Djevojka imena Feriha po epizodama

Djevojka imena Feriha  -  Zvala se Feriha  -  Adini Feriha Koydum

.Starije epizode.                                 .Novije epizode.

Djevojka imena Feriha 92 epizoda
Feriha i Emir trude se shvatiti nove informacije do kojih su došli te se oboje počinju opirati svojim osjećajima. S druge strane Levent, kojeg boli to što se već godinama ne može ni koraka približiti Ferihi, prisiljen je poduzeti ozbiljne korake. On pokreće svoje godinama zatomljivane osjećaje, a Emir i Feriha ponovno se susreću na svome posebnome mjestu. Hoće li Emir i Feriha, koji za sobom ostavljaju prošlost punu gorčine, napokon uspjeti približiti se jedno drugom nakon velikih zapreka i nesporazuma?


Djevojka imena Feriha 91 epizoda
Emir i Feriha zapanjeni su činjenicom da su tri godine koje su izgubili zbog velikog sukoba zapravo posljedica velikog nesporazuma. Par koji smatra da je kasno za njihov odnos mora nastaviti sa svojim životima suočen s novim činjenicama koje su izbile na vidjelo. Prometna nesreća koju doživljava Sanem dovodi do preplitanja njezinih putova s Javuzovim.


Djevojka imena Feriha 90 epizoda
Emira izluđuje spoznaja da su Feriha i Levent novi partneri u poslu, a to komplicira život u hotelu. Feriha je svojim ulaskom u hotelsko poslovanje na korak bliže svomu tajnom cilju. Emirova reakcija nakon što je primijetio Ferihine osvetničke namjere je zastrašujuća. Vrijeme koje je još jedanput dovelo Emira i Ferihu za isti stol, nakon igra živaca u hotelu i oko njega, zapravo je vrijeme njihova ponovnog susreta.


Djevojka imena Feriha 89 epizoda
Ferihini i Emirovi osjećaji nakon višegodišnje su odvojenosti pomiješani. Dok na zarukama svi doživljavaju šok od iznenadnog Ferihina povratka, Emir, ali i Feriha, oboje nastoje pregurati večer hraneći se međusobnim izljevima ljutnje. Napetost raste iznenadnim Javuzovim posjetom i Saneminim dolaskom na zaruke.


Djevojka imena Feriha 88 epizoda
Napetost raste iznenadnim Javuzovim posjetom i Saneminim dolaskom na zaruke. Emira izluđuje spoznaja da su Feriha i Levent novi partneri u hotelu, a to komplicira život u hotelu. Feriha je svojim ulaskom u hotelsko poslovanje na korak bliže svomu tajnom cilju.


Djevojka imena Feriha 87 epizoda
Ferihini i Emirovi osjećaji nakon višegodišnje su odvojenosti pomiješani. Dok na zarukama svi doživljavaju šok od iznenadnog Ferihina povratka, Emir, ali i Feriha, oboje nastoje pregurati večer hraneći se međusobnim izljevima ljutnje.


Djevojka imena Feriha 86 epizoda
Vrijeme koje je prošlo sve ih je promijenilo pa su se i odnosi prijateljstva i neprijateljstva promijenili. Feriha se u Tursku vraća s jednim ciljem, za što je odabrala najpovoljnije razdoblje. Hoće li Emir i Feriha nakon ponovnog susreta oživjeti svoju ljubav koju su gušili ljutnjom i razočaranjima? Ili će dospjeti na prag mržnje jake koliko i njihova ljubav?


Djevojka imena Feriha 85 epizoda
Nakon što su prošle tri godine otkad su se Ferihini i Emirovi putovi razdvojili, puno se toga izmijenilo u životima dvoje mladih koji su naučili nositi se sa zadobivenim ranama. Dok se Feriha, koja je s Leventom otišla u Ameriku, vraća u Tursku kao druga osoba, Emir i Ece usred su priprema za svoje vjenčanje.


