Rame uz rame po epizodama










Rame uz rame 60 epizoda
Neusinha se ispriča Isabel. Que Quéu se ne sviđa Xavier. Albertinho odlazi Isabelinoj kući kako bi posjetio Lauru. Neusinha odlazi u restoran s Xavierom i shvati da on zna sve o njezinom životu. Albertinho se ispriča Isabel. Teresin sin plače cijelu noć, Sandra je nemirna. Zé dječake u Morru poučava capoeiru. Elias ne želi prići Isabel, a ona se rastuži.


Rame uz rame 59 epizoda
Constância odlazi u Umbertov stan i traži Albertinha, ali ne nalazi ga. Umberto i ona se poljube. Albertinho kaže ocu da će raditi kod Bonifácija. Catarina odlazi Isabel kako bi dogovorile koncert. Isabel nije drago što je Catarina u njezinu kazalištu. Constância dolazi kući i raduje se što vidi Albertinha. Laura moli Sandru da bude kuma Teresinu djetetu, a Sandra pristane. Federico vodi žene u kazalište, a Isabel se to ne sviđa. Neusinha se ispriča Isabel. Que Quéu se ne sviđa Xavier. Albertinho odlazi Isabelinoj kući kako bi posjetio Lauru.


Rame uz rame 58 epizoda
Neusinha i Frederico izvode Damu s kamelijama. Dobiju snažan pljesak. Diva kaže Isabel da mora hitno na put i odlazi bez pozdrava. Bonifácio kaže Albertinhu da će ga zaposliti u svojoj tvornici. Frederico je očajan zbog Divina nestanka. Zé provede noć s Isabel. Berenice i Zenaide se žale na besparicu. Zé razgovara s Isabel i kaže joj da nije u redu da spava kod nje, a nisu vjenčani. Kaže joj da se ne mogu sada vjenčati jer on nema financijskih mogućnosti da je uzdržava. Edgar piše članak o vladinim planovima protiv mornara. Que Qué se budi i shvati da je prespavao cijelu premijeru. Umberto kaže Constânciji da ode k njemu i da razgovara s Albertinhom. Laura odlazi sa Sandrom i Teresom u crkvu. Kaže svećeniku da je nema pravo izbaciti iz crkve. Albertinho posjeti Ester, ali Margarida je stalno uz njih dok razgovaraju. Celinha i Alice odlaze Guerri i Jonasu u redakciju.


Rame uz rame 57 epizoda
Umberto javi Constânciji da je ugostio Albertinha u svome stanu. Diva ostane bez glasa tijekom prepirke s Catarinom i ne može nastupiti u predstavi. Fernando smišlja plan kako bi Ester oprostila Albertinhu, a zauzvrat traži prijateljevu zlatnu kopču za kravatu. Zé pristane otići s Isabel na premijeru. Isabel kaže Divi da će je Neusinha morati zamijeniti kako ne bi bili na gubitku. Otac Olegário ne želi primiti Lauru i Sandru u crkvu. Isabel javi Neusinhi da će ona preuzeti Divinu ulogu u predstavi. Berenice razgovara s Caniçom o Isabelinu novcu. Que Qué ispije vodu s omamljujućim sredstvom koja je bila namijenjena Divi. Celinha nosi Alice Jonasovu poruku.


Rame uz rame 56 epizoda
Catarina daje Neusinhi neki lijek da ga stavi u Divinu vodu kako bi je uspavala i spriječila da dođe na premijeru. Constância se prepire s Albertinhom i izbaci ga iz kuće. Frederico prosi Divu, ali njoj nije dobro i ode. Neusinha stavi lijek u Divinu vodu. Teresin sin plače, Sandra traži kozje mlijeko za njega. Que Qué preda Divi neku poruku baš kada ona želi popiti vodu koju joj je dala Neusinha. Zé plaća dio duga Caniçu. On mu ponudi da radi kao prodavač, ali Zé odbije. Margarida kaže Ester da je Albertinho izjavio ljubav Isabel. Ester se želi vratiti u Sao Paulo. U novinama su objavili Laurinu sliku, a ispod slike piše da je rastavljena. Laura dobiva otkaz u školi. Constância je očajna zbog te slike u novinama. Albertinho moli Umberta da mu dopusti da bude u njegovu stanu.


Rame uz rame 55 epizoda
Bonifácio kaže Margaridi da prihvaća Albertinhove zaruke s Ester. Catalina potpisuje svoje slike. Sandra se tuži jer je dijete cijelu noć plakalo, a ona mu nije mogla pomoći. Eulália joj kaže da bi se trebala udati kako bi brat imao više prostora u kući. Mário i Diva odluče Isabel prodati kazalište. Neushinha ostvari svoj plan s Catarinom i Osvaldom. Isabel odlazi Afonsu u brijačnicu i kaže mu da je kupila kazalište, ali on je i ne sluša, zamoli je neka mu više ne dolazi. Nadstojnica kazni Melissu, a ona doživi astmatični napadaj. Catarina odlazi Edgaru kako bi mu zahvalila na pomoći oko koncerta. Laura vodi Melissu kući i kod Edgara zatekne Catarinu u dnevnom boravku.


Rame uz rame 54 epizoda
Jurema se naljuti na Zéa zbog komentara o Isabelinom dostojanstvu. Laura bodri Isabel nakon što čuje da je izbacila Zéa iz kuće. Constância odlazi s Luzijom u pansion u kojemu je Laura živjela. Berenice pita Zéa o njegovoj noći s Isabel i on se uznemiri. Luzia kaže Constânciji da se Laura odselila i da vjerojatno živi kod Isabel. Alice čita oglas koji je Jonas dao u novine u kojem iznosi svoje osjećaje prema njoj. Constância ulazi u Isabelinu kuću i razgovara s Laurom. Constância se uznemiri, a Laura se zabrine za majku. Fernando preda krivotvoreni dokument Osvaldu kako bi on pomislio da je od Bonifácija. Zé moli Caniça da mu da još nekoliko dana kako bi mu otplatio sako koji je kupio od njega. Constância luta Ulicom Ouvidori i susretne Umberta koji je vodi na sok u Colonial.


Rame uz rame 53 epizoda
Isabel moli Zéa da se ne svađa s Albertinhom na ulici kako ga ne bi opet uhitili. Bonifácio plaća Caniçu da pokvari Catarinin koncert. Catarina moli Neusinhu da joj bude garderobijerka. Caniço gađa Catarinu predmetima tijekom koncerta. Fernando ga prepozna s ulice kada su raskrinkali Bonifácija. Umberto se udvara Constânciji. Luís Neto je uvrijeđen incidentom koji je Catarina doživjela i odluči od nje napraviti junakinju. Zé odluči otići Isabel. Constância se susretne s Bonifáciom u njegovu uredu i predbaci mu što Albertinhu nije našao posao. Bonifácio traži nešto zauzvrat i njih dvoje završe u krevetu. Fernando tješi Catarinu. Edgar dolazi Catarininoj kući i pokaže joj novinsku kritiku u kojoj o njoj pišu samo najboljim riječima. Catarini lakne i zamoli Fernanda da joj pomogne uništiti Lauru i Constânciju.


