Djevojka imena Feriha sve epizode

Djevojka imena Feriha  -  Zvala se Feriha  -  Adini Feriha Koydum


Djevojka imena Feriha 163 epizoda-Emirov put 20 epizoda
Hande odluči da neće dozvoliti Javuzu da je pobijedi, te sa Emirom sklapa poslovni dogovor. Guneš se nalazi sa Emirom na brodu gdje joj je on uništio snove. Ne želeći sa njim razgovarati, Guneš skače u more, iako je to njen najveći strah. Kan popije čaj koji je Gulsum pripremila za Pinar i završi u bolnici.


Djevojka imena Feriha 162 epizoda-Emirov put 19 epizoda
Po Javuzovom mišljenju, Hande nije ispoštovala dogovor da će Emira udaljiti od Guneš, te on otkriva tajnu o njoj koju je dugo skrivala: priča o njenim zarukama je laž, igra koju je smislila kako bi Koraja maknula od sebe. Ipak, sve što se događa, ponovo spaja Hande i Koraja.


Djevojka imena Feriha 161 epizoda-Emirov put 18 epizoda
Kako Pinar sve više pada pod uticaj Gulsuminog trovanja lijekovima, tako Koraj postaje sve zabrinutiji za nju. Emir otima Gulsum kako bi joj objasnio i uvjerio je koliko se kaje. No, ona je odlučna da ga više nikada ne želi vidjeti. U međuvremenu, Javuz se ranije vraća s poslovnog puta i ne zatiče Gulsum kod kuće...


Djevojka imena Feriha 160 epizoda-Emirov put 17 epizoda
Sada Emir ima drugi cilj, natjerati Guneš da mu oprosti. Koristi svaku priliku da joj kaže koliko se kaje, međutim Guneš ga ne želi slušati. Postaje sve više svjestan činjenice da ona nimalo ne liči na svog brata. Gulsum provodi svoj okrutni plan da se riješi Pilar.


Djevojka imena Feriha 159 epizoda-Emirov put 16 epizoda
Javuz napokon postaje svjestan kako Emir poznaje njegovu sestru. Njegov nespokoj je sve veći i sa Sanem smisli plan kako uništiti svog najvećeg neprijatelja. Javuz nije jedini koji kuje planove, Gulsum je spremna na sve kako bi vratila Koraja.


Djevojka imena Feriha 158 epizoda-Emirov put 15 epizoda
Javuzov najbolji prijatelj shvati što se događa između Emira i Guneš i to koristi kao priliku da je ucjeni. Iako to ne želi, Guneš Emiru ne izlazi iz glave. Ne želi sebi priznati da je to što osjeća ipak ljubav. Hande poziva Pinar na pidžama party pod izgovorom da se bolje upoznaju.


Djevojka imena Feriha 157 epizoda-Emirov put 14 epizoda
Javuza izjeda sumnja da Guneš poznaje Emira. Kako u njezinom životu sve kontrolira, tako je odlučio da se mora i zaljubiti u onoga kojega joj on dovede. Koliko god Koraj bio zaljubljen u Hande, nju još uvijek zanima samo Emirov život. Riza i Omer odlaze kod Mehmeta.


Djevojka imena Feriha 156 epizoda-Emirov put 13 epizoda
Iako se to Javuzu nimalo ne sviđa, Guneš počinje raditi za Hande ne znajući u kakvom bliskom odnosu je ona s čovjekom koji joj je slomio srce. Na otvorenju Emirovog i Korajevog kluba se pojavila i Guneš. Ma koliko Emir mislio da je igra s Guneš samo osveta, čini se da će biti umješano mnogo više činjenica.


Djevojka imena Feriha 155 epizoda-Emirov put 12 epizoda
Emir provodi svoj plan osvete do kraja, međutim ne ispada onako kako se nadao. Iako je pretpostavljao kako će Guneš otrčati požaliti se svome bratu, ona pati u tišini svoje sobe. Hande se vraća u Istanbul, što Koraja opet stavlja na muke.


Djevojka imena Feriha 154 epizoda-Emirov put 11 epizoda
Sanem dolazi kod Javuza kako bi upoznala njegovu sestru i postala joj prijateljica. Nije ni svjesna kako tim potezom čini uslugu Emiru, koji je sve nestrpljiviji u ostvarenju svoga plana. Koraj odluči priznati Pinar što osjeća prema njoj.


Djevojka imena Feriha 153 epizoda-Emirov put 10 epizoda
Naivna Guneš se zaljubljuje u Emira, a on u njoj ne vidi ništa drugo osim oružja usmjerenog u srce njezinog brata. Koraj osjeća sve veću privrženost prema Pinar, Gulsum to jako smeta pa odluči iskoristiti Kana kako bi se pomirila s Korajem i vratila se kući.


