Serija: Za tvoju ljubav po epizodama

POR TU AMOR

Za tvoju ljubav 1 epizoda
Nicolás i Aurora roditelji su Maríje del Cielo i Brise. Žive u kući gospođe Paz, Nicolásove majke i posjeduju tvrtku za preradu i pakiranje škampa u San Carlosu u Sonori. Kumovi su im Socorro i Luciano. Luciano pije i neprestano ponižava ženu. Ona ga prevari s muškarcem koji se zove Sandro i koji je nagovori da pobjegne s njim, obećavši joj da će je pretvoriti u slavnu pjevačicu i da se moći vratiti po sinove čim zaradi dovoljno novca. Nicolás i Aurora otputuju u Hermosillo i po povratku dožive nesreću u kojoj ona pogine, a on biva teško ozlijeđen. Gospođu Paz o tome obavještava policijska ophodnja. Nakon 18 godina, María del Cielo slika je i prilika svoje majke. Zaručena je za Sergija, mjesnog liječnika. Njegova majka, Adelaida, sanja o tome da dobije unuče. Brisa je također mlada ljepotica, ali pati jer je zaljubljena u sestrina zaručnika. Luciano radi kao Nicolásov partner u pakirnici i živi sa sinovima, Renéom i Augustínom. Odgaja ih u uvjerenju da im je majka mrtva i iz koristoljublja želi da se René oženi Brisom. U mjesto stižu dva bogata poduzetnika. Marco Durán svojim je trudom izgradio karijeru uz Lázara, milijunaša koji želi uložiti novac u mjesto i izgraditi luksuzni hotel. Marco ugleda Maríju del Cielo na plaži kako u kupaćem kostimu skače sa stijene u more. Alma proživljava pakao uz Sandra koji je iskorištava prisiljavajući je da nastupa po kabaretima. Marco i Cielo opet se susreću u mjesnoj željezariji i on je pokuša osvojiti.


Za tvoju ljubav 2 epizoda
Marco je izravan čovjek i dolazi pred gospodina Nicolása te bez imalo takta od njega traži ruku Maríje del Cielo. Uvrijeđena, ona ga izvrijeđa i zahtijeva od oca da ga izbaci iz ureda. Marco joj podrugljivo odvrati da je zaljubljen u nju i obeća joj da će je usrećiti. Adelaida radi pritisak na Sergija da se što prije oženi Maríjom del Cielo i da ne čeka da ona završi studij. Gradonačelnik San Carlosa zove se Eliseo i u braku je s Carlotom, prepotentnom i taštom ženom, majkom Jesúsa i Fernande. Raquel je Eliseova tajnica i majka dvoje djece, Davida i Abigail. Lázaro priopćava presretnom Marcu da je stupio u kontakt s Mediolom i da mogu pogledati zemljište. Miranda, Marcova ljubavnica, živi sa sestrom Soniom u gradu Méxicu i baca se u potragu za kućom misleći da će se uskoro udati za Marca. Brisa priznaje Abigail da je zaljubljena u Sergija, a Fernanda joj povjerava da joj se sviđa René. On pokušava osvojiti Brisu, ali ona se samo poigrava s njegovim osjećajima. U gostionici Fausto sazna da su Marco i Lázaro bogati i da žele poslovati u njihovu gradiću i objašnjava Marcu gdje može pronaći doktora Sergija Zambrana. Ovaj ga posjećuje samo da bi upoznao svog protivnika. Fausto prenosi Eliseu da je u grad došao Marco Durán. Raquel se šokira čuvši njegovo ime. Carlota savjetuje mužu da se sprijatelji s njima i da iskoristi to poznanstvo. Adelaida moli oca Ponciana da nagovori Cielo da se požuri s vjenčanjem.


Za tvoju ljubav 3 epizoda
Cielo je jako ljuta i naređuje Sergiju da ode. Miranda najavlkjuje Marcu da čekaju dijete. Nije trudna, ali na taj način želi prisiliti Marca da ju oženi. On joj nudi novac za uzdržavanje djeteta i otvoreno priznaje da ju neće oženiti. Ipak, nakon emocionalne ucjene Marco pristaje na vjenčanje. Cielo je zamišljena i ne zna što bi učinila sa Sergiom. Nakon dugog razmišljanja donosi odluku....


Za tvoju ljubav 4 epizoda
Nakon što ga je udarila, Cielo se miri sa Sergiom i oni nastavljaju planirati vjenčanje. Miranda je pridobila Marca i želi se udati što prije. Vodi Marca u kupovinu za dijete. Brisa je ljuta, ali da bi umirila obitelj pristaje izaći s Reneom. On odlučuje oteti je sve dok ne pristaje udati se za njega, jer želi dobiti njezin novac. David i Augustin ga prate i uspiju osloboditi Brisu.


Za tvoju ljubav 5 epizoda
Cielo je zanijemila. Mama Paz osuđuje Brisin postupak. Cielo u vjenčanici odlazi do Sergija. Abigail zove Marca i ostavlja poruku da ga je zvala prijateljica iz San Carlosa. Marco pomisli da je u pitanju Cielo i zove ju, no Mama Paz mu kaže da to najvjerojatnije nije bila ona. Brisa traži oprost od Cielo i kad joj Cielo oprosti, želi otići do Sergija. Sergio traži pomoć od svećenika, ali ga ovaj odbije. Nicholas se vraća kući i Cielo mu kaže kako se neće udati za Sergija


Za tvoju ljubav 6 epizoda
Nakon što ga je udarila, Cielo se miri sa Sergiom i oni nastavljaju planirati vjenčanje. Miranda je pridobila Marca i želi se udati što prije. Vodi Marca u kupovinu za dijete. Brisa je ljuta, ali da bi umirila obitelj pristaje izaći s Reneom. On odlučuje oteti je sve dok ne pristaje udati se za njega, jer želi dobiti njezin novac. David i Augustin ga prate i uspiju osloboditi Brisu. Cielo isprobava vjenčanicu. Dolazi Brisa i priznaje joj da je ona ''druga žena''.


Za tvoju ljubav 7 epizoda
Cielo je zanijemila. Mama Paz osuđuje Brisin postupak. Cielo u vjenčanici odlazi do Sergija. Abigail zove Marca i ostavlja poruku da ga je zvala prijateljica iz San Carlosa. Marco pomisli da je u pitanju Cielo i zove ju, no Mama Paz mu kaže da to najvjerojatnije nije bila ona. Brisa traži oprost od Cielo i kad joj Cielo oprosti, želi otići do Sergija. Sergio traži pomoć od svećenika, ali ga ovaj odbije. Nicholas se vraća kući i Cielo mu kaže kako se neće udati za Sergija


Za tvoju ljubav 8 epizoda
Cielo objavljuje Nicholasu da se ne udaje za Sergija i da ga ne voli. Nicholas joj ne vjeruje već ju pokušava uvjeriti u suprotno. Cielo ipak ostaje pri svome. Marco i Miranda odlaze na ultrazvuk. Liječnik ne vidi ništa (zato jer ona nije ni trudna), ali je uvjerava da se ponekad u ranoj trudnoći fetus ne može ni vidjeti. Zasad, Mirandina je tajna sigurna.Brisa i dalje tuguje za Sergiom. Mama Paz joj govori da njih dvoje nikad neće biti zajedno. Marife i Abigail pokušavaju razveseliti Brisu, a ona im priznaje kako je spavala sa Sergiom na Marcovom partyju. Sergio objavljuje Adelaidi da neće biti vjenčanja. Ona pada u nesvijest.


Za tvoju ljubav 9 epizoda
Svećenik odlazi Sergiju koji i dalje tvrdi kako voli samo Cielo. Svećenik zahtjeva da joj prizna sve o odnosu s Brisom. Za objedom Mirandi traži od Marca da se vjenčaju, no on ponavlja da mu žena nije potrebna. Ljut je jer je Miranda u njegovom odsustvu pripremala vjenčanje koje se neće dogoditi. Sergio razgovara s Brison i nakon što ju odbije ona zaprijeti da će sve ispričati Cielo. Sergio u strahu od Brisinog priznaja odlazi k Cielo i priznaje da je postojala jedna žena. Ne želi reći tko, ali Cielo je ionako bijesna.


Za tvoju ljubav 10 epizoda
Cielo je jako ljuta i naređuje Sergiju da ode. Miranda najavlkjuje Marcu da čekaju dijete. Nije trudna, ali na taj način želi prisiliti Marca da ju oženi. On joj nudi novac za uzdržavanje djeteta i otvoreno priznaje da ju neće oženiti. Ipak, nakon emocionalne ucjene Marco pristaje na vjenčanje. Cielo je zamišljena i ne zna što bi učinila sa Sergiom. Nakon dugog razmišljanja donosi odluku....


Za tvoju ljubav 11 epizoda
Sergio se ne miri s gubitkom Maríje del Cielo čak ni kad ga ona otjera iz kuće. Zagrlivši ga, Brisa ga preklinje da je ne ostavlja. Nicolás ne shvaća što se događa. Cielo mu objasni da je otkazala vjenčanje i zamoli Brisu da ode u svoju sobu, a Sergiju zabrani da razgovara s njezinim ocem. Poslije objašnjava ocu da je shvatila da ne voli Sergija kao supruga, nego kao prijatelja. Paz zamoli da šuti da bi se izbjegla tragedija, a oca Ponciana zamoli da otkaže vjenčanje. Adelaidi pozli kad joj Sergio priopći da je Cielo otkazala vjenčanje. Miranda i Marco dolaze ginekologu i on im nakon ultrazvuka objasni da trudnoća nije vidljiva. Brisa postaje opsjednuta udajom za Sergija, a Paz je nastoji smiriti. Brisa povjerava Fernandi i Abigail da je njezina sestra otkazala vjenčanje jer ju je Sergio prevario s njom.


