KRAJ LJUBAVI IZMEĐU POZNATOG TURSKOG PARA

Naime, 2012. godine par je otputovao u Pariz na doček Nove godine i Deniz se vratila s prstenom na ruci. Ruže su im zaista cvjetale, ali nikada nisu željeli otkrivati datum. Što je narušilo njihovu sreću ostaje nepoznanica jer se par preko noći rastao. Prijatelji para otkrili su za turske medije kako su uvjereni da je razlog kraja ljubavi druga žena jer je Ibrahim zaljubljive prirode. Šok je bio još veći jer se šuškalo da je Deniz u drugom stanju i da je izgubila dijete uslijed stresa koji je doživjela.

"Ibrahim je duša od čovjeka i nevjerovatan prijatelj, međutim kada je riječ o ženama naprosto ga ne razumijem jer mi nije jasno da čovjek poput njega leti 's cvijeta na cvijet'", izjavio je njegov blizak prijatelj.

Da li je Ibrahimu udarila slava u glavu, i to je moguće, s obzirom da je serija „Iffet“ bila jedna od najgledaniji serija u Turskoj i samim time njegova popularnost kao i bankovni račun su rasli. Ibrahim je tako dobijao 30.000 £ po epizodi. Pred kraj snimanja emisije produkcijski tim je izjavio kako jedva čekaju da završe sa serijalom jer da je rad s njih dvoje postao nemoguć s obzirom na privatne odnose.

source.ba
Noviji Stariji