Iznajmljena ljubav po epizodama

Kiralık Aşk


Iznajmljena ljubav 29 epizoda
Hulusi je satjerao Neriman u ćošak, ona sada mora da igra na svoj posljednji adut. Šta će se desiti na doručku iznenađenja? Neriman pravi plan da zatvori Defne i Omera uveče u firmi. Partner u poslu joj je naravno Koraj! Plan se odvija na drugačiji način, desit će se više od očekivanog. Jednim udarcem će biti ubijene dve muhe. Jasemin i Sinan ostaju zaključani u drugoj kancelariji. Hoće li to veče završiti sretnim krajem?


Iznajmljena ljubav 28 epizoda
Omer i Defne ponovo pocinju raditi skupa i na istom su zadatku i na istomprojektu. Ponovo pocinju prepucavanja te Omer opet ludi od njene price. Defne jedan dan ceka Omera sa poklonom i kaze mu da ga je cekala te mu daje poklon a on je cudno gleda pitajuci je sta je to te ona kaze mali znak paznje i da ga prihvati. Kada otvori poklon Omer se nasmije. Dok su se vozili liftom Defne gleda u Omera i nazove ga dusom a on se nasmije  i kaze da je cuo..


Iznajmljena ljubav 27 epizoda
Nakon toliko truda Omeru opet ne uspijeva vec je ovaj put Defne uspjela. Jasemin namjerno provocira Defne na sta joj Defne ne ostaje duzna. Nakon sto je poceo sastanak, Defne govori Omeru gdje se zadrzao da su njega samo cekali. Nakon sto iznesu svoje misljenje, Omer rukom razbije staklo u sali za sastanke. Sinan kaze da je nova kolekcija pobijedila. Defne se iznenadi kada cuje sta je Omer rekao Neriman..Dvije firme su potpisale primirje zahvaljujući Jasemin i Sinanu, i zavrnut će rukave zbog zajedničkog rada. Sada moraju da ubijede Omera i Defne, a to neće biti tako lahko. Ideja o zajedničkom radu pretvara se u igru ponosa i ljubavi. Ambicija Defne i Omera sada izlazi na vidjelo. I Defne i Omer će dati golove. Počinje rat moći među zaljubljenima. Ko će pobijediti u tom ratu? Ili će opet pobjednik biti ljubav?


Iznajmljena ljubav 26 epizoda
Defne ulazi u Omerov ured i traga za necim ali ne nalazi ga. Ali zato Omer zatekne Defne u svom uredu i pita je sta trazi nakon cega se ona naravno pogubi. Defne želi da se otarasi "Iznajmljene ljubavi" i zove Neriman na sastanak. Hoće li Neriman prihvatiti Defnin prijedlog? Jasemin i Sinan su isukali mačeve, Sude će opet sve iznenaditi odlukom da stane na nečijoj strani. Omer ima novi plan koji će uzdrmati ravnotežu. Hoće li pravda u Iznajmljenoj ljubavi biti zadovoljena?


Iznajmljena ljubav 25 epizoda
Defne se odjednom našla pred Omerom, hoće li podleći ljubavi? Jasemin je spremna na nešto sasvim novo. Hoće li uspjeti da preuzmu tron neuništivog "Passionisa"? Deniz Tramba opet ulazi u igru uz impresivan udarac. Počinje ljubavna igra u "Iznajmljenoj ljubavi". Ne zna ni sam kako da reaguje, samo slusa dio kada Defne ponavlja da treba odrasti. Omer na kraju odlazi da se voza biciklom i razmisli te ode da se nadje s Defne i odlazi kod njene nane...


Iznajmljena ljubav 24 epizoda
Omer izbacuje Sude napolje i ocajan je iako mu ona pokusava objasniti situaciju Omer joj ne dopusta vec je izbacuje. Sude istrci vani jer vidi koliko je sati. Sukru ulazi u Omerovu kancelariju i pita ga da li je dobro ali on kaze da nije nimalo dobro te da ne moze shvatiti tu situaciju. Omer je dobio nekakav snimak na kome ga je razocarala Defne.. Hoće li Defne podleći ljubavi? Poslije rastanka od Defne Omer je donio izvjesne odluke. Čeka ga novi ispit sa "Passionis". Hoće li moći Omer da bude bez Defne? Defne se vratila na svoj prost život, ali je uvijek prate iznenađenja. 


