misleći da nema smisla i zove svog oca, Saida, da joj pomogne u nečemu. Ilinca odlazi u Beled el Noor razgovarati sa Samirom i želi znati cijelu istinu o njezinoj vezi s Amirom. Samira govori Ilinci kako se Amir dobro brine za nju i bebu, da ju je došao vidjeti u Beled el Noor i da se brinuo za nju i bio s njom dok je bila u bolnici u Bukureštu. Ilinca ne želi dijeliti Amira, a Samira ga nikada ne namjerava ostaviti. Ilinca je odsutna, a Amir ne shvaća zašto. Ovidiu dolazi u Ilincinu kuću. Amir ne zna što se događa. Ilinca mu govori da će se sutradan ona i Ovidiu vjenčati.


U ime časti 99 epizoda
Ilinca se ne slaže sa željom emira Husseina. Objašnjava mu da dijete treba odgojiti majka, a ne djed. Pokušala je živjeti u Beled el Nooru, ali nije mogla. Marieta je zgrožena Husseinovim zahtjevom i želi da odmah napusti njihovu kuću. Dan Suttman otkriva da Matei Stiuca ima rak i prolazi kroz vrlo skupo liječenje. Samira treba Carmen. Carmen mora odraditi svoj dio plana. Rashid dovodi Azizu kući i predstavlja je kao svoju treću ženu. Amir dolazi u Ilincinu kuću kako bi smirio svog oca i rekao mu da ne može vidjeti Victora jer je u vrtiću. Ilinca dovodi Victora kako bi ga Hussein vidio. I Carmen je u Amirovoj kući, glumi da treba nekakve dokumente. Ilinca ne obraća pozornost na nju. Aziz pokušava naučiti Carmen kako se treba ponašati ako se želi svidjeti Amiru. Amir dolazi u Ilincinu PR-tvrtku. Carmen javlja Samiri da bude spremna poslati poruku Amiru i ulazi rekavši da treba neke dokumente. Ilinca vidi poruku koju je Samira poslala. Pročita je Laviniji i shvati da joj je Amir lagao cijelo vrijeme. 


U ime časti 98 epizoda
Dok Aziz razgovara na telefon, Said moli Amira uslugu. Moli ga da ne kaže emiru Husseinu da je on Ilinicin otac. Ilinca želi saznati više o Saidu. Dan Stuttman savjetuje joj da se drži podalje i od Saida i od Amirova oca. Aziz kaže Saidu i Amiru da emir Hussein ne može doći na sastanak i da zaključe posao bez njega. Aziz ucjenjuje senatora Traiana Nastasea jer treba i njegov dio od prodaje oružja, ali senator mu ga odbija dati. Samira odlazi roniti i ne osjeća sa dobro pa Rania odlazi po doktora. Rashid dolazi k Amiru i kaže mu da je Aziza rješenje svih njegovih problema s Aminom. Samira razgovara s Amirom i kaže mu da ga voli i da je zahvalna što se tako brine za nju i njezino dijete. Emir Hussein dolazi u Ilincinu kuću i govori da želi odvesti svog unuka Amira Drugog u Beled el Noor, gdje bi se školovao.


U ime časti 97 epizoda
Amir kaže Ilinci da će je voljeti što god se dogodilo u budućnosti. Said i Aziz dogovore se oko cijene za rudnik dijamanata i oko skorašnjeg potpisivanja ugovora. Ilinca želi da Victor nosi Amirovo prezime. Samira kaže Raniji da se promijenila i da je druga osoba otkad je trudna. Victor otkriva Amiru da ima dva djeda: djeda Husseina i djeda Saida. Amir saznaje da je Said Ilincin pravi otac i razočaran je jer mu je Ilinca to tajila. Aziz postaje jako ljubazan prema Zahiri kad čuje koliko novca ima. Emir Hussein želi ići u Bukurešt upoznati Saida, čovjeka koji kupuje njihov rudnik dijamanata. Aziz kaže Amiru da zna kako je prodao dionice njihova hotela u Beled el Nooru kako bi kupio Ilinci PR-tvrtku. Aziz ga ucjenjuje da ga podupre u namjeri da proda rudnik dijamanata. Amir mu odbija pomoći. Amir i Ilinca sretni su zajedno i vode ljubav. Aziz je sa Saidom. Stiže i Amir jer trebaju potpisati ugovor. Amir pita Aziza gdje im je otac, a Said kaže da se veseli što će upoznati emira Husseina.


