Serija : Znaj da te volim epizode

DE QUE TE QUIERO, TE QUIERO
Znaj da te volim 86 epizoda
Alonso i Irene se poljube. Gino kaže Carmen da Eleazar osjeća nešto prema njoj, ona to potvrdi, ali kaže da nikada nisu bili u vezi. G. Vicente se iznenadi kada vidi Diega (misleći da je to Rodrigo). Lupita kaže Eleazaru da učini nešto kako bi se njezina mama udala za Gina. Eleazar pita Carmen ima li nešto s Ginom, ali ona mu ne želi polagati račune , jer ona njega nikad ne pita što radi s Kimberly. Irene se vrati Alonsu, a on je pita tko ju je zvao. Ona odvrati da je to bio Tadeo. Irma se žali Rodrigu na Hildu. Rodrigo kaže Irene da je odveo brata blizanca kući. Kaže da će mu ondje biti bolje i da je siguran da će se probuditi iz kome. Karina predloži da ucjenjuju Alonsa tobožnjom noći koju je proveo s njom. Irma sazna od Lale da je Diego dobar, a da je Rodrigo negativac.


Znaj da te volim 87 epizoda
Rodrigo kaže g. Vicenteu da Hilda ne poštuje Diega, da ju je Irma zatekla kako golica njegovog brata, da ga zove zombi. G. Vicente se naljuti i obeća da će je prekoriti. Eleazar sluša razgovor Gina i Carmen i odluči otići i ne reći joj da je voli. G. Vicente kori Hildu jer ne poštuje njegova unuka, prijeti joj otkazom. Vicente kaže Rodrigu i Irene da je dr. Ocampo rekao da nije dobro da Rodrigo (Diego) bude kod kuće jer ako se dogodi hitni slučaj, neće na vrijeme doći u bolnicu i mogao bi umrijeti. Alonso kaže g. Vicenteu da će zatražiti Rodrigov karton i da će ponoviti laboratorijske pretrage. Rodrigo tvrdi da su mu već napravile mnoge pretrage i da ne želi da njegovog brata tretiraju kao pokusnog kunića. Alonso ispriča Albertu da mu Karina ne da mira, da je pijan otišao k njoj te da ona tvrdi da su vodili ljubav. Sada mu prijeti da će to reći Irene. Rodrigo pokuša zavesti Nataliju...


Znaj da te volim 88 epizoda
Alonso se boji reći Irene što se dogodilo s Karinom. Rodrigo moli Nataliju da odu nekamo i da učine ono što oboje žele. Natalia to odbija, a on joj pokušava natovariti krivnju. Alberto kaže Brigitte da ako sazna da je Irene doznala od nje što je Karina učinila Alonsu, da će imati problema. Irene šije Natalijinu vjenčanicu, želi je iznenaditi. Alonso odlazi reći Karini da neće više trpjeti njezine ucjene. Naguravaju se oko Karininog mobitela i ona padne i ostane bez svijesti. Alonso je pokuša reanimirati. Brigitte odjene Natalijinu vjenčanicu i prošeće pred Rodrigom. Dolazi Carmen i iznenađeno je gleda. Irene kaže Rodrigu da zna da Brigitte ima druge namjere s njim, ali da ona zna da on voli Nataliju i da je sigurna da neće pasti na Brigitte. Carmen moli Rodriga da poštuje njezin dom. On joj se ispriča. Carmen odgovori da moraju promisliti i uskoro se vjenčati.

 
Znaj da te volim 89 epizoda
Carmen kaže Irene da ne razumije zašto je Brigitte tako zavidna. Irene predlaže da ništa ne govore Nataliji i obeća da će ona popričati s Brigitte. Carmen neutješno ispriča ocu Juanchu o tome kakvu joj je neugodu priredila Brigitte. Kaže da će pokušati razgovarati s njom, ali da ne vjeruje da će moći nešto postići. Brigitte kaže Nataliji da odlazi od kuće jer ju je mama opako izgrdila jer je pokazala Natalijinu vjenčanicu Diegu (Rodrigu). Natalia odgovori da ih mama sve jednako voli i da će joj biti teško. Brigitte kaže Rodrigu da je otišla od kuće i da ide Albertu. Natalia kaže Irene da se Brigitte naljutila na nju i mamu i da je otišla od kuće, ali moli Irene da joj ne da otkaz. Irene obeća da neće, ali kaže Nataliji da joj ne padne napamet moliti sestru da se vrati. Karina šalje poruku Irene u kojoj tvrdi da su Alonso i ona ljubavnici. Alberto prosi Brigitte, ali ona odbija. Alonso kaže Nataliji što se dogodilo s Karinom. Ispriča joj kako ga ona ucjenjuje i prijeti mu da će sve reći Irene...


Znaj da te volim 90 epizoda
Dr. I bántildeez kaže Irene da nikada više neće moći imati djecu. Ona mu kaže da je izgubila kćer, a sada ne može roditi. Pijani Alberto kaže Rodrigu da Brigitte nije pristala na brak. Natalia kaže mami da je Alberto dao Brigitte zaručnički prsten. Alberto kaže Rodrigu da mu je Brigitte slomila srce kao Natalia njemu. Irene odlazi Alonsu da mu kaže da neće moći imati djece, a on joj se ispriča zbog nevjere. Irene mu kaže da joj je Karina sve rekla, ali ona joj nije povjerovala. Rodrigo vozi pijanog Alberta kući. Natalia kaže Diegu (Rodrigu) da joj se ne sviđa njegovo ponašanje prema Brigitte. Rodrigo odgovori da će biti jedna velika obitelj. Alonso moli Irene da mu oprosti, a ona odgovori da je izgubila svaku nadu i da neće imati djece. Brigitte kaže Karini da su Irene i Alonso prekinuli. Gino pjeva Carmen serenadu pod prozorom, ali pjeva joj je i Eleazar. Irene ulazi u bar kako bi nešto popila, i neki neznanac joj priđe.


Znaj da te volim 91 epizoda
Irene odlazi u bar. Brigitte kaže Albertu da joj prijateljica odlazi u Barcelonu i da će joj ostaviti svoj stan. Tadeo izvodi Irene iz bara i ona se budi u njegovom stanu. Povjeri mu se da je pogriješila jer ju je Alonso prevario s Karinom. Alonso kaže Albertu da ga je Irene ostavila, a Alberto mu odvrati da joj je prije trebao reći za Karinu. Alonso kaže da je i htio, ali da je slutio da će ga ona ostaviti. Alonso namjerava otići u México. Alberto mu kaže da bi to bio bijeg. Ujedno mu kaže da se Diego ponaša kao da je Rodrigo. Lala se uplaši kada se Diego probudi i zazove Nataliju. Irma je smiruje i kaže da se to često događa bolesnicima koji su u komi. Irma kaže Rodrigu da je Tiburcio rekao da u komi ne leži Rodrigo nego Diego. Irene kaže Nataliji da je ostavila Alonsa zbog nevjere. Rodrigo pita djeda zašto mu nije rekao da je Irene imala kćer s Tadeom. G. Vicente upozori Tiburcija da nikome ne kaže što se dogodilo s Ireneinom kćeri jer bi mogao poslije zažaliti.


Znaj da te volim 92 epizoda
Otac Juancho pita Carmen osjeća li nešto prema Ginu. Ona odvrati da je dobar otac i da je Paolo sretan s njim. Kaže mu i da s Eleazarom nije imala ništa konkretno i da ne zna što bi više mislila. Tiburcio kaže da mora očistiti svoju savjest. Brigitte kaže Rodrigu da ga ne želi ni s kime dijeliti. On joj jasno kaže da se ne misli mijenjati. Tiburcio ide ocu Juanchu i onesvijesti se. Mara se uplaši. Irene kaže Rodrigu da je ostavila Alonsa zbog nevjere. On joj kaže da ju je upozoravao na to i pita je hoće li sad živjeti s ocem svoje kćeri. Irene ga pita otkud zna za tu kćer. Hilda kaže g. Vicenteu da je Tiburcio rekao da želi očistiti dušu i da će možda nekome odati tajnu koju čuva. Irene predbaci g. Vicenteu jer je govorio o njezinoj kćeri. On joj odvrati da je Diegu rekao tek nekoliko sitnica, ali upozorio ga je da to dalje nikome ne prenosi. Mara javi Nataliji da je Tiburcio u Hitnoj. G. Vicente odlazi k njemu i traži da mu Tiburcio kaže što je rekao ocu Juanchu. Tiburcio kaže da nije ništa rekao, ali da su razgovarali o Tuxpanu i da je otac Juancho shvatio da je Natalia djevojčica koja je osvanula u jaslicama u Tuxpanu i da je to Ireneina kći.


Znaj da te volim 93 epizoda
Otac Juancho čeka da mu Tiburcio dopusti da kaže Irene i Nataliji da su majka i kći. Irene kaže Tadeu da je čula svoga oca kako je zabranio Tiburciju da spominje smrt njezine kćeri. Tadeo kaže da je jasno da je Tiburcio pomagač njezina oca. Irene kaže da je čudno da je tata odmah odjurio u Hitnu nakon vijesti da je Tiburcio ondje završio. Otac Juancho pita Nataliju kakav joj je odnos s g. Vicenteom, a ona kaže da je dobar jer će se uskoro preseliti k njima. Kad je upita za odnos s Irene, Natalia odgovori da su prijateljice i da ih veže posebna ljubav, ali da je mama zbog toga ljubomorna. Alonso kaže g. Vicenteu da bi bilo dobro da naprave pretrage Rodrigu (Diegu). G. Vicente pristane, ali želi da to obave kada Diego i Natalia odu na medeni mjesec. Alonsu zasmeta kada vidi Irene i Tadea zajedno. Tadeo mu kaže da Irene nije kod njega zbog tuge, a Irene nadoda da je uz Tadea sigurna. Alonso joj odvrati da je Tadeo ne voli, a Tadeo mu odbrusi da je on barem Irene bolja opcija. Alonso ga želi udariti, ali Tadeo ga upozori da će tada izgubiti i ono malo Ireneina poštovanja. Natalia kaže Rodrigu da želi biti manekenka u Eskendi. On se tome protivi i želi da bude samo njegova. Ona mu odvrati da će se vjenčati kako bi bili sretni zajedno, a ne kako bi ona bila njegova robinja.


Znaj da te volim 94 epizoda
Carmen kaže Nataliji da se raduje što će biti Eskendino zaštitno lice. Natalia kaže da je Diego nekada divan, a nekad grub. Carmen kaže Nataliji da ju je otac Juancho pitao što bi učinila kad bi se pojavila Natalijina biološka majka. Natalia kaže da bi je mrzila i da ima samu jednu mamu: Carmen. Otac Juancho kaže Paolu da će reći Marinoj mami da mu pomogne sa siročadi kako bi se Paolo i Mara mogli vidjeti. G. Vicente kaže Irmi da je odobrio da Alonso obavi pretrage Rodrigu i da će sve to odraditi dok su Natalia i Diego na medenom mjesecu. Irene smeta Tadeovo druženje s Amandom, a on joj kaže da je ljubomorna i da bi bilo bolje da prizna da osjeća nešto prema njemu. Ona mu odvrati da je nedavno izašla iz jedne veze i da joj je prerano uskakati u drugu. Marina mama dolazi ranije, a Paolo se mora sakriti. Rosario kaže da joj se sviđa što se župa bavi siročadi. Eleazar mora biti konobar u talijanskom restoranu jer je izgubio okladu, a mora i odnijeti tortu u kojoj je zaručnički prsten na stol za kojim sjede Gino i Carmen. Eleazar je na mukama.


Znaj da te volim 95 epizoda
Tadeo zamoli Irene da pristane biti s njim u vezi. Ona tvrdi da još nije spremna. Tadeo pristane čekati. Irma kaže Rodrigu da je Alonso nagovorio djeda da Diega opet podvrgnu pretragama. Brigitte ne podnosi Alberta, ali kaže mu da ga voli. Rodrigo razmišlja o tome da ubije Diega. Irma odbija sudjelovati u tome i kaže da je otkrila da je Diego divan, posve drukčiji od Rodriga. Rodrigo kaže da je ionako već mrtav i da bi bilo bolje da odmah umre. Lupita moli Eleazara da učini nešto kako se njezina mama ne bi udala za Gina. Eleazar kaže da ne može ništa učiniti. Natalia kaže Lupiti da su Eleazar i mama samo prijatelji. Lupita kaže da jedino njega želi za tatu i da je sigurna da se mama i Eleazar vole i da nisu samo prijatelji. Lupita pita Eleazara je li imao nešto sa nesrećom koja je spriječila Gina da mami dâ zaručnički prsten. Eleazar kaže da nema ništa s time, ali da mu je drago što se nisu zaručili. Alonso i Eleazar razgovaraju i Eleazar mu predlaže da bude s Karinom sad kad više nije s Irene. Alonso kaže da nije tako lud i da je Karina kriva za propast njegove veze s Irene. Diego je pod tabletama i pita se zašto nikada nije Nataliji rekao za brata blizanca. Irma sve to sluša.


