Voli samo mene po epizodama

Beni böyle sev

Voli samo mene 69 epizoda
Furkan sa roditeljima i amidžom dolazi u kuću Karatepeovih da isprose Sede. Međutim, Ilijas odbija isprositi Sedu za svog sina. Fahrije je sve više zabrinuta zbog Rejhan i njene opsjednutosti Nezihom. Rejhan se obradovala Semihovom dolasku, jer misli da ga je Nezih poslao kako bi je odgovorio od udaje za Serhata.


Voli samo mene 68 epizoda

Iako se Safije raduje što će se Furkan oženiti bogatom djevojkom, Ilijas negoduje i smatra da to nije dobro za njega, zbog čega između njih dvojice dolazi do žestoke rasprave. Omer pokušava uvjeriti Ajšem da ne treba biti štedljiva kao prije. Na dan Sedine prosidbe u Rehinu kuću dolazi Nail.


Voli samo mene 67 epizoda

Nadide doživljava veliku neprijatnost na zabavi koju su priredili u čast Omera i Ajšem. Seda i Furkan su jako uzbuđeni, jer se bliži dan prosidbe. Furkan međutim, istovremeno osjeća nemir zbog pošte koju dobiva. Rejhan i Serhat vrše pripreme za vjenčanje. Ajšem zbog trudnoće prolazi kroz drugačije emocionalno stanje.


Voli samo mene 66 epizoda

Seda govori da se želi udati za Furkana, te traži od Rehe i Nadide dozvolu da je Furkan isprosi od njih. Nadide unajmljuje učiteljicu lijepog ponašanja za Ajšem. U kući je organizovan prijem sa brojnim zvanicama, i svi čekaju da se pojavi Ajšem.


Voli samo mene 65 epizoda

Haluku smeta Denizova prisnost sa Šebnem, te pravi plan kako da ih rastavi. Seda predlaže Nadide da se u kući organizuje prijem, kako bi svi mogli upoznati Ajšem. Serhat dovodi svoje roditelje da upoznaju Rejhan.


Voli samo mene 64 epizoda

Safije govori Sedi da ona nije prava djevojka za Furkana. Međutim, Seda i Furkan su odlučni u svojim namjerama. Seda predlaže Furkanu da je isprosi od Rehe i Nadide. Ta ideja se ne dopada Nailu i Ilijasu. Rejhan nagovara Sedu da javi Nezihu za udaju. Reha pokušava ubijediti Omera da Ajšem nije normalna i govori mu da se hitno treba razvesti od nje.


Voli samo mene 63 epizoda

Prve dane u kući njegovih roditelja Ajšem i Omer provode razdvojeni. Nadide ne dozvoljava da se Ajšem približi Omeru jer je bolestan. Furkan zaprosi Sedu u liftu u kojem su zatočeni.


Voli samo mene 62 epizoda

Ajšem priznaje Nadide da nije bila kod doktora. Eda, Nail i Ilijas nastavljaju sa radovima na restoranu. Rejhan i Serhat prave planove u vezi njihovog prividnog vjenčanja. Furkan i Seda su se zaglavili u liftu. Furkan pokušava držati situaciju pod kontrolom, a Seda je u panici. Rejhan govori Fahrije da se udaje. Omer je prehlađen, te on i Ajšem spavaju u odvojenim sobama, prvu zajedničku večer u kući Omerovih roditelja.


Voli samo mene 61 epizoda

U Ajšeminom i Omerovom stanu je bila poplavu. Omer odlazi prespavati kod Haluka, a Ajšem kod djevojaka. No, kako Haluk ima gripu, Ajšem ga dovodi kod djevojaka. Seda i Rejhan se prepiru oko mjesta spavanja, a Omer i Ajšem ih čuju. Na Omerovo insistiranje, Ajšem pristaje da se presele kod Omerovih roditelja.


Voli samo mene 60 epizoda

Reha i Nadide uspijevaju ubijediti Omera da se sa Ajšem preseli kod njih. Na večeri, Omer predlaže Ajšem da se presele kod njegovih roditelja. Furkan dovodi Sedu kući na večeru. Serhat predlaže Rejhan da organizuju lažno vjenčanje, jer misli da bi se Nezih vratio ako čuje da se Rejhan udaje.


Voli samo mene 59 epizoda

Omer shvata da su svi prije njega znali da je Ajšem trudna i zbog toga se ljuti. Reha i Nadide prave novi plan kako da rastave Omera i Ajšem. Nagovaraju Omera da on i Ajšem dođu živjeti zajedno sa njima. Misle da će tako Omer sam shvatiti da Ajšem nije prava žena za njega. Zahvaljujući Edi, Ilijas postaje novi partner u restoranu. Šebnem i Ozge prate Ajšem kako bi se uvjerile da govori istinu.


Voli samo mene 58 epizoda

Kad je čuo da je Eda trudna, brat je odlučuje udati za svog bliskog saradnika. Furkan je ljut jer ga je Seda na proslavi pred svima uvrijedila. Serhat usred noći dolazi kod Rejhan, jer je ludo zaljubljen, ali i očajan zbog neuzvraćene ljubavi.