U ime časti 96 epizoda
Ilinca nema pojma tko joj šalje darove i Amir počinje gubiti strpljenje. Fatima želi saznati kako je i kad Soraya ostala trudna jer je uvjerena da Soraya laže i vara Aziza. Amir želi da Ilinca nazove Ovidiua, ali ona misli da je to smiješno, svađaju se jer je Amir ljubomoran na njega. Znajući da je sterilan, Aziz tjera Sorayu da mu kaže tko je otac djeteta. Samira ne može financijski pomoći Azizu jer više ni ona nema novca. Usman si ne može pomoći i pristupa Sorayi. Kaže joj da će njihovo dijete biti sljedeći emir Beled el Noora. Fatima ih vidi kako razgovaraju. Aziz i Zahira dolaze u Bukurešt, Aziza se preplaši i pobjegne kad ih ugleda. Carmen i Zmija i dalje se drže svoga plana da razdvoje Ilincu i Amira pa šalju još cvijeća u Ilincinu kuću. Dan Stuttman prati Aziza. Dobiva pismo i otkiva da su Said i Hussein u mladosti krijumčarili hašiš. Amir se ispričava Ilinci za svoje ponašanje, traži oprost od nje i prosi je. Kao vjenčani dar, Amir kupuju Lavinijinu PR-tvrtku i daruje ju Ilinci.


U ime časti 95 epizoda
Matei Stiuca javlja Azizu da su njihovi ljudi uhićeni. Aziz odlučuje doći u Bukurešt i riješiti problem. Amir odlučuje povesti Azizu sa sobom u Rumunjsku da je više nitko ne vidi. Emir Hussein slaže se, ali Aziz i dalje želi da se Aziza osudi na ubojstvo iz časti. Soraya i njena majka dolaze u palaču donijeti novosti. Aziz misli da Soraya laže i počinje je tući. Emir Hussein izbaci ga iz sobe. Doktorica dolazi pregledati Sorayu. Mohammed kaže Azizu da je doktorica potvrdila Sorayine riječi. Čestitaju Azizu i žele mu da dobije sina. On nije nimalo sretan. Amir se vraća u Bukurešt s Azizom i kaže Ilinci da će ona ubuduće živjeti s njima. Fatima kaže Azizu da želi napraviti sina s njim i da Soraya ne nosi njegovo dijete. Aziz zna da je to istina, ali ne može ništa o tome reći Fatimi. Ilinca shvaća da joj Amir laže. Nije bio u Amanu, nego u Beled le Nooru. Amir joj govori kako je Aziza trudna s Usmanom i da ga je njegov otac zvao da dođe kući. Ilinca ponovno dobiva paket, još jedan dar, ovaj put narukvicu. Amir misli da ga Ilinca vara.


U ime časti 94 epizoda

Amir pita Samiru je li ona pridonijela njegovoj ovisnosti. Samira kaže da nije i da je prihvatila situaciju jer ga je takva više voljela. Rania moli Amira da pomogne Noor i Azizi koje su zaključane u sobi grešnika. Aziza nosi Usmanovo dijete. Amir pristaje voditi dvostruki život zbog Samirina djeteta. Rania je razočarana. Marieta ne može prihvatiti Saidov povratak u svoj život, unatoč Ilincinoj i Danovoj želji. Said ponovno govori da nije imao nikakve veze s njezinom osudom na ubojstvo iz časti.Muškarci sude Azizi i Noor. Soraya kaže Sharifi da je trudna. Ilinca pokušava nazvati Amira. Samira čuje telefon. Nakon što Ilinca pošalje Amiru SMS, Samira ga izbriše. Aziz saznaje da je posao s raketama vrijedan pet milijuna eura propao.


U ime časti 93 epizoda
Victor i Ilinca žele ići u Aman s Amirom. Amir im govori da je jako zauzet i da ima mnogo sastanaka pa ne mogu ići s njim. Ilinca postaje sumnjičava i Amir više ne želi raspravljati s njom. Matei Stiuca želi poslovati sa Sergheiem i traži 50% zarade. Sergheiev je novi partner Aziz. Amir otkriva bisernu ogrlicu i želi znati je li od Ovdiua. Počinju se svađati i Ilinca prijeti da će ostaviti Amira zbog Ovidiua ako je nastavi sumnjičiti za skrivenu vezu. Zmija stavlja cvijeće ispred Amirove kuće, zvoni i skriva se. Amir vidi cvijeće, Ilinca izlazi za njim, pokušava se pomiriti, ali uzalud. Emir Hussein, Mohammed, Amir, Aziz i Samira stižu u Beled el Noor. Rania kaže Amiru da je Noor ponovno zaključana. Dan Stuttman dolazi sa Saidom k Marieti kako bi ih pokušao pomiriti i natjerati da prihvate prošlost. Ilinca kaže Victoru da ima i drugoga djeda. On se zove Said. Samira želi Amira u svome životu, ali shvaća da je prekasno. Said saznaje da će prema odluci emira Husseina Victor biti budući emir Beled el Noora.