Znaj da te volim 96 epizoda
Gino predbaci Eleazaru jer je omeo njegovu večeru s Carmen. Irma kaže g. Vicenteu da odlazi jer joj je teta teško bolesna. Otac Juancho kaže Tiburciju da mora Irene i Nataliji reći istinu. Rosario brani Mari da se druži s Angelom i pljusne je. Otac Juancho je zaustavi i kaže joj da neće dopustiti da joj čini nažao. Otac Juancho obeća Mari da je nikada neće ostaviti samu i da će njezina mama morati shvatiti da Mara ima svoja prava. Gino zaprosi Carmen i ona pristane na brak. Irene kaže tati da je ostavila Alonsa i da sada živi s Tadeom. G. Vicente srdito pita zašto se nije vratila kući i zašto živi s muškarcem koji ju je napustio kad je ostala trudna. Tadeo kaže g. Vicenteu da se nije vratila kući jer je on Irene loš otac i pojasni mu da nikada nije napustio trudnu Irene. Gino kaže Paolu da je mama pristala na brak s njime i da će nakon vjenčanja svi otputovati na Siciliju. G. Vicente kaže Irene da umjesto da se propila, trebala se udati i roditi djecu. Irene mu kaže da je ostala neplodna nakon porođaja, da je dijete umrlo i da ne zna gdje mu je grob. Tiburcio kaže Irene da je njezina kći živa. G. Vicente kaže Irene da mu je nedavno Tiburcio priznao da je njezina kći živa i da ju je ostavio u sirotištu. Irene kaže g. Vicenteu da će platiti za sva zla koja je počinio!


Znaj da te volim 97 epizoda

Eleazar dozna da se Carmen udaje za Gina i rastuži se. Irene i Tadeo odluče potražiti svoju kćer u Poza Rici. Rodrigo kaže djedu da zna za njegovu prepirku s Irene. Rodrigo kaže Irmi da je siguran da djed zna tko je i gdje je njegova unuka. Ne želi s njom dijeliti djedov imetak. Irma ga pita bi li je bio spreman ubiti. Otac Juancho odlazi s Marom k njezinoj majci na razgovor, ali pred kućom ugledaju sve Marine stvari u vreći za smeće. Rosario ne želi razgovarati s ocem Juanchom. Eleazar se zaruči s Kimberly pred svima. Luz se rastuži, a Lupita brizne u plač. Carmen ih gleda tužnim pogledom. Rodrigo se iznenadi kada ugleda drugu medicinsku sestru i pita gdje je Irma. Hilda mu odgovori da je otišla u posjet bolesnoj teti. Irene i Tadeo dolaze u sirotište u Poza Rici. Kažu im da imaju evidentiranu samo jednu djevojčicu u vrijeme kad je Irene rodila. Irene kaže Tadeu da je to sigurno njihova kći.


Znaj da te volim 98 epizoda

Ravnateljica sirotišta moli Irene i Tadea da joj donesu sudski nalog kako bi im dala potrebne informacije. Nažalost, u požaru su izgorjeli svi dokumenti i ravnateljica ne zna koja je obitelj posvojila njihovu kćer. Liječnik kaže g. Vicenteu da Tiburcio neće više moći govoriti. Vicente smatra da je tako i najbolje. Tadeo obeća Irene da će posvetiti cijeli svoj život da pronađe kćer. Otac Juancho moli Paola da pomogne Mari da završi školovanje. Carmen kaže Eleazaru da ne želi da bude suvlasnik njezine gostionice. Tadeo zaprosi Irene i kaže joj da samo treba njezino društvo. Ona pristane na brak. Alonso nazove Irene, kaže joj da zna za njezinu kćer i ponudi joj pomoć. Irene mu zahvali, ali odbije ga. Irma se budi u Brigittinu stanu vezana. Rodrigo je prisili da mu kaže kakvu injekciju daje Diegu. Ona to odbija reći, a on zaprijeti da će joj dati injekciju s otrovom. Irma ga moli da joj da novu priliku. Rodrigo uzima novac koji joj je dao i kaže da si sama potraži krov nad glavom. Rosario kaže ocu Gervasiju da je njezina kći otišla od kuće i da sada živi kod oca Juancha.


Znaj da te volim 99 epizoda

Brigitte se jako naljuti na Rodriga kada dozna da je odveo Irmu u njezin stan. Rodrigo cinično kaže da on plaća taj stan i da ona može otići kad poželi. Ona mu prijeti da će sve reći Nataliji, no Rodrigo se ne da zaplašiti. Irene moli Tiburcija da joj kaže u kojem je sirotištu ostavio njezinu kćer ili tko su njezini posvojitelji. No, Tiburcio ne može govoriti, samo ispušta nekakve glasove. Irene odluči da će se udati za Tadea i zamoli Nataliju i Rodriga da im budu kumovi. Njih dvoje znaju da ona u duši još voli Alonsa, no pristanu. Natalia kaže Alonsu da se Irene udaje i daje mu adresu i vrijeme vjenčanja. Natalia pokušava odvratiti Irene od udaje, ali Irene se ne obazire. Natalia pokušava odgoditi vjenčanje što duže može, pa čak odglumi nesvjesticu. Alejandro dolazi g. Vicenteu i kaže mu da ga je Tadeo angažirao da pronađe njihovu kćer. Alejandro želi postaviti neka pitanja g. Vicenteu, a on mu ponudi trostruko više nego Tadeo kako bi njemu prvome rekao sve što dozna tijekom istrage. Alonso stiže na vjenčanje prekasno...


Znaj da te volim 100 epizoda

Tadeu je žao što ga Natalia ne prihvaća, no Irene mu kaže neka se ne obazire na to. Tijekom fotografiranja Rodrigo je zadivljen Natalijom. Brigitte želi da samo nju gleda, a Rodrigo joj se smije. Otac Juancho kaže Mari da je njezina mama rekla biskupu da sumnja da su u vezi. Mari je jako žao zbog svega što mu je učinila njezina mama i kaže ocu Juanchu da joj je Paolov tata ponudio posao te da će sada moći unajmiti stan. Alonso kaže Eleazaru da se Irene udala za Tadea. Eleazar odgovori da je napravio pogrešku i zaprosio Kimberly kako bi zaboravio Carmen. Natalia se ispriča Tadeu i Irene jer je pozvala Alonsa na njihovo vjenčanje. Tadeo je pozove na večeru s njima i tako joj pruža priliku da ga upozna. Marcelo kaže Nataliji da je izvrsna manekenka i da bi se trebala time baviti. Irene i Natalia posjete Tiburcija. On se jako uznemiri. Medicinska sestra im kaže da bi bilo najbolje da napuste sobu.


Znaj da te volim 101 epizoda

G. Vicente prigovara Tadeu što se oženio s Irene njemu iza leđa. Tadeo mu odvrati da se ne bi trebao toliko uvrijediti jer je silno činio nažao svojoj kćeri. G. Vicente mu kaže da nikada neće biti dio njegove obitelji. Tadeo odgovori da nikada nije mario za njegovo prezime i ugled. Vicente ga zamoli da ode. Carmen kaže Ginu da mu ništa ne vjeruje i da bi je zaboljelo ako joj nešto krije. Upozori ga da mu to nikad ne bi oprostila. Otac Omar smijeni oca Juancha zbog Rosarijinih pritužaba. On i Mara odlaze potražiti smještaj. Tiburcio uspije nekako napisati da je Natalija Irenina kći, ali Hilda mu ne vjeruje i ne želi nikome to prenijeti. Angela ponudi Mari smještaj. Otac Juancho kaže Rodrigu i Nataliji da ih neće moći vjenčati jer je suspendiran. Natalia mu kaže da je uvijek sanjala da ih on vjenča. Rodrigo ne želi da se vjenčanje otkaže. Rodrigo nalazi papir na kojem je Tiburcio izjavio da je Natalia Irenina kći. Pita Hildu je li joj Tiburcio izdiktirao tu poruku, a ona to potvrdi, ali kaže da je Tiburcio lud.


Znaj da te volim 102 epizoda
Irene kaže Tadeu da joj je žao što ga je njezin tata napao. Kaže mu i da je Tiburcio napustio bolnicu i da je poludio kad je ugledao nju i Nataliju. Rodrigo predlaže Hildi da šuti o Tiburciovoj poruci. Rodrigo joj kaže da će sve istražiti i da će nekako sve reći Irene, a da nitko ne bude povrijeđen. Brigitte nađe Diegovu i Rodrigovu sliku i zamoli Rodriga da joj sve pojasni. On joj odgovori da je to fotomontaža i pita je zašto je došla. Ona odvrati da se došla oprostiti od njega. Rodrigo joj objasni da je Irma djedova medicinska sestra i zamoli je da napusti njegovu sobu. Rodrigo i Natalia se vjenčaju. Diego otvara oči, a Irma mu kaže da se njegov brat ženi s Natalijom, da ga je pobijedio, te mu ponovno ubrizga injekciju kojom ga vrati u komu.


Znaj da te volim 103 epizoda
Uzvanici čestitaju netom vjenčanom paru. Rodrigo kaže da je Natalia njegova premija. Vicente kaže Alonsu da mu je sumnjiva injekcija koju daju Rodrigu. Pita ga za što je, a Alonso se iznenadi i odgovori da u Rodrigovom kartonu ne piše da mu daju injekcije. G. Vicente pita Irmu kakvu injekciju daje Rodrigu, a ona odvrati da je to za opuštanje mišića. Alonso je zamoli da mu da popis lijekova koje daje Rodrigu i u kojim dozama. Irma kaže da će mu popis dati tek sutradan. Alonso kaže da mu je taj popis jako važan. Brigitte kaže Albertu da je vidjela sliku na kojoj su Diego i njegov brat blizanac. Alberto joj potvrdi da Diego ima brata blizanca. Rodrigo vodi Nataliju u sobu u kojoj je Diego i kaže joj da je to njegov brat blizanac, da su ga u Tuxpanu udarili i da je otada u komi. Kaže joj da je to bilo kad je pobijedila na izboru ljepote. Natalia ga upita zašto je dosad šutio, a Rodrigo odvrati da mu je teško govoriti o bratu i zakune se da će naći krivce. Natalia shvati da ju je tada Rodrigo pokušao silovati, a ne Diego.


Znaj da te volim 104 epizoda
Rodrigo želi voditi ljubav s Natalijom, no učini mu se da pred sobom vidi Diega i preplaši se. Kaže Nataliji da mu smeta njezina hladnoća i ode. Brigitte pita Rodriga zašto joj nije rekao za brata blizanca. Pita ga i zašto prvu bračnu noć nije s Natalijom, nego je s njom. Rodrigo odlazi i kaže joj da je ne može smisliti. Natalia kaže ocu Juanchu da Diego ima brata blizanca i da ju je taj brat pokušao silovati, da je Andrés udario Rodriga i da je zato Rodrigo sada u komi. Župljani odlaze biskupu i traže da vrate oca Juancha u župu. Mara potvrdi da je njezina mama izmislila sve one ružne priče o ocu Juanchu. Biskup obeća da će se otac Juancho vratiti u župu. Lupita kaže Eleazaru da je čula kad je Gino rekao njezinoj mami da će se odseliti u Kanadu i moli ga da to spriječi. Rodrigo predbaci Nataliji što odlazi, a da ga o tome nije obavijestila. Ona mu odvrati da je on otišao i nije se vratio u krevet, a Rodrigo odgovori da je bio s pravom ženom te da mu nema pravo ništa predbacivati. Natalia misli da je najbolje da se rastanu.


Znaj da te volim 105 epizoda
Kimberly dovodi prijateljice Alonsu, a stiže i Karina. Rodrigo kaže Irene da Natalia zna za njegovog brata blizanca i da se uplašila. Irene odgovori da joj je odmah trebao reći istinu. Natalia pita Irene zašto joj nije rekla za Diegovog brata blizanca, a Irene odgovori da ju je Diego zamolio da šuti. Natalia kaže da u posljednje vrijeme ima osjećaj da je Diego zapravo Rodrigo, a Irene potvrdi kako i sama ima takav osjećaj. Tadeo zamoli dr. Riestru da mu pomogne da poživi dok ne pronađe kćer. Natalia kaže Alonsu da je vrlo zbunjena otkad je doznala za Diegovog brata blizanca. Kaže da je Rodrigo zamijenio Diega u Tuxpanu i da joj se čini da su i sada zamijenili uloge. Alonso je pita što joj je Diego učinio kad se tako boji i Natalia mu sve ispriča. Kaže da se Diego drastično promijenio otkad se vratio s putovanja u Monterrey.


Znaj da te volim 106 epizoda
Natalia osjeća da Diego nije onaj stari otkad se vratio iz Monterreya. Rodrigo, koji glumi Diega, kaže Irene da je Natalia poremećena. Irene ga moli da ima razumijevanja za nju ako je voli. Lupita autobusom odlazi u Pueblu. Ostavlja poruku majci da će se vratiti za dva dana. Lupita stiže u Pueblu u potrazi za Lucrecijom kako bi je zamolila da ne dođe na Carmenino i Ginovo vjenčanje. Alonso i Irene razgovaraju o “Diegovoj” promjeni. Alonso nazove kuću Cáceresa i traži da mu donesu “Rodrigov” uzorak krvi. Tadeo je napet jer su Irene i Natalia otišle u Alonsovu ordinaciju. “Diego” pokušava voditi ljubav s Natalijom protiv njezine volje. Ona ne želi biti s njim i pobjegne. Lupita kaže Eleazaru da je Gino imao problema s policijom, pa Eleazar zatraži da Morales dozna sve što može o Ginu. Natalia dolazi Tadeovoj i Ireninoj kući i traži pomoć.