Rame uz rame 52 epizoda
Fernando i Catarina razgovaraju u restoranu Colonial i on joj ponudi da je odveze kući. Mário i Frederico se prepiru tijekom pokusa, a Diva napušta pozornicu. Teresa i Sandra dolaze kući s djetetom. Zé i Isabel provedu noć zajedno. Catarina vodi Fernanda k sebi i njih dvoje provedu noć zajedno. Fernando kaže Catarini da je Edgarov brat, a ona ga zamoli da bratu ne kaže za njihovu noć. Fernando pristane na to kako bi i dalje viđao Catarinu. Melissa vidi Fernanda kako izlazi iz Catarinine kuće i pita je tko je on. Catarina kaže da je Fernando iz kazališta. Zéu nije ugodno zbog Matildeine prisutnosti u Isabelinoj kući i odlazi bez doručka. Margarida prati Ester i Albertinha tijekom šetnje. Isabel razgovara s Laurom o noći provedenoj sa Zéom. Zé kaže Chicu da se osjeća inferiornim prema Isabel.


Rame uz rame 51 epizoda
Diva se jada Isabel jer se posvađala s Máriom i Fredericom. Kaže joj da kazališna družina ima financijskih problema. Zenaide daje Olavu i Vilmaru novac da kupe sladoled, a Eliasa ostavi kod kuće. Jurema govori Isabel da se Zé Maria pristao susresti s njom. Fernando dolazi na Catarininu probu i daje joj privjesak kao amulet. Zé Maria i Isabel se sastanu i razgovaraju. Isabel ga pozove k sebi na večeru. Zé za tu prigodu od Caniça kupi sako. Celinha želi da Alice i Jonas budu skupa. Zé Maria dolazi k Isabel na večeru. Catarina stiže kući i uplaši se kad ugleda Constânciju s Melissom. Umberto smišlja plan s Teodorom i ne dopušta da Margarida i Ester uđu u restoran Colonial jer se Fernando ondje treba sastati s Catarinom.

Rame uz rame 50 epizoda
Laura kaže Edgaru da bi voljela raditi u školi i on je podupre. Umberto čeka Catarinu u kazalištu i vodi je u svoj stan. Carlota nosi Constânciji oglas o Catarininu koncertu. Constância želi spriječiti njegovo održavanje. Isabel odlazi u Morro i susretne se s Eliasom. Isabel zamoli Juremu da razgovara sa Zéom kako bi se njih dvoje sreli. Fernando kaže Umbertu da je pokušao neuspješno zavesti Lauru i da ga sada zanima Catarina. Umberto mu ne govori da je proveo podne s njome. Albertinho poziva Esther u šetnju. Bonifácio pozove Constânciju u svoj ured kako bi razgovarali o Albertinhu i Esther. Constância ga moli da zaposli Albertinha u zamjenu za svoju pomoć. Alice se susretne s Jonasom na ulici i uznemiri se. Catarina preuređuje Divinu garderobu. Frederico zahtijeva objašnjenje i izbaci je iz Divine garderobe. Praxedes dobiva brzojav da je dobio sina. Laura odlazi Edgaru i moli Matilde da dođe raditi kod Isabel.


Rame uz rame 49 epizoda
Constância laže Isabel da joj je Albertinho rekao da treba novac za odlazak u Pariz. Isabel joj povjeruje. Berenice iznuđuje od Constâncije još novca, ali ova joj zaprijeti smrću. Celinha se svidi Guerri. Edgar govori Margaridi da se Laura vratila. Zenaida se tuži što mora čuvati Eliasa i zlostavlja dječaka. Edgar moli Guerru da pomogne Catarini oko promidžbe koncerta. Guerra pristane. Catarina kaže Neusinhi da mora naći način kako će uništiti Lauru kako joj ne bi remetila planove s Edgarom. Bonifácio podupire Margaridu u njezinu planu da spriječi zaruke Albertinha i Esther.


Rame uz rame 48 epizoda
Frederico nosi cvijeće Divi. Ona ga vodi u garderobu i kaže mu da je tužna jer je Catarina otkrila da su skupa spavali. Fernando vozi Lauru u autu i pokuša je poljubiti, nju to uznemiri. Zé vidi uplakanog Eliasa i da ga umiri, uči ga capoeiri. Albertinho se ispriča Esther. Catarina sluti da je Melissina učiteljica Laura bivša Edgarova žena te joj šalje poruku i moli je da je posjeti. Nadstojnici nije drago što Laura živi s Isabel. Neusinha pokušava dati Máriju do znanja da je Diva spavala s Fredericom, ali Que Qué vikne, a ona upadne u blato. Catarina odlazi Lauri i kaže joj da je došla u namjeri da ostane. Zenaida kaže da je potrošila sav novac koji je Constância ostavila za Eliasa. Guerra i Celinha se susretnu i skupa odu na sladoled.


Rame uz rame 47 epizoda
Isabel zamoli Zéa da razgovaraju, ali Guerra ih prekine i zamoli intervju. Zé odlazi. Celinha zamoli Guerru da objavi nestanak njezina psa. Neusinha ispriča Catarini da je Diva spavala s Fredericom. Matilde traži Lauru u pansionu i kaže joj da je Edgar poziva na večeru. Isabel posjeti sinov grob. Jonas je oduševljen Aliceom. Jurema nosi Isabel novac koji joj Afonso vraća. Isabel se naljuti. Edgar odlazi u pansion i poziva Lauru na večeru. Catarina odlazi u kazalište i ucjenjuje Divu kako bi joj ova iznajmila kazalište za koncert. Laura i Edgar večeraju skupa.


Rame uz rame 46 epizoda
Constância otkrije da je Assunçao otprije znao za Laurin povratak i to je naljuti. Isabel odlazi, a da nije razgovarala s Afonsom. Zé ostaje zamišljen. Constância traži Edgara i daje mu Laurinu adresu. Constância moli Edgara da pozove Lauru da zajedno žive i odustanu od rastave. Diva se budi kraj Frederica i uznemiri se. Celinha odluči otići razgovarati s Guerrom i zamoli Alice da pođe s njom. Guerra se raspituje kod Edgara o Celinhi. Elias čuje Isidora i Etelvinu kako razgovaraju o Isabel i to ga zaintrigira. Zenaida kleveće Eliasu Isabel i natjera ga da joj obeća da joj nikad neće prilaziti. Afonso preda Juremi novac i zamoli je da ga odnese Isabel. Laura javi nadstojnici da će živjeti s prijateljicom. Celinha se dotjeruje za odlazak u redakciju. Diva se susretne s Isabel i odu skupa na ručak u isti restoran u kojemu je i Constância.


Rame uz rame 45 epizoda
Constância pokušava odvratiti Lauru od rastave, ali ne uspijeva u tome. Zé i Chico dobivaju izgon iz mornarice. Caniçu nije drago što se Zé vratio u Morro. Isabel dolazi u svoj novi dom i razgovara s Laurom. Mário razgovara s Divom o mogućem iznajmljivanju kazališta Catarini. Divi se to ne sviđa, ali pristane. Frederico tješi Divu i njih se dvoje poljube. Celinha otkrije da je Constância bila u ljubavnoj vezi s Bonifáciom. Constância dogovori sastanak s njim i moli ga da zaposli Albertinha. Isabel pozove Lauru k sebi. Caniçu zasmeta kada ugleda Berenice i Zéa zajedno. Izazove Zéa na capoeiru. Caniço i Zé se bore. Isabel dolazi u Morro i gleda Zéa kako se bori. On je šokiran kad je ugleda. Caniço to iskoristi i udari ga u glavu.


