Dila po epizodama

Dila Hanim
Dila 1 epizoda
U Sarigolu žive dvije velike obitelji: Barazogluovi i Selamogluovi. Njihove će se sudbine promijeniti kada Ihsan Barazoglu dođe živjeti u selo sa svojoj ženom Dilom. Ihsanov i Dilin sretan brak zasjenjuje nesretan događaj. Glava obitelji Barazoglu, Sejit-beg (Engin Şenkan), dogovorio se s poštenim i cijenjenim Rizom (Erkan Petekkaya) iz obitelji Selamoglu da mu proda zemlju. Međutim, njegov mlađi sin Azer (Necip Memili) izazove svađu. U njemu već godinama tinja bijes prema Rizi. Svađa je uzela maha, Azer puca i ubija Ihsana koji se umiješao. Ihsan odlazi s ovoga svijeta ostavljajući iza sebe voljenu ženu i neprijateljstvo. Njegova žena Dila (Hatice Şendil) zaklinje se da će ubiti Rizu koji joj je u oružanom obračunu ubio muža. Prilikom jednoga susreta upoznaje Rizu, ali ga ne prepoznaje. Strašno se zaljubi u njega, ne znajući da je riječ o ubojici njezina muža. Oboje gaje uzajamno veliku ljubav. Saznavši tko je Dila, Riza odlučuje skriti svoj pravi identitet. S jedne strane ga peče savjest jer je ubio Ihsana, a s druge je strane zaljubljen u Dilu i suočen s njezinom snažnom željom za osvetom. Tajenje pravog identiteta od nje kao i ljubav koja iz dana u dan postaje sve veća, uvalit će ih u situaciju iz koje se još teže izvući. Hoće li samouvjerena i snažna Dila krenuti za ljubavi prema ponosnom Rizi ili za vlastitim gnjevom? Hoće li ta ljubav uroditi plodom unatoč osjećajima, gnjevu i neprijateljstvu, Azerovim i Džanipovim spletkama te pritisku tradicije i običaja?


Dila 2 epizoda
Dila je odlučila ostati u Sarigolu i predati ubojicu svoga muža u ruke pravde, ali ne dobiva očekivanu potporu od Azera i Sejita. Oni smatraju da će Riza već pronaći načina da izmakne pravdi. Azer mu je ionako naumio sam presuditi. Dila nastavlja naprijed sebi poznatim putovima. Sastaje se s Mehmetom koji se predao umjesto Rize i njegovom majkom te ih pokušava nagovoriti da povuku iskaze. Riza ne može učiniti ništa kako bi izbjegao Dilu, iako je nadomak toga da kaže tko je. Ali Melike nema milosti. Mora nešto poduzeti prije negoli Dila postigne svoj cilj. Riza ne želi da se Dili naudi pa traži načine kako da se s njom nađe.


Dila 3 epizoda
Hadžer je upucana ispred policijske postaje, što Dilu ostavlja u šoku. Shvaća da će obitelj Selamoglu pokušati sve da izbjegne kaznu i da se neće zaustaviti. Ta spoznaja za nju predstavlja prekretnicu. Ili će se s Rizom pokušati boriti pravnim putem ili će mu sama presuditi. Riza pak zna da njegova majka stoji iza Hadžerina ubojstva i jako je bijesan na nju. Osim toga, proždire ga savjest jer ništa ne može objasniti Dili kao ni reći da on nije pravi krivac. Azer počinje kovati planove kako da ubije Rizu, ali pred njim se stvori zapreka: ljubav prema njegovoj sestri Fatmi.


Dila 4 epizoda
Obitelji Barazoglu i Selamoglu ovog se puta sukobljavaju oko vila koje Azer želi izgraditi. Azer je grub prema seljaku koji mu ne želi prodati zemlju. No riječ je o seljaku kojega g. Riza poznaje i koji mu je drag. Sukobljava se s Azerom braneći seljakova prava. Napetost koja raste između dviju obitelji za Dilu je rijetka prilika da vidi i nađe Rizu i koju ne propušta. Zato traži Azerovu pomoć. S druge strane, Javuzu, s kojim se sprijateljila ne znajući da je riječ o Rizi, govori da ga više ne želi vidjeti. To joj prijateljstvo uznemiruje savjest. Međutim, kad ostane daleko od njega, osjeća se prilično usamljeno i nesretno. Javuz joj je jedini prijatelj s kojim može razgovarati. Azer i dalje trči za Fatmom te se trudi svim silama dokazati svoju ljubav, dok njoj potajice godi ta njegova pažnja.