Iznajmljena ljubav 23 epizoda
Sinan i Omer su dogovorili novi posao. To i kazu na sastanku. Defne pita SInana sta je htjela ta zena od njega a ona ga je pitala sta to ima toliko u toj Defne da je postao slijep kada je ona u pitanju. Omer joj odgovara da je ljubav to sto ima u njoj te da je voli. Defne i Omer na kraju pobjedjuju sve prepreke i ostaju skupa...Omer je potpuno zbunjen. Sa jedne strane ljubav, sa druge laži. Kod Defninih je svadba. Međutim, Defne razmišlja o Omeru. Izbor koji je napravila zbog Omera, pokvario joj je odnos upravo sa njim. Defne je u ćorosokaku. Kako će se pribrati? Hoće li Jasemin ispričati šta je Sude uradila?


Iznajmljena ljubav 22 epizoda
Defne po kisi dolazi do Omera i sva mokra ga doziva ispred prozora, on joj otvara vrata i susi joj kosu. Defne mu kaze da ga mnogo voli i pita ga da li su sada zaista oni jedno. Omer je zaprosi, pita je da se uda za njega i ona pristaje te kaze da se odmah vjencaju. Omer i Defne se ipak dogovore da se ove sedmice vjencaju. Sude pokusava da otkrije Defne koja je crtala kolekcije ali ne zeli priznati Omeru i Sinanu. Defne izlazi iz kancelarije nakon sto je Omer pita ko je ovo nacrtao i ona kaze da nema pojma te se nakon par minuta vraca i pita Omera da li je to na nju ljut. Organizuje se zabava povodom Omerovog i Defninog vjencanja. Zabava je pocela ali Jasemin ludi dok gleda Defne i Omera kako plesu zagrljeni i ubija je to...


Iznajmljena ljubav 21 epizoda
Omera neko nazove na telefon dok je on bio sa Defne te mu kaze na telefon da ce svratiti do njega sa svojom curom, a Defne mu kaze da je bar rekao da ce svratiti sa svojim asistentom. Jasemin kaze Sinanu da i ona njega voli. Omer i Defne ne mogu vjerovati da su skupa i da je sve stvarno. Defne ga stalno pita da li je on stvarann. Omer kaze svima da je sa Defne u vezi. Ko ce sada Defne ponovo dovesti do nezgodne situacije, zbog cijeg zagrljaja se Defne stidi i boji. Omer kaze Defne kako od sada ne zeli da imaju neke tajne i da moraju jedno drugome reci istinu. Defne zamoli Sinana da ne kaze Omeru za zagrljaj. 


Iznajmljena ljubav 20 epizoda
Omerova i Defnina ljubav će postići viši nivo! U "Iznajmljenoj ljubavi" bombe eksplodiraju jedna za drugom. Omer i Sinan su se rastali, hoće li ostali uspjeti da ih zavade? Svi moraju da odaberu stranu. Postoje dvije izdajice, žene koje zbog ljubavi čine izdaju: Defne i Sude. Omer ponovo pokušava da stane na svoje noge, ali izgleda da će ga Deniz spriječiti u tome. Omerova i Defnina ljubav, odjednom uzrasta na viši nivo.


Iznajmljena ljubav 19 epizoda
Omer i Sinan su došli do rastanka. Međutim, postoji tajni ortak. Firma će ostati onome koga on odabere. Taj tajni ortak je neko koga znamo. Ali ko? Iz i Defne počinju otvoreno da se sukobljavaju. Da li je Omerova velika ljubav Defne ili je Izina velika ljubav Omer? Defne će pristajati borba za Omera.


Iznajmljena ljubav 18 epizoda
Omerova i Defnina ljubav se još više rasplamsava, zbog Iz. Strast između njih dvoje se sve više povećava. Međutim, Omer je u problemu. Omera je potresla "kriza kolekcije", ali Defne ga neće ostaviti samog. Pokušavajući da ga podigne na noge, ona sve više postaje Omerova vila inspiracije. Deniz je postigao svoj cilj. Zimska kolekcija je u njegovim rukama. "Passionis" je u krizi! Omer ne shvata kako se to desilo. Kako će reagovati kad sazna da im je Sinan dao kolekciju? Hoće li njihovo prijateljstvo prevazići ovu krizu? Hoće li Sinan, uz Sudinu pomoć, uspjeti da ostavi kajanje po strani i pomogne ekipi?


Iznajmljena ljubav 17 epizoda
Sa Izinim povratkom se između Defne i Omera sve zakuhava. Strast se povećava! Vodi ih ka neočekivanoj, divnoj tački. Deniz je počeo da ostvaruje planove. Hoće li stvarno uspjeti da nokautira Omera? Ako kolekcija dospije u Denizove ruke, sve će biti gotovo. Jasemin mora da odabere stranu. Sve joj je gore iz dana u dan. Koraj je pronašao novog druga. Ko li je to?