Voli samo mene 57 epizoda

Nadide prekida brakorazvodnu parnicu jer vjeruje da se Omer i Ajšem ne trebaju razvesti. Strahuje da bi njen sin zbog toga do kraja života bio nesretan. Rejhan je tužna jer je Nezih otišao u Afriku. Cijelo društvo je presretno kada sazna da se Omer i Ajšem nisu razveli. U njihovu čast odlučuju prirediti proslavu.


Voli samo mene 56 epizoda

Iako je sudska rasprava otkazana, Omerov otac je dogovoro novi termin odmah sutra, kako bi se proces razvoda okončao što prije. Ajšem i Omer žele sporazumni razvod braka. Na kraju rasprave dolazi Omerova majka koja kaže da se protivi razvodu.


Voli samo mene 55 epizoda

Kako bi pokušale spriječiti razvod, djevojke su zaključale Ajšem i Omera u stan, nadajući se da će promijeniti odluku. Na zakazano ročište došli su samo članovi porodica i prijatelji.


Voli samo mene 54 epizoda

Iako se Nadide oporavlja, Ajšem misli da još uvijek ne bi trebala kazati Omeru da je trudna. Niko nije ravnodušan zbog Omerovog i Ajšeminog razvoda. Nezih i Serhat osjećaju međusobnu netrpeljivost zbog Rejhan. Seda uspijeva hodati samostalno. Eda ima plan kako da spriječi Omera i Ajšem da se razvedu.


Voli samo mene 53 epizoda

Vidjevši Omera i Rehu da plaču, Ajšem pomisli da je Nadide umrla, te zbog grižnje savijesti napušta bolnicu. Omer traži Ajšem i govori joj da je Nadide dobro i da je operacija bila vrlo uspješna. Edina laž se počinje širiti. Seda gubi samopouzdanje jer još uvijek ne može hodati bez pomoći štake, ali Furkanova podrška je ohrabruje. Serhat osjeća naklonost prema Rejhan i posjećuje je pod izgovorom da dovodi svog nećaka na čas.


Voli samo mene 52 epizoda

Nadide kod Sede dobija napad i završava u bolnici, zbog čega su svi zabrinuti. Ajšem osjeća krivicu zbog stanja u kojem se nalazi Nadide. Eda nagovara Ajšem da što prije kaže Omeru da je trudna. Povrijeđen i ljubomoran, Furkan traži od Sede da mu objasni da li je bilo nečega između nje i Omera, jer je čuo razgovor između nje i Nadide.


Voli samo mene 51 epizoda

Ajšem i Omer se sreću na fakultetu i ostatak dana provode zajedno. Reha je zbog Ede otišao u Akčaabat, gdje se ponovo sukobljava sa Nailom. Da bi prikrila Ajšeminu trudnoću, Eda kaže bratu da je ona trudna. Nezih pokuša privući Rejhaninu pažnju, ali mu to ne polazi za rukom.


Voli samo mene 50 epizoda

Eda se dogovara sa Halilom da spriječe partnerstvo između Naila i Nebahat. Kad ih Gulseren i Nebahat vide zagrljene, dolazi do svađe. Fahrije i Rejhan ne mogu naći stan. Eda govori Nailu da bi se trebao preseliti u Istanbul i nudi mu partnerstvo. Nadide organizuje zabavu na koju je pozvala i Mine. Halil govori Nailu da je odlučio da se preseli u Istanbul, te mu nudi svoj novac i predlaže da otvore restoran. Nakon što je Safije rekla Rehi da je Eda u Akčabatu, Reha odlazi u Akčabat. Omer i Ajšem se sreću u školi.


Voli samo mene 49 epizoda
Omer traži Ajšem, a Seda mu govori da je kod Furkana. Omer odlazi kod Furkana, koji da ne odobrava da se on i Ajšem viđaju. Eda u Akčabatu čini sve kako bi spriječila Naila da uđe u partnerstvo sa Nebahat.


Voli samo mene 48 epizoda

Seda je tužna zbog svađe sa Furkanom. Kad Nezih stigne u Istanbul, pred svojom kućom vidi Serhata i Rejhan. Ajšem i Eda odluče da zajedno idu u Istanbul. Međutim, Eda vidi Omerov auto i ostaje u Akčabatu, a Ajšem odlazi. Ajšem stiže u Istanbul kod Fahrije i Rejhan. Omer nalazi Edu kod Naila, ali ona ga ubijedi da odmah idu u Istanbul. Eda dogovara sastanak između Omera i Ajšem.


Voli samo mene 47 epizoda

Eda pokušava ubijediti Ajšem da kaže Omeru da je trudna. Ajšem je neodlučna, ne želi reći Omeru, jer misli da će odustati od razvoda ako sazna. Furkan je ljubomoran na Sedu, misli da su joj Nezih i Omer važniji od njega. Safije predlaže Ilijasu da ide u Akčabat i ubijedi Naila da ponovu pokrene posao u Istanbulu. Omer i Nezih kreću na put. Semih nazove Neziha, i on se vraća u Istanbul.