Za tvoju ljubav 12 epizoda
Adelaida zamoli Cielo da oprosti Sergiju. David se poveseli kad mu Abigail kaže da je Cielo otkazala svoje vjenčanje. Doktorica Juarez odbija lagati o Mirandinoj trudnoći. Luévano uvjeri Almu da neće dopustiti da je Sandro opet udari, a ona mu ispriča svoju životnu priču. Carlota razglasi probleme koji su zavladali u obitelji Montalvo. Sergio objasni Matilde da će drugi liječnik preuzeti ordinaciju. Miranda se obrati drugom liječniku i zatraži od njega da laže u njezinu korist. Marco zamoli Soniju da mu da podatke doktorice koja je potvrdila Mirandinu trudnoću, ali ona mu odgovori da ih nema. Lázaro upozori Marca da je Miranda jako lukava i da joj sestra pomaže.


Za tvoju ljubav 13 epizoda
Paz nalazi Brisu koja se pokušala predozirati tabletama. David donosi Cielo buket cvijeća i nudi joj svoju pomoć. Fernanda sreće Renéa koji kupuje auto. On joj objasni da je to očev dar, a ona to prenese Abigail. Abigail se rastuži saznavši da Marco u Méxicu ima djevojku. Raquel se brine zbog toga što Eliseo ima sve manju potporu zajednice, a on joj zahvali na brizi. Luciano obavještava Nicolása da je Románovo izvješće izmijenjeno, a nakon toga pokuša podmiti Romána da nestane na neko vrijeme kako Nicolás ne bi saznao za krađu. Doktor Urquiza potvrđuje da Miranda nije trudna, a ona glumi da je jako razočarana. Marco je zbunjen, ali otkazuje vjenčanje.


Za tvoju ljubav 14 epizoda
Cielo zahtijeva od Sergija da se oženi Brisom. Zabrinut za zdravlje svoje kćeri i na preporuku bake Paz, Nicolás odlučuje da ipak neće poslati Brisu na studij u inozemstvo. Luciano glumi da je zabrinut za Brisu. Raquel objašnjava Eliseu da Marco nije dobra osoba i da nikomu ne bi pomogao. Miranda ustraje na braku s Marcom i zato izmišlja nezgode u stanu. Luciano povjeri Renéu kakav je problem nastao u pakirnici i zamoli ga da mu vrati novac koji mu je dao, ali on mu odgovori da je već kupio auto. Luciano optužuje Romána za krađu i kaže da je nestao. Nicolás odlučuje dići tužbu da bi spriječio da se to opet dogodi.


Za tvoju ljubav 15 epizoda
Nicolás otkriva Brisi da je Sergio tražio njezinu ruku, ali on nije na to pristao jer se Sergio trebao oženiti sa Cielo. Upozori je da će morati poštovati njegovu odluku jer je maloljetna. Cielo priznaje ocu Poncianu da se odriče Sergija da bi spriječila tragediju jer si je Brisa već pokušala oduzeti život. Sergio govori majci da vjerojatno neće otići iz San Carlosa, ali sve ovisi o tome hoće li Nicolás pristati na to da se oženi Brisom i priznaje joj da je Brisa žena s kojom je prevario Cielo. Adelaida mu odvrati da nikad neće prihvatiti to vjenčanje i da mu je bolje da ode. Luciano glumi zabrinutost i predloži Nicolásu da mu vrijednost ukradene robe odbije od plaće.


Za tvoju ljubav 16 epizoda
Brisa se udaje za Sergija. Marco je sretan jer je Cielo slobodna i pita je što se dogodilo, ali ona mu ne želi reći. Brisa i Paz pozivaju ga na svadbu. Miranda se žuri da bi što prije pribavila sve potrebno za vjenčanje s Marcom. Alma i Rafael planiraju krađu Alminih dokumenata i novca. Neočekivano vjenčanje Sergija i sestre njegove bivše zaručnice izaziva govorkanja. René prema očevu savjetu glumi da je potpuno smiren. Fernanda koketira s njim, ali on ne obraća pozornost na nju. Brisa želi da je Sergio poljubi pred svima, ali on odbija. Cielo ne skriva svoj prijezir prema Marcu, ali on to shvaća kao izazov. Luciano prokomentira Nicolásu da taj brak neće biti duga vijeka. Sergio pokuša otjerati Marca sa svadbe, ali on mu odvrati da će se boriti za ljubav Maríje del Cielo.


Za tvoju ljubav 17 epizoda

Marco priopćava Lázaru da Cielo više nema zaručnika. Nakon toga, kaže Mirandi da mu se jako sviđa i da je divna žena, ali da je bolje razmislio i da se ne želi oženiti njome. Kaže joj i da joj vraća njezinu slobodu da može potražiti drugog muškarca i da može zadržati stan i automobil. Brisa želi znati zašto je Sergio odbija, iako su sad u braku. On joj odvrati da je ne voli i da voli samo njezinu sestru. Miranda kaže Soniji da će, ako sazna da Marco ima drugu, ubiti tu ženu. U nastojanjima da osvoji Renéa, Fernanda mu dopusti da je miluje na plaži, ali ne usudi mu se u potpunosti predati i odbije ga.


Za tvoju ljubav 18 epizoda

Cielo priđe Marcovu stolu i razbije bocu koju joj je on poslao. Voditelj kabareta zahtijeva od Lariosa da pronađe Sandra koji nije ispoštovao ugovor. Luévano se nađe s Almom, a ona mu zahvali što ju je oslobodio pakla u kojem je živjela tolike godine, daleko od svojih sinova. Brisa i dalje pati jer je Sergio odbija. On joj kaže da njih dvoje imaju različite interese i da to nema smisla mijenjati jer ona nikad neće biti poput Cielo. Lázaro zamoli Hildu da ne otkriva gdje se nalazi Marco. Fernanda savjetuje Abigail da se zaposli kao Marcova tajnica. Nicolás Armendiji mora isplatiti odštetu dvostruko veću od vrijednosti škampa koje je ukrao Luciano. Odvjetnici mu savjetuju da pokuša pregovarati.


Za tvoju ljubav 19 epizoda

Alma priopćava Nicolásu da se vratila i da želi vratiti i svoju djecu. Ugledavši je, Luciano joj potpuno bijesan kaže da se makne od njih. Ona mu odvrati da bi trebao pustiti sinove da o tome sami odluče. Nicolás savjetuje Almi da ne pokušava okrenuti djecu protiv oca i upozori je da bi je mogli mrziti jer ih je napustila. Sergio zamoli Brisu da se ne ponižava i kaže joj da više nikad neće voditi ljubav. Carlota neprestano ponavlja Fernandi da bi trebala osvojiti Marca, a Fernanda je upita je bila djevica kad se udala. David razmišlja o tome da napusti studij i zaposli se da bi bio dostojan Cielo.


Za tvoju ljubav 20 epizoda

Adelaida kaže Cielo da će se potruditi da Brisi zagorča život da bi joj tako oslobodila put do Sergija. Cielo je zamoli da ne muči njezinu sestru. Fernanda zakaže sastanak s Renéom u hotelu i poda mu se misleći da je i on u nju zaljubljen, ali razočara se kada shvati da je on gleda samo kao seksualni objekt. Abigail iznajmi kuću za Marca i razveseli se kad sazna da više nema djevojku. Miranda izvrijeđa Lázara nakon što joj on odbije otkriti gdje se nalazi Marco. Nicolás povjeri Efránu brigu za izvješća o poslanoj robi. Cielo kaže ocu da misli da bi Sergio i Brisa po povratku s medenog mjeseca trebali živjeti s njima, daleko od Adelaide. Paz posjeti Adelaidu da bi je upozorila da će imati posla s njom ako naudi njezinoj unuci.


Za tvoju ljubav 21 epizoda

Da bi zavarala Sergija, Cielo se pretvara da je Marco njezina pratnja na večeri koju su Paz i Nicolás organizirali za mladence. Sergio se zbog toga uzruja, a Brisa razveseli. Marco šarmira sve prisutne, uključujući i Nicolása. Paz smatra da je Marco inteligentna osoba i misli da bi se njezina unuka mogla zaljubiti u njega. Cielo prigovori Marcu zbog njegova ponašanja i podsjeti ga da su samo glumili da su par. Marco, Brisa i Cielo isplove na jahti. Marco je cijelim putem vrlo pažljiv prema sestrama. Adelaida uvrijedi Brisu i napuni Sergiju glavu lažima. Cielo se povjeri baki da ne namjerava pasti na Marca i njegove igrice.


Za tvoju ljubav 22 epizoda

Miranda saznaje da se Marco nalazi u San Carlosu i predloži Soniji da ga zajedno potraže. Uzrujana Raquel otjera Abigail iz Marcova ureda. Cielo primijeti da je Nicolás zabrinut, ali on to zaniječe. Brisa zamoli Sergija da ostanu živjeti s njegovom majkom da pokuša zadobiti njezinu naklonost. Marco počinje primati molbe radnika koji žele raditi na izgradnji hotela. Rafael Luévano oprašta se od Alme i ostavlja je u skromnome pansionu. Augustín je posjeti i daruje joj pjesmu koju je napisao svojoj majci. Pročitavši je, ganuta Alma zaplače, a Augustín joj obeća donijeti i ostale pjesme koje je napisao.


Za tvoju ljubav 23 epizoda

Marco želi utješiti Brisu. Ona mu priznaje da se predala Sergiju na zabavi koju je on organizirao. Marco joj kaže da je pretpostavljao da se nešto dogodilo, ali da nije mislio da je tako ozbiljno. Obeća joj da će biti diskretan, ponudi joj svoje prijateljstvo i savjetuje da se bori za Sergiovu ljubav. Ohola Miranda dolazi u sankarloški hotel i zahtijeva od recepcionera da je pusti u Marcovu sobu. Raquel uvjerava Davida da je Marco ženskar i da će Cielo to sigurno i sama shvatiti.


