Poštovani posjetioci!

Posjetite nas na:
www.bh-vjesnik.net

Posjetite nas na novoj stranici www.bh-vjesnik.net
.Domaće serije    .Grčke     .Italijanske     .Rumunske    .Španske     .Turske     .Sve serije

Oprezno s anđelom po epizodama

B H vjesnik | 15:34:00 |

Cuidado con el angel
Oprezno s anđelom 1 epizoda
Marichuy je mlada djevojka koja je odrasla u sirotištu nakon kojega je došla živjeti s Candelarijom. Živi u bijedi i povremeno nađe neki honorarni posao kako bi zaradila za život. Jednom prigodom pozira slikaru koji je nakon toga pozove na zabavu. Ona prihvati njegov poziv kako bi zaboravila svoju bolnu prošlost. Juan Miguel je mladi psihijatar oženjen Vivianom s kojom ne nalazi zajednički jezik. Imaju kćer Mayitu. Juan Miguel posvećuje više vremena svojim pacijentima i studentima nego svojoj ženi, a to mu Viviana neprestano zamjera. Juan Miguel želi postati vrhunski psihijatar kako bi ispravio nešto što je skrivio u prošlosti, a što ga neprekidno izjeda. Viviana je, s druge strane, žena zainteresirana samo za užitak i zabavu. Jednoga dana prisustvuju prijmu u Velardeovoj vili. Patricio Velarde poznati je sudac i Juan Miguel mu predloži da zajedno rade kako bi pomogli ljudima koji nisu pronašli pravi put u životu. Marichuy je na nekoj drugoj zabavi, a ondje je neki muškarac gnjavi i pokušava je silom poljubiti. Ona se razljuti i odlazi sa zabave, te se prisjeti traumatičnog djetinjstva. Često ima noćne more koje je podsjećaju na ono što se na zabavi dogodilo. Candelaria pere odjeću klijentima, a Marichuy joj pomaže tako što im je dostavlja. Jednoga dana dolazi u kuću obitelj San Roman, Juan Miguel joj otvara vrata i oni se susretnu…Oprezno s anđelom 2 epizoda
Viviana se potuži Oneliji, svojoj majci, zbog Juanove ravnodušnosti prema njoj i ona posumnja da ima ljubavnicu. Marichuy ukrade Casildi ruže kako bi ih odnijela Djevici, a Casilda se zbog toga naljuti. Juan Miguel i sudac Velarde odluče raditi zajedno kako bi savjetovali i pomagali mladima da se vrate na pravi put. Marichuy razgovara s ocem Anselmom i prisjeti se svoga tužnog djetinjstva i ispriča mu kako je pobjegla iz sirotišta govoreći mu da je oduvijek željela ljubav i nježnost svoje majke koja je otišla. Otac Anselmo joj objašnjava da je njezina majka bila na umoru i povjerila ju je njemu kako bi je spasio. Cecilia Velarde stalno posjećuje sirotište kako bi časnim sestrama pomogla ispraviti pogrešku iz mladosti. Santi, Chente i Sarita su djeca koja žive u domu, a Marichuy im pripovijeda priče. Candelaria kaže Adrianu, Marichuyinu prijatelju, da ona u posljednje vrijeme pati od noćnih mora u kojima bježi od muškaraca, a Adrian se pita je li joj se nešto slično dogodilo i u stvarnome životu. Candelaria mu ispriča da joj se, kada se susrela s Marichuy, ova učinila ludom. Juan Miguel govori Viviani da ne može putovati s njom jer ga trebaju izgubljeni mladi ljudi. Ona mu zamjeri jer za nju nikada nema vremena. Cecilia se žalosno vraća iz sirotišta, a Patricio joj predloži da posvoje jedno siroče, ali ona to ne želi. Onelia uvjeri Juana Miguela da otputuje s Vivianom na još jedno bračno putovanje. Marichuy odlazi na zabavu gdje je Amador pokuša poljubiti i time izazove tučnjavu…


Oprezno s anđelom 3 epizoda
Slikar Vicente obavijesti Candelariju da je Marichuy uhićena. Viviana kaže Oneliji da je umorna od Juana Miguela i da se sprema zatražiti rastavu braka. Marichuy uvjeri Juana Miguela da je nedužna i da ne poznaje one mladiće. Juan Miguel se kod suca Velardea zauzme za Marichuy i ona je puštena. Dolazi kući i kaže Candelariji da je lagala Juanu Miguelu kako bi je oslobodio. Viviana se prepire s Juanom Miguelom i traži od njega rastavu braka, no on to odbije. Kaže Viviani da je voli, ali da mora pomoći drugima zbog nečega što je učinio u prošlosti. Viviana pokuša saznati što se točno dogodilo, no Juan Miguel joj ne želi ništa reći. Amador zamjeri Marichuy što ih je ostavila, a ona mu kaže kako su to i zaslužili jer su se prema njoj ružno ponijeli i željeli je povrijediti. Casilda kaže ocu Anselmu da je Marichuy noć prije bila u zatvoru. Svećenik se razljuti i odlazi Candelariji kako bi joj predbacio što je zanemarila Marichuy i ozbiljno prekori Marichuy. Viviana organizira oproštajnu zabavu prije odlaska na put i želi da sve bude savršeno. Na zabavi dozna da njezina sestrična Elsa izlazi s njezinim prijateljem Eduardom. Elsa moli Juana Miguela da je ne razdvaja od Eduarda i također mu govori kako ga je Marichuy prevarila…


Oprezno s anđelom 4 epizoda
Juan Miguel zamjeri Marichuy što mu je lagala, na što ona kaže kako joj nema pravo govoriti išta o tome jer on dopušta svojoj ženi da viče na njega. On se začudi što ona zna toliko o njegovu životu. Ona ne vjeruje da joj on želi pomoći, a da ne traži ništa zauzvrat. Patricia i Cecilia govore kako je Viviana lijepa i otmjena žena, no istodobno i pomalo sebična i arogantna. Isabela je stara prijateljica Cecilije Velarde i kada ugleda njezinu sliku u novinama, odluči joj uzeti nešto novca u čemu joj pomaže nećakinja Estefania. Juan Miguel i Viviana putuju u Miami. Marichuy odbije odnijeti odjeću u kuću San Romanâ i ispriča Candelariji što se dogodilo s Juanom Miguelom. Candelaria joj kaže kako su on i njegova žena otputovali. Avion u kojem su Juan Miguel i Viviana pao je u more. Rocio, Juan Miguelova sestra, obavijesti Oneliju o nesreći i Marichuy to čuje. Mayita posjećuje tajni vrt u svojoj kući i ondje ugleda svoju baku Marianu. Eduardo obavijesti obitelj da je Juan Miguel među preživjelima, ali da ne zna ništa o Viviani.


Oprezno s anđelom 5 epizoda
Mayita neutješno plače s bakom Marianom kojoj govori kako joj je majka poginula, no Mariana je tješi i govori joj kako će se jednoga dana sigurno vratiti. Juan Miguel je zabrinut jer zna da će majčina smrt silno uzdrmati Mayitu. Beatriz kaže Marichuy kako voli Amadora, a Marichuy joj prizna da zbog zlog čovjeka ne dopušta nikome da joj priđe blizu. Juan Miguel se vraća kući i Mayita ga optuži za ubojstvo njezine majke. Onelia se prepire s Juanom Miguelom i optuži ga za Vivianinu smrt. Adrian prizna da voli Marichuy, poljubi je, a ona ga pljusne. Juan Miguel vozi automobil i umalo da ne pregazi Marichuy. Ona se prestraši i pobjegne. Onelia kaže Juanu Miguelu da će ostati živjeti u njegovoj kući i obeća mu da će osvetiti smrt svoje kćeri. Isabela posjećuje Ceciliju koja joj prizna da osjeća krivnju i da Patricio ne zna da su imali kćer. Viviana se pojavljuje i kaže sama sebi kako će se zabaviti. Isabela kaže Ceciliji da joj je kći živa i da zna gdje se nalazi.


Oprezno s anđelom 6 epizoda
Isabela kaže Ceciliji da njezina kći živi s njom. Adrian ispriča ocu Anselmu kako je Marichuy bila veoma ljuta kad ju je poljubio. Adrian posumnja da joj se nešto dogodilo jer ju je vidio kako bježi iz sirotišta. Marichuy kaže ocu Anselmu da proživljava noćne more u stvarnom životu te da ju je jedan čovjek povrijedio i ponizio. Ona mu ispriča kako u snu ne može vidjeti njegovo lice i da se uvijek budi s vriskom te da zbog toga ne dopušta muškarcima da je dotaknu. Isabela Ceciliji ispriča kako je navodno pronašla svoju kćer, Cecilia se razveseli zbog toga. Clemencia, Adrianova majka, pokušava se zauzeti za svoga sina, ali Marichuy joj govori kako ga više ne želi vidjeti. Isabela ispriča Estefaniji kako je njezin plan bio uspješan, a Cecilia u sve povjeruje. Sljedećeg dana Cecilia susretne Estefaniju, svoju “kćer”, i objasni joj zašto ju je napustila. Estefania joj kaže kako joj je već Isabela sve objasnila. Juan Miguel odlazi u dom kako bi objasnio Marichuy da nije mrtav i ponudi joj pomoć. Cecilia priznaje Patriciju da su njih dvoje imali kćer.


Oprezno s anđelom 7 epizoda
Cecilia priznaje Patriciju da su njih dvoje imali kćer koju je ona odnijela u sirotište. Kaže mu kako je tražila svećenika kojemu je predala dijete, no nikad ga nije pronašla. Bojala se kako će Patricio reagirati te da će je zbog toga prezirati zato mu nikada nije ništa rekla. Marichuy planira kamenjem gađati Patriciovu kuću kako bi mu se osvetila za kaznu koju je odredio njezinim prijateljima. Poslije on ukrade mlijeko susjedima i odnese ga u sirotište. Patricio kaže Ceciliji neka ode po njihovu kćer i dovede je da živi s njima. Estefania i Isabela usele se u Velardeovu kuću. Patricio uhvati Marichuy kako baca kamenje na njegovu kuću. Juan Miguel zamjeri sestrični Elsi što vodi dvostruki život, a ona mu odgovori kako je umorna od svega i nije ju briga što će povrijediti ljude koji je vole. Marichuy prizna Candelariji sve o ukradenom mlijeku i gađanju prozora kamenjem. Cecilia uspije nagovoriti Patricija da ne prijavi Marichuy policiji. Estefania i Isabela oduševljene su luksuzom i komforom te će sada uživati. Juan Miguel i Patricio dolaze u policijsku postaju, a Marichuy moli Juana Miguela da joj pomogne kako je ne bi strpali u zatvor.


Oprezno s anđelom 8 epizoda
Otac Anselmo, Candelaria, Adrian i ostali odlaze u policijsku postaju kako bi se zauzeli za Marichuy. Isabela upozori Estefaniju kako uživa zahvaljujući njoj. Marichuy objasni Juanu Miguelu da je ona ukrala mlijeko kako bi ga odnijela u sirotište djeci. Onelia se razljuti kad sazna da je Juan Miguel naredio da iznesu Vivianine stvari iz njegove spavaće sobe. Patricio misli da moraju poslati Marichuy u zatvor i Juan Miguel kaže kako je to vrlo teška kazna. Patricio ga pita želi li se brinuti o njoj. Juan Miguel kaže Marichuy kako će od sada živjeti u njegovoj kući te će se on brinuti o njezinom školovanju. Marichuy ga zagrli i zahvalna poljubi. Onelia kaže Rocio da Juanu Miguelu neće trebati mnogo vremena da pronađe novu ženu koja će zauzeti Vivianino mjesto. Onelia zamjeri Juanu Miguelu što je pozvao Marichuy da živi s njim u kući jer misli da će ona loše utjecati na njezinu unuku. Patricio pozove Juana Miguela u svoju kuću i predstavi mu svoju kćer Estefaniju i također mu ispriča priču o rođenju njegove kćeri.


Oprezno s anđelom 9 epizoda
Candelaria plače misleći da je izgubila Marichuy. Estefaniju je oduševio Juan Miguel i zanima je je li bogat i je li oženjen. Marichuy susretne Rocio i kaže joj kako joj jako nedostaje Candelaria. Amador sazna da Marichuy živi u kući Juana Miguela San Romana. Mayita kaže baki Mariani da je upoznala Marichuy te da joj se jako svidjela, no njezina joj baka Onelia ne dopušta da s njome razgovara. Amador i Juan Miguel se prepiru jer Juan Miguel ne dopušta Amadoru da posjeti Marichuy. Adrian ipak odlazi posjetiti Marichuy, a Juan Miguel mu to ne dopusti. Adrian zaprosi Marichuy kako bi je mogao odvesti iz kuće San Roman i moli je da pristane. Juan Miguel prizna Eduardu da se zaljubio u Marichuy. Onelia i Marichuy se prepiru, a Juan Miguel stane na Marichuyinu stranu.


Oprezno s anđelom 10 epizoda
Cecilia zamoli Estefaniju da organizira prijam kako bi je predstavila ostalima. Estefania sanja da će postati bogata i važna osoba i moli Ceciliju da pozove Juana Miguela kako bi ga osvojila. Juan Miguel moli Rocio da odvede Marichuy da kupi odjeću. Juan Miguel kaže Patriciju da ima problema kod kuće zbog Marichuyine prisutnosti i Cecilia predloži da živi s njima. Candelaria posjeti Marichuy, njih se dvije snažno zagrle i Marichuy kaže Candelariji kako joj nedostaje prijašnji život i prijatelji. Estefania sazna da će Marichuy živjeti u njezinoj kući i ljutito o tome obavijesti Isabelu. Juan Miguel obavijesti Marichuy da će živjeti u kući suca Velardea. Onelia joj se ruga govoreći joj da će tamo morati raditi ono što se od nje traži. Marichuy dolazi u Velardeovu kuću i Cecilia je srdačno prima.


Oprezno s anđelom 11 epizoda
Onelia kaže Rocio da Marichuy više ne stanuje u toj kući. Rocio joj zamjeri zbog njezina stava i Onelia joj kaže kako je sramotno imati tako običnu osobu u kući. Estefania i Isabela promatraju Marichuy sa znatiželjom što zasmeta Marichuy. Cecilia kaže Juanu Miguelu da osjeća nježnost prema Marichuy te da će pokušati biti njezina majka. Otac Anselmo odlazi posjetiti Marichuy no sazna da ona više ondje ne stanuje. Svećenik zamjeri Juanu Miguelu što nije ispunio obećanje, a Juan Miguel mu govori kako je Marichuy sa svojom pravom obitelji, s obitelji Velarde. Cecilia zamoli Estefaniju da se prema Marichuy ponaša kao prema sestri, no poslije Estefania govori Isabeli da se moraju riješiti Marichuy. Patricio čita o Marichuyinu raskalašenom ponašanju. Elsa kaže Amadoru kako je Marichuy otišla živjeti sa sucem Velardeom. Marichuy ima prvu nesuglasicu s Martirio. Candelaria posjećuje Marichuy u njezinoj novoj kući i ona joj kaže kako se Cecilia prema njoj lijepo ponaša. Estefania i Isabela posumnjaju da se nešto događa između Juana Miguela i Marichuy. Candelaria predloži Marichuy da se uda za Adriana, a ona odbije i kaže joj da će se ponašati kako treba, samo da ne upadne u probleme.


Oprezno s anđelom 12 epizoda
Marichuy ne priznaje da je zaljubljena u Juana Miguela, no Estefania govori Isabeli kako je sigurna da joj se Juan Miguel sviđa. Zamoli svoju sestru Rocio da posjeti Marichuy i odvede je na vožnju. Marichuy pita Ceciliju što mora počistiti jer joj je Patricio rekao da mora nešto čistiti. Patriciju postane neugodno nakon što ga je Marichuy prozvala. Cecilia i Marichuy se dobro slažu i to uznemiri Isabelu koja ih promatra. Juan Miguel pita Elsu hoće li prestati živjeti dvostruki život nakon što se uda za Eduarda. Marichuy ispriča svoju životnu priču Ceciliji i njoj pozli nakon što Marichuy optuži majke koje napuštaju svoju djecu. Estefania kaže Patriciju da želi otići u zračnu luku kako bi se oprostila s Juanom Miguelom i uspije ga nagovoriti da joj da automobil. Marichuy zove Juana Miguela kako bi se oprostila s njime i oboje su uzbuđeni zbog toga. Viviana nazove Mexico, ali ne uspijeva dobiti Oneliju. Estefania dolazi u zračnu luku provokativno odjevena kako bi iznenadila Juana Miguela. Elsa upozori Amadora kako neće moći posjetiti Marichuy jer nikada nije sama. Amador odlazi posjetiti Marichuy izbjegavajući nadzorne kamere i pokuša je poljubiti i zagrliti. Patricio stiže i pogrešno protumači što se događa.