Znaj da te volim 107 epizoda
Rodrigo dolazi k Brigitte i kaže joj da ga je Natalia odbila. Natalia dolazi k Tadeu i moli ga da joj pomogne. Lupita je uznemirena zbog Carmen, a Gino želi doznati zašto je otišla, a da nije nikome rekla kamo ide. Natalia ispriča Alonsu što joj se dogodilo i kaže mu da se boji Diega. Alonso i Irene misle da Diego možda pati od bipolarnog poremećaja. Natalia upita kakav je Rodrigo kao osoba, a Irene odgovori da je impulzivan. Alonso primjećuje da uzorak krvi koji mu je Irma dala nije Rodrigov. Telefonira Cáceresima i traži da se nasamo sastane s Rodrigom kako bi mu sam uzeo uzorak krvi. Brigitte i Rodrigo provedu noć zajedno. On je ostavlja u blizini Caprica. Karina ih vidi i misli da je ono Diego. Predbacuje Brigitte da je iznevjerila sestru. Vicente predbacuje Diegu što mu nije rekao da su on i Natalia proveli noć izvan kuće. Diego primjećuje da ni Natalia nije provela noć kod kuće i odluči je potražiti u Carmeninom stanu. No, Carmen kaže da ne zna gdje je Natalia.


Znaj da te volim 108 epizoda
Natalia dolazi u Carmenin stan i zamoli Diega da odu nekamo kako bi mogli razgovarati. Odlaze u njegov automobil. Diego je uzrujan i moli je da ga ne zove “Diego”. G. Vicente kaže Irmi da je Alonso otišao k Rodrigu. Ona shvati da je Alonso uzeo Rodrigu uzorke krvi i da će ih uskoro raskrinkati, te se odluči na bijeg. Alonso dolazi Cáceresima i moli Lalu da mu pomogne kako bi mogao razgovarati s Rodrigom. Ona oklijeva, ali on je zamoli da mu vjeruje. G. Vicente ulazi u Diegov ured i njih dvojica razgovaraju o tome kako će platiti Alonsu njegove posjete Rodrigu. Diego je iznenađen i ne zna o kakvim posjetima djed govori. Vicente mu kaže da je Alonso uzeo uzorke krvi za pretrage. “Diego” je bijesan. Zove Irmu i sazna da je pobjegla. Alonso moli Irene da dođe k njemu i govori joj neka povede Nataliju jer ovo što će učiniti ima veze s Diegom. Lala kaže Rodrigu da je Alonso odvezao njegova brata i da je Irma nestala. On poludi i traži da Alonso sazna gdje je njegov brat…


Znaj da te volim 109 epizoda
Rodrigo je bijesan i namjerno automobilom udari u stablo. Alonso kaže Nataliji i Irene da moraju Diega odvesti u bolnicu, ali i da moraju sve reći policiji. Lucrecia šalje Lou Chonga da potraži Lupitu, ali moli ga da joj ništa ne govori jer je Conchetina već na putu u México kako bi spriječila vjenčanje. Carmen traži Nataliju u Cáceresovoj obiteljskoj kući. No, Natalia nije ondje. Ona dozna sve o Rodrigu, Diegovu bratu blizancu. Rodrigo se počinje prisjećati raznih događaja: da je živio s Diegom, Irmom i Natalijom. Irene i Natalia traže Eleazara kako bi mu rekle za Diega. Carmen nazove Eleazara da ga pita što se događa. G. Vicente traži Rodriga u bolnici i misli da je to Diego, te sazna da je Alonso odvezao njegova unuka. Vicente zahtijeva da ga Alonso vrati. Gino ima ljubomorne ispade zbog Eleazara. Alonso dolazi u vilu i kaže g. Vicenteu da je u komi Diego, te da je Rodrigo cijelo vrijeme glumio Diega. Pokušava uvjeriti g. Vicentea da je u njegovoj kući Rodrigo, te da je pokušao ubiti Diega.


Znaj da te volim 110 epizoda
Irene ispriča Tadeu kako se Rodrigo pretvarao da je Diego. Zatim razgovaraju s privatnim istražiteljem Rotundom o tome kako napreduje istraga u vezi s njihovom kćeri. No, istražitelj im ne daje veliku nadu. Otac Juan kaže Carmen da je imao aduta u rukavu, a ona se zapita zašto je to svećenik rekao. Diego dolazi k svijesti i prisjeti se nekih stvari. Alonso odvodi g. Vicentea da vidi Diega, ali on je već otišao. G. Vicenteu pozli, a Alonso ga vozi u bolnicu. Nazove Eleazara i traži ga da mu pomogne pronaći Diega jer je pobjegao, a slab je i zbunjen. Eleazar započine potragu. Rodrigo odlazi u Brigittin stan kako bi se ondje sakrio. Ona ga pita je li pokušao ubiti brata, a on to porekne. Alonso obavijesti Irene da je g. Vicente preživio srčani udar i da je sada u bolnici, da je Diego pobjegao, te da se Eleazar već dao u potragu za njim. Hilda govori Tiburciju da je zabrinuta jer je rekao Rodrigu za Ireninu kćer misleći da je on Diego, a Rodrigo je vrlo opasan čovjek.


Znaj da te volim 111 epizoda
Diego nazove Nataliju i moli je da mu pomogne. Kaže joj da je na 21. kilometru ceste i da putuje u Ajusco. Natalia to prenese Alonsu i Eleazaru, a oni odluče otići do njega. Lupita moli Gina da je nauči talijanski. Doznaje da Gino nije imao problem s policijom, ali i da je u braku s Conchetinom. Alonso kaže Irene da su pronašli Diega. Brigitte ih čuje, nazove Rodriga i kaže mu to. Tadeo odlazi Cáceresima kako bi razgovarao s Tiburciom o kćeri, ali mu Hilda to ne dopušta i odbija mu išta reći. Morales i Galindo nalaze Diega. On se uznemiri i bježi. Natalia dolazi na mjesto koje joj je Diego opisao, ide u šumu i nalazi Rodriga koji se pretvara da je Diego. Morales i Galindo ulove Diega i misle da je to Rodrigo. Obavijeste o tome Eleazara. Eleazar shvati da je to Diego i da je Natalia u opasnosti jer je s Rodrigom. Alonso kaže g. Vicenteu da je Diego u bolnici i da će sve biti u redu. Diego otvara oči i moli Alonsa da mu prestane davati lijekove.


Znaj da te volim 112 epizoda
Vicente pokušava nagovoriti Nataliju da odustane od tužbe protiv Rodriga, no ona to odbije. Paolo, Angela i Abdul misle da su Lucrecia i Cunchetina nekakve zločinke, te nazovu Eleazara. On odmah pokrene istragu, ali njih dvije pobjegnu. Natalia kaže Irene da će, čim se Diego oporavi, ona otići. Rodrigo se čuje s djedom i pokušava ga uvjeriti da je on Diego, ali mu djed ne vjeruje. Rodrigo zatim nazove Brigitte kako bi saznao što se događa. Diego nazove Nataliju, ali ona je prema njemu vrlo neljubazna jer misli da je on Rodrigo. Eleazar razgovara s Cunchetinom kako bi saznao što se događa između nje i Gina i Cunchetina mu kaže istinu. Eleazara iznenadi njezina iskrenost i kaže da će joj pomoći. Diego se probudi uznemiren i traži da pozovu Alonsa. Pita zašto ga Natalia brka s Rodrigom. Alonso mu ispriča kako je bio drogiran i što se sve događalo tijekom posljednja dva mjeseca.


Znaj da te volim 113 epizoda
Rodrigo ispriča djedu što se dogodilo u Tuxpanu i optuži Diega zbog svoje dvogodišnje kome. Vicente povjeruje da su ga Natalia i Diego napali i tukli dok nije izgubio svijest. Vicente želi da Rodrigo ode daleko dok se sve ne riješi. Tadeo i Irene se svađaju zbog Alonsa. Tadeo kaže Irene neka razmisli želi li biti s njim, a ako ne želi, može slobodno otići. Tadeo prokrvari iz nosa, pa Irene nazove liječnika Riestru. Liječnik traži da Tadeo sutradan dođe u njegovu ordinaciju. G. Vicente i Rodrigo se sastanu s istražiteljem koji vodi Rodrigov slučaj. Brigitte nazove Rodriga i kaže mu da je prekinula s Albertom.


Znaj da te volim 114 epizoda
Diego bježi iz bolnice i odlazi tražiti Nataliju. Ona se iznenadi kada ga ugleda i zatvori vrata. On je zamoli da se prisjeti zajedničkih trenutaka te mu ona ipak otvori. Diega zaboli glava i onesvijesti se. Jedino čega se nakon toga sjeća jest nesreća nakon povratka iz Monterreya. Diego ispriča Nataliji da je svaki put kad bi se probudio ispred sebe ugledao Rodriga i Irmu kako mu daju injekcije. Natalia zatim ispriča Diegu što se dogodilo u Tuxpanu i zašto je iznenada nestala. Sestra nazove Alonsa i obavijesti ga da je Diego nestao. Odvjetnik Fernández savjetuje Rodrigu da se preda policiji, no on to odbije. Vicente odlazi Diegu kako bi razgovarao s njime, a Diego ga zamoli da mu pomogne kazniti Rodriga zbog svega što mu je učinio…


Znaj da te volim 115 epizoda
Irene ode Diegu. Zagrli ga i pita ga kako se osjeća. On joj kaže da ima vrtoglavicu i da ga je djed posjetio i zamolio ga da ne podnesu tužbu protiv Rodriga. Irene se toga pribojavala. Eleazar i Cunchetina izlaze za ručak. Kimberley čuje kako njih dvoje razgovaraju o tome kako je njegova veza pri kraju. Rodrigo dolazi u policijsku postaju kako bi se predao i susretne Diega. Diego se uzruja. Eleazar kaže Moralesu da Rodrigu stavi lisičine i odvede ga u sobu za ispitivanje. Rodrigo izjavljuje da se pretvarao da je Diego, ali da je razgovarao s djedom i on mu je rekao da ga policija traži, te se odlučio predati. Eleazar mu ne vjeruje. Morales obavijesti Vicentea da je Diego uhićen. Vicente i policijski agenti dolaze u Carmenin restoran. Uhite Nataliju zbog onoga što je navodno učinila Rodrigu u Tuxpanu. Vicente predlaže Nataliji da povuče tužbe protiv Rodriga i bit će oslobođena. Nakon toga mora zauvijek nestati iz njihovih života.


Znaj da te volim 116 epizoda
Irene predbaci Vicenteu što je poslao Nataliju u zatvor. No, on smatra da je kriva za ono što se dogodilo Rodrigu. Natalia ispriča Albertu o Vicenteovu prijedlogu da povuče tužbu u zamjenu za slobodu. Alberto odgovori da su sve isplanirali i da ih nije lako nagovoriti da je puste jer su optužbe protiv nje vrlo ozbiljne. Alberto svima govori da je Natalijin slučaj težak i da bi trebala prihvatiti prijedlog g. Vicentea i povući tužbu te zauvijek otići. Diego ugleda Nataliju u ćeliji, pa je i on zamoli da povuče tužbu kako bi je oslobodili. Irene dolazi u policijsku postaju, a Carmen joj predbaci da je izdala Nataliju i postala pomagačica g. Vicentea. Alonso kaže Diegu da bi trebali Rodriga proglasili ludim jer bi ga tako odvezli u psihijatrijsku bolnicu na promatranje. Irene moli Diega da se bori za svoju ljubav…


Znaj da te volim 117 epizoda
Rodrigo posjeti Nataliju pretvarajući se da je Diego. Ona mu govori da ga voli i moli ga da je ne ostavlja. Diego napušta kuću, a djed ga pokušava spriječiti, ali Diego mu spočitne što je učinio Nataliji i što je branio Rodrigovu podlost. G. Vicente mu prijeti da će uništiti Nataliju ako sada ode za njom. Nataliju puste na slobodu. Obitelj je dočekuje u svome restoranu. Diego je pozdravlja s buketom cvijeća, a ona ga podsjeti na trenutak kad ju je posjetio u policijskoj postaji. On zaključi da je Rodrigo bio ondje umjesto njega. Diego to predbaci Rodrigu i oni se potuku. Vicente se umiješa i dobije udarac te se kasnije ne osjeća dobro. Diego i Rodrigo pozovu Alonsa da pregleda Vicentea. Alberto i Diego traže Nataliju. Ona ne želi da joj Diego prilazi.


Znaj da te volim 118 epizoda
Natalia traži Diega da joj da vremena. Diego se razbjesni jer je Rodrigo činio što ga je bila volja. Carmen predloži Nataliji da posjeti psihologa, a Natalia zamoli Alonsa da on s njom razgovara kao psiholog. Diego i Irene su zajedno i on pokušava vidjeti Nataliju. Alonso poljubi Irene i ona mu uzvrati poljubac, ali ga podsjeti da je udana žena. Alonso se povjerava Diegu i kaže da ga Irene još uvijek voli. Tadeo nazove Irene i kaže joj da ga je nazvao istražitelj Rotundo i rekao mu da ima informacije o njihovoj kćeri.