Za tvoju ljubav 24 epizoda

Miranda saznaje tko joj je suparnica. Koketno priđe Marcu baš dok on pred Nicolásom nagovara Cielo da pristane izaći na večeru s njim. Sonia im se brzo približi i objasni da su Marcove rođakinje. Miranda nakon toga kaže Marcu da će ga čekati dok ga ne prođe zaluđenost Maríjom del Cielo. Raquel zamoli Cielo da joj iskreno kaže voli li Davida. Iznenađena, Cielo joj odvrati da ga smatra prijateljem. Raquel je zamoli da odgovori Davida od ideje da napusti studij. Nicolás prepričava Lucianu da je upoznao Marcove rođakinje i kaže mu da su vrlo zgodne. Cielo zamoli Davida da si ne upropaštava karijeru i savjetuje mu da misli na bolju budućnost.


Za tvoju ljubav 25 epizoda

Cielo ne pristaje na večeru s Marcom. Zajedljiva Miranda dometne da nitko ne bi pristao na izlazak s čovjekom koji je bio u zatvoru. Brisa se ne može osloboditi Adelaidine mržnje. Ova joj zaprijeti da joj je prije možda bila sluškinja, ali da će joj sada biti ropkinja. Miranda kaže Soniji da je spremna uništiti Marcov ugled da bi mu se osvetila. Marco pokušava objasniti Cielo svoju prošlost, ali ona ga ne želi slušati. Marco i Brisa međusobno si povjeravaju svoje probleme.


Za tvoju ljubav 26 epizoda

Sergio osjeća da Cielo nije onakva kakvom ju je smatrao. Počne je vrijeđati, a ona ga pljusne nakon čega ga Marco otjera iz svoje kuće. Brisa zamoli Fernandu da joj pomogne u laži. Adelaida pljusne Brisu i izvrijeđa je. Miranda odluči pronaći slabu točku Maríje del Cielo da bi je mogla iskoristiti protiv nje. René pokuša osvojiti Mirandu, a ona ga odbije. Luciano je siguran da može prevariti svoje sinove i izmisliti prošlost njihove majke. René želi da mu Alma financijski pomogne i zato lažira svoje ocjene, međutim ona to otkrije. Nicolás je spreman staviti svoju imovinu pod hipoteku da bi mogao vraćati dug banci. Dolazi kući u društvu Mirande i Sonije. Paz se uzruja na Mirandin komentar da je Cielo bila u zoru na ulici. Sonia predbaci sestri tu opasku i kaže joj da je Nicolás zanima, i to ne zbog novca. Cielo priznaje Nicolásu da je bila kod Marca. Paz želi znati postoji li nešto sramotno u Marcovoj prošlosti, ali on joj smireno odvrati da je u mladosti bio žrtva nepravde. Nicolás zamoli Marca da se ne nalazi sa Cielo u svojoj kući da bi izbjegli ogovaranja. Marco i Cielo večeraju u restoranu u kojem su Miranda i René. Miranda komentira da je njezin rođak ženskar i upita Cielo pokušava li uz Marcovu pomoć zaboraviti bivšega dečka. Sergio pijan se pred svima dere da je Cielo Marcova ljubavnica. Marco kaže Cielo da nakon svega što se dogodilo, više ne bi smjela misliti na Sergija jer on ne zaslužuje njezinu ljubav.


Za tvoju ljubav 27 epizoda

Gospodin Nicolás iznenadi se kad čuje što je Sergio u restoranu rekao o njegovoj kćeri. Adelaida okrivi Brisu za Sergiovo pijanstvo i nesreću. Cielo zaniječe vezu s Marcom. Marifé kaže Abigail da mora zaboraviti gospodina Durána jer se po cijelome gradu govori da se on udvara Cielo. René kaže Mirandi da su Cielo i Marco ljubavnici. Brisa se brine za Cielin ugled. Alma pokuša razgovarati s Lucianom o djeci, ali on ne želi slušati ono što mu ona želi reći o Renéu. Da bi stao na kraj tračevima, Marco zaprosi Cielo. Marco razgovara s gospodinom Nicolásom i obavijesti ga da je zaprosio njegovu kćer. Sergio se ispriča Cielo zbog onoga što je rekao u restoranu i kaže joj da ne voli Brisu i da je nikada neće voljeti. Brisa preklinje Cielo da se uda za Marca da bi je Sergio zaboravio i da bi tako barem malo nju zavolio. Cielo odluči pristati na Marcovu prosidbu, ali pod svojim uvjetima. Marco kaže Lázaru da je Cielo pristala udati se za njega, ali Lázaro je zabrinut. Gospodin Nicolás i Sonia započinju prijateljsku vezu i on je poziva k sebi na večeru. Marifé dobiva pjesmu koju je navodno napisao René i oduševljena je. Augustín kaže Davidu da je poslao pjesmu Marifé. David je šokiran. Sonia kaže Mirandi da je Marco bio u kući Montalvo i da je zaprosio Cielo. Miranda je zaprepaštena i bijesna.


Za tvoju ljubav 28 epizoda

Miranda kaže Soniji da neće napustiti hotel bez Marca jer ga voli i jer ne može vjerovati da se ženi Maríjom del Cielo. Cielo kaže Marcu da će nagovoriti oca da joj dopusti da se uda za njega. To i učini tako što mu kaže da su govorkanja istinita. Marco i Miranda svađaju se zbog njegova budućega braka. Ona ga ne želi izgubiti. Lázaro ne želi da se Marco oženi ženom koja ga ne voli. Réne krivotvori ocjene, a Luciano mu povjeruje. Miranda upadne u ured Maríje del Cielo i kaže joj da se ne smije udati za Marca jer je ona bila s njim u vezi. Cielo nije važna Marcova prošlost. Cielo kaže ocu Poncianu da će se udati za Marca, ali ne u crkvi. Marifé kaže Augustínu da joj je njegov brat poslao divnu pjesmu. On je iznenađen i razočaran. David je uzrujan jer se Cielo udaje za Marca. Miranda kaže Marcu da mu neće dopustiti da se oženi Cielo, a Marco joj odvrati da se ne miješa jer više nema veze s njim. Baka Paz pozove Sergija i Brisu na večeru, međutim Sergio jedva pristane. Marco pozove Lazára na proslavu zaruka u kuću Montalvo. Sergio se uzruja ugledavši Marca u kući Maríje del Cielo. Marco strastveno poljubi Cielo pred svima.


Za tvoju ljubav 29 epizoda

Sergio se uzruja kad sazna da se Cielo udaje za Marca. Brisa je presretna zbog Cielo i zbog Marca. Marco javno priznaje da su on i Miranda bili u vezi. Sergio se razbjesni. Marco se uzruja zbog scene koju je izazvala Miranda. Marco prizna Lázaru da je Cielo još zaljubljena u bivšega dečka, ali da misli da će i njega zavoljeti s vremenom. Cielo kaže Marcu da će njihov brak biti farsa i da će u najboljem slučaju trajati dvije godine. Cielo odluči sama otići u México i kupiti vjenčanicu. Marco se ponudi da je odveze, ali ona ga odbije. Sonia kaže Mirandi da je njezina veza s Marcom gotova. Marco i Sergio svađaju se zbog Cielo i Marco udari Sergija. Marco za medeni mjesec planira odvesti Cielo na krstarenje grčkim otocima. Marco odluči krenuti za Cielo u México, ali ne zatekne je u hotelu u kojem je trebala odsjesti. Marifé je zabrinuta jer misli da nosi Renéovo dijete. S Jesúsom odlazi u Hermosillo na liječnički pregled. Njezine su sumnje potvrđene, a René odbije imati ikakve veze s tim. Marco je zabrinut jer ne uspijeva pronaći Cielo u Méxicu.


Za tvoju ljubav 30 epizoda

Marifé kaže Renéu da je trudna. On želi da ona pobaci. Miranda je sretna jer je Cielo pobjegla zbog scene koju je ona izazvala. Marifé prizna Jesúsu da je trudna. Lázaro misli da se Cielo neće vratiti. Miranda se ponudi da će se ona udati za Marca. Cielo i Miranda sukobe se i Cielo odlučuje da će se ipak udati za Marca. Abigail odbije prisustvovati vjenčanju. Cielo se povjeri Paz da ne voli Marca, ali da će se udati za njega i da su se dogovorili da neće konzumirati brak. Paz tuguje jer je unukino vjenčanje slično njezinu. Sergio zamoli Cielo da se ne uda. Miranda pokuša pištoljem natjerati Marca da otkaže vjenčanje, ali on joj oduzme oružje. René kaže Brisi da je voli. Sergio neprestano pije. Marco i Cielo vjenčaju se i svi im čestitaju. Marifé pokuša reći Lucianu za dijete, ali René je prekine. Marco kaže Nicolásu da će za medeni mjesec odvesti Cielo na grčke otoke, ali da će nakon toga živjeti u San Carlosu. Sandro unajmi detektiva da pronađe Almu. Augustín se povjeri Almi da René slabo napreduje na fakultetu. Cielo i Sergio sukobe se i on je poljubi. Marco iznenađen promatra cijelu scenu.


Za tvoju ljubav 31 epizoda

Sergio i Cielo sukobe se i on je poljubi. Marco ih vidi i ode. Ona pljusne Sergija. Luciano čuje Marifé i prekori Renéa riječima da mu jedini cilj treba biti Brisa. Paz prizna ocu Poncianu da nikad nije voljela svog muža. Cielo i Marco odlaze na medeni mjesec. René se nastoji približiti Brisi, ali ona ode za Sergiom. Nakon zajedničke strastvene noći planiraju zasnovati dom. Adelaida pobjesni i napadne Sergija. Marifé kaže Renéu da će napraviti pobačaj. Marco prigovara Cielo jer nije održala riječ, ali ona ne shvaća zašto joj to govori. Alma saznaje da René ne uči. René i Miranda vode ljubav. Ona to čini da bi se osvetila i zabavila. Nicolás i Sofía isplove na jahti. Nicolás shvaća da su sestre jako različite i da je Sofía dobro upućena u njegov posao. Abigail i David tuguju zbog vjenčanja. Marco odvede Cielo u prljavu, zapuštenu kolibu bez vode. Ona spava na kauču, a on na jedinom krevetu. Marco ode obići rudnik i vrativši se, zatekne Cielo kako se tušira u improviziranoj tuš-kabini. Marco joj prekine dotok vode i upita je treba li pomoć.