Oprezno s anđelom 13 epizoda
Patricio optuži Marichuy da je u vezi s Amadorom te ga potajno dovodi u kuću. Marichuy mu želi sve objasniti, no on je ne želi saslušati. Patricio ispriča Ceciliji i Isabeli što Marichuy navodno radi i Isabela se potrudi da stvari izgledaju još gore. Estefania zna što se dogodilo i kaže kako je to normalno ponašanje za nekoga poput nje. Sljedećeg dana Marichuy objasni Ceciliji što se zapravo dogodilo i Cecilia joj kaže da joj vjeruje. Onelia zamjeri Rocio što je utjelovila Vivianu, a Rocio joj kaže da izmišlja. Rocio posjećuje Marichuy i njih dvije odlaze automobilom odvesti mlijeko i kruh djevojkama iz sirotišta, te posjetiti oca Anselma. Uz pomoć Estefanije, Isabela izbjegne susret Cecilije i oca Anselma i dobiva informaciju o Marichuyinom podrijetlu. Isabela kaže Estefaniji kako se boji da bi Marichuy mogla biti Cecilijina prava kći. Estefania, Isabela i Cecilia čitaju novine u kojima je slika Juana Miguela. Dolazi Marichuy sa svojim psom. Bez pozdrava ona odnosi novine u svoju sobu, no Estefania to primijeti. Poslije ugleda kako Marichuy izrezuje Juanove slike i zatraži od nje da joj ih vrati, no ona to ne želi. Estefania je pljusne i njih dvije se potuku.


Oprezno s anđelom 14 epizoda
Cecilia i Isabela razdvoje Estefaniju i Marichuy. Cecilia prekori Marichuy zbog njezinog ponašanja. Juan Miguel pita Rocio o Marichuy. Isabela moli sve da se suzdrže od komentara pred Patricijom o događaju. Isabel ponizi Marichuy podsjećajući je da ju je majka napustila i odvela u sirotište. Estefania odlazi u Juanovu kuću kako bi se susrela s obitelji, a Onelia je pita u kakvoj je ona vezi s Juanom Miguelom. Estefania stječe Onelijino povjerenje pozivajući je na svoju zabavu. Marichuy ispriča Rocio o problemu koji je imala s Estefanijom i kaže joj da je žalosna jer Juan Miguel nije tamo. Rocio joj predloži da napiše nešto Juanu Miguelu i pošalje mu to e-mailom. Ona nacrta srce. Eduardo kaže Juanu Miguelu da ta poruka dokazuje da je Marichuy zaljubljena u njega. Cecilia pokušava uvjeriti Patricija da nije bio korektan prema Marichuy. Adrian posjećuje Marichuy, a Patricio ga dočeka. Poslije mu dopusti posjet. Adriana zanima što ona osjeća prema Juanu Miguelu i njemu, a ona mu odgovori kako jedino osjeća zahvalnost. Adrian moli oca Anselma da nagovori Marichuy da se uda za njega, a svećenik mu kaže kako se ona ne želi udati ni za koga…


Oprezno s anđelom 15 epizoda
Marichuy razbije čašu o Amadorovu glavu i on se sruši u nesvijest. Cecilia uvjeri Patricija da Marichuy prima samo mrvice te da ima pravo na malo zabave. Marichuy je na mukama zbog onoga što se dogodilo Amadoru i naziva Rocio kako bi joj sve ispričala. Isabela, Cecilia i Estefania primijete Marichuyinu uzrujanost. Rocio odlazi u Vicenteov stan kako bi saznala što se dogodilo Amadoru. Vicente joj kaže da je Amador spašen te da će se on pobrinuti da prijavi Marichuy. Mariana predloži Mayita da ne jede čokoladu koju joj je dala Estefania. Marichuy se boji da bi Juan Miguel mogao pomisliti nešto loše o njoj kad sazna što se dogodilo. Marichuy ponovno ima noćne more i doživi živčani slom. Cecilia se zabrine. Amador želi vidjeti Marichuy u zamjenu da je ne prijavi policiji. Amador skine zavoje i očajnički vikne da je slijep. Amador obeća Marichuy da neće ništa reći i žrtvovat će se za nju. Isabela ispituje Marichuy i sazna da je ona Cecilijina i Patricijova prava kći.


Oprezno s anđelom 16 epizoda
Isabela upita Marichuy je li ikada saznala tko su joj pravi roditelji, a ona kaže da nije. Isabela i Estefania razmišljaju kako izvesti Marichuy iz kuće. Cecilia želi da je Marichuy prihvati kao svoju majku. Marichuy posjećuje Candelariju i ispriča joj kako ju je Amador htio silovati, te ga je zato udarila po glavi i sada je slijep. Mariana i Mayita nalaze se u tajnom vrtu. Amador želi da ga Marichuy posjećuje svaki dan u zamjenu za njegovu šutnju. Patricio se uzruja zbog činjenice da se Cecilia toliko brine za Marichuy. Beatriz se predozira tabletama. Otac Anselmo razgovara s Patriciom i Estefanijom. Viviana shvati da ju je Burny okrao. Juan Miguel se vraća s puta i Patricio ga poziva na kavu, nakon što je Estefania to zatražila. Juan Miguel se raspituje o Marichuy. Estefania počinje planirati zabavu.


Oprezno s anđelom 17 epizoda
Juan Miguel vraća se s puta i susretne Marichuy. Daje joj dar. Vicente kaže Amadoru da je Beatriz pokušala samoubojstvo. U telefonskom razgovoru Rocio upita Marichuy je li ispričala Juanu Miguelu o događaju s Amadorom, no ona kaže da nije iako je to željela. Isabela prisluškuje razgovor i otrči o svemu obavijestiti Estefaniju. One to ispričaju Patriciju koji se posvađa s Marichuy i izbaci je iz kuće. Adrian posjećuje Amadora kako bi od njega zatražio da ostavi Marichuy na miru i tada shvati da on nije slijep. Adrian dolazi Patriciju i kaže mu istinu o Amadoru. Marichuy može ostati u kući. Isabela i Estefania su bijesne jer moraju naći drugi način da je izbace iz kuće. Juan Miguel prima poziv iz sjevernoameričke banke u vezi s isplatom na Vivianino ime za koju svi mislile da je mrtva.


Oprezno s anđelom 18 epizoda
Juan Miguel sazna da je jedan ček na Vivianino ime bio unovčen. Isabela pokušava uvjeriti Marichuy da joj ispriča san. Isabela moli Patricija da ne kaže Ceciliji da mu je ona rekla istinu o Amadeu. Juan Miguel prizna Eduardu da osjeća nešto prema Marichuy. Cecilia i Estefania planiraju Estefanijinu zabavu, no ne žele da Marichuy bude prisutna. Beatriz u nesvijesti zove Amadorovo ime. Estefania nagovori Ceciliju da kaže Marichuy da nije pozvana na zabavu. Dora upozori Marichuy da joj je Isabela neprijatelj. Juan Miguel sazna da Marichuy ne dolazi na zabavu.


Oprezno s anđelom 19 epizoda
Estefania se zabavlja na svojoj prvoj zabavi i uzruja se kada ugleda Marichuy. Stigla je nakon što joj je Rocio posudila svoju odjeću, a što je predložio Juan Miguel. Isabela odluči napiti Marichuy. Amador traži priliku da se približi Marichuy, no ona postaje agresivna nakon nekoliko ispijenih pića. Juan Miguel udari Amadora, a Rocio odvodi Marichuy sa zabave. Estefania nagovori Juana Miguela da postanu par. Marichuy se uzruja kada vidi kako se njih dvoje ljube nakon zabave.


Oprezno s anđelom 20 epizoda
Marichuy je povrijeđena kada shvati da su Juan Miguel i Estefania u vezi. Viviana shvati da Burny krade njezine stvari, ali on zaprijeti da će je ubiti bude li ga prijavila. Isabela kaže Marichuy da će se Estefania i Juan Miguel vjenčati. Cecilia je uzrujana jer se Patricio ne ponaša prema Marichuy kao prema svojoj kćeri. Patricio je ljut jer misli da je Marichuy pozvala Amadora na zabavu njegove kćeri. Marichuy naziva Juana Miguela kako bi ga pitala je li istina da se zaručio Estefaniom. Onelia se sukobi s Juanom Miguelom zbog zaruka. Estefania pozove Juana Miguela na ručak, a Marichuy ga pita hoće li se doista oženiti Estefanijom. On joj potvrdno odgovori.


Oprezno s anđelom 21 epizoda
Marichuy pita Juana Miguela hoće li se on doista oženiti Estefanijom, a on odgovara da hoće što nju uznemiri. Marichuy također ispriča Juanu Miguelu kako je udarila Amadora i kako se on pretvarao da je slijep. Estefania razgovara s Isabelom i kaže joj kako se nada da Marichuy neće htjeti vidjeti Juana Miguela jer sada zna da se oni namjeravaju vjenčati. Amador i Israel se svađaju jer se Amadoru ne sviđa što Israel radi za Juana Miguela. Adrian ponudi Marichuy da joj daje instrukcije. Patricio zabrani Marichuy da sjedne za njihov stol zbog njezinog nepristojnog ponašanja na zabavi. Cecilia razgovara s Marichuy kako bi joj objasnila kako njezino ponašanje nije bilo ispravno. Također moli Patricija da bude blaži prema njoj. Juan Miguel pita svoju kćer želi li novu mamu. Marichuy priprema doručak Patriciju i kaže mu da će se, jer zna da je on mrzi, odseliti k Juanu Miguelu nakon što se vjenčaju. Adrian ponudi Marichuy sat instrukcija i kaže joj kako otac Anselmo ne misli da je Juan Miguel svetac kakvim joj se prikazuje. Isabela i Estefania još se uvijek žele riješiti Marichuy. Te noći netko uđe u Marichuyinu sobu.


Oprezno s anđelom 22 epizoda
Marichuy se budi prestravljena nakon spoznaje da je netko u njezinoj sobi. Ta osoba odjevena je u crno, nosi plašt, šešir i brkove i želi je prestrašiti. Njezin pas zalaje. Patricio i Cecilia to čuju, ali Patricio misli da ponovno ima noćne more. Cecilia odlazi u njezinu sobu i nalazi je prestrašenu. Marichuy se kune da je netko bio u njezinoj sobi. Estefania i Martirio odlaze k njoj. Cecilia ostaje s njim i nakon što su Estefania i Martirio otišli. Vide Isabelu odjevenu u crno s lažnim brkovima. Poslije Marichuy pomaže Ceciliji ukrasiti Estefanijinu sobu cvijećem, a Cecilia joj pokaže dragocjenu ogrlicu koju su poklonili Estefaniji. Marichuy se ogrlica sviđa. Patricio shvati da mu manjka određena svota novca i uvjeren je da ga je Marichuy uzela. Estefania odlazi u Juanov Miguelov ured i posvađa se s Israel, njegovom pomoćnicom. Ona želi da je Juan Miguel otpusti. Marichuy odlazi u kupovinu s Rocio i kupuje Estefaniji i Juanu Miguelu vjenčani dar. Cecilia moli Juana Miguela.


Oprezno s anđelom 23 epizoda
Eduardo kaže Juanu Miguelu da će se oženiti Elsom. Estefania se pretvara da će biti sretna ako se ona i Juan Miguel vjenčaju i ponudi im da odrede datum vjenčanja. Isabela odlazi objasniti ocu Anselmu da je Patricio jako ljut na Marichuy i da ne želi da je itko posjećuje. Juan Miguel ne otpušta Israel i natjera Estefaniju da mu se ispriča, što nju izrazito ljuti. Patricio i Isabela planiraju klopku za Marichuy kako bi dokazali da je ona kradljivica. Estefania kaže Oneliji da su ona i Juan Miguel odredili datum vjenčanja. Isto to kaže i Mayiti. Isabela natjera Marichuy da uđe u Cecilijinu i Patriciovu spavaću sobu kako bi upala u klopku. Marichuy ispusti Patriciov novčanik u trenutku njegovog ulaska u sobu. On ugleda Marichuy kako u ruci drži njegov novčanik. Patricio potvrdi da mu u novčaniku nedostaje novac. Estefania kaže Isabeli, Ceciliji i Patriciju da su ona i Juan Miguel odredili datum vjenčanja. Cecilia ne može naći parfem, a Patricio joj kaže kako ga je sigurno Marich.


Oprezno s anđelom 24 epizoda
Elsa govori Nelsonu da ne može otkazati vjenčanje jer je sve već spremno. Marichuy objašnjava kako nikada nije ništa ukrala od njih, a ono što je ikada uzela dala je onima koji nemaju ništa. Marichuy očajnički plače i moli Juana Miguela da je povede sa sobom. Francisco moli Elsu za objašnjenje o svojem ponašanju prema Nelsonu, a ona mu ne želi odgovoriti. Cecilia pokuša umiriti Marichuy i govori joj kako nikada ne bi rekla ništa protiv nje. Marichuy govori Estefaniji da želi živjeti s njom i s Juanom Miguelom nakon što se njih dvoje vjenčaju. Estefania poludi i kaže joj kako to neće tolerirati. Njih se dvije svađaju, a u jednom trenutku Marichuy je gurne i ona padne u bazen. Estefania uvjeri Ceciliju da ju je Marichuy namjerno gurnula. Elsa se oprašta s Nelsonom i on joj kaže kako će je čekati na vjenčanju. Isabela ispriča Ceciliji kako je Estefanijina ogrlica nestala te će sve ispričati Patriciju. Optuže Marichuy za krađu i dok se Marichuy brani, Patricio je pljusne…


Oprezno s anđelom 25 epizoda
Estefania nalazi Marichuy kako u svojoj sobi u rukama drži ogrlicu i optuži je pred Cecilijom i Patriciom. Eduardo je očajan i Juan Miguel mu priznaje da Elsa voli drugog čovjeka. Patricio odluči Marichuy izbaciti iz kuće i nazove Juana Miguela. Ispriča Juanu Miguelu sve što je Marichuy učinila, no on to ne vjeruje, pa ga Patricio pita zašto ju tako strastveno brani. Juan Miguel odluči odvesti Marichuy svojoj kući. Isabela predloži da pretraže Marichuyine stvari prije nego što ode, čemu se Cecilia usprotivi, a Estefania se razljuti saznavši da će Marichuy živjeti u blizini Juana Miguela. Onelia ne želi da Marichuy ostane u kući i zaprijeti odlaskom, no Juan Miguel joj kaže kako je to gotova stvar. Patricio obavijesti Adriana da Marichuy više ne stanuje u njegovoj kući i kaže mu da je potraži u kući San Romana. Onelia upozori Marichuy da će morati raditi u kući želi li ostati, a Marichuy prihvati. Vicente poziva Rocio i Marichuy na zabavu i one prihvate poziv. Marichuy se susretne s Juanom Miguelom koji joj kaže da ne smije izlaziti…