Djevojka imena Feriha 84 epizoda
Budući da je Unal, da bi smekšao Emira, prisiljen tražiti pomoć od Ferihe, Emirovo odbijanje Unalove ponude izazvat će novu svađu među njima. Dok Emir priređuje novu zabavu kako bi oživio Night, Feriha je uznemirena njegovim poslovnim naporima. Javuzov drugi posjet Ferihi teži je od prvoga. Svađa između Ferihe i Emira, koja izbija zbog Javuza, dovest će ih oboje do važnog pitanja.


Djevojka imena Feriha 83 epizoda
Dok Feriha nastoji odagnati posljedice svog razgovora s Javuzom, Unal će se naći na Emirovoj strani nakon što sazna da je pridonio u postavljanju zamke namijenjene Emiru. Sanem, koja paničari zbog Handinih prijetnji, poduzima potrebne korake kako bi se zaštitila. Odluka o selidbi iz stana uništava Džansu koja broji dane do sudske rasprave. Unal na Sanemin nagovor daje veliku ponudu Emiru u vezi s Hillsom. Emir odlučuje ne prihvatiti Unalovu ponudu.


Djevojka imena Feriha 82 epizoda
Dok Emir svim silama nastoji osoviti klub na noge, to što je Javuz premlatio Ece pojačava sukob između Emira i Javuza. Feriha, koja je umorna od neprijateljstva između Emira i Javuza, postupno sve viša biva time izluđena. Iako Emir, koji primjećuje Ferihino emocionalno stanje, planira dan koji će oboje provesti daleko od svega, Javuz ima drukčije ideje.


Djevojka imena Feriha 81 epizoda
U stanu kućepazitelja vlada uzbuđenje zbog posjeta Hatidžina sina Akifa. Dok će Akifov posjet dovesti do uspostave krhkih veza između stana kućepazitelja te Ferihe i Emira, njih dvoje očekuje novo iznenađenje. Obiteljski objed u stanu kućepazitelja pretvara se u neočekivanu krizu. Večer, koja je značajna za Emira i Ferihu, završava iznošenjem činjenica koje se tiču Koraja, Gulsum i Seher.


Djevojka imena Feriha 80 epizoda
U stanu kućepazitelja vlada uzbuđenje zbog posjeta Hatidžina sina Akifa. Dok će Akifov posjet dovesti do uspostave krhkih veza između stana kućepazitelja te Ferihe i Emira, njih dvoje očekuje novo iznenađenje.


Djevojka imena Feriha 79 epizoda
Opasno razdoblje započeto Javuzovim pritiscima izazvat će veliku krizu između Ferihe i Emira. Dok se teški odnosi Emira i Ferihe nastavljaju u punom jeku, Emir poduzima provokativan potez kako bi izazvao Javuza.


Djevojka imena Feriha 78 epizoda
Dok proživljavaju zanimljivu gomilu turbulentnih trenutaka u seoskoj kući, Emir i Feriha povlače neočekivane poteze. Zajedno s Gulsuminim pucanjem po šavovima koje je pogodilo svakog, jedan poseban dan obilježen je Javuzovim iznenadnim pritiskom.


Djevojka imena Feriha 77 epizoda
Dok se Feriha, koja preispituje ono što se dogodilo u strahu da ne izgubi Emira, nalazi u previranjima oko svojih osjećaja, Emir ovog puta ne reagira na njezin potez u vezi s tim strahom. Feriha je emocionalno potresena Emirovim opiranjem, a sve bliži Korajev rođendan bit će prepun iznenađenja u smislu međusobnih odnosa i razračunavanja.


Djevojka imena Feriha 76 epizoda
Dok se vijest o napadu koji se dogodio u noćnom klubu širi u valovima, Unal i Ajsun bit će zapanjeni onime što ih je snašlo. Dok je neizvjesnost iščekivanja u bolničkom hodniku okupila sve, Ferihi, koja proživljava tešku emocionalnu krizu zbog straha da ne izgubi Emira, nikako neće biti lako saznati pozadinu napada na noćni klub. Pristupanje Unala, koji je očajan zbog sina, donosi sa sobom zanimljiv razvoj događaja za Javuza.