Iznajmljena ljubav 16 epizoda
Defne i Omer se suočavaju. Hoće li ih ljubav vezati? Postoje prepreke. Hoće li Defnin plan da prebrode te prepreke uspjeti? Pred Omerom je sad sasvim druga Defne. Šta će Ismail uraditi nakon posljednjeg Jasemininog postupka?Deniz otpočinje zimu za Omera. Bit će jači neprijatelj nego što se očekuje. Ko je osoba iz Omerove prošlosti koja će svojim dolaskom poremetiti ravnotežu?111


Iznajmljena ljubav 15 epizoda
Omer i Defne su sami i sjede pored bazena te Defne zvoni telefon i dok je pricala oklizne joj se stikla i pada u bazen. Defne je u bazenu i naravno Omer odmah dolazi u pomoc i Defne ga povuce i on pada za njom u bazen te se ona smjeska govoreci da je to bila nesreca, da nije ona kriva. Omer se smije dok Defne trazi telefon po bazenu a on je na ploci izvan bazena. Defne je odlučila da ispriča sve. Jedino tako se može izvući iz Nerimanine igre. Omerovo srce je slomljeno u komadiće, glava mu je puna pitanja. Hoće li zajedno izaći iz te provalije? Hoće li pronaći način da opet budu zajedno? Defne prati Omera. Rijesila je da ga ubijedi da je sasluša. Za to vrijeme dolazi Deniz, počet će veliki rat! Sinan, Jasemin, Nedžmi i Defne moraju da odaberu stranu. Sude svojim dolaskom remeti svu dinamiku. Dolazi sa tajnama i računima koje mora da položi. Ismailova i Jaseminina veza na šokantan način mijenja smijer. Jasemin će mnogo iznenaditi Ismaila. Defne ne može bez Omera, Omer ne može bez Defne. Ljubav će ih opet povezati, ali kako?

Iznajmljena ljubav 14 epizoda
Omer i Defne su daleko od svih i sami. Niko ne zna gdje su. Sasvim su se odvojili od svijeta. Za njih je vrijeme stalo. Imaju da pričaju o mnogo tome, da podijele mnogo toga… Dugo su čeznuli jedno za drugim… Oni proživljavaju svoju ljubav daleko od znatiželjnih očiju, ne misleći ni na koga. Ismail shvata da ga Jasemin privlači. Jasemin je uspjela da Ismailu pomuti pamet, uz pomoć određenih osobina koje samo ona posjeduje. Neriman mnogo zanima gdje su Omer i Defne nestali. Svuda ih traži, ali ne može da ih pronađe! Neriman se potpuno posvetila cilju, ali ovaj put će udariti o tvrdu stijenu.

Iznajmljena ljubav 13 epizoda
Defne zeli da ide kuci ali joj Omer kaze da ne ide ako zeli da mu upotpuni vece. Svi se okupljaju na veceri, Omer i Defne se samo gledaju. Jasemin puca od muke kada vidi Defne i Omera kako se gledaju. Defne nesto stavlja u Omerov dzep od kaputa. Svi odlaze na camce i vozanje, Defne se pomalo boji. Jasemin je namjerno sjela u poseban camac. Sinana su prevrnuli u more i svi mu se smiju dok on trazi pomoc od Defne. I dok ga pokusava spasiti Jasemin i ona pada u vodu. Svi se smiju. Sada je dosao red na voznju kroz sumu sa dzipovima. Ovaj put se voze Defne i Omer te uzivaju dok se vozaju. Omer i Defne napokon i dosegnu poljubac za kojim su toliko ceznuli oboje.


Iznajmljena ljubav 12 epizoda
Jasemin je ocajna nakon sto je dobila otkaz sa posla i jos vise je muci sto je Omer tako najurio. Spremacica koja je radila kod Jasemin je otisla i kaze da ne zeli vise tu raditi. Omer samo izviruje Defne i smjeska se. Defne je sva sretna. Jasemin je pocela drugu igru te odlucuje da ode i da se izvine Defne kako bi se vratila na posao. Odlazi i nalazi se sa Defne i Omerom i izvine se Defne pred njima te se tako vraca na posao ponovo. Omer i Defne se nalaze na veceri i sami su u stanu...