Oprezno s anđelom 26 epizoda
Juan Miguel se ispriča Marichuy što ju je poljubio i odmakne se od nje. Mayita zagrli svoga oca i pita ga je li bolestan. Juan Miguel joj govori kako osjeća bolove. Eduardo odlazi potražiti Elsu i kaže joj da još uvijek može ispraviti stvari, no ona mu se zahvaljuje i moli ga da ode. Marichuy ima noćne more i Juan Miguel je tješi. Estefania upozori Marichuy da se ne približava Juanu Miguelu jer će u protivnom za to platiti. Viviana nazove Leticiju, staru prijateljicu i ova je pozove da stanuje s njom. Estefania ispriča Oneliji razloge zbog kojih je Marichuy otišla od kuće, Onelia je šokirana. Patricio se ispriča Juanu Miguelu zbog svoga ponašanja i njih se dvojica pomire. Juan Miguel pita Marichuy zašto proživljava noćne more. Ona mu ne želi odgovoriti i kaže mu da samo otac Anselmo zna istinu. Marichuy ispeče tortu i Onelia je izbaci iz kuhinje, a tortu baci u smeće. Marichuy kaže ocu Anselmu sve što se dogodilo u Velardovoj kući i kaže mu da je jako povrijeđana, a najviše ju je povrijedila majka koja ju je ostavila. Juan Miguel pita oca Anselma o Marichuyinim noćnim morama, ali svećenik ne smije ništa otkriti…


Oprezno s anđelom 27 epizoda
Marichuy ispriča svoju traumu iz djetinjstva Juanu Miguelu i ovaj se jako začudi nakon što je sve čuo. Estefania se uzruja nakon što je saznala da su Juan Miguel i Marichuy zajedno izašli. Estefania ga pokušava pronaći u njegovom uredu i nazvati ga na mobitel kako bi joj pomogli da upamti lice iz noćnih mora. Mayita vodi Buddy da upozna njezinu baku Marianu. Elsa kaže Nelsonu kako je sretna što se udala za njega i on joj kaže isto. Juan Miguel moli Eduarda da odvedu Marichuy i ona misli kako je Juan Miguel mrzi jer je rekla istinu. Juan Miguel odlazi s ocem Anselmom i priznaje mu da je on čovjek iz Marichuyinih noćnih mora. On mu objašnjava kako su se stvari odvijale i kaže mu da nije mogao dobiti veću kaznu jer je sada zaljubljen u Marichuy. Otac Anselmo savjetuje Juanu Miguelu da prizna istinu i svoju ljubav prema Marichuy. Juan Miguel stiže i Marichuy ga čeka kako bi saznala što će se s njom dogoditi. Juan Miguel je pita bi li mogla oprostiti čovjeku iz noćnih mora, a ona mu odgovara da ne postoje riječi kojima bi mogla opisati svoju mržnju prema njemu…


Oprezno s anđelom 28 epizoda
Juan Miguel prizna Marichuy da je zaljubljen u nju. Marichuy misli da joj se on ruga. Estefania ih nalazi zagrljene i zamjeri to Juanu Miguelu te želi da je se on riješi. Adrian razgovara s ocem Anselmom, koji mu govori kako ne bi trebao polagati nade u Marichuy. Estefania prenosi Isabeli da je vidjela Juana Miguela i Marichuy zajedno. Viviana je još u Španjolskoj i odsjela je u kući kod Leticije i Gustava. Želi postići da se Gustavo zaljubi u nju, zbog Leticijinog lošeg zdravlja. Marichuy kaže Candelariji da ju je Juan Miguel poljubio, a Candelaria, misleći na najgore, natjera je da pokupi stvari i ode iz kuće. Onelia se suprotstavi Juanu Miguelu, koji joj kaže da će se oženiti s Marichuy. Onelia nazove Estefaniju, koja odmah o tome obavijesti Isabelu i Patricija. Adrian susretne Candelariju kako pomaže Marichuy iseliti stvari i kaže mu zašto odlaze…


Oprezno s anđelom 29 epizoda
Patricio kaže Juanu Miguelu da je potkupljiv i zao čovjek jer se ne želi oženiti njegovom kćeri, već s Marichuy. Rocio i Vicente odlaze na vožnju biciklima, i oboje priznaju da vole jedno drugo. Estefania i Isabela se zabrinu jer bi mogle izgubiti Juanov Miguelov novac. Gustavo želi provesti romantičnu večer s Leticijom, no ona se ne osjeća dobro nakon što joj je Viviana potajno dala veću količinu lijeka. Gustavo odlazi na terasu čitati knjigu i Viviana iskoristi priliku kako bi s njime koketirala. On je odbije. Juana Miguela pogode metkom pljačkaši koji bježe iz banke. Odvode ga u bolnicu. Marichuy ga posjećuje, preplašena je, a on iskoristi priliku i zaprosi je. Obeća joj da je neće dodirnuti niti poljubiti sve dok ona ne bude za to spremna. Estefania misli kako bi bilo pametno posjetiti ga, ali on joj objašnjava kako nije zaljubljen u nju, već u Marichuy…


Oprezno s anđelom 30 epizoda
Juan Miguel kaže Marichuy da će se vjenčati za dva dana. Viviana i dalje koketria s Gustavom, ali Gabriel ih vidi i ukori ga nakon njezinog odlaska. Isabela želi da Patricio iskoristi poznanstva kako bi spriječio vjenčanje Juana Miguela i Marichuy, te da bi je trebao optužiti za zločin, no on to ne želi. Eduardo pita Juana Miguela namjerava li ikada priznati Marichuy da je on taj koji joj je uništio život. Juan Miguel kaže da će joj reći sve nakon što se vjenčaju. Pod Onelijinim utjecajem Mayita okrivi Marichuy za očevu nesreću. Juan Miguel prizna ocu Anselmu da je on taj koji uzrokuje noćne more Marichuy. Viviana je odlučna u namjeri da zavede Gustava. Rocio i Vicente dožive nesreću na motoru…


Oprezno s anđelom 31 epizoda
Mayita utrči u kuću kako bi rekla Juanu Miguelu da je vidjela svoju majku u automobilu ispred kuće. Juan Miguel odlazi s njom van, ali Viviane više nema na vidiku. Juan Miguel moli Mayitu da bude dobra prema Marichuy i objašnjava joj da ga Onelia žarko želi razdvojiti od Marichuy. Marichuy kaže Juanu Miguelu da se ne bi trebali vjenčati, ali on inzistira. Mayita ponovno ugleda majku, ovaj put ispred škole. Juan Miguel razgovara s ravnateljem škole i on mu kaže da bi to itekako mogla biti Viviana, ali zbog podatka da je mrtva ne mogu biti sasvim sigurni. Marichuy govori Rocio o udaji za njezina brata, Rocio je sretna. Rocio je zabrinuta i zbog toga Marichuy odlazi posjetiti Vicentea. Adrian, vrlo uzrujan zbog vjenčanja, uvjerava Juana Miguela da neće imati sretan brak. Purita shvati da je Olga, njezina majka, siromašna i jako se iznenadi. Ispočetka je ljuta, ali onda shvati da je Olga potrošila sve kako bi nju poslala u dobre škole i dala joj sve najbolje. Candelaria pomaže da se Marichuy pripremi za vjenčanje…


Oprezno s anđelom 32 epizoda
Marichuy dolazi u crkvu i susreće se s gostima. Olga je upozna sa svojom kćeri Puritom. Obred vjenčanja počinje. Mercedes ostaje uz Vicentea u bolnici, a on želi vidjeti Rocio. Onelia i Estefania posjećuju Rocio i okrive Marichuy za nesreću. Pokušavaju je uvjeriti da Juana Miguela ne zanima kako je ona. Rocio ih moli da posjete Vicentea i kažu joj kako je on, ali one to odbiju i odu. Vicente pokuša ustati, ali shvati da ga noge ne slušaju zbog čega pada u depresiju. Otac Anselmo obavlja obred vjenčanja, a zatim Juan Miguel i Marichuy dolaze na bračno putovanje u Acapulco. Rocio razmišlja o nesreći i, nakon što otvori oči, shvati da je Mercedes uz nju. Kaže joj da stvarno voli Vicentea i napiše mu pismo, koje će mu Mercedes odnijeti, no ne otkriva mu da joj je lice stradalo. Vicente je pita misi li ona da je Rocio i slijepa, ali Mercedes mu ne odgovara na to pitanje. Adrian je još uvijek ljutit zbog vjenčanja Juana Miguela i Marichuy. Eduardo odlazi posjetiti Rocio i umalo da je nije uhvatio za ruku dok je spavala, ali odustane. Viviana se uspijeva uvući u spavaću sobu Juana Miguela, tražeći svoj nakit. Nakon što čuje Mayitu, ona shvati da Juan Miguel već ima ženu u svome životu…


Oprezno s anđelom 33 epizoda
Dok Juan Miguel i Marichuy slave svoje vjenčanje, ona još jednom ima noćnu moru i shvati da je čovjek koji ju je progonio u snovima zapravo Juan Miguel. Uzruja se i zbuni i otrči iz stana na plažu. Juan Miguel trči za njom kako bi joj sve objasnio. Ona se pokuša uvjeriti da je sve to njezina mašta, ali on joj prizna da je on bio čovjek koji ju je silovao. Marichuy se onesvijesti i on je odnese u stan. Nakon što shvati da ima vrućicu, on odlazi po lijek, ali ona za to vrijeme pobjegne kući. Odlazi Candelariji i ispriča joj što se dogodilo. U međuvremenu, Juan Miguel shvati da je otišla iz Acapulca i vraća se u grad. Prvo posjećuje Rocio, koja je u depresiji i ne želi se pogledati u ogledalo. Liječnik upozori Juana Miguela da će oporavak biti dug i bolan. Vicente još ne zna kako je Rocio, a ona ne zna da on više neće moći hodati. Patricio ne razumije zašto Cecilia staje na Marichuyinu stranu kad je Estefania njezina kći, a Cecilia je uvjerena da Marichuy ne može nikoga povrijediti. Marichuy razgovara s Candelarijom kad netko pokuca na vrata. Candelaria ne želi otvoriti, ali Marichuy je moli da pogleda tko je, i kaže joj kako je sigurna da je to Juan Miguel…


Oprezno s anđelom 34 epizoda
Marichuy je još u Candelarijinoj kući nakon što je saznala da je Juan Miguel čovjek o kojem ima noćne more. Onelia kaže Estefaniji da se Juan Miguel vratio sam iz Acapulca. Estefania je sigurna da su se Juan Miguel i Marichuy sreli već prije, ali je Onelia uvjerava da nisu. Onelia primi sumnjive telefonske pozive i posumnja da je to Viviana. Juan Miguel odlazi Candelarijinoj kući potražiti Marichuy, ali se Marichuy skriva. Adrian saznaje da se Marichuy vratila, što mu daje nadu, ali se razočara nakon što je shvatio da su Marichuy i Juan Miguel vodili ljubav i da je ona jako zaljubljena u njega. U bolnici Rocio skida zavoje i padne u depresiju jer se boji vidjeti svoje lice. Viviana nazove u ured Juana Miguela i predstavlja se kao pacijentica, i u razgovoru saznaje da je oženjen. Marichuy odlazi razgovarati s ocem Anselmom, a Juan Miguel stiže u isto vrijeme. Oni razgovaraju, ali Marichuy odlazi i otac Anselmo ne želi pomoći Juanu Miguelu jer ne želi prekršiti obećanje. Mayita kaže Oneliji da joj je njezin otac rekao da Marichuy neće živjeti s njima, zbog čega Onelia odmah naziva Estefaniju kako bi joj rekla novosti. Estefania misli da je to prilika da posjeti Rocio u bolnici jer će naletjeti na Juana Miguela…


Oprezno s anđelom 35 epizoda
Juan Miguel još jedanput odlazi posjetiti Marichuy, nadajući se da će mu oprostiti. Cecilia je zabrinuta zbog Estefanije i uvjerena je da je njezina narav takva zbog toga što ju je ona napustila. Mayita se susreće s bakom Marianom koja joj opet govori da ne bude tako stroga prema Marichuy, ali Marichuy se boji da će se njezina majka vratiti i naljutiti ako nađe drugu ženu na njezinom mjestu. Juan Miguel i Marichuy razgovaraju, ali ona je još uvijek povrijeđena. Eduardo i Estefania večeraju, no on ne shvaća koje su njezine namjere. On samo želi da mu netko pravi društvo, jer mu nedostaje Elsa. Estefania kaže Ceciliji da Rocio zaslužuje sve što joj se dogodilo, i da su se Juan Miguel i Estefania rastali. Onelia traži od Juana Miguela da ne dovodi Marichuy da živi s njima. Bijesan, Juan Miguel je uvjerava da se to neće dogoditi, ali ne zbog toga jer ona to želi. Adrian razgovara s ocem Anselmom i traži od njega da poništi brak između Juana Miguela i Marichuy, no otac Anselmo mu odgovori kako bi bilo ispravno da ih pokušaju ponovno spojiti jer se istinski vole. Otac Anselmo razgovara s Marichuy i govori joj kako bi trebala oprostiti Juanu Miguelu…


Oprezno s anđelom 36 epizoda
Candelaria obavijesti Marichuy da Juan Miguel želi rastavu. To rastuži Marichuy, ali Candelaria želi da se njih dvoje rastanu. Adrian obavi svoj dio i unajmi odvjetnika koji posjećuje Marichuy i kaže joj da ima svu potrebnu dokumentaciju za početak. Juan Miguel razgovara s Mayitom, koja mu govori da joj je majka rekla da ju je on želio ubiti na moru. Mayita je uvjerena da je njezin otac loša osoba, i da je pokušao ubiti Vivianu. U bolnici Mercedes i Tomas pokušavaju razgovarati s Vicenteom i nagovoriti ga da se koristi invalidskim kolicima, ali on to odbije jer je u teškoj depresiji. On vjeruje da je Rocio izašla iz bolnice i prekinula s njim jer je on ostao invalid. Toliko je depresivan da mu Juan Miguel odluči reći istinu o Rocio. Govori mu, ne samo da je ona još u bolnici, već da joj je lice teško stradalo u nesreći. To motivira Vicentea da sjedne u kolica i posjeti Rocio. Candelaria prizna Marichuy da je Oneliji ispričala priču o Juanu Miguelu, što naljuti Marichuy…


Oprezno s anđelom 37 epizoda
Odvjetnik obavijesti Juana Miguela da je Adrian savjetovao Marichuy o rastavi. Vicente i Rocio se pomire u bolnici gdje će nju operirati. Onelia posjeti Marichuy i kaže joj da je Juan Miguel njihov neprijatelj. Candelaria osjeti jaku bol u ruci i padne na ulici u nesvijest. Viviana kaže svojoj kćeri Mayiti da je njezin otac ubojica i saznaje da ga Estefania traži. Amador govori Nestoru da ga Marichuy zanima više nego ikada. Marichuy govori ocu Anselmu da se rastaje od Juana Miguela, a on joj kaže kako to ne bi trebala učiniti. Mayita kaže ocu neka ode iz kuće, a Oneila je u tome podrži. Purita moli Adriana da joj pomogne pronaći posao. U međuvremenu, Estefania ponudi pomoći Mayiti s Juanom Miguelom, i moli ga da se oženi s njom. Candelaria se ponovno onesvijesti i liječnik Flores kaže Marichuy da problem leži u njezinom srcu. Eduardo posjeti Marichuy kako bi razgovarao s njom o Juanu Miguelu, ali pronađe je s Adrianom…


Oprezno s anđelom 38 epizoda
Marichuy i Juan Miguel susreću se u Rociinoj sobi prije njezine operacije. Mayita je tužna i ljuta jer je Marichuy poslala po psa Cuata, iako je ostavila još neke stvari u vili. Estefania koristi Mayitinu ljutnju kako bi napala Marichuy i nastavila s planovima vezanim za Juana Miguela. Viviana odlazi u Španjolsku prisjećajući se kako su se Gustavo i ona ljubili ne mareći za Leticiju, njegovu ženu. Marichuy ne želi nikakvu naknadu od Juana Miguela. Otac Anselmo odluči odvesti Clemenciju u opću bolnicu zbog njezinog problema sa srcem, ne znajući da su ondje Chio i njezina obitelj. Chiina operacija je završena i čini se da je sve u redu. Vicente je ondje i čeka da Rocio izađe iz sale za operaciju kako bi bio s njom, iako će Juan Miguel ostati uz nju cijelu noć. Cecilia posjećuje Candelariju u bolničkoj sobi i ponudi njoj i Marichuy svoju pomoć. Marichuy susretne Juana Miguela i tijekom razgovora iznenada se onesvijesti. Estefania traži Juana Miguela u Candelarijinoj sobi i naljuti se što je ona ondje i izbaci je. Cecilia uvjerava Marichuy da je želi voljeti kao svoju kćer i kako želi da ostane. Amador posjećuje Marichuy i želi od nje napraviti zvijezdu kako ne bi morala mnogo raditi…