Voli samo mene 46 epizoda

Rejhan ponovo daje privatne časove djeci. Serhat je ujak jednog od njenih učenika. Rejhan mu se dopada te je poziva da idu zajedno na koncert, što Rejhan odbija. Fahrije je nagovori da ide sa Serhatom. Eda dolazi da pokupi Omerove stvari iz stana i pronalazi Ajšemin test za trudnoću. Nebahat predlaže Nailu partnerstvo. Nezih se vraća iz Holandije, te u stanu nalazi Rejhan. Eda odlazi u Trabzon kod Naila.


Voli samo mene 45 epizoda

Omer provodi ljetni raspust sam i tužan. Ne može prestati misliti o Ajšem, koja je u Trabzonu sa svojim ocem. Nezih je u Holandiji, gdje daleko od svih preispituje svoje osjećaje. Fahrije, Rejhan i Seda su izbačene iz stana, te su privremeno došle kod Neziha. Seda i Furkan su se nakon svega pomirili i imaju sretnu vezu. Rejhan nedostaje Nezih, zbog kojeg stalno plače, dok je Fahrije tješi.


Voli samo mene 44 epizoda

Omer saopštava ocu i majci da nije ostavio Ajšem. Reha pobijesni i sukobi se s Omerom, a Nadide dobije srčani udar. Seda priznaje Furkanu da joj se sviđa. Kada Reha zapali Nailov kombi, Seda bude povrijeđena. Furkan joj dolazi u posjetu u bolnicu. Nezih želi otići u Holandiju, ali Rejhan ga moli da ne ide. Ajšem osjeća da brak između nje i Omera svima donosi štetu i nesreću, te predlaže Omeru da se rastave. Omer nevoljko pristaje na to i vraća se roditeljima. Ajšem saznaje da je trudna.


Voli samo mene 43 epizoda

Seda je saznala da je Nilaj krala novac. Moli Furkana da joj oprosti, međutim on nije spreman na to. Ajšem je ljuta na Naila, jer nije bio iskren prema njoj. Nezih poziva Rejhan da izađu van, međutim kad sazna da se Haluk razvodi odustaje od izlaska. Rejhan pobijesni i za sve krivi Ajšem i Omera. Eda odlazi kod Naila, međutim Reha prati Edu, dolazi i svađa se s Nailom. Eda u bijesu govori Rehi da Omer nije ostavio Ajšem.


Voli samo mene 42 epizoda

Iako ne zna istinu, Eda se i dalje trudi da Omera nagovori da odustane od rastanka sa Ajšem. Nail joj ispriča da je sve to Omerov i Ajšemin plan. Ajšem sve više smeta Sedino razmaženo ponašanje i ljuti se na Omera što joj previše povlađuje. Seda otkriva da joj Furkan ipak nije krao novac. Omer želi još neko vrijeme držati svoje roditelje u zabludi.


Voli samo mene 41 epizoda

Furkan je uvrijeđen zbog Sedine optužbe. Pošto očekuje da se Omer i Ajšem rastanu, Reha vrši pripreme za njegov povratak kući. Edi je žao zbog njihovog rastanka, ali osjeća i grižnju savjesti jer je bila na strani Omerovih roditelja. Ajšem se osjeća beskorisnom i odlučuje da zaradi novac čisteći stubište.


Voli samo mene 40 epizoda

Omer i Nadide su sretni, jer su Omer i Ajšem odlučili da se rastanu. Eda žali zbog toga i pokušava Omera nagovoriti da ne odustaje od svoje ljubavi. No, Omer i Ajšem imaju plan. Seda je primijetila da joj nakon svakog susreta sa Furkanom nedostaje novac u novčaniku. (tvprofil.net)


Voli samo mene 39 epizoda

Ajšem osjeća sve veću netrpeljivost prema Omerovoj majci. Nakon svađe sa Rehom, Eda odluči Omeru kazati istinu. Saznavši za prljavu igru Omerovih roditelja, Ajšem i Omer odlučuju vratiti im istom mjerom. Furkan i Seda uživaju provodeći vrijeme zajedno. Halil i Ilijas otvaraju svoju tezgu odmah pokraj Naila i postaju mu konkurencija.


Voli samo mene 38 epizoda

Safija pokušava smisliti kako da Ilijas i Halil uđu u partnerstvo s Nailom. Eda posjećuje Nadide. Ajšem se žali Nailu na Nadidino ponašanje. Ajšem saznaje da Nail spava u kombiju i to joj teško pada. Fahrije je tužna, jer nije uspjela privući Furkanovu pažnju. Nezih se kaje što je započeo vezu s Rejhan. Omer govori Ajšem šta Reha traži od njega kako bi se pomirio s Nadide. Ajšem odlazi kod Rehe i govori mu da će se razvesti od Omera.


Voli samo mene 37 epizoda

Nadide čuje kako Omer viče na Ajšem. Eda i Omer se sastaju kako bi razgovarali. Reha, ih prekida i obračunava se s Omerom. Fahrije je zaljubljena u Furkana, te se sređuje za njega. Svi su iznenađeni njenim novim izgledom. Nadide provocira Ajšem, kada ostanu same u kući. Ilijas i Halil pokušavaju ubijediti Naila da uđe u partnerstvo s njima, ali on odlučno odbija.