Rame uz rame 44 epizoda
Catarina kaže Divi i Máriju da želi unajmiti kazalište za svoj koncert. Berenice se uređuje za izlazak s Caniçom. Celinha javi Assunçau da se Laura vratila i da ga želi vidjeti. Constância upozna Esther i ona joj se svidi. Zenaida zabrani Eliasu da Juremu zove teta. Melissa priča Lauri priču, ali Laura je ne može slušati i ode. Berenice se susretne sa Zéom u Morru. Caniço i Zé se pomire. Laura zove Matilde i Juremu da joj pomognu očistiti kuću madame Besançon koju je Isabel kupila. Edgar odlazi k Constânciji da vidi Lauru. Constânciju čudi njegov interes i odluči to istražiti.


Rame uz rame 43 epizoda
Fernando ispriča Umbertu svoj plan protiv Bonifácija. Caniço planira ući u Jureminu kuću i odglumiti da se dogodila pljačka. Jurema uvjeri Afonsa da Isabelin novac položi u banku kako ga ne bi opljačkali. Alice posjeti Lauru u hotelskoj sobi i nije joj drago vidjeti u kakvim uvjetima živi. Bonifácio hvali Ferreirin tekst u Guerrinim novinama, ali ne sluti da je tekst napisao Edgar. Caniçovi ljudi ukradu Afonsovu torbu s novcem. Dijele ga među sobom. Vlada odluči prihvatiti zahtjeve mornara. Svi slave. Melissa ima napadaj astme u školi, Laura joj pomaže. Carlota kaže Constânci da dolazi Margaridina bogata rođakinja. Constância odluči zbližiti se s tom rođakinjom kako bi se ona udala za Albertinha. Chico i Zé vraćaju se u Morro. Zé Maria vidi Afonsa kako razgovara s Eliasom i misli da je to Isabelin sin. Afonso mu kaže da Elias nije njegov unuk.


Rame uz rame 42 epizoda
Edgar moli oca da bude strpljiv i da oprosti Fernandu. Laura odlazi Sandri i sazna da je ona otputovala s majkom. Edgar zamoli Assunçaa da ga odvede na jedan od pobunjeničkih brodova u slučaju da dođe do pregovora. Bonifácio se ispriča Fernandu, Fernando hini da prihvaća ispriku. Berenice kaže Caniçu da Isabel Afonsu šalje novac. Mário razgovara s Neusinhom i nagovori je da prihvati Divine uvjete za novu predstavu. Afonso i Jurema broje novac koji im je Isabel poslala. Berenice naredi Zenaidi da ode u Afonsovu kuću i pokuša doznati nešto o novcu. Celinha primi Laurino pismo. Assunção i Edgar odlaze na brod na kojemu je Zé. Edgar i Zé razgovaraju. Zé mu pokaže rane od bičevanja i govori mu što se događa u brazilskoj mornarici. Celinha se sastane s Laurom u hotelskoj sobi.


Rame uz rame 41 epizoda
Margarida ispriča Fernandu istinu o njegovu rođenju. Edgar kaže Catarini da ne smije prilaziti Melissinoj školi. Catarina moli Edgara pozajmicu za svoj koncert i on joj pristane pomoći. Fernando se svađa s ocem i udari ga. Edgar i Margarida mu priskaču u pomoć. Carlota i Celinha se čude brojnim mornarima u gradu. Constância promatra Laurinu sliku i osjeća kako joj nedostaje kći. Umberto predlaže Fernandu da se zbliži s ocem i Edgarom kako bi im se osvetio. Zé Maria pokrene pobunu među mornarima. Zé Maria zauzme brod. Dobiva naredbu da s broda pucaju prema gradu u znak upozorenja. Jurema se probudi s lošim predosjećajem u vezi sa Zéom. Edgar vodi Melissu u internat. Laura se vraća u Rio.


Rame uz rame 40 epizoda
Constância se ljuti na Albertinha zbog skandala i uhićenja i kaže mu da potraži posao i da si nađe ženu za brak. Fernando se svađa s ocem jer otac nije mario što je on bio u pritvoru. Mário i Frederico razgovaraju o novoj predstavi u kojoj će Neusinha zamijeniti Divu kako bi privukla gledatelje. Dambrósio odlazi Catarininoj kući i iskušava njezin glas. Catarina je nervozna i kaže da joj ne ide jer je trudna. Edgar savjetuje Fernandu da se ispriča Praxedesu. Edgar s majkom razgovara u koju će školu upisati Melissu. Fernando se ispriča Praxedesu. Diva čita Isabelino pismo Juremi i preda joj mjenicu koja je došla s pismom. Edgara rastuži miris ružmarina koji ga podsjeti na Lauru. Jurema preda Afonsu novac koji joj je Isabel poslala, a on ga stavi pod madrac i planira ga vratiti kćeri kada se vrati u zemlju.


Rame uz rame 39 epizoda
Zenaide nije drago što se Afonso i Elias zbližavaju. Edgar razgovara s Guerrom o svojim osjećajima prema Lauri. Catarina vježba glas i kaže da će uskoro u zemlji biti strani agent i ocijenit će je. Constância odlazi Edgaru po Laurinu poštu. Praxedes uvodi struju u kuću. Zéa Mariju bičuju umjesto Chica. Albertinho izlazi iz restorana s Fernandom i Umbertom i sruši Afonsa. Albertinho bježi i ne pomaže mu. Guerra zapiše registraciju auta. Elias se žali da mu Zenaide daje manje jela nego ostaloj braći. Vilmar daje svoj dio ručka Eliasu, Zenaidei iza leđa. Caniço daje ukradenu torbicu Berenice, njoj se torbica svidi. Chico pomaže Zéu oko rana od bičevanja.


Rame uz rame 38 epizoda
Isabel se oprašta od Jureme i Etelvine. Constância vodi Carlotu i Celinhu kako bi razgovarale s Laurom i pokušale je odvratiti od rastave. Bonifácio se naljuti kada čuje za rastavu. Edgar je tužan jer je izgubio suprugu, ali ne može napustiti kćer. Afonso se ne slaže s Isabelinim odlaskom u Francusku, ali ona svejedno želi otići. Antunes predaje Lauri i Edgaru papire o rastavi. Edgar moli Lauru još jednu priliku, ali ona je odlučna u svome stavu. Neusinha mijenja ime u Jaqueline i zavodi Márija. Diva daje šešir Isabel kako bi ga nosila po Parizu. Constância se odriče Laure zbog rastave. Catarina glumi da joj je žao zbog Edgarove rastave. Laura se pakira i napušta Edgarovu kuću. Laura razgovara s Assunçãom i kaže mu da će jedno vrijeme živjeti kod rodbine na plantaži. Isabel se ukrcava za Pariz. Constância gleda Eliasa u Zenaideinu naručju i raduje se djetetovu napretku.


