Dila sve epizode

Dila Hanim
Dila 51 epizoda
Dilu jako pogodi kad joj gđa Melike kaže da Riza ima kćer. Kako bi o tome porazgovarala s Rizom, odabire drukčiji put. Izbačeni iz konaka Barazoglu Džanip i Hajrije traže put spasa. Hajrije zatraži pomoć od osobe koju smatra posljednjom prilikom. Primijetivši da Dila i Riza nisu u dobrim odnosima, Selčuk kreće s novim igricama. Oboje ih uspijeva zavesti nevjerojatnim potezom.


Dila 52 epizoda
Saznavši da se Fatma viđa sa Serdarom, Riza ozbiljno porazgovara s njom. Azer bijesni zbog pomaka u vezi Fatme i Serdara. Azer je spreman spaliti sve mostove. Kad se Rašit zaposli na imanju, Sultan, već sva u mukama, počinje osjećati pritisak. Selčuk koji nastavlja isprobavati načine da našteti Rizi, odabire novu metu da zada još jedan udarac obitelji Selamoglu.


Dila 53 epizoda
Saznavši da se Fatma viđa sa Serdarom, Riza ozbiljno porazgovara s njom. Azer bijesni zbog pomaka u vezi Fatme i Serdara. Azer je spreman spaliti sve mostove. Kad se Rašit zaposli na imanju, Sultan, već sva u mukama, počinje osjećati pritisak. Selčuk koji nastavlja isprobavati načine da našteti Rizi, odabire novu metu da zada još jedan udarac obitelji Selamoglu.


Dila 54 epizoda
Riza neprestano ispituje Arzu tko je otac njezinog djeteta i tako se njihova svađa nastavlja. Ljubav koju Arzu osjeća za Rizu i neprijateljstvo koje Selčuk osjeća prema Rizi spoje se u trenu kad Selčuk kaže Arzu da želi da se dogovore oko Rize. Dilu jako naljuti Azerovo nasilno ponašanje prema Sultan kao i činjenica da Eren tome svjedoči te izbaci Azera iz konaka.


Dila 55 epizoda
Hajrije i Džanip usele u konak obitelji Selamoglu te davajući Azeru informacije o konaku Barazoglu žele od njega uzeti novce, no taj plan ne ide onako glatko kako oni žele. Dila sasvim gubi vjeru u Rizu te se u potpunosti posvećuje svom poslu. No pri svakom susretu s Rizom njezina se nesigurnost, bespomoćnost i ljubav prema Rizi pojavljuju.


Dila 56 epizoda
Azer je svjestan da otmicom Fatme čini pogrešku, no teško obuzdava svoje osjećaje i misli te se tako suočava s Rizom. Nakon što Eren otkrije Sultaninu tajnu, Sultan i Rašit počine strašan zločin. Selčuk pobjesni zbog otmice Fatme jer mu se tako poremete planovi. Serdar je pak bespomoćan i ne zna što da radi.


Dila 57 epizoda
Riza želi reći Dili za ljubav koju osjeća za nju i Dila mu želi to uzvratiti, no zbog nesigurnosti koje ima u vezi s njim, ne može. Upucavši Azera, Riza dovodi Fatmu doma. Ona pred Melike i Hajdarom saznaje za istinu koju su skrivali od nje. Fatma im kaže da ju je Azer silovao. To je za Rizu šokantno saznanje.


Dila 58 epizoda
Na Hajdarov prijedlog Riza prije predaje odlazi u vikendicu dok se sve malo ne smiri. Za to se vrijeme ni s kim ne želi vidjeti pa niti s Dilom. Selčuk kojem se zbog svega što se dogodilo Rizi ukazala prilika, preuzima istragu od Džanan. Jedina briga tužioca Ahmeta, Selčukovog čovjeka jest da pronađe Rizu i baci ga u zatvor.


Dila 59 epizoda
Dila, zabrinuta za Rizu, unatoč svomu trudu nikako da dođe do njega. Uz pomoć Hajdara saznaje gdje se Riza nalazi i kreće prema vikendici. Jedan Selčukov čovjek je prati. Nakon što im policija upadne u kuću, Dila i Riza bacaju se u veliki bijeg.


Dila 60 epizoda
Bježeći od policije Riza i Dila skriju se u vikendicu u planinama. Riza zove Hajdara da mu pomogne i donese hranu, robu i osnovne stvari, kako bi neko vrijeme mogli boraviti u planinama.


Dila 61 epizoda
Melike nagovara Fatmu da izmjeni iskaz u policiji, ali ona to ne želi učiniti. Azerovim uhićenjem Riza prestaje bježati te se preda policiji. Selčukova se igra nastavlja. Tužilac Ahmet obojicu stavlja u istu ćeliju, što neće proći bez incidenta. Ako Dila ne pronađe rješenje, Riza neće izaći iz zatvora.


Dila 62 epizoda
Nakon što Melike uhvati Arzu u sumnjivom iskradanju iz kuće, dolazi do njihove svađe. Arzu prijeti gđi Melike da će ju izdati ako je ne ostavi na miru te se Melike ipak povuče. Dila dolazi u posjet Melike te želi s njom ozbiljno razgovarati. Ubrzo se sazna da Arzu ta koja je prijavila Rizu policiji . Ako Dila ne pronađe rješenje, Riza neće izaći iz zatvora. Fatmin neočekivani korak sve zaprepasti. Džanan samo što ne otkrije vezu između tužioca Ahmeta i Selčuka. Selčuk dolazi kod Arzu te joj prijeti da i dalje mora šutiti o njihovim spletkama, inače više nikada neće vidjeti svoju kćer. Nakon što Fatma povuče prijavu, Azer izađe iz zatvora. Riza doživi veliko razočarenje. Melike je jako ljuta na Fatmu zbog njenog poteza te je zbog toga napada. Dilino jedino rješenje je Azerov iskaz pred sucem. Selčuk nastavlja sa svojim igricama s Rizom. Meta čovjeka u zatvoru je Rizin život.


