Innsbruck: Rasprodate ulaznice za najvatrenije bh. navijače

Nedugo nakon što su putem interneta u prodaju puštene ulaznice za prijateljsku utakmicu između BiH i Egipta rasprodata je tribina na kojoj će biti smješteni najvatreniji navijači Zmajeva.

Naime, na stranici Oeticket.at na kojoj se prodaju ulaznice za meč u austrijskom Innsbrucku, stoji obavještenje da je sjeverna tribina Tivoli stadiona rasprodata, te da za tu tribinu više nema ulaznica koje su se inače prodavale po cijeni od 32,90 eura.

U prodaji su još preostale ulaznice za ostale sjedeće tribine, po cijenama od 47,20 eura za istočnu tribinu i 55,40 eura za zapadnu tribinu, dok ćete ulaz u VIP ložu platiti 146 eura, piše portal Reprezentacija.ba.

Organizatori očekuju dolazak i velikog broja egipatskih navijača, a oni ulaznice za njima namijenjene sektore 11 i 12 na južnoj tribini mogu kupiti po cijeni od 39,50 eura.

Utakmica protiv Egipta prva je utakmica na evropskom tlu nakon plasmana naše reprezentacije na Svjetsko prvenstvo, a ujedno i posljednja prije odlaska naših Zmajeva na Mundijal.

sport.ba
Noviji Stariji