Rame uz rame 37 epizoda
Laura zatraži rastavu. Frederico osuđuje Divu zbog njezine slike u novinama, ali Mário je odobrava i kaže da je to idealna promidžba kazališta. Umberto zabrani Dórleac da ide na plažu u kratkom kupaćem kostimu. Isabel predloži Dórleac da skupa odu u Pariz kako bi je podučavala plesati sambu, ali Francuskinja kaže da joj ne može platiti troškove i zamoli je da pričeka dok ne razgovara sa svojim mecenom. Berenice se ruga Isabel kada čuje kako Juremi govori da ne ide u Pariz. Laura odlazi odvjetniku kako bi se informirala o rastavi. Berenice odlazi Constânciji po novac za čuvanje Eliasa i kaže joj da Isabel želi otići u Francusku. Fernando otkrije da Edgar ima izvanbračnu kćer i kaže to Bonifáciju. Constância daje Isabel novac kako bi otputovala s Dórleac. Laura kaže roditeljima da će se rastati, a Constância se tome protivi.


Rame uz rame 36 epizoda
Isabel pleše, a Dorleac je zadivljena. Isabel se prisjeća Zea Marije i djeteta koje je izgubila, te uplakana odlazi Juremi. Edgar moli Lauru da mu vjeruje i odlazi raditi. Kaže joj da će navečer skupa večerati. Dorleac daje Isabel novac kako bi pripremila francusku večeru za stanovnike Morra. Dorleac poziva Divu na plažu, ali uhite ih zbog prekratkih kupaćih kostima. Margarida odlazi Katarini i upoznaje Melisu. Katarina laže da malena ima vrućicu kako bi Margarida to prenijela Edgaru. Constancia savjetuje Lauri da se ne ljuti na Edgara zbog Katarine. Katarina stavlja Melissi vrele pelene kako bi se doimalo da malena ima vrućicu kada Edgar dođe. Edgar vodi Melissu u bolnicu i satima je s njom na promatranju. Lauri je dojadilo čekati Edgara i večera sama.


Rame uz rame 35 epizoda
Albertinjo vidi Isabelinu sliku u novinama, ali majka mu ih odzme. Laura plače i prisjeća se Edgara kako govori o vezi s Katarinom. Isabel se sjeti Zea koji joj govori da je voli, ali da ne može priznati tuđe dijete. Edgar dolazi s Katarinom. Laura spakira stvari kako bi se vratila kući i zahvali majci na brizi. Edgar dolazi kući, Matilde je iznenađena, ali ne može mu reći da je Laura pobacila. Katarina dolazi Edgarovoj kući i kaže da je malena Melissa potrošila sav lijek. Laura ulazi u kuću i ugleda Edgara s Melissom i Katarinom. Šokira se. Katarina odlazi. Laura kaže Edgaru da je pobacila. Albertinja otac vodi u luku. Laura kaže Edgaru da mu je pisala. Edgar posumnja da je Katarina presretala njihova pisma, a ona se brani da nije. Edgar odlazi k roditeljima. Edgar kaže Margaridi da su Katarina i Melissa u Riju. Eulalia uspije objaviti članak o kampanji uništavanja bestidnih knjiga.


Rame uz rame 34 epizoda
Eulalia sluša sinove razgovore i šuti. Celinha čuje razgovor svojih sestara o pismu koje je stiglo Edgaru, pa uzima pismo koje je Karlota sakrila. Frederico moli Marija predujam, ali ovaj mu ne da. Isabel kaže Lauri da je babica odustala od toga da je porodi. Albertinho traži posao u tvornici i čuje Fernandov i Konstancijin razgovor. Albertinjo kaže majci da želi financijski pomoći Isabel. Alice i Celinha dolaze u klub kako bi gledale nogometnu utakmicu. Uberto pokušava razgovarati sa Celinhom, ali ona ga ne sluša. Alice razgovara s Teodorom i oprosti mu sve, te oni postaju prijatelji. (tvprofil.net)


Rame uz rame 33 epizoda
Lauri govori majka zasto toliko zeli da bude sa Isabel, zar joj nije dovoljna ona i njene rodjake, a ne da samo zove stalno Isabel i sta to ona ima toliko da prica sa njom. Laura se ljuti na majku i kaze joj ako ce joj braniti da se vidja sa Isabel da ce onda ona otici. Isabel se stalno brine za Lauru te joj odlazi u posjetu. Lauri prebacuje majka za Edgara i njegovu kcerku, te joj kaze da je ona pogrijesila i sta ce se desiti ukoliko ne bude postojalo dijete Edgarovo, ali Laura kaze da joj je sve trebao reci i cemu sad pismo nakon toliko vremena. I majka pita Lauru gdje je sad Edgar i zasto nije pored nje kada ga najvise treba. Laura je trudna ali nakon sto se posvadja sa majkom dobije napad i izgubi bebu...


Rame uz rame 32 epizoda
Laura govori kako je Isabel izgubila bebu ali joj nije jasno kako, kada je sve dobro bilo. Senaida govori da je Isabelin otac unuk djeteta koje one cuvaju i da to nije fer. Isabel odlazi do Laure i Laura je pita kako je nakon svega, Isabel joj kaze da je jedan dio nje umro ali da je ona jos ziva te joj nikako nije jasno, jer joj je trudnoca bila dobra i sav tok poroda, te da je beba zaplakala ali eto, nije prezivjela. Alisija govori Konstanci da ne moze reci Lauri to sto trazi od nje....


Rame uz rame 31 epizoda
Isabel se poradja i radja jednog divnog djecaka. Isabel se ne osjeca bas dobro nakon poroda, ali je sretna i zahvaljuje se svima koji su joj pomogli oko poroda. Isabelino dijete ne prezivljava dugo, ubrzo umire zbog cega Isabel jako tuguje ali zapravo Isabelin djecak je ziv samo sto su joj ga ukrali, Konstanca je ukrala dijete, ali Karlota joj govori sreca pa im otac nije ziv da vidi sta se desava....


Rame uz rame 30 epizoda
Edgar ne spava u istoj sobi s Laurom nakon što mu je ona sve rekla. Zé odlazi Isabel, kaže joj da je voli, ali da ne može odgajati tuđe dijete. Isabel želi da Zé bude sretan. Edgar kaže Guerri za svađu s Laurom. Guerra brani Lauru. Zé i Chico se opraštaju i napuštaju Morro. Edgar spava ispred Laurine sobe. Laura i Edgar se pomire. Edgar dobije Catarinin brzojav i odluči otići u Portugal da vidi bolesnu kćer. Laura je očajna. Constância laže Albertinhu da podupire njegovu odluku da financijski pomaže Isabel. Isabel pozli i Diva joj skoči u pomoć i vodi je babici. Laura se svađa s Edgarom i moli ga da ne otputuje, ali on je odlučan. Suzano javi Constânciji za porođaj.


