Serija Vatre ivanjske po epizodama










Vatre ivanjske 80 epizoda 
Magdalena, Viktor i Mia dolaze pred kolibu Viktorove majke gdje se on bori s osjećajem da je izdao Anu. Viktor se prisili opustiti radi Mije. U žaru igre, Magdalena pada na Viktora i ljubi ga. Elena zavodi Božu i suptilno ispituje detalje oko Marka. Božo je sve sumnjičaviji oko njenih namjera i otvoreno je konfrontira...


Vatre ivanjske 79 epizoda 

Ana je odlučna krenuti u potragu za bolnicom gdje je Magdalena bila smještena. Andrija se nudi da on to obavi, u strahu da Ana sazna istinu. Magdalena dolazi Andriji na hipnozu i odglumi da se nečega sjetila. Hoće li priznati da se sjeća svega što je Andrija napravio? Elena prividno odustaje od Petra, no ubrzo Dinki zaprijeti ponovnim iskopavanjem Markovog leša...


Vatre ivanjske 78 epizoda 

Petar uzvraća udarac Eleni i Boži; provocira ih i prijeti kako će se useliti s Dinkom na imanje. Božo je odlučan u nakani da zauvijek razriješi problem imanja. Magdalena manipulacijom uspijeva izbjeći da je Viktor upita za razvod. Tildi pozli nakon obračuna s Magdalenom. Hoće li Tilda biti dobro?


Vatre ivanjske 77 epizoda 
Mia se rasplače dok joj Viktor izbjegava odgovoriti voli li mamu. Vera pronalazi Tomino oproštajno pismo i saznaje da je otišao u inozemstvo. Patrik brzo poveže konce i napadne Tildu, koja mu prizna da je poslala Tomu umjesto njega u Ameriku. Patrik tješi Veru koja ga ozbiljno upita je li to između njih tek avantura ili Patrik misli ozbiljno?


Vatre ivanjske 76 epizoda 
Andrija je potresen Magdaleninim skrivenim provokacijama, a uzrujana Magdalena traži od Marije da utječe na Viktora i pomogne joj da ga vrati. Dok ona ne bude sretna s njim, neće dopustiti ni Andriji da bude sretan s Tamarom. Magdalena suptilno Miji daje do znanja da Viktor ne želi pomirenje. Viktor se lomi kad ga Mia pita zašto ne želi biti s mamom.


Vatre ivanjske 75 epizoda 
Ana zabranjuje nastavak hipnoze. Viktor je razočaran i sve je više uvjeren da ga je varala i da treba otići i sve je sumnjičaviji prema Andriji kojem je očigledno previše stalo do Magdalene. Tilda sazna da Vera petlja s Patrikom, pa umjesto Patrika šalje Tomu u Ameriku. Ana se šokira kad shvati koliko je zapravo Tilda zdravstveno loše.


Vatre ivanjske 74 epizoda 
Magdalena se ispričava Ani, ali i dalje odbija prihvatiti Viktorove sumnje o tome da je imala ljubavnika te pristaje na hipnozu kod Andrije. Magdalena tijekom hipnoze odglumi da se sjetila nesreće i odjuri Viktoru i prizna mu da nije bila sama u autu.


Vatre ivanjske 73 epizoda 
Klara i Elena iskorištavaju priliku da unesu još veći razdor na imanje – Elena preko Bože, a Klara ide na Magdalenu. Klara misli da ju uspješno manipulira, no događa se suprotno. Andrija uvjeri Tamaru kako ne osjeća više ništa spram Magdalene, a ona traži obećanje da će se toga i držati. Tomo zatekne Veru i Patrika i Vera postaje svjesna kako je vjerojatno između njih gotovo. Istovremeno je sve prisnija s Patrikom te shvaća da mora razgovarati s Dinkom. Dinka prihvaća njihovu vezu, ali upozorava Veru da ne vjeruje Patriku.


Vatre ivanjske 72 epizoda 
Dinka nakon svega ne vjeruje Petru, nije sigurna ni da je razveden. On se razljuti, želi joj dokazati, odlazi do poštanskog pretinca provjeriti je li stigla pošiljka koju očekuje od Gine, ali tamo otkrije da ga je netko preduhitrio i već je uzeo. Petar Dinki ispriča nevjerojatnu priču o pošiljci i optuži Elenu. Hoće li mu Dinka povjerovati?


Vatre ivanjske 71 epizoda 
Elena uspješno razvija pakt s Klarom i Patrikom. Patrik dolazi do informacija o Petrovoj ženi, dok Klara postaje zadužena za zbližavanje s Lukom i njegov izlazak iz zatvora. Dinka i Petar se svađaju i ona mu na kraju postavlja ultimatum – mora joj priznati sve o svojoj prošlosti u Americi. Marija je suočena s činjenicom da će Božo uskoro shvatiti da mu je novac ukraden.


Vatre ivanjske 70 epizoda 
Petar se opravdava Dinki, no ne otkriva joj cijelu istinu. Dinka je povrijeđena, Petar je izgubio njezino povjerenje. Tilda proziva Patrika jer je otkrio Eleni informacije o Petru. Klara i Elena kuju plan da preuzmu stvari u svoje ruke i da se dočepaju imanja. Elena još nije odustala od Petra te računa na Patrikovu pomoć.  (Sapunice.net)

Novije epizode
Noviji Stariji