Oprezno s anđelom po epizodama

Cuidado con el angel
Oprezno s anđelom 101 epizoda
Marichuy prizna Juanu Miguelu da ga je ostavila iako ga još uvijek voli. Onelia se pretvara da je bolesna. Rocio posjećuje Ceciliju i daje joj Marichuyinu adresu. Nelson se ispriča Elsi jer je bio sebičan i nije htio s njom imati dijete. Blanca postaje vrlo nervozna kada ugleda Leoparda, no ne razumije zašto. On primijeti da ga ona izbjegava. Juan Miguel i Marichuy se svađaju, a on joj kaže da nije smjela otići. Ona mu ispriča kako se osjećala kad je saznala za Vivianinu trudnoću, no on joj kaže kako je to bila samo jedna od Vivianinih laži te joj prizna da je još uvijek voli. Marichuy ga pita hoće li ostaviti Blancu zbog nje. Juan Miguel govori Eduardu kako ne zna što da učini. Otac Anselmo posjećuje Marichuy i ona mu zamjeri što je rekao istinu Juanu Miguelu. Kaže mu također da zna tko su njezini roditelji i ispriča mu što joj se dogodilo kada je posjetila suca Velardea. Juan Miguel razgovara s Blancom i kaže joj novosti o Marichuy i njezinom sinu. Te noći Leopard traži Iris, no nakon što shvati da je ne može pronaći, zaključi da je vjerojatno s Amadorom i odluči se napiti. Nakon što se vrati kući, Omara dočeka Blanca, koja se pretvorila u lik Ivette. On potrči u Irisinu kuću i zove upomoć jer misli da mu se priviđa.



Oprezno s anđelom 102 epizoda
Omar moli Marichuy za pomoć jer misli da halucinira nakon što je ugledao Ivette. Eduardo upita Beatriz hoće li se udati za njega, a Elsa se zabrine jer misli da je Nelson mrtav. Omar kaže Marichuy da će poludjeti zbog nje. Juan Miguel podvrgnut će Blancu psihoanalizi i kaže Rocio za sina kojeg ima s Marichuy. Cecilia odlazi k Marichuy i ondje ugleda svoga unuka što je veoma dirne. Omar ispriča Juanu Miguelu svoju priču s Ivette, kako su jedna žena i njezino dijete umrli zbog nje i kako ga je Marichuy spasila jer mu je dopustila da bude taj koji će donijeti njezino dijete na svijet. Onelia kaže Isabeli da planira ostati u kući Juana Miguela kako bi pomalo uništavala ubojicu svoje kćeri. Tijekom psihoanalize, Blanca kaže Juanu Miguelu da je njezina sestra počinila samoubojstvo što je nju silno uznemirilo. Na Estefanijino iznenađenje, Cecilia obavijesti Patricija da imaju unuka. Marichuy je na pokusu u kazalištu i ima loš predosjećaj, ali Amador joj ne dopušta da ode kući. Eduardo kaže Franciscu i Luisi da je ovo početak kraja za Nelsona. Candelaria je vrlo zabrinuta jer Marichuyino dijete ima temperaturu i zove Leoparda da joj pomogne.


Oprezno s anđelom 103 epizoda
Amador sazna da se Juan Miguel brine o Marichuyinom djetetu dok ona glumi. Omar prima Lalinu poruku i odlazi Marichuyinoj kući dok su ona i Juan Miguel pored svoga sina. Rocio kaže Blanci da su Marichuy i Iris jedna te ista osoba, baš kada Juan Miguel otkriva Leopardu da je on otac Irisina djeteta i da je ona zapravo Marichuy. Amador se zabavlja dok Juan Miguel pokušava raščistiti sve s Omarom koji mu odgovara da je Marichuy njegova. Marichuy govori Omaru i Juanu Miguelu da nijedan od njih dvojice nema pravo nad njom i izbacuje ih van. Napokon oni saznaju da Marichuyino dijete ima ospice i Juan Miguel mu daje lijek, dok Leopard zamoli svog prijatelja pedijatra da ga pregleda sljedeće jutro. Cecilia posjećuje Marichuy koja joj kaže da, iako ju je rodila, ona njoj ne znači ništa i u njezinom životu je samo stranac. Clemenciji nedostaje sin, a otac Anselmo joj savjetuje da zatraži od Olge oprost. Marichuy kaže Ceciliji da joj oprašta, ali da je ne može voljeti.


Oprezno s anđelom 104 epizoda
Juan Miguel kaže Marichuy da je još voli, a Amador odbije mogućnost da Ana Julia glumi Alejandru. Rocio kaže ocu Anselmu da će se udati za Vicentea nakon što postavi svoju izložbu, na što se on iznenadi. Marichuy moli Juana Miguela da ode i zaboravi nju i njihovog sina jer zna da ne može ostaviti Blancu. Ana Julia posjećuje Marichuy i ova se iznenadi shvativši da je i ona glumica. Mercedes i Tomas mole Juana Miguela ruku njegove sestre Rocio za svoga sina. Marichuy odluči vratiti se na posao. Cecilia se moli za Marichuy, a ona osjeća grižnju savjesti zbog načina na koji se ponijela. Leopard susretne Ivette u restoranu i pobjegne nakon što joj kaže da voli drugu ženu. Rocio i Becky posjećuju Marichuyino dijete i donose mu darove. Marichuy prizna Rocio da nije rekla nikome za dijete jer se bojala da bi ga Juan Miguel htio odvesti od nje. Leopard dolazi u Amadorov stan i kaže Marichuy da pokupi svoje stvari jer se ona, dijete i Candelaria odmah vraćaju na imanje. Uplakana Mayita moli svoga oca da oprosti Oneliji i dopusti joj da ostane u kući. Marichuy ne želi otići s Omarom pa on uzme dijete…


Oprezno s anđelom 105 epizoda
Leopard insistira na odvođenju Marichuyinog sina kako bi ona pošla za njim, dok Juan Miguel obećava Mayiti da će učiniti nešto kako bi popravio situaciju s Onelijom. Marichuy se svađa s Leopardom tražeći od njega da joj vrati dijete. Onelia ispituje Blancu zašto je jučer izašla iz kuće. Leopard daje dijete Marichuy, a ona mu kaže da ga nikada više ne želi vidjeti. Omar optuži Marichuy da je nezahvalna, oni se bore i on je slučajno udari po nosu. Nelson moli Elsu da ne ostaje sama nakon što njega ne bude, već da nastavi živjeti i da rodi djecu. Blanca moli Oneliju da joj oprosti za to što je učinila njezinoj kćeri i ona joj savjetuje da ode iz života Juana Miguela. Marichuy je na probi s Ramonom u kazalištu, a Amador nadgleda njihov rad. Juan Miguel uvjerava Blancu da je neće napustiti, a ona ga moli da je ništa ne pita, već da je zaključa u sobu. Clemencia moli Olgu da joj oprosti sve što je učinila i što je razdvojila njihovu djecu. Juan Miguel odluči zakonski priznati svoga sina. Marichuy se požali ocu Anselmu i kaže mu da Juan Miguel želi uzeti njihovog sina. Blanca čuje kako Juan Miguel govori Rocio da još voli Marichuy.


Oprezno s anđelom 106 epizoda
Otac Anselmo se zabrine nakon što sazna da Marichuyin sin već nosi prezime San Roman. Beatriz kaže Eduardu da će otac Anselmo krstiti Marichuyino dijete. Marichuy dobiva cvijeće u kazalištu i uvjerena je da joj ga je poslao Leopard. Omar odluči ostati u gradu i pokuša ponovno osvojiti Marichuy. Blanca planira posjetiti Marichuy, no odlazi onamo transformirana u Ivette. Juan Miguel kaže Oneliji da može ostati u kući koliko god želi, a ona se diskretno nasmiješi sretna zbog svoga uspjeha. Ivette govori Marichuy da je Omar njezin muškarac, te će požaliti bude li joj ga pokušala oteti jer je sposobna ubiti je. Juan Miguel sazna za krštenje svoga sina i odluči prisustvovati tome činu iako nije pozvan. Blanca komentira Rocio kako se boji da bi se Ivette mogla vratiti i savjetuje joj da o tome obavijesti Juana Miguela kako bi joj mogao pomoći. Omar razmišlja o Ivette i žali što je izgubio prijatelja Juana Miguela, ali odlučan je vratiti se na imanje sa ženom koju voli. Mayita je sretna što je Onelia ostala živjeti u kući, ne sluteći kolika je njezina želja za osvetom. Nelson priznaje Luisi da ne želi umrijeti i pita se gdje je Bog. Blanca se pojavi u Marichuyinoj kući i kaže joj da će, ako još uvijek voli Juana Miguela, prekinuti s njim i otići iz njegovog života.


Oprezno s anđelom 107 epizoda
Marichuy upoznaje Adriana i Anu Juliju s gostima i moli ih da budu krsni kumovi njezinom djetetu. Estefania nazove Amadora i sazna da se Marichuy vratila na posao jer je dijete ozdravilo. Juan Miguel i Rocio prisustvuju krštenju. Otac Anselmo nazove Marichuyinog sina imenom Juan Miguel. Marichuy sazna da je Juan Miguel zakonski dao djetetu prezime San Roman i Velarde, te mu zamjeri zbog toga. Estefania kaže Patriciju da je Cecilia izašla, vjerojatno u posjet Marichuy, i savjetuje mu da zabrani Ceciliji da dovede Marichuy i sina kući. Juan Miguel kaže Marichuy da je voli i njih se dvoje poljube. Onelia govori Isabeli kako se namjerava osvetiti Blanci i ona joj obeća pomoći. Juan Miguel zaprosi Marichuy da mu ponovno bude žena, ali ona se sjeti Blancinih riječi i odgovori mu kako to više nije moguće. Marichuy moli Juana Miguela da se oženi Blancom i zaboravi nju i dijete. Marichuy ispriča Ani Juliji o svojoj vezi s Juanom Miguelom i prizna joj da ga još voli. Marichuy se ne osjeća dobro i moli Candelariju da je ispriča kod gostiju koji su došli na krštenje njezinog sina. Blanca kaže Juanu Miguelu da je sretna što ga voli i komentira kako se nikada nisu poljubili.


Oprezno s anđelom 108 epizoda
Juan Miguel se uzruja kad mu Blanca kaže kako se nikada nisu poljubili. Cecilia posjeti Marichuy i sazna da se ondje održava proslava u čast djetetova krštenja. Nelson moli Luisu da ne govori Elsi kako mu je bilo loše dok nije bila uz njega i kako se bojao smrti. Marichuy dopusti Ceciliji da primi i poljubi dijete, a ona kaže Patriciju kako je veoma sretna jer se njihova kći napokon počela mijenjati. Marichuy prizna Candelariji da pati jer voli Juana Miguela više nego svoj život, a ona joj savjetuje da se ponovno uda za njega. Ana Julia kaže Marichuy da se, kad bi bila na njezinom mjestu, nikada ne bi pomirila s Juanom Miguelom bez obzira na to što imaju dijete. Leopard se iznenadi jer ga Ivette uvjeri kako mu je potrebna strastvena žena kao što je ona, a ne neka poput Marichuy. Rocio sazna da Blanca nije u kući, a Onelia kaže kako ju je vidjela da izlazi odjevena u Francuskinju. Ivette poljubi Leoparda koji je izbaci iz sobe i govori joj neka mu više nikada ne dolazi. Juan Miguel sazna za Blancinu transformaciju.


Oprezno s anđelom 109 epizoda
Juan Miguel se pita zašto ne može s Blancom iskreno razgovarati kako bi se mogao vratiti Marichuy. Cecilia priznaje Patriciju da je, iako je uzbuđena što je sa svojim unukom, i zabrinuta jer zna koliko njezina kći pati. Rocio vidi Blancu koja dolazi iz vrta i kaže to Juanu Miguelu koji shvati da je ne može napustiti. Omar moli Marichuy da mu oprosti i moli je za pomoć jer se Ivette vratila s ciljem da ga uništi. Juan Miguel ispituje Blancu i ona ga uvjerava da se ničega ne sjeća, već ga moli da je pod hitno izliječi. Nelson halucinira i umre na Elsinim rukama. Marichuy stiže s Omarom Nelsonu i ondje susretne Juana Miguela koji dolazi s Blancom, Rocio i Onelijom. Mayita sazna da je suprug njezine tete Else umro i govori to baki Mariani. Dok Juan Miguel predstavlja Blancu kao svoju zaručnicu, Omar zaprosi Marichuy i ona pristane. Mariana uvjerava Mayitu da svi ljudi odlaze na nebo jer Bog uvijek oprašta svojoj djeci i da će je On uvijek posjećivati. Juan Miguel posvađa se s Omarom i viče na oca Anselma koji mu savjetuje da dopusti Marichuy da bude sretna kad on ne može napustiti Blancu. Blanca ne može naći Juana Miguela i moli Omara da je odveze kući jer se ne osjeća dobro.