Za tvoju ljubav 32 epizoda

Miranda kaže Marcu da bi mu ona mogla biti mladenka. Cielo skupi odlučnost i kaže Marcu da će se udati za njega. Paz se iznenadi kad joj Cielo kaže da će se udati za Marca, ali samo na dvije godine, i da neće konzumirati brak. Fernanda očajava jer je René odbije. Brisa nastoji smiriti Abigail koja je saznala da će se Marco oženiti sa Cielo. David se osjeća jednako kao sestra jer je zaljubljen u Cielo. Sergio je potišten i ne želi ići na vjenčanje. Sonia je zabrinuta jer zna za što je sve Miranda sposobna. Sandro uspijeva nabaviti novac da plati Santillani da pronađe Almu. Augustín kaže Almi da se Cielo udaje, a ona se prisjeti Aurore. Marco je sretan zbog vjenčanja. Na putu prema kući obitelji Montalvo presretne ga Miranda s pištoljem u ruci. Kaže mu da bi ga radije vidjela mrtvog nego u braku s drugom. Sergio prekida Cielo u molitvi na plaži i preklinje je da se ne uda za Marca.


Za tvoju ljubav 33 epizoda

Marco vidi Sergija kako ljubi Cielo i bijesno ode. Lázaro se naruga Marcu jer se ne zna kontrolirati. Marco odluči što prije otići na medeni mjesec. Vozi najvećom brzinom da bi pokazao Cielo koliko je ljut. Fernanda gotovo prizna Lucianu da nosi Renéovo dijete, ali on je spriječi. Paz kaže ocu Poncianu da se nada da Cielo neće biti iste sreće kao ona. Brisa se iznenadi shvativši da je Sergio otišao bez pozdrava. René slaže ocu da se nalazi s prijateljima, ali sastane se s Mirandom koja ga zavede. Sergio strastveno vodi ljubav s Brisom iz očaja koji osjeća zbog Cielo. Bijesan zbog onoga što je vidio, Marco odvede Cielo u kolibu pokraj rudnika koji je njemu i Lázaru donio veliku zaradu i kaže joj da će nježnošću platiti svaku uvredu. Cielo trpi sve neudobnosti tog mjesta.


Za tvoju ljubav 34 epizoda

Marco smatra da Cielo ne zaslužuje nikakav obzir, a ona je bijesna zbog svih neugodnosti i muževe bezobraštine. On joj objasni da je posao započeo s rudnikom i da su se on i Lázaro tako obogatili. Priopći joj i da će morati obavljati kućanske poslove dok su ondje. Marco se prisjeća kako je s 18 godina otkrio ilegalne aktivnosti svog šefa i kako je ovaj stradao dok mu je Marco pokušavao oteti oružje. Cielo uz Celoriovu pratnju posjećuje lokalnu kapelicu i rudnik u kojem se predradnik, prema Marcovim uputama, pretvara da maltretira rudare. Cielo počinje misliti da je Marco izrabljivač. Sergio i Adelaida svađaju se jer je ona uvrijedila Brisu. Adelaida ih pod svaku cijenu želi razdvojiti pa zatraži pomoć od vračare. Budući da je Sergio naumio preseliti se s Brisom, Adelaida počne glumiti da se kaje i davati Brisi napitak koji joj je smućkala vračara. René nagovori Fernandu na pobačaj. Alma želi da René prestane varati oca pa mu pokaže njegove ocjene. Nicolás osjeća da bi Sonia mogla biti osoba s kojom bi htio započeti novi život, a Paz zanima njezina prošlost. Raquel nastoji zaboraviti svoju prošlost i posvetiti se djeci.


Za tvoju ljubav 35 epizoda

Marco objasni Cielo zašto se ljuti. Kaže joj da ju je vidio kako se ljubi sa Sergiom i da je siguran da ga i dalje voli. Ona mu odluči pokazati da je neovisna žena i da se nikad neće pokoriti njegovim naredbama. Bez obzira na sve opasnosti koje vrebaju, Cielo odluči pobjeći kolima. Marco se prisjeća da je bio osuđen na deset godina zatvora i kako je upoznao Lázara. Alma nagovori Luciana da se raspita u referadi kako René napreduje sa studijem. On zbog toga otkrije da mu sin čitavo vrijeme laže. Luciano predbaci sinu prijevaru, kaže mu da je lopov i da će za kaznu morati raditi u pakirnici. René mu bezobrazno odvrati da je sve to naučio od njega.


Za tvoju ljubav 36 epizoda

Marco pronalazi Cielo koja je u nesvijesti jer ju je ugrizla zmija. Fernanda očajava jer ne može nabaviti novac za pobačaj. Sonia zamoli Nicolása da se nastave viđati kao prijatelji. Luciano naredi Renéu da napusti studij i počne raditi s njim u pakirnici. On se odluči osvetiti i otjerati Almu iz grada. Adelaida glumi da voli Brisu i savjetuje joj da pričeka s trudnoćom. Oca Ponciana uvjeri da svojoj snahi želi biti poput majke. Miranda iz zabave uvjeri Augustína da je zainteresirana za njega. Nicolás zamoli Paz za savjet u vezi sa svojom potencijalnom vezom sa Sonijom. Lázaro sazna za Cielinu nesreću i pošalje po Nicolása i gospođu Paz. Marco prizna Lázaru da su ga ljubomora i ponos natjerali da dovede Cielo u rudnik. Sergio objasni Brisi da smetnje koje osjeća nisu nužno simptom trudnoće koju bi htio izbjeći. Marco se rastuži kad Cielo buncajući počne dozivati Sergija.


Za tvoju ljubav 37 epizoda

Brisa čuje Cielo kako u nesvijesti doziva Sergija govoreći mu da ga voli i treba. Šokirana, ona to prenese Sergiu i kaže mu da je brak Cielo i Marca obična farsa. Sergio odluči posjetiti Cielo, međutim ona ga odbije, a Marco i gospođa Paz upozore ga da je ostavi na miru. Marco čini sve što može da bi Cielo dobila najbolju njegu, ali ona je uvjerena da je sve to samo gluma. René natjera Marifé da posjeti doktora za pobačaj, međutim ona odustane u zadnji trenutak i pobjegne iz ordinacije. Luciano odlazi u San Diego u kojem čuva novac koji je ukrao Nicolásu, a ondje ga spazi gospodin Luévano. Nakon što joj je godinama pokušavao ući u trag, s obzirom na to da je zbog nje dugo bio u zatvoru, Lázaro pronalazi Alejandru u Argentini. Nagovori je da se vrati u Meksiko, ali na aerodormu je dočeka policija, iako mu je rekla da ga voli, što dokazuje i zaručnički prsten koji još čuva, a koji joj je Lázaro dao prije puno godina. Marco zna da se Cielo što prije želi vratiti u San Carlos i ondje se oporavljati. Razočaran njezinim stavom kaže joj da će zatražiti rastavu jer njihovo partnerstvo ne funkcionira.


Za tvoju ljubav 38 epizoda

María del Cielo ne želi se rastati od Marca i odvrati mu da trebaju nastaviti s dogovorom kao i dosada. U San Carlosu Maríju del Cielo dočeka prekrasna kuća koju joj je kupio suprug. Zaposlio je i sluškinju Azucenu, a Abigail, koja ga je opet molila za posao, zaposlio je kao Cielinu osobnu pomoćnicu. Nakon što ga je René nahuškao, Luciano bane Almi u kuću i napadne je da pokušava zavesti Augustína. Razočarana Renéom Marifé saznaje da joj je zapravo Augustín pisao ljubavna pisma i odluči da će ga pokušati zavesti kako bi on bio otac njezinu djetetu. Otkrije svoj plan Abigail, a ona joj priopći da se Augustín viđa s drugom ženom. Alejandru ispituje meksička policija, ali ona im ne može dati podatke o svom ujaku, jednom od najtraženijih meksičkih kriminalaca. Uhite je i strpaju u zatvor do suđenja. Lázaro posjeti Maríju del Cielo i otkrije joj da je Marco nevin iako je dugo ležao u zatvoru zbog ubojstva. Na izlasku iz kuće sretne Sergija koji želi posjetiti Maríju del Cielo i pregledati je. Lázaro spomene Marcu da mu je Sergio dolazio u kuću i on se naljuti na Cielo. Bijesan, bane u sobu Maríje del Cielo i zatekne je kako se razodijeva spremajući se za spavanje.


Za tvoju ljubav 39 epizoda

Marco i María del Cielo svađaju se zbog Sergiova posjeta. Marco zatraži od supruge da ga posluša, ali Cielo mu odvrati da će to učiniti samo kad je riječ o Sergiju jer nije naviknuta slušati tuđe naredbe. Misleći da je zaljubljen u nju, Alma kaže Augustínu da je pomiješao poštovanje i ljubav. On joj odvrati da je siguran u svoje osjećaje i da voli Mirandu.


Za tvoju ljubav 40 epizoda

U potrazi za Marcom Miranda pronalazi njegovu novu kuću i uđe iako nije dobrodošla. Natjera Marca da je povede u obilazak i pokuša ga zaskočiti u sobi Maríje del Cielo, ali Cielo razbije vazu u dnevnom boravku pa Marco izađe provjeriti što se događa. Marco postaje ljubomoran i na Davida i zamoli ga da napusti njegovu kuću. Adelaida daje Brisi napitak koji joj je smućkala vračara i koji izaziva simptome trudnoće.


Za tvoju ljubav 41 epizoda

Paz se iznenadi ugledavši Leonicija jer je mislila da je poginuo u željezničkoj nesreći prije mnogo godina. Shvativši što Miranda namjerava učiniti, Sonia je upozori da joj neće dopustiti da povrijedi Cielo. Kako bi zadobila Augustínovu ljubav, Marifé glumi da je zainteresirana za pisanje pjesama. Nicolás ponudi Marcu kopiju ugovora da može unijeti izmjene koje smatra potrebnima. Paz se prisjeti trenutka kad je saznala za tragičnu nesreću, misleći da je u njoj poginuo i Leonicio. Marco se iznenadi kad mu Nicolás kaže da su on i Sonia u vezi. Otac Ponciano iznenadi se čuvši od Paz da Leonicio nije poginuo u onoj nesreći i savjetuje joj da mu kaže cijelu istinu. Marco kaže Lázaru da se misli udružiti s Nicolásom i ne reći Cielo.