Znaj da te volim 119 epizoda
Eleazar prizna Kimberly da voli Carmen, te njih dvoje prekinu. Gino dolazi Carmen, a ona mu ispriča o anonimnom pozivu iz kojeg je saznala da je on vara. Alberto kaže Alonsu i Diegu svoje sumnje o Brigitte te njih dvojica zaključe da su Rodrigo i Brigitte u ljubavnoj vezi. Carmen se prisjeća trenutaka iz vremena kada je živjela s Eleazarom. Kad dođu Cunchetina i Eleazar, Carmen se uzruja, no Cunchetina joj objasni da je ona Ginova žena te da su se dogovorili da pozovu Gina kako bi razotkrili njegovu laž. Natalia i Tadeo se susretnu u kafiću i on je moli da oprosti Irene. Tijekom razgovora Tadeo sazna da je Natalia posvojena. Gino i Cunchetina se pomire i odlaze u Italiju. Tadeo posumnja da bi Natalia mogla biti njegova izgubljena kći i nazove Rotunda kako bi saznao sve o njoj…


Znaj da te volim 120 epizoda
Tadeo kaže Irene da je uspio nagovoriti Nataliju da joj oprosti i predlaže joj da se osamostali i ode iz Caprica. Carmen je potištena zbog Eleazara. Diego priopći djedu da će napustiti Caprico i traži otpremninu, na što Vicente ne pristaje. Irene kaže Diegu da se želi odvojiti od Caprica i da joj je Tadeo ponudio da uloži novac u njezin projekt. Vicente kaže Rodrigu da ne može dopustiti da Diego ode jer tvrtki prijeti kriza, a Eskenda bi im u tom slučaju bila izvor prihoda. Zbog krize koja prijeti, Rodrigo moli Diega da udruže snage. Diego ispriča Tadeu i Irene o čemu je razgovarao s Natalijom i što mu je Rodrigo predložio kako bi spasili tvrtku. Mara zatekne Angelu kako čita pismo koje nikada nije proslijedila Abdulu.


Znaj da te volim 121 epizoda
Rodrigo kaže djedu da je razgovarao s Diegom i da vjerojatno neće otići iz Caprica. Irene i Diego imaju spremnu ponudu za Vicentea. No Tadeo sumnja da će je Vicente prihvatiti. Jaiba uspije opiti Abdula kako bi se osvetila Carmen. Carmen želi da Eleazar bude kreativan kako bi je ponovno osvojio. Irene i Diego iznose svoj prijedlog Vicenteu, no on se uznemiri i izbaci ih van. Istražitelj Rotundo raspituje se o Nataliji u Tuxpanu. Žene mu govore da je Natalia Carmenina izvanbračna kći s ocem Juanchom. Eleazar pjeva serenadu Carmen. Alonso i Diego su s njime, ali sretnu Andrésa koji mu ne može oprostiti ono što je učinio Nataliji. Carmen otjera Diega iz kuće.


Znaj da te volim 122 epizoda
Carmen govori Luz da je Abdul otišao od kuće kako bi živio s Jaibom i da je ne želi poslušati. Vicente kaže Irene da će joj dati većinu vlasništva nad markom Eskenda ako odustane od toga da se odvoji od Caprica. Tadeo nudi Vicenteu deset posto više od onoga što mu nude Diego i Irene. Vicentea to uvrijedi, te on napušta prostoriju. Carmen odlazi Eleazaru kako bi razgovarala s njime o Abdulu i zamolila ga da joj pomogne. Eleazar je poljubi, no posvađaju se i ona uznemirena odlazi. Irene ispriča Diegu što im je Vicente ponudio. Natalia odlazi u informatičku trgovinu i ondje sretne Abdulu Abdalu, oca svoga brata Abdula. Rodrigo predlaže Irene da dizajnira novu kolekciju, a zatim da se odvoji od Vicentea. Irene treba vremena kako bi razgovarala s Diegom o tome i čula slaže li se on s tim prijedlogom.


Znaj da te volim 123 epizoda
Alberto nazove Diega i kaže mu da Natalia želi rastavu. Diego želi najprije razgovarati s njom. Ona pristane. Irene kaže Diegu i Albertu što joj je Rodrigo predložio i njih dvojica se slože, pod uvjetom da potpišu ugovor kod javnoga bilježnika. Rodrigo to odbacuje, ali Irene mu kaže da bez ugovora nema ni dogovora. Natalia dolazi u Albertov odvjetnički ured s Andrésom. Diego je uznemiren i oni dogovore sastanak za idući put. Alberto pokušava uvjeriti Diega da svakako dođe na taj drugi sastanak kako bi stekao Natalijinu naklonost. Gino i Cunchetina se opraštaju s Carmen jer odlaze na Siciliju. Cunchetina kaže Carmen da je Eleazar voli i moli je da mu da priliku. Diego i Alberto odnose ugovor u Caprico. Rodrigo moli Diega da mu pruži priliku da nastavi upravljati Eskendom, a on neka upravlja Capricom kao što je dosad bilo. Diego pristane te Rodrigo i Vicente potpišu dokumente. Natalia dolazi u Abdalinu trgovinu. Rodrigo i Diego su uhićeni jer su prekršili zabranu prilaska Nataliji.


Znaj da te volim 124 epizoda
Natalia sazna da je Abdul Abdala otac njezina brata. Diego javi Alonsu da su on i Rodrigo u pritvoru jer su prekršili zabranu prilaska Nataliji. Alonso ga zamoli da joj da vremena. Ako ga ona uistinu voli, stvari će se posložiti same. Vicente sazna da su Diego i Rodrigo proveli noć u policijskoj postaji i kaže da će tražiti da mu Diego podastre Eskendine račune. Rodrigo nazove Nataliju jer je saznao da ona želi rastavu, te bi porazgovarao s njome o tome. Abdul Abdala dolazi u Carmenin restoran i susretne se s njom. Ona ga izvrijeđa, ali na kraju pristane razgovarati s njim i kaže mu što se događa s njegovim sinom. Eleazar dolazi u restoran i udari Abduala Abdalu jer misli da su on i Carmen u ljubavnoj vezi. Rodrigo pita Alberta što mora učiniti kako bi Natalija dobila rastavu. Tadeo i Natalia izlaze na večeru. On želi uzeti nešto njezino kako bi mogao napraviti DNK pretragu i saznati je li ona njegova kći.


Znaj da te volim 125 epizoda
Tadeu pozli u restoranu. Natalia to javlja Irene koja ga potom odveze u bolnicu. Liječnik Riestra kaže Irene da je Tadeo teško bolestan, da ima leukemiju i da ga moraju odvesti u New York. Natalia odlazi u Caprico kako bi zamijenila Irene u poslu jer je Irene otišla s Tadeom u New York. Natalia je odlučila da će s Diegom i Rodrigom razgovarati isključivo o poslu. Rodrigo i Diego započnu borbu za Nataliju. Tadeo nazove istražitelja Rotunda kako bi ga zamolio da se sastane s Natalijom, a nakon toga nazove Elenu i kaže joj da nađe četku na kojoj ima Ireneine kose kako bi mogli napraviti DNK pretragu. Abdul Abdala odluči otići u Jaibin bar i vidjeti s kime je njegov sin. Odmah shvati da je Mireya (Jaiba) laka ženska koja se samo želi poigrati s Abdulom. Abdul Abdala planira zavesti Mireyu kako bi se Abdul razočarao. Učinit će to makar Abdul nikada ne saznao da je Abdul Abdala njegov otac.


Znaj da te volim 126 epizoda
Rodrigo pita Tiburcija je li Natalija kći njegove tete Irene. Natalia kaže majci da je uvjerila Diega da je u vezi s Andrésom. Brigitte sluša taj razgovor i sazna da je Andrés milijunaš te kasnije nabavi njegov broj telefona. Abdul Abdala zove Mireyu da izađu na ručak kako bi otkrio koliko je spremna upustiti se s nepoznatim muškarcem. Ona vjeruje da bi od njega mogla izvući mnogo novca i odluči se upustiti u vezu s njim kako bi se na kraju i udala za njega. Alberto se sastane s Diegom i pita ga zna li da su Natalia i Andrés u vezi. Luz zamoli Carmen da joj pomogne pripremiti jela koja će poslužiti na Eleazarovu i Kimberleyinu piru i usput joj povjeri da joj se Kimberley nimalo ne sviđa kao snaha. Angela susretne Abdula na ulici i pita ga zašto je otišao Jaibi. On joj odvrati da mu se ne miješa u život. Jaiba ih promatra i napadne Angelu.


Znaj da te volim 127 epizoda
Rodrigo ugleda istražitelja Rotunda ispred Natalijine kuće i pita ga što on ondje radi. Rotundo ga zamijeni s Diegom i kaže mu da je Natalia možda Irenina kći. Carmen je ljubomorna na Irene i Tadea jer je Natalia uvijek s njima. Karina predlaže Alonsu da imaju dijete, ali da žive bez obveza jedno prema drugome, no Alonso to ne prihvaća. Rodrigo zamoli Brigitte da nadzire Nataliju i Diega, a on će joj platiti tu uslugu. Abdul predbaci Jaibi jer je bila gruba prema Angeli, a ona objasni da ju je obuzela ljubomora. U bolnici u New Yorku, Tadeov liječnik kaže Irene da je Tadeovo zdravstveno stanje vrlo teško, te da hitno trebaju donora koštane srži. Diego kaže Nataliji da će ona biti njihov model na foto-snimanju u Acapulcu.


Znaj da te volim 128 epizoda
Abdul Abdala ide u Jaibin restoran i susretne Abdula. Njih dvojica razgovaraju i Abdul mu kaže da ima divnu majku i da mu nije nimalo stalo da upozna biološkoga oca. Natalia dolazi u Acapulco i odvode je na usamljenu plažu gdje je čeka Diego. Rodrigo traži Diega, no ne nalazi ga, a Rosa mu kaže da je rekao da neće doći na posao. Rodrigo predbaci Brigitte jer mu nije ništa rekla o Nataliji i Diegu. Brigitte odvrati da je Natalia otišla u Acapulco na foto-snimanje. Abdul Abdala je povrijeđen jer Abdul ne želi čuti za njega. Carmen ga tješi. Alonso konačno prihvati Karinin prijedlog da imaju dijete. Vicente traži Diega u Rodrigovom uredu. Rodrigo mu kaže da je Diego otišao u Acapulco s Natalijom na foto-snimanje. Vicente je vrlo uzrujan i želi se čuti s Irene. U Acapulcu meduza opeče Diega po nozi nakon čega se on počne osjećati vrlo loše. Natalia je zabrinuta jer Diego ima tahikardiju i ne zna kako da mu pomogne.


Znaj da te volim 129 epizoda
Rodrigo nazove Muriña da mu kaže da stroj koji su kupili ne radi i sazna da stroj nema jamstvo. Diega nazove djed i kaže mu da se stroj pokvario i da ništa ne radi kako treba. Jaiba ponudi Odilonu da otkupi njezin restoran kako bi ona mogla otići s Abdulom Abdalom. Diego i Natalia dolaze u Caprico, a Vicente se uzruja kada ugleda Nataliju. Diego želi da mu on objasni što se dogodilo. Rodrigo se umiješa i kaže da je već sve riješio. Diego ispriča Carmen kako je opet s Natalijom. Ona se uznemiri. Alonso nazove Irene. Ona mu govori o Tadeovu tešku stanju i kaže mu da se boji da bi mogla ponovno početi piti. Diego odlazi pogledati pokvareni stroj, nazove Muriña kako bi razgovarao s njime o stroju i sazna da je Rodrigo pregovarao u njegovo ime i kupio taj novi stroj, te tako oštetio Caprico.


Znaj da te volim 130 epizoda
Rodrigo obavijesti Vicentea da su ga prevarili u vezi sa strojem, a Vicente odgovori da će morati platiti sve do zadnjeg novčića. Diego moli Rosu da mu nađe dokumente o kupnji i moli je za diskreciju. Diego ispriča djedu što je saznao o stroju i da iza svega stoje Rodrigo i Muriño, no Vicente mu ne vjeruje. Alonso kaže Diegu da je istražitelj Rotundo rekao da bi Natalia mogla biti Irenina i Tadeova kći. Diego potvrdi da se sve poklapa s onime što znaju o Nataliji. Irene obavijesti Nataliju da je Tadeo stabilno i da se njih dvoje vraćaju u Meksiko. Abdul Abdala moli Jaibu da prekine vezu s Abdulom, no ona ga moli da joj da vremena. Diego i Natalia kažu Irene i Tadeu da su se pomirili. Rodrigo moli Brigitte da ga nastavi obavještavati o svemu što njegov brat i Natalia čine kako bi otkrili njihove slabe točke, te ih uništili.


Znaj da te volim 131 epizoda
Tadeo ispriča Diegu da je imao kćer s Irene, te da je, zbog mnogih stvari, ta djevojčica dana na posvajanje. Kaže mu da je saznao da je u Tuxpanu upisana djevojka imenom Natalia na isti dan kada se rodila njihova kći. Tadeo se ponadao da je to njegova kći, ali DNK pretraga nije to potvrdila. Natalia pita Diega o čemu je razgovarao s Tadeom, no on joj ništa ne želi reći. Natalia ispriča Carmen u kakvu je stanju našla Abdula. Carmen govori djeci da će im Eleazar biti očuh. Luz čuje taj razgovor, a Carmen joj potvrdi da će ona biti baka njezinoj djeci. Lupita sazna da će Eleazar dobiti dijete s Kimberley i zbog toga se uznemiri. Diego i Natalia doznaju da se proizvodnja do daljnjega odgađa zbog stroja koji je u kvaru. Natalia pokušava stupiti u kontakt s Rodrigom, ali neuspješno.