Dila 5 epizoda
Tužni događaj s Hadžer koja je preminula na Dilinim rukama jako je promijenio Dilu koja sad misli da se sama mora brinuti za pravdu. Onako ljuta bane u konak obitelji Selamoglu, ali ubrzo shvaća da pogrešno postupa. Pravi se da se sabrala, a ustvari kreće u akciju bez da išta da naslutiti gospodinu Sejitu. Riza očitavajući Azeru bukvicu ozlijedi ruku te odluči neko vrijeme ne viđati Dilu kako ne bi ništa posumnjala, ali mu užasno nedostaje. Dila pak Rizu, odnosno Javuza, gleda kao na luku u kojoj se može udaljiti od briga.


Dila 6 epizoda
Dila svakog dana sve više i više vremena provodi s Javuzom, odnosno Rizom, no unutrašnji glas neprestano joj šapuće da radi nešto pogrešno. Međutim, svima taji to prijateljstvo te su njezini ukućani primijetili da često nestaje iz konaka. Iz tog razloga, gospodin Sejit naređuje da je se potajice prati. Dolazi do Javuzove kolibe razmišljajući o tome da mu kaže kako se više ne bi trebali viđati. Javuz joj odlazi napraviti čaj, a za to vrijeme Dilu u njegovoj kolibi pronalazi gospodin Sejit, misleći da je Dila došla osvetiti. Dila se brani da nije znala čija je koliba te da je na nju slučajno naišla. Sejit joj kaže da je na zemlji obitelji Saramoglu i da je prekršila svoje obećanje. Dila i Sejit odlaze, dok ih iz prikrajka gleda Riza.


Dila 7 epizoda
Napetost koja raste između dviju obitelji za Dilu je rijetka prilika da vidi i nađe Rizu i koju ne propušta. Zato traži Azerovu pomoć. S druge strane, Javuzu, s kojim se sprijateljila ne znajući da je riječ o Rizi, govori da ga više ne želi vidjeti. To joj prijateljstvo uznemiruje savjest. Međutim, kad ostane daleko od njega, osjeća se prilično usamljeno i nesretno. Javuz joj je jedini prijatelj s kojim može razgovarati. Azer i dalje trči za Fatmom te se trudi svim silama dokazati svoju ljubav, dok njoj potajice godi ta njegova pažnja.


Dila 8 epizoda       
G. Sejit je poludio saznavši da je Dila otišla na seosko vjenčanje ne bi li pronašla Rizu. Iako je obećala da neće izazivati nevolju, opet je učinila što je naumila. Nakon ovog incidenta, g. Sejit odlučuje da je jedino rješenje zatvoriti Dilu u kućni pritvor, jer se boji da bi Selamogluovi mogli uzvratiti udarac i nauditi joj.


Dila 9 epizoda
Dila ne posustaje pred autoritetom g. Sejita. I dok on postavlja zabrane, Dila im se u inat suprotstavlja. Dila riskira sve i bježi ne bi li s Rizom provela nekoliko dana u selu. Nemirna je jer se boji reakcije ukućana. Riza se trudi svim silama da Dila ni na što ne misli i da barem na nekoliko dana bude sretna. U konaku Barazogluovih situacija je komplicirana.


Dila 10 epizoda
Gđa Eren je vidjela da je Dila pobjegla s Javuzom, ali to taji od g. Sejita. On ne odustaje od mogućnosti da je Dila možda oteta. Prvoosumnjičeni su Selamogluovi. Okuplja ljude i kreće u potragu za njom. Azer i dalje trči za Fatmom te se želi rastati od Sultan, ali ona ne odustaje od muža tako lako. U selu se Rizina ljubav prema Dili poprilično rasplamsala, ratuje sam sa sobom. Smatra da je došlo vrijeme da kaže Dili istinu.