U ime časti 92 epizoda

Amir i Aziz potuku se. Carmen ih pokušava razdvojiti pa odlazi emiru Husseinu po pomoć. Carmen kaže Samiri da Abdullah smatra da mora ostati u krevetu do četvrtoga mjeseca trudnoće, inače može izgubiti dijete. Emir Hussein želi znati zašto mu se sinovi tuku. Amir govori ocu da Aziz šverca oružje. Emir Hussein složi se s Azizom, a Amir ne mora znati ništa o tome. Samira kaže Azizu da je rekla Amiru istinu o svojoj smrti, ali ne i o njihovoj vezi i da nije toliko glupa. Amir dolazi kući, a Ilinca osjeća da nešto nije u redu. Amir je moli da ga pusti na miru. Sljedeći dan emir Hussein i Mohammed žele razgovarati s Amirom o njegovoj budućnosti. Odsad će morati imati dvije obitelji, jednu u Bukureštu s Ilincom, a drugu u Beled el Nooru sa Samirom. Nisu tražili od Amira da laže Ilinci, nego samo da joj ne kaže istinu. Samira se počinje osjećati bolje pa je otpuštaju iz bolnice. Uskoro prima poziv od Sergheia. Kaže mu da se privremeno povlači iz posla, ali da će netko zauzeti njezino mjesto i da će mu uskoro javiti tko je ta osoba. Amir kaže Ilinci da mora ići u Aman i počinje joj lagati.


U ime časti 91 epizoda
Samira krvari po podu, Serghei zove hitnu pomoć koja će je odvesti u bolnicu. Said priča Ilinci priču svog života kako je ubijena njegova obitelj, ali ne govori joj tko je to napravio. Soraya shvaća da Usman nije sposoban čuvati tajnu. Sadeem, njezina majka, tješi je da će sigurno čuvati tajnu, inače će ga Aziz sigurno ubiti. Noor i Aziza i dalje su zaključane u sobi grešnika. Aziza prvi put osjeća dijete. Rania dolazi razgovarati s njima. Noor je moli da pozove Amira i kaže mu što joj se dogodilo. Samiru pregledavaju u hitnoj ambulanti. Carmen i dalje ne vjeruje da se Samira zaista onesvijestila. Samira se boji da bi mogla izgubiti bebu. Aziz ima kupca za rudnik dijamanata i želi ga čim prije prodati. Ali emir Hussein prvo se želi susresti s kupcem. Samira govori Amiru da joj je žao zbog svega i priznaje da je lažirala svoju smrt. Ilinca dobiva dar, ogrlicu, i ne zna tko joj ga je poslao. Dan Stuttman kaže Marieti da je Said nekad bio trgovac hašišom. Marieta misli da je jedini način na koji se može riješiti Saida taj da ga Dan Stuttman ubije. Aziz razgovara telefonom s Mateiem Stuicom o njihovu transportu oružja. Amir sve čuje i ne može vjerovati u što je upetljan njegov brat.


U ime časti 90 epizoda
Hussein je odlučan oštro kazniti Noor. Aziza govori svima u palači da je trudna s Usmanom. Aziz govori bratu da je našao naftu u pustinji i da bi prodao rudnik dijamanata. Said govori svojoj kćeri da je želi vidjeti, ali njezino oklijevanje daje mu razlog da pomisli kako se ne mogu vidjeti neko vrijeme. Noor i Aziza poslane su u mračnu sobu grešnika. Zmija ostavlja Ilinci novi buket cvijeća pred vratima. Hussein, Mohammed i Samira stižu u Sergheievu kuću. Mohammed zove Amira i upozorava ga da je Samiri jako loše i da može izgubiti dijete. Kako bi provjerio Samirino stanje, Amir laže Ilinci i izmišlja razlog kako bi izašao iz kuće. Kad stigne kod Sergheia, Oxana se onesvijesti u njegovim rukama.


U ime časti 89 epizoda

Victor vjeruje da mu samo djed može pomoći u odabiru pravog oca. Hussein navodi svog unuka da odabere Amira kao svog oca. Na zabavi iznenađenja za svog supruga Lavinia gostima pušta snimku Zmijina priznanja, dokaz Fernandove izdaje. Pita Stiucu da je primi u tajnu službu. Noor govori Azizi da će osobno razgovarati s doktorom koji izvodi pobačaje u emiratu. Ilinca prima buket cvijeća. Samira se pretvara da joj je loše zbog trudnoće pa Hussein odluči da zajedno odu u Bukurešt. Nakon odlaska iz doktorove kuće, Noor izvrne nogu i turist joj nudi pomoć da dođe do kuće. Ilinca traži od Amira obećanje da će njihov sin živjeti u Rumunjskoj. Oxana telefonira Sergheiu i najavljuje mu da će doći sa emirom i njegovim savjetnikom i da će živjeti u njegovoj kući. Sharifa kaže Husseinu da je Noor sama napustila palaču i da se vratila sa strancem.


