Serija Oprosti mi po epizodama

BENI AFFET
Oprosti mi 20 epizoda
Handan koristi žalost u porodici i stalno govori kemalu da joj je on jeidna podrška u životu. Bahar stalno misli na to kako ju je Kemal prevario. Tunć i Ejlul smišljaju novi plan kako razdvojiti Feride i Džunejta. Planiraju okrenuti Jildiz protiv Feride, koristeći to što je Jildiz vidjela Selima i Feride zagrljene u vrtu. Džunejt čuje svađu između Osman i Zuhre zbog njegovog vjenčanja. Sevgi prepriča Bahar sve što joj je Handan ispričala o Kemalu. Bahar je tužna i razočarana. Kemal pokušava stupiti u kontakt s njom, ali bezuspješno. Konačno će je pronaći u parku, na mjestu gdje je započela njihova ljubav… 


Oprosti mi 19 epizoda
Baharina majka Sevgi se sprema za prvi radni dan u kući gđice Handan, a ne zna da je ona Kemalova djevojka. Handan postavlja Kemalovu fotografiju na vidno mjesto, kako bi jei Sevgi lako mogla uočiti. Zuhre sprema miraz za Feride i Handan. Osmana je pristao na vjenčanje Džunejta i Feride samo da Džunejt ne bi otišao od kuće. Tunć javlja Selimu da je Osman pristao na vjenčanje, te ga nagovara da ih posjeti i čestita im. Kemal dovodi svog prijatelja Berka koji se izvinjava Bahar u ime uposlenika izdavačke kuće, te joj ponovo nudi posao. Kemal povjerava Džunejtu da je zaljubljen u Bahar. Kada je Sevgi vidjela Kemalovu fotografiju, na polici u Handaninoj kući, od šoka se srušila. Feride priznaje Džunejtu da je izgubila bisernu ogrlicu. U kući Kozana proslavljaju se zaruke Feride i Džunejta. Bahar i Kemal se mimoilaze u dvorištu gđice Handan, i Bahar shvata da ju je Kemal lagao.


Oprosti mi 18 epizoda

Džunejt i Osman se svađaju zbog Feride. Handan je otkrila da je Kemal vara s Bahar, te mu u naletu bijesa uništava automobil. Džunejt pokušava objasniti ocu da je on kriv što su Feride i Džunejt morali kriti vezu. Osman je neumoljiv, ali shvata da je Džunejt zbog Feride spreman na sve, pa čak i odreći se vlastite porodice. Handan poziva Baharinu majku da radi za nju. Feride ipak odlučuje poći s Džunejtom bez obzira na sve. Osman kaže da će pristati na njihovo vjenčanje, te traži oprost od Feride.


Oprosti mi 17 epizoda

Osman misli da Kemal iskorištava dobrotu brata i sestre. Nazire primjećuje da je Berat uznemiren zbog Bahar. Feride još uvijek ne uspijeva pronaći ogrlicu koju joj je poklonio Džunejt. Ejlul se ne osjeća dobro te joj Džunejt dolazi u posjetu. Kemal želi razgovarati s Handan, ali saznaje da je imala smrtni slučaj u porodici. Bahar odlazi s Beratom u izdavačku kuću da preda završenu knjigu, međutim na recepciji nikad nisu čuli za nju. Povrijeđena Bahar odlučuje odustati od tog posla, te se zaposliti u fabrici. Kemal je odlučio priznati Bahar istinu o svom porijeklu, te je predstaviti svojoj porodici. Handan odlučuje saznati ko je Bahar. Tunć posjećuje svoju majku i govori joj kako će se osvetiti Kozanima, a posebno Osmanu. Džunejt saznaje da Osman želi udati Feride za Selima, zbog čega u bijesu priznaje ocu da je zaljubljen u nju i da će je on oženiti.


Oprosti mi 16 epizoda
Eylul se želi što prije osvetiti Kozanima i uništiti Osmana. Kemal i Bahar provode sve više vremena zajedno, sad već kao zaljubljeni par, a to primjećuju i njena sestra i majka. Berat je bijesan jer Kemal iskorištava i Bahar i Handan, i napada ga zbog toga, ne otkrivajući da je zapravo on zaljubljen u Bahar. Feride je zabrinuta jer se Džunejt još nije vratio kući. Ne zna šta da radi, a da ne povrijedi Džunejta i njegovu porodicu. Tunć govori Eylul da dođe u firmu i posveti se Džunejtu, jer je sav shrvan jutro dočekao u uredu. Feride moli Zuhre da joj pomogne da donese pravu odluku. U firmi je izbila svađa između Selima i drugih radnika, koji su navodno ogovarali Feridu i njega. Selim sve objašnjava Fermanu, koji počinje sumnjati da tu nečeg stvarno ima. Tunć nagovara Feride da prihvati Džunejtovu prosidbu, ali joj i da će se Džunejt zbog nje odreći i porodice, ukoliko to bude potrebno. Upravo se zbog toga Feride dvoumi i saopštava Zuhre da će odbiti Džunejta.