Dila 11 epizoda
Rizu je Dilin odlazak slomio te počinje živjeti u kolibi. Prekinuo je svaku vezu s obitelji. I Dila je u istom stanju. Nikako se ne može sabrati i nastaviti sa životom. Prolaze mjeseci. Jednoga dana Dila prima potpuno neočekivanu vijest. G. Sejit je imao srčani udar. Brzo sprema stvari i odlazi u Sarigol da ga vidi. Krećući na put, obećala je majci da neće vidjeti Javuza i da će se držati podalje od njega.


Dila 12 epizoda
No Riza saznaje da je došla u Sarigol i ovog je puta ne namjerava pustiti. I dok Dila poriče svoje osjećaje i pokušava pobjeći, Riza se pak zainati i ide za njom. Ta će se potjera s vremenom pretvoriti u rat. Nakon teškog razdoblja koje su prošli, Dila i Riza žele samo zajedno uživati ne misleći ni na što drugo. Međutim, Dila mora o tome obavijestiti mamu.


Dila 13 epizoda
Dila zove svoju majku i otvoreno joj govori što osjeća prema Javuzu. Gđa Eren je svjesna posljedica do kojih će doći ako to saznaju Barazogluovi. No neće je samo upozoriti, već će dojuriti do Sarigola. Budi Rizu i Dilu iz snova i suočava ih sa stvarnosti. Rizi je nelagodno što pred gđom Eren mora glumiti da je Javuz. Ionako ga i Dila želi bolje upoznati.


Dila 14 epizoda
Rizi je nelagodno što pred gđom Eren mora glumiti da je Javuz. Ionako ga i Dila želi bolje upoznati. Što ga više ispituje o kući, poslu i obitelji, to ga više tjera u kut. Misli da je jedino rješenje da otiđe s Dilom iz toga kraja. Za to vrijeme, Azer počinje sumnjati da je Dila i dalje u Sarigolu te je počinje potajice pratiti. Ni Dila ni Riza više ne mogu pobjeći od stvarnosti. Čim je Azer vidio da je Dila upucala Rizu, odmah ju je udaljio s mjesta događaja. Ona je od šoka izgubila svijest i neko vrijeme ne može doći k sebi.


Dila 15 epizoda
Riza se u bolnici bori za život. Za vrijeme operacije pada u komu. S druge strane, policija istražuje slučaj. Melikin jedini osumnjičenik je Dila te daje njezino ime policiji. G. Sejit saznaje što je Dila učinila. Koliko god da se ona htjela predati, g. Sejit odluči da je neće predati policiji,nego će je skriti. Nakon nekog vremena Dila saznaje da je Riza u komi. Koliko god ga mrzila, počinje se moliti da preživi. Riskira sve i odluči otići u bolnicu kako bi ga vidjela posljednji put. Melike doznaje da se Dila izvukla od policije te joj sama odluči presuditi. Zajedno s Metinom kreće prema konaku Barazogluovih.


Dila 16 epizoda
Dila i ne pomišlja oprostiti Rizi, ali on se ne namjerava predati. Ona odlučuje raditi kao odvjetnica te otvara odvjetnički ured u kojem je po dolasku očekuje iznenađenje. S druge strane, Sultan zna za Azerovu i Fatminu ljubav te uzima stvar u svoje ruke tako što Fatmi i Azeru stvara probleme. Metin ne zna da ga je Hulija prevarila i ludo je u nju zaljubljen.


Dila 17 epizoda
Metin ne zna da ga je Hulija prevarila i ludo je u nju zaljubljen. Metin je od obitelji naumio tražiti dopuštenje da se vjenča s Huljom, ali proslava koju je u čast toga želio organizirati u kući iz neočekivanih je razloga završila i prije negoli je započeta. Azer misli da Dilina ljubav prema Rizi kojeg poznaje kao Javuza i dalje traje. On se ne predaje, nego nastavlja istragu.


Dila 18 epizoda
Azer dolazi s dokazom Diline ljubavi prema Rizi te je tjera iz kuće. Napetost između Dile i Azera poprilično je porasla….. Rizina ljubav i pažnja prema Dili traje i dalje, no ta pažnja prema kćeri smeta gospođi Eren. Pokušava sve kako bi udaljila Rizu od nje. U konaku Selamogluovih i dalje traje napetost između Melike i Gurbet. Gurbet je čula jedan razgovor između Melike i Hajdara i tako dobila as u rukavu koji će u budućnosti moći upotrijebiti u svoju korist. Dili pozli i Riza je odvozi u bolnicu. Nakon dolaska Eren i Sejita, Dila saznaje važne vijesti….