Oprezno s anđelom 39 epizoda
Adrian daje Marichuy poziv na ročište gdje će morati dati izjavu protiv Juana Miguela, dok se on žali Oneliji zbog njezine tužbe i jer mu želi uzeti kćer. Gustavo govori Viviani da će, ukoliko ona ne napusti kuću, reći istinu Leticiji, ali Viviana mu zaprijeti. Mariana uvjeri Mayitu da je važna ljubav roditelja. Marichuy odluči prihvatiti Amadorovu ponudu da od nje napravi zvijezdu i kaže Candelariji da nikada više neće morati raditi. Estefania uvjeri Juana Miguela da će mu Marichuyina izjava naštetiti, te da će zbog toga izgubiti parnicu. Stoga onn posjeti Marichuy i zaprijeti joj. Viviana daje Leticiji veću količinu lijeka nego što je potrebno. Gabriel obeća svome bratu da će mu pokušati pomoći. Pod zakletvom, Marichuy zaniječe da ju je Juan Miguel napao i moli Boga da joj oprosti jer je lagala kako bi spriječila da otac ostane bez kćeri. Mayiti pozli dok na ulici čeka majku, a Juan Miguel daje izjavu pred sucem i moli ga da ga ne odvaja od kćeri jer mu je ona jedino blago koje ima…


Oprezno s anđelom 40 epizoda
Sudac donosi odluku u korist Juana Miguela i zaključuje slučaj, zbog čega je odvjetnik Del Villar jako ljut. Otac Anselmo ispituje Marichuy o suđenju i govori joj da je laž grijeh. Estefania i Balbina uvjeravaju Oneidu da nazove Eduarda jer je Mayita jako bolesna. Marichuy odlazi na televiziju i Amador je priprema za audiciju. Eduardo pregledava Mayitu koja je još pod vrućicom. Viviana uvjeri Leticiju da njezin suprug ima ljubavnicu i ponudi joj pomoći kako bi saznala istinu. Marichuy se dokazuje kao glumica i Amador joj obeća da će od nje napraviti zvijezdu. Patricio kaže Ceciliji da je sudac presudio u korist Juana Miguela i zbog toga je ona jako sretna. Dok Oneida razgovara s Estefanijom, uđe Juan Miguel i gleda je s mržnjom. Poslije se njih dvoje sukobe i Juan Miguel izbaci Oneidu iz kuće. Marichuy posjećuje Rocio u bolnici i kaže joj kako se nada da nije svjedočila protiv njezinog brata jer zna koliko on voli svoju kćer. Juan Miguel je siguran da mu je naštetila u svome svjedočenju…


Oprezno s anđelom 41 epizoda
Liječnik obavijesti Marichuy da je trudna. Estefania uspije nagovoriti Marichuy da preda psa Mayiti, što malenu i Juana Miguela veoma usreći. Estefania uvjerava Juana Miguela da je Marichuy svjedočila protiv njega na suđenju, na što on pobjesni. Juan Miguel kaže to Eduardu koji je uvjeren da su Onelia i Marichuy nekako protiv njega. U Španjolskoj Viviana uvjerava Leticiju da Gustavo ima ljubavnicu. Patricio zaposli Israela kao vozača, a to šokira Estefaniju. Ona ga moli da je odveze na neko mjesto i strastveno ga poljubi. Usto mu kaže da je nikada neće imati osim ako ne zaradi puno novca. Amador nastavi podučavati Marichuy kako bi postala glumica. Rocio s nestrpljenjem čeka liječnika da joj skine zavoje s lica kako bi se napokon mogla vidjeti. Juan Miguel joj ispriča sve o Marichuyinoj osveti. On razgovara i s ocem Anselmom i čak mu kaže da mu je drago što je Marichuy svjedočila protiv njega jer se više ne osjeća krivim za ono što je učinio. Candelaria i Adrian vide Marichuy kako čita scenarij i pokušavaju je odgovoriti od želje da postane glumica i upozoravaju je da ne vjeruje Amadoru…


Oprezno s anđelom 42 epizoda
Juan Miguel kaže Marichuy kako se razočarao nakon što je saznao da je ona svjedočila protiv njega i uvjerava je da je time njega oslobodila krivnje. Cecilia ispituje Isabelu o Estefanijinim godinama, a Isabela joj kaže da je zbog oskudice Estefania uvijek izgledala starije. Liječnik skine zavoje s Rociinog lica, no ona još uvijek nije zadovoljna kako izgleda. Marichuy ima audiciju za televiziju i dodijeljeno joj je umjetničko ime – Alejandra Robles. Svi čestitaju Marichuy jer vrlo dobro glumi. Beatriz susretne Juana Miguela u bolnici i kaže mu da je trudna i da je Amador djetetov otac. Kada ga posjeti kako bi mu rekla vijest, Amador pobjesni i kaže joj da ne kani priznati dijete. Svi poznanici gledaju Marichuy na televiziji. U Španjolskoj Leticia se želi susresti i suočiti s Gustavom, ali Viviana je uvjeri da bi trebala još neko vrijeme pričekati. Nakon Marichuyinog predstavljanja na TV susjedi postanu ljubomorni, Candelaria je uzbuđena, a Estefania i Isabela misle da će napraviti budalu od sebe. Eduardo pita Juana Miguela hoće li je gledati, no Juan Miguel sumnja da je Amadorova jedina namjera navesti Marichuy da se zaljubi u njega, a to ga izrazito ljuti…


Oprezno s anđelom 43 epizoda
Svi susjedi gledaju emisiju u kojoj Marichuy glumi. Juan Miguel dolazi razgovarati s Marichuy, a ona se prema njemu loše ponaša. Uvjeri ga da je svjedočila protiv njega na Mayitinom suđenju. Svi susjedi čestitaju Marichuy na izvedbi. Patricio i Cecilia pozitivno razmišljaju o Marichuyinom poslu. Isabela i Estefania pokušaju podcijeniti njezin rad. Patricio priznaje Ceciliji da je Marichuy u stvarnosti onakva kakva je bila na televiziji i da bi je poželio za kćer. Gustavo govori Gabrielu da je Vivianina nepodnošljiva i da ne želi upasti u zamku. Leticia se ružno ponaša prema Gustavu. Juan Miguel odlazi Amadoru kako bi saznao što se događa između njega i Marichuy. On mu govori kako ga ona zanima i kao glumica i kao žena. Juan Miguel mu kaže kako unatoč činjenici da su rastavljeni Marichuy i dalje njemu pripada. Estefania uspije izvući oca Anselma iz crkve pomoću laži, kako se ne bi susreo sa Cecilijom. Amador odlazi s Marichuy kupiti haljinu za večerašnju zabavu. Isabela glumi da joj je zlo i otac Anselmo odlazi po pomoć. Gabriel kaže Leticiji da je žena koja želi zavesti njezinog supruga – Viviana.


Oprezno s anđelom 44 epizoda
Gabriel izbaci Vivianu iz kuće i ona shvati da se situacija počela okretati protiv nje. Prvom plaćom Marichuy kupuje darove Candelariji i daje joj ostatak novca. Beatriz odluči prihvatiti savjet Juana Miguela da potraži psihološku pomoć, a Eduardo će od sada biti njezin ginekolog. Gustavo zaprijeti Viviani i optuži je da je pokušala ubiti Leticiju dajući joj veću količinu lijekova nego joj je to bilo potrebno. Viviana bijesna odlazi. Estefania je iznenađena saznavši da neće večerati sama s Juanom Miguelom, nego i s Eduardom i Beatriz. Juan Miguel stiže u isti restoran u koji su Marichuy i Amador došli na večeru. Rocio moli Vicentea da je izliječi, ali on joj odgovara kako nema tu moć. Gustavo i Leticia raščiste sve nesuglasice i pomire se. Juan Miguel ne želi gledati Marichuy kako pleše s Amadorom i razdvoji ih. On počne plesati s njom.


Oprezno s anđelom 45 epizoda
Juan Miguel i Marichuy plešu i premda se neprestano svađaju, ne prestaju biti zaljubljeni jedno u drugo. Estefania se naljuti i odluči otići. Eduardo i Beatriz odlaze s njom. Juan Miguel natjera Marichuy da pođe s njim kako ne bi došlo do svađe, Amador joj to dopusti. Estefania dolazi bijesna kući i govori Isabeli kako se Juan Miguel ponio i kako mu nikada neće oprostiti. Juan Miguel i Marichuy se nastavljaju svađati u automobilu. Ona odluči izaći, a on pođe za njom. Uhvati je i počne je ljubiti. U jednom trenutku Marichuy pobjegne i Juan Miguel je više ne može naći. Nelson i Elsa svađaju se zbog financijskih problema i Nelson joj zabrani da zamoli svoje roditelje za pomoć. Ona mu savjetuje da pronađe stalni posao. Marichuy stiže kući uplakana i ispriča Candelariji što joj se dogodilo s Juanom Miguelom. Cecilia dobiva poziv da dođe u sirotište i s nestrpljenjem iščekuje dan kada će napokon upoznati oca Anselma. Juan Miguel se ispriča Estefaniji i otkrije da Israel sada radi za obitelj Velardo. Purita priznaje majci da je zaljubljena u Adriana. Marichuy ima mučninu i priznaje Candelariji da je trudna.


Oprezno s anđelom 46 epizoda
Candelariju iznenade vijesti o Marichuyinoj trudnoći. Otac Anselmo kaže Ceciliji da je njemu predala novorođenče. Cecilia mu ispriča što joj se dogodilo nakon izlječenja i kaže mu da je sada sretna jer je ponovno sa svojom kćeri, Estefanijom. Kaže mu da ju je Isabela, njezina prijateljica, uzela iz sirotišta i odgojila je. Otac Anselmo joj kaže kako to nije djevojka koju mu je dala, te da su je prevarili i da je njezina kći neka druga djevojka. Amador odlazi k Marichuy kako bi saznao što se dogodilo između nje i Juana Miguela i ponudi joj još jednu ulogu. Otac Anselmo kaže Ceciliji da je Marichuy njezina kći i ispriča joj koliko je patila u životu. Adrian savjetuje Marichuy da potraži Juana Miguela, da razgovara s njim i kaže mu istinu. Marichuy odlazi u crkvu kako bi u miru o svemu razmislila i pomolila se. Otac Anselmo kaže Ceciliji da su Estefania i Isabela sve isplanirale kako bi izbacile Marichuy iz kuće i predloži joj da potraži Marichuy jer ona treba njezinu ljubav i zaštitu. Marichuy odluči da će priznati Juanu Miguelu da je trudna…


Oprezno s anđelom 47 epizoda
Marichuy kaže Amadoru da ne želi više glumiti jer će se pomiriti sa svojim suprugom. Juan Miguel moli Balbinu da pripremi Buddyja kako bi pripremio Mayiti iznenađenje. Juan Miguel stiže u bolnicu i ondje nalazi ženu koja je izgubila pamćenje i koja bi mogla biti njegova žena Viviana. Marichuy dolazi u kuću i Estefania joj zamjeri što je došla u posjet njezinom momku, a Marichuy joj odvrati kako je Juan Miguel još uvijek njezin suprug. Estefania odgovori kako će njih dvoje ubrzo biti rastavljeni. Juan Miguel pokuša navesti Vivianu da joj se vrati pamćenje, no bezuspješno. Mayita misli da Marichuy dolazi po Buddyja i uplaši se. Marichuy joj objasni kako ga neće odvesti, već da će njoj možda dati i malog brata. Cecilia dolazi i prema Estefaniji se ponaša hladno, a Isabela je pita zašto se tako ponaša prema kćeri. Cecilia govori kako Estefania nije njezina kći, već je to Marichuy. Juan Miguel dolazi kući, ponaša se hladno prema Marichuy i kaže joj da se odsad može smatrati slobodnom ženom jer im brak nije pravovaljan zbog Vivianinog povratka…


Oprezno s anđelom 48 epizoda
Mariana prizna Mayiti da će joj Marichuy roditi brata ili sestru, a ona govori Adrianu da ne želi biti glumica. Juan Miguel ispriča Eduardu kako je pronašao Vivianu i objasni mu u kakvom je ona stanju. Također mora reći Marichuy da se ne moraju rastati jer je on još uvijek zakonski oženjen Vivianom. Cecilia prizna Patriciju da je Marichuy njihova kći, a on tu vijest ne primi dobro. Marichuy odluči otići nekamo daleko i kaže Candelariji da će potražiti pomoć oca Anselma. Juan Miguel kaže Mayiti da će joj se uskoro vratiti majka, a ona se tomu poveseli. No pita oca kada će se vratiti i Marichuy i njezin novi brat ili sestra. Juan Miguel je isprva iznenađen, ali to pripisuje njezinoj mašti. Isabela i Estefania ne žele sve izgubiti pa planiraju ispričati Patriciju i Ceciliji da Estefania nije znala istinu. Marichuy kaže ocu Anselmu da je trudna, a on joj savjetuje da potraži pomoć svojih roditelja jer oni znaju za nju. Chona i Casilda kažu Puriti da joj je majka skitnica i sramota za cijelo susjedstvo. Marichuy ne želi znati tko su joj roditelji…


Oprezno s anđelom 49 epizoda
Marichuy i Candelaria iznenade se kada ugledaju Amadora pred vratima i on shvati da one nekamo putuju, te da Marichuy čeka Juanovo Miguelovo dijete. Isabela natjera Estefaniju da učini sve što je potrebno da ostanu u Valverdovoj vili jer to odgovara objema. Onelia i Juan Miguel posjećuju Vivianu u psihijatrijskoj bolnici, no ona ne prepoznaje svoju majku. Estefania kaže Patriciju da odlazi od kuće, a on joj obeća pomoći. Cecilia dolazi Marichuyinoj kući kako bi je potražila i shvati da je otišla. Juan Miguel dopusti da se Onelia vrati kući i odluči zaposliti odgojiteljicu za Mayitu. Estefania susreće Juana Miguela i kaže mu kako ona nije Velardeova kći, te da je njegova prava kći Marichuy, te ga zamoli da ostane u njegovoj kući…


Oprezno s anđelom 50 epizoda
Leopardo susretne Marichuy i kaže joj da bi trebala otići jer vlasnik ne voli neznance na imanju. Juan Miguel razgovara s Blancom i daje joj posao. Olga sazna da su Chona i Casilda napunile Puritinu glavu protiv njih i obje pljusne. Amador posjećuje Elsu i Nelsona i kaže im da je Marichuy nestala te da je ona Velardeova kći, a Estefania učini to isto s Isabelom. Cecilia kaže Patriciju da je Marichuy nestala. Amador posjeti Juana Miguela kako bi mu rekao da Marichuy očekuje njegovo dijete, ali Estefania to spriječi. Juan Miguel sazna da je Marichuy nestala i jako je žalostan. Micaela govori ocu Anselmu da se Leopardo veoma promijenio i da ga se katkada boji. Otac Anselmo odlazi s imanja i obeća da će se uskoro vratiti…


Oprezno s anđelom 51 epizoda
Marichuy se uplaši prepariranog leoparda i zanima je zašto Leopardo ima takav nadimak. Patricio govori Ceciliji da Juan Miguel ne zna ništa o tome gdje se Marichuy nalazi i ona odluči ponovno potražiti oca Anselma. Marichuy se sastaje s Leopardom i on je upozorava da ga se kloni. Cecilia moli oca Anselma da joj kaže gdje je njezina kći, ali on joj odgovara da je to tajna i da Marichuy nije željela znati tko su joj roditelji. Marichuy i Candelaria odluče promijeniti imena kako ih nitko ne bi mogao pronaći. Clemencia i Adrian zahtijevaju da im otac Anselmo kaže gdje je Marichuy, no on to ne želi učiniti. Vicente i Rocio razgovaraju telefonom i ona ga moli da je posjeti jer će opet biti operirana i treba ga. Omar kaže Micaeli da izbaci Marichuy i Candelariju s njegovog imanja, no ona ga uvjeri da bi im trebao dati još jednu priliku. Micaela uvjerava Marichuy da Omar nije tako loš kao što se čini i kaže joj da je Pira?a kriminalac i vrlo opasan čovjek…


Oprezno s anđelom 52 epizoda
Juan Miguel se sprema dati elektrošokove Viviani, čemu se ona gorljivo protivi. Marichuy želi ostati u svojoj sobi jer se boji da će ih Leopardo izbaciti ako shvati da je trudna. Nakon elektrošokova Viviana prepozna svoju majku, ali čini se da se ne sjeća ničeg drugog. Marichuy pronalazi Leoparda uplakanog, njih dvoje razgovaraju i na kraju mu ponudi pomoć. Mayita govori Mariani da je nešto čudno u njezinoj odgojiteljici i kaže joj da joj ona nikako ne bi mogla nauditi. Micaela kaže Marichuy da je žena uništila Omarov život, ali da ne zna pojedinosti o tome. Juan Miguel se muči razmišljajući zašto je Marichuy pobjegla, i njih dvoje pate jedno za drugim jer se još uvijek vole. Cosme predloži Leopardu da pronađe nekoga koga će voljeti, ali ovaj mu odgovori da je ljubav za njega prošlost. Mercedes se požali Rocio da joj sin nije ni od nikakve koristi. Elsa ohrabruje Nelsona da nastavi s pisanjem knjige. Rocio se sprema na još jednu operaciju i Juan Miguel joj predstavi novog liječnika, Humberta Tinoca. Balbina probudi Blancu jer je zaspala zbog neprospavane noći. Juan Miguel govori Viviani da imaju kćer.