Djevojka imena Feriha 75 epizoda
Dok vrijeme koje Emir provodi u noćnom klubu u prisutnosti Ece postaje neizdrživo za Ferihu, tamna će noć oboje odvući u veliku opasnost. Feriha se zaprepasti nakon što joj je Koraj priopćio vijest koja je pogodila Emira. Napad u kojem je Mehmet ranjen odvodi obitelj Jilmaz zajedno s Ferihom u bolnicu.


Djevojka imena Feriha 74 epizoda
Feriha, koja ne može prihvatiti to što joj Emir nije spomenuo Ece, neće doživjeti Emirovu reakciju kako je očekivala. Napetost između Ece, Emira i Ferihe uz stalne oscilacije raste. S druge će strane sve zapanjiti ljubavna zavrzlama Hande i Leventa. Dok Korajev bijes prouzročen onim što ga je snašlo ne prestaje, Emir i Feriha preispituju razlog svoga zajedničkog boravka na istome mjestu.


Djevojka imena Feriha 73 epizoda
Dok se odbrojavaju dani do velike zabave u Nightu, Ferihino pristupanje Emiru izaziva neočekivane događaje. Emirova zabava dobiva novi smisao nakon što Feriha uoči Ece. Ta zabava, na kojoj svatko doživljava poneko iznenađenje, pretvara se u večer konfrontacija izazvanih padanjem maski.


Djevojka imena Feriha 72 epizoda
Džansu, koja je izašla iz bolnice i vratila se kući, zabrinuta je zbog događaja oko Ferihe i Emira kojima nije svjedočila. S druge strane u stanu kućepazitelja Mehmet, koji je od Emira dobio poslovnu ponudu, zbog Seher nema kamo otići. Dok se Emir održava na životu zahvaljujući potpori Hande i Koraja, Feriha počinje preispitivati odluku koju je donijela u vezi s neiskazivanjem svojih stvarnih osjećaja prema Emiru.


Djevojka imena Feriha 71 epizoda
Drugi posjet Ece, koja se u Emirovu životu pojavljuje nakon dosta vremena, sa sobom donosi iznenađujući razvoj događaja, Emir i Feriha nađu se na pragu preokreta koji ih neće zaobići. Emir i Feriha na početku su napeta iščekivanja u vezi s Rujinim ranim porođajem. Emocionalna udaljenost između Emira i Ferihe, koji se ne usuđuju prići jedno drugomu, u ovom ih razdoblju dovodi do neizdržive napetosti.


Djevojka imena Feriha 70 epizoda
Odluke koje je Emir donio bez savjetovanja s Ferihom dodatno pojačavaju krizu u kući. Na mete Hulje i Ruje, koje namjeravaju reagirati nakon što su svjedočile Emirovoj reakciji, ponovno se nađe Feriha. S druge strane Hande, koja stvara pritisak Savašu, Rujinu bivšem dečku, ne doživljava ono što je očekivala. Dok u stanu kućepazitelja traje komešanje nakon što je pronađen novac koji su Mehmet i Seher skrili, sve se još više zaoštrava Emirovim neočekivanim potezom.


Djevojka imena Feriha 69 epizoda
Emirov novi posao odjeknut će u ekipi, a Unal će poludjeti. Ferihu i Emira, koji su emocionalno pritisnuti teretom odluka koje su donijeli, čeka veliko iznenađenje. Leventovo useljenje u zgradu izaziva veliko zaprepaštenje Emira i Ferihe. S Leventovom prisutnosti i tihim sukobima koji se intenziviraju, Emir se nastavlja ponašati tako da Feriha iskače iz svoje kože.