Znaj da te volim 132 epizoda
Paolo traži Brigitte i kaže joj da zna da je ona Rodrigova ljubavnica, ali i da zna da je paralelno i s Albertom. Alonso i Diego primijete da je Alejandro Rotundo naveo na krivi trag Tadea i Alonsa istražujući gdje bi mogla biti Irenina kći. Istražitelj Rotundo obavještava Vicentea da bi Natalia García Pabuena mogla biti njegova unuka. Vicenteu nakon te vijesti pozli i izgubi svijest. Diego i Alonso razgovaraju s Tadeom o njegovoj kćeri. Rodrigo predbacuje djedu što mu nije rekao ime Irenine kćeri. Vicenteu opet pozli, a Natalia ga prati u bolnicu. Nakon što je došao k sebi, Vicente moli Nataliju da ga ostavi samog. Natalia ispriča Irene kako ju je Carmen našla u jaslicama u crkvi. Irene nazove Tadea i kaže mu da je gotovo sigurna da je Natalia njezina kći. Tadeo to prenese Diegu i zamoli ga da pomogne Irene.


Znaj da te volim 133 epizoda
Vicente objašnjava Rodrigu zašto je Ireni uzeo kćer i moli ga da šuti o tome ako ne želi dijeliti nasljedstvo s neznankom. Eleazar posjeti Carmen i pita ju je li ikada razmišljala o Natalijinoj biološkoj majci. Carmen se uznemiri i kaže mu da je samo ona Natalijina majka. Irene dolazi kući i govori Tadeu da je sigurna da je Natalia njezina kći. Diego i Tadeo su to otprije pretpostavljali, ali kažu da je potreban DNK nalaz kako bi mogli to i tvrditi. Irene ne želi čekati. Alonso i Diego se boje Carmenine reakcije nakon što joj Irene kaže da je ona Natalijina biološka majka. U policijskoj postaji provode DNK pretragu. Diego donosi uzorke Natalijine kose. Irene razgovara s Carmen i kaže joj da je Natalia njezina kći koju joj je Vicente uzeo, no Carmen laže i kaže joj da poznaje Natalijinu majku. Irene je vrlo žalosna. Alberto ugleda Brigitte kako grli Rodriga i poludi…


Znaj da te volim 134 epizoda
Vicente objašnjava Rodrigu zašto je Ireni uzeo kćer i moli ga da šuti o tome ako ne želi dijeliti nasljedstvo s neznankom. Eleazar posjeti Carmen i pita ju je li ikada razmišljala o Natalijinoj biološkoj majci. Carmen se uznemiri i kaže mu da je samo ona Natalijina majka. Irene dolazi kući i govori Tadeu da je sigurna da je Natalia njezina kći. Diego i Tadeo su to otprije pretpostavljali, ali kažu da je potreban DNK nalaz kako bi mogli to i tvrditi. Irene ne želi čekati. Alonso i Diego se boje Carmenine reakcije nakon što joj Irene kaže da je ona Natalijina biološka majka. U policijskoj postaji provode DNK pretragu. Diego donosi uzorke Natalijine kose. Irene razgovara s Carmen i kaže joj da je Natalia njezina kći koju joj je Vicente uzeo, no Carmen laže i kaže joj da poznaje Natalijinu majku. Irene je vrlo žalosna. Alberto ugleda Brigitte kako grli Rodriga i poludi…


Znaj da te volim 135 epizoda
Carmen dočeka Nataliju kod kuće, jako uzrujana. Natalia ne razumije njezinu ljubomoru. Diego i Natalia odlaze kupiti stvari za Carmeninu rođendansku zabavu, ali njega nazovu iz tvrtke i on odlazi provjeriti što se događa. Natalia zagrli Carmen i čestita joj rođendan. Carmen želi da njih dvije odu u kino, ali Natalia je odbije jer joj priprema iznenađenje. Vicente predbaci Rodrigu što je kupio rabljeni stroj. Rodrigo šalje buket cvijeća Carmen, a Diego to vidi. Djeca prirede Carmen zabavu iznenađenja u povodu njezina rođendana. Ona je radosna sve dok ne ugleda Irene i Tadea. Natalia je moli da se smiri.


Znaj da te volim 136 epizoda
Irene daje Carmen privjesak koji je pripadao njezinoj baki. Carmen nepristojno odbije Irenein dar. Carmen je na rubu živaca jer ne može spriječiti da se otkrije istina o tome da je Natalia Irenina i Tadeova biološka kći. Carmen i Irene razgovaraju nasamo, viču jedna na drugu, svađaju se, plaču. Irene joj se kune da joj nikada neće preoteti kćerinu ljubav i moli Carmen da joj kaže istinu o Nataliji. No, Carmen ponovno to ne želi učiniti. Mara kaže Paolu da joj majka vjerojatno boluje od raka. Irene i Carmen nekako nađu zajednički jezik i sprijatelje se. Irene govori Tadeu da je Carmen konačno priznala da je Natalia njihova kći i da će joj pomoći da joj se približi. Tadeo je sretan, iako ga slama teška bolest. Carmen kaže Nataliji da su ona i Irene riješile probleme i da ona sada u Irene ima veliku prijateljicu.


Znaj da te volim 137 epizoda
Abdul i Jaiba dolaze do Carmen kako bi joj čestitali rođendan. Carmen je nemirna i predbaci Jaibi jer joj je dovela Abdula kući pijanog. Izvrijeđa Jaibu. Rodrigo nađe Diegovo pismo na Ireninu stolu. Čestita najsretnijoj ženi na svijetu jer je pronašla kćer. Rodrigo skrije pismo. Natalia grli Rodriga misleći da je Diego. Rodrigo ispriča Vicenteu o Diegovu pismu, a Vicente mu kaže neka vrati omotnicu gdje ju je našao i neka pričeka. Jaiba želi da se ona i Abdul vjenčaju. Abdul Abdala moli sina da to ne učini, ali Abdul se odlučio oženiti. Alberto govori Alonsu da Brigitte osjeća mučninu i povraća. Alonso ga pita je li imala povišenu temperaturu. Alberto mu kaže da je povišena temperatura simptom raznih stvari i da bi se moglo raditi o infekciji, ali i o trudnoći.


Znaj da te volim 138 epizoda
Natalia daje Irene omotnicu s nalazima DNK pretrage. Irene govori Diegu da je Tadeo teško bolestan i da se boji da Natalia neće htjeti čuti za nju kad sazna da je ona njezina biološka majka. Carmen nazove Abdula Abdalu. U tome trenutku on ide u kupaonicu i ostavlja mobitel kod Abdula koji se javlja na poziv i začuje majčin glas i spusti slušalicu. Jaiba pokušava zavesti Abdula Abdalu, ali on je odbija i kaže joj da će između njih biti nečega samo ako ona ostavi Abdula. Eleazar i kapetan Bermúdez ručaju u restoranu u koji ulaze Kimberley i Morales. Rodrigo šalje Brigitte poruku. Ona je u tome trenutku s Albertom i glumata da ga voli…


Znaj da te volim 139 epizoda
Irene kaže Tadeu da je nalaz potvrdio da je Natalia njihova kći. Irene, Diego i Natalia večeraju zajedno. Ona ništa ne zna i odlazi kući. Marinoj majci je dijagnosticiran uznapredovali, agresivni oblik raka. Alonso ispriča Diegu o dogovoru s Karinom o tome da će imati dijete ali da ga ono neće vezivati uz nju. Rodrigo dolazi u Alonsov stan i traži Diega, pretvara se da je pijan i moli Diega da mu oprosti. Kimberley i Eleazar imaju problem. Ona je u ljubavnoj vezi s Moralesom. Alberto pita Brigitte kako se osjeća, a ona odgovara da se osjeća bolje. Alberto kaže da posjet liječniku nije ni bio potreban.


Znaj da te volim 140 epizoda
Eleazar se obraća Alonsu kao psihijatru i moli ga da mu pojasni što se događa s Carmen i njezinim bivšim partnerima. Alonso mu objašnjava da ona zatvara priče iz svoje prošlosti. Carmen kaže Irene da je malo ljubomorna jer Abdul Abdala često prilazi Jaibi. Irene je uvjerava da to nije ljubomora jer ona ga zapravo ne voli. Rodrigo ulazi u Natalijin ured i želi s njom razgovarati o onome što se dogodilo prethodne noći. Diego počinje sumnjati u Nataliju zbog nekoliko situacija koje im je Rodrigo smjestio. Brigitte sazna da je trudna. Traži Karinu i zamoli je za pomoć. Karina joj savjetuje da razgovara s Rodrigom i zahtijeva od njega da bude odgovoran u novonastaloj situaciji, a onda neka razgovara s Albertom. Mali traži posao u trgovini. Abdul joj pomaže tako što joj piše pismo preporuke. Diego predbacuje djedu i kaže da će Eskenda biti financijski ugrožena zbog pokvarenog stroja, te da zna da je Rodrigo kriv. Jaiba i Abdul se posvađaju i ona ga otpusti.


Znaj da te volim 141 epizoda
Brigitte kaže Rodrigu da je trudna i da je on djetetov otac. On joj se ruga i odbija se oženiti s njom. Vicente predbacuje Rodrigu zbog kupnje neispravnog stroja, a Rodrigo mu odgovara cinično da su mogli kupiti materijal. Vicente mu kaže da možda Diego ima pravo. Vicente, Rodrigo, Irene, Diego i Natalia su se okupili kako bi riješili Eskendine probleme. Natalia pokušava smiriti situaciju i govori Rodrigu da ima pravo. Diego kaže da mu smeta što je Natalia stala na Rodrigovu i djedovu stranu. Mali kaže Abdulu istinu o tome što se dogodilo s Jaibom. On je traži i nalazi nju i Abdula Abdalu kako se ljube. Diego udari Rodriga, a Rodrigo padne u nesvijest. Diego počne misliti da se nešto dogodilo između Rodriga i Natalije tijekom njegove odsutnosti. Diego i Natalia se svađaju čitavo vrijeme. Mali nazove Abdula k sebi i provedu zajedno noć. On primjećuje da ona živi u velikom siromaštvu. Carmen i Eleazar se spremaju priznati jedno drugome ljubav.


Znaj da te volim 142 epizoda
Karina kaže Nataliji da je Brigitte trudna s Rodrigom i da namjerava pobaciti. Abdul kaže Mali da je upoznao Abdula Abdalu, da mu se on ispričao i nazvao ga sinom. Mali kaže Abdulu da je počela raditi s Jaibom i opiše mu što zapravo radi. Jaiba se sprema prodati svoj restoran Odilonu. Karina i Natalia namjeravaju nekako spriječiti Brigitte da pobaci. Diego i Natalia opet se svađaju zbog Rodriga. Natalia uzima taksi i odlazi u bolnicu u kojoj Brigitte namjerava pobaciti, a Diego je slijedi svojim autom. Brigitte i Karina dolaze u bolnicu i spremaju se ući u operacijsku dvoranu. Kapetan Bermúdez sluti da su Kimberley i Morales u ljubavnoj vezi. Kaže to Moralesu, ali on to poriče.


Znaj da te volim 143 epizoda
Natalia dolazi u bolnicu i izvede Brigitte iz nje. Kimberley i Eleazar odlaze zajedno na ručak, a Kimberley pozove i Moralesa te njih troje odlaze ručati. Tijekom ručka Morales kaže da je iz srca izbacio voljenu ženu. Alberto nazove Caprico i kaže da treba Brigitte. Irene mu govori da nije došla na posao. Alberto pita Alonsa za savjet jer mu je Brigitte lagala i sad on ne zna što učiniti. Natalia predbacuje Rodrigu jer je njezina sestra trudna i traži da se on oženi s njom. On je ljut i psuje. Brigitte odlazi majci i grli je, moli je da je primi natrag k sebi. Carmen to i učini. Rodrigo nađe Brigitte i odveze je automobilom protiv njezine volje. Saznao je da je Brigitte htjela pobaciti, ali da ju je Natalia spriječila. Rodrigo joj ponudi novac za pobačaj, ako to baš toliko želi učiniti.