Oprezno s anđelom 110 epizoda
Blanca moli Omara da je odveze kući. Onelia moli Marichuy da joj oprosti i kaže joj da bi, da je bila u kući, Viviana možda još bila živa. Amador i Becky vide Omara i Blancu kako zajedno odlaze i govore loše o njima. Leopard odvodi Blancu u njezinu sobu i ona ga zamoli da je ne ostavlja samu. Amador muči Beatriz i govori joj da će se Elsa najvjerojatnije pomiriti s Eduardom. Cecilia, Patricio i Estefania dolaze na sahranu i ondje se susreću s Marichuy. Marichuy prizna Juanu Miguelu da će se udati za Omara i njih dvoje se posvađaju. Onelia kaže Juanu Miguelu da je Omar s Blancom. Marichuy ispriča Adrianu o Omaru, a Estefania susreće Israela i misli kako bi sada bilo dobro da se uda za njega. Ivette se prisjeća Leopardovih riječi i odluči ubiti Marichuy te noći. Mayita moli Marianu da joj završi priču o Snjeguljici. Blanca moli Balbinu da zaključa balkonska vrata, a Juan Miguel se sprema slijediti je u slučaju da izađe. Ivette odluči izaći kroz glavna vrata i bijesna krene ubiti Marichuy, a Juan Miguel vjeruje da čvrsto spava. Ivette traži Marichuy u kazalištu…


Oprezno s anđelom 111 epizoda
Marichuy kaže Omaru da se ne može vratiti na imanje jer ima mnogo stvari koje treba riješiti te da mora razgovarati s Juanom Miguelom. Juan Miguel još je ludo zaljubljen u Marichuy bez obzira na to što ga je veoma povrijedila i nešto mu govori da i ona njega voli. Ivette se opet pojavljuje u Omarovoj hotelskoj sobi i njih dvoje se posvađaju zbog Marichuy. Ana Julia posjećuje Marichuy i sada joj predloži da se pomiri s Juanom Miguelom ako ga još uvijek voli. Ivette pokuša ubiti Leoparda, ali ozlijedi samu sebe. Francisco savjetuje svojoj kćeri da nastavi život i ona potraži utočište u Eduardovom zagrljaju. Rocio vidi kako Blanca spava na balkonu s ranom na ruci. Juan Miguel potraži Marichuy, ali ona mu i dalje govori da ga ne voli. Blanca nađe Leopardov zub u svojoj ruci i sjeti se da je takav vidjela na lančiću oko vrata Juanova Miguelova prijatelja Omara. Leopard posjeti Juana Miguela kako bi razgovarali i u taj tren dolazi Blanca. Estefania kaže Isabeli da se odlučila udati za Israela. Leopard kaže Marichuy da moraju otići što je prije moguće i on je nagovori da pođe s njim na imanje. Juan Miguel upozori Omara da ne može odvesti Marichuy, a ponajmanje njihovog sina.


Oprezno s anđelom 112 epizoda
Juan Miguel posjeti Leoparda kako bi razgovarao o Marichuy. Leopard ga pokušava uvjeriti da zna vrlo malo o Blanci, a Juan Miguel se uzruja i ode. Isabela nazove Blancu pretvarajući se da je Ivette kako bi je izazvala. Juan Miguel posjećuje Marichuy i moli je da ne odlazi s njihovim sinom. On joj obećava da ga nikada neće pokušati uzeti i savjetuje joj da ga zajedno odgajaju. Marichuy odbije njegov prijedlog. Objašnjava mu kako ne želi da njihov sin pati, jer su mu roditelji rastavljeni i da Leopard može biti otac njezinom sinu. Cecilia prizna Candelariji da se neće smiriti sve dok joj Marichuy ne oprosti. Moli je da uvjeri Marichuy da se ne uda za Omara jer ga ne voli. Amador moli Anu Juliju da nagovori Marichuy da ostane u gradu. Otac Anselmo pokazuje Adrianu na kojem mjestu može preskočiti ogradu kako bi ušao u samostan i susreo se s Puritom. Marichuy moli Leoparda da je pričeka prije nego što ode na imanje…


Oprezno s anđelom 113 epizoda
Marichuy želi da se Patricio ispriča jer se loše ponio prema njoj. On to ne želi i ona odbije njegovu ponudu. Juan Miguel moli Omara da odustane od Marichuy, ali on to ne želi. Adrian kaže Puriti da je voli, moli je da i ona njemu prizna da ga voli i kaže joj kako se još uvijek može predomisliti. Blanca posjeti Leoparda. Ona želi znati što se dogodilo između njih dvoje. Leopard prepozna u njoj Ivette i kaže joj da ga je umalo uništila u Francuskoj, ali ga je Marichuy spasila te da sada voli nju. On misli da se ona sprema uništiti Juana Miguela. Blanca ne može u to vjerovati i pobjegne. Marichuy ispriča Ani Juliji svoju priču o Velardeovima. Estefania objavi da se udaje. Patricio kaže Ceciliji da je otišao do Marichuy te da ga je ona uvrijedila. Cecilia je opravdava. Marichuy misli da se Cecilia želi zbližiti s njom samo jer se osjeća krivom, a ne zbog ljubavi. Ivette probudi Blancu i kaže joj da moraju ubiti Marichuy. Rocio pozove Marichuy na Vicienteovu izložbu. Olga želi da Purita razmisli o svojoj odluci. Juan Miguel i Marichuy susretnu se na izložbi.


Oprezno s anđelom 114 epizoda
Leopard želi otići s izložbe kako bi razgovarao s Marichuy. Izložba je bila uspješna i sada si Rocio i Vicente mogu priuštiti vjenčanje i bračno putovanje. Marichuy kaže Leopardu da je Blanca ponudila da će otići ako se ona želi vratiti Juanu Miguelu. Leopard joj ponudi brak i predloži joj da žive u gradu, a ne na imanju. Olga je uzrujana zbog Purite. Candelaria kaže Marichuy da se mora boriti za Juana Miguela. Blanca prizna Rocio da Ivette mrzi Marichuy i boji se da bi se nešto loše moglo dogoditi. Elsa sazna za Eduardove i Beatrizine planove za vjenčanje. Juan Miguel odvodi Mayitu da upozna malog brata. Časna majka razgovara s Puritom, Olgom, Adrianom i ocem Anselmom kako bi im objasnila što se dogodilo. Juan Miguel kaže Marichuy da ne želi da njegov sin ima drugog oca. Rocio moli Juana Miguela da pusti Blancu da ode ako je ne može uskoro izliječiti, jer ima loš predosjećaj. Cecilia je sretna jer Marichuy ne odlazi. Ivette preuzima Blancu i odlazi u potragu za Marichuy. Marichuy nalazi Ceciliju u svojoj kući kako priča priču njezinom sinu. Blanca stiže u Marichuyinu kuću i napadne je sa šiljkom. Cecilia stane između njih dvije i ranjena padne…


Oprezno s anđelom 115 epizoda
Blanca koju je obuzela Ivettina osobnost dolazi u Marichuyin stan, ozlijedi Ceciliju nožem, a Marichuy udari. Zatim uzme dijete i pobjegne. Onelia kaže Juanu Miguelu da je Blancu obuzela Ivetteina osobnost. Rocio savjetuje da je odu potražiti k Marichuy kako bi spriječili tragediju. Marichuy pomogne Ceciliji, a Cecilia je pita gdje je dijete. Obje shvate da je dijete nestalo. Cecilia savjetuje Marichuy da nazove Juanovu kuću kako bi doznala je li dijete ondje. Blanca dolazi s djetetom k Juanu. Marichuy također dolazi k Juanu i vidi ondje dijete te prekori Juana Miguela. Rocio kaže da će joj sve pojasniti, te da je Blanca dobra. Blanca joj se ispriča i zamoli je da ne govori Juanu Miguelu o onome što se dogodilo između Omara i Ivette. Juan Miguel se ponudi da će zaliječiti Cecilijinu ozljedu i zamoli Patricija da ne prijavi Blancu…


Oprezno s anđelom 116 epizoda
Cecilia brani Marichuy nakon što joj Estefania govori da je umalo drugi put umrla zbog nje. Blanca je u bolnici i Juan Miguel je pita zašto je popila tablete. Estefania se uzruja saznavši da je Marichuy već oprostila Ceciliji i upozori je na moguću Patriciovu reakciju. Juan Miguel moli Blancu da ostane budna i bori se za život, ali mu ona kaže kako je bolje da Ivette umre jer tada više nikoga neće moći ozlijediti. Cecilia kaže Estefaniji da želi dovesti Marichuy kući. Patricio razgovara o Božjoj pravdi i sazna od Rocio da Blanca umire u bolnici. Blanca pokušava reći Juanu Miguelu istinu o Ivette i Omaru, a Elsa zahvaljuje Eduardu za sve što je učinio za nju i govori mu da ona odlazi. Cecilia je sretna jer ju je Marichuy posjetila, ali dolazi Patricio i kaže da će, ostane li ona u njihovoj kući, on otići zauvijek. Leopard odlazi u bolnicu posjetiti Blancu.


Oprezno s anđelom 117 epizoda
Marichuy posjećuje Blancu u bolnici. Estefania govori Isabeli da moraju nešto učiniti kako bi spriječili Marichuy da ode živjeti u Valverdeovu kuću jer se Israel ismijava s njom. Marichuy tješi Blancu pitajući je tko je ona zapravo. Velikom hrabrošću Elsa se oprašta s Beatriz te joj poželi svu sreću u braku pretvarajući se da je sretna zbog nje. Marichuy upozori Blancu da će, ne kaže li ona Juanu Miguelu istinu o Ivette i Omaru, ona to učiniti. Cecilia se boji da je Marichuy više neće posjećivati zbog Patriciovog stava. Marichuy uvjerava Blancu da neće dopustiti da Ivette ozlijedi Juana Miguela na način na koji je to učinila Omaru. Juan Miguel kaže Marichuy da želi s njom razgovarati jer ju još uvijek voli. Omar moli Marichuy da odu od Juana Miguela i Ivette zauvijek. Marichuy ne želi otići s Omarom, a Candelaria joj kaže da želi biti u blizini Juana Miguela. Juan Miguel sazna da je Marichuy razgovarala sa svojom majkom i savjetuje Patriciju da poduzme prvi korak. Candelaria razgovara s Olgom o tome što bi se moglo dogoditi na vjenčanju Rocio i Vicentea jer će tamo biti i Juan Miguel i Omar. Purita kaže Clemenciji da će se udati za Adriana za mjesec dana. Blanca se prisjeća da je Omar bio u bolnici i nazvao je Ivette, te ona zaviče i počne ga moliti da je spasi.


Oprezno s anđelom 118 epizoda
Marichuy odlazi na Rociino vjenčanje s Leopardom, a Juan Miguel ne može prestati razmišljati o trenutku kada su se on i Marichuy vjenčali na istom mjestu. Leopard se uzruja jer primjećuje kako Juan Miguel gleda Marichuy, a ona ga smiruje. Blanca se boji da bi se Ivette mogla vratiti prije povratka Juana Miguela. Otac Anselmo vjenča Rocio i Vicentea i svi im čestitaju. U bolnici, Blanca postaje Ivette i odluči pobjeći. Amador pobjesni vidjevši Beatriz i Eduarda zajedno na zabavi. Leopard je ljubomoran na Juana Miguela i pravi skandal. Juan Miguel nazove Blancu u bolnicu i, nakon što shvati da se tamo nešto događa, odluči otići. Ivette se pojavljuje u Omarovoj kući i govori mu da ga voli. U tom trenutku dolazi Juan Miguel i oboje ih iznenadi. Cecilia ponovi Patriciju da će pitati svoju kćer da dođe živjeti s njima. Juan Miguel misli da Omar koristi Blancu kako bi mu se osvetio zbog Marichuy i njih dvojica se potuku. Ivette brani Omara od Juana Miguela nazivajući ga „ljubavi“, no tada se vraća Blanca i odlazi s Juanom Miguelom. Juan Miguel odvodi Blancu svojoj kući i ona mu ispriča priču o Ivette i Omaru, te da je to započelo prije mnogo godina u Francuskoj, da ga je voljela i otišla s njim u Meksiko.


Oprezno s anđelom 119 epizoda
Dok Leopard misli kako nikada neće ostaviti Marichuy i da će ga ta ljubav spasiti od Ivette, Juan Miguel pati shvaćajući da će je zauvijek izgubiti uda li se ona za Omara. Cecilia posjećuje Marichuy i moli je da pođe živjeti s njom u njezinu kuću jer joj ona znači više od ičega u životu, a Estefania truje Patricija govoreći mu da je Ceciliji važnija njihova kći od njega. Onelia sazna da se Blanca vratila u kuću i, iako zna da je zaključana u svojoj sobi, govori Balbini da Juan Miguel nije svjestan opasnosti u kojoj Mayita živi u blizini ubojice. Patricio odluči otići iz kuće prije nego mu Cecilia to kaže, kao što je učinila i Estefaniji. Marichuy ne želi živjeti u kući Velardeovih i prizna svojoj majci da možda nikada neće moći oprostiti svom ocu. Beatriz kaže Franciscu i Luisi da će ih Eduardo moliti za njezinu ruku i oni su zbog toga sretni. Amador posjeti Beatriz kako bi joj prijetio i uvjerava je da će, ukoliko ne prekine s Eduardom, uzeti njihovog sina. Amador govori Estefaniji da je Marichuy prihvatila odigrati zadnju ulogu u kojoj na kraju umire zbog ranjavanja pištoljem i izgleda da joj je zbog toga sinula zla ideja. Israel i Becky posjećuju oca Anselma kako bi mu rekli da se žele vjenčati, a on im kaže da će odmah započeti postupak.