Dila 19 epizoda
Dila se pametnim potezima suprotstavila Azerovim prijetnjama i dovela šogora u tešku situaciju. Ali Azer se nema namjeru predati. Odlučan je u tome da nađe Dili slabu točku. S druge strane, Azer nastavlja svoju vezu s Fatmom. Stvar samo što nije izmaknula kontroli. Hulija smišlja kako da od Metina izvuče brdo novca, ali se suočava s neočekivanim krajem. Riza dolazi pred Dilu ne bi li razgovarali posljednji put. Međutim, ono što će se dogoditi u tom trenutku sve će iznenaditi i promijeniti im život.


Dila 20 epizoda
Riza saznaje da je Dila trudna te smatra da je napokon trenutak da zaključa svoju ljubav duboko u srce. Razgovara s njom i govori joj da će sve biti u redu. Međutim, zbog iznenađujućeg prijedloga g. Sejita koji uključuje obje obitelji, Dila i Riza će se morati često viđati. Azerova strast počela je Fatmu plašiti. Bojeći se da ne napravi kakvu ludost, počela se pokoravati svakoj njegovoj želji.


Dila 21 epizoda
Sultan je ljubomorna na pozornost koju Dila uživa te počinje tražiti način kako da i ona dobije dijete. I Melike je dobila svoj adut u rukavu, što mijenja karakter svađe između nje i Gurbet. Metinov jednovečernji provod s djevojkom koju je upoznao u baru uvalit će ga u velike nevolje. Azer saznaje za očev prijedlog partnerstva Rizi i poludi od bijesa. Odlučno odlazi pred Rizu ne bi li se obračunali jedanput zauvijek. Neočekivana pomoć spašava Rizu od pištolja koji mu je Azer uperio u glavu. G. Sejit unatoč svemu i svima i dalje podupire Dilu. No takav će stav iz dana u dan povećavati broj, kako njegovih tako i Dilinih, neprijatelja.


Dila 22 epizoda
Dila i Riza odlučili su da je bolje za oboje da se viđaju što je manje moguće, no zbog tvornice koju će zajedno pokrenuti, moraju se sve češće susretati. Metinove optužbe za silovanje ustvari su tek dio jedne druge igre koju će Dila primijetiti i pohitati da je prekine. Fatmu je Azerova poremećena ljubav prestravila te počinje smišljati kako da se riješi te veze. Sultan i dalje pliva u opasnim vodama misleći da će se, ostane li trudna, moći natjecati s Dilom. Kako vrijeme prolazi, Dila sve više ulazi u ulogu gazdarice obitelji Barazoglu. No ubrzo će se suočiti s velikom opasnosti.


Dila 23 epizoda
U Dilin je ured banuo naoružani čovjek zbog čega su svi u velikom šoku. I Riza i g. Sejit žele pronaći i kazniti počinitelje. Dila nagovara g. Sejita da se stvar riješi pravnim putem. Ali Riza taj incident ne pušta. Ulazi u trag unajmljenome ubojici koji je želio ubiti Dilu. No Azer je u potrazi za istim čovjekom ne bi li ga spriječio da progovori. Dilu i Rizu je taj napad zbližio. Ona mu ponovno govori da ne mogu biti skupa. No Riza nikako ne može zaboraviti svoju ljubav te joj daje neočekivani prijedlog. Napetost između Melike i Gurbet sve više raste. Gurbet se zbog Melikinih ponižavanja našla u teškoj situaciji te kreće u potragu za izlazom.


Dila 24 epizoda
U Dilin je ured banuo naoružani čovjek zbog čega su svi u velikom šoku. I Riza i g. Sejit žele pronaći i kazniti počinitelje. Dila nagovara g. Sejita da se stvar riješi pravnim putem. Ali Riza taj incident ne pušta. Ulazi u trag unajmljenome ubojici koji je želio ubiti Dilu. No Azer je u potrazi za istim čovjekom ne bi li ga spriječio da progovori. Dilu i Rizu je taj napad zbližio. Ona mu ponovno govori da ne mogu biti skupa. No Riza nikako ne može zaboraviti svoju ljubav te joj daje neočekivani prijedlog. Napetost između Melike i Gurbet sve više raste. Gurbet se zbog Melikinih ponižavanja našla u teškoj situaciji te kreće u potragu za izlazom.