U ime časti 88 epizoda

Ilinca priznaje Amiru da se boji dana kad njihov sin sazna da mu je on pravi otac, a ne Ovidiu kao što trenutačno misli. Aziz se ispričava Saidu zbog toga što je sumnjao u njega. Said kaže Stuttmanu da želi vidjeti Marietu. Senator, Aziz i Stiuca slože se da krenu u posao s raketama. Said Stuttmanu tvrdi da nije nikako bio uključen u Marietinu osudu na ubojstvo iz časti. U parku Amir poludi zbog Ovidiuova ponašanja i želi Victoru reći istinu. U razgovoru s Noor Usman ne želi preuzeti nikakvu odgovornost za Azizino nerođeno dijete. Ilinca govori Victoru kako mu je Amir, a ne Ovidiu pravi otac. Victor se jako uznemiri i govori majci koliko voli svoga djeda Husseina.


U ime časti 87 epizoda

Amir i Ovidiu gotovo se potuku, ali Ilinca sprečava sukob. Ovidiu postavlja pitanje zašto je Amir uništio njegovu vezu s Ilincom i djetetom kad se vratio u njihove živote. Victor želi vidjeti Ovidiua. Amir pita svoju suprugu je li ikada postojala neka veza između nje i Ovidiua dok su živjeli u Pragu. Zahira nagovara Husseina da prihvati Sharifu kao sluškinju jer ona želi biti bliže Azizu i njegovoj kćeri. Ilinca dolazi u Sergheievu kuću i pita Carmen je li Samira tražila od nje da otme Victora. Lavinia snima Zmijino priznanje u kojem govori kako je Fernando agent koji mu je ponudio zaštitu u poslu s drogom u zamjenu za veliki iznos novca. Hussein je zadivljen razmišljanjem i mislima svoje kćeri i odlučuje je pustiti iz sobe grešnika. Ilinca se začudi molbi svoga muža da se neko vrijeme ne viđa sa Saidom. Aziz dolazi u Saidovu hotelsku sobu i uperi pištolj u njega. Odlučio se osvetiti izdajici, ali zazvoni mu telefon i njegov se plan promijeni s obzirom na to da je u pustinji pronađena nafta.


U ime časti 86 epizoda

Oxana moli Amira da joj pruži šansu, ali Amir je odbija. Aziz je zabrinut zbog Stiucine prisutnosti u palači. Stuttman i Claudiu organiziraju potragu za Victorom. Hussein odlučuje osloboditi Stiucu. Amir saznaje da mu je sin nestao. Stuttman pokazuje Ilinci fotografije Saida ispred Victorova vrtića. Hussein kažnjava kćer i zaključava je u sobu grešnika, gdje će moći razmišljati o svojim pogreškama. Rania očajnički moli Husseina da ne šalje Noor u sobu grešnika. Kako se Marieta ne bi prepala, Ilinca joj ne govori ništa o nestanku svog sina. Dok ljudi iz tajne službe traže Victora, Ilinca ga na svoju ruku traži posvuda gdje bi možda mogao biti u tom trenutku. Claudiu saznaje da je Lavinia našla Victora. Said se uključuje u potragu za unukom. Amir se vraća u Bukurešt. Victor govori Ilinci da ga je Carmen odvela iz vrtića. Ovidiu kaže Amiru da se savjetovao s odvjetnikom vezano uz skrbništvo nad Victorom.


U ime časti 85 epizoda
Victor je sretan zbog Ovidiuova povratka kući i govori mu o svome putu u Beled el Noor s Ilincom i Amirom. Amir i Aziz saznaju da je njihov otac osnovao emirat novcem od prodaje hašiša. Noor bježi iz palače bez znanja obitelji kako bi se vidjela sa Stiucom u restoranu. Razgovarajući na telefon s Ilincom, Amir shvati da je ona s Ovidiuom. Vjerska policija prijavljuje Stiucu i Noor u restoranu. Aziz pita svoju majku, Zahiru, koliko dobro poznaje Saida jer ima informaciju da je on odgovoran za nesreću u rudniku dijamanata. Noor je zaključana u sobi dok Mohammed govori emiru da je uhvaćena u restoranu sa stranim muškarcem. Dok ga pritvaraju u palači, Stiuca govori Husseinu da se on brinuo za Noor u Rumunjskoj. Oxana moli Amira da bude strpljiv do rođenja djeteta i da poslije odluči o budućnosti njihove veze. Amir joj govori da voli Ilincu. Budući da ne može pronaći Victora u vrtiću, Ilinca pomisli da joj je sin otet...


U ime časti 84 epizoda

Azizova je samouvjerenost poljuljana kad sazna da ga je Said prevario. Oxana savjetuje Azizu da pošalje tim za bušenje u pustinju, s obzirom na to da postoji šansa za pronalazak nafte. Lavinia namjerava prepustiti nećakinji vođenje PR-tvrtke. Obećava Ilinci partnerstvo u tvrtki ako je ona podupre vezano uz Fernanda. Amir i Abdullah stižu u palaču. Samira osjeća bol uzrokovanu trudnoćom, Abdullah je pregledava. Carmen kriomice ulazi u tvrtku za prodaju dijamanata, a Ilinca je udara misleći da je provalnik. Hussein priznaje Amiru da su ostali bez novca. Amir također saznaje da je Hussein kaznio njegovu sestru zabranom izlaska iz palače bez njegova dopuštenja. Rania govori sinu da ozbiljno razmišlja o tome da s kćeri ode u Norvešku. Usman posjećuje Sorayu na poziv njezine majke. Samira saznaje od Carmen da je Amir lagao Ilinci o razlogu dolaska u emirat. Hussein se prisjeća svoje mračne prošlosti i govori sinovima o svome partneru Saidu...