Za tvoju ljubav 42 epizoda

Miranda se pohvali Cielo da je Marco još uzdržava iako je sad u braku s njom. Sonia posjeti Brisu kako bi joj ponudila svoje prijateljstvo, ali Brisa je bezobrazno izbaci iz kuće. Marco kaže Lucianu da je Nicolás podmirio njegov dug prema banci i da sad posjeduje 20 posto tvrtke. Uzrujana, Cielo kaže Marcu da će mu vratiti i posljednji novčić koji je pozajmio njezinu ocu, ali kaže mu da nikad neće biti partner u pakirnici


Za tvoju ljubav 43 epizoda

María del Cielo isplovi u lov na škampe jer do tog trenutka nije bilo ulova. Odluči isploviti iako nema puno ljudi koji bi je mogli pratiti. Saznavši da je Cielo isplovila na pučinu, Marco se odmah baca u potragu. Nakon duge potrage jave mu da je došlo do brodoloma. Prestrašen, Marco je nastavlja tražiti unatoč oluji i naputku obalne straže da se potraga obustavi. Napokon jedan od mornara u daljini ugleda svjetlo. Sandro nastavlja očajničku potragu za Almom. Alma je očajna jer je sinovi mrze. Gospodin Luévano želi da Alma napusti San Carlos i uda se za njega, ali ona odbije. On povjeri Almi da je sreo Luciana u banci u San Diegu i da je saznao da ima značajan iznos novca na računu. Alma mu odvrati da je toliko novca mogao zaraditi samo potkradajući Nicolása. Leonicio pokušava nagovoriti Paz da izađe s njim, ali ona ne želi pristati. Približivši se svjetlu koje su vidjeli u daljini, Marco isplovi na pomoćnom čamcu prema obali. Ondje zatekne Cielo s upaljenom svjetiljkom. Zazove je i Cielo mu dotrči u zagrljaj.


Za tvoju ljubav 44 epizoda

Svega nekoliko minuta nakon što ju je pronašao, Marco i Cielo počinju se svađati i on je u očaju istuče po stražnjici i ostavi na plaži na kojoj ju je našao. Ubrzo se ipak vrati po nju, zaliječi joj rane i nahrani je. Ona ga upita zašto ju je išao tražiti, a on joj odgovori da je to učinio jer ga je Nicolás zamolio. U San Carlosu Sergio ih posjeti kako bi provjerio kako je Cielo, ali ona ga otjera. Marco i Brisa uzrujaju se jer je došao


Za tvoju ljubav 45 epizoda

Leonicio i Paz nađu se na mjestu na kojem su se uvijek nalazili, ali ona je zabrinuta jer se boji govorkanja, pogotovo reakcije svoje obitelji. Na kraju ipak prizna Leoniciju da ga voli i dogovore se da će se nastaviti potajice viđati na istome mjestu. Doktor naredi Cielo strogo mirovanje ako se želi oporaviti, ali s obzirom na to da ona ne može mirovati, Marco je zatvori u sobu.


Za tvoju ljubav 46 epizoda

Obitelj je sretna zbog Brisine trudnoće, iako Sergio tvrdi da ništa nije znao. Marco i Paz primijete da je Maríji del Cielo vijest teško pala pa Marca uhvati ljubomora. Prije večere Nicolás najavi da će se oženiti Soniom sljedeći mjesec i da joj zaručnički prsten. Adelaida se uzruja jer je Brisa spominjala trudnoću i natjera je da joj obeća da neće reći Sergiju da je ona već znala. Sergio pošalje Brisu na pretrage i nalazi pokažu da nije trudna, ali da u krvi ima štetne supstance. Odmah je smjeste u bolnicu, a kad joj Sergio obznani da nije trudna, jako se uzruja.


Za tvoju ljubav 47 epizoda

Brisa je u bolnici. Uvjerena je da je trudna i da je imala pobačaj. Cielo je nastoji oraspoložiti. Augustín je ljut na Almu jer mu nije rekla da ga Miranda vara s rođenim bratom. Brisa je sigurna da će je Sergio ostaviti sad kad zna da nije trudna. Luciano se naljuti na Augustína jer se zaljubio u istu ženu kao i René.


Za tvoju ljubav 48 epizoda

Adelaida opet posjeti vračaru jer želi da joj nastavi pomagati da izludi Brisu. René se ruga Augustínu riječima da je Miranda obična drolja. Cielo priopći Marcu da je Abigail zaljubljena u njega pa joj on odluči reći da im njezine usluge više neće trebati. Miranda upadne u Nicolásovu kuću s gomilom fotografija Sonije i njezinih bivših ljubavnika.


Za tvoju ljubav 49 epizoda

Miranda upadne Cielo u kuću i one se posvađaju. Cielo pljusne Mirandu i izbaci je iz kuće. Luévano ne želi da Alma prepusti Sandru svoj novac i nakit. Kaže joj da novac pripada njoj i njezinoj djeci. Sonia posjeti Cielo kako bi joj se ispričala zbog svog ponašanja prema njezinu ocu. Obje su tužne i zamišljene. Marco je uzrujan jer je Miranda posjetila Cielo. Ne želi da im ona dolazi u kuću. Alma odluči dati Sandru sav svoj novac i nakit, samo da ga više ne vidi.


Za tvoju ljubav 50 epizoda

Lázaro posjeti žensku kaznionicu i zatraži od suca Pereyre da pusti Alejandru. Pereyra se uzruja i izbaci ga. Miranda je očajna jer joj René kaže da se Marco možda zaljubljuje u Cielo. Marco je zabrinut jer je Lázaro uhićen. Marco prizna Nicolásu da su on i Lázaro proveli osam godina u zatvoru zbog optužbe za ubojstvo i kaže mu da će otputovati u Ciudad de México da mu pomogne.


Za tvoju ljubav 51 epizoda

Alma zaprijeti Lucianu da će reći Nicolásu da ga je pokrao ako joj ne dopusti da živi s njim. Rafael se ne slaže s time i upozori Luciana da je ne dira jer ona samo želi biti sa sinovima. Luciano kaže Renéu i Augustínu da će se oženiti Mayrom, a oni to osude. René joj zaprijeti da to ne čini.


Za tvoju ljubav 52 epizoda

Brisa želi dijete, ali Sergio je odbija čak i dotaknuti. Cielo pokuša vratiti Marcu novac za dionice, ali on ne želi ni čuti za to. Ona mu potajice položi novac na račun, unatoč Nicolásovu protivljenju. René o svemu obavijesti Mirandu, a ona poželi znati o čemu je točno riječ. Cielo opet počinje podučavati vjeronauk.


Za tvoju ljubav 53 epizoda

Alma zaprijeti Lucianu da će reći Nicolásu da ga je pokrao ako joj ne dopusti da živi s njim. Rafael se ne slaže s time i upozori Luciana da je ne dira jer ona samo želi biti sa sinovima. Luciano kaže Renéu i Augustínu da će se oženiti Mayrom, a oni to osude. René joj zaprijeti da to ne čini. Brisa želi dijete, ali Sergio je odbija čak i dotaknuti. Cielo pokuša vratiti Marcu novac za dionice, ali on ne želi ni čuti za to. Ona mu potajice položi novac na račun, unatoč Nicolásovu protivljenju. René o svemu obavijesti Mirandu, a ona poželi znati o čemu je točno riječ. Cielo opet počinje podučavati vjeronauk. Flor je nova u tome i ne zna ni čitati ni pisati. Poslušavši Abigailin savjet, Marifé zamoli Augustína da bude otac njezinu djetetu. Unatoč zahvalnosti što mu je pomogla da preboli prekid s Mirandom, on to odbije i sve kaže Davidu. Cielo kaže Marcu da će prihvatiti dionice kao dar. Lijepo se odjenu i izađu na večeru. On je počasti violinama i šampanjcem. Cielo se opije, plešu i vrate se kući. On je poljubi u ruku i vrat. Ispočetka ona ga odbija, ali na kraju se počnu ljubiti ležeći na krevetu.


Za tvoju ljubav 54 epizoda

Probudivši se, Cielo se iznenadi ugledavši Marca kako spava pokraj nje i napadne ga da je iskoristio situaciju. René kaže Augustínu da je napao Almu jer želi oteti slobodu njihovu ocu, ne primijetivši da ih Luciano sluša. Nicolás se iznenadi kad mu Luciano priopći da će se oženiti Almom. Sonia pita Almu zašto se udaje za Luciana ako voli Rafaela Luévana. Sergio posjeti Cielo kako bi joj rekao da se Marco viđa s Mirandom.


Za tvoju ljubav 55 epizoda

Nicolás savjetuje Augustínu da ne koristi brak s Marifé kako bi pobjegao od neugodne situacije. Cielo napadne Marca jer je dao novac koji mu je ona uplatila kao predujam za vraćanje pozajmice koju je dao pakirnici. Lázaro zamoli odvjetnika Alconeda da izvuče Alejandru iz zatvora. Eliseo predloži Marifé da otputuje s majkom, ali ona mu odgovori da se mora udati jer je trudna. Nicolás kaže Paz da je Augustín tražio posao od njega jer se želi oženiti Marifé. Paz objasni Nicolásu da Alma želi živjeti s Lucianom kako bi bila bliže sinovima. Eliseo zamoli Raquel da dopusti njegovoj kćeri da živi u njezinoj kući dok on ne urazumi Carlotu i objasni joj da će se Marifé morati udati za Augustína jer je trudna. Lázaro zamoli Alejandru da se prisjeti podataka koji bi ih mogli dovesti do njezina strica. Carlota upadne u Raquelinu kuću u potrazi za Marifé. Pljusne je i nazove je droljom. Miranda kaže Cielo da je Marco proveo noć s njom.