Djevojka imena Feriha 68 epizoda
Dok su Hulja i Ruja zabrinute zbog Emirove nezainteresiranosti, Emir iznenada posjećuje Ruju. Hande, koja je odlučila držati se podalje od Koraja, samoj sebi naređuje da istraži Rujinu prošlost. Dok Levent, koji proživljava bol zbog gubitka majke, prolazi kroz teško razdoblje, Feriha mu se nađe pri ruci. S druge strane, Emirovo će ponašanje natjerati Ferihu da preispita svoju odluku, a Emir je primljen u noćni klub koji je konkurencija Hillsu.


Djevojka imena Feriha 67 epizoda
Dok ljubavni par koji je prekinuo sve veze s vanjskim svijetom proživljava susret pun ljubavi, bijesa, boli, sramote i razočaranja, cijela se kuća obavija valovima emocija. Nakon dva dana ludila naši junaci, koji u trenutku kad Emir otključa vrata prolaze kroz emocionalnu krizu, nalaze se na novoj prekretnici. Feriha donosi odluku, a Emir prihvaća ono što je izabrala.


Djevojka imena Feriha 66 epizoda
Feriha, koja ne zna što će joj se dogoditi s obzirom na to da je Emir zaključao vrata, kipti od bijesa. Dok Feriha svim silama nastoji otići iz stana, a Emir je pak na sve načine želi zadržati, emocionalna napetost među njima neprekidno raste.


Djevojka imena Feriha 65 epizoda
Bliskost Ferihe i Leventa privlači svu pozornost u domu. Tračevi o Leventu i Ferihi na kraju dopru i do Emira. Njegova će reakcija na te tračeve biti zastrašujuća. Emir, koji je oteo Ferihu iz doma i doveo je kući, odlučio je ne otvarati vrata kuće dok se problemi ne riješe.


Djevojka imena Feriha 64 epizoda
Emir, koji prvi put u životu doživljava teškoće s novcem, opterećuje se do krajnjih granica kako bi skupio potreban iznos, a i Levent se aktivira da pomogne Rizi. To što je Riza ostao na slobodi zahvaljujući Leventu ponovno pojačava netrpeljivost između njega i Emira. Feriha i Emir ponovno se susreću zbog Leventa. Dok Feriha, koja je razapeta između ljutnje i drugih osjećaja, drži Emira podalje od sebe kako bi se pribrala i razmislila o svemu, Emir trpi boli zbog njezina izlaska iz njegova života te je u situaciji da ne zna što da radi.


Djevojka imena Feriha 63 epizoda
Dok Emir procjenjuje sve prilike za razgovor s Ferihom, prva rasprava koju je Unal pokrenuo protiv obitelji Jilmaz protječe uz incident. Ipak, zaista velik događaj za koji nitko neće čuti tek čeka svoj red. Dok Feriha proživljava šokove zbog onoga što se događa Rizi, Emir se svim silama trudi osigurati novac kako bi Riza mogao ostati na slobodi.


Djevojka imena Feriha 62 epizoda
U stanu kućepazitelja nema druge teme razgovora osim Ferihina braka koji puca. Riza ne želi otvoreno pitati Ferihu i uznemiren je time što ona napušta dom pa zadužuje Hatidže da joj kaže da se vrati svom suprugu. Međutim Hatidže s jedne strane osigurava Ferihin povratak Emiru, ali tjera Ferihu na preispitivanje svoje obitelji te obiteljskih vrijednosti. Feriha, koja shvaća kako je zbog držanja svoje obitelji u potpunosti sama, potpuno slomljena srca ne odgovara na Emirove izljeve zabrinutosti i seli se u studentski dom.


Djevojka imena Feriha 61 epizoda
Novinska vijest o Emiru i Ruji zadaje novi udarac Ferihi. Dok se Emir nosi s osjećajem krivnje i sramote, veoma je opterećen pritiscima koje doživljava. Kad se sve skupilo, bol koju je Feriha osjećala pretvara se u izljev bijesa. Teška svađa koju su prošli otvara tešku ranu koju nikada neće zaboraviti. Emir, koji se nosi sa sramotom, iako ne može znati što će raditi, traži pomoć od Koraja. Koraj i Gulsum vode Ferihu svojoj kući, a Emir svom snagom radi na tome da mu Feriha oprosti dok ona nije spremna ni vidjeti ga.