U ime časti 83 epizoda

Ilinca pita oca zašto je njezina majka osuđena na ubojstvo iz časti. Said objašnjava kako su se stvari odigrale i tvrdi da nije sudjelovao u odluci. Hussein i Rania svađaju se oko odluke o Noorinu obrazovanju. Samira je sigurna da će joj se Amir vratiti kad se dijete rodi i dijeli svoju sreću s Azizom. Ilinca kaže Amiru da joj je Said posudio avion da dođe u Beled el Noor. Aziz javlja Saidu da ima novac za kupnju dijela pustinje u kojem je nađena nafta. Hussein kažnjava kćer. Mora ostati tjedan dana u palači. Amir je odlučan u namjeri da usreći Ilincu i obećava joj da će zauvijek biti zajedno. Ilinca govori Stuttmanu tko joj je pravi otac. Mohammed zove Amira i javlja mu da Samira/Oxana ima problema s trudnoćom i Amir odlučuje otići u Beled el Noor. Štoviše, laže Ilinci od razlozima svog odlaska. Aziz kupuje pustinju, no odmah zatim saznaje da je Said odgovoran za nesreću u rudniku dijamanata...


U ime časti 82 epizoda

Aziza napokon priznaje Noor da je ostala trudna s Usmanom. Said tvrdi da nikako ne može zaboraviti ono što se dogodilo Marieti, može zamisliti svu patnju i bol kroz koje je prošla, ali kaže da nije znao ništa o odluci svog ujaka da je osudi na ubojstvo iz časti. U bolnici Lavinia govori svomu mužu kako je dokazala da je Fernando izdajica. Stuttman pita Marietu planira li reći svojoj kćeri da joj je Said pravi otac. Amir, Ilinca i Victor stižu u tvrtku za prodaju dijamanata. Oxana kaže Carmen da se mora vratiti u Bukurešt kako bi bila blizu Amira i riješila se Ilince. Hussein pristaje dati Azizu novac za ulaganje u posao s naftom. Aziz traži od Stiuce da sazna tko je prouzročio nesreću u rudniku dijamanata. Ilinca saznaje da joj je Said pravi otac...


U ime časti 81 epizoda
Ilinca odbija povjerovati da je Oxana trudna s Amirom i pita se je li on znao za trudnoću. Hussein planira ponuditi Victoru, svom unuku, mogućnost dobrog obrazovanja u Beled el Nooru. Noor pokušava uvjeriti žene u palači da malo slobodnije razmišljaju o svojim pravima. Marieta i Said slučajno se susreću u emiratu, a on je naizgled ne prepoznaje. Amir odbija mogućnost da Samira nosi njegovo dijete i objašnjava Ilinci činjenično stanje: on nije spavao sa Samirom, što znači da on ne može biti otac djeteta. Oxana traži od Aziza potporu pred njegovom obitelji jer nosi njegovo dijete. Said se udružuje sa Sharifom kako bi uklonili Husseina s vlasti. U palači svi slave u čast dolaska Amira Drugog (Victora) i povratka emirove kćeri, Noor. Kad napokon ostanu sami, Ilinca priznaje Amiru kako ne želi da joj sin odrasta u emiratu. Amir govori Husseinu da će odvesti svog sina u Bukurešt. Said posjećuje Marietu u hotelu...

U ime časti 80 epizoda
Amir misli da Samira laže. Ne može biti trudna s njim. Doktorica potvrđuje Samirine riječi. Aziz čuje za Samirinu trudnoću i požuri se čestitati Amiru i Samiri. Emir Hussein podsjeća Samiru da je dogovor koji je imao s njezinim ocem ništavan ako sazna da je pokušala nauditi nekomu od njegove obitelji. Doktorica potvrđuje Samirinu trudnoću i Samira ide obavijestiti Carmen i Sharifu. Usman kaže Ilinci, Raniji i Noor da bježe jer su u velikoj opasnosti i bit će ubijene. Amir dolazi i kaže im da prestanu bježati. Emir Hussein dolazi u žurbi i želi vidjeti Noor. Susreću se nakon mnogo godina, grle se, ali on je razočaran njezinom odjećom. Noor nije odjevena u tradicionalnu arapsku žensku odjeću. Osjećajući da je izgubio Noor, emir Hussein želi da mu Mohammed dovede Claudiua i Dana Stuttmana. Želi tražiti dopuštenje da zadrži Ilincina sina Amira Drugog u Beled el Nooru i pripremi ga za vrijeme kad će postati sljedeći Emir.