Voli samo mene 36 epizoda

Furkan pomaže Sedi da riješi probleme u firmi. Seda ga zbog njegovih sposobnosti zapošljava. Nadide stalno provocira Ajšem. Nezih poziva Rejhan da izađu van. Idu autom kroz šumu, međutim auto ostaje bez goriva. Omer odlazi kod Rehe kojeg moli da se pomiri s Nadide. Međutim, Reha to ne želi osim ako se Omer ne razvede od Ajšem.


Voli samo mene 35 epizoda

Nadide, Reha i Eda provode svoj plan. Nadide dolazi kod Omera i Ajšem sa izgovorom da će se razvesti od Rehe i ostaje živjeti kod njih. Eda istražuje Naila, predstavlja se kao slikar i razgovara s njim o Ajšem i njenom ranom braku. Seda se preselila kod Rejhan i Fahrije. Furkan traži posao. Poslovi u Sedinoj firmi ne funkcionišu, zbog čega je Seda uzrujana.


Voli samo mene 34 epizoda
Omer je tražio fabriku na pogrešnoj adresi. No, tu nije kraj neprijatnim iznenađenjima. Ajšem sve više smeta Sedino razmaženo ponašanje. Na Omerovu inicijativu, Seda je pristala da živi u stanu sa Rejhan i Fahrije. Reha smišlja novi plan kako da rastavi Omera i Ajšem.


Voli samo mene 33 epizoda

Taner ne odustaje od Sede i želi se osvetiti Omeru. Omer je krenuo u jednu fabriku, ali je zaboravio telefon u firmi. Iako nerado, Ajšem se pridružuje Rehi i Sedi u potrazi za Omerom. Safije odlazi posjetiti Nadide i vratiti joj novac. Uprkos tome što ga Halil i Ilijas opsjedaju, Nail i dalje želi raditi sam i to im jasno daje do znanja.


Voli samo mene 32 epizoda

Nezih predlaže da naprave zabavu u čast Furkanovog povratka iz vojske i uspješno položenih ispita. Reha smišlja plan kako da rastavi Omera i Ajšem. Furkanu se svidjela Seda i počinje joj sve više pokazivati svoju naklonost. Seda je uplašena jer je Taner proganja, te poziva u pomoć Omera.


Voli samo mene 31 epizoda

Safije priprema doček za sina koji se vraća iz vojske. Iznenada je posjećuju Hulya i Nadide. Nakon svađe dolazi do tuče između njih. Reha je saznao da je Safije uzela novac koji su dali za Omera i bijesan je zbog toga. Nail od Rehe saznaje da je restoran otvoren novcem koji je on dao. Odlučuje zatvoriti restoran i vratiti novac.


Voli samo mene 30 epizoda
Haluk predlaže Omeru da pogleda stan u podrumu zgrade, u kojoj je i Rehin stan. Omeru se stan svidi, te ga unajmljuje. Prijatelji mu pomažu u uređivanju stana. Eda je razočarana kada je saznala da se Omer oženio, i kritikuje ga zbog toga. Taner na večeri priznaje Sedi da mu se sviđa. Ajšem je tužna jer je cijeli vikend provela sama, ali joj je Omer, zajedno sa njihovim prijateljima, pripremio veliko iznenađenje.



Voli samo mene 29 epizoda

Omer odlazi kod Nadide i govori joj da je prihvatio novac koji mu je dala Safija. Međutim, Nadide mu ne vjeruje. Nezihu dolazi mlađi brat Semih, koji ne želi živjeti s ocem. Taner govori Sedi da će podnijeti krivičnu prijavu protiv Omera i Neziha, i daje joj CD na kojem je sve snimljeno. Na Halukov nagovor, Nezih dolazi u Rehin stan sa Semihom. U Istanbul se, nakon mnogo godina, vraća Eda, Rehina sestra.


Voli samo mene 28 epizoda

Omer i Ajšem se nadju u zeznutoj situaciji zbog Halila. Seda biva zatecena i ne zna sta da radi. Ajsem i Omer ponovo dozive jednu romanticnu vece. Omer i Ajsem ne znaju gdje da nadju stan...


Voli samo mene 27 epizoda
Reha istjera Naila i Halila iz kuće, a Omer i Ajšem saznaju za to. Omer je ljut na Neziha i Haluka, jer su mu lagali. Seda odlazi sa Tanerom u njegovu vikendicu. Kada krene u prodavnicu, Taner je zaključa u kući. Pošto se zadržao nekoliko sati, Seda se prepala i zove Neziha da je spasi.



Voli samo mene 26 epizoda
Ali saznaje da Indži i Kerem idu zajedno u Ameriku. Nail i Halil dolaze kod Ajšem i Omera. Nezih i Rejhan imaju sastanak. Indži i Kerem se opraštaju sa prijateljima. Na fakuletu je organizovan proljetni festival. Seda je tužna jer je Indži otišla. Upoznaje Tanera sa kojim provodi vrijeme. Reha je izgubio ključ u Nezihovoj kući, te odlazi tamo kako bi ga uzeo. U kući su i Nail i Halil, sa kojima se Reha susreće.