Dila 63 epizoda
Otkrivši Selčukovo prikriveno lice, Riza se sprema za protunapad. U sudnici dolazi do preokreta i iznenadne izmjene Azerovog iskaza, što će rezultirati odlukom suda da se Riza može braniti sa slobode. Za partnere u zločinu Rašita i Sultan život se sve više zagorčava. Sultan se također želi riješiti Rašita. Rizino i Selčukovo obračunavanje između života i smrti svima će oduzeti dah. Nakon Rizinog i Selčukovog obračunavanja, Dili stiže još jedan šok. S neočekivanim raspletom u konaku razotkriva se ubojstvo njezine majke. Džanan dolazi do kraja istrage. Ljubav između Fatme i Azera malo-pomalo napreduje


Dila 64 epizoda
Ljubav između Fatme i Azera malo-pomalo napreduje. Dok Azer planira vjenčanje s Fatmom, Fatmin odgovor ne predstavlja im jedinu zapreku. Što će biti s brakom Sultan i Azera koji traži Dilu za pomoć? Riza šalje Arzu u Pariz. Cilj mu je saznati je li Arzin otac. Rezultate DNA testa napeto očekuju i Riza i svi ostali.


Dila 65 epizoda
Saznavši da je Melis njegova kći, Riza se priprema na novo stanje stvari. Dok svi čekaju Dilinu reakciju, Azerova jedina briga je Fatmina prošnja. Dok se Riza i Melike protive tomu, Fatmino ih rješenje baca na koljena. Hajdara smeta Melikino ponašanje zadnjih dana. Njihova svađa za Hajdara je kap koja je prelila čašu.


Dila 66 epizoda
Dobivši Rizin i Melikin neiskren blagoslov, Azer i Fatma započinju s pripremama za vjenčanje. Hoće li Arzin CD ucjene dospjeti u Diline ruke? Na upadljivom vjenčanju dolazi do neočekivanih preokreta. Hoće li Melike izdržati sama u konaku? Dok Sultan propušta zabavu na vjenčanju, Rizin gost iznenađenja između Dile i Rize posadit će sjeme prekida. 


Dila 
67 epizoda
Rizina kći Melis ne želi se naviknuti na svoj novi život u Adani zbog čega Riza proživljava teške dane. Hoće li oteta Arzu biti ubijena? Azer i Sultan ne prestaju sa svađama. Dilin i Džananin prijatelj iz Istanbula, Suat, stiže u Adanu. Rizi to nimalo nije drago. Dilu čekaju teški dani. Što će sve uzrokovati nevina laž Džanan i Rize? 



Dila 
68 epizoda
Dilu čekaju teški dani. Što će sve uzrokovati nevina laž Džanan i Rize? Veo tajne kojim je obavijena smrt Diline mame svakim se danom malo odmiče. Serdarov šok u zatvoru i želja za osvetom Rizi će samo zadati probleme. Riza i Dila u šoku su zbog svega što im je Serdar rekao u zatvoru. Dila je opet zaprepaštena, a Rizin posao postaje sve teži. 



Dila 
69 epizoda
Dila je ostavila Rizu i odlučila je napustiti imanje. Azer i zaposleni na imanju u napetim su odnosima. Zbog toga su i Azer i Fatma u napetim odnosima. 



Dila 70
 epizoda
Fatma ne želi da Azer postane onaj stari Azer. Zaposleni seljani ne žele da Dila ode. Hoće li Dila odustati od odlaska? Dila ne želi pogaziti obećanje koje je dala obitelji Barazoglu. Nema joj druge nego ispuniti svoju sudbinu te se odluči vratiti na imanje.



Dila 71
 epizoda
Azera očekuju napeti dani. Dila i Azer se posvađaju, Dila misli da je Azer ubio njezinu majku. Azer ne odustaje, sazna da je Sultan kriva za to te je odluči pritisnuti. 



Dila 72
 epizoda
Azer ne odustaje, sazna da je Sultan kriva za to te je odluči pritisnuti. Sultan više ništa ne može učiniti o tom pitanju. Kako će se Sultan izvući iz toga? Dila želi razgovarati s Rizom da stane na kraj svemu što im se dogodilo. Hoće li se odnos između Dile i Rize poboljšati? 



Dila 73
 epizoda
Melis prisluškuje razgovor između Dile i Rize i sve sazna. Melis je ljuta te bježi od kuće. Riza je očajan jer je Melis pobjegla. Riza se sa svojim ljudima baca u potragu za Melis, a na cjedilu ga ne ostavlja ni Azer. Džanan i Suat bez stanke nastavljaju sa svojim planom. Hoće li se zbog toga Dila i Džanan posvađati?



Dila 74
 epizoda
Sultan također nastavlja sa svojim spletkama ne gubeći vrijeme. Sultan razmišlja o tome da u potpunosti eliminira djeda. Ali nije svjesna zamke koju joj postavlja Azer. Dila ugleda Arzu u Adani te se šokira. Dila je jako neodlučna, ne zna komu vjerovati.



Dila 75
 epizoda
Kad Fatma ugleda kako se njezina mama Melike i Hajdar drže za ruke, ne zna što da radi te odluči sve ispričati Rizi. Što će Riza učiniti kad sazna za svoju mamu i Hajdara? Što Rizu očekuje na imanju? Fatma više ne može podnijeti da se Hajdar i njezina majka zbližavaju te odluči sve reći Rizi. Riza ne može vjerovati Fatminim riječima te dobije živčani slom. 



Dila 76
 epizoda
Što Rizu očekuje na imanju? Fatma više ne može podnijeti da se Hajdar i njezina majka zbližavaju te odluči sve reći Rizi. Riza ne može vjerovati Fatminim riječima te dobije živčani slom. Riza pobjesni na Hajdara koji je u zahlađenim odnosima s gđom Melike. Bez imalo razmišljanja Riza pronalazi Hajdara te mu opasno prijeti, a Melike i Azer ga pokušavaju smiriti kako ne bi došlo do tragedije. Azer ne ostavlja Sultan na miru. Trudi se dokazati da je Sultan ubojica. Svi dokazi upućuju na to da je Sultan kriva, ali ona se pokušava svim načinima izvući iz te situacije. Kako će se Sultan ovaj put snaći? 