Oprezno s anđelom 120 epizoda
Marichuy otvara novu kazališnu predstavu i nakon što zahvali gledateljima na pljesku, ugleda Juana Miguela i nasmiješi mu se. Estefania i Isabela planiraju Marichuyinu smrt i svoj alibi, dok ona i Amador razgovaraju o sceni umiranja uslijed ranjavanja. Onelia poziva Mayitu na putovanje na kojem će posjetiti njezinu sestru koja živi u Chihuahui. Marichuy odlazi s majkom u Valverdeovu vilu kako bi spriječile Patricija da ode. Juan Miguel govori Blanci kako sumnja da je Omar još voli i kaže joj da će od sada živjeti slobodna kako bi mogla pronaći sebe. Marichuy priznaje Candelariji da je već zavoljela svoju majku i da ne osjeća gnjev. Estefania razgovara s Patricijom i on je moli da više ne govori ružno o Marichuy, što Estefaniju još više razbjesni. Omar kaže Marichuy da Juan Miguel već zna za njega i Blancu i uvjerava je da se njegovi osjećaji nisu promijenili. Nakon toga, obuzet ljubomorom, Leopard zabrani Marichuy odlazak na Israelovo i Beckyno vjenčanje.


Oprezno s anđelom 121 epizoda
Marichuy obavijesti Leoparda da će se Israel i Becky vjenčati i da će ona biti kuma na vjenčanju, a Juan Miguel će biti kum. Leopard to ne želi, ali napokon pristane i to pod uvjetom da on pođe s njom. Juan Miguel priznaje ocu Anselmu da sumnja kako Blanca još uvijek voli Leoparda, što mu daje nadu da ponovno osvoji Marichuyinu ljubav. Estefania sazna da će Marichuy i Juan Miguel biti kumovi na vjenčanju i smišlja kako s Isabelom ukloniti Marichuy. Amador želi da njegov sin nosi njegovo ime i, iako je ne voli, nikada neće dopustiti da Beatriz ponovno živi svoj život. Olga i Purita posjećuju Marichuy i Candelariju. Juan Miguel kaže Eduardu kako se nada da će Blanca ponovno osvojiti Leoparda kako bi on imao otvoren put prema Marichuy. Onelia iskoristi činjenicu da Juan Miguel, Blanca i Mayita odlaze na vjenčanje kako bi smislila plan da izlude Blancu. Leopard i Marichuy šokirani su vidjevši Blancu kako s Juanom Miguelom dolazi na vjenčanje. Amador moli Beatriz da se uda za njega, ali ga ona odbije. Ponovno u svojoj kući Marichuy plače jer je ljubomorna na Blancu i Candelariju zanima je li ljubomorna na Juana Miguela ili Leoparda.


Oprezno s anđelom 122 epizoda
Candelaria želi znati je li Marichuy ljubomorna na Juana Miguela ili Leoparda, no ona ne želi analizirati svoje osjećaje. Blanca i Juan Miguel otvoreno razgovaraju i priznaju jedno drugome svoje osjećaje prema Leopardu i Marichuy. Odluče zajedničkim snagama pokazati im svoje osjećaje i uvjeriti ih da ih prihvate. Kako bi u tome uspjeli, odluče ih učiniti ljubomornima. Juan Miguel posjećuje Marichuy uz izgovor da je došao vidjeti svog sina. Ispriča joj priču kako se želi oženiti Blancom i to već sljedećeg tjedna te ju odvesti na bračno putovanje. Pita je za njezine planove s Leopardom i uspije u naumu da je zbuni. Blanca nalazi fotografiju i poruku koju joj je Onelia ostavila pretvarajući se da je Viviana, zbog čega se ova prestravi. Leopardovi osjećaji su izmiješani nakon što je vidio Blancu jer ga je veoma podsjetila na Ivette. Amador poziva Estefaniju na pokus njegove nove predstave i ona koristi priliku da provede svoj plan. Nakon što Ana Julia izlazi iz sobe s rekvizitima, Estefania zamijeni kazališni pištolj s pravim i, iako se susretne s Ramonom, uspije ga omesti kako on ne bi primijetio zamjenu…


Oprezno s anđelom 123 epizoda
Dok se Marichuy prisjeća svoje majke koja joj govori da još uvijek može biti sretna, Juan Miguel ulazi u njezinu garderobu i njih dvoje završe u ljubavnom zagrljaju. Amador se silno želi susresti s Beatriz. Luisa mu se suprotstavi, a on joj kaže da će joj uzeti Beatrizina sina. Leopard nalazi Juana Miguela i Marichuy zajedno zbog čega se razbjesni. Juan Miguel kaže Blanci da su se on i Marichuy poljubili, na što se ova razveseli govoreći da će pokušati ponovno osvojiti Omara. Estefania moli Patricija novac za putovanje i, zajedno s Isabelom, isplanira odlazak kako ne bi bili osumnjičeni zbog Marichuyine nesreće. Ganuta, Marichuy ne prestaje razmišljati o poljupcu Juana Miguela, ali misli kako je to učinio samo kako bi je testirao jer će se ionako oženiti Blancom. Otac Anselmo kaže Juanu Miguelu kako je on još uvijek u crkvenom braku s Marichuy jer njihov brak nikada nije bio poništen. Leopard ne želi ići s Marichuy na Puritino i Adrianovo vjenčanje pa ona odlazi sama. Na zabavi Blanca izaziva Marichuy i govori joj neka joj pokuša uzeti Juana Miguela. Juan Miguel i Leopard se ponovno susreću u Marichuyinoj kući. Posvađaju se i ona ih na kraju izbaci iz kuće govoreći im da ne želi imati ništa s njima.


Oprezno s anđelom 124 epizoda
Estefania i Isabela planiraju Marichuyinu smrt, dok ona počinje pokus za predstavu. Juan Miguel ponovno želi imati Marichuy u svome naručju dok Blanca odlazi posjetiti Omara. Juan Miguel ne želi dopustiti Mayiti da ode na put s Onelijom na što se ona naljuti. Blanca otvara svoje srce Leopardu i prizna mu da ga voli. Marichuyin pokus bliži se prizoru s pištoljem, a Estefania i Isabela nazdrave njezinoj smrti. Juan Miguel posjećuje sina i pita Candelariju misli li ima li nade za njega i Marichuy. Priznaje joj da se neće oženiti Blancom. Omar se iznenadi nakon što mu Blanca ispriča kako je priča o vjenčanju bila samo namjera da ga učini ljubomornim. Ramon puca u Marichuy i ona, ranjena, pada na tlo. Mali Juan se uznemiri i Juan Miguel ga umiruje. Marichuy odvoze u bolnicu s ranom na ruci i glavi. Leopard priznaje sam sebi kako nikada nije prestao voljeti Ivette. Eduardo sazna da je Marichuy nastradala i obavijesti o tome Juana Miguela, a u isto vrijeme Amador objašnjava Candelariji kako je došlo do nesreće. Juan Miguel ulazi na odjel intenzivne skrbi…


Oprezno s anđelom 125 epizoda
Liječnik obavijesti Juana Miguela da postoji rizik da bi Marichuy mogla umrijeti ili pretrpjeti teško oštećenje mozga. Slučajno i Patricio sazna za Marichuyinu nesreću. Posjećuje je u bolnici, a u isto vrijeme Estefania i Isabela slušaju vijesti na radiju. Ana Julia moli Amadora da joj dopusti da zamijeni Marichuy u predstavi i kaže mu da to radi za nju i za njega. Juan Miguel kaže Amadoru kako je on kriv za nesreću, ali Ana Julia mu kaže kako je netko zamijenio lažne metke pravima i, čuvši to, Patricio odmah odlazi prijaviti slučaj policiji. Liječnici govore Patriciju i Juanu Miguelu da Marichuy ima krvarenje u mozgu i da će je još jednom morati operirati. Patricio odobri operaciju, iako se Omar ne slaže s njegovom odlukom govoreći da će, ako preživi, najvjerojatnije ostati paralizirana. Marichuy u snu zove svog sina i Juan Miguel moli oca Anselma da ode po dijete i dovede ga u bolnicu…


Oprezno s anđelom 126 epizoda
Marichuy je uvjerena da će umrijeti i moli Ceciliju da preuzme brigu oko njezinog sina. Estefania i Isabela su očajne jer još uvijek nemaju novosti o njezinom stanju i počinju nazivati bolnice kako bi nešto saznale. Liječnici operiraju Marichuy i Patricio odvodi Ceciliju i Candelariju s djetetom svojoj kući jer ne može ostati cijelu noć u bolnici. Cecilia i Candelaria razgovaraju o Marichuyinom životu i žalosne su jer razmišljaju o tome kako bi mogla umrijeti. Juan Miguel govori Leopardu kako je razlika između njih dvojice ta da Leopard želi lijepu i zdravu Marichuy, dok je on osobno samo želi živu. Policija ispituje Amadora, pitaju ga za njegove osjećaje prema Marichuy i razgovaraju o pokušaju ubojstva. Patricio se krivi za nesreću jer misli kako je trebao zaštititi svoju kćer onog trenutka kada je saznao da mu je kći. Liječnik Casablanca obavijesti obitelj kako je operacija prošla u redu, no moraju proći sedamdeset i dva sata nakon čega će znati hoće li mlada žena preživjeti i hoće li imati neke posljedice…


Oprezno s anđelom 127 epizoda
Cecilia zagrli Patricija nakon što on potvrdi da je Marichuy njegova kći i govori joj kako su moguće posljedice nakon operacije. Blanca kaže Juanu Miguelu da je možda Leopard zaljubljen u Marichuy i da mu više ona ne treba u životu. Omar je uz Marichuy i u tom trenutku ona se počinje buditi. On se razveseli čuvši je kako priča i jer ga prepoznaje, iako se žali na bolove u očima zbog čega ih ne može otvoriti. Estefania i Isabela saznaju da je Marichuy spašena i požale što su riskirale bez rezultata. Policija ispituje Ramona o navodnoj ljubavnoj vezi s Marichuy i on se počinje prisjećati žene koju je vidio u blizini sobe s rekvizitima u kazalištu. Juan Miguel uvjerava Omara da je najvažnije da Marichuy preživi. Policija ispituje Anu Juliju i postavljaju joj pitanja o ženi koju je Ramon vidio. Onelia posjeti inspektora Rocha i moli ga da joj pokaže dokaze kako bi se uvjerila da je njezina kći Viviana bila ubojica. Estefania se sastaje s Rodolfom u Acapulcu i on poziva nju i njezinu tetu na večeru. Juan Miguel odvodi malog Juana u bolnicu kako bi ga Marichuy vidjela kada se probudi. Marichuy reagira, ali prestravljeno vrisne jer shvati da ne vidi. Omar pred svima okrivi Juana Miguela za Marichuyinu sljepoću. Mayita i Mariana mole se za Marichuyino ozdravljenje. Juan Miguel i Omar svađaju se zbog nalaza nakon operacije i Juan Miguel ga uvjerava da će, bez obzira na posljedice, Marichuy živjeti i da joj sada još jače nego prije želi pružiti svoju ljubav, podršku i utjehu.


Oprezno s anđelom 128 epizoda
Juan Miguel i Leopard posvađaju se zbog Marichuyine sljepoće, a Cecilia prenese Patriciju loše vijesti. Juan Miguel i Marichuyin liječnik odluče pozvati specijalista oftalmologa koji će proučiti Marichuyin slučaj. Estefania planira osvojiti Rodolfa jer misli da ima mnogo novca, a zatim se vratiti u Mexico pretvarajući se da ne zna što se dogodilo. Amador otkrije policiji da je Estefania Velarde žena o kojoj Ramon i Ana Julia govore. Otac Anselmo moli Ceciliju da ima vjere i zahvali Bogu na čudu što je otvorio Patricijevo srce za Marichuy. Policija obavijesti Patricija da je njegova kći Estefania glavna osumnjičena. U telefonskom razgovoru Gustavo potvrdi Oneliji da je Viviana pokušala ubiti njegovu ženu i ona vidi dokaze zločina koji je počinila. Bez obzira što je Juan Miguel uvijek pored Marichuy, svaki put kada se probudi uz nju je Omar. Patricio prizna policiji kako vjeruje da je Estefania sposobna učiniti nešto slično jer mrzi Marichuy i otkrije im da je otputovala u Acapulco. Amador posjeti Marichuy i kaže joj kako policija misli da ju je netko pokušao ubiti. Policija nalazi Estefaniju i kaže joj kako mora otići u policijsku stanicu u Mexicu sljedećeg dana. Rodolfo to čuje, ispriča se i ode. Dok Juan Miguel spava pored Marichuy, ona se budi i zove Omara.