Rame uz rame 29 epizoda
Laura je očajna kada dozna da Edgar ima kćer s drugom ženom. Celinha savjetuje nećakinji da skrije pismo. Jueram priprema oproštajnu zabavu za Zéa. Etelvina kaže da ima babicu za Idabel. Laura se namjesti karikaturistu da je nacrta, ali brizne u plač i napusti prostoriju. Laura ne kaže Edgaru pravi razlog svojih suza. Isidoro pomaže Zéu da napiše Isabel oproštajno pismo. Berenice vidi kako neki ljudi slijede Zéa dok on napušta Morro i javi njegovim prijateljima. Počinje tučnjava u Ulici Ouvidor. Isabel trči Zéu u pomoć i vida mu rane. Zé odlazi u tvornicu i javi Bonifáciju da je dobro i da ide u Rio. Eulália razgovara s Margaridom o Praxedesovu premještaju i moli je da navede Bonifácija da promijeni mišljenje. Edgar razgovara s Guerrom i kaže mu da Laura ima mučnine i da sluti da je trudna. Laura kaže Isabel za Catarinino pismo. Isabel joj savjetuje da sve kaže Edgaru.


Rame uz rame 28 epizoda
Berenice Suzanu govori o Isabelinoj trudnoći. Praxedes dolazi kući i govori Teresi i Sandri da će ga premjestiti nekamo daleko.


Rame uz rame 27 epizoda
Lauri govori majka zasto toliko zeli da bude sa Isabel, zar joj nije dovoljna ona i njene rodjake, a ne da samo zove stalno Isabel i sta to ona ima toliko da prica sa njom.


Rame uz rame 26 epizoda
Edgar se ljuti na nju sto mu nije odmah rekla a ona mu kaze kako nije znala sta da radi i kako joj je tesko jer njen muz ima dijete sa drugom, a Edgar govori da to nije istina...


Rame uz rame 25 epizoda
Isabel joj predlaze da mu kaze istinu jer smatra da je sigurno lagala da je dijete njegovo. Laura govori istinu Edgaru i kaze mu da ga je procitala.


Rame uz rame 24 epizoda
Laura odlazi do Isabel i placuci joj pokusava reci nesto, i kaze da postoji dijete jedno, Isabel pomisli da je trudna a ona joj objasni da Edgar ima dijete jednu djevojcicu u Portugalu, i kako je ta djevojcica jako bolesna. Laura ne zna sta da radi, da li da mu kaze ili ne, ako mu ne kaze osjecat ce se krivom a kaze kako je i njoj on potreban. Isabel joj predlaze da mu kaze istinu jer smatra da je sigurno lagala da je dijete njegovo. Laura govori istinu Edgaru i kaze mu da ga je procitala. Edgar se ljuti na nju sto mu nije odmah rekla a ona mu kaze kako nije znala sta da radi i kako joj je tesko jer njen muz ima dijete sa drugom, a Edgar govori da to nije istina...


Rame uz rame 23 epizoda
Laura dolazi da gleda fudbal sa tetkom i Celinom. Laura odlazi da vidi Celinu jer se ne osjaeca dobro dok Albertito daje gol na utakmici i grli se sa majkom. Isabel uziva gledajuci odjecu za svog sina. Ze Marija zeli da posalje pismo Isabel ali ne zna sta da joj napise. Karlota masta o odlasku na putovanje i odmor. Lauri govori tetka da su Konstanca i Karlota uzele pismo koje je bilo namijenjeno njoj i Edgaru i da su ga sakrile jer ne zele da ona ga procita. Katalina, djevojka s kojom je Edgar bio je ostala trudna te Edgar je postao otac i ima kcerku. Nakon sto Laura to procita shvati da je kcerka koju Edgar ima bolesna i da treba njegovu pomoc, a Laura kaze tetki da mora za to znati Edgar jer je uzasno zelio kcerku, ali je tetka ubjedjuje da nista ne govori njemu jer je mozda ta zena htjela da ih prevari jer zasto je tek sada poslala pismo...


Rame uz rame 22 epizoda
Lauri dolazi Albertito u posjetu i nakon sto ona ode u salon vidi ko je dosao da razgovara sa njom te ona kaze da pretpostavlja da je rijec o Isabel sto on i potvrdi i kaze joj da je donio jednu odluku. Kaze kako se ne zeli ozeniti sa Isabel ali da je trudna te se pita zasto ona ako joj ne znaci nista ne zeli da abortira. Laura mu pokusava objasniti razlog. Albertito sebe krivi sto se to moralo desiti i to samo zbog jedne provedene noci sa Isabel te kaze Lauri da zeli pomoci Isabel i da joj zeli dati novac.


Rame uz rame 21 epizoda
Diva ispriča Isabel da je sama odgajala sina i da dječak živi u internatu. Diva zaposli Isabel i obavijesti Márija. Sandra slavi jer je našla posao, ali Euláliji nije drago. Prolaze mjeseci i dolazi dan premijere. Mário i Frederico razgovaraju o Isabel u brijačnici. Afonso sluša pohvale njegovoj kćeri. Laura slučajno kaže Constânciji da je Isabel trudna, ali kaže i da se cura udala. Isabel i Diva prolaze pokraj brijačnice, ali Isabel ne uspije vidjeti Afonsa. Jurema daje Afonsu pozivnicu kako bi gledao Isabel u kazalištu, ali on je podere. Divina predstava doživi uspjeh. Afonso dolazi na kraju predstave i ispriča se Isabel pred gledateljima koji zaplješću.


Rame uz rame 20 epizoda
Albertinho želi da mu Isabel kaže zašto je kod Laure, a ona odlazi. Diva moli Neusinhu da proda ogrlicu koju je dobila od Márija. Zé pita Afonsa o Isabel. Afonso kaže Zéu da živi svoj život i zaboravi Isabel. Mário i Frederico zbijaju šale na Bonifáciov račun. Neusinha uspije prodati ogrlicu i to po dobroj cijeni. Jurema posjeti Isabel kod Laure. Zé pozove Berenice na sok i njih dvoje provedu noć skupa. Eulália pripremi večeru za svećenika i prijateljicu Olímpiju u Praxedesovoj kući. Albertinho govori Lauri o Isabel, a ona ne sluti da je on zainteresiran za djevojku. Diva vraća dugove kazališta vjerovnicima i još joj ostane novca za novu predstavu. Neusinha je moli da glumi u toj predstavi, a Diva pristane. Teresa shvati da je Eulália priredila večeru kako bi Sandra upoznala Olímpijina zeta. Caniço kaže Zéu da svi znaju da je spavao s Berenice.


Rame uz rame 19 epizoda
Bonifácio ispriča Margaridi da se razišao s gradonačelnikom. Diva se vraća u kazalište i veoma je ljuta jer joj Bonifácio nije dao pozajmicu. Isabel traži posao u novinskim oglasima i vidi Laurin oglas u kojemu je traži. Isabel se vraća k Lauri. Neusinha kaže Divi da želi prodati nakit. Bonifácio se ispriča Edgaru i kaže mu da je odsad na strani oporbe. Isabel ugleda Afonsa na ulici, ali on ne želi razgovarati s njom. Ona plače. Berenice padne ispred brijačnice, a Zé joj priskače u pomoć. Isabel vidi Berenice sa Zéom u brijačnici. Isabel traži posao u restoranu. Berenice vidi Isabel kako traži posao i njih se dvije počnu prepirati. Berenice kaže da je Zé zavodi. Matilde se ne osjeća dobro i Isabel priprema večeru u Laurinoj kući. Mário zatvara kazalište.