Dila 77
 epizoda
Suat ne odustaje od svijih zamisli te i dalje prati Rizu. Čini sve da baci Rizu u zatvor. Dila ne može spriječiti sve te događaje. Hoće li Suat uspjeti baciti Rizu u zatvor? Pod nalogom Suata policija uhićuje Rizu te ga odvodi u pritvor. Melike koja je bijesna zbog nastale situacije zove Dilu te ju optužuje da je zbog nje Riza uhićen. Riza također misli da je Dila kriva što je on pritvoru. No Dila ne zna što se događa, ali joj neće dugo trebati da shvati. Azer odlazi kod Rize u zatvor te se naslađuje nastalom situacijom i provocira ga. Na imanju Barazoglu vlada jurnjava. Sultan zbog trudova vode u bolnicu gdje nakon kraćeg vremena rađa sina. Kako će reagirati Azer na ovakvu situaciju? 



Dila 
78 epizoda
Arzu u sklopu plana osmišljenog s Kadirom odlazi na imanje vidjeti svoju kćer. Hoće li se Arzu na koju Melike reagira vrlo oštro, smjestiti na imanje pod izlikom da bude sa svojom kćeri? Melike koja prema Dili osjeća ništa osim mržnje kreće do njenog imanja kako bi se obračunala s njom. Azer u zadnji čas spašava Dilu, ali će žrtva biti netko sasvim drugi. Fatma ima veselu vijest za Azera. Kad Azer čuje da je Fatma trudna, zbuni se i šokira. Kako će se Azer nositi s ovom situacijom? Riza želi Dilu za odvjetnicu. Dila je pak na pragu donošenja vrlo teške odluke. Braniti Rizu u tužbi za smrt svoga muža bit će jako teško za Dilu. Ne zna što da radi. Što će Dila učiniti? 



Dila 79
 epizoda
Fatma ima veselu vijest za Azera. Kad Azer čuje da je Fatma trudna, zbuni se i šokira. Kako će se Azer nositi s ovom situacijom? Riza želi Dilu za odvjetnicu. Dila je pak na pragu donošenja vrlo teške odluke. Braniti Rizu u tužbi za smrt svoga muža bit će jako teško za Dilu. Ne zna što da radi. Što će Dila učiniti? 



Dila 80
 epizoda
Uvjeren kako dijete koje Fatma čeka nije njegovo, Azer počinje s optužbama na Fatmin račun te smišlja osvetu. Prevrtljiva i zla Sultan ne posustaje te nastavlja sa svojim dobro smišljenim igricama. Sultan ovoga puta skriva haljine i nakit koje je uzela iz Fatmine sobe te ih odnosi u Jasemininu sobu. Nakon što Fatma pronađe svoje stvari u Jasemininoj sobi, okrivi je za krađu i bez razmišljanja ju izbaci s imanja. Jasemin ne može vjerovati što se događa te je vidno razočarana. Sada se nalazi u jako teškoj situaciji te pokušava dokazati svoju nevinost. Hoće li se saznati da je Jasemin nevina? Na veliko iznenađenje Suat i Azer se ujedine. Situacija na sudu će se odvijati potpuno neočekivano. Suat će sudu predstaviti Azera kao tajnog svjedoka. Ljudi u sudnici ostat će zaprepašteni. 



Dila 81
 epizoda
Kako će reagirati Riza kad ugleda Azera kao tajnog svjedoka u sudnici? Azer uđe u sudnicu kao tajni svjedok. Kada Dila i Riza ugledaju Azera, nije im jasno što se događa. Azer, koji prema Rizi cijeli život ne osjeća ništa osim mržnje, spreman je riskirati i učiniti sve da Rizu doživotno zatvori. Riza u sudnici bez razmišljanja nasrće na Azera te se želi fizički obračunati s njim. Prije ove nepredviđene situacije, Riza je imao svoje određene planove koji su se sada izjalovili. Ne preostaje mu ništa nego boriti se svim mogućim načinima. Sada su Azer i Riza započeli rat. Kako će se situacija između dvoje zakletih neprijatelja odvijati? 



Dila 
82 epizoda
Dila, vidno zabrinuta, kao posljednju priliku koristi razgovor sa Suatom i želi da Suat odustane od svoje odluke. Dila ne može ni slutiti kakav ju odgovor očekuje. Suat će ostvariti Dilinu želju, samo uz uz jedan uvijet: da se Dila uda za njega. Dila koja je iznenađena Suatovom ucjenom, ne zna što učiniti. Može li Dila napraviti nešto što nikada nije ni sanjala? Hoće li se Dila udati za Suata da izvuče Rizu iz zatvora? Riza ne može ni slutiti da se takvo nešto događa. 



Dila 
83 epizoda
Dila je šokirana Suatovom ponudom. Suat ne razmišlja ni sekunde te želi iskoristiti tu priliku. Pustit će Rizu iz zatvora samo ako se Dila uda za njega. Dila se nalazi u jako teškoj situaciji. Kako će takvo nešto objasniti Rizi, koji živi za Dilinu ljubav. Azer još uvijek ne posustaje te ganja osvetu. Ovog puta namjerio se na Efea te ga zatvara u vikendicu i muči. Azer je, kao i uvijek voljan sve žrtvovati. Hoće li itko ući u trag Efeu i uhvatiti Azera u novom zločinu? Piše li se Azeru loše za sve što je učinio? 



Dila 
84 epizoda
Azer ganja osvetu. Efea zatvara u vikendicu i muči ga. Azer je voljan sve žrtvovati. Misli da je žrtva nevjere. I namjerava to gadno naplatiti. Riza sazna da će se Dila udati za Suata i ne može vjerovati. Riza je u šoku, ne može kontrolirati svoj bijes. Dila se ne može pomiriti sa svime, ali smatra da je njezina udaja za Suata jedini način da Riza izađe iz zatvora.


Dila 85 epizoda
Azer svakim danom sve više gori za osvetom. Uhvatio je Sultan u prijevari. Sultan kaže istinu Azeru. Što će Sultan sad učiniti? Džanan napokon postaje svjesna pogreške koju je učinila. Počinje kopati po Suatovoj prošlosti da nađe nešto sumnjivo. Hoće li dokazi koje pronađe biti dovoljni da zadrži Dilu dalje od Suata?