U ime časti 79 epizoda
Samira sluša Aziza dok razgovara na telefon. Čuje da imam financijskih problema, da krijumčari oružje i da treba veću količinu novca. Kad se suoči sa Samirom, Aziz priznaje da je emirat u nevolji i da ga samo on pokušava spasiti. Emir Hussein želi provesti više vremena sa svojim unukom. Amir zove Ilincu da pusti dijete s njim, ali ona kaže da je Victoru dobro s njom na plaži i da se dobro zabavljaju. Samira i Aziz vode ljubav i Carmen ih vidi. Samira želi utopiti Ilincino dijete i treba Carmeninu pomoć. Ona roni i povuče Victorove noge. Dijete se preplaši, Noor zazove u pomoć i svi dojure spasiti Victora. Claudiu ispituje Carmen što ona tu radi, a Dan Stuttman upozorava Samiru da se makne od njegove obitelji ili će umrijeti. Claudiu kaže Marieti da je Samira, Amirova prva žena, pokušala utopiti Victora. Amir je više nego ikad odlučan odreći se Samire. Samira opovrgava optužbe da je pokušala utopiti Victora. Amir je se odriče. Samira kaže Amiru, emiru Husseinu i Mohammedu da je trudna.


U ime časti 78 epizoda
Emir Hussein slaže se s prijedlogom da vidi svoju ženu i kćer. Sjest će, razgovarati i pomiriti se, iako se Aziz ne slaže s tim. Ilinca kaže Amiru da više ne može podnositi napade Carmen i Samire. Amir je moli da bude strpljiva jer je ona njegova jedina žena. Amir polako shvaća da postoji nešto između Carmen i Aziza i da su mu „pomogli“ da postane ovisnik. Nakon molitve Mohammed, emir Hussein i njegovi sinovi raspravljaju o emiratu. Ako se ne prestanu svađati, nasljednik emirata bit će Amir Drugi. Aziz i dalje vjeruje da dječak nije Amirov sin. Emir Hussein kaže svom sinu Azizu da je odlučio i da će se susresti s Ilincinom obitelji i reći im da je odustao od ubojstva iz časti i da će vratiti kući Noor i Raniju. Aziz upozorava svog oca da će se ljudi pobuniti i da će izbiti kaos u emiratu ako svoju namjeru provede u djelo. Dan Stuttman kaže da će sutra ići u palaču pomiriti obitelji. Rania, Noor i Ilinca jako su zadovoljne zbog te vijesti. Marieta i Claudiu vjeruju da će Arapi pokušati kupiti Victorovu ljubav, ali Ilinca se ne slaže. Sorayina majka moli emira Husseina da oprosti njezinoj kćeri, ali ona želi rastavu od Aziza. Aziz se odriče Soraye. Ako Soraya ne bude trudna u sljedeća tri mjeseca, može dobiti rastavu. Aziz želi kupiti pustinju punu nafte o kojoj mu je govorio Said.


U ime časti 77 epizoda
Iako im je naređeno da prestanu, Aziz i Amir i dalje se tuku. Žene ulaze u sobu. Carmen kaže Ilinci da ju je Amir zaprosio i da je ona sad treća Amirova žena. Soraya želi rastavu i optužuje Aziza da je zanemaruje. Amir želi razgovarati sa svojim ocem o Carmen i Samiri. Ilinca i Amir izlaze, a čekaju ih Rania, Noor i Dan Stuttman. Nažalost, ne mogu vidjeti emira Husseina te večeri, ali sigurni su da će ga vidjeti večer poslije. Ilinca je pomalo odsutna i Noor moli Amira da dobro pazi na nju i njihovo dijete. Amir kaže Noor svoju namjeru da se odrekne Samire i izbaci Carmen iz palače. Samira se ponovno pokušava sprijateljiti s Ilincom glumeći da se sad trebaju slagati jer Amir ima tri žene. Ilinca ne želi biti prijateljica s nekim tko je pomogao da je osude na ubojstvo iz časti. Marieta kaže Raniji da je zabrinuta jer su Ilinca i Victor u palači kod emira Husseina. Amir dolazi i govori im da će se sad susresti e emirom Husseinom. Noor želi znati imaju li razloga za strah. Aziz je njihov neprijatelj i svi trebaju znati da se Samira želi riješiti Ilince i njezina djeteta. Carmen se slaže sa svime što Samira kaže. Emir Hussein kaže Amiru da mu je žao što je bio tako strog prema Noor, Ilinci i prema njemu. Objasni mu da je u svom srcu odabrao obitelj, unatoč tomu što je morao birati između emirata i obitelji. Zato je zajedno s Mohammedom isplanirao kako spasiti Noor i Ilincu kad su bile optužene na ubojstvo iz časti. Kako bi se pomirio s prošlošću, Amir mu kaže da prvo mora izliječiti svoju dušu. Trebao bi vratiti u svoj život Raniju i Noor jer su one već u Beled el Nooru.