Za tvoju ljubav 56 epizoda

Miranda kaže Cielo da je Marco proveo noć s njome. Raquel spriječi Carlotu da silom odvede Marifé. Cielo povjeri Paz da joj je Miranda rekla da joj se Marco vratio. Nicolás priopći Cielo da se Augustín želi oženiti Marifé. Doktor Palacios upozori Brisu da ne polaže svoje snove i nadanja na drugu osobu jer će patiti i objasni joj da bi trebala zavoljeti sebe prije nego što zavoli nekog drugog. Očajna, Adelaida zamoli vračaru da joj pomogne da Brisa ne može imati djece.


Za tvoju ljubav 57 epizoda

Uzrujana, Cielo kaže Marcu da čini što želi, ali da bude diskretan. Luciano pokuša zavesti Almu i čak joj zaprijeti da će reći istinu djeci ako mu se ne poda. Ona mu odvrati da nema namjeru to učiniti i da će reći Nicolásu sve što zna o krađi bude li joj prijetio. Miranda dođe tražiti Marca kod kuće, a Cielo joj bijesno odgovori da ga nema. Nešto poslije Marco pod utjecajem alkohola plati serenadu za Cielo, ali ona ga otjera i bijesno mu kaže da je pusti da spava. Lázaro posjeti Alejandru u zatvoru i zaprosi je, a ona, presretna, pristane. Augustín kaže Marifé da se njegov otac oženio Mayrom Rivas, odnosno Almom.


Za tvoju ljubav 58 epizoda

Marifé kaže Augustínu da je dijete koje nosi Renéovo. Augustín se uzruja i ode. Alma se vrati u Lucianovu kuću kako bi bila bliže sinovima. René i Augustín opet se posvađaju kad Augustín predbaci Renéu jer je prevario Marifé. René mu odgovori da ga ni dijete ni Marifé ne zanimaju. Marifé se preseli k Raquel, ali Carlota ustraje u tome da je odvede u Hermosillo, u kuću za samohrane majke, kako nitko ne bi primijetio da je trudna. Paz se u posljednji trenutak predomisli i odluči da ipak neće otići s Leonicijem.


Za tvoju ljubav 59 epizoda

Augustín se ne pojavi na vjenčanju. Eliseo se uputi u njegovu kuću kako bi ga izgrdio, no ondje ga dočeka Luciano koji mu kaže da je njegova kći obična drolja i da se Augustín neće oženiti njome. Alma objasni Eliseu da je otac Mariféina djeteta René, a ne Augustín. Augustín je odlučio da se neće oženiti i Eliseo to shvati, baš kao i povrijeđena Marifé. René ponovno posjeti Mirandu i kaže joj da će njihova avantura završiti kad on tako odluči, ne prije. María del Cielo i Marco izađu na večeru i sretnu Mirandu koja se posvađa s Marcom i pokuša pucati u Cielo. Marco stane ispred žene i metak pogodi njega, ali Cielo se jako prestraši jer ne zna hoće li Marco preživjeti. U bolnici liječnici ustanovljuju da je riječ o površinskoj rani. Nakon izlaska iz bolnice Marco tuži Mirandu za pokušaj ubojstva. Cielo se s ljubavlju brine da se njezin suprug oporavi.


Za tvoju ljubav 60 epizoda

Vidjevši da Paz nije došla na aerodrom, Leonicio ostaje u San Carlosu, a Paz ga pozove na kavu. Vidjevši ga u kući, Nicolás se naljuti i upozori majku da s njime može biti samo prijateljica. Miranda pošalje Soniu da se raspita kako je Marco. Unatoč tomu što vidi da nije ništa ozbiljno, Sonia kaže sestri da će Marco sigurno nešto poduzeti protiv nje, no Miranda joj odvrati da ne misli otići iz San Carlosa. Uskoro je potraži policija, ali Miranda pobjegne i zamoli sestru da je skrije. Sonia odbije.


Za tvoju ljubav 61 epizoda

Brisa stiže u bolnicu u veoma lošem stanju. Nakon hitne operacije počinje se polako oporavljati. Uz nju su neprekidno María del Cielo, Marco, Paz, Nicolás i Sergio. Kao uvijek, Marco u svemu pomaže obitelji Montalvo. Leoncio se nastavlja udvarati Paz unatoč Nicolásovoj ljutnji i ljubomori. Jesús i Flor i dalje traže Marifé po Hermosillu. Sandro produbljuje prijateljstvo s Lucianom kako bi znao što se događa s Almom. Brisin život više nije u opasnosti. Probudivši se, Brisa kaže Cielo da ne želi živjeti ako ne bude mogla imati djece.


Za tvoju ljubav 62 epizoda

Probudivši se iz anestezije Brisa očajava jer ne može imati djece. Kaže Sergiju da želi rastavu kako bi se on mogao oženiti ženom koju istinski voli. Osim toga, otkrije ocu da Cielo još voli Sergija i da ga se bila odrekla samo kako bi se Brisa mogla udati za njega. Jesús i Flor i dalje traže Marifé po Hermosillu, ali ne uspijevaju pronaći Carlotinu sestru, svoju tetu. Ostanu bez novca, ali ugledaju tetka guvernera na televiziji. Zabrinut, Eliseo dolazi u Hermosillo u potragu za sinom. Policija ne uspijeva pronaći Mirandu koja se, zahvaljujući Renéovoj pomoći, skriva u napuštenoj kolibi. Alejandra se odbija udati za Lázara jer je u zatvoru. Adelaidu muče noćne more i neobjašnjivi događaji koje pripisuje vračari s kojom je planirala dokrajčiti Brisu. Brisa prizna Nicolásu da je ona žena s kojom je Sergio prevario Cielo.


Za tvoju ljubav 63 epizoda

Nicolás saznaje od Brise, Sergija i Cielo što se sve dogodilo kad je Sergio prevario Cielo s njezinom sestrom. Sergio kaže Nicolásu da su brakovi njegovih kćeri obična farsa. Nicolás se strahovito uzruja zbog svih laži koje su mu govorili i vrati se u San Carlos. Brisa zamoli Cielo i Marca da se rastanu kako bi njezina sestra i Sergio mogli napokon biti sretni. Cielo nije sigurna voli li svog muža i ne želi se rastati. Sergio i Marco žučno se posvađaju oko ljubavi Maríje del Cielo. Jesús i Flor više nemaju novca pa odluče pomagati gospođama s nošenjem namirnica. Napokon uspijevaju doći do ureda Jesúsova tetka, guvernera Hermosilla, ali ne uspijevaju ući sve dok ih on ne ugleda za vrijeme intervjua za televiziju. Dovede ih u svoj ured pa se Jesús napokon vrati ocu, iako dječak nije uspio saznati gdje mu je sestra. Sandro produbljuje svoje prijateljstvo s Lucianom s namjerom da se domogne njegova novca. Luciano tuče Almu i zagorčava joj život, sve dok mu ona ne zaprijeti da će reći Nicolásu da ga je njegov čovjek od povjerenja potkradao dugi niz godina. Miranda napusti kolibu i pobjegne u Ciudad de México, a Marco priopći Cielo da joj je spreman dati rastavu ako ona tako želi.


Za tvoju ljubav 64 epizoda

Marco ponudi Cielo rastavu misleći da će se ona htjeti vratiti Sergiju kad se on i Brisa rastanu. Cielo mu kaže da će se Brisa sigurno predomisliti. Adelaida pati od paranoidnih reakcija, ali ništa ne govori Sergiju. Jacaranda nazove doktora Palaciosa. On sedira Adelaidu i odvede je u bolnicu. Leoncio zamoli Paz da kaže Nicolásu za njihovu situaciju. Cielo pokušava oraspoložiti oca, ali on je potišten. Cielo preuzima pakirnicu. Alconedo uspijeva nabaviti Lázaru dokumente potrebne za vjenčanje s Alejandrom.


Za tvoju ljubav 65 epizoda

Cielo i Marco napokon se prepuste strasti i prvi put istinski vode ljubav. Policijski službenici obavještavaju Luciana da je na mjestu zločina viđen zeleni automobil, ali da nitko ne zna tko mu je vlasnik. Brisa priopćava Sergiju da će se rastati od njega i da bi trebao potražiti Cielo i reći joj to. Jacaranda pokaže Brisi krpenu lutkicu probodenu iglama. María del Cielo poljubi Sergija kako bi provjerila svoje osjećaje, ali uto naiđe Marco koji načuje njihov razgovor i razočaran napusti ured. Cielo kaže Sergiju da ga više ne voli i da je sad sretno zaljubljena u nekog drugog. Marco sve pogrešno shvati i izjuri iz kuće bez Cielina znanja. Odluči otići u Ciudad de México na dulje vrijeme. Cielo nazove njegov ured i zaprepasti se saznavši da je otišao iz San Carlosa. Cielo povjeri baki Paz da se napokon zaljubila u Marca i da je presretna zbog toga. Cielo odleti u Ciudad de México i zatekne Marca kako u svom uredu grli Mirandu. Šokirana je i potresena.


Za tvoju ljubav 66 epizoda

Cielo zatekne Marca kako grli Mirandu u svom uredu. Zbog nesporazuma koji se među njima dogodio, Marco kaže Cielo da ga više ne zanima i zaprijeti joj da će pokrenuti postupak rastave i prodati kuću. Brisa se želi rastati od Sergija. On je zamoli da to ne čini, ali ona mu odvrati da se seli baki Paz. Miranda preklinje Marca da povuče tužbu koju je podignuo protiv nje i on pristane


Za tvoju ljubav 67 epizoda

Abigail želi napustiti San Carlos i otići u Ciudad de México. Oproštaj teško pada i njoj i Raquel. María del Cielo i Julián Leyva slučajno se sretnu, a Leoncio ih upozna i objasni Maríji del Cielo da lanac hotela u kojem Julián radi želi kupiti Marcov hotel. Brisa želi završiti srednju školu zbog čega je baka Paz presretna. Marco pošalje svog odvjetnika da dogovori postupak rastave sa Cielo, a ona njemu pošalje svog. Sandro sretne Almu i zatraži od nje da mu kaže gdje Luciano drži svoj novac. Raquel kaže ocu Poncianu da je poslala Abigail u Ciudad de México kako bi je udaljila od Marca Durána koji joj je zapravo biološki otac. Julián želi saznati sve o Cielo i Marcu jer je očaran njezinom ljepotom, manirama i stilom. Jesús zamoli oca da pomogne Flor da se upiše u njegovu školu i Eliseo pristane. Alma povjeri Soniji da se udala za Luciana kako bi bila blizu svoje djece. Sergio i doktor Palacios odluče preseliti Adelaidu u drugu ustanovu na liječenje. Marco i Cielo znaju da se vole, ali preponosni su da to priznaju. Marco ipak odluči da bi Cielo i on trebali razgovarati prije nego što potpišu papire za rastavu.