Oprosti mi 15 epizoda
Handan pokušava izvući od Berata što više informacija o Kemalu. Svekrva i dalje uznemirava Yildiz, i nju krivi za to što još nema unuke. Kemal i Bahar provode poslijepodne zajedno. Tunć savjetuje Selima kako da razgovara s Osmanom o Feride. Eylul posuđuje Feride svoje stvari da se spremi za večeru. Selim govori da mu je Feride samo prijateljica, ali ne poriče da mu se sviđa. Zuhre bezuspješno pokušava odvratiti Osmana od lude zamisli. Feride ne može pronaći svoju ogrlicu i ne prihvata onu koju joj daje Eylul, ne znajući da je ova ukrala njenu. Kemal skriva pravu istinu o svom porijeklu, te Bahar i dalje misli da mu je otac obični postolar. Susreću Džunejta, koji nastavlja Kemalovu igru i govori da je krenuo na prijateljevu svadbu, te da zato nosi odijelo. Džunejt daje Feride 15 dana da odluči želi li se udati za njega.


Oprosti mi 14 epizoda
Yildiz prigovara Fermanu da mu nije dovoljno stalo do toga da dobiju dijete. Kader ponovo traži novac od majke govoreći da joj treba za ispite. Zuhre pokušava uvjeriti Kemala da se pomiri sa Handan. Tunć i Eylul smišljaju novu prevaru. Ovog puta Eylul se pretvara da joj je neko upao u kuću i napao je, a sve kako bi Džunejt došao da ju utješi. Sevgi primjećuje da je njena kći zaljubljena. Berat saznaje da je Kemal već našao posao za Bahar, te da su njih dvoje išli na izlet bez njega. Yildiz povjerava gđi Sevgi da ne može imati djecu. Kemal poklanja Bahar novi računar i kaže da su ga poslali iz izdavačke kuće za nju. Džunejt vodi Eylul k njihovoj kući, kako ne bi bila sama nakon provale koja se dogodila. Handan počinje sumnjati da Kemal ima drugu, i odlučuje ga posjetiti na stanici. Bahar dobiva predujam u izdavačkoj kući. Džunejt poziva Feridu na romantičnu večeru i predlaže joj da stavi bisernu ogrlicu koju joj je poklonio. Handan dolazi na stanicu, ali Kemal nije tu, pa Berat mora smisliti neki izgovor kako bi ga opravdao.


Oprosti mi 13 epizoda

Bahar želi pronaći novi posao, a njena majka se boji da će zbog toga zanemariti učenje. Kemal savjetuje Feride da više pažnje posveti Džunejtu. Ferman je ubijeđen da on i Yildiz ne mogu dobiti dijete jer je ona stalno pod stresom. Handan moli Kemala za oprost, no on je neumoljiv, i govori joj da možda neće ni biti njihovog vjenčanja. Handan je zaprepaštena. Kemal dolazi kod Bahar i javlja joj odličnu vijest. Dogovorio joj je posao lektora u jednoj izdavačkoj kući. Džunejt je pripremio pozivnice za vjenčanje. Handan se povjerava Kemalovoj majci, a Zuhre joj obećava da će učiniti sve da sredi situaciju. Osman želi da Tunću provjeri Selima, jer ga stalno viđa s Feridom. Eylul i Džunejt se zbližavaju, i počinju se povjeravati jedno drugome. Yildiz je i pored terapija veoma neraspoložena, i svi su zabrinuti za nju. Osman govori Zuhri da je odlučio udati Feride za Selima.