Dila 25 epizoda
Azer poduzima iznenađujući potez ne bi li ostvario svoj san o vjenčanju s Fatmom. Ona je ionako preplašena zbog Azerove bolesne ljubavi da zbog ovoga počne još više paničariti. Sultan je jako ljubomorna na veliku pažnju koju Dila uživa te uz Hajrijino huškanje počinje smišljati kako da je se riješi. Potpuno izvan kontrole, Sultan kreće i upušta se u vrlo opasnu igru. Dila je Zbog Sultanine prljave igre pala niza stube te se u bolnici bori za život. Riza je jako zabrinut za nju i ne odvaja se od bolnice. Međutim, njegovi dugi boravci u bolnici doveli su do mnogobrojnih pitanja.


Dila 26 epizoda
Sultan misli da će zbog nesreće koja je snašla Dilu ona izaći kao pobjednica, ali računica će joj se pokvariti te će se suočiti s neočekivanim prijetnjama. Zbog Azerove pretjerane pažnje i nagovaranja, Fatma smišlja kako da okonča vezu, ali ni sama nije svjesna u kakvu se opasnost uvalila. Melike i dalje omalovažava Gurbet prijeteći joj velikom tajnom, no bijes se u njoj toliko nagomilao da samo što nije pukla. Dila je izašla iz životne opasnosti te odlazi iz bolnice kući. Iako se fizički oporavila, muči je mnogo veći problem.


Dila 27 epizoda
Dugo tajenje boli za izgubljenim djetetom dovelo je Dilu do emocionalnog kraha. Nakon brojnih intenzivnih emocija koje je proživjela, Dila donosi odluku koja će joj promijeniti život, napušta Sarigol i netragom nestaje. Riza i g. Sejit trude se svim silama pronaći je. Riza je spreman pokušati sve, samo da ne izgubi svoju ljubav. Dila je ustrajna u odluci da otiđe i to nekamo vrlo daleko. Trik koji su pripremile Fatma i njezini prijatelji povrijedio je Azerov ponos i doveo ga u grozno stanje. Fatma počinje misliti da je pretjerala te zove Azera da mu se ispriča. No njemu isprika nije dovoljna te se odlučuje osvetiti za prijevaru koja ga je snašla.


Dila 28 epizoda
Gurbet koju Melike neprestano ugnjetava odlučila je tu situaciju privesti kraju te se sprema na veliku prijevaru. Melike pak mora obaviti mnogo važniji i opasniji posao koji će dovesti u sukob Barazogluove i Selamogluove. Dila i Riza našli su se u Istanbulu te donose vrlo važnu odluku u vezi sa svojim životom i ljubavi. Međutim, stiže vijest da je Azer upucan, što u potpunosti poremeti njihove planove. Dok se Azer u bolnici bori za život, svi, a ponajprije g. Sejit, pitaju se tko je počinio taj napad.


Dila 29 epizoda
Čitavo selo sumnja na obitelj Selamoglu, što budi sumnju i u g. Sejitu. Na pragu je da donese vrlo važnu odluku vezanu za prijateljstvo dviju obitelji koje je s tolikom mukom gradio. Fatma zbog silovanja doživljava težak slom. Dok se gđa Melike s jedne strane trudi skriti pred Rizom kćerino stanje, s druge ide za tim da dovrši napola obavljen posao s Azerom. Riza shvaća da sumnjaju na njega te želi saznati tko je pucao na Azera. Ali dolazi do neočekivana kraja. Tužiteljica Džanan i policija istražuju slučaj te su jako blizu samoga kraja.


Dila 30 epizoda
Svi su u šoku jer je gđa Melike privedena zbog sumnje da je upucala Azera. Čuvši da je privedena, g. Sejita obuzima strašan bijes te smatra da je obitelj Selamoglu odgovorna za napad. Odmah kreće u akciju kako bi se suočio s Rizom. Pred Rizinom i Dilinom ljubavi ponovno se pojavila velika zapreka. No oboje su odlučni u tome da sve zapreke zajedno premoste. Međutim, čeka ih još jedno neugodno iznenađenje koje će ih dovesti u sukob.