Iznajmljena ljubav 11 epizoda
Defne sjedi ispred kuce i smjeska se sva zaljubljena te nakon nekog vremena ustaje i kaze da je luda, da se sabere i da ne misli vise o tome. Defne se prisjeca trena kada je pokusao poljubiti njen dragi. Defne dozivi veliku neugodnost u kancelariji nakon sto joj Jasemin kaze rijeci koje su vezane za njenu porodicu te poludi i nakon toga poljeva Jasemin koja joj je rekla sve to. Omer dolazi u kancelariju i smiuje je govoreci joj da nije vrijedno njenog bijesa. Defne se u jednom trenu osjeti voljeno od strane Omera. Jasemin se smjeska i radosna je sve dok joj Omer ne dodje i ne kaze da je dosta radila te da odlazi iz firme. Omer je na lijep nacin zamoli da napusta fimu od ovog trena kako bi se sve lijepo zavrsilo...


Iznajmljena ljubav 10 epizoda
Defne je počela da radi za Sinana. I, razmišlja kako će izgledati njen odnos sa Omerom. Očekivala je da će Omer biti jako ljut, ali uopšte nije tako. Naprotiv, Omerovo ponašanje povećava pritisak među njima. Međutim, Defne ovaj put očekuje drugačije iznenađenje. Poznata manekenka Ferjal Tumen otvoreno flertuje sa Omerom. To izluđuje Defne! Defne ne umije da obuzda ljubomoru, i stalno razmišlja o Omeru. Neriman je doživjela neuspjeh zbog Jasemin i planira sljedeći potez. Pokušava da joj se približi na drugačiji način. Šta li je sada Neriman na pameti? Jasemin brine o drugim stvarima. Ismail se ponaša prema njoj, kako niko nije do sada. Jasemin počinje da razmišlja zašto joj Ismail toliko okupira misli.


Iznajmljena ljubav 9 epizoda
Hoće li Defne oprostiti Omeru? Omer se kaje što je naljutio Defne, želi da se iskupi. Ranije je bio borben, ali sada se pred Defne nalazi učtiv i ljubazan Omer. Ovo nepoznato Omerovo lice bit će dovoljno da smekša Defne. Neriman odlučuje da planove koji će spojiti Defne i Omera kuje na drugi način: Ako je izbace na vrata, ući će kroz odžak! Ima divnu ideju da zajedno sa Korajem napravi pometnju na veče lansmana. Sinan želi da se Nerimanina ljubavna igra okonča. Otići će da razgovara sa Neriman povodom toga. Međutim, neko neočekivan će shvatiti njegova osjećanja prema Defne, Nedžmi.


Iznajmljena ljubav 8 epizoda
Lansman cipela se približava. Omer mora da se skoncentriše na taj posao. Ali ne može! Stalno misli na Defne. Njegov odlazak kod njene kuće ga je potpuno poremetio. Sada Defne i Omer razmišljaju kako će postupiti. Sinanova osjećanja prema Defne su iz dana u dan sve intenzivnija. Ne može da se udalji od nekih stvari. Osjeća kao da je štiti. Ali ne zna šta da radi. Neriman nije sigurna šta se dešava između Omera i Defne. Pokušava da pribere dokaze ili će pući od znatiželje. Hoće li Neriman uspjeti u svojoj namjeri?


Iznajmljena ljubav 7 epizoda
Defne sanja kako je Omer trazi i govori joj da moraju razgovarati i nakon sto sjednu on joj kaze kako misli da nije u redu da se pod krovom firme odvijaju neke ljubavne veze te da to nije nikako u redu nakon cega joj kaze da je to samo njegovo misljenje. Nakon toga se ona probudi sva preplasena. Jasemin ponovo pocinje sa svojim mastarijama. Sta ce Defne uciniti nakon svog teskog sna???Defne je, kao i uvijek, otišla Omerovoj kući, kako bi mu pripremila doručak. Međutim, čim stigne, vidjet će da je Omer bolestan. Odmah ga stavlja pod svoju njegu. Čorba, led za spuštanje temperature, saosjećajni dodiri, pogledi puni ljubavi... Omer dugo vremena nije osjetio nečiju pažnju i ljubav u tolikoj količini. I opet neće moći da izdrži Defnino prisustvo. Omer i dalje misli da mu je Jasemin kupila knjigu za rođendan. Ona pokušava da izvuče korist iz toga. Jasemin misli da više nema prepreka da ulovi Omera. Međutim, njeni planovi će biti pokvareni na neočekivani način. Neriman, naravno, ne sjedi skrštenih ruku. Riješila je da ovaj put primijeni suprotnu taktiku. Na proslavi godišnjice braka, Nermina će svojom slatkorječivošću zbuniti Omera i natjerati ga da obrati pažnju na Defne.