Oprosti mi 12 epizoda

Kader se pokušava opravdati pred Bahar govoreći da je samo htjela isprobati haljinu i vratiti je. Moli Bahar da joj oprost, ali ova je apsolutno razočarana njenim ponašanjem i ne želi razgovarati. Ejlul je dogovorila sa Alperom da joj šalje svoje skice u zamjenu za novac, a da ona iste pred Kozanima predstavlja kao svoje. Ujedno, s Tunćem smišlja kako smjestiti Feridi i Selimu. Bahar javlja majci da je dobila otkaz, ali ne otkriva pravi razlog za to, a Kemal joj obećava pomoći da nađe bolji posao. Jildiz i Ferman ne mogu dobiti dijete, te dogovaraju ponovni odlazak doktoru. Kemal saznaje da je Handan rekla Osmanu da on vozi minibus u naselju, te izbija svađa između njih dvoje. Selim uvjerava Feride da pođe s njim u posjetu navodno povrijeđenom prijatelju Mesutu, a ona pristaje ne sluteći da je sve namještaljka.


Oprosti mi 11 epizoda

Džunejt pokušava nagovoriti Mehmet Kemala da počne raditi u firmi i tako prestane ljutiti oca, međutim ovaj otvoreno pokazuje nezainteresovanost za to. Kader i dalje traži novac od svoje sestre, a sve pod izgovorom ispita i školovanja. Kemal rado pristaje mijenjati Berata na poslu, kako bi ponovo sreo Bahar. Ejlul je zabrinuta i ne želi da joj Selim pokvari planove, ali Tunć je uvjerava da će im on biti od koristi u osveti Kozanima. Džunejt pronalazi snimku krađe u firmi u koju je umiješan i Selim, te napada Tunća jer mu je to skrivao. Handan pobijesni kada otkrije da Kemal vozi minibus. Selim pristaje pomoći Tunću pri osveti, a sve kako ga ovaj ne bi otpustio. Kemal zanemaruje obaveze u firmi, a Osman mu zbog toga uzima sve kreditne kartice. Džunejt se ljuti jer Feride brani Selima, ali ga zbog nje ne otpušta. Kader je ukrala haljinu iz radnje u kojoj radi Bahar, zbog čega je ova dobila otkaz...


Oprosti mi 10 epizoda
Eylul je zabrinuta, jer je Osman tražio skice za novi projekat i rokovi za njihovo predavanje se bliže. Odlučuje u pomoć pozvati svog poznanika arhitektu Alpera i od njega, za novac, dobiti sve što joj je potrebno. Osman u porodičnoj firmi pravi velike planove za svog mlađeg sina, ali kod njega ne nailazi na odobravanje. Kemal sve češće izbiva iz kuće, što njegovog oca veoma ljuti. Ferman i Yildiz ponovo dolaze u sukob zbog Fermanove majke, koja vrši pritisak na Yildiz da konačno zatrudni…


Oprosti mi 9 epizoda
Džunejt je pripremio rođendansko iznenađenje za Feride. Pozvao ju je u porodičnu vikendicu gdje je planira zaprostiti. Presretna Feride pristaje, iako strahuje od Osmanove reakcije. Kemal sve više vremena provodi sa Bahar, a Handan ni ne sluti šta se krije iza Kemalove navodne okupiranosti poslom. Svi ukućani su presretni zbog vijesti o Džunejtu i Feride. I oni su zabrinuti kako će Osman reagovati i ne znaju da on već duže vrijeme planira udati Feride, ali ne za svoga sina…


Oprosti mi 8 epizoda
Feride misli da su svi zaboravili njen rođendan, ali Džunejt joj sprema veliko iznenađenje. Eylul ima noćne more, sanja kako svoju mlađu sestru spašava iz kuće u plamenu. Dok se budi u suzama i znoju, odlučuje ponovo krenuti u potragu za sestrom od koje su je odvojili još u sirotištu. Ni ne sluti, koliko joj je ona blizu...


Oprosti mi 7 epizoda
Eylul i Tunć su saznali za Selimove prljave poslove, ali i njegovu povezanost sa Feride, te spremaju osvetu. Okrivit će Feride da je noć provela sa Selimom, povrijediti Džunejta i gurnuti ga u Eylulino naručje da tamo pronađe utjehu. Handan izluđuje Kemala ljubomornim i histeričnim reakcijama i on sve više postaje svjestan da je pogriješio i da vrijeme želi provoditi sa Bahar. Dok Berat vješto krije osjećaje koje gaji prema Bahar, ona majci priznaje da je zaljubljena u Kemala...


Oprosti mi 6 epizoda
Bahar i Kemal konačno dogovaraju zajednički izlazak. Sevgi, Baharina majka, očajna zbog činjenice da ne mogu živjeti samo od Baharine plate, odlučuje potražiti posao. U tome će joj pomoći komšinica Nazire, domaćica u kući Kozanovih, koja je saznala da će Osmanova kćerka Jildiz uskoro trebati domaćicu. Ejlul se preseljava u susjedstvo Kozanovih. Berat, Baharin i Kemalov prijatelj, se oporavlja od povrede koju je zadobio braneci Bahar...