Dila 31 epizoda
Hajdar počinje raditi za gđu Melike te obavlja prve poslove u konaku Barazogluovih. Ona pak ustrajno odbacuje optužbe protiv sebe zbog kojih je privedena na ispitivanje. Riza se svim silama trudi otkriti je li njegova majka uistinu kriva. Međutim, ono što će saznati bit će za njega veliko iznenađenje. Tužiteljica Džanan čeka da Azer izađe iz životne opasnosti kako bi dao iskaz prema kojemu bi donijela presudu. Dila je iznimno sretna zbog iznenađenja koje joj je Riza priredio. Oboje odlučuju da će se što prije vjenčati, bez obzira na posljedice. Azer je odlučan u tome da sazna čije dijete Sultan nosi te kreće istraživati.


Dila 32 epizoda
G. Sejit oduševljen je što će dobiti unuka i u povodu toga organizira večeru. Međutim, ta će večera završiti vrlo tragično. Gđi Melike, koja svim silama pokušava rastaviti Rizu i Dilu, u neočekivanom će trenutku u ruke dospjeti jak adut. I Azer, koji također pokušava isto, dat će se na posao. Pronalazi dokaz koji će njegovu ocu dokazati da su Dila i Riza u vezi. Ne znajući ništa o svim tim događajima koji im idu na štetu, Riza i Dila spremni su stati pred matičara. Međutim, Azerov dokaz samo što nije dospio u ruke g. Sejita. Događaj će se razvijati potpuno neočekivano.


Dila 33 epizoda
Dila je jako bijesna zbog smrti svoga konja kojega je jako voljela. Nagađa tko bi mogao stajati iza toga te se kreće obračunati. Saznavši za postupke svoje majke, Riza donosi vrlo važnu odluku. Azer se dočepao Dilina pisma Rizi te je odlučan u tome da ga što prije pokaže ocu, jer ono je dokaz njihove zabranjene ljubavi. Međutim, samo što se nije uvalio u veliku nevolju zbog zemlje koju je još prije potajice prodao. Metinovi poslovi idu loše zbog čega se Gurbet upušta u opasnu igru.


Dila 34 epizoda
G. Sejit, zabrinut za budućnost obitelji, radi korak koji će u potpunosti poremetiti ravnotežu. Fatmi Azer i dalje ne da mira. Zbog toga je ona uvjerena da postoji samo jedna osoba koja joj može pomoći da ga se riješi. Ali njezin zahtjev za pomoć ima neočekivan ishod. Unatoč svim nedaćama koje su ih snašle, Riza i Dila ustraju u tome da se vjenčaju te određuju datum vjenčanja. Ali pred samim matičarom očekuje ih veliko iznenađenje. Dila i Riza kod matičara doznaju da je g. Sejit imao srčani udar. Dila mora otići iako se još nisu vjenčali. G. Sejit je u kritičnom stanju, traži od Dile da mu obeća da će se pobrinuti za obitelj Barazoglu i njihovo bogatstvo. Ne želi povrijediti svekra pa je primorana pristati.


Dila 35 epizoda
Azer i Sultan doznaju da je g. Sejit napravio novu oporuku u kojoj čitavo bogatstvo ostavlja Dili pa oboje oštre zube. Dila otkriva da su Džanip i Hajrije varali na računima imanja te mora pronaći rješenje kako da ih otjera. Riza doznaje da je zbog njegove majke pismo koje mu je napisala Dila dospjelo u Azerove ruke. Njegov odnos s majkom s vremenom je sve zategnutiji. Gđa Melike smatra da je za napetost između njih dvoje kriva Dila. Iako Dilin broj neprijatelja sve više raste, njezina je jedina želja vjenčati se s Rizom i biti sretna. Međutim, nepoznata joj osoba zadaje vrlo opasan udarac.


Dila 36 epizoda
Glavni osumnjičenici su Azer i gđa Melike koji mrze Dilu. Riza se suočava i s majkom i s Azerom, ali ni od jednoga ne dobiva nikakve informacije. Zbog svog je čudnog ponašanja gđa Melike prilično navukla sumnju na sebe, iako ona ima neke sasvim druge planove. Ne znajući zašto ni tko ju je oteo, zatočena Dila bespomoćno čeka svoj ishod. Rizu, koji je svim svojim snaga pokušava pronaći, očekuje iznenađenje.