Dila 86 epizoda
Riza bježi iz zatvora i dolazi na Dilino i Suatovo vjenčanje. Slama ga prizor koji ugleda. Suat je dobio što je htio. Dila je bespomoćna. Postala je Suatova žena da spasi Rizu od zatvora. Efe odlazi na policiju čim uspije pobjeći Azeru. Kako će se Azer izvući iz ove nevolje?


Dila 87 epizoda
Požar u Rizinim skladištima obitelj Selamoglu stavit će u težak položaj. Riza nakon dugog vremena razmišljanja odustaje od svega. Na veliko iznenađenje Suat održi svoje obećanje Dili te pusti Rizu iz zatvora. Hoće li Riza na kraju moći izaći iz zatvora? Je li Suat smislio neki novi plan kako bi ugrozio Rizu?


Dila 88 epizoda
Dila je slomljena. Za nju je sve gotovo. Želi okončati svoj brak sa Suatom, ali Suat tek počinje sa svojim igricama. Vrlo jasnim riječima odbija rastavu. Džanan kreće istraživati tko je dao ubiti Rizu. Jedini sumnjivci su Azer i Suat. Azer i Suat uživaju u činjenici da je Riza umro. Što će se dogoditi Azeru i Suatu kad istina izađe na vidjelo?


Dila 89 epizoda
Suat sazna da Riza nije stvarno umro. Pobjesni kad ugleda Rizu i Dilu u vikendici, ali im se ne pokaže. Suat kuje planove. Nesvjesni svega, Dila i Rıza nadoknađuju propušteno. Više ništa neće biti kao prije. Riza se više ne želi praviti da je mrtav i želi da svi saznaju istinu.


Dila 90 epizoda
Dila ne želi riskirati. Misli da će Suat opet učiniti Rizi nešto nažao. Suat više nikome ne vjeruje, čak i Azeru prijeti. Džanan misli da su se Suat i Azer ujedinili i traži dokaz da Riza nema pravo. Arzu uspije pobjeći od Kadira. Arzu ode Rizi i kaže mu da mu je skladište zapalio Kadir. Što će Riza učiniti?


Dila 91 epizoda
Dila je šokirana Suatovom ponudom. Taj šok ubrzo prerasta u bijes. Suat se ponaša kao da se ništa nije dogodilo. Riza pati zbog razdvojenosti od Dile. Ne želi prihvatiti činjenicu da je udana za Suata. Arzu je postigla što je htjela. Riza se baca u potragu za Kadirom.


Dila 
92 epizoda
Riza pati zbog razdvojenosti od Dile. Ne želi prihvatiti činjenicu da je udana za Suata. Arzu je postigla što je htjela. Riza se baca u potragu za Kadirom. Arzu se nakon dugo vremena smjestila na imanje. Iako gđi Melike nije drago zbog toga, ništa ne govori jer njezin sin Riza smatra da je tako najbolje. Hoće li ipak zaiskriti između Melike i Rize?


Dila 
93 epizoda
Arzu se ne može promjeniti i ostaje ona stara. Ponovno laže Rizi. Azer i Arzu su se udružili te skupa smišljaju nove spletke. Hoće li Riza saznati da su se Arzu i Azer ujedinili? Dila više ne može trpjeti Suatova djela. No nema izbora. Hoće li prihvatiti Suata unatoč svemu? Dila prihvaća Suatovu ponudu. Primorana je uključiti se u Suatove planove. Mrzi Suata, ali nema drugog načina da se rastane od njega.


Dila 
94 epizoda
Rizu ipak Dila uspijeva da spasi iz zatvora ali pri izlasku iz zatvora Rizu zbodu Azerovi ljudi po nalogu Sejita koji se dogovorio sa Azerom. Upravnik zatvora kaze Melike da je Riza mrtav jer su ga zboli pri izlasku iz zatvora. Riza se dogovorio sa upravnikom da tako kaze Melike i ostalima kako bi oni svi mislili da je mrtav a da se treba neko vrijeme kriti...


Dila 
95 epizoda
Riza se dogovorio sa upravnikom da tako kaze Melike i ostalima kako bi oni svi mislili da je mrtav a da se treba neko vrijeme kriti. Riza trazi od upravnika da javi Dzanan kako bi se dogovorio s njom sta ce raditi dalje. Nakon sto sve Riza sredi sa upravnikom pojavi se u kuci pred svima. Rizi naprave i dzenazu da bi svi pomislili da je mrtav. Dila nakon svega prozivljava katastrofalne dane jer je jedina koja ne zna da je Riza ziv. Azeru se pojavi Riza nakon cega Azer pada u sok jer ne moze da vjeruje da je to Riza. Azer se izjada Rizi i sve mu isprica kako je neplodan, kako je nemoguce da je Fatma s njim triudna. Nakon sto se Riza i Azer ispricaju Riza kaze Azeru da nikome ne govori da ga je vidio. Dila odlazi na vikendicu da se malo odmori....


Dila 
96 epizoda
Dila odlazi u vikendicu na planini kako bi se malo odmorila. Dili dodje Riza u vikendicu. Dila i Riza provode skupa dane na vikendici. Suat pokusava da napravi neke korake kako bi ubijedio Dilu da bude njegova. Riza zove Dilu da je pita da dodje po nju na vikendicu ali ona mu kaze da ide da je vec krenula. Nakon sto je Suat poceo pratiti Dilu sazna i vidi Dilu i Rizu skupa nakon cega poludi. Azer odlazi sa nekom zenom. Riza govori Fatmi kako mu je Azer rekao da je neplodan te da je zbog toga takav i tako se ponasa. Hoće li Riza saznati da su se Arzu i Azer ujedinili? Dila više ne može trpjeti Suatova djela. No nema izbora. Hoće li prihvatiti Suata unatoč svemu i otici s njim u vikendicu? 