Djevojka imena Feriha 152 epizoda-Emirov put 9 epizoda
Emir se zaklinje Javuzu da će osvetiti smrt svog oca i smišlja osvetnički plan: zavesti Javuzovu sestru koja se tek vratila iz Švicarske. Iako Javuz sestru Guneš drži u „zlatnom kavezu“, Emir uspijeva doći do nje. Koraj i Emir zajedničkim snagama otvaraju klub.


Djevojka imena Feriha 151 epizoda-Emirov put 8 epizoda
Džansu pati što joj se Haldun ne javlja, a ne zna kako je on zapravo Sanemina zamka. Džan pronalazi Emira i moli ga za pomoć u konačnom raskrinkavanju Javuza. Javuzova zabava otvorenja kluba završava smrću Unala Sarafoglua koji više ne može podnijeti da bude pijun u Javuzovim rukama. Emir se sprema za osvetu.


Djevojka imena Feriha 150 epizoda-Emirov put 7 epizoda
Umjesto da pobjegne od svih problema, Emir ipak odlučuje vratiti se kući i suočiti se sa svime, ma koliko mu to bilo teško. Dom je pun uspomena na Ferihu, a njegova želja da pomogne ljudima koje voli, jača je od bola koji osjeća. Lara ne zna što bi uradila sa spoznajom da ima sestru.


Djevojka imena Feriha 149 epizoda-Emirov put 6 epizoda
Riza je u velikom strahu da će mržnja uništiti Omera, pa potraži pomoć od Emira. Smatrajući da nikome ne može da pomogne i da bude od koristi, Emir se ponovno odlučuje za odlazak. Džan pak ne misli tako. Koraj nema namjeru ponoviti istu grešku i pustiti ga da ode. S druge strane, Koraj se nalazi u velikom problemu sa svojom bivšom suprugom.


Djevojka imena Feriha 148 epizoda-Emirov put 5 epizoda
Koraj je zatečen kad vidi da se Gulsum vratila kući. Omer i Džan se potuku i završe na policiji. Kad mu policajka Džan skrene pozornost da njegov brat ide njegovim stopama, Emir ostane zatečen činjenicom da se ne može više ponašati kao da mu nije stalo.


Djevojka imena Feriha 147 epizoda-Emirov put 4 epizoda
Nakon što pobjegne iz bolnice, Džan ranjenog Emira nalazi na Ferihinom grobu. Nagovori ga da ode kući gdje mu u posjetu dolazi majka, kojoj kaže kako on nema nikoga na svijetu i da ga svi puste ne miru. Džan saznaje još neke pojedinosti iz Emirovog života i toga koliko se on trudi umrijeti.


Djevojka imena Feriha 146 epizoda-Emirov put 13epizoda
U obračunu mafije i policije, Emir se baca pred metak koji je namijenjen Džan. Ona je svjesna da on to nije uradio kako bi joj spasio život nego zato što želi izgubiti svoj i pridružiti se svojoj voljenoj Ferihi.


Djevojka imena Feriha 145 epizoda-Emirov put 2 epizoda
Zulal ne preza ni pred čim kako bi upoznala Emira i natjerala ga da ju primijeti. Rizina želja se ostvaruje i upisuje Zulal na fakultet, no već prvog dana je optuže za krađu i završi u policijskoj postaji. Tamo ponovno susreće Emira i traži njegovu pomoć. Džan želi Emiru vratiti želju za životom.


Djevojka imena Feriha 144 epizoda-Emirov put 1 epizoda
Naočiti Emir svojim potezima se nametne policajki Džan. Između Emira i Javuza ponovno oživi staro neprijateljstvo, jer ih sudbina stalno spaja. No, patnja i bol koju osjeća za Ferihom, Emira stalno vode na groblje. Cijela Rizina obitelj je u strahu za njegov život smatrajući da mu srce neće izdržati ogromnu patnju za izgubljenom kćerkom.


Djevojka imena Feriha 143 epizoda
Feriha umire i Emir ostaje bez svoje velike ljubavi. Sav bijesan i nikakav zbog boli koju osjeca za Ferihom ostaje bez igdje ikoga. Emir pocinje da pije, jednostavno je izgubio volju za zivotom i ne napusta Ferihin mezar. Svi ukucani su sokirani cinjenicom da Ferihe vise nema da ih je napustila..Koraj je odlucio da se razdvoji od Gulsum jer jos uvijek voli Hande. Nakon sto Levent prizna Ferihi da je voli, Emir ludi.