Dila 37 epizoda
U potpuno neočekivanom trenutku pred njim se pojavljuje Selčuk, prijatelj iz djetinjstva. Taj parlamentarni zastupnik zacrtao si je nešto vrlo važno zbog čega se nakon mnogo godina vraća u Adanu. Nakon duge potrage, Riza ulazi Dili u trag i odmah se daje na posao da je spasi. U toj borbi s vremenom, na mjestu koje je tražio susreće se s osobom koju nikada ne bi očekivao. Da bi spasio Dilu, Riza se još jedanput suočava s Azerom. Zbog Azerove velike pogreške, Riza poludi. Nakon što Sultanino djelo izađe na vidjelo, ona zadnji put pokuša pobjeći. No njezin će bijeg spriječiti netko za koga to nikad ne bi ni pomislila.


Dila 38 epizoda
Rizu koji nepravedno krivi svoju majku za Dilinu otmicu, čeka težak posao. Nakon što Sultan završi u zatvoru, Azerova ljubav prema Fatmi ponovno se rasplamsa. No ima i drugih koji kriju svoje planove s Fatmom. Obećanje koje je Dila dala Sejit-begu te njezina odlučnost da ga ispuni bez obzira na cijenu, samo što ne stvori napetost između Rize i nje. Saborski zastupnik Selčuk koji se vratio u Adanu s posebnom namjerom, koristi svaku priliku da se zbliži s Rizom. Dila i Riza koji dođu na večeru kod Selčuka, susreću se s nekim za koga nikad ne bi pomislili da će biti tamo. Jedan poziv za vrijeme večere za svakog će biti važna prekretnica.


Dila 39 epizoda
Svi su u šoku zbog Diline otmice. Glavni osumnjičenici su Azer i gđa Melike koji mrze Dilu. Riza se suočava i s majkom i s Azerom, ali ni od jednoga ne dobiva nikakve informacije. Zbog svog je čudnog ponašanja gđa Melike prilično navukla sumnju na sebe, iako ona ima neke sasvim druge planove. Ne znajući zašto ni tko ju je oteo, zatočena Dila bespomoćno čeka svoj ishod.


Dila 40 epizoda
Rizu, koji je svim svojim snaga pokušava pronaći, očekuje iznenađenje. U potpuno neočekivanom trenutku pred njim se pojavljuje Selčuk, prijatelj iz djetinjstva. Taj parlamentarni zastupnik zacrtao si je nešto vrlo važno zbog čega se nakon mnogo godina vraća u Adanu. Nakon duge potrage, Riza ulazi Dili u trag i odmah se daje na posao da je spasi. U toj borbi s vremenom, na mjestu koje je tražio susreće se s osobom koju nikada ne bi očekivao.


Dila 41 epizoda
Nakon što Sultan završi u zatvoru, Azerova ljubav prema Fatmi ponovno se rasplamsa. No ima i drugih koji kriju svoje planove s Fatmom. Obećanje koje je Dila dala Sejit-begu te njezina odlučnost da ga ispuni bez obzira na cijenu, samo što ne stvori napetost između Rize i nje. Saborski zastupnik Selčuk koji se vratio u Adanu s posebnom namjerom, koristi svaku priliku da se zbliži s Rizom. Dila i Riza koji dođu na večeru kod Selčuka, susreću se s nekim za koga nikad ne bi pomislili da će biti tamo. Jedan poziv za vrijeme večere za svakog će biti važna prekretnica.


Dila 42 epizoda
Riza je duboko pogođen iznenadnom pojavom svoje bivše ljubavi Arzu. Nevolja u kojoj se Arzu nalazi uzrokovat će probleme u vezi Rize i Dile. Selčuk koji ima tajne planove s obitelji Selamoglu polako ih počinje ostvarivati. Riza koji nimalo ne sumnja u Selčuka, ne shvaća kolika ga opasnost čeka. Selčuk nastavlja sa zavođenjem svakoga bliskog Rizi. Azer koji sumnja u to da se u Fatminom životu nalazi netko novi, spreman je na sve samo da je ponovno osvoji. Fatma pak, znajući na što je Azer sve sposoban, počinje živjeti u strahu.