Znaj da te volim 144 epizoda
Diego moli Nataliju da mu oprosti što je posumnjao u nju. Eleazar odlazi Alonsu i zatekne pijanog Alberta koji je odlučio pronaći Brigitte. Eleazar mu savjetuje da to ne čini. Rodrigo šalje poruke Diegu kako bi ga natjerao da posumnja u Nataliju. Šalje Diegu adresu hotela. Eleazar i Alonso mole Diega da ne dopusti da ga Rodrigo tako provocira, te da ima povjerenja u Nataliju. Jaiba odlazi, Abdul Abdala i Carmen su sretni zbog toga i zagrle se. Eleazar ih vidi i obuzme ga ljubomora. Rodrigo nagovara Nataliju da ga dođe posjetiti u hotelu i kaže joj da će u suprotnome počiniti samoubojstvo. Diego kaže Irene što se događa, a ona mu govori da mora vjerovati Nataliji. Diego je zaslijepljen ljubomorom i vjeruje da je Natalia doista s Rodrigom. Spreman je otići u hotel i to provjeriti. Eleazar sazna da je Natalia ušla u hotel i pođe za njom…


Znaj da te volim 145 epizoda
Marina majka umre. Abdul Abdala želi odvesti Carmen u mrtvačnicu, ali automobil se pokvari. Prisiljen je potražiti automehaničara. Dolaze u radionicu u kojoj je zaposlen Abdul. Abdul se uznemiri kada ugleda majku, a Carmen mu kaže da je Abdul Abdala njegov otac. Irene nazove Carmen i zamoli je da se sastanu u kafiću. Želi da Carmen kaže Nataliji istinu kako bi Natalija mogla donirati koštanu srž Tadeu s obzirom na to da je on njezin otac. Carmen se jako uznemiri jer se boji da bi Natalia mogla umrijeti. Tadeo se osjeća loše. Diego i Irene su s njim. Abdul kaže Mali da je saznao da je Abdul Abdala njegov otac i da je njegova majka to otprije znala. Vicente pita Nataliju zna li da je imenovao Rodriga predsjednikom tvrtke. Natalia posjeti Tadea u njegovu stanu i ugleda Diega. Pita ga kako je Tadeo. Irene joj odgovori da je teško bolestan i da ga može spasiti samo transplantacija koštane srži. No, Tadeo to odlučno odbija.


Znaj da te volim 146 epizoda
Alonso objašnjava Carmen da donor koštane srži nije ugrožen tijekom transplantacije. Ona mu kaže da je Tadeo u terminalnoj fazi raka, a da bi ga Natalijina koštana srž mogla spasiti. Rodrigo pošalje Nataliju na sastanak s nekim klijentima, a u isto vrijeme pošalje Diegu SMS s hotelskom adresom. Rodrigo kaže Brigitte da navuče vlasulju kako bi izgledala poput Natalije. Diego ih promatra i povjeruje da Natalia i Rodrigo vode ljubav. Carmen pristane reći Nataliji da su Tadeo i Irene Natalijini biološki roditelji i ispričati joj cijelu priču. Sada Natalia može donirati koštanu srž Tadeu, no Tadeo to odbija. Carmen predlaže da ručaju zajedno i kažu Nataliji istinu. Diego odlazi u hotel, susretne se s Rodrigom, a on mu kaže da je Natalia otišla. Karina je ostala trudna s Alonsom. Diego kaže Alonsu da je vidio Nataliju i Rodriga kako vode ljubav u hotelskoj sobi. Alonso ga pokušava uvjeriti da je to bila smicalica. Diego odluči otići.


Znaj da te volim 147 epizoda
Natalia daje otkaz u Capricu. Otkaz daje i Irene, te to kaže Vicenteu. Alberto odlazi u automobil po neke dokumente i nađe Brigittein mobitel. Pregleda ga i vidi poruku koju joj je Rodrigo poslao i u kojoj od nje traži da mu da broj svoga bankovnog računa kako bi joj uplatio novac za pobačaj. Alberto je slomljen i odlazi u bar. Andrés pita Nataliju želi li poći s njim da vidi urede koje on planira unajmiti, te otvoriti poslovnicu u Méxicu. Irene nazove Nataliju kako bi joj rekla da je dala otkaz u Capricu i da bi željela ponovno pokrenuti projekt dizajna odjeće. Irene bi voljela porazgovarati o tome s Natalijom. Natalia pristane. Brigitte kaže Alonsu da Alberto nije proveo noć kod kuće i da je zabrinuta da nije učinio nekakvu glupost.


Znaj da te volim 148 epizoda
Alberto traži Rodriga kako bi saznao je li ga Brigitte prevarila s njim. Njih se dvojica potuku, Rodrigo ga udari po glavi i Alberto se sruši. Rodrigo pošalje Hildu da ode nešto kupiti i za to vrijeme iznese Alberta iz kuće, stavlja ga u prtljažnik Albertovog automobila i odveze auto pred provaliju. Stavlja Alberta ga na vozačevo sjedalo, pokrene auto i gurne ga u provaliju. Automobil se zapali. Abdalá se oprašta s Carmen jer ona zna da ga njegov sin nikada neće prihvatiti. Alonso odlazi u potragu za Albertom i pita Rodriga je li Alberto bio kod njega. Hilda kaže da je bio u njihovoj kući. Eleazar odlazi u Moralesov stan i osjeti Kimberlyn parfem. Carmen odlazi k Tadeu i Irene, u stan ulazi Natalia i iznenadi se kada ugleda Carmen. Započnu priču o Natalijinom rođenju. Irene kaže Nataliji da je ona kći koju Irene voli već dvadeset i pet godina. Carmen to potvrdi. Natalia je šokirana, uzrujana i ne može vjerovati. Tadeo joj objašnjava da su i oni bili žrtve situacije kao i ona.


Znaj da te volim 149 epizoda
Abdul kaže Mali da je pokušao ocu pružiti priliku i da su njih dvojica sada u dobrim odnosima. Alonso i Brigitte ne znaju gdje je Alberto. Carmen objašnjava svojoj djeci da su Irene i Tadeo Natalijini biološki roditelji. Većina njih je sretna. Rodrigo u TV vijestima sazna da je Albertovo tijelo pronađeno u automobilu, potpuno spaljeno. Nitko ga ne sumnjiči, ali on počne halucinirati i priviđa mu se Alberto. Abdul moli Carmen da mu oprosti i oni se pomire. Natalia odlazi Tadeu. On joj objašnjava zašto nisu mogli biti zajedno i zašto nije bio uz Irene. Angela sazna da je Abdul napustio Jaibu i odlazi ga tražiti. Susretne Mali i predbaci joj što je s njim, a Mali joj kaže da se vole. Kimberly posjeti Moralesa, koji se mora skriti. Načelnik Bermúdez je sretne i kaže joj da Eleazar nije u postaji. Morales ispriča Eleazaru što je čuo o prometnoj nesreći koja se dogodila nakon ubojstva vozača čije ime je Alberto Campos Salgado. Brigitte prizna Carmen da je trudna.


Znaj da te volim 150 epizoda
Eleazar kaže Alonsu da je Alberto mrtav, a Alonso okrivljuje Brigitte. Eleazar traži da ode identificirati tijelo. Mali odluči napustiti Abdula. On je nalazi i pita je zašto je otišla, a ona mu ispriča što dogodilo s Angelom. Carmen sazna da je Rodrigo otac Brigitteinog djeteta i tužna je nakon što sazna kakve planove ima njezina kći. Eleazar uhiti Rodriga kao sumnjivca za Albertovo ubojstvo. Rodrigo sve niječe i moli djeda da mu pomogne. Alonso govori Diegu da se vrati jer je Alberto mrtav. Andrés pokušava osvojiti Nataliju. Ona prihvaća privremeni posao koji joj on nudi. Natalia mu otkrije tko su njezini pravi roditelji. Natalia ide na pretrage kako bi se vidjelo bi li mogla biti donorica koštane srži.


Znaj da te volim 151 epizoda
Morales ispituje Hildu. Ona mu kaže da je otvorila vrata Albertu, ali da nije vidjela kad je otišao. Hilda ne daje priliku da Tiburcio nešto kaže Moralesu. Vicente i Rodrigo odlaze na Albertov sprovod. Rodriga su prije toga pustili iz pritvora jer je djed urgirao kod tužitelja. Diego se pojavi prije nego što pokopaju Alberta i plače nad lijesom. Angela sazna gdje Mali i Abdul žive, i da su njih dvoje u vezi. Angela ode vlasnici papirnice u kojoj Mali radi i kaže joj da je Mali nekada bila prostitutka. Natalia je kompatibilna donorica i može Tadeu dati koštanu srž. Brigitte kaže Vicenteu da nosi njegovo praunuče. On joj ne vjeruje i pozove Rodriga. Rodrigo govori djedu kako ne vjeruje da je baš on djetetov otac jer je Brigitte spavala i s Albertom. Vicente je ljut na Rodriga i kaže mu da je glup što se spetljao s Brigitte te da mu je ona bila poput utješne nagrade jer nije mogao dobiti Nataliju.


Znaj da te volim 152 epizoda
Abdul predbacuje Angeli jer je napakostila Mali, a Angela mu kaže da je Mali bivša prostitutka. Carmen se upliće, prekori Angelu i daje podršku Abdulu. Angela daje otkaz. Diego pokušava prevariti Nataliju pokušavajući je uvjeriti da je on zapravo Rodrigo. Ona ga poljubi, a on joj predbaci što je poljubila Rodriga dok njega nije bilo. Vicente pita Tiburcija je li vidio što se dogodilo između Rodriga i Alberta. On niječe. Alonso je siguran da Tiburcio zna istinu o Albertovoj smrti i da bi mogao biti ključni svjedok, te optužiti Rodriga. Rodrigo počinje halucinirati i priviđa mu se Alberto. Natalia vodi Diega u hotel da mu dokaže da je nevina i da nikada nije ni s kim spavala. Abdul i Mali dolaze do Carmenine kuće jer nemaju gdje živjeti. Abdul sazna nove vijesti.


Znaj da te volim 153 epizoda
Rodrigo uzme ključ kojim je zatukao Alberta i baca ga u provaliju. Mali počinje raditi s Carmen u zalogajnici. Natalia i Tadeo su na operaciji na kojoj će biti obavljena transplantacija koštane srži. Diego se ljutit prisjeća trenutka kada mu je Natalia ponudila da vodi ljubav s njom i kako je bio glup da je to prihvatio. Tadeo se vraća u stan posve oporavljen nakon transplantacije koštane srži. Natalia i Andrés su počeli izlaziti. Morales traži da Kimberly kaže Eleazaru da su ljubavnici. Ona ga zamoli da joj da vremena. Eleazar pokušava ponovno osvojiti Carmen, no ona ga odbije jer je zaručen. Diego dozna da su Natalia i Andrés u vezi. Kad se susretne s Diegom, Natalia se prema njemu ponaša ravnodušno, što Diega žalosti. Alonso predlaže Diegu da bude kreativan i pokuša je osvojiti malim stvarima. Vicente počinje sumnjati da Caprico ne posluje dobro i ugovara sastanak s revizorima.


Znaj da te volim 154 epizoda
Alonso i Diego idu na prijam u francusko veleposlanstvo u čast liječnika Paula Champignona. Tadeo, Irene, Natalia i Andrés također dolaze na prijam i susretnu ih. Diego želi razgovarati s Natalijom, no ona to odbija. Kimberly i Morales vode ljubav u automobilu, a policija ih ulovi i privede u postaju. Eleazar odlazi po Moralesa i sazna da su on i Kimberly ljubavnici i da su ga cijelo vrijeme varali. Paul čuje kako Natalia i Andrés govore da su iz Tuxpana i kada čuje Natalijino prezime shvati da je ona kći Carmen Garcíje Pabuene, njegove vječne ljubavi. Paul zamoli oca Juana da ga odvede da vidi Carmen i kćer, no otac Juancho mu savjetuje da ih zaboravi. Diego upoznaje Simonu, lijepu djevojku s kojom ugovori posao. Brigitte traži da g. Vicente naredi Rodrigu da napravi DNK pretragu.


Znaj da te volim 155 epizoda
Rodrigo sazna da Vicente planira napraviti reviziju u tvrtki i počne prenositi novac s Capricovog računa na svoj na Kajmanskim otocima. No, laptop se zablokira prije posljednje transakcije. Hitno ga odnosi tehničaru u tvrtki i kaže mu da ne smije izgubiti nijednu datoteku. Eleazar pije alkohol i lijekove protiv gripe. Zove Carmen da mu pomogne jer se osjeća užasno. Dok je pijan halucinira, kaže Carmen da je voli i da želi da imaju dijete. Brigitte smatra da je Paul Champignon njezin otac jer je na televiziji rekao da je Carmen García Pabuena ljubav njegova života. Brigitte traži Paula, no neuspješno. Diego postavlja plakat na zid zgrade kojim moli Nataliju da mu oprosti. Eleazar oslobodi Moralesa iz pritvora, ali mu kaže da više ne radi za njega i neka mu preda pištolj i značku.


Znaj da te volim 156 epizoda
Informatičar donosi popravljeni Rodrigov laptop u Vicenteov ured i kaže Vicenteu da se laptop pokvario tijekom velike bankovne transakcije. Vicente doživi srčani udar. Paul pokušava doći do Carmen i Brigitte, te im kupuje skupe darove. Brigitte kaže Eleazaru da je njezin otac u blizini, a Eleazar je zbog toga ljubomoran, iako ga Carmen uvjerava da joj nije stalo do Paula. Abdul i Mali razmišljaju o vjenčanju i Abdulova je obitelj jako sretna zbog toga. Eleazar povjerava majci da voli Carmen. Irene susretne Karinu i Alonsa u bolnici. Njih dvoje razgovaraju o svome djetetu. Irene predbaci Alonsu što će imati dijete sa ženom koja im je učinila toliko zla.


Znaj da te volim 157 epizoda
Diego moli Lalu da Tiburciju da lijekove koji će omogućiti da on progovori i odgovori na pitanja o Albertovoj smrti. Eleazar želi ponovno osvojiti Carmen i zamoli Lupitu da mu u tome pomogne. Kaže joj da više nema ništa s Kimberley. Rosa pregledava spašene datoteke u Rodrigovom laptopu. Rodrigo vidi što ona radi. Carmen odbije cvijeće koje joj je Eleazar poslao. Vicente je u bolnici. Lala daje Tiburciju lijekove i on se oporavi. Ona o tome obavijesti Alonsa. Vicente moli Irene da mu oprosti i traži od nje da dovede Nataliju jer želi razgovarati s njom i zamoliti je da mu oprosti. Rodrigo želi da djed umre kako bi on riješio svoje probleme.