Oprezno s anđelom 53 epizoda
Juan Miguel odvodi Vivianu kući nadajući se da će prepoznati to mjesto. Viviana se i dalje pretvara da se ničega ne sjeća osim svoje majke, Onelije. Juan Miguel razgovara s Eduardom i kaže mu da mu je čudno Vivianino ponašanje. Marichuy odlazi plivati na rijeku i susretne Piranu. Isprva je uplašena, ali nakon razgovora shvati da on nije loša osoba. On joj ispriča kako je sve što je čula o njemu laž. Cecilia odlazi posjetiti oca Anselma da sazna zašto je Marichuy otišla, ali joj ovaj ne želi to reći. Eduardo se sukobi s Amadorom o Beatrizinoj trudnoći, ali mu Amador kaže da ne misli preuzeti odgovornost za nešto što ne želi i kaže Eduardu da bi se, ako je toliko voli, on trebao njome oženiti. Viviana pokušava zavesti Juana Miguela, ali on je pita zašto to čini kad ga ne prepoznaje. Ona mu objašnjava da, iako joj je stranac, bio je dobar prema njoj i njezin je suprug. Amador i Estefania odluče saznati gdje otac Anselmo skriva Marichuy…


Oprezno s anđelom 54 epizoda
Pirana gleda Marichuy kako se kupa u rijeci i stavlja voće na kamenje. Ona izlazi i pomisli kako joj je sigurno on ostavio to voće. Pirana izlazi iz grmlja i njih dvoje započnu razgovor, ali njoj pozli i onesvijesti se. Juana Miguela muči Vivianino ponašanje jer nema poveznica između onoga što govori i kako se ponaša. Leopardo čuje kako Marichuy viče, stiže na rijeku, potuče se s Piranom i uspije ga otjerati. Leopardo odvodi Marichuy na imanje i shvati da je trudna. Estefania razgovara s Vivianom i shvati da laže da ima amneziju, ali joj ne pokazuje to. Viviana pretražuje Blancine stvari i ugleda vrlo skupe bočice parfema. Sukobi se s Blancom, ali ova joj ništa ne odgovara. Juan Miguel sam sebi priznaje da još voli Marichuy, i ona čini isto. Ona bi mu htjela reći da nosi njegovo dijete, ali zna da to nije moguće, pogotovo sada kada se vratila njegova žena. Amador, Isabela i Estefania prate oca Anselma na imanje gdje se skriva Marichuy.


Oprezno s anđelom 55 epizoda
Otac Anselmo odlazi na imanje, a Amador, Estefania i Isabela ga prate kako bi saznali gdje skriva Marichuy. Cecilia se svađa s Patricijom jer je on uvjerava da je Marichuy nikada neće prihvatiti jer djevojka ne želi znati tko su joj roditelji. Elsa i Nelson se svađaju i na kraju su oboje povrijeđeni. Luisa posjećuje Elsu i kaže joj da Beatriz radi u očevoj banci i da stanuje u njihovoj kući te zatim moli kćer da joj dopusti da joj pomogne financijski. Juan Miguel govori Eduardu da je još uvijek lud za Marichuy, a da se viđa s Francuskinjom Ivette, samo da malo zaboravi na sve. Leopardo daje cvijet Marichuy i kaže joj kako ne može živjeti u miru jer ima grižnju savjesti zbog ubojstva dviju nevinih osoba. Estefania i Isabela kuju plan protiv Marichuy kojim će je spriječiti da iskoristi svoje dijete kako bi vratila Juana Miguela. Cosme uvjerava Marichuy da bi mogla pomoći Leopardu, dok Ivette, pravim imenom Blanca, govori Juanu Miguelu da će učiniti da se zaljubi u nju. Liječnik Humberto govori Rocio da će joj sutra skinuti zavoje. Juan Miguel razmišlja o Marichuy i njezinoj ljubavi u isto vrijeme kad i ona razmišlja kako voli njega svim srcem.


Oprezno s anđelom 56 epizoda
Candelaria kaže Marichuy kako osjeća da se ova zaljubljuje u Leoparda. Onelia moli Estefaniju da posjeti kćer jer želi saznati sve o prošlosti Juana Miguela i Marichuy. Cosme pita Leoparda zanima li ga Marichuy, on to porekne. Estefania obavijesti Vivianu da Marichuy očekuje dijete Juana Miguela i kaže joj da zna gdje se nalazi. Marichuy govori Leopardu da ju je majka ostavila kao novorođenče, a Viviana sazna da su Cecilia i Patricio Marichuyini biološki roditelji i odluči dati novac Estefaniji da se riješi djeteta koje ona očekuje. Otac Anselmo vidi Ceciliju i kaže joj da je njezina kći dobro iako još uvijek ne želi znati tko su joj roditelji. Leopardo donosi cvijeće Marichuy, kaže joj da je prelijepa i zanima ga njezino ime. Ona mu kaže da se zove Lirio. Elsa obavijesti Nelsona da odlazi i da je između njih sve završeno. Humberto ukloni Rocijine zavoje pred Juanom Miguelom i svi su vrlo zadovoljni rezultatom. Amador kaže Estefaniji i Isabeli da je pronašao savršenu osobu za provedbu plana protiv Marichuy te da ju je taj čovjek već jednom napao. Marichuy moli Leoparda da bude prisutan kao liječnik pri porodu, on to odbije. Mayita traži Blancu i obitelj shvati da nije u kući. Leopardo odluči pronaći savršenog liječnika za Marichuyin porod i to ni više ni manje već svog prijatelja Juana Miguela.


Oprezno s anđelom 57 epizoda
Leopardo planira pozvati svoga prijatelja Juana Miguela na imanje kako bi pomogao pri Marichuyinom porodu. Blanca poziva Juana Miguela u svoj stan. Marichuy govori Leopardu da je njezino ime Lirio i rastuži se saznavši da se on sprema otputovati. Viviana daje Estefaniji novac kako bi unajmila Piraña da ukrade Marichuyino dijete i kaže joj da zna da je ova zaljubljena u njezinog muža. Leopardo ispituje Marichuy o djetetovom ocu i sazna da je bila udana za njega. Juan Miguel govori Eduardu kako izlazi s Ivette, a Leonardo priznaje Marichuy da je žena s istim imenom uništila njegov život. Elsa ostavlja Nelsona i kaže mu da je između njih sve završeno. Viviana prizna majci da nikada nije izgubila pamćenje. Piraña pita Amadora što će se dogoditi s djetetom nakon što ga on uzme te traži još novca za svog prijatelja Zopilotea. Marichuy ima loš predosjećaj i nazove u kuću Juana Miguela kako bi se uvjerila da je sve u redu. Marichuy razgovara s Balbinom, a Juan Miguel joj uzima telefonsku slušalicu i govori joj da je voli i da ga zanima gdje je.


Oprezno s anđelom 58 epizoda
Marichuy prekine telefonski razgovor s Juanom Miguelom kojemu je rekla da mu ne vjeruje i da ne želi da se brine za nju. Candelaria moli Marichuy da ne čini te stvari, ali ona ne može protiv toga jer još uvijek ima loš predosjećaj. Piraña prati Marichuy i kuje planove jer mu se ona sviđa i želi je. Luisa obavijesti obitelj da Elsa napušta svog supruga i da se vraća živjeti u njihovu kuću. Adrian pokušava vidjeti Puritu, ali ona to ne želi i kaže Olgi da se mora vratiti na posao jer će dobiti otkaz. Adrian moli oca Anselma za pomoć. Onelia upozori Vivianu da će prije ili poslije Juan Miguel otkriti istinu i pitati je gdje je novac koji je podigla iz banke. Amador se pojavljuje ispred Marichuy uvjeravajući je da se pazi i da pripazi na svoje dijete. Viviana se sprema pratiti supruga nakon što on ode sa svojom Francuskinjom. Marichuy i Candelaria komentiraju da im se uopće ne sviđa Amadorov posjet i zabrinuti su zbog toga.


Oprezno s anđelom 59 epizoda
Marichuy podijeli svoju zabrinutost s Candelarijom jer misli da Amador nešto smišlja i ne vjeruje da ima dobre namjere. Dok Viviana prati svog supruga, Blanca ga prima u svom stanu. Francisco i Luisa toplo prime Elsu u svoju kuću i ona ih moli za oproštaj. Viviana sazna što je Juan Miguel u prošlosti učinio Marichuy i uvjerena je da ga ima u šaci. Juan Miguel prizna Blanci da je njegova sreća zauvijek nestala nakon što ga je Marichuy napustila. Vrijeme prolazi i Marichuy se priprema za porod, ali boji se za svoje dijete jer nema nikoga da joj pomogne pri porodu. Nacho i drugi radnik odlaze potražiti liječnika za Marichuy, dok Amador kaže Isabeli da još nije vrijeme da Marichuy rodi. Viviana se suprotstavi Juanu Miguelu i on osjeti strast koju osjeća prema Marichuy i kaže svojoj supruzi da je nikada neće zaboraviti. Marichuy sanja rađanje svoga djeteta i Juana Miguela pored sebe. Juan Miguel upozori Vivianu da će prije ili poslije saznati što je radila dok je nije bilo i zatim kaže Eduardu kako misli da mu ona ne govori istinu te da će je hipnotizirati protiv njezine volje kako bi sve saznao…


Oprezno s anđelom 60 epizoda
Estefania nazove Vivianu kako bi je obavijestila da će Marichuy uskoro roditi. Viviana nastavlja s igrom pretvarajući se da ima amneziju i nagovori Juana Miguela na izlazak. Nakon njihovog povratka, Juan Miguel mamuran zaspi i Viviana iskoristi priliku da mu sljedećeg jutra kaže kako su vodili ljubav. Juan Miguel ne vjeruje u to što Viviana govori, ali moraju nastaviti živjeti kao bračni par. Juan Miguel joj kaže da on to ne želi sve dok se ona ne podvrgne hipnozi. Marichuy ima noćne more da će se nešto loše dogoditi njezinom djetetu nakon rođenja. Vrlo je zabrinuta jer se Leopardo nije vratio kući i osjeća da je jedino on može zaštititi. Marichuy želi dati ime sinu Juan Miguel, ali zna da je to previše rizično. Amador posjećuje Marichuy kako bi je uvjerio da mu može vjerovati, a ona niti ne sluti kakvi su njegovi planovi. Rocio se vraća kući iz bolnice i Viviana se pretvara da je ne prepoznaje. Mayita se požali svojoj baki Mariani i kaže joj da je nitko ne primjećuje, ali joj Mariana kaže da mora imati strpljenja i da će sve uskoro doći na svoje mjesto. Leonardo se vraća na imanje i Marichuy je sretna…


Oprezno s anđelom 61 epizoda
Juan Miguel želi saznati od Estefanije zašto je ispričala Viviani sve o Marichuyinoj prošlosti, ali Estefania tvrdi da ona nije ništa rekla. Čak mu otkrije gdje se Marichuy skriva, ali ne oda točnu lokaciju. Rocio i Blanca se sastanu. Estefania se pretvara da je sretna zbog Rocio nakon što joj se ova pohvalila da se nakon bolnice osjeća mnogo bolje. Marichuy moli Leoparda da joj pomogne dok bude rađala. Marichuy i Candelaria razgovaraju, a Marichuy se uvjeri da su Juan Miguel i Viviana sretni zajedno. Candelaria misli da se Marichuy sviđa Leopardo i vjeruje da će se njih dvoje vjenčati. Juan Miguel i Cecilia se posvađaju s Estefanijom zbog Marichuy, ali Estefania im kaže da je lagala i da ne zna gdje se Marichuy skriva. Rocio posjećuje Vicentea, moli ga da joj oprosti i poljube se. Juan Miguel ispituje Blancu o prošlosti i ona mu kaže kako je imala sestru koja je počinila samoubojstvo. Leopardo i Marichuy večeraju zajedno i on joj otkrije ime žene koju je jednom davno volio, a ona posumnja da se Leopardo zaljubljuje u nju…


Oprezno s anđelom 62 epizoda
Marichuy nije sigurna u svoje osjećaje prema Leopardu i na kraju dolazi do zaključka da bi mogla biti samo s jednim čovjekom, s Juanom Miguelom. Ivette priznaje Juanu Miguelu da je uništila jedinog čovjeka kojeg je voljela, a Viviana govori Rocio da njezin brat izlazi s drugom ženom. Juan Miguel kaže sestri da je Marichuy njegova jedina ljubav. Cosme daje Marichuy vreću guščjeg perja koje joj je poslao Leopardo kako bi mogla napraviti jastuk za svoje dijete. Vicente s Nelsonom razgovara i požali mu se kako se boji da će izgubiti Rocio kao što je izgubio Elsu nakon što je pristala izaći s liječnikom Humbertom. Beatriz je uvjerena da će se Eduardo oporaviti uz Elsu. Ignorirajući majčin savjet, Viviana odluči slijediti supruga nakon što je izašao s Ivette. Mariana upozori Mayitu na Blancu. Viviana se sukobi s Ivette, a Vicente naziva Rocio i Onelia mu kaže kako je izašla s Humbertom. Otac Anselmo posjećuje imanje, a Leopardo ga pita tko je otac Marichuyina djeteta…


Oprezno s anđelom 63 epizoda
Juan Miguel vrši pritisak na Vivianu u vezi s rastavom, a ona prijeti da mu mu nikada neće dati rastavu jer je sigurna da bi se odmah vratio Marichuy. Leopardo ponudi Marichuy svoju kuću i zaštitu za nju i dijete. Juan Miguel moli Oneliju da mu pomogne uvjeriti Vivianu da je rastava najbolje rješenje. Vicente se posvađa s Rocio jer ne samo da mu je lagala da je izašla s Humbertom, već ga uvjerava da je on muškarac njezinog života. Otac Anselmo predloži Marichuy da što prije kaže Juanu Miguelu da će roditi njegovo dijete. Juan Miguel podijeli s Eduardom svoje sumnje da se Viviana pretvara da se ničega ne sjeća i da on namjerava otkriti je li to istina. Marichuy kaže Candelariji da je Amador dobio njezino povjerenje i da je prihvatila postati glumicom kako bi mogla uzdržavati svoje dijete. Nelson je ponovno pijan i moli Amadora da se založi za njega pred Elsom. Juan Miguel hipnotizira Vivianu. Hipnotizirana, ona priznaje Juanu Miguelu da nikada nije izgubila pamćenje, da se pretvarala da je mrtva i prizna mu sve ostalo što je radila dok je izbivala.