Dila 
97 epizoda
Dzanan kaze Dili da ode odmah Rizi i kaze mu sve sta je i kako je bilo inace ce Suat sve to uzeti zdravo za gotovo i ispricati Rizi na nacin na koji zeli. Riza zeli poslati Arzu daleko od njih. Dila i Suat se stalno svadjaju jer je Suat zeli dobiti na silu. Dila se pokusava spasiti ali ne moze Rizi nista reci te odluci da sve isprica Dzanan. Riza se baca na potragu za Kadirom kako bi mu se osvetio. Azeru salje cvijece djevojka s kojom je provodio par noci. Arzu zove Azera i zeli se s njim udruziti. Azeru Arzu kaze da Riza zeli da ubije Kadira, te Azer nazove Kadira i kaze mu kako ga je Arzu izdala te da je sve Rizi rekla. Fatma je tuzna zbog Azera. Melike dogovara sa Hajdarom da pobjegnu ali nakon sto ode kod Hajdara kuci nadje samo pismo koje joj je on napisao i otisao.  Suat je trazio od Dile da budu skupa samo jednu noc i da ce je onda pustiti. Riza sanja kako Dila i Suat spavaju i odlazi kdo Dile. Dila odlazi Suatu i kaze mu da prihvata njegovu ponudu da budu skupa jednu noc i da joj on da razvod. Suat odlazi kupiti haljinu Dili za posebnu vece....



Dila 98 epizoda

Dila bjezi iz hotela u kome se nasla sa Suatom, ipak ne moze uciniti to sto je nanijetila. Dila ima nesrecu s autom i Riz augleda haljinu koju je Suat kupio Dili te se pita zasto je Dila obukla.Riza ne zeli da razgovara sa Dilom jer joj kaze kako mu je tesko kako je samo moze povrijediti nakon svega. Dok Dila tuguje zbog Rize Fatma tuguje zbog Azera. Fatma pita Rizu da li su se on i Dila opet posvadjali. Azer zeli da Sultan odvede u policiju jer je saznao da Sultanin sin nije njegov i nakon sto je Sultan htjela pobjeci i nakon sto se smiluje zbog djeteta kaze joj da ode sa farme. Azer svima na farmi kaze da Sultanino dijete nije njegovo, i kaze kako je neplodan. Sultan izbacuje Azer sa imanja. Arzu ipak ostaje na imanju mada to Melike i ne biva pravo. 


Dila 
99 epizoda
Riza trazi od Dile da se nadju na mostu. Dilu pita Riza zasto je bila sa Suatom u hotelu. Jasemin je bila sa svojim dragim, na to je nagovorio. Riza je saznao da Suat nije nalozio da se zapale skladista. Riza odlazi kod Suata u ured zeleci ga ubiti. Kadir se krije i Sejit zeli da uzme Rizin dio nasljedstva. Dila kaze Azeru da mora dati Suatu dio svoje imovine u farmi da bi dobila razvod i na to joj Azer kaze da daje kome sta zeli. Fatma kaze Dili kako ne zna sta vise da radi. Riza je u zeznutoj situaciji zbog gubitka skladista, banke mu ne daju kredite. Dila dodje kod Rize i tamo zatekne Arzu te odmah se okrene nazad. Suatu je dosao brat Fuat koji ce se ujediniti s njim. Sultan se smjesti u hotel sa djetetom. Suat isprica bratu u kakvu je nevolju upao. Fatma ubjedjuje Rizu da se pomiri sa Dilom, kaze mu kako nikada nikoga nije vidjela da se toliko zrtvuje za druge. Arzu stalno pravi spletke. Azer se ujedinio sa Suatom nakon sto se razveo sa Fatmom. Hakan spava sa Jasemin. Arzu stalno nagovara nesto Melis da kaze Rizi sto iskoristi za svoje dobro...


Dila 10
0 epizoda
Azer i Fatma se razvedu. Riza zeli dati Suatu dionice i govori to majci samo kako bi vise Dilu oslobodio od Suata.  Jasemin prica sa svojim dragim i kaze mu kako joj je on promijenio zivot. Dila odlazi jahati konja i prisjeca se proslih dana ali ubrzo padne s konja. Riza dodje kod nje i pomogne  Dili. Fatma zeli napraviti test ocinstva. Dila odlazi kod Rize ali tamo zatekne Arzu kako rostiljaju sa Melis i zeli da ode odmah. Nakon toga Melis dodje do Dile i kaze joj kako im smeta te da im kvari raspolozenje i da je niko ne zeli tu, da je ona kriva sto Arzu i Riza ne mogu biti skupa, nakon cega je Riza otjera u kucu a Arzu dodje i izvine se Dili na tome sta je Melis rekla. Riza sazna da se Dila zrtvovala udajom za Suata kako bi njega spasila iz zatvora. Jasemin kaze Hakanu da nece vise biti s njim...


Dila 101 epizoda

Fatma dolazi kod Dile i kaze joj da se smire i ona i Riza. Fatma odlazi kod zene sa kojom je Azer bio jer su se one poznavale od prije, i njoj Fatma isprica sta joj se desilo a i njoj ta zena da se upoznala sa jednim muskarcem i da joj je jako cudan i svasta nesta a ne znajuci da je to Azer. Nakon sto su Fatma i ta zena pricale o Azeru Azer dolazi u radnju i grli je a Fatma se okrene sto dovede taj tren u sok i Azera i Fatmu te Fatma osamari Azera i ode. Azer se nadje sa Fatmom i razgovaraju, Fatma mu kaze da je dijete njegovo i zasto ne zeli to da prihvati. Azer joj kaze kako je nemoguce da je dijete njegovo da je uradio nekoliko puta nalaze te da mu je doktor lijepo rekao da je neplodan i da ne moze da ima djece. Fuat upuca Kadira pred Azerom i zatim uzme pistolj da ga Azeru i kaze mu da ga nije on ubio vec Azer. Fatma odustane od abortusa. Nakon sto Fuat pokusa da ocrni Azera Azer mu kaze kako mu nije dao pistolj koji ima dozvolu vec pistolj koji nema dozvolu te da nije glup onoliko koliko on misli da jeste. Nakon sto mu Azer sve to kaze odluce da budu skupa u svemu. Riza nadje Fatmu u parku da sjedi i pita je sta je radila sa Azerom. Arzu nazove Rizu i on odlazi po nju. Riza trazi od Arzu da zeli da zivi u toj kuci zbog kcerke i samo trazi od nje da bude dobra...