Znaj da te volim 158 epizoda
Brigitte smišlja način kako bi vidjela svoga oca. On je odbija i govori joj da još nije spreman. Eleazar i Carmen odlaze u šetnju do Xochimilca. Sretni su i poljube se. Vraćaju se kući i izgledaju i dalje privrženi jedno drugome. Natalia i Lupita ih ugledaju. Rodrigo posjećuje djeda na odjelu za intenzivnu njegu i pokušava ga ubiti tako što mu zavrne ventil za kisik. Na monitoru se uključi alarm. U tome trenutku pojavi se Natalia, a Rodrigo je prisiljen ponovno otvoriti ventil za kisik. Vicente zahvaljuje Nataliji što ga je spasila. Abdul i Paolo saznaju da su Eleazar i Carmen u vezi. Rosa podnosi anonimnu prijavu protiv Rodriga. Morales proučava pristigle prijave i nađe Rosinu. Ona mu ispriča što je doznala i kaže mu da ju je Rodrigo uhvatio na djelu i uklonio dokaze. On joj savjetuje da da otkaz kako se ne bi našla u opasnosti, što Rosa i učini. Rodrigo je sretan zbog toga jer će sada doista biti na čelu tvrtke.


Znaj da te volim 159 epizoda
Abdul i Mali se vjenčaju. Svi su na zabavi, čak i Brigitte i Paul. Carmen dovede Eleazara kao svoga momka i kao ljubav svoga života. Tadeo se ponovno osjeća loše i ne može doći na vjenčanje. Tijekom vjenčanja Andrés zaprosi Nataliju pred svima. Tadeo slika u svome ateljeu. Dolazi Andrés i kaže mu da je zaprosio Nataliju. Irene se ne slaže s time jer je sigurna da Natalia ne voli Andrésa. Irene moli Nataliju da ne napravi istu pogrešku koju je i ona sama učinila. Tadeo ih čuje i osjeća se loše. Eleazar i Lupita daju Paulu napitak od kojega se dobiva proljev i smiju se zbog te vragolije. Brigitte je jako uzrujana i smatra da je Eleazar divljak.


Znaj da te volim 160 epizoda
Diego pozove nekoliko mladih kako bi izveli koreografiju koja je pripremljena za Nataliju, a kojom joj se želi ispričati. Ona mu pokaže zaručnički prsten. Tadeo zna da ga Irene ne voli i osjeća se povrijeđenim, čak postaje i agresivan. Tadeo opet zove liječnika. Moraju mu ponovno napraviti pretrage. Irene posjeti Vicentea na odjelu intenzivne njege u bolnici i dok je on u nesvijesti, ona mu govori o svojim uspomenama na njega. Vicente je čuje i reagira te je zazove imenom. Irene kaže Tadeu da se njezin otac probudio. Eleazar i Carmen se svađaju zbog Paula. Alonso razmišlja što će učiniti s Tiburciom. Netko pozvoni na vratima, to je uzrujani Eleazar koji se posvađao s Carmen zbog Paula Champignona. Alonso se iznenadi kada čuje Paulovo ime, te zamoli Eleazara da se smiri i vjeruje Carmen.


Znaj da te volim 161 epizoda
Rodrigo posjeti svoga djeda u bolnici. On mu postavi nekoliko pitanja na koja Vicente ne zna odgovoriti. Rodrigo počinje smišljati kako bi ga se mogao riješiti. Alonso posjeti Paula i moli ga da ga savjetuje kako da pomogne Tiburciju s njegovom bolesti. Paul mu daje nekoliko opcija. Alonso promatra Carmen i Paula kako se ljube. Tadeova leukemija se vratila i on je u terminalnoj fazi. Natalia i Andrés su u vezi. On želi spavati s njom, ali ona ga odbija i kaže mu da nije spremna. Tadeo i Natalia provode poslijepodne zajedno. Vicente se povjeri Rosi da ga je Rodrigo pokušao ubiti i da mora nešto učiniti ako bi on opet to pokušao. Rodrigo traži od korumpiranog odvjetnika da oduzme Vicenteu pravo odlučivanja u tvrtki. Tadeo zna da će uskoro umrijeti i pomiri se s Irene. Pokušava živjeti u miru s njom.


Znaj da te volim 162 epizoda
Carmen ode Eleazaru. On je odbija jer zna da su ona i Paul bili zajedno. Eleazar i Carmen se ponovno posvađaju. Ona mu pokušava sve objasniti, ali on je ne želi slušati. Rodrigo planira, zajedno s psihijatrom, proglasiti Vicentea psihički nestabilnim i daju mu nekakav lijek. Paul objašnjava Eleazaru da on ne može puno ponuditi Carmen jer zarađuje vrlo malo kao policijski zapovjednik. Vicente javlja Rosi da će ga uskoro pustiti kući, ali kaže joj da se boji za svoj život. Tadeo je završio Natalijine i Irenine portrete i piše im pismo. Brigitte i Paul žele ukloniti Eleazara kako bi Paul imao slobodan put do Carmen. Eleazar i Carmen se pomire. Rodrigo sazna da Tiburcio više nije nepokretan. Vicente moli Irene da ga ne ostavlja samog. Natalia mu oprašta sve što je učinio.


Znaj da te volim 163 epizoda
Natalia posjeti Vicentea i ispriča mu se. Tadeo ispravi svoju oporuku i sada zahtijeva da 80 posto njegove imovine podijele njegova supruga i kći, premda ona službeno ne nosi njegovo prezime. Rodrigo vreba trenutak da se nađe nasamo s Tiburciom i pita ga je li nekomu odao tko je ubio Alberta i pokuša ga ugušiti. Alonso je uporan s Irene iako mu ona govori da ne može biti s njim. Alonso nađe starački dom za Tiburcija i Hildu gdje bi se Tiburcio mogao skriti od Rodriga i oporaviti se. Rodrigo obavijesti Vicentea da je Rosa dala otkaz. Brigitte kaže Paulu da želi da je prizna kao svoju kćer i da će tako osvojiti Carmen. Rodrigo sazna da je Paul Chamignon, renomirani francuski znanstvenik, Brigittein otac. Natalia i Diego se sastanu.


Znaj da te volim 164 epizoda
Natalia sazna da je Rodrigo ubio Alberta i da je Tiburcio sve vidio, a Diego joj kaže kako namjeravaju skloniti Tiburcija. Luz kaže Paulu da je Brigitte trudna, što njega iznenadi. Tadeo vodi Irene u galeriju kako bi joj pokazao gdje će postaviti njegovu posljednju sliku. Rodrigo sazna da su Hilda i Tiburcio otišli bez riječi iz njegove kuće. Diego sazna da bi se Natalia i Andrés mogli vjenčati. Diego pokušava zamijeniti Nataliju Simonom. Natalia predbacuje Brigitte što prezime žene koja ju je odgojila želi zamijeniti prezimenom čovjeka kojega jedva poznaje. Brigitte joj kaže da će ona, Natalia, uvijek ostati posvojče, to Nataliju naljuti…


Znaj da te volim 165 epizoda
Vicente se vratio kući iz bolnice i uzima lijekove zbog kojih će se doimati senilnim i neće više moći upravljati tvrtkom. Carmen zamoli Paula da ne napusti Brigitte, no on kaže da ne može više ostati i da se vraća u Francusku. Natalia odlazi ocu Juanchu i kaže mu da nije sigurna želi li se udati za Andrésa. On joj savjetuje da upita svoje srce. Rodrigo shvati da lijek djeluje na djeda. Vicente gubi razum. Alonso posjeti Eleazara i ispriča mu kako Carmen i Eleazarova mama misle da je bipolaran. Natalia vidi Diega kako sa Simonom ulazi u neki hotel. Natalia Diegu predbaci nevjeru, a on joj kaže da mu nije jasno udaje li se ona za Andrésa. Nataliji jave da je Tadeu opet loše i da ga voze u bolnicu.



Znaj da te volim 166 epizoda
Tadeo moli Alonsa da mu obeća da će usrećiti Irene nakon njegove smrti. Natalia tijekom rasprave s Brigitte nađe vlasulju u njezinu ormaru. Shvati da se Brigitte preobukla u nju kako bi je odvojila od Diega. Alonso predloži da g. Vicenteu prestanu davati prepisane lijekove jer se počeo čudno ponašati i šalje lijekove na analizu. Tadeo daje Nataliji i Ireni upute za izložbu njegovih slika i gdje da postave sliku koju je posljednju naslikao. Zamoli ih da goste ponude kanapeima, crnim i bijelim vinom. Zahtijeva i da bude raznobojnog cvijeća. Carmen dolazi Tadeu u posjet i donese mu fotoalbum u kojemu su Natalijine slike dok je bila malena.


Znaj da te volim 167 epizoda
Carmen je odnijela Tadeu fotoalbum s Natalijinim slikama iz djetinjstva, na čemu joj je on zahvalan. Tiburcio napokon počne govoriti. Rodrigo dozna da je Tiburcio u staračkom domu. Natalia zamoli Carmen da opet posjeti Tadea jer je on na umoru. Tadeo razgovara s Irene i Natalijom prije nego što izdahne. Njih dvije plaču, a on ih tješi. Moli ih da budu kraj njega dok ne izdahne. Počne mu se spavati te ih zamoli da budu cijelo vrijeme uz njega, kada se probudi da ih ugleda kraj sebe. Tadeo zaspi. Natalia izlazi iz sobe uplakana i zagrli Andrésa, te sve obavijesti da je Tadeo preminuo. Rodrigo odlazi u starački dom gdje se nalazi Tiburcio. Tiburcio se uplaši kada ga ugleda i pokuša zvati upomoć, no Rodrigo mu začepi usta i počne ga gušiti jastukom…


Znaj da te volim 168 epizoda
Bilježnik čita Nataliji i Irene Tadeovu oporuku. Daje im i pismo u kojemu im je Tadeo napisao da je bio sretan uz njih. One briznu u plač. Bilježnik počinje čitati oporuku kojom Tadeo objema ostavlja svoj novac i nekretnine. U oporuci također moli da njegova urna bude položena u muzeju. Diego daje Eleazaru dokumente koje je kopirao iz Rodrigova računala. Elena radi s Irene i Natalijom. Vicente posjeti Tiburcija, a Tiburcio mu potvrdi da je Rodrigo ubio Alberta tako što ga je udario nekim željeznim predmetom po glavi. Potom je odnio truplo u Albertov auto. Diego kaže Rodrigu da se želi vratiti u “Caprico”. Natalia više ne radi za Andrésa i vraća se k Irene u tvrtku, što Andrésa povrijedi.


Znaj da te volim 169 epizoda
Rodrigo želi vidjeti Vicentea. Rosa mu kaže da spava, a zapravo je Vicente otišao podnijeti prijavu protiv Rodriga zbog ubojstva Alberta. Eleazar s policajcima dolazi u “Caprico”, ali Rodrigo uspije pobjeći. Carmen pošalje Eleazaru ljubavnu poruku koju on pogrešno razumije i predbaci joj. Niz nesporazuma ponovno ih razdvoji. Diego kaže Nataliji i Irene da je Vicente prijavio Rodriga i da je Rodrigo sada u bijegu. Njih dvije odluče ponovno raditi u “Capricu”. Eleazar odvede Hildu i Tiburcija da daju iskaz protiv Rodriga u vezi s Albertovim ubojstvom.


Znaj da te volim 170 epizoda
Vicente izražava Irene sućut zbog Tadeove smrti. Carmen i Eleazar se i dalje ljute jedno na drugo. Rosa se vrati kući, ali i dalje radi za g. Vicentea u “Capricu”. Natalia odluči da se neće udati za Andrésa. Brigitte zamoli Vicentea da joj pomogne jer je on pradjed njezina djeteta. Vicente joj kaže neka se zaposli. Vicente zamoli Nataliju da se vrati u “Caprico” jer je “Eskenda” Irenein projekt. Paul i Carmen odluče da neće pomoći Brigitte. Žele da se sama snađe i potraži posao.


Znaj da te volim 171 epizoda

Karina vidi Rodriga u trgovačkom centru. Misli da je to Diego. Rodrigo zapravo glumi Diega kako bi ušao u "Caprico" i kako bi uzeo novac iz sefa. Natalia razgovara s Andrésom i njih dvoje prekinu vezu. Diego predloži Simoni da se udruži s "Capricom", a ona odgovori da će razgovarati s vijećem. Diego spomene Vicenteu udruživanje "Caprica" i "Telermana" kako bi se "Caprico" izvukao iz financijskih problema. Morales istražuje gdje je Rodrigo kupio sredstvo kojim je zapalio Albertov auto. Natalia dolazi u "Caprico" i javlja svima da se vraća u tvrtku. Zatekne Diega i Simonu u poljupcu. Natalia to ispriča Irene, koja ju pita je li joj to zasmetalo, a Natalia porekne.