Rame uz rame 18 epizoda
Margarida razgovara s Fernandom i kaže mu da jednako voli oba sina. Bonifácio dogovara susret s Constâncijom i optuži je da mu je kopala po ladici. Ona hini uvrijeđenost i odlazi. Isabel misli na Zéa i o laži koju mu je Berenice ispričala kako bi ih razdvojila. Eulália glumi da je jako tužna kako bi razdvojila Praxedesa i Teresu. Laura nalazi Isabelino oproštajno pismo, a Matilde kaže da je Constância bila u posjetu. Edgar razgovara s bratom i kaže mu da će napustiti tvornicu. Zagrle se. Laura i Edgar odlaze Constânciji kako bi tražili objašnjenje što se dogodilo s Isabel. Diva odlazi Bonifáciju i traži zajam. On je pokuša iskoristiti, ali ona mu ne da priliku. Laura odlazi Juremi da čuje kako je Isabel. Jurema gata i vidi da će se Isabel vratiti Laurinoj kući.


Rame uz rame 17 epizoda
Diva odlazi u redakciju i prigovara zbog kritike Luísa Neta. Guerra joj kaže da će imati pravo odgovoriti. Laura moli Matilde da nikome ne govori da je Isabel u kući. Celinha predaje Guerri dokument protiv Bonifácija. Guerra je hladan prema Celinhi i kaže Luísu Netu da je ona zasigurno Bonifáciova ljubavnica. Eulália se šokira kad ugleda da joj je škrinja prazna i misli da je lopov ušao u kuću, ali Teresa joj kaže da je sve donirala ocu Olegáriju za siromašnu djecu. Isabel se vraća u Morro i uzima svoje stvari koje su joj ostale kad je napustila kuću. Zé Maria je gleda izdaleka. Laura i Isabel gledaju oglase za posao u Guerrinim novinama. Constância i Assunção iznenada posjećuju Lauru i Isabel se skrije. Edgar poziva tasta i punicu na vino u Colonial. Mário broji novac koji je zaradio i odluči zatvoriti kazalište, ali Frederico, Neusinha i Diva to ne dopuštaju. Članak protiv Bonifácija je objavljen. Fernando optuži Edgara da je izdao obitelj. Edgar se prepire s Guerrom jer je objavio članak protiv njegova oca. Isabel ne može naći posao jer je trudna.


Rame uz rame 16 epizoda
Madame otjera Isabel iz kuće. Laura i Edgar se zabavljaju na obali. Eliete napušta kazališnu družinu, a Neusinha moli da je ona zamijeni. Celinha čita pjesmu koju je Teodoro poslao Alice i planira upriličiti njihov susret. Isabel napušta kuću madame Besançon. Vani je oluja. Jurema nosi jelo Zéu i pokušava razgovarati o Isabel, ali on odbija taj razgovor. Constância se opet sastaje sa senatorom. Izvede ga iz njegova ureda i uzme mu dokumente. Isabel odsjedne u jefitnu hotelu. Margarida, Fernando i Bonifácio idu u kazalište. Isabel noću dolazi Lauri i moli je pomoć. Laura je zamoli da ostane kod nje, a Isabel prihvati. Predstava je pravi fijasko. Matilde je zločesta prema Isabel. Zé sretne Berenice kod Jureme. Berenice govori o Isabel, a Zé joj kaže da ne voli lažljive žene. Isabel misli na Zéa. Diva je nemirna dok čita kritiku koju je o predstavi napisao Luís Neto. Isabel se iznenadi kada u Laurinoj kući ugleda krevetić. Constância zamoli Celinhu da preda Guerri Bonifáciove dokumente.


Rame uz rame 15 epizoda
Afonso od Berenice dozna da je Isabel trudna i želi da mu Zéesve objasni. Isabel mu kaže da nije on djetetov otac. Afonso izbaci Isabel iz kuće. Constancia smišlja plan kako će poniziti Bonifácija. Zé Maria i Afonso u tišini odlaze na posao. Percival kleveće Isabel, a Jurema je brani. Edgar razgovara s Guerrom i Jonasom i hvali Lauru. Edgar pozove Lauru u šetnju obalom. Praxedes dopusti Sandri da ode s Laurom na obalu, premda se baka tome protivi. Constância posjeti Margaridu i pita je o Fernandovu poslu. Margarida joj kaže za novu tramvajsku liniju za koju se natječu. Diva kasni na generalnu probu, a Eliete je mijenja. Diva susretne senatora i spomene mu nakit koji joj je on nekada davno dao. Diva dolazi u kazalište i ugleda Eliete kako je mijenja. Razljuti se i nasrne na Eliete. Mario joj kaže da joj bolje pristaje Elieteina uloga. Isabel kaže madame da je trudna.


Rame uz rame 14 epizoda
Constancia govori mužu o Bonifáciovu automobilu. On odlazi s Praxedesom u Morro i zgrozi se nad životnim uvjetima tamošnjih stanovnika. Edgar prisustvuje Laurinoj nastavi. Constância susretne Bonifácija i Margaridu u restoranu Colonial. Njezin muž dolazi prljav s posla i Constância se zbog toga uznemiri. Guerra i Luis Neto gledaju kako Edgar vozi očev auto i komentiraju kako se senator naglo obogatio. Bonifácio kritizira Fernandov izvještaj. Isabel se ne osjeća dobro na poslu i zamoli madame da je ranije pusti kući. Berenice kaže Zéu da je Isabel trudna, ali da on nije djetetov otac. Isabel ga sretne, kaže mu za trudnoću, ali on pada u očaj. Isabel to povrijedi i raskine zaruke. Celinha kaže Carloti da joj se Guerra udvara. Constancia se opet sastane s Bonifáciom i traži da nađe njezinom muž bolji posao. Zé inzistira da mu Isabel kaže tko je djetetov otac. (Sapunice.net)


Rame uz rame 13 epizoda
Laura i Edgar se bude u istom krevetu, sretni. Praxedes razgovara sa ženom o mirazu koji ona čuva. Constância obavlja posljednje pripreme za večeru na koju dolaze Margarida i muž. Laura dolazi k majci, sretna je i raspituje se o njoj. Laura čuje kako Constância govori Carloti o ženi koju je poslala da zavede Edgara i to ju naljuti. Zé Maria i Isabel odlaze u restoran proslaviti njezinu povišicu. Edgar odluči više vremena provoditi s Laurom i razmišlja o tome da uzme slobodne dane u tvornici. Isabel osjeća mučninu. Albertinhovi prijatelji se klade da Teodoro neće moći zavesti ženu. Edgar vodi Lauru u Guerrinu redakciju. Isabel kaže Juremi da se ne osjeća dobro. Jurema joj gata i potvrdi da je trudna. Berenice čuje njihov razgovor o trudnoći.