Dila 102 epizoda

Suat sazove rucak u svoju kucu i tamo dok svi sjede dolazi Riza koji je jako ljut. Arzu zove Azera i trazi od njega da se nadju. Fatma odlucuje da uradi abortus i odlazi kod doktora. Riza se suprostavio porodici i dao Suatu dio tvrtke. Doktor javlja Dili da je Fatma u bolnici i da zeli uraditi abortus te mu Dila kaze da odmah dolazi u bolnicu. Arzu i Azer se nadju i kaze mu Arzu kako moraju Rizu uvjeriti kako je Kadir upucao ali kaze Azeru da je upuca u nogu i da jave nekkao Rizi da je Kadir upucao....


Dila 103 epizoda

Melike prijeti Arzu. Riza i Dila odlaze na sud.  Azer dobije test ocinstva za Fatmino dijete i sazna da je on otac djeteta te da nije neplodan sto ga zaista sokira. Nije mogao da vjeruje da se to desilo ali sta je sve rekao i uradio Fatmi a ona ni kriva ni duzna, dijete je ipak njegovo, i nije ga prevarila. Azer sretne Sultan u bolnici i kaze joj da Fatma nosi njegovo dijete te je pita da li je znala da je to istina. Nakon sto sazna da je znala poludi. Azer pokusava nazvati Fatmu da joj kaze kako se kaje za sve sto je uradio i rekao te da nije znao, da je mislio da je neplodan...


Dila 104 epizoda

Melike razgovara sa Fatmom i kaze joj Fatma kako je tuzna te da joj rane ne zacjeljuju nikako. Riza i Dila odlaze na odmor i provode prelijepe trenutke skupa. Fuat je u zatvoru zbog alkohola i pita policajca zar mu nije vec istekla kazna. Melike se opet svadja sa Rizom zbog Dile. Riza joj kaze da se zeni sa Dilom da je voli ali Melike mu po obicaju kaze kako nece dozvoliti da se ozeni s njome i da to nikada nece dozvoliti. Riza kaze Fatmi kako bi zbog tih rijeci mogla izgubiti sina....


Dila 105 epizoda

Azer i Fuat se dogovaraju za dionice i Fuat ga pita hoce li kupiti dionice i Azer mu kaze da hoce. Dila je imala nesrecu sa autom i Riza je pozvao hitnu pomoc koja se odmah nasla na mjestu te odvoze Dilu u bolnicu. Riza je shrvan kada je vidio u kakvom je stanju Dila. Azer znajuci da je on presjekao kocnice ne zeli da stane na mjesto nesrece posto je prolazio sa Fuatom autom te mu kaze da ne zeli da staje vec da samo idu dalje. Fuat trazi od Azera samo da mu sredi njegov novac i da se gubi iz njihovih zivota....


Dila 106 epizoda

Azer nazove Rizu i predstavi se kao Kadir i kaze mu sve ono sto je Kadir uradio, kako mu je spalio skladiste i sve ono sto je ustvari Kadir i uradio sto Rizu jako naljuti. Riza odlazi kod Arzu i kaze joj kako je Kadir kriv za Dilinu nesrecu i da je on upucao ali Arzu koja zna da je Kadir vec mrtav i da je nemoguce da ga je on nazvao ostaje zapanjena njegovim rijecima. Riza otjera Arzu sa imanja i kaze svim cuvarima da je vise ne pustaju unutra....


Dila 107 epizoda

Nakon nesrece Dilu su smjestili u bolnicu ali se Dila bori sa zivotom. Melike je posmatra sa prozora. Riza odlazi na mjesto gdje mu je Fuat rekao da dodje i tamo mu Fuat napravi spletku, i postavi pusku kako bi ga ubili ali Riza ima pojas i tako se spasi iako su Arzu i Fuat pomisli da je vec mrtav nakon direktnog pucnja. Riza nadje prsten Arzuin i shvati da je Arzu ta koja ga je htjela ubiti skupa sa Fuatom i da suradjuje s nim.  Dila se budi iz kome. Melike je posjeti u bolnicu. Riza pozove policiju na mjesto gdje su ga pokusali ubiti. Dzanan javi Rizi da se Dzanan probudila. Riza nadje Arzu i kaze joj da ce je ubiti sto ga je izdala. Azer uzima injekciju i odlazi kod Dile u sobu u bolnicu te pokusa da joj ubrizga tu injekciju u infuziju ali ga sprijeci Riza ali nazalost ne uspije Riza vidjeti injekciju...


Dila 108 epizoda

Fatma naredjuje da se zakulju zivotinje na imanju i da se meso podijeli siromasnima. Fatma daje Melike pozivnicu za vjencanje i kaze joj kako je Riza rano izasao kako mu ne bi pokvarila dan. Melike kaze Fatmi kako je i Rizi rekla da nece doci na vjencanje  i da je se kane inace ce svima zagorcati zivot. Azer govori Sultan da se spremi i da spremi malog Sejita sina kako bi isli po njegovu osobnu iskaznicu jer ako je njegov sin onda to zasluzuje. Dilu boli stomak i saznaje od Jasemin da su joj prerezali kocnice i da je zato imala nesrecu. Azer zapravo dovodi na sud i tako Sultan shvati da je zeli predati tuziteljici,.Sultan kaze Azeru da zna da je on pokvario kocnice na Dilinom autu i nakon toga ulazi u ured Dzanan. Nakon sto Azer sazna da Sultan zna da je on kriv za kocnice Azer odustaje od toga da kaze za Sultan i odlaze od Dzanan...


Dila 109 epizoda

Fatma sjedi i gleda slike dok je bila mala. Riza odlazi kod Fuata i Sejita sveze za stolicu a doceka Fuata lijepo govoreci im kako je poludio nakon sto je Dila dozivjela nesrecu. Kaze kako se iduce sedmice vjencavaju Dila i on i da ne zeli probleme. Suat i Fuat govore kako oni nemaju veze sa Dilinom nesrecom. Dila odlazio da proba vjencanicu a u medjuvremenu dolazi i Riza i vidi je. Dila se ljuti na njega govoreci mu da je nije smio vidjeti. Melike dolazi da prica sa Dilom ali joj opet ne uspijeva da izgladi odnose s njom. Dila joj kaze kako nije mogla da bude s Hajderom eto kakva je zena a njoj nesto govori. Nakon sto joj to Dila kaze Melike kaze Fatmi da nece biti na Rizinom vjencanju i da danas iako je njegov najsretniji dan, ona nece dozvoliti da se vjencaju. Fatma je pita da li zasita ima duse da ubije Dilu...