Iznajmljena ljubav 6 epizoda
Ove nedjelje je Omerov rođendan. Omer ne voli da slavi rođendan. Međutim, Defne će ovaj put riješiti da mu priredi slavlje, bez Nerimaninog znanja. Ali Omer je težak čovjek, šta da radi? Ujedno je Sinanova i Defnina bliskost počela da smeta Omeru. Omeru neće nimalo prijati kad bude video Defninu narukvicu na Sinanu. Šta će Neriman uraditi za Omerov rođendan? Kako će Defne iskoristiti sve, kako će procijeniti ovu situaciju? Zašto Jasemin nije dala otkaz? Neriman zapravo to izluđuje. Jasemin će joj dati dobar gol.


Iznajmljena ljubav 5 epizoda
Jasemin će opet napraviti haos. Defne se osjeća bliskije sa Omerom poslije večeri u kojoj su ugostili Italijane. Odlučila je da napravi njegovo omiljenjo jelo, sarmu od blitve, kako bi mu zahvalila što joj je vjerovao i bio dobar prema njoj. Otići će u njegovu kuću sa poklonom, ali tamo će je sačekati neprijatno iznenađenje: Jasemin je provela romantično veče sa Omerom. Defne nije svjesna šta ju je snašlo i primijetila je da zavidi Omeru i to poprilično. Sa druge strane, i Sinan saznaje za romantično veče Jasemin i Omera i to ga poražava. Hoće li to zbližiti Sinana i Defne? Hoće li Defne i Omer moći da ostanu sami i da se suoče jedno sa drugim? Ko će pobijediti u ratu Neriman i Jasemin?


Iznajmljena ljubav 4 epizoda
Defne nikako ne može da svari to što je zbog Jasemin optužena da je lopov. Sa druge strane Omer je jako zbunjen. Iako mu osjećanja govore da Defne nije izvršila tu krađu, svi dokazi ukazuju na suprotno. Jasemin sve to posmatra sa zadovoljstvom i slavi svoju pobjedu. Međutim, Neriman ima plan da svima pokaže pravo lice Jasemin. Nema namjeru da joj prepusti borbu. Defne i Omer ne znaju za rat između Jasemin i Neriman, te će se nesvjesno naći u jednoj ljubavnoj igri.


Iznajmljena ljubav 3 epizoda
Počele su pripreme za veliko veče mode koje se približava. Ovaj veliki dan će za sve prerasti u priliku da iskažu svoja osjećanja. Dok Jasemin planira da u toj posebnoj večeri ukrade Omeru srce, Sinan traži načina da se približi njoj. Kada Omer odluči da na proslavu dođe sa Defne svi planovi će se promijeniti. Neriman će izvršiti sve neophodne pripreme da Defne bude zvijezda večeri. Međutim, na kraju ove večeri sve njih očekuje još veće iznenađenje.


Iznajmljena ljubav 2 epizoda 
Neriman savjetuje Defne da iskoristi romantičnu stranu plaže, sunca i mora. Međutim, Defne će pokušavajući da ukrade Omerovo srce usljed nespretnosti zakomplikovati sve na snimanju. U pomoć joj pritječe Sinan, Nerimanin saučesnik. Omer nikako ne može da razumije svoja osjećanja prema Defne. Ta nespretna i naivna djevojka mu djeluje kao anđeo sa neba. Sa druge strane, Jasemin je primijetila da su Defne i Omer počeli da se zbližavaju i zavrnut će rukave kako bi to spriječila.


Iznajmljena ljubav 1 epizoda
Defne će se prvi put naći na snimanju kataloga na lijepoj plaži. Međutim, očekuje ih dosta nevolja. Neriman savjetuje Defne da iskoristi romantičnu stranu plaže, sunca i mora. Međutim, Defne će pokušavajući da ukrade Omerovo srce usljed nespretnosti zakomplikovati sve na snimanju. U pomoć joj pritječe Sinan, Nerimanin saučesnik. Omer nikako ne može da razumije svoja osjećanja prema Defne. Ta nespretna i naivna djevojka mu djeluje kao anđeo sa neba. Sa druge strane, Jasemin je primijetila da su Defne i Omer počeli da se zbližavaju i zavrnut će rukave kako bi to spriječila. (u svijetu turskih serija)

(Bh-vjesnik)
Noviji Stariji