Oprosti mi 5 epizoda
Feride je očajna zbog Osmanovih riječi. Iscrpljena od svih dešavanja u kući Kozanovih, Feride se na užas ukućana onesvijesti. Da nesreća bude veća, trebala je ići na večeru sa Džunejtom. Da ne bi saznao šta se zapravo dogodilo, ona otkazuje izlazak. U međuvremenu, u firmi Kozanovih otkrvaju da je Selim, Feridin prijatelj kojemu je pomogla da se tamo zaposli, tražio avans. Našao se u neprilici zbog kockarskih dugova...


Oprosti mi 4 epizoda
Kemal počinje raditi kao vozač minibusa. Zuhre govori Džunejtu da ne žuri sa objavljivanjem zaruka, jer još nije razgovarala s Osmanom. Kader svakodnevno uzima novac od svoje sestre, a sve pod izgovorom da joj treba za školovanje. Feride se povjerava Jildiz i govori joj kako ne želi stati između oca i sina. Kemal krije od svoje djevojke Handan da radi na stanici i počinje je izbjegavati. Feride je neutješna, a Zuhre i Jildiz ju pokušavaju smiriti. Savjetuju joj da ne ostavlja Džunejta, već da samo odgodi vjenčanje, dok Zuhre ne uvjeri Osmana da promijeni mišljenje. U firmi upozoravaju Ejlul na Osmanovu nezgodnu narav, a ona nastoji šarmirati njegovog sina. Džunejt odlučuje razgovarati s Osmanom, ali mu Feride govori da još nije spremna na brak...


Oprosti mi 3 epizoda
Džunejt govori Kemalu da je zaprosio Feridu, a ovaj ga savjetuje da to čim prije objavi. Berat se sukobljava sa Baharinim stanodavcem i njegovim sinom. Tunć i Ejlul i dalje smišljaju osvetu. Zuhre je saznala da Feride nije bila kod prijateljice i traži objašnjenje. Džunejt priznaje da je bila s njim i da ju je zaprosio. Ukućani su sretni zbog toga, dok Zuhre želi da pripremi Osmana za tu vijest. Kemal pristaje mijenjati Berata na poslu, s obzirom da je ovaj povrijeđen, a sve kako bi bio bliže Bahar. Zuhre pokušava uvjeriti Osmana da su Feride i Džunejt dobar par, međutim bezuspješno. Feride je čula kada je Osman rekao da je nikada neće prihavtiti kao suprugu svoga sina...


Oprosti mi 2 epizoda
Od silnog uzbuđenja, Bahar se onesvijesti. Kemal je želi odvesti u bolnicu, ali ona odbija svaku pomoć. Ejlul dolazi na intervju za posao dizajnera, uznemirena je jer mora stati pred Osmana Kozana, ubojicu njenih roditelja. Džunejt planira izvesti Feride, a ona smišlja kako da se iskrade iz kuće. Kemal i Bahar odlaze u policijsku stanicu prijaviti pljačku. Tunć predstavlja Ejlul Kozanima. Džunejt je iznenađen jer je to ista osoba koju je upoznao u kafiću, djevojka sa kojom se sudario. Baharina majka želi prodati svoj vjenčani prsten da otplati kiriju, međutim kćeri to ne dozvoljavaju. Najmodavac ponovo dolazi po stanarinu, uporan u naumu da ih izbaci van. Dolazi Kemal i daje Bahar novac, govoreći joj kako je policija uhvatila lopova i pronašla novac. Džunejt vodi Feridu na romantičnu večeru i prosi je...


Oprosti mi 1 epizoda
Feride i Džunejt žele na što bezbolniji način saopštiti roditeljima da se vole, ali nemaju hrabrosti za to. Dok se svi ukućani spremaju za Mehmet Kemalov povratak sa studija, Osman saopštava Zuhri da želi da Feride konačno napusti njihovu kuću. Ejlul i Tunć smišljaju plan kako da se osvete Kozanima. Prilika za to će im se ukazati kada se u Osmanovoj fabrici namještaja ukaže potreba za novim dizajnerom. U Baharinu kuću dolazi stanodavac po stanarinu, a ona i njena majka ga mole za odgodu, na što ovaj ne pristaje. Mehmet Kemal u minibusu upoznaje Bahar, koja je nesretna jer su je opljačkali...
(Tvprofil.net)
Noviji Stariji