Rame uz rame 12 epizoda
Laura sa Celinhom odlazi liječniku, a zapravo ne zna da je sve to majčin plan. Madame Besançon kaže Isabel da će joj dati povišicu. Laura pristane na liječnički pregled, ali primijeti da je pregled intimnije prirode i ona napušta ordinaciju. Constância poziva Margaritu na večeru kako bi joj zahvalila što je Bonifácio zaposlio njezina muža. Fernando se prepire s ocem u tvornici jer otac pravi razliku među sinovima. Edgaru je neugodno zbog svega toga. Diva i Frederico sretnu Eliete i Márija u restoranu Clonial i nastane prepirka. Sandru zabrinjava što joj baka neumorno priprema miraz i želi da se Sandra uda. Laura se prepire s majkom jer se miješa u njezin intimni život.


Rame uz rame 11 epizoda
Edgar i Laura se pomalo zblizavaju i njihove emocije bivaju sve jace i jace. Kaniko se zanima za Berenice. Ona je toga svjesna i zamoli ga za uslugu. Teresa i Eulalija se svađaju. Eulalija vidi Praksedesa i pravi žrtvu od sebe kako bi okrenula sina protiv snahe. Edgar i Laura razgovaraju i na kraju se poljube. Kaniko gurne vatru na Isabelinu haljinu i zapali je, a Isabel optuži Berenice da je rekla Kaniku da to učini. Praksedes se naljuti na Teresu zbog majke. Edgar odlazi s Laurom u sobu, ali ona ga zamoli da sve ostane samo na poljupcu. Praksedes mirno razgovara s Eulalijom, ali Teresi kaže da je bio oštar prema majci. Konstancija pretpostavlja da Edgar i Laura ne spavaju u istoj sobi. FrederiKo i Mario se šišaju u brijačnici u kojoj radi Ze Marija. Praksedes svrati u brijačnicu i uvjeri se da Ze Marija ondje radi. Konstancija sa Selinhom kuje plan kako će odvesti Lauru liječniku i provjeriti je li još djevica i je li spavala sa muzom... (bh.vjesnik)


Rame uz rame 10 epizoda
Prakedes kaže Teresi i Sandri da Assunsão radi u javnoj upravi. Eliete se uznemiri zbog Dive, a Neusinha je smiruje. Isabel i Ze Marija plešu. Berenice se naljuti kada vidi njihovu sreću. Isabel dobije poruku kojom je svećenik zove u crkvu. Diva, Mario i Frederiko prepiru se u vezi s komadom koji uvježbavaju. Frederiko optuži Marija za ljubomoru. Jurema pere Isabelinu vjenčanicu. Isabel dolazi u crkvu i susretne se s Albertinjom. U crkvu dolazi i Konstancija i stroga je prema Isabel. Isabel odlazi, a Konstancija zagrli sina i kaže mu da je dobro što ju je postidio. Isabel posjeti Lauru i kaže joj da nije rekla istinu Zue Mariji. Jurema stavlja Isabelinu vjenčanicu da se osuši i zamoli Berenice da je pokupi prije noći. Alice dolazi Lauri i neugodno joj je zbog Isabel. Isabel odlazi. Eliete pozove Marija da skupa večeraju i razgovaraju o ulozi. Asunsão je zahvalan Bonifaciju na pomoći. Berenice baci nešto na Isabelinu vjenčanicu i ne pokupi je prije noći. Šta ce se desiti sa Isabelinom vjencanicom i koga ce okriviti za to?


Rame uz rame 9 epizoda
Jurema savjetuje Isabel da zaboravi ono s Albertinjom i da bude sa Ze Marijom. Konstancija se poda Bonifaciju kako bi on postavio njezina muža na neku dužnost. Edgar pokušava razgovarati s Laurom, ali ona ne prihvaća muževa objašnjenja i vrati se u sobu. Ze Marija gradi kolibu. Konstancia kaže Karloti što je učinila kako bi joj muž dobio posao. Konstancija opet prijeti Albertinju ako ne ostavi Isabel, a on joj obeća da se više neće vidjeti s Isabel. Konstancija šalje Luciju da plati nekom momku da slijedi Edgara. Diva i Frederiko vježbaju komad u kazalištu. Berenice nosi jelo Ze Mariji, ali on se ne obazire. Edgar i dalje pokušava razgovarati s Laurom. Albertinjo i prijatelji igraju nogomet. Isabel odlazi Ze Mariji i njih dvoje razgovaraju, ali ona mu ne kaže da je spavala s Albertinjom. Edgar ne može zaspati i hoda hodnikom. Asunco dobiva posao. Isabel nema snage i ne smije da kaze Ze Mariji za Albertinja da je spavala s njim...


Rame uz rame 8 epizoda
Albertinjo gleda nogometnu utakmicu s prijateljima, a samo misli na Isabel. Otac Olegario izvlači Ze Mariju i Kanika iz zatvora. Konstancija prebacuje Albertinju jer se spetljao s Isabel. Albertinjo odlazi do Besankon kako bi razgovarao s Isabel, ali ona ga tjera i rasplače se. Ze Maria odlazi u Moro i traži Isabel, ali sretne Berenice. Konstancija prijeti da će izbaciti Albertinja iz kuće ako se bude i dalje viđao s Isabel. Edgara zanima što je njegovoj ženi, a ona mu kaže za Katarinu. Edgar prizna da je bio zaljubljen u Katarinu, a Laura se još više uznemiri. Ze Maria odlazi madame Besankon i razgovara s Isabel, koja se šokira kada shvati da ju je Berenice prevarila. Zamoli Ze Mariju da joj da malo vremena. Albertinjo razgovara s prijateljima o svojoj ljubavi prema Isabel. Fernando se protivi toj ljubavi, a Teodoro ga podupire. Ze Marija razgovara s Afonsom i kaže mu da se želi vratiti na posao. Berenice kaže Isabel da joj je lagala jer voli Ze Mariju. (Sapunice)


Rame uz rame 7 epizoda
Edgar i Laura odlaze na rucak i uzivaju u tome. On je pita o njenim planovima te nazdravljaju za njenu skolu i za buducnost. Isabel provodi noc sa Albertinjom. Kako dani odmicu Laura i Edgar se sve vise slazu i kako se cini poceli su krojiti svoj zivot. Edgar dovori Lauri da zamislja lice njene majke kada joj kaze za predavanje. Isabel govori tetki kako vise ne moze da vjeruje muskarcima nakon toga sto joj se desilo sa Ze Marijom. Ze Marija ima predosjecaj da se nesto desava sa Isabel. Laurina majka saznaje za Laurinu namjeru za posao. Isabel govori Albertinju kako nema razloga da razmislja o Ze Mariji ali isto tako da ne moze tako brzo odluciti se za udaju za njega jer se sve tako brzo desilo izmedju njih dvoje. Isabel razmislja o noci koju je provela sa Albertinjom.


Rame uz rame 6 epizoda
Albertinjo se trudi da bude stalno oko Isabel te kako dani prolaze ona stalno ide sa Albertinjom na zabave crnaca dok Ze Marija misli sta se desava i kada ce Isabel cuti da je on zapravo u zatvoru. Nakon sto su otisli skupa na zabavu, Albertinjo i Isabel se ipak poljube. Isabel kaze Juremi kako se poljubila sa Albertinjom i da sve vise vremena provodi s njim. Albertinjo zeli da osvoji Isabel te joj salje buket ruza te se pravi kako mu nije dobro samo da bi sto vise vremena bio pored Isabel i sto duze ostao pored nje. Albertinjo prosi Isabel. Edgar odlazi u setnju sa Laurom. Albertinja napadaju lopovi koji ga pokusaju pokrasti ali ga spasava Isabel koja nakon sto kaze cija je kcerka lopove odbije od njih. Isabel odlazi na pijacu sa Albertinjom...