U ime časti 76 epizoda
Emir Hussein presretan je što grli svoje unuče. Kad Aziz uđe u sobu, odmah mu ga predstavi. Aziz glumi da mu je drago što upoznaje svoga nećaka, ali ipak kaže kako nije siguran da je dijete Amirovo jer je Ilinca prije mnogo godina uhvaćena na plaži s drugim muškarcem i za to je bila osuđena na smrt. Carmen pokušava uvjeriti Samiru da kaže Azizu da Amir ima dijete. To objašnjava činjenicu da se Amir želi tako brzo odreći Samire. I Carmen želi biti Amirova žena i pokušava ucijeniti Samiru. Ako joj ne pomogne s njezinim planovima, otići će emiru Husseinu i reći mu da je Samira glavni krivac za Amirovo opijanje i ovisnost o drogi. Emir Hussein predstavlja Victora kao nasljednika emirata ljudima iz palače i naziva ga Amir Drugi. Ilinca moli emira da dopusti Raniji i Noor povratak u palaču bez daljnjih posljedica, ali njezina je molba odbijena. Soraya se naljuti na Aziza jer je Amir dobio sina. Naziva ga impotentnim i želi se rastati od njega. Ilinca želi otići sa zabave jer se boji za svog sina, ali Amir je umiruje. Kaže da se ništa neće dogoditi Victoru. Amina kaže Rashidu, Silviji i Coco da je trudna. Rashid ostaje bez riječi. Soraya dolazi na mušku zabavu i počinje plesati trbušni ples za Aziza. Emir Hussein kaže Azizu da je se riješi. Soraya kaže muškarcima da je Aziz impotentan, da nije pravi muškarac i da se prvu bračnu noć morala porezati kako bi pokazala krv i dokazala svoju nevinost. Aziz gubi živce i pokuša je ubiti. Kad ga Amir pokuša spriječiti, oni se potuku.


U ime časti 75 epizoda
Matei Stiuca uništi Azizove planove stavši ispred njegova automobila. Aziz odustaje od ubojstva Victora i Noor kako bi zadržao partnerstvo sa Stiucom. Amir kaže Sergheiu da je Samira njegova žena. Dan Stuttman i Claudiu kažu Ilinci za Amirovu želju da ode u Beled el Noor, pomiri se s ocem, emirom Husseinom i kaže mu istinu o njegovu sinu, Victoru, koji je emirov unuk. Ilinca prihvaća pod jednim uvjetom – Rania i Noor također bi se trebale vratiti. Amir se želi odreći Samire, ali ona ga podsjeća na ugovor koju su njihovi očevi potpisali. Amir je se ne može odreći bez dobrog razloga. Noor i Rania odlaze k Mateiu Stiuci da mu kažu da idu u Beled el Noor i da mu zahvale što je bio dobar otac. Ilinca kaže Victoru da je Amir njegov pravi otac, a ne Ovidiu. Dijete na prihvaća Amira za oca, ali prihvaća Amirovu ideju da glume kako mu je on otac jer nose isto ime, Amir. Aziz kaže Carmen i Samiri da Amir već ima dijete, sina. Amir predstavlja Victora emiru Husseinu i kaže mu istinu o dječaku. On je njegov sin i također se zove Amir.


U ime časti 74 epizoda
Amir zaprijeti Azizu da će ga ubiti ako takne njegovu obitelj i ako bude potrebno, neće se ustručavati. Amir predloži Azizu da djevojčici da ime Nura po njihovoj baki. Azizu nije važno što Amir govori, ali na kraju se složi. Amir telefonom kaže emiru Husseinu da je Aziz dobio kćer, a ne sina. Amir kaže ocu da se želi vratiti u Beled el Noor s Ilincom jer mu mora reći nešto važno za budućnost emirata. Mohammed kaže vijest Sorayi koja je jako sretna jer ona želi roditi sinove Azizu. Aziz opet muči Abdullaha i tvrdi da mu je lagao. Rashid pokušava uvjeriti Aziza da će sljedeći put dobiti sina. Usman i Aziz razgovaraju o Ilinci, Amiru i njihovu djetetu. Aziz nije sretan zbog Usmanovih neuspjeha i ovaj put želi sam odraditi posao jer više ne vjeruje Usmanu. Aziza je očajna. Ponovno zove Usmana i kaže mu da je trudna i da će se uskoro vidjeti. Djevojka pita Usmana kad će se vjenčati. Usman uopće nema namjeru oženiti se njome. Aziza je preplašena na smrt. Samira se ide susresti sa Sergheiem kako bi razgovarali o detaljima njihova novog partnerstva. Amir ulazi u kafić u kojem Serghei i Samira razgovaraju. Serghei ga pozove, a Samira sa smrzne. Amir ih počne snimati mobitelom. Aziz gleda Noor i Victora kako se igraju na ulici, uzima pištolj i cilja.