Oprezno s anđelom 64 epizoda
Juan Miguel zaprijeti Oneliji i ona odluči biti iskrena s njim. Mayita kaže Mariani da je njezina majka ne voli, a ona joj ispriča priču o Pinocchiju uvjeravajući je da ne postoji majka koja ne voli svoje dijete. Marichuy kaže Leopardu kako zna da je svirao harmoniku za nju i zahvali mu na tome. Viviana i dalje poriče sve što je rekla pod hipnozom i Juan Miguel je upozori kako ima dokaz koji bi mu pomogao pri rastavi i povratku Marichuy. Leopardo je ganut slušajući Marichuy kako priča o svom djetinjstvu u sirotištu i pita je nije li joj teško jer njezina majka ne zna gdje je ona. Juan Miguel obavijesti Vivianu da mu je Onelia rekla cijelu istinu i zamolila ga da joj oprosti. Leopardo ponovi Marichuy da bi on mogao biti pravi otac njezinom djetetu. Vicente razgovara s Elsom o Nelsonovoj situaciji i uvjeri ga da je on jedina osoba koja mu može pomoći. Cecilia je vrlo depresivna jer ne zna gdje joj je kći, dok istodobno Marichuy osjeća trudove. Viviana kaže Juanu Miguelu da će ona i njezina majka napustiti kuću, ali da će odvesti Mayitu sa sobom. Leopardo se zabrine jer Marichuy ima trudove, ali je ne može odvesti u bolnicu zbog nevremena.


Oprezno s anđelom 65 epizoda
Unatoč nevremenu, Leopardo se sprema prevesti Marichuy u bolnicu i moli boga da oboje prežive. Elsa potraži Nelsona u parku i odvede ga kući, dok Cecilia moli Patricija da zakonski prizna Marichuy kao njihovu kćer. Mayita neutješno plače pred Marianom jer ne želi otići s majkom, a u isto vrijeme Viviana kaže Juanu Miguelu da će roditi njegovo dijete i moli ga da joj dopusti da ostane u kući. Purita ispriča Adrianu što se dogodilo s Casildom i zagrli je kako bi je utješio. Leopardo shvati da je rijeka nabujala i da je nemoguće doći do bolnice, ali svjestan je da Marichuy treba posebnu skrb jer bi inače mogla umrijeti. Patricio pokušava nagovoriti Ceciliju da zaboravi Marichuy jer je siguran da, ako sazna za njih, neće imati milosti. Onelia sazna da joj je kći trudna. Leopardo odluči odjahati na konju po liječnika i po potreban pribor kako bi se mogao pobrinuti za Marichuy. Eduardo u laboratoriju pogleda Vivianine nalaze i potvrdi Juanu Miguelu da je trudna.


Oprezno s anđelom 66 epizoda
Leopardo se kune Marichuy da će biti uz nju, ali ne želi prisustvovati porođaju kao liječnik jer je prije nekoliko godina skrivio smrt majke i djeteta, a sve zbog sličnih komplikacija. Blanca se prestraši jer Viviana razgovara s njom o sličnosti s Ivette i razmišlja o tome da je ubije jer je ova počela sumnjati u neke stvari. Mayita uživa slušajući baku Marianu kako joj priča priču o Pinocchiju. Očajan zbog krivnje i brige, Leopardo kaže Candelariji da on ne može pomoći Marichuy. Juan Miguel priznaje ocu Anselmu da je Marichuy ljubav njegova života i da je nikada neće moći zaboraviti, ali da mora ostati s Vivianom jer ona nosi njegovo dijete. Micaela se sukobi s Leopardom pitajući ga je li spreman dopustiti da Marichuy umre i preklinje ga da spasi Marichuy i njezino dijete. Casilda skuplja potpise kako bi izbacila Puritu i njezinu majku iz susjedstva i da otac Anselmo dobije premještaj u drugu crkvu jer ih on podržava. Blanca kaže Mayiti da će joj majka roditi brata ili sestru i ona se tada prisjeti da joj je Marichuy rekla istu stvar i kaže to ocu. Cecilia je razočarana nakon što je Juan Miguel izjavio da još uvijek voli Marichuy i što je saznala da mu je žena trudna.


Oprezno s anđelom 67 epizoda
Purita je očajna, misleći da joj je majka mrtva, jer su je pogodili kamenom u glavu. Viče na nasilnike i govori im da su ubojice. Leopardo odluči pomoći da Marichuyino dijete dođe na svijet i zamoli Candelariju i Micaelu da mu pomognu. Patricio i Cecilia slože se da Viviana ne zaslužuje ono što ima zbog svega što je prije činila. Otac Anselmo čuje što se dogodilo s Olgom i odlazi joj pomoći. Juan Miguel uvjeri Vivianu da je ne mrzi, ali osjeća sažaljenje, dok ona u sebi govori kako mu nikada neće dopustiti da je se riješi. Nelson moli Elsu da ga ne ostavi i moli nju i njezinu majku da mu pruže priliku. Blanca se potuži Juanu Miguelu na Vivianino maltretiranje, a zatim se prestraši jer joj on ponudi psihijatrijsku pomoć zbog manjka samopouzdanja. Cecilia se budi prestravljena nakon sna u kojem joj kći umire, a Marichuy za to vrijeme rađa. Viviana i Juan Miguel se svađaju i on joj zabrani da vrijeđa Marichuy i uzruja se jer ima loš predosjećaj. Ivette nazove Juana Miguela i pozove ga da dođe k njoj, a u isto vrijeme Viviana odluči pretražiti Blancinu spavaću sobu jer još uvijek sumnja. Juan Miguel se sastaje s Ivette i kaže joj da je ne može voljeti…


Oprezno s anđelom 68 epizoda
Ivette pobjegne od Juana Miguela nakon što je on počne ispitivati. Blanca ugleda u ogledalu svoj lik odjeven kao Ivette i užasne se, a Viviana se sprema ući u njezinu sobu. Purita ispriča Adrianu što se dogodilo i ispriča mu sve o Kikeu. Micaela kaže Leopardu da mora izabrati između života majke i djeteta. Isabela kaže Amadoru da misli kako je Marichuyino dijete već rođeno. Cecilia nazove oca Anselma pitajući ga za Marichuy i ispriča mu svoj san u kojem je vidjela kako joj dijete umire. Marichuy uz veliki napor rodi dijete. Candelaria je očajna jer se čini da je Marichuy mrtva, ali je Leopardo uvjeri da će sve biti u redu. Blanca daje ostavku zbog “osobnih problema” i obavijesti Juana Miguela da će otići iz kuće iste noći. Micaela se pobrine za novorođeno dijete i obavijesti oca Anselma da je Marichuy rodila dječaka. Kao Ivette, Blanca želi ubiti Vivianu, ali Onelijin dolazak je u tome spriječi. Omar spali Ivettinu sliku uvjeren da će je zaboraviti jer ima novu ljubav. Zaljubljen, Juan Miguel prisjeća se vremena s Marichuy u Acapulcu, a u to vrijeme ona se budi i ugleda svoje dijete…


Oprezno s anđelom 69 epizoda
Juan Miguel žali za trenucima sreće koje je proživio s Marichuy i žali što ona nije majka njegovog djeteta, dok ona svoga sina naziva njegovim imenom. Purita se iznenadi nakon što joj Adrian prizna ljubav i ona mu kaže kako ga je uvijek voljela. Rocio obavijesti Vivianu i Oneliju da Blanca odlazi iz kuće i Juan Miguel odluči ponovno s njome razgovarati. Isabela odluči otići s Amadorom na imanje kako bi saznali što se dogodilo s Marichuy. Dok Pirana i Zopilote planiraju otmicu Marichuyinog djeteta, ona je uvjerena da joj osim sina ne treba ništa više u životu. Dok obitelj San Roman misli da je Blanca napustila kuću, Ivette nazove Juana Miguela. Marichuy obećava svome sinu da će uvijek biti uz njega i učiniti ga sretnim jer ona to nije bila. Juan Miguel prekida vezu s Ivette i čini se da ona gubi razum. Viviana pronalazi Ivettinu odjeću i bodež, a tada u sobu ulazi Ivette. Viviana sazna istinu…


Oprezno s anđelom 70 epizoda
Onelia se nalazi nadomak mrtvog tijela svoje kćeri, ali je Rocio spriječi da ga nađe. Marichuy se vraća u sobu prije nego što je Pirana uspio odnijeti dijete. On odluči čekati bolju priliku. Juan Miguel kaže Blanci da u njoj živi druga osoba. Marichuy se zabrine jer shvati da je prozor njezine spavaće sobe razbijen, a Omar poduzima sve moguće mjere sigurnosti. Blanca shvati da je ubila Vivianu, a Rocio ispituje Juana Miguela što namjerava učiniti. Onelia je šokirana saznavši da joj je kći mrtva, a za ubojstvo okrivi Juana Miguela. Candelaria savjetuje Marichuy da oprosti svojim roditeljima i da im kaže da su dobili unuka. Kako bi zaštitio Blancu, Juan Miguel ne kaže Oneliji da nije on ubio Vivianu, te kaže Rocio da će priznati krivnju jer se osjeća krivim zbog toga što se dogodilo. Amador ne može doći na imanje, ali je odlučan stići onamo sljedeći dan. Iako Marichuy žali što Juan Miguel nije s njom i njihovim sinom, ona se zarekne da on nikada neće saznati za dijete…


Oprezno s anđelom 71 epizoda
Policija stiže u Juanovu Miguelovu kuću, a narednik Jimenez ga upita je li počinio zločin za koji ga se tereti. Onelia se susreće s policajcima uz mrtvo tijelo svoje kćeri i službeno optuži Juana Miguela za ubojstvo dok se on oprašta s Mayitom koja odlazi u Acapulco. Marichuy priznaje Candelariji da je žalosna što nije uz Juana Miguela i obeća da će ga zaboraviti iako je on ljubav njezina života. Policija nalazi bodež kojim je Viviana ubijena i policajci žele razgovarati s Blancom. Clemencia posjećuje Puritu u isto vrijeme kada Adrian govori Olgi kakva je bila reakcija njezine majke nakon što je saznala da on voli njezinu kćer. Estefania se suoči s Juanom Miguelom i kaže mu kako je uvjerena da on nije ubio svoju ženu. U Marichuyinim noćnim morama Juanu Miguelu prijeti smrtna opasnost. Isabela i Amador spremaju se otići na imanje i vidjeti je li Marichuy rodila. Blanca se budi i želi priznati zločin, ali je Rocio zaustavi dok Estefania razmišlja kako je uopće zločin počinjen. Juan Miguel nazove Patricija tražeći profesionalnu pomoć jer je upravo ubio svoju ženu i želi priznati zločin, a Estefania uvjerava Oneliju da on nije počinitelj.


Oprezno s anđelom 72 epizoda
Juan Miguel je uhićen zbog Vivianina ubojstva, ali Estefania je uvjerena da je nevin. Ona nagovori svoga oca da provede istragu nad Francuskinjom čije je ponašanje sumnjivo. Amador je ljut jer Piranha nije oteo Marichuyino dijete i traži od njega da to učini čim prije. Leopardo je ludo zaljubljen u Marichuy, ali razumije zašto ga ona ne voli na isti način. Juan Miguel želi biti odgovoran za Vivianinu smrt, no čak i istražitelji gaje sumnje, misleći da ju je ubila neka druga osoba. Patricio i Estefania ispituju konobara koji radi u kafiću gdje su se Juan Miguel i Blanca (odnosno Ivette) nalazili, no on im ne da puno informacija. Rocio razgovara s ocem Anselmom i očajna je zbog uhićenja, ali svećenik nije sasvim uvjeren u Juan Miguelovu nevinost. Marichuy moli Candelariju da pripazi na dijete dok se tušira, ali Candelaria mora na tren izaći iz sobe. U to vrijeme Piranha uđe kroz prozor, ali zastane vidjevši kako se Marichuy vraća iz kupaonice. Candelaria se vraća i obje se začude vidjevši otvoren prozor. Estefania inzistira da Juan Miguel bude pušten na slobodu i uvjerena je da će ih on odvesti do Francuskinje…


Oprezno s anđelom 73 epizoda
Leopardo pjeva Marichuy koja mu govori kako je lijepo gledati kako postaje bolji čovjek. Policajci kažu Juanu Miguelu da su ga pratili kako bi pronašli Francuskinju, ali nisu je mogli locirati. Zbog toga Juana Miguela vraćaju u pritvor kao glavnog osumnjičenika za Vivianino ubojstvo. Leopardo nagovori Marichuy da se vrati čitanju, jer dijete zaslužuje imati pismenu majku. On ode potražiti novine, a Micaela i Candelaria shvate da je u novinama vijest o uhićenju Juana Miguela, te ih spale. Eduardo posumnja da se Viviana pretvarala da je trudna, i odluči istražiti je li to doista tako bilo. Onelia unajmi odvjetnika koji će srediti da Juan Miguel nikada ne bude pušten na slobodu. Također želi da se njezina unuka, koja je u Acapulcu s jednom od Eduardovih teta, vrati kući. Iako policajci inzistiraju svim snagama da im Juan Miguel kaže istinu vezanu uz zločin, on ih uvjerava da je samo on kriv. Policajci ipak odluče ispitati Balbinu, koja je vidjela neku ženu kako ulazi u Juanovu Miguelovu kuću u noći zločina…


Oprezno s anđelom 74 epizoda
Onelia se kune nad Vivianinim grobom da će je osvetiti. Juan Miguel moli oca Anselma da kaže Marichuy da je i dalje voli. Pirana otme Marichuyinog sina i ona očajnički viče nakon što shvati da dijete nije u kolijevci. Pirana kaže Zopiloteu da će utopiti dijete u rijeci. Leopardo traži dijete. Balbina kaže Oneliji da je Juan Miguel nevin i da je Vivianu ubila žena. Marichuy neutješno plače za svojim sinom bojeći se najgoreg. U trenutku kada se Pirana sprema baciti dijete u rijeku stiže Leopardo i počne ga tući sve dok mu Pirana ne prizna da su mu neki žena i muškarac platili da otme dijete. Eduardo pregledava Nelsona i zatraži neke pretrage. Blanca se boji da se ponovno ne pojavi Ivette i da ne počini još neki zločin. Zopilote obavijesti Amadora da je Pirana priznao Leopardu tko ga je unajmio za djetetovu otmicu. Leopardo predaje dijete Marichuy. Ona se pita tko bi joj želio toliko nauditi…


Oprezno s anđelom 75 epizoda
uan Miguel kaže svome odvjetniku kako nije ubio Vivianu. Onelia zamjeri policajcu Sosi jer još nisu pronašli ubojicu njezine kćeri. Candelaria savjetuje Marichuy da ne nazove sina imenom Juan Miguel jer mu to može donijeti nesreću. Marichuy osjeća da se nešto događa s Juanom Miguelom, a Candelaria joj to ne želi reći. Estefania dozna da će Juana Miguela osloboditi. Odlazi u njegovu kuću kako bi ga dočekala. Marichuy odluči nazvati kuću Juana Miguela. Estefania shvati da je Blanca ubojica i misli da su je Rocio i Juan Miguel štitili. Juan Miguel stiže kući i nalazi teško ozlijeđenu Rocio i shvati da je Blanca pobjegla. Marichuy ima noćnu moru u kojoj Juan Miguel vapi za pomoć. Rocio ispriča Juanu Miguelu što se dogodilo s Blancom i zašto ju je napala…


Oprezno s anđelom 76 epizoda
Onelia pita Juana Miguela zašto nije optužio Blancu kada je znao da je ona ubila Vivianu, a on joj objasni da Blanca nije kriva za počinjeni zločin. Juan Miguel odluči potražiti Blancu. Leopardo ispriča Candelariji što mu je Pirana rekao i Candelaria posumnja da su Estefania i Isabela isplanirale otmicu Marichuyinog sina, ali ne zna tko bi mogao biti muškarac kojeg mu je Pirana spomenuo. Marichuy uspije nazvati Juan Miguelovu kuću i on je smiruje govoreći joj da je sve u redu. Amador kaže Estefaniji da odlazi potražiti Marichuy i da će je dovesti natrag. Marichuy razgovara s Leopardom i govori mu kako će se jednoga dana vratiti u grad. Leopardo joj kaže da joj je zahvalan jer je izvukla ono dobro iz njega i poništila gorčinu koja je bila u njemu, te joj kaže kako se namjerava vratiti medicini. Amador stiže na imanje potražiti Marichuy, a Candelaria mu ispriča što se dogodilo s djetetom. Amador je pokušava uvjeriti da je Juan Miguel muškarac kojeg je Pirana spomenuo.