Voli samo mene 25 epizoda

Ajšem i Omer dolaze da vide Naila, koji je došao u Istanbul kod Ilijasa. Omer na večeri kaže da su on i Ajšem iznajmili kuću. Reha i Nadide su se posvađali, nakon čega Reha odlazi kod Neziha. Nakon Sedinog insistiranja, Indži pristaje da ide s Keremom u Ameriku. Halil se izgubio u Istanbulu, ali ipak uspijeva pronaći Ilijasovu kuću. Kerem drži posljednje predavanje na fakultetu i oprašta se sa studentima.


Voli samo mene 24 epizoda

Omer vraća novac Ilijasu. Nail se sprema da dođe u Istanbul. Svoj restoran je iznajmio gđi Nebahat. Na zabavu u Nezihovu kuću dolaze djevojke koje je Reha poslao da zavedu Omera. Omer ne shvata šta se zapravo dešava. Ajšem prodaje svoje zlato kako bi uplatila ratu školarine za Omera.


Voli samo mene 23 epizoda

Reha se vraća iz Ankare. Nadide mu govori da se Omer želi razvesti, što ga jako razveseli. Omer odlazi na svoj prvi razgovor za posao, koji prolazi uspješno. Na Halukov nagovor, Nezih daje Omeru i Ajšem na korištenje kuću koju mu je Reha poklonio. Ilijas donosi novac Omeru, koji on u početku ne prihvata...


Voli samo mene 22 epizoda

Nail posuđuje kompjuter kako bi razgovarao sa Ajšem. Primjećuje da ona ima problema. Nakon što je Ajšem otišla iz kantine, Rejhan snima razgovor između Omera i njegovih prijatelja. Kada čuje snimak, Ajšem shvata da je bila gruba prema Omeru. Djevojke pripremaju večeru za Ajšem i Omera, pa se mladi bračni par ponovo zbližava.


Voli samo mene 21 epizoda

Nakon što ga je vidjela u zagrljaju sa Sedom, Ajšem počinje sumnjati u Omera. Ilijas otkriva da Safija uzima novac od Nadide, te između njih dolazi do svađe. Nezih je zabrinut, jer se njegova majka želi udati četvrti put. Ajšem i Omer ne mogu da nađu kuću. U školskoj kantini, Nezih slučajno kaže kako zna da Ajšem i Omer još nisu zajedno spavali. Ajšem je ljuta i odlazi, a Omer se obračunava sa Nezihom i Sedom.


Voli samo mene 20 epizoda

Ajšem i Omer su odlučni u tome da ih niko ne može rastaviti. Ali, Ajšem je ljubomorna na Sedu i ne želi njih dvoje ostaviti same dok uče. Iznenada ih zatekne u zagrljaju…


Voli samo mene 19 epizoda

Indži zavodi profesora Alija, kako bi Kerema napravila ljubomornim. Ajšem i Omer su još uvijek u potrazi za stanom, a Seda im nudi smještaj u svom domu. Omerova majka traži od Ajšem da napusti Omera kako ne bi živio u oskudici i siromaštvu.


Voli samo mene 18 epizoda

Omer dolazi kući po svoj rad za fakultet, ali se tamo sukobljava s ocem. Nakon dugog lutanja, Ajšem i Omer ipak ostaju kod Iljasa i njegove supruge Safije.


Voli samo mene 17 epizoda

Seda se ne može pomiriti sa činjenicom da je izgubila Omera i na svaki način nastoji dokazati Ajšem da ga nije dostojna. Njene spletke bi mogle narušiti vezu mladog bračnog para.


Voli samo mene 16 epizoda

Ajšem i Omer odlaze kod Ajšeminog amidže, gdje se zbog njih posvađaju Safija i Iljas. Oni odlaze i noć provedu u bolničkoj čekaonici. Ajsem nikako nije raspolozena jer joj je stalno u mislima scena Omera i Sede.,Omer i Ajsem se posvadjaju. Nakon nekog vremena Ajsem napravi veceru i nazove Omera da dodje na veceru i kaze joj on kako je dugo razmisljao te i njoj daje da razmisli o njima te ako nakon toga zeli da se razvedu onda ce se razvesti. Nakon sto joj to Omer kaze, Ajsem izadje vani a kisa pada jako. Nakon sto mu Ajsem kaze zbog cega je takva i da je pomislila da je nesto medju njima  te ga moli da joj oprosti i kaze mu da ga mnogo voli, i nakon toga se pomire...


Voli samo mene 15 epizoda
Ajsem bas i nije raspolozena nakon sto je zatekla prizor Omera i Sede. Omer i Seda se pitaju sta je Ajsem i sto suti. Seda joj kaze kako da im ne zamjeri sto su se sinoc smijali dok je ona spavala a ona im kaze kako nije nista cula  da je spavala. Seda opet dobije cvijece i ne zeli da im kaze od koga je. Ajsem isprati Omera na fakultet. Nadide kaze Ilijasovoj zeni Safije da ode po novac za Omera i Ajsem. Safije odlazi po novac a prati je Ilijas koji ugleda kako Safije uzima novac od nekog covjeka nakon cega nastane haos, ali mu ona kaze da je taj novac bio za Ajsem te da je sve upropastio....