Za tvoju ljubav 68 epizoda

Marco natjera Cielo da potpiše priznanice o dugovanju. Mora mu platiti u roku od šest mjeseci iako oboje znaju da to nije moguće. Stiže Sergio. Marco odlazi bijesan i ljubomoran. Sergio priopći Cielo za majčino stanje. Ona ne može shvatiti zašto joj Brisa nije rekla da ju je Adelaida maltretirala. Cielo i Sergio rastanu se kao prijatelji. Detektiv Solis raspituje se kod Luciana za njegov automobil koji je iznenada prodao. Brisa se obrati doktoru Palaciosu za liječenje.


Za tvoju ljubav 69 epizoda

Marco i María del Cielo se rastaju i on odluči vratiti se u Ciudad de México u kojem se nalaze i Miranda i Abigail. Otac Ponciano savjetuje Raquel da kaže Abigail da joj je Marco otac jer oboje imaju pravo znati, no ona to odbije učiniti. Abigail je i dalje zaljubljena u Marca i ponovno radi za njega. Miranda saznaje da je trudna i odlučuje uvjeriti Marca da je dijete njegovo. Julián Leyva, zaposlen u kompaniji koja kupuje Marcov hotel, počinje se udvarati Maríji del Cielo. Ona počinje osjećati mučnine pa posumnja da je trudna. Sergio je postao alkoholičar, ali pristaje ići na sastanke anonimnih alkoholičara. Osim toga, odluči početi raditi u organizaciji koja pomaže najpotrebitijim stanovnicima Meksika. Adelaida izađe iz psihijatrijske bolnice. Mučena grižnjom savjesti zbog toga što se pokušala riješiti Brise i zbog toga što ju je toliko povrijedila, uputi se u Nicolásovu kuću kako bi se ispričala obitelji. Marifé se počinje sve više vezati za svoje nerođeno dijete. Sandro nastoji nagovoriti Luciana da mu prepusti svoj novac kako bi ga nekamo uložio. René nastoji izvući što više iz očeva novca. Za vrijeme večere u Mirandinoj kući Marco spazi laboratorijske nalaze koji potvrđuju Mirandinu trudnoću.


Za tvoju ljubav 70 epizoda

Miranda kaže Marcu da je on jedina osoba s kojom je imala seksualne odnose i da je dijete njegovo. Poslije ga počne uvjeravati da želi pobaciti pa zajedno posjete ginekologa. Malo-pomalo Mirandi polazi za rukom indirektno nametnuti Marcu osjećaj obveze da se oženi njome.


Za tvoju ljubav 71 epizoda

Cielo se iznenadi kad Marco objavi svoje zaruke s Mirandom i neutješna zamoli Sergija da odu. Lázaro upita Marca misli li se zaista oženiti Mirandom, a on mu odvrati da je to rekao samo kako bi naljutio Cielo. Miranda se iznenadi čuvši od Juliána da planira zavesti Cielo, ali poslije mu kaže da joj odgovara da zabavlja Cielo kako bi ona lakše mogla provesti svoj plan u djelo i postati supruga Marca Durána. Sergio se žali jer nije mogao biti čovjek koji će usrećiti Cielo.


Za tvoju ljubav 72 epizoda

Sandro uspijeva na prijevaru nagovoriti Luciana da mu da novac koji je ukrao Nicolásu. Uvjeri ga da će ga uložiti u jednoj američkoj banci. Paz upita Brisu je li Cielo uspjela razgovarati s Marcom, ali ona joj uzrujano odvrati da je Marco baš objavljivao svoje zaruke kad su stigli.


Za tvoju ljubav 73 epizoda

Luciana ponovno uhite zbog ubojstva Romána Chacóna. Lázaro se naljuti kad mu Marco kaže da će se oženiti Mirandom jer ona čeka njegovo dijete. Čuvši to, Abigail se rastuži. Začuđen, Nicolás upita Luciana zašto je bilo krvi u autu koji je prodao. Luciano zaniječe da je povezan s Románovim ubojstvom. Augustín kaže da sumnja da će oprostiti majci, iako mu je ona uvijek nudila svoju potporu i iako mu je pokazala da Miranda od njega radi budalu. Cielo kaže Juliánu da razgovor s odvjetnikom Alcalom nije dobro prošao. Odvjetnik Petroche priopći Almi da je Luciano uhićen zbog ubojstva Romána Chacóna koji je s njim sudjelovao u krađi u pakirnici.


Za tvoju ljubav 74 epizoda

Abigail i dalje pokušava osvojiti Marca, ali on je vidi samo kao prijateljicu. Vlasnici kuće u kojoj živi smeta što kasno dolazi i što se viđa sa starijim muškarcem. Marco se sve više približava Mirandi jer ne uspijeva zaboraviti Maríju del Cielo. Miranda i Julio urotili su se da se vjenčaju s Marcom i Cielo. Raquel telefonski razgovara s Abigail i ona joj kaže da izlazi s Marcom. Raquel smjesta kreće u México. Na zabavi na koju je otišla s Marcom Abigail se napije i odbije takva doći na vrata stanodavki. Marco je odvede u svoj stan kako bi je otrijeznio. Paz, Brisa i María del Cielo odluče na neko vrijeme otići u Ciudad de México. U nastojanju da uvjeri Cielo da je dobra osoba, Julián kaže Mirandi da je već unajmio stan za nju i njezinu obitelj i zamoli je da mu da novac za prvi mjesec stanarine.


Za tvoju ljubav 75 epizoda

Raquel prizna Abigail da joj je Marco pravi otac. Abigail ostane zatečena, pogotovo kad od majke čuje da su David i ona zapravo polubraća. Abigail je bijesna na majku i odlučuje ostati s Marcom u Méxicu. Raquel napokon odluči priznati i Davidu da je Marco Abigailin otac, a da ju je njegov pravi otac prevario i ostavio kad je on bio novorođenče. David se također jako naljuti na majku i ode živjeti s Augustínom. Za to vrijeme Miranda bjesni jer ne uspijeva pronaći Marca pa odluči popiti tablete koje će uzrokovati krvarenje kao da ima spontani pobačaj. Marco je pronađe u njezinu stanu u krvi i odvede je u bolnicu. I Miranda i dijete izvuku se neozlijeđeni, ali ona mora ostati u bolnici nekoliko dana.


Za tvoju ljubav 76 epizoda

Maríju del Cielo rastuži objava Marcovih i Mirandinih zaruka jer ga voli i ne može ga zaboraviti. Julián prepriča Mirandi kako je Cielo reagirala saznavši za njezino vjenčanje s Marcom pa joj Miranda odluči zadati posljednji udarac. Dođe u Cielin ured i priopći joj da je u četvrtome mjesecu trudnoće i da je zatrudnjela s Marcom dok je on još bio s Cielo u braku. Saznavši to, Cielo se razljuti i rastuži. Marco sređuje dokumente kako bi mogao dati Abigail svoje prezime i nagovori je da dođe živjeti s njima. Marifé teška srca odluči dati dijete na posvajanje i vratiti se kući. Carlota je zadovoljna jer ljudi tako neće ni saznati da je njezina kći rodila. Eliseo i dalje zahtijeva od žene da mu da rastavu, ali ona mu bijesno priprijeti da će se pokajati zbog svega što čini. Lucianu u zatvor stiže Renéovo pismo s porukom da je zadržao novac jer prilika čini lopova.


Za tvoju ljubav 77 epizoda

Mirandino dijete rođeno je sa srčanom manom i zato je moralo biti operirano odmah nakon rođenja. Miranda je uzrujana jer smatra da neće moći zadržati Marca ako dijete umre. S druge strane, on je jako zabrinut za djetetov život. Abigail i Lázaro pružaju mu veliku potporu. Marifé je došla kući i jako je potištena jer je dala dijete na posvajanje pa odbija izaći iz sobe. David je i dalje ljut na mamu, iako ona čini sve što je u njezinoj moći kako bi shvatio situaciju. Alma povjeri Nicolásu da ga je Luciano čitavo vrijeme potkradao, ali on ne vjeruje da je umiješan i u ubojstvo. Nicolás ne uspijeva preboljeti prekid sa Sonijom i osjeća se jako usamljeno.


Za tvoju ljubav 78 epizoda

María del Cielo jako je zabrinuta za Mirandino i Marcovo dijete. Doktorica Obregón savjetuje joj da se ne brine i da će dijete biti dobro jer je izvršena otvorena operacija srca. Cielo odluči posjetiti dijete na jedinici intenzivne skrbi i ondje sretne Marca. Posjet djetetu snažno je gane. Miranda je jako zabrinuta kad vidi svoje dijete u tom stanju pa ga ne želi posjećivati na intenzivnoj njezi. Marco objasni Abigail da je njezina majka jako voli i da se nada da će joj oprostiti. Nicolás pati jer su njegove kćeri postale samostalne i jer im nije potreban kao prije.


Za tvoju ljubav 79 epizoda

Cielo posjeti Mirandino dijete na jedinici intenzivne njege i sretne Marca. On se iznenadi shvativši da je Cielo trudna i upita je čije je dijete, ali ona mu ne želi reći. Luciano je bijesan na suca jer mu je dosudio 90 godina zatvora. Eliseo je jako ljut na Carlotu jer je čitavo vrijeme znala gdje je bila Marifé, a nije mu rekla. Marco sazna da je Cielo bila uz dijete dok je ono ležalo na intenzivnoj i da je bila jako brižna prema njemu. René kocka u Las Vegasu i izgubio je mnogo novca u kasinima. Marco je izbezumljen jer ne zna tko je otac Cielina djeteta.