Znaj da te volim 172 epizoda

Eleazar odlazi u Alonsov stan da pokaže snimku na kojoj se vidi kako Rodrigo nosi Albertovo truplo i kako je otišao kupiti gorivo nedaleko od mjesta zločina. Luz objasni Eleazaru da su ona i Lupita napravile zbrku i da su htjele potaknuti Eleazarovu ljubomoru na Paula kako bi se požurio da zaprosi Carmen. Diego vozi Simonu kući. Neki muškarac ga zamijeni Rodrigom jer se Rodrigova slika pojavila u novinama uz nagradu onomu tko javi gdje je Rodrigo. Rodrigo prilazi starijoj ženi kako bi je zaveo i uzeo joj novac i njime platio lažnu putovnicu za bijeg u inozemstvo. No, plan mu propada...


Znaj da te volim 173 epizoda

Andrés kaže Nataliji da je vidio Diega kako se ljubi s nekom starijom ženom. Pokaže joj sliku koju je snimio, no Natalija kaže da je to Rodrigo. Kako bi dobila nagradu, Brigitte želi odati policiji gdje je Rodrigo, no on otkrije njezin naum i pobjegne. Lupita šalje Eleazaru slike na kojima su Paul i njezina mama i gdje se čini da se njih dvoje lijepo slažu, a zapravo svrha slike je bila da pobudi Elezarovu ljubomoru. Obitelj Zapata otima Diega jer misle da je on Rodrigo. Brigitte da Rodrigu sat koji joj je tata dao da proda. Alonso kaže Eleazaru da Lupita lukavo vodi igru kako bi navela Eleazara da se vrati njezinoj mami.


Znaj da te volim 174 epizoda
Andrés kaže Nataliji da je vidio Diega kako se ljubi s nekom starijom ženom. Pokaže joj sliku koju je snimio, no Natalija kaže da je to Rodrigo. Kako bi dobila nagradu, Brigitte želi odati policiji gdje je Rodrigo, no on otkrije njezin naum i pobjegne. Lupita šalje Eleazaru slike na kojima su Paul i njezina mama i gdje se čini da se njih dvoje lijepo slažu, a zapravo svrha slike je bila da pobudi Elezarovu ljubomoru. Obitelj Zapata otima Diega jer misle da je on Rodrigo. Brigitte da Rodrigu sat koji joj je tata dao da proda. Alonso kaže Eleazaru da Lupita lukavo vodi igru kako bi navela Eleazara da se vrati njezinoj mami.


Znaj da te volim 175 epizoda
Karina se zaljubi u bolničara. Simona dozna od Natalije da su Diega vidjeli kako se ljubi sa starijom gospođom u nekom baru, te mu Simona to spočitne. On shvati da je to bio Rodrigo. Eleazar i dalje misli da Carmen želi Paula. Diego predbaci Nataliji što je rekla Simoni da se on ljubio s nekom starijom ženom, a Natalia mu objasni da joj je Andrés pokazao sliku i ona je povjerovala. Usto mu kaže da nije više s Andrésom u vezi jer ona voli njega, Diega. No, Diego joj na to kaže da on nju ne voli…


Znaj da te volim 176 epizoda
Amanda obavijesti Irene da je izložba spremna i da će se na nju moći ući samo s pozivnicom, a tek poslije će biti otvorena za javnost. Natalia javi Alonsu da ga je uvrstila na popis uzvanika, a Irene kaže Nataliji da je dodala i Diega. Simona objašnjava Vicenteu, Irene i Nataliji da postoje velike šanse da se njihova tvrtka udruži s tvrtkom “Telerman”. Rebeca javi Alonsu da se Karinin prijatelj koji je naziva zove Oscar Pérez Valdés i da radi u bolnici San George. Alonso nazove bolnicu i dozna da je Oscar ondje bolničar. Diego stiže na izložbu, ali Simona mu kaže da ne može ući jer nema pozivnicu. Diego vidi Nataliju koja također dolazi na izložbu, no ona mu odbija pomoći i kaže mu da se obrati organizatorima izložbe. Rodrigo želi pobjeći na Kajmanske otoke, no zaposlenica zračne luke prepozna ga i prijavi. Eleazar ga ispituje u postaji. Rodrigo govori kako je Alberto ubijen i pokušava se opravdati. I Brigitte uhite jer ju je Rodrigo spomenuo u svome iskazu – dala mu je sat kako bi ga prodao i pobjegao…


Znaj da te volim 177 epizoda
Simona i Diego jave Vicenteu da je “Telerman” pristao na udruživanje s njihovom tvrtkom i da tkanina već stiže. Alonso predbaci Oscaru zbog njegove bliskosti s Karinom jer ona je majka njegova (Alonsova) sina. Carmen ne želi gledati Brigitte u pritvoru. Paul plaća jamčevinu kako bi je pustili na slobodu. Natalia pozove Diega na lutkarsku predstavu. Ona mu se ispriča, a on joj kaže da je više ne voli. Rodriga premjeste u zatvor. Ondje mu se pričini da vidi Alberta, te udari zatvorenika s kojim dijeli ćeliju. Oscar dolazi u posjet Karini u njezinu domu, a Rebeca ga zamijeni s kurirom. On joj kaže da se zove Oscar Valdés i da treba Karinu. Oscar pozove Karinu da izađu i ona pristane. Eleazar zamoli Rodriga da se smiri i da ne glumi da je lud. Kaže mu da je optužen za ubojstvo i da ga čeka dugi zatvor. On mu odgovori da je Alberto pred njim i zamoli Eleazara da ga otjeraju.


Znaj da te volim 178 epizoda
Brigitte puštaju na slobodu nakon što je za nju plaćena jamčevina. Ona tvrdi da ju je Rodrigo prisilio da mu da sat. Eleazaru ponude mjesto na jugoistoku zemlje, on dvoji bi li prihvatio. Lupita ga moli da ostane s njima, no on kaže da odlazi za 15 dana. Simona pozove Diega k sebi na večeru. Predloži mu da provedu vikend zajedno i Diego pristane. Diego se povjeri Alonsu da kad god je sa Simonom, u misli mu dođe Natalija. Alonso mu kaže da je to znak da je voli. Diego to ne prihvaća i odlazi.


Znaj da te volim 179 epizoda
Paul pozove Carmen da skupa gledaju prolazak kometa. Ona poziva svu svoju djecu. Natalia također ide. Irene je vozi. Diego pozove Simonu da skupa provedu vikend. On je planira odvesti na selo kako bi gledali prolazak kometa. Lupita prizna Carmen što je učinila kako bi se Eleazar udaljio od nje. Rekla mu je da su Carmen i Paul par. Eleazar dozna da Garcíje idu gledati prolazak kometa. Odluči povesti mamu. Alonso razgovara s Paulom o Rodrigovu slučaju. Paul kaže da Rodrigo glumi da je duševni bolesnik i da bi trebao odležati zatvorsku kaznu. Diego i Simona dolaze u Hidalgo. Simona nije baš oduševljena iznenađenjem koje je ondje dočeka.


Znaj da te volim 180 epizoda
Eleazar i Luz se voze i traže Garcíje. Irene odluči kampirati s Natalijom i Garcíama. Diego i Simona pokušavaju dići šator i ona ugane nogu. Alonso daje Rodrigu nalaze vještačenja i kaže mu da je mentalno posve zdrav i da pokušava obmanuti sud. Rodrigo se uznemiri i pita ga, ako nije duševno bolestan, zašto stalno vidi Alberta pred očima…


Znaj da te volim 181 epizoda
Eleazar i Luz se susretnu s Garcíjama. Carmen ih pozove na doručak. Naiđu Diego i Simona, pa Carmen pozove i njih, no Simona ne želi doručkovati. Eleazar najavi svima da je dobio premještaj u Méridu, što Carmen rastuži. Simona je hladna prema Nataliji. Eleazar razgovara sa Sañudom i zamoli ga da javi Alonsu da je on s Garcíama, te da je i Irene s njima. Eleazar bi htio da im se Alonso pridruži. Rodriga prevoze u bolnicu jer ga je Alonso udario. Eleazar i Alonso slijede Carmen i Irene i preplaše ih. Diego gleda Nataliju dok pliva u potoku, ulazi u vodu, ali zaroni prije nego što ga ona uspije vidjeti. Natalia pita tko je to i Diego joj priđe…


Znaj da te volim 182 epizoda
U bolnici Rodrigo zove čuvara i moli ga da mu pomogne s ovratnikom. Kad mu čuvar priđe, Rodrigo ga napadne i razoruža. Potom opljačka trgovinu i dvojicu kupaca. Sañudo obavijesti Eleazara o pljački. Diego prizna Simoni da još voli Nataliju, ali da ona ne želi razgovarati s njime. Alonso mu savjetuje da bude ravnodušan prema njoj. Rodrigo odnosi založiti komad nakita, zaposlenik ga prepozna i Rodrigo pobjegne. Eleazar nađe hotel u kojemu se Rodrigo skriva, no Rodrigo shvati da je otkriven i pobjegne. Oscar i Karina kažu Alonsu da će se vjenčati prije nego što Karina rodi. Oscar želi priznati dijete kao svoje, ali Alonso nije suglasan s tim. Rodrigo pokuša opljačkati nekog prolaznika na ulici, ali ovaj ga razoruža i udari…


Znaj da te volim 183 epizoda
Luz uspije pomiriti Carmen i Eleazara. Eleazaru jave što je sve učinio Rodrigo. Alonso kaže Oscaru što su se on i Karina dogovorili u vezi s djetetom i ponudi mu da obojica budu djetetovi očevi. Diego odlazi odvjetniku kako bi dobio rastavu. Eleazar odlazi po Carmen i priviđa mu se da vidi očeve Carmenine djece. Pokušava sam sebe smiriti kako bi joj mogao dati zaručnički prsten. Alonso odlazi po Irene u “Caprico”. Želi da ona prizna da ga voli i da se vjenčaju. Vicente kaže Irene da ako zaista voli Alonsa neka si pruži priliku s njim te da više ne bude vezana za uspomenu na muškarca koji je zauvijek otišao.


Znaj da te volim 184 epizoda
Rodrigo zove Brigitte i moli je novac za bijeg. Obeća da će joj dati pola novca s jednog od računa na Kajmanskim otocima. Diego pozove Nataliju da dođe potpisati rastavu, ali Natalia odbije. Diego je slijedi i pita zašto nije potpisala, a ona mu prizna da ga voli. Alonso se oprašta od Karine. Laže da odlazi u Englesku kako bi isprovocirao Ireneinu reakciju. Brigitte dolazi na trg kako bi Rodrigu predala novac, a on otme nju i Nataliju prijeteći im pištoljem. Nataliju udari po glavi i ugura je u vozilo, a Brigitte naredi da vozi. Uspiju pobjeći policiji. Bermúdez zove Eleazara da se što prije vrati u postaju.


Znaj da te volim 185 epizoda
Rodrigo nazove Irene kako bi joj rekao da neće doći na sastanak na koji ga je pozvala. Natalia nazove Diega na mobitel, a on čuje kako Natalia pita Rodriga kamo ih vozi. Diego shvati da je i Brigitte s njima. Brzo javi Eleazaru da je Rodrigo oteo Nataliju i Brigitte. Brigitte naglas čita natpise na cesti kako bi Diego znao gdje su. Bermúdez suspendira Eleazara jer nije uspio uhvatiti Rodriga i kaže mu da će on sam to obaviti. Rodrigo se javi Eleazaru i traži novac i jamstvo da će moći pobjeći. Eleazar nazove Bermúdeza da mu kaže da se Rodrigo javio i što traži. Diego nazove Eleazara da mu javi da je Natalia uspjela javiti gdje se nalaze. Zapovjednik javlja Carmen što se dogodilo te da idu u akciju Rodrigova uhićenja…


Znaj da te volim 186 epizoda
Eleazar i Morales sretnu Diega, no Morales ga zamijeni s Rodrigom i uhiti ga. Eleazar uvidi zabunu i sve razjasni. Daje Diegu neprobojni prsluk. Rodrigo shvati da je Natalia odala gdje se nalaze i odluči napustiti kolibu. Brigitte i Rodrigo se bore. Ona pokuša pobjeći, ali Rodrigo uperi pištolj u nju. Eleazar joj dovikne da se skloni, Rodrigo puca i rani Eleazara i Moralesa. Vicente identificira Rodrigovo truplo i zaplače. Eleazarov život je u opasnosti. Irene otkrije da ju je Alonso prevario kad je rekao da je u Londonu te odlazi u njegov stan da mu to spočitne. Abdala otvori trgovinu datuljama i proslavi otvorenje s Abdulom i Mali. Eleazar pomaže Lupiti oko zadaće, a ona je presretna. Gino se javi sa Sicilije, a Paolo mu kaže da se Carmen udaje za Eleazara. Nakon nekog vremena svi žive kao skladna obitelj…


Znaj da te volim 187 epizoda   (Kraj serije)
Karina rađa. Oscar i Alonso ulaze u rađaonicu. Luz priprema Natalijinu djevojačku večer, a Diego priprema momačku večer u svome domu. Djed je također prisutan i jako je radostan. Došla je neka plesačica koja se djedu baš sviđa. Kad se Diego probudi otkrije da je obojan u crno. Zamoli prijatelje da uklone boju s njega. Carmen i Irene daju Nataliji savjete za brak i zamole je da što prije postanu bake. Natalia je uz oca Juancha i čeka da se pojavi Diego, ali njega nema. Počinje misliti da ju je ostavio uoči vjenčanja…  (Sapunice portal)
Noviji Stariji