Voli samo mene 14 epizoda
Omer i Ajsem su nakon vecere kod Sede otisli Ajseminim amidzi Ilijasu. Ajsem se pita zasto je Omer otisao samo tako od Sede. Omer se probudio i gleda Ajsem kako spava. Ali salje cvijece Sedi. Ajsem i Omer uzivaju i jako su sretni. Omer govori Ajsem kako moraju naci jednu normalnu kucu u kojoj ce samo njih dvoje zivjeti. Seda zeli da razgovara sa Omerom nasamo. Omer sazna da mu je mati slala novac. Nadide dolazi do Safije i gvoori kako nece Omer i Ajsem jos dugo biti u braku te da ce se ubrzo razvesti. Nakon sto su Omer i Ajsem zaspali kod Sede u kuci, Omer ne moze da spava pa ustane u kuhinju i tamo zatekne Sedu koja takodjer nije mogla da spava te pocnu s pricom i smijehom koji na kraju zavrsi sa placom Sede koja je govorila o svojoj majci te da je Omer utjesi zagrli je i kaze joj da ce uvijek biti tu za nju a to cuje Ajsem koja ih gleda sa strane dok se grle...


Voli samo mene 13 epizoda
Omer i Ajsem ne znaju gdje da se smjeste i u koji hotel jer nemaju dovoljno novca te bjeze od policije i prenoce u skoli. Nadide daje novac Ilijasovoj zeni Safije za Ajsem i Omera ali da ni slucajno ne smije Omer da sazna za to inace ce biti problema.Ajsem i Omer su tvrdoglavi jer ne zele novac ni od koga uzeti i muce se gdje ce provoditi dane i noci jer nemaju svoj stan i Ajsem govori kako je stid zbog Kerema jer ih je zatekao u ucionici da spavaju. Reha trazi od Neziha da mu pronadje sina pod hitno. Seda sjedi sa Ajsem i razgovara sa njom ali kada je Ajsem uzme za ruku i kaze joj da ce se sve rijesiti jer su ona i Omer prijatelji te vidi prsten na njenoj ruci ne biva joj bas drago. Omer posjeti majku i ona se obraduje kada ga vidi te ga pita odmah kako im je i kako zive. Seda pozove Omera i Ajsem na veceru kod nje i trazi od Ajsem da dodje ranije kako bi joj pomogla oko vecere. Seda trazi od Omera da zive kod nje i da nece biti nikakvih problema.  


Voli samo mene 12 epizoda

Omer i majka mu razgovaraju i majka nije za to sto je on uradio. Omer majci govori da je veoma sretan i da zbog njega ne bude takva te da je poslusa i da ce s vremenom shvatiti da se njih dvoje vole. Omerova majka dere vjencani list od Omera i Ajsem ali joj Omer kaze da moze to uraditi ali da njihova ljubav ostaje zauvijek. Ajsem se dvoumi da li da dodje do Omera i njegove majke da se javi njegovoj majci te dolazi do njih i lijepo poprica sa njegovom majkom , kaze joj par rijeci nakon kojih njegova majka osatje bez rijeci te joj kaze da je ona njena majka koje ona nema ali Omerov otac Reha sve to prekida te odvodi njegovu majku. Omeru govori Ajsemin otac Nail da mu je Ajsem sve na svijetu i da je daje njemu u emanet te mu Omer kaze da se ne brine nista te se oprosti Ajsem od oca i odlaze ona i Omer. Dok Omer i Ajsem uzivaju u medenom mjesecu Seda jako pati. Dok sjede na veceri Omer i Ajsem prisjecaju se stvari kroz koje su prosli...


Voli samo mene 11 epizoda

Nakon sto se desi to da Ajsem ostaje u vjencanici cekajuci Omera da dodje i da pocne vjnecanje, ona dobije poruku od Omera da vjencanja nece biti sto sve njih sokira. Ajsem je toliko povrijedjena kao i Omer kojeg je otac svezao i stavio u auto te u njegovo ime salje poruke. Ajsem je jako lose i njen otac je pokusava utjesiti. Seda pokusava da utjesi Ajsem ali joj je jako drgao sto se sve to tako desilo. Reha zove svoju zenu i kaze joj da vodi Omera kuci sto nju obraduje. Omer uspije pobjeci iz auta njegovog oca te se pocne vracati po Ajsem govoreci da ih niko ne moze rastaviti. Omer dolazi i krade Ajsem te odlaze u opstinu da se vjencaju. Omer i Ajsem su se vjencali. Nakon sto Omer kaze ocu i majci da se vjencao sa Ajsem, Omeru otac govori da mu nikada nece oprostiti sto se vjencao sa Ajsem. Seda govori Nezihu da je voljela Omera ali da ga je i izgubila...


