Udavila se u džipu bježeći od poplave!

Zorana Miloševskog (47) zatekli smo juče u dijelu Obrenovca gdje se voda još nije skroz povukla. Ispričao nam je da je došao da spasi koze koje je ostavio na krovu kuće, a na mjestu odakle nam je pokazivao u pravcu vode stajao je i crni džip vidljivo blatnjav skroz do krova. 

Miloševski je ispričao za „Blic” da je jedna žena u njemu izgubila život bježeći od vodene stihije.- Njih troje nalazilo se u kolima kada su krenuli da bježe pod naletom vode. Tu na mjestu gdje se džip zaustavio upali su u preduboku vodu koja je prekrila skoro čitav automobil. Dva muškarca uspjela su da se spase kroz krovni prozor, ali žena nije imala dovoljno snage da izađe i udavila se - ispričao nam je Zoran.

Iako nismo dobili zvaničnu potvrdu ove priče, premijer Aleksandar Vučić, govoreći prekjuče o broju žrtva, napomenuo je da su pronađeni i ljudi koji su bježali u džipu. Međutim, premijer je rekao da se iz džipa izvukao samo jedan čovjek, ne govoreći koliko ih se u njemu udavilo.

Zoran Miloševski rođen je u Obrenovcu i ne pamti da se ovako nešto ikad dogodilo u njegovom gradu. On je uspio da spasi svoje najbliže i trenutno se sa suprugom i ćerkom (24) nalazi u prihvatilištu u Kombank areni dok su mu roditelji smješteni na Sajmu.

- Vratio sam se da spasim koze koje smo prebacili na krov kuće kada je poplava krenula, a kokoške su mi uginule. Sjećam se da je 1981. godine bila poplava, ali ni blizu ove današnje - priča Zoran.

(haber)

Post a Comment

Noviji Stariji