Dila 110 epizoda

Riza dobije postu koju je poslala osoba iz jedne tvrtke i Riza odlazi tamo da provjeri ko mu je poslao. Dila uspije odvezati ruke. Azer dolazi kod Sultan i kaze joj da ne siri glupe price po imanju inace ce nadrljati. Riza je dosao u firmu iz koje su mu poslali postu. Riza sazna ko je donio postu ali covjek koji je to uradio kaze Rizi kako mu je jedan covjek dao tu postu i rekao mu da je odnese odmah na tu adresu na kojoj je Riza te mu kaze kako ne zna tog covjeka koji mu je dao paket. Nakon sto se Dila pokusala spasiti bjezeci Fuat joj kaze kako ce joj to samo otezati situaciju. Azer i Fatma se nadju na rucku i Azer joj trazi da mu oprosti. Arzu pokusa dati do znanja Rizi da je Fuat taj koji je kidnapovao Dilu i ubio Kadira osoba ali ne uspije....


Dila 111 epizoda

Nakon sto Arzu isprati Fuata Arzu nazove Rizu ali se Fuat vrati i cuje sta je Arzu rekla. Arzu kaze Rizi kako zna gdje se Dila nalazi i da se moraju  naci kako bi mu sve rekla te da je i njen zivot u opasnosti. Fuat poludi kada cuje to i kaze Arzu da se odmah spremi i da odlaze. Fatma se izvinjava Doganu sto je Azer bio ostar prema njemu. 


Dila 112 epizoda

Dzanip prijeti Sultan ako mu ne da novac da ce sve reci Azeru. Fuat tjera Arzu da posalje Rizi poruku gdje se nalazi Dila te je nakon toga upuca i ostavi je nakon sto Rizi posalje poruku. Fuat kaze kako nije trebala da ga natjera na to da joj ucini. Riza odlazi sa policijom na mjesto gdje mu je Arzu rekla da dodje jer je Dila tu ali ne pronalazi Dilu...


Dila 113 epizoda

Fuat otima Dilu. Sejit javlja Fuatu da su upucali Arzu, kaze kako su prvo Dilu oteli a sad i Arzu upucali. Sejit se pravi da nema pojma ni o cemu dok je tu pored njega Dila svezana a on je upucao Arzu. Dzanan krivi Fuata i kaze Sejitu da je sigurna kako je Fuat ucinio sve te gadosti. Melis je ocajna sto joj je majka umrla. Melike krivi Fatmu sto se vidja sa Doganom. Riza ispituje Fuata a on se pravi da place i Sejit ga brani te govori Rizi da ga ne ispituje nista dok se Arzu ne probudi i ona ce sve reci. Riza pita Azera sta mulja sa Arzu, da zna kako se dopisivao s njom. Azer mu kaze kako ga je zvala Arzu i rekla mu da nema novca da joj treba i kako moze sve saznati o Rizi te je on sve to odbio.. Neki vojnici prolaze pored mjesta na kome je Dila svezana i dok Dila bespomocna sjedi oni samo formalno pogledaju unutra i izadju i ne vide Dilu.  Riza govori Fatmi i Melike kako su dok su isli traziti Dilu pronasli Arzu koja je vec bial upucana te su je odveli u bolnicu. Suat prati Fuata. Fatma galami na Melike i Azera nakon sto sazna da su njih dvoje presjekli kocnice Diline i kaze kako ne moze vjerovati da su se ujedinili i to uradili...
Melis govori Melike kako je cula da joj je majka u bolnici i da umire. Melis govori Melike da ide kod majke u bolnicu da je vidi jer njima nikome vise ne vjeruje kaze kako joj svi lazu. Melike govori Rizi da joj je rekla Melis kako je cula da joj majka umire. Melis pita Rizu zasto joj nije rekao da joj je majka upucana i da je u bolnici. Riza joj kaze da nije htio da je vidi u takvom stanju. Fuat ponovo dodje kod Dile i kaze da joj je donio hrane, skine joj povez sa usta i pita je da li joj je nedostajao. Dila ga pita da li je Arzu dobro a on joj kaze kako se nece moci dugo boriti za zivot. Riza dolazi sa Melis u bolnicu i Arzu nakon sto je dosla sebi trazi da vidi Rizu. Arzu kaze Rizi da je Kadir mrtav da ga je Fuat ubio i upucao Arzu. Fatma pise Rizi pismo oprostajno. Riza trazi Fuata ali ga ne pronalazi, boji se za Dilu. Fatma odlazi na prugu da se baci pod voz. Melis krivi Rizu i kaze kako vise voli Dilu nego nju, da je ostavio dok joj majka umire. Arzu je umrla....


Dila 115 epizoda

Melis je citavu bolnicu digla na noge zbog Arzu. Azer je spasio Dilu od Fuata koji je pokusao silovati. Fuat je ranio Azera ali Azer je spasio Dilu. Suat sjedi pored Fuata koji je ubijen i kaze kako je trebao da ih se kloni. Suat je ocajan jer mu je brat mrtav te zeli osvetu. Riza tjesi Dilu i kaze joj da je sve gotovo i da se ne boji. Riza se pita kako je Azer nasao Dilu. Melis se popela na zgradu i zeli da skoci sa zgrade, Melike je pokusava zaustaviti ali ne zeli da je slusa. 


Dila 116 epizoda

Riza dolazi kod Melis ali ona mu kaze da ide da ga ne zeli. Melis je ocajna zbog majke i kaznjava Rizu govoreci mu da joj vise nije otac da je otisao od nje zbog Dile kad je ona majku izgubila i kada ga je najvise trebala,.Melis skoci sa zgrade ali srecom na balon koji su postavili dole. Dila daje izjavu za pokusaj silovanja Fuata. 


Dila 117 epizoda

Nakon Dile Azer daje izjavu. Fatma govori kako se samo zbog nje udaje. Melis se vratila kuci i moli Rizu da je ne ostavlja. Riza zove Dzanan da provjeri kako je Dila. Dila prozivljava teske dane nakon katastrofe koja joj se desila....