Oprezno s anđelom 77 epizoda
Amador odlazi posjetiti Marichuy kako bi je uvjerio da se vrati s njim u Mexico, te nastavi raditi na televiziji. Međutim, Marichuy mu govori kako nije spremna na povratak dok ne razgovara s Leopardom koji ne želi da ona ode. Amador se razbjesni. Elsa razgovara s ocem Anselmom kako bi mu priznala da je rekla Nelsonu sve o njegovom zdravstvenom stanju. Mayita se vraća iz Acapulca i jedva čeka dan kada će vidjeti svoga brata ili sestru, no još ne zna da je Viviana mrtva. Blanca posjećuje oca Anselma utjelovljujući Ivette, i spremna je ozlijediti ga, no u tom trenutku Ivette ponovno postaje Blanca. Ona moli oca Anselma da pozove policiju, no on umjesto policije nazove Juana Miguela. Leopardo priznaje Marichuy da je voli i pita je želi li se udati za njega. Marichuy kaže Candelariji da ju je Leopardo poljubio, ali i da je nazvala Juana Miguela te da ga još uvijek voli. Juan Miguel odlazi vidjeti Blancu, koja se ispričava za sve što je učinila. Vicente je ljubomoran jer se neko vrijeme nije vidio s Rocio i jer je liječnik koju ju je liječio dok je bila u bolnici sada s njom i tješi je. Rocio je uzrujana jer je Blanca uhićena.


Oprezno s anđelom 78 epizoda
Micaela i Candelaria saznaju da je Blanca uhićena i odluče sakriti novine kako ih Marichuy ne bi vidjela, iako znaju da bi se to moglo dogoditi prije ili poslije. Onelia i Juan Miguel svađaju se pred odvjetnikom, koji nagovara Juana Miguela da ispriča što je sve Viviana učinila. Onelia je odlučila poduzeti sve kako bi Juan Miguel završio u zatvoru. Međutim, Juan Miguel je uvjerava da će je sve što je rekla pred njegovim odvjetnikom uništiti, a ne pomoći joj. Nelson je uvjeren da je Elsa s njim samo iz sažaljenja, ali ona ga uvjerava da ga voli. Leopardo i Marichuy šeću i on iskoristi priliku i još joj jednom kaže da je voli i da ga je uspjela promijeniti. Onelia pokuša razgovarati s Mayitom kako bi joj ispričala što se stvarno dogodilo, ali je Rocio zaustavi i o tome obavijesti Juana Miguela. Juan Miguel je bijesan i kaže Oneliji da neće dopustiti da njegovu kćer puni lažima protiv njega. Rocio i Humberto izlaze na ručak, i ona mu govori o Vicenteu. On misli kako ona ne bi trebala biti s nekim tko se ne želi boriti za sebe. Otac Anselmo posjećuje Marichuy, i iako joj ne kaže da je Juan Miguel opet sam, ipak je upita bi li, da postoji mogućnost, razmislila o povratku k njemu.


Oprezno s anđelom 79 epizoda
Otac Anselmo pita Marichuy bi li se pomirila s Juanom Miguelom, ali u tome trenutku ih Leopardo prekine. Elsa kaže Franciscu da Nelson ima uznapredovalu cirozu. Njezini roditelji je mole da se vrati kući sa svojim suprugom. Marichuy obavijesti Leoparda da je odlučila ostati s njime i on joj obeća da će biti pravi otac njezinom djetetu. Otac Anselmo pokušava smiriti Rocio, ali ona se boji da će Onelia nauditi Juanu Miguelu jer ga optužuje da je Blancin pomagač. Mayita je žalosna i govori kako svi odlaze i da joj niti njezina majka ni Marichuy nisu dali brata ili sestru kako su joj obećali. Odvjetnik Lozada obavijesti Juana Miguela da će suđenje za Vivianino ubojstvo početi sljedeći tjedan i da bi se stvari mogle dodatno zakomplicirati jer je, navodno, Viviana bila trudna. Nelson zna da su njegov sin i Elsa zahvalni Eduardu za sve što je učinio za njega i, naravno, za nju. Becky se suoči s Rocio optužujući je da je varala Vicentea i savjetuje joj da ga ostavi. Leopardo moli Candelariju Marichuyinu ruku, dok se djevojke pitaju može li ona zauvijek zaboraviti Juana Miguela. Becky predloži Vicenteu da zaboravi Rocio. Juan Miguel posjećuje Blancu u zatvoru u ona ga moli da poduzme sve da je ne odvedu u bolnicu jer bi Ivette mogla pobjeći. Candelaria pita Marichuy zašto će se udati za Leoparda…


Oprezno s anđelom 80 epizoda
Juan Miguel govori Rocio da će se, ako se sve dobro završi, oženiti Blancom iako će Marichuy zauvijek biti njegova ljubav. Marichuy govori Candelariji da se ne udaje za Leoparda zbog zahvalnosti. Mercedes pita Rocio bi li više voljela da je sa zdravim muškarcem prije nego odluči ostati uz njezina sina. Odvjetnik Lozada pita Blancu postoji li liječnik koji bi mogao svjedočiti o njezinoj podvojenoj osobnosti, a ona predloži Omara. Leopardo traži Marichuy da mu preda svoje dokumente kako bi mogao prirediti vjenčanje i priznati njezinog sina. Humberto poljubi Rocio i kaže joj da je voli, a poslije joj Vicente govori neka ode i ne vraća se. Liječnik govori Vicenteu da njegov oporavak nije zagarantiran, ali da će se zajedno boriti kako bi postigli što bolje rezultate. Estefania odluči udati se za Juana Miguela i nikada ne dopustiti da Blanca izađe iz zatvora. Cecilia sazna ime imanja na kojem Marichuy živi i da se vjerojatno nikada neće vratiti u Mexico. Juan Miguel moli Blancu da se uda za njega i ona ljutito upita zašto on to želi…


Oprezno s anđelom 81 epizoda
Dok je Marichuy još uvijek odlučna u namjeri da zaboravi Juana Miguela, on sazna da je Humberto zaljubljen u Rocio te da se on, budući da je ona prekinula s Vicenteom, želi s njom oženiti. Vicente je spreman na oporavak zbog Rocio, ali ona je depresivna i zbunjena njegovim stavom. Cecilia moli Patricija da pođe s njom u posjet njihovoj kćeri jer zna gdje se ona nalazi. Ova vijest je veoma uznemirila Estefaniju i Amadora. Micaela i Candelaria su zabrinute jer Marichuy čita novine i mogla bi saznati kroz što Juan Miguel prolazi. Neki policajci ispituju ga o njegovoj ženi Viviani jer misle da je ona ubila nekoga u inozemstvu, što njega šokira. Odvjetnik obavijesti Blancu da će biti prebačena u zatvor jer je određen datum suđenja i nju to veoma uznemiri. Patricio nađe imanje na kojem se Marichuy nalazi, te o tome obavijesti Ceciliju. Marichuy želi čuti Juanov Miguelov glas, ali ne želi razočarati Omara. Nakon što je čestitala Vicenteu zbog odluke da pođe na terapiju, otac Anselmo mu kaže da se Marichuy udaje. Vijest se proširi i Rocio i Juan Miguel saznaju za vjenčanje…


Oprezno s anđelom 82 epizoda
Cecilia se raspituje kako doći do imanja “La Escondida”, i neki joj ljudi pokažu put. Candelaria se sukobi s Marichuy zbog njezinih zaruka s Leopardom i njezine zahvalnosti prema njemu, a ona joj odgovori da još voli Juana Miguela i da je on otac njezina djeteta, te da mu ne može uskratiti da bude s njim. Onelia se sukobi s Rocio i Juanom Miguelom nakon što sazna optužbe da je Viviana ubila čovjeka. Marichuy uvjerava Candelariju da joj teško pada što mora ostaviti Leoparda, ali da je ništa ne može spriječiti da bude uz Juana Miguela i zato odmah odlazi. Marichuy i Candelaria opraštaju se s Micaelom i mole je da ne govori ništa. Njih dvije odlaze i mimoiđu se s taksijem u kojem je Estefania sa Cecilijom. Leopardo dolazi na aerodrom i žuri na imanje kako bi što prije vidio Marichuy i uvjeren je da će njih dvoje biti sretni do kraja života. Cecilia se pojavljuje na imanju i govori da je Marichuyina majka, a Micaela joj kaže da je ona zauvijek otišla. Leopardo dolazi na imanje i šokira se saznavši da je Marichuy otišla, te o tome ispituje Micaelu. Onelia razgovara s istražiteljima i odbija povjerovati da je njezina kći ubojica.


Oprezno s anđelom 83 epizoda
Marichuy je sretna što ima svoga sina, dok je Cecilia žalosna što nije pronašla svoju kćer i uvjerena je da ju je zauvijek izgubila. Suđenje Blanci za Vivianino ubojstvo počinje, a Onelia otvoreno najavljuje rat Juanu Miguelu. Leopardo pati za Marichuy, a ona je na putu prema vili Juana Miguela kako bi s njim razgovarala. Isabela i Estefania vesele se jer Cecilia nije imala sreće, a ona je očajna jer shvaća da se mimoišla s Marichuy na putu prema imanju. Leopardo želi naći Marichuy i natjerati je da plati za svoju izdaju. Juan Miguel već je na sudu u trenutku kada Marichuy stiže u njegovu kuću i susreće Mayitu koja je sretno dočekuje. Estefania sazna gdje se Marichuy nalazi i kaže joj da se Juan Miguel planira oženiti guvernantom čim ona bude oslobođena krivnje. Blanca se na sudu sprema dati prvu izjavu i Juan Miguel joj ne može prići kako bi je smirio. Estefania kaže Marichuy da zna za njezinog sina, a ona shvati da joj je to Amador rekao. Mayita ispriča Mariani sve o Marichuyinom posjetu i one razgovaraju o bratu i sestri. Omar se sjeća Marichuyinog obećanja da će biti uz njega. Dok ga gleda razočaranog i slomljenog, Micaela mu odluči reći istinu.


Oprezno s anđelom 84 epizoda
Candelaria pokušava pozvati taksi kako bi se vratila na imanje, ali je Marichuy zaustavlja govoreći joj da se mora odviknuti od Omarove zaštite te da mora naučiti lekciju. Cecilia je očajna jer ne može pronaći Marichuy i pita se tko bi joj mogao pomoći. Juan Miguel, s druge pak strane, ne može prestati razmišljati o njoj i silno je želi ponovno vidjeti. Marichuy objašnjava svom djetetu zašto ona i Juan Miguel ne mogu biti zajedno ali da ga, unatoč svemu, ona i dalje voli. Cecilia osjeća da je Marichuy na imanju. Netko pokuca i Marichuy kaže Candelariji da ne otvara vrata jer bi to mogla biti Cecilia. Leopardo sve priprema kako bi potražio Marichuy u Mexicu. Cecilia slomljena dolazi kući jer nije pronašla Marichuy. Patricio je pokušava odvratiti od svega, a ona mu kaže kako će svoju kćer tražiti sve dok postoji nada. Marichuy kaže Candelariji da će naći posao kako bi uzdržavala sina. Onelia svjedoči na suđenju Blanci i optuži Juana Miguela da joj je bio pomagač i ljubavnik.


Oprezno s anđelom 85 epizoda
Marichuy odlazi k Amadoru i želi se zaposliti. Mariana savjetuje Mayiti da sluša Rocio. Cecilia kaže ocu Anselmu da je Marichuy otišla s imanja. Marichuy objasni Amadoru zašto se vratila u Mexico i kaže mu da misli tu i ostati. Cecilia moli oca Anselma da joj kaže gdje je Marichuy. Casilda kaže svećeniku da se Marichuy vratila na imanje. Amador ponudi Marichuy mjesto gdje bi mogla živjeti sa sinom i Candelarijom. Onelia izjavljuje da je Marichuy svjedok i da bi mogla dokazati koliko je Juan Miguel nemoralan jer je i nju zlostavljao. Candelaria ispriča ocu Anselmu u kakvoj su situaciji, te da od vjenčanja neće biti ništa. Marichuy kaže Candelariji da će živjeti negdje drugdje. Leopard posjećuje oca Anselma i moli ga da mu kaže gdje je Marichuy jer njih dvoje moraju razgovarati. Marichuy kaže Candelariji da joj je Amador ponudio prostor gdje bi živjela, što iznenadi Candelariju. Marichuy se oprašta sa svojom kućom i s nostalgijom se prisjeća trenutaka koje je ondje proživjela.


Oprezno s anđelom 86 epizoda
Amador vodi Marichuy i Candelariju u svoj stan. Juan Miguel objašnjava odvjetniku tko je Marichuy i što se sve dogodilo te mu kaže kako nitko ne zna gdje je ona osim oca Anselma, no on ne želi to nikome reći. Otac Anselmo i Leopard stižu na imanje, no Marichuy više nije ondje. Onelia se zabrine da Marichuy neće svjedočiti protiv Juana Miguela jer se to davno zbilo, a Juan Miguel sazna da ga Marichuy nikada nije optužila. Onelia moli svoga odvjetnika da sredi da ne pozovu Marichuy da dade izjavu. Eduardo potvrdi Juanu Miguelu da Viviana nije bila trudna. Blancin odvjetnik zahtijeva da je proglase nevinom jer nije bila odgovorna za svoje postupke u trenutku zločina. Otac Anselmo kaže Marichuy da je Leopard u Mexicu i da je traži. Juanovo Miguelovo medicinsko izvješće o Blanci odbijeno je na sudu. On želi saznati gdje je Marichuy iako ga ona više ne voli.


Oprezno s anđelom 87 epizoda
Marichuy nosi kekse i mlijeko djevojkama u sirotištu. Purita izvijesti Olgu o svojoj odluci da postane časna sestra. Onelia optuži Blancu da nema psihički poremećaj, nego da je najobičnija ubojica. Beatriz pita Elsu voli li još Nelsona, a ona joj odgovara kako ne želi razgovarati o svojim osjećajima i da će biti vjerna Nelsonu sve do svoje smrti. Amador i Marichuy počnu s pokusom, a on joj obeća da će je učiniti slavnom. Juan Miguel objašnjava Blanci da se suđenje zakompliciralo jer je njegovo medicinsko izvješće odbijeno. Vicente se želi što prije oporaviti kako bi osvojio Rocio. Blanca pita Juana Manuela želi li se on još uvijek oženiti s njom, a on to potvrdi. Juan Miguel kaže Rocio da će ona sljedećeg dana dati izjavu na suđenju i moli je da u detalje ispriča sve što se događalo s Blancom. Liječnik razgovara s Blancom i pita je je li izazvala nesreću u kojoj je umrla njezina sestra. Purita prekida vezu s Adrianom i kaže mu da će postati časna sestra. Liječnik savjetuje Juanu Miguelu da drži Blancu pod nadzorom jer bi mogla postati vrlo opasna. Juan Miguel i Marichuy slučajno se susretnu na ulici.


Oprezno s anđelom 88 epizoda
Rocio izjavljuje da je Viviana lažirala svoju smrt kako bi radila sve što joj se prohtjelo te da je glumila gubitak pamćenja kako ništa ne bi morala objašnjavati. Također izjavljuje da nije obavljala dužnosti majke i supruge. Juan Miguel i Marichuy počnu se svađati i predbacivati si zbog svojih veza. Rocio izjavljuje da je Blanca draga i sramežljiva osoba i da je vidjela njezinu transformaciju u zlu, nemoralnu i nesavjesnu osobu. Marichuy ponavlja Juanu Miguelu da ga više ne voli jer ni on nju ne voli. Juan Miguel pita Blancu zašto je razgovarala onako s dr. Sotom. Marichuy i Amador imaju pokus i on joj čestita na obavljenom poslu. Rocio na suđenju govori da otac Anselmo može potvrditi njezinu izjavu. Juan Miguel pita Blancu zašto se skriva iza smrti svoje sestre. Estefania kaže Patriciju kako zna gdje se Marichuy nalazi. Candelaria uvjeri Marichuy da će nakon predstave i Juan Miguel i Leopard znati gdje se ona nalazi i potražit će je. Rocio ispriča Juanu Miguelu što je rekla na suđenju za Vivianino ubojstvo, a to naljuti Oneliju koja ne želi napustiti kuću. Estefania pokušava uvjeriti Patricija da se samo šalila, ali joj to ne uspijeva. Estefania ispriča Isabeli što se dogodilo s Patricijom i kaže joj da mora biti oprezna jer će inače sve izgubiti. Marichuy ponudi Olgi da razgovara s Puritom kako bi je odvratila od odlaska u samostan. Leopard susretne Amadora u restoranu i traži od njega da mu kaže gdje se Marichuy nalazi.