Djevojka imena Feriha 142 epizoda
Feriha i Emir se počinju opirati svojim novoprobuđenim osjećajima. Levent misli kako je vrijeme da i on pokaže svoje prave osjećaje i pokuša spriječiti izmicanje ljubavi iz ruku. Emir i Feriha ponovno se susreću na svome posebnome mjestu. Hoće li ih to konačno raznježiti i natjerati da izglade nesporazume i svojoj ljubavi podare novu šansu? Svi su spremni za Ferihino vjencanje, njih dvoje su se spremili. Nakon sto su se pomirili odlucili su odmah da se vjencaju. Ne, nikako nece jer Feriha umire. Nakon sto dobiju vjencani list Feriha dobije metak i umire....


Djevojka imena Feriha 141 epizoda
Emir i Feriha zapanjeni su činjenicom da su izgubili tri godine zbog velikog sukoba koji je zapravo posljedica velikog nesporazuma. Ali misle kako je kasno za njihov odnos i da moraju nastaviti sa svojim životima bez obzira na nova otkrića. Prometna nesreća koju doživljava Sanem dovodi do preplitanja njezinih putova s Javuzovim.


Djevojka imena Feriha 140 epizoda
Emira izluđuje spoznaja da su Feriha i Levent novi partneri u hotelu, a to komplicira i život u hotelu. Feriha je svojim ulaskom u hotelsko poslovanje na korak bliže svomu tajnom cilju. Emirova reakcija nakon što je primijetio Ferihine osvetničke namjere je zastrašujuća. Emir i Feriha konačno su ponovno za istim stolom, došlo je vrijeme za raščišćavanje stvari...


Djevojka imena Feriha 139 epizoda
Ferihini i Emirovi osjećaji su, nakon višegodišnje odvojenosti, pomiješani. Dok na zarukama svi doživljavaju šok zbog iznenadnog Ferihinog povratka, Emir i ona nastoje pregurati večer hraneći se međusobnim izljevima ljutnje. Napetost raste iznenadnim Javuzovim posjetom i Saneminim dolaskom na zaruke.


Djevojka imena Feriha 138 epizoda
Vrijeme koje je prošlo sve ih je promijenilo pa su se i odnosi prijateljstva i neprijateljstva promijenili. Feriha se u Tursku vraća s jednim ciljem, a za to je pomno odabrala trenutak. Hoće li Emir i Feriha nakon ponovnog susreta oživjeti svoju ljubav koju su gušili ljutnjom i razočaranjima? Ili će dospjeti na prag mržnje jake koliko i njihova ljubav?


Djevojka imena Feriha 137 epizoda
Nakon što su prošle tri godine otkad su se Ferihini i Emirovi putovi razdvojili, puno se toga izmijenilo u životima dvoje mladih koji su naučili nositi se sa zadobivenim ranama. Dok se Feriha, koja je s Leventom otišla u Ameriku, vraća u Tursku kao druga osoba, Emir i Ece usred su priprema za svoje vjenčanje.


Djevojka imena Feriha 136 epizoda
Iako Emir, koji primjećuje Ferihino emocionalno stanje, planira dan koji će oboje provesti daleko od svega, Javuz ima drukčije ideje. Javuz, odlučivši spasiti se od Emira, sprema veliku zamku koja će izmijeniti živote svih. Javuzova zamka pretvara se za Emira u prijetnju stanja iz kojeg nema povratka.


Djevojka imena Feriha 135 epizoda
Unal i Javuz nastavljaju svoj kompliciran odnos, a to iziskuje i pritisak koji roditelji čine na Emira. Akif pokušava riješiti komplicirani odnos Koraja i Gulsum. Stvari ne idu nimalo lako, jer su odnosi zapušteni. Feriha je umorna od neprijateljstva Emira i Javuza, ali htjela ne htjela, morat će biti uvučena u cijelu priču.


Djevojka imena Feriha 134 epizoda
Obiteljski objed u stanu kućepazitelja pretvara se u neočekivanu krizu. Večer, koja je značajna za Emira i Ferihu, završava iznošenjem činjenica koje se tiču Koraja, Gulsum i Seher. Emir svim silama nastoji osoviti klub na noge. Stvari neće ići tako lako, jer situacija s Javuzom nije riješena. Policija još nije završila svoj posao.


Djevojka imena Feriha 133 epizoda
Obiteljski objed u stanu kućepazitelja pretvara se u neočekivanu krizu. Večer, koja je značajna za Emira i Ferihu, završava iznošenjem činjenica koje se tiču Koraja, Gulsum i Seher. Emir svim silama nastoji osoviti klub na noge. Stvari neće ići tako lako, jer situacija s Javuzom nije riješena. Policija još nije završila svoj posao.