Dila 118 epizoda

Nakon svega Dila ne zeli ni krociti iz kuce i Dzanan je pokusava uvjeriti da izadje da ne moze tako vise nastaviti. Fatma saopstava majki za udaju. Melis govori Fatmi zasto se svadja sa Melike. 


Dila 117 epizoda
Dila pita Jasemin sta joj je zasto je tuzna. Jasemin kaze Dili kako Hakanova majka kaze da ona nije dostojna njezina sina. Riza dovede majku na mjesto gdje se Fatma htjela ubiti i kaze joj da je Fatma tu bila prije njih i da se htjela ubiti, ali mu Melike kaze kako je htjela uciniti tako nesto a udaje se za voljenog muskarca, i ima sve. Riza joj kaze kako je na dan kada je Arzu umrla Fatma dosla na mjesto na kome su oni sada i da se htjela ubiti i ostavila je Rizi pismo koje je Riza procitao Melike. Hakanovi roditelji dolaze da prose Jasemin za Hakana...


Dila 118 epizoda

Riza pozove Azera da razgovaraju i pita ga kako je mogao prerezati kocnice Dili ali joj je ipak na kraju spasio zivot. Ferhat dolazi kod Dzanan i kaze joj da Fuat nije pucao i da je njena prijateljica laznu izjavu dala. Azer kaze Rizi da ga je Melike nagovorila na to da prereze kocnice. Dogan sklapa veliki plan sa Suatom i u medjuvremenu ih neko slika. Azer kaze Rizi kako ga je Melke natjerala da ubije Dilu inace nikada vise nece vidjeti Fatmu niti dijete kada se rodi. Sultan govori Dzanibu i Hajrije kako ce i oni nadrljati ako nju okrive. Azer se nadje sa Fatmom jer je saznao da se udaje. Melike odlazi kdo Dile na imanje i izvinjava joj se za sve sto joj je ucinila. Jasemin odlazi u kuhinju i svima govori kako se Melike izvinula aginici Dili....


Dila 119 epizoda

Dilu napokon oslobadja Azer koji stize na vrijeme u kucu u kojoj je Fuat drzao Dilu i koju je htio da siluje, ali zahvaljujuci Azeru biva sprijecen. Azer javlja Rizi da je pronasao Dilu. Arzu umire. 


Dila 120 epizoda

Fatma govori Dili kako se zeli udati za Dogana, ali Dila tek cuje za njega te je pita je li sigurna u svoje rijeci, ali Azer koji je sjedio pored njih kaze kako ce tog Dogana ubiti prije vjencanja da nece dopustiti da se uda za njega jer Dogan nije ono sto ona misli da jeste. Azer govori Rizi kako se Fatma zeli udati za Dogana i Riza mu kaze kako je doslo vrijeme da i on odsluzi svoju kaznu.


Dila 121 epizoda

Fatma odlazi u svoju sobu trazeci kovertu sa pismom koje je napisala Rizi i pita cistacicu je li ga nasla i ona joj kaze kako je dok je cistila nasla to pismo i odnijela ga Rizi u ured. Azer govori Rizi kako se pokajao kako je pogrijesio dok je mislio da ga je Fatma prevarila. 


Dila 122 epizoda

Cistacica pronalazi pismo u Fatminoj sobi na kome pise Za moga brata i odnosi kovertu Rizi u ured. Dila odlazi na rucak sa Azerom i Fatmom. Azer kaze Fatmi kako nece neki stranac biti otac njegovoj kceri...


Dila 123 epizoda

Azer ne zeli da se Fatmi bilo sta lose desi i odluci da prati Dogana te tako i otkrije njegove prljave poslove. Suata i Dogana neko slika te Azer odlucuje da da te slike Dzanan kako bi se otkrila istina. Azer pokusava da uvjeri Dzanan da se Sejit igra sa Fatmom te da ce joj nauditi ako mu ne pomogne. Nakon toga Azer odlucuje da se sa svima obracuna te prvo rijesi Sultan da stavi na mjesto na kome je oduvijek trebala biti zbog svojih nedjela te se sazna da je Sultan zapravo ubica Diline majke. Dzanan dodje kuci kod Dile i kaze joj da je ubica njene majke Sultan ali se Sultan pokusa izvuci tako sto kaze da je Azer prekinuo kocnice od auta Dile. Policija odvodi Sultan u stanicu. Sultan zatvaraju u zatvor. Suata su priveli zahvaljujuci Azerovom upozorenju Dzanan. Dzanan nakon sto dobije slike sve kaze Dili i Rizi ali Riza vise ne zna kome da vjeruje iako ne zeli da Dogan prodje nekaznjeno nakon tog cina. Nakon toga Azer odlucuje da se sa svima obracuna te prvo rijesi Sultan da stavi na mjesto na kome je oduvijek trebala biti zbog svojih nedjela te se sazna da je Sultan zapravo ubica Diline majke...



Dila 124 epizoda (Zadnja epizoda)

Dila i Riza se prisjecaju trenutaka kada su se upoznali i kada se Riza Dili predstavio kao Javuz te odlaze na mjesta na kojima su ranije bili. Dila mu govori kako je nakon sto je saznala da se zove Riza mislila da mu nikada nece moci oprostiti te da ce ga vjecno mrziti. Melis je tuzna i govori Melike kako je uvijek mrzila Dilu i govorila kako Dila mrzi Rizu i kako je htjela nauditi Arzu a na kraju je poziva u kucu. Melike joj objasni kako nekada covjek pogrijesi i treba da se onda izvine. Dila dolazi u kucu Rize. Riza govori kako je jako sretan jer su svi napokon na okupu. Fatma oprosti Azeru i pomire se. Sada se upravnik zeli osvetiti Suatu za sve sto mu je ucinio. Dosao je napokon Dilin dan vjencanja sa Rizom, kao i Azerov i Fatmin,  sprema se na imanju velika svadba. Napokon su svi sretni, Riza i Dila napokon su muz i zena kao i Azer i Fatma koji cekaju svoju zajednicku kcerkicu..

(Bh-vjesnik)




Noviji Stariji