Oprezno s anđelom 129 epizoda
Juan Miguel brine se o Marichuy, a ona se budi i zove Omara. Estefania kaže svojoj teti da se moraju vratiti u Mexico kako bi dali izjave na policiji. Patricio se muči razmišljajući što je Estefania mogla učiniti, ali uvjeren je da će, ukoliko se dokaže da je kriva, to morati platiti. Mayita moli Marijanu da joj dovrši priču o Ivici i Marici, na što ona pristane. Marichuy spava u bolničkoj sobi, a Mayita i Mariana mole se za zdravlje sviju uključujući i njezino. Juan Miguel zaključi da Marichuy voli Omara i pomisli da bi trebao odustati od borbe za nju. Ganuta, Cecilia ispriča Candelariji kako je vidjela Patricija u igri sa svojim unukom i kaže joj da je ona druga Marichuyina majka. U policijskoj stanici Estefania govori Isabeli što da kaže u izjavi. Patricio se pojavi kako bi svjedočio Estefanijinom ispitivanju i ona se iznenadi što ga vidi. Marichuy pati jer misli da je Juan Miguel ne voli i da ju je zaboravio jer je do sada nije posjetio. Tijekom ispitivanja Estefania se pretvara da je iznenađena čuvši što se dogodilo Marichuy. Liječnik pregleda Marichuy i kaže Juanu Miguelu kako je to možda samo privremena sljepoća uzrokovana upalom. Inspektor Cimarro i Patricio pokušavaju nagovoriti Estefaniju da prizna, no ona to ne učini. Blanca moli Balbinu pomoć da spakira stvari jer odlazi, a Mayita se rastuži nakon što to sazna. Marichuy razmišlja o tome kako možda nikada neće moći vidjeti svog sina…


Oprezno s anđelom 130 epizoda
Cecilia govori Juanu Miguelu da policija ispituje Estefaniju i njezinu tetu. Omar posjećuje Marichuy koja je žalosna i on zatim odlazi s Beatriz. Policija ispituje Isabelu i Patricio joj savjetuje da kaže istinu jer joj bi mogli suditi i mogla bi završiti u zatvoru. Marichuy misli kako se Juan Miguel nije vratio jer se već oženio, dok je on siguran da će se ona udati za Omara. Blanca razgovara s Omarom i kaže mu da odlazi u Francusku osim ako je on ne zamoli da ostane. Ana Julia posjeti Marichuy i sazna da je slijepa. Juan Miguel kaže Omaru da će joj, ukoliko je njezina sljepoća samo privremena, morati sve priznati jer njezina ljubav pripada njemu. Patricio je shrvan spoznajom kakva je Estefania stvarno osoba. Otac Anselmo posjećuje Marichuy i njoj je zbog toga drago, iako bi željela da je na njegovom mjestu Juan Miguel. Blanca govori Juanu Miguelu da odlazi idućega dana. Isabela ispriča Amadoru sve što se događa i kaže mu da bi Estefania mogla pasti, ali ne i ona.


Oprezno s anđelom 150 epizoda
Ana Julia posjeti Juana Miguela u njegovom uredu i kaže mu da liječnik još nije odlučio u vezi s Marichuyinim slučajem. Duran uvjerava Patricija da se nijedan liječnik neće usuditi operirati njegovu kćer te da za njezin vid nema spasa. Slomljenog srca Patricio kaže Ani Juliji da ne postoji nada za njegovu kćer, dok svi u kući nestrpljivo čekaju vijesti od njega. Ana Julia je zadovoljna jer će Marichuy, nakon što sazna istinu, još više mrziti Juana Miguela i tako se neće pomiriti. Cecilia govori svojoj kćeri da je liječnik Duran neće operirati jer misli da ne može riješiti njezin problem, na što ona neutješno plače. Candelaria ispriča Juanu Miguelu što se dogodilo i on odluči posjetiti Marichuy. On je moli da ne gubi nadu jer će ponovno progledati, a ona viče na njega i govori mu da nikada, štogod da se dogodi, neće oprostiti. Ana Julia nastavlja mučiti Marichuy i poticati mržnju prema Juanu Miguelu.


Oprezno s anđelom 151 epizoda
Ana Julia čeka Juana Miguela u njegovoj kući, a Marichuy govori Candelariji da nikada neće oprostiti Juanu Miguelu te da će njihovom djetetu biti i majka i otac. Onelia se susreće s Anom Julijom i kaže Juanu Miguelu da joj ne vjeruje. Juan Miguel govori Ani Juliji da odlazi na put na specijalizaciju kako bi mogao pomoći Marichuy na što ona poludi i kaže mu da ga voli. Juan Miguel otkrije Candelariji da putuje, iako joj ne govori razlog, a ona mu kaže da može vidjeti Marichuy u crkvi sljedećeg dana. Ana Julia odlučna je zavesti Juana Miguela prije njegovog odlaska. U crkvi Juan Miguel gleda kako se Marichuy kreće i pomogne joj da dođe do svete vode ne otkrivši tko je zapravo on. Juan Miguel moli Oneliju da nikomu ne kaže zašto je otputovao. Dok razmišlja o Marichuy, Juan Miguel obećava da će se vratiti i izliječiti je.


Oprezno s anđelom 152 epizoda
Juan Miguel obećava sam sebi da će se ubrzo vratiti i pomoći Marichuy. Juan Miguel se oprašta s Mayitom i govori joj kako će se svaki dan čuti telefonom i moli Oneliju da je što češće vodi u posjet malenomu bratu. Juan Miguel odlazi do Marichuy kako bi se oprostio s njom, ali samo poljubi sina ne otkrivši Marichuy da je ondje. Juan Miguel moli Eduarda da ne kaže Marichuy zašto je otputovao i oprašta se s njim prije ulaska u avion. Ana Julia pokušava dobiti Juana Miguela na mobitel, no on se ne javlja. Amador još ne reagira i liječnik govori njegovoj teti, jedinoj rođakinji, da je u vegetativnom stanju. Ana Julia kaže Marichuy da bi se trebala zaljubiti u drugog muškarca kako bi zaboravila Juana Miguela. Patricio govori kako nitko ne može pomoći njegovoj kćeri i priznaje Ceciliji da je izgubio nadu. Adrian kupuje kolijevku i odjeću za dijete i govori Puriti da će im te stvari donijeti sreću te da će ona sigurno zatrudnjeti. Juan Miguel nazove Oneliju kako bi joj dao telefonski broj hotela u kojemu je odsjeo, a Ana Julia smišlja plan kako da mu se približi. Marichuy uči hodati samostalno po kući i dobiva buket cvijeća od Juana Miguela za godišnjicu braka. Vjerujući da je Juan Miguel otputovao kako bi se zabavljao i ne mareći za njezino stanje, Marichuy kaže Candelariji da vrati Eduardu cvijeće koje joj je Juan Miguel poslao.


Oprezno s anđelom 153 epizoda
Marichuy se pita zašto joj je Juan Miguel poslao cvijeće kad je već zaboravio na nju i njihovog sina. Mayita piše Juanu Miguelu poruku da joj nedostaje, a on joj odgovara kako puno uči kako bi mogao operirati jednu veoma važnu osobu. Ana Julia pokušava saznati broj Juana Miguela u Bostonu, ali neuspješno. Onelia govori Marichuy da Juan Miguel nije njezin neprijatelj. Marichuy priznaje Candelariji da je zadržala orhideje koje joj je Juan Miguel poslao i zamoli je da joj ih pomogne osušiti i staviti u glazbenu kutiju. Juan Miguel se pomiri s Anom Julijom i zahvali joj što brine i pomaže Marichuy kako bi naučila živjeti u tami. Ana Julia se razbjesni shvativši da Juan Miguel voli samo Marichuy. Candelaria ispusti dječju hranu na stube i umalo da se ne posklizne. Ana Julia to ugleda i sine joj ideja. Ana Julia prekrije stube dječjom hranom i odvede onamo Marichuy. Marichuy krene po stubama i posklizne se.


Oprezno s anđelom 154 epizoda
Ana Julia prolije dječju hranu po stubama i nagovara Marichuy da siđe, uvjeravajući je da će ona biti ondje ako joj zatreba pomoć. Marichuy pita je li Juanito s Anom Julijom, te krene po stubama, posklizne se i padne. Rocio, Juanova Miguelova sestra, stiže u vilu odlučna da zauvijek ostane, iako silno pati. Onelia je ljubazno primi, a ona joj kaže kako je njezina veza s Vicenteom završila te da je on ostao u Italiji. Rocio ne vjeruje u Onelijinu promjenu, ali ova je uvjerava da to nije laž jer je nakon kćerine smrti uvidjela kakva je osoba bila te se potpuno promijenila. Candelaria donese alkohol, a Patricio daje Marichuy da ga pomiriši kako bi došla k svijesti. Marichuy ne zna što joj se dogodilo. Nedostaje joj Juan Miguel, koji ne želi odustati od učenja kako bi mogao pomoći da joj se vrati vid. Ana Julia okrivi Candelariju da je namjerno prolila dječju hranu po stubama te se, zajedno s Patriciom i Cecilijom, prepiru duže vrijeme. Napokon, Patricio oprosti Candelariji, ali je upozorava da je to prvi i zadnji put te da će, ako učini još neku pogrešku, morati napustiti kuću…


Oprezno s anđelom 155 epizoda
Marichuy odlazi k Patriciju i Ceciliji i ispričava im se što nije prije došla, ali joj Patricio govori kako će mu biti bolje čim je ponovno vidi sretnu i nasmijanu. Juan Miguel šalje poklon Marichuy i Rocio obeća da će joj ga osobno uručiti. Marichuy se prisjeća trenutka kada joj je Juan Miguel pomogao da dođe do svete vode. Marichuy moli Candelariju da joj pomogne da se obuče kako bi je otac vidio sretnu i tako ozdravio. Liječnik kaže Puriti da nikada neće moći imati djecu. Daniel, Patriciov nećak, kaže mu da će ostati kod njih nekoliko dana. Amador se oporavlja i jedini plan mu je osveta. Marichuy prizna Rocio da još voli Juana Miguela, ali moli je da ne razgovaraju o njemu. Ana Julia sluša njihov razgovor i smišlja osvetu. Marichuy kaže svojim roditeljima da želi ponovno studirati. Eduardo moli Beatriz da ne čekaju Juana Miguela nego da se vjenčaju što prije. Juan Miguel nazove Marichuy samo kako bi čuo njezin glas…


Oprezno s anđelom 156 epizoda
Juan Miguel nazove Mexico kako bi čuo Marichuyin glas. Amador je odlučio ozdraviti i osvetiti se. Beatriz i Eduardo odluče se vjenčati sljedećeg tjedna. Patricio prima nećaka Daniela u svoju kuću, a Marichuy je sretna što ima bratića. Liječnik Duran savjetuje Juanu Miguelu da se nastavi boriti kako bi vratio vid svojoj voljenoj Marichuy i pozove ga da mu asistira u vrlo kompliciranom zahvatu koji bi mogao promijeniti povijest oftalmologije. Marichuy shvati da je njezina glazbena kutija nestala, a Candelaria je zatim nađe polomljenu u smeću i sigurna je da je to učinila Ana Julia. Daniel i Rocio odluče pomoći Marichuy i biti njezini učitelji te razgovaraju o tome kako bi je trebali poučiti Brailleovom pismu. Ana Julia predloži Mayiti da njih dvije budu najbolje prijateljice, ali u tajnosti. Patricio shvati da Marichuy još voli Juana Miguela i naredi joj da ga zauvijek zaboravi. Juan Miguel je očajan kad sazna da je Duran bio jedan od liječnika koji je pregledao Marichuy i koji je rekao da joj nema pomoći. Onelia govori Juanu Miguelu da je saznala da ga Marichuy još voli…


Oprezno s anđelom 157 epizoda
Mayita je nestala i svi su zabrinuti i očajni. Ana Julia vraća se s Mayitom i pretvara se da je zabrinuta vidjevši lica drugih. Ana Julia tvrdi da je zamolila Candelariju da im kaže da su njih dvije izašle, što ova porekne. Onelia je toliko ljuta da je udari torbicom. Juan Miguel šalje Marichuy vrtuljak i Patricio ga želi baciti, ali mu Daniel kaže da ga je on poslao Marichuy jer je vidio da je žalosna. Cecilia moli Candelariju i Anu Juliju da se prestanu svađati. Juan Miguel i liječnik Duran ne postižu uspjeh u operaciji zbog čega je Juan Miguel očajan. Eduardo i Beatriz se vjenčaju i Marichuy je kuma na vjenčanju. Ana Julia uvjerava Juana Miguela da se Marichuy ponovno zaljubila, a on ne može vjerovati u to. Marichuy kaže Danielu kako je shvatila da mu se sviđa Rocio. Ana Julia uvjerava Marichuy da joj je Juan Miguel poslao pismo u kojem piše da ju je jako volio, ali da sada voli drugu ženu.