Voli samo mene 10 epizoda
Omeru Nail, Ajsemin otac daje Ajsem. Omer govori majci kako mu treba da vjeruje i da je vrijeme da shvate da je voli.U Akčabaatu teku pripreme za Ajšeminu i Omerovu vjeridbu. Seda, Omer i Ajšem jedu kod Sede u kuci i dolazi buket ruza na njihovu adresu, ali Seda ne želi reci od koga su ruze. Seda nakon sto vidi Omerovu i Ajšeminu zaista, iskrenu ljubav biva jako ljubomorna. Nakon Rehinog dolaska u Akčaabat, Nail odlučuje da umjesto vjeridbe odmah obavi vjenčanje. Omer se usprotivio ocu i odbio da ga posluša. Dok teku pripreme, u Akčaabat dolaze Rejhan, Fahrije i Haluk, ali i Seda koja je sada odlučila priznati svoja osjećanja Omeru. Omer je odlučan, ali ni Reha nema namjeru odustati.Omer i Ajsem se spremaju za prosidbu, Ajsem se sredjuje. Ajsemin otac i Reha se svadjaju. Nakon što su od Rejhan i Fahrije saznali da je Omer u Akčaabatu, te da se spremaju za prosidbu, Indži i Nezih javljaju njegovim roditeljima. Reha je ljut i šalje Neziha da ga dovede. Indži se zbližava sa Nilaj, nakon čega je ona upoznaje sa Keremom. Omer je odlučan da dokaže koliko voli Ajšem i Nail mu konačno daje priliku te isprosi Ajsem.Dosao je dan Ajseminog i Omerovog vjnecanja, te se Ajsem sredila i u vjencanici se oprasta od oca. Dok cekaju mladozenju, Ajsem se zabrinula sto nema Omera na dan njegovog vjencanja, a dolazi Seda koja kaze da je Omera odveo njegov otac u Istanbul te salje poruku Ajsem Omerov otac u ime Omera kao da ne bi napravili gresku nece se vjencati i vjencanja nece biti te da mu oprosti...


Voli samo mene 9 epizoda

Omer je odlucio da ide pronaci svoju ljubav. Omer je otišao po Ajšem, ali niko u Istanbulu ne zna gdje je on. Reha i Nadide su zabrinuti i prijavljuju policiji da je Omer nestao. Nail otkriva da Ajšem krije Omera u toaletu, i vrlo je ljut zbog toga. Omer pokušava objasniti Nailu da voli njegovu kćerku, ali on ne želi da ga sluša. Indži je odlučila upoznati Nilaj, Keremovu djevojku. Omer je ustrajan da pridobije Nailovo povjerenje te da dobije njegovu kcerku. Omer i Ajsem se vjencaju ipak i nakon sto se vjencaju odlaze provesti skupa dan te nakon toga odu kod Naila njenog oca i kazu mu da su se uzeli. Omerov otac kaze Omeru da mu nikad nece oprostiti to sto je uradio. Seda govori kako je izgubila Omera, kako ga je voljela i sve prizna Omerovom prijatelju Nezihu....


Voli samo mene 8 epizoda

Omerov otac otima Omera i gleda Omerov telefon. Ajsemin amidza i strina se pitaju sta se desilo da je Omer i njegov otac otisli, nista im nije jasno. Nail je imao vrlo neprijatan razgovor sa Omerovim ocem. Savjetuje kćerku da se rastane od Omera. Indži je povrijeđena, jer Kerem ne prihvata njenu ljubav.Omer se ljuti na oca i kaze mu da nece dozvoliti da ih rastavi i da ce se vjencati. Ajsem ne zna sta da radi i sram je oca. Sedu pitaju sta je Omer rekao i sta se desilo, a ona kaze da nije nista rekao vec da je samo dosao Omerov otac i odveo ga...


Voli samo mene 7 epizoda

Omer i Ajsem su sretni i vidi se njihova ljubav da cvjeta. Ajsem je isprosena od strane Omera i pristaje. Provode lijepe trenutke i spremaju se za svadbu. Ajsem se sprema i sredjuje za svoj poseban dan. Prave djevojacku vecer i prose Ajsem. Svi se spremaju za svadbeni dan, pripreme su u toku jer ce biti velika svadba. Ajsem je obukla vjencanicu i spremna je za vjencanje. S druge strane Omer je sredio se i dosao po svoju mladenku. Ajsem i Omer se spremaju vjencati i uzivaju u velikoj svadbi ali Omerov otac dolazi i pravi scenu...


Voli samo mene 6 epizoda

Omer nazove Rejhan i kaze joj kako je zabrinut za Ajsem ali mu ona kaze da ne moze pricati tu te da je Ajsemin otac u kuci i da joj je rekao da pokupi svoje stvari i da ide kod amidze zbog cega je Ajsem jako neraspolozena. Nakon sto to Omer cuje od Rejhan odluci da ode kod Ajseminog oca i da razgovara sa njim jer se boji da nju vise ne vidi. Nezih, Rejhan i Fahrije čekaju Omera i njegove roditelje ispred Ilijasove kuće. Seda je jako tužna, iako sestra pokušava da je utješi. Ajsem govori ocu da ce upistai drugi fakultet blizu njega i da ne moze ona da bude sretna ako je on nesretan. Ajsemin otac pristaje da se vide sa Omerom i roditeljima ali da se prvo izvine i otac joj oprosti ali trazi od nje da prvo zavrsi fakultet i ona mu obeca. Ajsem se nadje sa Omerom i kaze mu da joj je otac pristao ali da trazi od njega da dodje sa svojima i da je isprose...