Djevojka imena Feriha 132 epizoda
Čini se kao da razgovori ne pomažu. Feriha i Emir su sve dalje, kao i Gulsum i Koraj. Kulminacija svih tih napetih događaja dogodit će se na proslavi Korajevog rođendan u kolibi na periferiji. Svi su šokirani gubljenjem kontrole Gulsum, a Javuz će napraviti potez koji će sve začiniti.


Djevojka imena Feriha 131 epizoda
Feriha je u panici zbog svega što se dogodilo. Strah ju je da ne izgubi Emira i svu tu nervozu prenosi i na njega koji je na bolničkoj postelji. Međutim, to nju na sprječava da učini jedan diskutabilan potez. I činjenice oko napada polako isplivavaju na površinu i to ne čini dobro odnosu Ferihe i Emira.


Djevojka imena Feriha 130 epizoda
Feriha se zaprepasti nakon što joj je Koraj priopćio strašne vijesti. Napad u kojemu su ranjeni Mehmet i Emir sve dovodi u bolnicu. Dok se vijest o napadu koji se dogodio u noćnom klubu širi Istanbulom, Unal i Ajsun bit će zapanjeni onime što ih je snašlo. Kada ispliva pozadina ovog napada, Ferihi neće biti nimalo jednostavno.


Djevojka imena Feriha 129 epizoda
Emirova zabava dobija novi smisao nakon što Feriha uoči Ece. Novi je to nož u srce njihove veze. Na ovoj zabavi svatko će doživjeti poneko iznenađenje, a najviše kada padnu maske. A kada se to dogodi najočekivaniji događaj u Istanbulu neće više ima nikakvog smisla. S druge će strane sve zapanjiti ljubavna zavrzlama Hande i Leventa.


Djevojka imena Feriha 128 epizoda
Napetost je na vrhuncu. Emir i Feriha nemaju ni minutu vremena za sebe i sve prijeti da će se urušiti kao kula od karata. Hande pokušava napraviti kombinaciju sa Savašom koja bi razotkrila Ruju, ali hoće li ta priča imati sretan kraj za Ferihu? Pripreme za Emirovu zabavu su gotove, slijedi događaj godine u Istanbulu.


Djevojka imena Feriha 127 epizoda
Dok se Emir održava na životu zahvaljujući potpori Hande i Koraja, Feriha počinje preispitivati odluku koju je donijela u vezi s neiskazivanjem svojih stvarnih osjećaja prema Emiru. Levent tu vidi svoju priliku. Džansu se vratila iz bolnice i pokušava se ponovno informirati o zbivanjima.


Djevojka imena Feriha 126 epizoda
Dok u stanu kućepazitelja traje komešanje nakon što je pronađen novac koji su Mehmet i Seher skrili, sve se još više zaoštrava Emirovim neočekivanim potezom. Emir i Feriha na početku su napeta iščekivanja u vezi s Rujinim ranim porođajem. Emocionalna udaljenost između njih dvoje ozbiljno narušava ljubav ali i ruši sve oko njih.


Djevojka imena Feriha 125 epizoda
Leventovo useljenje u zgradu izaziva veliko zaprepaštenje Emira i Ferihe. Dodatno iritiran ovim potezom Emir se nastavlja ponašati iritantno, a Feriha to jedva podnosi. Ništa joj ne olakšava ni Rizino ponašanje. On u potpunosti ignorira mladi par. Leventov brat sve više emocionalno pada nakon gubitka majke.


Djevojka imena Feriha 124 epizoda
Hande se opasno uživjela u detektivski zadatak da otkrije tko je zapravo Ruja? Feriha tješi Leventa u najtežim trenucima njegova života. S druge strane, Emirovo će ponašanje natjerati Ferihu da preispita svoju odluku, a Emir je primljen u noćni klub koji je konkurencija Hillsu. Emirov novi posao odjeknut će u ekipi, a Unal će poludjeti.


Djevojka imena Feriha 123 epizoda
Nakon dva dana ludila Emir i Feriha prolaze kroz emocionalnu krizu i nalaze se na novoj prekretnici. Feriha donosi odluku, a Emir prihvaća ono što je izabrala. Dok su Hulja i Ruja zabrinute zbog Emirove nezainteresiranosti, Emir iznenada posjećuje Ruju. Hande, koja je odlučila držati se podalje od Koraja, počne istraživati Rujinu prošlost. Levent, koji proživljava bol zbog gubitka majke, prolazi kroz teško razdoblje.


Djevojka imena Feriha 122 epizoda
Dok naš ljubavni par, koji je prekinuo sve veze s vanjskim svijetom proživljava susret pun ljubavi, bijesa, boli, sramote i razočaranja, cijela se kuća obavija valovima emocija. Kamo će ih odvesti ovo vrijeme koje neočekivano provode skupa? Hoće li konačno progledati ili sve ovo vodi konačnom umiranju strasti između njih?

Noviji Stariji