Oprezno s anđelom 158 epizoda
Ana Julia pretvara se da čita pismo Marichuy u kojem joj Juan Miguel navodno govori kako se zaljubio u drugu ženu i da ju je zaboravio, dok on govori Rocio kako zna da je Marichuy zaručena za svoga rođaka jer mu je to rekla Ana Julia. Duran i Juan Miguel spremaju se za još jednu tešku operaciju za koju vjeruju da će biti uspješna. Marichuy neutješno plače razmišljajući o Juanovoj Miguelovoj izdaji i uvjerava Candelariju da će ga sada sigurno izbaciti iz svoga srca. Martirio se onesvijesti kada ugleda Beta, a u isto vrijeme Amador sazna za Beatrizinu udaju. Povrijeđena Marichuy govori Rocio da ne voli više Juana Miguela i da ne želi čuti ništa o njemu, a u isto vrijeme on odbije izvrsnu poslovnu ponudu samo kako bi se vratio u Mexico i operirao Marichuy. Elsa se vraća s putovanja i čestita Eduardu na ženidbi, ali Beatriz ih vidi zajedno i sve krivo shvati. Mariana savjetuje Mayiti da sluša što joj Onelia govori vezano za Anu Juliju te da joj prestane biti prijateljica. Rocio kaže Juanu Miguelu da ga Marichuy ne voli više i on razmišlja o ostanku u Americi. Mobitelom Ana Julia šalje Juanu Miguelu fotografiju na kojoj Daniel ljubi Marichuy…


Oprezno s anđelom 159 epizoda
Ana Julia šalje Juanu Miguelu fotografiju na kojoj su Marichuy i Daniel i on je uvjeren da između njih dvoje postoji nešto. Rafael je Marichuyin novi učitelj koji će je poučavati kako živjeti kao slijepa osoba, jer je i on slijep. Purita govori Clemenciji da joj je liječnik rekao da ne može imati djecu, a Clemencia je tješi. Daniel nastavlja osvajati Rocio. Rafael uvjerava Marichuy da može imati normalan život s četiri osjetila i da će joj on u tome pomoći. Clemencia odvodi Puritu drugomu liječniku. Juan Miguel diplomira u Bostonu i vraća se kući. Onelia mu govori da se brinula za obitelj dok ga nije bilo. Svi su sretni jer im je svima nedostajao. Ana Julia je bijesna jer nije primila nikakvu poruku od Juana Miguela. Marichuy govori Rafaelu da ne voli Juana Miguela te da je on kriv za njezinu sljepoću. Rafael joj ne vjeruje. Rocio i Onelia govore Juanu Miguelu da Marichuy ni s kim nije u vezi. Beatriz kaže Eduardu da je ljubomorna na Elsu, a on joj odgovara da voli samo nju te da je ljubomora bolest koja može uzrokovati veliku bol. Juan Miguel nazove Anu Juliju i želi je vidjeti. Ona se nada kako će joj napokon priznati ljubav…


Oprezno s anđelom 160 epizoda
Juan Miguel dolazi u stan Ane Julije koja vjeruje da će joj priznati da je voli. Martirio je još nervozna zbog Beta koji je želi osvojiti. Ana Julia uvjerava Juana Miguela da između Marichuy i Daniela postoji nešto. Liječnik govori Puriti da nikada neće moći biti majka. Juan Miguel susretne Amadora, a Eduardo govori Beatriz da voli njezinog sina kao da je njegov. Amador i Juan Miguel se svađaju i Amador kaže Ani Juliji da će joj pomoći u njezinoj osveti. Nakon što je vidio zabrinutu Rocio, Daniel joj kaže kako je sve u redu i pred svima je poljubi. Juan Miguel odlazi u Marichuyinu kuću, ali susretne Patricija koji ga zaustavi i izbaci iz kuće. Ana Julia i Amador vode ljubav, no ona mu govori neka ode, a on posumnja da je to učinila jer je zaljubljena u Juana Miguela. Purita je očajna nakon što je primila vijest o svojoj neplodnosti, no ništa ne govori Adrianu koji se još nada da će ona zatrudnjeti. Rafael daje Marichuy psa vodiča koji će joj stalno pomagati i ona je sretna. Rocio kaže Juanu Miguelu da je ona Danielova djevojka i uvjerava ga da nije bilo ničeg između njega i Marichuy. Iako Rocio kaže Juanu Miguelu da je Rafael Marichuyin učitelj, on joj govori kako ne želi slušati ništa o Marichuy osim od nje same…


Oprezno s anđelom 161 epizoda
Marichuy kaže Ani Juliji da je Rocio napokon pristala biti s Danielom. Također joj prizna kako osjeća da je Juan Miguel vrlo blizu, a Ana Julia joj kaže kako to nije moguće jer se on vjerojatno već oženio i sigurno će uskoro dobiti dijete. Marichuy joj kaže kako joj je Rafael dao psa vodiča i da kada se susretne s Juanom Miguelom moći će mu se osvetiti. Ana Julia ne želi pomoći Amadoru, iako je tu noć vodila ljubav s njime, i ode se ispovjediti ocu Anselmu. On joj kaže da mora reći istinu onima koje je povrijedila kako bi joj mogli oprostiti, a ona na to pobjesni. Onelia pokušava nagovoriti Marichuy da oprosti Juanu Miguelu, ali ona joj odgovori kako će on platiti za svoju izdaju. Juan Miguel odluči otvoriti bolnicu za siromašne. Rocio kaže Danielu da Juan Miguel nema povjerenja u njega jer se boji da će je on povrijediti kao što je to učinio Vicente. Ana Julia kaže Patriciju da je Cecilia s Juanom Miguelom i Juanitom u parku. Cecilia i Patricio se svađaju i Patricio kaže Ceciliji da nijedan član obitelji San Roman ne smije ući u njihovu kuću. Rafael kaže Juanu Miguelu da između njega i Marichuy postoji jaka veza koju nitko ne može prekinuti.


Oprezno s anđelom 162 epizoda
Juan Miguel misli da se Marichuy zaljubila u Rafaela i smatra kako je to dobro jer je Rafael duhovna i osjećajna osoba, baš kao Marichuy. Juan Miguel odluči operirati Marichuy, a zatim se izboriti za to da mu ona sve oprosti. Marichuy pati jer misli da se nešto loše događa između njezinih roditelja. Policajac Cimarro kaže Juanu Miguelu da su uhitili Amadora Roblesa te da će ga ispitati. Cecilia prizna Patriciju da joj ga je dosta, te neka o svemu odlučuje sam. Onelia i Ana Julia sukobe se jer se Ana Julia pretvara da je Juanova Miguelova prijateljica, kako bi ga vidjela. Marichuy želi vidjeti Rocio, ali Patricio je zabranio ulaz u kuću svim članovima obitelji San Roman. Amador se svađa s Eduardom. Laže mu da je osnovao obitelj s Beatriz. Uvjerava ga da je on jedina njezina ljubav, a srditi ga Eduardo pretuče. Ana Julia moli Amadora da dođe u njezin stan kako bi mu rekla nešto važno. Patricio kaže Marichuy da ju je odlučio poslati izvan grada, i da to čini zbog Juana Miguela San Romana…


Oprezno s anđelom 163 epizoda
Rafael uči Marichuy samostalnom hodanju ulicom uz psa vodiča i bez sljepačkog štapa. Vrlo je sretna zbog napretka koji je postigla. Rafael odvodi Marichuy u park i kaže joj da se rodio slijep, te da ne zna kako stvari izgledaju, ali da ih može zamisliti. Onelia uvjerava Mayitu da je Ana Julia zla i izbaci je iz kuće te joj zabrani da posjećuje njezinu unuku. Ana Julia kaže Juanu Miguelu da je već rekla Marichuy da se on vratio, ali da ga ona ne želi vidjeti. Marichuy je sretna jer će postati fizioterapeutkinja i počinje pohađati tečaj u Međunarodnoj udruzi slijepih osoba. Juan Miguel odluči besplatno ponuditi svoje oftalmološke usluge Udruzi, te ondje susresti Marichuy. Ana Julia koketira s Danielom, no on je odbije govoreći joj da je zaljubljen u Rocio. Dok Juan Miguel razgledava prostorije Udruge s gospođom Riquelme, Marichuy kaže Rafaelu kako ima neki neobičan osjećaj. U tome trenutku Rafael ostavi Marichuy samu, a Juan Miguel je ugleda u daljini i ostane zbunjen.


Oprezno s anđelom 164 epizoda
Ugledavši Marichuy, Juan Miguel kaže gospođi Riquelme da je poznaje i ona mu predloži da je zajedno odu pozdraviti, no u taj tren se vrati Rafael i zagrli je jer se ona ne osjeća dobro. Beatriz je u parku s Eduarditom i razmišlja kako ne uspijeva svladati svoju ljubomoru. Tada se pojavi Amador i tiho priđe djetetu. Marichuy se onesvijesti, a Juan Miguel joj priđe kako bi joj pomogao. Amador pokušava uzeti Eduardita, a Beatriz mu se suprotstavi. Rafael čuje kako Juan Miguel govori kako voli Marichuy i zaplače u tišini. Ana Julia kaže Mayiti da više neće moći vidjeti svoga malog brata jer je Marichuy više ne voli. Marichuy dolazi k svijesti, ali Juan Miguel joj ne daje do znanja da je on uz nju, Ana Julia govori Amadoru kako se planira riješiti djevojčice i ostati s Juanom Miguelom. Juan Miguel prizna gospođi Riquelme da se želi približiti Marichuy pod drugim imenom, kako bi mu ona dopustila da je operira, ali mu ona govori da će za to trebati dopuštenje suca Velardea. Amador i Ana Julia smišljaju plan protiv Marichuy i Beatriz. Juan Miguel se oprašta s gospođom Riquelme, a Patricio i Cecilia stižu u Udrugu, te pokucaju na njezina vrata.


Oprezno s anđelom 165 epizoda
Juan Miguel govori gospođi Riquelme da je odlučio operirati Marichuy i da se neće smiriti dok to ne učini. Marichuy je u depresiji i moli roditelje da je ne ostavljaju samu. Candelaria i Martirio bore se za Beta. Policajac Cimarro nazove Juana Miguela zbog osobnih razloga jer je uvjeren da je on jedina osoba koja može pomoći njegovom sinu. Juan Miguel posjećuje Patricija i moli ga da mu dopusti da operira njegovu kćer kako bi joj vratio vid. Luisa pokuša nagovoriti Beatriz da se ne sukobljava s Amadorom. Ana Julia nazove Beatriz promijenjenim glasom i govori joj da njezin suprug ima ljubavnicu Elsu. Otac Anselmo kaže Marichuy da mora s njome razgovarati o Juanu Miguelu, no ona ga ne želi saslušati. Zbunjena Beatriz optuži jednu od Eduardovih pacijentica da je njegova ljubavnica i zatim se gadno posvađa s njime zbog toga. Cecilia govori Patriciju da mora zaboraviti svoj ponos i prestati mučiti svoju kćer. Istodobno, Marichuy ima jaku glavobolju. Patricio govori svojoj supruzi da neće dopustiti Juanu Miguelu da se približi Marichuy.


Oprezno s anđelom 166 epizoda
Cecilia govori Patriciju kako bi trebao zanemariti svoj ponos i dopustiti da Juan Miguel pokuša pomoći njihovoj kćeri. Mayita kaže ocu da je duboko žalosna jer joj je Ana Julia rekla da je Marichuy više ne voli. Amador planira oteti Beatriz Eduardita i odvesti ga u sirotište jer se ne želi brinuti o njemu. Purita prizna Adrianu da nikada neće moći biti majka i moli ga da joj oprosti jer mu to nije prije rekla. Amador traži Anu Juliju u Velardeovoj kući i prizna joj da je zaljubljen u nju. Liječnik preporuči Marichuy da ode na pregled jer nju i dalje muče glavobolje. Juan Miguel želi da mu Ana Julia objasni što je rekla Mayiti, a Mariana govori djevojčici kako će joj dokazati da je Marichuy voli. Marichuy sanjari da je s Juanom Miguelom i da su sretni, a istodobno ga Ana Julia uvjerava da je učinila samo ono što je od nje tražio sudac Velarde jer sudac ne želi ni njega ni Mayitu u Marichuyinoj blizini. Beatriz se brani od Elsinih pritužaba jer misli da joj je ova preotela suprugovu ljubav i zabrani joj da se približava njezinu sinu. Svi su zabrinuti zbog Marichuyina zdravlja, a Juan Miguel se boji da je možda nešto ozbiljnije u pitanju.