Voli samo mene 5 epizoda

Nadide dovode u bolnicu jer joj bude lose. Nadide pita gdje je Omer i zasto ga je ostavio njen muz samog a dosao sa njom. Ajšem govori Omeru kako je on kriv sto je doveo u takvu situaciju i da se zaljubila u njega te morala pristati na njegovu ponudu. Omer je pita je li se pokajala sto je rekla da. Ajšem mu kaze kako nije odustala niti se pokajala vec da stoji iza svojih rijeci. Dok su Ajsem i Omer u parku, njegova majka i njen otac su u bolnici i oboje su dosli jer im je pozlilo te oboje odlaze iz bolnice zeleci da pronadju svoju djecu. Ajsem govori u sebi kako je njen Zelenooki osramotio pred njenim ocem i sta ce sada da rade. Omer kaze Ajsem kako ce skupa razgovarati s njenim ocem. Fahrije moli Ajsem da dodje kod njih zivjeti te da ce se snaci za posao...


Voli samo mene 4 epizoda

Ajsem i dalje luta uokolo sa svojim koferom. Nezih zeza Omera zbog Ajsem, kaze kako im se vidi ljubav da cvjeta iz daljine. Omer ne zna gdje je Ajšem i jako je zabrinut. Pronalazi je u hotelu i pokusava razgovarati s njom. Seda krije svoja osjećanja prema Omeru i pokušava mu biti prijateljica. I dalje jako ljut, Nail odvodi Ajšem kod svog brata. Omer insistira od roditelja da isprose Ajšem od njenog oca, onako kako to običaji nalažu. Nail pristaje da razgovara sa njima, a Omer i Ajšem su sretni jer su napokon dobili sta su htjeli. Omer je poprilicno sretan jer ne moze da porekne koliko voli Ajsem te mu se ljubav vidi u ocima...


Voli samo mene 3 epizoda

Omer i Ajsem se stalno susrecu i ona ga pita zasto je zapravo opet na istom mjestu kao i ona. Omer u sebi govori kako je siguran da bi prosula caj po njemu da joj kaze da nije prestao misliti na nju od kako je vidio. Nakon sto prodje pacijent sav krvav Omer pada u nesvijest jer mu biva lose zbog krvi. Nakon što je Omer javno zaprosio Ajšem, Nailu i Nadide je potrebna ljekarska pomoć. I Ajšem je iznenađena Omerovom prosidbom, ali i vlastitim odgovorom. Ajšem ne zna da je njen otac Nail svjedočio svemu, da je duboko razočaran i povrijeđen odlukom svoje kćeri. Između Naila i Omerovih roditelja dolazi do svađe ispred fakulteta. Indži se sastaje sa Keremeom i priznaje mu svoju ljubav...


Voli samo mene 2 epizoda
Ajsem ne moze da kaze svome amidzi da je njegova zena zapravo izbacila iz kuce te da zbog toga odlazi. Omer je za razliku od Ajsem iz bogate porodice, i njegovi roditelji nisu zadovoljni sinovim izborom. Iako je Ajšem kćerka kuhara, vlasnika malog restorana, socijalna razlika nije spriječila ove mlade ljude da shvate da su stvoreni jedno za drugo. Ajšem je za vrijeme studiranja trebala živjeti kod svog amidže, ali je vrlo brzo izbačena iz njegove kuće. I pored toga, Ajšem osjeća neobjašnjivu sigurnost. Ajsem se pravi da ne zna Omera koji istrci za njom kada je ona izlazila iz amidzine zgrade te ga pita zasto on nju zapravo prati, a on je ostavlja bez rijeci govoreci joj da je on prije nje tu stigao...


Voli samo mene 1 epizoda
Ajšem, djevojka iz provincije, dolazi u Istanbul na studij. Odmah na pocetku studija upozna Omera koji sve ucini kako bi ona dobila nagradu i koji je od prvog trenutka kada ju je ugledao, fasciniran njenom ljepotom. Omer je fotograf amater, slikao je Ajšem i sa tom fotografijom odlučuje učestvovati na takmičenju. Apsolutno je siguran da je djevojka koju je upravo upoznao, zapravo žena njegovog života. Ajsem koja ga zaista fascinira i dobije nagradu koju joj Omer prepusta. Ajsem je vrlo prosta ali jako lijepa djevojka iako je pomalo tvrdoglava..Nail, Ajsemin otac joj kaze kako ce jednog dana sigurno morati da ga napusti ali ona mu kaze kako ce zavrsiti fakultet i postati profesorica i da se nikad nece udati...

Noviji Stariji