Dila 43 epizoda
Sultan koja u pritvoru čeka suđenje, polako počinje gubiti nadu da će izaći van. No pruža joj pomoć netko za koga to nikad ne bi ni pomislila te se opet počinje nadati. Kako im je veza zbog Arzu ugrožena, Riza jednim darom iznenađenja pokuša ponovno osvojiti Dilino srce. No ni gđa Melike ne miruje, naporno radi na tome da se njih dvoje više nikad ne pomire. Zbog novog plana gđe Melike, Riza i Dila ponovno će se suočiti jedno s drugim.


Dila 44 epizoda
Ugledavši Rizu i Arzu zajedno, Dila poludi. Selčuk koji sazna za sve što se dogodilo između Dile i gđe Melike, kuje nove planove da ih ponovno zarati. Imanje Barazoglu pogađaju napadi jedan za drugim. Dila koja ne zna tko stoji iza napada, upada u veliku zamku.


Dila 45 epizoda
Azer se s jedne strane muči ponovno osvojiti Fatmu, a s druge traži način da uzme imovinu od Dile. Riza koji želi izgladiti odnose s Dilom, trudi se udaljiti Arzu od sebe. No taj Rizin potez koristit će i gđi Melike i Arzu. Zbog vijesti pristigle iz zatvora, Dila će morati donijeti riskantnu odluku. Zbog te će odluke Dila saznati nešto jako važno.


Dila 46 epizoda
Dila pobjesni kad sazna da je Sultan kriva za njezin pobačaj. Džanip i Hajrije koji su se okoristili tim bijesom, suočeni su s teškom kaznom. Arzu se ponovno nalazi u nevolji. No ovaj put riječ je o sasvim drugom razlogu čiji su glavni cilj Dila i Riza. Napadi na zemlju obitelji Barazoglu nastavljaju se. Dila učini nešto što nimalo ne bi smjela i tako omogući svom neprijatelju da joj se približi.


Dila 47 epizoda
Riza i Dila koji ne primjećuju da se oko njih vrte igrice, primorani su mučiti se s mnogim problemima. No još ne znaju da je najveći problem vrlo blizak njima. Fatma zapanji sve svojim odgovorom na Serdarovu prosidbu. A Azer ne namjerava odustati od Fatme. Spreman je sve učiniti da natrag pridobije svoju ljubav. Na imanje Barazoglu stiže gost iznenađenja kako bi vidio Dilu. Ono što će čuti od tog gosta Dilu jako uznemiri.


Dila 48 epizoda
Dilu jako pogodi kad joj gđa Melike kaže da Riza ima kćer. Kako bi o tome porazgovarala s Rizom, odabire drukčiji put. Izbačeni iz konaka Barazoglu Džanip i Hajrije traže put spasa. Hajrije zatraži pomoć od osobe koju smatra posljednjom prilikom. Primijetivši da Dila i Riza nisu u dobrim odnosima, Selčuk kreće s novim igricama. Oboje ih uspijeva zavesti nevjerojatnim potezom.


Dila 49 epizoda
Azer se s jedne strane muči ponovno osvojiti Fatmu, a s druge traži način da uzme imovinu od Dile. Riza koji želi izgladiti odnose s Dilom, trudi se udaljiti Arzu od sebe. No taj Rizin potez koristit će i gđi Melike i Arzu. Arzu posjećuje Dilu kako bi joj uputila lažnu ispriku i poželjela sreću s Rizom, no Dila sumnja da iza svega stoji Melike. Zbog vijesti pristigle iz zatvora, Dila će morati donijeti riskantnu odluku. Zbog te će odluke Dila saznati nešto jako važno.


Dila 50 epizoda
Dila pobjesni kad sazna da je Sultan kriva za njezin pobačaj. Džanip i Hajrije koji su se okoristili tim bijesom, suočeni su s teškom kaznom. Arzu se ponovno nalazi u nevolji. No ovaj put riječ je o sasvim drugom razlogu čiji su glavni cilj Dila i Riza. Napadi na zemlju obitelji Barazoglu nastavljaju se. Dila učini nešto što nimalo ne bi smjela i tako omogući svom neprijatelju da joj se približi.     (Sapunice)


Noviji Stariji