Oprezno s anđelom 167 epizoda
Zabrinuti Juan Miguel čita nalaze Marichuyinih pretraga i kaže Patriciju da će njegova kći umrijeti. Objasni mu da je zbog ugruška Marichuy dobila tumor na mozgu i potrebno ju je hitno operirati kako bi joj spasili život. Marichuy osjeća da je na umoru i zamoli majku da se pobrine za njezina sina, te kaže Juanu Miguelu da ga još voli i da mu iz dubine srca oprašta sve što joj je učinio. Onelia, Daniel i Rocio posjećuju Marichuy u bolnici i njoj je izrazito drago što su došli. Cecilia daje svoj pristanak da Juan Miguel operira Marichuy, no potreban je i pristanak Marichuyina oca. Onelia i Rocio razgovaraju o tome kako su zabrinute zbog Juana Miguela i kako se sigurno osjeća krivim zbog svega što se dogodilo Marichuy. Beatriz ne želi slušati Elsu i izbaci je iz kuće. Purita predloži Adrianu da posvoje neko dijete iz sirotišta. Eduardo primi sudski poziv jer se donosi odluka hoće li Amador Robles dobiti skrbništvo nad svojim sinom. Ana Julia kaže Rafaelu da Marichuy umire. Daniel se sukobi sa stricem i kaže mu da će njegova sestrična umrijeti zbog njegove tvrdoglavosti. Dok Marichuy spava, Rafael joj izjavi ljubav i kaže joj da će, ako ona umre, i on umrijeti, a Juan Miguel u prikrajku sve to sluša…


Oprezno s anđelom 168 epizoda
Dok se Candelaria moli Djevici za Marichuyin spas, Rafael sjedi uz Marichuy u njezinoj bolničkoj sobi i, iako ona spava, izjavi joj ljubav, te je zamoli da se održi na životu bez obzira na to hoće li njih dvoje biti zajedno ili neće. Juan Miguel pati jer zna da Rafael voli Marichuy i da vjerojatno postoji nešto između njih dvoje, te zna da će obojica patiti dogodi li se nešto Marichuy. Marichuy se probudi i zamoli oca da joj pomogne jer se boji smrti, a on joj prizna da ima tumor na mozgu. Adrian i Purita posjete sirotište i kažu majci Carmeli da žele posvojiti dijete. Ana Julia pokušava nagovoriti Juana Miguela da ipak ne operira Marichuy. Liječnik Duran uvjerava Patricija da je Juan Miguel San Roman najbolji liječnik koji može operirati njegovu kćer, no Patricio ne želi da Juan Miguel operira Marichuy. Mariana tješi Mayitu jer je žalosna i razmišlja o tome kako bi Marichuy mogla umrijeti. Rocio i Daniel se svađaju s Patricijom i kažu mu da će njegov ponos ubiti Marichuy. Rafael prizna ocu da je zaljubljen u Marichuy i da ona umire. Beatriz iznenadi Eduarda i Elsu i kaže im da su izdajnici. Patricio traži Juana Miguela kako bi mu rekao neka operira njegovu kćer i spasi joj život…


Oprezno s anđelom 169 epizoda
Patricio moli Juana Miguela da operira njegovu kćer i spasi je. Beatriz vrijeđa Elsu i Eduarda, te kaže Eduardu da ga ostavlja i odlazi sa sinom jer ih je on izdao. Ana Julia se oneraspoloži kada sazna da će Juan Miguel ipak operirati Marichuy. Voditeljica sirotišta razgovara s Puritom i njezinim suprugom i govori im da mogu posvojiti dijete kad god to požele. Eduardo govori Beatriz da će morati otići na sud gdje će sudac odlučiti o skrbništvu nad njihovim sinom i savjetuje joj neka se umiri. Patricio i Cecilia blagoslivljaju Marichuy koju odvode u operacijsku salu. Ana Julia nagovara Juana Miguela neka ne operira Marichuy jer će je ubiti, a zatim svima govori da neće preživjeti operaciju. Amador se bori na sudu kako bi dobio skrbništvo nad sinom, ali on zapravo samo želi dobiti sina kako bi ga odveo u sirotište i osvetio se. Purita pokušava nagovoriti Adriana da posvoje dijete, no on to ne želi. Israel će asistirati Juanu Miguelu tijekom operacije, no muči ga ono što mu je Ana Julia rekla. Prije nego što je uspavaju, Marichuy moli liječnike neka ne dopuste da umre jer ona želi živjeti. Patricio usne ružan san u kojemu njegova kći umire. Juan Miguel shvati da je tumor narastao i pokušava ga ukloniti, ali Marichuy srce prestane kucati.


Oprezno s anđelom 170 epizoda
Juan Miguel odluči nastaviti operirati Marichuy bez obzira na rizike, jer je odlučio da ona mora živjeti. Liječnici koji su uz Juana Miguela žele prekinuti operaciju, a on se prisjeća riječi Ane Julije koja mu govori da će ubiti Marichuy. Purita posjeti sirotište kako bi se ponovno susrela s dječakom kojeg želi posvojiti, no rastuži se kada sazna da je on već posvojen. Juan Miguel čini sve što može kako bi spasio Marichuy. Luisa i Francisco dolaze na sud kako bi podržali Beatriz i Eduarda u njihovoj borbi protiv Amadora, ali pojavljuje se i Ana Julia kako bi podržala Eduarda. Sve to razljuti Beatriz, te nju obuzme ljubomora. Patricija muči grižnja savjesti i on moli svoju kćer da se vrati s njima kući jer je stvarno trebaju. Zbog Beatrizina stava sudac skrbništvo nad Eduarditom daje Amadoru, a Eduardo joj govori kako joj nikada neće oprostiti. Juan Miguel sazna da je Rafael sin policajca Cimarra i on ga zamoli da ga operira. Amador kaže Mimi da će se riješiti djeteta te da se planira osvetiti Juanu Miguelu i Marichuy. Juan Miguel se sukobi s Anom Julijom i kaže joj da je najgora osoba koju je ikada upoznao te da je nikada više ne želi vidjeti. Daniel govori Rocio neka se pripremi jer će je „oteti“ te večeri. Pred Cecilijom se nalazi uređaj za praćenje rada Marichuyina srca. Uređaj se oglasi. Amador ostavlja Eduardita u kanti za smeće, a Beatriz ne može prestati plakati za sinom. Marichuy se budi i prepozna Juanov Miguelov glas.


Oprezno s anđelom 171 epizoda
Marichuy doživi napadaj, a Juan Miguel je pokušava stabilizirati. Ana Julia odlazi k Juanu Miguelu, ali Onelia je izbaci iz kuće i kaže joj da je Marichuy mnogo bolje. Marichuy prepozna Juanov Miguelov glas i upita ga je li to on. Juan Miguel moli Patricija neka ne oda Marichuy da je on liječi jer bi to moglo naštetiti njezinu oporavku. Djeca pronađu Eduardita u kanti za smeće. Marichuy pita Patricija je li ju operirao Juan Miguel. Mimi pita Amadora gdje je dijete, a on joj odgovori da ne zna. Djeca odnesu Eduardita u sirotište. Purita se moli Bogu kako bi Adrian pristao posvojiti dijete iz sirotišta. Beatriz moli Amadora da joj dopusti da posjeti Eduardita jer joj dijete veoma nedostaje. Marichuy govori Juanu Miguelu kako misli da joj ga je sam Bog poslao. Beatriz predosjeća da se nešto loše događa njezinom sinu. Juan Miguel govori Oneliji da je sada siguran da ga Marichuy još voli.


Oprezno s anđelom 172 epizoda
Juan Miguel kaže Oneliji da je shvatio da ga Marichuy još uvijek voli. Daniel zaprosi Rocio. Juan Miguel se nada da je uvjerio Rafaela kako ne smije otkriti njegov identitet pred Marichuy kako bi je i dalje mogao liječiti, ali boji se da bi to mogla učiniti Ana Julia. Marichuy moli Candelariju da joj opiše liječnika Cisnerosa. Mayita je sretna s Juanitom i kaže svome ocu da veoma voli Marichuy iako ona nju više ne voli. Juan Miguel odluči sastati se s Anom Julijom kako bi raščistio probleme jedanput zauvijek. Rocio se pristane udati za Daniela. Rafael posjeti Marichuy i pita je što bi učinila da se Juan Miguel vrati. Marichuy mu prizna da zna da Juan Miguel ima drugu ženu i Rafael počinje misliti loše o njemu. Juan Miguel moli Anu Juliju da ne otkrije njegov identitet pred Marichuy. Onelia posumnja da se Juan Miguel otišao sastati s Anom Julijom. NJemu kod Ane Julije pozli, pokuša nazvati Rocio da dođe po njega, ali Ana Julia to spriječi. Ana Julia moli Amadora da joj ga pomogne odnijeti u njezin krevet i zatim mu kaže da ode. Mimi odluči da više neće štititi Amadora i nazove Eduarda i Beatriz kako bi im rekla da je dijete nestalo. Onelia nazove Juana Miguela, Ana Julia se javi na telefon i uvjeri je da su ona i Juan Miguel zajedno.


Oprezno s anđelom 173 epizoda
Marichuy pita Rocio je li se Juan Miguel vratio u Meksiko. Onelia govori Juanu Miguelu da ne zaslužuje Marichuyinu ljubav ni ičije poštovanje. Daniel kaže Marichuy kako je očito da joj se sviđa liječnik Cisneros. Beatriz i Eduardo odlaze dati iskaz o Eduarditovom nestanku i Amador dolazi očajan govoreći da su oni ukrali dijete. Ana Julia kaže Marichuy da je razgovarala s Juanom Miguelom te da joj je rekao da ne želi čuti za nju. Ana Julia je uvjeri da je s drugom ženom i da je potpuno zaboravio na Juanita i Mayitu. Ana Julia je moli da to nikome ne govori jer je žele odvojiti od nje. Onelia upozori Ceciliju da Ana Julia ima loš utjecaj na sve. Patricio se ispriča Juanu Miguelu za svoje ponašanje i moli ga da operira Marichuy kako bi joj vratio vid. Adrian moli Puritu da potpiše neke dokumente uvjeravajući je da su to dokumenti za kupnju stana. Marichuy moli Ceciliju da ne otpusti Anu Juliju. Juan Miguel želi da mu Ana Julia kaže istinu o onome što se dogodilo između njih. Ona ga uvjerava da su spavali skupa. Ana Julia kaže Ceciliji da ju je Juan Miguel iskoristio i nitko je ne brani. Cecilia je šokirana. Juan Miguel kaže Marichuy da će uskoro otići u njezinu kuću kako bi bio s njezinim sinom. Adrian dolazi kući s djetetom i Purita se razveseli. Marichuy dodirne lice Juana Miguela i pita ga tko je zapravo on.


Oprezno s anđelom 174 epizoda
Cecilia pristane na to da Ana Julia nastavi raditi kod njih, ali je upozori da će se ona brinuti o Marichuy i da joj neće dozvoliti da je povrijedi. Purita je sretna s djetetom, a u međuvremenu Beatriz se brine je li njezino dijete u dobrim rukama. Marichuy je zbunjena i Juan Miguel je pokušava uvjeriti da je voli. U taj trenutak stiže Rafael. Cecilia razgovara s Onelijom i sigurna je da su Ana Julia i Juan Miguel u vezi. Juan Miguel je šokiran jer se Marichuy preplašila njegovog poljupca. Marichuy moli Rafaela da je zagrli kako bi se osjećala sigurno jer ga voli kao brata. Rafael se rastuži kada to čuje. Patricio i Juan Miguel obavijeste Marichuy da je Juan Miguel želi operirati kako bi ponovno mogla vidjeti. Juan Miguel moli Rafaela da mu pomogne uvjeriti Marichuy da mu dopusti da je operira. Marichuy ispriča Cande svoje sumnje i prizna joj da ju je liječnik Cisneros poljubio. Cecilia predbaci Juanu Miguelu što je zlostavljač i kaže mu da ga ne želi u životu svoje kćeri. Candelaria se sprema priznati Marichuy tko je zapravo liječnik Cisneros, ali ulazi Patricio i spriječi je u tome.


Oprezno s anđelom 175 epizoda
Marichuy se pita treba li se udaljiti ili zavoljeti liječnika Cisnerosa, jer joj mozak govori da bi se trebala udaljiti, a srce da bi ga trebala voljeti. Mayita govori Juanu Miguelu da je znala da će se Marichuy oporaviti jer ju je on operirao. Marichuy ima noćne more o Ani Juliji, a Candelaria je smiruje. Rafael govori ocu kako ne želi ići na operaciju jer mu je Juan Miguel neprijatelj. Još uvijek se pretvarajući da je Cisneros, Juan Miguel upita Marichuy je li ljuta što ju je poljubio i voli li Rafaela. Patricio prizna Ceciliji da nitko neće moći voljeti njihovu kćer onoliko koliko je voli Juan Miguel. On je i dalje želi operirati. Juan Miguel čuje kako Marichuy govori Rocio da ga je uvijek voljela i da će ga uvijek voljeti. Rocio kaže Marichuy da ju je Daniel zaprosio, a u isto vrijeme Ana Julia pita Juana Miguela je li rekao Marichuy što se između njih dogodilo. Cecilia pogrešno shvati o čemu Juan Miguel i Ana Julia razgovaraju i izbaci je, a njemu govori kako se ne smije približiti njezinoj kćeri. Juan Miguel ispriča Danielu što se dogodilo s Anom Julijom i on zaključi da ga je drogirala te da se ništa drugo nije dogodilo. Marichuy prizna Rafaelu da se boji operacije i boji se da će se zaljubiti u liječnika Cisnerosa.


Oprezno s anđelom 176 epizoda
Marichuy govori liječniku Cisnerosu da mu ne može vjerovati jer ju veoma podsjeća na Juana Miguela. Cimarro dolazi u sirotište i traži dijete koje je nađeno, dok Adrian, Purita, Clemencia i Olga slave Eduarditov dolazak u njihove živote. Ana Julia dolazi u posjet Marichuy, ali Juan Miguel je izvodi iz sobe i ona mu zaprijeti da će reći Marichuy da su liječnik Cimarro i on zapravo ista osoba. Cimarro prijeti Amadoru zatvorom ako se dokaže da je ostavio svoga sina u kanti za smeće. Ana Julia se pravi da pada u nesvijest u ruke Juana Miguela i Cecilia pogrešno shvati što se događa i zabrani im da priđu njezinoj kćeri. Marichuy govori majci kako jedva čeka da se vrati kući i da bude s Juanitom, a ona ju upita je li zaljubljena u liječnika Cisnerosa. Juan Miguel pristane otpustiti Marichuy i ona je zbog toga sretna. Siguran je da će osvojiti Marichuy i uvjeriti je da mu može vjerovati. Ana Julia uspije vidjeti Marichuy i govori joj protiv liječnika Cisnerosa i kaže joj da je on ženskar i da se tako ponaša sa svim ženama. Cimarro kaže Beatriz i Eduardu da je vjerojatno njihov sin bio u sirotištu, ali su ga dali na posvajanje. Juan Miguel donosi cvijeće Marichuy, ali ona ga baci na pod govoreći mu da ga više ne želi vidjeti.