Oprezno s anđelom 89 epizoda
Otac Anselmo kaže Ceciliji da će se zauzeti za nju pred Marichuy. Adrian pokušava nagovoriti Puritu da promijeni mišljenje o odlasku u samostan, no to mu ne uspijeva i on se oprosti od nje. Otac Anselmo želi reći Marichuy tko su njezini roditelji, no ona mu to ne dopušta i kaže kako ne želi znati ništa o njima. Juan Miguel želi da se Blanca prisjeti postoji li netko iz prošlosti tko ju je vidio kao Ivette. Estefania odlazi posjetiti Marichuy u kazalište i kaže joj da će se Leopard silno razveseliti kad je ponovno vidi. Ponudi joj da će mu predati njezinu poruku kako bi mogao doći po nju. Patricio pita Isabelu zna li gdje se Marichuy nalazi. Patricio je upozori kako nikada neće oprostiti Estefaniji ako mu je lagala i kaže kako joj više ne vjeruje. Isabela i Estefania odluče otići na imanje i potražiti Leoparda kako bi mu rekle gdje je Marichuy. Juan Miguel i Cecilia razgovaraju i uvjereni su da će se Marichuy udati. S druge pak strane želi znati zašto Juan Miguel toliko brani Blancu i priznaje da ga još nije prestala voljeti.


Oprezno s anđelom 90 epizoda
Marichuy se pita zašto je Juan Miguel uz ženu koja je ubila njegovu suprugu Vivianu i priznaje da ga još voli. Candelaria vodi Adriana da posjeti Marichuy, koja se razveseli kad ga ugleda. Vicente skuplja snagu i odluči ponovno slikati, a to njegovu majku Mercedes razveseli. Otac Anselmo svjedoči u Blancinu korist i uvjeren je da nije kriva za Vivianino ubojstvo. Adrian kaže Marichuy kako više ne viđa Puritu i da je njegova majka razgovarala s njom i rekla joj da ona nije žena za njega. Estefania i Isabela odlaze na imanje potražiti Leoparda, no nakon što ga ne nađu, zamole Micaelu da im kaže je li Irisino pravo ime Marichuy. Juan Miguel i Omar susreću se nakon mnogo godina i Omar mu kaže da je u gradu i da traži ženu, ali Juan Miguel ne zna da je žena o kojoj Omar govori Marichuy. Sergio odlazi posjetiti Vicentea, koji ga moli da mu pomogne ustati jer je odlučio da mora opet prohodati. Cecilia je odlučna u želji da nađe Marichuy…


Oprezno s anđelom 91 epizoda
Leopard i Juan Miguel su zajedno. Leopard govori Juanu Miguelu da traži djevojku koja je nekada živjela s njim, a sada je u gradu. Juan Miguel mu ponudi pomoć u traženju i pozove ga da bude njegov gost. Međutim, nakon što mu je ispričao svoju priču, ovaj ga pozove da pođe s njim u zatvor kako bi upoznao Blancu. Leopard pristane, ali primoran je vratiti se na imanje kako bi primio neki telefonski poziv. Juan Miguel upozna Leoparda (Omara) sa svojim odvjetnikom koji mu govori kako je Blanca jednom spomenula nekoga tko se zvao Omar. Marichuy je u kazalištu i odjednom se pojave novinari kojima mora odgovarati na pitanja. Cecilia posjeti Marichuy u kazalištu, ali ona je otjera. Beatriz se sprema krstiti sina. Onelia ne želi da Leopard odsjedne u kući, ali Rocio joj kaže da, ako se ne slaže s time, može slobodno spakirati svoje stvari i otići…


Oprezno s anđelom 92 epizoda
Patricio primi poziv u kojem sazna da je Cecilia imala prometnu nesreću i da je u bolnici. Marichuy kaže Candelariji da je otjerala Ceciliju. Estefania iskoristi priliku i okrivi Marichuy za nesreću. Liječnik govori Patriciju da je stanje njegove supruge vrlo ozbiljno, dok Estefania priželjkuje da umre. Juan Miguel dolazi na imanje i ondje nalazi Candelariju i kaže joj da želi vidjeti Marichuy. Pri dolasku na imanje Marichuy ugleda kako se Juan Miguel prepire s Candelarijom i sakrije se. Candelaria se sukobi s Juanom Miguelom zbog njegove ženidbe i kaže mu da se i Marichuy planira udati. Žalosna, Marichuy priznaje Candelariji da još uvijek voli Juana Miguela i da ga nije mogla zaboraviti. Rocio i Mayita odlaze na krštenje Beatrizina djeteta s Humbertom. Amador se pojavi na krštenju i svađa se s Eduardom jer mu je ovaj rekao da će se oženiti s Beatriz i priznati njezino dijete. Marichuy je zabrinuta jer Amador razgovara s njom o mogućnosti da Juan Miguel sazna za njihova sina i odluči ga uzeti od nje zauvijek.Oprezno s anđelom 93 epizoda
Čitajući novine, Candelaria i otac Anselmo saznaju za Cecilijinu prometnu nesreću i ozbiljne posljedice. Vicente odlazi na krštenje Beatrizina sina i sazna da su Humberto i Rocio zajedno ondje. Amador želi reći Marichuy da bi joj Juan Miguel mogao uzeti dijete ako sazna da ono postoji i priznati joj da namjerava uzeti svog sina od Beatriz. Vicente čuje kako Rocio govori Humbertu da ga ne voli. Marichuy sazna da Cecilia umire zbog teških ozljeda dobivenih u prometnoj nesreći, a Patricio razgovara s Juanom Miguelom i okrivi Marichuy za to što se dogodilo njegovoj ženi. Rocio i Vicente se pomire u isto vrijeme kada Juan Miguel sazna od Patricija gdje je Marichuy. Tomas zagrli svog sina nakon što je saznao da se oporavio i on i Mercedes jako se razvesele zbog vijesti o njegovom pomirenju s Rocio. Omaru je žao što nije mogao pronaći Iris, dok se Marichuy sprema za svoj prvi nastup u kazalištu. Juan Miguel govori Eduardu da će posjetiti Marichuy u kazalištu…


Oprezno s anđelom 94 epizoda
Marichuy razgovara s Dorom i odluči nazvati bolnicu da pita kako je Cecilia. Juan Miguel posjećuje Blancu na sudu i ondje susreće Estefaniju koja se sprema dati izjavu. Liječnik obavijesti Patricija da su sljedeći sati kritični i da će unutar tog vremena znati hoće li njegova supruga preživjeti. Estefania svjedoči protiv Blance na sudu i uvjerava porotu da ova nije bolesna, već da je samo jako dobra glumica. Marichuy se posvađa s Amadorom i kaže mu neka potraži drugu glumicu jer ona više ne želi biti u kazalištu. Estefania sazna da je Omar odsjeo u kući Juana Miguela te da su njih dvojica jako dobri prijatelji. Cecilia se budi i ugleda oca Anselma pored sebe. Razgovara s njim o Marichuyinom prvom nastupu i traži ga uslugu. Marichuy odluči glumiti i Candelaria je nazove i poželi joj sreću. Isabela i Estefania smislile su plan kako da razotkriju Marichuy pred Juanom Miguelom i Omarom. Marichuy je nervozna i Olga je pokušava umiriti, dok neki novinari žele razgovarati s njom. Juan Miguel i Omar zajedno dolaze u kazalište kako bi vidjeli Marichuy, a Omar osjeća kako bi mogao pronaći Iris u gledalištu…


Oprezno s anđelom 95 epizoda
Marichuy završava s predstavom i ljudi joj plješću. Onelia sazna da je Juan Miguel otišao u kazalište kako bi vidio Marichuy, a ona se iznenadi ugledavši ga kako je čeka. Marichuy ne želi s njim razgovarati i razgovara s Olgom o tome kako je dobro glumila. Omar prima telegram s adresom na kojoj može pronaći osobu koju traži i vrlo je sretan jer zna da će pronaći Iris. Estefania posjećuje Ceciliju u bolnici i vidi kako joj se stanje popravilo. Juan Miguel kaže Omaru da ide s njim posjetiti Iris. Marichuy pročita dobre kritike o sebi u novinama, a Candelaria joj kaže kako neki ljudi sigurno ne žele njezin uspjeh. Omar i Juan Miguel stižu u Amadorov stan i pronađu ondje Marichuy i Candelariju. Patricio kaže Estefaniji da je Marichuy donijela samo nesreću u njihove živote. Omar se sukobi s Marichuy, a ona pobjegne. Juan Miguel ne govori Omaru tko je zapravo Iris. Blanca razmišlja o mogućnosti da dokaže da je Ivette postojala prije nego su se ona i Juan Miguel upoznali. Amador razgovara s Marichuy o njezinom uspjehu u kazalištu i ponavlja joj da ona ne bi bila ništa bez njega. Juan Miguel je na mukama kada sazna da i njegov prijatelj voli Marichuy te da ona ima dijete.


Oprezno s anđelom 96 epizoda
Juan Miguel optuži Marichuy da je licemjerna i da mu je lagala, te od nje traži da mu pokaže njihovog sina. Israel nazove Estefaniju i kaže joj kako se bori da dođe do novca jer je voli. Juan Miguel kaže Marichuy kako se nada da će reći istinu Omaru jer on to ne može. Srce mu se slama nakon što čuje da je njihov sin umro. Leopard ponovno želi vidjeti Iris, dok Marichuy glumi u kazalištu. Patricio moli Ceciliju da zauvijek zaboravi Marichuy, dok je ova žalosna jer nije taj dan primila cvijeće od majke. Leopard ispituje Candelariju koja je uzrujana i moli ga da se vrati. Rocio uvjerava Vicentea da ga voli i da će zauvijek biti zajedno. Ivette ponovno preuzima kontrolu nad Blancom i ona viče i moli Omara za pomoć. Omar preko Onelije sazna da su otac Anselmo i Marichuy u kontaktu. Juan Miguel posjećuje Blancu i ona mu govori kako se osjeća ostavljenom jer je nije posjetio dan prije. Marichuy ima noćnu moru o Ceciliji i boji se da je možda umrla. Clemencia prima pismo od svoga sina Adriana koji joj govori da više nije ljut na nju, ali da ne može zaboraviti Puritu. Marichuy je sretna saznavši da je Cecilia izvan životne opasnosti. Leopard razgovara s ocem Anselmom i moli ga da mu kaže cijelu istinu.


Oprezno s anđelom 97 epizoda
Leopard se sukobi s Marichuy u Amadorovom stanu i pita je je li zaljubljena u drugog muškarca. Amador stiže kući i Leopard misli da je on otac Marichuyinog djeteta. Juan Miguel ispriča Eduardu o teškoj situaciji u kojoj je njegov prijatelj Omar, koji je zaljubljen u Iris, odnosno u Marichuy. Eduardo mu kaže kako mora izabrati između Blance Silve i Marichuy. Juan Miguel otkrije da Marichuyino dijete nije umrlo kao što mu je ona rekla. Otac Anselmo prekori Marichuy što nije rekla istinu Leopardu. Becky, Rocio i Vicente odlaze u kazalište gledati Marichuy, a Rocio i Vicente joj kažu kako će se vjenčati. Marichuy se sukobi s Juanom Miguelom jer je on optuži da mu je lagala da je dijete umrlo i skrivala ga od njega, a ona mu kaže kako je Amador djetetov otac. Juan Miguel bijesan odlazi. Estefania kaže Patriciju da bi, kada bi morala birati između njega i svoje kćeri, Cecilia izabrala Marichuy. Juan Miguel se iznenadi saznavši da se Leopard nije vratio na imanje kako je rekao. Eduardo svjedoči na suđenju protiv Blance Silve i kaže da Viviana Mayer San Roman nije bila trudna u vrijeme svoje smrti.


Oprezno s anđelom 98 epizoda
Juan Miguel kaže Leopardu da je Iris s drugim čovjekom. Marichuy kaže Amadoru da je Juan Miguel želi vidjeti. Juan Miguel pokuša uvjeriti Leoparda da zaboravi Iris, ali mu Leopardo kaže da je voli. Amador pristane pretvarati se da je otac Marichuyinog djeteta. Juan Miguel svjedoči na suđenju protiv Blance Silve i obrana ga optuži da je planirao počiniti zločin zajedno s njom. Patricio se sukobi sa Cecilijom zbog njezinog razgovora s Estefanijom. On joj kaže kako je previše voli i još je uvijek podržava. Juan Miguel govori o poremećaju podvojene osobnosti i to na vrlo smiren i uvjerljiv način. Leopard odlazi posjetiti Marichuy i želi zaboraviti sve što se dogodilo i odvesti nju i njezinog sina nazad na imanje s Candelarijom kako bi ponovno bili zajedno. Amador misli da je priča o Blancinoj podvojenoj osobnosti dobra tema za predstavu. Cecilia se želi približiti Marichuy i moli Rocio da sazna gdje ona stanuje…


Oprezno s anđelom 99 epizoda
Tužitelj ispituje Blancu na suđenju koje se vodi protiv nje. Kada osjeti da je pod pritiskom, pojavljuje se Ivette. Leopard ponovno posjećuje Iris i pozove je da izađu tu večer, no ona ga odbije. Ivette se bori s čuvarima u sudnici i uspije dohvatiti pištolj, koji koristi da bi zaprijetila svima u sudnici. Leopard kaže Iris da je sudac Velarde Marichuyin otac i da je Cecilia imala prometnu nesreću. Marichuy ne može u to povjerovati. Juan Miguel pokušava uvjeriti Ivette da mu preda pištolj i ona puca nja njega. Patricio moli Ceciliju da zaboravi Marichuy i kaže joj da mora odabrati između njega i Marichuy. Kada Blanca preuzme kontrolu nad sobom suđenje se nastavlja i odvjetnici Rocha i Walker govore kako je Ivette ubila Vivianu. Blanca je oslobođena. Nakon razgovora s Candelarijom Marichuy odlazi potražiti oca Anselma kako bi saznala istinu o svojim roditeljima i nakon što ga ne može pronaći odlazi sucu Velardeu. Sukobi se s njim i podsjeća ga da ju je ponizio i povrijedio iako je znao istinu i pita ga je li on stvarno njezin otac.


Oprezno s anđelom 100 epizoda
Patricio prizna Marichuy da je njezin otac, ali ne želi imati nikakve obaveze. Juan Miguel odvodi Blancu kući i govori Oneliji da do nedjelje mora napustiti njezinu kuću. Marichuy se svađa sa sucem Velardeom i podsjeća ga koliko puta ju je odbio i ponašao se loše prema njoj i govori mu da ne želi ništa od njega ili njegove žene jer može uspjeti sama u životu. Onelia pakira stvari i kaže Mayiti da odlazi na put. Blanca ispriča Rocio o tome što se dogodilo na suđenju i prizna joj da ju je ponekad strah da bi se to moglo ponoviti. Marichuy susreće Ramona koji će glumiti s njom u novoj predstavi. Marichuy je žalosna zbog toga što se dogodilo sa sucem i ne želi se popeti na pozornicu. Juan Miguel upozna Leoparda i Blancu. Ona ga podsjeća na zlu ženu koju je upoznao prije nekoliko godina u Francuskoj. Amador nagovara Marichuy da se popne na pozornicu i savjetuje joj da misli na svoju karijeru, a ne na roditelje. Onelia prizna Isabel da ne kani otići iz kuće, te da planira uništiti Juana Miguela i Blancu. Otac Anselmo posjećuje Juana Miguela i uzruja se saznavši da mu je Marichuy rekla da je otac djeteta Amador Robles te prizna Juanu Miguelu da je dijete njegovo… (sapunice.net)

Kategorije: , , ,

Noviji post Stariji postovi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...