Draguljareva kći po epizodama druga sezona

  Bugünün Saraylısı


Draguljareva kći druga sezona 9 epizoda
Netom prije raspisivanja javnog natječaja, Ata iznenada dobiva ponudu za sklapanje novog partnerskog odnosa, a Savaš se odluči prijaviti na isti taj natječaj. Turkan budno prati razvoj situacije te je nastoji dodatno zakomplicirati. Jednom kad sazna za veliku tajnu, neće se libiti razotkriti je. Stigli su do kraja puta. Maske su pale, a skrivene istine bit će otkrivane jedna za drugom...


Draguljareva kći druga sezona 8 epizoda

Rezan Savašu nastoji pomoći da se pribere. Savaš se nikako ne može pomiriti s porazom. Neočekivani događaji iznova ga vode ususret smrti. Ajšenin i Savašev odnos postaje sve hladniji,a Edže koristi tu priliku kako bi se zbližila sa Savašem. Zbog Atifove ucijene Feride je prisiljena ostati u braku s njime. Vijest da je Selim proveo noć s Neslihan posve ju je shrvala. Feride uspijeva obuzdati svoj bijes. Prisiljena je tražiti od Selima da povuče tužbu protiv Atifa...


Draguljareva kći druga sezona 7 epizoda

Turkan je u kratkom vremenu stekla Ajšeninu punu naklonost. Ne libi se iskorištavati je te uspješno priprema teren za povratak svoje kćeri. Ajšen ne zna što učiniti, a slomljeno srce Savaša tjera iz pogreške u pogrešku. Vile obitelji Katiboglu i Ataman iznova su poprište brojnih neočekivanih događaja. Pucanj je zabrinuo članove obitelji Katiboglu. Sureja i Rezan šokirane su Savašem. I dok Ajšen grize savjest zbog stanja do kojeg je dovela svoga voljenog muškarca, Ata očajava jer ne može utješiti kćer...


Draguljareva kći druga sezona 6 epizoda

Turkan je vješta spletkarošica. Dodatno je zakomplicirala već i onako zamršenu obiteljsku situaciju. Njezina spletka uzrokovat će novi sukob između Savaša i Ate. Vrijeme je za obračun! Savaš s pištoljem u ruci upada u vilu obitelji Katiboglu, a posluga je u šoku. Ata u tišini prihvaća taj neizbježni obračun. Savaš svoga protivnika nije uspio nadmudriti pa je odlučio okrenuti leđa svima. I dok se ta dva stara neprijatelja obračunavaju jedan s drugim kao nikad prije, Ajšen je saznala za to te je u panici otrčala u atelje. Pucanj koji je odjeknuo možda je znak da su krenuli na put bez povratka. Pritisnuta Atifovom ucjenom, Feride je prisiljena donijeti vrlo rizičnu odluku. Ili će slušati Atifa ili će završiti u zatvoru. Obje su mogućnosti loše. Što će Feride izabrati?


Draguljareva kći druga sezona 5 epizoda
Feride je osumnjičena za nezgodu na gradilištu. Atifov iskaz njezina je jedina nada. U trenutku kad njegovo srce prestane kucati, posve izbezumljena izlaz traži u bijegu. Međutim, je li Atif stvarno umro? Ako je tako, kako će se Feride izvući? Ostali članovi obitelji Katiboglu ne znaju što se događa u bolnici. Neočekivana gošća smjestila se u njihovu vilu i posve ih je iznenadila. Uftade sa sumnjom pristupa Ajšeninoj teti koja se pojavila nakon toliko godina, a Ajšen s veseljem prihvaća svoga novoga saveznika.


Draguljareva kći druga sezona 4 epizoda
Suočena s vlastitom sudbinom, Ajšen je prisiljena birati slijedeći glas svoga srca. Zbog toga izbora Savaš, ali i ona sama, snosit će teške posljedice. Sureju koja je otišla od kuće, ne obavijestivši pritom svoju obitelj, na kolodvoru čeka veliko iznenađenje. I dok iznenadni događaji iznova zadaju glavobolju obiteljima Katiboglu i Ataman, u Istanbul dolazi neočekivana gošća koja će promijeniti odnos snaga. Nakon toga dana više ništa neće biti isto.


Draguljareva kći druga sezona 3 epizoda
Uftade je smislila osvetnički plan i krenula u akciju. Prije vjenčanja došla je k Ajšen kako bi joj poklonila Asumanine dnevnike. Taj posjet razveselio je Ajšen koja je ostala posve sama, ali Savaša je uznemirio. Nakon nezgode na gradilištu zbog koje se Atif bori za život, Feride je osumnjičena, a Ata i Uftade još jedanput bivaju prisiljeni preispitati svoju odluku da Ajšen kažu istinu.


Draguljareva kći druga sezona 2 epizoda
Feride i Atif se rastaju. I dok Atif vreba priliku koja će situaciju okrenuti u njegovu korist, pogreške koje je počinio u prošlosti počinju ga stizati. Naposljetku je svanuo velik dan za Ajšen i Savaša. Savaš je lud od ljubavi i želje za osvetom, pobjeda mu je nadohvat ruke, a Ajšen nesvjesna vela tajni koji obavija njezin život više no ikad blizu je istine. Dan koji će obilovati iznenađenjima, označit će prekretnicu u sudbinama obiju obitelji.


Draguljareva kći druga sezona 1 epizoda
Uftade je šokirana činjenicom da je Ajšen Atino dijete. Ajšen misli da se Ata igra njome te odlazi k njemu. I dok se Uftade pokušava nositi s time, Ata se bori s klevetama na svoj račun. U vili obitelji Katiboglu sprema se veliki obračun. Vijest da je Suerja ostala trudna potresla je i Fatiha i Savaša. Fatih ne zna bi li slijedio svoju savjest ili razum. Daleko od sreće Sureja je prisiljena donijeti najtežu ulogu u svome životu.

(Sapunice)
Noviji Stariji