Oprezno s anđelom 177 epizoda
Juan Miguel pati zbog Marichuy, dok je ona odlučna pružiti sve svome sinu. Daniel, Onelia, Rocio i Mayita posjećuju Marichuy i ona kaže djevojčici da je voli i da će je uvijek voljeti. Juan Miguel se napije, a Ana Julia ga pokuša odvesti svojoj kući. Rocio i Daniel traže Juana Miguela i svađaju se s Anom Julijom dok Amador sve snima s namjerom da diskreditira Juanovu Miguelovu obitelj. Candelaria ispituje Marichuy o njezinoj tuzi i ona joj ispriča što joj je rekla Ana Julia. Amador objavi snimku Juana Miguela, Rocio i Ane Julije na internetu. Juan Miguel je siguran da će je, sazna li Marichuy za snimku, zauvijek izgubiti. Candelaria pokušava razotkriti Anu Juliju pred Marichuy i njezinim roditeljima i pita je voli li ona liječnika Cisnerosa. Juan Miguel je priznati liječnik u udruzi slijepih osoba, a prva osoba koju će operirati je Rafael. Cecilia upozori poslugu da ne dopusti Ani Juliji ulazak u kuću i šalje im snimku koju je načinio Amador s namjerom da ocrni Juana Miguela. Gospođa Riquelme uvjerava Marichuy da joj je netko rekao ružne stvari o liječniku Cisnerosu samo da ga ocrni. Amador moli časnu majku da ne odaje informacije o dječaku jer je on njegov otac, a majka je dijete bacila u kantu za smeće jer je bolesno ljubomorna.


Oprezno s anđelom 178 epizoda
Marichuy moli liječnika Cisnerosa da joj oprosti zbog njezinog ponašanja i moli ga da je operira. Francisco daje Elsi primjerke Nelsonove pjesmarice koja će biti objavljena i ona je vrlo sretna zbog toga. Marichuy obeća Rafaelu da će je on voditi u svijetu svjetla ako dopusti da ga operiraju, i on pristane. Ana Julia prigovori Juanu Miguelu što ju nije nazvao i on prekine telefonski razgovor. Amador je odlučio izvući korist iz svega. Iako su Rocio i Daniel predali dokumente o razvodu, žalosni su jer moraju čekati godinu dana da se vjenčaju. Juan Miguel pita Marichuy voli li ona njega koliko on voli nju. Majka Carmela ne želi reći Beatriz i Eduardu tko je usvojio njihovog sina i pita odvjetnika može li je poslati u zatvor. Adrian i Purita odvezu Eduardita u bolnicu jer ima visoku vrućicu i liječnik im kaže da boluje od anemije koja se može liječiti samo presađivanjem koštane srži bliskog rođaka. Juan Miguel odvede Marichuy na vodopad i kaže joj da se njegova ljubav prema njoj rodila na ovom mjestu i njih dvoje se poljube. Amador odlazi iz Mimine kuće i ona ne zna treba li išta reći policiji jer se boji za svoga nećaka.


Oprezno s anđelom 179 epizoda
Marichuy i Juan Miguel se ljube. Rocio uvjerava Vicentea da nikada nije posumnjala u Daniela jer ga voli. Marichuy prizna Rafaelu da je zaljubljena u liječnika Cisnerosa i da je shvatila kakva je osoba zapravo Ana Julia. Juan Miguel želi da ona zauvijek nestane iz njihovih života. Marichuy govori svojoj obitelji da je zaboravila Juana Miguela i da je ponovno zaljubljena, a oni se boje što će biti onoga trenutka kada sazna istinu. Ana Julia uvjerava Juana Miguela da će roditi njegovo dijete, ali on joj ne vjeruje. Ana Julia otkrije Amadoru da je stvarno trudna i da je on otac njezinog djeteta. Patricio i Cecilia se boje da im Marichuy možda neće oprostiti kada sazna istinu, a Juan Miguel im priznaje da se i on boji njezine reakcije. Marichuy govori liječniku Bermudezu kako želi biti dobar fizioterapeut i da će nastaviti s predavanjima. Juan Miguel kaže Marichuy da će je operirati za nekoliko dana i zamoli Israela da mu asistira na operaciji jer se boji da bi moglo doći do komplikacija. Marichuyini roditelji je mole da zaboravi svu mržnju prije operacije i da ne zaboravi da će je uvijek voljeti svim srcem. Ana Julia prijeti Juanu Miguelu da će otkriti Marichuy da nosi njegovo dijete…


Oprezno s anđelom 180 epizoda
Ballesteros je protiv Marichuyine operacije i odluči razgovarati o tome s njezinim roditeljima. Marichuy govori svojim prijateljima da će, ako joj se vid i ne vrati, nastaviti dalje živjeti svoj život, ali bez liječnika Cisnerosa. Marichuy se razveseli nakon što joj Juan Miguel daruje bicikl i kaže joj da će se voziti gradom i sanjati. Beatriz odlazi na testiranje kako bi saznala je li njezina koštana srž kompatibilna s Eduarditovom. Juan Miguel odvede Marichuy u kuću gdje je nekoć živjela i zatim u crkvu gdje su se njihove ruke po prvi puta dotakle. Marichuy kaže Cisnerosu da ga voli, ali ga nazove Juanom Miguelom. Otac Anselmo blagoslovi Marichuy i Juana Miguela i moli Boga da mlada žena ponovno progleda. Ana Julia se pojavi u kući obitelji Velarde, govori im da nosi Juanovo Miguelovo dijete i zaprijeti im da će reći istinu Marichuy. Daniel uvjerava Rocio da će sve biti u redu i da će uvijek biti uz nju. Vicente ostaje u Amadorovoj kući ne razmišljajući o tome što je on naumio i uvjerava ga da će mu pomoći s planom protiv Rafaela kako bi se osvetio Cimarru. Juan Miguel odvodi Marichuy u katedralu i kaže joj da će se vratiti na to mjesto kako bi se vjenčali…


Oprezno s anđelom 181 epizoda
Juan Miguel i Marichuy voze se gradom i zakunu se jedno drugomu na vječnu ljubav. Odlaze i u sirotište gdje Marichuy govori djevojkama da je važno da se školuju. Amador pritišće Anu Juliju kako bi nabavila novac, jer će je inače raskrinkati i reći istinu o djetetu koje čeka. Juan Miguel upozori Marichuy da postoji mogućnost da se ne probudi iz narkoze nakon operacije ili da izgubi razum. Marichuy odluči otići na operaciju i kaže roditeljima neka ne okrivljuju liječnika Cisnerosa ako nešto pođe po zlu. Eduardo upozori Amadora da će ga, umre li njegov sin zbog njega, ubiti golim rukama. Daniel kaže Rocio da je još u braku s Vicenteom jer su dokumenti o rastavi lažni. Vicente moli Rocio još jednu šansu, a ona mu kaže da ga više ne voli. Juan Miguel smiruje Marichuy, a ona vjeruje da će je on spasiti. Liječnik Ballesteros govori Patriciju i Ceciliji da nisu smjeli dopustiti da Marichuy ode na operaciju, pa oni to pukušavaju spriječiti. Rafael napadne Juana Miguela, a Onelia i Rocio ga brane…


Oprezno s anđelom 182 epizoda
Juan Miguel obavijesti sve da je Marichuy preživjela operaciju. Cecilia je zabrinuta jer se Marichuy ne budi iz narkoze, a Juan Miguel je smiruje. Amador pritišće Anu Juliju, a ona mu daje novac. Marichuy se budi i očajna je jer nikoga ne može prepoznati. Juan Miguel je na liječničkom konziliju optužen za neke nepravilnosti tijekom operacije, te se brani govoreći da je morao promijeniti identitet radi sigurnosti pacijenta. Marichuy je uznemirena, a Juan Miguel dolazi k njoj i smiruje je, govoreći joj da će je zaštititi i od samoga sebe ako to bude potrebno. Amador savjetuje Vicenteu da zatraži Rocio novac i da mu pomogne da riješi svoje probleme. Patricio i Cecilia obavijeste sve da je Marichuy dobro i da je pri svijesti. Marichuy kaže Candelariji da se Juan Miguel vratio. Amador zaprijeti Ani Juliji da će reći Juanu Miguelu da je dijete koje ona nosi njegovo. Rocio upita Vicentea što želi u zamjenu za rastavu. Marichuy pokuša skinuti zavoje, a Juan Miguel je u tome spriječi. Amador upozori Vicentea da mu mora uzvratiti uslugu. Marichuy podsjeti Rafaela da joj je obećao kako će otići na operaciju ako ona progleda. Juan Miguel kaže Marichuy kako se boji da ga više neće voljeti nakon što progleda, a ona mu govori da će ga voljeti bez obzira na sve.


Oprezno s anđelom 183 epizoda
Marichuy moli Candelariju neka je zaštiti od Juana Miguela. Cecilia pokušava smiriti Marichuy, a Marichuy joj kaže neka se zakune da ono što je Ana Julia rekla nije istina. Daniel kaže Juanu Miguelu da netko mora zaustaviti Anu Juliju. Marichuy kaže Rafaelu kako bi željela izbrisati sva sjećanja koja je vezuju za Juana Miguela jer su te uspomene bolne. Ana Julia kaže da je Marichuy neće moći poraziti i da će Juan Miguel na kraju biti njezin. Vicente kaže Rocio da je veoma bolestan i da želi provesti svoje posljednje trenutke uz nju. Marichuy susretne liječnika Ituribea, a Juan Miguel postane ljubomoran. Daniel ne vjeruje da je Vicente bolestan i pita Rocio što će biti s njima dvoma. Ana Julia se kune da, ako ona neće imati Juana Miguela, neće ni Marichuy. Dugo očekivani dan je došao i Marichuy željno iščekuje da joj skinu zavoje. Daniel i Vicente se sukobe. Daniel moli Rocio neka ne dopusti da se Vicente umiješa u njihovu ljubav. Amador natjera Vicentea da mu pomogne oteti Rafaela. Martirio svima govori da je Rafael otet. Juan Miguel obavijesti Cimarra, no ovaj u to ne vjeruje. Rafael čuje Amadorov glas i siguran je da ga je već negdje čuo. Elsa savjetuje Rocio da ne otjera Daniela zbog gluposti. Agent Cimarro se boji da bi otmičari mogli učiniti nešto Rafaelu. Vicente razgovara s Juanom Miguelom tražeći od njega otkupninu, a ovaj ga prepozna…


Oprezno s anđelom 184 epizoda
Cimarro obavijesti Velardea da otmičari traže golemu svotu novca, a Marichuy moli roditelje da mu daju novac. Policija dolazi u Amadorov stan i Cimarro upita Vicentea gdje je Rafael. Juan Miguel skida Marichuyine zavoje i, iako mu ona kaže da vidi samo sjene, on sve uvjerava da će ona ponovno vidjeti. Mariana kaže Mayiti da je više ne može posjećivati jer joj je Bog dao drugi posao na nebu. Marichuy gleda Juanita i zahvaljuje mu što ponovno vidi. U trenutku kada Marichuy treba saznati da je liječnik Cisneros zapravo Juan Miguel, Ana Julia ulazi i vrišti kako su je svi prevarili. Juan Miguel govori Ani Juliji da je prezire i izbaci je na ulicu. Marichuy se zaključa u spavaću sobu puna mržnje i boli prema svim ljudima koji su joj lagali. Juan Miguel daje Cimarru otkupninu. Marichuy odlazi u crkvu oca Anselma i on joj pokuša objasniti kako stvari stoje i pita je bi li dopustila Juanu Miguelu da je operira da je znala da je to zapravo on. Cecilia pati dok razmišlja o tome kako im Marichuy nikada neće oprostiti, a Marichuy odlazi u kuću gdje je prije živjela i razmišlja o riječima oca Anselma.


Oprezno s anđelom 185 epizoda
Razmišljajući o riječima oca Anselma, Marichuy posjeti svoje naselje, te joj počnu navirati sjećanja. Juan Miguel i Cimarro donose otkupninu za Rafaela. Rocio razgovara s Danielom i kaže mu kako je zabrinuta za Vicentea i da će razgovarati s Marichuy neka se zauzme za svoga brata. Marichuy susretne Puritu i Adriana koji su presretni viješću da ponovno može vidjeti. Juan Miguel shvati da je Vicente jedan od otmičara i prati ih u automobilu nakon što su pokupili novac. Marichuy susretne Reynalda u bolnici i on joj ponudi posao. Vicente traži Rocio, a Daniel ga optuži za Rafaelovu otmicu. Rafael pristane otići na operaciju u bolnicu u kojoj će se Marichuy zaposliti i ona ga zamoli da ne kaže Juanu Miguelu ništa o njezinim planovima. Liječnik obavijesti Beatriz da ni ona ni Eduardo nisu kompatibilni s Eduarditom, ali da će se on nastaviti boriti za njegov život. Marichuy govori Juanu Miguelu da ga ne želi u svome životu. Mayita upita baku i tetu zašto njezin otac ne želi Anino Julijino dijete. Marichuy pita Juana Miguela može li se zakleti da nikada nije bio intiman s Anom Julijom.