Rame uz rame 5 epizoda
Albertinjo pokusava da prevari Isabel govoreci joj kako je siromasan. Berenice glumi da je ona Isabel i odlazi u policiju da posjeti Ze Mariju. Isabel je na pijaci, kupuje voce. Laura sjedi u kuci i cita knjigu. Dolazi Edgar i ona mu kaze kako ga nije briga za nju, a on joj pokusava da kaze razlog sto nije spavao u kuci a ona mu kaze da ne trazi njegovo objasnjenje. Dogovore se kako trebaju vremena da razmisle oboje i da do tada trebaju slobodu. Sandra saznaje da se Laura nije htjela udati za Edgara. Isabel govori Juremi kako je jedini izlaz da zaboravi Ze Mariju. Laura pravi rucak obiteljski i svi se oduseve njenim umijecem. Ze Marija je ocajan i smao misli na Isabel...


Rame uz rame 4 epizoda
Nakon sto se Laura i Edgar vjencaju odlaze u svoj novi dom. Laura pita Edgara zar joj nece pokazati novu kucu. Ze Marija je ocajan u zatvoru i prisjeca se trena kada mu je Isabel rekla da ce se sutra vjencati i place. Isabel je ljuta i kaze kako ce se osvetiti. Ze Marija daje policiji lazno ime jer ne zeli da ima dosije. Edgar pita Lauru je li dobro sve i ona mu kaze da jeste ali se desava nesto neocekivano jer Edgar ostavlja Lauru samu vec prve bracne noci da spava sama i odlazi u drugu sobu spavati. Isabel ne zna gdje je Ze Marija i Jurema joj kaze kako on nije dosao na svoje vjencanje s razlogom. Isabel odlucuje da ide u potragu za Ze Marijom i odlazi u policiju da prijavi njegov nestanak te kaze policiji da se on zove Ze Marija te da je provjerila sve bolnice i stanice ali da ga nema. Policajac joj kaze kako nema ni jednog zatvoreniak pod tim imenom, a neznaju da je zapravo u zatvoru ali da je dao drugo ime. Isabel biva ocajna kada sazna nesto o Ze Mariji...


Rame uz rame 3 epizoda
Isabel se sprema za svoje vjencanje kao i Ze Marija. Isabel je obukla vjencanicu i dosla je ispred crkve i ceka tamo Zea Mariju. Za to vrijeme Ze Marija se bori s policijom te nakon udarca onesvijesti se i vode ga u policijsku stanicu. Konstancija je nemirna jer kasni cvjećar koji bi trebao ukrasiti crkvu. Celinha i Karlota se začude jer je u ckrvi mnogo sirotinje. Laura upozna Isabel u crkvi i njih dvije razgovaraju. Ze Marija se budi u ćeliji i zamoli načelnika da ga pusti kako bi se sastao s Isabel u crkvi, ali ne udovoljavaju mu. Edgar i Laura se dogovaraju za svoje vjencanje. Edgar kaže Fernandu da imaju neke sumnje u vezi s njegovom ženidbom s Laurom. Konstancija je bezobrazna prema Isabel, a Laura sve to gleda. Laura se izvinjava Isabel zbog majčinog ponasanja. Vrijeme prolazi, a svećenik obavijesti Isabel da se vjenčanje otkazuje, te se Isabel osjeca jako lose. Albertinjo prepozna Isabel s karnevala. Dolazi dan vjencanja Edgara i Laure. Edgar i Laura se vjenčaju.


Rame uz rame 2 epizoda
Nakon sto su Ze Marija i Isabel shvatili da su jedno za drugo, odluce da zapocnu svoj zivot skupa. Isabel dolazi do Ze Marije i donosi ručak ocu. Isabel mu govori da je mislila o njemu cijele noci i nakon sto ona ode, Ze Marija pocne plesati od dragosti. Ze Maria kaže Isabel da jedva čeka da se vjenčaju. Konstancija ide s Karlotom u knjižaru i ucjenjuje Teresu kako bi otpustila Lauru i ubrzo nakon toga Teresa otpusti Lauru, ali prešuti da su je ucjenjivali za to. Laura biva ocajna nakon sto je dobila otkaz i odlazi majci kuci i kaze joj kako zna da je ona ta koja je ucjenila Teresu da je otpusti. Majka joj potvrdi da jeste ona rekla Teresi da je otpusti ali da ona tu ne moze nista. Ze Marija i Isabel žele potražiti kuću u kojoj će živjeti nakon vjenčanja. Bonifacio, Margarida i Fernando odlaze u luku kako bi dočekali Edgara i tu sretnu Lauru i Alice. Edgar je stigao i doceka ga prijatelj. Edgar odlazi do Konstancije i trazi Lauru, ali ne nalazi je ondje. Konstancija se ljuti na Lauru i kaze joj kako nije morala lagati Edgaru. Konstancija kaze da je Edgar dolazio u njihovu kucu kako bi razgovarao s njom. Isabel i Ze Marija plesu na ulici i nakon sto se umore odlaze se odmoriti i tu slijedi poljubac. Dolazi dan vjencanja Isabel i Ze Marije...


Rame uz rame 1 epizoda
Dok lijepa Isabel pleše na karnevalu na ulicama Rija ugleda je Ze Marija zadivi ga njezina ljepota, ali ona ga ni ne pogleda. Ona uziva u svom svijetu plesa. Njegov prijatelj mu kaze da je on ne zanima, ali mi Ze Marija kaze kako je sve moguce na ovom svijetu. On joj pridje nadajuci se da ce popricati s njom, ali ona ga otjera od sebe i odlazi kod svoje tetke kojoj kaze da joj je prisao jedan muskarac pod maskom. Tetka joj pokusa reci da je mozda fin i prikladan za nju, ali ona joj kaze da mora naci pravoga muskarca za sebe. Laura proba vjenčanicu, ali nije baš oduševljena udajom. Laura kaže majci da će se sastati s rodicom Alice. Albertinjo odlazi na karneval sa svojim prijateljima. Konstansija prati Lauru i vidi je kako ulazi u knjizaru. Albertinjo i njegovi prijatelji okruže Isabel na ulici, ali Ze Maria biva na pravom mjestu i brani je ali se Isabel naljuti na Zea Mariju i kaze mu da je zaboravi te da odlazi. Konstancija govori Lauri da ne bi trebala raditi jer se uskoro udaje, ali Laura je ne sluša. Isabel nosi ručak ocu i upozna Zea Mariju. Ze Maria odlazi sa Isabel u slastičarnu i naruce vino, ali ubrzo dozive neugodnost od strane konobara i odlaze. Nakon sto su izasli iz slasticarne, Ze Marija joj izjavi ljubav ali sve upucuje na to da je obostrana, iako je on pokusa poljubiti ona mu brani ali ubrzo nakon sto udje u sobu shvati da se zaljubila. Ze Marija takodjer sjedi prisjecajuci se nje... (Bh-vjesnik)
Noviji Stariji