U ime časti 73 epizoda
Fatima želi zagrliti sina, ali Sharifa joj kaže da je rodila kćer, a ne sina. Samira se ponudi da obavijesti Aziza koji poludi kad čuje vijest, gurne Abdullaha i počne ga tući pitajući gdje je njegov sin. Rashid i Usman pokušavaju zaustaviti Aziza. Abdullah se brani govoreći kako je najvažnije da je dijete zdravo. Aziz želi ubiti Abdullaha bez obzira na sve. Amir primi poziv i sazna za Azizov bijes i skandal. Kaže Ilinci, Raniji i Noor da je Fatima rodila djevojčicu. Noor shvaća da je Victor sad nasljednik emirata Beled el Noora. Ilinca ne želi da Aziz sazna da je Victor Amirov sin, s obzirom na to da je on dobio kćer, a ne sina. Boji se za Victorov život. Serghei kazni Zmiju jer ga je prevario sa Samirom. Samira pita Amira da razgovara s Azizom i uvjeri ga da prihvati situaciju, ali Amir prvo želi razgovarati s Fatimom. Nju će odvesti u bolnicu, a Abdullah će se brinuti o malenoj. Aziz ne želi razgovarati s Amirom. Kaže da je toliko želio sina, a ne kćer. Želio je nasljednika kako bi se otac ponosio njime. Pokušavši okrenuti karte u svoju korist, Aziz se počne izrugivati Amiru. On barem ima dijete, a Amir nema jer je sterilan. Amir se nasmije Azizovim riječima i kaže mu istinu. On ima dijete s Ilincom koje nosi njegovo ime.


U ime časti 72 epizoda
Serghei je napravio predstavu i Samira i Zmija su bez riječi. Serghei pita Zmiju zašto ga je izdao obzirom na to da je on „Kum“. Samira nije zadovoljna Sergheievim stavom i želi se baciti na posao. Želi biti ravnopravan partner sa Sergheiem, ali on joj nudi samo 40%. Amir vjeruje da će Aziz zaboraviti osvetu kad Fatima rodi sina. Kao dio plana, Said nudi Azizu novac za izgubljene dijamante, oko 70 milijuna dolara. Također govori Azizu da je pustinja puna nafte. Amir se pokušava zbližiti s Victorom, ali dječaku nedostaje Ovidiu i odguruje Amira. Amir želi dječaku reći da mu je on pravi otac, ali stavlja Victorove osjećaje na prvo mjesto. Sljedeće jutro Samira dolazi kući i Aziz je primjećuje. Pokušava ga podsjetiti na njihov plan o vladanju svijetom, ali Aziza zanima samo rođenje njegova sina. Marieta dolazi u Bukurešt i Ilinca joj spominje bombaški napad. Fatima treba roditi. Aziz kaže Usmanu da zove Abdullaha. Sve žene pomažu Fatimi poroditi dijete. Kad ih Fatima upita je li dječak, svi šute, samo se Samira smješka.


U ime časti 71 epizoda
Ilinca je razočarana kad sazna da je Samira još dio Amirova života i krivi ga jer nije htio saznati cijelu istinu oko njezine osude na ubojstvo iz časti. Amir to opovrgava i kaže da je odustao jer je mislio da je ona ubila njegovo nerođeno dijete. Ilinca se želi suočiti s Azizom i Samirom, ali Amir ima drukčiji plan koji uključuje strpljenje i postavljanje prioriteta. Matei Stiuca, Dan Stuttman i Claudiu žele saznati tko stoji iza bombaškoga napada. Zajedno odluče da će poslati Felixa u Beled el Noor kako bi skupili što više informacija o emiratu. Amir inzistira na tome da kaže Victoru kako mu je on pravi otac, a ne Ovidiu. Ilinca mu pokazuje Victorov rodni list. Amir ga vidi prvi put i oduševljen je. Ilinca je djetetu dala i njegovo ime. Amir pita Aziza zna li tko ga želi ubiti. Aziz glumi da ne razumije pitanje i uvjeren je da netko želi uništiti emirati i njihova oca. Čak predlaže da se drže zajedno zbog oca, da zaborave prošlost i usmjere se na budućnost. Amir saznaje da je Zahira, a ne Sharifa Azizova prava majka. Čuvši da se Amir želi vratiti u Beled el Noor, Samira želi ići kao par, zajedno s Amirom. Ali Amir joj savjetuje da ga zaboravi i vrati se u Moskvu. Samira i Zmija susreću se u skladištu, gdje mu Samira pokazuje robu, to jest drogu. Zmija je kuša, a Samira kaže da je kokain čist. Kad počnu razgovarati o raspačavanju, u skladište upada „policija“.    (Tvprofil-Sapunice)

Noviji Stariji