Oprezno s anđelom 186 epizoda
Marichuy optuži Juana Miguela da je spavao s Anom Julijom, a on joj kaže da je to bila njezina podvala. Daniel daje ultimatum Rocio, inače će je zauvijek napustiti. Juan Miguel kaže Marichuy da je umoran od njezinog nepovjerenja, a ona njemu da ga mrzi jer joj je oduzeo zadnju nadu da nekoga može zavoljeti. Rocio ne dopušta Danielu da ode i oni se pomire i obećaju jedno drugome sreću. Juan Miguel kaže Marichuy da ne uništava samo svoj i njegov život nego i život njihove djece. Amador govori Ani Juliji o Vicenteovim planovima. Vicente dolazi u policijsku postaju, ali Ana Julia ga zaustavi. Oni se svađaju, a Rafael prepozna Vicenteov glas, što uznemiri njega i Anu Juliju. Rocio odluči ozbiljno porazgovarati s Marichuy. Candelaria odgovara Marichuy od preseljenja. Ana Julia zamoli Vicentea da postanu suradnici kako bi se obračunali s Amadorom. Rocio upita Marichuy zašto mrzi Juana Miguela, a ona joj prizna da ga i dalje voli. Juan Miguel kaže Rafaelu da je sve spremno za operaciju…


Oprezno s anđelom 187 epizoda
Patricio govori Marichuy da se ne slaže s time da ona radi s liječnikom Iturbeom. Ana Julia pokušava pritisnuti Juana Miguela, no on joj govori neka ga zauvijek zaboravi. Rocio kaže Vicenteu da je zaljubljena u Daniela i da će Vicente završiti u zatvoru ako se ustanovi da je imao nešto s Rafaelovom otmicom. Juan Miguel se pokušava pomiriti s Marichuy, ali stiže Ana Julia i govori kako se poigravao s njihovim osjećajima. Marichuy ih moli da odu. Rafael govori Elsi kako će ga uskoro operirati. Reynaldo dolazi i Juan Miguel kaže Marichuy da nikamo neće ići s njime. Njih se dvoje posvađaju. Patricio i Cecilia pokušaju smiriti Juana Miguela, no on kaže da je ljubomoran. Marichuy dolazi u bolnicu i sva djeca veselo je dočekaju. Juan Miguel je depresivan jer ga je Marichuy odbila. Patricio govori Marichuy kako ne želi da radi u bolnici, te se njih dvoje posvađaju. Juan Miguel mnogo radi kako ne bi previše razmišljao o Marichuy. Reynaldo prizna da se zaljubio u Marichuy. Amador kaže Ani Juliji da mu mora pomoći oteti Marichuy. Ana Julia to odbije, ali ubrzo shvati da nema drugog izbora…


Oprezno s anđelom 188 epizoda
Vicente dolazi Ani Juliji u stan i nađe je kako leži na podu u nesvijesti. Amador je siguran da je ispravno postupio i razmišlja kako će potražiti Marichuyinu pomoć ako mu njezina pomoć zatreba. Ana Julia se budi s bolovima u trbuhu i moli Vicentea da joj pomogne u njezinom novom planu. Juan Miguel kaže Rafaelu da će ga operirati sutra, a Elsa mu pravi društvo. Ana Julia ispriča policiji da su je Onelia, Juan Miguel i Marichuy fizički napali, te zahtijeva njihovo uhićenje. Rafael prizna ocu da se boji i otac mu pruži svoju potporu i beskrajnu ljubav. Daniel kaže Rocio da je odvjetnik već započeo postupak rastave i da će se vjerojatno moći vjenčati u crkvi jer su zatražili poništenje braka. Marichuy se preruši u medicinsku sestru kako bi bila s Rafaelom, kako je Juan Miguel ne bi otkrio. Ana Julia pritišće Cimarra i zatraži da odmah uhiti njezine napadače. Reynaldo prizna Marichuy da se zaljubio u nju, a Ana Julia ih zatekne skupa. Ana Julia zaprijeti Amadoru zatvorom ako kaže Juanu Miguelu da dijete koje ona nosi nije njegovo. Juan Miguel obavijesti Cimarra da je operacija završena i da će se sve znati za nekoliko dana. Reynaldo govori Eduardu da će se boriti za Marichuy sve dok se ona ne zaljubi u njega.


Oprezno s anđelom 189 epizoda
Mayita moli Marichuy da joj obeća da se neće vratiti Juanu Miguelu – ona želi da se on oženi Anom Julijom. Juan Miguel, Cimarro i Elsa sretni su jer Rafael kaže da vidi. Rocio kaže Mayiti da dijete koje nosi Ana Julia uopće nije njezin brat, a Marichuy joj objasni da ona više nema ništa s njezinim ocem. Rafael zahvaljuje tati što mu je odagnao strah, a i Juanu Miguelu što mu je dao priliku da vidi. Juan Miguel iznenadi Reynalda i kaže mu kako će pokušati ponovno osvojiti Marichuy. Amador je odlučio riješiti se Ane Julije i reći istinu Marichuy. Ana Julia uvjerava Vicentea da će ga uništiti. Elsa posjeti Rafaela i obeća mu da će ga poučiti mnogočemu, te mu govori da je veoma zgodan. Amador otkrije Marichuy da je on otac djeteta koje nosi Ana Julia i sukobi se s njom i Vicenteom. U ruci drži pištolj. Patricio i Cecilia imaju neki ružan predosjećaj u vezi s njihovom kćeri, te im Juan Miguel obeća da će je pronaći. Amador i Ana Julia ozlijede Vicentea i pobjegnu, a Marichuy potraži pomoć. Vicente govori Marichuy da će umrijeti i moli je neka nazove Rocio jer se želi s njome oprostiti.


Oprezno s anđelom 190 epizoda
Rafael progleda nakon operacije. Amador čeka Marichuy pred kućom i govori joj da je dijete koje nosi Ana Julia njegovo, a ne Juanovo Miguelovo. Ana Julia dolazi i sukobi se s njim. Vicente je brani, a Amador ga ustrijeli. Marichuy zove Juana Miguela i moli ga da joj pomogne i umiri je jer ga hitno treba. Daniel kaže Rocio da Vicente umire. Vicente prizna Cimarru da je on sudjelovao u Rafaelovoj otmici te da su Amador i Ana Julia također sudjelovali. Amador kaže Mimi da odlazi iz zemlje jer ga traži policija i jer duguje novac nekim kriminalcima. Vicente moli Rocio da mu oprosti i govori joj da ju je uvijek volio, i nakon toga izdahne. Marichuy zahvaljuje Juanu Miguelu što je bio uz nju, moli ga da joj oprosti zbog njezine tvrdoglavosti i njih se dvoje pomire. Policija pokušava uhititi Amadora u zračnoj luci, ali on uzima neku ženu za taokinju i bježi. Policija ga uspije uhvatiti. Juan Miguel i Marichuy hodaju gradom i zakunu se na vječnu ljubav. Ona ga zaprosi. Juan Miguel i Marichuy daju stan Candelariji kako bi mogla mirno živjeti. Marichuy posjeti Rafaela u bolnici i njih dvoje se nježno zagrle.


Oprezno s anđelom 191 epizoda
Daniel i Rocio se vjenčaju. Ana Julia se kune da će spriječiti vjenčanje Marichuy i Juana Miguela. Rafael govori svome ocu da se boji jer misli da Ana Julia planira nešto protiv Marichuy. Mayita je sretna jer će se Juan Miguel i Marichuy sutradan vjenčati. Onelia posjeti Vivianin grob i govori joj kako je Marichuy dobra djevojka i da će biti dobra majka Mayiti. Također joj kaže da se i ona sama potpuno promijenila, te da je Juan Miguel i Marichuy vole. Za kraj kaže pokojnoj kćeri da joj veoma nedostaje. Juan Miguel kaže Oneliji, Balbini, Rocio i Mayiti da su svi oni njegova obitelj i da ih veoma voli. Reynaldo kaže Eduardu i Beatriz da Eduardito odmah mora na transplantaciju koštane srži. Marichuy dolazi u crkvu i svi joj čestitaju. Ona se moli Djevici i neki dječak joj daje poruku da se sastane s Juanom Miguelom. Eduardo i Beatriz odlaze Amadoru kako bi ga zamolili da donira Eduarditu koštanu srž, no on to odbije govoreći im da, ako treba dobiti njegove gene, bolje je da umre nego da postane zao kao što je on. Marichuy nađe Anu Juliju, njih dvije se posvađaju, a Marichuy padne i onesvijesti se. Patricio ju traži, ali nađe samo buket cvijeća i poruku Ane Julije. Ana Julia odvodi Marichuy u napuštenu kuću i ondje joj govori kako će obje gorjeti u paklu…


Oprezno s anđelom 192 epizoda
Marichuy zahvali uzvanicima što su došli na njezino vjenčanje i odluči otići u katedralu kako bi zahvalila Djevici za svoju sreću, a Ana Julia je odlučna u svome naumu da spriječi vjenčanje. Marichuy obećava Djevici da će biti dobra supruga, dobra majka, dobra kći i dobra prijateljica. Od Juana Miguela dobiva poruku da se sastanu na ispovijedi. Amador govori Beatriz da će pomoći njihovom sinu ako ga ona izvuče iz zatvora. Juan Miguel traži Marichuy, a ona susretne Anu Juliju. Ana Julia se bori s Marichuy i ostavlja je bez svijesti. Marichuy je vezana i Ana Julia polije benzin oko nje i kaže joj da će obje gorjeti u paklu. Marichuy se odveže, ali ne želi otići jer u tome trenutku Ana Julia dobije trudove. Marichuy uspije spasiti Anu Juliju od požara, a Juan Miguel, Cimarro i Patricio stižu u pomoć. Rocio i Daniel kunu se na vječnu ljubav i odluče imati dijete. Ana Julia rađa djevojčicu i nakon što zamoli Marichuy da joj oprosti, umre. Beto, Dora, Candelaria i Martirio planiraju primiti Marichuy u kuću uz pjesmu, ali posvađaju se i ne postignu nikakav dogovor. Amador susretne tetu Isabelu u zatvoru i ona mu savjetuje da zaboravi svoj ponos jer će samo tako preživjeti. Amador se prisjeća dijelova svoga života, kao i Rafaelove otmice, te požali što je propustio mnoštvo prilika da postane pošten čovjek.


Oprezno s anđelom 193 epizoda
Marichuy daje Anino Julijino dijete Puriti i Adrianu koji će ga odgajati s ljubavlju i također im govori da su dokumenti za posvojenje gotovi, te da se nemaju zbog čega brinuti jer je djetetova majka umrla. Amador nastavlja zastrašivati sve zatvorenike i natjera ih da ga poštuju. Novorođenče je zapravo Eduarditova polusestra jer im je oboma Amador otac i ona će spasiti život svomu bratu Eduarditu. Reynaldo obavijesti Eduarda i Beatriz da će Eduardito biti njegov posljednji slučaj jer je prihvatio dobar posao i odlazi u inozemstvo. Adrian, Purita, Beatriz, Eduardo, Daniel, Rocio, Israel, Becky, Rafael i Elsa slave svoju ljubav i sreću, te se svi prisjećaju svojih trenutaka iz života. Sretni priznaju da ih je ljubav ujedinila i priznaju da im nedostaju Juan Miguel i Marichuy. Odjeveni kao mladoženja i mladenka, Marichuy i Juan Miguel dolaze u katedralu i spremni su obnoviti svoje zavjete. Svi ljudi iz njihovog života skupili su se u crkvi zajedno s Juanitom. Patricio ulazi u katedralu s Marichuy i predaje je Juanu Miguelu ispred oltara i moli ga da usreći njegovu kćer jer je ona njegovo najveće blago…


Oprezno s anđelom 194 epizoda
Juan Miguel i Marichuy napokon su vjenčani. Svi uživaju na zabavi. Beatriz slavi ozdravljenje svoga sina, a Purita blagoslovi Anu Juliju i Amadora zbog djevojčice koju je dobila. Marichuy posveti pjesmu Juanu Miguelu i prisjeća se trenutaka koje je proživjela s njim. Svi čestitaju mladencima. Mayita govori svojoj baki Mariani da će joj nedostajati, ali kaže joj da je već odrasla i da će joj baka ostati u dubokom sjećanju i s mnogo ljubavi. Elsa uhvati vjenčani buket, a Rafael je upita hoće li biti njegova djevojka. Juan Miguel i Marichuy odlaze na bračno putovanje i zavjetuju se jedno drugome na vječnu ljubav. Djeca padobranom dolaze na plažu i svi zajedno uživaju. 
 (sapunice)


Noviji Stariji