Djevojka imena Feriha 60 epizoda
S druge strane povratak mladog para u zgradu dovodi do nemira u stanu kućepazitelja. Mehmet ne može podnijeti da će Feriha živjeti gore, a Rizi je jako teško shvatiti da je spao na vratara rođenoj kćeri. Emir se brzo baca u traženje novog stana, ali to ne ide onako kako je zamislio. Dok Feriha nastoji prebroditi previranja u sebi, na fakultetu postaje predmet podsmijeha i ogovaranja, a u zgradi je Mehmetu na tapeti.


Djevojka imena Feriha 59 epizoda 
Emir i Feriha proživljavaju najposebniju i najnezaboravniju noć svog života bez znanja o burnim događajima u Istanbulu, a ti događaji samo što ne puknu do kraja. Emir, koji prilikom povratka s otoka nailazi na Ruju, ne može spriječiti Ferihu da odmah ne shvati sve. Ferihin bijes i razočaranje postaju teški za oboje, a ona se zaprepastila i doživjela trudnički šok.


Djevojka imena Feriha 58 epizoda
Dok se Emir i Feriha, dajući snagu jedno drugomu, nose s reakcijama svojih obitelji, ne prestaje bijes obitelji na njih dvoje, kao ni onaj između njih. Ljubavni par pada od umora zbog onoga što su proživjeli pa odlaze na otok kako bi okrenuli leđa istanbulskim previranjima. Dok se Feriha punim srcem prepušta Emiru, on čeka pravi trenutak kako bi s njom progovorio o Ruji. S druge strane Ruja i njezina majka ponukane Emirovom šutnjom odlučuju ubrzati situaciju.


Djevojka imena Feriha 57 epizoda
Dok se Feriha sprema za razgovor s ocem, Emir koji je zapanjen mogućnošću da postane otac, ne zna kako će razgovarati s Ferihom. Uz to, dok sve puca izazvano suludim planom osvete koji je smislila Džansu saznavši da se ljubavni par nije razišao, Emir i Feriha naći će se na granici života i smrti. Budući da su Emir i Feriha zbog Džansine smrtonosne stupice završili u bolnici, obitelji koje uplašene trče u bolnicu susreću se sa stvarnošću njihova braka. Riza je potišten zbog onoga što je saznao, a Ajsun i Unal su poludjeli.


Djevojka imena Feriha 56 epizoda
Feriha nije u stanju odlučiti kako će Emiru priopćiti ono što se dogodilo Leventu. Emir, koji je u nekom trenu sve saznao, poludi. Svi osjećaji u vezi sa zatajenim brakom koje je Emir potiskivao dovest će do velikog pucanja, kobnog za Ferihu. Feriha, kojoj je jasno da s Emirovim tankim strpljenjem neće više dugo moći skrivati istinu o njihovu braku, očekuje da će Mehmet i Seher otići u Kumburgaz kako bi mogla razgovarati s ocem. S druge strane Emiru se sprema velik šok. On je suočen s neočekivanom posljedicom jednokratnog noćnog susreta koji se dogodio dok je bio razdvojen od Ferihe.


Djevojka imena Feriha 55 epizoda
Feriha se svim silama trudi uživati u ograničenu vremenu koje provodi s Emirom a da ga ne opterećuje problemima koji je more. Međutim Emirovo je strpljenje pri kraju nakon što je uvidio kakvi vjetrovi pušu u stanu kućepazitelja. Emir i Feriha po prvi se put suočavaju sa svojim zatajenim brakom. S druge strane nastavlja se povećavati napetost između Emira i Leventa. Mehmet pak u nekom trenutku primjećuje Leventove osjećaje prema Ferihi i zaprepašten je time. (Sapunice)

.Starije epizode.                           .Novije epizode.
Noviji Stariji