Za tvoju ljubav 80 epizoda

Julián posjeti Mirandu i kaže joj da je Marco sreo Cielo i da sad zna da je trudna. Miranda poruči Juliánu da treba nekako natjerati Cielo na udaju. Marco pokušava saznati gdje Cielo živi. Cielo i Brisa sjednu na avion za Hermosillo kako bi posjetile Nicolása u bolnici. Marifé i dalje pokušava pronaći svoje dijete, ali ravnateljica Centra za socijalnu skrb kaže joj da je to nemoguće. Marifé počinje smišljati plan da ga pronađe. Brisa, Cielo i Julián dolaze u Hermosillo u posjetu Nicolásu, a Paz se iznenadi ugledavši Juliána Leyvu s njima. Cielo je jako tužna zbog očeva stanja, ali on joj kaže da se ne brine, da je on svoje proživio, a da bi se ona trebala čuvati, kako zbog sebe tako i zbog djeteta koje nosi. Eliseo spakira stvari, ode iz kuće i ostavi Carlotu.


Za tvoju ljubav 81 epizoda

Miranda priopći Marcu da se Cielo udaje za Juliána. Nicolás se uzruja saznavši da se njegova mama i dalje viđa s Leonciom. Roxana, ravnateljica prihvatilišta, kaže Marifé da ne može vratiti dijete, ali utješi je riječima da je u jako dobrim rukama. Miranda ne želi reći Marcu gdje će se Cielo i Julián oženiti, ali on joj odvrati da će sam saznati. Cielo i Julián se vjenčaju, ali Nicolás odbije ostati na primanju jer je njegova majka došla s Leonciom. Leoncio kaže da će otići, ali Paz ga spriječi. Lázaro želi da se Alejandra podvrgne sistematskom pregledu, ali ona odbije i kaže mu da je savršeno zdrava. Nicolás pozove Soniju na svadbu i zamoli je da preda ostavku u Faustovoj krčmi. Ponudi joj posao u pakirnici, a ona se razveseli. Miranda preklinje Marca da ne napušta nju i dijete zbog potrage za Cielo. Marco joj odvrati da mora saznati čije je dijete koje Cielo nosi.


Za tvoju ljubav 82 epizoda

Marco optuži Cielo da ga je varala sa Sergiom, ali nakon toga razjasne što se dogodilo, jedno drugomu priznaju ljubav, poljube se i izglade nesuglasice. Cielo prizna Marcu da je djevojčica koju nosi njegova, a Marco joj objasni da je i Abigail njegova kći. Oboje se odluče rastati kako bi se mogli ponovno vjenčati. Pablo povjeri prijatelju da mu se sviđa Brisa. Miranda i Julián odluče da neće dati rastavu Cielo i Marcu. Julián zatekne Marca i Cielo kako se ljube u uredu i razbjesni se te zatraži od Cielo da pričeka svoju i Marcovu rastavu.


Za tvoju ljubav 83 epizoda

María del Cielo i Marco ponovno se viđaju i počinju shvaćati koliko se vole, ali Miranda čini sve što može da njezino dijete ostane bolesno kako bi zadržala Marca koji se na neki način osjeća krivim za njegovu bolest. María del Cielo odluči da se ne bi trebali viđati jer ga njegov sin treba. Marco se usprotivi jer i Cielo nosi njegovo dijete, ali ona mu odvrati da je djevojčica zdrava i da će je moći viđati kad god poželi. Julián upozori Mirandu da je opasno stalno držati dijete bolesnim, a ona mu odvrati da bi trebao odvesti Cielo iz grada. René je u Las Vegasu prokockao sav novac, ima velik dug i nitko mu ne želi odobriti pozajmicu za igru. Naposljetku uspijeva nagovoriti upravitelja hotela da mu dopusti povratak u Meksiko kako bi nabavio novac i vratio dug. Stigavši u Meksiko, posjeti Mirandu i shvati da je dobila dijete, ali Miranda ga uvjeri da je Marcovo.


Za tvoju ljubav 84 epizoda

Marifé je uspjela pronaći ljude koji su posvojili njezina sina i pokušava ih nagovoriti da joj ga vrate, ali oni joj zaprijete da će zvati policiju ako ih ne ostavi na miru. Eliseo izbiva iz kuće već više od mjesec dana, a Carlota mu zaprijeti da će proširiti glasine koje će uništiti njegov ugled. Jesúsu kaže da njegov otac ima ljubavnicu i dijete se jako razočara. Nicolás zamoli Soniju da mu se vrati i iznova joj daruje zaručnički prsten. Lázaro uspijeva odvesti Alejandru na pretrage u bolnicu i saznaje da ima inoperabilan tumor i da joj nije ostalo mnogo vremena. Miranda odluči osobno posjetiti Cielo i zamoliti je da napusti Ciudad de México.


Za tvoju ljubav 85 epizoda

Miranda uspijeva nagovoriti Renéa da ubije Cielo. Iako on isprva odbije njezin prijedlog, na kraju ipak pristane, ali za triput veći iznos od onoga koji je prvotno predložila. Marco se ne može držati podalje od Cielo i posjeti je odmah nakon povratka iz San Carlosa. Ona mu objasni da će se preseliti u San Carlos iako ga obožava. Julián ih kroz prozor vidi kako se opraštaju, a ona je poslije u stanu hladna i suzdržana prema njemu. Cielo kaže Juliánu da se želi ići osobno oprostiti od svog šefa. Čuvši da odlazi, on joj predloži da vode njegov hotel u San Carlosu, iako je Julián prvotno odbio tu mogućnost. Njoj se ta ideja sviđa, ali Julián je uvjerava da neće imati vremena za to jer će biti jako zauzeti pakirnicom.


Za tvoju ljubav 86 epizoda

Paz odluči ostati u Ciudad de Méxicu s Brisom koja se viđa s neobičnim glazbenikom, što Paz nikako ne odobrava. Osim toga, napokon se pristaje udati za Leoncija. Za to vrijeme Marifé povjeri Davidu da se njihovi roditelji sviđaju jedno drugome. On to dobro primi i obeća mami da neće dopustiti Carloti da je olajava. Uputi se u Carlotinu kuću kako bi je upozorio da ne smije ružno govoriti o njegovoj majci, ali Carlota mu se naruga. Abigail također podupire Raquel. Jesús se često sukobljava sa svojim vršnjacima koji ismijavaju njegove roditelje i rugaju im se, a Carlota mu nastavlja trovati um ružnim pričama o njegovu ocu.


Za tvoju ljubav 87 epizoda

Julián prijavi Marca pa ga policija uhiti u bolnici. Cielo rađa njihovu kćer. Joe i njegov tjelohranitelj žele novac koji im René duguje. On im nakon prijetnji obeća brzo vratiti novac. Julián je bijesan jer je Marco uspio izbjeći policiju, a u Marcovu obranu staje i Lázaro. Cielo napokon donese svoju djevojčicu na svijet, a Nicolás priopći Brisi da su on i Sonia obnovili svoju vezu. Brisa se razveseli. Marco dobiva poziv u postaju, ali ga policijski službenik oslobodi Juliánovih optužbi. Julián je bijesan jer je cijela obitelj presretna i svi dolaze posjetiti Cielo i bebu u bolnicu. Marco priopći Mirandi da neće napustiti Cielo i ona pobjesni. Julián zamoli Cielo da mu oprosti, a ona se zbuni.


Za tvoju ljubav 88 epizoda

Pablo je zainteresiran za Brisu i mijenja svoj imidž kako bi joj ugodio. Marifé uspijeva oteti svoje dijete Jimeni, ženi koja ga je posvojila, i ona je šokirana. Lázaro preklinje suca Pereyru za dopuštenje da Alejandra provede posljednje dane života izvan zatvora. Cielo priopći Juliánu da se želi rastati od njega i da se neće vratiti u njihovu kuću jer ne želi oduzeti kćeri priliku da raste uz oca. Policija traži Marifé i dijete koje je otela. Alejandra dolazi u Lázarovu kuću provesti ondje svoje posljednje dane. René traži još novca od Mirande. Ona mu ga odbija dati pa joj René zaprijeti da će reći Marcu kako dijete nije njegovo. Marco čuje njihov razgovor i zaprepasti se.


Za tvoju ljubav 89 epizoda

Julián ponudi Marcu Cielo u zamjenu za dionice i oni se potuku. Zbog Carlotina spletkarenja, Eliseo je pozvan na saslušanje. David poljubi Marifé. Oni su se zaljubili, a njoj vrate dijete. Marco priopći Cielo što Julián traži od njega. Cielo se ne slaže s tim, ali Marco je odlučio, a osim toga želi i zadržati Mirandino dijete. Marco se povjeri Lázaru, a on ponudi novac Juliánu i on pristane. Cielo ne može prijaviti Juliána jer nema dokaze. Pablo zaprosi Brisu pjesmom u baru punom ljudi, a ona pristane. Pronađen je Alejandrin stric. Nakon što prizna krivnju za zločine, sudac oslobodi Alejandru i Lázara. Miranda nagovara Juliána da ne da rastavu Cielo i on pristane.


Za tvoju ljubav 90 epizoda

DNK-analiza potvrđuje da Marco nije otac Mirandina djeteta pa on može poništiti njihov brak. Miranda je šokirana. Jesús je i dalje na maminoj strani i ne vjeruje Mariféinim uvjeravanjima. Joe i dalje progoni Renéa da vrati dug Caselliju. Lázaro i Alejandra odlaze na ples sa Cielo i Marcom kako bi proslavili. Alejandra ima problema s vidom. Julián dobije novac i potpiše rastavu. Julián kaže Mirandi za dogovor s Lázarom i ona se šokira. Lázaro shvati da je Alejandra slijepa, a ona odmah potom umre u njegovu naručju.
 kraj serije
(sapunice.net)
Noviji Stariji